Κυριακή 10 Μαΐου 2020

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 11 έως 17 Μαΐου 2020 από τον Δρ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΕΥ



ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
11 έως 17 Μαΐου 2020
από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

ΚΡΙΟΣ
Καταστάσεις που καθυστερούσαν θα πάρουν τον δρόμο τους και θα φύγει από πάνω σας κάποιο μεγάλο βάρος. Αφήστε τα προβλήματα στο παρελθόν αλλάζοντας ρότα και  σελίδα στην ζωή σας. Αυτές τις ημέρες αν σας γίνει κάποια πρόταση συνεργασίας από κοντινό σας πρόσωπο, μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις. Εξετάστε την πρόταση  μετά από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας.

ΤΑΥΡΟΣ
Το μυαλό σας θα το απασχολούν θέματα που έχουν να κάνουν με το παρελθόν. Επιλέξτε την επίλυση σοβαρών θεμάτων και αφήστε το παρελθόν στην λησμονιά του χρόνου ιδίως αν πρόκειται για καταστάσεις που σας ενοχλούν. Μην δίνετε σημασία σε αβάσιμες πληροφορίες. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται σε σχέση με παρελθούσες εποχές. Προσέξτε τα μικροατυχήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Νέα σχέδια τώρα θα μπορούν να εφαρμοσθούν  για να βρείτε σε ένα νέο δημιουργικό επίπεδο.  Ο καιρός αυτός εγγυάται επιτυχίες.  Μια νέα προοπτική για πρόοδο στα επαγγελματικά,  ή για κάποιον ιδανικό στόχο.  Ένας γρήγορος ρυθμός θα είναι στην ημερήσια διάταξη.   Μπορεί να αισθανθείτε διανοητικά ανήσυχοι, ανυπόμονοι,  και να θελήσετε να τα κάνετε όλα σε μια στιγμή.  Προσέξτε πριν από όλα προγραμματίστε σωστά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μυστικά σας θέματα ίσως βγουν στη επιφάνεια και είναι δυνατόν να σαν προβάλουν σαν αναξιόπιστο πρόσωπο. Κάτι νέο έρχεται και κάτι παλαιό χάνεται και φεύγει. Παρ’ όλα αυτά ασυλλόγιστες κινήσεις που δεν στηρίζονται σε βάσεις αλλά σε όνειρα μπορεί να φέρουν καταστροφικά αποτελέσματα. Αυτή η εβδομάδα ίσως σας δημιουργήσει εντάσεις στα ερωτικά σας θέματα και κυρίως σ’ εκείνα που σας απασχόλησαν στο παρελθόν. Τα οικονομικά σας προσπαθήστε να τα βάλετε σε κάποια τάξη.

ΛΕΩΝ
Τούτο τον καιρό θα περιμένετε μια ξαφνική αλλαγή και μια εύνοια της τύχης, μόνο που δεν θα μπορείτε να την προσδιορίσετε, πως θα παρουσιαστεί και ποιον τομέα θα επηρεάσει.  Είναι από τις περιπτώσεις που δεν μπαίνουν εύκολα σε καλούπια, γι’  αυτό θα πρέπει να είσαστε σε διαρκή ετοιμότητα, για να τις αρπάξετε. Προσέξτε μήπως λόγω της φλυαρίας σας αυτόν τον καιρό αποκαλύψετε σχέδια σας, τα οποία μπορούν να εκμεταλλευτούν κάποιοι άλλοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ευνοϊκό αυτό το διάστημα για σας, αν στο παρελθόν είχατε αξιοποιήσει θετικά τις ευκαιρίες που σας είχαν παρουσιασθεί. Οι πλανητικές θέσεις ευνοούν τα ερωτικά και τα επαγγελματικά σας. Η εύνοια αυτή όμως δεν μπορεί να εκδηλωθεί χωρίς και την δική σας προσπάθεια. Θεμελιώστε τώρα ότι θα θέλατε ν’ απολαύσετε στο μέλλον. Μην βασιστείτε στους άλλους βασιστείτε στις δικές σας δυνάμεις.

ΖΥΓΟΣ
Οι ημέρες αυτές χρειάζονται μεγάλη προσοχή διότι τρίτοι μπορεί να ανατρέψουν τα σχέδιά σας. Ακόμα, κάποιοι μπορεί να δουλέψουν εναντίον σας. Στον τομέα της υγείας, αποφύγετε την ένταση και την ανησυχία. Στο διάστημα αυτό δεν θα πρέπει να δίνετε σημασία σε διαδόσεις που δεν μπορείτε να τις διασταυρώσετε. Αποφύγετε τις εχθρότητες που κατά καιρούς σας έχουν ζημιώσει. Εκμεταλλευθείτε θετικά τις ημέρες βάζοντας νέες βάσεις στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, ξεκαθαρίζοντας παλιές παρεξηγήσεις ή βελτιώνοντας τις σχέσεις σας με άτομα με τα οποία στο παρελθόν είχατε δυσκολίες επικοινωνίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αν έχετε να συναντηθείτε αυτές τις μέρες με κάποια πρόσωπα για συνεργασίες ή ξεκαθαρίσματα, κάντε το τώρα, γιατί υπάρχουν υποσχέσεις επιτυχίας. Προσέξτε όμως γιατί κάποιες υπαναχωρήσεις σας η εκρήξεις θυμού μπορούν να προκαλέσουν αναστάτωση. Στον ερωτικό σας τομέα δείξτε επιείκεια. Προσέξτε όμως προβληματικές συναισθηματικές καταστάσεις κυρίως από το παρελθόν που θέλουν ιδιαίτερη φροντίδα και χειρισμούς.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η περίοδος αυτή θα  σας κάνει πιο δραστήριους, πιο ριψοκίνδυνους αλλά και πιο επιθετικούς με συνεργάτες και ανθρώπους του άμεσου περιβάλλοντός σας. Προσέξτε ιδιαίτερα μην μπλεχθείτε σε καυγάδες και λογομαχίες.  Αφήστε τους υψηλούς τόνους και εκτονωθείτε στην δημιουργία. Οι παλιές φιλίες, συνεργασίες και σχέσεις μπορεί να σας κλονίσουν με αποτέλεσμα να ψάχνετε κάπου για ν’ ακουμπήσετε

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Πολύ θετική περίοδος για επικοινωνία και διαπραγματεύσεις σε επαγγελματικά ζητήματα.  Η περίοδος έχει μια καλή επιρροή για κάθε επιχειρηματικό θέμα και υπόσχεται επιτυχίες από δραστηριότητες του νου ή από δημιουργία νέων σχεδίων και προγραμμάτων. Νέες κοινωνικές προοπτικές στον δικό σας τον ορίζοντα. Με την διάθεση σας ανεβασμένη, θα σας δοθούν οι ευκαιρίες  να έρθετε σε επαφή με πρόσωπα πολύτιμα και χρήσιμα. Οι επαφές και οι συμφωνίες συνεργασίας θα βρουν τώρα κατάλληλες συνθήκες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυτή η βδομάδα θα έχει μια καλή επιρροή για κάθε επιχειρηματικό θέμα και θα υπόσχεται επιτυχία σε επιχειρήσεις που προέρχονται από δραστηριότητες του νου ή στην δημιουργία νέων σχεδίων και προγραμμάτων και θα σας κρατήσει απασχολημένους όλη αυτή την περίοδο.  Αν και θα πρέπει να αποφεύγετε τις υπερβολές ή την υπερβολική αναστάτωση Θα επιδιώξετε αρμονική συνεργασία με το περιβάλλον σας κάτι πολύ θετικό για τις σχέσεις  σας επαγγελματικές και αισθηματικές αφού θα αφοπλίζετε κυριολεκτικά τον απέναντι σας.

ΙΧΘΥΕΣ
Καθοριστικές αποφάσεις μπορούν  να βγάλουν από αδιέξοδα.  Διατηρήστε χαμηλούς τόνους στην σχέση σας, αποφύγετε τις συγκρούσεις με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Εγκαρδιότητα στις σχέσεις, θα σας προσφέρουν θετικές προοπτικές.  Πιθανόν νέο πρόσωπο στη ζωή σας μπορεί να προκύψει σε φιλικό ή σε ηλεκτρονικό περιβάλλον. Είναι πιθανό αυτήν την περίοδο να κάνετε πολύτιμες επαφές και προσέγγιση ατόμων που θα μπορούν να σας βοηθήσουν στην εργασία σας ή γενικότερα στην ζωή σας. 


ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ
ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
11 έως 17 Μαΐου 2020
από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

Δευτέρα 11 Μαΐου 2020
Αφροδίτη σε στάση πριν γίνει Ανάδρομη.
Από Δευτέρα 11 Μαΐου 2020 [ 21° Διδύμων ] έως Τετάρτη 13 Μαΐου 2020 [ 21° Διδύμων ]
Θα αρχίσει να δημιουργείται κάποια στασιμότητα σε θεμάτων που εξουσιάζει η Αφροδίτη, τον  έρωτα, τα συναισθηματικά, τα οικονομικά και τις διοργανώσεις τελετών και εκδηλώσεων. Το διήμερο αυτό στα θέματα αυτά δεν θα υπάρχει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Δευτέρα 11 Μαΐου 2020
Κρόνος Ανάδρομος
Από Δευτέρα 11 Μαΐου 2020 [ 01° Υδροχόου ] έως Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020 [ 25° Αιγόκερω ]
Ο Ανάδρομος Κρόνος,  βγάζει προς τα πάνω και υπερτονίζει, όλες τις αρνητικές ιδιότητες του δύσκολου αυτού πλανήτη. Δηλαδή την έλλειψη ευελιξίας,  τον αρνητισμό, την κατάθλιψη, τις μεγάλες απαιτήσεις, τις φοβίες, την μοναχικότητα και την αναποφασιστικότητα. Ο ανάδρομος Κρόνος μειώνει την υπομονή και την επιμονή του δημιουργικού ανθρώπου και τον αποσυντονίζει. Μια ισχυρή παρότρυνση δυναμικά εκπεφρασμένη θα μπορούσε να καταστεί  το αντίδοτο αυτής της περιόδου.

Δευτέρα 11 Μαΐου 2020 ώρα 1:39
Σελήνη σε τρίγωνο με Ουρανό
Η Σελήνη στις 08°Αιγόκερω  & ο Ουρανός στις 08°Ταύρου
Η όψη αυτή διαρκεί από Κυριακή 10 Μαΐου 2020 ώρα 23:29 έως Δευτέρα 11 Μαΐου 2020 ώρα 3:39
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 27 έως 31 Δεκεμβρίου & από 25 έως 29 Απριλίου
Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.

Δευτέρα 11 Μαΐου 2020 ώρα 11:00
ΕΡΜΗΣ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με ΑΡΗ
Ο ΕΡΜΗΣ στις 28°Ταύρου  & ο ΆΡΗΣ στις 28°Υδροχόου .
Η όψη αυτή διαρκεί από Κυριακή 10 Μαΐου 2020 ώρα 17:00 έως Τρίτη 12 Μαΐου 2020 ώρα 5:00
Από την πλανητική αυτή όψη επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 16 έως 20 Μαΐου & από 15 έως 19 Φεβρουαρίου
Το νευρικό σύστημα του ατόμου που δέχεται αυτή την όψη, είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Η διάθεσή του είναι επιθετική και μπορεί να βγάλει γλώσσα που «κόκαλα τσακίζει», πράγμα για το οποίο δεν αποκλείεται και να μετανιώσει μετά την επίδραση της όψης. Με αυτή τη διέλευση πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος, κυρίως στις μετακινήσεις. Ο καλύτερος τρόπος να αντιμετωπιστεί μια τέτοια όψη, είναι η γυμναστική ή η οποιαδήποτε απασχόληση με τον αθλητισμό και τα σπορ.

Τρίτη 12 Μαΐου 2020
Δίας σε στάση πριν γίνει Ανάδρομος.
Από Τρίτη 12 Μαΐου 2020 [ 27° Αιγόκερω ] έως Πέμπτη 14 Μαΐου 2020 [ 27° Αιγόκερω ]
Θα αρχίσουν να δημιουργούνται κάποιοι κλονισμού εξ αιτίας ανευθυνότητας κι’ επιπολαιότητας.  Το διήμερο αυτό θα πρέπει ν’ αποφευχθεί μια τάση απαισιοδοξίας λόγω αναποδιών

Τρίτη 12 Μαΐου 2020 ώρα 0:58
Ο πλανήτης ΕΡΜΗΣ στο ζώδιο των ΔΙΔΥΜΩΝ
Θα παραμείνει σ’ αυτό το ζώδιο από Τρίτη 12 Μαΐου 2020 ώρα 0:58 έως Πέμπτη 28 Μαΐου 2020 ώρα 21:09
Είμαστε επιρρεπείς σε υπερβολική πολυλογία και δύσκολα κρατάμε το στόμα μας κλειστό. Είμαστε ανυπόμονοι και απορρίπτουμε τους ανθρώπους που είναι σαρκαστικοί και αγενείς. Είναι μια χρονική περίοδος κατά την οποία συνομιλούμε περισσότερο με τ’ αδέλφια μας, τους συγγενείς μας, τους γείτονες ή με νεότερα άτομα από μας. Επίσης έχουμε μια διάθεση να φλερτάρουμε και να παίξουμε περισσότερο.

Τρίτη 12 Μαΐου 2020 ώρα 1:04
Σελήνη σε εξάγωνο με Ποσειδώνα
Η Σελήνη στις 21°Αιγόκερω  & ο Ποσειδώνας στις 21°Ιχθύων
Η όψη αυτή διαρκεί από Δευτέρα 11 Μαΐου 2020 ώρα 22:54 έως Τρίτη 12 Μαΐου 2020 ώρα 3:04
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 9 έως 13 Ιανουαρίου  & από 9 έως 13 Μαρτίου
Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.

Τρίτη 12 Μαΐου 2020 ώρα 3:24
Σελήνη σε τρίγωνο με Ήλιο 
Η Σελήνη στις 22°Αιγόκερω  & ο Ήλιος στις 22°Ταύρου
Η όψη αυτή διαρκεί από Τρίτη 12 Μαΐου 2020 ώρα 1:14 έως Τρίτη 12 Μαΐου 2020 ώρα 5:24
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 10 έως 14 Ιανουαρίου  & από 10 έως 14 Μαΐου
Είναι μια άριστη διέλευση, που δίνει ζωτικότητα και καλή διάθεση στο άτομο και το κάνει πολύ γοητευτικό. Ιδανική διέλευση για διεκπεραιώσεις εκκρεμοτήτων που αφορούν σε επαγγελματικά θέματα. Επίσης, για όσους κάνουν επαγγέλματα που θέλουν δημοσιότητα, είναι ιδανική διέλευση για να παρουσιαστούν στο κοινό.

Τρίτη 12 Μαΐου 2020 ώρα 9:14
Σελήνη σε συζυγία με Πλούτωνα
Η Σελήνη & ο Πλούτωνας στις 25°Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από Τρίτη 12 Μαΐου 2020 ώρα 7:04 έως Τρίτη 12 Μαΐου 2020 ώρα 11:14
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 13 έως 17 Ιανουαρίου
 Ένας κύκλος της ζωής σου ολοκληρώνεται. Το άτομο έχει μεγαλύτερη δύναμη και εμπειρία για τα μελλοντικά του σχέδια και την πραγματοποίηση των στόχων.

Τρίτη 12 Μαΐου 2020 ώρα 12:29
Σελήνη Κενή Πορείας
Η Σελήνη Κενή Πορείας θα διαρκέσει από Τρίτη 12 Μαΐου 2020 ώρα 12:29 έως Τρίτη 12 Μαΐου 2020 ώρα 17:38
Κατά τη διάρκεια της κενής Σεληνιακής πορείας δεν ευνοήστε:  Να σχεδιάζετε μελλοντικά σας σχέδια γιατί δεν θα ολοκληρωθούν, Να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Να κάνετε νέες γνωριμίες. Να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Ευνοήστε για :  Ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού. Εργασίες ρουτίνας. Διασκέδαση. Να κάνετε αρχή για να κόψετε βλαβερές συνήθειες όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Να καθαρίσετε το σπίτι, το κατάστημά σας ή το γραφείο σας.

Τρίτη 12 Μαΐου 2020 ώρα 13:29
Σελήνη σε συζυγία με Δία
Η Σελήνη & ο Δίας στις 27°Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από Τρίτη 12 Μαΐου 2020 ώρα 11:19 έως Τρίτη 12 Μαΐου 2020 ώρα 15:29
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 15 έως 19 Ιανουαρίου
 Όψη που φέρνει καλοτυχία. Οι ευκαιρίες ου παρουσιάζονται είναι πολύ αξιόλογες. Ο Δίας με αυτή την όψη χαρίζει στο άτομο την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται. Η βοήθεια έρχεται από όλες

Τρίτη 12 Μαΐου 2020 ώρα 18:39
Σελήνη στον Υδροχόο.
Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο έως Παρασκευή 15 Μαΐου 2020 ώρα 4:25
Η Σελήνη στο σταθερό κοινωνικό ζώδιο του Υδροχόου το ζώδιο του ιδεαλισμού,  μας δίνει την δυνατότητα για να έρθουμε σε επαφή με το πλατύ κοινό, προβάλλοντας τις πεποιθήσεις μας και τα ιδανικά μας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο  για να οραματιστούμε το μέλλον μας,  δίνοντας μικρότερη σημασία σε συναισθηματικές προσκολλήσεις και μεγαλύτερη  στην ανθρωπιστική διάσταση. Σε ότι περιορίζει την ανεξαρτησία μας νευριάζουμε και επαναστατούμε. Το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για καθορισμό των στόχων μας, για φιλανθρωπικό έργο, για να δημιουργήσετε νέες φιλίες και για σοβαρές μελέτες.

Τρίτη 12 Μαΐου 2020 ώρα 22:07
Σελήνη σε τρίγωνο με Ερμή
Η Σελήνη στις 02°Υδροχόου  & ο Ερμής στις 02°Διδύμων
Η όψη αυτή διαρκεί από Τρίτη 12 Μαΐου 2020 ώρα 19:57 έως Τετάρτη 13 Μαΐου 2020 ώρα 0:07
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 20 έως 24 Ιανουαρίου  & από 20 έως 24 Μαΐου
Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.

Τρίτη 12 Μαΐου 2020 ώρα 22:18
Σελήνη σε συζυγία με Κρόνο
Η Σελήνη & ο Κρόνος στις 02°Υδροχόου
Η όψη αυτή διαρκεί από Τρίτη 12 Μαΐου 2020 ώρα 20:08 έως Τετάρτη 13 Μαΐου 2020 ώρα 0:18
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 20 έως 24 Ιανουαρίου
Η κούραση, οι πολλές ευθύνες και η σκληρή δουλειά είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της διέλευσης. Ωστόσο, το άτομο θα έχει σταθερή εξέλιξη, παρότι θα είναι πολύ αργή.

Τετάρτη 13 Μαΐου 2020
Αφροδίτη Ανάδρομος
Από Τετάρτη 13 Μαΐου 2020 [ 21° Διδύμων ] έως Πέμπτη 25 Ιουλίου 2020 [ 05° Διδύμων ]
Η Αφροδίτη, ο πλανήτης του έρωτα, των συναισθημάτων, των οικονομικών και των τελετών όταν είναι ανάδρομος δημιουργεί στους τομείς αυτούς μπερδέματα και καθυστερήσεις. Κατά την περίοδο που η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη είναι ασύμβατο διάστημα,  για αρραβώνες και γάμους, για σύναψη σχέσεων, για την ανανέωση της γκαρνταρόμπας σας  για την αλλαγή της διακόσμησης του σπιτιού σας, για οργάνωση συνεστιάσεων, για χειρουργικές  επεμβάσεις για αισθητικούς λόγους, και για οικονομικές διαπραγματεύσεις και συμφωνίες. Και επειδή «ουδέν κακόν αμιγές καλού» το διάστημα αυτό προσφέρεται για αναθεώρηση των λόγων που οδήγησαν σε συντροφικούς δεσμούς και σχέσεις.

Τετάρτη 13 Μαΐου 2020 ώρα 7:18
Ο πλανήτης ΆΡΗΣ στο ζώδιο των ΙΧΘΥΩΝ
Θα παραμείνει σ’ αυτό το ζώδιο από Τετάρτη 13 Μαΐου 2020 ώρα 7:18 έως Κυριακή 28 Ιουλίου 2020 ώρα 4:45
Με αυτή την διέλευση, γινόμαστε λιγότερο ανταγωνιστικοί και δυναμικοί και ενστικτωδώς αποφεύγουμε οποιαδήποτε σύγκρουση καθώς αντιπαθούμε τον πόλεμο και τη βία. Έχουμε φόβο και δειλία επειδή αμφιβάλλουμε ότι θα κερδίσουμε τη μάχη. Αυτή τη χρονική περίοδο χρησιμοποιούμε έμμεσο και όχι ευθύ τρόπο για να πάρουμε ό, τι θέλουμε, αποφεύγοντας την άμεση αντιπαράθεση. Χρησιμοποιούμε συναισθηματική πίεση ακόμα και χειραγώγηση ή δόλια και πισώπλατα μαχαιρώματα για να υπερισχύσουμε. Στην καλύτερη περίπτωση, κάνουμε μεγάλες πράξεις καλοσύνης και προσωπικές θυσίες προς το συμφέρον της ειρήνης και της συμφιλίωσης, υποχωρώντας. Η ενέργειά μας δεν εκδηλώνεται άμεσα αλλά βρίσκεται σε συναισθηματικό και υποσυνείδητο επίπεδο, έτσι είναι μια χρονική περίοδος όπου δεν τίθενται πρακτικοί στόχοι ή σημαντικές φιλοδοξίες. Ασχολούμαστε με δραστηριότητες που μας παρέχουν μια διέξοδο από την εγκόσμια πραγματικότητα και ευνοούν τον εσωτερικό προβληματισμό.

Τετάρτη 13 Μαΐου 2020 ώρα 8:52
Σελήνη σε Τετράγωνο με Ουρανό
Η Σελήνη στις 08°Υδροχόου  & ο Ουρανός στις 08°Ταύρου
Η όψη αυτή διαρκεί από Τετάρτη 13 Μαΐου 2020 ώρα 6:42 έως Τετάρτη 13 Μαΐου 2020 ώρα 10:52
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 26 έως 30 Ιανουαρίου  & από 25 έως 29 Απριλίου
Το άτομο με την επίδραση αυτής της διέλευσης έχει την τάση να κάνει ριζοσπαστικές αλλαγές, αλλά ταυτόχρονα φοβάται γιατί πρέπει να χάσει όλα αυτά που μέχρι τώρα είχε δημιουργήσει και ήταν προϊόντα μιας πιο συντηρητικής αντιμετώπισης που είχε στη ζωή του.

Πέμπτη 14 Μαΐου 2020
Δίας Ανάδρομος
Από Πέμπτη 14 Μαΐου 2020 [ 27° Αιγόκερω ] έως Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2020 [ 17° Αιγόκερω ]
Είναι μία περίοδος που η αισιοδοξία εναλλάσσεται με τον πεσιμισμό. Το άτομο ενεργεί μάλλον αυτόνομα και απομονωμένα. Ο Δίας, , κάνει το άτομο να στρέφεται προς τον εσωτερικό του κόσμο, ως προς τη θεώρηση της ζωής. Χαρακτηριστικό του είναι αυτή την περίοδο η σοβαρότητα. Προτιμάει να κρατάει χαμηλό προφίλ και τείνει προς τη ταπεινότητα παράλληλα όμως διακατέχεται από απαισιοδοξία, ανευθυνότητα και επιπολαιότητα 

Πέμπτη 14 Μαΐου 2020 ώρα 12:20
Σελήνη σε τρίγωνο με Αφροδίτη
Η Σελήνη στις 22°Υδροχόου  & η Αφροδίτη στις 22°Διδύμων
Η όψη αυτή διαρκεί από Πέμπτη 14 Μαΐου 2020 ώρα 10:10 έως Πέμπτη 14 Μαΐου 2020 ώρα 14:20
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 9 έως 13 Φεβρουαρίου  & από 10 έως 14 Ιουνίου
Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.

Πέμπτη 14 Μαΐου 2020 ώρα 16:02
Σελήνη Κενή Πορείας
Η Σελήνη Κενή Πορείας θα διαρκέσει από Πέμπτη 14 Μαΐου 2020 ώρα 16:02 έως Παρασκευή 15 Μαΐου 2020 ώρα 3:24
Κατά τη διάρκεια της κενής Σεληνιακής πορείας δεν ευνοήστε:  Να σχεδιάζετε μελλοντικά σας σχέδια γιατί δεν θα ολοκληρωθούν, Να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Να κάνετε νέες γνωριμίες. Να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Ευνοήστε για :  Ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού. Εργασίες ρουτίνας. Διασκέδαση. Να κάνετε αρχή για να κόψετε βλαβερές συνήθειες όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Να καθαρίσετε το σπίτι, το κατάστημά σας ή το γραφείο σας.

Πέμπτη 14 Μαΐου 2020 ώρα 17:03
Σελήνη σε Τετράγωνο με Ήλιο  ( ΤΡΙΤΟ τέταρτο Σελήνης )
Η Σελήνη στις 24°Υδροχόου  & ο Ήλιος στις 24°Ταύρου
Η όψη αυτή διαρκεί από Πέμπτη 14 Μαΐου 2020 ώρα 14:53 έως Πέμπτη 14 Μαΐου 2020 ώρα 19:03
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 15 Φεβρουαρίου  & από 12 έως 16 Μαΐου
Η διάθεση του ατόμου είναι άσχημη, δε θέλει να βρίσκεται με πολύ κόσμο και νιώθει πολύ κουρασμένο. Με τέτοια διέλευση, το άτομο πρέπει να φροντίζει να ξεκουράζεται και να μη φορτώνει ιδιαίτερα το πρόγραμμά του.

Παρασκευή 15 Μαΐου 2020 ώρα 4:25
Σελήνη στους Ιχθύες.
Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο έως Κυριακή 17 Μαΐου 2020 ώρα 16:36
Η Σελήνη στο μεταβλητό υδάτινο ζώδιο των Ιχθύων μας κάνει πιο συναισθηματικούς, πιο ευαίσθητους, πιο ευάλωτους και πιο ονειροπόλους. Νιώθουμε πιο κοντά στα προβλήματά των άλλων, συγχωρούμε πιο εύκολα αλλά έχουμε και κάποια τάση φυγής από την πραγματικότητα. Η διαίσθησή μας είναι ανεβασμένη και η νοσταλγία μας για καταστάσεις του παρελθόντος γίνονται πιο έντονες. Η Σελήνη στους Ιχθύες μας κάνει περισσότερο μοναχικούς και μελαγχολικούς. Η ανάγκη μας για  συναισθηματική περιπλάνηση, γίνεται εντονότερη και το φυσικό περιβάλλον στο οποίο αυτή μπορεί να ικανοποιηθεί είναι το υγρό στοιχείο μια θάλασσα, ένα ποτάμι ή μια λίμνη.

Παρασκευή 15 Μαΐου 2020 ώρα 7:06
Σελήνη σε συζυγία με Άρη
Η Σελήνη & ο Άρης στις 01°Ιχθύων
Η όψη αυτή διαρκεί από Παρασκευή 15 Μαΐου 2020 ώρα 4:56 έως Παρασκευή 15 Μαΐου 2020 ώρα 9:06
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 18 έως 22 Φεβρουαρίου
Η διάθεση είναι λίγο άσχημη και οι τάσεις του ατόμου είναι εριστικές. Ωστόσο, μ’ αυτή τη διέλευση έχουμε την ευκαιρία να διεκπεραιώσουμε πολλές εκκρεμότητες της καθημερινότητας και μάλιστα πράγματα που σε άλλες φάσεις μας φαίνονται αρκετά επίπονα. Σ’ αυτήν την περίπτωση η έντονη δράση εκτονώνει και δε χρειάζονται οι διαπληκτισμοί για την εκτόνωση. Τα νεύρα και οι εκνευρισμοί είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της όψης, που για να αντιμετωπιστεί, χρειάζεται να είμαστε διαρκώς απασχολημένοι με κάτι, ώστε να εκτονώνουμε εκεί τη δράση μας.

Παρασκευή 15 Μαΐου 2020 ώρα 10:00
ΗΛΙΟΣ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Ο ΗΛΙΟΣ στις 24°Ταύρου  & ο ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ στις 24°Αιγόκερω .
Η όψη αυτή διαρκεί από Πέμπτη 14 Μαΐου 2020 ώρα 16:00 έως Σάββατο 16 Μαΐου 2020 ώρα 4:00
Από την πλανητική αυτή όψη επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 12 έως 16 Μαΐου & από 12 έως 16 Ιανουαρίου
Το άτομο έχει όλες τις προϋποθέσεις να κάνει μια καλή συνεργασία. Ιδανική διέλευση για όσους θέλουν να επενδύσουν και να αυξήσουν τα κεφάλαιά τους. Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα πιο καλό μέλλον.

Παρασκευή 15 Μαΐου 2020 ώρα 19:42
Σελήνη σε εξάγωνο με Ουρανό
Η Σελήνη στις 08°Ιχθύων  & ο Ουρανός στις 08°Ταύρου
Η όψη αυτή διαρκεί από Παρασκευή 15 Μαΐου 2020 ώρα 17:32 έως Παρασκευή 15 Μαΐου 2020 ώρα 21:42
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 25 έως 29 Φεβρουαρίου  & από 25 έως 29 Απριλίου
Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.

Παρασκευή 15 Μαΐου 2020 ώρα 19:58
Σελήνη σε Τετράγωνο με Ερμή
Η Σελήνη στις 08°Ιχθύων  & ο Ερμής στις 08°Διδύμων
Η όψη αυτή διαρκεί από Παρασκευή 15 Μαΐου 2020 ώρα 17:48 έως Παρασκευή 15 Μαΐου 2020 ώρα 21:58
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 25 έως 29 Φεβρουαρίου  & από 26 έως 30 Μαΐου
Κακή διέλευση για να πάρετε αποφάσεις και να προγραμματίσετε το χρόνο σας. Τα άτομα που σας περιβάλλουν δεν σας δείχνουν κατανόηση, με την επίδραση αυτής της όψης, και το μεγαλύτερο δυστύχημα είναι ότι δεν μπορείτε να δείξετε ούτε εσείς.

Σάββατο 16 Μαΐου 2020 ώρα 21:00
ΕΡΜΗΣ σε ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ
Ο ΕΡΜΗΣ στις 09°Διδύμων  & ο ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ στις 24°Αιγόκερω .
Η όψη αυτή διαρκεί από Σάββατο 16 Μαΐου 2020 ώρα 3:00 έως Κυριακή 17 Μαΐου 2020 ώρα 15:00
Από την πλανητική αυτή όψη επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 27 έως 31 Μαΐου & από 12 έως 16 Ιανουαρίου
Αυτή είναι μια περίεργη εποχή, στη διάρκεια της οποίας τίποτα δεν υπόσχεται ότι θα μπορείς να υλοποιείς ορισμένα σου προγράμματα. Συχνά, ψάχνεις για λύσεις και απαντήσεις. Αλλά απογοητεύεσαι όταν, ξαφνικά ανακαλύπτεις ότι δε βρήκες τίποτα και ότι πρέπει να αρχίσεις, πάλι, από την αρχή. Η μόνη λύση, για ν' αποφύγεις κάθε πνευματική και νευρική ένταση, αυτό το διάστημα, είναι ν' αποφεύγεις να καταπιάνεσαι με επουσιώδη ζητήματα. Ασχολήσου μόνο μ' αυτά τα οποία χρειάζονται άμεση ενέργεια, σωστή οργάνωση, και η διεκπεραίωση τους προϋποθέτει τη συνεργασία και άλλων ανθρώπων.

Σάββατο 16 Μαΐου 2020 ώρα 21:34
Σελήνη σε συζυγία με Ποσειδώνα
Η Σελήνη & ο Ποσειδώνας στις 21°Ιχθύων
Η όψη αυτή διαρκεί από Σάββατο 16 Μαΐου 2020 ώρα 19:24 έως Σάββατο 16 Μαΐου 2020 ώρα 23:34
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 9 έως 13 Μαρτίου
Το άτομο περνά μια περίοδο συναισθηματικής έξαρσης. Ο ρομαντισμός του βρίσκεται στο αποκορύφωμα και κάνει ό,τι μπορεί για να δείξει τα συναισθήματά του στα άτομα που αγαπά, ενώ φροντίζει ιδιαίτερα για την οικογένειά του και δημιουργεί ένα πιο αρμονικό περιβάλλον στο σπίτι του.

Σάββατο 16 Μαΐου 2020 ώρα 23:36
Σελήνη σε Τετράγωνο με Αφροδίτη
Η Σελήνη στις 22°Ιχθύων  & η Αφροδίτη στις 22°Διδύμων
Η όψη αυτή διαρκεί από Σάββατο 16 Μαΐου 2020 ώρα 21:26 έως Κυριακή 17 Μαΐου 2020 ώρα 1:36
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 10 έως 14 Μαρτίου & από 10 έως 14 Ιουνίου
Η έλλειψη κατανόησης και το συναισθηματικό «μπέρδεμα» είναι οι βασικές αιτίες που οδηγούν σε λανθασμένες ενέργειες σε κοινωνικά θέματα, αλλά και σε κακούς χειρισμούς οικογενειακών προβλημάτων. Η διέλευση αυτή δημιουργεί την τάση για ασύστολες σπατάλες και για μανία καταναλωτισμού.

Κυριακή 17 Μαΐου 2020 ώρα 6:15
Σελήνη σε εξάγωνο με Πλούτωνα
Η Σελήνη στις 25°Ιχθύων  & ο Πλούτωνας στις 25°Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από Κυριακή 17 Μαΐου 2020 ώρα 4:05 έως Κυριακή 17 Μαΐου 2020 ώρα 8:15
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 13 έως 17 Μαρτίου & από 13 έως 17 Ιανουαρίου
Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.

Κυριακή 17 Μαΐου 2020 ώρα 9:59
Σελήνη Κενή Πορείας
Η Σελήνη Κενή Πορείας θα διαρκέσει από Κυριακή 17 Μαΐου 2020 ώρα 9:59 έως Κυριακή 17 Μαΐου 2020 ώρα 15:35
Κατά τη διάρκεια της κενής Σεληνιακής πορείας δεν ευνοήστε:  Να σχεδιάζετε μελλοντικά σας σχέδια γιατί δεν θα ολοκληρωθούν, Να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Να κάνετε νέες γνωριμίες. Να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Ευνοήστε για :  Ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού. Εργασίες ρουτίνας. Διασκέδαση. Να κάνετε αρχή για να κόψετε βλαβερές συνήθειες όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Να καθαρίσετε το σπίτι, το κατάστημά σας ή το γραφείο σας.

Κυριακή 17 Μαΐου 2020 ώρα 10:13
Σελήνη σε εξάγωνο με Ήλιο 
Η Σελήνη στις 27°Ιχθύων  & ο Ήλιος στις 27°Ταύρου
Η όψη αυτή διαρκεί από Κυριακή 17 Μαΐου 2020 ώρα 8:03 έως Κυριακή 17 Μαΐου 2020 ώρα 12:13
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 15 έως 19 Μαρτίου & από 15 έως 19 Μαΐου
Κάποια πρόταση θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα, γιατί με λίγη προσπάθεια θα βοηθήσει το άτομο να γίνει περισσότερο δημοφιλές στον τομέα του.

Κυριακή 17 Μαΐου 2020 ώρα 11:00
Σελήνη σε εξάγωνο με Δία
Η Σελήνη στις 27°Ιχθύων  & ο Δίας στις 27°Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από Κυριακή 17 Μαΐου 2020 ώρα 8:50 έως Κυριακή 17 Μαΐου 2020 ώρα 13:00
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 15 έως 19 Μαρτίου & από 15 έως 19 Ιανουαρίου
Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.

Κυριακή 17 Μαΐου 2020 ώρα 16:36
Σελήνη στον Κριό.
Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο έως Τετάρτη 20 Μαΐου 2020 ώρα 5:11
Η Σελήνη στο δυναμικό και ανυπόμονο πύρινο ζώδιο του Κριού τονίζει την ενεργητικότητα, την ένταση, την βιασύνη, την φλογερότητα, τον ενθουσιασμό, το πάθος αλλά και την ανυπομονησία σε όλους τους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο  για  να ξεκινήσουμε κάποια νέα δυναμική προσπάθεια, για να υποστηρίξουμε τα συμφέροντά μας, να πάρουμε πρωτοβουλίες. Το ίδιο χρονικό διάστημα όμως είναι ακατάλληλο για να δράσουμε ανταγωνιστικά και για να πάρουμε βιαστικές και επιπόλαιες αποφάσεις.

Κυριακή 17 Μαΐου 2020 ώρα 20:00
ΗΛΙΟΣ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με ΔΙΑ
Ο ΗΛΙΟΣ στις 27°Ταύρου  & ο ΔΙΑΣ στις 27°Αιγόκερω .
Η όψη αυτή διαρκεί από Κυριακή 17 Μαΐου 2020 ώρα 2:00 έως Δευτέρα 18 Μαΐου 2020 ώρα 14:00
Από την πλανητική αυτή όψη επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 15 έως 19 Μαΐου & από 15 έως 19 Ιανουαρίου
Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη.

Κυριακή 17 Μαΐου 2020 ώρα 20:28
Σελήνη σε εξάγωνο με Κρόνο
Η Σελήνη στις 02°Κριού  & ο Κρόνος στις 02°Υδροχόου
Η όψη αυτή διαρκεί από Κυριακή 17 Μαΐου 2020 ώρα 18:18 έως Κυριακή 17 Μαΐου 2020 ώρα 22:28
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 20 έως 24 Μαρτίου & από 20 έως 24 Ιανουαρίου
Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου