Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 23 έως 29 Σεπτεμβρίου 2019 από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ


ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
23 έως 29 Σεπτεμβρίου  2019
από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

Καλό Φθινόπωρο 

ΚΡΙΟΣ
Οι  συζητήσεις  αυτή την εβδομάδα θα έχουν κάποια δόση νοσταλγίας. Μπορείτε να συζητάτε  τα  πολύ  προσωπικά  σας  θέματα  με κάποιους που   εμπιστεύεστε. Οι επιπόλαιες αποφάσεις πρέπει ν’ αποφεύγονται αυτόν τον καιρό, ιδίως εκείνες που αφορούν μεγάλες δεσμεύσεις. Αν άτομο σας προσφέρει αγάπη και αφοσίωση ανταποδώστε του ανάλογα συναισθήματα.

ΤΑΥΡΟΣ
Οι γνωριμίες που θα ξεκινήσουν τώρα, δεν θα έχουν και μεγάλη διάρκεια. Γι’ αυτό μη βιαστείτε να κάνετε όνειρα πριν εξετάσετε σε βάθος τα πράγματα.  Τα όνειρα σας αφήστε τα για αργότερα. Κάποιο άτομο εντελώς διαφορετικό από σας, ίσως σας αναστατώσει αυτή την εποχή. Στον επαγγελματικό και στον προσωπικό σας τομέα προσπαθήστε να μην αφήνετε κενά και εκκρεμότητες, όμως χωρίς να υπερφορτώνετε το πρόγραμμά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι ημέρες αυτές θα είναι ημέρες  εκπλήξεων.  Καθώς δεν έχετε το ενδιαφέρον για καθημερινά πράγματα και σας διακατέχει κάποια τάση φυγής και ανεξαρτησίας. Θα είστε μέσα ακριβώς στο στοιχείο σας. Γι’ αυτό και μπορείτε, να αφήσετε τον εαυτό σας, να ξεφύγει από τα καθιερωμένα και να γνωρίσει πράγματα, πρωτοποριακά, διαφορετικά και συναρπαστικά. Η επικοινωνία σας με τους άλλους θα γίνεται όλο και πιο στενότερη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι ημέρες αυτές, θα σας διευκολύνουν στο να εφαρμόσετε τα σχέδια σας σε θέματα αισθηματικά και συνεργασίας. Προσέξτε όμως ν’ αποφύγετε προστριβές, με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και με την οικογένεια σας.  Μια εσωτερική αναζήτηση  για περισσότερη προσωπική ασφάλεια θα είναι τονισμένη ιδιαίτερα αυτό το διάστημα. Ατυχήματα λάθη που γίνονται από βιασύνη και εσωτερικές συγκρούσεις μπορεί να συμβούν.

ΛΕΩΝ
Οι σκέψεις και οι συζητήσεις σας θα εστιάζονται σε εργασιακά θέματα και σχέσεις με εργοδότες ή υφισταμένους σας. Οι πνευματικές σας ικανότητες θα βρίσκονται σε υψηλά επίπεδα και ο εγωισμός σας επίσης με αποτέλεσμα μια τάση αντιπαράθεσης. Στα συναισθηματικά σας αν υπάρχει κάποια ένταση αναθεωρήστε την τακτική σας. Αν η σχέση σας βρίσκεται σε καλόν δρόμο,  φερθείτε με αγάπη και κατανόηση. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι τραυματικές  εμπειρίες του παρελθόντος, θα πρέπει να σας προβληματίσουν και να σας αποτρέψουν από το να κάνετε τα ίδια τα λάθη. Αυτό το διάστημα αυτό θα νιώσετε την ανάγκη να κάνετε κάτι βεβιασμένο σε επίπεδο των ερωτικών σας θεμάτων που θα το μετανιώσετε στην συνέχεια. Αφήστε τα πράγματα να βαδίσουν με αργούς και σταθερούς ρυθμούς. Στον τομέα της υγείας, οι πλανήτες  σας θέλουν προσεκτικούς.

ΖΥΓΟΣ
Ότι έχετε να κάνετε κάτι που αφορά καθυστερημένες καταστάσεις κάντε το τώρα, γιατί αργότερα ίσως να μην σας δοθούν ανάλογες  ευκαιρίες. Αποφύγετε τις συγκρούσεις με τα κοντινά σας πρόσωπα  και ιδίως με αδέλφια και συγγενείς. Στα ερωτικά και τα συναισθηματικά σας, μην ψάχνεστε στις λεπτομέρειες των θεμάτων που σας απασχολούν και μην αναλύετε σε μεγάλο βαθμό τα γεγονότα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Πλανητικές όψεις και θέσεις μπορεί να δημιουργήσουν γενικές ανακατατάξεις αυτόν τον καιρό, όμως οι μικροενοχλήσεις  και  οι  ιδιαιτερότητες  των  άλλων  ίσως σας  εκνευρίζουν τώρα περισσότερο από ότι συνήθως. Αυτή την εποχή θα διαπιστώσετε ότι η προσωπικότητα σας είναι τονισμένη και ότι θα κάνετε τρομερή εντύπωση στους άλλους. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Προετοιμασθείτε για κάποιες αλλαγές στα σχέδιά σας  που θα σας οδηγήσουν σε νέα δημιουργικά μονοπάτια. Τώρα θα είστε σε θέση για  αποφασιστική δράση και θα έχετε τη δύναμη να φέρετε σε πέρας καταστάσεις που κάποια άλλη εποχή δεν θα το τολμούσατε. Οι στόχοι σας όμως αυτές τις μέρες πρέπει να μπουν σε κάποιο σχέδιο, γιατί μόνο τότε θα μπορέσετε να οδηγηθείτε στην επιτυχία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Στο διάστημα αυτό  αποφύγετε συγκρούσεις με συγγενείς και φίλους σας. Θα σας χαρακτηρίζει εκνευρισμός και ανυπομονησία, που πιθανόν να σας οδηγήσει σε βιαστικές κινήσεις. Το μυαλό σας θα είναι γρήγορα και οι αποφάσεις σας ξαφνικές. Μην υποσχεθείτε  κάτι που μελλοντικά δεν θα μπορέσετε να πραγματοποιήσετε. Οι ημέρες αυτές ενεργοποιούν το σεξουαλικό σας ταπεραμέντο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Στον συναισθηματικό σας τομέα αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να είσθε επιφυλακτικοί. Οι σχέσεις σας με άτομα του στενού σας περιβάλλοντος θα πρέπει να προσεχθούν πολύ. Ρίξτε τους τόνους σας και φροντίστε να επέλθει κλίμα αλληλοκατανόησης σ’ αυτές. Και στον ερωτικό τομέα θα χρειασθούν κάποιες υποχωρήσεις, αν θέλατε τα πάντα να εξελιχθούν σύμφωνα με τα σχέδια και τις προσδοκίες σας.

ΙΧΘΥΕΣ
Τα ερωτικά σας θέματα αυτόν τον καιρό θα σας απασχολούν περισσότερο από κάποιες άλλες εποχές και αν στο παρελθόν είχατε κάνει κακές επιλογές τα αρνητικά τους αποτελέσματα θα σας βλάψουν τώρα. Αναθεωρήστε την θέση και την στάση σας απέναντί σ’ εκείνους που σας παρουσιάζονται σαν φίλοι άλλα σας βλέπουν περισσότερο ως “συμφέρον”. Φερθείτε τώρα όσο μπορείτε πιο προσεκτικά.

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ
ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
23 έως 29 Σεπτεμβρίου  2019
από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 02:30
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΦΡΟΔΙΤΗ  Τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 10°26' του ΚΑΡΚΙΝΟΥ και η ΑΦΡΟΔΙΤΗ  στις 10°26' του ΖΥΓΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 23 Ιουλίου 00:36, μέχρι και την Δευτέρα 23 Ιουλίου 02:23.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 30 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου  και από 2 έως 4 Οκτωβρίου .
Η έλλειψη κατανόησης και το συναισθηματικό «μπέρδεμα» είναι οι βασικές αιτίες που οδηγούν σε λανθασμένες ενέργειες σε κοινωνικά θέματα, αλλά και σε κακούς χειρισμούς οικογενειακών προβλημάτων. Η διέλευση αυτή δημιουργεί την τάση για ασύστολες σπατάλες και για μανία καταναλωτισμού.

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 08:38
ΣΕΛΗΝΗ - ΚΡΟΝΟΣ  Αντίθεση
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 13°55' του ΚΑΡΚΙΝΟΥ και ο ΚΡΟΝΟΣ  στις 13°55' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 23 Ιουλίου 06:44, μέχρι και την Δευτέρα 23 Ιουλίου 08:31.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 30 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου  και από 3 έως 5 Ιανουαρίου .
Τα προβλήματα, το άγχος και η ανασφάλεια εξαντλούν το άτομο που δέχεται αυτή την όψη και προκαλούν υπερκόπωση. Για να μπορέσει το άτομο να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες, πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά και να κάνει υπομονή. Είναι δε απαραίτητο να καταλάβει, ότι πρέπει να τα καταφέρει μόνο του χωρίς τη βοήθεια των άλλων. Η διέλευση αυτή είναι πολύ άσχημη για νέα ξεκινήματα και για επενδύσεις.

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 10:22
ΣΕΛΗΝΗ - ΕΡΜΗΣ  Τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 14°54' του ΚΑΡΚΙΝΟΥ και ο ΕΡΜΗΣ  στις 14°55' του ΖΥΓΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 23 Ιουλίου 08:28, μέχρι και την Δευτέρα 23 Ιουλίου 10:15.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 30 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου  και από 6 έως 8 Οκτωβρίου .
Κακή διέλευση για να πάρετε αποφάσεις και να προγραμματίσετε το χρόνο σας. Τα άτομα που σας περιβάλλουν δεν σας δείχνουν κατανόηση, με την επίδραση αυτής της όψης, και το μεγαλύτερο δυστύχημα είναι ότι δεν μπορείτε να δείξετε ούτε εσείς.

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 10:50
Ο ΗΛΙΟΣ στο ζώδιο του ΖΥΓΟΥ
Περίοδος κατά την οποία το ενδιαφέρον του ατόμου θα στραφεί έντονα στους συντρόφους ή και στους συνεργάτες του και γενικά σε αυτούς με τους οποίους σχετίζεται. Ευκαιρία να βελτιώσει τις σχέσεις του, να συνεργαστεί με άλλους, να γνωρίσει τον εαυτό του μέσα από αυτούς. Πιθανόν να ενοχληθεί από κάποια κριτική σε σχέση με τα φανερά του ενδιαφέροντα. Γενικά όμως, είναι ευνοϊκή φάση για θέματα γάμου ή σχέσεων. 

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 13:55
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ  Τρίγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 16°56' του ΚΑΡΚΙΝΟΥ και ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ  στις 16°57' των ΙΧΘΥΩΝ 
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 23 Ιουλίου 12:01, μέχρι και την Δευτέρα 23 Ιουλίου 13:48.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 30 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου  και από 6 έως 8 Μαρτίου .
Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 14:22
ΣΕΛΗΝΗ - ΔΙΑΣ  Χιαστί
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 17°12' του ΚΑΡΚΙΝΟΥ και ο ΔΙΑΣ  στις 17°12' του ΤΟΞΟΤΗ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 23 Ιουλίου 12:28, μέχρι και την Δευτέρα 23 Ιουλίου 14:15.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 30 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου  και από 8 έως 10 Δεκεμβρίου .
Παρόλο που αυτή η διέλευση σου φέρνει ένα αισιόδοξο μήνυμα με προοπτικές να επεκταθείς στους τομείς που ενεργοποιούνται, εσύ νιώθεις αβέβαιος για το αποτέλεσμα. Ίσως γιατί, ταυτόχρονα, απαιτούνται κάποιες αλλαγές. Ίσως όμως και γιατί κάποιες υποσχέσεις που σου δίνονται, ξαφνικά δεν τηρούνται. Εφόσον, όμως, εσύ νιώθεις ότι μπορείς να πετύχεις κάτι θετικό, μην παρασύρεσαι από κανένα. Κράτησε μία σταθερότητα στις ιδέες και τις ενέργειές σου. Μπορεί, απρόοπτα, κάποιος «από μηχανής θεός» να εμφανιστεί και να σε προστατέψει. Αρκεί στις συναλλαγές σου, να είσαι έντιμος και φερέγγυος.

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 20:21
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΛΟΥΤΩΝ  Αντίθεση
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 20°39' του ΚΑΡΚΙΝΟΥ και ο  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ  στις 20°39' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 23 Ιουλίου 18:27, μέχρι και την Δευτέρα 23 Ιουλίου 20:14.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 30 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου  και από 10 έως 12 Ιανουαρίου .
Κάποιος κύκλος στη ζωή του ατόμου κλείνει οριστικά. Το άτομο δεν είναι έτοιμο να δεχτεί κάτι τέτοιο και οι ανασφάλειές του βγαίνουν στην επιφάνεια. Ταυτίζει το τέλος της κατάστασης με το τέλος της ζωή του-πολλές φορές-γιατί ο πόνος που νιώθει είναι δυσβάσταχτος. Ωστόσο τελικά, μέσα από αυτή την πολύ σκληρή περίοδο, ανακαλύπτει τις δυνάμεις του και την ικανότητά του να επιβιώνει και να αλλάζει ριζικά τη ζωή του, χρησιμοποιώντας την πείρα του παρελθόντος για τη μελλοντική του εξέλιξη και ευτυχία. Με μια τέτοια διέλευση, η καλύτερη αντίδραση είναι να ξεκινήσετε κάποια ψυχανάλυση, ώστε να βοηθηθείτε από την αρχή και να εντοπίσετε τις δυνάμεις σας, χωρίς να νιώσετε τον πόνο της μοναξιάς, που φέρνει συνήθως ο Πλούτωνας.

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 01:05
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΡΗΣ  Εξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 23°24' του ΚΑΡΚΙΝΟΥ και ο ΑΡΗΣ  στις 23°24' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 23 Ιουλίου 23:12, μέχρι και την Τρίτη 24 Ιουλίου 00:57.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 15 έως 17 Ιουλίου  και από 15 έως 17 Σεπτεμβρίου .
Η διάθεση είναι πολύ καλή και το άτομο που δέχεται τη διέλευση έχει έντονη την επιθυμία να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του.

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 12:19
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο του ΛΕΟΝΤΑ
Η Σελήνη στο φλογερό πύρινο ζώδιο του Λέοντα τονίζει την υπέρμετρη υπερηφάνεια και τον εγωκεντρικό χαρακτήρα του ατόμου, παράλληλα όμως μας βοηθάει για να ερωτευτούμε, για να βγάλουμε από μέσα μας την παιδική μας φύση και μαζί μ’ αυτή και την ξενοιασιά και την ανεμελιά και μας δημιουργεί την ανάγκη μας για ψυχαγωγία, διασκέδαση και αυτοπροβολή. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για διασκέδαση, χορό, ξεφάντωμα, για να οργανώσετε μια κοινωνική συγκέντρωση ή για να πάτε σε κάποιο πάρτι, για να φλερτάρετε ή και για να ερωτευτείτε.

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 14:12
ΣΕΛΗΝΗ - ΗΛΙΟΣ  Εξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 01°06' του ΛΕΟΝΤΑ και ο ΗΛΙΟΣ  στις 01°06' του ΖΥΓΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τρίτη 24 Ιουλίου 12:19, μέχρι και την Τρίτη 24 Ιουλίου 14:04.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 15 έως 17 Ιουλίου  και από 23 έως 25 Σεπτεμβρίου .
Κάποια πρόταση θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα, γιατί με λίγη προσπάθεια θα βοηθήσει το άτομο να γίνει περισσότερο δημοφιλές στον τομέα του.

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 15:34
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ  Ενάμισι τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 01°55' του ΛΕΟΝΤΑ και ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ  στις 16°55' των ΙΧΘΥΩΝ 
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τρίτη 24 Ιουλίου 13:41, μέχρι και την Τρίτη 24 Ιουλίου 15:26.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 15 έως 17 Ιουλίου  και από 6 έως 8 Μαρτίου .
Στο διάστημα που πραγματοποιείται αυτή η όψη, ενδεχομένως να πάρουν άσχημες διαστάσεις κάποια ζητήματα, με αποτέλεσμα να ζημιωθείς υλικά και ηθικά. Μπορεί κάποιοι άνθρωποι, να μην τηρήσουν τις υποσχέσεις τους ή μπορεί να προσπαθήσουν να σε εξαπατήσουν. Η λύτρωση, τις περισσότερες φορές, βρίσκεται στο διαλογισμό. Διότι έτσι επιτυγχάνεις την ψυχική σου αποτοξίνωση, χωρίς να ψάχνεις για τεχνικές μεθόδους , που μόνο ζημιά σωματική και πνευματική θα σου προσφέρουν τελικά. Αναζήτησε λοιπόν, την ηρεμία σου, μέσα από το συμβολικό κόσμο της μεταφυσικής.

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 16:16
ΣΕΛΗΝΗ - ΔΙΑΣ  Ενάμισι τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 02°20' του ΛΕΟΝΤΑ και ο ΔΙΑΣ  στις 17°20' του ΤΟΞΟΤΗ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τρίτη 24 Ιουλίου 14:23, μέχρι και την Τρίτη 24 Ιουλίου 16:08.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 15 έως 17 Ιουλίου  και από 8 έως 10 Δεκεμβρίου .
Παρόλο που αυτή η διέλευση σου φέρνει ένα αισιόδοξο μήνυμα με προοπτικές να επεκταθείς στους τομείς που ενεργοποιούνται, εσύ νιώθεις αβέβαιος για το αποτέλεσμα. Ίσως γιατί, ταυτόχρονα, απαιτούνται κάποιες αλλαγές. Ίσως όμως και γιατί κάποιες υποσχέσεις που σου δίνονται, ξαφνικά δεν τηρούνται. Εφόσον, όμως, εσύ νιώθεις ότι μπορείς να πετύχεις κάτι θετικό, μην παρασύρεσαι από κανένα. Κράτησε μία σταθερότητα στις ιδέες και τις ενέργειές σου. Μπορεί, απρόοπτα, κάποιος «από μηχανής θεός» να εμφανιστεί και να σε προστατέψει. Αρκεί στις συναλλαγές σου, να είσαι έντιμος και φερέγγυος.

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 16:48
ΕΡΜΗΣ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ  Χιαστί
Την στιγμή της όψης ο ΕΡΜΗΣ θα βρίσκεται στις 16°54' του ΖΥΓΟΥ και ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ  στις 16°55' των ΙΧΘΥΩΝ 
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τρίτη 24 Ιουλίου 08:12, μέχρι και την Τρίτη 24 Ιουλίου 23:23.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 10 Οκτωβρίου  και από 6 έως 8 Μαρτίου .
Μία είδηση, ή μια απάντηση που δεν την περίμενες, ή κάποια αίτηση ή ένα έγγραφο που μπερδεύεται, χάνεται ή καταστρέφεται, σου δημιουργούν μία υπερβολική ένταση. Και, το χειρότερο, βρίσκεσαι σε αδυναμία να βρεις μια λογική σειρά στα πράγματα που σε απασχολούν και να σκεφτείς τι μπορείς να κάνεις για να βρεις τη σωστή λύση στο πρόβλημά σου. Εκείνο, λοιπόν, που μπορεί να σε σώσει και να σε βοηθήσει, αυτήν την εποχή, είναι η διατήρηση της αυτοκυριαρχίας σου. Διότι, και αν ακόμα εσύ τα 'χεις «τετρακόσια» ενδεχομένως κάποιοι άλλοι να δίνουν την εντύπωση ότι βρίσκονται εκτός «τόπου και χρόνου», με αποτέλεσμα να ζημιώνουν εσένα. Γι' αυτό, μη λαμβάνεις και πολύ σοβαρά τις υποσχέσεις που σου δίνονται. Βασίσου περισσότερο στον εαυτό σου και σε ό,τι μπορείς να κάνεις μόνος σου.

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 22:13
ΣΕΛΗΝΗ - ΟΥΡΑΝΟΣ  Τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 05°53' του ΛΕΟΝΤΑ και ο ΟΥΡΑΝΟΣ  στις 05°52' του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τρίτη 24 Ιουλίου 20:20, μέχρι και την Τρίτη 24 Ιουλίου 22:05.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 15 έως 17 Ιουλίου  και από 25 έως 27 Απριλίου .
Το άτομο με την επίδραση αυτής της διέλευσης έχει την τάση να κάνει ριζοσπαστικές αλλαγές, αλλά ταυτόχρονα φοβάται γιατί πρέπει να χάσει όλα αυτά που μέχρι τώρα είχε δημιουργήσει και ήταν προϊόντα μιας πιο συντηρητικής αντιμετώπισης που είχε στη ζωή του.

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 23:51
ΕΡΜΗΣ - ΔΙΑΣ  Εξάγωνο
Την στιγμή της όψης ο ΕΡΜΗΣ θα βρίσκεται στις 17°22' του ΖΥΓΟΥ και ο ΔΙΑΣ  στις 17°22' του ΤΟΞΟΤΗ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τρίτη 24 Ιουλίου 15:15, μέχρι και την Τετάρτη 25 Ιουλίου 06:26.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 10 Οκτωβρίου  και από 8 έως 10 Δεκεμβρίου .
Οι θετικές και αισιόδοξες σκέψεις του ατόμου που δέχεται αυτή τη διέλευση, το βοηθούν στο να έλξει τη βοήθεια των άλλων. Άριστη διέλευση για ταξίδια και εκδρομές τα οποία μπορεί να είναι είτε αναψυχής είτε επαγγελματικά.

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 03:35
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΡΗΣ  Ημιτετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 09°06' του ΛΕΟΝΤΑ και ο ΑΡΗΣ  στις 24°06' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τετάρτη 25 Ιουλίου 01:44, μέχρι και την Τετάρτη 25 Ιουλίου 03:25.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 30 Ιουλίου έως 1 Αυγούστου  και από 16 έως 18 Σεπτεμβρίου .
Το κύριο χαρακτηριστικό αυτής της όψης είναι η βιασύνη, η απερισκεψία και η τάση που θα έχεις για καβγάδες. Έτσι, εύκολα μπορεί να υποθέσει κανείς ότι μέσα από αυτό το κλίμα μπορεί να προκληθούν ζημιές και ατυχήματα ανεξάρτητα της μικρής σοβαρότητας που θα έχουν. Επίσης τόσο εσύ όσο και κάποιος άλλος μπορεί να εμπλακείτε σε ανταγωνιστικές δραστηριότητες. Για να μη συμβούν όλα αυτά βρες μία απασχόληση για την οποία θα χρειαστεί να καταβάλεις ιδιαίτερες προσπάθειες.

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 10:35
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΦΡΟΔΙΤΗ  Εξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 13°20' του ΛΕΟΝΤΑ και η ΑΦΡΟΔΙΤΗ  στις 13°20' του ΖΥΓΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τετάρτη 25 Ιουλίου 08:44, μέχρι και την Τετάρτη 25 Ιουλίου 10:25.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 30 Ιουλίου έως 1 Αυγούστου  και από 5 έως 7 Οκτωβρίου .
Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 16:24
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ  Χιαστί
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 16°53' του ΛΕΟΝΤΑ και ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ  στις 16°53' των ΙΧΘΥΩΝ 
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τετάρτη 25 Ιουλίου 14:33, μέχρι και την Τετάρτη 25 Ιουλίου 16:14.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 30 Ιουλίου έως 1 Αυγούστου  και από 6 έως 8 Μαρτίου .
Στο διάστημα που πραγματοποιείται αυτή η όψη, ενδεχομένως να πάρουν άσχημες διαστάσεις κάποια ζητήματα, με αποτέλεσμα να ζημιωθείς υλικά και ηθικά. Μπορεί κάποιοι άνθρωποι, να μην τηρήσουν τις υποσχέσεις τους ή μπορεί να προσπαθήσουν να σε εξαπατήσουν. Η λύτρωση, τις περισσότερες φορές, βρίσκεται στο διαλογισμό. Διότι έτσι επιτυγχάνεις την ψυχική σου αποτοξίνωση, χωρίς να ψάχνεις για τεχνικές μεθόδους , που μόνο ζημιά σωματική και πνευματική θα σου προσφέρουν τελικά. Αναζήτησε λοιπόν, την ηρεμία σου, μέσα από το συμβολικό κόσμο της μεταφυσικής.

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 16:55
ΣΕΛΗΝΗ - ΗΛΙΟΣ  Ημιτετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 17°12' του ΛΕΟΝΤΑ και ο ΗΛΙΟΣ  στις 02°12' του ΖΥΓΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τετάρτη 25 Ιουλίου 15:04, μέχρι και την Τετάρτη 25 Ιουλίου 16:45.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 30 Ιουλίου έως 1 Αυγούστου  και από 24 έως 26 Σεπτεμβρίου .
Θα σ' απασχολήσουν οι ανάγκες κι οι υποχρεώσεις του σπιτιού σου. Προσαρμόσου σ' αυτές τις υποχρεώσεις σου και μη δυσανασχετείς, γιατί πρέπει να διεκπεραιωθούν.

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 17:21
ΣΕΛΗΝΗ - ΔΙΑΣ  Τρίγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 17°28' του ΛΕΟΝΤΑ και ο ΔΙΑΣ  στις 17°28' του ΤΟΞΟΤΗ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τετάρτη 25 Ιουλίου 15:30, μέχρι και την Τετάρτη 25 Ιουλίου 17:11.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 30 Ιουλίου έως 1 Αυγούστου  και από 8 έως 10 Δεκεμβρίου .
Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 19:13
ΣΕΛΗΝΗ - ΕΡΜΗΣ  Εξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 18°36' του ΛΕΟΝΤΑ και ο ΕΡΜΗΣ  στις 18°37' του ΖΥΓΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τετάρτη 25 Ιουλίου 17:22, μέχρι και την Τετάρτη 25 Ιουλίου 19:03.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 30 Ιουλίου έως 1 Αυγούστου  και από 10 έως 12 Οκτωβρίου .
Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 22:09
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΚΡΟΝΟΣ  Τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΑΦΡΟΔΙΤΗ θα βρίσκεται στις 13°56' του ΖΥΓΟΥ και ο ΚΡΟΝΟΣ  στις 13°57' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τετάρτη 25 Ιουλίου 11:29, μέχρι και την Πέμπτη 26 Ιουλίου 06:48.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 5 έως 7 Οκτωβρίου  και από 3 έως 5 Ιανουαρίου .
Η μοναξιά είναι το πιο έντονο συναίσθημα που νιώθει το άτομο με αυτή την όψη. Τα προβλήματα που δημιουργούνται στη σχέση είναι πολύ δύσκολο να ξεπεραστούν και, αν δεν υπάρχει κατανόηση και μεγάλη υπομονή και από τα δύο μέλη, η σχέση διαλύεται. Για να συντηρηθεί μία σχέση με αυτή τη διέλευση, πρέπει τα άτομα να έχουν την ικανότητα να δουν ξεκάθαρα τα λάθη τους, να προσπαθήσουν να βελτιωθούν, να κάνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις και να αποβάλουν τον εγωισμό τους. Πρέπει να βάλουν τη σχέση σε πρώτη προτεραιότητα και όχι την ικανοποίηση του «εγώ» τους. Πολύ σκληρή αυτή η διέλευση που εκτός από τα αισθηματικά προβλήματα προκαλεί και οικονομικές δυσκολίες και δεν δίνει περιθώρια στο άτομο να βασιστεί σε κάτι για να αναπτερωθεί το ηθικό του. Για να ξεπεράσει αυτή την κατάσταση πρέπει να πιστέψει στον εαυτό του και να επιστρατεύσει όλη την αγάπη του για τη ζωή.

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 22:31
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΛΟΥΤΩΝ  Χιαστί
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 20°38' του ΛΕΟΝΤΑ και ο  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ  στις 20°38' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τετάρτη 25 Ιουλίου 20:40, μέχρι και την Τετάρτη 25 Ιουλίου 22:21.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 30 Ιουλίου έως 1 Αυγούστου  και από 10 έως 12 Ιανουαρίου .
Στη διάρκεια αυτής της διέλευσης, μπορεί να βγει στην επιφάνεια ένα παλιό ξεχασμένο πρόβλημα, το οποίο, όμως, να απαιτήσει άμεση λύση. Η όλη κατάσταση, μπορεί να σου προκαλέσει έντονη σύγχυση και να κάνεις σωρεία λαθών, προσπαθώντας να ξεφύγεις από τον «κλοιό» που θα βρίσκεσαι. Εκείνο που συνιστάται, σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι να έλθεις σε κάποια συμφωνία με το διαμαχόμενο άνθρωπο. Επίσης, μπορεί ν' αντιμετωπίσεις προβλήματα στις σχέσεις σου με ανθρώπους, με τους οποίους συνεργάζεσαι για την επίτευξη ενός κοινού σκοπού. Αν, τελικά, διαπιστώσεις ότι η συμπεριφορά τους σε θίγει, προτίμησε να διακόψεις την όποια συναλλαγή μαζί τους, ήρεμα και όχι με αντιδικίες.

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 05:15
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΡΗΣ  Ημιεξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 24°47' του ΛΕΟΝΤΑ και ο ΑΡΗΣ  στις 24°48' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Πέμπτη 26 Ιουλίου 03:25, μέχρι και την Πέμπτη 26 Ιουλίου 05:04.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 14 έως 16 Αυγούστου  και από 16 έως 18 Σεπτεμβρίου .
Αν προκύψει κάποια κατάσταση που απαιτεί ανταγωνιστικό πνεύμα, να είστε σε θέση να είστε διεκδικητικοί και επικεντρωμένοι στην πρόκληση. Παράλληλα μπορεί να σας συμβεί κάποια απογοήτευση, και να θυμώσετε με τον εαυτό σας.

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 11:57
ΣΕΛΗΝΗ - ΚΡΟΝΟΣ  Ενάμισι τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 28°57' του ΛΕΟΝΤΑ και ο ΚΡΟΝΟΣ  στις 13°57' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Πέμπτη 26 Ιουλίου 10:07, μέχρι και την Πέμπτη 26 Ιουλίου 11:46.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 14 έως 16 Αυγούστου  και από 3 έως 5 Ιανουαρίου .
Αστάθμητοι παράγοντες, κυρίως στον επαγγελματικό τομέα, θα κλονίσουν, σχεδόν, την εμπιστοσύνη σου όχι μόνον απέναντι στους άλλους, αλλά και στον ίδιο σου τον εαυτό,  αφού μπορεί να νιώσεις, ξαφνικά, ότι δεν αξίζεις τίποτα. Δεν είναι όμως τα πράγματα έτσι. Απλά, μπορεί να σε φορτώσουν με επιπρόσθετες ευθύνες, για τις οποίες δεν είσαι αρκετά προετοιμασμένος, και οι απαιτήσεις των άλλων να ξεπερνούν τα όρια της αντοχής σου. Το χειρότερο, σ' αυτήν την περίπτωση, είναι ότι ενώ εσύ κουράζεσαι και αγωνιάς εκείνοι δείχνουν αδιάφοροι, για τις προσπάθειες που καταβάλλεις. Το μόνο που απομένει να κάνεις, λοιπόν, είναι να δείξεις υπομονή. Έτσι, δούλεψε μεθοδικά, ξεπλήρωσε τα τυχόν χρέη σου, εκπλήρωσε τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει και, κυρίως, προσπάθησε να μη χάσεις τον έλεγχο των καταστάσεων που ζεις.

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 13:10
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΦΡΟΔΙΤΗ  Ημιτετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 29°43' του ΛΕΟΝΤΑ και η ΑΦΡΟΔΙΤΗ  στις 14°43' του ΖΥΓΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Πέμπτη 26 Ιουλίου 11:20, μέχρι και την Πέμπτη 26 Ιουλίου 12:59.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 14 έως 16 Αυγούστου  και από 6 έως 8 Οκτωβρίου .
Η διάθεση σου μπορεί να 'ναι μελαγχολική ακόμα και χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος. Το καλύτερο, λοιπόν, που έχεις να κάνεις είναι να μείνεις στο σπίτι σου. Αν εργάζεσαι, μετά τη δουλειά αναπαύσου και ασχολήσου μόνο  με τον εαυτό σου.

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 13:36
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο της ΠΑΡΘΕΝΟΥ
Η Σελήνη στο συντηρητικό γήινο ζώδιο της Παρθένου τονίζει την καθημερινότητά μας, την προσφορά μας προς τους άλλους, την ανάγκη διευθέτησης των υποχρεώσεών μας, την ενασχόλησή μας με την υγεία μας, αλλά παράλληλα μας δίνει μια διάθεση για να κουτσομπολέψουμε και για να κριτικάρουμε τους γύρω μας. Το χρονικό αυτό διάστημα μας βοηθάει για ν’ αναθεωρήσουμε τις διατροφικές μας συνήθειες με στόχο την βελτίωσης της υγείας μας, για να οργανώσουμε το νοικοκυριό μας και απαλλαγούμε από άχρηστα πράγματα, για να αρχίσουμε μια δίαιτα ή για να μπούμε σε ένα νέο πρόγραμμα γυμναστικής, για να διευθετήσουμε καθυστερημένες υποχρεώσεις μας.

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 18:50
ΣΕΛΗΝΗ - ΗΛΙΟΣ  Ημιεξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 03°15' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ και ο ΗΛΙΟΣ  στις 03°15' του ΖΥΓΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Πέμπτη 26 Ιουλίου 17:00, μέχρι και την Πέμπτη 26 Ιουλίου 18:39.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 14 έως 16 Αυγούστου  και από 25 έως 27 Σεπτεμβρίου .
Από ένστικτο θα εστιάζεστε σε καταστάσεις καλά ισορροπημένες και θα απομακρύνεστε από τον πεσιμισμό και τον υπέρμετρο συναισθηματισμό.

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 22:08
ΣΕΛΗΝΗ - ΕΡΜΗΣ  Ημιτετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 05°20' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ και ο ΕΡΜΗΣ  στις 20°20' του ΖΥΓΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Πέμπτη 26 Ιουλίου 20:18, μέχρι και την Πέμπτη 26 Ιουλίου 21:57.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 14 έως 16 Αυγούστου  και από 11 έως 13 Οκτωβρίου .
Ίσως χρειαστεί κατ' ανάγκη ν' αλλάξεις κάποιο πρόγραμμά σου. Σε περίπτωση παρεξήγησης, αυτό θα συμβεί λόγω έλλειψης επικοινωνίας. Μην ξεκινάς τίποτα στην τύχη. Να προηγείται ένας καλός προγραμματισμός.

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 22:37
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΛΟΥΤΩΝ  Ενάμισι τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 05°38' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ και ο  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ  στις 20°38' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Πέμπτη 26 Ιουλίου 20:47, μέχρι και την Πέμπτη 26 Ιουλίου 22:26.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 14 έως 16 Αυγούστου  και από 10 έως 12 Ιανουαρίου .
Στη διάρκεια αυτής της διέλευσης, μπορεί να βγει στην επιφάνεια ένα παλιό ξεχασμένο πρόβλημα, το οποίο, όμως, να απαιτήσει άμεση λύση. Η όλη κατάσταση, μπορεί να σου προκαλέσει έντονη σύγχυση και να κάνεις σωρεία λαθών, προσπαθώντας να ξεφύγεις από τον «κλοιό» που θα βρίσκεσαι. Εκείνο που συνιστάται, σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι να έλθεις σε κάποια συμφωνία με το διαμαχόμενο άνθρωπο. Επίσης, μπορεί ν' αντιμετωπίσεις προβλήματα στις σχέσεις σου με ανθρώπους, με τους οποίους συνεργάζεσαι για την επίτευξη ενός κοινού σκοπού. Αν, τελικά, διαπιστώσεις ότι η συμπεριφορά τους σε θίγει, προτίμησε να διακόψεις την όποια συναλλαγή μαζί τους, ήρεμα και όχι με αντιδικίες.

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 22:54
ΣΕΛΗΝΗ - ΟΥΡΑΝΟΣ  Τρίγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 05°49' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ και ο ΟΥΡΑΝΟΣ  στις 05°48' του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Πέμπτη 26 Ιουλίου 21:04, μέχρι και την Πέμπτη 26 Ιουλίου 22:43.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 14 έως 16 Αυγούστου  και από 25 έως 27 Απριλίου .
Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 02:43
ΕΡΜΗΣ - ΠΛΟΥΤΩΝ  Τετράγωνο
Την στιγμή της όψης ο ΕΡΜΗΣ θα βρίσκεται στις 20°38' του ΖΥΓΟΥ και ο  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ  στις 20°38' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Πέμπτη 26 Ιουλίου 17:53, μέχρι και την Παρασκευή 27 Ιουλίου 09:32.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 13 έως 15 Οκτωβρίου  και από 10 έως 12 Ιανουαρίου .
Τα σχέδια του ατόμου που δέχεται αυτή τη διέλευση, ανατρέπονται και νιώθει να χάνει το έδαφος κάτω από τα πόδια του. Δυσκολεύεται να πάρει αποφάσεις, ενώ οι άλλοι, όχι μόνο δεν του δίνουν βοήθεια, αλλά, αντίθετα, του σκάβουν ακόμα περισσότερο το λάκκο.

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 11:49
ΣΕΛΗΝΗ - ΚΡΟΝΟΣ  Τρίγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 13°58' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ και ο ΚΡΟΝΟΣ  στις 13°58' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Παρασκευή 27 Ιουλίου 10:00, μέχρι και την Παρασκευή 27 Ιουλίου 11:37.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 29 έως 31 Αυγούστου  και από 3 έως 5 Ιανουαρίου .
Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 15:07
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΦΡΟΔΙΤΗ  Ημιεξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 16°03' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ και η ΑΦΡΟΔΙΤΗ  στις 16°04' του ΖΥΓΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Παρασκευή 27 Ιουλίου 13:18, μέχρι και την Παρασκευή 27 Ιουλίου 14:55.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 29 έως 31 Αυγούστου  και από 8 έως 10 Οκτωβρίου .
Θα έχετε μια συναισθηματική πλευρά που θα την κρύβετε από τον πολύ  κόσμο. Μπορείτε να είστε σύντροφος, εκπέμποντας ταυτόχρονα  εμπιστοσύνη και δύναμη.

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 16:21
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ  Αντίθεση
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 16°50' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ και ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ  στις 16°50' των ΙΧΘΥΩΝ 
Αυτή η όψη διαρκεί από την Παρασκευή 27 Ιουλίου 14:32, μέχρι και την Παρασκευή 27 Ιουλίου 16:09.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 29 έως 31 Αυγούστου  και από 6 έως 8 Μαρτίου .
Η διάθεση του ατόμου είναι κυκλοθυμική και η αστάθεια χαρακτηρίζει τις πράξεις του και τα συναισθήματά του. Στο σπίτι δημιουργούνται προβλήματα, κυρίως στα υδραυλικά, που προκαλούν έξοδα και φασαρίες.

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 17:44
ΣΕΛΗΝΗ - ΔΙΑΣ  Τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 17°43' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ και ο ΔΙΑΣ  στις 17°43' του ΤΟΞΟΤΗ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Παρασκευή 27 Ιουλίου 15:55, μέχρι και την Παρασκευή 27 Ιουλίου 17:32.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 29 έως 31 Αυγούστου  και από 9 έως 11 Δεκεμβρίου .
Οι υπερβολές και οι καταχρήσεις προκαλούν την τάση για τεμπελιά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές εκκρεμότητες. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση δεν μπορεί να αξιολογήσει σωστά τις δυνάμεις του και μπλέκεται σε υποθέσεις στις οποίες δεν μπορεί να ανταποκριθεί.

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 22:34
ΣΕΛΗΝΗ - ΟΥΡΑΝΟΣ  Ενάμισι τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 20°47' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ και ο ΟΥΡΑΝΟΣ  στις 05°46' του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Παρασκευή 27 Ιουλίου 20:45, μέχρι και την Παρασκευή 27 Ιουλίου 22:22.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 29 έως 31 Αυγούστου  και από 25 έως 27 Απριλίου .
Δεν είναι κατάλληλο το διάστημα που επηρεάζεται απ' αυτή τη διέλευση να πραγματοποιήσεις αλλαγές. Από το γεγονός και μόνο ότι θα βρίσκεσαι πολύ συχνά σε κατάσταση νευρικότητας, ανησυχίας κι έλλειψης ικανοποίησης, μπορεί να προκαλέσεις δυσάρεστες καταστάσεις. Ή, εφόσον αποφασίσεις να κάνεις κάποια αλλαγή, να μην καταφέρεις τελικά να την οριστικοποιήσεις. Ίσως χρειαστεί να ξαναγυρίσεις στα παλιά ή να ξανακάνεις κι άλλη αλλαγή.

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 00:29
ΣΕΛΗΝΗ - ΕΡΜΗΣ  Ημιεξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 22°00' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ και ο ΕΡΜΗΣ  στις 22°00' του ΖΥΓΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Παρασκευή 27 Ιουλίου 22:40, μέχρι και το Σάββατο  28 Ιουλίου 00:17.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 29 έως 31 Αυγούστου  και από 13 έως 15 Οκτωβρίου .
Θ’ απολαμβάνετε στενή και ουσιαστική επικοινωνία με τους άλλους. Το χαρακτηριστικό αυτό δεν είναι ασυνήθιστο ή σπάνιο, αλλά παίζει τον καλό ρόλο στη ζωή μας.

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 05:39
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ  Χιαστί
Την στιγμή της όψης η ΑΦΡΟΔΙΤΗ θα βρίσκεται στις 16°49' του ΖΥΓΟΥ και ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ  στις 16°49' των ΙΧΘΥΩΝ 
Αυτή η όψη διαρκεί από την Παρασκευή 27 Ιουλίου 18:59, μέχρι και το Σάββατο  28 Ιουλίου 14:18.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 9 έως 11 Οκτωβρίου  και από 6 έως 8 Μαρτίου .
Ένα κοινωνικό ή οικογενειακό ζήτημα μπορεί να σε αναστατώσει και να χάσεις, για λίγο, τη συναισθηματική σου ισορροπία. Απόφυγε, το διάστημα που πραγματοποιείται αυτή η διέλευση, να εμπλακείς σε αισθηματικές «ιστορίες» που μπορεί να οδηγήσουν σε σκάνδαλο και να εκτεθείς. Επίσης, απόφυγε την αντικατάσταση του ανθρώπου που συνδέεσαι μαζί του ερωτικά. Ίσως ο αντικαταστάτης, ή η αντικαταστάτρια, να' ναι άλλη μία αποτυχημένη εκλογή σου. Επίσης, το ίδιο μπορεί να συμβεί και με την διακόσμηση κάποιων χώρων, στο σπίτι ή στη δουλειά. Προτίμησε ν' ασχοληθείς με τον εξωραϊσμό τους, μετά την παρέλευση της διέλευσης. Διότι, ή μπορεί να μετανιώσεις για την αλλαγή, ή μπορεί άλλα πράγματα να παραγγέλλεις και άλλα να σου φέρνουν ή να σου φτιάχνουν οι ειδικοί.

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 06:58
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΡΗΣ  Σύνοδος
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ και ο ΑΡΗΣ  θα βρίσκονται στις 26°07' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από το Σάββατο  28 Ιουλίου 05:10, μέχρι και το Σάββατο  28 Ιουλίου 06:45.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 14 έως 16 Σεπτεμβρίου .
Η διάθεση είναι λίγο άσχημη και οι τάσεις του ατόμου είναι εριστικές. Ωστόσο, μ’ αυτή τη διέλευση έχουμε την ευκαιρία να διεκπεραιώσουμε πολλές εκκρεμότητες της καθημερινότητας και μάλιστα πράγματα που σε άλλες φάσεις μας φαίνονται αρκετά επίπονα. Σ’ αυτήν την περίπτωση η έντονη δράση εκτονώνει και δε χρειάζονται οι διαπληκτισμοί για την εκτόνωση. Τα νεύρα και οι εκνευρισμοί είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της όψης, που για να αντιμετωπιστεί, χρειάζεται να είμαστε διαρκώς απασχολημένοι με κάτι, ώστε να εκτονώνουμε εκεί τη δράση μας.

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 13:02
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο του ΖΥΓΟΥ
Η Σελήνη στο συντροφικό και αρμονικό αέρινο ζώδιο του Ζυγού δημιουργεί την τάση μιας ρομαντικής και  συντροφικής ατμόσφαιρας. Τονίζει την τάση της διαμεσολάβησης για συμφιλίωση σε κάποια διαμάχη, για την αγορά ρούχων και καλλυντικών. Το χρονικό αυτό διάστημα έχουμε την τάση να είμαστε συνεργάσιμοι, διπλωματικοί, κοινωνικοί και ρομαντικοί.  Βοηθάει τις αποφάσεις για σύναψη γάμων, για νέες επαγγελματικές συνεργασίες, για την επίλυση των διαφορών που υπάρχουν σε συναδελφικό ή σε συντροφικό επίπεδο.

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 21:26
ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ  ( ΣΕΛΗΝΗ - ΗΛΙΟΣ σε  Σύνοδο )
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ και ο ΗΛΙΟΣ  θα βρίσκονται στις 05°19' του ΖΥΓΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από το Σάββατο  28 Ιουλίου 19:38, μέχρι και το Σάββατο  28 Ιουλίου 21:13.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 14 έως 16 Σεπτεμβρίου .
Το ενδιαφέρον του ατόμου επικεντρώνεται στο σπίτι και στο οικογενειακό περιβάλλον. Η μητέρα ή κάποιο θηλυκό άτομο της οικογένειας, στηρίζει και επιβεβαιώνει το άτομο.

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 22:06
ΣΕΛΗΝΗ - ΟΥΡΑΝΟΣ  Χιαστί
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 05°45' του ΖΥΓΟΥ και ο ΟΥΡΑΝΟΣ  στις 05°44' του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από το Σάββατο  28 Ιουλίου 20:18, μέχρι και το Σάββατο  28 Ιουλίου 21:53.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 14 έως 16 Σεπτεμβρίου  και από 25 έως 27 Απριλίου .
Δεν είναι κατάλληλο το διάστημα που επηρεάζεται απ' αυτή τη διέλευση να πραγματοποιήσεις αλλαγές. Από το γεγονός και μόνο ότι θα βρίσκεσαι πολύ συχνά σε κατάσταση νευρικότητας, ανησυχίας κι έλλειψης ικανοποίησης, μπορεί να προκαλέσεις δυσάρεστες καταστάσεις. Ή, εφόσον αποφασίσεις να κάνεις κάποια αλλαγή, να μην καταφέρεις τελικά να την οριστικοποιήσεις. Ίσως χρειαστεί να ξαναγυρίσεις στα παλιά ή να ξανακάνεις κι άλλη αλλαγή.

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 02:28
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΙΑΣ  Εξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΑΦΡΟΔΙΤΗ θα βρίσκεται στις 17°53' του ΖΥΓΟΥ και ο ΔΙΑΣ  στις 17°54' του ΤΟΞΟΤΗ
Αυτή η όψη διαρκεί από το Σάββατο  28 Ιουλίου 15:48, μέχρι και την Κυριακή 29 Ιουλίου 11:07.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 10 έως 12 Οκτωβρίου  και από 9 έως 11 Δεκεμβρίου .
Καλότυχη διέλευση. Η κοινωνική ζωή του ατόμου είναι άριστη, κάνει πολύ καλές και χρήσιμες γνωριμίες, τα οικονομικά του βελτιώνονται και νιώθει πολύ άνετα. Η αισθηματική ζωή πάει καλά και το άτομο νιώθει ασφάλεια και είναι χαρούμενο κι ευτυχισμένο. Η διέλευση αυτή είναι πολύ καλή για γάμο.

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 07:15
ΗΛΙΟΣ - ΟΥΡΑΝΟΣ  Χιαστί
Την στιγμή της όψης ο ΗΛΙΟΣ θα βρίσκεται στις 05°44' του ΖΥΓΟΥ και ο ΟΥΡΑΝΟΣ  στις 05°44' του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από το Σάββατο  28 Ιουλίου 18:01, μέχρι και την Κυριακή 29 Ιουλίου 18:28.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 28 έως 30 Σεπτεμβρίου  και από 25 έως 27 Απριλίου .
Δεν είναι κατάλληλο το διάστημα που επηρεάζεται απ' αυτή τη διέλευση να πραγματοποιήσεις αλλαγές. Από το γεγονός και μόνο ότι θα βρίσκεσαι πολύ συχνά σε κατάσταση νευρικότητας, ανησυχίας κι έλλειψης ικανοποίησης, μπορεί να προκαλέσεις δυσάρεστες καταστάσεις. Ή, εφόσον αποφασίσεις να κάνεις κάποια αλλαγή, να μην καταφέρεις τελικά να την οριστικοποιήσεις. Ίσως χρειαστεί να ξαναγυρίσεις στα παλιά ή να ξανακάνεις κι άλλη αλλαγή.

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 11:08
ΣΕΛΗΝΗ - ΚΡΟΝΟΣ  Τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 14°00' του ΖΥΓΟΥ και ο ΚΡΟΝΟΣ  στις 14°00' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Κυριακή 29 Ιουλίου 09:20, μέχρι και την Κυριακή 29 Ιουλίου 10:55.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 30 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου  και από 3 έως 5 Ιανουαρίου .
Τα προβλήματα, το άγχος και η ανασφάλεια εξαντλούν το άτομο που δέχεται αυτή την όψη και προκαλούν υπερκόπωση. Για να μπορέσει το άτομο να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες, πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά και να κάνει υπομονή. Είναι δε απαραίτητο να καταλάβει, ότι πρέπει να τα καταφέρει μόνο του χωρίς τη βοήθεια των άλλων. Η διέλευση αυτή είναι πολύ άσχημη για νέα ξεκινήματα και για επενδύσεις.

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 17:27
ΣΕΛΗΝΗ - ΔΙΑΣ  Εξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 17°59' του ΖΥΓΟΥ και ο ΔΙΑΣ  στις 17°59' του ΤΟΞΟΤΗ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Κυριακή 29 Ιουλίου 15:39, μέχρι και την Κυριακή 29 Ιουλίου 17:14.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 30 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου  και από 9 έως 11 Δεκεμβρίου .
Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 18:38
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΦΡΟΔΙΤΗ  Σύνοδος
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ και η ΑΦΡΟΔΙΤΗ  θα βρίσκονται στις 18°44' του ΖΥΓΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Κυριακή 29 Ιουλίου 16:50, μέχρι και την Κυριακή 29 Ιουλίου 18:25.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 30 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου .
Πολύ αρμονική αυτή η διέλευση. Το άτομο καλοδέχεται την αγάπη που του προσφέρουν, την τρυφερότητα και την άπλετη κατανόηση. Η διάθεση είναι πολύ καλή και επειδή το άτομο εκπέμπει μια εσωτερική γαλήνη και ηρεμία φαίνεται πολύ γοητευτικό. Γι’ αυτό η διέλευση αυτή είναι άριστη για ραντεβού, που η έκβασή τους εξαρτάται από την αισθητική εικόνα που θα παρουσιάσουμε.

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 21:39
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΛΟΥΤΩΝ  Τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 20°37' του ΖΥΓΟΥ και ο  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ  στις 20°38' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Κυριακή 29 Ιουλίου 19:51, μέχρι και την Κυριακή 29 Ιουλίου 21:26.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 30 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου  και από 10 έως 12 Ιανουαρίου .
Κάποιος κύκλος στη ζωή του ατόμου κλείνει οριστικά. Το άτομο δεν είναι έτοιμο να δεχτεί κάτι τέτοιο και οι ανασφάλειές του βγαίνουν στην επιφάνεια. Ταυτίζει το τέλος της κατάστασης με το τέλος της ζωή του-πολλές φορές-γιατί ο πόνος που νιώθει είναι δυσβάσταχτος. Ωστόσο τελικά, μέσα από αυτή την πολύ σκληρή περίοδο, ανακαλύπτει τις δυνάμεις του και την ικανότητά του να επιβιώνει και να αλλάζει ριζικά τη ζωή του, χρησιμοποιώντας την πείρα του παρελθόντος για τη μελλοντική του εξέλιξη και ευτυχία. Με μια τέτοια διέλευση, η καλύτερη αντίδραση είναι να ξεκινήσετε κάποια ψυχανάλυση, ώστε να βοηθηθείτε από την αρχή και να εντοπίσετε τις δυνάμεις σας, χωρίς να νιώσετε τον πόνο της μοναξιάς, που φέρνει συνήθως ο Πλούτωνας.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου