Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 4 έως 10 Νοεμβρίου 2019 από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ


ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
4 έως 10 Νοεμβρίου  2019
από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

ΚΡΙΟΣ
Οι μέρες αυτές μπορούν να σηματοδοτήσουν την αρχή μιας φιλικής γνωριμίας, και για τους αδέσμευτους μια ερωτική γνωριμία, η οποία θα σας συναρπάσει στην αρχή, στην συνέχεια όμως θα είναι κάπως αμφίβολη η μετέπειτα εξέλιξη της. Οι δεσμευμένοι θα έχετε την επιθυμία να προσφέρετε όλη σας την αγάπη, στον σύντροφο σας και να περάσετε τρυφερές στιγμές μαζί του.

ΤΑΥΡΟΣ
Οι σχέσεις σας, με άτομα του στενού σας περιβάλλοντος θα πρέπει να προσεχθούν πολύ. Ρίξτε τους τόνους σας και φροντίστε να αποκατασταθεί κλίμα αλληλοκατανόησης και καλής συνεννόησης, με κοντινά σας πρόσωπα. Στον ερωτικό σας τομέα, θα χρειασθούν κάποιες υποχωρήσεις αν θέλετε τα θέματά σας, στο μέλλον να εξελιχθούν, σύμφωνα με τα σχέδια και τις προσδοκίες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Παλιές υποχρεώσεις φαίνονται πως ήρθε η στιγμή να διεκπεραιωθούν.  Είναι η μετάβαση από το παρελθόν στο μέλλον για σας. Δηλαδή το τέλος μιας περιόδου και η αρχή κάποιας άλλης πιο σημαντικής.  Παρ’ όλα αυτά συναισθήματα, προκαταλήψεις ή άλυτα θέματα παρελθούσης χρήσεως μπορεί να σας κρατούν δεμένους στο παρελθόν. Μπορείτε να πετύχετε πολλά πράγματα τώρα αν ενεργήσετε σωστά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Πολύ το πείσμα στη ζωή σας αυτές τις μέρες, περιμένει να βρει την ευκαιρία να σας κυριαρχήσει. Θα έλεγα πως είναι καιρός να του δώσετε πόδι. Τα αισθηματικά σας παράλληλα θέλουν ιδιαίτερη φροντίδα, ιδίως αν τελευταία αντιμετωπίσατε κάποιο σχετικό πρόβλημα. Τα λάθη του παρελθόντος θα πρέπει να σας διδάξουν το μέλλον.

ΛΕΩΝ
Στα οικονομικά σας θα πρέπει να τα χειριστείτε με σύνεση καθώς θα εμφανιστούν έκτακτα έξοδα. Το ενδιαφέρον σας θα είναι προσανατολισμένο αυτές τις μέρες στο εργασιακό σας περιβάλλον ή στην  βελτίωση των καθημερινών σας πραγμάτων. Κάποιες συναντήσεις μπορεί να φέρουν θετικά μελλοντικά αποτελέσματα. Περίοδος κατάλληλη για να σας αποδεχθούν κάποιοι άνθρωποι, με πολύ διαφορετικές από σας νοοτροπίες και θέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Στον τομέα της δουλειάς και της καριέρας σας θα επικρατεί ανανεωμένο κλίμα. Ίσως  μαζί με αυτό όμως να υπάρξουν και κάποια μυστικά που θα πρέπει να μάθετε για να νιώθετε άνετα. Τα πράγματα θα κυλούν ομαλά, οι δουλειές θα αυξάνουν και όσο περισσότερο να ανυψώνεστε πάνω απ’ τους προσωπικούς σκοπούς και τις επιθυμίες τόσο η επιτυχία σας θα αυξάνει.

ΖΥΓΟΣ
Τα οικονομικά σας όσο και τα συναισθηματικά σας θα πάρουν μία άλλη διάσταση. Η  τάση σας να δώσετε αυθόρμητα αυτόν τον καιρό, θα σας δυσκολέψει αργότερα. Η περίοδος είναι κατάλληλη για ανταλλαγή σκέψεων, κατά την οποία εσείς μεν θα περάσετε τις ιδέες σας στους άλλους, αλλά και από τις ιδέες των άλλων θα επωφεληθείτε αρκετά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τις επόμενες ημέρες η διέγερση της αντίληψης σας, σας κάνει να συνειδητοποιήσετε τις ανάγκες των άλλων και να ενδιαφερθείτε ανάλογα γι’ αυτές, δείχνοντας όλα τα φιλανθρωπικά και αλτρουιστικά σας αισθήματα.  Ίσως να περάσετε τις ημέρες αυτές με αγαθοεργίες και βοηθώντας τους πάσχοντες. Μπορεί όμως από την κούραση να οδηγηθείτε σε σύγχυση συναισθημάτων και να δείξετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το διάστημα αυτό, θα σας απασχολούν πιο πολύ τα προσωπικά σας ζητήματα και οι υποθέσεις σας, με αποτέλεσμα τα άλλα  θέματά σας να τα αξιολογείτε σαν δευτερεύοντα. Στον ερωτικό σας τομέα μην υποτιμάτε το ταίρι σας.  Αυτόν τον καιρό η υγεία σας βρίσκεται σε καλά επίπεδα και το θάρρος σας ενισχύεται. Αποφύγετε τις βιαστικές κινήσεις γιατί κρύβουν κινδύνους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τώρα είναι ένα πολύ ευνοϊκό διάστημα για την ζωή σας.  Τώρα θα μπορέσετε να ανακαλύψετε τον εαυτό σας, τι μπορείτε να προσφέρετε και τι αξίζετε. Θα εμφανιστούν ευκαιρίες για την ζωή σας και θα πρέπει να τις αρπάξετε τόσο στον προσωπικό, όσο και στον ερωτικό σας τον τομέα. Παράλληλα θα πρέπει να προστατέψετε την υγεία σας από ιώσεις της εποχής.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τώρα μπορεί να παραγκωνίσετε κάποιους παλαιούς και πιστούς φίλους σας και παράλληλα να δημιουργήσετε νέες φιλίες. Αν ασχολείστε με τα  κοινά να είστε επιφυλακτικοί για να μη χάσετε το κύρος σας. Τα σχέδιά σας θα φιλελευθεροποιηθούν  και οι ιδέες σας θα γίνουν πιο ανοιχτές. Στα προσωπικά σας θα κάνετε κάποιες αλλαγές, για ψυχική ανανέωση.

ΙΧΘΥΕΣ
Υπάρχει το ενδεχόμενο να προκύψουν μικροπροβλήματα με τον στενό αλλά και τον ευρύτερο, κοινωνικό σας περίγυρο. Αναθεωρήστε όλα εκείνα που σας κάνουν να στεναχωριέστε,  και φροντίστε να αντιδράτε  με τρόπο εποικοδομητικό και ήπιο σε τυχόν αντιξοότητες που σας δημιουργούν συνεργάτες σας και τρίτα πρόσωπα.

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ
ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
4 έως 10 Νοεμβρίου  2019
από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ
Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 06:59
ΣΕΛΗΝΗ - ΔΙΑΣ  Ημιτετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 08°58' του ΥΔΡΟΧΟΟΥ και ο ΔΙΑΣ  στις 23°58' του ΤΟΞΟΤΗ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 06:00, μέχρι και την Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 07:57.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 24 έως 26 Ιανουαρίου  και από 15 έως 17 Δεκεμβρίου .
Ίσως αυτή η διέλευση να σου φέρει ένα δώρο ή να σου εκπληρώσει μία σου επιθυμία, να δημιουργήσεις μία ευνοϊκή σχέση, να κάνεις ένα ευχάριστο ταξίδι κ.α. Όμως, μια εσωτερική παρόρμηση σε ωθεί σε μία συμπεριφορά συχνά ασυμβίβαστη με τα δεδομένα που υπάρχουν. Στην αυτό έκφραση σου παρατηρείται μια αβεβαιότητα αλλά και πληθωρικότητα, πράγματα μεταξύ τους ασυμβίβαστα. Και αυτό μπορεί να δημιουργήσει την εντύπωση στους γύρω σου ότι είσαι ένα απερίσκεπτο άτομο. Συχνά παρατηρείται και η τάση της σπατάλης, με αγορές ειδών πολυτελείας που σε τελευταία ανάλυση,  μπορεί να χρειαστεί να τα επιστρέψεις επειδή δεν ταιριάζουν με το χώρο ή εξαιτίας ελαττώματος που παρουσιάζουν. Και όλα αυτά, επειδή παρασύρεσαι από έναν ενθουσιασμό της στιγμής.

Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 12:24
ΠΡΩΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΣΕΛΗΝΗΣ (Τετράγωνο με τον ΗΛΙΟ)
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 11°42' του ΥΔΡΟΧΟΟΥ και ο ΗΛΙΟΣ  στις 11°41' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 11:25, μέχρι και την Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 13:22.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 24 έως 26 Ιανουαρίου  και από 3 έως 5 Νοεμβρίου .
Η διάθεση του ατόμου είναι άσχημη, δε θέλει να βρίσκεται με πολύ κόσμο και νιώθει πολύ κουρασμένο. Με τέτοια διέλευση, το άτομο πρέπει να φροντίζει να ξεκουράζεται και να μη φορτώνει ιδιαίτερα το πρόγραμμά του.

Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 20:22
ΣΕΛΗΝΗ - ΚΡΟΝΟΣ  Ημιεξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 15°42' του ΥΔΡΟΧΟΟΥ και ο ΚΡΟΝΟΣ  στις 15°41' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 19:23, μέχρι και την Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 21:20.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 24 έως 26 Ιανουαρίου  και από 5 έως 7 Ιανουαρίου .
Ακόμα και αν δεν είστε μοναχικοί θα  έχετε την ικανότητα να αποσυρθείτε μακριά από πολύ κόσμο. Αυτό είναι μια καλή και υγιής κίνηση που θα σας βοηθήσει και να σας χαρίσει ισορροπία, ειρηνική διάθεση και πνευματική γαλήνη.

Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 21:05
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ  Ημιεξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 16°03' του ΥΔΡΟΧΟΟΥ και ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ  στις 16°04' των ΙΧΘΥΩΝ 
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 20:06, μέχρι και την Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 22:03.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 24 έως 26 Ιανουαρίου  και από 6 έως 8 Μαρτίου .
Επωφεληθείτε και αξιοποιήστε τον χρόνο σας για να βρεθείτε σε ένα πνευματικό περιβάλλον, είτε πρόκειται για μια εκκλησία ή  ένα φυσικό περιβάλλον, ή ακούγοντας όμορφη μουσική. Αυτές οι εμπειρίες σας ξεκουράζουν και σας επαναφορτίζουν.

Τρίτη 5 Νοεμβρίου 06:28
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΡΗΣ  Τρίγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 20°44' του ΥΔΡΟΧΟΟΥ και ο ΑΡΗΣ  στις 20°44' του ΖΥΓΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τρίτη 5 Νοεμβρίου 05:28, μέχρι και την Τρίτη 5 Νοεμβρίου 07:27.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 5 έως 7 Φεβρουαρίου  και από 13 έως 15 Οκτωβρίου .
Η διάθεση είναι καλή και το άτομο έχει την τάση να μοιραστεί τα συναισθήματά του με τους άλλους. Με την επίδραση αυτής της διέλευσης, πολλές φορές, λύνονται τα προβλήματα τα οποία είχαν προκύψει σε ένα ζευγάρι. Η δημιουργικότητα και η δράση συναντώνται σ’ αυτήν την αρμονική διέλευση. Το άτομο έχει την «έμπνευση» και την ευκαιρία να κάνει ακριβώς αυτό που θέλει, χωρίς να ενοχλεί κανέναν, και χωρίς να δρα γρήγορα και παρορμητικά.

Τρίτη 5 Νοεμβρίου 06:48
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΛΟΥΤΩΝ  Ημιεξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 20°54' του ΥΔΡΟΧΟΟΥ και ο  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ  στις 20°54' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τρίτη 5 Νοεμβρίου 05:48, μέχρι και την Τρίτη 5 Νοεμβρίου 07:47.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 5 έως 7 Φεβρουαρίου  και από 10 έως 12 Ιανουαρίου .
Αυτό το διάστημα σας δίνεται η ευκαιρία για να εκφράσετε τον βαθύτερο συναισθηματισμό σας. Ακόμα μπορείτε να απολαύσετε ταινίες ή βιβλία που εκφράζουν τα πιο βαθιά συναισθήματα.

Τρίτη 5 Νοεμβρίου 09:10
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΟΥΡΑΝΟΣ  Χιαστί
Την στιγμή της όψης η ΑΦΡΟΔΙΤΗ θα βρίσκεται στις 04°17' του ΤΟΞΟΤΗ και ο ΟΥΡΑΝΟΣ  στις 04°17' του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 23:30, μέχρι και την Τρίτη 5 Νοεμβρίου 18:49.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 25 έως 27 Νοεμβρίου  και από 23 έως 25 Απριλίου .
Ξαφνικά μπορεί ν' αλλάξουν τα κοινωνικά σου ενδιαφέροντα, καθώς περίεργης νοοτροπίας άνθρωποι μπορεί να μπουν στη ζωή σου. Στην αρχή θα σ' εντυπωσιάσουν αλλά, όταν η διέλευση πάψει να λειτουργεί, θα διαπιστώσεις ότι ήταν απλώς κι αυτές κάποιες περαστικές ιστορίες της ζωής σου. Γι' αυτό, απόφυγε με τις γνωριμίες που θα κάνεις αυτό το διάστημα να δεθείς συναισθηματικά. Ωστόσο, μπορεί να επιθυμήσεις τη διακοπή μιας ήδη υπάρχουσας αισθηματικής σχέσης ή αυτή την επιθυμία να την εκφράσουν οι άλλοι προς εσένα.

Τρίτη 5 Νοεμβρίου 12:06
ΑΡΗΣ - ΠΛΟΥΤΩΝ  Τετράγωνο
Την στιγμή της όψης ο ΑΡΗΣ θα βρίσκεται στις 20°53' του ΖΥΓΟΥ και ο  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ  στις 20°54' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 17:42, μέχρι και την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 06:29.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 13 έως 15 Οκτωβρίου  και από 10 έως 12 Ιανουαρίου .
Η περίοδος αυτή είναι πολύ δύσκολη, δεδομένου ότι το άγχος, οι πιέσεις, ο ανταγωνισμός και η επιθετικότητα που νιώθει το άτομο, το οδηγούν σε ακρότητες που μπορεί να προκαλέσουν την καταστροφή. Είναι πολύ δύσκολο για το άτομο να αποφύγει μια τέτοια κατάσταση. Για να επιτύχει κάτι τέτοιο, πρέπει να μπορεί να αυτοκυριαρχηθεί και να μην αντιδρά στις προκλήσεις που θα δεχτεί.

Τρίτη 5 Νοεμβρίου 13:29
ΣΕΛΗΝΗ - ΔΙΑΣ  Εξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 24°13' του ΥΔΡΟΧΟΟΥ και ο ΔΙΑΣ  στις 24°13' του ΤΟΞΟΤΗ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τρίτη 5 Νοεμβρίου 12:29, μέχρι και την Τρίτη 5 Νοεμβρίου 14:28.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 5 έως 7 Φεβρουαρίου  και από 15 έως 17 Δεκεμβρίου .
Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.

Τρίτη 5 Νοεμβρίου 16:37
ΣΕΛΗΝΗ - ΕΡΜΗΣ  Τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 25°46' του ΥΔΡΟΧΟΟΥ και ο ΕΡΜΗΣ  στις 25°46' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τρίτη 5 Νοεμβρίου 15:37, μέχρι και την Τρίτη 5 Νοεμβρίου 17:36.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 5 έως 7 Φεβρουαρίου  και από 18 έως 20 Νοεμβρίου .
Κακή διέλευση για να πάρετε αποφάσεις και να προγραμματίσετε το χρόνο σας. Τα άτομα που σας περιβάλλουν δεν σας δείχνουν κατανόηση, με την επίδραση αυτής της όψης, και το μεγαλύτερο δυστύχημα είναι ότι δεν μπορείτε να δείξετε ούτε εσείς.

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 01:08
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο των ΙΧΘΥΩΝ
Η Σελήνη στο μεταβλητό υδάτινο ζώδιο των Ιχθύων μας κάνει πιο συναισθηματικούς, πιο ευαίσθητους, πιο ευάλωτους και πιο ονειροπόλους. Νιώθουμε πιο κοντά στα προβλήματά των άλλων, συγχωρούμε πιο εύκολα αλλά έχουμε και κάποια τάση φυγής από την πραγματικότητα. Η διαίσθησή μας είναι ανεβασμένη και η νοσταλγία μας για καταστάσεις του παρελθόντος γίνονται πιο έντονες. Η Σελήνη στους Ιχθύες μας κάνει περισσότερο μοναχικούς και μελαγχολικούς. Η ανάγκη μας για  συναισθηματική περιπλάνηση, γίνεται εντονότερη και το φυσικό περιβάλλον στο οποίο αυτή μπορεί να ικανοποιηθεί είναι το υγρό στοιχείο μια θάλασσα, ένα ποτάμι ή μια λίμνη.

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 02:44
ΣΕΛΗΝΗ - ΚΡΟΝΟΣ  Ημιτετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 00°47' των ΙΧΘΥΩΝ  και ο ΚΡΟΝΟΣ  στις 15°47' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 01:43, μέχρι και την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 03:44.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 17 έως 19 Φεβρουαρίου  και από 5 έως 7 Ιανουαρίου .
Το βασικότερο μειονέκτημα, αυτής της πλανητικής σχέσης, είναι ότι γίνεσαι υποχρεωτικά δέσμιος κάποιων καταστάσεων. Επίσης, συχνά, υπάρχει η παρέμβαση τρίτων στις υποθέσεις σου, οι οποίοι εμποδίζουν την ομαλή εξέλιξη ζητημάτων που έχουν άμεσο ενδιαφέρον για σένα. Άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας ή και ανώτεροι ιεραρχικά στον επαγγελματικό και κοινωνικό χώρο, ενδεχομένως να θελήσουν να σου επιβληθούν, οπότε και θ’ αντιδράσεις. Επίσης, αυτή η εποχή θεωρείται δύσκολη επειδή, συχνά, βρίσκεσαι αμφιταλαντευόμενος ως προς τις αποφάσεις που πρέπει να πάρεις, κυρίως για ζητήματα που δε δέχονται αναβολή.

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 09:44
ΣΕΛΗΝΗ - ΟΥΡΑΝΟΣ  Εξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 04°14' των ΙΧΘΥΩΝ  και ο ΟΥΡΑΝΟΣ  στις 04°14' του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 08:43, μέχρι και την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 10:44.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 17 έως 19 Φεβρουαρίου  και από 23 έως 25 Απριλίου .
Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 12:42
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΦΡΟΔΙΤΗ  Τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 05°42' των ΙΧΘΥΩΝ  και η ΑΦΡΟΔΙΤΗ  στις 05°42' του ΤΟΞΟΤΗ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 11:41, μέχρι και την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 13:42.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 17 έως 19 Φεβρουαρίου  και από 26 έως 28 Νοεμβρίου .
Η έλλειψη κατανόησης και το συναισθηματικό «μπέρδεμα» είναι οι βασικές αιτίες που οδηγούν σε λανθασμένες ενέργειες σε κοινωνικά θέματα, αλλά και σε κακούς χειρισμούς οικογενειακών προβλημάτων. Η διέλευση αυτή δημιουργεί την τάση για ασύστολες σπατάλες και για μανία καταναλωτισμού.

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 13:08
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΛΟΥΤΩΝ  Ημιτετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 05°55' των ΙΧΘΥΩΝ  και ο  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ  στις 20°55' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 12:07, μέχρι και την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 14:08.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 17 έως 19 Φεβρουαρίου  και από 10 έως 12 Ιανουαρίου .
Στη διάρκεια, που ο Πλούτωνας επηρεάζει τον ήλιο σου, με την όψη του μισού τετραγώνου, ενδεχομένως να βρεθείς στη δύσκολη θέση για κάποια απόφαση που πρέπει να πάρεις. Επίσης για τη διαλεύκανση ενός ζητήματος, που είχε μείνει σε εκκρεμότητα για πολύ καιρό. Πάντως, μην αποφασίσεις να στείλεις «τελεσιγραφικά» σε κανέναν τις αποφάσεις σου, αν προηγουμένως δεν έχεις εξαντλήσει κάθε όριο ανοχής. Πολλές φορές, η πλουτώνια επιρροή, σου αφαιρεί τη διάθεση για συνεργασία — ενώ αντίθετα, αυτό πρέπει να κάνεις — και έτσι δημιουργούνται προβλήματα. Μπορείς όμως να βρεις λύσεις στα προβλήματά σου προσεγγίζοντας τους άλλους, με την προοπτική να γίνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις, για τη διαφορά που υπάρχει ανάμεσά σας.

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 14:32
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΡΗΣ  Ενάμισι τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 06°37' των ΙΧΘΥΩΝ  και ο ΑΡΗΣ  στις 21°36' του ΖΥΓΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 13:31, μέχρι και την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 15:32.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 17 έως 19 Φεβρουαρίου  και από 13 έως 15 Οκτωβρίου .
Ξαφνικά, και ενώ εσύ κάνεις τις απαιτούμενες προσπάθειες για να προωθήσεις ένα σχέδιο σου, παρεμβαίνει κάποιος τρίτος και ανατρέπεται. Έτσι, μπορούμε να πούμε ότι ο εκνευρισμός σου θα είναι δικαιολογημένος, αλλά με το να χάσεις την ψυχραιμία σου δεν κερδίζεις τίποτα. Εκείνο, λοιπόν, που μπορείς να κάνεις τώρα είναι ν' αλλάξεις τρόπο δράσης και να χρησιμοποιήσεις άλλες τεχνικές.

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 16:39
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΠΛΟΥΤΩΝ  ημιτετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΑΦΡΟΔΙΤΗ θα βρίσκεται στις 05°54' του ΤΟΞΟΤΗ και ο  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ  στις 20°55' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 06:59, μέχρι και την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 02:18.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 26 έως 28 Νοεμβρίου  και από 10 έως 12 Ιανουαρίου .
Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της ανιδιοτελούς αγάπης, όταν δέχεται την οποιαδήποτε αρνητική ακτινοβολία του «καταχθόνιου» Πλούτωνα εμποδίζει τον άνθρωπο να βρει και να έχει τη συναισθηματική του ισορροπία. Έτσι, λοιπόν, μπορεί να νιώθεις συναισθηματικά ανεπαρκής και απομονωμένος από το περιβάλλον σου. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε κάποιο περιστατικό που σου στέρησε έναν αγαπημένο άνθρωπο, ή σε κάποια παράνομη σχέση που έφθασε, πλέον, στη φθορά της.

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 02:48
ΕΡΜΗΣ - ΔΙΑΣ  Ημιεξάγωνο
Την στιγμή της όψης ο ΕΡΜΗΣ θα βρίσκεται στις 24°32' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ και ο ΔΙΑΣ  στις 24°32' του ΤΟΞΟΤΗ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 13:19, μέχρι και την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 16:16.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 16 έως 18 Νοεμβρίου  και από 15 έως 17 Δεκεμβρίου .
Σχεδιάζετε το μέλλον και μην απογοητεύεστε  με μικρές λεπτομέρειες που παρεμβάλλονται στο ευρύτερο σχεδιασμό σας. Αυτά τα παρεμβαλλόμενα , πιθανώς να μην είναι ιδιαίτερα εμφανή αλλά θ’ αποτελούν στοιχεία της  ισορροπίας.

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 06:26
ΣΕΛΗΝΗ - ΗΛΙΟΣ  Τρίγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 14°27' των ΙΧΘΥΩΝ  και ο ΗΛΙΟΣ  στις 14°27' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 05:25, μέχρι και την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 07:26.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 1 έως 3 Μαρτίου  και από 6 έως 8 Νοεμβρίου .
Είναι μια άριστη διέλευση, που δίνει ζωτικότητα και καλή διάθεση στο άτομο και το κάνει πολύ γοητευτικό. Ιδανική διέλευση για διεκπεραιώσεις εκκρεμοτήτων που αφορούν σε επαγγελματικά θέματα. Επίσης, για όσους κάνουν επαγγέλματα που θέλουν δημοσιότητα, είναι ιδανική διέλευση για να παρουσιαστούν στο κοινό.

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 09:19
ΣΕΛΗΝΗ - ΚΡΟΝΟΣ  Εξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 15°53' των ΙΧΘΥΩΝ  και ο ΚΡΟΝΟΣ  στις 15°52' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 08:18, μέχρι και την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 10:19.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 1 έως 3 Μαρτίου  και από 5 έως 7 Ιανουαρίου .
Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 09:37
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ  Σύνοδος
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ και ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ  θα βρίσκονται στις 16°02' των ΙΧΘΥΩΝ 
Αυτή η όψη διαρκεί από την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 08:36, μέχρι και την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 10:37.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 1 έως 3 Μαρτίου .
Το άτομο περνά μια περίοδο συναισθηματικής έξαρσης. Ο ρομαντισμός του βρίσκεται στο αποκορύφωμα και κάνει ό,τι μπορεί για να δείξει τα συναισθήματά του στα άτομα που αγαπά, ενώ φροντίζει ιδιαίτερα για την οικογένειά του και δημιουργεί ένα πιο αρμονικό περιβάλλον στο σπίτι του.

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 16:01
ΣΕΛΗΝΗ - ΟΥΡΑΝΟΣ  Ημιτετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 19°11' των ΙΧΘΥΩΝ  και ο ΟΥΡΑΝΟΣ  στις 04°11' του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 15:00, μέχρι και την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 17:01.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 1 έως 3 Μαρτίου  και από 23 έως 25 Απριλίου .
Την περίοδο που θα πραγματοποιείται αυτή η όψη, κατά διαστήματα θα έχεις μία νευρική ανησυχία. Καθετί που θα σε βγάζει έξω απ' τα προγράμματά σου θα σ' εκνευρίζει και θα σ' αναστατώνει. Από την άλλη, θα θέλεις ν' απαλλαγείς απ' όποιον κι οτιδήποτε σου περιορίζει την ανεξαρτησία. Έτσι μπορεί να σπάσεις κάποιους δεσμούς. Ο καλύτερος τρόπος να λειτουργήσεις αυτή τη διέλευση είναι να βρεις κάποια περίεργη απασχόληση ή χόμπι που θ' αποσπά το ενδιαφέρον σου και θα καλύπτει τις περισσότερες ώρες σου.

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 19:33
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΛΟΥΤΩΝ  Εξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 20°56' των ΙΧΘΥΩΝ  και ο  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ  στις 20°56' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 18:32, μέχρι και την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 20:33.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 1 έως 3 Μαρτίου  και από 10 έως 12 Ιανουαρίου .
Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 22:41
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΡΗΣ  Χιαστί
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 22°29' των ΙΧΘΥΩΝ  και ο ΑΡΗΣ  στις 22°29' του ΖΥΓΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 21:40, μέχρι και την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 23:41.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 1 έως 3 Μαρτίου  και από 14 έως 16 Οκτωβρίου .
Ξαφνικά, και ενώ εσύ κάνεις τις απαιτούμενες προσπάθειες για να προωθήσεις ένα σχέδιο σου, παρεμβαίνει κάποιος τρίτος και ανατρέπεται. Έτσι, μπορούμε να πούμε ότι ο εκνευρισμός σου θα είναι δικαιολογημένος, αλλά με το να χάσεις την ψυχραιμία σου δεν κερδίζεις τίποτα. Εκείνο, λοιπόν, που μπορείς να κάνεις τώρα είναι ν' αλλάξεις τρόπο δράσης και να χρησιμοποιήσεις άλλες τεχνικές.

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 23:32
ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΑΡΗΣ  ημιτετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΑΦΡΟΔΙΤΗ θα βρίσκεται στις 07°30' του ΤΟΞΟΤΗ και ο ΑΡΗΣ  στις 22°30' του ΖΥΓΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 13:52, μέχρι και την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 09:11.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 27 έως 29 Νοεμβρίου  και από 14 έως 16 Οκτωβρίου .
Αυτή η διέλευση, μπορεί να επηρεάσει την αισθηματική σου ζωή αν αμφιβάλλεις για τα αισθήματα του ανθρώπου που συνδέεσαι, προς εσένα, ή για τα δικά σου προς αυτόν. Σε σχέση με τα κοινωνικά σου ζητήματα ενδεχομένως σήμερα ν' αλλάζει το βασικό σου πρόγραμμα και από αυτό να χαλάσει για λίγο η καλή σου διάθεση. Επίσης, παρόλο που η επιρροή αυτής της διέλευσης είναι μικρή, προσπάθησε ν' αποφύγεις σκηνές ζηλοτυπίας όπως και το να δείχνεις εύκολα πως θίχθηκες.

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 00:52
ΣΕΛΗΝΗ - ΕΡΜΗΣ  Τρίγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 23°34' των ΙΧΘΥΩΝ  και ο ΕΡΜΗΣ  στις 23°34' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 23:51, μέχρι και την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 01:52.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 13 έως 15 Μαρτίου  και από 15 έως 17 Νοεμβρίου .
Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 03:13
ΣΕΛΗΝΗ - ΔΙΑΣ  Τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 24°44' των ΙΧΘΥΩΝ  και ο ΔΙΑΣ  στις 24°44' του ΤΟΞΟΤΗ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 02:12, μέχρι και την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 04:13.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 13 έως 15 Μαρτίου  και από 16 έως 18 Δεκεμβρίου .
Οι υπερβολές και οι καταχρήσεις προκαλούν την τάση για τεμπελιά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές εκκρεμότητες. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση δεν μπορεί να αξιολογήσει σωστά τις δυνάμεις του και μπλέκεται σε υποθέσεις στις οποίες δεν μπορεί να ανταποκριθεί.

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 13:48
Η ΣΕΛΗΝΗ στο ζώδιο του ΚΡΙΟΥ
Η Σελήνη στο δυναμικό και ανυπόμονο πύρινο ζώδιο του Κριού τονίζει την ενεργητικότητα, την ένταση, την βιασύνη, την φλογερότητα, τον ενθουσιασμό, το πάθος αλλά και την ανυπομονησία σε όλους τους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο  για  να ξεκινήσουμε κάποια νέα δυναμική προσπάθεια, για να υποστηρίξουμε τα συμφέροντά μας, να πάρουμε πρωτοβουλίες. Το ίδιο χρονικό διάστημα όμως είναι ακατάλληλο για να δράσουμε ανταγωνιστικά και για να πάρουμε βιαστικές και επιπόλαιες αποφάσεις.

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 14:30
ΕΡΜΗΣ - ΑΡΗΣ  Ημιεξάγωνο
Την στιγμή της όψης ο ΕΡΜΗΣ θα βρίσκεται στις 22°55' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ και ο ΑΡΗΣ  στις 22°55' του ΖΥΓΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 02:53, μέχρι και το Σάββατο  9 Νοεμβρίου 02:06.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 15 έως 17 Νοεμβρίου  και από 15 έως 17 Οκτωβρίου .
Θα είστε κάπως ανυπόμονοι, σε περίπτωση που δεν θα μπορείτε να καταλάβετε ή σε περίπτωση που θα βγάζετε εσφαλμένα συμπεράσματα. Μάθε στο να αφήνεις τον χρόνο ν’ αποδεικνύει το ορθό ή το λάθος.

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 15:29
ΣΕΛΗΝΗ - ΗΛΙΟΣ  Ενάμισι τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 00°49' του ΚΡΙΟΥ και ο ΗΛΙΟΣ  στις 15°50' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 14:28, μέχρι και την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 16:29.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 13 έως 15 Μαρτίου  και από 7 έως 9 Νοεμβρίου .
Η διάθεσή σου θα είναι υποτονική. Τα θέματα του σπιτιού κι οι άνθρωποι της οικογένειας θα σου προκαλέσουν συναισθήματα απαισιοδοξίας. Από σένα απαιτείται προσαρμοστικότητα, υπευθυνότητα κι ανεκτικότητα. Με λίγη καλή διάθεση εκ μέρους σου στις .ανάγκες κι απαιτήσεις των άλλων, η καθημερινότητα  τελικά θα κυλήσει καλά.

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 18:51
ΗΛΙΟΣ - ΚΡΟΝΟΣ  Εξάγωνο
Την στιγμή της όψης ο ΗΛΙΟΣ θα βρίσκεται στις 15°58' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ και ο ΚΡΟΝΟΣ  στις 15°59' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 06:53, μέχρι και το Σάββατο  9 Νοεμβρίου 06:48.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 7 έως 9 Νοεμβρίου  και από 5 έως 7 Ιανουαρίου .
Παρουσιάζονται κάποιες προοπτικές για να πραγματοποιηθούν οι στόχοι του ατόμου. Όμως, πρέπει να καταβάλει προσπάθεια, προκειμένου να τα καταφέρει.

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 19:43
ΗΛΙΟΣ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ  Τρίγωνο
Την στιγμή της όψης ο ΗΛΙΟΣ θα βρίσκεται στις 16°00' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ και ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ  στις 16°01' των ΙΧΘΥΩΝ 
Αυτή η όψη διαρκεί από την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 07:45, μέχρι και το Σάββατο  9 Νοεμβρίου 07:40.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 7 έως 9 Νοεμβρίου  και από 5 έως 7 Μαρτίου .
: Η διαίσθηση λειτουργεί άριστα και βοηθά το άτομο να ξεπεράσει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει. Η φιλανθρωπία και τα αγνά συναισθήματα ενισχύονται από αυτή την επίδραση, ενώ υπάρχει μία τάση για αναφορά σε μυστικιστικά θέματα. Η διέλευση αυτή είναι πολύ καλή, γιατί δίνει την ευκαιρία στο άτομο να πραγματοποιήσει κάποιο όνειρό του ή να ασχοληθεί με πράγματα που είναι πολύ δημιουργικά και του εξασφαλίζουν ικανοποίηση και χαρά, γιατί ανταποκρίνονται στον ιδεαλισμό του.

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 22:07
ΣΕΛΗΝΗ - ΟΥΡΑΝΟΣ  Ημιεξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 04°08' του ΚΡΙΟΥ και ο ΟΥΡΑΝΟΣ  στις 04°08' του ΤΑΥΡΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 21:06, μέχρι και την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 23:07.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 13 έως 15 Μαρτίου  και από 23 έως 25 Απριλίου .
Θα σας αρέσει αυτό το διάστημα να είστε ελεύθεροι και να διασκεδάζετε για να σπάσετε τη συνηθισμένη ρουτίνα. Αυτό μπορεί να μην είναι ένα από τα πιο εμφανή χαρακτηριστικά σας, αλλά είναι ένα διάλυμα για σας.

Σάββατο 9 Νοεμβρίου 02:03
ΚΡΟΝΟΣ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ  Εξάγωνο
Την στιγμή της όψης ο ΚΡΟΝΟΣ θα βρίσκεται στις 16°00' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ και ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ  στις 16°01' των ΙΧΘΥΩΝ 
Αυτή η όψη διαρκεί από το Σάββατο  2 Νοεμβρίου 13:52, μέχρι και την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 14:13.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 5 έως 7 Ιανουαρίου  και από 5 έως 7 Μαρτίου .
Συνήθως πρόκειται για μια περίοδο ηρεμίας, από αυτές που συντελούν σε καλύτερη κατανόηση των καταστάσεων και του εαυτού μας. Ο ανθρωπισμός και η ευσπλαχνία μεγαλώνουν και μπορεί να βοηθήσετε κάποιους λιγότερο τυχερούς από εσάς. Για εσάς, η βοήθεια προέρχεται από ηλικιωμένα και πιο έμπειρα πρόσωπα ή από πνευματικές πηγές, όπως διαλέξεις, βιβλία κλπ. Μια καλύτερη ηθική αντίληψη φέρνει μεγαλύτερη τύχη και στην κοινωνική ζωή.

Σάββατο 9 Νοεμβρίου 04:19
ΣΕΛΗΝΗ - ΕΡΜΗΣ  Ενάμισι τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 07°13' του ΚΡΙΟΥ και ο ΕΡΜΗΣ  στις 22°14' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από το Σάββατο  9 Νοεμβρίου 03:18, μέχρι και το Σάββατο  9 Νοεμβρίου 05:19.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 25 έως 27 Μαρτίου  και από 14 έως 16 Νοεμβρίου .
Όταν από τις συζητήσεις σου βλέπεις ότι δεν υπάρχει ταύτιση απόψεων, δε σε συμφέρει να νευριάσεις. Προσπάθησε με τα επιχειρήματά σου να πείσεις τους άλλους.

Σάββατο 9 Νοεμβρίου 08:14
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΦΡΟΔΙΤΗ  Τρίγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 09°11' του ΚΡΙΟΥ και η ΑΦΡΟΔΙΤΗ  στις 09°12' του ΤΟΞΟΤΗ
Αυτή η όψη διαρκεί από το Σάββατο  9 Νοεμβρίου 07:13, μέχρι και το Σάββατο  9 Νοεμβρίου 09:14.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 25 έως 27 Μαρτίου  και από 30 Νοεμβρίου έως 2 Δεκεμβρίου .
Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.

Σάββατο 9 Νοεμβρίου 21:47
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ  Ημιεξάγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 16°00' του ΚΡΙΟΥ και ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ  στις 16°00' των ΙΧΘΥΩΝ 
Αυτή η όψη διαρκεί από το Σάββατο  9 Νοεμβρίου 20:46, μέχρι και το Σάββατο  9 Νοεμβρίου 22:47.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 25 έως 27 Μαρτίου  και από 5 έως 7 Μαρτίου .
Επωφεληθείτε και αξιοποιήστε τον χρόνο σας για να βρεθείτε σε ένα πνευματικό περιβάλλον, είτε πρόκειται για μια εκκλησία ή  ένα φυσικό περιβάλλον, ή ακούγοντας όμορφη μουσική. Αυτές οι εμπειρίες σας ξεκουράζουν και σας επαναφορτίζουν.

Σάββατο 9 Νοεμβρίου 21:55
ΣΕΛΗΝΗ - ΚΡΟΝΟΣ  Τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 16°04' του ΚΡΙΟΥ και ο ΚΡΟΝΟΣ  στις 16°04' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από το Σάββατο  9 Νοεμβρίου 20:54, μέχρι και το Σάββατο  9 Νοεμβρίου 22:55.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 25 έως 27 Μαρτίου  και από 5 έως 7 Ιανουαρίου .
Τα προβλήματα, το άγχος και η ανασφάλεια εξαντλούν το άτομο που δέχεται αυτή την όψη και προκαλούν υπερκόπωση. Για να μπορέσει το άτομο να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες, πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά και να κάνει υπομονή. Είναι δε απαραίτητο να καταλάβει, ότι πρέπει να τα καταφέρει μόνο του χωρίς τη βοήθεια των άλλων. Η διέλευση αυτή είναι πολύ άσχημη για νέα ξεκινήματα και για επενδύσεις.

Κυριακή 10 Νοεμβρίου 00:09
ΣΕΛΗΝΗ - ΗΛΙΟΣ  Χιαστί
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 17°12' του ΚΡΙΟΥ και ο ΗΛΙΟΣ  στις 17°12' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από το Σάββατο  9 Νοεμβρίου 23:09, μέχρι και την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 01:08.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 6 έως 8 Απριλίου  και από 9 έως 11 Νοεμβρίου .
Η διάθεσή σου θα είναι υποτονική. Τα θέματα του σπιτιού κι οι άνθρωποι της οικογένειας θα σου προκαλέσουν συναισθήματα απαισιοδοξίας. Από σένα απαιτείται προσαρμοστικότητα, υπευθυνότητα κι ανεκτικότητα. Με λίγη καλή διάθεση εκ μέρους σου στις .ανάγκες κι απαιτήσεις των άλλων, η καθημερινότητα  τελικά θα κυλήσει καλά.

Κυριακή 10 Νοεμβρίου 04:10
ΕΡΜΗΣ - ΠΛΟΥΤΩΝ  Εξάγωνο
Την στιγμή της όψης ο ΕΡΜΗΣ θα βρίσκεται στις 20°58' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ και ο  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ  στις 20°59' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από το Σάββατο  9 Νοεμβρίου 18:34, μέχρι και την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 13:45.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 12 έως 14 Νοεμβρίου  και από 10 έως 12 Ιανουαρίου .
Η διέλευση αυτή πριμοδοτεί στο να εφαρμοστεί κάποιο καινούργιο σχέδιο στη ζωή ενός ατόμου και να αποδώσει, εξασφαλίζοντας επιτυχία για το μέλλον.

Κυριακή 10 Νοεμβρίου 07:16
ΣΕΛΗΝΗ - ΕΡΜΗΣ  Χιαστί
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 20°48' του ΚΡΙΟΥ και ο ΕΡΜΗΣ  στις 20°48' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 06:16, μέχρι και την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 08:15.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 6 έως 8 Απριλίου  και από 12 έως 14 Νοεμβρίου .
Όταν από τις συζητήσεις σου βλέπεις ότι δεν υπάρχει ταύτιση απόψεων, δε σε συμφέρει να νευριάσεις. Προσπάθησε με τα επιχειρήματά σου να πείσεις τους άλλους.

Κυριακή 10 Νοεμβρίου 07:37
ΣΕΛΗΝΗ - ΠΛΟΥΤΩΝ  Τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 20°58' του ΚΡΙΟΥ και ο  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ  στις 20°59' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 06:37, μέχρι και την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 08:36.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 6 έως 8 Απριλίου  και από 10 έως 12 Ιανουαρίου .
Κάποιος κύκλος στη ζωή του ατόμου κλείνει οριστικά. Το άτομο δεν είναι έτοιμο να δεχτεί κάτι τέτοιο και οι ανασφάλειές του βγαίνουν στην επιφάνεια. Ταυτίζει το τέλος της κατάστασης με το τέλος της ζωή του-πολλές φορές-γιατί ο πόνος που νιώθει είναι δυσβάσταχτος. Ωστόσο τελικά, μέσα από αυτή την πολύ σκληρή περίοδο, ανακαλύπτει τις δυνάμεις του και την ικανότητά του να επιβιώνει και να αλλάζει ριζικά τη ζωή του, χρησιμοποιώντας την πείρα του παρελθόντος για τη μελλοντική του εξέλιξη και ευτυχία. Με μια τέτοια διέλευση, η καλύτερη αντίδραση είναι να ξεκινήσετε κάποια ψυχανάλυση, ώστε να βοηθηθείτε από την αρχή και να εντοπίσετε τις δυνάμεις σας, χωρίς να νιώσετε τον πόνο της μοναξιάς, που φέρνει συνήθως ο Πλούτωνας.

Κυριακή 10 Νοεμβρίου 13:58
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΡΗΣ  Αντίθεση
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 24°12' του ΚΡΙΟΥ και ο ΑΡΗΣ  στις 24°12' του ΖΥΓΟΥ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 12:58, μέχρι και την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 14:57.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 6 έως 8 Απριλίου  και από 16 έως 18 Οκτωβρίου .
Το πιο πιθανό αποτέλεσμα αυτής της διέλευσης είναι ο καβγάς με ένα ή περισσότερα άτομα. Μόνο ο καλός έλεγχος των νεύρων θα μπορούσε να φέρει αποτελέσματα.

Κυριακή 10 Νοεμβρίου 16:00
ΣΕΛΗΝΗ - ΔΙΑΣ  Τρίγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 25°14' του ΚΡΙΟΥ και ο ΔΙΑΣ  στις 25°14' του ΤΟΞΟΤΗ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 15:00, μέχρι και την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 16:59.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 6 έως 8 Απριλίου  και από 16 έως 18 Δεκεμβρίου .
Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.

Κυριακή 10 Νοεμβρίου 17:18
ΣΕΛΗΝΗ - ΑΦΡΟΔΙΤΗ  Ενάμισι τετράγωνο
Την στιγμή της όψης η ΣΕΛΗΝΗ θα βρίσκεται στις 25°54' του ΚΡΙΟΥ και η ΑΦΡΟΔΙΤΗ  στις 10°54' του ΤΟΞΟΤΗ
Αυτή η όψη διαρκεί από την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 16:18, μέχρι και την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 18:17.
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 6 έως 8 Απριλίου  και από 1 έως 3 Δεκεμβρίου
Κάποια πράξη, χαρακτηριστική για την ασυνέπειά της, ίσως σε λυπήσει. Τα κοινωνικά θέματα δε θα σ' ενθουσιάζουν και η γενικότερη συναισθηματική σου κατάσταση θα είναι υποτονική. Τις ελεύθερες ώρες σου προτίμησε να τις περάσεις κοντά σε απροβλημάτιστους ανθρώπους διότι έχεις ανάγκη από ηρεμία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου