Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 8 έως 14 Οκτωβρίου 2018 από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ


ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
8 έως 14 Οκτωβρίου 2018
από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

ΚΡΙΟΣ
Αυτόν τον καιρό θα νιώσετε την ανάγκη να συμβιβασθείτε με κάποιους μικρούς περιορισμούς. Πριν ξεκινήσετε κάτι, θα πρέπει να βάλετε με το μυαλό σας και την περίπτωση της αποτυχίας. Η οργάνωση και ο συντονισμός θα παίξουν κυρίαρχο ρόλο πάνω στα μελλοντικά αποτελέσματα των ενεργειών σας τόσο στον συναισθηματικό όσο  και τον επαγγελματικό σας τομέα. Στον τομέα της υγείας σας προσέξτε τα κρυολογήματα.

ΤΑΥΡΟΣ
Δεν είναι καιρός για να πιέσετε τον εαυτό σας  να λύσει εδώ και τώρα προβλήματα που έχουν προκύψει με το άτομο που σας ενδιαφέρει, διατηρήστε χαμηλούς τόνους αλλά με τάση αισιοδοξίας. Αναπτύξετε  τις  κοινωνικές  σας σχέσεις και γίνετε πιο φιλικοί με  τους άλλους. Φροντίστε να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες του παρελθόντος.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Είναι μια περίοδος που δεν θα μπορέσετε να μείνετε απαθείς.  Θα βρίσκεστε συνεχώς σε κίνηση και σε ένα γρήγορο ρυθμό, προσπαθώντας να τα προλάβετε όλα.  Πάνω στη βιασύνη σας μπορεί να κάνετε σημαντικά λάθη.  Γι αυτό καλύτερα, μην παίρνετε τώρα μεγάλες αποφάσεις. Η τύχη σας χαμογελάει και ευνοείστε στα τυχερά παιχνίδια, όταν αυτά παίζονται με μέτρο. Στα οικονομικά σας θα έχετε την τάση να δράτε παρορμητικά και να κάνετε άσκοπες αγορές, περιορίστε αυτή σας την τάση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ευνοϊκό αυτό το διάστημα για σας, αν στο παρελθόν είχατε αξιοποιήσει θετικά τις ευκαιρίες που σας είχαν παρουσιασθεί. Οι πλανητικές θέσεις ευνοούν τα ερωτικά και τα επαγγελματικά σας. Η εύνοια αυτή όμως δεν μπορεί να εκδηλωθεί χωρίς και την δική σας προσπάθεια. Θεμελιώστε τώρα ότι θα θέλατε ν’ απολαύσετε στο μέλλον. Μην βασιστείτε στους άλλους βασιστείτε στις δικές σας δυνάμεις.

ΛΕΩΝ
Η αρμονία που θα υπάρχει στον ερωτικό σας τομέα, θα σας προκαλεί να εκφράσετε τα συναισθήματά σας με έντονο και βιαστικό τρόπο στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Η προσοχή σας όμως θα πρέπει να εστιασθεί στην παρόρμηση σας που μπορεί να σας οδηγήσει να υποσχεθείτε πολύ περισσότερα από όσα θα μπορέσετε στο μέλλον να δώσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η εβδομάδα αυτή θα είναι πολύ καλή για τη σχέση σας.  Η ανάγκη σας να είστε κοντά στο αγαπημένο σας πρόσωπο και να μοιράζεστε τα συναισθήματα σας θα είναι πολύ μεγάλη.  Θα θέλετε να δώσετε στους φίλους και σε αυτούς που αγαπάτε και ίσως να ξοδέψετε γενναιόδωρα για να τους κάνετε ευτυχισμένους.  Σ’ αυτό το διάστημα μπορεί να γνωρίσετε κάποιο άτομο που θα σας ενθουσιάσει.

ΖΥΓΟΣ
Η κοινωνική σας ζωή επεκτείνετε, δίνοντας σας κυρίαρχη θέση μεταξύ των φίλων και των γνωστών σας.  Για τους μοναχικούς, ο έρωτας σας χτυπά την πόρτα. Όσοι είστε δεσμευμένοι φροντίστε να φερθείτε με επιείκεια σε τυχόν σφάλματα και παραλήψεις του συντρόφου σας. Τα οικονομικά σας με λίγη προσπάθεια θα παρουσιάσουν άνοδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η συμπεριφορά σας θα γοητεύσει άτομα του επαγγελματικού σας χώρου αλλά προσπαθήστε να μην σας καταλάβει ματαιοδοξία. Κάποια άτομα θα έχουν αρνητικές επιπτώσεις επάνω σας  κάνοντάς σας να αισθάνεστε κουρασμένοι. Αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στον σύντροφο σας και συζητήστε μαζί τα κοινά σας θέματα. Ενδιαφερθείτε τώρα για την σωματική σας υγεία και για μια ισορροπημένη δίαιτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Θα είστε ικανοί για αποφασιστική δράση,  και θα έχετε τη θέληση να φέρετε εις πέρας  κάποιες χρονίζουσες υποθέσεις του παρελθόντος.  Θα  αισθάνεστε ανεβασμένοι θα απολαμβάνετε αυτές μέρες και η ενέργειά σας θα ρέει ομαλά.  Τώρα μπορείτε να επιτύχετε τους στόχους σας  με περισσότερη ευκολία από ότι συνήθως.  Στον ερωτικό σας τομέα τολμήστε να βάλετε τέλος στα αδιέξοδα και να δημιουργήσετε τις βάσεις για ένα καλύτερο μέλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θα νιώθετε τέτοια ταραχή αυτό το διάστημα και τέτοιες φοβίες, για τις οποίες δεν θα βρίσκετε καμιά εξήγηση, όπως επίσης και η αδυναμία να κάνετε κάτι θετικό, θα σας οδηγούν σε κόσμους ονειρικούς και εξωπραγματικούς.  Η φαντασία σας θα οργιάζει και θα υπάρχει ο κίνδυνος να δραματοποιείτε τα πάντα, και να  προσπαθείτε να ξεφύγετε με ανορθόδοξους τρόπους από την πραγματικότητα. Υπάρχουν λύσεις και αυτές βρίσκονται πολύ κοντά σας αρκεί να οριοθετήσετε τα σύνορα μεταξύ της πραγματικότητας και του ανέφικτου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Κάποιες αλλαγές ίσως κλονίσουν τις ατομικές σας ισορροπίες. Από την άλλη θα σας δώσουν γνώσεις και εμπειρίες που θα εμπλουτίσουν την καθημερινότητά σας. Παράλληλα θα νιώθετε κουρασμένοι. Φροντίστε να ξεκουραστείτε αυτές τις μέρες, για να γεμίσετε τις πεσμένες μπαταρίες σας.

ΙΧΘΥΕΣ
Μέσα από καθημερινά θέματα θα αποκομίσετε γνώσεις και  εμπειρίες που θα σας βοηθήσουν στη καθημερινότητα σας. Όσοι είστε μόνοι θα γνωρίσετε νέο  πρόσωπο που θα σας ενθουσιάσει.. Αν νιώσετε εξαντλημένοι προσπαθήστε να αποφύγετε δουλείες που μπορούν να περιμένουν. Αυτό δεν σημαίνει, πως θα πρέπει να αναβάλετε βασικές σας υποχρεώσεις.


ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ
8 έως 14 Οκτωβρίου 2018
από τον Δρ. Δημήτρη Παπέϋ

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 04:09
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΖΥΓΟΥ
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο του ΖΥΓΟΥ θα βρίσκεται από Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 04:09 μέχρι την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου ώρα 07:07.
Με την Σελήνη στον  Ζυγό, λύνουμε τα προβλήματά μας με διπλωματικό τρόπο, και είμαστε περισσότερο ικανοί να βάλουμε τα συναισθήματά μας στην άκρη, προκειμένου να εξασφαλίσουμε την ηρεμία μας. Αποφεύγουμε τις κόντρες και τις αντιπαραθέσεις. Οι αποφάσεις μας δεν παίρνονται εύκολα, επειδή προσπαθούμε να δούμε τα πράγματα σφαιρικά. Η Σελήνη στο Ζυγό ευνοεί: ζητήματα σχέσεων και συνεργασιών, δραστηριότητες που αφορούν συλλογικές εργασίες ή σχετίζονται με την ομορφιά.

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 05:10
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΧΙΑΣΤΙ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 1° 12' ΤΑΥΡΟΥ και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 1° 11' ΖΥΓΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 8 Οκτωβρίου ώρα 03:19 μέχρι την Δευτέρα 8 Οκτωβρίου ώρα 06:50.
Δεν είναι κατάλληλο το διάστημα που επηρεάζεται απ' αυτή τη διέλευση να πραγματοποιήσεις αλλαγές. Από το γεγονός και μόνο ότι θα βρίσκεσαι πολύ συχνά σε κατάσταση νευρικότητας, ανησυχίας κι έλλειψης ικανοποίησης, μπορεί να προκαλέσεις δυσάρεστες καταστάσεις. Ή, εφόσον αποφασίσεις να κάνεις κάποια αλλαγή, να μην καταφέρεις τελικά να την οριστικοποιήσεις. Ίσως χρειαστεί να ξαναγυρίσεις στα παλιά ή να ξανακάνεις κι άλλη αλλαγή.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 21 έως 23 Απριλίου και από 23 έως 25 Σεπτεμβρίου.

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 08:47
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 3° 21' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΚΡΟΝΟΥ στις 3° 21' ΖΥΓΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 8 Οκτωβρίου ώρα 06:56 μέχρι την Δευτέρα 8 Οκτωβρίου ώρα 10:27.
Τα προβλήματα, το άγχος και η ανασφάλεια εξαντλούν το άτομο που δέχεται αυτή την όψη και προκαλούν υπερκόπωση. Για να μπορέσει το άτομο να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες, πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά και να κάνει υπομονή. Είναι δε απαραίτητο να καταλάβει, ότι πρέπει να τα καταφέρει μόνο του χωρίς τη βοήθεια των άλλων. Η διέλευση αυτή είναι πολύ άσχημη για νέα ξεκινήματα και για επενδύσεις.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 24 έως 26 Δεκεμβρίου και από 26 έως 28 Σεπτεμβρίου.

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 17:29
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΔΙΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 23° 32' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και του ΔΙΑ στις 8° 32' ΖΥΓΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 8 Οκτωβρίου ώρα 15:38 μέχρι την Δευτέρα 8 Οκτωβρίου ώρα 19:09.
Ίσως αυτή η διέλευση να σου φέρει ένα δώρο ή να σου εκπληρώσει μία σου επιθυμία, να δημιουργήσεις μία ευνοϊκή σχέση, να κάνεις ένα ευχάριστο ταξίδι κ.α. Όμως, μια εσωτερική παρόρμηση σε ωθεί σε μία συμπεριφορά συχνά ασυμβίβαστη με τα δεδομένα που υπάρχουν. Στην αυτό έκφραση σου παρατηρείται μια αβεβαιότητα αλλά και πληθωρικότητα, πράγματα μεταξύ τους ασυμβίβαστα. Και αυτό μπορεί να δημιουργήσει την εντύπωση στους γύρω σου ότι είσαι ένα απερίσκεπτο άτομο. Συχνά παρατηρείται και η τάση της σπατάλης, με αγορές ειδών πολυτελείας που σε τελευταία ανάλυση,  μπορεί να χρειαστεί να τα επιστρέψεις επειδή δεν ταιριάζουν με το χώρο ή εξαιτίας ελαττώματος που παρουσιάζουν. Και όλα αυτά, επειδή παρασύρεσαι από έναν ενθουσιασμό της στιγμής.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 15 έως 17 Νοεμβρίου και από 1 έως 3 Οκτωβρίου.

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 18:35
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΡΙΓΩΝΟΥ με ΑΡΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 9° 11' ΥΔΡΟΧΟΟΥ και του ΑΡΗ στις 9° 11' ΖΥΓΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 8 Οκτωβρίου ώρα 16:44 μέχρι την Δευτέρα 8 Οκτωβρίου ώρα 20:15.
Η διάθεση είναι καλή και το άτομο έχει την τάση να μοιραστεί τα συναισθήματά του με τους άλλους. Με την επίδραση αυτής της διέλευσης, πολλές φορές, λύνονται τα προβλήματα τα οποία είχαν προκύψει σε ένα ζευγάρι. Η δημιουργικότητα και η δράση συναντώνται σ’ αυτήν την αρμονική διέλευση. Το άτομο έχει την έμπνευση και την ευκαιρία να κάνει ακριβώς αυτό που θέλει, χωρίς να ενοχλεί κανέναν, και χωρίς να δρα γρήγορα και παρορμητικά.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 27 έως 29 Ιανουαρίου και από 2 έως 4 Οκτωβρίου.

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 21:05
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 10° 40' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στις 10° 40' ΖΥΓΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Δευτέρα 8 Οκτωβρίου ώρα 19:14 μέχρι την Δευτέρα 8 Οκτωβρίου ώρα 22:45.
Στο χρονικό αυτό διάστημα, θα εκδηλώνεται, η συναισθηματική σας πλευρά, εκείνη που επιμελώς κρύβατε από τους άλλους.  Οι σχέσεις με τους δικούς σας ισχυροποιούνται.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 2 έως 4 Νοεμβρίου και από 3 έως 5 Οκτωβρίου.

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 03:11
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΧΙΑΣΤΙ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 14° 16' ΙΧΘΥΩΝ και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 14° 16' ΖΥΓΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 9 Οκτωβρίου ώρα 01:20 μέχρι την Τρίτη 9 Οκτωβρίου ώρα 04:51.
Στο διάστημα που πραγματοποιείται αυτή η όψη, ενδεχομένως να πάρουν άσχημες διαστάσεις κάποια ζητήματα, με αποτέλεσμα να ζημιωθείς υλικά και ηθικά. Μπορεί κάποιοι άνθρωποι, να μην τηρήσουν τις υποσχέσεις τους ή μπορεί να προσπαθήσουν να σε εξαπατήσουν. Η λύτρωση, τις περισσότερες φορές, βρίσκεται στο διαλογισμό. Διότι έτσι επιτυγχάνεις την ψυχική σου αποτοξίνωση, χωρίς να ψάχνεις για τεχνικές μεθόδους , που μόνο ζημιά σωματική και πνευματική θα σου προσφέρουν τελικά. Αναζήτησε λοιπόν, την ηρεμία σου, μέσα από το συμβολικό κόσμο της μεταφυσικής.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 3 έως 5 Μαρτίου και από 7 έως 9 Οκτωβρίου.

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 05:47
ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ( ΗΛΙΟΣ σε όψη ΣΥΝΟΔΟΥ με ΣΕΛΗΝΗ )
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στο ζωδιακό είναι στις 15° 48' ΖΥΓΟΥ και της ΣΕΛΗΝΗΣ στις 15° 48' ΖΥΓΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 9 Οκτωβρίου ώρα 03:56 μέχρι την Τρίτη 9 Οκτωβρίου ώρα 07:27.
Το ενδιαφέρον του ατόμου επικεντρώνεται στο σπίτι και στο οικογενειακό περιβάλλον. Η μητέρα ή κάποιο θηλυκό άτομο της οικογένειας, στηρίζει και επιβεβαιώνει το άτομο.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 10 Οκτωβρίου.

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 10:50
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 18° 46' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 18° 46' ΖΥΓΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 9 Οκτωβρίου ώρα 08:59 μέχρι την Τρίτη 9 Οκτωβρίου ώρα 12:30.
Κάποιος κύκλος στη ζωή του ατόμου κλείνει οριστικά. Το άτομο δεν είναι έτοιμο να δεχτεί κάτι τέτοιο και οι ανασφάλειές του βγαίνουν στην επιφάνεια. Ταυτίζει το τέλος της κατάστασης με το τέλος της ζωή του-πολλές φορές-γιατί ο πόνος που νιώθει είναι δυσβάσταχτος. Ωστόσο τελικά, μέσα από αυτή την πολύ σκληρή περίοδο, ανακαλύπτει τις δυνάμεις του και την ικανότητά του να επιβιώνει και να αλλάζει ριζικά τη ζωή του, χρησιμοποιώντας την πείρα του παρελθόντος για τη μελλοντική του εξέλιξη και ευτυχία. Με μια τέτοια διέλευση, η καλύτερη αντίδραση είναι να ξεκινήσετε κάποια ψυχανάλυση, ώστε να βοηθηθείτε από την αρχή και να εντοπίσετε τις δυνάμεις σας, χωρίς να νιώσετε τον πόνο της μοναξιάς, που φέρνει συνήθως ο Πλούτωνας.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 7 έως 9 Ιανουαρίου και από 11 έως 13 Οκτωβρίου.

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 16:15
ΕΡΜΗΣ σε όψη ΕΝΑΜΙΣΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΕΡΜΗ στον ζωδιακό θα είναι στις 29º16' Ζυγού  και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 14º16' Ιχθύων
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 9 Οκτωβρίου ώρα 05:00 μέχρι την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου ώρα 03:00.
Μία είδηση, ή μια απάντηση που δεν την περίμενες, ή κάποια αίτηση ή ένα έγγραφο που μπερδεύεται, χάνεται ή καταστρέφεται, σου δημιουργούν μία υπερβολική ένταση. Και, το χειρότερο, βρίσκεσαι σε αδυναμία να βρεις μια λογική σειρά στα πράγματα που σε απασχολούν και να σκεφτείς τι μπορείς να κάνεις για να βρεις τη σωστή λύση στο πρόβλημά σου. Εκείνο, λοιπόν, που μπορεί να σε σώσει και να σε βοηθήσει, αυτήν την εποχή, είναι η διατήρηση της αυτοκυριαρχίας σου. Διότι, και αν ακόμα εσύ τα 'χεις τετρακόσια ενδεχομένως κάποιοι άλλοι να δίνουν την εντύπωση ότι βρίσκονται εκτός τόπου και χρόνου, με αποτέλεσμα να ζημιώνουν εσένα. Γι' αυτό, μη λαμβάνεις και πολύ σοβαρά τις υποσχέσεις που σου δίνονται. Βασίσου περισσότερο στον εαυτό σου και σε ότι μπορείς να κάνεις μόνος σου.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 22 έως 24 Οκτωβρίου και από 3 έως 5 Μαρτίου.

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 19:21
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΔΙΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 23° 45' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και του ΔΙΑ στις 23° 44' ΖΥΓΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τρίτη 9 Οκτωβρίου ώρα 17:30 μέχρι την Τρίτη 9 Οκτωβρίου ώρα 21:01.
Στο χρονικό αυτό διάστημα, οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν την τάση να προσφέρουν ότι μπορούν και να προσκαλούν άτομα στο σπίτι τους, κάνοντας τις κοινωνικές τους σχέσεις πιο θερμές.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 15 έως 17 Νοεμβρίου και από 16 έως 18 Οκτωβρίου.

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 03:41
Ο ΕΡΜΗΣ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΣΚΟΡΠΙΟΥ
Ο ΕΡΜΗΣ στο ζώδιο του ΣΚΟΡΠΙΟΥ θα βρίσκεται από Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 03:41 μέχρι την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου ώρα 06:38.
Είμαστε απόλυτα ειλικρινείς με αποτέλεσμα να πληγώνουμε τους άλλους. Οι ιδέες και οι αποφάσεις μας είναι εμποτισμένες με έντονα συναισθήματα και ψάχνουμε να μάθουμε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για τα πάντα και τους άλλους, ενώ αποκαλύπτουμε ελάχιστα πράγματα για τον εαυτό μας. Στις συζητήσεις μας είμαστε άκαμπτοι και δογματικοί και βγαίνουμε στην επίθεση αν μας αμφισβητούν.

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 04:51
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 14° 15' ΙΧΘΥΩΝ και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 29° 15' ΖΥΓΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου ώρα 03:00 μέχρι την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου ώρα 06:31.
Στο διάστημα που πραγματοποιείται αυτή η όψη, ενδεχομένως να πάρουν άσχημες διαστάσεις κάποια ζητήματα, με αποτέλεσμα να ζημιωθείς υλικά και ηθικά. Μπορεί κάποιοι άνθρωποι, να μην τηρήσουν τις υποσχέσεις τους ή μπορεί να προσπαθήσουν να σε εξαπατήσουν. Η λύτρωση, τις περισσότερες φορές, βρίσκεται στο διαλογισμό. Διότι έτσι επιτυγχάνεις την ψυχική σου αποτοξίνωση, χωρίς να ψάχνεις για τεχνικές μεθόδους , που μόνο ζημιά σωματική και πνευματική θα σου προσφέρουν τελικά. Αναζήτησε λοιπόν, την ηρεμία σου, μέσα από το συμβολικό κόσμο της μεταφυσικής.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 3 έως 5 Μαρτίου και από 22 έως 24 Οκτωβρίου.

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 06:36
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΣΥΝΟΔΟΥ με ΕΡΜΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 0° 15' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και του ΕΡΜΗ στις 0° 15' ΣΚΟΡΠΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου ώρα 04:45 μέχρι την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου ώρα 08:16.
Η επίδραση αυτή δείχνει ότι θα υπάρχει κάποια αλλαγή στη διάθεση και στην ψυχολογία του ατόμου, εξαιτίας της επικοινωνίας του με κάποιο άλλο άτομο. Σε ανδρικό ωροσκόπιο δείχνει την πιθανότητα καλών ειδήσεων από μία γυναίκα.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 23 έως 25 Οκτωβρίου.

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 07:08
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΣΚΟΡΠΙΟΥ
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο του ΣΚΟΡΠΙΟΥ θα βρίσκεται από Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 07:08 μέχρι την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου ώρα 12:51.
Η Σελήνη στο Σκορπιό σηματοδοτεί την ένταση από πάθος, από ενθουσιασμό, από θλίψη ή από συγκίνηση.. Επιθυμούμε να φτάσουμε στο βάθος των καταστάσεων, και με το ένστικτο μας διακρίνουμε και όσα είναι καλά κρυμμένα. Η Σελήνη στο Σκορπιό, μας προτρέπει να αποκαλύψουμε τη δύναμή μας και για να απαλλαγούμε από παλιούς φόβους και κακές συνήθειες. Η Σελήνη στο Σκορπιό ευνοεί: τα λογιστικά, τα ζητήματα στενών σχέσεων, την έρευνα, την αυτογνωσία και μας βοηθάει στο να απαλλαγούμε από παλιές καταστάσεις.

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 08:05
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΑΝΤΙΘΕΣΗΣ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 1° 7' ΤΑΥΡΟΥ και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 1° 6' ΣΚΟΡΠΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου ώρα 06:14 μέχρι την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου ώρα 09:45.
Το άτομο με την επίδραση αυτής της διέλευσης έχει την τάση να κάνει ριζοσπαστικές αλλαγές, αλλά ταυτόχρονα φοβάται γιατί πρέπει να χάσει όλα αυτά που μέχρι τώρα είχε δημιουργήσει και ήταν προϊόντα μιας πιο συντηρητικής αντιμετώπισης που είχε στη ζωή του.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 21 έως 23 Απριλίου και από 24 έως 26 Οκτωβρίου.

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 12:12
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 3° 28' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΚΡΟΝΟΥ στις 3° 28' ΣΚΟΡΠΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου ώρα 10:21 μέχρι την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου ώρα 13:52.
Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 24 έως 26 Δεκεμβρίου και από 26 έως 28 Οκτωβρίου.

Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 20:36
ΕΡΜΗΣ σε όψη ΑΝΤΙΘΕΣΗΣ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΕΡΜΗ στον ζωδιακό θα είναι στις 01º06' Σκορπιού  και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 01º06' Ταύρου
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου ώρα 10:00 μέχρι την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου ώρα 07:00.
Ξαφνικά και αναπάντεχα προβλήματα δημιουργούνται, που υποχρεώνουν το άτομο που δέχεται τη διέλευση να αλλάξει σχέδια και να αναθεωρήσει τις αποφάσεις του παρελθόντος. Όμως, αν πάρει βιαστικές αποφάσεις μπορεί να δημιουργηθούν ακόμη χειρότερα προβλήματα. Το άτομο δυσκολεύεται να επικοινωνήσει με τους άλλους γιατί έχει πολλά νεύρα και δεν μπορεί να τα ελέγξει με αποτέλεσμα να είναι επιθετικό και εριστικό. Αν έχετε μία τέτοια διέλευση πρέπει να προσπαθήσετε να ελέγξετε τα νεύρα σας, γιατί οι άλλοι δεν σας φταίνε σε τίποτα. Πρέπει να σκέφτεστε ότι περνάτε μια περίοδο άγχους και έντασης και έχετε ανάγκη από τη βοήθεια των άλλων. Αν τους φέρεστε με επιθετικότητα, θα βγείτε χαμένοι γιατί θα σας εγκαταλείψουν και θα φταίτε.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 24 έως 26 Οκτωβρίου και από 21 έως 23 Απριλίου.

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 00:02
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΑΡΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 10° 12' ΥΔΡΟΧΟΟΥ και του ΑΡΗ στις 10° 11' ΣΚΟΡΠΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου ώρα 22:11 μέχρι την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου ώρα 01:42.
Το άτομο που έχει αυτή τη διέλευση νιώθει πάρα πολύ άγχος, έχει πολλά νεύρα, όλα του φταίνε και πιστεύει ότι δεν μπορεί να βρει διεξόδους και να εκτονωθεί. Μία καλή αντίδραση είναι η σκληρή δουλειά, κατά προτίμηση χειρονακτική. Επίσης, η έντονη γυμναστική είναι το φάρμακο αυτής της όψης, γιατί βοηθά στην εκτόνωση και στην καλή κυκλοφορία. Η διέλευση αυτή προκαλεί πολλά νεύρα και την τάση να φερθούμε με οργή στους άλλους, σα να θέλουμε να τους εκδικηθούμε. Επειδή οι κινήσεις μας, όταν δεχόμαστε αυτή τη διέλευση, είναι πολύ νευρικές, μπορεί να έχουμε ατυχήματα, καψίματα ή κοψίματα με αιχμηρά
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 28 έως 30 Ιανουαρίου και από 2 έως 4 Νοεμβρίου.

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 00:15
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΣΥΝΟΔΟΥ με ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 10° 19' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στις 10° 19' ΣΚΟΡΠΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου ώρα 22:24 μέχρι την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου ώρα 01:55.
Πολύ αρμονική αυτή η διέλευση. Το άτομο καλοδέχεται την αγάπη που του προσφέρουν, την τρυφερότητα και την άπλετη κατανόηση. Η διάθεση είναι πολύ καλή και επειδή το άτομο εκπέμπει μια εσωτερική γαλήνη και ηρεμία φαίνεται πολύ γοητευτικό. Γι’ αυτό η διέλευση αυτή είναι άριστη για ραντεβού, που η έκβασή τους εξαρτάται από την αισθητική εικόνα που θα παρουσιάσουμε.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 2 έως 4 Νοεμβρίου.

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 05:29
ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΑΡΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στον ζωδιακό θα είναι στις 10º17' Σκορπιού  και του ΑΡΗ στις 10º17' Υδροχόου
Η όψη αυτή διαρκεί από την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου ώρα 02:00 μέχρι την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου ώρα 07:00.
Οι ανασφάλειες βγαίνουν στην επιφάνεια και το άτομο θέλει να πάρει ακόμη μεγαλύτερη επιβεβαίωση από το ταίρι του. Το αποτέλεσμα είναι ότι δημιουργούνται προστριβές γιατί καταπιέζει και φέρεται απότομα. Η σωματική άσκηση είναι η καλύτερη αντίδραση για να εκτονωθούν τα πολλά νεύρα.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 2 έως 4 Νοεμβρίου και από 28 έως 30 Ιανουαρίου.

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 07:12
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΡΙΓΩΝΟΥ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 14° 13' ΙΧΘΥΩΝ και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 14° 13' ΣΚΟΡΠΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου ώρα 05:21 μέχρι την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου ώρα 08:52.
Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 3 έως 5 Μαρτίου και από 6 έως 8 Νοεμβρίου.

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 14:12
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΣΕΛΗΝΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στο ζωδιακό είναι στις 18° 7' ΖΥΓΟΥ και της ΣΕΛΗΝΗΣ στις 18° 7' ΣΚΟΡΠΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου ώρα 12:21 μέχρι την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου ώρα 15:52.
Στο διάστημα αυτό, θα συγκεντρώνεστε σε ενέργειες που είναι καλά ισορροπημένες και θα απομακρύνεστε από μελοδραματικές καταστάσεις που σας οδηγούν στα άκρα.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 13 Οκτωβρίου και από 10 έως 12 Νοεμβρίου.

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 14:56
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 3° 32' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΚΡΟΝΟΥ στις 18° 32' ΣΚΟΡΠΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου ώρα 13:05 μέχρι την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου ώρα 16:36.
Το βασικότερο μειονέκτημα, αυτής της πλανητικής σχέσης, είναι ότι γίνεσαι υποχρεωτικά δέσμιος κάποιων καταστάσεων. Επίσης, συχνά, υπάρχει η παρέμβαση τρίτων στις υποθέσεις σου, οι οποίοι εμποδίζουν την ομαλή εξέλιξη ζητημάτων που έχουν άμεσο ενδιαφέρον για σένα. Άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας ή και ανώτεροι ιεραρχικά στον επαγγελματικό και κοινωνικό χώρο, ενδεχομένως να θελήσουν να σου επιβληθούν, οπότε και θ’ αντιδράσεις. Επίσης, αυτή η εποχή θεωρείται δύσκολη επειδή, συχνά, βρίσκεσαι αμφιταλαντευόμενος ως προς τις αποφάσεις που πρέπει να πάρεις, κυρίως για ζητήματα που δε δέχονται αναβολή.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 24 έως 26 Δεκεμβρίου και από 10 έως 12 Νοεμβρίου.

Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 15:23
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 18° 47' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 18° 47' ΣΚΟΡΠΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου ώρα 13:32 μέχρι την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου ώρα 17:03.
Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 7 έως 9 Ιανουαρίου και από 10 έως 12 Νοεμβρίου.

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 01:12
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΣΥΝΟΔΟΥ με ΔΙΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 24° 11' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και του ΔΙΑ στις 24° 11' ΣΚΟΡΠΙΟΥ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου ώρα 23:21 μέχρι την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου ώρα 02:52.
 Όψη που φέρνει καλοτυχία. Οι ευκαιρίες ου παρουσιάζονται είναι πολύ αξιόλογες. Ο Δίας με αυτή την όψη χαρίζει στο άτομο την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται. Η βοήθεια έρχεται από όλες
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 16 έως 18 Νοεμβρίου.

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 11:20
ΕΡΜΗΣ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΕΡΜΗ στον ζωδιακό θα είναι στις 03º34' Σκορπιού  και του ΚΡΟΝΟΥ στις 03º34' Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου ώρα 00:00 μέχρι την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου ώρα 23:00.
Αυτή η διέλευση χαρίζει διαύγεια στο μυαλό και το άτομο μπορεί να πάρει πολύ σωστές αποφάσεις, οι οποίες θα είναι ρεαλιστικές και αντικειμενικές. Έχει τη δυνατότητα να κάνει νέα ξεκινήματα, τα οποία θα είναι σταθερά και μεθοδικά και θα αποδώσουν, ενώ η πορεία του θα είναι μακρόχρονη και σταθερή.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 26 έως 28 Οκτωβρίου και από 25 έως 27 Δεκεμβρίου.

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 12:52
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΤΟΞΟΤΗ
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο του ΤΟΞΟΤΗ θα βρίσκεται από Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 12:52 μέχρι την Κυριακή 14 Οκτωβρίου ώρα 22:15.
Η Σελήνη στον Τοξότη είναι αισιόδοξη και γεμάτη από ζωντάνια. Αναζητούμε την αλήθεια και είμαστε έτοιμοι να ακολουθήσουμε ένα νέο μοντέλο ζωής ή ένα νέο όραμα. Δεν μας ενδιαφέρουν και πολύ οι λεπτομέρειες, αντίθετα  επικεντρωνόμαστε στη γενική θεώρηση των πραγμάτων. Νέες εμπειρίες και περιπέτειες μας συγκινούν. Η Σελήνη στον Τοξότη ευνοεί: περιπετειώδεις και ανάλαφρες δραστηριότητες, ταξίδια, τριτοβάθμια εκπαίδευση, ξεκινήματα γραπτών για δημοσίευση, διαφήμιση, αθλητισμό, άθληση.

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 13:47
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΧΙΑΣΤΙ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 1° 1' ΤΑΥΡΟΥ και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 1° 1' ΤΟΞΟΤΗ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου ώρα 11:56 μέχρι την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου ώρα 15:27.
Δεν είναι κατάλληλο το διάστημα που επηρεάζεται απ' αυτή τη διέλευση να πραγματοποιήσεις αλλαγές. Από το γεγονός και μόνο ότι θα βρίσκεσαι πολύ συχνά σε κατάσταση νευρικότητας, ανησυχίας κι έλλειψης ικανοποίησης, μπορεί να προκαλέσεις δυσάρεστες καταστάσεις. Ή, εφόσον αποφασίσεις να κάνεις κάποια αλλαγή, να μην καταφέρεις τελικά να την οριστικοποιήσεις. Ίσως χρειαστεί να ξαναγυρίσεις στα παλιά ή να ξανακάνεις κι άλλη αλλαγή.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 21 έως 23 Απριλίου και από 22 έως 24 Νοεμβρίου.

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 18:33
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΚΡΟΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 3° 35' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΚΡΟΝΟΥ στις 3° 35' ΤΟΞΟΤΗ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου ώρα 16:42 μέχρι την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου ώρα 20:13.
Είναι απαραίτητο αυτό το διάστημα, να τα βρείτε με τον εαυτό σας και ν’ αποσυρθείτε για λίγο από τον κοινωνικό σας περίγυρο.  Αυτό θα χαρίσει ισορροπία στην εσωτερική σας διάθεση.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 25 έως 27 Δεκεμβρίου και από 25 έως 27 Νοεμβρίου.

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 18:55
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 18° 47' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 3° 47' ΤΟΞΟΤΗ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου ώρα 17:04 μέχρι την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου ώρα 20:35.
Στη διάρκεια, που ο Πλούτωνας επηρεάζει τον ήλιο σου, με την όψη του μισού τετραγώνου, ενδεχομένως να βρεθείς στη δύσκολη θέση για κάποια απόφαση που πρέπει να πάρεις. Επίσης για τη διαλεύκανση ενός ζητήματος, που είχε μείνει σε εκκρεμότητα για πολύ καιρό. Πάντως, μην αποφασίσεις να στείλεις τελεσιγραφικά σε κανέναν τις αποφάσεις σου, αν προηγουμένως δεν έχεις εξαντλήσει κάθε όριο ανοχής. Πολλές φορές, η πλουτώνια επιρροή, σου αφαιρεί τη διάθεση για συνεργασία   ενώ αντίθετα, αυτό πρέπει να κάνεις   και έτσι δημιουργούνται προβλήματα. Μπορείς όμως να βρεις λύσεις στα προβλήματά σου προσεγγίζοντας τους άλλους, με την προοπτική να γίνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις, για τη διαφορά που υπάρχει ανάμεσά σας.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 7 έως 9 Ιανουαρίου και από 25 έως 27 Νοεμβρίου.

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 19:11
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στον ζωδιακό θα είναι στις 18º47' Ζυγού  και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 18º47' Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου ώρα 13:00 μέχρι το Σάββατο 13 Οκτωβρίου ώρα 01:00.
Η περίοδος μ’ αυτή τη διέλευση θα είναι κακή, γιατί κάποια άτομα θα φερθούν πολύ άσχημα και θα θελήσουν να σας εκμεταλλευτούν.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 13 Οκτωβρίου και από 7 έως 9 Ιανουαρίου.

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 19:37
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΕΡΜΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 4° 10' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και του ΕΡΜΗ στις 4° 9' ΤΟΞΟΤΗ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου ώρα 17:46 μέχρι την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου ώρα 21:17.
Στο διάστημα αυτό, θα απολαμβάνετε τη στενή και ουσιαστική επικοινωνία σας, στο περιβάλλον σας, στις φιλίες σας και στις οικογενειακές σας σχέσεις.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 27 έως 29 Οκτωβρίου και από 26 έως 28 Νοεμβρίου.

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 19:59
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΣΕΛΗΝΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στο ζωδιακό είναι στις 19° 21' ΖΥΓΟΥ και της ΣΕΛΗΝΗΣ στις 4° 21' ΤΟΞΟΤΗ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου ώρα 18:08 μέχρι την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου ώρα 21:39.
Θα σ' απασχολήσουν οι ανάγκες κι οι υποχρεώσεις του σπιτιού σου. Προσαρμόσου σ' αυτές τις υποχρεώσεις σου και μη δυσανασχετείς, γιατί πρέπει να διεκπεραιωθούν.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 12 έως 14 Οκτωβρίου και από 26 έως 28 Νοεμβρίου.

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 06:09
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 9° 46' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στις 9° 45' ΤΟΞΟΤΗ
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 13 Οκτωβρίου ώρα 04:18 μέχρι το Σάββατο 13 Οκτωβρίου ώρα 07:49.
Στο χρονικό αυτό διάστημα, θα εκδηλώνεται, η συναισθηματική σας πλευρά, εκείνη που επιμελώς κρύβατε από τους άλλους.  Οι σχέσεις με τους δικούς σας ισχυροποιούνται.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 1 έως 3 Νοεμβρίου και από 1 έως 3 Δεκεμβρίου.

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 09:06
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΑΡΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 11° 19' ΥΔΡΟΧΟΟΥ και του ΑΡΗ στις 11° 19' ΤΟΞΟΤΗ
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 13 Οκτωβρίου ώρα 07:15 μέχρι το Σάββατο 13 Οκτωβρίου ώρα 10:46.
Η διάθεση είναι πολύ καλή και το άτομο που δέχεται τη διέλευση έχει έντονη την επιθυμία να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 29 έως 31 Ιανουαρίου και από 3 έως 5 Δεκεμβρίου.

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 14:32
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 14° 10' ΙΧΘΥΩΝ και του ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 14° 10' ΤΟΞΟΤΗ
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 13 Οκτωβρίου ώρα 12:41 μέχρι το Σάββατο 13 Οκτωβρίου ώρα 16:12.
Η διάθεση του ατόμου είναι κυκλοθυμική και η αστάθεια χαρακτηρίζει τις πράξεις του και τα συναισθήματά του. Στο σπίτι δημιουργούνται ζημιές από αμέλεια, που προκαλούν έξοδα.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 3 έως 5 Μαρτίου και από 5 έως 7 Δεκεμβρίου.

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 17:59
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 0° 58' ΤΑΥΡΟΥ και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 15° 58' ΤΟΞΟΤΗ
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 13 Οκτωβρίου ώρα 16:08 μέχρι το Σάββατο 13 Οκτωβρίου ώρα 19:39.
Δεν είναι κατάλληλο το διάστημα που επηρεάζεται απ' αυτή τη διέλευση να πραγματοποιήσεις αλλαγές. Από το γεγονός και μόνο ότι θα βρίσκεσαι πολύ συχνά σε κατάσταση νευρικότητας, ανησυχίας κι έλλειψης ικανοποίησης, μπορεί να προκαλέσεις δυσάρεστες καταστάσεις. Ή, εφόσον αποφασίσεις να κάνεις κάποια αλλαγή, να μην καταφέρεις τελικά να την οριστικοποιήσεις. Ίσως χρειαστεί να ξαναγυρίσεις στα παλιά ή να ξανακάνεις κι άλλη αλλαγή.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 21 έως 23 Απριλίου και από 7 έως 9 Δεκεμβρίου.

Σάββατο 13 Οκτωβρίου 23:25
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 18° 48' ΑΙΓΟΚΕΡΩ και του ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 18° 48' ΤΟΞΟΤΗ
Η όψη αυτή διαρκεί από το Σάββατο 13 Οκτωβρίου ώρα 21:34 μέχρι την Κυριακή 14 Οκτωβρίου ώρα 01:05.
Το μικρό αυτό χρονικό διάστημα σας δίνει τη δυνατότητα να αναθεωρήσετε κάποια συναισθηματικά σας θέματα, που χρειάζονται κάποια διόρθωση ή αλλαγή.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 7 έως 9 Ιανουαρίου και από 10 έως 12 Δεκεμβρίου.

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 02:58
ΗΛΙΟΣ σε όψη ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΣΕΛΗΝΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση του ΗΛΙΟΥ στο ζωδιακό είναι στις 20° 38' ΖΥΓΟΥ και της ΣΕΛΗΝΗΣ στις 20° 38' ΤΟΞΟΤΗ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 14 Οκτωβρίου ώρα 01:07 μέχρι την Κυριακή 14 Οκτωβρίου ώρα 04:38.
Κάποια πρόταση θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα, γιατί με λίγη προσπάθεια θα βοηθήσει το άτομο να γίνει περισσότερο δημοφιλές στον τομέα του.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 13 έως 15 Οκτωβρίου και από 12 έως 14 Δεκεμβρίου.

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 04:05
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΕΡΜΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 6° 13' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και του ΕΡΜΗ στις 21° 12' ΤΟΞΟΤΗ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 14 Οκτωβρίου ώρα 02:14 μέχρι την Κυριακή 14 Οκτωβρίου ώρα 05:45.
Ίσως χρειαστεί κατ' ανάγκη ν' αλλάξεις κάποιο πρόγραμμά σου. Σε περίπτωση παρεξήγησης, αυτό θα συμβεί λόγω έλλειψης επικοινωνίας. Μην ξεκινάς τίποτα στην τύχη. Να προηγείται ένας καλός προγραμματισμός.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 29 έως 31 Οκτωβρίου και από 12 έως 14 Δεκεμβρίου.

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 10:17
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 9° 23' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και της ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στις 24° 23' ΤΟΞΟΤΗ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 14 Οκτωβρίου ώρα 08:26 μέχρι την Κυριακή 14 Οκτωβρίου ώρα 11:57.
Η διάθεση σου μπορεί να 'ναι μελαγχολική ακόμα και χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος. Το καλύτερο, λοιπόν, που έχεις να κάνεις είναι να μείνεις στο σπίτι σου. Αν εργάζεσαι, μετά τη δουλειά αναπαύσου και ασχολήσου μόνο  με τον εαυτό σου.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 1 έως 3 Νοεμβρίου και από 15 έως 17 Δεκεμβρίου.

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 10:50
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΕΞΑΓΩΝΟΥ με ΔΙΑ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 24° 40' ΣΚΟΡΠΙΟΥ και του ΔΙΑ στις 24° 40' ΤΟΞΟΤΗ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 14 Οκτωβρίου ώρα 08:59 μέχρι την Κυριακή 14 Οκτωβρίου ώρα 12:30.
Στο χρονικό αυτό διάστημα, οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν την τάση να προσφέρουν ότι μπορούν και να προσκαλούν άτομα στο σπίτι τους, κάνοντας τις κοινωνικές τους σχέσεις πιο θερμές.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 16 έως 18 Νοεμβρίου και από 16 έως 18 Δεκεμβρίου.

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 15:14
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΜΙΣΟΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟΥ με ΑΡΗ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 11° 55' ΥΔΡΟΧΟΟΥ και του ΑΡΗ στις 26° 55' ΤΟΞΟΤΗ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 14 Οκτωβρίου ώρα 13:23 μέχρι την Κυριακή 14 Οκτωβρίου ώρα 16:54.
Το κύριο χαρακτηριστικό αυτής της όψης είναι η βιασύνη, η απερισκεψία και η τάση που θα έχεις για καβγάδες. Έτσι, εύκολα μπορεί να υποθέσει κανείς ότι μέσα από αυτό το κλίμα μπορεί να προκληθούν ζημιές και ατυχήματα ανεξάρτητα της μικρής σοβαρότητας που θα έχουν. Επίσης τόσο εσύ όσο και κάποιος άλλος μπορεί να εμπλακείτε σε ανταγωνιστικές δραστηριότητες. Για να μη συμβούν όλα αυτά βρες μία απασχόληση για την οποία θα χρειαστεί να καταβάλεις ιδιαίτερες προσπάθειες.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 30 Ιανουαρίου έως 1 Φεβρουαρίου και από 18 έως 20 Δεκεμβρίου.

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 22:16
Η ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο του ΑΙΓΟΚΕΡΩ θα βρίσκεται από Κυριακή 14 Οκτωβρίου 22:16 μέχρι την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου ώρα 10:34.
Με την Σελήνη στον  Αιγόκερω,  θα νιώθουμε την ανάγκη για τον σχεδιασμό των μελλοντικών μας κινήσεων.. Κίνητρό μας θα είναι η επιθυμία για επιτυχία και αναγνώριση. Θα είμαστε πολυμήχανοι και δεν σπαταλάμε τζάμπα το χρόνο μας. Η Σελήνη στον Αιγόκερω ευνοεί: μακροπρόθεσμες δραστηριότητες που αποδίδουν αργά αλλά σταθερά αποτελέσματα, επίλυση πρακτικών ζητημάτων, θέματα καριέρας, κατάστρωση επαγγελματικών σχεδίων και πρακτικές επενδύσεις.

Κυριακή 14 Οκτωβρίου 23:07
ΣΕΛΗΝΗ σε όψη ΤΡΙΓΩΝΟΥ με ΟΥΡΑΝΟ
Τη στιγμή της όψης η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ στο ζωδιακό είναι στις 0° 55' ΤΑΥΡΟΥ και του ΟΥΡΑΝΟΥ στις 0° 56' ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Η όψη αυτή διαρκεί από την Κυριακή 14 Οκτωβρίου ώρα 21:16 μέχρι την Δευτέρα 15 Οκτωβρίου ώρα 00:47.
Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.
Από αυτή την όψη περισσότερο επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 21 έως 23 Απριλίου και από 22 έως 24 Δεκεμβρίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου