Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 25 Νοεμβρίου έως 1 Δεκεμβρίου 2019 από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ


ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
25 Νοεμβρίου  έως 1 Δεκεμβρίου 2019
από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

ΚΡΙΟΣ
Στο διάστημα αυτό η συναισθηματικότητα σας θα βρίσκεται στο ζενίθ της. Παράλληλα όμως το άγχος σας θα ανεβαίνει, με αποτέλεσμα να σας διακρίνει κάποιος εκνευρισμός. Προσέξτε τα οικονομικά σας όσο εξαρτώνται από ενέργειες τρίτων. Οι προσωπικές σας και οι σχέσεις σας με συγγενείς εξ αγχιστείας, γίνονται καλύτερες ή ανασυγκολλούνται.

ΤΑΥΡΟΣ
Συναισθήματά και σκέψεις μπορούν να σας οδηγήσουν σε κάποια εσωστρέφεια, με αποτέλεσμα να δείχνετε απόμακροι σ’ εκείνους που κινούνται στο δικό σας περιβάλλον. Συμβουλή μου είναι να βλέπετε τα πράγματα αντικειμενικά και παράλληλα και να μιλάτε ανοιχτά προκειμένου να ξεκαθαρίζετε κάποιες καταστάσεις. Εξετάστε την πιθανότητα πως ίσως κάποιοι που ξέρουν περισσότερα από σας ίσως και να έχουν δίκιο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Τα πράγματα στον ερωτικό σας τομέα ξεκαθαρίζουν. Παράλληλα όμως το άγχος σας, έχει γίνει τον τελευταίο καιρό μέρος της ζωής σας. Αποβάλετε το και αφήστε τον χρόνο να ενεργήσει προς το συμφέρον σας. Η ευαισθησία αυτής της περιόδου θα πρέπει να αξιοποιηθεί θετικά. Τα φλογερά σας αισθήματα δεν θα πρέπει να σας οδηγήσουν και σε λάθη. Περιορίστε τις άσκοπες δαπάνες που κάνετε για λόγους εντυπωσιασμού και καλοπέρασης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τις ημέρες αυτές  θα είστε  πιο  ιδιότροποι και  θερμόαιμοι  και  θα ενεργείτε σύμφωνα  με  το  συναίσθημα  και  την  επιθυμία σας. Οι μικροενοχλήσεις  και  οι  ιδιαιτερότητες  των  άλλων  θα σας εκνευρίζουν περισσότερο από συνήθως και θα  έχετε μαχητική διάθεση. Είναι πολύ πιθανό, οι σχέσεις σας με την οικογένεια  και με τον άνθρωπο που βρίσκεται κοντά σας, να είναι τεταμένες. Ρίξτε τους τόνους σας προσφεύγοντας στην άσκηση για την εκτόνωσή σας. 

ΛΕΩΝ
Το ενδιαφέρον σας θα στραφεί τώρα περισσότερο στην οικογένεια και σε θέματα του σπιτιού. Η αναγκαιότητα για ασφάλεια αυξάνει και μαζί της και οι ψυχολογικές σας ανάγκες. Άτομα του παρελθόντος που σας απασχόλησαν, αναβιώνουν μέσα σας. Αφήστε το παρελθόν και ασχοληθείτε με το παρόν και το μέλλον σας. Μην ξεχνάτε τα αρνητικά που πήρατε από το παρελθόν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τώρα θα αισθανθείτε την ανάγκη να έλθετε πιο κοντά στην οικογένειά σας για να νιώσετε περισσότερη ασφάλεια. Παράλληλα κάποιες ευκαιρίες που θα σας παρουσιάζονται εκμεταλλευθείτε τες, παραμερίζοντας ενδοιασμούς και φόβους.  Βγείτε από τον κλειστό σας κόσμο και αναζητήστε την  πραγματικότητα. Πάψτε να λεπτολογείτε τα πάντα.

ΖΥΓΟΣ
Τώρα μπορείτε να διακριθείτε στην καριέρα σας ή σε κάποιο ανώτερο πόστο που επιθυμείτε. Προσέχετε όμως, γιατί ή αλαζονική σας συμπεριφορά, μπορεί να έχει για σας καταστροφικές συνέπειες. Προσπαθήστε να γίνετε μετριόφρονες. Δείτε αντικειμενικά τα πάντα και όχι πάντα με γνώμονα την δική σας γνώμη. Στα ερωτικά σας θέματα δείξτε υπευθυνότητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Φανείτε προσεχτικοί στα οικονομικά σας και προσέξτε τον τρόπο που θα κάνετε τις συναλλαγές σας με τους άλλους, αφού τα λάθη καραδοκούν σε κάθε στιγμή αυτές τις μέρες. Οι σχέσεις σας γενικά με τους ανθρώπους θα κρύβουν κάποια στοιχεία ανησυχίας. Στον ερωτικό σας τομέα πιθανόν να έχετε κάποιες δυσκολίες, πιστεύοντας πως ο ερωτικός σας σύντροφος δεν αναγνωρίζει αυτά που κάνετε γι’ αυτόν. Μην εκνευρίζεστε.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτές τις μέρες ίσως κάνετε κάποια αναδρομή στα παλιά.  Θα  σας απασχολήσουν περισσότερο, αναμνήσεις και θέματα του παρελθόντος. Προσωπικά και οικογενειακά σας θέματα θα τα συζητάτε  με άτομα  που εμπιστεύεστε. Κάποια  σημαντική επαφή, πιθανόν να γίνει με άτομο που έπαιξε  σημαντικό  ρόλο  στη ζωή σας ή που είχατε μία σχέση διαρκείας μαζί του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυτή την  εβδομάδα θα υπάρξει έντονη δραστηριότητα σε συζητήσεις, νέες γνωριμίες, επικοινωνίες και ενημερώσεις. Είναι μια περίοδος που δεν θα πρέπει να δείξετε απαθείς και θα σας ευνοήσει η τύχη αν δράσετε με γρήγορους ρυθμούς. Προσοχή όμως στις αποφάσεις σας που θα πρέπει να τις επεξεργαστείτε θετικά και όχι με τον εγωισμό κυρίαρχο άλλα με την φρόνηση και τον ορθολογισμό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυτή την περίοδο θα διαθέτετε άφθονη υπομονή, για να ξεπεράσετε τις δυσκολίες. Πολλές εκκρεμότητες που έχετε από το παρελθόν , κυρίως κοινωνικές  θα προσπαθήσετε να τις διεκπεραιώσετε. Τώρα σας δίνετε η ευκαιρία  να δείτε το παρελθόν σας αντικειμενικά. Θα κάνετε σημαντικές συζητήσεις με ανθρώπους που βρίσκονται στο προσκήνιο της καρδιάς σας ή που είχατε στενές σχέσεις στο παρελθόν μαζί τους.

ΙΧΘΥΕΣ
Αυτό το διάστημα το μυαλό σας θα δουλεύει με γρήγορους ρυθμούς αλλά και σπασμωδικά με αποτέλεσμα να ασχοληθείτε με πολλές και διαφορετικές δραστηριότητες τις οποίες όμως δεν θα μπορέσετε να διεκπεραιώσετε, όπως πρέπει. Το  πείσμα και η ισχυρογνωμοσύνη σας παράλληλα θα είναι πολύ τονισμένα. Γι’ αυτό χαμηλώστε τους αδιάλλακτους τόνους σας και συμβιβασθείτε.

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ
ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
25 Νοεμβρίου  έως 1 Δεκεμβρίου 2019
από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 01:38
ΗΛΙΟΣ - ΚΡΟΝΟΣ  ημιτετράγωνο
Την στιγμή της όψης ο ΗΛΙΟΣ θα βρίσκεται στις 02°23' του ΤΟΞΟΤΗ και ο ΚΡΟΝΟΣ  στις 17°23' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 13:46, μέχρι και την Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 13:29.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 24 έως 26 Νοεμβρίου  και από 7 έως 9 Ιανουαρίου .
Το βασικότερο μειονέκτημα, αυτής της πλανητικής σχέσης, είναι ότι γίνεσαι υποχρεωτικά δέσμιος κάποιων καταστάσεων. Επίσης, συχνά, υπάρχει η παρέμβαση τρίτων στις υποθέσεις σου, οι οποίοι εμποδίζουν την ομαλή εξέλιξη ζητημάτων που έχουν άμεσο ενδιαφέρον για σένα. Άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας ή και ανώτεροι ιεραρχικά στον επαγγελματικό και κοινωνικό χώρο, ενδεχομένως να θελήσουν να σου επιβληθούν, οπότε και θ’ αντιδράσεις. Επίσης, αυτή η εποχή θεωρείται δύσκολη επειδή, συχνά, βρίσκεσαι αμφιταλαντευόμενος ως προς τις αποφάσεις που πρέπει να πάρεις, κυρίως για ζητήματα που δε δέχονται αναβολή.

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 05:49
ΣΕΛΗΝΗ - ΕΡΜΗΣ  Σύνοδος
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ και ο ΕΡΜΗΣ  θα βρίσκονται στις 13°08' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 04:59, μέχρι και την Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 06:38.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 1 έως 3 Νοεμβρίου .
Η επίδραση αυτή δείχνει ότι θα υπάρχει κάποια αλλαγή στη διάθεση και στην ψυχολογία του ατόμου, εξαιτίας της επικοινωνίας του με κάποιο άλλο άτομο. Σε ανδρικό ωροσκόπιο δείχνει την πιθανότητα καλών ειδήσεων από μία γυναίκα.

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 06:06
ΣΕΛΗΝΗ - ΔΙΑΣ  Ημιτετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 13°19' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ και ο ΔΙΑΣ  στις 28°19' του ΤΟΞΟΤΗ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 05:16, μέχρι και την Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 06:55.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 1 έως 3 Νοεμβρίου  και από 19 έως 21 Δεκεμβρίου .
Ίσως αυτή η διέλευση να σου φέρει ένα δώρο ή να σου εκπληρώσει μία σου επιθυμία, να δημιουργήσεις μία ευνοϊκή σχέση, να κάνεις ένα ευχάριστο ταξίδι κ.α. Όμως, μια εσωτερική παρόρμηση σε ωθεί σε μία συμπεριφορά συχνά ασυμβίβαστη με τα δεδομένα που υπάρχουν. Στην αυτό έκφραση σου παρατηρείται μια αβεβαιότητα αλλά και πληθωρικότητα, πράγματα μεταξύ τους ασυμβίβαστα. Και αυτό μπορεί να δημιουργήσει την εντύπωση στους γύρω σου ότι είσαι ένα απερίσκεπτο άτομο. Συχνά παρατηρείται και η τάση της σπατάλης, με αγορές ειδών πολυτελείας που σε τελευταία ανάλυση,  μπορεί να χρειαστεί να τα επιστρέψεις επειδή δεν ταιριάζουν με το χώρο ή εξαιτίας ελαττώματος που παρουσιάζουν. Και όλα αυτά, επειδή παρασύρεσαι από έναν ενθουσιασμό της στιγμής.

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 07:14
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΦΡΟΔΙΤΗ  Ημιτετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 13°59' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ και η ΑΦΡΟΔΙΤΗ  στις 29°00' του ΤΟΞΟΤΗ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 06:24, μέχρι και την Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 08:03.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 1 έως 3 Νοεμβρίου  και από 19 έως 21 Δεκεμβρίου .
Η διάθεση σου μπορεί να 'ναι μελαγχολική ακόμα και χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος. Το καλύτερο, λοιπόν, που έχεις να κάνεις είναι να μείνεις στο σπίτι σου. Αν εργάζεσαι, μετά τη δουλειά αναπαύσου και ασχολήσου μόνο  με τον εαυτό σου.

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 10:27
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ  Τρίγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 15°55' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ και ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ  στις 15°55' των ΙΧΘΥΩΝ 
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 09:37, μέχρι και την Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 11:16.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 1 έως 3 Νοεμβρίου  και από 5 έως 7 Μαρτίου .
Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 12:59
ΣΕΛΗΝΗ - ΚΡΟΝΟΣ  Εξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 17°26' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ και ο ΚΡΟΝΟΣ  στις 17°26' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 12:09, μέχρι και την Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 13:48.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 1 έως 3 Νοεμβρίου  και από 7 έως 9 Ιανουαρίου .
Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 13:43
ΕΡΜΗΣ - ΔΙΑΣ  ημιτετράγωνο
Την στιγμή της όψης ο ΕΡΜΗΣ θα βρίσκεται στις 13°23' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ και ο ΔΙΑΣ  στις 28°23' του ΤΟΞΟΤΗ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 17:00, μέχρι και την Τρίτη 26 Νοεμβρίου 10:25.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 4 έως 6 Νοεμβρίου  και από 19 έως 21 Δεκεμβρίου .
Βρίσκεσαι σε μια κατάσταση πνευματικής δραστηριοποίησης, που όμως εκφράζεται με περίεργο τρόπο. Άλλοτε δαπανάς χρόνο σε ατέλειωτες, ανόητες συζητήσεις και άλλοτε εμφανίζεσαι μ' ένα βαθύ φιλοσοφικό σκεπτικισμό. Οι σχέσεις με φίλους και με όσους συναλλάσσεσαι σε επίπεδο επιχειρηματικών δοσοληψιών, βρίσκονται σε μία αμφίρροπη φάση. Από τη μια, υπάρχει αλληλοεκτίμηση και αμοιβαία εμπιστοσύνη και από την άλλη αδιαφορία και ασυνέπεια. Έτσι είναι προτιμότερο ν' αποφύγεις ν' ασχοληθείς αυτό το διάστημα με σημαντικά θέματα και ν' αφιερώσεις περισσότερο χρόνο σε πνευματικής φύσης θέματα κερδίζοντας τουλάχιστον κάποιες χρήσιμες γνώσεις.

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 19:29
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΛΟΥΤΩΝ  Εξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 21°18' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ και ο  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ  στις 21°19' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 18:39, μέχρι και την Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 20:18.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 1 έως 3 Νοεμβρίου  και από 10 έως 12 Ιανουαρίου .
Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 02:28
Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ στο ζώδιο του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή την περίοδο, ενδιαφερόμαστε για σταθερές σχέσεις που βασίζονται στον αμοιβαίο σεβασμό και τη μακροβιότητα. Επιλέγουμε τους συντρόφους μας και τους συνεργάτες μας με πολύ μεγάλη προσοχή και είμαστε επιφυλακτικοί, μετρώντας τα πάντα, αν η σχέση θα είναι προς όφελός μας. Αυτή τη χρονική περίοδο, κάποια από τα άτομα που συναντάμε είναι το μέσο για τη βελτίωση της κοινωνικής ή/και οικονομικής μας υπόστασης ή ερχόμαστε σε επαφή περισσότερο με άτομα  μεγαλύτερα σε ηλικία από τη δική μας και πιο έμπειρα που μπορούν να μας βοηθήσουν κατά κάποιο τρόπο. Είμαστε αξιοπρεπείς και επιφυλακτικοί σε σημείο που δίνουμε τη λανθασμένη εντύπωση ότι είμαστε απόμακροι και αναίσθητοι. Αυτό το χρονικό διάστημα παίρνουμε τις σχέσεις μας πολύ σοβαρά, εκδηλώνοντας υπευθυνότητα και ακεραιότητα.

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 04:00
ΗΛΙΟΣ - ΟΥΡΑΝΟΣ  Χιαστί
Την στιγμή της όψης ο ΗΛΙΟΣ θα βρίσκεται στις 03°29' του ΤΟΞΟΤΗ και ο ΟΥΡΑΝΟΣ  στις 03°29' του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 16:08, μέχρι και την Τρίτη 26 Νοεμβρίου 15:51.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 25 έως 27 Νοεμβρίου  και από 23 έως 25 Απριλίου .
Δεν είναι κατάλληλο το διάστημα που επηρεάζεται απ' αυτή τη διέλευση να πραγματοποιήσεις αλλαγές. Από το γεγονός και μόνο ότι θα βρίσκεσαι πολύ συχνά σε κατάσταση νευρικότητας, ανησυχίας κι έλλειψης ικανοποίησης, μπορεί να προκαλέσεις δυσάρεστες καταστάσεις. Ή, εφόσον αποφασίσεις να κάνεις κάποια αλλαγή, να μην καταφέρεις τελικά να την οριστικοποιήσεις. Ίσως χρειαστεί να ξαναγυρίσεις στα παλιά ή να ξανακάνεις κι άλλη αλλαγή.

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 07:44
ΣΕΛΗΝΗ - ΔΙΑΣ  Ημιεξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 28°33' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ και ο ΔΙΑΣ  στις 28°33' του ΤΟΞΟΤΗ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τρίτη 26 Νοεμβρίου 06:53, μέχρι και την Τρίτη 26 Νοεμβρίου 08:34.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 15 έως 17 Νοεμβρίου  και από 19 έως 21 Δεκεμβρίου .
Θ’ απολαμβάνετε μια περιστασιακή συντροφική παρέα, και θα συμβάλλετε με κάποιο τρόπο κι’ εσείς να την κάνετε πιο ευχάριστη. . Από αυτήν είναι πιθανό να προκύψουν νέοι φίλοι και γνωστοί.

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 10:11
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο του ΤΟΞΟΤΗ
Η Σελήνη στο ταξιδιάρικο και περιπετειώδες  ζώδιο του Τοξότη, μας δημιουργεί μια τάση απεξάρτησης, φιλελευθερίας, αισιοδοξίας, περιπέτειας, ανεξαρτησίας και περιπλάνησης. Γινόμαστε στο διάστημα αυτό πιο δημιουργικοί, αυθόρμητοι και οραματιστές του μέλλοντος μας αλλά παράλληλα λόγω της αμέριμνης και αλλοπρόσαλλης συμπεριφοράς μας πιο αστείοι και κάποια φορά μέχρι του σημείου της γελοιότητας. Σε ανώτερο επίπεδο ενδιαφερόμαστε, για τη θρησκεία, για ξένες γλώσσες, για την φιλοσοφία και για ότι άλλο ανοίγει νέους ορίζοντες για το μυαλό μας.

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 10:55
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΦΡΟΔΙΤΗ  Ημιεξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 00°25' του ΤΟΞΟΤΗ και η ΑΦΡΟΔΙΤΗ  στις 00°26' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τρίτη 26 Νοεμβρίου 10:04, μέχρι και την Τρίτη 26 Νοεμβρίου 11:45.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 15 έως 17 Νοεμβρίου  και από 21 έως 23 Δεκεμβρίου .
Θα έχετε μια συναισθηματική πλευρά που θα την κρύβετε από τον πολύ  κόσμο. Μπορείτε να είστε σύντροφος, εκπέμποντας ταυτόχρονα  εμπιστοσύνη και δύναμη.

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 14:30
ΣΕΛΗΝΗ - ΚΡΟΝΟΣ  Ημιτετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 02°31' του ΤΟΞΟΤΗ και ο ΚΡΟΝΟΣ  στις 17°32' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τρίτη 26 Νοεμβρίου 13:39, μέχρι και την Τρίτη 26 Νοεμβρίου 15:20.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 15 έως 17 Νοεμβρίου  και από 7 έως 9 Ιανουαρίου .
Το βασικότερο μειονέκτημα, αυτής της πλανητικής σχέσης, είναι ότι γίνεσαι υποχρεωτικά δέσμιος κάποιων καταστάσεων. Επίσης, συχνά, υπάρχει η παρέμβαση τρίτων στις υποθέσεις σου, οι οποίοι εμποδίζουν την ομαλή εξέλιξη ζητημάτων που έχουν άμεσο ενδιαφέρον για σένα. Άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας ή και ανώτεροι ιεραρχικά στον επαγγελματικό και κοινωνικό χώρο, ενδεχομένως να θελήσουν να σου επιβληθούν, οπότε και θ’ αντιδράσεις. Επίσης, αυτή η εποχή θεωρείται δύσκολη επειδή, συχνά, βρίσκεσαι αμφιταλαντευόμενος ως προς τις αποφάσεις που πρέπει να πάρεις, κυρίως για ζητήματα που δε δέχονται αναβολή.

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 14:32
Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝ σε στάση πριν γίνει Ορθόδρομος
Την στιγμή της στάσης ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ  θα βρίσκεται στις 15°28' των ΙΧΘΥΩΝ 
Η περίοδος των δύο ημερών που ακολουθεί θέματα σχετικά με αυτά που δημιούργησε ο ανάδρομος Ποσειδώνας, αυταπάτες, παραλογισμοί, έξεις,  αρχίζουν να εκλείπουν.

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 16:08
ΣΕΛΗΝΗ - ΟΥΡΑΝΟΣ  Χιαστί
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 03°29' του ΤΟΞΟΤΗ και ο ΟΥΡΑΝΟΣ  στις 03°28' του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τρίτη 26 Νοεμβρίου 15:17, μέχρι και την Τρίτη 26 Νοεμβρίου 16:58.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 15 έως 17 Νοεμβρίου  και από 23 έως 25 Απριλίου .
Δεν είναι κατάλληλο το διάστημα που επηρεάζεται απ' αυτή τη διέλευση να πραγματοποιήσεις αλλαγές. Από το γεγονός και μόνο ότι θα βρίσκεσαι πολύ συχνά σε κατάσταση νευρικότητας, ανησυχίας κι έλλειψης ικανοποίησης, μπορεί να προκαλέσεις δυσάρεστες καταστάσεις. Ή, εφόσον αποφασίσεις να κάνεις κάποια αλλαγή, να μην καταφέρεις τελικά να την οριστικοποιήσεις. Ίσως χρειαστεί να ξαναγυρίσεις στα παλιά ή να ξανακάνεις κι άλλη αλλαγή.

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 17:05
ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ  ( ΣΕΛΗΝΗ - ΗΛΙΟΣ σε  Σύνοδο )
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ και ο ΗΛΙΟΣ  θα βρίσκονται στις 04°02' του ΤΟΞΟΤΗ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τρίτη 26 Νοεμβρίου 16:14, μέχρι και την Τρίτη 26 Νοεμβρίου 17:55.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 15 έως 17 Νοεμβρίου .
Το ενδιαφέρον του ατόμου επικεντρώνεται στο σπίτι και στο οικογενειακό περιβάλλον. Η μητέρα ή κάποιο θηλυκό άτομο της οικογένειας, στηρίζει και επιβεβαιώνει το άτομο.

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 18:29
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΡΗΣ  Ημιεξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 04°51' του ΤΟΞΟΤΗ και ο ΑΡΗΣ  στις 04°51' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τρίτη 26 Νοεμβρίου 17:38, μέχρι και την Τρίτη 26 Νοεμβρίου 19:19.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 15 έως 17 Νοεμβρίου  και από 27 έως 29 Οκτωβρίου .
Αν προκύψει κάποια κατάσταση που απαιτεί ανταγωνιστικό πνεύμα, να είστε σε θέση να είστε διεκδικητικοί και επικεντρωμένοι στην πρόκληση. Παράλληλα μπορεί να σας συμβεί κάποια απογοήτευση, και να θυμώσετε με τον εαυτό σας.

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 21:01
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΛΟΥΤΩΝ  Ημιτετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 06°20' του ΤΟΞΟΤΗ και ο  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ  στις 21°20' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τρίτη 26 Νοεμβρίου 20:10, μέχρι και την Τρίτη 26 Νοεμβρίου 21:51.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 15 έως 17 Νοεμβρίου  και από 10 έως 12 Ιανουαρίου .
Στη διάρκεια, που ο Πλούτωνας επηρεάζει τον ήλιο σου, με την όψη του μισού τετραγώνου, ενδεχομένως να βρεθείς στη δύσκολη θέση για κάποια απόφαση που πρέπει να πάρεις. Επίσης για τη διαλεύκανση ενός ζητήματος, που είχε μείνει σε εκκρεμότητα για πολύ καιρό. Πάντως, μην αποφασίσεις να στείλεις «τελεσιγραφικά» σε κανέναν τις αποφάσεις σου, αν προηγουμένως δεν έχεις εξαντλήσει κάθε όριο ανοχής. Πολλές φορές, η πλουτώνια επιρροή, σου αφαιρεί τη διάθεση για συνεργασία — ενώ αντίθετα, αυτό πρέπει να κάνεις — και έτσι δημιουργούνται προβλήματα. Μπορείς όμως να βρεις λύσεις στα προβλήματά σου προσεγγίζοντας τους άλλους, με την προοπτική να γίνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις, για τη διαφορά που υπάρχει ανάμεσά σας.

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 11:57
ΣΕΛΗΝΗ - ΕΡΜΗΣ  Ημιεξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 14°58' του ΤΟΞΟΤΗ και ο ΕΡΜΗΣ  στις 14°58' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 11:05, μέχρι και την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 12:48.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 29 Νοεμβρίου έως 1 Δεκεμβρίου  και από 6 έως 8 Νοεμβρίου .
Θ’ απολαμβάνετε στενή και ουσιαστική επικοινωνία με τους άλλους. Το χαρακτηριστικό αυτό δεν είναι ασυνήθιστο ή σπάνιο, αλλά παίζει τον καλό ρόλο στη ζωή μας.

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 13:37
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ  Τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 15°55' του ΤΟΞΟΤΗ και ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ  στις 15°55' των ΙΧΘΥΩΝ 
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 12:45, μέχρι και την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 14:28.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 29 Νοεμβρίου έως 1 Δεκεμβρίου  και από 5 έως 7 Μαρτίου.
Η διάθεση του ατόμου είναι κυκλοθυμική και η αστάθεια χαρακτηρίζει τις πράξεις του και τα συναισθήματά του. Στο σπίτι δημιουργούνται ζημιές από αμέλεια, που προκαλούν έξοδα.

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 16:37
ΣΕΛΗΝΗ - ΚΡΟΝΟΣ  Ημιεξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 17°38' του ΤΟΞΟΤΗ και ο ΚΡΟΝΟΣ  στις 17°38' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 15:45, μέχρι και την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 17:28.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 29 Νοεμβρίου έως 1 Δεκεμβρίου  και από 7 έως 9 Ιανουαρίου .
Ακόμα και αν δεν είστε μοναχικοί θα  έχετε την ικανότητα να αποσυρθείτε μακριά από πολύ κόσμο. Αυτό είναι μια καλή και υγιής κίνηση που θα σας βοηθήσει και να σας χαρίσει ισορροπία, ειρηνική διάθεση και πνευματική γαλήνη.

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 18:02
ΣΕΛΗΝΗ - ΟΥΡΑΝΟΣ  Ενάμισι τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 18°26' του ΤΟΞΟΤΗ και ο ΟΥΡΑΝΟΣ  στις 03°26' του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 17:10, μέχρι και την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 18:53.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 29 Νοεμβρίου έως 1 Δεκεμβρίου  και από 23 έως 25 Απριλίου .
Δεν είναι κατάλληλο το διάστημα που επηρεάζεται απ' αυτή τη διέλευση να πραγματοποιήσεις αλλαγές. Από το γεγονός και μόνο ότι θα βρίσκεσαι πολύ συχνά σε κατάσταση νευρικότητας, ανησυχίας κι έλλειψης ικανοποίησης, μπορεί να προκαλέσεις δυσάρεστες καταστάσεις. Ή, εφόσον αποφασίσεις να κάνεις κάποια αλλαγή, να μην καταφέρεις τελικά να την οριστικοποιήσεις. Ίσως χρειαστεί να ξαναγυρίσεις στα παλιά ή να ξανακάνεις κι άλλη αλλαγή.

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 21:50
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΡΗΣ  Ημιτετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 20°36' του ΤΟΞΟΤΗ και ο ΑΡΗΣ  στις 05°36' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 20:58, μέχρι και την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 22:41.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 29 Νοεμβρίου έως 1 Δεκεμβρίου  και από 27 έως 29 Οκτωβρίου .
Το κύριο χαρακτηριστικό αυτής της όψης είναι η βιασύνη, η απερισκεψία και η τάση που θα έχεις για καβγάδες. Έτσι, εύκολα μπορεί να υποθέσει κανείς ότι μέσα από αυτό το κλίμα μπορεί να προκληθούν ζημιές και ατυχήματα ανεξάρτητα της μικρής σοβαρότητας που θα έχουν. Επίσης τόσο εσύ όσο και κάποιος άλλος μπορεί να εμπλακείτε σε ανταγωνιστικές δραστηριότητες. Για να μη συμβούν όλα αυτά βρες μία απασχόληση για την οποία θα χρειαστεί να καταβάλεις ιδιαίτερες προσπάθειες.

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 23:10
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΛΟΥΤΩΝ  Ημιεξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 21°21' του ΤΟΞΟΤΗ και ο  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ  στις 21°22' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 22:18, μέχρι και την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 00:01.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 29 Νοεμβρίου έως 1 Δεκεμβρίου  και από 10 έως 12 Ιανουαρίου .
Αυτό το διάστημα σας δίνεται η ευκαιρία για να εκφράσετε τον βαθύτερο συναισθηματισμό σας. Ακόμα μπορείτε να απολαύσετε ταινίες ή βιβλία που εκφράζουν τα πιο βαθιά συναισθήματα.

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 11:37
ΕΡΜΗΣ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ  Τρίγωνο
Την στιγμή της όψης ο ΕΡΜΗΣ θα βρίσκεται στις 15°54' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ και ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ  στις 15°55' των ΙΧΘΥΩΝ 
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 22:32, μέχρι και την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 00:41.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 7 έως 9 Νοεμβρίου  και από 5 έως 7 Μαρτίου .
: Όταν δέχεστε μια τέτοια διέλευση, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ακούτε τη φωνή της διαίσθησής σας και μόνον αυτή. Θα σας οδηγήσει στο καλύτερο για σας, να είστε βέβαιοι. Ευνοούνται οι συζητήσεις για το μυστικισμό και οι μεταφυσικές εμπειρίες. Οι καλλιτέχνες περνούν μία από τις πιο δημιουργικές τους περιόδους γιατί έχουν έμπνευση για να δημιουργήσουν κάτι αξιόλογο και τους δίνεται η ευκαιρία να προβάλλουν το έργο τους.

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 12:49
ΣΕΛΗΝΗ - ΔΙΑΣ  Σύνοδος
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ και ο ΔΙΑΣ  θα βρίσκονται στις 29°02' του ΤΟΞΟΤΗ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 11:56, μέχρι και την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 13:41.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 13 έως 15 Δεκεμβρίου .
 Όψη που φέρνει καλοτυχία. Οι ευκαιρίες ου παρουσιάζονται είναι πολύ αξιόλογες. Ο Δίας με αυτή την όψη χαρίζει στο άτομο την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται. Η βοήθεια έρχεται από όλες

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 14:32
Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝ γίνεται Ορθόδρομος
Την στιγμή της στάσης ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ  θα βρίσκεται στις 15°28' των ΙΧΘΥΩΝ 
Αν εξαιρέσουμε τις περιόδους που ο Ποσειδώνας  θα σχηματίζει άσχημες πλανητικές όψεις,  με  άλλους πλανήτες, η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για καλλιτεχνικές δημιουργίες , πραγματοποίηση του οράματός μας, εμπνεύσεις , αλλά και γενικά για  θέματα που εξουσιάζει αυτός ο πλανήτης του βαθέως ψυχισμού.

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 14:32
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Η Σελήνη στο φιλόδοξο, παρορμητικό, γήινο  ζώδιο του Αιγόκερω, μας εξωθεί ν’ ασχοληθούμε με την κοινωνική καταξίωση, την καριέρα, την επιτυχία και τις φιλοδοξίες μας. Αυτό το διάστημα κάνουμε σχέδια για το πώς θα προβάλουμε τον εαυτό μας ώστε να τον εκτιμήσουν θετικά οι άλλοι. Από την άλλη λόγω της επικέντρωσής μας σε πρακτικά θέματα, τα συναισθήματά μας την ίδια περίοδο γίνονται από σοβαρά έως και ψυχρά, Η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για να ξεκινήσετε ένα επιχειρηματικό σχέδιο, να ζητήσετε ικανοποίηση των δικαιωμάτων σας και να προβάλετε τα σχέδιά σας στους ανωτέρους σας.

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 16:35
ΣΕΛΗΝΗ - ΕΡΜΗΣ  Ημιτετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 01°08' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ και ο ΕΡΜΗΣ  στις 16°07' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 15:42, μέχρι και την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 17:27.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 13 έως 15 Δεκεμβρίου  και από 7 έως 9 Νοεμβρίου .
Ίσως χρειαστεί κατ' ανάγκη ν' αλλάξεις κάποιο πρόγραμμά σου. Σε περίπτωση παρεξήγησης, αυτό θα συμβεί λόγω έλλειψης επικοινωνίας. Μην ξεκινάς τίποτα στην τύχη. Να προηγείται ένας καλός προγραμματισμός.

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 20:28
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΟΥΡΑΝΟΣ  Τρίγωνο
Την στιγμή της όψης η ΑΦΡΟΔΙΤΗ θα βρίσκεται στις 03°24' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ και ο ΟΥΡΑΝΟΣ  στις 03°24' του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 10:47, μέχρι και την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 06:08.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 23 έως 25 Δεκεμβρίου  και από 22 έως 24 Απριλίου .
Άριστη διέλευση για να μετατρέψει την αισθηματική ζωή σε παράδεισο, αφού το άτομο έχει τις ευκαιρίες να βελτιώσει τη σχέση του ή να δημιουργήσει μια καινούργια. Η κοινωνική του ζωή γίνεται συναρπαστική καθώς δημιουργεί νέες φιλίες που του ανοίγουν καινούργιους ορίζοντες.

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 20:42
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΦΡΟΔΙΤΗ  Σύνοδος
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ και η ΑΦΡΟΔΙΤΗ  θα βρίσκονται στις 03°24' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 19:49, μέχρι και την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 21:34.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 13 έως 15 Δεκεμβρίου .
Πολύ αρμονική αυτή η διέλευση. Το άτομο καλοδέχεται την αγάπη που του προσφέρουν, την τρυφερότητα και την άπλετη κατανόηση. Η διάθεση είναι πολύ καλή και επειδή το άτομο εκπέμπει μια εσωτερική γαλήνη και ηρεμία φαίνεται πολύ γοητευτικό. Γι’ αυτό η διέλευση αυτή είναι άριστη για ραντεβού, που η έκβασή τους εξαρτάται από την αισθητική εικόνα που θα παρουσιάσουμε.

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 20:42
ΣΕΛΗΝΗ - ΟΥΡΑΝΟΣ  Τρίγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 03°24' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ και ο ΟΥΡΑΝΟΣ  στις 03°24' του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 19:49, μέχρι και την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 21:34.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 13 έως 15 Δεκεμβρίου  και από 22 έως 24 Απριλίου .
Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 21:22
ΗΛΙΟΣ - ΑΡΗΣ  Ημιεξάγωνο
Την στιγμή της όψης ο ΗΛΙΟΣ θα βρίσκεται στις 06°15' του ΤΟΞΟΤΗ και ο ΑΡΗΣ  στις 06°15' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 09:30, μέχρι και την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 09:13.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 27 έως 29 Νοεμβρίου  και από 28 έως 30 Οκτωβρίου .
Θα έχετε τη δύναμη, την επαρκή ενέργεια και την φιλοδοξία για να αντιμετωπίσετε τα εμπόδια που μπορεί να συναντήσετε. Θα προσπαθείτε να εφαρμόσετε μεθόδους, που είναι σημαντικοί για σας.

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 00:30
ΗΛΙΟΣ - ΠΛΟΥΤΩΝ  ημιτετράγωνο
Την στιγμή της όψης ο ΗΛΙΟΣ θα βρίσκεται στις 06°23' του ΤΟΞΟΤΗ και ο  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ  στις 21°23' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 12:39, μέχρι και την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 12:20.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 28 έως 30 Νοεμβρίου  και από 11 έως 13 Ιανουαρίου .
Στη διάρκεια, που ο Πλούτωνας επηρεάζει τον ήλιο σου, με την όψη του μισού τετραγώνου, ενδεχομένως να βρεθείς στη δύσκολη θέση για κάποια απόφαση που πρέπει να πάρεις. Επίσης για τη διαλεύκανση ενός ζητήματος, που είχε μείνει σε εκκρεμότητα για πολύ καιρό. Πάντως, μην αποφασίσεις να στείλεις «τελεσιγραφικά» σε κανέναν τις αποφάσεις σου, αν προηγουμένως δεν έχεις εξαντλήσει κάθε όριο ανοχής. Πολλές φορές, η πλουτώνια επιρροή, σου αφαιρεί τη διάθεση για συνεργασία — ενώ αντίθετα, αυτό πρέπει να κάνεις — και έτσι δημιουργούνται προβλήματα. Μπορείς όμως να βρεις λύσεις στα προβλήματά σου προσεγγίζοντας τους άλλους, με την προοπτική να γίνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις, για τη διαφορά που υπάρχει ανάμεσά σας.

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 02:06
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΡΗΣ  Εξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 06°23' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ και ο ΑΡΗΣ  στις 06°23' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 01:12, μέχρι και την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 02:59.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 26 έως 28 Δεκεμβρίου  και από 29 έως 31 Οκτωβρίου .
Η διάθεση είναι πολύ καλή και το άτομο που δέχεται τη διέλευση έχει έντονη την επιθυμία να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του.

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 02:14
ΣΕΛΗΝΗ - ΗΛΙΟΣ  Ημιεξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 06°27' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ και ο ΗΛΙΟΣ  στις 06°27' του ΤΟΞΟΤΗ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 01:20, μέχρι και την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 03:07.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 26 έως 28 Δεκεμβρίου  και από 28 έως 30 Νοεμβρίου .
Από ένστικτο θα εστιάζεστε σε καταστάσεις καλά ισορροπημένες και θα απομακρύνεστε από τον πεσιμισμό και τον υπέρμετρο συναισθηματισμό.

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 19:39
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ  Εξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 15°55' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ και ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ  στις 15°55' των ΙΧΘΥΩΝ 
Αυτή η όψη διαρκεί από την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 18:45, μέχρι και την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 20:32.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 26 έως 28 Δεκεμβρίου  και από 5 έως 7 Μαρτίου .
Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 22:31
ΣΕΛΗΝΗ - ΕΡΜΗΣ  Εξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 17°27' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ και ο ΕΡΜΗΣ  στις 17°27' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 21:37, μέχρι και την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 23:24.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 26 έως 28 Δεκεμβρίου  και από 8 έως 10 Νοεμβρίου .
Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 23:16
ΣΕΛΗΝΗ - ΚΡΟΝΟΣ  Σύνοδος
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ και ο ΚΡΟΝΟΣ  θα βρίσκονται στις 17°51' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 22:22, μέχρι και το Σάββατο  30 Νοεμβρίου 00:09.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 26 έως 28 Δεκεμβρίου .
Η κούραση, οι πολλές ευθύνες και η σκληρή δουλειά είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της διέλευσης. Ωστόσο, το άτομο θα έχει σταθερή εξέλιξη, παρότι θα είναι πολύ αργή.

Σάββατο 30 Νοεμβρίου 05:56
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΛΟΥΤΩΝ  Σύνοδος
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ και ο  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ  θα βρίσκονται στις 21°25' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από το Σάββατο  30 Νοεμβρίου 05:00, μέχρι και το Σάββατο  30 Νοεμβρίου 06:51.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 7 έως 9 Ιανουαρίου .
 Ένας κύκλος της ζωής σου ολοκληρώνεται. Το άτομο έχει μεγαλύτερη δύναμη και εμπειρία για τα μελλοντικά του σχέδια και την πραγματοποίηση των στόχων.

Σάββατο 30 Νοεμβρίου 07:59
ΕΡΜΗΣ - ΚΡΟΝΟΣ  Εξάγωνο
Την στιγμή της όψης ο ΕΡΜΗΣ θα βρίσκεται στις 17°53' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ και ο ΚΡΟΝΟΣ  στις 17°54' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 20:51, μέχρι και το Σάββατο  30 Νοεμβρίου 19:06.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 9 έως 11 Νοεμβρίου  και από 7 έως 9 Ιανουαρίου .
Αυτή η διέλευση χαρίζει διαύγεια στο μυαλό και το άτομο μπορεί να πάρει πολύ σωστές αποφάσεις, οι οποίες θα είναι ρεαλιστικές και αντικειμενικές. Έχει τη δυνατότητα να κάνει νέα ξεκινήματα, τα οποία θα είναι σταθερά και μεθοδικά και θα αποδώσουν, ενώ η πορεία του θα είναι μακρόχρονη και σταθερή.

Σάββατο 30 Νοεμβρίου 08:25
ΣΕΛΗΝΗ - ΗΛΙΟΣ  Ημιτετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 22°44' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ και ο ΗΛΙΟΣ  στις 07°44' του ΤΟΞΟΤΗ
Αυτή η όψη διαρκεί από το Σάββατο  30 Νοεμβρίου 07:29, μέχρι και το Σάββατο  30 Νοεμβρίου 09:20.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 7 έως 9 Ιανουαρίου  και από 29 Νοεμβρίου έως 1 Δεκεμβρίου .
Θα σ' απασχολήσουν οι ανάγκες κι οι υποχρεώσεις του σπιτιού σου. Προσαρμόσου σ' αυτές τις υποχρεώσεις σου και μη δυσανασχετείς, γιατί πρέπει να διεκπεραιωθούν.

Σάββατο 30 Νοεμβρίου 21:24
ΣΕΛΗΝΗ - ΔΙΑΣ  Ημιεξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 29°34' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ και ο ΔΙΑΣ  στις 29°33' του ΤΟΞΟΤΗ
Αυτή η όψη διαρκεί από το Σάββατο  30 Νοεμβρίου 20:28, μέχρι και το Σάββατο  30 Νοεμβρίου 22:19.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 7 έως 9 Ιανουαρίου  και από 20 έως 22 Δεκεμβρίου .
Θ’ απολαμβάνετε μια περιστασιακή συντροφική παρέα, και θα συμβάλλετε με κάποιο τρόπο κι’ εσείς να την κάνετε πιο ευχάριστη. . Από αυτήν είναι πιθανό να προκύψουν νέοι φίλοι και γνωστοί.

Σάββατο 30 Νοεμβρίου 22:13
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο του ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Η Σελήνη στο σταθερό κοινωνικό ζώδιο του Υδροχόου το ζώδιο του ιδεαλισμού,  μας δίνει την δυνατότητα για να έρθουμε σε επαφή με το πλατύ κοινό, προβάλλοντας τις πεποιθήσεις μας και τα ιδανικά μας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο  για να οραματιστούμε το μέλλον μας,  δίνοντας μικρότερη σημασία σε συναισθηματικές προσκολλήσεις και μεγαλύτερη  στην ανθρωπιστική διάσταση. Σε ότι περιορίζει την ανεξαρτησία μας νευριάζουμε και επαναστατούμε. Το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για καθορισμό των στόχων μας, για φιλανθρωπικό έργο, για να δημιουργήσετε νέες φιλίες και για σοβαρές μελέτες.

Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 00:00
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ  Ημιτετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 00°55' του ΥΔΡΟΧΟΟΥ και ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ  στις 15°55' των ΙΧΘΥΩΝ 
Αυτή η όψη διαρκεί από το Σάββατο  30 Νοεμβρίου 23:03, μέχρι και την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 00:56.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 20 έως 22 Ιανουαρίου  και από 5 έως 7 Μαρτίου .
Ο Ποσειδώνας ως εκφραστής του ονείρου, σ' αυτή τη φάση της ζωής σου, μπορεί να σου προσδώσει μια αόριστη ανησυχία. Έτσι καθετί καινούργιο, που ξεκινάει τώρα, θα σου προκαλεί άγχος ακριβώς επειδή θα είναι δύσκολο να προσδιορίσεις τη μελλοντική του τύχη και επειδή, τη στιγμή που θα νομίζεις ότι έχεις φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα, κάτι θα «στραβώνει» που θα σε αναγκάζει ν' αρχίζεις πάλι από την αρχή. Γι' αυτό, προσπάθησε να είσαι επιφυλακτικός στις υποσχέσεις που σου δίνονται και στις γνωριμίες που κάνεις. Επίσης, στις συναλλαγές σου δεν αρκεί μόνο να ελέγχεις τη συμπεριφορά των άλλων, έχοντας το φόβο της εξαπάτησης, οφείλεις να είσαι και εσύ έντιμος στις δοσοληψίες σου. Κάθε παράνομη σχέση και συνεργασία μπορεί να σε μπλέξει σε περιπέτειες και τελικά να εκτεθείς. Μην ξεκινάς τίποτα καινούργιο στη δουλειά σου και, κυρίως, απόφυγε να επενδύσεις χρήματα, έστω και αν οι προϋποθέσεις που υπάρχουν σου δίνουν την εντύπωση ότι είναι άριστες. Τέλος απόφυγε τα οινοπνευματώδη και τα ηρεμιστικά. Μπορεί να νομίζεις ότι σε βοηθούν να χαλαρώνεις, ενώ στην πραγματικότητα αποκτάς μία κακή και επικίνδυνη έξη, ως προς αυτά.

Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 04:38
ΣΕΛΗΝΗ - ΟΥΡΑΝΟΣ  Τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 03°20' του ΥΔΡΟΧΟΟΥ και ο ΟΥΡΑΝΟΣ  στις 03°20' του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 03:41, μέχρι και την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 05:34.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 20 έως 22 Ιανουαρίου  και από 22 έως 24 Απριλίου .
Το άτομο με την επίδραση αυτής της διέλευσης έχει την τάση να κάνει ριζοσπαστικές αλλαγές, αλλά ταυτόχρονα φοβάται γιατί πρέπει να χάσει όλα αυτά που μέχρι τώρα είχε δημιουργήσει και ήταν προϊόντα μιας πιο συντηρητικής αντιμετώπισης που είχε στη ζωή του.

Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 11:02
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΦΡΟΔΙΤΗ  Ημιεξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 06°38' του ΥΔΡΟΧΟΟΥ και η ΑΦΡΟΔΙΤΗ  στις 06°38' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 10:05, μέχρι και την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 11:58.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 20 έως 22 Ιανουαρίου  και από 27 έως 29 Δεκεμβρίου .
Θα έχετε μια συναισθηματική πλευρά που θα την κρύβετε από τον πολύ  κόσμο. Μπορείτε να είστε σύντροφος, εκπέμποντας ταυτόχρονα  εμπιστοσύνη και δύναμη.

Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 13:44
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΡΗΣ  Τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 08°02' του ΥΔΡΟΧΟΟΥ και ο ΑΡΗΣ  στις 08°01' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου Νοεμβρίου 12:47, μέχρι και την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 14:40.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 20 έως 22 Ιανουαρίου  και από 30 Οκτωβρίου έως 1 Νοεμβρίου .
Το άτομο που έχει αυτή τη διέλευση νιώθει πάρα πολύ άγχος, έχει πολλά νεύρα, όλα του φταίνε και πιστεύει ότι δεν μπορεί να βρει διεξόδους και να εκτονωθεί. Μία καλή αντίδραση είναι η σκληρή δουλειά, κατά προτίμηση χειρονακτική. Επίσης, η έντονη γυμναστική είναι το φάρμακο αυτής της όψης, γιατί βοηθά στην εκτόνωση και στην καλή κυκλοφορία. Η διέλευση αυτή προκαλεί πολλά νεύρα και την τάση να φερθούμε με οργή στους άλλους, σα να θέλουμε να τους εκδικηθούμε. Επειδή οι κινήσεις μας, όταν δεχόμαστε αυτή τη διέλευση, είναι πολύ νευρικές, μπορεί να έχουμε ατυχήματα, καψίματα ή κοψίματα με αιχμηρά

Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 15:44
ΣΕΛΗΝΗ - ΗΛΙΟΣ  Εξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 09°03' του ΥΔΡΟΧΟΟΥ και ο ΗΛΙΟΣ  στις 09°03' του ΤΟΞΟΤΗ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 14:47, μέχρι και την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 16:40.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 20 έως 22 Ιανουαρίου  και από 30 Νοεμβρίου έως 2 Δεκεμβρίου .
Κάποια πρόταση θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα, γιατί με λίγη προσπάθεια θα βοηθήσει το άτομο να γίνει περισσότερο δημοφιλές στον τομέα του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου