Παρασκευή 5 Ιουλίου 2019

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 8 έως 14 Ιουλίου 2019 από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ


ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
8 έως 14 Ιουλίου  2019
από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

ΚΡΙΟΣ
Σεξουαλικές και επιθετικές ενέργειές σας ενεργοποιούνται, και θα παίρνετε εσείς την πρωτοβουλία. Προσέξτε όμως τις τρικλοποδιές από τρίτους, ιδίως αν στο παρελθόν αυτοί είχαν εντοπίσει την επιθετική συμπεριφορά σας. Το τριήμερο αυτό, θα έχετε μια μαχητική και ενεργητική διάθεση και θα προσπαθείτε να εξουδετερώνετε τα αρνητικά σας αισθήματα.

ΤΑΥΡΟΣ
Οι σχέσεις σας, ιδιαίτερα οι αισθηματικές και οι ερωτικές θα γίνουν εντονότερες και αποκτήσουν πάθος. Η προσοχή σας παράλληλα θα  επικεντρωθεί στα οικογενειακά και τα οικονομικά σας που έχουν την  ελπίδα να καλυτερεύσουν, αν αποφύγετε κάποιες αχρείαστες  αγορές σε ακριβά είδη, ρουχισμού και εμφάνισης.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Όσοι από σας έχετε την τάση να μην αρκείστε σε μια και μοναδική ερωτική κατάσταση, την εβδομάδα αυτή, ας είστε επιφυλακτικοί σε μυστικές ερωτικές σας σχέσεις. Αν κάτι δεν πήγαινε ή δεν πάει καλά στην συναισθηματική σας ζωή αποφύγετε τα ξεκαθαρίσματα αυτόν τον καιρό. Αν η σχέση σας είναι τρυφερή και ζεστή, μην την παγώσετε.  Αγνοήστε ότι μπορεί να σας χαλάσει το κέφι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Περίοδος κατάλληλη για να σας αποδεχθούν κάποιοι άνθρωποι, με πολύ διαφορετικές από σας νοοτροπίες και θέσεις. Την περίοδο αυτή ευνοούνται ακόμη οι εμπορικές και οι  νοητικές εργασίες, ως  και κάθε είδους σχέσεις σας, με αδέλφια και συγγενείς. Στον ερωτικό σας τον τομέα περιορίστε την ζήλεια σας και δώστε απλόχερα τα συναισθηματικά σας αποθέματα. Περιορίστε τα έξοδά σας.

ΛΕΩΝ
Πολλές ευκαιρίες για σας δίνονται αυτές τις μέρες, που θα πρέπει να τις εκμεταλλευθείτε επαρκώς. Τώρα σας δίνεται η τάση και η ευκαιρία για νέες κατακτήσεις. Σε κάποιες συναντήσεις με άτομο που σας ενδιαφέρει,  ίσως αναζητηθούν και συζητηθούν  κοινά σας προβλήματα. Όμως οι ημέρες αυτές μπορεί να δημιουργήσουν και μια τάση για αντιθέσεις και αντεγκλήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Προσοχή, μην παρασύρεστε από προσωρινά συναισθήματα και έρωτες. Οι ημέρες δεν είναι κατάλληλες για αποφάσεις που θα έχουν μακροχρόνιες συνέπειες. Μεγάλη όρεξη  για δουλειά δεν έχετε αυτές τις μέρες.  Η νωχέλεια που θα σας διακρίνει δεν θα συμβιβάζεται με την κούραση από την δραστηριοποίησή σας. Προσοχή: τις μέρες αυτές αποφύγετε επαγγελματικές συναντήσεις, καθώς και όσο εξαρτάται από σας, το στρες.

ΖΥΓΟΣ
Στη ζωή σας είναι δυνατόν να εμφανιστούν κάποιες ξαφνικές καταστάσεις που θα σας δημιουργήσουν ψυχολογικούς περιορισμούς. Πάντως για ότι θα συμβεί, θα υπάρχει κάποια αιτία που θα συνδέεται άμεσα με το παρελθόν σας. Έτσι ξαφνικά  μπορεί να έρθουν στο φως, αποκαλύψεις μυστικών ή ξεκαθαρίσματα παλαιών λογαριασμών. Τακτοποιήστε τα θέματά σας με ήπιους τόνους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Στο διάστημα αυτό, θα στραφείτε περισσότερο προς τους φίλους και τους ανθρώπους του περιβάλλοντος σας.  Θα συνειδητοποιείτε τη σπουδαιότητα της συνεργασίας και της συντροφικότητας και κάτω από αυτό το πρίσμα θα κινούνται οι προσπάθειες σας, τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον προσωπικό σας  τομέα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Συναισθήματα, προκατάληψη για άλυτα θέματα από το παρελθόν ίσως μπουν ανάμεσα σε σχέση σας με τους άλλους και ως εκ τούτου να μην είστε τόσο αντικειμενικοί.  Είναι κατάλληλη όμως η εποχή να μιλήσετε και να ξεκαθαρίσετε την ατμόσφαιρα από απωθημένα και κατάλοιπα που κρατάτε ή που κρατούσατε για πολύ καιρό μέσα σας. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα ξαφνικά και αναπάντεχα γεγονότα, θα σας δώσουν την αίσθηση ότι είσαστε πολύ τυχεροί και θα απολαύσετε τις ημέρες αυτές. Στο ίδιο διάστημα θα βελτιωθεί η επικοινωνία σας με τους άλλους.  Θα έχετε νέες ιδέες τις οποίες μπορείτε να εκφράσετε με τον καλύτερο τρόπο.  Όμως καθώς το μυαλό σας δουλεύει με γρήγορο ρυθμό και κάπως σπασμωδικά, έχετε την τάση να ασχοληθείτε με πολλές και διαφορετικές δραστηριότητες τις οποίες όμως δεν θα μπορέσετε να τις διεκπεραιώσετε.  Νομίζω ότι η λύση είναι ο προγραμματισμός. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Την εβδομάδα αυτή  θα πρέπει να εξετάσετε περισσότερο από ποτέ την τακτική σας απέναντι σε άτομα που σας ενδιαφέρουν. Η ανελαστική σας στάση δεν θα σας ευνοήσει  αλλά αντίθετα θα σας ζημιώσει τόσο συναισθηματικά όσο και οικονομικά. Οι κινήσεις σας τόσο στον προσωπικό όσο και στον επαγγελματικό σας τομέα θα πρέπει να προσεχθούν περισσότερο απ’ ότι στο παρελθόν.

ΙΧΘΥΕΣ
Τις ημέρες αυτές  θα είστε  πιο  ιδιότροποι και  θερμόαιμοι  και  θα ενεργείτε σύμφωνα  με  το  συναίσθημα  και  την  επιθυμία σας. Οι μικροενοχλήσεις  και  οι  ιδιαιτερότητες  των  άλλων  θα σας εκνευρίζουν περισσότερο από συνήθως και θα  έχετε μαχητική διάθεση. Είναι πολύ πιθανό, οι σχέσεις σας με την οικογένεια  και  του ανθρώπου που βρίσκεται κοντά σας να είναι τεταμένες. Ρίξτε τους τόνους σας προσφεύγοντας στην άσκηση για την εκτόνωσή σας. 

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ
ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
8 έως 14 Ιουλίου  2019
από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

Δευτέρα 8 Ιουλίου 09:06
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο του ΖΥΓΟΥ
Η Σελήνη στο συντροφικό και αρμονικό αέρινο ζώδιο του Ζυγού δημιουργεί την τάση μιας ρομαντικής και  συντροφικής ατμόσφαιρας. Τονίζει την τάση της διαμεσολάβησης για συμφιλίωση σε κάποια διαμάχη, για την αγορά ρούχων και καλλυντικών. Το χρονικό αυτό διάστημα έχουμε την τάση να είμαστε συνεργάσιμοι, διπλωματικοί, κοινωνικοί και ρομαντικοί.  Βοηθάει τις αποφάσεις για σύναψη γάμων, για νέες επαγγελματικές συνεργασίες, για την επίλυση των διαφορών που υπάρχουν σε συναδελφικό ή σε συντροφικό επίπεδο.

Δευτέρα 8 Ιουλίου 16:10
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΡΗΣ  Εξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 04°11' του ΖΥΓΟΥ και ο ΑΡΗΣ  στις 04°10' του ΛΕΟΝΤΑ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 8 Ιουλίου 14:20, μέχρι και την Δευτέρα 8 Ιουλίου 15:59.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 17 έως 19 Σεπτεμβρίου  και από 26 έως 28 Ιουλίου .
Η διάθεση είναι πολύ καλή και το άτομο που δέχεται τη διέλευση έχει έντονη την επιθυμία να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του.

Δευτέρα 8 Ιουλίου 16:37
ΣΕΛΗΝΗ - ΕΡΜΗΣ  Εξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 04°27' του ΖΥΓΟΥ και ο ΕΡΜΗΣ  στις 04°27' του ΛΕΟΝΤΑ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 8 Ιουλίου 14:47, μέχρι και την Δευτέρα 8 Ιουλίου 16:26.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 17 έως 19 Σεπτεμβρίου  και από 26 έως 28 Ιουλίου .
Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.

Δευτέρα 8 Ιουλίου 18:32
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΟΥΡΑΝΟΣ  Εξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΑΦΡΟΔΙΤΗ θα βρίσκεται στις 06°08' του ΚΑΡΚΙΝΟΥ και ο ΟΥΡΑΝΟΣ  στις 06°08' του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 8 Ιουλίου 07:44, μέχρι και την Τρίτη 9 Ιουλίου 03:19.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 26 έως 28 Ιουνίου  και από 25 έως 27 Απριλίου .
Άριστη διέλευση για να μετατρέψει την αισθηματική ζωή σε παράδεισο, αφού το άτομο έχει τις ευκαιρίες να βελτιώσει τη σχέση του ή να δημιουργήσει μια καινούργια. Η κοινωνική του ζωή γίνεται συναρπαστική καθώς δημιουργεί νέες φιλίες που του ανοίγουν καινούργιους ορίζοντες.

Δευτέρα 8 Ιουλίου 18:35
ΗΛΙΟΣ - ΔΙΑΣ  Χιαστί
Την στιγμή της όψης ο ΗΛΙΟΣ θα βρίσκεται στις 16°12' του ΚΑΡΚΙΝΟΥ και ο ΔΙΑΣ  στις 16°12' του ΤΟΞΟΤΗ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 8 Ιουλίου 04:59, μέχρι και την Τρίτη 9 Ιουλίου 06:10.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 7 έως 9 Ιουλίου  και από 7 έως 9 Δεκεμβρίου .
Παρόλο που αυτή η διέλευση σου φέρνει ένα αισιόδοξο μήνυμα με προοπτικές να επεκταθείς στους τομείς που ενεργοποιούνται, εσύ νιώθεις αβέβαιος για το αποτέλεσμα. Ίσως γιατί, ταυτόχρονα, απαιτούνται κάποιες αλλαγές. Ίσως όμως και γιατί κάποιες υποσχέσεις που σου δίνονται, ξαφνικά δεν τηρούνται. Εφόσον, όμως, εσύ νιώθεις ότι μπορείς να πετύχεις κάτι θετικό, μην παρασύρεσαι από κανένα. Κράτησε μία σταθερότητα στις ιδέες και τις ενέργειές σου. Μπορεί, απρόοπτα, κάποιος «από μηχανής θεός» να εμφανιστεί και να σε προστατέψει. Αρκεί στις συναλλαγές σου, να είσαι έντιμος και φερέγγυος.

Δευτέρα 8 Ιουλίου 19:28
ΣΕΛΗΝΗ - ΟΥΡΑΝΟΣ  Χιαστί
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 06°08' του ΖΥΓΟΥ και ο ΟΥΡΑΝΟΣ  στις 06°08' του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 8 Ιουλίου 17:38, μέχρι και την Δευτέρα 8 Ιουλίου 19:17.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 17 έως 19 Σεπτεμβρίου  και από 25 έως 27 Απριλίου .
Δεν είναι κατάλληλο το διάστημα που επηρεάζεται απ' αυτή τη διέλευση να πραγματοποιήσεις αλλαγές. Από το γεγονός και μόνο ότι θα βρίσκεσαι πολύ συχνά σε κατάσταση νευρικότητας, ανησυχίας κι έλλειψης ικανοποίησης, μπορεί να προκαλέσεις δυσάρεστες καταστάσεις. Ή, εφόσον αποφασίσεις να κάνεις κάποια αλλαγή, να μην καταφέρεις τελικά να την οριστικοποιήσεις. Ίσως χρειαστεί να ξαναγυρίσεις στα παλιά ή να ξανακάνεις κι άλλη αλλαγή.

Δευτέρα 8 Ιουλίου 19:33
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΦΡΟΔΙΤΗ  Τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 06°11' του ΖΥΓΟΥ και η ΑΦΡΟΔΙΤΗ  στις 06°11' του ΚΑΡΚΙΝΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 8 Ιουλίου 17:43, μέχρι και την Δευτέρα 8 Ιουλίου 19:22.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 17 έως 19 Σεπτεμβρίου  και από 26 έως 28 Ιουνίου .
Η έλλειψη κατανόησης και το συναισθηματικό «μπέρδεμα» είναι οι βασικές αιτίες που οδηγούν σε λανθασμένες ενέργειες σε κοινωνικά θέματα, αλλά και σε κακούς χειρισμούς οικογενειακών προβλημάτων. Η διέλευση αυτή δημιουργεί την τάση για ασύστολες σπατάλες και για μανία καταναλωτισμού.

Τρίτη 9 Ιουλίου 01:07
ΕΡΜΗΣ - ΑΡΗΣ  Σύνοδος
Την στιγμή της όψης ο ΕΡΜΗΣ και ο ΑΡΗΣ  θα βρίσκονται στις 04°25' του ΛΕΟΝΤΑ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 24 Ιουνίου 19:34, μέχρι και την Τρίτη 23 Ιουλίου 04:39.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 26 έως 28 Ιουλίου .
Το νευρικό σύστημα είναι λίγο ευαισθητοποιημένο, πράγμα που ενισχύεται από τις απρόβλεπτες και δυσάρεστες ειδήσεις. Η ανταλλαγή προσβλητικών λέξεων με ένα άλλο άτομο, δεν αποκλείεται.

Τρίτη 9 Ιουλίου 02:14
Ο ΕΡΜΗΣ γίνεται Ανάδρομος
Την στιγμή που αρχίζει η ανάδρομη πορεία ο ΕΡΜΗΣ  θα βρίσκεται στις 04°12' του ΛΕΟΝΤΑ
Ο ανάδρομος Ερμής δημιουργεί γενικά σύγχυση σε θέματα που άπτονται του τρίτου οίκου. Και ποια είναι αυτά, οι μετακινήσεις, τα ραντεβού, οι επικοινωνίες, η αφηρημάδα του νου, η ασυνεννοησία, η αμνησία κα. Κατά την διάρκεια της ανάδρομης κίνησης αυτού του πλανήτη μπορούν να συμβούν παρεξηγήσεις από παρανοήσεις, να ξεχνάτε το κινητό ή τα κλειδιά σας, να καθυστερείτε εσείς ή οι άλλοι στα ραντεβού σας , να προκύπτουν διαφωνίες, να υπάρχει ένταση με αδέλφια και κοντινούς σας συγγενείς. Καθ’ όλο το διάστημα αποφύγετε να υποσχεθείτε οτιδήποτε σοβαρό, γιατί μπορεί η υπόσχεσή σας να αθετηθεί. Ακόμα είναι ακατάλληλη περίοδος για υπογραφή συμβολαίων και συμφωνητικών.

Τρίτη 9 Ιουλίου 12:29
ΣΕΛΗΝΗ - ΔΙΑΣ  Εξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 16°08' του ΖΥΓΟΥ και ο ΔΙΑΣ  στις 16°08' του ΤΟΞΟΤΗ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τρίτη 9 Ιουλίου 10:38, μέχρι και την Τρίτη 9 Ιουλίου 12:19.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 1 έως 3 Οκτωβρίου  και από 7 έως 9 Δεκεμβρίου .
Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.

Τρίτη 9 Ιουλίου 13:55
ΠΡΩΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΣΕΛΗΝΗΣ (Τετράγωνο με τον ΗΛΙΟ)
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 16°58' του ΖΥΓΟΥ και ο ΗΛΙΟΣ  στις 16°58' του ΚΑΡΚΙΝΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τρίτη 9 Ιουλίου 12:04, μέχρι και την Τρίτη 9 Ιουλίου 13:45.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 1 έως 3 Οκτωβρίου  και από 8 έως 10 Ιουλίου .
Η διάθεση του ατόμου είναι άσχημη, δε θέλει να βρίσκεται με πολύ κόσμο και νιώθει πολύ κουρασμένο. Με τέτοια διέλευση, το άτομο πρέπει να φροντίζει να ξεκουράζεται και να μη φορτώνει ιδιαίτερα το πρόγραμμά του.

Τρίτη 9 Ιουλίου 14:22
ΣΕΛΗΝΗ - ΚΡΟΝΟΣ  Τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 17°13' του ΖΥΓΟΥ και ο ΚΡΟΝΟΣ  στις 17°14' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τρίτη 9 Ιουλίου 12:31, μέχρι και την Τρίτη 9 Ιουλίου 14:12.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 1 έως 3 Οκτωβρίου  και από 6 έως 8 Ιανουαρίου .
Τα προβλήματα, το άγχος και η ανασφάλεια εξαντλούν το άτομο που δέχεται αυτή την όψη και προκαλούν υπερκόπωση. Για να μπορέσει το άτομο να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες, πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά και να κάνει υπομονή. Είναι δε απαραίτητο να καταλάβει, ότι πρέπει να τα καταφέρει μόνο του χωρίς τη βοήθεια των άλλων. Η διέλευση αυτή είναι πολύ άσχημη για νέα ξεκινήματα και για επενδύσεις.

Τρίτη 9 Ιουλίου 16:46
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ  Χιαστί
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 18°37' του ΖΥΓΟΥ και ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ  στις 18°38' των ΙΧΘΥΩΝ 
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τρίτη 9 Ιουλίου 14:55, μέχρι και την Τρίτη 9 Ιουλίου 16:36.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 1 έως 3 Οκτωβρίου  και από 8 έως 10 Μαρτίου .
Στο διάστημα που πραγματοποιείται αυτή η όψη, ενδεχομένως να πάρουν άσχημες διαστάσεις κάποια ζητήματα, με αποτέλεσμα να ζημιωθείς υλικά και ηθικά. Μπορεί κάποιοι άνθρωποι, να μην τηρήσουν τις υποσχέσεις τους ή μπορεί να προσπαθήσουν να σε εξαπατήσουν. Η λύτρωση, τις περισσότερες φορές, βρίσκεται στο διαλογισμό. Διότι έτσι επιτυγχάνεις την ψυχική σου αποτοξίνωση, χωρίς να ψάχνεις για τεχνικές μεθόδους , που μόνο ζημιά σωματική και πνευματική θα σου προσφέρουν τελικά. Αναζήτησε λοιπόν, την ηρεμία σου, μέσα από το συμβολικό κόσμο της μεταφυσικής.

Τρίτη 9 Ιουλίου 19:54
ΗΛΙΟΣ - ΚΡΟΝΟΣ  Αντίθεση
Την στιγμή της όψης ο ΗΛΙΟΣ θα βρίσκεται στις 17°12' του ΚΑΡΚΙΝΟΥ και ο ΚΡΟΝΟΣ  στις 17°12' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τρίτη 9 Ιουλίου 06:18, μέχρι και την Τετάρτη 10 Ιουλίου 07:29.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 10 Ιουλίου  και από 6 έως 8 Ιανουαρίου .
Τα εμπόδια και οι καθυστερήσεις θα εξαντλήσουν το άτομο. Η όψη αυτή μπορεί να σηματοδοτήσει τη διακοπή μιας επαγγελματικής συνεργασίας ή της απόλυσης.

Τρίτη 9 Ιουλίου 22:35
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΛΟΥΤΩΝ  Τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 22°00' του ΖΥΓΟΥ και ο  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ  στις 22°00' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τρίτη 9 Ιουλίου 20:44, μέχρι και την Τρίτη 9 Ιουλίου 22:25.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 1 έως 3 Οκτωβρίου  και από 11 έως 13 Ιανουαρίου .
Κάποιος κύκλος στη ζωή του ατόμου κλείνει οριστικά. Το άτομο δεν είναι έτοιμο να δεχτεί κάτι τέτοιο και οι ανασφάλειές του βγαίνουν στην επιφάνεια. Ταυτίζει το τέλος της κατάστασης με το τέλος της ζωή του-πολλές φορές-γιατί ο πόνος που νιώθει είναι δυσβάσταχτος. Ωστόσο τελικά, μέσα από αυτή την πολύ σκληρή περίοδο, ανακαλύπτει τις δυνάμεις του και την ικανότητά του να επιβιώνει και να αλλάζει ριζικά τη ζωή του, χρησιμοποιώντας την πείρα του παρελθόντος για τη μελλοντική του εξέλιξη και ευτυχία. Με μια τέτοια διέλευση, η καλύτερη αντίδραση είναι να ξεκινήσετε κάποια ψυχανάλυση, ώστε να βοηθηθείτε από την αρχή και να εντοπίσετε τις δυνάμεις σας, χωρίς να νιώσετε τον πόνο της μοναξιάς, που φέρνει συνήθως ο Πλούτωνας.

Τετάρτη 10 Ιουλίου 12:28
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο του ΣΚΟΡΠΙΟΥ
Η Σελήνη στο σεξουαλικό και παθιασμένο ερωτικά ζώδιο του Σκορπιού δίνει στις σχέσεις  επίπεδο πιο βαθύ και συναισθηματικό. Παράλληλα μας κάνει πιο αποφασιστικούς και πιο ουσιαστικούς στη διερεύνηση του εαυτού μας. Κατά το διάστημα αυτό ψάχνουμε για ν’ ανακαλύψουμε τον βαθύτερο εαυτό μας εξετάζοντας τους φόβους μας και τις αιτίες που δημιουργούν αυτούς τους φόβους.  Συνήθως ασχολούμαστε με τράπεζες, δανεισμούς, αλλά και με το σεξ που εξουσιάζεται από τον Σκορπιό και τον 8ο οίκο που τον αντιπροσωπεύει.

Τετάρτη 10 Ιουλίου 14:17
ΣΕΛΗΝΗ - ΔΙΑΣ  Ημιτετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 01°01' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ και ο ΔΙΑΣ  στις 16°02' του ΤΟΞΟΤΗ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τετάρτη 10 Ιουλίου 12:25, μέχρι και την Τετάρτη 10 Ιουλίου 14:08.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 16 έως 18 Οκτωβρίου  και από 7 έως 9 Δεκεμβρίου .
Ίσως αυτή η διέλευση να σου φέρει ένα δώρο ή να σου εκπληρώσει μία σου επιθυμία, να δημιουργήσεις μία ευνοϊκή σχέση, να κάνεις ένα ευχάριστο ταξίδι κ.α. Όμως, μια εσωτερική παρόρμηση σε ωθεί σε μία συμπεριφορά συχνά ασυμβίβαστη με τα δεδομένα που υπάρχουν. Στην αυτό έκφραση σου παρατηρείται μια αβεβαιότητα αλλά και πληθωρικότητα, πράγματα μεταξύ τους ασυμβίβαστα. Και αυτό μπορεί να δημιουργήσει την εντύπωση στους γύρω σου ότι είσαι ένα απερίσκεπτο άτομο. Συχνά παρατηρείται και η τάση της σπατάλης, με αγορές ειδών πολυτελείας που σε τελευταία ανάλυση,  μπορεί να χρειαστεί να τα επιστρέψεις επειδή δεν ταιριάζουν με το χώρο ή εξαιτίας ελαττώματος που παρουσιάζουν. Και όλα αυτά, επειδή παρασύρεσαι από έναν ενθουσιασμό της στιγμής.

Τετάρτη 10 Ιουλίου 18:49
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ  Ενάμισι τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 03°37' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ και ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ  στις 18°37' των ΙΧΘΥΩΝ 
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τετάρτη 10 Ιουλίου 16:57, μέχρι και την Τετάρτη 10 Ιουλίου 18:40.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 16 έως 18 Οκτωβρίου  και από 8 έως 10 Μαρτίου .
Στο διάστημα που πραγματοποιείται αυτή η όψη, ενδεχομένως να πάρουν άσχημες διαστάσεις κάποια ζητήματα, με αποτέλεσμα να ζημιωθείς υλικά και ηθικά. Μπορεί κάποιοι άνθρωποι, να μην τηρήσουν τις υποσχέσεις τους ή μπορεί να προσπαθήσουν να σε εξαπατήσουν. Η λύτρωση, τις περισσότερες φορές, βρίσκεται στο διαλογισμό. Διότι έτσι επιτυγχάνεις την ψυχική σου αποτοξίνωση, χωρίς να ψάχνεις για τεχνικές μεθόδους , που μόνο ζημιά σωματική και πνευματική θα σου προσφέρουν τελικά. Αναζήτησε λοιπόν, την ηρεμία σου, μέσα από το συμβολικό κόσμο της μεταφυσικής.

Τετάρτη 10 Ιουλίου 19:48
ΣΕΛΗΝΗ - ΕΡΜΗΣ  Τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 04°10' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ και ο ΕΡΜΗΣ  στις 04°10' του ΛΕΟΝΤΑ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τετάρτη 10 Ιουλίου 17:56, μέχρι και την Τετάρτη 10 Ιουλίου 19:39.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 16 έως 18 Οκτωβρίου  και από 26 έως 28 Ιουλίου .
Κακή διέλευση για να πάρετε αποφάσεις και να προγραμματίσετε το χρόνο σας. Τα άτομα που σας περιβάλλουν δεν σας δείχνουν κατανόηση, με την επίδραση αυτής της όψης, και το μεγαλύτερο δυστύχημα είναι ότι δεν μπορείτε να δείξετε ούτε εσείς.

Τετάρτη 10 Ιουλίου 22:20
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΡΗΣ  Τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 05°37' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ και ο ΑΡΗΣ  στις 05°36' του ΛΕΟΝΤΑ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τετάρτη 10 Ιουλίου 20:28, μέχρι και την Τετάρτη 10 Ιουλίου 22:11.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 16 έως 18 Οκτωβρίου  και από 27 έως 29 Ιουλίου .
Το άτομο που έχει αυτή τη διέλευση νιώθει πάρα πολύ άγχος, έχει πολλά νεύρα, όλα του φταίνε και πιστεύει ότι δεν μπορεί να βρει διεξόδους και να εκτονωθεί. Μία καλή αντίδραση είναι η σκληρή δουλειά, κατά προτίμηση χειρονακτική. Επίσης, η έντονη γυμναστική είναι το φάρμακο αυτής της όψης, γιατί βοηθά στην εκτόνωση και στην καλή κυκλοφορία. Η διέλευση αυτή προκαλεί πολλά νεύρα και την τάση να φερθούμε με οργή στους άλλους, σα να θέλουμε να τους εκδικηθούμε. Επειδή οι κινήσεις μας, όταν δεχόμαστε αυτή τη διέλευση, είναι πολύ νευρικές, μπορεί να έχουμε ατυχήματα, καψίματα ή κοψίματα με αιχμηρά

Τετάρτη 10 Ιουλίου 23:22
ΣΕΛΗΝΗ - ΟΥΡΑΝΟΣ  Αντίθεση
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 06°12' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ και ο ΟΥΡΑΝΟΣ  στις 06°11' του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τετάρτη 10 Ιουλίου 21:30, μέχρι και την Τετάρτη 10 Ιουλίου 23:13.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 16 έως 18 Οκτωβρίου  και από 25 έως 27 Απριλίου .
Το άτομο με την επίδραση αυτής της διέλευσης έχει την τάση να κάνει ριζοσπαστικές αλλαγές, αλλά ταυτόχρονα φοβάται γιατί πρέπει να χάσει όλα αυτά που μέχρι τώρα είχε δημιουργήσει και ήταν προϊόντα μιας πιο συντηρητικής αντιμετώπισης που είχε στη ζωή του.

Πέμπτη 11 Ιουλίου 04:29
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΦΡΟΔΙΤΗ  Τρίγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 09°05' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ και η ΑΦΡΟΔΙΤΗ  στις 09°05' του ΚΑΡΚΙΝΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Πέμπτη 11 Ιουλίου 02:36, μέχρι και την Πέμπτη 11 Ιουλίου 04:21.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 29 έως 31 Οκτωβρίου  και από 30 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου .
Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.

Πέμπτη 11 Ιουλίου 07:17
ΗΛΙΟΣ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ  Τρίγωνο
Την στιγμή της όψης ο ΗΛΙΟΣ θα βρίσκεται στις 18°36' του ΚΑΡΚΙΝΟΥ και ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ  στις 18°37' των ΙΧΘΥΩΝ 
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τετάρτη 10 Ιουλίου 17:41, μέχρι και την Πέμπτη 11 Ιουλίου 18:52.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 10 έως 12 Ιουλίου  και από 8 έως 10 Μαρτίου .
: Η διαίσθηση λειτουργεί άριστα και βοηθά το άτομο να ξεπεράσει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει. Η φιλανθρωπία και τα αγνά συναισθήματα ενισχύονται από αυτή την επίδραση, ενώ υπάρχει μία τάση για αναφορά σε μυστικιστικά θέματα. Η διέλευση αυτή είναι πολύ καλή, γιατί δίνει την ευκαιρία στο άτομο να πραγματοποιήσει κάποιο όνειρό του ή να ασχοληθεί με πράγματα που είναι πολύ δημιουργικά και του εξασφαλίζουν ικανοποίηση και χαρά, γιατί ανταποκρίνονται στον ιδεαλισμό του.

Πέμπτη 11 Ιουλίου 16:39
ΣΕΛΗΝΗ - ΔΙΑΣ  Ημιεξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 15°55' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ και ο ΔΙΑΣ  στις 15°56' του ΤΟΞΟΤΗ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Πέμπτη 11 Ιουλίου 14:46, μέχρι και την Πέμπτη 11 Ιουλίου 16:31.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 29 έως 31 Οκτωβρίου  και από 7 έως 9 Δεκεμβρίου .
Θ’ απολαμβάνετε μια περιστασιακή συντροφική παρέα, και θα συμβάλλετε με κάποιο τρόπο κι’ εσείς να την κάνετε πιο ευχάριστη. . Από αυτήν είναι πιθανό να προκύψουν νέοι φίλοι και γνωστοί.

Πέμπτη 11 Ιουλίου 18:41
ΣΕΛΗΝΗ - ΚΡΟΝΟΣ  Εξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 17°04' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ και ο ΚΡΟΝΟΣ  στις 17°04' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Πέμπτη 11 Ιουλίου 16:48, μέχρι και την Πέμπτη 11 Ιουλίου 18:33.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 29 έως 31 Οκτωβρίου  και από 6 έως 8 Ιανουαρίου .
Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.

Πέμπτη 11 Ιουλίου 21:01
ΑΡΗΣ - ΟΥΡΑΝΟΣ  Τετράγωνο
Την στιγμή της όψης ο ΑΡΗΣ θα βρίσκεται στις 06°13' του ΛΕΟΝΤΑ και ο ΟΥΡΑΝΟΣ  στις 06°12' του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Πέμπτη 11 Ιουλίου 01:07, μέχρι και την Παρασκευή 12 Ιουλίου 14:54.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 28 έως 30 Ιουλίου  και από 25 έως 27 Απριλίου .
Προσοχή: αυτή η διέλευση είναι η πιο επικίνδυνη για ατυχήματα! Τα προβλήματα που δημιουργεί αναγκάζουν το άτομο να αλλάξει σχέδια και να μην μπορεί να συνεχίσει την μέχρι τότε πορεία του. Τα νεύρα που έχει, το άγχος και η ένταση προκαλούν απώλεια ενέργειας και έλλειψη ζωτικότητας. Η συμπεριφορά του είναι επιθετική και σπαστική και γίνεται η αφορμή για περισσότερα προβλήματα καθώς οι άλλοι εναντιώνονται στις αντιδράσεις του και δεν έχουν διάθεση να το βοηθήσουν.

Πέμπτη 11 Ιουλίου 21:27
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ  Τρίγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 18°36' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ και ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ  στις 18°36' των ΙΧΘΥΩΝ 
Αυτή η όψη διαρκεί από την Πέμπτη 11 Ιουλίου 19:34, μέχρι και την Πέμπτη 11 Ιουλίου 21:19.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 29 έως 31 Οκτωβρίου  και από 8 έως 10 Μαρτίου .
Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.

Πέμπτη 11 Ιουλίου 22:33
ΣΕΛΗΝΗ - ΗΛΙΟΣ  Τρίγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 19°13' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ και ο ΗΛΙΟΣ  στις 19°13' του ΚΑΡΚΙΝΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Πέμπτη 11 Ιουλίου 20:40, μέχρι και την Πέμπτη 11 Ιουλίου 22:25.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 29 έως 31 Οκτωβρίου  και από 10 έως 12 Ιουλίου .
Είναι μια άριστη διέλευση, που δίνει ζωτικότητα και καλή διάθεση στο άτομο και το κάνει πολύ γοητευτικό. Ιδανική διέλευση για διεκπεραιώσεις εκκρεμοτήτων που αφορούν σε επαγγελματικά θέματα. Επίσης, για όσους κάνουν επαγγέλματα που θέλουν δημοσιότητα, είναι ιδανική διέλευση για να παρουσιαστούν στο κοινό.

Παρασκευή 12 Ιουλίου 03:28
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΛΟΥΤΩΝ  Εξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 21°57' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ και ο  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ  στις 21°57' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Παρασκευή 12 Ιουλίου 01:34, μέχρι και την Παρασκευή 12 Ιουλίου 03:21.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 12 έως 14 Νοεμβρίου  και από 11 έως 13 Ιανουαρίου .
Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.

Παρασκευή 12 Ιουλίου 10:06
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΦΡΟΔΙΤΗ  Ενάμισι τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 25°36' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ και η ΑΦΡΟΔΙΤΗ  στις 10°36' του ΚΑΡΚΙΝΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Παρασκευή 12 Ιουλίου 08:12, μέχρι και την Παρασκευή 12 Ιουλίου 09:59.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 12 έως 14 Νοεμβρίου  και από 1 έως 3 Ιουλίου .
Κάποια πράξη, χαρακτηριστική για την ασυνέπειά της, ίσως σε λυπήσει. Τα κοινωνικά θέματα δε θα σ' ενθουσιάζουν και η γενικότερη συναισθηματική σου κατάσταση θα είναι υποτονική. Τις ελεύθερες ώρες σου προτίμησε να τις περάσεις κοντά σε απροβλημάτιστους ανθρώπους διότι έχεις ανάγκη από ηρεμία.

Παρασκευή 12 Ιουλίου 18:05
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο του ΤΟΞΟΤΗ
Η Σελήνη στο ταξιδιάρικο και περιπετειώδες  ζώδιο του Τοξότη, μας δημιουργεί μια τάση απεξάρτησης, φιλελευθερίας, αισιοδοξίας, περιπέτειας, ανεξαρτησίας και περιπλάνησης. Γινόμαστε στο διάστημα αυτό πιο δημιουργικοί, αυθόρμητοι και οραματιστές του μέλλοντος μας αλλά παράλληλα λόγω της αμέριμνης και αλλοπρόσαλλης συμπεριφοράς μας πιο αστείοι και κάποια φορά μέχρι του σημείου της γελοιότητας. Σε ανώτερο επίπεδο ενδιαφερόμαστε, για τη θρησκεία, για ξένες γλώσσες, για την φιλοσοφία και για ότι άλλο ανοίγει νέους ορίζοντες για το μυαλό μας.

Παρασκευή 12 Ιουλίου 19:19
ΕΡΜΗΣ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ  Ενάμισι τετράγωνο
Την στιγμή της όψης ο ΕΡΜΗΣ θα βρίσκεται στις 03°36' του ΛΕΟΝΤΑ και ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ  στις 18°36' των ΙΧΘΥΩΝ 
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τετάρτη 10 Ιουλίου 21:17, μέχρι και την Κυριακή 14 Ιουλίου 15:20.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 26 έως 28 Ιουλίου  και από 8 έως 10 Μαρτίου .
Μία είδηση, ή μια απάντηση που δεν την περίμενες, ή κάποια αίτηση ή ένα έγγραφο που μπερδεύεται, χάνεται ή καταστρέφεται, σου δημιουργούν μία υπερβολική ένταση. Και, το χειρότερο, βρίσκεσαι σε αδυναμία να βρεις μια λογική σειρά στα πράγματα που σε απασχολούν και να σκεφτείς τι μπορείς να κάνεις για να βρεις τη σωστή λύση στο πρόβλημά σου. Εκείνο, λοιπόν, που μπορεί να σε σώσει και να σε βοηθήσει, αυτήν την εποχή, είναι η διατήρηση της αυτοκυριαρχίας σου. Διότι, και αν ακόμα εσύ τα 'χεις «τετρακόσια» ενδεχομένως κάποιοι άλλοι να δίνουν την εντύπωση ότι βρίσκονται εκτός «τόπου και χρόνου», με αποτέλεσμα να ζημιώνουν εσένα. Γι' αυτό, μη λαμβάνεις και πολύ σοβαρά τις υποσχέσεις που σου δίνονται. Βασίσου περισσότερο στον εαυτό σου και σε ό,τι μπορείς να κάνεις μόνος σου.

Παρασκευή 12 Ιουλίου 21:43
ΣΕΛΗΝΗ - ΚΡΟΝΟΣ  Ημιτετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 01°59' του ΤΟΞΟΤΗ και ο ΚΡΟΝΟΣ  στις 16°59' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Παρασκευή 12 Ιουλίου 19:49, μέχρι και την Παρασκευή 12 Ιουλίου 21:36.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 12 έως 14 Νοεμβρίου  και από 6 έως 8 Ιανουαρίου .
Το βασικότερο μειονέκτημα, αυτής της πλανητικής σχέσης, είναι ότι γίνεσαι υποχρεωτικά δέσμιος κάποιων καταστάσεων. Επίσης, συχνά, υπάρχει η παρέμβαση τρίτων στις υποθέσεις σου, οι οποίοι εμποδίζουν την ομαλή εξέλιξη ζητημάτων που έχουν άμεσο ενδιαφέρον για σένα. Άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας ή και ανώτεροι ιεραρχικά στον επαγγελματικό και κοινωνικό χώρο, ενδεχομένως να θελήσουν να σου επιβληθούν, οπότε και θ’ αντιδράσεις. Επίσης, αυτή η εποχή θεωρείται δύσκολη επειδή, συχνά, βρίσκεσαι αμφιταλαντευόμενος ως προς τις αποφάσεις που πρέπει να πάρεις, κυρίως για ζητήματα που δε δέχονται αναβολή.

Σάββατο 13 Ιουλίου 00:33
ΣΕΛΗΝΗ - ΕΡΜΗΣ  Τρίγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 03°31' του ΤΟΞΟΤΗ και ο ΕΡΜΗΣ  στις 03°31' του ΛΕΟΝΤΑ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Παρασκευή 12 Ιουλίου 22:39, μέχρι και το Σάββατο  13 Ιουλίου 00:26.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 12 έως 14 Νοεμβρίου  και από 26 έως 28 Ιουλίου .
Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.

Σάββατο 13 Ιουλίου 03:58
ΣΕΛΗΝΗ - ΗΛΙΟΣ  Ενάμισι τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 05°23' του ΤΟΞΟΤΗ και ο ΗΛΙΟΣ  στις 20°23' του ΚΑΡΚΙΝΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από το Σάββατο  13 Ιουλίου 02:03, μέχρι και το Σάββατο  13 Ιουλίου 03:52.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 25 έως 27 Νοεμβρίου  και από 12 έως 14 Ιουλίου .
Η διάθεσή σου θα είναι υποτονική. Τα θέματα του σπιτιού κι οι άνθρωποι της οικογένειας θα σου προκαλέσουν συναισθήματα απαισιοδοξίας. Από σένα απαιτείται προσαρμοστικότητα, υπευθυνότητα κι ανεκτικότητα. Με λίγη καλή διάθεση εκ μέρους σου στις .ανάγκες κι απαιτήσεις των άλλων, η καθημερινότητα  τελικά θα κυλήσει καλά.

Σάββατο 13 Ιουλίου 05:34
ΣΕΛΗΝΗ - ΟΥΡΑΝΟΣ  Χιαστί
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 06°15' του ΤΟΞΟΤΗ και ο ΟΥΡΑΝΟΣ  στις 06°14' του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από το Σάββατο  13 Ιουλίου 03:39, μέχρι και το Σάββατο  13 Ιουλίου 05:28.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 25 έως 27 Νοεμβρίου  και από 25 έως 27 Απριλίου .
Δεν είναι κατάλληλο το διάστημα που επηρεάζεται απ' αυτή τη διέλευση να πραγματοποιήσεις αλλαγές. Από το γεγονός και μόνο ότι θα βρίσκεσαι πολύ συχνά σε κατάσταση νευρικότητας, ανησυχίας κι έλλειψης ικανοποίησης, μπορεί να προκαλέσεις δυσάρεστες καταστάσεις. Ή, εφόσον αποφασίσεις να κάνεις κάποια αλλαγή, να μην καταφέρεις τελικά να την οριστικοποιήσεις. Ίσως χρειαστεί να ξαναγυρίσεις στα παλιά ή να ξανακάνεις κι άλλη αλλαγή.

Σάββατο 13 Ιουλίου 06:48
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΛΟΥΤΩΝ  Ημιτετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 06°55' του ΤΟΞΟΤΗ και ο  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ  στις 21°55' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από το Σάββατο  13 Ιουλίου 04:53, μέχρι και το Σάββατο  13 Ιουλίου 06:42.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 25 έως 27 Νοεμβρίου  και από 11 έως 13 Ιανουαρίου .
Στη διάρκεια, που ο Πλούτωνας επηρεάζει τον ήλιο σου, με την όψη του μισού τετραγώνου, ενδεχομένως να βρεθείς στη δύσκολη θέση για κάποια απόφαση που πρέπει να πάρεις. Επίσης για τη διαλεύκανση ενός ζητήματος, που είχε μείνει σε εκκρεμότητα για πολύ καιρό. Πάντως, μην αποφασίσεις να στείλεις «τελεσιγραφικά» σε κανέναν τις αποφάσεις σου, αν προηγουμένως δεν έχεις εξαντλήσει κάθε όριο ανοχής. Πολλές φορές, η πλουτώνια επιρροή, σου αφαιρεί τη διάθεση για συνεργασία — ενώ αντίθετα, αυτό πρέπει να κάνεις — και έτσι δημιουργούνται προβλήματα. Μπορείς όμως να βρεις λύσεις στα προβλήματά σου προσεγγίζοντας τους άλλους, με την προοπτική να γίνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις, για τη διαφορά που υπάρχει ανάμεσά σας.

Σάββατο 13 Ιουλίου 07:10
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΡΗΣ  Τρίγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 07°07' του ΤΟΞΟΤΗ και ο ΑΡΗΣ  στις 07°07' του ΛΕΟΝΤΑ
Αυτή η όψη διαρκεί από το Σάββατο  13 Ιουλίου 05:15, μέχρι και το Σάββατο  13 Ιουλίου 07:04.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 25 έως 27 Νοεμβρίου  και από 29 έως 31 Ιουλίου .
Η διάθεση είναι καλή και το άτομο έχει την τάση να μοιραστεί τα συναισθήματά του με τους άλλους. Με την επίδραση αυτής της διέλευσης, πολλές φορές, λύνονται τα προβλήματα τα οποία είχαν προκύψει σε ένα ζευγάρι. Η δημιουργικότητα και η δράση συναντώνται σ’ αυτήν την αρμονική διέλευση. Το άτομο έχει την «έμπνευση» και την ευκαιρία να κάνει ακριβώς αυτό που θέλει, χωρίς να ενοχλεί κανέναν, και χωρίς να δρα γρήγορα και παρορμητικά.

Σάββατο 13 Ιουλίου 16:30
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΦΡΟΔΙΤΗ  Χιαστί
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 12°09' του ΤΟΞΟΤΗ και η ΑΦΡΟΔΙΤΗ  στις 12°09' του ΚΑΡΚΙΝΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από το Σάββατο  13 Ιουλίου 14:35, μέχρι και το Σάββατο  13 Ιουλίου 16:24.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 25 έως 27 Νοεμβρίου  και από 2 έως 4 Ιουλίου .
Κάποια πράξη, χαρακτηριστική για την ασυνέπειά της, ίσως σε λυπήσει. Τα κοινωνικά θέματα δε θα σ' ενθουσιάζουν και η γενικότερη συναισθηματική σου κατάσταση θα είναι υποτονική. Τις ελεύθερες ώρες σου προτίμησε να τις περάσεις κοντά σε απροβλημάτιστους ανθρώπους διότι έχεις ανάγκη από ηρεμία.

Σάββατο 13 Ιουλίου 23:10
ΣΕΛΗΝΗ - ΔΙΑΣ  Σύνοδος
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ και ο ΔΙΑΣ  θα βρίσκονται στις 15°44' του ΤΟΞΟΤΗ
Αυτή η όψη διαρκεί από το Σάββατο  13 Ιουλίου 21:15, μέχρι και το Σάββατο  13 Ιουλίου 23:04.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 25 έως 27 Νοεμβρίου .
 Όψη που φέρνει καλοτυχία. Οι ευκαιρίες ου παρουσιάζονται είναι πολύ αξιόλογες. Ο Δίας με αυτή την όψη χαρίζει στο άτομο την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται. Η βοήθεια έρχεται από όλες

Κυριακή 14 Ιουλίου 01:20
ΣΕΛΗΝΗ - ΚΡΟΝΟΣ  Ημιεξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 16°53' του ΤΟΞΟΤΗ και ο ΚΡΟΝΟΣ  στις 16°54' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από το Σάββατο  13 Ιουλίου 23:24, μέχρι και την Κυριακή 14 Ιουλίου 01:15.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 10 Δεκεμβρίου  και από 6 έως 8 Ιανουαρίου .
Ακόμα και αν δεν είστε μοναχικοί θα  έχετε την ικανότητα να αποσυρθείτε μακριά από πολύ κόσμο. Αυτό είναι μια καλή και υγιής κίνηση που θα σας βοηθήσει και να σας χαρίσει ισορροπία, ειρηνική διάθεση και πνευματική γαλήνη.

Κυριακή 14 Ιουλίου 03:32
ΣΕΛΗΝΗ - ΕΡΜΗΣ  Ενάμισι τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 18°04' του ΤΟΞΟΤΗ και ο ΕΡΜΗΣ  στις 03°03' του ΛΕΟΝΤΑ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Κυριακή 14 Ιουλίου 01:36, μέχρι και την Κυριακή 14 Ιουλίου 03:27.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 10 Δεκεμβρίου  και από 25 έως 27 Ιουλίου .
Όταν από τις συζητήσεις σου βλέπεις ότι δεν υπάρχει ταύτιση απόψεων, δε σε συμφέρει να νευριάσεις. Προσπάθησε με τα επιχειρήματά σου να πείσεις τους άλλους.

Κυριακή 14 Ιουλίου 04:30
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ  Τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 18°35' του ΤΟΞΟΤΗ και ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ  στις 18°35' των ΙΧΘΥΩΝ 
Αυτή η όψη διαρκεί από την Κυριακή 14 Ιουλίου 02:34, μέχρι και την Κυριακή 14 Ιουλίου 04:25.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 10 Δεκεμβρίου  και από 8 έως 10 Μαρτίου .
Η διάθεση του ατόμου είναι κυκλοθυμική και η αστάθεια χαρακτηρίζει τις πράξεις του και τα συναισθήματά του. Στο σπίτι δημιουργούνται ζημιές από αμέλεια, που προκαλούν έξοδα.

Κυριακή 14 Ιουλίου 09:34
ΣΕΛΗΝΗ - ΟΥΡΑΝΟΣ  Ενάμισι τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 21°16' του ΤΟΞΟΤΗ και ο ΟΥΡΑΝΟΣ  στις 06°16' του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Κυριακή 14 Ιουλίου 07:38, μέχρι και την Κυριακή 14 Ιουλίου 09:29.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 10 Δεκεμβρίου  και από 25 έως 27 Απριλίου .
Δεν είναι κατάλληλο το διάστημα που επηρεάζεται απ' αυτή τη διέλευση να πραγματοποιήσεις αλλαγές. Από το γεγονός και μόνο ότι θα βρίσκεσαι πολύ συχνά σε κατάσταση νευρικότητας, ανησυχίας κι έλλειψης ικανοποίησης, μπορεί να προκαλέσεις δυσάρεστες καταστάσεις. Ή, εφόσον αποφασίσεις να κάνεις κάποια αλλαγή, να μην καταφέρεις τελικά να την οριστικοποιήσεις. Ίσως χρειαστεί να ξαναγυρίσεις στα παλιά ή να ξανακάνεις κι άλλη αλλαγή.

Κυριακή 14 Ιουλίου 10:09
ΣΕΛΗΝΗ - ΗΛΙΟΣ  Χιαστί
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 21°35' του ΤΟΞΟΤΗ και ο ΗΛΙΟΣ  στις 21°35' του ΚΑΡΚΙΝΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Κυριακή 14 Ιουλίου 08:13, μέχρι και την Κυριακή 14 Ιουλίου 10:04.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 10 Δεκεμβρίου  και από 13 έως 15 Ιουλίου .
Η διάθεσή σου θα είναι υποτονική. Τα θέματα του σπιτιού κι οι άνθρωποι της οικογένειας θα σου προκαλέσουν συναισθήματα απαισιοδοξίας. Από σένα απαιτείται προσαρμοστικότητα, υπευθυνότητα κι ανεκτικότητα. Με λίγη καλή διάθεση εκ μέρους σου στις .ανάγκες κι απαιτήσεις των άλλων, η καθημερινότητα  τελικά θα κυλήσει καλά.

Κυριακή 14 Ιουλίου 10:43
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΛΟΥΤΩΝ  Ημιεξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 21°53' του ΤΟΞΟΤΗ και ο  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ  στις 21°53' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Κυριακή 14 Ιουλίου 08:47, μέχρι και την Κυριακή 14 Ιουλίου 10:38.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 10 Δεκεμβρίου  και από 11 έως 13 Ιανουαρίου .
Αυτό το διάστημα σας δίνεται η ευκαιρία για να εκφράσετε τον βαθύτερο συναισθηματισμό σας. Ακόμα μπορείτε να απολαύσετε ταινίες ή βιβλία που εκφράζουν τα πιο βαθιά συναισθήματα.

Κυριακή 14 Ιουλίου 12:37
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΡΗΣ  Ενάμισι τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 22°54' του ΤΟΞΟΤΗ και ο ΑΡΗΣ  στις 07°53' του ΛΕΟΝΤΑ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Κυριακή 14 Ιουλίου 10:41, μέχρι και την Κυριακή 14 Ιουλίου 12:32.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 10 Δεκεμβρίου  και από 30 Ιουλίου έως 1 Αυγούστου
Ξαφνικά, και ενώ εσύ κάνεις τις απαιτούμενες προσπάθειες για να προωθήσεις ένα σχέδιο σου, παρεμβαίνει κάποιος τρίτος και ανατρέπεται. Έτσι, μπορούμε να πούμε ότι ο εκνευρισμός σου θα είναι δικαιολογημένος, αλλά με το να χάσεις την ψυχραιμία σου δεν κερδίζεις τίποτα. Εκείνο, λοιπόν, που μπορείς να κάνεις τώρα είναι ν' αλλάξεις τρόπο δράσης και να χρησιμοποιήσεις άλλες τεχνικές.

Κυριακή 14 Ιουλίου 17:37
ΗΛΙΟΣ - ΠΛΟΥΤΩΝ  Αντίθεση
Την στιγμή της όψης ο ΗΛΙΟΣ θα βρίσκεται στις 21°53' του ΚΑΡΚΙΝΟΥ και ο  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ  στις 21°53' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Κυριακή 14 Ιουλίου 04:01, μέχρι και την Δευτέρα 15 Ιουλίου 05:12.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 13 έως 15 Ιουλίου  και από 11 έως 13 Ιανουαρίου .
Κάποιος κύκλος στη ζωή του ατόμου κλείνει οριστικά. Το άτομο που δέχεται αυτή την επίδραση κουράζεται και χάνει ενέργεια εξαιτίας της άσχημης συμπεριφοράς των άλλων. Το άτομο δεν είναι έτοιμο να δεχτεί κάτι τέτοιο και οι ανασφάλειές του βγαίνουν στην επιφάνεια. Ταυτίζει το τέλος της κατάστασης με το τέλος της ζωή του, πολλές φορές, γιατί ο πόνος που νιώθει είναι δυσβάστακτος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου