Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 24 έως 30 Σεπτεμβρίου 2018 από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ




ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
24 έως 30 Σεπτεμβρίου 2018
από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

ΚΡΙΟΣ
Οι  συζητήσεις  αυτή την εβδομάδα θα έχουν κάποια δόση νοσταλγίας. Μπορείτε να συζητάτε  τα  πολύ  προσωπικά  σας  θέματα  με κάποιους που   εμπιστεύεστε. Οι επιπόλαιες αποφάσεις πρέπει ν’ αποφεύγονται αυτόν τον καιρό, ιδίως εκείνες που αφορούν μεγάλες δεσμεύσεις. Αν άτομο σας προσφέρει αγάπη και αφοσίωση ανταποδώστε του ανάλογα αισθήματα.

ΤΑΥΡΟΣ
Οι γνωριμίες που θα ξεκινήσουν τώρα, δεν θα έχουν και μεγάλη διάρκεια. Γι’ αυτό μη βιαστείτε να κάνετε όνειρα πριν εξετάσετε σε βάθος τα πράγματα.  Τα όνειρα σας αφήστε τα για αργότερα. Κάποιο άτομο εντελώς διαφορετικό από σας, ίσως σας αναστατώσει αυτή την εποχή. Στον τομέα της υγείας, οι πλανήτες  σας θέλουν προσεκτικούς.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι ημέρες αυτές θα είναι ημέρες  εκπλήξεων.  Καθώς δεν έχετε το ενδιαφέρον για καθημερινά πράγματα και σας διακατέχει κάποια τάση φυγής και ανεξαρτησίας. Θα είστε μέσα ακριβώς στο στοιχείο σας. Γι’ αυτό και μπορείτε, να αφήσετε τον εαυτό σας, να ξεφύγει από τα καθιερωμένα και να γνωρίσει πράγματα, πρωτοποριακά, διαφορετικά και συναρπαστικά. Η επικοινωνία σας με τους άλλους θα γίνεται όλο και πιο στενότερη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι ημέρες αυτές, θα σας διευκολύνουν στο να εφαρμόσετε τα σχέδια σας σε θέματα αισθηματικά και συνεργασίας. Προσέξτε όμως ν’ αποφύγετε προστριβές, με την οικογένεια σας  Μια εσωτερική αναζήτηση  για περισσότερη προσωπική ασφάλεια θα είναι τονισμένη ιδιαίτερα αυτό το διάστημα. Ατυχήματα λάθη που γίνονται από βιασύνη και εσωτερικές συγκρούσεις μπορεί να συμβούν.

ΛΕΩΝ
Οι σκέψεις και οι συζητήσεις σας θα εστιάζονται σε εργασιακά θέματα και σχέσεις με εργοδότες ή υφισταμένους σας. Οι πνευματικές σας ικανότητες θα βρίσκονται σε υψηλά επίπεδα και ο εγωισμός σας επίσης με αποτέλεσμα μια τάση αντιπαράθεσης. Στα συναισθηματικά σας αν υπάρχει κάποια ένταση αναθεωρήστε την τακτική σας. Αν η σχέση σας βρίσκεται σε καλόν δρόμο,  φερθείτε με αγάπη και κατανόηση. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι τραυματικές  εμπειρίες του παρελθόντος, θα πρέπει να σας προβληματίσουν και να σας αποτρέψουν από το να κάνετε τα ίδια τα λάθη. Αυτό το διάστημα θα νιώσετε την ανάγκη να κάνετε κάτι βεβιασμένο σε επίπεδο των ερωτικών σας θεμάτων που θα το μετανιώσετε στην συνέχεια. Αφήστε τα πράγματα να βαδίσουν με αργούς και σταθερούς ρυθμούς.

ΖΥΓΟΣ
Προετοιμασθείτε για κάποιες αλλαγές στα σχέδιά σας  που θα σας οδηγήσουν σε νέα δημιουργικά μονοπάτια. Τώρα θα είστε σε θέση για  αποφασιστική δράση και θα έχετε τη δύναμη να φέρετε σε πέρας καταστάσεις που κάποια άλλη εποχή δεν θα το τολμούσατε. Οι στόχοι σας όμως αυτές τις μέρες πρέπει να μπουν σε κάποιο σχέδιο, γιατί μόνο τότε θα μπορέσετε να οδηγηθείτε στην επιτυχία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Πλανητικές όψεις και θέσεις μπορεί να δημιουργήσουν γενικές ανακατατάξεις αυτόν τον καιρό, όμως οι μικροενοχλήσεις  και  οι  ιδιαιτερότητες  των  άλλων  ίσως σας  εκνευρίζουν τώρα περισσότερο από ότι συνήθως. Αυτή την εποχή θα διαπιστώσετε ότι η προσωπικότητα σας είναι τονισμένη και ότι θα κάνετε τρομερή εντύπωση στους άλλους. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ότι έχετε να κάνετε κάτι και αφορά καθυστερημένες καταστάσεις κάντε το τώρα, αφού αργότερα δεν θα σας δοθούν ανάλογες  ευκαιρίες. Αποφύγετε τις συγκρούσεις με τα κοντινά σας πρόσωπα  και ιδίως με αδέλφια και συγγενείς. Μην ψάχνεστε τόσο πολύ στις λεπτομέρειες των θεμάτων που σας απασχολούν και μην αναλύετε σε μεγάλο βαθμό τα γεγονότα.. Μπείτε κατ’ ευθεία στην ουσία τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Στο διάστημα αυτό  αποφύγετε συγκρούσεις με συγγενείς και φίλους σας. Θα σας χαρακτηρίζει εκνευρισμός και ανυπομονησία, που πιθανόν να σας οδηγήσει σε βιαστικές κινήσεις. Το μυαλό σας θα είναι γρήγορα και οι αποφάσεις σας ξαφνικές. Μην υποσχεθείτε  κάτι που μελλοντικά δεν θα μπορέσετε να πραγματοποιήσετε. Το σεξουαλικό σας ταπεραμέντο ισχυροποιείται στην αρχή της εβδομάδας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Στον συναισθηματικό σας τομέα αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να είσθε επιφυλακτικοί. Οι σχέσεις σας με άτομα του στενού σας περιβάλλοντος θα πρέπει να προσεχθούν πολύ. Ρίξτε τους τόνους σας και φροντίστε να επέλθει κλίμα αλληλοκατανόησης σ’ αυτές. Και στον ερωτικό τομέα θα χρειασθούν κάποιες υποχωρήσεις αν θα θέλατε τα πάντα να εξελιχθούν σύμφωνα με τα σχέδια και τις προσδοκίες σας.

ΙΧΘΥΕΣ
Τα ερωτικά σας θέματα αυτόν τον καιρό θα σας απασχολούν περισσότερο από κάποιες άλλες εποχές και αν στο παρελθόν είχατε κάνει κακές επιλογές τα αρνητικά τους αποτελέσματα θα σας βλάψουν τώρα. Αναθεωρήστε την θέση και την στάση σας απέναντί σ’ εκείνους που σας παρουσιάζονται σαν φίλοι άλλα σας βλέπουν περισσότερο σαν συμφέρον.   Φερθείτε όσο περισσότερο μπορείτε προσεκτικά τώρα και  στο μέλλον. Στον επαγγελματικό και στον προσωπικό σας τομέα προσπαθήστε να μην αφήνετε κενά και εκκρεμότητες.

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ
24 έως 30 Σεπτεμβρίου 2018
από τον Δρ. Δημήτρη Παπέϋ

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 02:44
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΑΡΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 3° 25' ΥΔΡΟΧΟΟΥ και του ΑΡΗ στις 18° 25' ΙΧΘΥΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου ώρα 00:53 μέχρι την Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου ώρα 04:24.
Το κύριο χαρακτηριστικό αυτής της όψης είναι η βιασύνη, η απερισκεψία και η τάση που θα έχεις για καβγάδες. Έτσι, εύκολα μπορεί να υποθέσει κανείς ότι μέσα από αυτό το κλίμα μπορεί να προκληθούν ζημιές και ατυχήματα ανεξάρτητα της μικρής σοβαρότητας που θα έχουν. Επίσης τόσο εσύ όσο και κάποιος άλλος μπορεί να εμπλακείτε σε ανταγωνιστικές δραστηριότητες. Για να μη συμβούν όλα αυτά βρες μία απασχόληση για την οποία θα χρειαστεί να καταβάλεις ιδιαίτερες προσπάθειες.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 22 έως 24 Ιανουαρίου και από 7 έως 9 Μαρτίου.

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 03:24
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 18° 46' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 18° 46' ΙΧΘΥΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου ώρα 01:33 μέχρι την Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου ώρα 05:04.
Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 7 έως 9 Ιανουαρίου και από 8 έως 10 Μαρτίου.

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 04:29
ΕΡΜΗΣ σε όψη ΤΡΙΓΩΝΟΥ με ΑΡΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΕΡΜΗ στον ζωδιακό θα είναι στις 03º26' Ζυγού  και του ΑΡΗ στις 03º26' Υδροχόου
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου ώρα 17:00 μέχρι την Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου ώρα 16:00.
Δημιουργική αυτή η διέλευση, δίνει την ικανότητα στο άτομο να πάρει γρήγορες και σωστές αποφάσεις και να κάνει πράγματα τα οποία είναι προϊόντα συντονισμένων κινήσεων. Με αυτή την όψη ευνοούνται πολύ όσοι ασχολούνται με το εμπόριο, τη δημοσιογραφία και τις πωλήσεις. Η διέλευση είναι καλή για την αγορά μέσου μετακίνησης και για το ξεκίνημα κάποιας περιοδείας.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 26 έως 28 Σεπτεμβρίου και από 22 έως 24 Ιανουαρίου.

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 07:25
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΡΙΓΩΝΟΥ με ΔΙΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 20° 50' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και του ΔΙΑ στις 20° 50' ΙΧΘΥΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου ώρα 05:34 μέχρι την Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου ώρα 09:05.
Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 12 έως 14 Νοεμβρίου και από 10 έως 12 Μαρτίου.

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 12:38
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 8° 32' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στις 23° 32' ΙΧΘΥΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου ώρα 10:47 μέχρι την Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου ώρα 14:18.
Κάποια πράξη, χαρακτηριστική για την ασυνέπειά της, ίσως σε λυπήσει. Τα κοινωνικά θέματα δε θα σ' ενθουσιάζουν και η γενικότερη συναισθηματική σου κατάσταση θα είναι υποτονική. Τις ελεύθερες ώρες σου προτίμησε να τις περάσεις κοντά σε απροβλημάτιστους ανθρώπους διότι έχεις ανάγκη από ηρεμία.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 31 Οκτωβρίου έως 2 Νοεμβρίου και από 12 έως 14 Μαρτίου.

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 22:09
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΧΙΑΣΤΙ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στον ζωδιακό θα είναι στις 01º41' Ζυγού  και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 01º41' Ταύρου
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου ώρα 05:00 μέχρι την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου ώρα 15:00.
Δεν είναι κατάλληλο το διάστημα που επηρεάζεται απ' αυτή τη διέλευση να πραγματοποιήσεις αλλαγές. Από το γεγονός και μόνο ότι θα βρίσκεσαι πολύ συχνά σε κατάσταση νευρικότητας, ανησυχίας κι έλλειψης ικανοποίησης, μπορεί να προκαλέσεις δυσάρεστες καταστάσεις. Ή, εφόσον αποφασίσεις να κάνεις κάποια αλλαγή, να μην καταφέρεις τελικά να την οριστικοποιήσεις. Ίσως χρειαστεί να ξαναγυρίσεις στα παλιά ή να ξανακάνεις κι άλλη αλλαγή.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 24 έως 26 Σεπτεμβρίου και από 22 έως 24 Απριλίου.

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 02:03
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΚΡΙΟΥ
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο του ΚΡΙΟΥ θα βρίσκεται από Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 02:03 μέχρι την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου ώρα 10:14.
Με την Σελήνη στον Κριό η ψυχική μας διάθεση παρουσιάζει διακυμάνσεις. Η έντονη δραστηριότητα, η βιασύνη, ο ανταγωνισμός, η επιθετικότητα αλλά και η συναισθηματική παρορμητικότητα είναι συμπτώματα αυτής της διέλευσης. Τα άτομα που είναι νωχελικά ενεργοποιούνται και τα άτομα που είναι ντροπαλά προσπαθούν να αποκτήσουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.  Η Σελήνη στον Κριό ευνοεί: ενέργειες που αποφέρουν άμεσα αποτελέσματα, εργασίες που βασίζονται  αποκλειστικά σε μας, αυτοπροβολή και εκμετάλλευση ευκαιριών.

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 04:15
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 1° 40' ΤΑΥΡΟΥ και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 1° 40' ΚΡΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου ώρα 02:24 μέχρι την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου ώρα 05:55.
Το χρονικό αυτό διάστημα, θ’ αναδυθεί από μέσα σας το παιδί που κρύβετε,  με αποτέλεσμα να σπάσει η συνηθισμένη καθημερινή σας ρουτίνα. Ακόμα και η ισχυρότερη προσωπικότητα  κρύβει βαθιά μέσα της ένα παιδί.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 22 έως 24 Απριλίου και από 22 έως 24 Μαρτίου.

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 04:52
ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ( ΗΛΙΟΣ σε όψη ΑΝΤΙΘΕΣΗΣ με ΣΕΛΗΝΗ)
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στο ζωδιακό είναι στις 2° 0' ΖΥΓΟΥ και της ΣΕΛΗΝΗΣ στις 1° 59' ΚΡΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου ώρα 03:01 μέχρι την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου ώρα 06:32.
Η διάθεση δεν είναι τόσο καλή και αυτό οφείλεται κυρίως σε άτομο του άλλου φύλου. Δεν αποκλείονται κάποια οικογενειακά προβλήματα, όχι σημαντικά όμως.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 24 έως 26 Σεπτεμβρίου και από 23 έως 25 Μαρτίου.

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 06:27
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 2° 49' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΚΡΟΝΟΥ στις 2° 49' ΚΡΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου ώρα 04:36 μέχρι την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου ώρα 08:07.
Τα προβλήματα, το άγχος και η ανασφάλεια εξαντλούν το άτομο που δέχεται αυτή την όψη και προκαλούν υπερκόπωση. Για να μπορέσει το άτομο να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες, πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά και να κάνει υπομονή. Είναι δε απαραίτητο να καταλάβει, ότι πρέπει να τα καταφέρει μόνο του χωρίς τη βοήθεια των άλλων. Η διέλευση αυτή είναι πολύ άσχημη για νέα ξεκινήματα και για επενδύσεις.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 24 έως 26 Δεκεμβρίου και από 24 έως 26 Μαρτίου.

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 08:23
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΑΡΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 3° 50' ΥΔΡΟΧΟΟΥ και του ΑΡΗ στις 3° 50' ΚΡΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου ώρα 06:32 μέχρι την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου ώρα 10:03.
Η διάθεση είναι πολύ καλή και το άτομο που δέχεται τη διέλευση έχει έντονη την επιθυμία να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 22 έως 24 Ιανουαρίου και από 25 έως 27 Μαρτίου.

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 12:12
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΑΝΤΙΘΕΣΗΣ με ΕΡΜΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 5° 51' ΖΥΓΟΥ και του ΕΡΜΗ στις 5° 51' ΚΡΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου ώρα 10:21 μέχρι την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου ώρα 13:52.
Κακή διέλευση για να πάρετε αποφάσεις και να προγραμματίσετε το χρόνο σας. Τα άτομα που σας περιβάλλουν δεν σας δείχνουν κατανόηση, με την επίδραση αυτής της όψης, και το μεγαλύτερο δυστύχημα είναι ότι δεν μπορείτε να δείξετε ούτε εσείς.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 28 έως 30 Σεπτεμβρίου και από 27 έως 29 Μαρτίου.

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 12:36
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΔΙΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 21° 3' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και του ΔΙΑ στις 6° 3' ΚΡΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου ώρα 10:45 μέχρι την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου ώρα 14:16.
Παρόλο που αυτή η διέλευση σου φέρνει ένα αισιόδοξο μήνυμα με προοπτικές να επεκταθείς στους τομείς που ενεργοποιούνται, εσύ νιώθεις αβέβαιος για το αποτέλεσμα. Ίσως γιατί, ταυτόχρονα, απαιτούνται κάποιες αλλαγές. Ίσως όμως και γιατί κάποιες υποσχέσεις που σου δίνονται, ξαφνικά δεν τηρούνται. Εφόσον, όμως, εσύ νιώθεις ότι μπορείς να πετύχεις κάτι θετικό, μην παρασύρεσαι από κανένα. Κράτησε μία σταθερότητα στις ιδέες και τις ενέργειές σου. Μπορεί, απρόοπτα, κάποιος από μηχανής θεός να εμφανιστεί και να σε προστατέψει. Αρκεί στις συναλλαγές σου, να είσαι έντιμος και φερέγγυος.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 13 έως 15 Νοεμβρίου και από 27 έως 29 Μαρτίου.

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 16:19
ΕΡΜΗΣ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΔΙΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΕΡΜΗ στον ζωδιακό θα είναι στις 06º05' Ζυγού  και του ΔΙΑ στις 21º05' Σκορπιού
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου ώρα 05:00 μέχρι την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου ώρα 03:00.
Βρίσκεσαι σε μια κατάσταση πνευματικής δραστηριοποίησης, που όμως εκφράζεται με περίεργο τρόπο. Άλλοτε δαπανάς χρόνο σε ατέλειωτες, ανόητες συζητήσεις και άλλοτε εμφανίζεσαι μ' ένα βαθύ φιλοσοφικό σκεπτικισμό. Οι σχέσεις με φίλους και με όσους συναλλάσσεσαι σε επίπεδο επιχειρηματικών δοσοληψιών, βρίσκονται σε μία αμφίρροπη φάση. Από τη μια, υπάρχει αλληλοεκτίμηση και αμοιβαία εμπιστοσύνη και από την άλλη αδιαφορία και ασυνέπεια. Έτσι είναι προτιμότερο ν' αποφύγεις ν' ασχοληθείς αυτό το διάστημα με σημαντικά θέματα και ν' αφιερώσεις περισσότερο χρόνο σε πνευματικής φύσης θέματα κερδίζοντας τουλάχιστον κάποιες χρήσιμες γνώσεις.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 28 έως 30 Σεπτεμβρίου και από 13 έως 15 Νοεμβρίου.

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 18:08
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΧΙΑΣΤΙ με ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 8° 59' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στις 8° 59' ΚΡΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου ώρα 16:17 μέχρι την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου ώρα 19:48.
Κάποια πράξη, χαρακτηριστική για την ασυνέπειά της, ίσως σε λυπήσει. Τα κοινωνικά θέματα δε θα σ' ενθουσιάζουν και η γενικότερη συναισθηματική σου κατάσταση θα είναι υποτονική. Τις ελεύθερες ώρες σου προτίμησε να τις περάσεις κοντά σε απροβλημάτιστους ανθρώπους διότι έχεις ανάγκη από ηρεμία.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 1 έως 3 Νοεμβρίου και από 30 Μαρτίου έως 1 Απριλίου.

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 02:50
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στον ζωδιακό θα είναι στις 02º51' Ζυγού  και του ΚΡΟΝΟΥ στις 02º51' Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου ώρα 08:00 μέχρι την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου ώρα 21:00.
Η κούραση και η αναβλητικότητα είναι τα κυρίαρχα στοιχεία της διέλευσης. Το άτομο καταβάλλει πολύ κόπο για το τίποτα. Όταν υπάρχει αυτή η διέλευση στο χάρτη, θα ήταν προτιμότερο να αποφεύγατε επαφές με ανωτέρους ή άτομα ισχύος. Τα νέα ξεκινήματα και οι αγοραπωλησίες ακινήτων δεν πετυχαίνουν. Τα προβλήματα, το άγχος και η ανασφάλεια εξαντλούν το άτομο που δέχεται αυτή την όψη και προκαλούν υπερκόπωση. Για να μπορέσει το άτομο να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες, θα πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά και να κάνει υπομονή.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 25 έως 27 Σεπτεμβρίου και από 24 έως 26 Δεκεμβρίου.

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 04:40
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 14° 35' ΙΧΘΥΩΝ και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 14° 35' ΚΡΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου ώρα 02:49 μέχρι την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου ώρα 06:20.
Επωφεληθείτε από αυτή τη μικρή όψη του Ποσειδώνα και απολαύστε την μουσική της αρεσκείας σας και το περιβάλλον των ονείρων σας, βοηθώντας σας τον εαυτό σας να γεμίσει τις  πεσμένες μπαταρίες σας.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 3 έως 5 Μαρτίου και από 5 έως 7 Απριλίου.

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 12:28
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 18° 45' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 18° 45' ΚΡΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου ώρα 10:37 μέχρι την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου ώρα 14:08.
Κάποιος κύκλος στη ζωή του ατόμου κλείνει οριστικά. Το άτομο δεν είναι έτοιμο να δεχτεί κάτι τέτοιο και οι ανασφάλειές του βγαίνουν στην επιφάνεια. Ταυτίζει το τέλος της κατάστασης με το τέλος της ζωή του-πολλές φορές-γιατί ο πόνος που νιώθει είναι δυσβάσταχτος. Ωστόσο τελικά, μέσα από αυτή την πολύ σκληρή περίοδο, ανακαλύπτει τις δυνάμεις του και την ικανότητά του να επιβιώνει και να αλλάζει ριζικά τη ζωή του, χρησιμοποιώντας την πείρα του παρελθόντος για τη μελλοντική του εξέλιξη και ευτυχία. Με μια τέτοια διέλευση, η καλύτερη αντίδραση είναι να ξεκινήσετε κάποια ψυχανάλυση, ώστε να βοηθηθείτε από την αρχή και να εντοπίσετε τις δυνάμεις σας, χωρίς να νιώσετε τον πόνο της μοναξιάς, που φέρνει συνήθως ο Πλούτωνας.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 7 έως 9 Ιανουαρίου και από 9 έως 11 Απριλίου.

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 17:08
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΧΙΑΣΤΙ με ΔΙΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 21° 16' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και του ΔΙΑ στις 21° 16' ΚΡΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου ώρα 15:17 μέχρι την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου ώρα 18:48.
Παρόλο που αυτή η διέλευση σου φέρνει ένα αισιόδοξο μήνυμα με προοπτικές να επεκταθείς στους τομείς που ενεργοποιούνται, εσύ νιώθεις αβέβαιος για το αποτέλεσμα. Ίσως γιατί, ταυτόχρονα, απαιτούνται κάποιες αλλαγές. Ίσως όμως και γιατί κάποιες υποσχέσεις που σου δίνονται, ξαφνικά δεν τηρούνται. Εφόσον, όμως, εσύ νιώθεις ότι μπορείς να πετύχεις κάτι θετικό, μην παρασύρεσαι από κανένα. Κράτησε μία σταθερότητα στις ιδέες και τις ενέργειές σου. Μπορεί, απρόοπτα, κάποιος από μηχανής θεός να εμφανιστεί και να σε προστατέψει. Αρκεί στις συναλλαγές σου, να είσαι έντιμος και φερέγγυος.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 13 έως 15 Νοεμβρίου και από 11 έως 13 Απριλίου.

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 08:26
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 14° 33' ΙΧΘΥΩΝ και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 29° 33' ΚΡΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου ώρα 06:35 μέχρι την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου ώρα 10:06.
Ο Ποσειδώνας ως εκφραστής του ονείρου, σ' αυτή τη φάση της ζωής σου, μπορεί να σου προσδώσει μια αόριστη ανησυχία. Έτσι καθετί καινούργιο, που ξεκινάει τώρα, θα σου προκαλεί άγχος ακριβώς επειδή θα είναι δύσκολο να προσδιορίσεις τη μελλοντική του τύχη και επειδή, τη στιγμή που θα νομίζεις ότι έχεις φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα, κάτι θα στραβώνει που θα σε αναγκάζει ν' αρχίζεις πάλι από την αρχή. Γι' αυτό, προσπάθησε να είσαι επιφυλακτικός στις υποσχέσεις που σου δίνονται και στις γνωριμίες που κάνεις. Επίσης, στις συναλλαγές σου δεν αρκεί μόνο να ελέγχεις τη συμπεριφορά των άλλων, έχοντας το φόβο της εξαπάτησης, οφείλεις να είσαι και εσύ έντιμος στις δοσοληψίες σου. Κάθε παράνομη σχέση και συνεργασία μπορεί να σε μπλέξει σε περιπέτειες και τελικά να εκτεθείς. Μην ξεκινάς τίποτα καινούργιο στη δουλειά σου και, κυρίως, απόφυγε να επενδύσεις χρήματα, έστω και αν οι προϋποθέσεις που υπάρχουν σου δίνουν την εντύπωση ότι είναι άριστες. Τέλος απόφυγε τα οινοπνευματώδη και τα ηρεμιστικά. Μπορεί να νομίζεις ότι σε βοηθούν να χαλαρώνεις, ενώ στην πραγματικότητα αποκτάς μία κακή και επικίνδυνη έξη, ως προς αυτά.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 3 έως 5 Μαρτίου και από 20 έως 22 Απριλίου.

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 10:15
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο του ΤΑΥΡΟΥ θα βρίσκεται από Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 10:15 μέχρι το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου ώρα 16:24.
Η Σελήνη στον Ταύρο δίνει επιμονή, πείσμα, αποφασιστικότητα και σταθερή δράση.  Αυτή την περίοδο επικρατεί  ενδιαφέρον για πρακτικά και οικονομικά θέματα, για επιχειρήσεις και για την απόκτηση χρημάτων και περιουσίας . Τα αισθήματα μας γίνονται πιο συγκρατημένα. Η Σελήνη στον Ταύρο ευνοεί: ουσιαστικές ενέργειες που αποφέρουν σταθερά αποτελέσματα, την φαντασία και την ευαισθησία. Παράλληλα όμως τονίζει και αρνητικές πτυχές του εαυτού μας όπως την μνησικακία, την αναξιοπιστία και μας κάνει στενόμυαλους.

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 12:11
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΣΥΝΟΔΟΥ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 1° 35' ΤΑΥΡΟΥ και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 1° 35' ΤΑΥΡΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου ώρα 10:20 μέχρι την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου ώρα 13:51.
Ξαφνικά και αναπάντεχα στη ζωή του ατόμου εμφανίζονται νέα άτομα και αποκτά καινούργια ενδιαφέροντα που κάνουν τη ζωή του πιο περιπετειώδη και συναρπαστική.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 22 έως 24 Απριλίου.

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 14:35
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΡΙΓΩΝΟΥ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 2° 54' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΚΡΟΝΟΥ στις 2° 54' ΤΑΥΡΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου ώρα 12:44 μέχρι την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου ώρα 16:15.
Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 24 έως 26 Δεκεμβρίου και από 23 έως 25 Απριλίου.

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 16:48
ΕΡΜΗΣ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΕΡΜΗ στον ζωδιακό θα είναι στις 09º36' Ζυγού  και της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στις 09º36' Σκορπιού
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου ώρα 05:00 μέχρι την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου ώρα 05:00.
Αυτό το χρονικό διάστημα θα προσελκύεστε από ανθρώπους που ο λόγος τους θα είναι γλυκός, όμορφος και μεστός.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 2 έως 4 Οκτωβρίου και από 1 έως 3 Νοεμβρίου.

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 17:27
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΧΙΑΣΤΙ με ΣΕΛΗΝΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στο ζωδιακό είναι στις 4° 28' ΖΥΓΟΥ και της ΣΕΛΗΝΗΣ στις 4° 28' ΤΑΥΡΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου ώρα 15:36 μέχρι την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου ώρα 19:07.
Η διάθεσή σου θα είναι υποτονική. Τα θέματα του σπιτιού κι οι άνθρωποι της οικογένειας θα σου προκαλέσουν συναισθήματα απαισιοδοξίας. Από σένα απαιτείται προσαρμοστικότητα, υπευθυνότητα κι ανεκτικότητα. Με λίγη καλή διάθεση εκ μέρους σου στις .ανάγκες κι απαιτήσεις των άλλων, η καθημερινότητα  τελικά θα κυλήσει καλά.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 27 έως 29 Σεπτεμβρίου και από 25 έως 27 Απριλίου.

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 17:50
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΑΡΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 4° 41' ΥΔΡΟΧΟΟΥ και του ΑΡΗ στις 4° 41' ΤΑΥΡΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου ώρα 15:59 μέχρι την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου ώρα 19:30.
Το άτομο που έχει αυτή τη διέλευση νιώθει πάρα πολύ άγχος, έχει πολλά νεύρα, όλα του φταίνε και πιστεύει ότι δεν μπορεί να βρει διεξόδους και να εκτονωθεί. Μία καλή αντίδραση είναι η σκληρή δουλειά, κατά προτίμηση χειρονακτική. Επίσης, η έντονη γυμναστική είναι το φάρμακο αυτής της όψης, γιατί βοηθά στην εκτόνωση και στην καλή κυκλοφορία. Η διέλευση αυτή προκαλεί πολλά νεύρα και την τάση να φερθούμε με οργή στους άλλους, σα να θέλουμε να τους εκδικηθούμε. Επειδή οι κινήσεις μας, όταν δεχόμαστε αυτή τη διέλευση, είναι πολύ νευρικές, μπορεί να έχουμε ατυχήματα, καψίματα ή κοψίματα με αιχμηρά
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 23 έως 25 Ιανουαρίου και από 25 έως 27 Απριλίου.

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 02:34
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΤΡΙΓΩΝΟΥ με ΑΡΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στον ζωδιακό θα είναι στις 04º48' Ζυγού  και του ΑΡΗ στις 04º48' Υδροχόου
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου ώρα 22:00 μέχρι το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου ώρα 08:00.
Η δημιουργικότητα και η δράση συναντώνται σ’ αυτήν την αρμονική διέλευση. Το άτομο έχει την έμπνευση και την ευκαιρία να κάνει ακριβώς αυτό που θέλει, χωρίς να ενοχλεί κανέναν, και χωρίς να δρα γρήγορα και παρορμητικά.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 27 έως 29 Σεπτεμβρίου και από 23 έως 25 Ιανουαρίου.

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 03:02
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΑΝΤΙΘΕΣΗΣ με ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 9° 44' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στις 9° 44' ΤΑΥΡΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου ώρα 01:11 μέχρι την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου ώρα 04:42.
Η έλλειψη κατανόησης και το συναισθηματικό μπέρδεμα είναι οι βασικές αιτίες που οδηγούν σε λανθασμένες ενέργειες σε κοινωνικά θέματα, αλλά και σε κακούς χειρισμούς οικογενειακών προβλημάτων. Η διέλευση αυτή δημιουργεί την τάση για ασύστολες σπατάλες και για μανία καταναλωτισμού.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 1 έως 3 Νοεμβρίου και από 30 Απριλίου έως 2 Μαΐου.

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 04:26
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΧΙΑΣΤΙ με ΕΡΜΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 10° 30' ΖΥΓΟΥ και του ΕΡΜΗ στις 10° 30' ΤΑΥΡΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου ώρα 02:35 μέχρι την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου ώρα 06:06.
Όταν από τις συζητήσεις σου βλέπεις ότι δεν υπάρχει ταύτιση απόψεων, δε σε συμφέρει να νευριάσεις. Προσπάθησε με τα επιχειρήματά σου να πείσεις τους άλλους.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 3 έως 5 Οκτωβρίου και από 1 έως 3 Μαΐου.

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 11:43
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 14° 31' ΙΧΘΥΩΝ και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 14° 31' ΤΑΥΡΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου ώρα 09:52 μέχρι την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου ώρα 13:23.
Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 3 έως 5 Μαρτίου και από 5 έως 7 Μαΐου.

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 17:52
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 2° 56' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΚΡΟΝΟΥ στις 17° 56' ΤΑΥΡΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου ώρα 16:01 μέχρι την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου ώρα 19:32.
Αστάθμητοι παράγοντες, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα, θα κλονίσουν, σχεδόν, την εμπιστοσύνη σου όχι μόνον απέναντι στους άλλους, αλλά και στον ίδιο σου τον εαυτό,  αφού μπορεί να νιώσεις, ξαφνικά, ότι δεν αξίζεις τίποτα. Δεν είναι όμως τα πράγματα έτσι. Απλά, μπορεί να σε φορτώσουν με επιπρόσθετες ευθύνες, για τις οποίες δεν είσαι αρκετά προετοιμασμένος, και οι απαιτήσεις των άλλων να ξεπερνούν τα όρια της αντοχής σου. Το χειρότερο, σ' αυτήν την περίπτωση, είναι ότι ενώ εσύ κουράζεσαι και αγωνιάς εκείνοι δείχνουν αδιάφοροι, για τις προσπάθειες που καταβάλλεις. Το μόνο που απομένει να κάνεις, λοιπόν, είναι να δείξεις υπομονή. Έτσι, δούλεψε μεθοδικά, ξεπλήρωσε τα τυχόν χρέη σου, εκπλήρωσε τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει και, κυρίως, προσπάθησε να μη χάσεις τον έλεγχο των καταστάσεων που ζεις.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 24 έως 26 Δεκεμβρίου και από 9 έως 11 Μαΐου.

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 19:20
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΡΙΓΩΝΟΥ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 18° 45' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 18° 45' ΤΑΥΡΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου ώρα 17:29 μέχρι την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου ώρα 21:00.
Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 7 έως 9 Ιανουαρίου και από 10 έως 12 Μαΐου.

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 22:46
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΣΕΛΗΝΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στο ζωδιακό είναι στις 5° 40' ΖΥΓΟΥ και της ΣΕΛΗΝΗΣ στις 20° 40' ΤΑΥΡΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου ώρα 20:55 μέχρι το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου ώρα 00:26.
Η διάθεσή σου θα είναι υποτονική. Τα θέματα του σπιτιού κι οι άνθρωποι της οικογένειας θα σου προκαλέσουν συναισθήματα απαισιοδοξίας. Από σένα απαιτείται προσαρμοστικότητα, υπευθυνότητα κι ανεκτικότητα. Με λίγη καλή διάθεση εκ μέρους σου στις .ανάγκες κι απαιτήσεις των άλλων, η καθημερινότητα  τελικά θα κυλήσει καλά.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 28 έως 30 Σεπτεμβρίου και από 12 έως 14 Μαΐου.

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 00:36
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΑΝΤΙΘΕΣΗΣ με ΔΙΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 21° 41' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και του ΔΙΑ στις 21° 41' ΤΑΥΡΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου ώρα 22:45 μέχρι το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου ώρα 02:16.
Οι υπερβολές και οι καταχρήσεις προκαλούν την τάση για τεμπελιά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές εκκρεμότητες. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση δεν μπορεί να αξιολογήσει σωστά τις δυνάμεις του και μπλέκεται σε υποθέσεις στις οποίες δεν μπορεί να ανταποκριθεί.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 13 έως 15 Νοεμβρίου και από 13 έως 15 Μαΐου.

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 11:21
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΕΡΜΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 12° 42' ΖΥΓΟΥ και του ΕΡΜΗ στις 27° 42' ΤΑΥΡΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου ώρα 09:30 μέχρι το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου ώρα 13:01.
Όταν από τις συζητήσεις σου βλέπεις ότι δεν υπάρχει ταύτιση απόψεων, δε σε συμφέρει να νευριάσεις. Προσπάθησε με τα επιχειρήματά σου να πείσεις τους άλλους.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 5 έως 7 Οκτωβρίου και από 19 έως 21 Μαΐου.

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 16:25
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο των ΔΙΔΥΜΩΝ θα βρίσκεται από Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 16:25 μέχρι την Δευτέρα 1 Οκτωβρίου ώρα 20:58.
Με την Σελήνη στους Διδύμους, το βασικό μας κίνητρο είναι να επικοινωνήσουμε, να σκεφτούμε και να μάθουμε. Η Σελήνη στους Διδύμους είναι ανοιχτόκαρδη, ζωηρή και περίεργη, ανήσυχη και ασταθής. Ευνοεί: την επικοινωνία, την μάθηση, τις αγορές, το γράψιμο, την διδασκαλία και τα σύντομα ταξίδια.

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 18:07
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 1° 30' ΤΑΥΡΟΥ και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 1° 30' ΔΙΔΥΜΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου ώρα 16:16 μέχρι το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου ώρα 19:47.
Το χρονικό αυτό διάστημα, θ’ αναδυθεί από μέσα σας το παιδί που κρύβετε,  με αποτέλεσμα να σπάσει η συνηθισμένη καθημερινή σας ρουτίνα. Ακόμα και η ισχυρότερη προσωπικότητα  κρύβει βαθιά μέσα της ένα παιδί.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 22 έως 24 Απριλίου και από 23 έως 25 Μαΐου.

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 20:44
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΧΙΑΣΤΙ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 2° 59' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΚΡΟΝΟΥ στις 2° 59' ΔΙΔΥΜΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου ώρα 18:53 μέχρι το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου ώρα 22:24.
Αστάθμητοι παράγοντες, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα, θα κλονίσουν, σχεδόν, την εμπιστοσύνη σου όχι μόνον απέναντι στους άλλους, αλλά και στον ίδιο σου τον εαυτό,  αφού μπορεί να νιώσεις, ξαφνικά, ότι δεν αξίζεις τίποτα. Δεν είναι όμως τα πράγματα έτσι. Απλά, μπορεί να σε φορτώσουν με επιπρόσθετες ευθύνες, για τις οποίες δεν είσαι αρκετά προετοιμασμένος, και οι απαιτήσεις των άλλων να ξεπερνούν τα όρια της αντοχής σου. Το χειρότερο, σ' αυτήν την περίπτωση, είναι ότι ενώ εσύ κουράζεσαι και αγωνιάς εκείνοι δείχνουν αδιάφοροι, για τις προσπάθειες που καταβάλλεις. Το μόνο που απομένει να κάνεις, λοιπόν, είναι να δείξεις υπομονή. Έτσι, δούλεψε μεθοδικά, ξεπλήρωσε τα τυχόν χρέη σου, εκπλήρωσε τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει και, κυρίως, προσπάθησε να μη χάσεις τον έλεγχο των καταστάσεων που ζεις.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 24 έως 26 Δεκεμβρίου και από 24 έως 26 Μαΐου.

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 22:06
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 18° 45' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 3° 45' ΔΙΔΥΜΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου ώρα 20:15 μέχρι το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου ώρα 23:46.
Στη διάρκεια αυτής της διέλευσης, μπορεί να βγει στην επιφάνεια ένα παλιό ξεχασμένο πρόβλημα, το οποίο, όμως, να απαιτήσει άμεση λύση. Η όλη κατάσταση, μπορεί να σου προκαλέσει έντονη σύγχυση και να κάνεις σωρεία λαθών, προσπαθώντας να ξεφύγεις από τον κλοιό που θα βρίσκεσαι. Εκείνο που συνιστάται, σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι να έλθεις σε κάποια συμφωνία με το διαμαχόμενο άνθρωπο. Επίσης, μπορεί ν' αντιμετωπίσεις προβλήματα στις σχέσεις σου με ανθρώπους, με τους οποίους συνεργάζεσαι για την επίτευξη ενός κοινού σκοπού. Αν, τελικά, διαπιστώσεις ότι η συμπεριφορά τους σε θίγει, προτίμησε να διακόψεις την όποια συναλλαγή μαζί τους, ήρεμα και όχι με αντιδικίες.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 7 έως 9 Ιανουαρίου και από 25 έως 27 Μαΐου.

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 01:16
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΡΙΓΩΝΟΥ με ΑΡΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 5° 33' ΥΔΡΟΧΟΟΥ και του ΑΡΗ στις 5° 33' ΔΙΔΥΜΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου ώρα 23:25 μέχρι την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου ώρα 02:56.
Η διάθεση είναι καλή και το άτομο έχει την τάση να μοιραστεί τα συναισθήματά του με τους άλλους. Με την επίδραση αυτής της διέλευσης, πολλές φορές, λύνονται τα προβλήματα τα οποία είχαν προκύψει σε ένα ζευγάρι. Η δημιουργικότητα και η δράση συναντώνται σ’ αυτήν την αρμονική διέλευση. Το άτομο έχει την έμπνευση και την ευκαιρία να κάνει ακριβώς αυτό που θέλει, χωρίς να ενοχλεί κανέναν, και χωρίς να δρα γρήγορα και παρορμητικά.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 24 έως 26 Ιανουαρίου και από 27 έως 29 Μαΐου.

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 03:34
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΤΡΙΓΩΝΟΥ με ΣΕΛΗΝΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στο ζωδιακό είναι στις 6° 51' ΖΥΓΟΥ και της ΣΕΛΗΝΗΣ στις 6° 51' ΔΙΔΥΜΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου ώρα 01:43 μέχρι την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου ώρα 05:14.
Είναι μια άριστη διέλευση, που δίνει ζωτικότητα και καλή διάθεση στο άτομο και το κάνει πολύ γοητευτικό. Ιδανική διέλευση για διεκπεραιώσεις εκκρεμοτήτων που αφορούν σε επαγγελματικά θέματα. Επίσης, για όσους κάνουν επαγγέλματα που θέλουν δημοσιότητα, είναι ιδανική διέλευση για να παρουσιαστούν στο κοινό.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 29 Σεπτεμβρίου έως 1 Οκτωβρίου και από 28 έως 30 Μαΐου.

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 05:04
ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΩΝΑ - Πριν γίνει Ορθόδρομος.
Η στάση του ΠΛΟΥΤΩΝΑ πριν ο πλανήτης γίνει Ορθόδρομος, έχει διάρκεια από Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 05:04 μέχρι την Τρίτη 2 Οκτωβρίου ώρα 05:03 και γίνεται στις 18º45' Αιγόκερω.
Η περίοδος των δύο ημερών που ακολουθεί θέματα σχετικά με αυτά που δημιούργησε ο ανάδρομος Πλούτωνας, συγχύσεις, ξεσπάσματα, απότομες συμπεριφορές ,  αρχίζουν να εκλείπουν.

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 06:10
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΔΙΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στον ζωδιακό θα είναι στις 06º55' Ζυγού  και του ΔΙΑ στις 21º55' Σκορπιού
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου ώρα 08:00 μέχρι την Δευτέρα 1 Οκτωβρίου ώρα 04:00.
Ίσως αυτή η διέλευση να σου φέρει ένα δώρο ή να σου εκπληρώσει μία σου επιθυμία, να δημιουργήσεις μία ευνοϊκή σχέση, να κάνεις ένα ευχάριστο ταξίδι κ.α. Όμως, μια εσωτερική παρόρμηση σε ωθεί σε μία συμπεριφορά συχνά ασυμβίβαστη με τα δεδομένα που υπάρχουν. Στην αυτό έκφραση σου παρατηρείται μια αβεβαιότητα αλλά και πληθωρικότητα, πράγματα μεταξύ τους ασυμβίβαστα. Και αυτό μπορεί να δημιουργήσει την εντύπωση στους γύρω σου ότι είσαι ένα απερίσκεπτο άτομο. Συχνά παρατηρείται και η τάση της σπατάλης, με αγορές ειδών πολυτελείας που σε τελευταία ανάλυση,  μπορεί να χρειαστεί να τα επιστρέψεις επειδή δεν ταιριάζουν με το χώρο ή εξαιτίας ελαττώματος που παρουσιάζουν. Και όλα αυτά, επειδή παρασύρεσαι από έναν ενθουσιασμό της στιγμής.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 29 Σεπτεμβρίου έως 1 Οκτωβρίου και από 13 έως 15 Νοεμβρίου.

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 09:37
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΧΙΑΣΤΙ με ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 10° 16' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στις 10° 17' ΔΙΔΥΜΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου ώρα 07:46 μέχρι την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου ώρα 11:17.
Κάποια πράξη, χαρακτηριστική για την ασυνέπειά της, ίσως σε λυπήσει. Τα κοινωνικά θέματα δε θα σ' ενθουσιάζουν και η γενικότερη συναισθηματική σου κατάσταση θα είναι υποτονική. Τις ελεύθερες ώρες σου προτίμησε να τις περάσεις κοντά σε απροβλημάτιστους ανθρώπους διότι έχεις ανάγκη από ηρεμία.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 2 έως 4 Νοεμβρίου και από 1 έως 3 Ιουνίου.

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 13:22
ΕΡΜΗΣ σε όψη ΧΙΑΣΤΙ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΕΡΜΗ στον ζωδιακό θα είναι στις 14º28' Ζυγού  και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 14º28' Ιχθύων
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου ώρα 03:00 μέχρι την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου ώρα 23:00.
Μία είδηση, ή μια απάντηση που δεν την περίμενες, ή κάποια αίτηση ή ένα έγγραφο που μπερδεύεται, χάνεται ή καταστρέφεται, σου δημιουργούν μία υπερβολική ένταση. Και, το χειρότερο, βρίσκεσαι σε αδυναμία να βρεις μια λογική σειρά στα πράγματα που σε απασχολούν και να σκεφτείς τι μπορείς να κάνεις για να βρεις τη σωστή λύση στο πρόβλημά σου. Εκείνο, λοιπόν, που μπορεί να σε σώσει και να σε βοηθήσει, αυτήν την εποχή, είναι η διατήρηση της αυτοκυριαρχίας σου. Διότι, και αν ακόμα εσύ τα 'χεις τετρακόσια ενδεχομένως κάποιοι άλλοι να δίνουν την εντύπωση ότι βρίσκονται εκτός τόπου και χρόνου, με αποτέλεσμα να ζημιώνουν εσένα. Γι' αυτό, μη λαμβάνεις και πολύ σοβαρά τις υποσχέσεις που σου δίνονται. Βασίσου περισσότερο στον εαυτό σου και σε ότι μπορείς να κάνεις μόνος σου.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 7 έως 9 Οκτωβρίου και από 3 έως 5 Μαρτίου.

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 16:58
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 14° 28' ΙΧΘΥΩΝ και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 14° 28' ΔΙΔΥΜΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου ώρα 15:07 μέχρι την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου ώρα 18:38.
Η διάθεση του ατόμου είναι κυκλοθυμική και η αστάθεια χαρακτηρίζει τις πράξεις του και τα συναισθήματά του. Στο σπίτι δημιουργούνται ζημιές από αμέλεια, που προκαλούν έξοδα.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 3 έως 5 Μαρτίου και από 5 έως 7 Ιουνίου.

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 17:38
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΡΙΓΩΝΟΥ με ΕΡΜΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 14° 50' ΖΥΓΟΥ και του ΕΡΜΗ στις 14° 51' ΔΙΔΥΜΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου ώρα 15:47 μέχρι την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου ώρα 19:18.
Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 7 έως 9 Οκτωβρίου και από 6 έως 8 Ιουνίου.

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 20:29
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 1° 28' ΤΑΥΡΟΥ και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 16° 28' ΔΙΔΥΜΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου ώρα 18:38 μέχρι την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου ώρα 22:09.
Την περίοδο που θα πραγματοποιείται αυτή η όψη, κατά διαστήματα θα έχεις μία νευρική ανησυχία. Καθετί που θα σε βγάζει έξω απ' τα προγράμματά σου θα σ' εκνευρίζει και θα σ' αναστατώνει. Από την άλλη, θα θέλεις ν' απαλλαγείς απ' όποιον κι οτιδήποτε σου περιορίζει την ανεξαρτησία. Έτσι μπορεί να σπάσεις κάποιους δεσμούς. Ο καλύτερος τρόπος να λειτουργήσεις αυτή τη διέλευση είναι να βρεις κάποια περίεργη απασχόληση ή χόμπι που θ' αποσπά το ενδιαφέρον σου και θα καλύπτει τις περισσότερες ώρες σου.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 22 έως 24 Απριλίου και από 7 έως 9 Ιουνίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου