Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 16 έως 22 Σεπτεμβρίου 2019 από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ


ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
16 έως 22 Σεπτεμβρίου  2019
από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

ΚΡΙΟΣ
Η δημιουργία μιας ερωτικής σχέσης για τους αδέσμευτους είναι πιθανή αυτό τον καιρό. Οι σχέσεις με τα παιδιά σας θα είναι ανεβασμένες και εσείς νιώθετε υπερήφανοι. Ακόμα, ευνοούνται τα θέματα που έχουν σχέση με την τέχνη και την δημιουργία. Αυτή την εποχή μη ρισκάρετε στον τζόγο, γιατί η επιδίωξη του κέρδους  θα καταλήξει σε ζημιά. Στον ερωτικό τομέα θα χρειασθούν κάποιες υποχωρήσεις αν θα θέλατε στο μέλλον τα πάντα να εξελιχθούν σύμφωνα με τα σχέδια και τις προσδοκίες σας.
  
ΤΑΥΡΟΣ
Η εβδομάδα αυτή περιορίζει τις νέες ευκαιρίες και αν μερικές από αυτές προκύψουν ίσως δεν θα διατηρηθούν στο μέλλον. Όσες όμως προέκυψαν τις περασμένες εβδομάδες  θα καθυστερήσουν αλλά θα ευνοηθούν. Στον συναισθηματικό σας τομέα θα πρέπει να είσθε επιφυλακτικοί. Οι σχέσεις σας με άτομα του στενού σας περιβάλλοντος θα πρέπει να προσεχθούν πολύ. Ρίξτε τους τόνους σας και φροντίστε να επέλθει κλίμα αλληλοκατανόησης σ’ αυτές.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η ευαισθησία αυτής της περιόδου θα πρέπει να αξιοποιηθεί θετικά. Τα φλογερά σας αισθήματα που ενισχύονται από την σύνοδο του Ερμή, του δικού σας πλανήτη με την Αφροδίτη από φιλικά προσκείμενο προς εσάς ζώδιο (τον Ζυγό), δεν θα πρέπει να σας οδηγήσουν λάθη που δημιουργούνται από βιαστικές ερωτικές κινήσεις. Περιορίστε τις άσκοπες δαπάνες που κάνετε για λόγους εντυπωσιασμού και καλοπέρασης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η περίοδος αυτή μπορεί να είναι εξαντλητική και ταραγμένη, γιατί δεν θα ξέρετε τι θέλετε ή επειδή θα νιώθετε κάπως αδύναμοι. Δεν σας ευνοούν οι παρεξηγήσεις και  καλά  θα κάνετε να τις αποφύγετε. Δείξτε κατανόηση στο πρόσωπο που βρίσκετε κοντά σας και εξετάστε αντικειμενικά τα θέλω και τις απαιτήσεις του. Κάθε νέο πρόσωπο της ζωής σας εξετάστε το σχολαστικά.

ΛΕΩΝ
Θα  πρέπει να είστε  προσεκτικοί, αν δεν θα θέλατε ν’ αντιμετωπίσετε οικονομικά προβλήματα. Αποφύγετε τις σπατάλες και προσπαθήστε να κάνετε ένα καλό προϋπολογισμό. Η αποκλειστικότητά  σας, μπορεί να σας κάνει πολύ κυριαρχικούς στα άτομα που αγαπάτε και κυρίως στο ταίρι σας με κίνδυνο να δημιουργηθούν προβλήματα στη σχέση σας. Φροντίστε να ελέγχετε τα συναισθήματά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θα είστε παράτολμοι, και θα αποφασίσετε να κάνετε πράγματα που στο παρελθόν δεν θα το τολμούσατε.  Θα αισθάνεστε ότι ήλθε για σας  η κατάλληλη χρονική στιγμή για δράση και θα σας διακατέχει η επιθυμία στο να πετύχετε τα σχέδιά σας. Προσπαθήστε, αφού πρώτα ελέγξετε καλά τις παραμέτρους του περιβάλλοντός σας. Στον τομέα της υγείας σας φροντίστε την δίαιτα σας,  ελέγχοντας προσεκτικά  την διατροφή σας.

ΖΥΓΟΣ
Θα κυνηγάτε αυτές τις μέρες την επιτυχία, με όσα μέσα διαθέτετε με αποτέλεσμα να προκαλείτε την ενόχληση των άλλων. Αντιρρήσεις και εγωισμοί αυτόν μπορούν να σας κάνουν να κινηθείτε υποτονικά στον επαγγελματικό σας τομέα. Αν έρθετε πρόσωπο με πρόσωπο με ανώτερούς σας, αποφύγετε την αλαζονεία. Τα συναισθηματικά σας θα πρέπει να τα βάλετε σε κάποια τάξη αν στο παρελθόν τα είχατε σε ακαταστασία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Καθοριστικές αποφάσεις και μακροπρόθεσμα σχέδια  ευνοούνται αυτόν τον καιρό και ιδίως εκείνων από σας που έχουν γεννηθεί το τελευταίο δεκαήμερο του ζωδίου. Η σωστή κρίση σας λαμβάνεται υπ’ όψιν. Επίσης είναι πιθανό να προσεγγίσετε άτομα που θα  προσφέρουν κάποια βοήθεια στην εργασία σας. Ακόμα  ευνοείστε στο να ξεκαθαρίσετε και να βάλετε τις δουλείες σας σε σωστή σειρά.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Κάποιες πληροφορίες θα έχετε για την βελτίωση της επαγγελματικής σας θέσης, ή ακόμα πιθανόν να έχετε συζητήσεις με τον εργοδότη σας για θέματα σχετικά με τη δουλειά σας.  Δεν είναι όμως κατάλληλη εποχή για προώθηση προσωπικών ζητημάτων και επιδιώξεων αψηφώντας την σταθερότητα του παρόντος. Άτομο που θαυμάζατε από καιρό πιθανόν να βρίσκεται πολύ κοντά σας, φροντίστε να το κερδίσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μη δίνετε σημασία, σε παροδικά ξεσπάσματα κάποιων ατόμων, που βρίσκονται στο προσκήνιο της καρδιάς σας. Προχωρήστε με μικρά και σταθερά βήματα, στα επαγγελματικά σας, για να έχετε όφελος. Οι σωστές αποφάσεις θα βοηθήσουν το μέλλον σας. Οι αλλαγές που θα σημειωθούν, θα προάγουν τις προοπτικές σας. Κάποια ταξίδια, θα σας ξεκουράσουν και  θα σας ανανεώσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μια εσωτερική ανάγκη σας για περισσότερη ασφάλεια στην οικογένεια φαίνεται πως τώρα έχει περισσότερες πιθανότητες για να καταξιωθεί.  Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες παραμερίζοντας οποιουσδήποτε  φοβίες και ενδοιασμούς.  Στον οικονομικό σας τον τομέα δείξτε επιμέλεια και συντηρητικότητα Βγείτε από τον κόσμο των υποθετικών συμπερασμάτων και προσγειώστε τις αναζητήσεις σας στην πραγματικότητα.

ΙΧΘΥΕΣ
Ξαφνική απρόκλητη πρόταση θα κάνετε ή θα σας κάνουν πάνω στον ερωτικό τομέα. Από τις ενέργειές σας εξαρτώνται πολλά. Ότι έχετε να κάνετε και αφορά καθυστερημένες καταστάσεις δραστηριοποιηθείτε και κάντε το τώρα για τον λόγο ότι στο μέλλον δεν θα σας δοθούν ανάλογες  ευκαιρίες. Πιθανές όμως αυτή την εβδομάδα είναι και οι μικρό-παρεξηγήσεις  με κοντινά σας πρόσωπα. Φροντίστε να τις αποφύγετε.

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ
ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
16 έως 22 Σεπτεμβρίου  2019

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 05:29
ΣΕΛΗΝΗ - ΚΡΟΝΟΣ  Τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 13°54' του ΚΡΙΟΥ και ο ΚΡΟΝΟΣ  στις 13°54' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 16 Ιουλίου 03:28, μέχρι και την Δευτέρα 16 Ιουλίου 05:29.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 31 Μαρτίου έως 2 Απριλίου  και από 3 έως 5 Ιανουαρίου .
Τα προβλήματα, το άγχος και η ανασφάλεια εξαντλούν το άτομο που δέχεται αυτή την όψη και προκαλούν υπερκόπωση. Για να μπορέσει το άτομο να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες, πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά και να κάνει υπομονή. Είναι δε απαραίτητο να καταλάβει, ότι πρέπει να τα καταφέρει μόνο του χωρίς τη βοήθεια των άλλων. Η διέλευση αυτή είναι πολύ άσχημη για νέα ξεκινήματα και για επενδύσεις.

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 10:28
ΣΕΛΗΝΗ - ΔΙΑΣ  Τρίγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 16°24' του ΚΡΙΟΥ και ο ΔΙΑΣ  στις 16°24' του ΤΟΞΟΤΗ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 16 Ιουλίου 08:27, μέχρι και την Δευτέρα 16 Ιουλίου 10:28.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 31 Μαρτίου έως 2 Απριλίου  και από 7 έως 9 Δεκεμβρίου .
Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 11:56
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ  Ημιεξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 17°08' του ΚΡΙΟΥ και ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ  στις 17°08' των ΙΧΘΥΩΝ 
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 16 Ιουλίου 09:55, μέχρι και την Δευτέρα 16 Ιουλίου 11:56.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 31 Μαρτίου έως 2 Απριλίου  και από 7 έως 9 Μαρτίου .
Επωφεληθείτε και αξιοποιήστε τον χρόνο σας για να βρεθείτε σε ένα πνευματικό περιβάλλον, είτε πρόκειται για μια εκκλησία ή  ένα φυσικό περιβάλλον, ή ακούγοντας όμορφη μουσική. Αυτές οι εμπειρίες σας ξεκουράζουν και σας επαναφορτίζουν.

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 14:57
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΡΗΣ  Χιαστί
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 18°38' του ΚΡΙΟΥ και ο ΑΡΗΣ  στις 18°39' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 16 Ιουλίου 12:56, μέχρι και την Δευτέρα 16 Ιουλίου 14:57.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 31 Μαρτίου έως 2 Απριλίου  και από 10 έως 12 Σεπτεμβρίου .
Ξαφνικά, και ενώ εσύ κάνεις τις απαιτούμενες προσπάθειες για να προωθήσεις ένα σχέδιο σου, παρεμβαίνει κάποιος τρίτος και ανατρέπεται. Έτσι, μπορούμε να πούμε ότι ο εκνευρισμός σου θα είναι δικαιολογημένος, αλλά με το να χάσεις την ψυχραιμία σου δεν κερδίζεις τίποτα. Εκείνο, λοιπόν, που μπορείς να κάνεις τώρα είναι ν' αλλάξεις τρόπο δράσης και να χρησιμοποιήσεις άλλες τεχνικές.

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 01:06
ΣΕΛΗΝΗ - ΗΛΙΟΣ  Χιαστί
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 23°44' του ΚΡΙΟΥ και ο ΗΛΙΟΣ  στις 23°44' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 16 Ιουλίου 23:06, μέχρι και την Τρίτη 17 Ιουλίου 01:05.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 13 έως 15 Απριλίου  και από 16 έως 18 Σεπτεμβρίου .
Η διάθεσή σου θα είναι υποτονική. Τα θέματα του σπιτιού κι οι άνθρωποι της οικογένειας θα σου προκαλέσουν συναισθήματα απαισιοδοξίας. Από σένα απαιτείται προσαρμοστικότητα, υπευθυνότητα κι ανεκτικότητα. Με λίγη καλή διάθεση εκ μέρους σου στις .ανάγκες κι απαιτήσεις των άλλων, η καθημερινότητα  τελικά θα κυλήσει καλά.

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 11:46
Ο ΚΡΟΝΟΣ σε στάση πριν γίνει Ορθόδρομος
Την στιγμή της στάσης ο ΚΡΟΝΟΣ  θα βρίσκεται στις 13°27' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Η περίοδος των δύο ημερών που ακολουθεί θέματα σχετικά με αυτά που δημιούργησε ο ανάδρομος Κρόνος, επιπολαιότητα, αδικία, άσχημες καταστάσεις  αρχίζουν να εκλείπουν.

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 13:30
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο του ΤΑΥΡΟΥ
Η Σελήνη στο ζώδιο του σταθερού Ταύρου τονίζει τον αισθησιασμό, την απόλαυση νέων γευστικών απολαύσεων, την αναζήτηση της υλικής και της συναισθηματικής σταθερότητας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για ν’ ασχοληθούμε με την περιποίηση του σώματός μας και κυρίως του προσώπου μας, ν’ ακούσουμε τις αγαπημένες μας μελωδίες, να φάμε το αγαπημένο μας φαγητό και να βρούμε τρόπους για την καλυτέρευση των οικονομικών μας. 

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 16:33
ΣΕΛΗΝΗ - ΔΙΑΣ  Ενάμισι τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 01°32' του ΤΑΥΡΟΥ και ο ΔΙΑΣ  στις 16°32' του ΤΟΞΟΤΗ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τρίτη 17 Ιουλίου 14:33, μέχρι και την Τρίτη 17 Ιουλίου 16:32.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 13 έως 15 Απριλίου  και από 7 έως 9 Δεκεμβρίου .
Παρόλο που αυτή η διέλευση σου φέρνει ένα αισιόδοξο μήνυμα με προοπτικές να επεκταθείς στους τομείς που ενεργοποιούνται, εσύ νιώθεις αβέβαιος για το αποτέλεσμα. Ίσως γιατί, ταυτόχρονα, απαιτούνται κάποιες αλλαγές. Ίσως όμως και γιατί κάποιες υποσχέσεις που σου δίνονται, ξαφνικά δεν τηρούνται. Εφόσον, όμως, εσύ νιώθεις ότι μπορείς να πετύχεις κάτι θετικό, μην παρασύρεσαι από κανένα. Κράτησε μία σταθερότητα στις ιδέες και τις ενέργειές σου. Μπορεί, απρόοπτα, κάποιος «από μηχανής θεός» να εμφανιστεί και να σε προστατέψει. Αρκεί στις συναλλαγές σου, να είσαι έντιμος και φερέγγυος.

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 17:41
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ  Ημιτετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 02°06' του ΤΑΥΡΟΥ και ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ  στις 17°06' των ΙΧΘΥΩΝ 
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τρίτη 17 Ιουλίου 15:41, μέχρι και την Τρίτη 17 Ιουλίου 17:40.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 13 έως 15 Απριλίου  και από 7 έως 9 Μαρτίου .
Ο Ποσειδώνας ως εκφραστής του ονείρου, σ' αυτή τη φάση της ζωής σου, μπορεί να σου προσδώσει μια αόριστη ανησυχία. Έτσι καθετί καινούργιο, που ξεκινάει τώρα, θα σου προκαλεί άγχος ακριβώς επειδή θα είναι δύσκολο να προσδιορίσεις τη μελλοντική του τύχη και επειδή, τη στιγμή που θα νομίζεις ότι έχεις φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα, κάτι θα «στραβώνει» που θα σε αναγκάζει ν' αρχίζεις πάλι από την αρχή. Γι' αυτό, προσπάθησε να είσαι επιφυλακτικός στις υποσχέσεις που σου δίνονται και στις γνωριμίες που κάνεις. Επίσης, στις συναλλαγές σου δεν αρκεί μόνο να ελέγχεις τη συμπεριφορά των άλλων, έχοντας το φόβο της εξαπάτησης, οφείλεις να είσαι και εσύ έντιμος στις δοσοληψίες σου. Κάθε παράνομη σχέση και συνεργασία μπορεί να σε μπλέξει σε περιπέτειες και τελικά να εκτεθείς. Μην ξεκινάς τίποτα καινούργιο στη δουλειά σου και, κυρίως, απόφυγε να επενδύσεις χρήματα, έστω και αν οι προϋποθέσεις που υπάρχουν σου δίνουν την εντύπωση ότι είναι άριστες. Τέλος απόφυγε τα οινοπνευματώδη και τα ηρεμιστικά. Μπορεί να νομίζεις ότι σε βοηθούν να χαλαρώνεις, ενώ στην πραγματικότητα αποκτάς μία κακή και επικίνδυνη έξη, ως προς αυτά.

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 21:20
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΦΡΟΔΙΤΗ  Χιαστί
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 03°57' του ΤΑΥΡΟΥ και η ΑΦΡΟΔΙΤΗ  στις 03°57' του ΖΥΓΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τρίτη 17 Ιουλίου 19:20, μέχρι και την Τρίτη 17 Ιουλίου 21:19.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 13 έως 15 Απριλίου  και από 25 έως 27 Σεπτεμβρίου .
Κάποια πράξη, χαρακτηριστική για την ασυνέπειά της, ίσως σε λυπήσει. Τα κοινωνικά θέματα δε θα σ' ενθουσιάζουν και η γενικότερη συναισθηματική σου κατάσταση θα είναι υποτονική. Τις ελεύθερες ώρες σου προτίμησε να τις περάσεις κοντά σε απροβλημάτιστους ανθρώπους διότι έχεις ανάγκη από ηρεμία.

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 22:23
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΡΗΣ  Ενάμισι τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 04°29' του ΤΑΥΡΟΥ και ο ΑΡΗΣ  στις 19°29' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τρίτη 17 Ιουλίου 20:23, μέχρι και την Τρίτη 17 Ιουλίου 22:22.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 13 έως 15 Απριλίου  και από 11 έως 13 Σεπτεμβρίου .
Ξαφνικά, και ενώ εσύ κάνεις τις απαιτούμενες προσπάθειες για να προωθήσεις ένα σχέδιο σου, παρεμβαίνει κάποιος τρίτος και ανατρέπεται. Έτσι, μπορούμε να πούμε ότι ο εκνευρισμός σου θα είναι δικαιολογημένος, αλλά με το να χάσεις την ψυχραιμία σου δεν κερδίζεις τίποτα. Εκείνο, λοιπόν, που μπορείς να κάνεις τώρα είναι ν' αλλάξεις τρόπο δράσης και να χρησιμοποιήσεις άλλες τεχνικές.

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 23:57
ΕΡΜΗΣ - ΟΥΡΑΝΟΣ  Χιαστί
Την στιγμή της όψης ο ΕΡΜΗΣ θα βρίσκεται στις 06°05' του ΖΥΓΟΥ και ο ΟΥΡΑΝΟΣ  στις 06°05' του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τρίτη 17 Ιουλίου 15:52, μέχρι και την Τετάρτη 18 Ιουλίου 06:01.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 26 έως 28 Σεπτεμβρίου  και από 25 έως 27 Απριλίου .
Τα ζητήματα που θα προκύψουν στο διάστημα που θα πραγματοποιείται αυτή η διέλευση θα 'ναι ασταθή και δε θα 'χουν ουσιαστική πρακτική εφαρμογή. Πολλές φορές θα στριφογυρίζεις στο μυαλό σου εκκεντρικές ιδέες, επιζητώντας τον τρόπο να τις υλοποιήσεις αλλά πώς; Αν, τελικά, βρεις τον τρόπο, κράτησε τις επιφυλάξεις σου, έτσι ώστε να 'σαι προετοιμασμένος για την αποτυχία —αν συμβεί. Σ' αυτό το διάστημα, ίσως νιώσεις μία νευρική υπερένταση, η οποία μπορεί να σ' ακολουθεί και στο βραδινό σου ύπνο, προκαλώντας σου συχνά αϋπνίες. Απροσδόκητες συναντήσεις ή ειδήσεις πιθανόν να σου χαλούν τα σχέδια, με αποτέλεσμα μερικές φορές να μην μπορείς να κρύψεις την οργή σου. Σε υποσχέσεις που θα σου δίνονται, ή σε διαγωνισμούς, εφόσον βρίσκεσαι σε περίοδο εξετάσεων στη διάρκεια που πραγματοποιείται αυτή η διέλευση, μπορεί να χρειαστεί να επανέλθεις, καθώς όλα τώρα λειτουργούν με την έννοια της ρευστότητας.

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 01:30
ΣΕΛΗΝΗ - ΟΥΡΑΝΟΣ  Σύνοδος
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ και ο ΟΥΡΑΝΟΣ  θα βρίσκονται στις 06°04' του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τρίτη 17 Ιουλίου 23:30, μέχρι και την Τετάρτη 18 Ιουλίου 01:29.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 25 έως 27 Απριλίου .
Ξαφνικά και αναπάντεχα στη ζωή του ατόμου εμφανίζονται νέα άτομα και αποκτά καινούργια ενδιαφέροντα που κάνουν τη ζωή του πιο περιπετειώδη και συναρπαστική.

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 01:46
ΣΕΛΗΝΗ - ΕΡΜΗΣ  Χιαστί
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 06°12' του ΤΑΥΡΟΥ και ο ΕΡΜΗΣ  στις 06°12' του ΖΥΓΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τρίτη 17 Ιουλίου 23:46, μέχρι και την Τετάρτη 18 Ιουλίου 01:45.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 25 έως 27 Απριλίου  και από 28 έως 30 Σεπτεμβρίου .
Όταν από τις συζητήσεις σου βλέπεις ότι δεν υπάρχει ταύτιση απόψεων, δε σε συμφέρει να νευριάσεις. Προσπάθησε με τα επιχειρήματά σου να πείσεις τους άλλους.

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 09:18
ΣΕΛΗΝΗ - ΗΛΙΟΣ  Ενάμισι τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 10°02' του ΤΑΥΡΟΥ και ο ΗΛΙΟΣ  στις 25°03' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τετάρτη 18 Ιουλίου 07:18, μέχρι και την Τετάρτη 18 Ιουλίου 09:17.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 25 έως 27 Απριλίου  και από 17 έως 19 Σεπτεμβρίου .
Η διάθεσή σου θα είναι υποτονική. Τα θέματα του σπιτιού κι οι άνθρωποι της οικογένειας θα σου προκαλέσουν συναισθήματα απαισιοδοξίας. Από σένα απαιτείται προσαρμοστικότητα, υπευθυνότητα κι ανεκτικότητα. Με λίγη καλή διάθεση εκ μέρους σου στις .ανάγκες κι απαιτήσεις των άλλων, η καθημερινότητα  τελικά θα κυλήσει καλά.

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 16:51
ΣΕΛΗΝΗ - ΚΡΟΝΟΣ  Τρίγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 13°54' του ΤΑΥΡΟΥ και ο ΚΡΟΝΟΣ  στις 13°54' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τετάρτη 18 Ιουλίου 14:51, μέχρι και την Τετάρτη 18 Ιουλίου 16:50.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 25 έως 27 Απριλίου  και από 3 έως 5 Ιανουαρίου .
Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 22:14
ΣΕΛΗΝΗ - ΔΙΑΣ  Χιαστί
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 16°39' του ΤΑΥΡΟΥ και ο ΔΙΑΣ  στις 16°40' του ΤΟΞΟΤΗ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τετάρτη 18 Ιουλίου 20:14, μέχρι και την Τετάρτη 18 Ιουλίου 22:13.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 25 έως 27 Απριλίου  και από 8 έως 10 Δεκεμβρίου .
Παρόλο που αυτή η διέλευση σου φέρνει ένα αισιόδοξο μήνυμα με προοπτικές να επεκταθείς στους τομείς που ενεργοποιούνται, εσύ νιώθεις αβέβαιος για το αποτέλεσμα. Ίσως γιατί, ταυτόχρονα, απαιτούνται κάποιες αλλαγές. Ίσως όμως και γιατί κάποιες υποσχέσεις που σου δίνονται, ξαφνικά δεν τηρούνται. Εφόσον, όμως, εσύ νιώθεις ότι μπορείς να πετύχεις κάτι θετικό, μην παρασύρεσαι από κανένα. Κράτησε μία σταθερότητα στις ιδέες και τις ενέργειές σου. Μπορεί, απρόοπτα, κάποιος «από μηχανής θεός» να εμφανιστεί και να σε προστατέψει. Αρκεί στις συναλλαγές σου, να είσαι έντιμος και φερέγγυος.

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 23:01
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ  Εξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 17°04' του ΤΑΥΡΟΥ και ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ  στις 17°04' των ΙΧΘΥΩΝ 
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τετάρτη 18 Ιουλίου 21:01, μέχρι και την Τετάρτη 18 Ιουλίου 23:00.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 25 έως 27 Απριλίου  και από 7 έως 9 Μαρτίου .
Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 05:19
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΡΗΣ  Τρίγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 20°18' του ΤΑΥΡΟΥ και ο ΑΡΗΣ  στις 20°19' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Πέμπτη 19 Ιουλίου 03:20, μέχρι και την Πέμπτη 19 Ιουλίου 05:17.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 10 Μαΐου  και από 12 έως 14 Σεπτεμβρίου .
Η διάθεση είναι καλή και το άτομο έχει την τάση να μοιραστεί τα συναισθήματά του με τους άλλους. Με την επίδραση αυτής της διέλευσης, πολλές φορές, λύνονται τα προβλήματα τα οποία είχαν προκύψει σε ένα ζευγάρι. Η δημιουργικότητα και η δράση συναντώνται σ’ αυτήν την αρμονική διέλευση. Το άτομο έχει την «έμπνευση» και την ευκαιρία να κάνει ακριβώς αυτό που θέλει, χωρίς να ενοχλεί κανέναν, και χωρίς να δρα γρήγορα και παρορμητικά.

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 05:58
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΦΡΟΔΙΤΗ  Ενάμισι τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 20°38' του ΤΑΥΡΟΥ και η ΑΦΡΟΔΙΤΗ  στις 05°39' του ΖΥΓΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Πέμπτη 19 Ιουλίου 03:59, μέχρι και την Πέμπτη 19 Ιουλίου 05:56.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 10 Μαΐου  και από 27 έως 29 Σεπτεμβρίου .
Κάποια πράξη, χαρακτηριστική για την ασυνέπειά της, ίσως σε λυπήσει. Τα κοινωνικά θέματα δε θα σ' ενθουσιάζουν και η γενικότερη συναισθηματική σου κατάσταση θα είναι υποτονική. Τις ελεύθερες ώρες σου προτίμησε να τις περάσεις κοντά σε απροβλημάτιστους ανθρώπους διότι έχεις ανάγκη από ηρεμία.

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 06:01
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΛΟΥΤΩΝ  Τρίγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 20°40' του ΤΑΥΡΟΥ και ο  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ  στις 20°40' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Πέμπτη 19 Ιουλίου 04:02, μέχρι και την Πέμπτη 19 Ιουλίου 05:59.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 10 Μαΐου  και από 10 έως 12 Ιανουαρίου .
Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 11:33
ΣΕΛΗΝΗ - ΕΡΜΗΣ  Ενάμισι τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 23°32' του ΤΑΥΡΟΥ και ο ΕΡΜΗΣ  στις 08°32' του ΖΥΓΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Πέμπτη 19 Ιουλίου 09:34, μέχρι και την Πέμπτη 19 Ιουλίου 11:31.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 10 Μαΐου  και από 30 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου Όταν από τις συζητήσεις σου βλέπεις ότι δεν υπάρχει ταύτιση απόψεων, δε σε συμφέρει να νευριάσεις. Προσπάθησε με τα επιχειρήματά σου να πείσεις τους άλλους.

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 11:46
Ο ΚΡΟΝΟΣ γίνεται Ορθόδρομος
Την στιγμή της στάσης ο ΚΡΟΝΟΣ  θα βρίσκεται στις 13°27' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αν εξαιρέσουμε τις περιόδους που ο Κρόνος θα σχηματίζει άσχημες πλανητικές όψεις,  με  άλλους πλανήτες, η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για ανταγωνιστικότητα,  ανέλιξη,  διεκδίκηση , αλλά και γενικά για  θέματα που εξουσιάζει αυτός ο σοβαρός πλανήτης.

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 13:27
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΟΥΡΑΝΟΣ  Χιαστί
Την στιγμή της όψης η ΑΦΡΟΔΙΤΗ θα βρίσκεται στις 06°02' του ΖΥΓΟΥ και ο ΟΥΡΑΝΟΣ  στις 06°02' του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Πέμπτη 19 Ιουλίου 02:47, μέχρι και την Πέμπτη 19 Ιουλίου 22:06.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 27 έως 29 Σεπτεμβρίου  και από 25 έως 27 Απριλίου .
Ξαφνικά μπορεί ν' αλλάξουν τα κοινωνικά σου ενδιαφέροντα, καθώς περίεργης νοοτροπίας άνθρωποι μπορεί να μπουν στη ζωή σου. Στην αρχή θα σ' εντυπωσιάσουν αλλά, όταν η διέλευση πάψει να λειτουργεί, θα διαπιστώσεις ότι ήταν απλώς κι αυτές κάποιες περαστικές ιστορίες της ζωής σου. Γι' αυτό, απόφυγε με τις γνωριμίες που θα κάνεις αυτό το διάστημα να δεθείς συναισθηματικά. Ωστόσο, μπορεί να επιθυμήσεις τη διακοπή μιας ήδη υπάρχουσας αισθηματικής σχέσης ή αυτή την επιθυμία να την εκφράσουν οι άλλοι προς εσένα.

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 16:56
ΣΕΛΗΝΗ - ΗΛΙΟΣ  Τρίγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 26°19' του ΤΑΥΡΟΥ και ο ΗΛΙΟΣ  στις 26°20' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Πέμπτη 19 Ιουλίου 14:57, μέχρι και την Πέμπτη 19 Ιουλίου 16:54.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 10 Μαΐου  και από 18 έως 20 Σεπτεμβρίου .
Είναι μια άριστη διέλευση, που δίνει ζωτικότητα και καλή διάθεση στο άτομο και το κάνει πολύ γοητευτικό. Ιδανική διέλευση για διεκπεραιώσεις εκκρεμοτήτων που αφορούν σε επαγγελματικά θέματα. Επίσης, για όσους κάνουν επαγγέλματα που θέλουν δημοσιότητα, είναι ιδανική διέλευση για να παρουσιαστούν στο κοινό.

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 18:32
ΑΡΗΣ - ΠΛΟΥΤΩΝ  Τρίγωνο
Την στιγμή της όψης ο ΑΡΗΣ θα βρίσκεται στις 20°40' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ και ο  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ  στις 20°40' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τετάρτη 18 Ιουλίου 22:46, μέχρι και την Παρασκευή 20 Ιουλίου 12:17.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 12 έως 14 Σεπτεμβρίου  και από 10 έως 12 Ιανουαρίου .
Πολύ καλή αυτή η διέλευση για ένα άτομο, γιατί του δίνει αυτοπεποίθηση και το βοηθά να συνειδητοποιήσει τις δυνάμεις του. Η ενεργητικότητα και η καλή ψυχική και σωματική κατάσταση βοηθούν το άτομο να αλλάξει τη ζωή του προς το καλύτερο, διευρύνοντας τις δραστηριότητές του.

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 21:52
ΣΕΛΗΝΗ - ΚΡΟΝΟΣ  Ενάμισι τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 28°54' του ΤΑΥΡΟΥ και ο ΚΡΟΝΟΣ  στις 13°54' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Πέμπτη 19 Ιουλίου 19:53, μέχρι και την Πέμπτη 19 Ιουλίου 21:50.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 10 Μαΐου  και από 3 έως 5 Ιανουαρίου .
Αστάθμητοι παράγοντες, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα, θα κλονίσουν, σχεδόν, την εμπιστοσύνη σου όχι μόνον απέναντι στους άλλους, αλλά και στον ίδιο σου τον εαυτό,  αφού μπορεί να νιώσεις, ξαφνικά, ότι δεν αξίζεις τίποτα. Δεν είναι όμως τα πράγματα έτσι. Απλά, μπορεί να σε φορτώσουν με επιπρόσθετες ευθύνες, για τις οποίες δεν είσαι αρκετά προετοιμασμένος, και οι απαιτήσεις των άλλων να ξεπερνούν τα όρια της αντοχής σου. Το χειρότερο, σ' αυτήν την περίπτωση, είναι ότι ενώ εσύ κουράζεσαι και αγωνιάς εκείνοι δείχνουν αδιάφοροι, για τις προσπάθειες που καταβάλλεις. Το μόνο που απομένει να κάνεις, λοιπόν, είναι να δείξεις υπομονή. Έτσι, δούλεψε μεθοδικά, ξεπλήρωσε τα τυχόν χρέη σου, εκπλήρωσε τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει και, κυρίως, προσπάθησε να μη χάσεις τον έλεγχο των καταστάσεων που ζεις.

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 23:57
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο των ΔΙΔΥΜΩΝ
Η Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων του μεταβλητού αυτού αέρινου ζωδίου. τονίζει την επικοινωνία όλων των ειδών, την ομιλία, την ευγλωττία, την κίνηση, αλλά και την νευρικότητα και την ανησυχία.  Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για να επικοινωνήσουμε με αδέλφια, με κοντινούς συγγενείς, με φίλους και γνωστούς, να πάμε ένα κοντινό ταξίδι, να προβάλουμε τις ιδέες μας, να συζητήσουμε για σοβαρά ή και για λιγότερο σοβαρά θέματα, για να κουτσομπολέψουμε, για να στείλουμε e-mail, για να τηλεφωνήσουμε ή για να ασχοληθούμε με το διαδίκτυο. Στο ίδιο χρονικό διάστημα θα πρέπει να προσέξουμε, μήπως από παρόρμηση, παρανοήσουμε την λεκτική σημασία αυτών που θ’ ακούσουμε.

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 07:36
ΑΡΗΣ - ΟΥΡΑΝΟΣ  Ενάμισι τετράγωνο
Την στιγμή της όψης ο ΑΡΗΣ θα βρίσκεται στις 21°01' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ και ο ΟΥΡΑΝΟΣ  στις 06°01' του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Πέμπτη 19 Ιουλίου 11:51, μέχρι και το Σάββατο  21 Ιουλίου 01:20.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 13 έως 15 Σεπτεμβρίου  και από 25 έως 27 Απριλίου .
Παρ’ όλη τη διάθεσή σου ν' αλλάξεις κάποια πράγματα, εντούτοις σου φαίνεται δύσκολο να τα πραγματοποιήσεις, καθώς τα βλέπεις μέσα από μία αντικειμενική σκοπιά και υποθέτεις ότι η όποια αλλαγή μπορεί να ενοχλήσει το περιβάλλον σου. Πραγματικά, επαγγελματικές αποφάσεις, κινήσεις και προσωπικές σχέσεις μπορεί να γίνουν στόχος αντιθέσεων και αλλαγών κατεύθυνσης. Η μόνη λύση, για ν' απαλλαγείς από κάθε είδους ενοχλητική κατάσταση, είναι ν' αποδεσμευτείς απ' όλους κι όλα και να ενεργήσεις με δική σου πρωτοβουλία. Επίσης, κάτι άλλο που μπορεί να συμβεί κάτω απ' την επιρροή αυτής της διέλευσης είναι ένα ατύχημα, μία ζημιά, μία δυσμενής κριτική σε βάρος σου ή μια βίαιη διαμάχη χωρίς ουσιαστική αιτία. Τέτοιες καταστάσεις θα σ' εξωθήσουν να διακόψεις με ανθρώπους και καταστάσεις. Η καλύτερη, όμως, αντιμετώπιση είναι να μπορέσεις να έρθεις σε μία συμφωνία, τόσο με τον εαυτό σου όσο και με τους άλλους. Αν, όμως, από την αρχή έχεις προετοιμαστεί ανάλογα στα θέματα που επηρεάζονται από τη διέλευση, θα μπορέσεις να ξεφύγεις απ' τις δυσκολίες, χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα.

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 10:45
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΛΟΥΤΩΝ  Ενάμισι τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 05°40' των ΔΙΔΥΜΩΝ και ο  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ  στις 20°40' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Παρασκευή 20 Ιουλίου 08:47, μέχρι και την Παρασκευή 20 Ιουλίου 10:42.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 20 έως 22 Μαΐου  και από 10 έως 12 Ιανουαρίου .
Στη διάρκεια αυτής της διέλευσης, μπορεί να βγει στην επιφάνεια ένα παλιό ξεχασμένο πρόβλημα, το οποίο, όμως, να απαιτήσει άμεση λύση. Η όλη κατάσταση, μπορεί να σου προκαλέσει έντονη σύγχυση και να κάνεις σωρεία λαθών, προσπαθώντας να ξεφύγεις από τον «κλοιό» που θα βρίσκεσαι. Εκείνο που συνιστάται, σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι να έλθεις σε κάποια συμφωνία με το διαμαχόμενο άνθρωπο. Επίσης, μπορεί ν' αντιμετωπίσεις προβλήματα στις σχέσεις σου με ανθρώπους, με τους οποίους συνεργάζεσαι για την επίτευξη ενός κοινού σκοπού. Αν, τελικά, διαπιστώσεις ότι η συμπεριφορά τους σε θίγει, προτίμησε να διακόψεις την όποια συναλλαγή μαζί τους, ήρεμα και όχι με αντιδικίες.

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 11:25
ΣΕΛΗΝΗ - ΟΥΡΑΝΟΣ  Ημιεξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 06°01' των ΔΙΔΥΜΩΝ και ο ΟΥΡΑΝΟΣ  στις 06°00' του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Παρασκευή 20 Ιουλίου 09:27, μέχρι και την Παρασκευή 20 Ιουλίου 11:22.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 20 έως 22 Μαΐου  και από 25 έως 27 Απριλίου .
Θα σας αρέσει αυτό το διάστημα να είστε ελεύθεροι και να διασκεδάζετε για να σπάσετε τη συνηθισμένη ρουτίνα. Αυτό μπορεί να μην είναι ένα από τα πιο εμφανή χαρακτηριστικά σας, αλλά είναι ένα διάλυμα για σας.

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 13:50
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΦΡΟΔΙΤΗ  Τρίγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 07°17' των ΔΙΔΥΜΩΝ και η ΑΦΡΟΔΙΤΗ  στις 07°18' του ΖΥΓΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Παρασκευή 20 Ιουλίου 11:52, μέχρι και την Παρασκευή 20 Ιουλίου 13:47.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 20 έως 22 Μαΐου  και από 29 Σεπτεμβρίου έως 1 Οκτωβρίου .
Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 20:23
ΣΕΛΗΝΗ - ΕΡΜΗΣ  Τρίγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 10°46' των ΔΙΔΥΜΩΝ και ο ΕΡΜΗΣ  στις 10°46' του ΖΥΓΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Παρασκευή 20 Ιουλίου 18:25, μέχρι και την Παρασκευή 20 Ιουλίου 20:20.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 20 έως 22 Μαΐου  και από 2 έως 4 Οκτωβρίου .
Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 02:15
ΣΕΛΗΝΗ - ΚΡΟΝΟΣ  Χιαστί
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 13°54' των ΔΙΔΥΜΩΝ και ο ΚΡΟΝΟΣ  στις 13°54' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από το Σάββατο  21 Ιουλίου 00:18, μέχρι και το Σάββατο  21 Ιουλίου 02:11.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 3 έως 5 Ιουνίου  και από 3 έως 5 Ιανουαρίου .
Αστάθμητοι παράγοντες, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα, θα κλονίσουν, σχεδόν, την εμπιστοσύνη σου όχι μόνον απέναντι στους άλλους, αλλά και στον ίδιο σου τον εαυτό,  αφού μπορεί να νιώσεις, ξαφνικά, ότι δεν αξίζεις τίποτα. Δεν είναι όμως τα πράγματα έτσι. Απλά, μπορεί να σε φορτώσουν με επιπρόσθετες ευθύνες, για τις οποίες δεν είσαι αρκετά προετοιμασμένος, και οι απαιτήσεις των άλλων να ξεπερνούν τα όρια της αντοχής σου. Το χειρότερο, σ' αυτήν την περίπτωση, είναι ότι ενώ εσύ κουράζεσαι και αγωνιάς εκείνοι δείχνουν αδιάφοροι, για τις προσπάθειες που καταβάλλεις. Το μόνο που απομένει να κάνεις, λοιπόν, είναι να δείξεις υπομονή. Έτσι, δούλεψε μεθοδικά, ξεπλήρωσε τα τυχόν χρέη σου, εκπλήρωσε τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει και, κυρίως, προσπάθησε να μη χάσεις τον έλεγχο των καταστάσεων που ζεις.

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 07:53
ΣΕΛΗΝΗ - ΔΙΑΣ  Αντίθεση
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 16°56' των ΔΙΔΥΜΩΝ και ο ΔΙΑΣ  στις 16°56' του ΤΟΞΟΤΗ
Αυτή η όψη διαρκεί από το Σάββατο  21 Ιουλίου 05:56, μέχρι και το Σάββατο  21 Ιουλίου 07:49.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 3 έως 5 Ιουνίου  και από 8 έως 10 Δεκεμβρίου .
Οι υπερβολές και οι καταχρήσεις προκαλούν την τάση για τεμπελιά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές εκκρεμότητες. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση δεν μπορεί να αξιολογήσει σωστά τις δυνάμεις του και μπλέκεται σε υποθέσεις στις οποίες δεν μπορεί να ανταποκριθεί.

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 08:01
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ  Τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 17°00' των ΔΙΔΥΜΩΝ και ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ  στις 17°00' των ΙΧΘΥΩΝ 
Αυτή η όψη διαρκεί από το Σάββατο  21 Ιουλίου 06:04, μέχρι και το Σάββατο  21 Ιουλίου 07:57.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 3 έως 5 Ιουνίου  και από 6 έως 8 Μαρτίου .
Η διάθεση του ατόμου είναι κυκλοθυμική και η αστάθεια χαρακτηρίζει τις πράξεις του και τα συναισθήματά του. Στο σπίτι δημιουργούνται ζημιές από αμέλεια, που προκαλούν έξοδα.

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 14:47
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΛΟΥΤΩΝ  Χιαστί
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 20°39' των ΔΙΔΥΜΩΝ και ο  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ  στις 20°40' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από το Σάββατο  21 Ιουλίου 12:50, μέχρι και το Σάββατο  21 Ιουλίου 14:43.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 3 έως 5 Ιουνίου  και από 10 έως 12 Ιανουαρίου .
Στη διάρκεια αυτής της διέλευσης, μπορεί να βγει στην επιφάνεια ένα παλιό ξεχασμένο πρόβλημα, το οποίο, όμως, να απαιτήσει άμεση λύση. Η όλη κατάσταση, μπορεί να σου προκαλέσει έντονη σύγχυση και να κάνεις σωρεία λαθών, προσπαθώντας να ξεφύγεις από τον «κλοιό» που θα βρίσκεσαι. Εκείνο που συνιστάται, σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι να έλθεις σε κάποια συμφωνία με το διαμαχόμενο άνθρωπο. Επίσης, μπορεί ν' αντιμετωπίσεις προβλήματα στις σχέσεις σου με ανθρώπους, με τους οποίους συνεργάζεσαι για την επίτευξη ενός κοινού σκοπού. Αν, τελικά, διαπιστώσεις ότι η συμπεριφορά τους σε θίγει, προτίμησε να διακόψεις την όποια συναλλαγή μαζί τους, ήρεμα και όχι με αντιδικίες.

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 15:22
ΣΕΛΗΝΗ - ΟΥΡΑΝΟΣ  Ημιτετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 20°58' των ΔΙΔΥΜΩΝ και ο ΟΥΡΑΝΟΣ  στις 05°58' του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από το Σάββατο  21 Ιουλίου 13:25, μέχρι και το Σάββατο  21 Ιουλίου 15:18.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 3 έως 5 Ιουνίου  και από 25 έως 27 Απριλίου .
Την περίοδο που θα πραγματοποιείται αυτή η όψη, κατά διαστήματα θα έχεις μία νευρική ανησυχία. Καθετί που θα σε βγάζει έξω απ' τα προγράμματά σου θα σ' εκνευρίζει και θα σ' αναστατώνει. Από την άλλη, θα θέλεις ν' απαλλαγείς απ' όποιον κι οτιδήποτε σου περιορίζει την ανεξαρτησία. Έτσι μπορεί να σπάσεις κάποιους δεσμούς. Ο καλύτερος τρόπος να λειτουργήσεις αυτή τη διέλευση είναι να βρεις κάποια περίεργη απασχόληση ή χόμπι που θ' αποσπά το ενδιαφέρον σου και θα καλύπτει τις περισσότερες ώρες σου.

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 17:04
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΡΗΣ  Τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 21°54' των ΔΙΔΥΜΩΝ και ο ΑΡΗΣ  στις 21°54' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από το Σάββατο  21 Ιουλίου 15:07, μέχρι και το Σάββατο  21 Ιουλίου 17:00.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 3 έως 5 Ιουνίου  και από 13 έως 15 Σεπτεμβρίου .
Το άτομο που έχει αυτή τη διέλευση νιώθει πάρα πολύ άγχος, έχει πολλά νεύρα, όλα του φταίνε και πιστεύει ότι δεν μπορεί να βρει διεξόδους και να εκτονωθεί. Μία καλή αντίδραση είναι η σκληρή δουλειά, κατά προτίμηση χειρονακτική. Επίσης, η έντονη γυμναστική είναι το φάρμακο αυτής της όψης, γιατί βοηθά στην εκτόνωση και στην καλή κυκλοφορία. Η διέλευση αυτή προκαλεί πολλά νεύρα και την τάση να φερθούμε με οργή στους άλλους, σα να θέλουμε να τους εκδικηθούμε. Επειδή οι κινήσεις μας, όταν δεχόμαστε αυτή τη διέλευση, είναι πολύ νευρικές, μπορεί να έχουμε ατυχήματα, καψίματα ή κοψίματα με αιχμηρά

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 18:05
ΔΙΑΣ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ  Τετράγωνο
Την στιγμή της όψης ο ΔΙΑΣ θα βρίσκεται στις 16°59' του ΤΟΞΟΤΗ και ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ  στις 17°00' των ΙΧΘΥΩΝ 
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τρίτη 17 Ιουλίου 07:05, μέχρι και την Πέμπτη 26 Ιουλίου 03:04.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 10 Δεκεμβρίου  και από 6 έως 8 Μαρτίου .
Οι αυταπάτες, η υπερευαισθησία και μια μη ρεαλιστική άποψη για τη ζωή κάνουν αυτό το διάστημα δύσκολο. Αυτές οι όψεις μας φέρνουν συνήθως σε διάσταση με το περιβάλλον και μας κάνουν εύκολα θύματα απάτης. Από τη θετική πλευρά, η διαίσθηση και η προδιάθεση για μεταφυσικά ζητήματα ενισχύονται, αποφύγετε όμως τη συμμετοχή σε περίεργες θρησκευτικές ή λατρευτικές ομάδες, αν παρουσιαστεί αυτό το ενδεχόμενο. Η σύνοδος είναι δυσμενής και σημαίνει αθέμιτη κερδοσκοπία, ζημιά από τα πολιτικά ζητήματα, υπονόμευση των σχέσεων με δόλο ή δυσφήμιση. Ακόμη μπορεί να προκύψει απώλεια χρημάτων μέσω εκβιασμών, απατεώνων ή έμπιστων μέχρι τώρα ανθρώπων.

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 05:40
ΤΡΙΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΣΕΛΗΝΗΣ (Τετράγωνο με τον ΗΛΙΟ)
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 28°48' των ΔΙΔΥΜΩΝ και ο ΗΛΙΟΣ  στις 28°48' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Κυριακή 22 Ιουλίου 03:44, μέχρι και την Κυριακή 22 Ιουλίου 05:35.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 16 έως 18 Ιουνίου  και από 21 έως 23 Σεπτεμβρίου .
Η διάθεση του ατόμου είναι άσχημη, δε θέλει να βρίσκεται με πολύ κόσμο και νιώθει πολύ κουρασμένο. Με τέτοια διέλευση, το άτομο πρέπει να φροντίζει να ξεκουράζεται και να μη φορτώνει ιδιαίτερα το πρόγραμμά του.

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 07:50
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο του ΚΑΡΚΙΝΟΥ
Η Σελήνη στο συναισθηματικό ζώδιο του Καρκίνου του οποίου και είναι κυβερνήτης τονίζει την νοσταλγία για το παρελθόν και κυρίως για τα παιδικά μας τα χρόνια, την επιθυμία της σύνδεσής μας με την οικογένεια, και την αναζήτηση των ριζών της οικογένειας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για να έχετε μια πιο κοντινή επαφή με το σπίτι και την μητέρα, για ν’ απολαύσετε παλιά μουσική και τραγούδια, για να επανασυνδεθείτε με άτομα του παρελθόντος, για να παρακολουθήσετε αισθηματικές ταινίες, για να κάνετε ένα θαλασσινό ρομαντικό ταξίδι ή για ν’ απολαύσετε ένα παραδοσιακό σπιτικό φαγητό. 

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 18:31
ΣΕΛΗΝΗ - ΟΥΡΑΝΟΣ  Εξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 05°56' του ΚΑΡΚΙΝΟΥ και ο ΟΥΡΑΝΟΣ  στις 05°56' του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Κυριακή 22 Ιουλίου 16:35, μέχρι και την Κυριακή 22 Ιουλίου 18:26.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 16 έως 18 Ιουνίου  και από 25 έως 27 Απριλίου .
Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 19:10
ΕΡΜΗΣ - ΚΡΟΝΟΣ  Τετράγωνο
Την στιγμή της όψης ο ΕΡΜΗΣ θα βρίσκεται στις 13°54' του ΖΥΓΟΥ και ο ΚΡΟΝΟΣ  στις 13°55' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Κυριακή 22 Ιουλίου 10:43, μέχρι και την Δευτέρα 23 Ιουλίου 01:36.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 5 έως 7 Οκτωβρίου  και από 3 έως 5 Ιανουαρίου .
Η σκέψη μπλοκάρεται και οι αποφάσεις δεν είναι σωστές. Το άτομο κινδυνεύει να κάνει κινήσεις που θα αποβούν αρνητικές για την εξέλιξή του. Δεν θα έχει την ευχέρεια να επικοινωνήσει με τους άλλους και να διεκδικήσει αυτά που πρέπει, με αποτέλεσμα να διακυβεύονται τα συμφέροντά του. Με αυτές τις επιδράσεις δεν πρέπει να γίνονται καινούργια ξεκινήματα, γιατί δεν θα έχουν σταθερότητα και η μόνη απόδοσή τους θα είναι η κούραση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου