Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 10 έως 16 Σεπτεμβρίου 2018 από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ



ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
10 έως 16 Σεπτεμβρίου 2018
από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

ΚΡΙΟΣ
Αυξημένες επαγγελματικές και άλλες υποχρεώσεις  πιθανόν να σας απομακρύνουν από  το άτομο που σας ενδιαφέρει και από τον συντροφικό τόνο των εορτών, γι’ αυτό ρυθμίστε  με τρόπο ελαστικό τις υποχρεώσεις σας και αφιερώστε αρκετό από τον χρόνο σας για το έτερον σας ήμισυ. Όσο για εσάς που περιμένετε κάποια νέα σχέση, νέες ερωτικές ημέρες ξημερώνουν. Μην αφήνετε φιλικά ή συγγενικά σας πρόσωπα να επιδράσουν δυσμενώς στην προσωπική σας ζωή. 

ΤΑΥΡΟΣ
Αυτές τις μέρες θα μπορείτε εύκολα να ξεκαθαρίσετε , δυσκολίες, φραγμούς και επίμαχα σημεία που σας κρατούσαν δεσμώτες του παρελθόντος σας. Βρείτε μια λύση αρκετά ρεαλιστική και γρήγορη που δεν θα επηρεάσει το μέλλον σας. Όλα δείχνουν ότι από τα μέσα της εβδομάδας, θα πάρετε πρωτοβουλίες για τον εργασιακό σας χώρο και για το σπίτι σας. Οι σωστές κινήσεις επικοινωνίας θα προωθήσουν τα αισθηματικά σας σχέδιά.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτή είναι η κατάλληλη εποχή για διακοπές για έρωτα και ξεκούραση. Έτσι, μπορεί να υπάρξουν κάποιες γνωριμίες σε κάποιο ταξίδι ή με άτομα τα οποία κινούνται ή ζουν σε παραλίες. Προσέξτε όμως αν έχετε ενεργό δεσμό αποφύγετε τα φλερτ γιατί ο κανόνας λέει πως οι δύο δημιουργούν μια σχέση, οι τρεις ή περισσότεροι εκκολάπτουν ένα χωρισμό.  Ακόμα οι μέρες είναι κατάλληλες για γυμναστική και άσκηση που θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από περιττά κιλά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αυτή την εβδομάδα η αναδρομή στα πράγματα και τις αποφάσεις του παρελθόντος, θα σας βοηθήσει πολύ να ερμηνεύσετε σωστότερα τις τωρινές καταστάσεις.  Όμως παράλληλα, πολλές αντιθέσεις μπορούν να δημιουργηθούν αυτόν τον καιρό με τα πολύ κοντινά σας πρόσωπα, με την οικογένειά σας και με τους συνεργάτες σας. Γι’ αυτό θα σας συμβούλευα να είσαστε πιο ελαστικοί.

ΛΕΩΝ
Αυτή την περίοδο θα διαθέτετε άφθονη υπομονή, για να ξεπεράσετε τις δυσκολίες. Πολλές εκκρεμότητες που έχετε από το παρελθόν , κυρίως κοινωνικές  θα προσπαθήσετε να τις διεκπεραιώσετε. Τώρα σας δίνετε η ευκαιρία  να δείτε το παρελθόν σας αντικειμενικά και να διορθώσετε λάθη του παρελθόντος. Θα κάνετε σημαντικές συζητήσεις με ανθρώπους που βρίσκονται στο προσκήνιο της καρδιάς σας ή που είχατε στενές σχέσεις στο παρελθόν μαζί τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτό το διάστημα θα είναι ένα διάλειμμα ζωής για σας.  Αφήστε κατά μέρος τις σκοτούρες και τις φροντίδες  και εμπρός για διασκέδαση, ψυχαγωγία και έρωτα.   Οι σχέσεις σας θα χαρακτηρίζονται από ομορφιά και έλλειψη υποκρισίας.  Ίσως κάποιες παλιές αναθερμανθούν  ή να σας προκύψουν κάποιες νέες.   Ο αυξημένος ερωτισμός σας δεν θα μπορεί να κρυφτεί.

ΖΥΓΟΣ
Αυτόν τον καιρό θα δείτε τα πράγματα με περισσότερη υπευθυνότητα και σοβαρότητα και θα καταπιαστείτε με πράγματα που θέλουν διευθέτηση, ή που παραμένουν από καιρό σε εκκρεμότητα. Τα οικονομικά σας όσο και τα συναισθηματικά σας θα πάρουν μια διαφορετική διάσταση. Η  τάση σας να δώσετε αυθόρμητα αυτόν τον καιρό, θα σας δυσκολέψει αργότερα. Η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για ανταλλαγή ιδεών.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Βρείτε το θάρρος, να προχωρήσετε σε δραστικές λύσεις, στα προβλήματα σας. Δικά σας πρόσωπα, θα σας εκφράσουν κάποια παράπονα τους, για το τελευταίο διάστημα. Έρχονται ευχάριστα αποτελέσματα στα επαγγελματικά σας, που σας δίνουν σιγουριά για τις ικανότητες σας. Θα βελτιωθούν οι σχέσεις, με τους ανθρώπους του οικογενειακού σας περιβάλλοντος και θα σημειωθούν σημαντικές αλλαγές σε θέματα σπιτιού.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Εάν υπάρχουν κρυφές σχέσεις τώρα βγαίνουν στο προσκήνιο και δυναμώνουν. Παρά όλα αυτά το διάστημα αυτό μπορεί να δώσει πολλές απογοητεύσεις και περιορισμούς. Παράλληλα ίσως  χρειαστεί να βοηθήσετε άτομο που βρίσκεται απομονωμένο εξ αιτίας  κάποιας στενοχώριας ή ασθένειας. Αυτόν τον καιρό δείξτε στους άλλους, πως είστε ο άνθρωπος που μπορεί να τους ακούει και που λαμβάνει υπ’ όψιν τις γνώμες τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είναι πιθανό αυτήν την περίοδο να κάνετε πολύτιμες επαφές και προσέγγιση ατόμων που θα μπορούν να σας βοηθήσουν στην καθημερινότητα.  Επίσης ευνοείστε στο να ξεκαθαρίσετε και να βάλετε τις δουλειές σας ή τα ερωτικά σας σε μια τάξη. Ακόμα στον ερωτικό σας τον τομέα θα χρειασθούν κάποιες υποχωρήσεις αν θέλατε στο μέλλον τα πάντα να εξελιχθούν σύμφωνα με τα σχέδια και τις προσδοκίες σας. Κάνετε την αυτοκριτική σας, διορθώστε πιθανά σφάλματα σας και φροντίστε την ζωή σας.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ευκαιρίες θα έχετε αυτές τις μέρες στην αισθηματική σας ζωή, καθώς θα διαθέτετε γοητεία πάνω στους άλλους. Όσοι είστε μόνοι, θα έχετε πολλές πιθανότητες να καλύψετε την μοναξιά σας, αρκεί να ενεργοποιήσετε το ερωτικό σας περισκόπιο. Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν να ανεβείτε στα επαγγελματικά σας, αποφεύγοντας τυχόν ανταγωνισμούς.

ΙΧΘΥΕΣ
Η ανάγκη σας να επιβεβαιώσετε την αγάπη σας θα είναι πολύ ισχυρή αυτές τις μέρες. Από την άλλη πλευρά, απαιτήσεις, προθεσμίες, ή μια απροσδόκητη ενασχόληση  μπορούν να σας δημιουργήσουν κάποια πίεση. Προσπαθήστε να κοντρολάρετε τις καταστάσεις και χωρίς ένταση να τις φέρετε σε πέρας. Τα οικονομικά σας δεν θα  παρουσιάσουν βελτιώσεις , αν δεν κάνετε ανάλογες διορθωτικές κινήσεις.



ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ
10 έως 16 Σεπτεμβρίου 2018
από τον Δρ. Δημήτρη Παπέϋ



Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 00:00
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΕΝΑΜΙΣΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στον ζωδιακό θα είναι στις 17º07' Παρθένου  και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 02º07' Ταύρου
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου ώρα 06:00 μέχρι την Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου ώρα 18:00.
Δεν είναι κατάλληλο το διάστημα που επηρεάζεται απ' αυτή τη διέλευση να πραγματοποιήσεις αλλαγές. Από το γεγονός και μόνο ότι θα βρίσκεσαι πολύ συχνά σε κατάσταση νευρικότητας, ανησυχίας κι έλλειψης ικανοποίησης, μπορεί να προκαλέσεις δυσάρεστες καταστάσεις. Ή, εφόσον αποφασίσεις να κάνεις κάποια αλλαγή, να μην καταφέρεις τελικά να την οριστικοποιήσεις. Ίσως χρειαστεί να ξαναγυρίσεις στα παλιά ή να ξανακάνεις κι άλλη αλλαγή.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 9 έως 11 Σεπτεμβρίου και από 22 έως 24 Απριλίου.

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 17:12
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΡΙΓΩΝΟΥ με ΑΡΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 29° 55' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΑΡΗ στις 29° 55' ΠΑΡΘΕΝΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου ώρα 15:21 μέχρι την Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου ώρα 18:52.
Η διάθεση είναι καλή και το άτομο έχει την τάση να μοιραστεί τα συναισθήματά του με τους άλλους. Με την επίδραση αυτής της διέλευσης, πολλές φορές, λύνονται τα προβλήματα τα οποία είχαν προκύψει σε ένα ζευγάρι. Η δημιουργικότητα και η δράση συναντώνται σ’ αυτήν την αρμονική διέλευση. Το άτομο έχει την έμπνευση και την ευκαιρία να κάνει ακριβώς αυτό που θέλει, χωρίς να ενοχλεί κανέναν, και χωρίς να δρα γρήγορα και παρορμητικά.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 13 Ιανουαρίου και από 22 έως 24 Σεπτεμβρίου.

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 18:19
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΖΥΓΟΥ
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο του ΖΥΓΟΥ θα βρίσκεται από Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 18:19 μέχρι την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου ώρα 21:13.
Με την Σελήνη στον  Ζυγό, λύνουμε τα προβλήματά μας με διπλωματικό τρόπο, και είμαστε περισσότερο ικανοί να βάλουμε τα συναισθήματά μας στην άκρη, προκειμένου να εξασφαλίσουμε την ηρεμία μας. Αποφεύγουμε τις κόντρες και τις αντιπαραθέσεις. Οι αποφάσεις μας δεν παίρνονται εύκολα, επειδή προσπαθούμε να δούμε τα πράγματα σφαιρικά. Η Σελήνη στο Ζυγό ευνοεί: ζητήματα σχέσεων και συνεργασιών, δραστηριότητες που αφορούν συλλογικές εργασίες ή σχετίζονται με την ομορφιά.

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 18:51
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 0° 55' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στις 0° 55' ΖΥΓΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου ώρα 17:00 μέχρι την Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου ώρα 20:31.
Στο χρονικό αυτό διάστημα, θα εκδηλώνεται, η συναισθηματική σας πλευρά, εκείνη που επιμελώς κρύβατε από τους άλλους.  Οι σχέσεις με τους δικούς σας ισχυροποιούνται.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 23 έως 25 Οκτωβρίου και από 23 έως 25 Σεπτεμβρίου.

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 20:49
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΧΙΑΣΤΙ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 2° 6' ΤΑΥΡΟΥ και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 2° 6' ΖΥΓΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου ώρα 18:58 μέχρι την Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου ώρα 22:29.
Δεν είναι κατάλληλο το διάστημα που επηρεάζεται απ' αυτή τη διέλευση να πραγματοποιήσεις αλλαγές. Από το γεγονός και μόνο ότι θα βρίσκεσαι πολύ συχνά σε κατάσταση νευρικότητας, ανησυχίας κι έλλειψης ικανοποίησης, μπορεί να προκαλέσεις δυσάρεστες καταστάσεις. Ή, εφόσον αποφασίσεις να κάνεις κάποια αλλαγή, να μην καταφέρεις τελικά να την οριστικοποιήσεις. Ίσως χρειαστεί να ξαναγυρίσεις στα παλιά ή να ξανακάνεις κι άλλη αλλαγή.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 22 έως 24 Απριλίου και από 24 έως 26 Σεπτεμβρίου.

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 21:34
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 2° 33' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΚΡΟΝΟΥ στις 2° 33' ΖΥΓΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου ώρα 19:43 μέχρι την Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου ώρα 23:14.
Τα προβλήματα, το άγχος και η ανασφάλεια εξαντλούν το άτομο που δέχεται αυτή την όψη και προκαλούν υπερκόπωση. Για να μπορέσει το άτομο να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες, πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά και να κάνει υπομονή. Είναι δε απαραίτητο να καταλάβει, ότι πρέπει να τα καταφέρει μόνο του χωρίς τη βοήθεια των άλλων. Η διέλευση αυτή είναι πολύ άσχημη για νέα ξεκινήματα και για επενδύσεις.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 24 έως 26 Δεκεμβρίου και από 25 έως 27 Σεπτεμβρίου.

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 23:19
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΔΙΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 18° 37' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και του ΔΙΑ στις 3° 36' ΖΥΓΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου ώρα 21:28 μέχρι την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου ώρα 00:59.
Ίσως αυτή η διέλευση να σου φέρει ένα δώρο ή να σου εκπληρώσει μία σου επιθυμία, να δημιουργήσεις μία ευνοϊκή σχέση, να κάνεις ένα ευχάριστο ταξίδι κ.α. Όμως, μια εσωτερική παρόρμηση σε ωθεί σε μία συμπεριφορά συχνά ασυμβίβαστη με τα δεδομένα που υπάρχουν. Στην αυτό έκφραση σου παρατηρείται μια αβεβαιότητα αλλά και πληθωρικότητα, πράγματα μεταξύ τους ασυμβίβαστα. Και αυτό μπορεί να δημιουργήσει την εντύπωση στους γύρω σου ότι είσαι ένα απερίσκεπτο άτομο. Συχνά παρατηρείται και η τάση της σπατάλης, με αγορές ειδών πολυτελείας που σε τελευταία ανάλυση,  μπορεί να χρειαστεί να τα επιστρέψεις επειδή δεν ταιριάζουν με το χώρο ή εξαιτίας ελαττώματος που παρουσιάζουν. Και όλα αυτά, επειδή παρασύρεσαι από έναν ενθουσιασμό της στιγμής.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 10 έως 12 Νοεμβρίου και από 26 έως 28 Σεπτεμβρίου.

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 02:41
ΑΡΗΣ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΑΡΗ στον ζωδιακό θα είναι στις 29º59' Αιγόκερω  και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 14º59' Ιχθύων
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου ώρα 05:00 μέχρι την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου ώρα 07:00.
Καθετί συνηθισμένο μοιάζει να σου προκαλεί πλήξη, και καθετί καινούργιο, να σου δημιουργεί φοβίες. Ζητάς να κάνεις κάτι καλύτερο στη ζωή σου, κάτι που θα βελτιώσει τις συνθήκες της διαβίωσής σου και θα σε κάνει πιο άνετο στις διάφορες κοινωνικές σου δραστηριότητες. Όμως, τα περισσότερα από αυτά που επιδιώκεις είναι κατασκευάσματα της φαντασίας σου, που όταν τολμήσεις, τελικά, να τα υλοποιήσεις θα συναντήσεις περίεργα εμπόδια. Εκτός από αυτό, διανύεις μια εποχή που μπορεί να γίνεις εύκολα αντικείμενο εκμετάλλευσης, δολοπλοκιών και άλλων τραυματικών εμπειριών. Γι’ αυτό, πρέπει να είσαι πάντα σε θέση να ξεχωρίζεις το σωστό από το λάθος, ώστε να μην τρέφεις αυταπάτες και αγωνίζεσαι για πράγματα που δεν έχουν τη δυνατότητα να εκφραστούν με τον τρόπο που ενεργείς.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 13 Ιανουαρίου και από 4 έως 6 Μαρτίου.

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 03:56
Ο ΑΡΗΣ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Ο ΑΡΗΣ στο ζώδιο του ΥΔΡΟΧΟΟΥ θα βρίσκεται από Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 03:56 μέχρι την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου ώρα 00:20.
Με αυτή την διέλευση, γινόμαστε παθιασμένοι μαχητές για τα δικαιώματα και τις ελευθερίες, τόσο τα δικά μας όσο και των άλλων ανθρώπων. Θυμώνουμε όταν εξαναγκαζόμαστε  να συμμορφωθούμε με κανόνες και οδηγίες που θεωρούμε ότι είναι άδικες και παράλογες. Γινόμαστε επαναστατικοί και ενθαρρύνουμε και άλλους να πράξουν το ίδιο. Από την άλλη πλευρά, θα ακολουθήσουμε πρόθυμα τις εντολές και τους κανόνες μιας ομάδας, όταν αγωνιζόμαστε για έναν κοινό σκοπό. Αγωνιζόμαστε σε επίπεδο ιδεών, χρησιμοποιώντας έξυπνα και εμπνευσμένα επιχειρήματα. Αυτή τη χρονική περίοδο έχουμε έντονη διανοητική ενέργεια και πάθος για τη διάδοση προοδευτικών και καινοτόμων ιδεών με βάση τις αρχές της ελευθερίας και της ισότητας.

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 09:25
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΕΡΜΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 9° 39' ΠΑΡΘΕΝΟΥ και του ΕΡΜΗ στις 9° 39' ΖΥΓΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου ώρα 07:34 μέχρι την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου ώρα 11:05.
Στο διάστημα αυτό, θα απολαμβάνετε τη στενή και ουσιαστική επικοινωνία σας, στο περιβάλλον σας, στις φιλίες σας και στις οικογενειακές σας σχέσεις.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 1 έως 3 Σεπτεμβρίου και από 2 έως 4 Οκτωβρίου.

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 15:10
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΔΙΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στον ζωδιακό θα είναι στις 18º43' Παρθένου  και του ΔΙΑ στις 18º43' Σκορπιού
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου ώρα 18:00 μέχρι την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου ώρα 13:00.
Ιδανική διέλευση για περισυλλογή και προσπάθεια να ανασυγκροτήσει το άτομο τις δυνάμεις του, να σκεφτεί το μέλλον του και να φιλοσοφήσει.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 13 Σεπτεμβρίου και από 10 έως 12 Νοεμβρίου.

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 18:22
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΧΙΑΣΤΙ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 14° 58' ΙΧΘΥΩΝ και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 14° 58' ΖΥΓΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου ώρα 16:31 μέχρι την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου ώρα 20:02.
Στο διάστημα που πραγματοποιείται αυτή η όψη, ενδεχομένως να πάρουν άσχημες διαστάσεις κάποια ζητήματα, με αποτέλεσμα να ζημιωθείς υλικά και ηθικά. Μπορεί κάποιοι άνθρωποι, να μην τηρήσουν τις υποσχέσεις τους ή μπορεί να προσπαθήσουν να σε εξαπατήσουν. Η λύτρωση, τις περισσότερες φορές, βρίσκεται στο διαλογισμό. Διότι έτσι επιτυγχάνεις την ψυχική σου αποτοξίνωση, χωρίς να ψάχνεις για τεχνικές μεθόδους , που μόνο ζημιά σωματική και πνευματική θα σου προσφέρουν τελικά. Αναζήτησε λοιπόν, την ηρεμία σου, μέσα από το συμβολικό κόσμο της μεταφυσικής.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 4 έως 6 Μαρτίου και από 7 έως 9 Οκτωβρίου.

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 18:31
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΤΡΙΓΩΝΟΥ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στον ζωδιακό θα είναι στις 18º51' Παρθένου  και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 18º51' Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου ώρα 01:00 μέχρι την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου ώρα 12:00.
Το άτομο έχει όλες τις προϋποθέσεις να κάνει μια καλή συνεργασία. Ιδανική διέλευση για όσους θέλουν να επενδύσουν και να αυξήσουν τα κεφάλαιά τους. Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα πιο καλό μέλλον.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 13 Σεπτεμβρίου και από 7 έως 9 Ιανουαρίου.

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 00:51
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΔΙΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 18° 47' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και του ΔΙΑ στις 18° 46' ΖΥΓΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου ώρα 23:00 μέχρι την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου ώρα 02:31.
Στο χρονικό αυτό διάστημα, οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν την τάση να προσφέρουν ότι μπορούν και να προσκαλούν άτομα στο σπίτι τους, κάνοντας τις κοινωνικές τους σχέσεις πιο θερμές.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 10 έως 12 Νοεμβρίου και από 11 έως 13 Οκτωβρίου.

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 00:58
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 18° 50' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 18° 51' ΖΥΓΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου ώρα 23:07 μέχρι την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου ώρα 02:38.
Κάποιος κύκλος στη ζωή του ατόμου κλείνει οριστικά. Το άτομο δεν είναι έτοιμο να δεχτεί κάτι τέτοιο και οι ανασφάλειές του βγαίνουν στην επιφάνεια. Ταυτίζει το τέλος της κατάστασης με το τέλος της ζωή του-πολλές φορές-γιατί ο πόνος που νιώθει είναι δυσβάσταχτος. Ωστόσο τελικά, μέσα από αυτή την πολύ σκληρή περίοδο, ανακαλύπτει τις δυνάμεις του και την ικανότητά του να επιβιώνει και να αλλάζει ριζικά τη ζωή του, χρησιμοποιώντας την πείρα του παρελθόντος για τη μελλοντική του εξέλιξη και ευτυχία. Με μια τέτοια διέλευση, η καλύτερη αντίδραση είναι να ξεκινήσετε κάποια ψυχανάλυση, ώστε να βοηθηθείτε από την αρχή και να εντοπίσετε τις δυνάμεις σας, χωρίς να νιώσετε τον πόνο της μοναξιάς, που φέρνει συνήθως ο Πλούτωνας.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 7 έως 9 Ιανουαρίου και από 11 έως 13 Οκτωβρίου.

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 01:31
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΣΕΛΗΝΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στο ζωδιακό είναι στις 19° 10' ΠΑΡΘΕΝΟΥ και της ΣΕΛΗΝΗΣ στις 19° 10' ΖΥΓΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου ώρα 23:40 μέχρι την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου ώρα 03:11.
Στο διάστημα αυτό, θα συγκεντρώνεστε σε ενέργειες που είναι καλά ισορροπημένες και θα απομακρύνεστε από μελοδραματικές καταστάσεις που σας οδηγούν στα άκρα.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 13 Σεπτεμβρίου και από 12 έως 14 Οκτωβρίου.

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 10:55
ΔΙΑΣ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΔΙΑ στον ζωδιακό θα είναι στις 18º51' Σκορπιού  και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 18º51' Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου ώρα 22:00 μέχρι την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου ώρα 20:00.
Τα προβλήματα βρίσκουν τη λύση τους και το άτομο έχει ξεκάθαρο μυαλό για να σκεφτεί τη στάση του και να εμβαθύνει στις αιτίες που προκαλούν τις πράξεις του. Έχει την προστασία και τη βοήθεια που χρειάζεται και αντιμετωπίζει το μέλλον του με σοβαρότητα και σύνεση. Οι αλλαγές οδηγούν προς το καλύτερο.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 10 έως 12 Νοεμβρίου και από 7 έως 9 Ιανουαρίου.

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 12:02
ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε όψη ΑΝΤΙΘΕΣΗΣ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στον ζωδιακό θα είναι στις 02º03' Σκορπιού  και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 02º03' Ταύρου
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου ώρα 11:00 μέχρι την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου ώρα 14:00.
Εντελώς απρόσμενα, τη στιγμή που κανείς δεν το περιμένει, διαλύεται μια σχέση και το άτομο βρίσκεται προβληματισμένο και μετέωρο, χάνοντας τον έλεγχο και χωρίς να μπορεί να αντιδράσει. Αυτή η όψη μπορεί να προκαλέσει και οικονομικά προβλήματα καθώς παρουσιάζονται απρόοπτα έξοδα και το άτομο βγαίνει εκτός προϋπολογισμού.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 25 έως 27 Οκτωβρίου και από 22 έως 24 Απριλίου.

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 15:02
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΕΡΜΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 12° 0' ΠΑΡΘΕΝΟΥ και του ΕΡΜΗ στις 27° 0' ΖΥΓΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου ώρα 13:11 μέχρι την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου ώρα 16:42.
Ίσως χρειαστεί κατ' ανάγκη ν' αλλάξεις κάποιο πρόγραμμά σου. Σε περίπτωση παρεξήγησης, αυτό θα συμβεί λόγω έλλειψης επικοινωνίας. Μην ξεκινάς τίποτα στην τύχη. Να προηγείται ένας καλός προγραμματισμός.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 4 έως 6 Σεπτεμβρίου και από 20 έως 22 Οκτωβρίου.

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 20:09
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 14° 56' ΙΧΘΥΩΝ και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 29° 56' ΖΥΓΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου ώρα 18:18 μέχρι την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου ώρα 21:49.
Στο διάστημα που πραγματοποιείται αυτή η όψη, ενδεχομένως να πάρουν άσχημες διαστάσεις κάποια ζητήματα, με αποτέλεσμα να ζημιωθείς υλικά και ηθικά. Μπορεί κάποιοι άνθρωποι, να μην τηρήσουν τις υποσχέσεις τους ή μπορεί να προσπαθήσουν να σε εξαπατήσουν. Η λύτρωση, τις περισσότερες φορές, βρίσκεται στο διαλογισμό. Διότι έτσι επιτυγχάνεις την ψυχική σου αποτοξίνωση, χωρίς να ψάχνεις για τεχνικές μεθόδους , που μόνο ζημιά σωματική και πνευματική θα σου προσφέρουν τελικά. Αναζήτησε λοιπόν, την ηρεμία σου, μέσα από το συμβολικό κόσμο της μεταφυσικής.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 4 έως 6 Μαρτίου και από 23 έως 25 Οκτωβρίου.

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 20:52
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΑΡΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 0° 21' ΥΔΡΟΧΟΟΥ και του ΑΡΗ στις 0° 21' ΣΚΟΡΠΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου ώρα 19:01 μέχρι την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου ώρα 22:32.
Το άτομο που έχει αυτή τη διέλευση νιώθει πάρα πολύ άγχος, έχει πολλά νεύρα, όλα του φταίνε και πιστεύει ότι δεν μπορεί να βρει διεξόδους και να εκτονωθεί. Μία καλή αντίδραση είναι η σκληρή δουλειά, κατά προτίμηση χειρονακτική. Επίσης, η έντονη γυμναστική είναι το φάρμακο αυτής της όψης, γιατί βοηθά στην εκτόνωση και στην καλή κυκλοφορία. Η διέλευση αυτή προκαλεί πολλά νεύρα και την τάση να φερθούμε με οργή στους άλλους, σα να θέλουμε να τους εκδικηθούμε. Επειδή οι κινήσεις μας, όταν δεχόμαστε αυτή τη διέλευση, είναι πολύ νευρικές, μπορεί να έχουμε ατυχήματα, καψίματα ή κοψίματα με αιχμηρά
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 13 Ιανουαρίου και από 23 έως 25 Οκτωβρίου.

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 21:14
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΣΚΟΡΠΙΟΥ
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο του ΣΚΟΡΠΙΟΥ θα βρίσκεται από Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 21:14 μέχρι το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου ώρα 03:43.
Η Σελήνη στο Σκορπιό σηματοδοτεί την ένταση από πάθος, από ενθουσιασμό, από θλίψη ή από συγκίνηση.. Επιθυμούμε να φτάσουμε στο βάθος των καταστάσεων, και με το ένστικτο μας διακρίνουμε και όσα είναι καλά κρυμμένα. Η Σελήνη στο Σκορπιό, μας προτρέπει να αποκαλύψουμε τη δύναμή μας και για να απαλλαγούμε από παλιούς φόβους και κακές συνήθειες. Η Σελήνη στο Σκορπιό ευνοεί: τα λογιστικά, τα ζητήματα στενών σχέσεων, την έρευνα, την αυτογνωσία και μας βοηθάει στο να απαλλαγούμε από παλιές καταστάσεις.

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 23:50
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΑΝΤΙΘΕΣΗΣ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 2° 2' ΤΑΥΡΟΥ και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 2° 2' ΣΚΟΡΠΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου ώρα 21:59 μέχρι την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου ώρα 01:30.
Το άτομο με την επίδραση αυτής της διέλευσης έχει την τάση να κάνει ριζοσπαστικές αλλαγές, αλλά ταυτόχρονα φοβάται γιατί πρέπει να χάσει όλα αυτά που μέχρι τώρα είχε δημιουργήσει και ήταν προϊόντα μιας πιο συντηρητικής αντιμετώπισης που είχε στη ζωή του.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 22 έως 24 Απριλίου και από 25 έως 27 Οκτωβρίου.

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 00:31
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΣΥΝΟΔΟΥ με ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 2° 26' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στις 2° 25' ΣΚΟΡΠΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου ώρα 22:40 μέχρι την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου ώρα 02:11.
Πολύ αρμονική αυτή η διέλευση. Το άτομο καλοδέχεται την αγάπη που του προσφέρουν, την τρυφερότητα και την άπλετη κατανόηση. Η διάθεση είναι πολύ καλή και επειδή το άτομο εκπέμπει μια εσωτερική γαλήνη και ηρεμία φαίνεται πολύ γοητευτικό. Γι’ αυτό η διέλευση αυτή είναι άριστη για ραντεβού, που η έκβασή τους εξαρτάται από την αισθητική εικόνα που θα παρουσιάσουμε.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 25 έως 27 Οκτωβρίου.

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 00:47
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 2° 34' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΚΡΟΝΟΥ στις 2° 35' ΣΚΟΡΠΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου ώρα 22:56 μέχρι την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου ώρα 02:27.
Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 24 έως 26 Δεκεμβρίου και από 25 έως 27 Οκτωβρίου.

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 05:36
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΣΕΛΗΝΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στο ζωδιακό είναι στις 20° 18' ΠΑΡΘΕΝΟΥ και της ΣΕΛΗΝΗΣ στις 5° 18' ΣΚΟΡΠΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου ώρα 03:45 μέχρι την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου ώρα 07:16.
Θα σ' απασχολήσουν οι ανάγκες κι οι υποχρεώσεις του σπιτιού σου. Προσαρμόσου σ' αυτές τις υποχρεώσεις σου και μη δυσανασχετείς, γιατί πρέπει να διεκπεραιωθούν.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 12 έως 14 Σεπτεμβρίου και από 28 έως 30 Οκτωβρίου.

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 06:57
ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στον ζωδιακό θα είναι στις 02º35' Σκορπιού  και του ΚΡΟΝΟΥ στις 02º35' Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου ώρα 04:00 μέχρι την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου ώρα 11:00.
Αυτή η διέλευση είναι η καταλληλότερη για να γίνει ένας γάμος ή να σταθεροποιηθεί μια σχέση. Τα αισθήματα είναι ειλικρινή και η βοήθεια που δέχεται το άτομο από τους άλλους είναι ουσιαστική. Τα οικονομικά βελτιώνονται και τα εισοδήματα είναι σταθερά.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 25 έως 27 Οκτωβρίου και από 24 έως 26 Δεκεμβρίου.

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 22:02
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΕΡΜΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 14° 28' ΠΑΡΘΕΝΟΥ και του ΕΡΜΗ στις 14° 28' ΣΚΟΡΠΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου ώρα 20:11 μέχρι την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου ώρα 23:42.
Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 6 έως 8 Σεπτεμβρίου και από 6 έως 8 Νοεμβρίου.

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 22:50
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΡΙΓΩΝΟΥ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 14° 54' ΙΧΘΥΩΝ και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 14° 54' ΣΚΟΡΠΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου ώρα 20:59 μέχρι την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου ώρα 00:30.
Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 4 έως 6 Μαρτίου και από 6 έως 8 Νοεμβρίου.

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 03:43
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 2° 35' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΚΡΟΝΟΥ στις 17° 35' ΣΚΟΡΠΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου ώρα 01:52 μέχρι την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου ώρα 05:23.
Το βασικότερο μειονέκτημα, αυτής της πλανητικής σχέσης, είναι ότι γίνεσαι υποχρεωτικά δέσμιος κάποιων καταστάσεων. Επίσης, συχνά, υπάρχει η παρέμβαση τρίτων στις υποθέσεις σου, οι οποίοι εμποδίζουν την ομαλή εξέλιξη ζητημάτων που έχουν άμεσο ενδιαφέρον για σένα. Άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας ή και ανώτεροι ιεραρχικά στον επαγγελματικό και κοινωνικό χώρο, ενδεχομένως να θελήσουν να σου επιβληθούν, οπότε και θ’ αντιδράσεις. Επίσης, αυτή η εποχή θεωρείται δύσκολη επειδή, συχνά, βρίσκεσαι αμφιταλαντευόμενος ως προς τις αποφάσεις που πρέπει να πάρεις, κυρίως για ζητήματα που δε δέχονται αναβολή.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 24 έως 26 Δεκεμβρίου και από 9 έως 11 Νοεμβρίου.

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 04:31
ΕΡΜΗΣ σε όψη ΑΝΤΙΘΕΣΗΣ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΕΡΜΗ στον ζωδιακό θα είναι στις 14º54' Παρθένου  και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 14º54' Ιχθύων
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου ώρα 20:00 μέχρι την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου ώρα 13:00.
Το άτομο παραμυθιάζεται και γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης. Από την άλλη, έχει την τάση να καλύψει την τεμπελιά και την αναβλητικότητά του με ψέματα, που όμως στρέφονται εναντίον του.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 7 έως 9 Σεπτεμβρίου και από 4 έως 6 Μαρτίου.

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 05:59
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 18° 49' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 18° 50' ΣΚΟΡΠΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου ώρα 04:08 μέχρι την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου ώρα 07:39.
Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 7 έως 9 Ιανουαρίου και από 10 έως 12 Νοεμβρίου.

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 06:33
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΣΥΝΟΔΟΥ με ΔΙΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 19° 8' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και του ΔΙΑ στις 19° 8' ΣΚΟΡΠΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου ώρα 04:42 μέχρι την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου ώρα 08:13.
 Όψη που φέρνει καλοτυχία. Οι ευκαιρίες ου παρουσιάζονται είναι πολύ αξιόλογες. Ο Δίας με αυτή την όψη χαρίζει στο άτομο την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται. Η βοήθεια έρχεται από όλες
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 13 Νοεμβρίου

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 10:54
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΣΕΛΗΝΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στο ζωδιακό είναι στις 21° 30' ΠΑΡΘΕΝΟΥ και της ΣΕΛΗΝΗΣ στις 21° 30' ΣΚΟΡΠΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου ώρα 09:03 μέχρι την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου ώρα 12:34.
Κάποια πρόταση θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα, γιατί με λίγη προσπάθεια θα βοηθήσει το άτομο να γίνει περισσότερο δημοφιλές στον τομέα του.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 13 έως 15 Σεπτεμβρίου και από 13 έως 15 Νοεμβρίου.

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 14:53
ΕΡΜΗΣ σε όψη ΕΝΑΜΙΣΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΑΡΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΕΡΜΗ στον ζωδιακό θα είναι στις 15º44' Παρθένου  και του ΑΡΗ στις 00º44' Υδροχόου
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου ώρα 05:00 μέχρι το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου ώρα 01:00.
Ξαφνικές πληροφορίες, αλλαγή σχεδίων, απρόοπτα νέα μπορεί να σε διασπάσουν από το πρόγραμμα της ημέρας. Στις συζητήσεις που θα κάνεις, συχνά θα υπάρχει ασυμφωνία και ασυνέπεια στις υποσχέσεις και αποφάσεις. Στις μετακινήσεις μπορεί ν' αντιμετωπίζεις απρόοπτα προβλήματα (παρακάμψεις, καθυστερήσεις, βλάβες κ.α.). Έτσι πρέπει να 'σαι προετοιμασμένος για τυχόν βραχυπρόθεσμες αποφάσεις και γρήγορες ενέργειες.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 10 Σεπτεμβρίου και από 11 έως 13 Ιανουαρίου.

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 03:44
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟΞΟΤΗ
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο του ΤΟΞΟΤΗ θα βρίσκεται από Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 03:44 μέχρι την Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου ώρα 14:05.
Η Σελήνη στον Τοξότη είναι αισιόδοξη και γεμάτη από ζωντάνια. Αναζητούμε την αλήθεια και είμαστε έτοιμοι να ακολουθήσουμε ένα νέο μοντέλο ζωής ή ένα νέο όραμα. Δεν μας ενδιαφέρουν και πολύ οι λεπτομέρειες, αντίθετα  επικεντρωνόμαστε στη γενική θεώρηση των πραγμάτων. Νέες εμπειρίες και περιπέτειες μας συγκινούν. Η Σελήνη στον Τοξότη ευνοεί: περιπετειώδεις και ανάλαφρες δραστηριότητες, ταξίδια, τριτοβάθμια εκπαίδευση, ξεκινήματα γραπτών για δημοσίευση, διαφήμιση, αθλητισμό, άθληση.

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 04:23
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΑΡΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 0° 52' ΥΔΡΟΧΟΟΥ και του ΑΡΗ στις 0° 52' ΤΟΞΟΤΗ
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου ώρα 02:32 μέχρι το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου ώρα 06:03.
Η διάθεση είναι πολύ καλή και το άτομο που δέχεται τη διέλευση έχει έντονη την επιθυμία να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 13 Ιανουαρίου και από 22 έως 24 Νοεμβρίου.

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 06:30
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΧΙΑΣΤΙ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 1° 59' ΤΑΥΡΟΥ και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 1° 59' ΤΟΞΟΤΗ
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου ώρα 04:39 μέχρι το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου ώρα 08:10.
Δεν είναι κατάλληλο το διάστημα που επηρεάζεται απ' αυτή τη διέλευση να πραγματοποιήσεις αλλαγές. Από το γεγονός και μόνο ότι θα βρίσκεσαι πολύ συχνά σε κατάσταση νευρικότητας, ανησυχίας κι έλλειψης ικανοποίησης, μπορεί να προκαλέσεις δυσάρεστες καταστάσεις. Ή, εφόσον αποφασίσεις να κάνεις κάποια αλλαγή, να μην καταφέρεις τελικά να την οριστικοποιήσεις. Ίσως χρειαστεί να ξαναγυρίσεις στα παλιά ή να ξανακάνεις κι άλλη αλλαγή.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 22 έως 24 Απριλίου και από 23 έως 25 Νοεμβρίου.

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 06:44
ΕΡΜΗΣ σε όψη ΕΝΑΜΙΣΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΕΡΜΗ στον ζωδιακό θα είναι στις 16º59' Παρθένου  και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 01º59' Ταύρου
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου ώρα 22:00 μέχρι το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου ώρα 16:00.
Τα ζητήματα που θα προκύψουν στο διάστημα που θα πραγματοποιείται αυτή η διέλευση θα 'ναι ασταθή και δε θα 'χουν ουσιαστική πρακτική εφαρμογή. Πολλές φορές θα στριφογυρίζεις στο μυαλό σου εκκεντρικές ιδέες, επιζητώντας τον τρόπο να τις υλοποιήσεις αλλά πώς; Αν, τελικά, βρεις τον τρόπο, κράτησε τις επιφυλάξεις σου, έτσι ώστε να 'σαι προετοιμασμένος για την αποτυχία  αν συμβεί. Σ' αυτό το διάστημα, ίσως νιώσεις μία νευρική υπερένταση, η οποία μπορεί να σ' ακολουθεί και στο βραδινό σου ύπνο, προκαλώντας σου συχνά αϋπνίες. Απροσδόκητες συναντήσεις ή ειδήσεις πιθανόν να σου χαλούν τα σχέδια, με αποτέλεσμα μερικές φορές να μην μπορείς να κρύψεις την οργή σου. Σε υποσχέσεις που θα σου δίνονται, ή σε διαγωνισμούς, εφόσον βρίσκεσαι σε περίοδο εξετάσεων στη διάρκεια που πραγματοποιείται αυτή η διέλευση, μπορεί να χρειαστεί να επανέλθεις, καθώς όλα τώρα λειτουργούν με την έννοια της ρευστότητας.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 9 έως 11 Σεπτεμβρίου και από 22 έως 24 Απριλίου.

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 07:40
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 2° 36' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΚΡΟΝΟΥ στις 2° 36' ΤΟΞΟΤΗ
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου ώρα 05:49 μέχρι το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου ώρα 09:20.
Είναι απαραίτητο αυτό το διάστημα, να τα βρείτε με τον εαυτό σας και ν’ αποσυρθείτε για λίγο από τον κοινωνικό σας περίγυρο.  Αυτό θα χαρίσει ισορροπία στην εσωτερική σας διάθεση.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 24 έως 26 Δεκεμβρίου και από 24 έως 26 Νοεμβρίου.

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 09:58
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 18° 49' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 3° 48' ΤΟΞΟΤΗ
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου ώρα 08:07 μέχρι το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου ώρα 11:38.
Στη διάρκεια, που ο Πλούτωνας επηρεάζει τον ήλιο σου, με την όψη του μισού τετραγώνου, ενδεχομένως να βρεθείς στη δύσκολη θέση για κάποια απόφαση που πρέπει να πάρεις. Επίσης για τη διαλεύκανση ενός ζητήματος, που είχε μείνει σε εκκρεμότητα για πολύ καιρό. Πάντως, μην αποφασίσεις να στείλεις τελεσιγραφικά σε κανέναν τις αποφάσεις σου, αν προηγουμένως δεν έχεις εξαντλήσει κάθε όριο ανοχής. Πολλές φορές, η πλουτώνια επιρροή, σου αφαιρεί τη διάθεση για συνεργασία   ενώ αντίθετα, αυτό πρέπει να κάνεις   και έτσι δημιουργούνται προβλήματα. Μπορείς όμως να βρεις λύσεις στα προβλήματά σου προσεγγίζοντας τους άλλους, με την προοπτική να γίνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις, για τη διαφορά που υπάρχει ανάμεσά σας.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 7 έως 9 Ιανουαρίου και από 25 έως 27 Νοεμβρίου.

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 10:14
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 3° 57' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στις 3° 57' ΤΟΞΟΤΗ
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου ώρα 08:23 μέχρι το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου ώρα 11:54.
Στο χρονικό αυτό διάστημα, θα εκδηλώνεται, η συναισθηματική σας πλευρά, εκείνη που επιμελώς κρύβατε από τους άλλους.  Οι σχέσεις με τους δικούς σας ισχυροποιούνται.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 27 έως 29 Οκτωβρίου και από 25 έως 27 Νοεμβρίου.

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 05:54
ΕΡΜΗΣ σε όψη ΤΡΙΓΩΝΟΥ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΕΡΜΗ στον ζωδιακό θα είναι στις 18º49' Παρθένου  και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 18º49' Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου ώρα 21:00 μέχρι την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου ώρα 15:00.
Η διέλευση αυτή πριμοδοτεί στο να εφαρμοστεί κάποιο καινούργιο σχέδιο στη ζωή ενός ατόμου και να αποδώσει, εξασφαλίζοντας επιτυχία για το μέλλον.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 13 Σεπτεμβρίου και από 7 έως 9 Ιανουαρίου.

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 07:12
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 14° 51' ΙΧΘΥΩΝ και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 14° 50' ΤΟΞΟΤΗ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου ώρα 05:21 μέχρι την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου ώρα 08:52.
Η διάθεση του ατόμου είναι κυκλοθυμική και η αστάθεια χαρακτηρίζει τις πράξεις του και τα συναισθήματά του. Στο σπίτι δημιουργούνται ζημιές από αμέλεια, που προκαλούν έξοδα.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 4 έως 6 Μαρτίου και από 6 έως 8 Δεκεμβρίου.

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 09:47
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΑΡΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 1° 10' ΥΔΡΟΧΟΟΥ και του ΑΡΗ στις 16° 10' ΤΟΞΟΤΗ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου ώρα 07:56 μέχρι την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου ώρα 11:27.
Το κύριο χαρακτηριστικό αυτής της όψης είναι η βιασύνη, η απερισκεψία και η τάση που θα έχεις για καβγάδες. Έτσι, εύκολα μπορεί να υποθέσει κανείς ότι μέσα από αυτό το κλίμα μπορεί να προκληθούν ζημιές και ατυχήματα ανεξάρτητα της μικρής σοβαρότητας που θα έχουν. Επίσης τόσο εσύ όσο και κάποιος άλλος μπορεί να εμπλακείτε σε ανταγωνιστικές δραστηριότητες. Για να μη συμβούν όλα αυτά βρες μία απασχόληση για την οποία θα χρειαστεί να καταβάλεις ιδιαίτερες προσπάθειες.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 13 Ιανουαρίου και από 7 έως 9 Δεκεμβρίου.

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 11:18
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 1° 57' ΤΑΥΡΟΥ και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 16° 56' ΤΟΞΟΤΗ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου ώρα 09:27 μέχρι την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου ώρα 12:58.
Δεν είναι κατάλληλο το διάστημα που επηρεάζεται απ' αυτή τη διέλευση να πραγματοποιήσεις αλλαγές. Από το γεγονός και μόνο ότι θα βρίσκεσαι πολύ συχνά σε κατάσταση νευρικότητας, ανησυχίας κι έλλειψης ικανοποίησης, μπορεί να προκαλέσεις δυσάρεστες καταστάσεις. Ή, εφόσον αποφασίσεις να κάνεις κάποια αλλαγή, να μην καταφέρεις τελικά να την οριστικοποιήσεις. Ίσως χρειαστεί να ξαναγυρίσεις στα παλιά ή να ξανακάνεις κι άλλη αλλαγή.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 22 έως 24 Απριλίου και από 8 έως 10 Δεκεμβρίου.

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 14:51
ΕΡΜΗΣ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΔΙΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΕΡΜΗ στον ζωδιακό θα είναι στις 19º31' Παρθένου  και του ΔΙΑ στις 19º31' Σκορπιού
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου ώρα 05:00 μέχρι την Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου ώρα 01:00.
Οι θετικές και αισιόδοξες σκέψεις του ατόμου που δέχεται αυτή τη διέλευση, το βοηθούν στο να έλξει τη βοήθεια των άλλων. Άριστη διέλευση για ταξίδια και εκδρομές τα οποία μπορεί να είναι είτε αναψυχής είτε επαγγελματικά.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 13 Σεπτεμβρίου και από 11 έως 13 Νοεμβρίου.

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 14:57
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 18° 48' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 18° 48' ΤΟΞΟΤΗ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου ώρα 13:06 μέχρι την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου ώρα 16:37.
Το μικρό αυτό χρονικό διάστημα σας δίνει τη δυνατότητα να αναθεωρήσετε κάποια συναισθηματικά σας θέματα, που χρειάζονται κάποια διόρθωση ή αλλαγή.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 7 έως 9 Ιανουαρίου και από 10 έως 12 Δεκεμβρίου.

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 16:22
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΔΙΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 19° 32' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και του ΔΙΑ στις 19° 31' ΤΟΞΟΤΗ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου ώρα 14:31 μέχρι την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου ώρα 18:02.
Στο χρονικό αυτό διάστημα, οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν την τάση να προσφέρουν ότι μπορούν και να προσκαλούν άτομα στο σπίτι τους, κάνοντας τις κοινωνικές τους σχέσεις πιο θερμές.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 13 Νοεμβρίου και από 11 έως 13 Δεκεμβρίου.

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 16:43
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 4° 42' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στις 19° 42' ΤΟΞΟΤΗ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου ώρα 14:52 μέχρι την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου ώρα 18:23.
Η διάθεση σου μπορεί να 'ναι μελαγχολική ακόμα και χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος. Το καλύτερο, λοιπόν, που έχεις να κάνεις είναι να μείνεις στο σπίτι σου. Αν εργάζεσαι, μετά τη δουλειά αναπαύσου και ασχολήσου μόνο  με τον εαυτό σου.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 27 έως 29 Οκτωβρίου και από 11 έως 13 Δεκεμβρίου.

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 16:47
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΕΡΜΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 19° 45' ΠΑΡΘΕΝΟΥ και του ΕΡΜΗ στις 19° 44' ΤΟΞΟΤΗ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου ώρα 14:56 μέχρι την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου ώρα 18:27.
Κακή διέλευση για να πάρετε αποφάσεις και να προγραμματίσετε το χρόνο σας. Τα άτομα που σας περιβάλλουν δεν σας δείχνουν κατανόηση, με την επίδραση αυτής της όψης, και το μεγαλύτερο δυστύχημα είναι ότι δεν μπορείτε να δείξετε ούτε εσείς.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 12 έως 14 Σεπτεμβρίου και από 11 έως 13 Δεκεμβρίου.

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 17:04
ΕΡΜΗΣ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΕΡΜΗ στον ζωδιακό θα είναι στις 19º42' Παρθένου  και της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στις 04º42' Σκορπιού
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου ώρα 04:00 μέχρι την Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου ώρα 06:00.
Τα συναισθήματα θα μπλέκονται με τη λογική και έτσι χωρίς σοβαρή αιτία μπορεί να μπλεχτείς σε δυσάρεστα λόγια. Προσπάθησε λοιπόν να φέρεσαι με διακριτικότητα στις συζητήσεις σου και αν ακούσεις κάποια λέξη προσβλητική κάνε πως δεν την άκουσες.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 12 έως 14 Σεπτεμβρίου και από 27 έως 29 Οκτωβρίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου