Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 20 έως 26 Ιανουαρίου 2020 από τον Δρ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΕΥ


ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
20 έως 26 Ιανουαρίου 2020
από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

ΚΡΙΟΣ
Αποφύγετε τα ραντεβού και τις συζητήσεις, με άλλους πάνω σε θέματα της εργασίας σας, γιατί κάποιος φόβος ή και κάποια δειλία, ίσως σας εμποδίζει να αντιμετωπίσετε με ρεαλισμό τις υποθέσεις σας.  Έτσι μπορεί να παρεξηγηθείτε, ή να αντιδράσετε με σπασμωδικότητα και εκνευρισμό.  Οι ημέρες αυτές θα σας δώσουν μια τάση για απομόνωση και αυτοκριτική.

ΤΑΥΡΟΣ
Θα κυριαρχήσει αδικαιολόγητα μέσα σας αυτές τις μέρες η τάση να ξεκαθαρίσετε τα θέματα της ζωής σας. Αυτό κατ’ επέκταση μπορεί να σας οδηγήσει σε αβέβαιες βιαστικές πράξεις χωρίς προγραμματισμό. Εάν υπάρχουν κρυφές σχέσεις τώρα βγαίνουν από την αδράνεια και δυναμώνουν. Παρά όλα αυτά το διάστημα αυτό μπορεί να δώσει κάποιους περιορισμούς. Κινηθείτε με σύνεση.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Όσοι είστε χωρίς σύντροφο, να είστε προσεκτικοί σε άτομα που εμφανίζονται χωρίς να τα περιμένατε, ξαφνικά στη ζωή σας. Τις μέρες αυτές ίσως να σας απασχολήσει κάποιο οικονομικό πρόβλημα. Τακτοποιήστε εκκρεμότητες του παρελθόντος και καλύψτε πιεστικές υποχρεώσεις σας. Αποφύγετε αμφίβολες επενδύσεις και τα οικονομικά ρίσκο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα ερωτικά σας θέματα θα σας απασχολούν περισσότερο από κάποιες άλλες εποχές. Αναθεωρήστε την θέση και την στάση σας απέναντί σ’ εκείνους που σας παρουσιάζονται σαν φίλοι άλλα σας βλέπουν περισσότερο σαν συμφέρον. Φερθείτε όσο περισσότερο μπορείτε προσεκτικά τώρα. Στον προσωπικό σας τομέα να μην αφήνετε κενά και εκκρεμότητες.

ΛΕΩΝ
Αυτές τις μέρες πιθανόν είναι να εξαντληθούν τα αποθέματα της αντοχής σας εξ αιτίας  υπερκόπωσής  ή της λανθασμένης διατροφής σας. Στον τομέα της εργασίας μπορεί να έχετε κάποια τάση ν’ αλλάξετε τις συνθήκες της εργασίας σας. Επειδή θα θέλετε να κινήστε πέρα και μακριά από τα βλέμματα των άλλων, μην αμελήσετε την καθημερινότητα και το  πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θα πρέπει να αποφύγετε τις εχθρότητες και τα μίση που κατά καιρούς σας έχουν ζημιώσει αρκετά. Μπορείτε να εκμεταλλευθείτε θετικά αυτές τις ημέρες βάζοντας νέες βάσεις στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, ξεκαθαρίζοντας παλιές παρεξηγήσεις ή βελτιώνοντας τις σχέσεις σας με άτομα με τα οποία στο παρελθόν είχατε δυσκολίες επικοινωνίας. Αποφύγετε να καταπιάνεστε με ότι δεν το γνωρίζετε σε βάθος.

ΖΥΓΟΣ
Ακολουθούν οι μέρες των εκπλήξεων.  Καθώς δεν έχετε ενδιαφέρον για τα καθημερινά πράγματα και σας διακατέχει κάποια τάση φυγής και ανεξαρτησίας, μπορείτε, αν αφήσετε τον εαυτό σας, να ξεφύγετε από τα καθιερωμένα και να γνωρίσετε κάτι διαφορετικό και συναρπαστικό.  Τα ξαφνικά και αναπάντεχα γεγονότα, θα σας δώσουν την αίσθηση ότι είσαστε πολύ τυχεροί και θα απολαύσετε τις ημέρες αυτές.  Αν περιορίσετε τον εαυτό σας, θα νιώσετε έντονο εκνευρισμό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτόν τον καιρό θα θελήσετε να αποφύγετε τον πολύ κόσμο και τις μεγάλες παρέες και οι προτιμήσεις σας θα εστιασθούν στον δικό σας τον κόσμο που έχει να κάνει και με το παρελθόν. Συμβουλή μου, είναι να δώσετε περισσότερη έμφαση στο μέλλον και μικρότερη στην αναδρομή του παρελθόντος σας. Η μεγάλη απόκρυψη κάποιων εσωτερικών σας καταστάσεων και από τον ίδιο σας τον εαυτό,  δεν σας προσφέρει τίποτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Νέες προκλήσεις φέρνει αυτό το διάστημα, τονίζοντας την ευαίσθητη πλευρά της φύσης σας. Μπορεί να αισθανθείτε κάποια διανοητική ανησυχία για κάποιο θέμα και θα θέλετε να το ανακοινώσετε σε πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Αφήστε τους γύρω από σας να διεκδικούν ότι νομίζουν πως τους ανήκει και προσπαθήστε να συμβιβαστείτε μαζί τους. Πριν κάνετε οποιαδήποτε κοινοποίηση των σκέψεών σας  εξετάστε καλά το τι θα πείτε.  

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τώρα ευνοούνται οι κοινωνικές δραστηριότητες, και τα θέματα ομορφιάς. Πολύ πιθανόν αν είστε μόνοι ή αν αισθάνεστε μόνοι, τώρα να ξεκινήσει μια νέα ερωτική σχέση για σας, Ίσως ακόμα, μπορεί να στραφείτε σε αναδρομές του νου σας, σε πράγματα και καταστάσεις από τα περασμένα, που μπορεί να σας παρασύρουν σε ψυχολογικές μεταπτώσεις.  Εξετάστε αντικειμενικά την πραγματικότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η αισθηματική σας ζωή θα χαρακτηρίζεται από τη διάθεση προσφοράς προς το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Για τους αδέσμευτους από σας ίσως  να προκύψει κάποια κρυφή ερωτική σχέση, η οποία μπορεί να σας απογοητεύσει αργότερα.  Την περίοδο αυτή  ευνοούνται τα κοινωνικά σας θέματα. Από εκεί που δεν περιμένετε μπορεί να σας έλθει κάποια χαρά.

ΙΧΘΥΕΣ
Οι ημέρες κινούν δραστήρια και με σαφή στόχο το μυαλό,  και έτσι μπορείτε να προωθήσετε τους επαγγελματικούς στόχους σας,  η την υποστήριξη κάποιου προγράμματός σας  για την επίλυση βασικών σας προβλημάτων. Οι ανώτεροί σας και άλλοι πάνω από σας θα αποκρίνονται ευνοϊκά απέναντι στην προθυμία σας  να λύσετε θέματα του παρελθόντος με κάποιον νέο τρόπο. Η κρίση σας είναι υγιής.  Στην  ερωτική σας ζωή βάλτε ρυθμό και τάξη.

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ
ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
20 έως 26 Ιανουαρίου 2020
από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020 ώρα 0:41
Σελήνη στον Τοξότη.
Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο έως Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020 ώρα 7:00
Η Σελήνη στο ταξιδιάρικο και περιπετειώδες  ζώδιο του Τοξότη, μας δημιουργεί μια τάση απεξάρτησης, φιλελευθερίας, αισιοδοξίας, περιπέτειας, ανεξαρτησίας και περιπλάνησης. Γινόμαστε στο διάστημα αυτό πιο δημιουργικοί, αυθόρμητοι και οραματιστές του μέλλοντος μας αλλά παράλληλα λόγω της αμέριμνης και αλλοπρόσαλλης συμπεριφοράς μας πιο αστείοι και κάποια φορά μέχρι του σημείου της γελοιότητας. Σε ανώτερο επίπεδο ενδιαφερόμαστε, για τη θρησκεία, για ξένες γλώσσες, για την φιλοσοφία και για ότι άλλο ανοίγει νέους ορίζοντες για το μυαλό μας.

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020 ώρα 11:39
Σελήνη σε εξάγωνο με Ερμή
Η Σελήνη στις 06°Τοξότη  & ο Ερμής στις 06°Υδροχόου
Η όψη αυτή διαρκεί από Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020 ώρα 9:29 έως Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020 ώρα 13:39
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 25 έως 29 Νοεμβρίου & από 24 έως 28 Ιανουαρίου
Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020 ώρα 12:00
ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ στις 08°Ιχθύων  & ο ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ στις 23°Αιγόκερω .
Η όψη αυτή διαρκεί από Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020 ώρα 18:00 έως Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020 ώρα 6:00
Από την πλανητική αυτή όψη επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 25 έως 29 Φεβρουαρίου & από 11 έως 15 Ιανουαρίου
Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της ανιδιοτελούς αγάπης, όταν δέχεται την οποιαδήποτε αρνητική ακτινοβολία του «καταχθόνιου» Πλούτωνα εμποδίζει τον άνθρωπο να βρει και να έχει τη συναισθηματική του ισορροπία. Έτσι, λοιπόν, μπορεί να νιώθεις συναισθηματικά ανεπαρκής και απομονωμένος από το περιβάλλον σου. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε κάποιο περιστατικό που σου στέρησε έναν αγαπημένο άνθρωπο, ή σε κάποια παράνομη σχέση που έφθασε, πλέον, στη φθορά της.

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020 ώρα 15:19
Σελήνη σε Τετράγωνο με Αφροδίτη
Η Σελήνη στις 08°Τοξότη  & η Αφροδίτη στις 08°Ιχθύων
Η όψη αυτή διαρκεί από Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020 ώρα 13:09 έως Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020 ώρα 17:19
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 27 Νοεμβρίου έως 1 Δεκεμβρίου & από 25 έως 29 Φεβρουαρίου
Η έλλειψη κατανόησης και το συναισθηματικό «μπέρδεμα» είναι οι βασικές αιτίες που οδηγούν σε λανθασμένες ενέργειες σε κοινωνικά θέματα, αλλά και σε κακούς χειρισμούς οικογενειακών προβλημάτων. Η διέλευση αυτή δημιουργεί την τάση για ασύστολες σπατάλες και για μανία καταναλωτισμού.

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020 ώρα 16:55
Ο ΗΛΙΟΣ στο ζώδιο του ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Θα παραμείνει σ’ αυτό το ζώδιο από Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020 ώρα 16:55 έως Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020 ώρα 6:56
Αν πριν το άτομο αξιολόγησε τη θέση του και οριοθέτησε τα μακροπρόθεσμα σχέδιά του, τώρα θα πρέπει να βρει και άλλους με κοινούς στόχους, προκειμένου να κινηθεί συμπλέοντας μαζί τους, δημιουργώντας συμμαχίες, και να έχει έτσι περισσότερες πιθανότητες να πετύχει. Επειδή οι φίλοι του ίσως δείξουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον για αυτόν, καλό θα ήταν να τους δώσει τη δυνατότητα να τον γνωρίσουν καλύτερα.

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020 ώρα 21:46
Σελήνη σε συζυγία με Άρη
Η Σελήνη & ο Άρης στις 11°Τοξότη
Η όψη αυτή διαρκεί από Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020 ώρα 19:36 έως Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020 ώρα 23:46
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 30 Νοεμβρίου έως 4 Δεκεμβρίου
Η διάθεση είναι λίγο άσχημη και οι τάσεις του ατόμου είναι εριστικές. Ωστόσο, μ’ αυτή τη διέλευση έχουμε την ευκαιρία να διεκπεραιώσουμε πολλές εκκρεμότητες της καθημερινότητας και μάλιστα πράγματα που σε άλλες φάσεις μας φαίνονται αρκετά επίπονα. Σ’ αυτήν την περίπτωση η έντονη δράση εκτονώνει και δε χρειάζονται οι διαπληκτισμοί για την εκτόνωση. Τα νεύρα και οι εκνευρισμοί είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της όψης, που για να αντιμετωπιστεί, χρειάζεται να είμαστε διαρκώς απασχολημένοι με κάτι, ώστε να εκτονώνουμε εκεί τη δράση μας.

Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020 ώρα 3:00
ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με ΚΡΟΝΟ
Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ στις 08°Ιχθύων  & ο ΚΡΟΝΟΣ στις 23°Αιγόκερω .
Η όψη αυτή διαρκεί από Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020 ώρα 9:00 έως Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020 ώρα 21:00
Από την πλανητική αυτή όψη επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 25 έως 29 Φεβρουαρίου & από 11 έως 15 Ιανουαρίου
Καθυστερήσεις, αναβολές ίσως και κάποια ψυχρή συμπεριφορά, από αγαπημένους σου ανθρώπους, σου δημιουργούν μια δυσάρεστη ψυχική κατάσταση. Έτσι, κάποιες στιγμές, μπορεί να νιώθεις κατάθλιψη και αποξένωση. Ένας καλός τρόπος, για να διατηρήσεις τη συναισθηματική σου ισορροπία, είναι να ασχολείσαι συνεχώς με κάτι, που όμως να σ' ευχαριστεί. Αξιοποίησε το χρόνο σου με το να φτιάχνεις κάποια πράγματα για τον εαυτό σου και το περιβάλλον σου.

Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020 ώρα 6:44
Σελήνη Κενή Πορείας
Η Σελήνη Κενή Πορείας θα διαρκέσει από Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020 ώρα 6:44 έως Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020 ώρα 6:59
Κατά τη διάρκεια της κενής Σεληνιακής πορείας δεν ευνοήστε:  Να σχεδιάζετε μελλοντικά σας σχέδια γιατί δεν θα ολοκληρωθούν, Να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Να κάνετε νέες γνωριμίες. Να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Ευνοήστε για : Ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού. Εργασίες ρουτίνας. Διασκέδαση. Να κάνετε αρχή για να κόψετε βλαβερές συνήθειες όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Να καθαρίσετε το σπίτι, το κατάστημά σας ή το γραφείο σας.

Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020 ώρα 6:45
Σελήνη σε Τετράγωνο με Ποσειδώνα
Η Σελήνη στις 16°Τοξότη  & ο Ποσειδώνας στις 16°Ιχθύων
Η όψη αυτή διαρκεί από Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020 ώρα 4:35 έως Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020 ώρα 8:45
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 5 έως 9 Δεκεμβρίου & από 4 έως 8 Μαρτίου
Η διάθεση του ατόμου είναι κυκλοθυμική και η αστάθεια χαρακτηρίζει τις πράξεις του και τα συναισθήματά του. Στο σπίτι δημιουργούνται ζημιές από αμέλεια, που προκαλούν έξοδα.

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020 ώρα 7:00
Σελήνη στον Αιγόκερω.
Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο έως Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020 ώρα 15:21
Η Σελήνη στο φιλόδοξο, παρορμητικό, γήινο  ζώδιο του Αιγόκερω, μας εξωθεί ν’ ασχοληθούμε με την κοινωνική καταξίωση, την καριέρα, την επιτυχία και τις φιλοδοξίες μας. Αυτό το διάστημα κάνουμε σχέδια για το πώς θα προβάλουμε τον εαυτό μας ώστε να τον εκτιμήσουν θετικά οι άλλοι. Από την άλλη λόγω της επικέντρωσής μας σε πρακτικά θέματα, τα συναισθήματά μας την ίδια περίοδο γίνονται από σοβαρά έως και ψυχρά, Η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για να ξεκινήσετε ένα επιχειρηματικό σχέδιο, να ζητήσετε ικανοποίηση των δικαιωμάτων σας και να προβάλετε τα σχέδιά σας στους ανωτέρους σας.

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020 ώρα 12:00
Σελήνη σε τρίγωνο με Ουρανό
Η Σελήνη στις 02°Αιγόκερω  & ο Ουρανός στις 02°Ταύρου
Η όψη αυτή διαρκεί από Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020 ώρα 9:50 έως Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020 ώρα 14:00
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 21 έως 25 Δεκεμβρίου & από 19 έως 23 Απριλίου
Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020 ώρα 3:52
Σελήνη σε εξάγωνο με Αφροδίτη
Η Σελήνη στις 11°Αιγόκερω  & η Αφροδίτη στις 11°Ιχθύων
Η όψη αυτή διαρκεί από Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020 ώρα 1:42 έως Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020 ώρα 5:52
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 30 Δεκεμβρίου έως 3 Ιανουαρίου  & από 28 Φεβρουαρίου  έως 3 Μαρτίου
Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020 ώρα 4:44
Σελήνη σε συζυγία με Δία
Η Σελήνη & ο Δίας στις 11°Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020 ώρα 2:34 έως Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020 ώρα 6:44
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 30 Δεκεμβρίου έως 3 Ιανουαρίου
 Όψη που φέρνει καλοτυχία. Οι ευκαιρίες ου παρουσιάζονται είναι πολύ αξιόλογες. Ο Δίας με αυτή την όψη χαρίζει στο άτομο την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται. Η βοήθεια έρχεται από όλες

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020 ώρα 14:19
Σελήνη σε εξάγωνο με Ποσειδώνα
Η Σελήνη στις 16°Αιγόκερω  & ο Ποσειδώνας στις 16°Ιχθύων
Η όψη αυτή διαρκεί από Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020 ώρα 12:09 έως Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020 ώρα 16:19
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 4 έως 8 Ιανουαρίου  & από 4 έως 8 Μαρτίου
Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020 ώρα 2:18
Σελήνη σε συζυγία με Πλούτωνα
Η Σελήνη & ο Πλούτωνας στις 23°Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020 ώρα 0:08 έως Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020 ώρα 4:18
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 15 Ιανουαρίου
 Ένας κύκλος της ζωής σου ολοκληρώνεται. Το άτομο έχει μεγαλύτερη δύναμη και εμπειρία για τα μελλοντικά του σχέδια και την πραγματοποίηση των στόχων.

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020 ώρα 4:08
Σελήνη σε συζυγία με Κρόνο
Η Σελήνη & ο Κρόνος στις 24°Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020 ώρα 1:58 έως Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020 ώρα 6:08
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 12 έως 16 Ιανουαρίου
Η κούραση, οι πολλές ευθύνες και η σκληρή δουλειά είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της διέλευσης. Ωστόσο, το άτομο θα έχει σταθερή εξέλιξη, παρότι θα είναι πολύ αργή.

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020 ώρα 4:08
Σελήνη Κενή Πορείας
Η Σελήνη Κενή Πορείας θα διαρκέσει από Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020 ώρα 4:08 έως Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020 ώρα 15:20
Κατά τη διάρκεια της κενής Σεληνιακής πορείας δεν ευνοήστε:  Να σχεδιάζετε μελλοντικά σας σχέδια γιατί δεν θα ολοκληρωθούν, Να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Να κάνετε νέες γνωριμίες. Να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Ευνοήστε για : Ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού. Εργασίες ρουτίνας. Διασκέδαση. Να κάνετε αρχή για να κόψετε βλαβερές συνήθειες όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Να καθαρίσετε το σπίτι, το κατάστημά σας ή το γραφείο σας.

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020 ώρα 15:21
Σελήνη στον Υδροχόο.
Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο έως Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020 ώρα 1:44
Η Σελήνη στο σταθερό κοινωνικό ζώδιο του Υδροχόου το ζώδιο του ιδεαλισμού,  μας δίνει την δυνατότητα για να έρθουμε σε επαφή με το πλατύ κοινό, προβάλλοντας τις πεποιθήσεις μας και τα ιδανικά μας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο  για να οραματιστούμε το μέλλον μας,  δίνοντας μικρότερη σημασία σε συναισθηματικές προσκολλήσεις και μεγαλύτερη  στην ανθρωπιστική διάσταση. Σε ότι περιορίζει την ανεξαρτησία μας νευριάζουμε και επαναστατούμε. Το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για καθορισμό των στόχων μας, για φιλανθρωπικό έργο, για να δημιουργήσετε νέες φιλίες και για σοβαρές μελέτες.

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020 ώρα 20:35
Σελήνη σε Τετράγωνο με Ουρανό
Η Σελήνη στις 02°Υδροχόου  & ο Ουρανός στις 02°Ταύρου
Η όψη αυτή διαρκεί από Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020 ώρα 18:25 έως Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020 ώρα 22:35
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 20 έως 24 Ιανουαρίου  & από 19 έως 23 Απριλίου
Το άτομο με την επίδραση αυτής της διέλευσης έχει την τάση να κάνει ριζοσπαστικές αλλαγές, αλλά ταυτόχρονα φοβάται γιατί πρέπει να χάσει όλα αυτά που μέχρι τώρα είχε δημιουργήσει και ήταν προϊόντα μιας πιο συντηρητικής αντιμετώπισης που είχε στη ζωή του.

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020 ώρα 23:42
Σελήνη σε συζυγία με Ήλιο  ( ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ )
Η Σελήνη & ο Ήλιος στις 04°Υδροχόου
Η όψη αυτή διαρκεί από Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020 ώρα 21:32 έως Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020 ώρα 1:42
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 22 έως 26 Ιανουαρίου
Το ενδιαφέρον του ατόμου επικεντρώνεται στο σπίτι και στο οικογενειακό περιβάλλον. Η μητέρα ή κάποιο θηλυκό άτομο της οικογένειας, στηρίζει και επιβεβαιώνει το άτομο.

Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020 ώρα 20:35
Σελήνη σε εξάγωνο με Άρη
Η Σελήνη στις 15°Υδροχόου  & ο Άρης στις 15°Τοξότη
Η όψη αυτή διαρκεί από Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020 ώρα 18:25 έως Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020 ώρα 22:35
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 2 έως 6 Φεβρουαρίου  & από 4 έως 8 Δεκεμβρίου
Η διάθεση είναι πολύ καλή και το άτομο που δέχεται τη διέλευση έχει έντονη την επιθυμία να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του.

Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020 ώρα 21:06
Σελήνη σε συζυγία με Ερμή
Η Σελήνη & ο Ερμής στις 15°Υδροχόου
Η όψη αυτή διαρκεί από Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020 ώρα 18:56 έως Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020 ώρα 23:06
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 2 έως 6 Φεβρουαρίου
Η επίδραση αυτή δείχνει ότι θα υπάρχει κάποια αλλαγή στη διάθεση και στην ψυχολογία του ατόμου, εξαιτίας της επικοινωνίας του με κάποιο άλλο άτομο. Σε ανδρικό ωροσκόπιο δείχνει την πιθανότητα καλών ειδήσεων από μία γυναίκα.

Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020 ώρα 21:06
Σελήνη Κενή Πορείας
Η Σελήνη Κενή Πορείας θα διαρκέσει από Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020 ώρα 21:06 έως Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020 ώρα 1:43
Κατά τη διάρκεια της κενής Σεληνιακής πορείας δεν ευνοήστε:  Να σχεδιάζετε μελλοντικά σας σχέδια γιατί δεν θα ολοκληρωθούν, Να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Να κάνετε νέες γνωριμίες. Να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Ευνοήστε για : Ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού. Εργασίες ρουτίνας. Διασκέδαση. Να κάνετε αρχή για να κόψετε βλαβερές συνήθειες όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Να καθαρίσετε το σπίτι, το κατάστημά σας ή το γραφείο σας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου