Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 9 έως 15 Μαρτίου 2020 από τον Δρ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΕΥ


ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
9 έως 15 Μαρτίου 2020
από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

ΚΡΙΟΣ
Οι ημέρες αυτές σας θέλουν επιφυλακτικούς στις νέες γνωριμίες και αν μερικές προκύψουν ίσως να μην έχουν μέλλον. Αυτόν τον καιρό θα έχετε την τάση για λανθασμένες κρίσεις γι’ αυτό η συμβουλή κάποιου ειδικού θα πρέπει να λαμβάνεται σοβαρά υπ’ όψη πριν από κάθε τελική σας απόφαση.

ΤΑΥΡΟΣ
Αν δεν κρατήσετε τον λόγο σας απέναντι σε κάποια άτομα, πολύ πιθανόν να τα βρείτε αργότερα δύσκολα. Το τοπίο στα καθημερινά σας θέματα αρχίζει να ξεκαθαρίζει και αυτό θα σας ανακουφίσει, από τα προβλήματα που έχετε. Θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές, τόσο στον αισθηματικό, όσο και στον επαγγελματικό σας τομέα. Θα αποδείξετε ακόμη για μια φορά την αξία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η κριτική των άλλων στις θέσεις και στα πιστεύω σας θα ενεργοποιήσουν τον δυαδικό σας χαρακτήρα και να σας κάνουν να εκνευριστείτε. Οι άλλοι δεν θα αντιλαμβάνονται πως θα αισθάνεστε και καλοπροαίρετα θα συνεχίζουν να σας επισημαίνουν τα κακώς κείμενα. Χαλαρώστε, ακούστε τους και ότι δεν σας εκφράζει βγάλτε το από το άλλο αυτί σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Πολλές είναι οι εκκρεμότητες που έχετε από το παρελθόν, με γνωστούς, φίλους και συγγενείς λύστε τες με την αγάπη που αρμόζει αυτές τις άγιες ημέρες. Τώρα σας δίνετε η ευκαιρία  να δείτε το παρελθόν σας αντικειμενικά. Άσκοπες ενέργειες δεν σας ευνοούν. Το νευρικό σας σύστημα χρειάζεται αποφόρτιση.

ΛΕΩΝ
Αυτή είναι κατάλληλη περίοδος για να ασχοληθείτε με την καριέρα σας. Τα πάντα σχετίζονται με την πρακτική πλευρά της ζωής σας,  γι’ αυτό και οι αποφάσεις και οι ενέργειές σας θα πρέπει να είναι συγκροτημένες και ρεαλιστικές. Θα πρέπει να κάνετε σωστές εκτιμήσεις και να αποφεύγετε να προσπαθείτε να φαίνεστε σπουδαίοι, προσπαθώντας πράγματα που είναι πιο πάνω από τις δυνατότητες και τις δυνάμεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θα υπάρξουν κάποιες υπερβολικές απαιτήσεις, από άτομα που δεν θα είστε έτοιμοι να τα καλύψετε. Η πίεση στη δουλειά σας, θα σας κάνει να νιώσετε ότι είστε σε αδιέξοδο. Αξιολογήστε κάποια πράγματα και μην διστάσετε να προχωρήσετε σε αλλαγές. Πολλά πράγματα θα ξεκαθαρίσουν για σας και θα φτιάξουν οι σχέσεις σας, με ανθρώπους του περιβάλλοντος σας ή της εργασίας σας.

ΖΥΓΟΣ
Τα πίσω γυρίσματα  της ζωής σας, είναι η αιτία πολλών αρνητικών καταστάσεων το τελευταίο χρονικό διάστημα. Αυτές οι μέρες όμως προσφέρονται για κάποιες διορθωτικές κινήσεις και για προσγείωση στην πραγματικότητα. Ζήστε τη σιγουριά του παρόντος και αφήστε το παρελθόν  και τα προβλήματά του να κυλίσουν προς τα πίσω. Ότι θα φτιάξετε τώρα θα αξίζει περισσότερο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτός ο καιρός μπορεί να φανερώσει κάποια κρυφά πράγματα πολύ προσωπικά, θα έλεγα μυστικά θέματα που τα κρύβατε από καιρό.  Το μυαλό σας θα είναι ερευνητικό και οι συζητήσεις και οι συναλλαγές με τους άλλους θα γίνονται με έντονο τρόπο.  Παρόλα αυτά οι αντιστάσεις σας θα είναι αδύνατες. Αυτό θα προκαλεί μια προδιάθεση για λανθασμένες κρίσεις με αποτέλεσμα οι υποθέσεις σας να μην εξελίσσονται σύμφωνα με τα σχέδιά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο αγώνας σας αυτές τις μέρες θα είναι να πετύχετε τα σχέδιά σας, με κάθε τρόπο και με κάθε μέσο. Θα θέλετε ακόμα να επιβληθείτε στο στενό φιλικό σας περιβάλλον. Έτσι διαφωνίες και παρεξηγήσεις είναι αναπόφευκτες. Αντίθετα η ομαδική δραστηριότητα, οι πολιτικές και συνδικαλιστικές ενέργειες ευνοούνται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τώρα θα πρέπει να προσέξετε από παγίδες συντρόφων κοντινών σας προσώπων. Κάποια γεγονότα μπορούν να σας οδηγήσουν σε παρεξηγήσεις. Αν έχετε εκκρεμείς υποθέσεις θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα τους χειρισμούς σας. Θα σας χαρακτηρίζει εκνευρισμός και ανυπομονησία, που πιθανόν να σας οδηγήσουν σε βιαστικές κινήσεις και αβλεψίες. Το μυαλό σας θα είναι γρήγορο και οι αποφάσεις σας αστραπιαίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η ανταγωνιστική φύση σας θα είναι στο φόρτε της, αυτές τις ημέρες με αποτέλεσμα, να μπορείτε να ολοκληρώσετε κάποια θέματα που τα είχατε παραμελήσει. Οι φιλίες όμως και οι αισθηματικές σχέσεις, χρειάζονται προσοχή, ιδίως αν αυτές έχουν δημιουργηθεί μέσα από φιλικό ή εργασιακό περιβάλλον. Αν κάποιος έχει το προβάδισμα σε σχέση με σας μην θελήσετε να τον ανταγωνισθείτε με κανένα τρόπο.

ΙΧΘΥΕΣ
Οι σεξουαλικές και επιθετικές ενέργειές σας ενεργοποιούνται, και θα παίρνετε εσείς την πρωτοβουλία. Προσέξτε όμως τις τρικλοποδιές από τρίτους, ιδίως αν στο παρελθόν αυτοί είχαν εντοπίσει την επιθετική σας συμπεριφορά. Αυτή τη εβδομάδα, θα έχετε μια μαχητική και ενεργητική διάθεση και θα προσπαθείτε να εξουδετερώνετε τα αρνητικά σας αισθήματα.


ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ
ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
9 έως 15 Μαρτίου 2020
από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020 ώρα 5:00

ΗΛΙΟΣ σε ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με ΟΥΡΑΝΟ
Ο ΗΛΙΟΣ στις 19°Ιχθύων  & ο ΟΥΡΑΝΟΣ στις 04°Ταύρου .
Η όψη αυτή διαρκεί από Κυριακή 8 Μαρτίου 2020 ώρα 11:00 έως Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020 ώρα 23:00
Από την πλανητική αυτή όψη επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 7 έως 11 Μαρτίου & από 21 έως 25 Απριλίου
Την περίοδο που θα πραγματοποιείται αυτή η όψη, κατά διαστήματα θα έχεις μία νευρική ανησυχία. Καθετί που θα σε βγάζει έξω απ' τα προγράμματά σου θα σ' εκνευρίζει και θα σ' αναστατώνει. Από την άλλη, θα θέλεις ν' απαλλαγείς απ' όποιον κι οτιδήποτε σου περιορίζει την ανεξαρτησία. Έτσι μπορεί να σπάσεις κάποιους δεσμούς. Ο καλύτερος τρόπος να λειτουργήσεις αυτή τη διέλευση είναι να βρεις κάποια περίεργη απασχόληση ή χόμπι που θ' αποσπά το ενδιαφέρον σου και θα καλύπτει τις περισσότερες ώρες σου.

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020 ώρα 12:47
Σελήνη σε τρίγωνο με Άρη
Η Σελήνη στις 15°Παρθένου  & ο Άρης στις 15°Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020 ώρα 10:37 έως Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020 ώρα 14:47
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 5 έως 9 Σεπτεμβρίου & από 3 έως 7 Ιανουαρίου
Η διάθεση είναι καλή και το άτομο έχει την τάση να μοιραστεί τα συναισθήματά του με τους άλλους. Με την επίδραση αυτής της διέλευσης, πολλές φορές, λύνονται τα προβλήματα τα οποία είχαν προκύψει σε ένα ζευγάρι. Η δημιουργικότητα και η δράση συναντώνται Σ’ αυτήν την αρμονική διέλευση. Το άτομο έχει την «έμπνευση» και την ευκαιρία να κάνει ακριβώς αυτό που θέλει, χωρίς να ενοχλεί κανέναν, και χωρίς να δρα γρήγορα και παρορμητικά.

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020 ώρα 17:56
Σελήνη σε αντίθεση με Ποσειδώνα
Η Σελήνη στις 18°Παρθένου  & ο Ποσειδώνας στις 18°Ιχθύων
Η όψη αυτή διαρκεί από Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020 ώρα 15:46 έως Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020 ώρα 19:56
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 12 Σεπτεμβρίου & από 6 έως 10 Μαρτίου
Η διάθεση του ατόμου είναι κυκλοθυμική και η αστάθεια χαρακτηρίζει τις πράξεις του και τα συναισθήματά του. Στο σπίτι δημιουργούνται προβλήματα, κυρίως στα υδραυλικά, που προκαλούν έξοδα και φασαρίες.

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020 ώρα 19:47
Σελήνη σε αντίθεση με Ήλιο  ( ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ )
Η Σελήνη στις 19°Παρθένου  & ο Ήλιος στις 19°Ιχθύων
Η όψη αυτή διαρκεί από Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020 ώρα 17:37 έως Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020 ώρα 21:47
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 9 έως 13 Σεπτεμβρίου & από 7 έως 11 Μαρτίου
Η διάθεση δεν είναι τόσο καλή και αυτό οφείλεται κυρίως σε άτομο του άλλου φύλου. Δεν αποκλείονται κάποια οικογενειακά προβλήματα, όχι σημαντικά όμως.

Τρίτη 10 Μαρτίου 2020
Ερμής Ορθόδρομος
Από Τρίτη 10 Μαρτίου 2020 [ 28° Υδροχόου ] έως Πέμπτη 18 Ιουλίου 2020 [ 14° Καρκίνου ]
Αν εξαιρέσουμε τις περιόδους που ο Ερμής θα σχηματίζει άσχημες πλανητικές όψεις  με  άλλους πλανήτες, η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για πνευματική επικοινωνία, υπογραφή συμβολαίων και συμβάσεων, για το εμπόριο, για καλές σχέσεις με αδέλφια και συγγενείς και γενικά για  θέματα που εξουσιάζει ο εγκεφαλικός πλανήτης Ερμής.

Τρίτη 10 Μαρτίου 2020 ώρα 3:23
Σελήνη σε τρίγωνο με Πλούτωνα
Η Σελήνη στις 24°Παρθένου  & ο Πλούτωνας στις 24°Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από Τρίτη 10 Μαρτίου 2020 ώρα 1:13 έως Τρίτη 10 Μαρτίου 2020 ώρα 5:23
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 14 έως 18 Σεπτεμβρίου & από 12 έως 16 Ιανουαρίου
Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.

Τρίτη 10 Μαρτίου 2020 ώρα 10:31
Σελήνη Κενή Πορείας
Η Σελήνη Κενή Πορείας θα διαρκέσει από Τρίτη 10 Μαρτίου 2020 ώρα 10:31 έως Τρίτη 10 Μαρτίου 2020 ώρα 12:02
Κατά τη διάρκεια της κενής Σεληνιακής πορείας δεν ευνοήστε:  Να σχεδιάζετε μελλοντικά σας σχέδια γιατί δεν θα ολοκληρωθούν, Να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Να κάνετε νέες γνωριμίες. Να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Ευνοήστε για :  Ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού. Εργασίες ρουτίνας. Διασκέδαση. Να κάνετε αρχή για να κόψετε βλαβερές συνήθειες όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Να καθαρίσετε το σπίτι, το κατάστημά σας ή το γραφείο σας.

Τρίτη 10 Μαρτίου 2020 ώρα 10:32
Σελήνη σε τρίγωνο με Κρόνο
Η Σελήνη στις 29°Παρθένου  & ο Κρόνος στις 29°Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από Τρίτη 10 Μαρτίου 2020 ώρα 8:22 έως Τρίτη 10 Μαρτίου 2020 ώρα 12:32
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 19 έως 23 Σεπτεμβρίου & από 17 έως 21 Ιανουαρίου
Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.

Τρίτη 10 Μαρτίου 2020 ώρα 12:03
Σελήνη στον Ζυγό.
Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο έως Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020 ώρα 11:29
Η Σελήνη στο συντροφικό και αρμονικό αέρινο ζώδιο του Ζυγού δημιουργεί την τάση μιας ρομαντικής και  συντροφικής ατμόσφαιρας. Τονίζει την τάση της διαμεσολάβησης για συμφιλίωση σε κάποια διαμάχη, για την αγορά ρούχων και καλλυντικών. Το χρονικό αυτό διάστημα έχουμε την τάση να είμαστε συνεργάσιμοι, διπλωματικοί, κοινωνικοί και ρομαντικοί.  Βοηθάει τις αποφάσεις για σύναψη γάμων, για νέες επαγγελματικές συνεργασίες, για την επίλυση των διαφορών που υπάρχουν σε συναδελφικό ή σε συντροφικό επίπεδο.

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020 ώρα 14:06
Σελήνη σε Τετράγωνο με Άρη
Η Σελήνη στις 16°Ζυγού  & ο Άρης στις 16°Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020 ώρα 11:56 έως Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020 ώρα 16:06
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 6 έως 10 Οκτωβρίου & από 4 έως 8 Ιανουαρίου
Το άτομο που έχει αυτή τη διέλευση νιώθει πάρα πολύ άγχος, έχει πολλά νεύρα, όλα του φταίνε και πιστεύει ότι δεν μπορεί να βρει διεξόδους και να εκτονωθεί. Μία καλή αντίδραση είναι η σκληρή δουλειά, κατά προτίμηση χειρονακτική. Επίσης, η έντονη γυμναστική είναι το «φάρμακο» αυτής της όψης, γιατί βοηθά στην εκτόνωση και στην καλή κυκλοφορία. Η διέλευση αυτή προκαλεί πολλά νεύρα και την τάση να φερθούμε με οργή στους άλλους, σα να θέλουμε να τους εκδικηθούμε. Επειδή οι κινήσεις μας, όταν δεχόμαστε αυτή τη διέλευση, είναι πολύ νευρικές, μπορεί να έχουμε ατυχήματα, καψίματα ή κοψίματα με αιχμηρά

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020 ώρα 15:00
ΗΛΙΟΣ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με ΔΙΑ
Ο ΗΛΙΟΣ στις 21°Ιχθύων  & ο ΔΙΑΣ στις 21°Αιγόκερω .
Η όψη αυτή διαρκεί από Τρίτη 10 Μαρτίου 2020 ώρα 21:00 έως Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020 ώρα 9:00
Από την πλανητική αυτή όψη επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 9 έως 13 Μαρτίου & από 9 έως 13 Ιανουαρίου
Ιδανική διέλευση για περισυλλογή και προσπάθεια να ανασυγκροτήσει το άτομο τις δυνάμεις του, να σκεφτεί το μέλλον του και να φιλοσοφήσει.

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020 ώρα 21:48
Σελήνη σε Τετράγωνο με Δία
Η Σελήνη στις 21°Ζυγού  & ο Δίας στις 21°Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020 ώρα 19:38 έως Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020 ώρα 23:48
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 15 Οκτωβρίου & από 9 έως 13 Ιανουαρίου
Οι υπερβολές και οι καταχρήσεις προκαλούν την τάση για τεμπελιά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές εκκρεμότητες. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση δεν μπορεί να αξιολογήσει σωστά τις δυνάμεις του και μπλέκεται σε υποθέσεις στις οποίες δεν μπορεί να ανταποκριθεί.

Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020 ώρα 2:40
Σελήνη σε Τετράγωνο με Πλούτωνα
Η Σελήνη στις 24°Ζυγού  & ο Πλούτωνας στις 24°Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020 ώρα 0:30 έως Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020 ώρα 4:40
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 14 έως 18 Οκτωβρίου & από 12 έως 16 Ιανουαρίου
Κάποιος κύκλος στη ζωή του ατόμου κλείνει οριστικά. Το άτομο δεν είναι έτοιμο να δεχτεί κάτι τέτοιο και οι ανασφάλειες του βγαίνουν στην επιφάνεια. Ταυτίζει το τέλος της κατάστασης με το τέλος της ζωή του-πολλές φορές-γιατί ο πόνος που νιώθει είναι δυσβάσταχτος. Ωστόσο τελικά, μέσα από αυτή την πολύ σκληρή περίοδο, ανακαλύπτει τις δυνάμεις του και την ικανότητά του να επιβιώνει και να αλλάζει ριζικά τη ζωή του, χρησιμοποιώντας την πείρα του παρελθόντος για τη μελλοντική του εξέλιξη και ευτυχία. Με μια τέτοια διέλευση, η καλύτερη αντίδραση είναι να ξεκινήσετε κάποια ψυχανάλυση, ώστε να βοηθηθείτε από την αρχή και να εντοπίσετε τις δυνάμεις σας, χωρίς να νιώσετε τον πόνο της μοναξιάς, που φέρνει συνήθως ο Πλούτωνας.

Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020 ώρα 10:10
Σελήνη Κενή Πορείας
Η Σελήνη Κενή Πορείας θα διαρκέσει από Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020 ώρα 10:10 έως Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020 ώρα 11:28
Κατά τη διάρκεια της κενής Σεληνιακής πορείας δεν ευνοήστε:  Να σχεδιάζετε μελλοντικά σας σχέδια γιατί δεν θα ολοκληρωθούν, Να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Να κάνετε νέες γνωριμίες. Να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Ευνοήστε για :  Ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού. Εργασίες ρουτίνας. Διασκέδαση. Να κάνετε αρχή για να κόψετε βλαβερές συνήθειες όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Να καθαρίσετε το σπίτι, το κατάστημά σας ή το γραφείο σας.

Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020 ώρα 10:11
Σελήνη σε Τετράγωνο με Κρόνο
Η Σελήνη στις 29°Ζυγού  & ο Κρόνος στις 29°Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020 ώρα 8:01 έως Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020 ώρα 12:11
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 19 έως 23 Οκτωβρίου & από 17 έως 21 Ιανουαρίου
Τα προβλήματα, το άγχος και η ανασφάλεια εξαντλούν το άτομο που δέχεται αυτή την όψη και προκαλούν υπερκόπωση. Για να μπορέσει το άτομο να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες, πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά και να κάνει υπομονή. Είναι δε απαραίτητο να καταλάβει, ότι πρέπει να τα καταφέρει μόνο του χωρίς τη βοήθεια των άλλων. Η διέλευση αυτή είναι πολύ άσχημη για νέα ξεκινήματα και για επενδύσεις.

Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020 ώρα 11:29
Σελήνη στον Σκορπιό.
Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο έως Σάββατο 14 Μαρτίου 2020 ώρα 13:10
Η Σελήνη στο σεξουαλικό και παθιασμένο ερωτικά ζώδιο του Σκορπιού δίνει στις σχέσεις  επίπεδο πιο βαθύ και συναισθηματικό. Παράλληλα μας κάνει πιο αποφασιστικούς και πιο ουσιαστικούς στη διερεύνηση του εαυτού μας. Κατά το διάστημα αυτό ψάχνουμε για ν’ ανακαλύψουμε τον βαθύτερο εαυτό μας εξετάζοντας τους φόβους μας και τις αιτίες που δημιουργούν αυτούς τους φόβους.  Συνήθως ασχολούμαστε με τράπεζες, δανεισμούς, αλλά και με το σεξ που εξουσιάζεται από τον Σκορπιό και τον 8ο οίκο που τον αντιπροσωπεύει.

Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020 ώρα 1:11
Σελήνη σε αντίθεση με Αφροδίτη
Η Σελήνη στις 08°Σκορπιού  & η Αφροδίτη στις 08°Ταύρου
Η όψη αυτή διαρκεί από Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020 ώρα 23:01 έως Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020 ώρα 3:11
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 28 Οκτωβρίου έως 1 Νοεμβρίου & από 25 έως 29 Απριλίου
Η έλλειψη κατανόησης και το συναισθηματικό «μπέρδεμα» είναι οι βασικές αιτίες που οδηγούν σε λανθασμένες ενέργειες σε κοινωνικά θέματα, αλλά και σε κακούς χειρισμούς οικογενειακών προβλημάτων. Η διέλευση αυτή δημιουργεί την τάση για ασύστολες σπατάλες και για μανία καταναλωτισμού.

Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020 ώρα 16:59
Σελήνη σε εξάγωνο με Άρη
Η Σελήνη στις 18°Σκορπιού  & ο Άρης στις 18°Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020 ώρα 14:49 έως Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020 ώρα 18:59
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 7 έως 11 Νοεμβρίου & από 6 έως 10 Ιανουαρίου
Η διάθεση είναι πολύ καλή και το άτομο που δέχεται τη διέλευση έχει έντονη την επιθυμία να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του.

Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020 ώρα 17:52
Σελήνη σε τρίγωνο με Ποσειδώνα
Η Σελήνη στις 18°Σκορπιού  & ο Ποσειδώνας στις 18°Ιχθύων
Η όψη αυτή διαρκεί από Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020 ώρα 15:42 έως Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020 ώρα 19:52
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 7 έως 11 Νοεμβρίου & από 6 έως 10 Μαρτίου
Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.

Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020 ώρα 23:13
Σελήνη σε εξάγωνο με Δία
Η Σελήνη στις 21°Σκορπιού  & ο Δίας στις 21°Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020 ώρα 21:03 έως Σάββατο 14 Μαρτίου 2020 ώρα 1:13
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 10 έως 14 Νοεμβρίου & από 9 έως 13 Ιανουαρίου
Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.

Σάββατο 14 Μαρτίου 2020 ώρα 2:47
Σελήνη σε τρίγωνο με Ήλιο 
Η Σελήνη στις 23°Σκορπιού  & ο Ήλιος στις 23°Ιχθύων
Η όψη αυτή διαρκεί από Σάββατο 14 Μαρτίου 2020 ώρα 0:37 έως Σάββατο 14 Μαρτίου 2020 ώρα 4:47
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 12 έως 16 Νοεμβρίου & από 11 έως 15 Μαρτίου
Είναι μια άριστη διέλευση, που δίνει ζωτικότητα και καλή διάθεση στο άτομο και το κάνει πολύ γοητευτικό. Ιδανική διέλευση για διεκπεραιώσεις εκκρεμοτήτων που αφορούν σε επαγγελματικά θέματα. Επίσης, για όσους κάνουν επαγγέλματα που θέλουν δημοσιότητα, είναι ιδανική διέλευση για να παρουσιαστούν στο κοινό.

Σάββατο 14 Μαρτίου 2020 ώρα 3:53
Σελήνη σε εξάγωνο με Πλούτωνα
Η Σελήνη στις 24°Σκορπιού  & ο Πλούτωνας στις 24°Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από Σάββατο 14 Μαρτίου 2020 ώρα 1:43 έως Σάββατο 14 Μαρτίου 2020 ώρα 5:53
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 13 έως 17 Νοεμβρίου & από 12 έως 16 Ιανουαρίου
Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.

Σάββατο 14 Μαρτίου 2020 ώρα 11:35
Σελήνη σε Τετράγωνο με Ερμή
Η Σελήνη στις 29°Σκορπιού  & ο Ερμής στις 29°Υδροχόου
Η όψη αυτή διαρκεί από Σάββατο 14 Μαρτίου 2020 ώρα 9:25 έως Σάββατο 14 Μαρτίου 2020 ώρα 13:35
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 18 έως 22 Νοεμβρίου & από 16 έως 20 Φεβρουαρίου
Κακή διέλευση για να πάρετε αποφάσεις και να προγραμματίσετε το χρόνο σας. Τα άτομα που σας περιβάλλουν δεν σας δείχνουν κατανόηση, με την επίδραση αυτής της όψης, και το μεγαλύτερο δυστύχημα είναι ότι δεν μπορείτε να δείξετε ούτε εσείς.

Σάββατο 14 Μαρτίου 2020 ώρα 12:00
ΆΡΗΣ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Ο AΡΗΣ στις 18°Αιγόκερω  & ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ στις 18°Ιχθύων .
Η όψη αυτή διαρκεί από Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020 ώρα 0:00 έως Κυριακή 15 Μαρτίου 2020 ώρα 16:48
Από την πλανητική αυτή όψη επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 6 έως 10 Ιανουαρίου & από 6 έως 10 Μαρτίου
Ευτυχία και ευχαρίστηση προκαλεί αυτή η διέλευση στο άτομο, καθώς βλέπει ότι μπορεί να πραγματοποιήσει κάποιο όνειρό του.

Σάββατο 14 Μαρτίου 2020 ώρα 12:05
Σελήνη Κενή Πορείας
Η Σελήνη Κενή Πορείας θα διαρκέσει από Σάββατο 14 Μαρτίου 2020 ώρα 12:05 έως Σάββατο 14 Μαρτίου 2020 ώρα 13:09
Κατά τη διάρκεια της κενής Σεληνιακής πορείας δεν ευνοήστε:  Να σχεδιάζετε μελλοντικά σας σχέδια γιατί δεν θα ολοκληρωθούν, Να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Να κάνετε νέες γνωριμίες. Να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Ευνοήστε για :  Ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού. Εργασίες ρουτίνας. Διασκέδαση. Να κάνετε αρχή για να κόψετε βλαβερές συνήθειες όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Να καθαρίσετε το σπίτι, το κατάστημά σας ή το γραφείο σας.

Σάββατο 14 Μαρτίου 2020 ώρα 12:06
Σελήνη σε εξάγωνο με Κρόνο
Η Σελήνη στις 29°Σκορπιού  & ο Κρόνος στις 29°Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από Σάββατο 14 Μαρτίου 2020 ώρα 9:56 έως Σάββατο 14 Μαρτίου 2020 ώρα 14:06
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 18 έως 22 Νοεμβρίου & από 17 έως 21 Ιανουαρίου
Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.

Σάββατο 14 Μαρτίου 2020 ώρα 13:10
Σελήνη στον Τοξότη.
Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο έως Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020 ώρα 18:26
Η Σελήνη στο ταξιδιάρικο και περιπετειώδες  ζώδιο του Τοξότη, μας δημιουργεί μια τάση απεξάρτησης, φιλελευθερίας, αισιοδοξίας, περιπέτειας, ανεξαρτησίας και περιπλάνησης. Γινόμαστε στο διάστημα αυτό πιο δημιουργικοί, αυθόρμητοι και οραματιστές του μέλλοντος μας αλλά παράλληλα λόγω της αμέριμνης και αλλοπρόσαλλης συμπεριφοράς μας πιο αστείοι και κάποια φορά μέχρι του σημείου της γελοιότητας. Σε ανώτερο επίπεδο ενδιαφερόμαστε, για τη θρησκεία, για ξένες γλώσσες, για την φιλοσοφία και για ότι άλλο ανοίγει νέους ορίζοντες για το μυαλό μας.

Σάββατο 14 Μαρτίου 2020 ώρα 19:00
ΗΛΙΟΣ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Ο ΗΛΙΟΣ στις 24°Ιχθύων  & ο ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ στις 24°Αιγόκερω .
Η όψη αυτή διαρκεί από Σάββατο 14 Μαρτίου 2020 ώρα 1:00 έως Κυριακή 15 Μαρτίου 2020 ώρα 13:00
Από την πλανητική αυτή όψη επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 12 έως 16 Μαρτίου & από 12 έως 16 Ιανουαρίου
Οι επαγγελματικές υποθέσεις πάνε καλά και παρουσιάζονται ευκαιρίες για αύξηση των κεφαλαίων.

Κυριακή 15 Μαρτίου 2020 ώρα 21:51
Σελήνη σε Τετράγωνο με Ποσειδώνα
Η Σελήνη στις 18°Τοξότη  & ο Ποσειδώνας στις 18°Ιχθύων
Η όψη αυτή διαρκεί από Κυριακή 15 Μαρτίου 2020 ώρα 19:41 έως Κυριακή 15 Μαρτίου 2020 ώρα 23:51
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 7 έως 11 Δεκεμβρίου & από 6 έως 10 Μαρτίου
Η διάθεση του ατόμου είναι κυκλοθυμική και η αστάθεια χαρακτηρίζει τις πράξεις του και τα συναισθήματά του. Στο σπίτι δημιουργούνται ζημιές από αμέλεια, που προκαλούν έξοδα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου