Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2020

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 6 έως 12 Ιανουαρίου 2020 από τον Δρ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΕΥ



ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
6 έως 12 Ιανουαρίου 2020
από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

ΚΡΙΟΣ
Η σαφήνεια καθώς και  μια ισχυρότερη αίσθηση του σκοπού, κυριαρχεί στη ζωή σας αυτόν τον καιρό και ενεργοποιεί τις προσπάθειές σας για να προχωρήσετε μπροστά ή να κινηθείτε γι’ αυτό που θέλετε πραγματικά. Η αναγνώριση ή η υποστήριξη από τους ανωτέρους σας  ή από άλλους που είναι σε θέση να βοηθήσουν είναι πιθανή τώρα,  ειδικά εάν είχατε πάρει κάποιες πρωτοβουλίες στο παρελθόν.

ΤΑΥΡΟΣ
Σε αυτό το διάστημα θα προσπαθείτε να κρύψετε τον εαυτό σας από τους άλλους αλλά και παράλληλα να εκβαθύνετε στο πιο σκοτεινό μέρος του εαυτού σας. Τα πάθη σας θα μεγαλώνουν και η ορμητικότητά σας στον ερωτικό τομέα επίσης. Αυτόν τον καιρό θα πρέπει να προστατέψετε τα παιδιά σας από κινδύνους που προέρχονται από αμέλειες. Η εποχή αυτή είναι από τις πλέον κατάλληλες για όσους ασχολούνται με τον αθλητισμό.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Αυτή την εβδομάδα θα αναγκαστείτε ν’ αναθεωρήσετε το παρελθόν σας γιατί η σημερινή πραγματικότητα είναι διαφορετική από τις συνθήκες του παρελθόντος. Κάποια  επιθυμία  σας για να δημιουργήσετε κάτι καινούργιο πάνω σε συναισθηματικές ή οικονομικές βάσεις έχει μεγάλες πιθανότητες να πετύχει. Μην αναβάλετε ότι έχετε να κάνετε για την επόμενη εβδομάδα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μια εσωτερική ανάγκη σας για περισσότερη ασφάλεια στην οικογένεια φαίνεται πως τώρα έχει περισσότερες πιθανότητες για να καταξιωθεί.  Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες παραμερίζοντας οποιουσδήποτε  φοβίες και ενδοιασμούς.  Βγείτε από τον κόσμο της φαντασίας και προσγειώστε τις αναζητήσεις σας στην πραγματικότητα. Φτιάξτε στέρεες βάσεις για τα ερωτικά σας.

ΛΕΩΝ
Τώρα μπορεί να παραγκωνίσετε κάποιους παλαιούς και πιστούς φίλους σας και παράλληλα να δημιουργήσετε νέες φιλίες. Τα σχέδιά σας θα φιλελευθεροποιηθούν  και οι ιδέες σας θα γίνουν πιο ανοιχτές. Στα προσωπικά σας θα κάνετε κάποιες αλλαγές, για ψυχική ανανέωση. Στον αισθηματικό σας τομέα αφήστε την πρωτοβουλία στο άτομο της καρδιά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θα  πρέπει να είστε  προσεκτικοί, αν δεν θα θέλατε ν’ αντιμετωπίσετε οικονομικά προβλήματα. Αποφύγετε τις σπατάλες και προσπαθήστε να κάνετε ένα καλό προϋπολογισμό. Η αποκλειστικότητά  σας, μπορεί να σας κάνει πολύ κυριαρχικούς στα άτομα που αγαπάτε και κυρίως στο ταίρι σας με κίνδυνο να δημιουργηθούν προβλήματα στη σχέση σας. Φροντίστε να ελέγχετε τα συναισθήματά σας.

ΖΥΓΟΣ
Αυτόν τον καιρό θα ανησυχείτε για πράγματα, που ενώ θα έπρεπε να τα  κοντρολάρετε εσείς τα έχετε αφήσει στην τύχη τους μέσα σ’ αυτά συγκαταλέγονται και τα συναισθηματικά  σας. Μην περιμένετε να σας υποκινήσουν κάποιοι άλλοι, ξέρετε τι πρέπει να κάνετε και ενεργοποιηθείτε. Οι πλανήτες σας ευνοούν για να εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με όπλο σας την αυτοπεποίθηση αυτές τις μέρες θα κυνηγήσετε σταθερά σχέδια και  στόχους. Θα προσπαθήσετε να διευρύνετε  τα καθημερινά σας ενδιαφέροντα κάνοντας προσωρινά έστω στην άκρη την επιφυλακτικότητά σας. Στον αισθηματικό σας τομέα θα δείξετε περισσότερο ενδιαφέρον και περισσότερη φροντίδα στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Απρόοπτα γεγονότα μπορεί να επηρεάσουν την οικονομική σας κατάσταση που εξαρτάται από τους τρίτους. Παράλληλα, θα πρέπει να αποφεύγετε τους δανεισμούς για μη επενδυτικούς σκοπούς. Αν παρά ταύτα αποφασίσετε να πάρετε κάποιο δάνειο, εξετάστε σχολαστικά την δυνατότητα αποπληρωμής του. Στον αισθηματικό σας τομέα εκδηλώστε αυθόρμητα την αγάπη σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θα αισθανθείτε πιο εκφραστικοί με τους άλλους αυτές τις μέρες και οι δυνατότητές σας να συμμετέχετε σε ανοικτές συζητήσεις και επικοινωνία, θα είναι μεγάλες. Στην  εργασία σας θα είστε παρατηρητικοί,  και στον τομέα της εκμάθησης, θα μπορείτε να αφομοιώνετε πιο εύκολα τις έννοιες των πραγμάτων που μαθαίνετε. Μέσω μιας ήπιας  συμπεριφοράς σας, θα ευνοηθείτε στα αισθηματικά σας θέματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Στο διάστημα αυτό  αποφύγετε συγκρούσεις με συγγενείς και φίλους σας. Θα σας χαρακτηρίζει εκνευρισμός και ανυπομονησία, που πιθανόν να σας οδηγήσει σε βιαστικές κινήσεις. Το μυαλό σας θα είναι γρήγορα και οι αποφάσεις σας ξαφνικές. Μην υποσχεθείτε  κάτι που μελλοντικά δεν θα μπορέσετε να πραγματοποιήσετε. Οι πλανητικοί σχηματισμοί ενεργοποιούν το σεξουαλικό σας ταμπεραμέντο.

ΙΧΘΥΕΣ
Αυτή την περίοδο θα διαθέτετε άφθονη υπομονή, για να ξεπεράσετε τις δυσκολίες. Πολλές εκκρεμότητες που έχετε από το παρελθόν , κυρίως κοινωνικές  θα προσπαθήσετε να τις διεκπεραιώσετε. Τώρα σας δίνετε η ευκαιρία  να δείτε το παρελθόν σας αντικειμενικά. Θα κάνετε σημαντικές συζητήσεις με ανθρώπους που βρίσκονται στο προσκήνιο της καρδιάς σας ή που είχατε στενές σχέσεις στο παρελθόν μαζί τους.


ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ
ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
6 έως 12 Ιανουαρίου 2020
από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2020 ώρα 2:14
Σελήνη σε εξάγωνο με Ποσειδώνα
Η Σελήνη στις 16°Ταύρου  & ο Ποσειδώνας στις 16°Ιχθύων
Η όψη αυτή διαρκεί από Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2020 ώρα 0:04 έως Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2020 ώρα 4:14
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 3 έως 7 Μαΐου & από 4 έως 8 Μαρτίου
Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.

Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2020 ώρα 11:07
Σελήνη σε Τετράγωνο με Αφροδίτη
Η Σελήνη στις 20°Ταύρου  & η Αφροδίτη στις 20°Υδροχόου
Η όψη αυτή διαρκεί από Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2020 ώρα 8:57 έως Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2020 ώρα 13:07
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 12 Μαΐου & από 7 έως 11 Φεβρουαρίου
Η έλλειψη κατανόησης και το συναισθηματικό «μπέρδεμα» είναι οι βασικές αιτίες που οδηγούν σε λανθασμένες ενέργειες σε κοινωνικά θέματα, αλλά και σε κακούς χειρισμούς οικογενειακών προβλημάτων. Η διέλευση αυτή δημιουργεί την τάση για ασύστολες σπατάλες και για μανία καταναλωτισμού.

Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2020 ώρα 13:07
Σελήνη σε τρίγωνο με Κρόνο
Η Σελήνη στις 22°Ταύρου  & ο Κρόνος στις 22°Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2020 ώρα 10:57 έως Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2020 ώρα 15:07
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 10 έως 14 Μαΐου & από 10 έως 14 Ιανουαρίου
Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.

Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2020 ώρα 14:06
Σελήνη Κενή Πορείας
Η Σελήνη Κενή Πορείας θα διαρκέσει από Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2020 ώρα 14:06 έως Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2020 ώρα 4:10
Κατά τη διάρκεια της κενής Σεληνιακής πορείας δεν ευνοήστε:  Να σχεδιάζετε μελλοντικά σας σχέδια γιατί δεν θα ολοκληρωθούν, Να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Να κάνετε νέες γνωριμίες. Να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Ευνοήστε για : Ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού. Εργασίες ρουτίνας. Διασκέδαση. Να κάνετε αρχή για να κόψετε βλαβερές συνήθειες όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Να καθαρίσετε το σπίτι, το κατάστημά σας ή το γραφείο σας.

Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2020 ώρα 14:07
Σελήνη σε τρίγωνο με Πλούτωνα
Η Σελήνη στις 22°Ταύρου  & ο Πλούτωνας στις 22°Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2020 ώρα 11:57 έως Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2020 ώρα 16:07
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 10 έως 14 Μαΐου & από 10 έως 14 Ιανουαρίου
Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.

Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2020 ώρα 4:11
Σελήνη στους Διδύμους.
Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο έως Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2020 ώρα 10:44
Η Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων του μεταβλητού αυτού αέρινου ζωδίου. τονίζει την επικοινωνία όλων των ειδών, την ομιλία, την ευγλωττία, την κίνηση, αλλά και την νευρικότητα και την ανησυχία.  Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για να επικοινωνήσουμε με αδέλφια, με κοντινούς συγγενείς, με φίλους και γνωστούς, να πάμε ένα κοντινό ταξίδι, να προβάλουμε τις ιδέες μας, να συζητήσουμε για σοβαρά ή και για λιγότερο σοβαρά θέματα, για να κουτσομπολέψουμε, για να στείλουμε e-mail, για να τηλεφωνήσουμε ή για να ασχοληθούμε με το διαδίκτυο. Στο ίδιο χρονικό διάστημα θα πρέπει να προσέξουμε, μήπως από παρόρμηση, παρανοήσουμε την λεκτική σημασία αυτών που θ’ ακούσουμε.

Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2020 ώρα 8:00
ΗΛΙΟΣ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Ο ΗΛΙΟΣ στις 16°Αιγόκερω  & ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ στις 16°Ιχθύων .
Η όψη αυτή διαρκεί από Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2020 ώρα 14:00 έως Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020 ώρα 2:00
Από την πλανητική αυτή όψη επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 4 έως 8 Ιανουαρίου & από 4 έως 8 Μαρτίου
Η διαίσθηση του ατόμου λειτουργεί πολύ καλά και το βοηθά να ξεπερνά τις κακοτοπιές, αναγνωρίζοντας εύκολα τους κινδύνους.

Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2020 ώρα 9:05
Σελήνη σε αντίθεση με Άρη
Η Σελήνη στις 02°Διδύμων  & ο Άρης στις 02°Τοξότη
Η όψη αυτή διαρκεί από Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2020 ώρα 6:55 έως Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2020 ώρα 11:05
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 20 έως 24 Μαΐου & από 21 έως 25 Νοεμβρίου
Το πιο πιθανό αποτέλεσμα αυτής της διέλευσης είναι ο καβγάς με ένα ή περισσότερα άτομα. Μόνο ο καλός έλεγχος των νεύρων θα μπορούσε να φέρει αποτελέσματα.

Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2020 ώρα 10:00
ΆΡΗΣ σε ΧΙΑΣΤΙ με ΟΥΡΑΝΟ
Ο ΆΡΗΣ στις 02°Τοξότη  & ο ΟΥΡΑΝΟΣ στις 02°Ταύρου .
Η όψη αυτή διαρκεί από Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020 ώρα 22:00 έως Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020 ώρα 14:48
Από την πλανητική αυτή όψη επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 21 έως 25 Νοεμβρίου & από 19 έως 23 Απριλίου
Παρ’ όλη τη διάθεσή σου ν' αλλάξεις κάποια πράγματα, εντούτοις σου φαίνεται δύσκολο να τα πραγματοποιήσεις, καθώς τα βλέπεις μέσα από μία αντικειμενική σκοπιά και υποθέτεις ότι η όποια αλλαγή μπορεί να ενοχλήσει το περιβάλλον σου. Πραγματικά, επαγγελματικές αποφάσεις, κινήσεις και προσωπικές σχέσεις μπορεί να γίνουν στόχος αντιθέσεων και αλλαγών κατεύθυνσης. Η μόνη λύση, για ν' απαλλαγείς από κάθε είδους ενοχλητική κατάσταση, είναι ν' αποδεσμευτείς απ' όλους κι όλα και να ενεργήσεις με δική σου πρωτοβουλία. Επίσης, κάτι άλλο που μπορεί να συμβεί κάτω απ' την επιρροή αυτής της διέλευσης είναι ένα ατύχημα, μία ζημιά, μία δυσμενής κριτική σε βάρος σου ή μια βίαιη διαμάχη χωρίς ουσιαστική αιτία. Τέτοιες καταστάσεις θα σ' εξωθήσουν να διακόψεις με ανθρώπους και καταστάσεις. Η καλύτερη, όμως, αντιμετώπιση είναι να μπορέσεις να έρθεις σε μία συμφωνία, τόσο με τον εαυτό σου όσο και με τους άλλους. Αν, όμως, από την αρχή έχεις προετοιμαστεί ανάλογα στα θέματα που επηρεάζονται από τη διέλευση, θα μπορέσεις να ξεφύγεις απ' τις δυσκολίες, χωρίς ιδιαίτερο πρόβλημα.

Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020 ώρα 10:00
ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με ΔΙΑ
Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ στις 23°Υδροχόου  & ο ΔΙΑΣ στις 08°Αιγόκερω .
Η όψη αυτή διαρκεί από Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2020 ώρα 16:00 έως Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2020 ώρα 4:00
Από την πλανητική αυτή όψη επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 10 έως 14 Φεβρουαρίου & από 27 έως 31 Δεκεμβρίου
Κοινωνικά και αισθηματικά ζητήματα παρουσιάζουν μία ασάφεια και επιπόλαια αντιμετώπιση. Προσπαθείς ξαναγεμίσεις τις ώρες σου με ό,τι σ' ευχαριστεί και σε διασκεδάζει περισσότερο. Δε φτιάχνεις και δεν ακολουθείς στάνταρντ προγράμματα, αλλά, παρασύρεσαι από τη διάθεση της στιγμής. Μπορεί κανείς να σε βρει παντού και σε διαφορετικούς χώρους. Από μια συναυλία κλασικής μουσικής, μέχρι μπουζουξίδικο. Από ένα γάμο μέχρι μια διαδήλωση. Σκοπός σου είναι το πώς θα περάσεις καλύτερα και το μοναδικό σου κριτήριο είναι να βρίσκεσαι μέσα σε κόσμο, Στις αγορές σου, αυτό το διάστημα, διαπιστώνεις ότι το γούστο σου είναι αβέβαιο. Μπορεί ν' αγοράσεις κάτι μ' ενθουσιασμό και, πριν βγεις από το κατάστημα ακόμα, να το 'χεις μετανιώσει.

Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020 ώρα 10:27
Σελήνη σε Τετράγωνο με Ποσειδώνα
Η Σελήνη στις 16°Διδύμων  & ο Ποσειδώνας στις 16°Ιχθύων
Η όψη αυτή διαρκεί από Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020 ώρα 8:17 έως Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020 ώρα 12:27
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 4 έως 8 Ιουνίου & από 4 έως 8 Μαρτίου
Η διάθεση του ατόμου είναι κυκλοθυμική και η αστάθεια χαρακτηρίζει τις πράξεις του και τα συναισθήματά του. Στο σπίτι δημιουργούνται ζημιές από αμέλεια, που προκαλούν έξοδα.

Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020 ώρα 15:00
ΕΡΜΗΣ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Ο ΕΡΜΗΣ στις 16°Αιγόκερω  & ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ στις 16°Ιχθύων Η όψη αυτή διαρκεί από Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2020 ώρα 21:00 έως Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2020 ώρα 9:00
Από την πλανητική αυτή όψη επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 4 έως 8 Ιανουαρίου & από 4 έως 8 Μαρτίου
: Όταν δέχεστε μια τέτοια διέλευση, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ακούτε τη φωνή της διαίσθησής σας και μόνον αυτή. Θα σας οδηγήσει στο καλύτερο για σας, να είστε βέβαιοι. Ευνοούνται οι συζητήσεις για το μυστικισμό και οι μεταφυσικές εμπειρίες. Οι καλλιτέχνες περνούν μία από τις πιο δημιουργικές τους περιόδους γιατί έχουν έμπνευση για να δημιουργήσουν κάτι αξιόλογο και τους δίνεται η ευκαιρία να προβάλλουν το έργο τους.

Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2020
Ουρανός σε στάση πριν πάρει την ορθή του πορεία.
Από Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2020 [ 02° Ταύρου ] έως Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020 [ 02° Ταύρου ]
Η περίοδος των δύο ημερών που ακολουθεί θέματα σχετικά με αυτά που δημιούργησε ο ανάδρομος Ουρανός, σκληρότητες, πείσματα, ξαφνικά άσχημα γεγονότα,  αρχίζουν να εκλείπουν.

Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2020 ώρα 0:14
Σελήνη Κενή Πορείας
Η Σελήνη Κενή Πορείας θα διαρκέσει από Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2020 ώρα 0:14 έως Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2020 ώρα 10:43
Κατά τη διάρκεια της κενής Σεληνιακής πορείας δεν ευνοήστε:  Να σχεδιάζετε μελλοντικά σας σχέδια γιατί δεν θα ολοκληρωθούν, Να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Να κάνετε νέες γνωριμίες. Να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Ευνοήστε για : Ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού. Εργασίες ρουτίνας. Διασκέδαση. Να κάνετε αρχή για να κόψετε βλαβερές συνήθειες όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Να καθαρίσετε το σπίτι, το κατάστημά σας ή το γραφείο σας.

Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2020 ώρα 0:15
Σελήνη σε τρίγωνο με Αφροδίτη
Η Σελήνη στις 24°Διδύμων  & η Αφροδίτη στις 24°Υδροχόου
Η όψη αυτή διαρκεί από Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020 ώρα 22:05 έως Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2020 ώρα 2:15
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 12 έως 16 Ιουνίου & από 11 έως 15 Φεβρουαρίου
Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.

Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2020 ώρα 10:44
Σελήνη στον Καρκίνο.
Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο έως Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020 ώρα 14:17
Η Σελήνη στο συναισθηματικό ζώδιο του Καρκίνου του οποίου και είναι κυβερνήτης τονίζει την νοσταλγία για το παρελθόν και κυρίως για τα παιδικά μας τα χρόνια, την επιθυμία της σύνδεσής μας με την οικογένεια, και την αναζήτηση των ριζών της οικογένειας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για να έχετε μια πιο κοντινή επαφή με το σπίτι και την μητέρα, για ν’ απολαύσετε παλιά μουσική και τραγούδια, για να επανασυνδεθείτε με άτομα του παρελθόντος, για να παρακολουθήσετε αισθηματικές ταινίες, για να κάνετε ένα θαλασσινό ρομαντικό ταξίδι ή για ν’ απολαύσετε ένα παραδοσιακό σπιτικό φαγητό. 

Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2020 ώρα 15:23
Σελήνη σε εξάγωνο με Ουρανό
Η Σελήνη στις 02°Καρκίνου  & ο Ουρανός στις 02°Ταύρου
Η όψη αυτή διαρκεί από Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2020 ώρα 13:13 έως Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2020 ώρα 17:23
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 20 έως 24 Ιουνίου & από 19 έως 23 Απριλίου
Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020 ώρα 1:59
Σελήνη σε αντίθεση με Δία
Η Σελήνη στις 08°Καρκίνου  & ο Δίας στις 08°Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2020 ώρα 23:49 έως Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020 ώρα 3:59
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 27 Ιουνίου έως 1 Ιουλίου & από 27 έως 31 Δεκεμβρίου
Οι υπερβολές και οι καταχρήσεις προκαλούν την τάση για τεμπελιά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές εκκρεμότητες. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση δεν μπορεί να αξιολογήσει σωστά τις δυνάμεις του και μπλέκεται σε υποθέσεις στις οποίες δεν μπορεί να ανταποκριθεί.

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020 ώρα 15:19
Σελήνη σε τρίγωνο με Ποσειδώνα
Η Σελήνη στις 16°Καρκίνου  & ο Ποσειδώνας στις 16°Ιχθύων
Η όψη αυτή διαρκεί από Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020 ώρα 13:09 έως Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020 ώρα 17:19
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 5 έως 9 Ιουλίου & από 4 έως 8 Μαρτίου
Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020 ώρα 17:00
ΗΛΙΟΣ σε ΣΥΝΟΔΟ με ΕΡΜΗ
Ο ΗΛΙΟΣ στις 19°Αιγόκερω  & ο ΕΡΜΗΣ στις 19°Αιγόκερω .
Η όψη αυτή διαρκεί από Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2020 ώρα 23:00 έως Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020 ώρα 11:00
Από την πλανητική αυτή όψη επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 7 έως 11 Ιανουαρίου
Παρουσιάζονται ευκαιρίες για μία καλή και δημιουργική συζήτηση, που μπορεί να κρύβει προοπτικές για επαγγελματική εξέλιξη. Σε γυναικείο ωροσκόπιο δείχνει την πιθανότητα καλών ειδήσεων από έναν άντρα.

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020 ώρα 19:00
ΕΡΜΗΣ σε ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με ΑΡΗ
Ο ΕΡΜΗΣ στις 19°Αιγόκερω  & ο ΆΡΗΣ στις 04°Τοξότη .
Η όψη αυτή διαρκεί από Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020 ώρα 1:00 έως Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020 ώρα 13:00
Από την πλανητική αυτή όψη επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 7 έως 11 Ιανουαρίου & από 23 έως 27 Νοεμβρίου
Αυτή η διέλευση μπορεί να μην είναι τόσο σημαντική, όμως μπορεί να σε ταλαιπωρήσει στις τρέχουσες δουλειές της ημέρας. Θα δείχνεις βιασύνη στις συναλλαγές σου, θα κινείσαι και θα μιλάς νευρικά, θα αφήνεις το ένα και πιάνεις το άλλο και στο τέλος θα πιστεύεις πως κανείς δε σε εξυπηρετεί με αποτέλεσμα να εξοργίζεσαι και να λογομαχείς για την πιο μικρή αιτία. Ακόμα, μπορεί να μπλέξεις με κουτσομπολιά που έγιναν σε βάρος σου ή για κάποιους άλλους. Απόφυγε να ζητήσεις εξηγήσεις και να καταλήξεις σε συμπεράσματα, μέχρι την επόμενη μέρα.

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020 ώρα 21:00
ΗΛΙΟΣ σε ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με ΑΡΗ
Ο ΗΛΙΟΣ στις 19°Αιγόκερω  & ο ΆΡΗΣ στις 04°Τοξότη .
Η όψη αυτή διαρκεί από Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020 ώρα 3:00 έως Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020 ώρα 15:00
Από την πλανητική αυτή όψη επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 7 έως 11 Ιανουαρίου & από 23 έως 27 Νοεμβρίου
Το κύριο χαρακτηριστικό αυτής της όψης είναι η βιασύνη, η απερισκεψία και η τάση που θα έχεις για καβγάδες. Έτσι, εύκολα μπορεί να υποθέσει κανείς ότι μέσα από αυτό το κλίμα μπορεί να προκληθούν ζημιές και ατυχήματα ανεξάρτητα της μικρής σοβαρότητας που θα έχουν. Επίσης τόσο εσύ όσο και κάποιος άλλος μπορεί να εμπλακείτε σε ανταγωνιστικές δραστηριότητες. Για να μη συμβούν όλα αυτά βρες μία απασχόληση για την οποία θα χρειαστεί να καταβάλεις ιδιαίτερες προσπάθειες.

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020 ώρα 21:21
Σελήνη σε αντίθεση με Ήλιο  ( ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ )
Η Σελήνη στις 20°Καρκίνου  & ο Ήλιος στις 20°Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020 ώρα 19:11 έως Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020 ώρα 23:21
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 9 έως 13 Ιουλίου & από 8 έως 12 Ιανουαρίου
Η διάθεση δεν είναι τόσο καλή και αυτό οφείλεται κυρίως σε άτομο του άλλου φύλου. Δεν αποκλείονται κάποια οικογενειακά προβλήματα, όχι σημαντικά όμως.

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020 ώρα 21:33
Σελήνη σε αντίθεση με Ερμή
Η Σελήνη στις 20°Καρκίνου  & ο Ερμής στις 20°Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020 ώρα 19:23 έως Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020 ώρα 23:33
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 9 έως 13 Ιουλίου & από 8 έως 12 Ιανουαρίου
Κακή διέλευση για να πάρετε αποφάσεις και να προγραμματίσετε το χρόνο σας. Τα άτομα που σας περιβάλλουν δεν σας δείχνουν κατανόηση, με την επίδραση αυτής της όψης, και το μεγαλύτερο δυστύχημα είναι ότι δεν μπορείτε να δείξετε ούτε εσείς.

Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020
Ουρανός Ανάδρομος
Από Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020 [ 02° Ταύρου ] έως Σάββατο 15 Αυγούστου 2020 [ 10° Ταύρου ]
Ο Ανάδρομος Ουρανός  αλλάζει  την διάθεσή μας την κάνει επαναστατική αλλά με μια δόση νευρικής υπερέντασης. Το άτομο εναγωνίως αναζητά αλλαγές στον εαυτό του, στη ζωή του και στο περιβάλλον του, χωρίς σχέδιο και προοπτική.  Προς επίτευξη αυτών των επιδιώξεών του αρχίζει ένα ψάξιμο, χωρίς τέλος, με αποτέλεσμα να μην οριοθετεί το νέο του μοντέλο και αυτό να του φέρνει θλίψη και απογοήτευση, χάνοντας  ένα μεγάλο μέρος του εαυτού του. Μια σωστή ταπεινή καθοδήγηση θα είναι το μοναδικό φάρμακο για την περίπτωσή του.

Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020 ώρα 1:43
Σελήνη σε αντίθεση με Κρόνο
Η Σελήνη στις 22°Καρκίνου  & ο Κρόνος στις 22°Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020 ώρα 23:33 έως Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020 ώρα 3:43
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 15 Ιουλίου & από 10 έως 14 Ιανουαρίου
Τα προβλήματα, το άγχος και η ανασφάλεια εξαντλούν το άτομο που δέχεται αυτή την όψη και προκαλούν υπερκόπωση. Για να μπορέσει το άτομο να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες, πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά και να κάνει υπομονή. Είναι δε απαραίτητο να καταλάβει, ότι πρέπει να τα καταφέρει μόνο του χωρίς τη βοήθεια των άλλων. Η διέλευση αυτή είναι πολύ άσχημη για νέα ξεκινήματα και για επενδύσεις.

Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020 ώρα 1:57
Σελήνη Κενή Πορείας
Η Σελήνη Κενή Πορείας θα διαρκέσει από Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020 ώρα 1:57 έως Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020 ώρα 14:16
Κατά τη διάρκεια της κενής Σεληνιακής πορείας δεν ευνοήστε:  Να σχεδιάζετε μελλοντικά σας σχέδια γιατί δεν θα ολοκληρωθούν, Να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Να κάνετε νέες γνωριμίες. Να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Ευνοήστε για : Ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού. Εργασίες ρουτίνας. Διασκέδαση. Να κάνετε αρχή για να κόψετε βλαβερές συνήθειες όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Να καθαρίσετε το σπίτι, το κατάστημά σας ή το γραφείο σας.

Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020 ώρα 1:58
Σελήνη σε αντίθεση με Πλούτωνα
Η Σελήνη στις 22°Καρκίνου  & ο Πλούτωνας στις 22°Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2020 ώρα 23:48 έως Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020 ώρα 3:58
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 15 Ιουλίου & από 10 έως 14 Ιανουαρίου
Κάποιος κύκλος στη ζωή του ατόμου κλείνει οριστικά. Το άτομο δεν είναι έτοιμο να δεχτεί κάτι τέτοιο και οι ανασφάλειές του βγαίνουν στην επιφάνεια. Ταυτίζει το τέλος της κατάστασης με το τέλος της ζωή του-πολλές φορές-γιατί ο πόνος που νιώθει είναι δυσβάσταχτος. Ωστόσο τελικά, μέσα από αυτή την πολύ σκληρή περίοδο, ανακαλύπτει τις δυνάμεις του και την ικανότητά του να επιβιώνει και να αλλάζει ριζικά τη ζωή του, χρησιμοποιώντας την πείρα του παρελθόντος για τη μελλοντική του εξέλιξη και ευτυχία. Με μια τέτοια διέλευση, η καλύτερη αντίδραση είναι να ξεκινήσετε κάποια ψυχανάλυση, ώστε να βοηθηθείτε από την αρχή και να εντοπίσετε τις δυνάμεις σας, χωρίς να νιώσετε τον πόνο της μοναξιάς, που φέρνει συνήθως ο Πλούτωνας.

Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020 ώρα 14:17
Σελήνη στον Λέοντα.
Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο έως Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020 ώρα 16:07
Η Σελήνη στο φλογερό πύρινο ζώδιο του Λέοντα τονίζει την υπέρμετρη υπερηφάνεια και τον εγωκεντρικό χαρακτήρα του ατόμου, παράλληλα όμως μας βοηθάει για να ερωτευτούμε, για να βγάλουμε από μέσα μας την παιδική μας φύση και μαζί μ’ αυτή και την ξενοιασιά και την ανεμελιά και μας δημιουργεί την ανάγκη μας για ψυχαγωγία, διασκέδαση και αυτοπροβολή. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για διασκέδαση, χορό, ξεφάντωμα, για να οργανώσετε μια κοινωνική συγκέντρωση ή για να πάτε σε κάποιο πάρτι, για να φλερτάρετε ή και για να ερωτευτείτε.

Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020 ώρα 18:44
Σελήνη σε Τετράγωνο με Ουρανό
Η Σελήνη στις 02°Λέοντα  & ο Ουρανός στις 02°Ταύρου
Η όψη αυτή διαρκεί από Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020 ώρα 16:34 έως Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020 ώρα 20:44
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 22 έως 26 Ιουλίου & από 19 έως 23 Απριλίου
Το άτομο με την επίδραση αυτής της διέλευσης έχει την τάση να κάνει ριζοσπαστικές αλλαγές, αλλά ταυτόχρονα φοβάται γιατί πρέπει να χάσει όλα αυτά που μέχρι τώρα είχε δημιουργήσει και ήταν προϊόντα μιας πιο συντηρητικής αντιμετώπισης που είχε στη ζωή του.

Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020 ώρα 23:53
Σελήνη σε τρίγωνο με Άρη
Η Σελήνη στις 05°Λέοντα  & ο Άρης στις 05°Τοξότη
Η όψη αυτή διαρκεί από Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020 ώρα 21:43 έως Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020 ώρα 1:53
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 25 έως 29 Ιουλίου & από 24 έως 28 Νοεμβρίου
Η διάθεση είναι καλή και το άτομο έχει την τάση να μοιραστεί τα συναισθήματά του με τους άλλους. Με την επίδραση αυτής της διέλευσης, πολλές φορές, λύνονται τα προβλήματα τα οποία είχαν προκύψει σε ένα ζευγάρι. Η δημιουργικότητα και η δράση συναντώνται Σ’ αυτήν την αρμονική διέλευση. Το άτομο έχει την «έμπνευση» και την ευκαιρία να κάνει ακριβώς αυτό που θέλει, χωρίς να ενοχλεί κανέναν, και χωρίς να δρα γρήγορα και παρορμητικά.

Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020 ώρα 12:00
ΕΡΜΗΣ σε ΣΥΝΟΔΟ με ΚΡΟΝΟ
Ο ΕΡΜΗΣ στις 22°Αιγόκερω  & ο ΚΡΟΝΟΣ στις 22°Αιγόκερω .
Η όψη αυτή διαρκεί από Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020 ώρα 18:00 έως Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020 ώρα 6:00
Από την πλανητική αυτή όψη επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 10 έως 14 Ιανουαρίου
Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση πρέπει να πάρει αποφάσεις και να προγραμματίσει σωστά το χρόνο του, ώστε να καταφέρει να διεκπεραιώσει τις υποθέσεις του με επιτυχία.

Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020 ώρα 12:00
ΕΡΜΗΣ σε ΣΥΝΟΔΟ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Ο ΕΡΜΗΣ στις 22°Αιγόκερω  & ο ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ στις 22°Αιγόκερω .
Η όψη αυτή διαρκεί από Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020 ώρα 18:00 έως Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020 ώρα 6:00
Από την πλανητική αυτή όψη επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 10 έως 14 Ιανουαρίου
Κάποιος κύκλος κλείνει, με αυτή τη διέλευση, καθώς το άτομο αλλάζει σχέδια και εγκαταλείπει αυτά που ήξερε μέχρι εκείνη τη στιγμή. Για να ξεπεράσει όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα αυτή την περίοδο, θα πρέπει να προσέχει πολύ τις αποφάσεις του και να εξετάζει ένα θέμα από όλες τις πλευρές.

Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020 ώρα 19:00
ΚΡΟΝΟΣ σε ΣΥΝΟΔΟ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Ο ΚΡΟΝΟΣ στις 22°Αιγόκερω  & ο ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ στις 22°Αιγόκερω .
Η όψη αυτή διαρκεί από Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2019 ώρα 12:00 έως Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2020 ώρα 12:00
Από την πλανητική αυτή όψη επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 10 έως 14 Ιανουαρίου
Είναι περίοδος που μπορεί να χρειαστεί όλα τα αποθέματα της θέλησης και της ακεραιότητας σας προκειμένου να αντιμετωπιστεί. Ατυχή περιστατικά, συγκρούσεις εξουσίας, εξαναγκασμοί, σκάνδαλα, εμπλοκή με ανούσιους τύπους, σεξουαλικά προβλήματα ή χωρισμοί επιβάλλουν περιορισμούς. Η συμμετοχή σε κάποιο μυστικό πολιτικό ή ερευνητικό έργο δεν αποκλείεται. Αποφύγετε οποιεσδήποτε συναλλαγές με ανθρώπους του υποκόσμου, μυστικές συμφωνίες ή ανήθικες συναλλαγές. Τα προβλήματα υγείας που προκύπτουν αυτή την εποχή οφείλονται συνήθως σε μια πολύ απαιτητική στάση απέναντι στον εαυτό μας και τους άλλους. Μπορεί να εμφανισθούν δύσκολες σε διάγνωση ασθένειες που δηλητηριάζουν τον οργανισμό ή ατυχήματα. Από τη θετική πλευρά, η δύναμη και το σθένος αυξάνονται και μπορείτε να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά τις καταστάσεις, με την προϋπόθεση ότι η ακεραιότητα σας διατηρείται και δεν γίνεται κατάχρηση προσωπικής δύναμης. Η συζυγία είναι αρνητική και σημαίνει υπερβολική σοβαρότητα, βίαιες πράξεις, ταλαιπωρία από την σκληρότητα των άλλων. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου