Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 23 έως 29 Μαρτίου 2020 από τον Δρ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΕΥ


ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
23 έως 29 Μαρτίου 2020
από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

ΚΡΙΟΣ
Αυτή την περίοδο, το πείσμα θα είναι κυρίαρχο, τόσο στην καθημερινή, όσο και στην ερωτική σας ζωή. Τώρα όμως είναι και η πιο κατάλληλη εποχή, να αναθεωρήσετε το παρελθόν και ν' αποβάλλετε κάθε τι, το άχρηστο και το τυραννικό. Νέες προοπτικές ανοίγονται στην ζωή σας, δίνοντάς σας, νέα ενδιαφέροντα. Αξιοποιήστε άμεσα, έστω και τις μικρές  ευκαιρίες.

ΤΑΥΡΟΣ
Μη δίνετε σημασία, σε παροδικά ξεσπάσματα κάποιων ατόμων, που βρίσκονται στο προσκήνιο της καρδιάς σας. Προχωρήστε με μικρά και σταθερά βήματα, στη ζωή σας και θα έχετε αρκετό όφελος. Οι σωστές αποφάσεις θα βοηθήσουν μελλοντικά. Οι αλλαγές που θα σημειωθούν, θα προάγουν τις προοπτικές σας. Κάποιες μικρές οικογενειακές  χαρές, θα σας ξεκουράσουν και  θα σας ανανεώσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Τις μέρες αυτές θα υπάρξουν πνευματικές αναζητήσεις άλλα και μία σύγχυση με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί κάποιος αποπροσανατολισμός που μπορεί να σας παρεκτρέψει από τους στόχους σας. Ακόμα νέες ιδέες μπορεί να υποκαταστήσουν παλαιότερες.  Ευνοείτε η εξέλιξή σας αυτές τις μέρες και δημιουργούνται νέες προοπτικές για σας. Οι δημόσιες σχέσεις και οι επαφές σας, βρίσκονται σε αρκετά χαμηλό σημείο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είναι μια εποχή που μπορείτε να υπερασπιστείτε το δίκιο σας και το δίκιο των δικών σας ανθρώπων. Είναι όμως ακατάλληλη εποχή για να υλοποιήσετε αυτά που θα δώσουν απτά αποτελέσματα . Παράλληλα, θα κυριαρχεί στην ζωή σας ένας φιλοσοφικός σκεπτικισμός. Δεν είναι η κατάλληλη εποχή για επαφές με άτομα που μπορούν να σας βγάλουν από τα αδιέξοδα.

ΛΕΩΝ
Οι ερωτικές σας απολαύσεις και οι ρομαντικές σας τάσεις θα είναι πολύ τονισμένες αυτόν τον καιρό. Ο περιορισμός όμως δεν θα σας δίνει τις ευκαιρίες για να τις εκμεταλλευτείτε. Παράλληλα η τάση για σπατάλη που θα κυριαρχεί στη ζωή σας ίσως σας οδηγήσει σε υπέρμετρες αγορές αναλωσίμων,     γι’ αυτό στην διαχείριση των χρημάτων σας, χρειάζεστε σύνεση και μέτρο. Οι μέρες αυτές είναι ακατάλληλες για δημόσιες σχέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Υπάρχουν σημαντικές ευκαιρίες που θα πρέπει τώρα να τις εκμεταλλευθείτε. Θα είστε έτοιμοι για προκλητικές διανοητικές δραστηριότητες και για να αντιμετωπίσετε δύσκολα προβλήματα στη ζωή και στην εργασία σας. Η ρουτίνα και ο περιορισμός θα σας κάνει ανήσυχους και εριστικούς και θα σκέπτεστε το πώς θα διεκδικήσετε τα δικαιώματα σας. Προστατέψετε τον οργανισμό σας από την ίωση της εποχής.

ΖΥΓΟΣ
Η επαγγελματική σας πορεία ίσως να σας προβληματίσει ιδιαίτερα αυτή την εβδομάδα. Αποβάλλοντας το άγχος, τα θέματά σας θα πάρουν την λογική τους πορεία. Η τύχη είναι με το μέρος σας και σας υπόσχεται την μελλοντική εκπλήρωση των ονείρων και των προσδοκιών σας. Παράλληλα όμως, η περιρρέουσα ατμόσφαιρα των περιορισμών θα σας κάνει  να δείχνετε περισσότερο εσωστρεφείς από ότι συνήθως.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ότι έχετε να κάνετε κάτι και αφορά καθυστερημένες καταστάσεις κάντε το τώρα, αφού αργότερα δεν θα σας δοθούν ανάλογες  ευκαιρίες. Αποφύγετε τις συγκρούσεις με τα κοντινά σας πρόσωπα  και ιδίως με αδέλφια και συγγενείς. Μην ψάχνεστε τόσο πολύ στις λεπτομέρειες των θεμάτων που σας απασχολούν και μην αναλύετε σε μεγάλο βαθμό τα γεγονότα. Μπείτε κατ’ ευθεία στην ουσία τους.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αυτές τις μέρες θα μπορείτε εύκολα να ξεκαθαρίσετε , δυσκολίες, φραγμούς και επίμαχα σημεία που σας κρατούσαν δεσμώτες του παρελθόντος σας. Βρείτε μια λύση αρκετά ρεαλιστική και γρήγορη που δεν θα επηρεάσει το μέλλον σας. Όλα δείχνουν ότι από τα μέσα της εβδομάδας, θα πάρετε πρωτοβουλίες για τα προσωπικά σας και για το σπίτι σας. Οι σωστές κινήσεις επικοινωνίας θα προωθήσουν τα αισθηματικά σας σχέδιά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Παρ’ όλο τους καταναγκαστικούς περιορισμούς, θα έχετε την ευκαιρία αυτές τις ημέρες να εκφράζετε με άνεση. Οι σχέσεις σας, ιδιαίτερα αισθηματικές και ερωτικές (ακόμα και εκ του μακρόθεν) θα γίνουν εντονότερες και αποκτήσουν πάθος. Η προσοχή σας παράλληλα, θα  επικεντρωθεί στα οικονομικά σας, που αν και είχαν την  ελπίδα να καλυτερεύσουν, τώρα αντιμετωπίζουν ένα στατικό πρόβλημα. Αποφύγετε τις επισκέψεις σε άτομα που πάσχουν από εποχιακές λοιμώξεις

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Την περίοδο αυτή θα νιώθετε κάποια τάση φυγής από την πραγματικότητα. Οι στόχοι σας θα τροποποιούνται με αποτέλεσμα να βλέπετε από άλλη οπτική γωνία την ζωή. Πολλοί από σας θα ανατρέχετε στο παρελθόν για να αξιολογήσετε το παρόν. Οι γύρω σας θα μπερδεύονται και δεν θα καταλαβαίνουν το τι ακριβώς θέλετε. Η τωρινή σας τακτική όμως, θα λειτουργήσει για σας ανανεωτικά.

ΙΧΘΥΕΣ
Η γενική σας στάση απέναντι στη ζωή θα είναι διαφορετική σε σχέση με άλλους καιρούς  που σας έδιναν αναποφασιστικότητα. Έτσι τώρα έστω και μέσα από το σπίτι σας, θα μπορέσετε να κάνετε σημαντικές αλλαγές. Η δυνατότητες για συγκέντρωση και αποφασιστικότητα θα είναι ισχυρότερη από ποτέ. Έτσι θα μπορέσετε να πετύχετε τους μελλοντικούς προσωπικούς σας στόχους.


ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ
ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
23 έως 29 Μαρτίου 2020
από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020 ώρα 4:36
Σελήνη σε εξάγωνο με Αφροδίτη
Η Σελήνη στις 18°Ιχθύων  & η Αφροδίτη στις 18°Ταύρου
Η όψη αυτή διαρκεί από Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020 ώρα 2:26 έως Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020 ώρα 6:36
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 6 έως 10 Μαρτίου & από 6 έως 10 Μαΐου
Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020 ώρα 4:38
Σελήνη σε συζυγία με Ποσειδώνα
Η Σελήνη & ο Ποσειδώνας στις 18°Ιχθύων
Η όψη αυτή διαρκεί από Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020 ώρα 2:28 έως Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020 ώρα 6:38
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 6 έως 10 Μαρτίου
Το άτομο περνά μια περίοδο συναισθηματικής έξαρσης. Ο ρομαντισμός του βρίσκεται στο αποκορύφωμα και κάνει ό,τι μπορεί για να δείξει τα συναισθήματά του στα άτομα που αγαπά, ενώ φροντίζει ιδιαίτερα για την οικογένειά του και δημιουργεί ένα πιο αρμονικό περιβάλλον στο σπίτι του.

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020 ώρα 7:00
ΆΡΗΣ σε ΣΥΝΟΔΟ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Ο ΆΡΗΣ στις 24°Αιγόκερω  & ο ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ στις 24°Αιγόκερω .
Η όψη αυτή διαρκεί από Σάββατο 21 Μαρτίου 2020 ώρα 19:00 έως Τρίτη 24 Μαρτίου 2020 ώρα 11:48
Από την πλανητική αυτή όψη επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 12 έως 16 Ιανουαρίου
Η διέλευση αυτή ξυπνά την αταβιστική μνήμη του ανθρώπου. Επιπλέον, το ένστικτο το οδηγεί στο να κάνει πράγματα, τα οποία το αντιπροσωπεύουν και εκφράζουν την επιθυμία του. Η λίμπιντο ξυπνά και η διέλευση αυτή είναι θείο δώρο ή καταστροφή, ανάλογα με το χαρακτήρα του ανθρώπου και την ισχύ του Κρόνου στο χάρτη του. Μπορεί να φέρει τη δημιουργική αλλαγή και την επιτυχία, αλλά μπορεί να ξυπνήσει τη βία του ατόμου και να φέρει την καταστροφή.

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020 ώρα 13:21
Σελήνη σε εξάγωνο με Δία
Η Σελήνη στις 23°Ιχθύων  & ο Δίας στις 23°Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020 ώρα 11:11 έως Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020 ώρα 15:21
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 15 Μαρτίου & από 11 έως 15 Ιανουαρίου
Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020 ώρα 16:19
Σελήνη σε εξάγωνο με Πλούτωνα
Η Σελήνη στις 24°Ιχθύων  & ο Πλούτωνας στις 24°Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020 ώρα 14:09 έως Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020 ώρα 18:19
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 12 έως 16 Μαρτίου & από 12 έως 16 Ιανουαρίου
Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020 ώρα 16:51
Σελήνη Κενή Πορείας
Η Σελήνη Κενή Πορείας θα διαρκέσει από Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020 ώρα 16:51 έως Τρίτη 24 Μαρτίου 2020 ώρα 2:58
Κατά τη διάρκεια της κενής Σεληνιακής πορείας δεν ευνοήστε:  Να σχεδιάζετε μελλοντικά σας σχέδια γιατί δεν θα ολοκληρωθούν, Να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Να κάνετε νέες γνωριμίες. Να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Ευνοήστε για :  Ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού. Εργασίες ρουτίνας. Διασκέδαση. Να κάνετε αρχή για να κόψετε βλαβερές συνήθειες όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Να καθαρίσετε το σπίτι, το κατάστημά σας ή το γραφείο σας.

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020 ώρα 16:52
Σελήνη σε εξάγωνο με Άρη
Η Σελήνη στις 25°Ιχθύων  & ο Άρης στις 25°Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020 ώρα 14:42 έως Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020 ώρα 18:52
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 13 έως 17 Μαρτίου & από 13 έως 17 Ιανουαρίου
Η διάθεση είναι πολύ καλή και το άτομο που δέχεται τη διέλευση έχει έντονη την επιθυμία να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του.

Τρίτη 24 Μαρτίου 2020 ώρα 2:59
Σελήνη στον Κριό.
Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο έως Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020 ώρα 15:37
Η Σελήνη στο δυναμικό και ανυπόμονο πύρινο ζώδιο του Κριού τονίζει την ενεργητικότητα, την ένταση, την βιασύνη, την φλογερότητα, τον ενθουσιασμό, το πάθος αλλά και την ανυπομονησία σε όλους τους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο  για  να ξεκινήσουμε κάποια νέα δυναμική προσπάθεια, για να υποστηρίξουμε τα συμφέροντά μας, να πάρουμε πρωτοβουλίες. Το ίδιο χρονικό διάστημα όμως είναι ακατάλληλο για να δράσουμε ανταγωνιστικά και για να πάρουμε βιαστικές και επιπόλαιες αποφάσεις.

Τρίτη 24 Μαρτίου 2020 ώρα 3:14
Σελήνη σε εξάγωνο με Κρόνο
Η Σελήνη στις 00°Κριού  & ο Κρόνος στις 00°Υδροχόου
Η όψη αυτή διαρκεί από Τρίτη 24 Μαρτίου 2020 ώρα 1:04 έως Τρίτη 24 Μαρτίου 2020 ώρα 5:14
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 18 έως 22 Μαρτίου & από 18 έως 22 Ιανουαρίου
Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.

Τρίτη 24 Μαρτίου 2020 ώρα 11:28
Σελήνη σε συζυγία με Ήλιο  ( ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ )
Η Σελήνη & ο Ήλιος στις 04°Κριού
Η όψη αυτή διαρκεί από Τρίτη 24 Μαρτίου 2020 ώρα 9:18 έως Τρίτη 24 Μαρτίου 2020 ώρα 13:28
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 22 έως 26 Μαρτίου
Το ενδιαφέρον του ατόμου επικεντρώνεται στο σπίτι και στο οικογενειακό περιβάλλον. Η μητέρα ή κάποιο θηλυκό άτομο της οικογένειας, στηρίζει και επιβεβαιώνει το άτομο.

Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020 ώρα 2:42
Σελήνη σε Τετράγωνο με Δία
Η Σελήνη στις 23°Κριού  & ο Δίας στις 23°Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020 ώρα 0:32 έως Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020 ώρα 4:42
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 10 έως 14 Απριλίου & από 11 έως 15 Ιανουαρίου
Οι υπερβολές και οι καταχρήσεις προκαλούν την τάση για τεμπελιά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές εκκρεμότητες. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση δεν μπορεί να αξιολογήσει σωστά τις δυνάμεις του και μπλέκεται σε υποθέσεις στις οποίες δεν μπορεί να ανταποκριθεί.

Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020 ώρα 5:02
Σελήνη σε Τετράγωνο με Πλούτωνα
Η Σελήνη στις 24°Κριού  & ο Πλούτωνας στις 24°Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020 ώρα 2:52 έως Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020 ώρα 7:02
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 15 Απριλίου & από 12 έως 16 Ιανουαρίου
Κάποιος κύκλος στη ζωή του ατόμου κλείνει οριστικά. Το άτομο δεν είναι έτοιμο να δεχτεί κάτι τέτοιο και οι ανασφάλειές του βγαίνουν στην επιφάνεια. Ταυτίζει το τέλος της κατάστασης με το τέλος της ζωή του-πολλές φορές-γιατί ο πόνος που νιώθει είναι δυσβάσταχτος. Ωστόσο τελικά, μέσα από αυτή την πολύ σκληρή περίοδο, ανακαλύπτει τις δυνάμεις του και την ικανότητά του να επιβιώνει και να αλλάζει ριζικά τη ζωή του, χρησιμοποιώντας την πείρα του παρελθόντος για τη μελλοντική του εξέλιξη και ευτυχία. Με μια τέτοια διέλευση, η καλύτερη αντίδραση είναι να ξεκινήσετε κάποια ψυχανάλυση, ώστε να βοηθηθείτε από την αρχή και να εντοπίσετε τις δυνάμεις σας, χωρίς να νιώσετε τον πόνο της μοναξιάς, που φέρνει συνήθως ο Πλούτωνας.

Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020 ώρα 9:15
Σελήνη Κενή Πορείας
Η Σελήνη Κενή Πορείας θα διαρκέσει από Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020 ώρα 9:15 έως Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020 ώρα 15:36
Κατά τη διάρκεια της κενής Σεληνιακής πορείας δεν ευνοήστε:  Να σχεδιάζετε μελλοντικά σας σχέδια γιατί δεν θα ολοκληρωθούν, Να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Να κάνετε νέες γνωριμίες. Να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Ευνοήστε για :  Ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού. Εργασίες ρουτίνας. Διασκέδαση. Να κάνετε αρχή για να κόψετε βλαβερές συνήθειες όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Να καθαρίσετε το σπίτι, το κατάστημά σας ή το γραφείο σας.

Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020 ώρα 9:16
Σελήνη σε Τετράγωνο με Άρη
Η Σελήνη στις 26°Κριού  & ο Άρης στις 26°Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020 ώρα 7:06 έως Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020 ώρα 11:16
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 13 έως 17 Απριλίου & από 14 έως 18 Ιανουαρίου
Το άτομο που έχει αυτή τη διέλευση νιώθει πάρα πολύ άγχος, έχει πολλά νεύρα, όλα του φταίνε και πιστεύει ότι δεν μπορεί να βρει διεξόδους και να εκτονωθεί. Μία καλή αντίδραση είναι η σκληρή δουλειά, κατά προτίμηση χειρονακτική. Επίσης, η έντονη γυμναστική είναι το «φάρμακο» αυτής της όψης, γιατί βοηθά στην εκτόνωση και στην καλή κυκλοφορία. Η διέλευση αυτή προκαλεί πολλά νεύρα και την τάση να φερθούμε με οργή στους άλλους, σα να θέλουμε να τους εκδικηθούμε. Επειδή οι κινήσεις μας, όταν δεχόμαστε αυτή τη διέλευση, είναι πολύ νευρικές, μπορεί να έχουμε ατυχήματα, καψίματα ή κοψίματα με αιχμηρά

Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020 ώρα 15:37
Σελήνη στον Ταύρο.
Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο έως Κυριακή 29 Μαρτίου 2020 ώρα 4:39
Η Σελήνη στο ζώδιο του σταθερού Ταύρου τονίζει τον αισθησιασμό, την απόλαυση νέων γευστικών απολαύσεων, την αναζήτηση της υλικής και της συναισθηματικής σταθερότητας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για ν’ ασχοληθούμε με την περιποίηση του σώματός μας και κυρίως του προσώπου μας, ν’ ακούσουμε τις αγαπημένες μας μελωδίες, να φάμε το αγαπημένο μας φαγητό και να βρούμε τρόπους για την καλυτέρευση των οικονομικών μας. 

Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020 ώρα 16:15
Σελήνη σε Τετράγωνο με Κρόνο
Η Σελήνη στις 00°Ταύρου  & ο Κρόνος στις 00°Υδροχόου
Η όψη αυτή διαρκεί από Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020 ώρα 14:05 έως Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020 ώρα 18:15
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 17 έως 21 Απριλίου & από 18 έως 22 Ιανουαρίου
Τα προβλήματα, το άγχος και η ανασφάλεια εξαντλούν το άτομο που δέχεται αυτή την όψη και προκαλούν υπερκόπωση. Για να μπορέσει το άτομο να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες, πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά και να κάνει υπομονή. Είναι δε απαραίτητο να καταλάβει, ότι πρέπει να τα καταφέρει μόνο του χωρίς τη βοήθεια των άλλων. Η διέλευση αυτή είναι πολύ άσχημη για νέα ξεκινήματα και για επενδύσεις.

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020 ώρα 1:29
Σελήνη σε συζυγία με Ουρανό
Η Σελήνη & ο Ουρανός στις 04°Ταύρου
Η όψη αυτή διαρκεί από Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020 ώρα 23:19 έως Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020 ώρα 3:29
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 21 έως 25 Απριλίου
Ξαφνικά και αναπάντεχα στη ζωή του ατόμου εμφανίζονται νέα άτομα και αποκτά καινούργια ενδιαφέροντα που κάνουν τη ζωή του πιο περιπετειώδη και συναρπαστική.

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020 ώρα 11:02
Σελήνη σε εξάγωνο με Ερμή
Η Σελήνη στις 09°Ταύρου  & ο Ερμής στις 09°Ιχθύων
Η όψη αυτή διαρκεί από Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020 ώρα 8:52 έως Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020 ώρα 13:02
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 26 έως 30 Απριλίου & από 26 Φεβρουαρίου  έως 1 Μαρτίου
Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020 ώρα 14:00
ΕΡΜΗΣ σε ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Ο ΕΡΜΗΣ στις 09°Ιχθύων  & ο ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ στις 24°Αιγόκερω .
Η όψη αυτή διαρκεί από Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020 ώρα 20:00 έως Σάββατο 28 Μαρτίου 2020 ώρα 8:00
Από την πλανητική αυτή όψη επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 26 Φεβρουαρίου  έως 1 Μαρτίου & από 12 έως 16 Ιανουαρίου
Στη χρονική διάρκεια που θα δέχεσαι την επιρροή αυτής της διέλευσης, ενδεχομένως να σου παρουσιάζονται διάφορα προβλήματα στις καθημερινές επικοινωνίες σου. Το χειρότερο, όμως, για σένα πρόβλημα είναι, ότι μπορεί να βρίσκεσαι μπερδεμένος με πολλές σκέψεις και να μην έχεις τη δυνατότητα να τις ταξινομείς και να παίρνεις σωστές αποφάσεις. Πάντως, καλό είναι ν' αποφεύγεις, αυτό το χρονικό διάστημα, να 'σαι δογματικός στις ιδέες σου, διότι έτσι θα 'χεις συνεχείς συγκρούσεις με τους άλλους. Είναι εποχή που χρειάζεται να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα που πίστευες ως σωστά στο παρελθόν και να ενεργείς πάντα με βάση τα δεδομένα που έχεις σε κάθε καινούργια περίπτωση.

Σάββατο 28 Μαρτίου 2020 ώρα 6:01
Σελήνη σε εξάγωνο με Ποσειδώνα
Η Σελήνη στις 19°Ταύρου  & ο Ποσειδώνας στις 19°Ιχθύων
Η όψη αυτή διαρκεί από Σάββατο 28 Μαρτίου 2020 ώρα 3:51 έως Σάββατο 28 Μαρτίου 2020 ώρα 8:01
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 7 έως 11 Μαΐου & από 7 έως 11 Μαρτίου
Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.

Σάββατο 28 Μαρτίου 2020 ώρα 7:00
ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με ΔΙΑ
Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ στις 23°Ταύρου  & ο ΔΙΑΣ στις 23°Αιγόκερω .
Η όψη αυτή διαρκεί από Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020 ώρα 13:00 έως Κυριακή 29 Μαρτίου 2020 ώρα 1:00
Από την πλανητική αυτή όψη επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 15 Μαΐου & από 11 έως 15 Ιανουαρίου
Καλότυχη διέλευση. Η κοινωνική ζωή του ατόμου είναι άριστη, κάνει πολύ καλές και χρήσιμες γνωριμίες, τα οικονομικά του βελτιώνονται και νιώθει πολύ άνετα. Η αισθηματική ζωή πάει καλά και το άτομο νιώθει ασφάλεια και είναι χαρούμενο κι ευτυχισμένο. Η διέλευση αυτή είναι πολύ καλή για γάμο.

Σάββατο 28 Μαρτίου 2020 ώρα 15:38
Σελήνη σε τρίγωνο με Δία
Η Σελήνη στις 23°Ταύρου  & ο Δίας στις 23°Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από Σάββατο 28 Μαρτίου 2020 ώρα 13:28 έως Σάββατο 28 Μαρτίου 2020 ώρα 17:38
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 15 Μαΐου & από 11 έως 15 Ιανουαρίου
Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.

Σάββατο 28 Μαρτίου 2020 ώρα 16:20
Σελήνη σε συζυγία με Αφροδίτη
Η Σελήνη & η Αφροδίτη στις 24°Ταύρου
Η όψη αυτή διαρκεί από Σάββατο 28 Μαρτίου 2020 ώρα 14:10 έως Σάββατο 28 Μαρτίου 2020 ώρα 18:20
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 12 έως 16 Μαΐου
Πολύ αρμονική αυτή η διέλευση. Το άτομο καλοδέχεται την αγάπη που του προσφέρουν, την τρυφερότητα και την άπλετη κατανόηση. Η διάθεση είναι πολύ καλή και επειδή το άτομο εκπέμπει μια εσωτερική γαλήνη και ηρεμία φαίνεται πολύ γοητευτικό. Γι’ αυτό η διέλευση αυτή είναι άριστη για ραντεβού, που η έκβασή τους εξαρτάται από την αισθητική εικόνα που θα παρουσιάσουμε.

Σάββατο 28 Μαρτίου 2020 ώρα 17:19
Σελήνη σε τρίγωνο με Πλούτωνα
Η Σελήνη στις 24°Ταύρου  & ο Πλούτωνας στις 24°Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από Σάββατο 28 Μαρτίου 2020 ώρα 15:09 έως Σάββατο 28 Μαρτίου 2020 ώρα 19:19
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 12 έως 16 Μαΐου & από 12 έως 16 Ιανουαρίου
Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.

Κυριακή 29 Μαρτίου 2020 ώρα 1:03
Σελήνη Κενή Πορείας
Η Σελήνη Κενή Πορείας θα διαρκέσει από Κυριακή 29 Μαρτίου 2020 ώρα 1:03 έως Κυριακή 29 Μαρτίου 2020 ώρα 3:38
Κατά τη διάρκεια της κενής Σεληνιακής πορείας δεν ευνοήστε:  Να σχεδιάζετε μελλοντικά σας σχέδια γιατί δεν θα ολοκληρωθούν, Να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Να κάνετε νέες γνωριμίες. Να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Ευνοήστε για :  Ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού. Εργασίες ρουτίνας. Διασκέδαση. Να κάνετε αρχή για να κόψετε βλαβερές συνήθειες όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Να καθαρίσετε το σπίτι, το κατάστημά σας ή το γραφείο σας.

Κυριακή 29 Μαρτίου 2020 ώρα 1:04
Σελήνη σε τρίγωνο με Άρη
Η Σελήνη στις 28°Ταύρου  & ο Άρης στις 28°Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από Σάββατο 28 Μαρτίου 2020 ώρα 22:54 έως Κυριακή 29 Μαρτίου 2020 ώρα 3:04
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 16 έως 20 Μαΐου & από 16 έως 20 Ιανουαρίου
Η διάθεση είναι καλή και το άτομο έχει την τάση να μοιραστεί τα συναισθήματά του με τους άλλους. Με την επίδραση αυτής της διέλευσης, πολλές φορές, λύνονται τα προβλήματα τα οποία είχαν προκύψει σε ένα ζευγάρι. Η δημιουργικότητα και η δράση συναντώνται Σ’ αυτήν την αρμονική διέλευση. Το άτομο έχει την «έμπνευση» και την ευκαιρία να κάνει ακριβώς αυτό που θέλει, χωρίς να ενοχλεί κανέναν, και χωρίς να δρα γρήγορα και παρορμητικά.

Κυριακή 29 Μαρτίου 2020 ώρα 4:39
Σελήνη στους Διδύμους.
Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο έως Τρίτη 31 Μαρτίου 2020 ώρα 14:44
Η Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων του μεταβλητού αυτού αέρινου ζωδίου. τονίζει την επικοινωνία όλων των ειδών, την ομιλία, την ευγλωττία, την κίνηση, αλλά και την νευρικότητα και την ανησυχία.  Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για να επικοινωνήσουμε με αδέλφια, με κοντινούς συγγενείς, με φίλους και γνωστούς, να πάμε ένα κοντινό ταξίδι, να προβάλουμε τις ιδέες μας, να συζητήσουμε για σοβαρά ή και για λιγότερο σοβαρά θέματα, για να κουτσομπολέψουμε, για να στείλουμε e-mail, για να τηλεφωνήσουμε ή για να ασχοληθούμε με το διαδίκτυο. Στο ίδιο χρονικό διάστημα θα πρέπει να προσέξουμε, μήπως από παρόρμηση, παρανοήσουμε την λεκτική σημασία αυτών που θ’ ακούσουμε.

Κυριακή 29 Μαρτίου 2020 ώρα 5:35
Σελήνη σε τρίγωνο με Κρόνο
Η Σελήνη στις 00°Διδύμων  & ο Κρόνος στις 00°Υδροχόου
Η όψη αυτή διαρκεί από Κυριακή 29 Μαρτίου 2020 ώρα 3:25 έως Κυριακή 29 Μαρτίου 2020 ώρα 7:35
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 18 έως 22 Μαΐου & από 18 έως 22 Ιανουαρίου
Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.

Κυριακή 29 Μαρτίου 2020 ώρα 6:00
ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ στις 24°Ταύρου  & ο ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ στις 24°Αιγόκερω .
Η όψη αυτή διαρκεί από Σάββατο 28 Μαρτίου 2020 ώρα 12:00 έως Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020 ώρα 0:00
Από την πλανητική αυτή όψη επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 12 έως 16 Μαΐου & από 12 έως 16 Ιανουαρίου
Το άτομο με αυτή την πλανητική επίδραση έχει τη δυνατότητα να επεκταθεί κοινωνικά και να έρθει σε επαφή με πολύ αξιόλογα άτομα, τα οποία του ανοίγουν ενδιαφέροντες ορίζοντες. Οι φιλίες που σχηματίζονται αυτή την περίοδο είναι πολύ σημαντικές και βαθιές. Στην αισθηματική ζωή μια σχέση έχει όλες τις προϋποθέσεις για να μετατραπεί σε έναν βαθύτερο δεσμό.

Κυριακή 29 Μαρτίου 2020 ώρα 23:32
Σελήνη σε εξάγωνο με Ήλιο 
Η Σελήνη στις 10°Διδύμων  & ο Ήλιος στις 10°Κριού
Η όψη αυτή διαρκεί από Κυριακή 29 Μαρτίου 2020 ώρα 21:22 έως Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020 ώρα 1:32
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 28 Μαΐου έως 1 Ιουνίου & από 28 Μαρτίου έως 1 Απριλίου
Κάποια πρόταση θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα, γιατί με λίγη προσπάθεια θα βοηθήσει το άτομο να γίνει περισσότερο δημοφιλές στον τομέα του.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου