Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 14 έως 20 Ιανουαρίου 2019 από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ


ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
14 έως 20 Ιανουαρίου 2019
από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

ΚΡΙΟΣ
Θα έχετε μια ερωτική διάθεση αυτές τις ημέρες,  και αυτή σας η διάθεση σας θα είναι μεταδοτική.  Γι’ αυτό οι γύρω σας θα σας ακολουθούν με αποτέλεσμα να αισθάνεστε  ενωμένοι με ένα επικοινωνιακό σύνολο.  Η επιμελημένη εργασία και η συγκεντρωμένη προσπάθεια  θα είναι δύσκολες για σας τώρα,  και η παραγωγικότητα είναι πολύ πιθανό να μειωθεί.  Οι ημέρες αυτές εξ άλλου μας καλούν να ξεφύγουμε από την  συνηθισμένη καθημερινότητα.

ΤΑΥΡΟΣ
Θα νιώσετε τώρα την ανάγκη να ανανεώσετε τον αισθηματικό σας κόσμο και να κινηθείτε πάνω σε νέες βάσεις. Μη αφήσετε όμως την τάση αυτή να σας επηρεάσει και σε άλλους τομείς της ζωή σας που παραδοσιακά θεωρούνται κλασσικοί. Η σεξουαλική σας ζωή θα είναι αρκετά ισχυρή, και θα ενδιαφέρεστε περισσότερο για την ικανοποίηση των επιθυμιών σας, παρά για τον σύντροφό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Καθοριστικές αποφάσεις και μακροπρόθεσμα σχέδια ευνοούνται τώρα.  Η σωστή σας κρίση θα λαμβάνετε υπ’ όψιν.  Επίσης είναι πιθανό να κάνετε πολύτιμες επαφές και προσέγγιση ατόμων που θα μπορούν να σας βοηθήσουν στην εργασία σας. Το ίδιο διάστημα δεν θα πρέπει να κυνηγάτε την τύχη σας απεγνωσμένα. Νέες ερωτικές προκλήσεις στο προσκήνιο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Κάποιες κοινωνικές επαφές θα αναπτερώσουν το ηθικό σας και θα κάνετε αλλαγές στη ζωή σας. Στα επαγγελματικά σας θα βρείτε λύσεις καθώς και σε προβλήματα που σας βασάνιζαν για καιρό. Δύσκολες υποθέσεις θα επιλυθούν αν κρατήσετε κάποια ισορροπία. Μιλήστε με τον σύντροφο σας και δείξτε του το ενδιαφέρον σας για τα προβλήματα του. Αν είστε μόνοι αναζητήστε το άλλο σας μισό, μπορείτε να ζευγαρώσετε.

ΛΕΩΝ
Μέσα από ένα κλίμα αναθεώρησης της ζωής σας, οι καθημερινές, οι οικονομικές και οι αισθηματικές σας υποθέσεις περνούν σε πρώτο πλάνο, με συνέπεια, να παραμελείτε κάποιες υποθέσεις και θέματα από το παρελθόν. Μέσα από αυτή την αναθεώρηση, θα πρέπει να αποφεύγετε υποσχέσεις που θα είναι δύσκολο, μελλοντικά να υλοποιήσετε. Νέες ερωτικές ευκαιρίες για τους αδέσμευτους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μην πιέσετε τον εαυτό σας αυτές τις μέρες και μην ανακατευτείτε με δραστηριότητες που απαιτούν ανταγωνισμούς και κόντρες. Μεγαλύτερη σημασία θα έχουν τώρα οι αρμονικές προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις.  Παλαιές επιζήμιες καταστάσεις που σας ταλαιπώρησαν θέλουν οριστικό ξεκαθάρισμα. Όσοι από σας ψάχνετε να καλύψετε τα συντροφικά σας, αποφύγετε τις υπέρ αναλύσεις.

ΖΥΓΟΣ
Μυστικά σας θέματα ίσως βγουν στη επιφάνεια και είναι δυνατόν να σαν προβάλουν σαν αναξιόπιστο πρόσωπο. Κάτι νέο έρχεται και κάτι παλαιό χάνεται και φεύγει. Παρ’ όλα αυτά ασυλλόγιστες κινήσεις που δεν στηρίζονται σε βάσεις αλλά σε όνειρα μπορεί να φέρουν καταστροφικά αποτελέσματα. Αυτή η εβδομάδα ίσως σας δημιουργήσει εντάσεις στα ερωτικά σας θέματα και κυρίως σ’ εκείνα που σας απασχόλησαν στο παρελθόν. Τα οικονομικά σας αν είχαν ή αν έχουν πρόβλημα προσπαθήστε να τα βάλετε σε κάποια τάξη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο  ενθουσιασμός και η βιασύνη σας, μπορεί να σας οδηγήσουν σε λανθασμένες κινήσεις ή αγορές που δεν θα έχετε καλά μελετήσει. Οι βιαστικές σας ενέργειες μπορεί να σας σπρώξουν σε μεγάλα έξοδα και ως εκ τούτου σε οικονομικό άδειασμα. Τις μέρες αυτές θα πρέπει να περιορίσετε την ανάληψη μεγάλων μελλοντικών υποχρεώσεων. Στον ερωτικό τομέα ευνοείστε.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι αδέσμευτοι, ενδέχεται να κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Φροντίστε να ετεροχρονίσετε κάποιες εκκρεμότητες σας για αργότερα. Λειτουργήστε με σύνεση, για να μην πέσετε σε παγίδες. Τα πράγματα θα πάνε πολύ ευνοϊκά για σας και θα νιώσετε απελευθερωμένοι από τις δοκιμασίες, που είχατε υποστεί τον τελευταίο καιρό. Αν συνεργαστείτε άψογα στη δουλειά σας, θα έχετε επιτυχίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι αποφάσεις σας ίσως να είναι πολύ βιαστικές και αρκετά υποκειμενικές,  γι’ αυτό θα έλεγα να τις αφήσετε γι’ αργότερα, κυρίως αυτές που αφορούν ξεκαθαρίσματα του παρελθόντος και κυρίως τα συντροφικά και τα ερωτικά σας.. Δείξτε ιδιαίτερη προσοχή στα οικονομικά σας και μειώστε τις δαπάνες σας. Προσέξτε την υγεία σας και μην περιμένετε αρνητικά συμπτώματα για ν’ ασχοληθείτε μ’ αυτή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι ημέρες αυτές είναι κατάλληλες για κοινωνικές συγκεντρώσεις και  για θέματα ομορφιάς. Ακόμα και για το ξεκίνημα μιας νέας ερωτικής σχέσης - ευνοούνται όσοι είναι χωρίς δεσμό -, αντίθετα δεν ευνοούνται όσοι έχουν κάποιον δεσμό σε εξέλιξη ή κάποιον χρόνιο δεσμό. Προσοχή στα οικονομικά σας, γιατί αλόγιστες δαπάνες θα δημιουργήσουν οικονομικά ανοίγματα που θα σας προβληματίσουν στο μέλλον.

ΙΧΘΥΕΣ
Οι ημέρες αυτές περιορίζουν τις νέες ευκαιρίες και αν μερικές προκύψουν ίσως να μην διατηρηθούν. Όσες όμως προέκυψαν τις περασμένες εβδομάδες  θα καθυστερήσουν αλλά θα ευνοηθούν. Ίσως αυτόν τον καιρό έχετε την τάση για λανθασμένες κρίσεις. Στον συναισθηματικό σας τομέα, ο έρωτας θα τονισμένος και οι ευκαιρίες αρκετές, εκμεταλλευτείτε τες.

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΟΨΕΙΣ & ΘΕΣΕΙΣ
14 έως 20 Ιανουαρίου 2019
από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 03:28
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΛΟΥΤΩΝ  Τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 21°01' του ΚΡΙΟΥ και ο  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ  στις 21°02' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 02:29, μέχρι και την Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 04:26.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 10 Απριλίου  και από 10 έως 12 Ιανουαρίου .
Κάποιος κύκλος στη ζωή του ατόμου κλείνει οριστικά. Το άτομο δεν είναι έτοιμο να δεχτεί κάτι τέτοιο και οι ανασφάλειές του βγαίνουν στην επιφάνεια. Ταυτίζει το τέλος της κατάστασης με το τέλος της ζωή του-πολλές φορές-γιατί ο πόνος που νιώθει είναι δυσβάσταχτος. Ωστόσο τελικά, μέσα από αυτή την πολύ σκληρή περίοδο, ανακαλύπτει τις δυνάμεις του και την ικανότητά του να επιβιώνει και να αλλάζει ριζικά τη ζωή του, χρησιμοποιώντας την πείρα του παρελθόντος για τη μελλοντική του εξέλιξη και ευτυχία. Με μια τέτοια διέλευση, η καλύτερη αντίδραση είναι να ξεκινήσετε κάποια ψυχανάλυση, ώστε να βοηθηθείτε από την αρχή και να εντοπίσετε τις δυνάμεις σας, χωρίς να νιώσετε τον πόνο της μοναξιάς, που φέρνει συνήθως ο Πλούτωνας.

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 05:16
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΦΡΟΔΙΤΗ  Ενάμισι τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 21°58' του ΚΡΙΟΥ και η ΑΦΡΟΔΙΤΗ  στις 06°58' του ΤΟΞΟΤΗ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 04:17, μέχρι και την Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 06:14.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 10 Απριλίου  και από 28 έως 30 Νοεμβρίου .
Κάποια πράξη, χαρακτηριστική για την ασυνέπειά της, ίσως σε λυπήσει. Τα κοινωνικά θέματα δε θα σ' ενθουσιάζουν και η γενικότερη συναισθηματική σου κατάσταση θα είναι υποτονική. Τις ελεύθερες ώρες σου προτίμησε να τις περάσεις κοντά σε απροβλημάτιστους ανθρώπους διότι έχεις ανάγκη από ηρεμία.

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 08:45
ΠΡΩΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΣΕΛΗΝΗΣ (Τετράγωνο με τον ΗΛΙΟ)
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 23°47' του ΚΡΙΟΥ και ο ΗΛΙΟΣ  στις 23°47' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 07:46, μέχρι και την Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 09:43.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 10 Απριλίου  και από 13 έως 15 Ιανουαρίου .
Η διάθεση του ατόμου είναι άσχημη, δε θέλει να βρίσκεται με πολύ κόσμο και νιώθει πολύ κουρασμένο. Με τέτοια διέλευση, το άτομο πρέπει να φροντίζει να ξεκουράζεται και να μη φορτώνει ιδιαίτερα το πρόγραμμά του.

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 15:04
ΕΡΜΗΣ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ  Εξάγωνο
Την στιγμή της όψης ο ΕΡΜΗΣ θα βρίσκεται στις 14°23' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ και ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ  στις 14°24' των ΙΧΘΥΩΝ 
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 07:22, μέχρι και την Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 22:45.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 3 έως 5 Ιανουαρίου  και από 4 έως 6 Μαρτίου .
: Όταν δέχεστε μια τέτοια διέλευση, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ακούτε τη φωνή της διαίσθησής σας και μόνον αυτή. Θα σας οδηγήσει στο καλύτερο για σας, να είστε βέβαιοι. Ευνοούνται οι συζητήσεις για το μυστικισμό και οι μεταφυσικές εμπειρίες. Οι καλλιτέχνες περνούν μία από τις πιο δημιουργικές τους περιόδους γιατί έχουν έμπνευση για να δημιουργήσουν κάτι αξιόλογο και τους δίνεται η ευκαιρία να προβάλλουν το έργο τους.

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 17:30
ΕΡΜΗΣ - ΔΙΑΣ  Ημιεξάγωνο
Την στιγμή της όψης ο ΕΡΜΗΣ θα βρίσκεται στις 14°33' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ και ο ΔΙΑΣ  στις 14°33' του ΤΟΞΟΤΗ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 09:48, μέχρι και την Τρίτη 15 Ιανουαρίου 01:11.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 3 έως 5 Ιανουαρίου  και από 5 έως 7 Δεκεμβρίου .
Σχεδιάζετε το μέλλον και μην απογοητεύεστε  με μικρές λεπτομέρειες που παρεμβάλλονται στο ευρύτερο σχεδιασμό σας. Αυτά τα παρεμβαλλόμενα , πιθανώς να μην είναι ιδιαίτερα εμφανή αλλά θ’ αποτελούν στοιχεία της  ισορροπίας.

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 17:55
ΣΕΛΗΝΗ - ΟΥΡΑΝΟΣ  Σύνοδος
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ και ο ΟΥΡΑΝΟΣ  θα βρίσκονται στις 28°37' του ΚΡΙΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 16:56, μέχρι και την Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 18:53.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 10 Απριλίου .
Ξαφνικά και αναπάντεχα στη ζωή του ατόμου εμφανίζονται νέα άτομα και αποκτά καινούργια ενδιαφέροντα που κάνουν τη ζωή του πιο περιπετειώδη και συναρπαστική.

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 19:24
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ  Ημιτετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 29°24' του ΚΡΙΟΥ και ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ  στις 14°24' των ΙΧΘΥΩΝ 
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 18:25, μέχρι και την Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 20:22.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 10 Απριλίου  και από 4 έως 6 Μαρτίου .
Ο Ποσειδώνας ως εκφραστής του ονείρου, σ' αυτή τη φάση της ζωής σου, μπορεί να σου προσδώσει μια αόριστη ανησυχία. Έτσι καθετί καινούργιο, που ξεκινάει τώρα, θα σου προκαλεί άγχος ακριβώς επειδή θα είναι δύσκολο να προσδιορίσεις τη μελλοντική του τύχη και επειδή, τη στιγμή που θα νομίζεις ότι έχεις φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα, κάτι θα «στραβώνει» που θα σε αναγκάζει ν' αρχίζεις πάλι από την αρχή. Γι' αυτό, προσπάθησε να είσαι επιφυλακτικός στις υποσχέσεις που σου δίνονται και στις γνωριμίες που κάνεις. Επίσης, στις συναλλαγές σου δεν αρκεί μόνο να ελέγχεις τη συμπεριφορά των άλλων, έχοντας το φόβο της εξαπάτησης, οφείλεις να είσαι και εσύ έντιμος στις δοσοληψίες σου. Κάθε παράνομη σχέση και συνεργασία μπορεί να σε μπλέξει σε περιπέτειες και τελικά να εκτεθείς. Μην ξεκινάς τίποτα καινούργιο στη δουλειά σου και, κυρίως, απόφυγε να επενδύσεις χρήματα, έστω και αν οι προϋποθέσεις που υπάρχουν σου δίνουν την εντύπωση ότι είναι άριστες. Τέλος απόφυγε τα οινοπνευματώδη και τα ηρεμιστικά. Μπορεί να νομίζεις ότι σε βοηθούν να χαλαρώνεις, ενώ στην πραγματικότητα αποκτάς μία κακή και επικίνδυνη έξη, ως προς αυτά.

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 19:42
ΣΕΛΗΝΗ - ΔΙΑΣ  Ενάμισι τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 29°33' του ΚΡΙΟΥ και ο ΔΙΑΣ  στις 14°34' του ΤΟΞΟΤΗ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 18:43, μέχρι και την Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 20:40.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 10 Απριλίου  και από 5 έως 7 Δεκεμβρίου .
Παρόλο που αυτή η διέλευση σου φέρνει ένα αισιόδοξο μήνυμα με προοπτικές να επεκταθείς στους τομείς που ενεργοποιούνται, εσύ νιώθεις αβέβαιος για το αποτέλεσμα. Ίσως γιατί, ταυτόχρονα, απαιτούνται κάποιες αλλαγές. Ίσως όμως και γιατί κάποιες υποσχέσεις που σου δίνονται, ξαφνικά δεν τηρούνται. Εφόσον, όμως, εσύ νιώθεις ότι μπορείς να πετύχεις κάτι θετικό, μην παρασύρεσαι από κανένα. Κράτησε μία σταθερότητα στις ιδέες και τις ενέργειές σου. Μπορεί, απρόοπτα, κάποιος «από μηχανής θεός» να εμφανιστεί και να σε προστατέψει. Αρκεί στις συναλλαγές σου, να είσαι έντιμος και φερέγγυος.

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 20:31
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο του ΤΑΥΡΟΥ
Η Σελήνη στο ζώδιο του σταθερού Ταύρου τονίζει τον αισθησιασμό, την απόλαυση νέων γευστικών απολαύσεων, την αναζήτηση της υλικής και της συναισθηματικής σταθερότητας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για ν’ ασχοληθούμε με την περιποίηση του σώματός μας και κυρίως του προσώπου μας, ν’ ακούσουμε τις αγαπημένες μας μελωδίες, να φάμε το αγαπημένο μας φαγητό και να βρούμε τρόπους για την καλυτέρευση των οικονομικών μας. 

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 12:04
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΦΡΟΔΙΤΗ  Χιαστί
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 08°20' του ΤΑΥΡΟΥ και η ΑΦΡΟΔΙΤΗ  στις 08°20' του ΤΟΞΟΤΗ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τρίτη 15 Ιανουαρίου 11:06, μέχρι και την Τρίτη 15 Ιανουαρίου 13:01.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 21 έως 23 Απριλίου  και από 29 Νοεμβρίου έως 1 Δεκεμβρίου .
Κάποια πράξη, χαρακτηριστική για την ασυνέπειά της, ίσως σε λυπήσει. Τα κοινωνικά θέματα δε θα σ' ενθουσιάζουν και η γενικότερη συναισθηματική σου κατάσταση θα είναι υποτονική. Τις ελεύθερες ώρες σου προτίμησε να τις περάσεις κοντά σε απροβλημάτιστους ανθρώπους διότι έχεις ανάγκη από ηρεμία.

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 14:39
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΡΗΣ  Ημιεξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 09°44' του ΤΑΥΡΟΥ και ο ΑΡΗΣ  στις 09°44' του ΚΡΙΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τρίτη 15 Ιανουαρίου 13:41, μέχρι και την Τρίτη 15 Ιανουαρίου 15:36.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 21 έως 23 Απριλίου  και από 29 έως 31 Μαρτίου .
Αν προκύψει κάποια κατάσταση που απαιτεί ανταγωνιστικό πνεύμα, να είστε σε θέση να είστε διεκδικητικοί και επικεντρωμένοι στην πρόκληση. Παράλληλα μπορεί να σας συμβεί κάποια απογοήτευση, και να θυμώσετε με τον εαυτό σας.

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 20:50
ΣΕΛΗΝΗ - ΚΡΟΝΟΣ  Τρίγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 13°06' του ΤΑΥΡΟΥ και ο ΚΡΟΝΟΣ  στις 13°07' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τρίτη 15 Ιανουαρίου 19:52, μέχρι και την Τρίτη 15 Ιανουαρίου 21:47.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 21 έως 23 Απριλίου  και από 2 έως 4 Ιανουαρίου .
Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 23:14
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ  Εξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 14°25' του ΤΑΥΡΟΥ και ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ  στις 14°26' των ΙΧΘΥΩΝ 
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τρίτη 15 Ιανουαρίου 22:16, μέχρι και την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 00:11.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 21 έως 23 Απριλίου  και από 4 έως 6 Μαρτίου .
Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 23:53
ΣΕΛΗΝΗ - ΔΙΑΣ  Χιαστί
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 14°47' του ΤΑΥΡΟΥ και ο ΔΙΑΣ  στις 14°47' του ΤΟΞΟΤΗ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τρίτη 15 Ιανουαρίου 22:55, μέχρι και την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 00:50.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 21 έως 23 Απριλίου  και από 6 έως 8 Δεκεμβρίου .
Παρόλο που αυτή η διέλευση σου φέρνει ένα αισιόδοξο μήνυμα με προοπτικές να επεκταθείς στους τομείς που ενεργοποιούνται, εσύ νιώθεις αβέβαιος για το αποτέλεσμα. Ίσως γιατί, ταυτόχρονα, απαιτούνται κάποιες αλλαγές. Ίσως όμως και γιατί κάποιες υποσχέσεις που σου δίνονται, ξαφνικά δεν τηρούνται. Εφόσον, όμως, εσύ νιώθεις ότι μπορείς να πετύχεις κάτι θετικό, μην παρασύρεσαι από κανένα. Κράτησε μία σταθερότητα στις ιδέες και τις ενέργειές σου. Μπορεί, απρόοπτα, κάποιος «από μηχανής θεός» να εμφανιστεί και να σε προστατέψει. Αρκεί στις συναλλαγές σου, να είσαι έντιμος και φερέγγυος.

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 03:29
ΣΕΛΗΝΗ - ΕΡΜΗΣ  Τρίγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 16°46' του ΤΑΥΡΟΥ και ο ΕΡΜΗΣ  στις 16°46' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 02:33, μέχρι και την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 04:24.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 4 έως 6 Μαΐου  και από 6 έως 8 Ιανουαρίου .
Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 11:16
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΛΟΥΤΩΝ  Τρίγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 21°06' του ΤΑΥΡΟΥ και ο  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ  στις 21°06' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 10:20, μέχρι και την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 12:11.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 4 έως 6 Μαΐου  και από 10 έως 12 Ιανουαρίου .
Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 19:10
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΡΗΣ  Ημιτετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 25°32' του ΤΑΥΡΟΥ και ο ΑΡΗΣ  στις 10°32' του ΚΡΙΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 18:14, μέχρι και την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 20:05.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 4 έως 6 Μαΐου  και από 30 Μαρτίου έως 1 Απριλίου .
Το κύριο χαρακτηριστικό αυτής της όψης είναι η βιασύνη, η απερισκεψία και η τάση που θα έχεις για καβγάδες. Έτσι, εύκολα μπορεί να υποθέσει κανείς ότι μέσα από αυτό το κλίμα μπορεί να προκληθούν ζημιές και ατυχήματα ανεξάρτητα της μικρής σοβαρότητας που θα έχουν. Επίσης τόσο εσύ όσο και κάποιος άλλος μπορεί να εμπλακείτε σε ανταγωνιστικές δραστηριότητες. Για να μη συμβούν όλα αυτά βρες μία απασχόληση για την οποία θα χρειαστεί να καταβάλεις ιδιαίτερες προσπάθειες.

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 20:33
ΣΕΛΗΝΗ - ΗΛΙΟΣ  Τρίγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 26°19' του ΤΑΥΡΟΥ και ο ΗΛΙΟΣ  στις 26°20' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 19:37, μέχρι και την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 21:28.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 4 έως 6 Μαΐου  και από 15 έως 17 Ιανουαρίου .
Είναι μια άριστη διέλευση, που δίνει ζωτικότητα και καλή διάθεση στο άτομο και το κάνει πολύ γοητευτικό. Ιδανική διέλευση για διεκπεραιώσεις εκκρεμοτήτων που αφορούν σε επαγγελματικά θέματα. Επίσης, για όσους κάνουν επαγγέλματα που θέλουν δημοσιότητα, είναι ιδανική διέλευση για να παρουσιαστούν στο κοινό.

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 23:55
ΣΕΛΗΝΗ - ΚΡΟΝΟΣ  Ενάμισι τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 28°14' του ΤΑΥΡΟΥ και ο ΚΡΟΝΟΣ  στις 13°14' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 22:59, μέχρι και την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 00:50.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 4 έως 6 Μαΐου  και από 2 έως 4 Ιανουαρίου .
Αστάθμητοι παράγοντες, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα, θα κλονίσουν, σχεδόν, την εμπιστοσύνη σου όχι μόνον απέναντι στους άλλους, αλλά και στον ίδιο σου τον εαυτό,  αφού μπορεί να νιώσεις, ξαφνικά, ότι δεν αξίζεις τίποτα. Δεν είναι όμως τα πράγματα έτσι. Απλά, μπορεί να σε φορτώσουν με επιπρόσθετες ευθύνες, για τις οποίες δεν είσαι αρκετά προετοιμασμένος, και οι απαιτήσεις των άλλων να ξεπερνούν τα όρια της αντοχής σου. Το χειρότερο, σ' αυτήν την περίπτωση, είναι ότι ενώ εσύ κουράζεσαι και αγωνιάς εκείνοι δείχνουν αδιάφοροι, για τις προσπάθειες που καταβάλλεις. Το μόνο που απομένει να κάνεις, λοιπόν, είναι να δείξεις υπομονή. Έτσι, δούλεψε μεθοδικά, ξεπλήρωσε τα τυχόν χρέη σου, εκπλήρωσε τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει και, κυρίως, προσπάθησε να μη χάσεις τον έλεγχο των καταστάσεων που ζεις.

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 00:38
ΣΕΛΗΝΗ - ΟΥΡΑΝΟΣ  Ημιεξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 28°38' του ΤΑΥΡΟΥ και ο ΟΥΡΑΝΟΣ  στις 28°38' του ΚΡΙΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 23:44, μέχρι και την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 01:31.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 18 έως 20 Μαΐου  και από 18 έως 20 Απριλίου .
Θα σας αρέσει αυτό το διάστημα να είστε ελεύθεροι και να διασκεδάζετε για να σπάσετε τη συνηθισμένη ρουτίνα. Αυτό μπορεί να μην είναι ένα από τα πιο εμφανή χαρακτηριστικά σας, αλλά είναι ένα διάλυμα για σας.

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 03:00
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο των ΔΙΔΥΜΩΝ
Η Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων του μεταβλητού αυτού αέρινου ζωδίου. τονίζει την επικοινωνία όλων των ειδών, την ομιλία, την ευγλωττία, την κίνηση, αλλά και την νευρικότητα και την ανησυχία.  Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για να επικοινωνήσουμε με αδέλφια, με κοντινούς συγγενείς, με φίλους και γνωστούς, να πάμε ένα κοντινό ταξίδι, να προβάλουμε τις ιδέες μας, να συζητήσουμε για σοβαρά ή και για λιγότερο σοβαρά θέματα, για να κουτσομπολέψουμε, για να στείλουμε e-mail, για να τηλεφωνήσουμε ή για να ασχοληθούμε με το διαδίκτυο. Στο ίδιο χρονικό διάστημα θα πρέπει να προσέξουμε, μήπως από παρόρμηση, παρανοήσουμε την λεκτική σημασία αυτών που θ’ ακούσουμε.

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 09:33
ΣΕΛΗΝΗ - ΕΡΜΗΣ  Ενάμισι τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 03°45' των ΔΙΔΥΜΩΝ και ο ΕΡΜΗΣ  στις 18°45' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 08:39, μέχρι και την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 10:26.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 18 έως 20 Μαΐου  και από 7 έως 9 Ιανουαρίου .
Όταν από τις συζητήσεις σου βλέπεις ότι δεν υπάρχει ταύτιση απόψεων, δε σε συμφέρει να νευριάσεις. Προσπάθησε με τα επιχειρήματά σου να πείσεις τους άλλους.

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 13:40
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΛΟΥΤΩΝ  Ενάμισι τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 06°08' των ΔΙΔΥΜΩΝ και ο  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ  στις 21°08' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 12:46, μέχρι και την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 14:33.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 18 έως 20 Μαΐου  και από 10 έως 12 Ιανουαρίου .
Στη διάρκεια αυτής της διέλευσης, μπορεί να βγει στην επιφάνεια ένα παλιό ξεχασμένο πρόβλημα, το οποίο, όμως, να απαιτήσει άμεση λύση. Η όλη κατάσταση, μπορεί να σου προκαλέσει έντονη σύγχυση και να κάνεις σωρεία λαθών, προσπαθώντας να ξεφύγεις από τον «κλοιό» που θα βρίσκεσαι. Εκείνο που συνιστάται, σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι να έλθεις σε κάποια συμφωνία με το διαμαχόμενο άνθρωπο. Επίσης, μπορεί ν' αντιμετωπίσεις προβλήματα στις σχέσεις σου με ανθρώπους, με τους οποίους συνεργάζεσαι για την επίτευξη ενός κοινού σκοπού. Αν, τελικά, διαπιστώσεις ότι η συμπεριφορά τους σε θίγει, προτίμησε να διακόψεις την όποια συναλλαγή μαζί τους, ήρεμα και όχι με αντιδικίες.

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 21:53
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΦΡΟΔΙΤΗ  Αντίθεση
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 10°55' των ΔΙΔΥΜΩΝ και η ΑΦΡΟΔΙΤΗ  στις 10°56' του ΤΟΞΟΤΗ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 20:59, μέχρι και την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 22:46.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 18 έως 20 Μαΐου  και από 1 έως 3 Δεκεμβρίου .
Η έλλειψη κατανόησης και το συναισθηματικό «μπέρδεμα» είναι οι βασικές αιτίες που οδηγούν σε λανθασμένες ενέργειες σε κοινωνικά θέματα, αλλά και σε κακούς χειρισμούς οικογενειακών προβλημάτων. Η διέλευση αυτή δημιουργεί την τάση για ασύστολες σπατάλες και για μανία καταναλωτισμού.

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 22:32
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΡΗΣ  Εξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 11°18' των ΔΙΔΥΜΩΝ και ο ΑΡΗΣ  στις 11°18' του ΚΡΙΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 21:38, μέχρι και την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 23:25.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 18 έως 20 Μαΐου  και από 30 Μαρτίου έως 1 Απριλίου .
Η διάθεση είναι πολύ καλή και το άτομο που δέχεται τη διέλευση έχει έντονη την επιθυμία να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του.

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 00:35
ΣΕΛΗΝΗ - ΗΛΙΟΣ  Ενάμισι τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 12°31' των ΔΙΔΥΜΩΝ και ο ΗΛΙΟΣ  στις 27°31' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 23:43, μέχρι και την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 01:26.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 2 έως 4 Ιουνίου  και από 17 έως 19 Ιανουαρίου .
Η διάθεσή σου θα είναι υποτονική. Τα θέματα του σπιτιού κι οι άνθρωποι της οικογένειας θα σου προκαλέσουν συναισθήματα απαισιοδοξίας. Από σένα απαιτείται προσαρμοστικότητα, υπευθυνότητα κι ανεκτικότητα. Με λίγη καλή διάθεση εκ μέρους σου στις .ανάγκες κι απαιτήσεις των άλλων, η καθημερινότητα  τελικά θα κυλήσει καλά.

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 02:01
ΣΕΛΗΝΗ - ΚΡΟΝΟΣ  Χιαστί
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 13°21' των ΔΙΔΥΜΩΝ και ο ΚΡΟΝΟΣ  στις 13°22' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 01:09, μέχρι και την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 02:52.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 2 έως 4 Ιουνίου  και από 3 έως 5 Ιανουαρίου .
Αστάθμητοι παράγοντες, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα, θα κλονίσουν, σχεδόν, την εμπιστοσύνη σου όχι μόνον απέναντι στους άλλους, αλλά και στον ίδιο σου τον εαυτό,  αφού μπορεί να νιώσεις, ξαφνικά, ότι δεν αξίζεις τίποτα. Δεν είναι όμως τα πράγματα έτσι. Απλά, μπορεί να σε φορτώσουν με επιπρόσθετες ευθύνες, για τις οποίες δεν είσαι αρκετά προετοιμασμένος, και οι απαιτήσεις των άλλων να ξεπερνούν τα όρια της αντοχής σου. Το χειρότερο, σ' αυτήν την περίπτωση, είναι ότι ενώ εσύ κουράζεσαι και αγωνιάς εκείνοι δείχνουν αδιάφοροι, για τις προσπάθειες που καταβάλλεις. Το μόνο που απομένει να κάνεις, λοιπόν, είναι να δείξεις υπομονή. Έτσι, δούλεψε μεθοδικά, ξεπλήρωσε τα τυχόν χρέη σου, εκπλήρωσε τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει και, κυρίως, προσπάθησε να μη χάσεις τον έλεγχο των καταστάσεων που ζεις.

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 02:31
ΣΕΛΗΝΗ - ΟΥΡΑΝΟΣ  Ημιτετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 13°39' των ΔΙΔΥΜΩΝ και ο ΟΥΡΑΝΟΣ  στις 28°39' του ΚΡΙΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 01:39, μέχρι και την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 03:22.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 2 έως 4 Ιουνίου  και από 18 έως 20 Απριλίου .
Την περίοδο που θα πραγματοποιείται αυτή η όψη, κατά διαστήματα θα έχεις μία νευρική ανησυχία. Καθετί που θα σε βγάζει έξω απ' τα προγράμματά σου θα σ' εκνευρίζει και θα σ' αναστατώνει. Από την άλλη, θα θέλεις ν' απαλλαγείς απ' όποιον κι οτιδήποτε σου περιορίζει την ανεξαρτησία. Έτσι μπορεί να σπάσεις κάποιους δεσμούς. Ο καλύτερος τρόπος να λειτουργήσεις αυτή τη διέλευση είναι να βρεις κάποια περίεργη απασχόληση ή χόμπι που θ' αποσπά το ενδιαφέρον σου και θα καλύπτει τις περισσότερες ώρες σου.

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 03:56
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ  Τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 14°29' των ΔΙΔΥΜΩΝ και ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ  στις 14°29' των ΙΧΘΥΩΝ 
Αυτή η όψη διαρκεί από την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 03:04, μέχρι και την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 04:47.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 2 έως 4 Ιουνίου  και από 4 έως 6 Μαρτίου .
Η διάθεση του ατόμου είναι κυκλοθυμική και η αστάθεια χαρακτηρίζει τις πράξεις του και τα συναισθήματά του. Στο σπίτι δημιουργούνται ζημιές από αμέλεια, που προκαλούν έξοδα.

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 05:10
ΣΕΛΗΝΗ - ΔΙΑΣ  Αντίθεση
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 15°13' των ΔΙΔΥΜΩΝ και ο ΔΙΑΣ  στις 15°13' του ΤΟΞΟΤΗ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 04:18, μέχρι και την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 06:01.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 2 έως 4 Ιουνίου  και από 6 έως 8 Δεκεμβρίου .
Οι υπερβολές και οι καταχρήσεις προκαλούν την τάση για τεμπελιά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές εκκρεμότητες. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση δεν μπορεί να αξιολογήσει σωστά τις δυνάμεις του και μπλέκεται σε υποθέσεις στις οποίες δεν μπορεί να ανταποκριθεί.

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 14:18
ΣΕΛΗΝΗ - ΕΡΜΗΣ  Χιαστί
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 20°40' των ΔΙΔΥΜΩΝ και ο ΕΡΜΗΣ  στις 20°40' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 13:26, μέχρι και την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 15:09.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 2 έως 4 Ιουνίου  και από 9 έως 11 Ιανουαρίου .
Όταν από τις συζητήσεις σου βλέπεις ότι δεν υπάρχει ταύτιση απόψεων, δε σε συμφέρει να νευριάσεις. Προσπάθησε με τα επιχειρήματά σου να πείσεις τους άλλους.

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 15:09
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΛΟΥΤΩΝ  Χιαστί
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 21°10' των ΔΙΔΥΜΩΝ και ο  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ  στις 21°11' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 14:17, μέχρι και την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 16:00.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 2 έως 4 Ιουνίου  και από 10 έως 12 Ιανουαρίου Στη διάρκεια αυτής της διέλευσης, μπορεί να βγει στην επιφάνεια ένα παλιό ξεχασμένο πρόβλημα, το οποίο, όμως, να απαιτήσει άμεση λύση. Η όλη κατάσταση, μπορεί να σου προκαλέσει έντονη σύγχυση και να κάνεις σωρεία λαθών, προσπαθώντας να ξεφύγεις από τον «κλοιό» που θα βρίσκεσαι. Εκείνο που συνιστάται, σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι να έλθεις σε κάποια συμφωνία με το διαμαχόμενο άνθρωπο. Επίσης, μπορεί ν' αντιμετωπίσεις προβλήματα στις σχέσεις σου με ανθρώπους, με τους οποίους συνεργάζεσαι για την επίτευξη ενός κοινού σκοπού. Αν, τελικά, διαπιστώσεις ότι η συμπεριφορά τους σε θίγει, προτίμησε να διακόψεις την όποια συναλλαγή μαζί τους, ήρεμα και όχι με αντιδικίες.

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 18:50
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΑΡΗΣ  Τρίγωνο
Την στιγμή της όψης η ΑΦΡΟΔΙΤΗ θα βρίσκεται στις 11°53' του ΤΟΞΟΤΗ και ο ΑΡΗΣ  στις 11°53' του ΚΡΙΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 07:43, μέχρι και το Σάββατο  19 Ιανουαρίου 05:56.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 2 έως 4 Δεκεμβρίου  και από 31 Μαρτίου έως 2 Απριλίου .
Η χάρη και η αρμονία συναντώνται με τη δράση. Αυτό σημαίνει ότι το άτομο εκπέμπει γοητεία, οι κινήσεις του είναι άψογες και η δράση του καλοσυνάτη. Όψη που φέρνει τον έρωτα και την ηδονή. Η διέλευση αυτή δίνει σφρίγος και ψυχική ισορροπία

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 21:55
ΕΡΜΗΣ - ΠΛΟΥΤΩΝ  Σύνοδος
Την στιγμή της όψης ο ΕΡΜΗΣ και ο  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ  θα βρίσκονται στις 21°11' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 14:22, μέχρι και το Σάββατο  19 Ιανουαρίου 05:27.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 9 έως 11 Ιανουαρίου .
Κάποιος κύκλος κλείνει, με αυτή τη διέλευση, καθώς το άτομο αλλάζει σχέδια και εγκαταλείπει αυτά που ήξερε μέχρι εκείνη τη στιγμή. Για να ξεπεράσει όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα αυτή την περίοδο, θα πρέπει να προσέχει πολύ τις αποφάσεις του και να εξετάζει ένα θέμα από όλες τις πλευρές.

Σάββατο 19 Ιανουαρίου 03:31
ΗΛΙΟΣ - ΟΥΡΑΝΟΣ  Τετράγωνο
Την στιγμή της όψης ο ΗΛΙΟΣ θα βρίσκεται στις 28°39' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ και ο ΟΥΡΑΝΟΣ  στις 28°39' του ΚΡΙΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 15:43, μέχρι και το Σάββατο  19 Ιανουαρίου 15:18.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 18 έως 20 Ιανουαρίου  και από 18 έως 20 Απριλίου .
Γεγονότα ξαφνικά και αναπάντεχα, βγάζουν το άτομο εκτός προγράμματος και του αναστατώνουν τη ζωή με αποτέλεσμα να δημιουργούνται πολλά προβλήματα. Το άτομο, που δέχεται αυτή την όψη, γίνεται νευρικό και μερικές φορές βγαίνει έξω από τα όριά του.

Σάββατο 19 Ιανουαρίου 03:32
ΣΕΛΗΝΗ - ΗΛΙΟΣ  Χιαστί
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 28°39' των ΔΙΔΥΜΩΝ και ο ΗΛΙΟΣ  στις 28°39' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από το Σάββατο  19 Ιανουαρίου 02:41, μέχρι και το Σάββατο  19 Ιανουαρίου 04:22.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 17 έως 19 Ιουνίου  και από 18 έως 20 Ιανουαρίου .
Η διάθεσή σου θα είναι υποτονική. Τα θέματα του σπιτιού κι οι άνθρωποι της οικογένειας θα σου προκαλέσουν συναισθήματα απαισιοδοξίας. Από σένα απαιτείται προσαρμοστικότητα, υπευθυνότητα κι ανεκτικότητα. Με λίγη καλή διάθεση εκ μέρους σου στις .ανάγκες κι απαιτήσεις των άλλων, η καθημερινότητα  τελικά θα κυλήσει καλά.

Σάββατο 19 Ιανουαρίου 03:33
ΣΕΛΗΝΗ - ΟΥΡΑΝΟΣ  Εξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 28°40' των ΔΙΔΥΜΩΝ και ο ΟΥΡΑΝΟΣ  στις 28°39' του ΚΡΙΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από το Σάββατο  19 Ιανουαρίου 02:42, μέχρι και το Σάββατο  19 Ιανουαρίου 04:23.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 17 έως 19 Ιουνίου  και από 18 έως 20 Απριλίου .
Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.

Σάββατο 19 Ιανουαρίου 05:43
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο του ΚΑΡΚΙΝΟΥ
Η Σελήνη στο συναισθηματικό ζώδιο του Καρκίνου του οποίου και είναι κυβερνήτης τονίζει την νοσταλγία για το παρελθόν και κυρίως για τα παιδικά μας τα χρόνια, την επιθυμία της σύνδεσής μας με την οικογένεια, και την αναζήτηση των ριζών της οικογένειας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για να έχετε μια πιο κοντινή επαφή με το σπίτι και την μητέρα, για ν’ απολαύσετε παλιά μουσική και τραγούδια, για να επανασυνδεθείτε με άτομα του παρελθόντος, για να παρακολουθήσετε αισθηματικές ταινίες, για να κάνετε ένα θαλασσινό ρομαντικό ταξίδι ή για ν’ απολαύσετε ένα παραδοσιακό σπιτικό φαγητό. 

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 00:12
ΗΛΙΟΣ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ  ημιτετράγωνο
Την στιγμή της όψης ο ΗΛΙΟΣ θα βρίσκεται στις 29°32' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ και ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ  στις 14°33' των ΙΧΘΥΩΝ 
Αυτή η όψη διαρκεί από το Σάββατο  19 Ιανουαρίου 12:24, μέχρι και την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 11:59.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 19 έως 21 Ιανουαρίου  και από 4 έως 6 Μαρτίου .
Ο Ποσειδώνας ως εκφραστής του ονείρου, σ' αυτή τη φάση της ζωής σου, μπορεί να σου προσδώσει μια αόριστη ανησυχία. Έτσι καθετί καινούργιο, που ξεκινάει τώρα, θα σου προκαλεί άγχος ακριβώς επειδή θα είναι δύσκολο να προσδιορίσεις τη μελλοντική του τύχη και επειδή, τη στιγμή που θα νομίζεις ότι έχεις φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα, κάτι θα «στραβώνει» που θα σε αναγκάζει ν' αρχίζεις πάλι από την αρχή. Γι' αυτό, προσπάθησε να είσαι επιφυλακτικός στις υποσχέσεις που σου δίνονται και στις γνωριμίες που κάνεις. Επίσης, στις συναλλαγές σου δεν αρκεί μόνο να ελέγχεις τη συμπεριφορά των άλλων, έχοντας το φόβο της εξαπάτησης—οφείλεις να είσαι και εσύ έντιμος στις δοσοληψίες σου. Κάθε παράνομη σχέση και συνεργασία μπορεί να σε μπλέξει σε περιπέτειες και τελικά να εκτεθείς. Μην ξεκινάς τίποτα καινούργιο στη δουλειά σου και, κυρίως, απόφυγε να επενδύσεις χρήματα, έστω και αν οι προϋποθέσεις που υπάρχουν σου δίνουν την εντύπωση ότι είναι άριστες. Τέλος απόφυγε τα οινοπνευματώδη και τα ηρεμιστικά. Μπορεί να νομίζεις ότι σε βοηθούν να χαλαρώνεις, ενώ στην πραγματικότητα αποκτάς μία κακή και επικίνδυνη έξη, ως προς αυτά.

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 03:24
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΦΡΟΔΙΤΗ  Χιαστί
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 13°21' του ΚΑΡΚΙΝΟΥ και η ΑΦΡΟΔΙΤΗ  στις 13°21' του ΤΟΞΟΤΗ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 02:35, μέχρι και την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 04:12.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 2 έως 4 Ιουλίου  και από 4 έως 6 Δεκεμβρίου .
Κάποια πράξη, χαρακτηριστική για την ασυνέπειά της, ίσως σε λυπήσει. Τα κοινωνικά θέματα δε θα σ' ενθουσιάζουν και η γενικότερη συναισθηματική σου κατάσταση θα είναι υποτονική. Τις ελεύθερες ώρες σου προτίμησε να τις περάσεις κοντά σε απροβλημάτιστους ανθρώπους διότι έχεις ανάγκη από ηρεμία.

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 03:48
ΣΕΛΗΝΗ - ΚΡΟΝΟΣ  Αντίθεση
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 13°36' του ΚΑΡΚΙΝΟΥ και ο ΚΡΟΝΟΣ  στις 13°36' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 02:59, μέχρι και την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 04:36.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 2 έως 4 Ιουλίου  και από 3 έως 5 Ιανουαρίου .
Τα προβλήματα, το άγχος και η ανασφάλεια εξαντλούν το άτομο που δέχεται αυτή την όψη και προκαλούν υπερκόπωση. Για να μπορέσει το άτομο να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες, πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά και να κάνει υπομονή. Είναι δε απαραίτητο να καταλάβει, ότι πρέπει να τα καταφέρει μόνο του χωρίς τη βοήθεια των άλλων. Η διέλευση αυτή είναι πολύ άσχημη για νέα ξεκινήματα και για επενδύσεις.

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 07:02
ΣΕΛΗΝΗ - ΔΙΑΣ  Χιαστί
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 15°37' του ΚΑΡΚΙΝΟΥ και ο ΔΙΑΣ  στις 15°37' του ΤΟΞΟΤΗ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 06:13, μέχρι και την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 07:50.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 2 έως 4 Ιουλίου  και από 7 έως 9 Δεκεμβρίου .
Παρόλο που αυτή η διέλευση σου φέρνει ένα αισιόδοξο μήνυμα με προοπτικές να επεκταθείς στους τομείς που ενεργοποιούνται, εσύ νιώθεις αβέβαιος για το αποτέλεσμα. Ίσως γιατί, ταυτόχρονα, απαιτούνται κάποιες αλλαγές. Ίσως όμως και γιατί κάποιες υποσχέσεις που σου δίνονται, ξαφνικά δεν τηρούνται. Εφόσον, όμως, εσύ νιώθεις ότι μπορείς να πετύχεις κάτι θετικό, μην παρασύρεσαι από κανένα. Κράτησε μία σταθερότητα στις ιδέες και τις ενέργειές σου. Μπορεί, απρόοπτα, κάποιος «από μηχανής θεός» να εμφανιστεί και να σε προστατέψει. Αρκεί στις συναλλαγές σου, να είσαι έντιμος και φερέγγυος.

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 09:14
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΚΡΟΝΟΣ  Ημιεξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΑΦΡΟΔΙΤΗ θα βρίσκεται στις 13°37' του ΤΟΞΟΤΗ και ο ΚΡΟΝΟΣ  στις 13°38' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από το Σάββατο  19 Ιανουαρίου 22:12, μέχρι και την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 20:15.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 4 έως 6 Δεκεμβρίου  και από 3 έως 5 Ιανουαρίου .
Θα  είστε υπεύθυνοι και αφοσιωμένοι στους αγαπημένους σας, με ειλικρίνεια και σεβασμό αποφεύγοντας επιδεικτικέ εκδηλώσεις αγάπης, όπως ακριβά δώρα, που δεν δίνονται από καρδιάς.

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 10:20
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΟΥΡΑΝΟΣ  Ενάμισι τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΑΦΡΟΔΙΤΗ θα βρίσκεται στις 13°40' του ΤΟΞΟΤΗ και ο ΟΥΡΑΝΟΣ  στις 28°40' του ΚΡΙΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από το Σάββατο  19 Ιανουαρίου 23:18, μέχρι και την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 21:21.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 4 έως 6 Δεκεμβρίου  και από 18 έως 20 Απριλίου .
Ξαφνικά μπορεί ν' αλλάξουν τα κοινωνικά σου ενδιαφέροντα, καθώς περίεργης νοοτροπίας άνθρωποι μπορεί να μπουν στη ζωή σου. Στην αρχή θα σ' εντυπωσιάσουν αλλά, όταν η διέλευση πάψει να λειτουργεί, θα διαπιστώσεις ότι ήταν απλώς κι αυτές κάποιες περαστικές ιστορίες της ζωής σου. Γι' αυτό, απόφυγε με τις γνωριμίες που θα κάνεις αυτό το διάστημα να δεθείς συναισθηματικά. Ωστόσο, μπορεί να επιθυμήσεις τη διακοπή μιας ήδη υπάρχουσας αισθηματικής σχέσης ή αυτή την επιθυμία να την εκφράσουν οι άλλοι προς εσένα.

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 10:59
Ο ΗΛΙΟΣ στο ζώδιο του ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Αν πριν το άτομο αξιολόγησε τη θέση του και οριοθέτησε τα μακροπρόθεσμα σχέδιά του, τώρα θα πρέπει να βρει και άλλους με κοινούς στόχους, προκειμένου να κινηθεί συμπλέοντας μαζί τους, δημιουργώντας συμμαχίες, και να έχει έτσι περισσότερες πιθανότητες να πετύχει. Επειδή οι φίλοι του ίσως δείξουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον για αυτόν, καλό θα ήταν να τους δώσει τη δυνατότητα να τον γνωρίσουν καλύτερα.

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 16:01
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΛΟΥΤΩΝ  Αντίθεση
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 21°14' του ΚΑΡΚΙΝΟΥ και ο  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ  στις 21°15' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 15:12, μέχρι και την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 16:49.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 2 έως 4 Ιουλίου  και από 10 έως 12 Ιανουαρίου
Κάποιος κύκλος στη ζωή του ατόμου κλείνει οριστικά. Το άτομο δεν είναι έτοιμο να δεχτεί κάτι τέτοιο και οι ανασφάλειές του βγαίνουν στην επιφάνεια. Ταυτίζει το τέλος της κατάστασης με το τέλος της ζωή του-πολλές φορές-γιατί ο πόνος που νιώθει είναι δυσβάσταχτος. Ωστόσο τελικά, μέσα από αυτή την πολύ σκληρή περίοδο, ανακαλύπτει τις δυνάμεις του και την ικανότητά του να επιβιώνει και να αλλάζει ριζικά τη ζωή του, χρησιμοποιώντας την πείρα του παρελθόντος για τη μελλοντική του εξέλιξη και ευτυχία. Με μια τέτοια διέλευση, η καλύτερη αντίδραση είναι να ξεκινήσετε κάποια ψυχανάλυση, ώστε να βοηθηθείτε από την αρχή και να εντοπίσετε τις δυνάμεις σας, χωρίς να νιώσετε τον πόνο της μοναξιάς, που φέρνει συνήθως ο Πλούτωνας.

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 20:56
ΣΕΛΗΝΗ - ΕΡΜΗΣ  Αντίθεση
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 24°20' του ΚΑΡΚΙΝΟΥ και ο ΕΡΜΗΣ  στις 24°20' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 20:07, μέχρι και την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 21:44.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 2 έως 4 Ιουλίου  και από 12 έως 14 Ιανουαρίου Κακή διέλευση για να πάρετε αποφάσεις και να προγραμματίσετε το χρόνο σας. Τα άτομα που σας περιβάλλουν δεν σας δείχνουν κατανόηση, με την επίδραση αυτής της όψης, και το μεγαλύτερο δυστύχημα είναι ότι δεν μπορείτε να δείξετε ούτε εσείς.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου