Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 14 έως 20 Μαΐου 2018 από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ


ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
14 έως 20 Μαΐου 2018
από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

ΚΡΙΟΣ
Οι πλανητικές θέσεις, σας ευνοούν τόσο στα ερωτικά όσο και στα επαγγελματικά σας. Η εύνοια αυτή όμως δεν μπορεί να εκδηλωθεί χωρίς και την δική σας προσπάθεια. Θεμελιώστε τώρα ότι θα θέλατε ν’ απολαύσετε στο μέλλον. Αυτή είναι η κατάλληλη εβδομάδα που περιμένατε από καιρό για να δράσετε.

ΤΑΥΡΟΣ
Οι σχέσεις σας με το οικείο περιβάλλον θα είναι καλές και αν υπήρχαν προβλήματα από το παρελθόν τώρα μπορούν να αποκατασταθούν. Τώρα, ευνοούνται τα θέματα του σπιτιού και οι οικογενειακές επιχειρήσεις. Εάν σκεφτόσαστε να ασχοληθείτε με κάτι τέτοιο αυτή είναι η καταλληλότερη εποχή.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Όλες αυτές τις ημέρες Θα αισθάνεστε ευαίσθητοι και ερωτικοί. Αν η προσωπική ζωή σας πήγαινε καλά τον τελευταίο καιρό θα νιώσετε  το ανέβασμα τώρα. Η φυσική σας κατάσταση θα είναι καλή και η δραστηριότητά σας ανεβασμένη. Εάν στο παρελθόν υπήρξαν αποτυχίες, θα πρέπει τώρα να εντοπίσετε τις αιτίες και να τις διορθώσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Παρ’ όλο που για σας το σπίτι είναι το κάστρο σας, οι χώροι του σπιτιού σας, θα σας κουράζουν και θα σας εκνευρίζουν. Αποφύγετε ν’ ασχοληθείτε με οικογενειακά θέματα και εκκρεμότητες του παρελθόντος. Η συμπεριφορά σας θα θεωρηθεί παράλογη από τους άλλους και οι αντιδράσεις σας χωρίς ουσιαστικό περιεχόμενο.

ΛΕΩΝ
Πολλά  πράγματα  θα  σας  φαίνονται  δύσκολα  καθώς τώρα, τα  εξωτερικά γεγονότα θα αλλάζουν με τέτοια ταχύτητα  ώστε  να σας  είναι   αρκετά δύσκολο για να τα παρακολουθήσετε. Καθόλου απίθανο δεν είναι το να  αναστατώνεστε  στη στιγμή, μεταφέροντας τις ανησυχίες σας στο άμεσο σας περιβάλλον. Φροντίστε να ηρεμίσετε και αφήστε τις ανησυχίες, γιατί το μέλλον σας επιφυλάσσει κάποιες θετικές αλλαγές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Προβληματικές καταστάσεις του παρελθόντος ξεκαθαρίζουν με σχετική ευκολία. Τα οικονομικά σας με μικρή προσπάθεια θα παρουσιάσουν ανάκαμψη και ο επαγγελματικός σας τομέας βελτίωση σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν. Κάποιες αλλαγές στα καθημερινά σας θέματα θα σας ανανεώσουν . Η εύνοια αυτών των ημερών θα εκδηλωθεί μέσω της αγάπης φιλικών σας προσώπων ή του προσώπου που σας ενδιαφέρει.

ΖΥΓΟΣ
Στα οικονομικά σας ενδέχεται να προκύψουν ορισμένες δυσκολίες που προβληματίσουν. Παράλληλα οι οικονομικές σας κινήσεις απαιτούν αυτοσυγκράτηση επειδή  καθώς μπορεί να ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας. Τακτοποιήστε οικονομικές σας εκκρεμότητες. Επειδή η γοητεία σας θα χτυπάει κόκκινο, η ανταγωνιστικότητα σας θα περνάει σε δεύτερη μοίρα και το συναίσθημά σας σε πρώτη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Στο διάστημα αυτό μπορείτε να κάνετε μια σύναψη στενής σχέσεως με άτομα που θα σας προσφέρουν μελλοντικά.  Στο συντροφικό σας περιβάλλον τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα ανάμεσα σε σας και στον άνθρωπο που βρίσκεται δίπλα σας. Αν έχετε κάποια δικαστική υπόθεση σε εξέλιξη, ισχυροποιήστε την νομική σας θέση .

ΤΟΞΟΤΗΣ
Συναισθήματά και σκέψεις μπορούν να σας οδηγήσουν σε κάποια εσωστρέφεια, με αποτέλεσμα να δείχνετε απόμακροι σ’ εκείνους που κινούνται στο δικό σας περιβάλλον. Συμβουλή μου είναι να βλέπετε τα πράγματα αντικειμενικά και παράλληλα και να μιλάτε ανοιχτά προκειμένου να ξεκαθαρίζετε τις καταστάσεις

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα θέματα που σας ενδιαφέρουν θα πάνε καλά και η διάθεση σας θα είναι αρκετά ανεβασμένη. Αυτές τις μέρες θα περάσετε ευχάριστα βάζοντας παράλληλα νέους επαγγελματικούς και προσωπικούς στόχους. Η νευρικότητα όμως που θα σας διακατέχει, θα σας κάνει να αισθάνεστε κάπως κουρασμένοι για τα θέματα της καθημερινότητας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα συντροφικά συναισθήματα και τα πάθη σας θα είναι ισχυρά και θα σας εξαναγκάζουν να είστε πολύ απαιτητικοί στην αγάπη σας. Οι τάσεις αυτές μπορούν να εξελιχτούν σε εντάσεις  σχέσεων, επειδή κάποιος από τους δύο σας θα θεωρεί ότι έχει δώσει περισσότερα από  το ότι έχει πάρει. Θα αισθάνεστε παρορμητικοί  και μπορεί να ενεργήσετε κατά τρόπο βιαστικό  κάτι που θα μπορεί να σας στενοχωρήσει στη συνέχεια.

ΙΧΘΥΕΣ
Τις επόμενες μέρες θα νοιώθετε αχαλίνωτη δύναμη, την οποία θα θέλατε να διοχετεύσετε οπουδήποτε, χωρίς κανένα προγραμματισμό, ώστε πολλές φορές να κάνετε πράγματα εξοργιστικά και να δημιουργείτε διαφωνίες και καυγάδες.  Το καλύτερο που έχετε να κάνετε, είναι νομίζω, έχοντας επίγνωση της κατάστασης, να ξεκινάτε κάθε μέρα με την απόφαση να αποφύγετε οποιαδήποτε διαφωνία ή κόντρα.  Την πλεονάζουσα ενέργεια μπορείτε να τη διοχετεύσετε σε εργασίες που προϋποθέτουν σωματική άσκηση.

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ
14 έως 20 Μαΐου 2018
από τον Δρ. Δημήτρη Παπέϋ

Δευτέρα 14 Μαΐου 09:28
ΕΡΜΗΣ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΕΡΜΗ στον ζωδιακό θα είναι στις 01º09' Ταύρου   και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 16º09' Ιχθύων
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 13 Μαΐου ώρα 22:00 μέχρι την Δευτέρα 14 Μαΐου ώρα 21:00.
Απογοητευτικές σκέψεις, που πολλές φορές ξεπερνούν και την πιο κοινή φαντασία, μπορεί να σου δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα ακόμα και στις πιο απλές καθημερινές συναλλαγές σου. Αντί, λοιπόν, να χάνεσαι μέσα σε ψεύτικες ονειροπαρμένες σκέψεις, κατεύθυνε το μυαλό σου σε δημιουργικές σκέψεις. Για παράδειγμα γράψε ή κατασκεύασε κάτι με τα χέρια σου. Δεν αποκλείεται, όμως, και το ενδεχόμενο, ενώ η δική σου σκέψη να είναι λογική, να υπάρχει αοριστία, υποκρισία και τάση σε παρανοήσεις από άλλους ανθρώπους, ικανούς, όμως, να δημιουργούν προβλήματα στη δική σου ζωή. Το μόνο καλό που μπορείς να κάνεις, σ' αυτήν την περίπτωση, είναι να απομακρυνθείς για λίγο καιρό από κοντά τους ή να μην τους λαμβάνεις σοβαρά υπόψη. Έτσι, ελαττώνεις τον κίνδυνο να παρασυρθείς, κάποια στιγμή, και να κάνεις πράγματα ζημιογόνα για σένα.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 21 έως 23 Απριλίου και από 5 έως 7 Μαρτίου.

Δευτέρα 14 Μαΐου 10:58
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΡΙΓΩΝΟΥ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 8° 36' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΚΡΟΝΟΥ στις 8° 36' ΤΑΥΡΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 14 Μαΐου ώρα 09:07 μέχρι την Δευτέρα 14 Μαΐου ώρα 12:38.
Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 29 έως 31 Δεκεμβρίου και από 29 Απριλίου έως 1 Μαΐου.

Δευτέρα 14 Μαΐου 11:20
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 23° 49' ΔΙΔΥΜΩΝ και της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στις 8° 48' ΤΑΥΡΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 14 Μαΐου ώρα 09:29 μέχρι την Δευτέρα 14 Μαΐου ώρα 13:00.
Η διάθεση σου μπορεί να 'ναι μελαγχολική ακόμα και χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος. Το καλύτερο, λοιπόν, που έχεις να κάνεις είναι να μείνεις στο σπίτι σου. Αν εργάζεσαι, μετά τη δουλειά αναπαύσου και ασχολήσου μόνο  με τον εαυτό σου.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 15 έως 17 Ιουνίου και από 29 Απριλίου έως 1 Μαΐου.

Δευτέρα 14 Μαΐου 13:50
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΕΝΑΜΙΣΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στον ζωδιακό θα είναι στις 23º36' Ταύρου   και του ΚΡΟΝΟΥ στις 08º36' Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 13 Μαΐου ώρα 20:00 μέχρι την Τρίτη 15 Μαΐου ώρα 07:00.
Αστάθμητοι παράγοντες, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα, θα κλονίσουν, σχεδόν, την εμπιστοσύνη σου όχι μόνον απέναντι στους άλλους, αλλά και στον ίδιο σου τον εαυτό,  αφού μπορεί να νιώσεις, ξαφνικά, ότι δεν αξίζεις τίποτα. Δεν είναι όμως τα πράγματα έτσι. Απλά, μπορεί να σε φορτώσουν με επιπρόσθετες ευθύνες, για τις οποίες δεν είσαι αρκετά προετοιμασμένος, και οι απαιτήσεις των άλλων να ξεπερνούν τα όρια της αντοχής σου. Το χειρότερο, σ' αυτήν την περίπτωση, είναι ότι ενώ εσύ κουράζεσαι και αγωνιάς εκείνοι δείχνουν αδιάφοροι, για τις προσπάθειες που καταβάλλεις. Το μόνο που απομένει να κάνεις, λοιπόν, είναι να δείξεις υπομονή. Έτσι, δούλεψε μεθοδικά, ξεπλήρωσε τα τυχόν χρέη σου, εκπλήρωσε τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει και, κυρίως, προσπάθησε να μη χάσεις τον έλεγχο των καταστάσεων που ζεις.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 15 έως 17 Μαΐου και από 29 έως 31 Δεκεμβρίου.

Δευτέρα 14 Μαΐου 23:44
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 16° 9' ΙΧΘΥΩΝ και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 16° 10' ΤΑΥΡΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 14 Μαΐου ώρα 21:53 μέχρι την Τρίτη 15 Μαΐου ώρα 01:24.
Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 5 έως 7 Μαρτίου και από 7 έως 9 Μαΐου.

Τρίτη 15 Μαΐου 02:08
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΑΝΤΙΘΕΣΗΣ με ΔΙΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 17° 36' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και του ΔΙΑ στις 17° 36' ΤΑΥΡΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 15 Μαΐου ώρα 00:17 μέχρι την Τρίτη 15 Μαΐου ώρα 03:48.
Οι υπερβολές και οι καταχρήσεις προκαλούν την τάση για τεμπελιά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές εκκρεμότητες. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση δεν μπορεί να αξιολογήσει σωστά τις δυνάμεις του και μπλέκεται σε υποθέσεις στις οποίες δεν μπορεί να ανταποκριθεί.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 9 έως 11 Νοεμβρίου και από 8 έως 10 Μαΐου.

Τρίτη 15 Μαΐου 08:05
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΡΙΓΩΝΟΥ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 21° 10' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 21° 10' ΤΑΥΡΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 15 Μαΐου ώρα 06:14 μέχρι την Τρίτη 15 Μαΐου ώρα 09:45.
Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 10 έως 12 Ιανουαρίου και από 12 έως 14 Μαΐου.

Τρίτη 15 Μαΐου 12:04
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 8° 33' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΚΡΟΝΟΥ στις 23° 33' ΤΑΥΡΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 15 Μαΐου ώρα 10:13 μέχρι την Τρίτη 15 Μαΐου ώρα 13:44.
Αστάθμητοι παράγοντες, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα, θα κλονίσουν, σχεδόν, την εμπιστοσύνη σου όχι μόνον απέναντι στους άλλους, αλλά και στον ίδιο σου τον εαυτό,  αφού μπορεί να νιώσεις, ξαφνικά, ότι δεν αξίζεις τίποτα. Δεν είναι όμως τα πράγματα έτσι. Απλά, μπορεί να σε φορτώσουν με επιπρόσθετες ευθύνες, για τις οποίες δεν είσαι αρκετά προετοιμασμένος, και οι απαιτήσεις των άλλων να ξεπερνούν τα όρια της αντοχής σου. Το χειρότερο, σ' αυτήν την περίπτωση, είναι ότι ενώ εσύ κουράζεσαι και αγωνιάς εκείνοι δείχνουν αδιάφοροι, για τις προσπάθειες που καταβάλλεις. Το μόνο που απομένει να κάνεις, λοιπόν, είναι να δείξεις υπομονή. Έτσι, δούλεψε μεθοδικά, ξεπλήρωσε τα τυχόν χρέη σου, εκπλήρωσε τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει και, κυρίως, προσπάθησε να μη χάσεις τον έλεγχο των καταστάσεων που ζεις.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 29 έως 31 Δεκεμβρίου και από 15 έως 17 Μαΐου.

Τρίτη 15 Μαΐου 13:48
( ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ) ΗΛΙΟΣ σε όψη ΣΥΝΟΔΟΥ με ΣΕΛΗΝΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στο ζωδιακό είναι στις 24° 36' ΤΑΥΡΟΥ και της ΣΕΛΗΝΗΣ στις 24° 36' ΤΑΥΡΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 15 Μαΐου ώρα 11:57 μέχρι την Τρίτη 15 Μαΐου ώρα 15:28.
Το ενδιαφέρον του ατόμου επικεντρώνεται στο σπίτι και στο οικογενειακό περιβάλλον. Η μητέρα ή κάποιο θηλυκό άτομο της οικογένειας, στηρίζει και επιβεβαιώνει το άτομο.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 16 έως 18 Μαΐου.

Τρίτη 15 Μαΐου 14:46
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 25° 11' ΔΙΔΥΜΩΝ και της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στις 25° 11' ΤΑΥΡΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 15 Μαΐου ώρα 12:55 μέχρι την Τρίτη 15 Μαΐου ώρα 16:26.
Στο χρονικό αυτό διάστημα, θα εκδηλώνεται, η συναισθηματική σας πλευρά, εκείνη που επιμελώς κρύβατε από τους άλλους.  Οι σχέσεις με τους δικούς σας ισχυροποιούνται.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 17 έως 19 Ιουνίου και από 16 έως 18 Μαΐου.

Τρίτη 15 Μαΐου 22:30
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΡΙΓΩΝΟΥ με ΑΡΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 29° 51' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΑΡΗ στις 29° 52' ΤΑΥΡΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 15 Μαΐου ώρα 20:39 μέχρι την Τετάρτη 16 Μαΐου ώρα 00:10.
Η διάθεση είναι καλή και το άτομο έχει την τάση να μοιραστεί τα συναισθήματά του με τους άλλους. Με την επίδραση αυτής της διέλευσης, πολλές φορές, λύνονται τα προβλήματα τα οποία είχαν προκύψει σε ένα ζευγάρι. Η δημιουργικότητα και η δράση συναντώνται σ’ αυτήν την αρμονική διέλευση. Το άτομο έχει την έμπνευση και την ευκαιρία να κάνει ακριβώς αυτό που θέλει, χωρίς να ενοχλεί κανέναν, και χωρίς να δρα γρήγορα και παρορμητικά.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 13 Ιανουαρίου και από 21 έως 23 Μαΐου.

Τρίτη 15 Μαΐου 22:44
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 0° 0' ΤΑΥΡΟΥ και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 0° 0' ΔΙΔΥΜΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 15 Μαΐου ώρα 20:53 μέχρι την Τετάρτη 16 Μαΐου ώρα 00:24.
Το χρονικό αυτό διάστημα, θ’ αναδυθεί από μέσα σας το παιδί που κρύβετε,  με αποτέλεσμα να σπάσει η συνηθισμένη καθημερινή σας ρουτίνα. Ακόμα και η ισχυρότερη προσωπικότητα  κρύβει βαθιά μέσα της ένα παιδί.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 20 έως 22 Απριλίου και από 21 έως 23 Μαΐου.

Τρίτη 15 Μαΐου 23:42
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο των ΔΙΔΥΜΩΝ θα βρίσκεται από Τρίτη 15 Μαΐου 23:42 μέχρι την Παρασκευή 18 Μαΐου ώρα 00:45.
Με την Σελήνη στους Διδύμους, το βασικό μας κίνητρο είναι να επικοινωνήσουμε, να σκεφτούμε και να μάθουμε. Η Σελήνη στους Διδύμους είναι ανοιχτόκαρδη, ζωηρή και περίεργη, ανήσυχη και ασταθής. Ευνοεί: την επικοινωνία, την μάθηση, τις αγορές, το γράψιμο, την διδασκαλία και τα σύντομα ταξίδια.

Τετάρτη 16 Μαΐου 05:32
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΕΡΜΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 4° 8' ΤΑΥΡΟΥ και του ΕΡΜΗ στις 4° 8' ΔΙΔΥΜΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 16 Μαΐου ώρα 03:41 μέχρι την Τετάρτη 16 Μαΐου ώρα 07:12.
Στο διάστημα αυτό, θα απολαμβάνετε τη στενή και ουσιαστική επικοινωνία σας, στο περιβάλλον σας, στις φιλίες σας και στις οικογενειακές σας σχέσεις.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 24 έως 26 Απριλίου και από 26 έως 28 Μαΐου.

Τετάρτη 16 Μαΐου 07:55
Ο ΑΡΗΣ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Ο ΑΡΗΣ στο ζώδιο του ΥΔΡΟΧΟΟΥ θα βρίσκεται από Τετάρτη 16 Μαΐου 07:55 μέχρι την Δευτέρα 13 Αυγούστου ώρα 05:13.
Με αυτή την διέλευση, γινόμαστε παθιασμένοι μαχητές για τα δικαιώματα και τις ελευθερίες, τόσο τα δικά μας όσο και των άλλων ανθρώπων. Θυμώνουμε όταν εξαναγκαζόμαστε  να συμμορφωθούμε με κανόνες και οδηγίες που θεωρούμε ότι είναι άδικες και παράλογες. Γινόμαστε επαναστατικοί και ενθαρρύνουμε και άλλους να πράξουν το ίδιο. Από την άλλη πλευρά, θα ακολουθήσουμε πρόθυμα τις εντολές και τους κανόνες μιας ομάδας, όταν αγωνιζόμαστε για έναν κοινό σκοπό. Αγωνιζόμαστε σε επίπεδο ιδεών, χρησιμοποιώντας έξυπνα και εμπνευσμένα επιχειρήματα. Αυτή τη χρονική περίοδο έχουμε έντονη διανοητική ενέργεια και πάθος για τη διάδοση προοδευτικών και καινοτόμων ιδεών με βάση τις αρχές της ελευθερίας και της ισότητας.

Τετάρτη 16 Μαΐου 08:50
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 21° 9' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 6° 9' ΔΙΔΥΜΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 16 Μαΐου ώρα 06:59 μέχρι την Τετάρτη 16 Μαΐου ώρα 10:30.
Στη διάρκεια αυτής της διέλευσης, μπορεί να βγει στην επιφάνεια ένα παλιό ξεχασμένο πρόβλημα, το οποίο, όμως, να απαιτήσει άμεση λύση. Η όλη κατάσταση, μπορεί να σου προκαλέσει έντονη σύγχυση και να κάνεις σωρεία λαθών, προσπαθώντας να ξεφύγεις από τον κλοιό που θα βρίσκεσαι. Εκείνο που συνιστάται, σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι να έλθεις σε κάποια συμφωνία με το διαμαχόμενο άνθρωπο. Επίσης, μπορεί ν' αντιμετωπίσεις προβλήματα στις σχέσεις σου με ανθρώπους, με τους οποίους συνεργάζεσαι για την επίτευξη ενός κοινού σκοπού. Αν, τελικά, διαπιστώσεις ότι η συμπεριφορά τους σε θίγει, προτίμησε να διακόψεις την όποια συναλλαγή μαζί τους, ήρεμα και όχι με αντιδικίες.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 10 έως 12 Ιανουαρίου και από 28 έως 30 Μαΐου.

Τετάρτη 16 Μαΐου 10:04
ΑΡΗΣ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΑΡΗ στον ζωδιακό θα είναι στις 00º02' Υδροχόου  και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 00º02' Ταύρου
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 14 Μαΐου ώρα 06:00 μέχρι την Παρασκευή 18 Μαΐου ώρα 16:00.
Προσοχή: αυτή η διέλευση είναι η πιο επικίνδυνη για ατυχήματα! Τα προβλήματα που δημιουργεί αναγκάζουν το άτομο να αλλάξει σχέδια και να μην μπορεί να συνεχίσει την μέχρι τότε πορεία του. Τα νεύρα που έχει, το άγχος και η ένταση προκαλούν απώλεια ενέργειας και έλλειψη ζωτικότητας. Η συμπεριφορά του είναι επιθετική και σπαστική και γίνεται η αφορμή για περισσότερα προβλήματα καθώς οι άλλοι εναντιώνονται στις αντιδράσεις του και δεν έχουν διάθεση να το βοηθήσουν.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 13 Ιανουαρίου και από 20 έως 22 Απριλίου.

Τετάρτη 16 Μαΐου 12:43
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΧΙΑΣΤΙ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 8° 31' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΚΡΟΝΟΥ στις 8° 31' ΔΙΔΥΜΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 16 Μαΐου ώρα 10:52 μέχρι την Τετάρτη 16 Μαΐου ώρα 14:23.
Αστάθμητοι παράγοντες, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα, θα κλονίσουν, σχεδόν, την εμπιστοσύνη σου όχι μόνον απέναντι στους άλλους, αλλά και στον ίδιο σου τον εαυτό,  αφού μπορεί να νιώσεις, ξαφνικά, ότι δεν αξίζεις τίποτα. Δεν είναι όμως τα πράγματα έτσι. Απλά, μπορεί να σε φορτώσουν με επιπρόσθετες ευθύνες, για τις οποίες δεν είσαι αρκετά προετοιμασμένος, και οι απαιτήσεις των άλλων να ξεπερνούν τα όρια της αντοχής σου. Το χειρότερο, σ' αυτήν την περίπτωση, είναι ότι ενώ εσύ κουράζεσαι και αγωνιάς εκείνοι δείχνουν αδιάφοροι, για τις προσπάθειες που καταβάλλεις. Το μόνο που απομένει να κάνεις, λοιπόν, είναι να δείξεις υπομονή. Έτσι, δούλεψε μεθοδικά, ξεπλήρωσε τα τυχόν χρέη σου, εκπλήρωσε τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει και, κυρίως, προσπάθησε να μη χάσεις τον έλεγχο των καταστάσεων που ζεις.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 29 έως 31 Δεκεμβρίου και από 30 Μαΐου έως 1 Ιουνίου.

Τετάρτη 16 Μαΐου 23:25
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 0° 4' ΤΑΥΡΟΥ και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 15° 4' ΔΙΔΥΜΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 16 Μαΐου ώρα 21:34 μέχρι την Πέμπτη 17 Μαΐου ώρα 01:05.
Την περίοδο που θα πραγματοποιείται αυτή η όψη, κατά διαστήματα θα έχεις μία νευρική ανησυχία. Καθετί που θα σε βγάζει έξω απ' τα προγράμματά σου θα σ' εκνευρίζει και θα σ' αναστατώνει. Από την άλλη, θα θέλεις ν' απαλλαγείς απ' όποιον κι οτιδήποτε σου περιορίζει την ανεξαρτησία. Έτσι μπορεί να σπάσεις κάποιους δεσμούς. Ο καλύτερος τρόπος να λειτουργήσεις αυτή τη διέλευση είναι να βρεις κάποια περίεργη απασχόληση ή χόμπι που θ' αποσπά το ενδιαφέρον σου και θα καλύπτει τις περισσότερες ώρες σου.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 20 έως 22 Απριλίου και από 6 έως 8 Ιουνίου.

Τετάρτη 16 Μαΐου 23:46
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΑΡΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 0° 16' ΥΔΡΟΧΟΟΥ και του ΑΡΗ στις 15° 16' ΔΙΔΥΜΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 16 Μαΐου ώρα 21:55 μέχρι την Πέμπτη 17 Μαΐου ώρα 01:26.
Ξαφνικά, και ενώ εσύ κάνεις τις απαιτούμενες προσπάθειες για να προωθήσεις ένα σχέδιο σου, παρεμβαίνει κάποιος τρίτος και ανατρέπεται. Έτσι, μπορούμε να πούμε ότι ο εκνευρισμός σου θα είναι δικαιολογημένος, αλλά με το να χάσεις την ψυχραιμία σου δεν κερδίζεις τίποτα. Εκείνο, λοιπόν, που μπορείς να κάνεις τώρα είναι ν' αλλάξεις τρόπο δράσης και να χρησιμοποιήσεις άλλες τεχνικές.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 13 Ιανουαρίου και από 6 έως 8 Ιουνίου.

Πέμπτη 17 Μαΐου 01:16
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 16° 12' ΙΧΘΥΩΝ και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 16° 12' ΔΙΔΥΜΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 16 Μαΐου ώρα 23:25 μέχρι την Πέμπτη 17 Μαΐου ώρα 02:56.
Η διάθεση του ατόμου είναι κυκλοθυμική και η αστάθεια χαρακτηρίζει τις πράξεις του και τα συναισθήματά του. Στο σπίτι δημιουργούνται ζημιές από αμέλεια, που προκαλούν έξοδα.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 5 έως 7 Μαρτίου και από 7 έως 9 Ιουνίου.

Πέμπτη 17 Μαΐου 03:08
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΧΙΑΣΤΙ με ΔΙΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 17° 20' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και του ΔΙΑ στις 17° 20' ΔΙΔΥΜΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 17 Μαΐου ώρα 01:17 μέχρι την Πέμπτη 17 Μαΐου ώρα 04:48.
Παρόλο που αυτή η διέλευση σου φέρνει ένα αισιόδοξο μήνυμα με προοπτικές να επεκταθείς στους τομείς που ενεργοποιούνται, εσύ νιώθεις αβέβαιος για το αποτέλεσμα. Ίσως γιατί, ταυτόχρονα, απαιτούνται κάποιες αλλαγές. Ίσως όμως και γιατί κάποιες υποσχέσεις που σου δίνονται, ξαφνικά δεν τηρούνται. Εφόσον, όμως, εσύ νιώθεις ότι μπορείς να πετύχεις κάτι θετικό, μην παρασύρεσαι από κανένα. Κράτησε μία σταθερότητα στις ιδέες και τις ενέργειές σου. Μπορεί, απρόοπτα, κάποιος από μηχανής θεός να εμφανιστεί και να σε προστατέψει. Αρκεί στις συναλλαγές σου, να είσαι έντιμος και φερέγγυος.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 9 έως 11 Νοεμβρίου και από 8 έως 10 Ιουνίου.

Πέμπτη 17 Μαΐου 09:10
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΕΡΜΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 6° 2' ΤΑΥΡΟΥ και του ΕΡΜΗ στις 21° 2' ΔΙΔΥΜΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 17 Μαΐου ώρα 07:19 μέχρι την Πέμπτη 17 Μαΐου ώρα 10:50.
Ίσως χρειαστεί κατ' ανάγκη ν' αλλάξεις κάποιο πρόγραμμά σου. Σε περίπτωση παρεξήγησης, αυτό θα συμβεί λόγω έλλειψης επικοινωνίας. Μην ξεκινάς τίποτα στην τύχη. Να προηγείται ένας καλός προγραμματισμός.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 26 έως 28 Απριλίου και από 12 έως 14 Ιουνίου.

Πέμπτη 17 Μαΐου 09:20
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΧΙΑΣΤΙ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 21° 8' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 21° 8' ΔΙΔΥΜΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 17 Μαΐου ώρα 07:29 μέχρι την Πέμπτη 17 Μαΐου ώρα 11:00.
Στη διάρκεια αυτής της διέλευσης, μπορεί να βγει στην επιφάνεια ένα παλιό ξεχασμένο πρόβλημα, το οποίο, όμως, να απαιτήσει άμεση λύση. Η όλη κατάσταση, μπορεί να σου προκαλέσει έντονη σύγχυση και να κάνεις σωρεία λαθών, προσπαθώντας να ξεφύγεις από τον κλοιό που θα βρίσκεσαι. Εκείνο που συνιστάται, σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι να έλθεις σε κάποια συμφωνία με το διαμαχόμενο άνθρωπο. Επίσης, μπορεί ν' αντιμετωπίσεις προβλήματα στις σχέσεις σου με ανθρώπους, με τους οποίους συνεργάζεσαι για την επίτευξη ενός κοινού σκοπού. Αν, τελικά, διαπιστώσεις ότι η συμπεριφορά τους σε θίγει, προτίμησε να διακόψεις την όποια συναλλαγή μαζί τους, ήρεμα και όχι με αντιδικίες.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 10 έως 12 Ιανουαρίου και από 12 έως 14 Ιουνίου.

Πέμπτη 17 Μαΐου 18:26
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΣΕΛΗΝΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στο ζωδιακό είναι στις 26° 43' ΤΑΥΡΟΥ και της ΣΕΛΗΝΗΣ στις 26° 43' ΔΙΔΥΜΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 17 Μαΐου ώρα 16:35 μέχρι την Πέμπτη 17 Μαΐου ώρα 20:06.
Στο διάστημα αυτό, θα συγκεντρώνεστε σε ενέργειες που είναι καλά ισορροπημένες και θα απομακρύνεστε από μελοδραματικές καταστάσεις που σας οδηγούν στα άκρα.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 18 έως 20 Μαΐου και από 18 έως 20 Ιουνίου.

Πέμπτη 17 Μαΐου 20:18
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΣΥΝΟΔΟΥ με ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 27° 51' ΔΙΔΥΜΩΝ και της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στις 27° 51' ΔΙΔΥΜΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 17 Μαΐου ώρα 18:27 μέχρι την Πέμπτη 17 Μαΐου ώρα 21:58.
Πολύ αρμονική αυτή η διέλευση. Το άτομο καλοδέχεται την αγάπη που του προσφέρουν, την τρυφερότητα και την άπλετη κατανόηση. Η διάθεση είναι πολύ καλή και επειδή το άτομο εκπέμπει μια εσωτερική γαλήνη και ηρεμία φαίνεται πολύ γοητευτικό. Γι’ αυτό η διέλευση αυτή είναι άριστη για ραντεβού, που η έκβασή τους εξαρτάται από την αισθητική εικόνα που θα παρουσιάσουμε.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 19 έως 21 Ιουνίου.

Πέμπτη 17 Μαΐου 23:59
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 0° 7' ΤΑΥΡΟΥ και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 0° 7' ΚΑΡΚΙΝΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 17 Μαΐου ώρα 22:08 μέχρι την Παρασκευή 18 Μαΐου ώρα 01:39.
Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 20 έως 22 Απριλίου και από 22 έως 24 Ιουνίου.

Παρασκευή 18 Μαΐου 00:46
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο του ΚΑΡΚΙΝΟΥ θα βρίσκεται από Παρασκευή 18 Μαΐου 00:46 μέχρι την Κυριακή 20 Μαΐου ώρα 02:09.
Με την Σελήνη στον Καρκίνο, το κίνητρό μας θα είναι η ανάγκη για ηρεμία και γαλήνη, καθώς και το αίσθημα της ασφάλειας. Το ενδιαφέρον μας θα περιστρέφεται γύρω από οικογενειακά και οικιακά θέματα και η τάση μας να μείνουμε στο σπίτι και να περιορίσουμε τις εξόδους μας θα είναι ανεβασμένη. Όλοι, και ειδικότερα οι γυναίκες θα παρουσιάσουν μια ιδιαίτερη συναισθηματική ευαισθησία. Η Σελήνη εδώ αισθάνεται σαν στο σπίτι της και δίνει παθητικότητα, υπομονή και καρτερικότητα.

Παρασκευή 18 Μαΐου 00:54
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΧΙΑΣΤΙ με ΑΡΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 0° 40' ΥΔΡΟΧΟΟΥ και του ΑΡΗ στις 0° 41' ΚΑΡΚΙΝΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 17 Μαΐου ώρα 23:03 μέχρι την Παρασκευή 18 Μαΐου ώρα 02:34.
Ξαφνικά, και ενώ εσύ κάνεις τις απαιτούμενες προσπάθειες για να προωθήσεις ένα σχέδιο σου, παρεμβαίνει κάποιος τρίτος και ανατρέπεται. Έτσι, μπορούμε να πούμε ότι ο εκνευρισμός σου θα είναι δικαιολογημένος, αλλά με το να χάσεις την ψυχραιμία σου δεν κερδίζεις τίποτα. Εκείνο, λοιπόν, που μπορείς να κάνεις τώρα είναι ν' αλλάξεις τρόπο δράσης και να χρησιμοποιήσεις άλλες τεχνικές.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 13 Ιανουαρίου και από 22 έως 24 Ιουνίου.

Παρασκευή 18 Μαΐου 03:24
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΔΙΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 17° 13' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και του ΔΙΑ στις 2° 12' ΚΑΡΚΙΝΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 18 Μαΐου ώρα 01:33 μέχρι την Παρασκευή 18 Μαΐου ώρα 05:04.
Παρόλο που αυτή η διέλευση σου φέρνει ένα αισιόδοξο μήνυμα με προοπτικές να επεκταθείς στους τομείς που ενεργοποιούνται, εσύ νιώθεις αβέβαιος για το αποτέλεσμα. Ίσως γιατί, ταυτόχρονα, απαιτούνται κάποιες αλλαγές. Ίσως όμως και γιατί κάποιες υποσχέσεις που σου δίνονται, ξαφνικά δεν τηρούνται. Εφόσον, όμως, εσύ νιώθεις ότι μπορείς να πετύχεις κάτι θετικό, μην παρασύρεσαι από κανένα. Κράτησε μία σταθερότητα στις ιδέες και τις ενέργειές σου. Μπορεί, απρόοπτα, κάποιος από μηχανής θεός να εμφανιστεί και να σε προστατέψει. Αρκεί στις συναλλαγές σου, να είσαι έντιμος και φερέγγυος.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 9 έως 11 Νοεμβρίου και από 24 έως 26 Ιουνίου.

Παρασκευή 18 Μαΐου 12:51
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΕΡΜΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 7° 59' ΤΑΥΡΟΥ και του ΕΡΜΗ στις 7° 59' ΚΑΡΚΙΝΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 18 Μαΐου ώρα 11:00 μέχρι την Παρασκευή 18 Μαΐου ώρα 14:31.
Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 28 έως 30 Απριλίου και από 30 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου.

Παρασκευή 18 Μαΐου 13:34
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΑΝΤΙΘΕΣΗΣ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 8° 25' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΚΡΟΝΟΥ στις 8° 25' ΚΑΡΚΙΝΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 18 Μαΐου ώρα 11:43 μέχρι την Παρασκευή 18 Μαΐου ώρα 15:14.
Τα προβλήματα, το άγχος και η ανασφάλεια εξαντλούν το άτομο που δέχεται αυτή την όψη και προκαλούν υπερκόπωση. Για να μπορέσει το άτομο να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες, πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά και να κάνει υπομονή. Είναι δε απαραίτητο να καταλάβει, ότι πρέπει να τα καταφέρει μόνο του χωρίς τη βοήθεια των άλλων. Η διέλευση αυτή είναι πολύ άσχημη για νέα ξεκινήματα και για επενδύσεις.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 29 έως 31 Δεκεμβρίου και από 30 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου.

Παρασκευή 18 Μαΐου 19:49
ΕΡΜΗΣ σε όψη ΤΡΙΓΩΝΟΥ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΕΡΜΗ στον ζωδιακό θα είναι στις 08º25' Ταύρου   και του ΚΡΟΝΟΥ στις 08º25' Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 18 Μαΐου ώρα 10:00 μέχρι το Σάββατο 19 Μαΐου ώρα 05:00.
Αυτή η διέλευση χαρίζει διαύγεια στο μυαλό και το άτομο μπορεί να πάρει πολύ σωστές αποφάσεις, οι οποίες θα είναι ρεαλιστικές και αντικειμενικές. Έχει τη δυνατότητα να κάνει νέα ξεκινήματα, τα οποία θα είναι σταθερά και μεθοδικά και θα αποδώσουν, ενώ η πορεία του θα είναι μακρόχρονη και σταθερή.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 29 Απριλίου έως 1 Μαΐου και από 29 έως 31 Δεκεμβρίου.

Παρασκευή 18 Μαΐου 20:41
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΣΕΛΗΝΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στο ζωδιακό είναι στις 27° 46' ΤΑΥΡΟΥ και της ΣΕΛΗΝΗΣ στις 12° 46' ΚΑΡΚΙΝΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 18 Μαΐου ώρα 18:50 μέχρι την Παρασκευή 18 Μαΐου ώρα 22:21.
Θα σ' απασχολήσουν οι ανάγκες κι οι υποχρεώσεις του σπιτιού σου. Προσαρμόσου σ' αυτές τις υποχρεώσεις σου και μη δυσανασχετείς, γιατί πρέπει να διεκπεραιωθούν.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 19 έως 21 Μαΐου και από 4 έως 6 Ιουλίου.

Σάββατο 19 Μαΐου 02:23
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΡΙΓΩΝΟΥ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 16° 14' ΙΧΘΥΩΝ και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 16° 14' ΚΑΡΚΙΝΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 19 Μαΐου ώρα 00:32 μέχρι το Σάββατο 19 Μαΐου ώρα 04:03.
Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 5 έως 7 Μαρτίου και από 8 έως 10 Ιουλίου.

Σάββατο 19 Μαΐου 03:47
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΡΙΓΩΝΟΥ με ΔΙΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 17° 5' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και του ΔΙΑ στις 17° 5' ΚΑΡΚΙΝΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 19 Μαΐου ώρα 01:56 μέχρι το Σάββατο 19 Μαΐου ώρα 05:27.
Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 9 έως 11 Νοεμβρίου και από 8 έως 10 Ιουλίου.

Σάββατο 19 Μαΐου 10:26
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΑΝΤΙΘΕΣΗΣ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 21° 7' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 21° 7' ΚΑΡΚΙΝΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 19 Μαΐου ώρα 08:35 μέχρι το Σάββατο 19 Μαΐου ώρα 12:06.
Κάποιος κύκλος στη ζωή του ατόμου κλείνει οριστικά. Το άτομο δεν είναι έτοιμο να δεχτεί κάτι τέτοιο και οι ανασφάλειές του βγαίνουν στην επιφάνεια. Ταυτίζει το τέλος της κατάστασης με το τέλος της ζωή του-πολλές φορές-γιατί ο πόνος που νιώθει είναι δυσβάσταχτος. Ωστόσο τελικά, μέσα από αυτή την πολύ σκληρή περίοδο, ανακαλύπτει τις δυνάμεις του και την ικανότητά του να επιβιώνει και να αλλάζει ριζικά τη ζωή του, χρησιμοποιώντας την πείρα του παρελθόντος για τη μελλοντική του εξέλιξη και ευτυχία. Με μια τέτοια διέλευση, η καλύτερη αντίδραση είναι να ξεκινήσετε κάποια ψυχανάλυση, ώστε να βοηθηθείτε από την αρχή και να εντοπίσετε τις δυνάμεις σας, χωρίς να νιώσετε τον πόνο της μοναξιάς, που φέρνει συνήθως ο Πλούτωνας.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 10 έως 12 Ιανουαρίου και από 13 έως 15 Ιουλίου.

Σάββατο 19 Μαΐου 13:50
ΑΡΗΣ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΑΡΗ στον ζωδιακό θα είναι στις 01º15' Υδροχόου  και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 16º15' Ιχθύων
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 17 Μαΐου ώρα 13:00 μέχρι την Δευτέρα 21 Μαΐου ώρα 17:00.
Καθετί συνηθισμένο μοιάζει να σου προκαλεί πλήξη, και καθετί καινούργιο, να σου δημιουργεί φοβίες. Ζητάς να κάνεις κάτι καλύτερο στη ζωή σου, κάτι που θα βελτιώσει τις συνθήκες της διαβίωσής σου και θα σε κάνει πιο άνετο στις διάφορες κοινωνικές σου δραστηριότητες. Όμως, τα περισσότερα από αυτά που επιδιώκεις είναι κατασκευάσματα της φαντασίας σου, που όταν τολμήσεις, τελικά, να τα υλοποιήσεις θα συναντήσεις περίεργα εμπόδια. Εκτός από αυτό, διανύεις μια εποχή που μπορεί να γίνεις εύκολα αντικείμενο εκμετάλλευσης, δολοπλοκιών και άλλων τραυματικών εμπειριών. Γι’ αυτό, πρέπει να είσαι πάντα σε θέση να ξεχωρίζεις το σωστό από το λάθος, ώστε να μην τρέφεις αυταπάτες και αγωνίζεσαι για πράγματα που δεν έχουν τη δυνατότητα να εκφραστούν με τον τρόπο που ενεργείς.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 13 Ιανουαρίου και από 5 έως 7 Μαρτίου.

Σάββατο 19 Μαΐου 16:11
Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ
Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ στο ζώδιο του ΚΑΡΚΙΝΟΥ θα βρίσκεται από Σάββατο 19 Μαΐου 16:11 μέχρι την Πέμπτη 14 Ιουνίου ώρα 00:53.
Αυτή την περίοδο,, θέλουμε να προστατέψουμε τα πρόσωπα που αγαπάμε και συμπεριφερόμαστε με μια μητρική στοργή. Ενστικτωδώς θέλουμε να φροντίσουμε αυτούς που αγαπάμε παρέχοντάς τους συναισθηματική άνεση και υποστήριξη, πράγμα το οποίο περιλαμβάνει το μαγείρεμα και έναν άνετο χώρο στο σπίτι. Γινόμαστε περισσότερο αξιόπιστοι και δείχνουμε αφοσίωση στα προσφιλή μας πρόσωπα, αλλά μπορεί να νιώθουμε αυτό το διάστημα μεγαλύτερη εξάρτηση, αναζητώντας αποδείξεις της αγάπης τους. Όταν αυτό λείπει, κρατάμε μούτρα ή κλαίμε ή προσπαθούμε να κρύψουμε τα συναισθήματά μας, ενεργώντας αμυντικά. Το σπίτι και η οικογένειά μας, μας απασχολούν περισσότερο κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και κάνουμε τα πάντα για να νιώσουμε ασφάλεια στο οικογενειακό περιβάλλον μας, δημιουργώντας ασφαλείς συνθήκες διαβίωσης με την παρέα των αγαπημένων μας προσώπων.

Σάββατο 19 Μαΐου 20:30
ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στον ζωδιακό θα είναι στις 00º13' Καρκίνου  και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 00º13' Ταύρου
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 19 Μαΐου ώρα 05:00 μέχρι την Κυριακή 20 Μαΐου ώρα 12:00.
Άριστη διέλευση για να μετατρέψει την αισθηματική ζωή σε παράδεισο, αφού το άτομο έχει τις ευκαιρίες να βελτιώσει τη σχέση του ή να δημιουργήσει μια καινούργια. Η κοινωνική του ζωή γίνεται συναρπαστική καθώς δημιουργεί νέες φιλίες που του ανοίγουν καινούργιους ορίζοντες.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 22 έως 24 Ιουνίου και από 20 έως 22 Απριλίου.

Σάββατο 19 Μαΐου 23:14
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΣΕΛΗΝΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στο ζωδιακό είναι στις 28° 50' ΤΑΥΡΟΥ και της ΣΕΛΗΝΗΣ στις 28° 50' ΚΑΡΚΙΝΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 19 Μαΐου ώρα 21:23 μέχρι την Κυριακή 20 Μαΐου ώρα 00:54.
Κάποια πρόταση θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα, γιατί με λίγη προσπάθεια θα βοηθήσει το άτομο να γίνει περισσότερο δημοφιλές στον τομέα του.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 20 έως 22 Μαΐου και από 21 έως 23 Ιουλίου.

Κυριακή 20 Μαΐου 01:33
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 0° 13' ΤΑΥΡΟΥ και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 0° 13' ΛΕΟΝΤΑ
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 19 Μαΐου ώρα 23:42 μέχρι την Κυριακή 20 Μαΐου ώρα 03:13.
Το άτομο με την επίδραση αυτής της διέλευσης έχει την τάση να κάνει ριζοσπαστικές αλλαγές, αλλά ταυτόχρονα φοβάται γιατί πρέπει να χάσει όλα αυτά που μέχρι τώρα είχε δημιουργήσει και ήταν προϊόντα μιας πιο συντηρητικής αντιμετώπισης που είχε στη ζωή του.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 20 έως 22 Απριλίου και από 22 έως 24 Ιουλίου.

Κυριακή 20 Μαΐου 02:05
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 0° 32' ΚΑΡΚΙΝΟΥ και της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στις 0° 32' ΛΕΟΝΤΑ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 20 Μαΐου ώρα 00:14 μέχρι την Κυριακή 20 Μαΐου ώρα 03:45.
Στο χρονικό αυτό διάστημα, θα εκδηλώνεται, η συναισθηματική σας πλευρά, εκείνη που επιμελώς κρύβατε από τους άλλους.  Οι σχέσεις με τους δικούς σας ισχυροποιούνται.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 22 έως 24 Ιουνίου και από 23 έως 25 Ιουλίου.

Κυριακή 20 Μαΐου 02:10
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΑ
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο του ΛΕΟΝΤΑ θα βρίσκεται από Κυριακή 20 Μαΐου 02:10 μέχρι την Τρίτη 22 Μαΐου ώρα 05:01.
Η Σελήνη στον Λέοντα, είναι ζεστή, γενναιόδωρη και αγαπησιάρα. Μας απωθεί, από κάθε τι το απρόσωπο. Επιζητούμε την προσοχή και την αναγνώριση από τους άλλους, κι έχουμε την τάση να ασχολούμαστε με ερωτικές και δημιουργικές δραστηριότητες. Η Σελήνη στο Λέοντα ευνοεί: δημιουργικές δραστηριότητες, δράσεις που αφορούν τα παιδιά, εργασίες μέσω των οποίων επιδιώκουμε  προσωπική αναγνώριση και ανάληψη ρίσκων.

Κυριακή 20 Μαΐου 03:16
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 16° 15' ΙΧΘΥΩΝ και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 1° 15' ΛΕΟΝΤΑ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 20 Μαΐου ώρα 01:25 μέχρι την Κυριακή 20 Μαΐου ώρα 04:56.
Στο διάστημα που πραγματοποιείται αυτή η όψη, ενδεχομένως να πάρουν άσχημες διαστάσεις κάποια ζητήματα, με αποτέλεσμα να ζημιωθείς υλικά και ηθικά. Μπορεί κάποιοι άνθρωποι, να μην τηρήσουν τις υποσχέσεις τους ή μπορεί να προσπαθήσουν να σε εξαπατήσουν. Η λύτρωση, τις περισσότερες φορές, βρίσκεται στο διαλογισμό. Διότι έτσι επιτυγχάνεις την ψυχική σου αποτοξίνωση, χωρίς να ψάχνεις για τεχνικές μεθόδους , που μόνο ζημιά σωματική και πνευματική θα σου προσφέρουν τελικά. Αναζήτησε λοιπόν, την ηρεμία σου, μέσα από το συμβολικό κόσμο της μεταφυσικής.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 5 έως 7 Μαρτίου και από 23 έως 25 Ιουλίου.

Κυριακή 20 Μαΐου 03:37
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΑΝΤΙΘΕΣΗΣ με ΑΡΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 1° 28' ΥΔΡΟΧΟΟΥ και του ΑΡΗ στις 1° 28' ΛΕΟΝΤΑ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 20 Μαΐου ώρα 01:46 μέχρι την Κυριακή 20 Μαΐου ώρα 05:17.
Το πιο πιθανό αποτέλεσμα αυτής της διέλευσης είναι ο καβγάς με ένα ή περισσότερα άτομα. Μόνο ο καλός έλεγχος των νεύρων θα μπορούσε να φέρει αποτελέσματα.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 13 Ιανουαρίου και από 24 έως 26 Ιουλίου.

Κυριακή 20 Μαΐου 15:07
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΧΙΑΣΤΙ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 8° 19' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΚΡΟΝΟΥ στις 8° 19' ΛΕΟΝΤΑ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 20 Μαΐου ώρα 13:16 μέχρι την Κυριακή 20 Μαΐου ώρα 16:47.
Αστάθμητοι παράγοντες, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα, θα κλονίσουν, σχεδόν, την εμπιστοσύνη σου όχι μόνον απέναντι στους άλλους, αλλά και στον ίδιο σου τον εαυτό,  αφού μπορεί να νιώσεις, ξαφνικά, ότι δεν αξίζεις τίποτα. Δεν είναι όμως τα πράγματα έτσι. Απλά, μπορεί να σε φορτώσουν με επιπρόσθετες ευθύνες, για τις οποίες δεν είσαι αρκετά προετοιμασμένος, και οι απαιτήσεις των άλλων να ξεπερνούν τα όρια της αντοχής σου. Το χειρότερο, σ' αυτήν την περίπτωση, είναι ότι ενώ εσύ κουράζεσαι και αγωνιάς εκείνοι δείχνουν αδιάφοροι, για τις προσπάθειες που καταβάλλεις. Το μόνο που απομένει να κάνεις, λοιπόν, είναι να δείξεις υπομονή. Έτσι, δούλεψε μεθοδικά, ξεπλήρωσε τα τυχόν χρέη σου, εκπλήρωσε τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει και, κυρίως, προσπάθησε να μη χάσεις τον έλεγχο των καταστάσεων που ζεις.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 29 έως 31 Δεκεμβρίου και από 31 Ιουλίου έως 2 Αυγούστου.

Κυριακή 20 Μαΐου 21:30
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΕΡΜΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 12° 7' ΤΑΥΡΟΥ και του ΕΡΜΗ στις 12° 7' ΛΕΟΝΤΑ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 20 Μαΐου ώρα 19:39 μέχρι την Κυριακή 20 Μαΐου ώρα 23:10.
Κακή διέλευση για να πάρετε αποφάσεις και να προγραμματίσετε το χρόνο σας. Τα άτομα που σας περιβάλλουν δεν σας δείχνουν κατανόηση, με την επίδραση αυτής της όψης, και το μεγαλύτερο δυστύχημα είναι ότι δεν μπορείτε να δείξετε ούτε εσείς.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 3 έως 5 Μαΐου και από 4 έως 6 Αυγούστου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου