Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 22 έως 28 Οκτωβρίου 2018 από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ



ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
22 έως 28 Οκτωβρίου 2018
από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

ΚΡΙΟΣ
Το διάστημα αυτό, θα σας απασχολούν πιο πολύ τα προσωπικά σας ζητήματα και οι υποθέσεις σας, με αποτέλεσμα τα άλλα  θέματά σας να τα αξιολογείτε σαν δευτερεύοντα. Αυτόν τον καιρό παράλληλα η υγεία σας βρίσκεται σε καλά επίπεδα και το θάρρος σας ενισχύεται. Αποφύγετε τις βιαστικές κινήσεις γιατί κρύβουν κινδύνους.

ΤΑΥΡΟΣ
Τώρα είναι ένα πολύ ευνοϊκό διάστημα για την ζωή σας.  Τώρα θα μπορέσετε να ανακαλύψετε τον εαυτό σας, τι μπορείτε να προσφέρετε και τι αξίζετε. Θα εμφανιστούν ευκαιρίες για την ζωή σας και θα πρέπει να τις αρπάξετε. Παράλληλα θα πρέπει να προστατέψετε την υγεία σας από ιώσεις της εποχής.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Τώρα μπορεί να παραγκωνίσετε κάποιους παλαιούς και πιστούς φίλους σας και παράλληλα να δημιουργήσετε νέες φιλίες. Τα σχέδιά σας θα φιλελευθεροποιηθούν  και οι ιδέες σας θα γίνουν πιο ανοιχτές. Στα προσωπικά σας θα κάνετε κάποιες αλλαγές, για ψυχική ανανέωση. Μην επιμένετε σε ότι υποκειμενικά το θεωρείτε σωστό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Υπάρχει το ενδεχόμενο να προκύψουν μικροπροβλήματα με τον στενό αλλά και τον ευρύτερο, κοινωνικό σας περίγυρο. Αναθεωρήστε όλα εκείνα που σας κάνουν να στεναχωριέστε,  και φροντίστε να αντιδράτε  με τρόπο εποικοδομητικό και ήπιο σε τυχόν αντιξοότητες που σας δημιουργούν συνεργάτες σας και τρίτα πρόσωπα .

ΛΕΩΝ
Αυτές τις μέρες θα διαθέτετε άφθονη υπομονή, για να ξεπεράσετε τις δυσκολίες. Θα έχετε τέτοια διαύγεια που θα δείτε αμέσως τις λύσεις για προβλήματα που χρονίζουν.  Θα κάνετε σημαντικές συζητήσεις με ανθρώπους που έχετε ή είχατε πολύ στενές σχέσεις.  Η επαφή με τις ρίζες σας θα είναι κάτι το σημαντικό για σας αυτή την περίοδο .

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτή είναι κατάλληλη περίοδος για να ασχοληθείτε με την καριέρα σας. Τα πάντα σχετίζονται με την πρακτική πλευρά της ζωής σας,  γι’ αυτό και οι αποφάσεις και οι ενέργειές σας θα πρέπει να είναι συγκροτημένες και ρεαλιστικές. Θα πρέπει να κάνετε σωστές εκτιμήσεις και να αποφεύγετε να προσπαθείτε να φαίνεστε σπουδαίοι, προσπαθώντας πράγματα που είναι πιο πάνω από τις δυνατότητες και τις δυνάμεις σας.

ΖΥΓΟΣ
Αυτή την εβδομάδα συνειδητοποιείτε τη σπουδαιότητα της συνεργασίας και της συντροφικότητας . Έτσι θα μπορέσετε να εστιάσετε όλες σας τις ενέργειες με γνώμονα την κοινή προσπάθεια, τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον προσωπικό τομέα.  Μπορείτε τώρα να διευρύνετε τον κύκλο των φίλων και καθιερωθείτε μεταξύ αυτών, να διαδώσετε τις ιδέες σας, οι οποίες θα τύχουν τώρα μεγαλύτερης αποδοχής. Παράλληλα την εβδομάδα αυτή είστε πιο ιδιότροποι από ότι συνήθως. 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτό το διάστημα θα αναζητάτε την ασφάλεια, εκεί που δεν θα μπορείτε να διασφαλίσετε. Παλιές συνήθειες θα πάνε στο περιθώριο και η ζωή σας θα κινείται σε γρήγορους ρυθμούς. Ακόμα η τάση ανεξαρτησίας των παιδιών σας μπορεί να σας φέρει σε δύσκολη θέση. Στα ερωτικά σας το πείσμα θα πρέπει να οπισθοχωρεί μπροστά στον κίνδυνο των συγκρούσεων. Οι μικροενοχλήσεις των άλλων θα σας εκνευρίζουν περισσότερο αυτόν τον καιρό

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτόν τον καιρό θα νιώσετε την ανάγκη να συμβιβασθείτε με κάποιους μικρούς περιορισμούς. Πριν ξεκινήσετε κάτι, θα πρέπει να βάλετε με το μυαλό σας και την περίπτωση της αποτυχίας. Η οργάνωση και ο συντονισμός θα παίξουν κυρίαρχο ρόλο πάνω στα μελλοντικά αποτελέσματα των ενεργειών σας τόσο στον συναισθηματικό όσο  και τον επαγγελματικό σας τομέα. Στον τομέα της υγείας σας προσέξτε τα κρυολογήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Δεν είναι καιρός για να πιέσετε τον εαυτό σας  να λύσει εδώ και τώρα προβλήματα που έχουν προκύψει με το άτομο που σας ενδιαφέρει, διατηρήστε χαμηλούς τόνους αλλά με τάση αισιοδοξίας. Αναπτύξετε  τις  κοινωνικές  σας σχέσεις και γίνετε πιο φιλικοί με  τους άλλους. Φροντίστε να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες του παρελθόντος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Είναι μια περίοδος που δεν θα μπορέσετε να μείνετε απαθείς.  Θα βρίσκεστε συνεχώς σε κίνηση και σε ένα γρήγορο ρυθμό, προσπαθώντας να τα προλάβετε όλα.  Πάνω στη βιασύνη σας μπορεί να κάνετε σημαντικά λάθη.  Γι αυτό καλύτερα, μην παίρνετε τώρα μεγάλες αποφάσεις. Η τύχη σας χαμογελάει και ευνοείστε στα τυχερά παιχνίδια, όταν αυτά παίζονται με μέτρο.

ΙΧΘΥΕΣ
Ευνοϊκό αυτό το διάστημα για σας, αν στο παρελθόν είχατε αξιοποιήσει θετικά τις ευκαιρίες που σας είχαν παρουσιασθεί. Οι πλανητικές θέσεις ευνοούν τα ερωτικά και τα επαγγελματικά σας. Η εύνοια αυτή όμως δεν μπορεί να εκδηλωθεί χωρίς και την δική σας προσπάθεια. Θεμελιώστε τώρα ότι θα θέλατε ν’ απολαύσετε στο μέλλον. Μην βασιστείτε στους άλλους βασιστείτε στις δικές σας δυνάμεις.

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ
22 έως 28 Οκτωβρίου 2018
από τον Δρ. Δημήτρη Παπέϋ

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 01:47
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΡΙΓΩΝΟΥ με ΔΙΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 26° 14' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και του ΔΙΑ στις 26° 14' ΙΧΘΥΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 21 Οκτωβρίου ώρα 23:56 μέχρι την Δευτέρα 22 Οκτωβρίου ώρα 03:27.
Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 18 έως 20 Νοεμβρίου και από 15 έως 17 Μαρτίου.

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 06:32
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΧΙΑΣΤΙ με ΣΕΛΗΝΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στο ζωδιακό είναι στις 28° 43' ΖΥΓΟΥ και της ΣΕΛΗΝΗΣ στις 28° 43' ΙΧΘΥΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 22 Οκτωβρίου ώρα 04:41 μέχρι την Δευτέρα 22 Οκτωβρίου ώρα 08:12.
Η διάθεσή σου θα είναι υποτονική. Τα θέματα του σπιτιού κι οι άνθρωποι της οικογένειας θα σου προκαλέσουν συναισθήματα απαισιοδοξίας. Από σένα απαιτείται προσαρμοστικότητα, υπευθυνότητα κι ανεκτικότητα. Με λίγη καλή διάθεση εκ μέρους σου στις .ανάγκες κι απαιτήσεις των άλλων, η καθημερινότητα  τελικά θα κυλήσει καλά.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 21 έως 23 Οκτωβρίου και από 17 έως 19 Μαρτίου.

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 09:57
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΚΡΙΟΥ
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο του ΚΡΙΟΥ θα βρίσκεται από Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 09:57 μέχρι την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου ώρα 17:31.
Με την Σελήνη στον Κριό η ψυχική μας διάθεση παρουσιάζει διακυμάνσεις. Η έντονη δραστηριότητα, η βιασύνη, ο ανταγωνισμός, η επιθετικότητα αλλά και η συναισθηματική παρορμητικότητα είναι συμπτώματα αυτής της διέλευσης. Τα άτομα που είναι νωχελικά ενεργοποιούνται και τα άτομα που είναι ντροπαλά προσπαθούν να αποκτήσουν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.  Η Σελήνη στον Κριό ευνοεί: ενέργειες που αποφέρουν άμεσα αποτελέσματα, εργασίες που βασίζονται  αποκλειστικά σε μας, αυτοπροβολή και εκμετάλλευση ευκαιριών.

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 10:10
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 0° 37' ΤΑΥΡΟΥ και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 0° 37' ΚΡΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 22 Οκτωβρίου ώρα 08:19 μέχρι την Δευτέρα 22 Οκτωβρίου ώρα 11:50.
Το χρονικό αυτό διάστημα, θ’ αναδυθεί από μέσα σας το παιδί που κρύβετε,  με αποτέλεσμα να σπάσει η συνηθισμένη καθημερινή σας ρουτίνα. Ακόμα και η ισχυρότερη προσωπικότητα  κρύβει βαθιά μέσα της ένα παιδί.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 21 έως 23 Απριλίου και από 21 έως 23 Μαρτίου.

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 10:39
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΑΡΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 15° 53' ΥΔΡΟΧΟΟΥ και του ΑΡΗ στις 0° 53' ΚΡΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 22 Οκτωβρίου ώρα 08:48 μέχρι την Δευτέρα 22 Οκτωβρίου ώρα 12:19.
Το κύριο χαρακτηριστικό αυτής της όψης είναι η βιασύνη, η απερισκεψία και η τάση που θα έχεις για καβγάδες. Έτσι, εύκολα μπορεί να υποθέσει κανείς ότι μέσα από αυτό το κλίμα μπορεί να προκληθούν ζημιές και ατυχήματα ανεξάρτητα της μικρής σοβαρότητας που θα έχουν. Επίσης τόσο εσύ όσο και κάποιος άλλος μπορεί να εμπλακείτε σε ανταγωνιστικές δραστηριότητες. Για να μη συμβούν όλα αυτά βρες μία απασχόληση για την οποία θα χρειαστεί να καταβάλεις ιδιαίτερες προσπάθειες.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 3 έως 5 Φεβρουαρίου και από 22 έως 24 Μαρτίου.

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 14:16
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΕΝΑΜΙΣΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στον ζωδιακό θα είναι στις 29º00' Ζυγού  και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 14º00' Ιχθύων
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 21 Οκτωβρίου ώρα 21:00 μέχρι την Τρίτη 23 Οκτωβρίου ώρα 08:00.
Στο διάστημα που πραγματοποιείται αυτή η όψη, ενδεχομένως να πάρουν άσχημες διαστάσεις κάποια ζητήματα, με αποτέλεσμα να ζημιωθείς υλικά και ηθικά. Μπορεί κάποιοι άνθρωποι, να μην τηρήσουν τις υποσχέσεις τους ή μπορεί να προσπαθήσουν να σε εξαπατήσουν. Η λύτρωση, τις περισσότερες φορές, βρίσκεται στο διαλογισμό. Διότι έτσι επιτυγχάνεις την ψυχική σου αποτοξίνωση, χωρίς να ψάχνεις για τεχνικές μεθόδους , που μόνο ζημιά σωματική και πνευματική θα σου προσφέρουν τελικά. Αναζήτησε λοιπόν, την ηρεμία σου, μέσα από το συμβολικό κόσμο της μεταφυσικής.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 22 έως 24 Οκτωβρίου και από 3 έως 5 Μαρτίου.

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 15:43
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΕΡΜΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 18° 33' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και του ΕΡΜΗ στις 3° 33' ΚΡΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 22 Οκτωβρίου ώρα 13:52 μέχρι την Δευτέρα 22 Οκτωβρίου ώρα 17:23.
Όταν από τις συζητήσεις σου βλέπεις ότι δεν υπάρχει ταύτιση απόψεων, δε σε συμφέρει να νευριάσεις. Προσπάθησε με τα επιχειρήματά σου να πείσεις τους άλλους.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 10 έως 12 Νοεμβρίου και από 24 έως 26 Μαρτίου.

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 16:59
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 4° 13' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΚΡΟΝΟΥ στις 4° 13' ΚΡΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 22 Οκτωβρίου ώρα 15:08 μέχρι την Δευτέρα 22 Οκτωβρίου ώρα 18:39.
Τα προβλήματα, το άγχος και η ανασφάλεια εξαντλούν το άτομο που δέχεται αυτή την όψη και προκαλούν υπερκόπωση. Για να μπορέσει το άτομο να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες, πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά και να κάνει υπομονή. Είναι δε απαραίτητο να καταλάβει, ότι πρέπει να τα καταφέρει μόνο του χωρίς τη βοήθεια των άλλων. Η διέλευση αυτή είναι πολύ άσχημη για νέα ξεκινήματα και για επενδύσεις.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 25 έως 27 Δεκεμβρίου και από 25 έως 27 Μαρτίου.

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 19:16
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΧΙΑΣΤΙ με ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 5° 26' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στις 5° 26' ΚΡΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 22 Οκτωβρίου ώρα 17:25 μέχρι την Δευτέρα 22 Οκτωβρίου ώρα 20:56.
Κάποια πράξη, χαρακτηριστική για την ασυνέπειά της, ίσως σε λυπήσει. Τα κοινωνικά θέματα δε θα σ' ενθουσιάζουν και η γενικότερη συναισθηματική σου κατάσταση θα είναι υποτονική. Τις ελεύθερες ώρες σου προτίμησε να τις περάσεις κοντά σε απροβλημάτιστους ανθρώπους διότι έχεις ανάγκη από ηρεμία.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 28 έως 30 Οκτωβρίου και από 26 έως 28 Μαρτίου.

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 22:13
ΕΡΜΗΣ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΕΡΜΗ στον ζωδιακό θα είναι στις 18º52' Σκορπιού  και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 18º52' Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 22 Οκτωβρίου ώρα 10:00 μέχρι την Τρίτη 23 Οκτωβρίου ώρα 11:00.
Η διέλευση αυτή πριμοδοτεί στο να εφαρμοστεί κάποιο καινούργιο σχέδιο στη ζωή ενός ατόμου και να αποδώσει, εξασφαλίζοντας επιτυχία για το μέλλον.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 10 έως 12 Νοεμβρίου και από 7 έως 9 Ιανουαρίου.

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 04:49
ΕΡΜΗΣ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΕΡΜΗ στον ζωδιακό θα είναι στις 19º15' Σκορπιού  και του ΚΡΟΝΟΥ στις 04º15' Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 22 Οκτωβρίου ώρα 16:00 μέχρι την Τρίτη 23 Οκτωβρίου ώρα 18:00.
Ευθύνες, περιορισμοί και εμπόδια είναι αυτά που δυσχεραίνουν ακόμα περισσότερο τα επαγγελματικά σου ζητήματα. Επίσης, μπορεί ν' αναβάλλονται, να καθυστερούν ή ν' ακυρώνονται τηλεφωνήματα και προγραμματισμένες συναντήσεις. Αυτά συμβαίνουν διότι, συχνά, νιώθεις λυπημένος και εξαντλημένος από απαισιόδοξες σκέψεις   οι οποίες μπορεί να μην είναι καν δικαιολογημένες. Αν τα επαγγελματικά προσόντα σου είναι ανεπαρκή μελέτησε προσεχτικά τις ελλείψεις σου και άρχισε να αξιοποιείς μόνον τα εφόδια και τις γνώσεις που έχεις, καταστρώνοντας κάποια νέα σχέδια.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 13 Νοεμβρίου και από 25 έως 27 Δεκεμβρίου.

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 06:37
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΔΙΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 26° 29' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και του ΔΙΑ στις 11° 29' ΚΡΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 23 Οκτωβρίου ώρα 04:46 μέχρι την Τρίτη 23 Οκτωβρίου ώρα 08:17.
Παρόλο που αυτή η διέλευση σου φέρνει ένα αισιόδοξο μήνυμα με προοπτικές να επεκταθείς στους τομείς που ενεργοποιούνται, εσύ νιώθεις αβέβαιος για το αποτέλεσμα. Ίσως γιατί, ταυτόχρονα, απαιτούνται κάποιες αλλαγές. Ίσως όμως και γιατί κάποιες υποσχέσεις που σου δίνονται, ξαφνικά δεν τηρούνται. Εφόσον, όμως, εσύ νιώθεις ότι μπορείς να πετύχεις κάτι θετικό, μην παρασύρεσαι από κανένα. Κράτησε μία σταθερότητα στις ιδέες και τις ενέργειές σου. Μπορεί, απρόοπτα, κάποιος από μηχανής θεός να εμφανιστεί και να σε προστατέψει. Αρκεί στις συναλλαγές σου, να είσαι έντιμος και φερέγγυος.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 18 έως 20 Νοεμβρίου και από 1 έως 3 Απριλίου.

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 11:15
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 13° 59' ΙΧΘΥΩΝ και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 13° 59' ΚΡΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 23 Οκτωβρίου ώρα 09:24 μέχρι την Τρίτη 23 Οκτωβρίου ώρα 12:55.
Επωφεληθείτε από αυτή τη μικρή όψη του Ποσειδώνα και απολαύστε την μουσική της αρεσκείας σας και το περιβάλλον των ονείρων σας, βοηθώντας σας τον εαυτό σας να γεμίσει τις  πεσμένες μπαταρίες σας.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 3 έως 5 Μαρτίου και από 4 έως 6 Απριλίου.

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 14:23
Ο ΗΛΙΟΣ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΣΚΟΡΠΙΟΥ
Ο ΗΛΙΟΣ στο ζώδιο του ΣΚΟΡΠΙΟΥ θα βρίσκεται από Τρίτη 23 Οκτωβρίου 14:23 μέχρι την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου ώρα 11:01.
Μέσω της ενδοσκόπησης, το άτομο θα έχει την ευκαιρία να ανακαλύψει υποσυνείδητες πτυχές του χαρακτήρα του, ίσως όμως εξαιτίας μιας έντονης διαμάχης. Θα καταλαβαίνει καλύτερα τις προθέσεις και τα κρυφά κίνητρα των άλλων και ίσως βοηθήσει μερικούς να βρούνε λύσεις. Ενδέχεται, ακόμα, να υπάρξουν εξελίξεις σε οικονομικά θέματα, καλές ή κακές, ιδίως σε σχέση με τον σύντροφο ή κάποιον συνέταιρο.

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 15:58
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΑΡΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 16° 32' ΥΔΡΟΧΟΟΥ και του ΑΡΗ στις 16° 32' ΚΡΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 23 Οκτωβρίου ώρα 14:07 μέχρι την Τρίτη 23 Οκτωβρίου ώρα 17:38.
Η διάθεση είναι πολύ καλή και το άτομο που δέχεται τη διέλευση έχει έντονη την επιθυμία να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 4 έως 6 Φεβρουαρίου και από 7 έως 9 Απριλίου.

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 20:18
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 18° 53' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 18° 53' ΚΡΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 23 Οκτωβρίου ώρα 18:27 μέχρι την Τρίτη 23 Οκτωβρίου ώρα 21:58.
Κάποιος κύκλος στη ζωή του ατόμου κλείνει οριστικά. Το άτομο δεν είναι έτοιμο να δεχτεί κάτι τέτοιο και οι ανασφάλειές του βγαίνουν στην επιφάνεια. Ταυτίζει το τέλος της κατάστασης με το τέλος της ζωή του-πολλές φορές-γιατί ο πόνος που νιώθει είναι δυσβάσταχτος. Ωστόσο τελικά, μέσα από αυτή την πολύ σκληρή περίοδο, ανακαλύπτει τις δυνάμεις του και την ικανότητά του να επιβιώνει και να αλλάζει ριζικά τη ζωή του, χρησιμοποιώντας την πείρα του παρελθόντος για τη μελλοντική του εξέλιξη και ευτυχία. Με μια τέτοια διέλευση, η καλύτερη αντίδραση είναι να ξεκινήσετε κάποια ψυχανάλυση, ώστε να βοηθηθείτε από την αρχή και να εντοπίσετε τις δυνάμεις σας, χωρίς να νιώσετε τον πόνο της μοναξιάς, που φέρνει συνήθως ο Πλούτωνας.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 7 έως 9 Ιανουαρίου και από 9 έως 11 Απριλίου.

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 23:01
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΧΙΑΣΤΙ με ΕΡΜΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 20° 22' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και του ΕΡΜΗ στις 20° 22' ΚΡΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 23 Οκτωβρίου ώρα 21:10 μέχρι την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου ώρα 00:41.
Όταν από τις συζητήσεις σου βλέπεις ότι δεν υπάρχει ταύτιση απόψεων, δε σε συμφέρει να νευριάσεις. Προσπάθησε με τα επιχειρήματά σου να πείσεις τους άλλους.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 12 έως 14 Νοεμβρίου και από 10 έως 12 Απριλίου.

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 03:47
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΑΝΤΙΘΕΣΗΣ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στον ζωδιακό θα είναι στις 00º34' Σκορπιού  και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 00º34' Ταύρου
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 23 Οκτωβρίου ώρα 11:00 μέχρι την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου ώρα 21:00.
Οι ξαφνικές αλλαγές προέρχονται από τους άλλους, οι οποίοι, με τις παρεμβάσεις τους, δημιουργούν προβλήματα στο άτομο που δέχεται τη διέλευση. Σ’ αυτή την περίπτωση πρέπει να είστε προσεκτικοί και να μη δείχνετε εμπιστοσύνη στους άλλους, αν δεν είστε απόλυτα σίγουροι για την εχεμύθειά τους ή την καλή τους διάθεση απέναντί σας.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 23 έως 25 Οκτωβρίου και από 21 έως 23 Απριλίου.

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 10:39
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΧΙΑΣΤΙ με ΔΙΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 26° 44' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και του ΔΙΑ στις 26° 44' ΚΡΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου ώρα 08:48 μέχρι την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου ώρα 12:19.
Παρόλο που αυτή η διέλευση σου φέρνει ένα αισιόδοξο μήνυμα με προοπτικές να επεκταθείς στους τομείς που ενεργοποιούνται, εσύ νιώθεις αβέβαιος για το αποτέλεσμα. Ίσως γιατί, ταυτόχρονα, απαιτούνται κάποιες αλλαγές. Ίσως όμως και γιατί κάποιες υποσχέσεις που σου δίνονται, ξαφνικά δεν τηρούνται. Εφόσον, όμως, εσύ νιώθεις ότι μπορείς να πετύχεις κάτι θετικό, μην παρασύρεσαι από κανένα. Κράτησε μία σταθερότητα στις ιδέες και τις ενέργειές σου. Μπορεί, απρόοπτα, κάποιος από μηχανής θεός να εμφανιστεί και να σε προστατέψει. Αρκεί στις συναλλαγές σου, να είσαι έντιμος και φερέγγυος.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 18 έως 20 Νοεμβρίου και από 17 έως 19 Απριλίου.

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 14:41
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 13° 58' ΙΧΘΥΩΝ και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 28° 58' ΚΡΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου ώρα 12:50 μέχρι την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου ώρα 16:21.
Ο Ποσειδώνας ως εκφραστής του ονείρου, σ' αυτή τη φάση της ζωής σου, μπορεί να σου προσδώσει μια αόριστη ανησυχία. Έτσι καθετί καινούργιο, που ξεκινάει τώρα, θα σου προκαλεί άγχος ακριβώς επειδή θα είναι δύσκολο να προσδιορίσεις τη μελλοντική του τύχη και επειδή, τη στιγμή που θα νομίζεις ότι έχεις φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα, κάτι θα στραβώνει που θα σε αναγκάζει ν' αρχίζεις πάλι από την αρχή. Γι' αυτό, προσπάθησε να είσαι επιφυλακτικός στις υποσχέσεις που σου δίνονται και στις γνωριμίες που κάνεις. Επίσης, στις συναλλαγές σου δεν αρκεί μόνο να ελέγχεις τη συμπεριφορά των άλλων, έχοντας το φόβο της εξαπάτησης, οφείλεις να είσαι και εσύ έντιμος στις δοσοληψίες σου. Κάθε παράνομη σχέση και συνεργασία μπορεί να σε μπλέξει σε περιπέτειες και τελικά να εκτεθείς. Μην ξεκινάς τίποτα καινούργιο στη δουλειά σου και, κυρίως, απόφυγε να επενδύσεις χρήματα, έστω και αν οι προϋποθέσεις που υπάρχουν σου δίνουν την εντύπωση ότι είναι άριστες. Τέλος απόφυγε τα οινοπνευματώδη και τα ηρεμιστικά. Μπορεί να νομίζεις ότι σε βοηθούν να χαλαρώνεις, ενώ στην πραγματικότητα αποκτάς μία κακή και επικίνδυνη έξη, ως προς αυτά.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 3 έως 5 Μαρτίου και από 19 έως 21 Απριλίου.

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 15:52
ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στον ζωδιακό θα είναι στις 04º22' Σκορπιού  και του ΚΡΟΝΟΥ στις 04º22' Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 23 Οκτωβρίου ώρα 13:00 μέχρι την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου ώρα 18:00.
Αυτή η διέλευση είναι η καταλληλότερη για να γίνει ένας γάμος ή να σταθεροποιηθεί μια σχέση. Τα αισθήματα είναι ειλικρινή και η βοήθεια που δέχεται το άτομο από τους άλλους είναι ουσιαστική. Τα οικονομικά βελτιώνονται και τα εισοδήματα είναι σταθερά.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 27 έως 29 Οκτωβρίου και από 25 έως 27 Δεκεμβρίου.

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 17:31
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΣΥΝΟΔΟΥ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 0° 32' ΤΑΥΡΟΥ και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 0° 32' ΤΑΥΡΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου ώρα 15:40 μέχρι την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου ώρα 19:11.
Ξαφνικά και αναπάντεχα στη ζωή του ατόμου εμφανίζονται νέα άτομα και αποκτά καινούργια ενδιαφέροντα που κάνουν τη ζωή του πιο περιπετειώδη και συναρπαστική.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 21 έως 23 Απριλίου

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 17:32
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο του ΤΑΥΡΟΥ θα βρίσκεται από Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 17:32 μέχρι την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου ώρα 22:39.
Η Σελήνη στον Ταύρο δίνει επιμονή, πείσμα, αποφασιστικότητα και σταθερή δράση.  Αυτή την περίοδο επικρατεί  ενδιαφέρον για πρακτικά και οικονομικά θέματα, για επιχειρήσεις και για την απόκτηση χρημάτων και περιουσίας . Τα αισθήματα μας γίνονται πιο συγκρατημένα. Η Σελήνη στον Ταύρο ευνοεί: ουσιαστικές ενέργειες που αποφέρουν σταθερά αποτελέσματα, την φαντασία και την ευαισθησία. Παράλληλα όμως τονίζει και αρνητικές πτυχές του εαυτού μας όπως την μνησικακία, την αναξιοπιστία και μας κάνει στενόμυαλους.

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 18:45
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΑΝΤΙΘΕΣΗΣ με ΣΕΛΗΝΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στο ζωδιακό είναι στις 1° 13' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και της ΣΕΛΗΝΗΣ στις 1° 13' ΤΑΥΡΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου ώρα 16:54 μέχρι την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου ώρα 20:25.
Η διάθεση δεν είναι τόσο καλή και αυτό οφείλεται κυρίως σε άτομο του άλλου φύλου. Δεν αποκλείονται κάποια οικογενειακά προβλήματα, όχι σημαντικά όμως.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 24 έως 26 Οκτωβρίου και από 21 έως 23 Απριλίου.

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 00:00
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΑΝΤΙΘΕΣΗΣ με ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 4° 8' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στις 4° 8' ΤΑΥΡΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου ώρα 22:09 μέχρι την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου ώρα 01:40.
Η έλλειψη κατανόησης και το συναισθηματικό μπέρδεμα είναι οι βασικές αιτίες που οδηγούν σε λανθασμένες ενέργειες σε κοινωνικά θέματα, αλλά και σε κακούς χειρισμούς οικογενειακών προβλημάτων. Η διέλευση αυτή δημιουργεί την τάση για ασύστολες σπατάλες και για μανία καταναλωτισμού.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 27 έως 29 Οκτωβρίου και από 24 έως 26 Απριλίου.

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 00:27
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΡΙΓΩΝΟΥ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 4° 23' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΚΡΟΝΟΥ στις 4° 23' ΤΑΥΡΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου ώρα 22:36 μέχρι την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου ώρα 02:07.
Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 25 έως 27 Δεκεμβρίου και από 25 έως 27 Απριλίου.

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 17:30
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 13° 57' ΙΧΘΥΩΝ και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 13° 57' ΤΑΥΡΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου ώρα 15:39 μέχρι την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου ώρα 19:10.
Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 3 έως 5 Μαρτίου και από 5 έως 7 Μαΐου.

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 00:18
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΑΡΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 17° 48' ΥΔΡΟΧΟΟΥ και του ΑΡΗ στις 17° 48' ΤΑΥΡΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου ώρα 22:27 μέχρι την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου ώρα 01:58.
Το άτομο που έχει αυτή τη διέλευση νιώθει πάρα πολύ άγχος, έχει πολλά νεύρα, όλα του φταίνε και πιστεύει ότι δεν μπορεί να βρει διεξόδους και να εκτονωθεί. Μία καλή αντίδραση είναι η σκληρή δουλειά, κατά προτίμηση χειρονακτική. Επίσης, η έντονη γυμναστική είναι το φάρμακο αυτής της όψης, γιατί βοηθά στην εκτόνωση και στην καλή κυκλοφορία. Η διέλευση αυτή προκαλεί πολλά νεύρα και την τάση να φερθούμε με οργή στους άλλους, σα να θέλουμε να τους εκδικηθούμε. Επειδή οι κινήσεις μας, όταν δεχόμαστε αυτή τη διέλευση, είναι πολύ νευρικές, μπορεί να έχουμε ατυχήματα, καψίματα ή κοψίματα με αιχμηρά
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 5 έως 7 Φεβρουαρίου και από 9 έως 11 Μαΐου.

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 02:15
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΡΙΓΩΝΟΥ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 18° 54' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 18° 54' ΤΑΥΡΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου ώρα 00:24 μέχρι την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου ώρα 03:55.
Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 7 έως 9 Ιανουαρίου και από 10 έως 12 Μαΐου.

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 03:15
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 4° 28' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΚΡΟΝΟΥ στις 19° 28' ΤΑΥΡΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου ώρα 01:24 μέχρι την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου ώρα 04:55.
Αστάθμητοι παράγοντες, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα, θα κλονίσουν, σχεδόν, την εμπιστοσύνη σου όχι μόνον απέναντι στους άλλους, αλλά και στον ίδιο σου τον εαυτό,  αφού μπορεί να νιώσεις, ξαφνικά, ότι δεν αξίζεις τίποτα. Δεν είναι όμως τα πράγματα έτσι. Απλά, μπορεί να σε φορτώσουν με επιπρόσθετες ευθύνες, για τις οποίες δεν είσαι αρκετά προετοιμασμένος, και οι απαιτήσεις των άλλων να ξεπερνούν τα όρια της αντοχής σου. Το χειρότερο, σ' αυτήν την περίπτωση, είναι ότι ενώ εσύ κουράζεσαι και αγωνιάς εκείνοι δείχνουν αδιάφοροι, για τις προσπάθειες που καταβάλλεις. Το μόνο που απομένει να κάνεις, λοιπόν, είναι να δείξεις υπομονή. Έτσι, δούλεψε μεθοδικά, ξεπλήρωσε τα τυχόν χρέη σου, εκπλήρωσε τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει και, κυρίως, προσπάθησε να μη χάσεις τον έλεγχο των καταστάσεων που ζεις.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 25 έως 27 Δεκεμβρίου και από 10 έως 12 Μαΐου.

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 10:46
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΑΝΤΙΘΕΣΗΣ με ΕΡΜΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 23° 45' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και του ΕΡΜΗ στις 23° 45' ΤΑΥΡΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου ώρα 08:55 μέχρι την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου ώρα 12:26.
Κακή διέλευση για να πάρετε αποφάσεις και να προγραμματίσετε το χρόνο σας. Τα άτομα που σας περιβάλλουν δεν σας δείχνουν κατανόηση, με την επίδραση αυτής της όψης, και το μεγαλύτερο δυστύχημα είναι ότι δεν μπορείτε να δείξετε ούτε εσείς.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 15 έως 17 Νοεμβρίου και από 15 έως 17 Μαΐου.

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 16:49
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΑΝΤΙΘΕΣΗΣ με ΔΙΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 27° 12' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και του ΔΙΑ στις 27° 13' ΤΑΥΡΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου ώρα 14:58 μέχρι την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου ώρα 18:29.
Οι υπερβολές και οι καταχρήσεις προκαλούν την τάση για τεμπελιά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές εκκρεμότητες. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση δεν μπορεί να αξιολογήσει σωστά τις δυνάμεις του και μπλέκεται σε υποθέσεις στις οποίες δεν μπορεί να ανταποκριθεί.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 19 έως 21 Νοεμβρίου και από 18 έως 20 Μαΐου.

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 17:16
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΣΥΝΟΔΟΥ με ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στον ζωδιακό θα είναι στις 03º07' Σκορπιού  και της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στις 03º07' Σκορπιού
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου ώρα 07:00 μέχρι το Σάββατο 27 Οκτωβρίου ώρα 04:00.
Το άτομο που δέχεται αυτή την όψη νιώθει πολύ καλά, έχει ζωτικότητα και είναι αισιόδοξο. Η διέλευση αυτή είναι άριστη για τους καλλιτέχνες γιατί τους προσφέρει επαγγελματικές ευκαιρίες. Αλλά και για όσους δεν είναι καλλιτέχνες είναι εξίσου καλή. Στον ερωτικό τομέα, μπορεί να εκδηλωθούν συναισθήματα αφοσίωσης, που με την σειρά τους, να δημιουργήσουν συνθήκες ερωτικής καταπίεσης.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 26 έως 28 Οκτωβρίου.

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 22:27
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 0° 26' ΤΑΥΡΟΥ και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 0° 26' ΔΙΔΥΜΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου ώρα 20:36 μέχρι το Σάββατο 27 Οκτωβρίου ώρα 00:07.
Το χρονικό αυτό διάστημα, θ’ αναδυθεί από μέσα σας το παιδί που κρύβετε,  με αποτέλεσμα να σπάσει η συνηθισμένη καθημερινή σας ρουτίνα. Ακόμα και η ισχυρότερη προσωπικότητα  κρύβει βαθιά μέσα της ένα παιδί.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 21 έως 23 Απριλίου και από 22 έως 24 Μαΐου.

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 22:40
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο των ΔΙΔΥΜΩΝ θα βρίσκεται από Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 22:40 μέχρι την Δευτέρα 29 Οκτωβρίου ώρα 02:25.
Με την Σελήνη στους Διδύμους, το βασικό μας κίνητρο είναι να επικοινωνήσουμε, να σκεφτούμε και να μάθουμε. Η Σελήνη στους Διδύμους είναι ανοιχτόκαρδη, ζωηρή και περίεργη, ανήσυχη και ασταθής. Ευνοεί: την επικοινωνία, την μάθηση, τις αγορές, το γράψιμο, την διδασκαλία και τα σύντομα ταξίδια.

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 02:38
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΧΙΑΣΤΙ με ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 2° 50' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στις 2° 51' ΔΙΔΥΜΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 27 Οκτωβρίου ώρα 00:47 μέχρι το Σάββατο 27 Οκτωβρίου ώρα 04:18.
Κάποια πράξη, χαρακτηριστική για την ασυνέπειά της, ίσως σε λυπήσει. Τα κοινωνικά θέματα δε θα σ' ενθουσιάζουν και η γενικότερη συναισθηματική σου κατάσταση θα είναι υποτονική. Τις ελεύθερες ώρες σου προτίμησε να τις περάσεις κοντά σε απροβλημάτιστους ανθρώπους διότι έχεις ανάγκη από ηρεμία.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 25 έως 27 Οκτωβρίου και από 24 έως 26 Μαΐου.

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 03:56
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΧΙΑΣΤΙ με ΣΕΛΗΝΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στο ζωδιακό είναι στις 3° 35' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και της ΣΕΛΗΝΗΣ στις 3° 35' ΔΙΔΥΜΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 27 Οκτωβρίου ώρα 02:05 μέχρι το Σάββατο 27 Οκτωβρίου ώρα 05:36.
Η διάθεσή σου θα είναι υποτονική. Τα θέματα του σπιτιού κι οι άνθρωποι της οικογένειας θα σου προκαλέσουν συναισθήματα απαισιοδοξίας. Από σένα απαιτείται προσαρμοστικότητα, υπευθυνότητα κι ανεκτικότητα. Με λίγη καλή διάθεση εκ μέρους σου στις .ανάγκες κι απαιτήσεις των άλλων, η καθημερινότητα  τελικά θα κυλήσει καλά.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 26 έως 28 Οκτωβρίου και από 25 έως 27 Μαΐου.

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 04:30
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 18° 55' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 3° 55' ΔΙΔΥΜΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 27 Οκτωβρίου ώρα 02:39 μέχρι το Σάββατο 27 Οκτωβρίου ώρα 06:10.
Στη διάρκεια αυτής της διέλευσης, μπορεί να βγει στην επιφάνεια ένα παλιό ξεχασμένο πρόβλημα, το οποίο, όμως, να απαιτήσει άμεση λύση. Η όλη κατάσταση, μπορεί να σου προκαλέσει έντονη σύγχυση και να κάνεις σωρεία λαθών, προσπαθώντας να ξεφύγεις από τον κλοιό που θα βρίσκεσαι. Εκείνο που συνιστάται, σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι να έλθεις σε κάποια συμφωνία με το διαμαχόμενο άνθρωπο. Επίσης, μπορεί ν' αντιμετωπίσεις προβλήματα στις σχέσεις σου με ανθρώπους, με τους οποίους συνεργάζεσαι για την επίτευξη ενός κοινού σκοπού. Αν, τελικά, διαπιστώσεις ότι η συμπεριφορά τους σε θίγει, προτίμησε να διακόψεις την όποια συναλλαγή μαζί τους, ήρεμα και όχι με αντιδικίες.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 7 έως 9 Ιανουαρίου και από 25 έως 27 Μαΐου.

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 05:36
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΧΙΑΣΤΙ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 4° 33' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΚΡΟΝΟΥ στις 4° 33' ΔΙΔΥΜΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 27 Οκτωβρίου ώρα 03:45 μέχρι το Σάββατο 27 Οκτωβρίου ώρα 07:16.
Αστάθμητοι παράγοντες, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα, θα κλονίσουν, σχεδόν, την εμπιστοσύνη σου όχι μόνον απέναντι στους άλλους, αλλά και στον ίδιο σου τον εαυτό,  αφού μπορεί να νιώσεις, ξαφνικά, ότι δεν αξίζεις τίποτα. Δεν είναι όμως τα πράγματα έτσι. Απλά, μπορεί να σε φορτώσουν με επιπρόσθετες ευθύνες, για τις οποίες δεν είσαι αρκετά προετοιμασμένος, και οι απαιτήσεις των άλλων να ξεπερνούν τα όρια της αντοχής σου. Το χειρότερο, σ' αυτήν την περίπτωση, είναι ότι ενώ εσύ κουράζεσαι και αγωνιάς εκείνοι δείχνουν αδιάφοροι, για τις προσπάθειες που καταβάλλεις. Το μόνο που απομένει να κάνεις, λοιπόν, είναι να δείξεις υπομονή. Έτσι, δούλεψε μεθοδικά, ξεπλήρωσε τα τυχόν χρέη σου, εκπλήρωσε τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει και, κυρίως, προσπάθησε να μη χάσεις τον έλεγχο των καταστάσεων που ζεις.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 25 έως 27 Δεκεμβρίου και από 26 έως 28 Μαΐου.

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 21:48
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 13° 55' ΙΧΘΥΩΝ και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 13° 55' ΔΙΔΥΜΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 27 Οκτωβρίου ώρα 19:57 μέχρι το Σάββατο 27 Οκτωβρίου ώρα 23:28.
Η διάθεση του ατόμου είναι κυκλοθυμική και η αστάθεια χαρακτηρίζει τις πράξεις του και τα συναισθήματά του. Στο σπίτι δημιουργούνται ζημιές από αμέλεια, που προκαλούν έξοδα.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 3 έως 5 Μαρτίου και από 5 έως 7 Ιουνίου.

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 00:21
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 0° 24' ΤΑΥΡΟΥ και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 15° 23' ΔΙΔΥΜΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 27 Οκτωβρίου ώρα 22:30 μέχρι την Κυριακή 28 Οκτωβρίου ώρα 02:01.
Την περίοδο που θα πραγματοποιείται αυτή η όψη, κατά διαστήματα θα έχεις μία νευρική ανησυχία. Καθετί που θα σε βγάζει έξω απ' τα προγράμματά σου θα σ' εκνευρίζει και θα σ' αναστατώνει. Από την άλλη, θα θέλεις ν' απαλλαγείς απ' όποιον κι οτιδήποτε σου περιορίζει την ανεξαρτησία. Έτσι μπορεί να σπάσεις κάποιους δεσμούς. Ο καλύτερος τρόπος να λειτουργήσεις αυτή τη διέλευση είναι να βρεις κάποια περίεργη απασχόληση ή χόμπι που θ' αποσπά το ενδιαφέρον σου και θα καλύπτει τις περισσότερες ώρες σου.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 21 έως 23 Απριλίου και από 6 έως 8 Ιουνίου.

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 03:19
ΑΡΗΣ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΑΡΗ στον ζωδιακό θα είναι στις 18º56' Υδροχόου  και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 18º56' Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου ώρα 18:00 μέχρι την Δευτέρα 29 Οκτωβρίου ώρα 11:00.
Αν κάποιες ώρες εργασίας, η ενασχόληση σας, δεν δίνει προσωπικό νόημα στη ζωή σας , υπάρχει πιθανότητα να αναζητήσετε διαφορετική λύση ή απασχόλησή.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 6 έως 8 Φεβρουαρίου και από 7 έως 9 Ιανουαρίου.

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 03:29
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 2° 12' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στις 17° 12' ΔΙΔΥΜΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 28 Οκτωβρίου ώρα 01:38 μέχρι την Κυριακή 28 Οκτωβρίου ώρα 05:09.
Κάποια πράξη, χαρακτηριστική για την ασυνέπειά της, ίσως σε λυπήσει. Τα κοινωνικά θέματα δε θα σ' ενθουσιάζουν και η γενικότερη συναισθηματική σου κατάσταση θα είναι υποτονική. Τις ελεύθερες ώρες σου προτίμησε να τις περάσεις κοντά σε απροβλημάτιστους ανθρώπους διότι έχεις ανάγκη από ηρεμία.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 25 έως 27 Οκτωβρίου και από 8 έως 10 Ιουνίου.

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 05:52
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στον ζωδιακό θα είναι στις 04º38' Σκορπιού  και του ΚΡΟΝΟΥ στις 04º38' Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 27 Οκτωβρίου ώρα 11:00 μέχρι την Δευτέρα 29 Οκτωβρίου ώρα 01:00.
Παρουσιάζονται κάποιες προοπτικές για να πραγματοποιηθούν οι στόχοι του ατόμου. Όμως, πρέπει να καταβάλει προσπάθεια, προκειμένου να τα καταφέρει.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 27 έως 29 Οκτωβρίου και από 26 έως 28 Δεκεμβρίου.

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 06:27
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΧΙΑΣΤΙ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 18° 56' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 18° 56' ΔΙΔΥΜΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 28 Οκτωβρίου ώρα 04:36 μέχρι την Κυριακή 28 Οκτωβρίου ώρα 08:07.
Στη διάρκεια αυτής της διέλευσης, μπορεί να βγει στην επιφάνεια ένα παλιό ξεχασμένο πρόβλημα, το οποίο, όμως, να απαιτήσει άμεση λύση. Η όλη κατάσταση, μπορεί να σου προκαλέσει έντονη σύγχυση και να κάνεις σωρεία λαθών, προσπαθώντας να ξεφύγεις από τον κλοιό που θα βρίσκεσαι. Εκείνο που συνιστάται, σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι να έλθεις σε κάποια συμφωνία με το διαμαχόμενο άνθρωπο. Επίσης, μπορεί ν' αντιμετωπίσεις προβλήματα στις σχέσεις σου με ανθρώπους, με τους οποίους συνεργάζεσαι για την επίτευξη ενός κοινού σκοπού. Αν, τελικά, διαπιστώσεις ότι η συμπεριφορά τους σε θίγει, προτίμησε να διακόψεις την όποια συναλλαγή μαζί τους, ήρεμα και όχι με αντιδικίες.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 7 έως 9 Ιανουαρίου και από 10 έως 12 Ιουνίου.

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 06:37
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΡΙΓΩΝΟΥ με ΑΡΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 19° 2' ΥΔΡΟΧΟΟΥ και του ΑΡΗ στις 19° 2' ΔΙΔΥΜΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 28 Οκτωβρίου ώρα 04:46 μέχρι την Κυριακή 28 Οκτωβρίου ώρα 08:17.
Η διάθεση είναι καλή και το άτομο έχει την τάση να μοιραστεί τα συναισθήματά του με τους άλλους. Με την επίδραση αυτής της διέλευσης, πολλές φορές, λύνονται τα προβλήματα τα οποία είχαν προκύψει σε ένα ζευγάρι. Η δημιουργικότητα και η δράση συναντώνται σ’ αυτήν την αρμονική διέλευση. Το άτομο έχει την έμπνευση και την ευκαιρία να κάνει ακριβώς αυτό που θέλει, χωρίς να ενοχλεί κανέναν, και χωρίς να δρα γρήγορα και παρορμητικά.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 6 έως 8 Φεβρουαρίου και από 10 έως 12 Ιουνίου.

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 07:52
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΣΕΛΗΝΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στο ζωδιακό είναι στις 4° 45' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και της ΣΕΛΗΝΗΣ στις 19° 45' ΔΙΔΥΜΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 28 Οκτωβρίου ώρα 06:01 μέχρι την Κυριακή 28 Οκτωβρίου ώρα 09:32.
Η διάθεσή σου θα είναι υποτονική. Τα θέματα του σπιτιού κι οι άνθρωποι της οικογένειας θα σου προκαλέσουν συναισθήματα απαισιοδοξίας. Από σένα απαιτείται προσαρμοστικότητα, υπευθυνότητα κι ανεκτικότητα. Με λίγη καλή διάθεση εκ μέρους σου στις .ανάγκες κι απαιτήσεις των άλλων, η καθημερινότητα  τελικά θα κυλήσει καλά.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 27 έως 29 Οκτωβρίου και από 11 έως 13 Ιουνίου.

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 20:09
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΧΙΑΣΤΙ με ΕΡΜΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 26° 54' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και του ΕΡΜΗ στις 26° 54' ΔΙΔΥΜΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 28 Οκτωβρίου ώρα 18:18 μέχρι την Κυριακή 28 Οκτωβρίου ώρα 21:49.
Όταν από τις συζητήσεις σου βλέπεις ότι δεν υπάρχει ταύτιση απόψεων, δε σε συμφέρει να νευριάσεις. Προσπάθησε με τα επιχειρήματά σου να πείσεις τους άλλους.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 18 έως 20 Νοεμβρίου και από 18 έως 20 Ιουνίου.

Κυριακή 28 Οκτωβρίου 21:28
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΧΙΑΣΤΙ με ΔΙΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 27° 40' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και του ΔΙΑ στις 27° 40' ΔΙΔΥΜΩΝ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 28 Οκτωβρίου ώρα 19:37 μέχρι την Κυριακή 28 Οκτωβρίου ώρα 23:08.
Παρόλο που αυτή η διέλευση σου φέρνει ένα αισιόδοξο μήνυμα με προοπτικές να επεκταθείς στους τομείς που ενεργοποιούνται, εσύ νιώθεις αβέβαιος για το αποτέλεσμα. Ίσως γιατί, ταυτόχρονα, απαιτούνται κάποιες αλλαγές. Ίσως όμως και γιατί κάποιες υποσχέσεις που σου δίνονται, ξαφνικά δεν τηρούνται. Εφόσον, όμως, εσύ νιώθεις ότι μπορείς να πετύχεις κάτι θετικό, μην παρασύρεσαι από κανένα. Κράτησε μία σταθερότητα στις ιδέες και τις ενέργειές σου. Μπορεί, απρόοπτα, κάποιος από μηχανής θεός να εμφανιστεί και να σε προστατέψει. Αρκεί στις συναλλαγές σου, να είσαι έντιμος και φερέγγυος.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 19 έως 21 Νοεμβρίου και από 19 έως 21 Ιουνίου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου