Σάββατο 5 Μαΐου 2018

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 7 έως 13 Μαΐου 2018 από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ


ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
7 έως 13 Μαΐου 2018
από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

ΚΡΙΟΣ
Θα έχετε την ευκαιρία αυτές τις ημέρες να εκφράζετε με άνεση και χιούμορ. Οι σχέσεις σας, ιδιαίτερα αισθηματικές και ερωτικές θα γίνουν εντονότερες και αποκτήσουν πάθος. Η προσοχή σας παράλληλα θα  επικεντρωθεί στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας που έχουν την  ελπίδα να καλυτερεύσουν, αν αποφύγετε κάποιες  επιδείξεις κοινωνικής ευημερίας Αποφύγετε τις επισκέψεις σε άτομα που πάσχουν από εποχιακές λοιμώξεις

ΤΑΥΡΟΣ
Θα προτιμάτε την καλοπέραση και την διασκέδαση παρά να ασχολείστε σοβαρά με την δουλειά σας.  Θα ήταν λοιπόν καλύτερα να αναβάλετε σοβαρές συμφωνίες ή άλλες πράξεις που θα έχουν μελλοντικές συνέπειες. Ξαφνικά γεγονότα θα σας κάνουν να μην μπορείτε να κοντρολάρετε τις προτεραιότητες σας με αποτέλεσμα τα συναισθηματικά λάθη να βρίσκονται πολύ κοντά στις αποφάσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Κάποια καθημερινά προβλήματα, θα βρουν την λύση τους. Τώρα θα είστε πιο δυναμικοί στα επαγγελματικά σας και πιο δεκτικοί σε νέα δεδομένα. Στον αισθηματικό σας τομέα θα εξομαλυνθούν οι σχέσεις με τον σύντροφο σας. Κάντε ό, τι μπορείτε, για να αποσαφηνίσετε κάποιες καταστάσεις, κυρίως σε ό, τι έχει να κάνει με άτομα του στενού σας περιβάλλοντος. Μην ανταλλάξετε έντονες κουβέντες με δικά σας πρόσωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Λόγω περιοριστικών τάσεων που θα επιβάλετε εσείς στον εαυτό σας, η κοινωνικότητά σας να είναι σε χαμηλά επίπεδα και οι σχέσεις σας με το οικογενειακό σας περιβάλλον τεταμένες. Ίσως να διερωτάσθε ακόμα αν σας εκτιμούν οι γύρω σας. Αναζητήστε την απάντηση στην δικιά σας τακτική. Προσέξτε μην χαθείτε στις λεπτομέρειες και χάσετε την ουσία βασικών καθημερινών θεμάτων.

ΛΕΩΝ
Μη σας παρασύρουν κάποια γεγονότα του παρελθόντος στις τωρινές σας αποφάσεις.  Αναθεωρήστε την στάση σας προς στα άτομα που σας ζημίωσαν. Οι ερωτικές σας απολαύσεις και οι ρομαντικές σας τάσεις είναι πολύ τονισμένες αυτόν τον καιρό. Βασιστείτε στα σταθερά και αποφύγετε ιστορίες επιπόλαιες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μια γενική ευνοϊκή περίοδος αρχίζει αλλά προσέξτε αποφύγετε τις προστριβές σας με την οικογένεια σας και το δεσμό σας. Η περίοδος αυτή παράλληλα θα σας δώσει κάποιες αιτίες για να ξαναθυμηθείτε το παρελθόν. Η αγάπη για τον εαυτό σας παράλληλα αυτόν τον καιρό είναι σε όρια κινδύνου, γι’ αυτό περιορίστε την και μετατοπίστε ένα μέρος της στο άτομο που σας ενδιαφέρει.

ΖΥΓΟΣ
Νέες κοινωνικές προοπτικές στον δικό σας τον ορίζοντα. Με την διάθεση σας ανεβασμένη, θα σας δοθούν οι ευκαιρίες  να έρθετε σε επαφή με πρόσωπα πολύτιμα και χρήσιμα. Η σοβαρότητα αυτή την εβδομάδα θα είναι η μόνη διέξοδος στα καθημερινά σας προβλήματα. Παράλληλα προσέξτε μην αφήσετε τα εργασιακά σας θέματα να επηρεάσουν την σχέση σας. Ζυγίστε τις υποχρεώσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο καιρός αυτός εγγυάται επιτυχίες. Νέες προοπτικές για πρόοδο στα επαγγελματικά, ή για κάποιον ιδανικό στόχο. Ένας γρήγορος ρυθμός κινήσεων των άλλων θα σας κάνει να αισθανθείτε διανοητικά ανήσυχοι και ανυπόμονοι, θέλοντας να τρέξετε μπροστά από τα γεγονότα και να τα προλάβετε πρώτοι. Στον αισθηματικό τομέα τα πράγματα τείνουν να διορθωθούν, δείξτε τον καλύτερο σας εαυτό στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι άνθρωποι σας βλέπουν ως άτομο που καταλαβαίνει τις ανάγκες τους και είναι πρόθυμοι να συνεργαστούν και να σας βοηθήσουν στους στόχους σας. Στον επαγγελματικό σας τομέα όμως φανείτε πιο ανταγωνιστικοί αν θέλετε να βελτιώσετε κάποια θέματά σας που βρίσκονται σε αδράνεια.. Πολλοί από σας θα ενδιαφερθείτε για θέματα υγείας και εμφάνισης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι διαφορετικές απόψεις δεν χρειάζεται να σας προβληματίζουν. Θα έχετε ενδιαφέροντα νέα και θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σας. Σκεφτείτε πριν μιλήσετε, γιατί μπορεί να εκφραστείτε απερίσκεπτα. Τα θετικά αποτελέσματα θα σας γεμίσουν ικανοποίηση και σιγουριά για το μέλλον. Ακολουθήστε την διαίσθηση σας και δεν θα χάσετε. Θα βλέπετε τα πάντα, πιο αισιόδοξα και με θετική σκέψη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι ημέρες αυτές θα σας διευκολύνουν στο να εφαρμόσετε τα σχέδια σας σε προσωπικά και συναισθηματικά σας θέματα. Οι ευκαιρίες που θα σας παρουσιασθούν σας θέλουν να κινήστε  μεταξύ πρακτικότητας και συναισθήματος. Το μυαλό σας θα είναι σε εγρήγορση και οι συζητήσεις σας με τους άλλους θα γίνονται εποικοδομητικές και στοχευμένες.

ΙΧΘΥΕΣ
Οι ημέρες αυτές χρειάζονται μεγάλη προσοχή διότι τρίτοι μπορεί να ανατρέψουν τα σχέδιά σας. Ακόμα, κάποιοι μπορεί να δουλέψουν εναντίον σας. Στον τομέα της υγείας, αποφύγετε την ένταση και την ανησυχία. Στο διάστημα αυτό δεν θα πρέπει να δίνετε σημασία σε διαδόσεις που δεν μπορείτε να τις διασταυρώσετε.


ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ
7 έως 13 Μαΐου 2018
από τον Δρ. Δημήτρη Παπέϋ

Δευτέρα 7 Μαΐου 10:47
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 8° 51' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΚΡΟΝΟΥ στις 8° 51' ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 7 Μαΐου ώρα 08:56 μέχρι την Δευτέρα 7 Μαΐου ώρα 12:27.
Είναι απαραίτητο αυτό το διάστημα, να τα βρείτε με τον εαυτό σας και ν’ αποσυρθείτε για λίγο από τον κοινωνικό σας περίγυρο.  Αυτό θα χαρίσει ισορροπία στην εσωτερική σας διάθεση.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 30 Δεκεμβρίου έως 1 Ιανουαρίου και από 27 έως 29 Ιανουαρίου.

Δευτέρα 7 Μαΐου 11:52
ΕΡΜΗΣ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΕΡΜΗ στον ζωδιακό θα είναι στις 21º14' Κριού  και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 21º14' Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 6 Μαΐου ώρα 23:00 μέχρι την Τρίτη 8 Μαΐου ώρα 01:00.
Τα σχέδια του ατόμου που δέχεται αυτή τη διέλευση, ανατρέπονται και νιώθει να χάνει το έδαφος κάτω από τα πόδια του. Δυσκολεύεται να πάρει αποφάσεις, ενώ οι άλλοι, όχι μόνο δεν του δίνουν βοήθεια, αλλά, αντίθετα, του σκάβουν ακόμα περισσότερο το λάκκο.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 13 Απριλίου και από 10 έως 12 Ιανουαρίου.

Τρίτη 8 Μαΐου 00:58
ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στον ζωδιακό θα είναι στις 16º01' Διδύμων   και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 16º01' Ιχθύων
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 7 Μαΐου ώρα 10:00 μέχρι την Τρίτη 8 Μαΐου ώρα 16:00.
Το άτομο που δέχεται αυτή την όψη δεν μπορεί να καταλάβει τι θέλει από την αισθηματική και κοινωνική του ζωή και πέφτει σε συνεχείς αντιφάσεις. Υπάρχει κίνδυνος απώλειας χρημάτων.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 7 έως 9 Ιουνίου και από 5 έως 7 Μαρτίου.

Τρίτη 8 Μαΐου 01:16
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 16° 1' ΙΧΘΥΩΝ και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 16° 1' ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 7 Μαΐου ώρα 23:25 μέχρι την Τρίτη 8 Μαΐου ώρα 02:56.
Επωφεληθείτε από αυτή τη μικρή όψη του Ποσειδώνα και απολαύστε την μουσική της αρεσκείας σας και το περιβάλλον των ονείρων σας, βοηθώντας σας τον εαυτό σας να γεμίσει τις  πεσμένες μπαταρίες σας.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 5 έως 7 Μαρτίου και από 3 έως 5 Φεβρουαρίου.

Τρίτη 8 Μαΐου 01:24
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΡΙΓΩΝΟΥ με ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 16° 5' ΔΙΔΥΜΩΝ και της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στις 16° 5' ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 7 Μαΐου ώρα 23:33 μέχρι την Τρίτη 8 Μαΐου ώρα 03:04.
Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 7 έως 9 Ιουνίου και από 3 έως 5 Φεβρουαρίου.

Τρίτη 8 Μαΐου 04:08
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΣΕΛΗΝΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στο ζωδιακό είναι στις 17° 27' ΤΑΥΡΟΥ και της ΣΕΛΗΝΗΣ στις 17° 26' ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 8 Μαΐου ώρα 02:17 μέχρι την Τρίτη 8 Μαΐου ώρα 05:48.
Η διάθεση του ατόμου είναι άσχημη, δε θέλει να βρίσκεται με πολύ κόσμο και νιώθει πολύ κουρασμένο. Με τέτοια διέλευση, το άτομο πρέπει να φροντίζει να ξεκουράζεται και να μη φορτώνει ιδιαίτερα το πρόγραμμά του.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 10 Μαΐου και από 4 έως 6 Φεβρουαρίου.

Τρίτη 8 Μαΐου 06:11
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΔΙΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 18° 28' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και του ΔΙΑ στις 18° 28' ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 8 Μαΐου ώρα 04:20 μέχρι την Τρίτη 8 Μαΐου ώρα 07:51.
Οι υπερβολές και οι καταχρήσεις προκαλούν την τάση για τεμπελιά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές εκκρεμότητες. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση δεν μπορεί να αξιολογήσει σωστά τις δυνάμεις του και μπλέκεται σε υποθέσεις στις οποίες δεν μπορεί να ανταποκριθεί.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 10 έως 12 Νοεμβρίου και από 5 έως 7 Φεβρουαρίου.

Τρίτη 8 Μαΐου 11:43
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 21° 13' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 21° 13' ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 8 Μαΐου ώρα 09:52 μέχρι την Τρίτη 8 Μαΐου ώρα 13:23.
Το μικρό αυτό χρονικό διάστημα σας δίνει τη δυνατότητα να αναθεωρήσετε κάποια συναισθηματικά σας θέματα, που χρειάζονται κάποια διόρθωση ή αλλαγή.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 10 έως 12 Ιανουαρίου και από 8 έως 10 Φεβρουαρίου.

Τρίτη 8 Μαΐου 14:50
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΕΡΜΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 22° 47' ΚΡΙΟΥ και του ΕΡΜΗ στις 22° 47' ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 8 Μαΐου ώρα 12:59 μέχρι την Τρίτη 8 Μαΐου ώρα 16:30.
Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 13 έως 15 Απριλίου και από 10 έως 12 Φεβρουαρίου.

Τρίτη 8 Μαΐου 16:53
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 8° 48' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΚΡΟΝΟΥ στις 23° 48' ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 8 Μαΐου ώρα 15:02 μέχρι την Τρίτη 8 Μαΐου ώρα 18:33.
Το βασικότερο μειονέκτημα, αυτής της πλανητικής σχέσης, είναι ότι γίνεσαι υποχρεωτικά δέσμιος κάποιων καταστάσεων. Επίσης, συχνά, υπάρχει η παρέμβαση τρίτων στις υποθέσεις σου, οι οποίοι εμποδίζουν την ομαλή εξέλιξη ζητημάτων που έχουν άμεσο ενδιαφέρον για σένα. Άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας ή και ανώτεροι ιεραρχικά στον επαγγελματικό και κοινωνικό χώρο, ενδεχομένως να θελήσουν να σου επιβληθούν, οπότε και θ’ αντιδράσεις. Επίσης, αυτή η εποχή θεωρείται δύσκολη επειδή, συχνά, βρίσκεσαι αμφιταλαντευόμενος ως προς τις αποφάσεις που πρέπει να πάρεις, κυρίως για ζητήματα που δε δέχονται αναβολή.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 30 Δεκεμβρίου έως 1 Ιανουαρίου και από 11 έως 13 Φεβρουαρίου.

Τρίτη 8 Μαΐου 23:12
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΑΡΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 26° 59' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΑΡΗ στις 26° 59' ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 8 Μαΐου ώρα 21:21 μέχρι την Τετάρτη 9 Μαΐου ώρα 00:52.
Αποφύγετε αυτό το χρονικό διάστημα το ανταγωνιστικό σας πνεύμα.  Δείξτε υπομονή και μην εκπλήσσεστε με τον εαυτό σας, αν βγάζει περισσότερο θυμό και απογοήτευση.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 13 Ιανουαρίου και από 14 έως 16 Φεβρουαρίου.

Τετάρτη 9 Μαΐου 03:39
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΑΝΤΙΘΕΣΗΣ με ΔΙΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στον ζωδιακό θα είναι στις 18º21' Ταύρου   και του ΔΙΑ στις 18º21' Σκορπιού
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 8 Μαΐου ώρα 12:00 μέχρι την Τετάρτη 9 Μαΐου ώρα 20:00.
Οι υπερβολές και οι καταχρήσεις προκαλούν την τάση για τεμπελιά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές εκκρεμότητες. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση δεν μπορεί να αξιολογήσει σωστά τις δυνάμεις του και μπλέκεται σε υποθέσεις στις οποίες δεν μπορεί να
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 9 έως 11 Μαΐου και από 10 έως 12 Νοεμβρίου.

Τετάρτη 9 Μαΐου 04:28
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 29° 38' ΚΡΙΟΥ και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 29° 38' ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 9 Μαΐου ώρα 02:37 μέχρι την Τετάρτη 9 Μαΐου ώρα 06:08.
Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 20 έως 22 Απριλίου και από 16 έως 18 Φεβρουαρίου.

Τετάρτη 9 Μαΐου 06:10
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΩΝ ΙΧΘΥΩΝ
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο των ΙΧΘΥΩΝ θα βρίσκεται από Τετάρτη 9 Μαΐου 06:10 μέχρι την Παρασκευή 11 Μαΐου ώρα 15:38.
Με την Σελήνη στους  Ιχθύες θα αρνούμαστε να αντιμετωπίσουμε κατά πρόσωπο την πραγματικότητα. Πρόκειται για ένα χρονικό διάστημα, στο οποίο θα κυριαρχούν,  η νοσταλγία, η τρυφερότητα, η διαίσθηση και η συμπόνια. Η Σελήνη στους Ιχθείς ευνοεί: δραστηριότητες που έχουν σχέση με τη φαντασία, μυστικιστικές ή πνευματικές αναζητήσεις, εσωτερική καλλιέργεια, μουσική, θέατρο, απομόνωση και δραστηριότητες που αφορούν το νερό.

Τετάρτη 9 Μαΐου 17:23
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 21° 13' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 6° 12' ΙΧΘΥΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 9 Μαΐου ώρα 15:32 μέχρι την Τετάρτη 9 Μαΐου ώρα 19:03.
Στη διάρκεια, που ο Πλούτωνας επηρεάζει τον ήλιο σου, με την όψη του μισού τετραγώνου, ενδεχομένως να βρεθείς στη δύσκολη θέση για κάποια απόφαση που πρέπει να πάρεις. Επίσης για τη διαλεύκανση ενός ζητήματος, που είχε μείνει σε εκκρεμότητα για πολύ καιρό. Πάντως, μην αποφασίσεις να στείλεις τελεσιγραφικά σε κανέναν τις αποφάσεις σου, αν προηγουμένως δεν έχεις εξαντλήσει κάθε όριο ανοχής. Πολλές φορές, η πλουτώνια επιρροή, σου αφαιρεί τη διάθεση για συνεργασία   ενώ αντίθετα, αυτό πρέπει να κάνεις   και έτσι δημιουργούνται προβλήματα. Μπορείς όμως να βρεις λύσεις στα προβλήματά σου προσεγγίζοντας τους άλλους, με την προοπτική να γίνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις, για τη διαφορά που υπάρχει ανάμεσά σας.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 10 έως 12 Ιανουαρίου και από 23 έως 25 Φεβρουαρίου.

Τετάρτη 9 Μαΐου 21:36
ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε όψη ΧΙΑΣΤΙ με ΔΙΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στον ζωδιακό θα είναι στις 18º16' Διδύμων   και του ΔΙΑ στις 18º16' Σκορπιού
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 9 Μαΐου ώρα 09:00 μέχρι την Πέμπτη 10 Μαΐου ώρα 11:00.
Μπορεί να νιώσεις συναισθηματική αναστάτωση, εξαιτίας μιας ξαφνικής αλλαγής στα κοινωνικά και αισθηματικά σου ζητήματα. Για παράδειγμα, μια πρόσκληση σ' ένα πάρτι, μπαρ, γάμο κ.λπ. ίσως γίνει αφορμή ν' αναστατωθείς, από μια απροσδόκητη συνάντηση ή διαπίστωση. Εποχή που λέγονται και ακούγονται μεγάλες κουβέντες και υποσχέσεις, χωρίς ανταπόκριση.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 9 έως 11 Ιουνίου και από 10 έως 12 Νοεμβρίου.

Τετάρτη 9 Μαΐου 22:22
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 8° 46' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΚΡΟΝΟΥ στις 8° 46' ΙΧΘΥΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 9 Μαΐου ώρα 20:31 μέχρι την Πέμπτη 10 Μαΐου ώρα 00:02.
Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 30 Δεκεμβρίου έως 1 Ιανουαρίου και από 26 έως 28 Φεβρουαρίου.

Πέμπτη 10 Μαΐου 00:10
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΕΡΜΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 24° 42' ΚΡΙΟΥ και του ΕΡΜΗ στις 9° 42' ΙΧΘΥΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 9 Μαΐου ώρα 22:19 μέχρι την Πέμπτη 10 Μαΐου ώρα 01:50.
Ίσως χρειαστεί κατ' ανάγκη ν' αλλάξεις κάποιο πρόγραμμά σου. Σε περίπτωση παρεξήγησης, αυτό θα συμβεί λόγω έλλειψης επικοινωνίας. Μην ξεκινάς τίποτα στην τύχη. Να προηγείται ένας καλός προγραμματισμός.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 15 έως 17 Απριλίου και από 26 έως 28 Φεβρουαρίου.

Πέμπτη 10 Μαΐου 05:38
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΑΡΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 27° 31' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΑΡΗ στις 12° 31' ΙΧΘΥΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 10 Μαΐου ώρα 03:47 μέχρι την Πέμπτη 10 Μαΐου ώρα 07:18.
Το κύριο χαρακτηριστικό αυτής της όψης είναι η βιασύνη, η απερισκεψία και η τάση που θα έχεις για καβγάδες. Έτσι, εύκολα μπορεί να υποθέσει κανείς ότι μέσα από αυτό το κλίμα μπορεί να προκληθούν ζημιές και ατυχήματα ανεξάρτητα της μικρής σοβαρότητας που θα έχουν. Επίσης τόσο εσύ όσο και κάποιος άλλος μπορεί να εμπλακείτε σε ανταγωνιστικές δραστηριότητες. Για να μη συμβούν όλα αυτά βρες μία απασχόληση για την οποία θα χρειαστεί να καταβάλεις ιδιαίτερες προσπάθειες.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 13 Ιανουαρίου και από 1 έως 3 Μαρτίου.

Πέμπτη 10 Μαΐου 09:51
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 29° 43' ΚΡΙΟΥ και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 14° 43' ΙΧΘΥΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 10 Μαΐου ώρα 08:00 μέχρι την Πέμπτη 10 Μαΐου ώρα 11:31.
Την περίοδο που θα πραγματοποιείται αυτή η όψη, κατά διαστήματα θα έχεις μία νευρική ανησυχία. Καθετί που θα σε βγάζει έξω απ' τα προγράμματά σου θα σ' εκνευρίζει και θα σ' αναστατώνει. Από την άλλη, θα θέλεις ν' απαλλαγείς απ' όποιον κι οτιδήποτε σου περιορίζει την ανεξαρτησία. Έτσι μπορεί να σπάσεις κάποιους δεσμούς. Ο καλύτερος τρόπος να λειτουργήσεις αυτή τη διέλευση είναι να βρεις κάποια περίεργη απασχόληση ή χόμπι που θ' αποσπά το ενδιαφέρον σου και θα καλύπτει τις περισσότερες ώρες σου.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 20 έως 22 Απριλίου και από 3 έως 5 Μαρτίου.

Πέμπτη 10 Μαΐου 12:27
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΣΥΝΟΔΟΥ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 16° 4' ΙΧΘΥΩΝ και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 16° 4' ΙΧΘΥΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 10 Μαΐου ώρα 10:36 μέχρι την Πέμπτη 10 Μαΐου ώρα 14:07.
Το άτομο περνά μια περίοδο συναισθηματικής έξαρσης. Ο ρομαντισμός του βρίσκεται στο αποκορύφωμα και κάνει ότι μπορεί για να δείξει τα συναισθήματά του στα άτομα που αγαπά, ενώ φροντίζει ιδιαίτερα για την οικογένειά του και δημιουργεί ένα πιο αρμονικό περιβάλλον στο σπίτι του.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 5 έως 7 Μαρτίου.

Πέμπτη 10 Μαΐου 16:26
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΡΙΓΩΝΟΥ με ΔΙΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 18° 9' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και του ΔΙΑ στις 18° 9' ΙΧΘΥΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 10 Μαΐου ώρα 14:35 μέχρι την Πέμπτη 10 Μαΐου ώρα 18:06.
Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 10 έως 12 Νοεμβρίου και από 7 έως 9 Μαρτίου.

Πέμπτη 10 Μαΐου 18:44
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 19° 22' ΔΙΔΥΜΩΝ και της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στις 19° 22' ΙΧΘΥΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 10 Μαΐου ώρα 16:53 μέχρι την Πέμπτη 10 Μαΐου ώρα 20:24.
Η έλλειψη κατανόησης και το συναισθηματικό μπέρδεμα είναι οι βασικές αιτίες που οδηγούν σε λανθασμένες ενέργειες σε κοινωνικά θέματα, αλλά και σε κακούς χειρισμούς οικογενειακών προβλημάτων. Η διέλευση αυτή δημιουργεί την τάση για ασύστολες σπατάλες και για μανία καταναλωτισμού.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 10 έως 12 Ιουνίου και από 8 έως 10 Μαρτίου.

Πέμπτη 10 Μαΐου 19:58
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΣΕΛΗΝΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στο ζωδιακό είναι στις 20° 1' ΤΑΥΡΟΥ και της ΣΕΛΗΝΗΣ στις 20° 1' ΙΧΘΥΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 10 Μαΐου ώρα 18:07 μέχρι την Πέμπτη 10 Μαΐου ώρα 21:38.
Κάποια πρόταση θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα, γιατί με λίγη προσπάθεια θα βοηθήσει το άτομο να γίνει περισσότερο δημοφιλές στον τομέα του.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 13 Μαΐου και από 9 έως 11 Μαρτίου.

Πέμπτη 10 Μαΐου 22:13
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 21° 12' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 21° 12' ΙΧΘΥΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 10 Μαΐου ώρα 20:22 μέχρι την Πέμπτη 10 Μαΐου ώρα 23:53.
Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 10 έως 12 Ιανουαρίου και από 10 έως 12 Μαρτίου.

Παρασκευή 11 Μαΐου 08:23
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΕΡΜΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 26° 37' ΚΡΙΟΥ και του ΕΡΜΗ στις 26° 37' ΙΧΘΥΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 11 Μαΐου ώρα 06:32 μέχρι την Παρασκευή 11 Μαΐου ώρα 10:03.
Στο διάστημα αυτό, θα απολαμβάνετε τη στενή και ουσιαστική επικοινωνία σας, στο περιβάλλον σας, στις φιλίες σας και στις οικογενειακές σας σχέσεις.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 17 έως 19 Απριλίου και από 15 έως 17 Μαρτίου.

Παρασκευή 11 Μαΐου 11:02
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΑΡΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 28° 2' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΑΡΗ στις 28° 2' ΙΧΘΥΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 11 Μαΐου ώρα 09:11 μέχρι την Παρασκευή 11 Μαΐου ώρα 12:42.
Η διάθεση είναι πολύ καλή και το άτομο που δέχεται τη διέλευση έχει έντονη την επιθυμία να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 13 Ιανουαρίου και από 17 έως 19 Μαρτίου.

Παρασκευή 11 Μαΐου 14:15
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 29° 46' ΚΡΙΟΥ και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 29° 46' ΙΧΘΥΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 11 Μαΐου ώρα 12:24 μέχρι την Παρασκευή 11 Μαΐου ώρα 15:55.
Το χρονικό αυτό διάστημα, θ’ αναδυθεί από μέσα σας το παιδί που κρύβετε,  με αποτέλεσμα να σπάσει η συνηθισμένη καθημερινή σας ρουτίνα. Ακόμα και η ισχυρότερη προσωπικότητα  κρύβει βαθιά μέσα της ένα παιδί.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 20 έως 22 Απριλίου και από 19 έως 21 Μαρτίου.

Παρασκευή 11 Μαΐου 15:39
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΚΡΙΟΥ
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο του ΚΡΙΟΥ θα βρίσκεται από Παρασκευή 11 Μαΐου 15:39 μέχρι την Κυριακή 13 Μαΐου ώρα 21:13.
Με την Σελήνη στον Κριό η ψυχική μας διάθεση παρουσιάζει διακυμάνσεις. Η έντονη δραστηριότητα, η βιασύνη, ο ανταγωνισμός, η επιθετικότητα αλλά και η συναισθηματική παρορμητικότητα είναι συμπτώματα αυτής της διέλευσης. Τα άτομα που είναι νωχελικά ενεργοποιούνται και τα άτομα που είναι ντροπαλά προσπαθούν να αποκτήσουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.  Η Σελήνη στον Κριό ευνοεί: ενέργειες που αποφέρουν άμεσα αποτελέσματα, εργασίες που βασίζονται  αποκλειστικά σε μας, αυτοπροβολή και εκμετάλλευση ευκαιριών.

Παρασκευή 11 Μαΐου 20:13
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΔΙΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 18° 0' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και του ΔΙΑ στις 3° 0' ΚΡΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 11 Μαΐου ώρα 18:22 μέχρι την Παρασκευή 11 Μαΐου ώρα 21:53.
Παρόλο που αυτή η διέλευση σου φέρνει ένα αισιόδοξο μήνυμα με προοπτικές να επεκταθείς στους τομείς που ενεργοποιούνται, εσύ νιώθεις αβέβαιος για το αποτέλεσμα. Ίσως γιατί, ταυτόχρονα, απαιτούνται κάποιες αλλαγές. Ίσως όμως και γιατί κάποιες υποσχέσεις που σου δίνονται, ξαφνικά δεν τηρούνται. Εφόσον, όμως, εσύ νιώθεις ότι μπορείς να πετύχεις κάτι θετικό, μην παρασύρεσαι από κανένα. Κράτησε μία σταθερότητα στις ιδέες και τις ενέργειές σου. Μπορεί, απρόοπτα, κάποιος από μηχανής θεός να εμφανιστεί και να σε προστατέψει. Αρκεί στις συναλλαγές σου, να είσαι έντιμος και φερέγγυος.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 10 έως 12 Νοεμβρίου και από 24 έως 26 Μαρτίου.

Σάββατο 12 Μαΐου 02:08
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΣΕΛΗΝΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στο ζωδιακό είναι στις 21° 14' ΤΑΥΡΟΥ και της ΣΕΛΗΝΗΣ στις 6° 14' ΚΡΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 12 Μαΐου ώρα 00:17 μέχρι το Σάββατο 12 Μαΐου ώρα 03:48.
Θα σ' απασχολήσουν οι ανάγκες κι οι υποχρεώσεις του σπιτιού σου. Προσαρμόσου σ' αυτές τις υποχρεώσεις σου και μη δυσανασχετείς, γιατί πρέπει να διεκπεραιωθούν.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 12 έως 14 Μαΐου και από 27 έως 29 Μαρτίου.

Σάββατο 12 Μαΐου 02:10
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΤΡΙΓΩΝΟΥ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στον ζωδιακό θα είναι στις 21º12' Ταύρου   και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 21º12' Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 11 Μαΐου ώρα 08:00 μέχρι το Σάββατο 12 Μαΐου ώρα 20:00.
Το άτομο έχει όλες τις προϋποθέσεις να κάνει μια καλή συνεργασία. Ιδανική διέλευση για όσους θέλουν να επενδύσουν και να αυξήσουν τα κεφάλαιά τους. Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα πιο καλό μέλλον.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 12 έως 14 Μαΐου και από 10 έως 12 Ιανουαρίου.

Σάββατο 12 Μαΐου 06:35
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 8° 41' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΚΡΟΝΟΥ στις 8° 41' ΚΡΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 12 Μαΐου ώρα 04:44 μέχρι το Σάββατο 12 Μαΐου ώρα 08:15.
Τα προβλήματα, το άγχος και η ανασφάλεια εξαντλούν το άτομο που δέχεται αυτή την όψη και προκαλούν υπερκόπωση. Για να μπορέσει το άτομο να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες, πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά και να κάνει υπομονή. Είναι δε απαραίτητο να καταλάβει, ότι πρέπει να τα καταφέρει μόνο του χωρίς τη βοήθεια των άλλων. Η διέλευση αυτή είναι πολύ άσχημη για νέα ξεκινήματα και για επενδύσεις.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 30 Δεκεμβρίου έως 1 Ιανουαρίου και από 30 Μαρτίου έως 1 Απριλίου.

Σάββατο 12 Μαΐου 08:05
ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε όψη ΧΙΑΣΤΙ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στον ζωδιακό θα είναι στις 21º12' Διδύμων   και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 21º12' Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 11 Μαΐου ώρα 18:00 μέχρι το Σάββατο 12 Μαΐου ώρα 22:00.
Το να νιώθει κανείς προδομένος είναι μια αρκετά δυσάρεστη κατάσταση, και μια τέτοια εικόνα μπορεί να εμφανίσει αυτή η διέλευση του Πλούτωνα. Ξαφνικά, νιώθεις ότι υπάρχει μια συναισθηματική τσιγκουνιά. Αν φταις εσύ, ή αν φταίνε οι άλλοι αυτό δεν έχει πολλή σημασία. Εκείνο που πρέπει να κάνεις είναι να προσπαθήσεις να βρεις κάποιο τρόπο να σπάσεις το φράγμα του εγωισμού, που σε εμποδίζει να 'σαι συνεργάσιμος και, το χειρότερο, σε αποξενώνει συναισθηματικά από τους ανθρώπους που σε ενδιαφέρουν.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 12 έως 14 Ιουνίου και από 10 έως 12 Ιανουαρίου.

Σάββατο 12 Μαΐου 16:30
ΕΡΜΗΣ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΑΡΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΕΡΜΗ στον ζωδιακό θα είναι στις 28º32' Κριού  και του ΑΡΗ στις 28º32' Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 12 Μαΐου ώρα 00:00 μέχρι την Κυριακή 13 Μαΐου ώρα 08:00.
Το νευρικό σύστημα του ατόμου που δέχεται αυτή την όψη, είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Η διάθεσή του είναι επιθετική και μπορεί να βγάλει γλώσσα που κόκαλα τσακίζει, πράγμα για το οποίο δεν αποκλείεται και να μετανιώσει μετά την επίδραση της όψης. Με αυτή τη διέλευση πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος, κυρίως στις μετακινήσεις. Ο καλύτερος τρόπος να αντιμετωπιστεί μια τέτοια όψη, είναι η γυμναστική ή η οποιαδήποτε απασχόληση με τον αθλητισμό και τα σπορ.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 19 έως 21 Απριλίου και από 11 έως 13 Ιανουαρίου.

Σάββατο 12 Μαΐου 19:56
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 16° 7' ΙΧΘΥΩΝ και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 16° 7' ΚΡΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 12 Μαΐου ώρα 18:05 μέχρι το Σάββατο 12 Μαΐου ώρα 21:36.
Επωφεληθείτε από αυτή τη μικρή όψη του Ποσειδώνα και απολαύστε την μουσική της αρεσκείας σας και το περιβάλλον των ονείρων σας, βοηθώντας σας τον εαυτό σας να γεμίσει τις  πεσμένες μπαταρίες σας.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 5 έως 7 Μαρτίου και από 6 έως 8 Απριλίου.

Σάββατο 12 Μαΐου 23:02
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΧΙΑΣΤΙ με ΔΙΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 17° 52' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και του ΔΙΑ στις 17° 52' ΚΡΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 12 Μαΐου ώρα 21:11 μέχρι την Κυριακή 13 Μαΐου ώρα 00:42.
Παρόλο που αυτή η διέλευση σου φέρνει ένα αισιόδοξο μήνυμα με προοπτικές να επεκταθείς στους τομείς που ενεργοποιούνται, εσύ νιώθεις αβέβαιος για το αποτέλεσμα. Ίσως γιατί, ταυτόχρονα, απαιτούνται κάποιες αλλαγές. Ίσως όμως και γιατί κάποιες υποσχέσεις που σου δίνονται, ξαφνικά δεν τηρούνται. Εφόσον, όμως, εσύ νιώθεις ότι μπορείς να πετύχεις κάτι θετικό, μην παρασύρεσαι από κανένα. Κράτησε μία σταθερότητα στις ιδέες και τις ενέργειές σου. Μπορεί, απρόοπτα, κάποιος από μηχανής θεός να εμφανιστεί και να σε προστατέψει. Αρκεί στις συναλλαγές σου, να είσαι έντιμος και φερέγγυος.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 9 έως 11 Νοεμβρίου και από 8 έως 10 Απριλίου.

Κυριακή 13 Μαΐου 04:54
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 21° 11' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 21° 11' ΚΡΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 13 Μαΐου ώρα 03:03 μέχρι την Κυριακή 13 Μαΐου ώρα 06:34.
Κάποιος κύκλος στη ζωή του ατόμου κλείνει οριστικά. Το άτομο δεν είναι έτοιμο να δεχτεί κάτι τέτοιο και οι ανασφάλειές του βγαίνουν στην επιφάνεια. Ταυτίζει το τέλος της κατάστασης με το τέλος της ζωή του-πολλές φορές-γιατί ο πόνος που νιώθει είναι δυσβάσταχτος. Ωστόσο τελικά, μέσα από αυτή την πολύ σκληρή περίοδο, ανακαλύπτει τις δυνάμεις του και την ικανότητά του να επιβιώνει και να αλλάζει ριζικά τη ζωή του, χρησιμοποιώντας την πείρα του παρελθόντος για τη μελλοντική του εξέλιξη και ευτυχία. Με μια τέτοια διέλευση, η καλύτερη αντίδραση είναι να ξεκινήσετε κάποια ψυχανάλυση, ώστε να βοηθηθείτε από την αρχή και να εντοπίσετε τις δυνάμεις σας, χωρίς να νιώσετε τον πόνο της μοναξιάς, που φέρνει συνήθως ο Πλούτωνας.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 10 έως 12 Ιανουαρίου και από 11 έως 13 Απριλίου.

Κυριακή 13 Μαΐου 07:01
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 22° 23' ΔΙΔΥΜΩΝ και της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στις 22° 23' ΚΡΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 13 Μαΐου ώρα 05:10 μέχρι την Κυριακή 13 Μαΐου ώρα 08:41.
Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 14 έως 16 Ιουνίου και από 12 έως 14 Απριλίου.

Κυριακή 13 Μαΐου 07:02
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΣΕΛΗΝΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στο ζωδιακό είναι στις 22° 24' ΤΑΥΡΟΥ και της ΣΕΛΗΝΗΣ στις 22° 24' ΚΡΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 13 Μαΐου ώρα 05:11 μέχρι την Κυριακή 13 Μαΐου ώρα 08:42.
Στο διάστημα αυτό, θα συγκεντρώνεστε σε ενέργειες που είναι καλά ισορροπημένες και θα απομακρύνεστε από μελοδραματικές καταστάσεις που σας οδηγούν στα άκρα.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 13 έως 15 Μαΐου και από 12 έως 14 Απριλίου.

Κυριακή 13 Μαΐου 08:25
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στον ζωδιακό θα είναι στις 22º25' Ταύρου   και της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στις 22º25' Διδύμων
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 10 Μαΐου ώρα 05:00 μέχρι την Τετάρτη 16 Μαΐου ώρα 12:00.
Στο διάστημα αυτό, θα αισθάνεστε άβολα, σε περιβάλλοντα που δεν έχουν έστω και ένα μικρό βαθμό γοητείας και ομορφιάς.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 13 έως 15 Μαΐου και από 14 έως 16 Ιουνίου.

Κυριακή 13 Μαΐου 13:50
ΕΡΜΗΣ σε όψη ΣΥΝΟΔΟΥ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΕΡΜΗ στον ζωδιακό θα είναι στις 29º53' Κριού  και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 29º53' Κριού
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 13 Μαΐου ώρα 02:00 μέχρι την Δευτέρα 14 Μαΐου ώρα 01:00.
Ξαφνικές μετακινήσεις και αλλαγές στα σχέδια φέρνει αυτή η διέλευση. Χρειάζεται όμως λίγη προσοχή γιατί το άτομο έχει την τάση να αντιδρά πολύ παρορμητικά και μπορεί να κάνει λάθη λόγω της βιασύνης του. Μια δεύτερη σκέψη είναι ωφέλιμη σ’ αυτή την περίπτωση
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 20 έως 22 Απριλίου.

Κυριακή 13 Μαΐου 15:41
Ο ΕΡΜΗΣ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ
Ο ΕΡΜΗΣ στο ζώδιο του ΤΑΥΡΟΥ θα βρίσκεται από Κυριακή 13 Μαΐου 15:41 μέχρι την Τετάρτη 30 Μαΐου ώρα 02:48.
Δύσκολα εκφράζουμε τη γνώμη μας και σκεφτόμαστε την πρακτικότητα ενός ζητήματος, πριν μιλήσουμε και εκφέρουμε την άποψή μας. Επίσης, δεν απαντάμε αμέσως σε ερωτήματα που μας τίθενται, αλλά εκφέρουμε πρακτικές και λογικές συμβουλές. Το αρνητικό είναι ότι στις συζητήσεις μας υπάρχει πείσμα και άρνηση να δούμε την αλήθεια και εμμένουμε στη δική μας άποψη.

Κυριακή 13 Μαΐου 18:31
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΑΡΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 28° 59' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΑΡΗ στις 28° 59' ΚΡΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 13 Μαΐου ώρα 16:40 μέχρι την Κυριακή 13 Μαΐου ώρα 20:11.
Το άτομο που έχει αυτή τη διέλευση νιώθει πάρα πολύ άγχος, έχει πολλά νεύρα, όλα του φταίνε και πιστεύει ότι δεν μπορεί να βρει διεξόδους και να εκτονωθεί. Μία καλή αντίδραση είναι η σκληρή δουλειά, κατά προτίμηση χειρονακτική. Επίσης, η έντονη γυμναστική είναι το φάρμακο αυτής της όψης, γιατί βοηθά στην εκτόνωση και στην καλή κυκλοφορία. Η διέλευση αυτή προκαλεί πολλά νεύρα και την τάση να φερθούμε με οργή στους άλλους, σα να θέλουμε να τους εκδικηθούμε. Επειδή οι κινήσεις μας, όταν δεχόμαστε αυτή τη διέλευση, είναι πολύ νευρικές, μπορεί να έχουμε ατυχήματα, καψίματα ή κοψίματα με αιχμηρά
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 13 Ιανουαρίου και από 19 έως 21 Απριλίου.

Κυριακή 13 Μαΐου 20:05
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΣΥΝΟΔΟΥ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 29° 54' ΚΡΙΟΥ και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 29° 54' ΚΡΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 13 Μαΐου ώρα 18:14 μέχρι την Κυριακή 13 Μαΐου ώρα 21:45.
Ξαφνικά και αναπάντεχα στη ζωή του ατόμου εμφανίζονται νέα άτομα και αποκτά καινούργια ενδιαφέροντα που κάνουν τη ζωή του πιο περιπετειώδη και συναρπαστική.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 20 έως 22 Απριλίου.

Κυριακή 13 Μαΐου 20:57
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΣΥΝΟΔΟΥ με ΕΡΜΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 0° 24' ΤΑΥΡΟΥ και του ΕΡΜΗ στις 0° 24' ΤΑΥΡΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 13 Μαΐου ώρα 19:06 μέχρι την Κυριακή 13 Μαΐου ώρα 22:37.
Η επίδραση αυτή δείχνει ότι θα υπάρχει κάποια αλλαγή στη διάθεση και στην ψυχολογία του ατόμου, εξαιτίας της επικοινωνίας του με κάποιο άλλο άτομο. Σε ανδρικό ωροσκόπιο δείχνει την πιθανότητα καλών ειδήσεων από μία γυναίκα.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 21 έως 23 Απριλίου.

Κυριακή 13 Μαΐου 21:14
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο του ΤΑΥΡΟΥ θα βρίσκεται από Κυριακή 13 Μαΐου 21:14 μέχρι την Τρίτη 15 Μαΐου ώρα 23:41.
Η Σελήνη στον Ταύρο δίνει επιμονή, πείσμα, αποφασιστικότητα και σταθερή δράση.  Αυτή την περίοδο επικρατεί  ενδιαφέρον για πρακτικά και οικονομικά θέματα, για επιχειρήσεις και για την απόκτηση χρημάτων και περιουσίας . Τα αισθήματα μας γίνονται πιο συγκρατημένα. Η Σελήνη στον Ταύρο ευνοεί: ουσιαστικές ενέργειες που αποφέρουν σταθερά αποτελέσματα, την φαντασία και την ευαισθησία. Παράλληλα όμως τονίζει και αρνητικές πτυχές του εαυτού μας όπως την μνησικακία, την αναξιοπιστία και μας κάνει στενόμυαλους.

Κυριακή 13 Μαΐου 22:13
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 16° 8' ΙΧΘΥΩΝ και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 1° 8' ΤΑΥΡΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 13 Μαΐου ώρα 20:22 μέχρι την Κυριακή 13 Μαΐου ώρα 23:53.
Ο Ποσειδώνας ως εκφραστής του ονείρου, σ' αυτή τη φάση της ζωής σου, μπορεί να σου προσδώσει μια αόριστη ανησυχία. Έτσι καθετί καινούργιο, που ξεκινάει τώρα, θα σου προκαλεί άγχος ακριβώς επειδή θα είναι δύσκολο να προσδιορίσεις τη μελλοντική του τύχη και επειδή, τη στιγμή που θα νομίζεις ότι έχεις φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα, κάτι θα στραβώνει που θα σε αναγκάζει ν' αρχίζεις πάλι από την αρχή. Γι' αυτό, προσπάθησε να είσαι επιφυλακτικός στις υποσχέσεις που σου δίνονται και στις γνωριμίες που κάνεις. Επίσης, στις συναλλαγές σου δεν αρκεί μόνο να ελέγχεις τη συμπεριφορά των άλλων, έχοντας το φόβο της εξαπάτησης οφείλεις να είσαι και εσύ έντιμος στις δοσοληψίες σου. Κάθε παράνομη σχέση και συνεργασία μπορεί να σε μπλέξει σε περιπέτειες και τελικά να εκτεθείς. Μην ξεκινάς τίποτα καινούργιο στη δουλειά σου και, κυρίως, απόφυγε να επενδύσεις χρήματα, έστω και αν οι προϋποθέσεις που υπάρχουν σου δίνουν την εντύπωση ότι είναι άριστες. Τέλος απόφυγε τα οινοπνευματώδη και τα ηρεμιστικά. Μπορεί να νομίζεις ότι σε βοηθούν να χαλαρώνεις, ενώ στην πραγματικότητα αποκτάς μία κακή και επικίνδυνη έξη, ως προς αυτά.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 5 έως 7 Μαρτίου και από 21 έως 23 Απριλίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου