Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 7 έως 13 Ιανουαρίου 2019 από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ



ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
7 έως 13 Ιανουαρίου  2019
από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

ΚΡΙΟΣ
Δείξτε ψυχραιμία για να αντιμετωπίσετε εξελίξεις στη δουλειά σας. Μην δημιουργείτε αυτές τις μέρες νέες συνεργασίες γιατί ενδέχεται να υπάρξουν μελλοντικές διαφωνίες. Ακούστε την γνώμη των άλλων εκτιμήστε τις καταστάσεις και  κρατήστε από ότι σας λένε μόνο τα πολύ σημαντικά. Αποφύγετε  άσκοπες δαπάνες και αλόγιστα έξοδα.

ΤΑΥΡΟΣ
Είναι η κατάλληλη εποχή να αποφορτίσετε τον εαυτό σας από το άγχος και την ανυπομονησία. Αρκετός διαλογισμός και προσοχή στον εσωτερικό σας κόσμο θα σας ωφελήσει ιδιαίτερα. Προσπαθήστε να χαμηλώσετε τους τόνους σας σε όλους τους τομείς και ιδίως εκείνους που θέλουν ήπια αντιμετώπιση. Άτομο ή άτομα από το κοντινό σας περιβάλλον θα σας βοηθήσουν σε καθημερινά σας θέματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η περίοδος αυτή θα έχει σαν χαρακτηριστικό της το ξαφνικό. Μπορεί λοιπόν ξαφνικά να δείτε να δημιουργείτε κάποια νέα ερωτική σχέση, η να ανταμώνετε με κάποιο πρόσωπο από τα περασμένα. Το χαρακτηριστικό όμως αυτών των καταστάσεων θα είναι η αστάθεια που κατά ένα πολύ μεγάλο μέρος θα οφείλεται στον δυαδικό τρόπο που χειρίζεστε τα ζητήματά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ευκαιρίες για φιλίες συνεργασίες και σχέσεις κυρίως για τους αδέσμευτους με προοπτικές επιτυχίας παρουσιάζονται τώρα. Πρέπει να δείξετε την καλή σας διάθεση, αν θέλετε να οριοθετήσετε τις συνθήκες  για το μέλλον σας. Στους γύρω σας δείξτε επιείκεια και κατανόηση. Σκεφτείτε ότι τα μεγάλα πράγματα στη ζωή μας ξεκινούν πολλές φορές από μικρές κινήσεις.

ΛΕΩΝ
Η ανάγκη να είστε κοντά στο αγαπημένο σας πρόσωπο και να μοιράζεστε τα συναισθήματα σας μαζί του θα είναι πολύ μεγάλη αυτές τις μέρες. Παράλληλα Θα θέλετε να κάνετε ευτυχισμένους φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα.  Σ’ αυτό το διάστημα οι αδέσμευτοι Ιχθύες, ίσως γνωρίσουν κάποιο άτομο που θα τους ενθουσιάσει από την πρώτη στιγμή. Στα οικονομικά σας θα πρέπει να περιορίσετε την τάση σας να δράτε παρορμητικά. Αν είστε φίλοι των τυχερών παιχνιδιών απομακρυνθείτε από τον τζόγο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η αυτοπεποίθηση σας θα είναι σκαρφαλωμένη στο ψηλότερο επίπεδο και ως εκ τούτου δεν θα λαμβάνετε στα σοβαρά τις συμβουλές των άλλων. Θα νιώθετε απελευθερωμένοι από το περιβάλλον σας, θα λειτουργείτε αυτόνομα και βιαστικά, με αποτέλεσμα να καραδοκούν τα λάθη που θα προέρχονται από ανεξέλικτες πράξεις. Προσγειωθείτε στην πραγματικότητα.

ΖΥΓΟΣ
Η δύναμη που θα υπάρχει στον ερωτικό σας τομέα, θα σας προκαλεί να εκφράσετε τα συναισθήματά σας με έντονο και βιαστικό τρόπο στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Θα νιώσετε πιο ενεργητικοί στον προσωπικό τομέα αλλά παράλληλα θα γίνετε ερωτικά πιο ευάλωτοι. Η διάθεσή σας μπορεί να σας οδηγήσει να υποσχεθείτε πολύ περισσότερα από όσα θα μπορέσετε στο μέλλον να δώσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η επαγγελματική σας πορεία ίσως να σας προβληματίσει ιδιαίτερα αυτή την εβδομάδα. Αποβάλλοντας το άγχος, τα θέματά σας θα πάρουν την σωστή τους πορεία. Η τύχη είναι με το μέρος σας και σας υπόσχεται εκπλήρωση των ονείρων και των προσδοκιών σας. Παράλληλα όμως,  θα δείχνετε περισσότερο εσωστρεφείς από ότι συνήθως.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η καθημερινή σας κατάσταση βελτιώνεται. Τα οικονομικά σας  προς το παρόν μπορεί να εμφανίζουν κάποια σταθερότητα αλλά τα χρονικά  διαστήματα αυτής της εβδομάδας, απαιτούν αυτοσυγκράτηση. Γι’ αυτό  θα πρέπει να αποφεύγεται ότι έχει σχέση με τον  υπέρ καταναλωτισμό και τις  άσκοπες δαπάνες. Στον αισθηματικό σας τομέα δείξτε τον πραγματικό σας τον εαυτό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είναι πολύ εύκολο να εκφραστείτε με θάρρος και αυτοπεποίθηση τώρα.  Θα νοιάζεστε λιγότερο αυτές τις μέρες για το αν σας αποδέχονται οι άλλοι  και αυτό θα σας κάνει να φέρεστε όπως θέλετε και να κάνετε κάτι που μέχρι τώρα δεν είχατε το κουράγιο να το κάνετε. Η ερωτική σας ζωή θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή γιατί καραδοκούν εναλλαγές καταστάσεων. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η τύχη είναι με το μέρος σας και σας υπόσχεται εκπλήρωση των ονείρων και των προσδοκιών σας. Παράλληλα όμως θα δείχνετε περισσότερο εσωστρεφείς. Στα κοινωνικά και στα καθημερινά σας θέματα θα παρουσιαστούν ευκαιρίες που θα πρέπει να τις εξετάσετε προσεκτικά. Παράλληλα θα είστε ανεβασμένοι, αλλά υπάρχει κίνδυνος να εμπλακείτε σε κάποιες διαφωνίες, που θα πρέπει οπωσδήποτε να τις αποφύγετε.

ΙΧΘΥΕΣ
Θα βρίσκετε τον εαυτό σας να εκτιμά περισσότερο τις δημιουργικές και εκφραστικές ιδιότητες τώρα.  Αυτή την περίοδο τονίζεται η εγκαρδιότητα στις σχέσεις και μια εσωτερική ανάγκη για να το ρίξετε κάπως έξω έστω και προσωρινά. Ακόμα κάποια επιθυμία σας για διασκέδαση μπορεί να σας κάνει να το παρακάνετε.  Πιθανόν νέο πρόσωπο στη ζωή σας, μπορεί να προκύψει. Το μυαλό σας θα είναι καθαρό και θα μπορεί να συγκεντρωθεί σε θέματα που χρειάζονται άμεση λύση.


ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ
ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
7 έως 13 Ιανουαρίου  2019
από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 04:49
ΣΕΛΗΝΗ - ΔΙΑΣ  Ημιτετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 28°02' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ και ο ΔΙΑΣ  στις 13°02' του ΤΟΞΟΤΗ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 03:48, μέχρι και την Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 05:49.
Ίσως αυτή η διέλευση να σου φέρει ένα ένα δώρο ή να σου εκπληρώσει μία σου επιθυμία, να δημιουργήσεις μία ευνοϊκή σχέση, να κάνεις ένα ευχάριστο ταξίδι κ.α. Όμως, μια εσωτερική παρόρμηση σε ωθεί σε μία συμπεριφορά συχνά ασυμβίβαστη με τα δεδομένα που υπάρχουν. Στην αυτοέκφρασή σου παρατηρείται μια αβεβαιότητα αλλά και πληθωρικότητα, πράγματα μεταξύ τους ασυμβίβαστα. Και αυτό μπορεί να δημιουργήσει την εντύπωση στους γύρω σου ότι είσαι ένα απερίσκεπτο άτομο. Συχνά παρατηρείται και η τάση της σπατάλης, με αγορές ειδών πολυτελείας που σε τελευταία ανάλυση,  μπορεί να χρειαστεί να τα επιστρέψεις επειδή δεν ταιριάζουν με το χώρο ή εξαιτίας ελαττώματος που παρουσιάζουν. Και όλα αυτά, επειδή παρασύρεσαι από έναν ενθουσιασμό της στιγμής.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 15 έως 17 Ιανουαρίου  και από 4 έως 6 Δεκεμβρίου .

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 05:57
ΣΕΛΗΝΗ - ΟΥΡΑΝΟΣ  Τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 28°36' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ και ο ΟΥΡΑΝΟΣ  στις 28°36' του ΚΡΙΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 04:56, μέχρι και την Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 06:57.
Το άτομο με την επίδραση αυτής της διέλευσης έχει την τάση να κάνει ριζοσπαστικές αλλαγές, αλλά ταυτόχρονα φοβάται γιατί πρέπει να χάσει όλα αυτά που μέχρι τώρα είχε δημιουργήσει και ήταν προϊόντα μιας πιο συντηρητικής αντιμετώπισης που είχε στη ζωή του.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 15 έως 17 Ιανουαρίου  και από 18 έως 20 Απριλίου .

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 07:10
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ  Ημιτετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 29°12' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ και ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ  στις 14°13' των ΙΧΘΥΩΝ 
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 06:09, μέχρι και την Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 08:10.
Ο Ποσειδώνας ως εκφραστής του ονείρου, σ' αυτή τη φάση της ζωής σου, μπορεί να σου προσδώσει μια αόριστη ανησυχία. Έτσι καθετί καινούργιο, που ξεκινάει τώρα, θα σου προκαλεί άγχος ακριβώς επειδή θα είναι δύσκολο να προσδιορίσεις τη μελλοντική του τύχη και επειδή, τη στιγμή που θα νομίζεις ότι έχεις φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα, κάτι θα «στραβώνει» που θα σε αναγκάζει ν' αρχίζεις πάλι από την αρχή. Γι' αυτό, προσπάθησε να είσαι επιφυλακτικός στις υποσχέσεις που σου δίνονται και στις γνωριμίες που κάνεις. Επίσης, στις συναλλαγές σου δεν αρκεί μόνο να ελέγχεις τη συμπεριφορά των άλλων, έχοντας το φόβο της εξαπάτησης, οφείλεις να είσαι και εσύ έντιμος στις δοσοληψίες σου. Κάθε παράνομη σχέση και συνεργασία μπορεί να σε μπλέξει σε περιπέτειες και τελικά να εκτεθείς. Μην ξεκινάς τίποτα καινούργιο στη δουλειά σου και, κυρίως, απόφυγε να επενδύσεις χρήματα, έστω και αν οι προϋποθέσεις που υπάρχουν σου δίνουν την εντύπωση ότι είναι άριστες. Τέλος απόφυγε τα οινοπνευματώδη και τα ηρεμιστικά. Μπορεί να νομίζεις ότι σε βοηθούν να χαλαρώνεις, ενώ στην πραγματικότητα αποκτάς μία κακή και επικίνδυνη έξη, ως προς αυτά.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 15 έως 17 Ιανουαρίου  και από 4 έως 6 Μαρτίου .

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 08:21
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΦΡΟΔΙΤΗ  Εξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 29°47' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ και η ΑΦΡΟΔΙΤΗ  στις 29°47' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 07:20, μέχρι και την Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 09:21.
Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 15 έως 17 Ιανουαρίου  και από 21 έως 23 Νοεμβρίου .

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 08:45
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο του ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί μέχρι και την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 21:42
Η Σελήνη στο σταθερό κοινωνικό ζώδιο του Υδροχόου το ζώδιο του ιδεαλισμού,  μας δίνει την δυνατότητα για να έρθουμε σε επαφή με το πλατύ κοινό, προβάλλοντας τις πεποιθήσεις μας και τα ιδανικά μας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο  για να οραματιστούμε το μέλλον μας,  δίνοντας μικρότερη σημασία σε συναισθηματικές προσκολλήσεις και μεγαλύτερη  στην ανθρωπιστική διάσταση. Σε ότι περιορίζει την ανεξαρτησία μας νευριάζουμε και επαναστατούμε. Το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για καθορισμό των στόχων μας, για φιλανθρωπικό έργο, για να δημιουργήσετε νέες φιλίες και για σοβαρές μελέτες.

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 13:17
Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ στο ζώδιο του ΤΟΞΟΤΗ
Αυτή η όψη διαρκεί μέχρι και την Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 00:28
Αυτή την περίοδο, αναζητάμε σχέσεις χωρίς δεσμεύσεις και επαναστατούμε στη ζήλεια και την κτητικότητα αλλά ούτε και θέλουμε να μας επιβάλουν οποιονδήποτε περιορισμό, θέλουμε πλήρη προσωπική ελευθερία και ανεξαρτησία. Είμαστε απόλυτα ειλικρινείς και δίκαιοι και αποδεχόμαστε τις αδυναμίες των άλλων, εφόσον δεν παραβιάζουν τους ηθικούς κανόνες. Γινόμαστε εξαιρετικά ηθικοί στον τρόπο προσέγγισης της αγάπης και αντιδρούμε έντονα όταν βλέπουμε εξαπάτηση, προδοσία ή υποκρισία. Μπορεί και να διακόψουμε μια σχέση στην οποία ένας φίλος ή ερωτικός σύντροφος συμπεριφέρθηκε άδικα ή ανήθικα. Αυτή τη χρονική περίοδο αναζητάμε ερωτικές σχέσεις με άτομα που έχουμε μια κοινή φιλοσοφία ζωής, είτε σε θρησκευτικό, πολιτικό ή κοινωνικό επίπεδο.

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 16:12
ΣΕΛΗΝΗ - ΕΡΜΗΣ  Ημιεξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 03°40' του ΥΔΡΟΧΟΟΥ και ο ΕΡΜΗΣ  στις 03°40' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 15:11, μέχρι και την Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 17:12.
Θ’ απολαμβάνετε στενή και ουσιαστική επικοινωνία με τους άλλους. Το χαρακτηριστικό αυτό δεν είναι ασυνήθιστο ή σπάνιο, αλλά παίζει τον καλό ρόλο στη ζωή μας.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 15 έως 17 Ιανουαρίου  και από 23 έως 25 Δεκεμβρίου .

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 17:42
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΡΗΣ  Εξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 04°25' του ΥΔΡΟΧΟΟΥ και ο ΑΡΗΣ  στις 04°24' του ΚΡΙΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 16:41, μέχρι και την Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 18:42.
Η διάθεση είναι πολύ καλή και το άτομο που δέχεται τη διέλευση έχει έντονη την επιθυμία να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 15 έως 17 Ιανουαρίου  και από 23 έως 25 Μαρτίου .

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 22:26
Ο ΟΥΡΑΝΟΣ γίνεται Ορθόδρομος
Την στιγμή της στάσης ο ΟΥΡΑΝΟΣ  θα βρίσκεται στις 28°18' του ΚΡΙΟΥ
Αυτή η κίνηση διαρκεί μέχρι και την Κυριακή 11 Αυγούστου 04:26
Αν εξαιρέσουμε τις περιόδους που ο Ουρανός  θα σχηματίζει άσχημες πλανητικές όψεις,  με  άλλους πλανήτες, η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για διεύρυνση του φιλικού περιβάλλοντος, για κοινωνικότητα και πρόοδο , αλλά και γενικά για  θέματα που εξουσιάζει αυτός ο πλανήτης των αλλαγών.

Τρίτη 8 Ιανουαρίου 09:35
ΣΕΛΗΝΗ - ΚΡΟΝΟΣ  Ημιεξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 12°14' του ΥΔΡΟΧΟΟΥ και ο ΚΡΟΝΟΣ  στις 12°14' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τρίτη 8 Ιανουαρίου 08:34, μέχρι και την Τρίτη 8 Ιανουαρίου 10:35.
Ακόμα και αν δεν είστε μοναχικοί θα  έχετε την ικανότητα να αποσυρθείτε μακριά από πολύ κόσμο. Αυτό είναι μια καλή και υγιής κίνηση που θα σας βοηθήσει και να σας χαρίσει ισορροπία, ειρηνική διάθεση και πνευματική γαλήνη.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 26 έως 28 Ιανουαρίου  και από 1 έως 3 Ιανουαρίου .

Τρίτη 8 Ιανουαρίου 11:44
ΣΕΛΗΝΗ - ΔΙΑΣ  Εξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 13°18' του ΥΔΡΟΧΟΟΥ και ο ΔΙΑΣ  στις 13°18' του ΤΟΞΟΤΗ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τρίτη 8 Ιανουαρίου 10:43, μέχρι και την Τρίτη 8 Ιανουαρίου 12:44.
Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 26 έως 28 Ιανουαρίου  και από 4 έως 6 Δεκεμβρίου .

Τρίτη 8 Ιανουαρίου 12:05
ΕΡΜΗΣ - ΑΡΗΣ  Τετράγωνο
Την στιγμή της όψης ο ΕΡΜΗΣ θα βρίσκεται στις 04°55' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ και ο ΑΡΗΣ  στις 04°55' του ΚΡΙΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τρίτη 8 Ιανουαρίου 04:09, μέχρι και την Τρίτη 8 Ιανουαρίου 20:00.
Το νευρικό σύστημα του ατόμου που δέχεται αυτή την όψη, είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Η διάθεσή του είναι επιθετική και μπορεί να βγάλει γλώσσα που «κόκαλα τσακίζει», πράγμα για το οποίο δεν αποκλείεται και να μετανιώσει μετά την επίδραση της όψης. Με αυτή τη διέλευση πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος, κυρίως στις μετακινήσεις. Ο καλύτερος τρόπος να αντιμετωπιστεί μια τέτοια όψη, είναι η γυμναστική ή η οποιαδήποτε απασχόληση με τον αθλητισμό και τα σπορ.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 25 έως 27 Δεκεμβρίου  και από 24 έως 26 Μαρτίου .

Τρίτη 8 Ιανουαρίου 13:39
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ  Ημιεξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 14°14' του ΥΔΡΟΧΟΟΥ και ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ  στις 14°14' των ΙΧΘΥΩΝ 
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τρίτη 8 Ιανουαρίου 12:38, μέχρι και την Τρίτη 8 Ιανουαρίου 14:39.
Επωφεληθείτε και αξιοποιήστε τον χρόνο σας για να βρεθείτε σε ένα πνευματικό περιβάλλον, είτε πρόκειται για μια εκκλησία ή  ένα φυσικό περιβάλλον, ή ακούγοντας όμορφη μουσική. Αυτές οι εμπειρίες σας ξεκουράζουν και σας επαναφορτίζουν.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 26 έως 28 Ιανουαρίου  και από 4 έως 6 Μαρτίου .

Τρίτη 8 Ιανουαρίου 21:46
ΣΕΛΗΝΗ - ΗΛΙΟΣ  Ημιεξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 18°14' του ΥΔΡΟΧΟΟΥ και ο ΗΛΙΟΣ  στις 18°14' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τρίτη 8 Ιανουαρίου 20:45, μέχρι και την Τρίτη 8 Ιανουαρίου 22:46.
Από ένστικτο θα εστιάζεστε σε καταστάσεις καλά ισορροπημένες και θα απομακρύνεστε από τον πεσιμισμό και τον υπέρμετρο συναισθηματισμό.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 26 έως 28 Ιανουαρίου  και από 7 έως 9 Ιανουαρίου .

Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 02:02
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΡΗΣ  Ημιτετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 20°19' του ΥΔΡΟΧΟΟΥ και ο ΑΡΗΣ  στις 05°19' του ΚΡΙΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 01:01, μέχρι και την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 03:02.
Το κύριο χαρακτηριστικό αυτής της όψης είναι η βιασύνη, η απερισκεψία και η τάση που θα έχεις για καβγάδες. Έτσι, εύκολα μπορεί να υποθέσει κανείς ότι μέσα από αυτό το κλίμα μπορεί να προκληθούν ζημιές και ατυχήματα ανεξάρτητα της μικρής σοβαρότητας που θα έχουν. Επίσης τόσο εσύ όσο και κάποιος άλλος μπορεί να εμπλακείτε σε ανταγωνιστικές δραστηριότητες. Για να μη συμβούν όλα αυτά βρες μία απασχόληση για την οποία θα χρειαστεί να καταβάλεις ιδιαίτερες προσπάθειες.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 7 έως 9 Φεβρουαρίου  και από 25 έως 27 Μαρτίου .

Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 03:08
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΛΟΥΤΩΝ  Ημιεξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 20°52' του ΥΔΡΟΧΟΟΥ και ο  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ  στις 20°51' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 02:07, μέχρι και την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 04:08.
Αυτό το διάστημα σας δίνεται η ευκαιρία για να εκφράσετε τον βαθύτερο συναισθηματισμό σας. Ακόμα μπορείτε να απολαύσετε ταινίες ή βιβλία που εκφράζουν τα πιο βαθιά συναισθήματα.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 7 έως 9 Φεβρουαρίου  και από 10 έως 12 Ιανουαρίου .

Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 03:11
ΣΕΛΗΝΗ - ΕΡΜΗΣ  Ημιτετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 20°53' του ΥΔΡΟΧΟΟΥ και ο ΕΡΜΗΣ  στις 05°53' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 02:10, μέχρι και την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 04:11.
Ίσως χρειαστεί κατ' ανάγκη ν' αλλάξεις κάποιο πρόγραμμά σου. Σε περίπτωση παρεξήγησης, αυτό θα συμβεί λόγω έλλειψης επικοινωνίας. Μην ξεκινάς τίποτα στην τύχη. Να προηγείται ένας καλός προγραμματισμός.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 7 έως 9 Φεβρουαρίου  και από 26 έως 28 Δεκεμβρίου .

Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 16:26
ΣΕΛΗΝΗ - ΚΡΟΝΟΣ  Ημιτετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 27°24' του ΥΔΡΟΧΟΟΥ και ο ΚΡΟΝΟΣ  στις 12°23' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 15:25, μέχρι και την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 17:26.
Το βασικότερο μειονέκτημα, αυτής της πλανητικής σχέσης, είναι ότι γίνεσαι υποχρεωτικά δέσμιος κάποιων καταστάσεων. Επίσης, συχνά, υπάρχει η παρέμβαση τρίτων στις υποθέσεις σου, οι οποίοι εμποδίζουν την ομαλή εξέλιξη ζητημάτων που έχουν άμεσο ενδιαφέρον για σένα. Άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας ή και ανώτεροι ιεραρχικά στον επαγγελματικό και κοινωνικό χώρο, ενδεχομένως να θελήσουν να σου επιβληθούν, οπότε και θ’ αντιδράσεις. Επίσης, αυτή η εποχή θεωρείται δύσκολη επειδή, συχνά, βρίσκεσαι αμφιταλαντευόμενος ως προς τις αποφάσεις που πρέπει να πάρεις, κυρίως για ζητήματα που δε δέχονται αναβολή.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 7 έως 9 Φεβρουαρίου  και από 2 έως 4 Ιανουαρίου .

Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 18:54
ΣΕΛΗΝΗ - ΟΥΡΑΝΟΣ  Εξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 28°36' του ΥΔΡΟΧΟΟΥ και ο ΟΥΡΑΝΟΣ  στις 28°36' του ΚΡΙΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 17:53, μέχρι και την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 19:54.
Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 7 έως 9 Φεβρουαρίου  και από 18 έως 20 Απριλίου .

Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 21:43
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο των ΙΧΘΥΩΝ
Αυτή η όψη διαρκεί μέχρι και το Σάββατο  12 Ιανουαρίου 10:16
Η Σελήνη στο μεταβλητό υδάτινο ζώδιο των Ιχθύων μας κάνει πιο συναισθηματικούς, πιο ευαίσθητους, πιο ευάλωτους και πιο ονειροπόλους. Νιώθουμε πιο κοντά στα προβλήματά των άλλων, συγχωρούμε πιο εύκολα αλλά έχουμε και κάποια τάση φυγής από την πραγματικότητα. Η διαίσθησή μας είναι ανεβασμένη και η νοσταλγία μας για καταστάσεις του παρελθόντος γίνονται πιο έντονες. Η Σελήνη στους Ιχθύες μας κάνει περισσότερο μοναχικούς και μελαγχολικούς. Η ανάγκη μας για  συναισθηματική περιπλάνηση, γίνεται εντονότερη και το φυσικό περιβάλλον στο οποίο αυτή μπορεί να ικανοποιηθεί είναι το υγρό στοιχείο μια θάλασσα, ένα ποτάμι ή μια λίμνη.

Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 23:34
ΔΙΑΣ - ΟΥΡΑΝΟΣ  Ενάμισι τετράγωνο
Την στιγμή της όψης ο ΔΙΑΣ θα βρίσκεται στις 13°36' του ΤΟΞΟΤΗ και ο ΟΥΡΑΝΟΣ  στις 28°36' του ΚΡΙΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 12:34, μέχρι και το Σάββατο  12 Ιανουαρίου 10:33.
Σ' αυτό το στάδιο της ζωής σου, μπορεί ν' ανατραπεί ξαφνικά μία πάγια κατάσταση που χρονολογείτο από πολλά χρόνια πριν, με την προϋπόθεση ότι θα ξεκινήσεις μία άλλη που θα σου δίνει μεγαλύτερη ελευθερία δράσης. Αλλά το πρόβλημα υπάρχει στο γεγονός ότι τίποτα δεν μπορεί να σου εγγυηθεί τη σταθερή εξέλιξη στο μέλλον, καθώς η όλη κατάσταση θα παρουσιάζει μία ρευστότητα και, συνεπώς, το μέλλον θα 'ναι αβέβαιο. Σχετικά με τις θρησκευτικές και φιλοσοφικές πεποιθήσεις σου, μπορεί ξαφνικά ένα γεγονός να γίνει αφορμή να κλονιστεί η πίστη σου. Πάντως, είναι μία περίοδος δημιουργικής ανάπτυξης , άσχετα αν κάποιες στιγμές μπορεί να συναντάς δυσκολίες. Γι' αυτό, να 'χεις πάντα τα μάτια σου ανοιχτά για κάποια ευκαιρία που μπορεί ν' αλλάξει την τύχη σου προς το καλύτερο.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 4 έως 6 Δεκεμβρίου  και από 18 έως 20 Απριλίου .

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 03:10
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΦΡΟΔΙΤΗ  Τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 02°40' των ΙΧΘΥΩΝ  και η ΑΦΡΟΔΙΤΗ  στις 02°40' του ΤΟΞΟΤΗ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 02:08, μέχρι και την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 04:11.
Η έλλειψη κατανόησης και το συναισθηματικό «μπέρδεμα» είναι οι βασικές αιτίες που οδηγούν σε λανθασμένες ενέργειες σε κοινωνικά θέματα, αλλά και σε κακούς χειρισμούς οικογενειακών προβλημάτων. Η διέλευση αυτή δημιουργεί την τάση για ασύστολες σπατάλες και για μανία καταναλωτισμού.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 19 έως 21 Φεβρουαρίου  και από 24 έως 26 Νοεμβρίου .

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 07:12
ΣΕΛΗΝΗ - ΗΛΙΟΣ  Ημιτετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 04°39' των ΙΧΘΥΩΝ  και ο ΗΛΙΟΣ  στις 19°39' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 06:10, μέχρι και την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 08:13.
Θα σ' απασχολήσουν οι ανάγκες κι οι υποχρεώσεις του σπιτιού σου. Προσαρμόσου σ' αυτές τις υποχρεώσεις σου και μη δυσανασχετείς, γιατί πρέπει να διεκπεραιωθούν.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 19 έως 21 Φεβρουαρίου  και από 9 έως 11 Ιανουαρίου .

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 09:45
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΛΟΥΤΩΝ  Ημιτετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 05°54' των ΙΧΘΥΩΝ  και ο  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ  στις 20°54' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 08:43, μέχρι και την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 10:46.
Στη διάρκεια, που ο Πλούτωνας επηρεάζει τον ήλιο σου, με την όψη του μισού τετραγώνου, ενδεχομένως να βρεθείς στη δύσκολη θέση για κάποια απόφαση που πρέπει να πάρεις. Επίσης για τη διαλεύκανση ενός ζητήματος, που είχε μείνει σε εκκρεμότητα για πολύ καιρό. Πάντως, μην αποφασίσεις να στείλεις «τελεσιγραφικά» σε κανέναν τις αποφάσεις σου, αν προηγουμένως δεν έχεις εξαντλήσει κάθε όριο ανοχής. Πολλές φορές, η πλουτώνια επιρροή, σου αφαιρεί τη διάθεση για συνεργασία — ενώ αντίθετα, αυτό πρέπει να κάνεις — και έτσι δημιουργούνται προβλήματα. Μπορείς όμως να βρεις λύσεις στα προβλήματά σου προσεγγίζοντας τους άλλους, με την προοπτική να γίνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις, για τη διαφορά που υπάρχει ανάμεσά σας.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 19 έως 21 Φεβρουαρίου  και από 10 έως 12 Ιανουαρίου .

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 10:25
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΡΗΣ  Ημιεξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 06°14' των ΙΧΘΥΩΝ  και ο ΑΡΗΣ  στις 06°14' του ΚΡΙΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 09:23, μέχρι και την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 11:26.
Αν προκύψει κάποια κατάσταση που απαιτεί ανταγωνιστικό πνεύμα, να είστε σε θέση να είστε διεκδικητικοί και επικεντρωμένοι στην πρόκληση. Παράλληλα μπορεί να σας συμβεί κάποια απογοήτευση, και να θυμώσετε με τον εαυτό σας.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 19 έως 21 Φεβρουαρίου  και από 25 έως 27 Μαρτίου .

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 14:16
ΣΕΛΗΝΗ - ΕΡΜΗΣ  Εξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 08°07' των ΙΧΘΥΩΝ  και ο ΕΡΜΗΣ  στις 08°07' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 13:14, μέχρι και την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 15:17.
Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 19 έως 21 Φεβρουαρίου  και από 28 έως 30 Δεκεμβρίου .

Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 23:13
ΣΕΛΗΝΗ - ΚΡΟΝΟΣ  Εξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 12°32' των ΙΧΘΥΩΝ  και ο ΚΡΟΝΟΣ  στις 12°32' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 22:11, μέχρι και την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 00:14.
Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 19 έως 21 Φεβρουαρίου  και από 2 έως 4 Ιανουαρίου .

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 01:22
ΣΕΛΗΝΗ - ΟΥΡΑΝΟΣ  Ημιτετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 13°36' των ΙΧΘΥΩΝ  και ο ΟΥΡΑΝΟΣ  στις 28°36' του ΚΡΙΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 00:21, μέχρι και την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 02:22.
Την περίοδο που θα πραγματοποιείται αυτή η όψη, κατά διαστήματα θα έχεις μία νευρική ανησυχία. Καθετί που θα σε βγάζει έξω απ' τα προγράμματά σου θα σ' εκνευρίζει και θα σ' αναστατώνει. Από την άλλη, θα θέλεις ν' απαλλαγείς απ' όποιον κι οτιδήποτε σου περιορίζει την ανεξαρτησία. Έτσι μπορεί να σπάσεις κάποιους δεσμούς. Ο καλύτερος τρόπος να λειτουργήσεις αυτή τη διέλευση είναι να βρεις κάποια περίεργη απασχόληση ή χόμπι που θ' αποσπά το ενδιαφέρον σου και θα καλύπτει τις περισσότερες ώρες σου.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 2 έως 4 Μαρτίου  και από 18 έως 20 Απριλίου .

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 01:49
ΣΕΛΗΝΗ - ΔΙΑΣ  Τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 13°49' των ΙΧΘΥΩΝ  και ο ΔΙΑΣ  στις 13°49' του ΤΟΞΟΤΗ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 00:48, μέχρι και την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 02:49.
Οι υπερβολές και οι καταχρήσεις προκαλούν την τάση για τεμπελιά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές εκκρεμότητες. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση δεν μπορεί να αξιολογήσει σωστά τις δυνάμεις του και μπλέκεται σε υποθέσεις στις οποίες δεν μπορεί να ανταποκριθεί.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 2 έως 4 Μαρτίου  και από 5 έως 7 Δεκεμβρίου .

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 02:47
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ  Σύνοδος
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ και ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ  θα βρίσκονται στις 14°18' των ΙΧΘΥΩΝ 
Αυτή η όψη διαρκεί από την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 01:46, μέχρι και την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 03:47.
Το άτομο περνά μια περίοδο συναισθηματικής έξαρσης. Ο ρομαντισμός του βρίσκεται στο αποκορύφωμα και κάνει ό,τι μπορεί για να δείξει τα συναισθήματά του στα άτομα που αγαπά, ενώ φροντίζει ιδιαίτερα για την οικογένειά του και δημιουργεί ένα πιο αρμονικό περιβάλλον στο σπίτι του.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 2 έως 4 Μαρτίου .

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 13:24
ΗΛΙΟΣ - ΠΛΟΥΤΩΝ  Σύνοδος
Την στιγμή της όψης ο ΗΛΙΟΣ και ο  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ  θα βρίσκονται στις 20°56' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 01:37, μέχρι και το Σάββατο  12 Ιανουαρίου 01:10.
 Ένας κύκλος της ζωής σου ολοκληρώνεται. Το άτομο έχει μεγαλύτερη δύναμη και εμπειρία για τα μελλοντικά του σχέδια και την πραγματοποίηση των στόχων .Το διάστημα αυτό εξάρει τον εγωισμό και ωθεί το άτομο να παρουσιάζει εικόνα υδροκέφαλου. Ωστόσο, είναι αρκετά καλή όψη για επενδυτές ή επιχειρηματίες που θέλουν να επενδύσουν κεφάλαια. Με μία τέτοια διέλευση το άτομο μπορεί να κερδίσει κάποια υπόθεση κληρονομιάς. Όταν δέχεστε τέτοια διέλευση, φροντίστε να συνεργάζεστε και να μην είστε εγωιστές με τους άλλους.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 10 έως 12 Ιανουαρίου .

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 16:12
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΛΟΥΤΩΝ  Εξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 20°57' των ΙΧΘΥΩΝ  και ο  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ  στις 20°57' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 15:11, μέχρι και την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 17:12.
Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 2 έως 4 Μαρτίου  και από 10 έως 12 Ιανουαρίου .

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 16:25
ΣΕΛΗΝΗ - ΗΛΙΟΣ  Εξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 21°03' των ΙΧΘΥΩΝ  και ο ΗΛΙΟΣ  στις 21°03' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 15:24, μέχρι και την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 17:25.
Κάποια πρόταση θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα, γιατί με λίγη προσπάθεια θα βοηθήσει το άτομο να γίνει περισσότερο δημοφιλές στον τομέα του.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 2 έως 4 Μαρτίου  και από 10 έως 12 Ιανουαρίου .

Σάββατο 12 Ιανουαρίου 07:33
ΣΕΛΗΝΗ - ΟΥΡΑΝΟΣ  Ημιεξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 28°37' των ΙΧΘΥΩΝ  και ο ΟΥΡΑΝΟΣ  στις 28°36' του ΚΡΙΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από το Σάββατο  12 Ιανουαρίου 06:32, μέχρι και το Σάββατο  12 Ιανουαρίου 08:33.
Θα σας αρέσει αυτό το διάστημα να είστε ελεύθεροι και να διασκεδάζετε για να σπάσετε τη συνηθισμένη ρουτίνα. Αυτό μπορεί να μην είναι ένα από τα πιο εμφανή χαρακτηριστικά σας, αλλά είναι ένα διάλυμα για σας.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 14 έως 16 Μαρτίου  και από 18 έως 20 Απριλίου .

Σάββατο 12 Ιανουαρίου 10:17
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο του ΚΡΙΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί μέχρι και την Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 20:30
Η Σελήνη στο δυναμικό και ανυπόμονο πύρινο ζώδιο του Κριού τονίζει την ενεργητικότητα, την ένταση, την βιασύνη, την φλογερότητα, τον ενθουσιασμό, το πάθος αλλά και την ανυπομονησία σε όλους τους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο  για  να ξεκινήσουμε κάποια νέα δυναμική προσπάθεια, για να υποστηρίξουμε τα συμφέροντά μας, να πάρουμε πρωτοβουλίες. Το ίδιο χρονικό διάστημα όμως είναι ακατάλληλο για να δράσουμε ανταγωνιστικά και για να πάρουμε βιαστικές και επιπόλαιες αποφάσεις.

Σάββατο 12 Ιανουαρίου 21:19
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΦΡΟΔΙΤΗ  Τρίγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 05°33' του ΚΡΙΟΥ και η ΑΦΡΟΔΙΤΗ  στις 05°33' του ΤΟΞΟΤΗ
Αυτή η όψη διαρκεί από το Σάββατο  12 Ιανουαρίου 20:18, μέχρι και το Σάββατο  12 Ιανουαρίου 22:19.
Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 14 έως 16 Μαρτίου  και από 26 έως 28 Νοεμβρίου .

Κυριακή 13 Ιανουαρίου 02:11
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΡΗΣ  Σύνοδος
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ και ο ΑΡΗΣ  θα βρίσκονται στις 08°01' του ΚΡΙΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 01:10, μέχρι και την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 03:11.
Η διάθεση είναι λίγο άσχημη και οι τάσεις του ατόμου είναι εριστικές. Ωστόσο, μ’ αυτή τη διέλευση έχουμε την ευκαιρία να διεκπεραιώσουμε πολλές εκκρεμότητες της καθημερινότητας και μάλιστα πράγματα που σε άλλες φάσεις μας φαίνονται αρκετά επίπονα. Σ’ αυτήν την περίπτωση η έντονη δράση εκτονώνει και δε χρειάζονται οι διαπληκτισμοί για την εκτόνωση. Τα νεύρα και οι εκνευρισμοί είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της όψης, που για να αντιμετωπιστεί, χρειάζεται να είμαστε διαρκώς απασχολημένοι με κάτι, ώστε να εκτονώνουμε εκεί τη δράση μας.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 26 έως 28 Μαρτίου .

Κυριακή 13 Ιανουαρίου 07:05
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΠΛΟΥΤΩΝ  ημιτετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΑΦΡΟΔΙΤΗ θα βρίσκεται στις 05°59' του ΤΟΞΟΤΗ και ο  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ  στις 21°00' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από το Σάββατο  12 Ιανουαρίου 19:43, μέχρι και την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 18:26.
Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της ανιδιοτελούς αγάπης, όταν δέχεται την οποιαδήποτε αρνητική ακτινοβολία του «καταχθόνιου» Πλούτωνα εμποδίζει τον άνθρωπο να βρει και να έχει τη συναισθηματική του ισορροπία. Έτσι, λοιπόν, μπορεί να νιώθεις συναισθηματικά ανεπαρκής και απομονωμένος από το περιβάλλον σου. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε κάποιο περιστατικό που σου στέρησε έναν αγαπημένο άνθρωπο, ή σε κάποια παράνομη σχέση που έφθασε, πλέον, στη φθορά της.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 27 έως 29 Νοεμβρίου  και από 10 έως 12 Ιανουαρίου .

Κυριακή 13 Ιανουαρίου 11:04
ΣΕΛΗΝΗ - ΕΡΜΗΣ  Τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 12°33' του ΚΡΙΟΥ και ο ΕΡΜΗΣ  στις 12°34' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 10:03, μέχρι και την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 12:04.
Κακή διέλευση για να πάρετε αποφάσεις και να προγραμματίσετε το χρόνο σας. Τα άτομα που σας περιβάλλουν δεν σας δείχνουν κατανόηση, με την επίδραση αυτής της όψης, και το μεγαλύτερο δυστύχημα είναι ότι δεν μπορείτε να δείξετε ούτε εσείς.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 26 έως 28 Μαρτίου  και από 1 έως 3 Ιανουαρίου .

Κυριακή 13 Ιανουαρίου 11:36
ΣΕΛΗΝΗ - ΚΡΟΝΟΣ  Τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 12°50' του ΚΡΙΟΥ και ο ΚΡΟΝΟΣ  στις 12°50' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 10:35, μέχρι και την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 12:36.
Τα προβλήματα, το άγχος και η ανασφάλεια εξαντλούν το άτομο που δέχεται αυτή την όψη και προκαλούν υπερκόπωση. Για να μπορέσει το άτομο να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες, πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά και να κάνει υπομονή. Είναι δε απαραίτητο να καταλάβει, ότι πρέπει να τα καταφέρει μόνο του χωρίς τη βοήθεια των άλλων. Η διέλευση αυτή είναι πολύ άσχημη για νέα ξεκινήματα και για επενδύσεις.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 26 έως 28 Μαρτίου  και από 2 έως 4 Ιανουαρίου .

Κυριακή 13 Ιανουαρίου 14:30
ΣΕΛΗΝΗ - ΔΙΑΣ  Τρίγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 14°19' του ΚΡΙΟΥ και ο ΔΙΑΣ  στις 14°19' του ΤΟΞΟΤΗ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 13:29, μέχρι και την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 15:30.
Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 26 έως 28 Μαρτίου  και από 5 έως 7 Δεκεμβρίου .

Κυριακή 13 Ιανουαρίου 14:35
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ  Ημιεξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 14°21' του ΚΡΙΟΥ και ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ  στις 14°22' των ΙΧΘΥΩΝ 
Αυτή η όψη διαρκεί από την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 13:34, μέχρι και την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 15:35.
Επωφεληθείτε και αξιοποιήστε τον χρόνο σας για να βρεθείτε σε ένα πνευματικό περιβάλλον, είτε πρόκειται για μια εκκλησία ή  ένα φυσικό περιβάλλον, ή ακούγοντας όμορφη μουσική. Αυτές οι εμπειρίες σας ξεκουράζουν και σας επαναφορτίζουν.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 26 έως 28 Μαρτίου  και από 4 έως 6 Μαρτίου .

Κυριακή 13 Ιανουαρίου 15:22
ΕΡΜΗΣ - ΚΡΟΝΟΣ  Σύνοδος
Την στιγμή της όψης ο ΕΡΜΗΣ και ο ΚΡΟΝΟΣ  θα βρίσκονται στις 12°50' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 07:37, μέχρι και την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 23:06.
Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση πρέπει να πάρει αποφάσεις και να προγραμματίσει σωστά το χρόνο του, ώστε να καταφέρει να διεκπεραιώσει τις υποθέσεις του με επιτυχία.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 1 έως 3 Ιανουαρίου .

Κυριακή 13 Ιανουαρίου 19:35
ΔΙΑΣ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ  Τετράγωνο
Την στιγμή της όψης ο ΔΙΑΣ θα βρίσκεται στις 14°22' του ΤΟΞΟΤΗ και ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ  στις 14°22' των ΙΧΘΥΩΝ 
Αυτή η όψη διαρκεί από την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 07:20, μέχρι και την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 07:49.
Οι αυταπάτες, η υπερευαισθησία και μια μη ρεαλιστική άποψη για τη ζωή κάνουν αυτό το διάστημα δύσκολο. Αυτές οι όψεις μας φέρνουν συνήθως σε διάσταση με το περιβάλλον και μας κάνουν εύκολα θύματα απάτης. Από τη θετική πλευρά, η διαίσθηση και η προδιάθεση για μεταφυσικά ζητήματα ενισχύονται, αποφύγετε όμως τη συμμετοχή σε περίεργες θρησκευτικές ή λατρευτικές ομάδες, αν παρουσιαστεί αυτό το ενδεχόμενο. Η σύνοδος είναι δυσμενής και σημαίνει αθέμιτη κερδοσκοπία, ζημιά από τα πολιτικά ζητήματα, υπονόμευση των σχέσεων με δόλο ή δυσφήμιση. Ακόμη μπορεί να προκύψει απώλεια χρημάτων μέσω εκβιασμών, απατεώνων ή έμπιστων μέχρι τώρα ανθρώπων.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 5 έως 7 Δεκεμβρίου  και από 4 έως 6 Μαρτίου .



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου