Παρασκευή 15 Μαΐου 2020

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 18 έως 24 Μαΐου 2020 από τον Δρ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΕΥ



ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
18 έως 24 Μαΐου 2020
από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

ΚΡΙΟΣ
Τα συναισθήματά σας για φίλους και για δικά σας άτομα αυτές τις ημέρες θα είναι βαθύτερα και εντονότερα.  Η ανάγκη σας να επιβεβαιώσετε την αγάπη σας θα είναι πολύ ισχυρή.  Από την άλλη πλευρά, απαιτήσεις,  προθεσμίες, ή κάποια εργασία που προκύπτει ξαφνικά μπορούν να σας δημιουργήσουν κάποια πίεση.  Προσπαθήστε να κοντρολάρετε τις καταστάσεις και χωρίς ένταση να περάσετε χαλαρά. Παράλληλα το διάστημα αυτό  διεγείρει την ερωτική σας φύση.

ΤΑΥΡΟΣ
Βάλτε τα σε δεύτερο πλάνο την φαντασία  σας και προσπαθήστε να  μπείτε στην πραγματικότητα. Αυτό το διάστημα μπορείτε να κάνετε πολύ περισσότερα από όσα κάνατε στο παρελθόν. Επιτέλους, έρχονται καλές ημέρες. Αρπάξτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιάζονται και μην περιμένετε τις εξωπραγματικές στιγμές. Τα όνειρα κοστίζουν ακριβά και το τίμημα που δώσατε στο παρελθόν γι’ αυτά ήταν μεγάλο κομμάτι από την ψυχική σας την ηρεμία. Προσγειωθείτε στην πραγματικότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Στον προσωπικό σας τομέα θα παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες που αν τις εκμεταλλευτείτε με σύνεση, θα ομαλοποιήσετε καταστάσεις του πρόσφατου παρελθόντος σας. Οι σκέψεις σας για επαγγελματικές κινήσεις θα ενεργοποιηθούν, γι’ αυτό αξιολογήστε σωστά το περιβάλλον που θα κινηθείτε. Παράλληλα αυτή την εβδομάδα, θα αντιλαμβάνεστε και την πιο μικρή λεπτομέρεια και δεν θα δέχεστε μύγα στο σπαθί σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τώρα θα σας διακατέχει μια τάση φυγής και ανεξαρτησίας. Ξαφνικά γεγονότα, θα σας δώσουν την αίσθηση ότι είσαστε πολύ τυχεροί και θα απολαύσετε τις ημέρες αυτές. Προσέξτε όμως γιατί εκρήξεις θυμού και κάποιες αναθεωρήσεις των πιστεύω σας, θα προκαλέσουν κάποια αναστάτωση στους γύρω σας. Προβληματικές, συναισθηματικές καταστάσεις, κυρίως από το παρελθόν θέλουν ιδιαίτερη φροντίδα και χειρισμούς. Οι σχέσεις σας αυτόν τον καιρό απαιτούν, όσο ποτέ άλλοτε, αμοιβαιότητα και τρυφερότητα.

ΛΕΩΝ
Η ανυπομονησία, μια ξαφνική έκρηξη επιθυμιών ή ακόμα η ανάγκη σας να βρείτε έξω από  τους καθημερινούς ρυθμούς, μπορούν να σας δημιουργήσουν κάποια αναστάτωση. Για να μετριάσετε αυτήν σας την τάση, ασχοληθείτε με κάτι πιο δημιουργικό. Εκμεταλλευθείτε θετικά τις ημέρες αυτές, βάζοντας νέες βάσεις στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, ξεκαθαρίζοντας παλιές παρεξηγήσεις ή βελτιώνοντας τις σχέσεις σας με άτομα με τα οποία στο παρελθόν είχατε δυσκολίες επικοινωνίας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι συνεργασίες σας αυτό το διάστημα γίνονται πιο αρμονικές. Έτσι μπορεί στο μέλλον να  σας βοηθήσουν  στους στόχους σας. Η αισθηματική σας ζωή θα χαρακτηρίζεται από τη διάθεση προσφοράς προς το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Όμως θα πρέπει να προσέξετε για να μην παρασυρθείτε από ευκαιριακά συναισθήματα και προσωρινούς έρωτες.  Την περίοδο αυτή  ευνοούνται τα οικογενειακά σας θέματα.

ΖΥΓΟΣ
Αυτή την εβδομάδα θα έχετε την τάση να δείξετε όλο σας το πείσμα και τον εγωισμό σας με αποτέλεσμα να εκνευρίσετε το περιβάλλον σας. Μην καταπιάνεστε αυτές τις μέρες με πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Ασχοληθείτε μόνο με τα επείγοντα, εκείνα που δεν παίρνουν αναβολή. Πιθανότατα να πάρετε κάποιες αρνητικές απαντήσεις σε θέματα που τα θεωρούσατε θετικά. Αποφύγετε το άγχος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μοναδικές ερωτικές στιγμές θα ζήσουν πολλοί από σας και θα ξεφύγουν από την πολυθρόνα του σπιτιού τους. Εννοείται πως αυτό αφορά τους Σκορπιούς και τις Σκορπίνες, που δεν έχουν μόνιμο ερωτικό σύντροφο ή εκείνους που ο ερωτικός τους σύντροφος δεν συγκατοικεί μαζί τους. Το διάστημα αυτό ακόμα, διευρύνονται οι γνωριμίες, κάτι πολύ χρήσιμο για το μέλλον τους. Παρ’  όλα αυτά τις ημέρες αυτές θα σας εκνευρίζουν οι έντονες συζητήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Τώρα μπορείτε να αισθανθείτε καλύτερα τους ανθρώπους του άμεσου περιβάλλοντός σας.  Τώρα μπορείτε να καταλάβετε τις προθέσεις και τις επιθυμίες τους. Οι σχέσεις σας όμως στον επαγγελματικό σας τομέα, πολύ πιθανόν να είναι ανήσυχες. Το κλειδί, που θα σας ξεμπλοκάρει, ονομάζεται καλή θέληση. Στον οικονομικό τομέα, κάντε διαπραγματεύσεις για παλιές ανεξόφλητες υποχρεώσεις  και μην δημιουργείτε νέες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Προβληματικές καταστάσεις του παρελθόντος ξεκαθαρίζουν με σχετική ευκολία. Τα οικονομικά σας με μικρή προσπάθεια θα παρουσιάσουν ανάκαμψη και ο επαγγελματικός σας τομέας κάποια βελτίωση σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν. Κάποιες αλλαγές στα καθημερινά σας θέματα θα σας ανανεώσουν. Η εύνοια αυτών των ημερών θα εκδηλωθεί μέσω της αγάπης φιλικών σας προσώπων ή του προσώπου που σας ενδιαφέρει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τις ημέρες αυτές δεν θα μπορείτε να μείνετε για πολύ στο κλεισμένοι στο σπίτι σας. Ο περιορισμός θα σας κουράζει και θα σας εκνευρίζει παράλληλα θα θεωρείτε πως ότι οι γύρω  σας ενεργούν εναντίον σας. Για κάθε τι με το οποίο δεν συμφωνείτε θα εναντιώνεστε και θα παρεξηγήστε. Καλό θα είναι λοιπόν να ρυθμίσετε την συμπεριφορά σας προς το συντροφικό και το φιλικό σας περιβάλλον. Οι ημέρες αυτές σας θέλουν ευαίσθητους και ονειροπόλους.

ΙΧΘΥΕΣ
Οι αντοχές σας τώρα θα είναι πιο αδύναμες και ως εκ τούτου θα έχετε την τάση να αποσύρεστε παθητικά παρά να ενεργείτε αποφασιστικά. Η σύγχυση και  η ασάφεια, μπορούν να επεκταθούν και στις σχέσεις σας.  Η διάθεση σας να ξεφύγετε από περιορισμούς, δεν θα σας εξυπηρετήσει ιδιαίτερα. Από την άλλη, δώστε πρωτοβουλίες στο συναισθηματικό σας ταίρι  και αφεθείτε στα ερωτικά του τεχνάσματα.
 
ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ
ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
18 έως 24 Μαΐου 2020
από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

Δευτέρα 18 Μαΐου 2020 ώρα 2:00
ΕΡΜΗΣ σε ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με ΔΙΑ
Ο ΕΡΜΗΣ στις 12°Διδύμων  & ο ΔΙΑΣ στις 27°Αιγόκερω .
Η όψη αυτή διαρκεί από Κυριακή 17 Μαΐου 2020 ώρα 8:00 έως Δευτέρα 18 Μαΐου 2020 ώρα 20:00
Από την πλανητική αυτή όψη επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 30 Μαΐου έως 3 Ιουνίου & από 15 έως 19 Ιανουαρίου
Περίοδος πνευματικής ανησυχίας. Ορισμένες αλλαγές και η διαφοροποίηση κάποιων καταστάσεων, νιώθεις να εμποδίζουν την ελευθερία της βούλησής σου. Όμως, παράλληλα, νιώθεις ότι μπορείς και να ελπίζεις στην πραγματοποίηση όσων σκέπτεσαι να κάνεις. Συχνά κάνεις το λάθος να καταπιάνεσαι με ενδιαφέροντα δευτερεύουσας αξίας, παραβλέποντας αυτά που προέχουν. Σε θέματα της δικαιοδοσίας του Ερμή, όπως γράψιμο, σπουδές, εμπόριο, ταξίδια κ.α., μπορεί ξαφνικά να μην εξελιχθούν όπως υπολόγιζες. Ίσως καθυστερήσουν, ή η επιτυχία τους να 'ναι μικρότερη απ' ότι υπολόγιζες. Μη στενοχωρηθείς. Ίσως τελικά δουλέψουν ευνοϊκά για το μέλλον.

Δευτέρα 18 Μαΐου 2020 ώρα 20:16
Σελήνη σε εξάγωνο με Ερμή
Η Σελήνη στις 14°Κριού  & ο Ερμής στις 14°Διδύμων
Η όψη αυτή διαρκεί από Δευτέρα 18 Μαΐου 2020 ώρα 18:06 έως Δευτέρα 18 Μαΐου 2020 ώρα 22:16
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 1 έως 5 Απριλίου & από 2 έως 6 Ιουνίου
Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.

Τρίτη 19 Μαΐου 2020 ώρα 11:16
Σελήνη σε εξάγωνο με Αφροδίτη
Η Σελήνη στις 21°Κριού  & η Αφροδίτη στις 21°Διδύμων
Η όψη αυτή διαρκεί από Τρίτη 19 Μαΐου 2020 ώρα 9:06 έως Τρίτη 19 Μαΐου 2020 ώρα 13:16
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 12 Απριλίου & από 9 έως 13 Ιουνίου
Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.

Τρίτη 19 Μαΐου 2020 ώρα 18:50
Σελήνη σε Τετράγωνο με Πλούτωνα
Η Σελήνη στις 25°Κριού  & ο Πλούτωνας στις 25°Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από Τρίτη 19 Μαΐου 2020 ώρα 16:40 έως Τρίτη 19 Μαΐου 2020 ώρα 20:50
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 12 έως 16 Απριλίου & από 13 έως 17 Ιανουαρίου
Κάποιος κύκλος στη ζωή του ατόμου κλείνει οριστικά. Το άτομο δεν είναι έτοιμο να δεχτεί κάτι τέτοιο και οι ανασφάλειές του βγαίνουν στην επιφάνεια. Ταυτίζει το τέλος της κατάστασης με το τέλος της ζωή του-πολλές φορές-γιατί ο πόνος που νιώθει είναι δυσβάσταχτος. Ωστόσο τελικά, μέσα από αυτή την πολύ σκληρή περίοδο, ανακαλύπτει τις δυνάμεις του και την ικανότητά του να επιβιώνει και να αλλάζει ριζικά τη ζωή του, χρησιμοποιώντας την πείρα του παρελθόντος για τη μελλοντική του εξέλιξη και ευτυχία. Με μια τέτοια διέλευση, η καλύτερη αντίδραση είναι να ξεκινήσετε κάποια ψυχανάλυση, ώστε να βοηθηθείτε από την αρχή και να εντοπίσετε τις δυνάμεις σας, χωρίς να νιώσετε τον πόνο της μοναξιάς, που φέρνει συνήθως ο Πλούτωνας.

Τρίτη 19 Μαΐου 2020 ώρα 22:31
Σελήνη Κενή Πορείας
Η Σελήνη Κενή Πορείας θα διαρκέσει από Τρίτη 19 Μαΐου 2020 ώρα 22:31 έως Τετάρτη 20 Μαΐου 2020 ώρα 4:10
Κατά τη διάρκεια της κενής Σεληνιακής πορείας δεν ευνοήστε:  Να σχεδιάζετε μελλοντικά σας σχέδια γιατί δεν θα ολοκληρωθούν, Να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Να κάνετε νέες γνωριμίες. Να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Ευνοήστε για :  Ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού. Εργασίες ρουτίνας. Διασκέδαση. Να κάνετε αρχή για να κόψετε βλαβερές συνήθειες όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Να καθαρίσετε το σπίτι, το κατάστημά σας ή το γραφείο σας.

Τρίτη 19 Μαΐου 2020 ώρα 23:32
Σελήνη σε Τετράγωνο με Δία
Η Σελήνη στις 27°Κριού  & ο Δίας στις 27°Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από Τρίτη 19 Μαΐου 2020 ώρα 21:22 έως Τετάρτη 20 Μαΐου 2020 ώρα 1:32
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 14 έως 18 Απριλίου & από 15 έως 19 Ιανουαρίου
Οι υπερβολές και οι καταχρήσεις προκαλούν την τάση για τεμπελιά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές εκκρεμότητες. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση δεν μπορεί να αξιολογήσει σωστά τις δυνάμεις του και μπλέκεται σε υποθέσεις στις οποίες δεν μπορεί να ανταποκριθεί.

Τετάρτη 20 Μαΐου 2020 ώρα 5:11
Σελήνη στον Ταύρο.
Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο έως Παρασκευή 22 Μαΐου 2020 ώρα 16:36
Η Σελήνη στο ζώδιο του σταθερού Ταύρου τονίζει τον αισθησιασμό, την απόλαυση νέων γευστικών απολαύσεων, την αναζήτηση της υλικής και της συναισθηματικής σταθερότητας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για ν’ ασχοληθούμε με την περιποίηση του σώματός μας και κυρίως του προσώπου μας, ν’ ακούσουμε τις αγαπημένες μας μελωδίες, να φάμε το αγαπημένο μας φαγητό και να βρούμε τρόπους για την καλυτέρευση των οικονομικών μας. 

Τετάρτη 20 Μαΐου 2020 ώρα 8:57
Σελήνη σε Τετράγωνο με Κρόνο
Η Σελήνη στις 02°Ταύρου  & ο Κρόνος στις 02°Υδροχόου
Η όψη αυτή διαρκεί από Τετάρτη 20 Μαΐου 2020 ώρα 6:47 έως Τετάρτη 20 Μαΐου 2020 ώρα 10:57
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 19 έως 23 Απριλίου & από 20 έως 24 Ιανουαρίου
Τα προβλήματα, το άγχος και η ανασφάλεια εξαντλούν το άτομο που δέχεται αυτή την όψη και προκαλούν υπερκόπωση. Για να μπορέσει το άτομο να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες, πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά και να κάνει υπομονή. Είναι δε απαραίτητο να καταλάβει, ότι πρέπει να τα καταφέρει μόνο του χωρίς τη βοήθεια των άλλων. Η διέλευση αυτή είναι πολύ άσχημη για νέα ξεκινήματα και για επενδύσεις.

Τετάρτη 20 Μαΐου 2020 ώρα 15:09
Σελήνη σε εξάγωνο με Άρη
Η Σελήνη στις 05°Ταύρου  & ο Άρης στις 05°Ιχθύων
Η όψη αυτή διαρκεί από Τετάρτη 20 Μαΐου 2020 ώρα 12:59 έως Τετάρτη 20 Μαΐου 2020 ώρα 17:09
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 22 έως 26 Απριλίου & από 22 έως 26 Φεβρουαρίου
Η διάθεση είναι πολύ καλή και το άτομο που δέχεται τη διέλευση έχει έντονη την επιθυμία να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του.

Τετάρτη 20 Μαΐου 2020 ώρα 16:50
Ο ΗΛΙΟΣ στο ζώδιο των ΔΙΔΥΜΩΝ
Θα παραμείνει σ’ αυτό το ζώδιο από Τετάρτη 20 Μαΐου 2020 ώρα 16:50 έως Κυριακή 21 Ιουλίου 2020 ώρα 0:43
Η ανάγκη για επικοινωνία θα είναι πιο έντονη και ουσιαστική και είναι πιθανό να εκδηλωθεί με ποικίλους τρόπους. Από επαφές και συζητήσεις μέχρι και κάποια κοντινά ταξίδια ή μετακινήσεις. Στον επαγγελματικό τομέα το άτομο ίσως χρειαστεί να καταβάλει μεγαλύτερες προσπάθειες, ενώ δεν πρέπει να αποκλείονται και κάποιες αλλαγές εκεί. Αναφορικά με τα αισθηματικά, μπορεί να σχηματίσει κάποια άλλη άποψη για κάποιες σχέσεις του.

Τετάρτη 20 Μαΐου 2020 ώρα 21:07
Σελήνη σε συζυγία με Ουρανό
Η Σελήνη & ο Ουρανός στις 08°Ταύρου
Η όψη αυτή διαρκεί από Τετάρτη 20 Μαΐου 2020 ώρα 18:57 έως Τετάρτη 20 Μαΐου 2020 ώρα 23:07
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 25 έως 29 Απριλίου
Ξαφνικά και αναπάντεχα στη ζωή του ατόμου εμφανίζονται νέα άτομα και αποκτά καινούργια ενδιαφέροντα που κάνουν τη ζωή του πιο περιπετειώδη και συναρπαστική.

Πέμπτη 21 Μαΐου 2020 ώρα 0:00
ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ στις 20°Διδύμων  & ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ στις 20°Ιχθύων .
Η όψη αυτή διαρκεί από Τετάρτη 20 Μαΐου 2020 ώρα 6:00 έως Πέμπτη 21 Μαΐου 2020 ώρα 18:00
Από την πλανητική αυτή όψη επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 12 Ιουνίου & από 8 έως 12 Μαρτίου
Το άτομο που δέχεται αυτή την όψη δεν μπορεί να καταλάβει τι θέλει από την αισθηματική και κοινωνική του ζωή και πέφτει σε συνεχείς αντιφάσεις. Υπάρχει κίνδυνος απώλειας χρημάτων.

Πέμπτη 21 Μαΐου 2020 ώρα 22:18
Σελήνη σε εξάγωνο με Ποσειδώνα
Η Σελήνη στις 21°Ταύρου  & ο Ποσειδώνας στις 21°Ιχθύων
Η όψη αυτή διαρκεί από Πέμπτη 21 Μαΐου 2020 ώρα 20:08 έως Παρασκευή 22 Μαΐου 2020 ώρα 0:18
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 9 έως 13 Μαΐου & από 9 έως 13 Μαρτίου
Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.

Παρασκευή 22 Μαΐου 2020 ώρα 6:28
Σελήνη σε τρίγωνο με Πλούτωνα
Η Σελήνη στις 25°Ταύρου  & ο Πλούτωνας στις 25°Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από Παρασκευή 22 Μαΐου 2020 ώρα 4:18 έως Παρασκευή 22 Μαΐου 2020 ώρα 8:28
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 13 έως 17 Μαΐου & από 13 έως 17 Ιανουαρίου
Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.

Παρασκευή 22 Μαΐου 2020 ώρα 10:00
Σελήνη Κενή Πορείας
Η Σελήνη Κενή Πορείας θα διαρκέσει από Παρασκευή 22 Μαΐου 2020 ώρα 10:00 έως Παρασκευή 22 Μαΐου 2020 ώρα 15:35
Κατά τη διάρκεια της κενής Σεληνιακής πορείας δεν ευνοήστε:  Να σχεδιάζετε μελλοντικά σας σχέδια γιατί δεν θα ολοκληρωθούν, Να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Να κάνετε νέες γνωριμίες. Να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Ευνοήστε για :  Ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού. Εργασίες ρουτίνας. Διασκέδαση. Να κάνετε αρχή για να κόψετε βλαβερές συνήθειες όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Να καθαρίσετε το σπίτι, το κατάστημά σας ή το γραφείο σας.

Παρασκευή 22 Μαΐου 2020 ώρα 11:00
Σελήνη σε τρίγωνο με Δία
Η Σελήνη στις 27°Ταύρου  & ο Δίας στις 27°Αιγόκερω
Η όψη αυτή διαρκεί από Παρασκευή 22 Μαΐου 2020 ώρα 8:50 έως Παρασκευή 22 Μαΐου 2020 ώρα 13:00
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 15 έως 19 Μαΐου & από 15 έως 19 Ιανουαρίου
Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.

Παρασκευή 22 Μαΐου 2020 ώρα 12:00
ΕΡΜΗΣ σε ΣΥΝΟΔΟ με ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Ο ΕΡΜΗΣ στις 20°Διδύμων  & η ΑΦΡΟΔΙΤΗ στις 20°Διδύμων .
Η όψη αυτή διαρκεί από Πέμπτη 21 Μαΐου 2020 ώρα 18:00 έως Σάββατο 23 Μαΐου 2020 ώρα 6:00
Από την πλανητική αυτή όψη επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 12 Ιουνίου
Ημέρα ευχάριστων συναναστροφών και επισκέψεων! Ευνοούνται οι δημόσιες σχέσεις και οι μετακινήσεις που σκοπό έχουν την ψυχαγωγία.

Παρασκευή 22 Μαΐου 2020 ώρα 16:36
Σελήνη στους Διδύμους.
Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο έως Δευτέρα 25 Μαΐου 2020 ώρα 2:09
Η Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων του μεταβλητού αυτού αέρινου ζωδίου. τονίζει την επικοινωνία όλων των ειδών, την ομιλία, την ευγλωττία, την κίνηση, αλλά και την νευρικότητα και την ανησυχία.  Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για να επικοινωνήσουμε με αδέλφια, με κοντινούς συγγενείς, με φίλους και γνωστούς, να πάμε ένα κοντινό ταξίδι, να προβάλουμε τις ιδέες μας, να συζητήσουμε για σοβαρά ή και για λιγότερο σοβαρά θέματα, για να κουτσομπολέψουμε, για να στείλουμε e-mail, για να τηλεφωνήσουμε ή για να ασχοληθούμε με το διαδίκτυο. Στο ίδιο χρονικό διάστημα θα πρέπει να προσέξουμε, μήπως από παρόρμηση, παρανοήσουμε την λεκτική σημασία αυτών που θ’ ακούσουμε.

Παρασκευή 22 Μαΐου 2020 ώρα 19:00
ΕΡΜΗΣ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ
Ο ΕΡΜΗΣ στις 20°Διδύμων  & ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ στις 20°Ιχθύων .
Η όψη αυτή διαρκεί από Παρασκευή 22 Μαΐου 2020 ώρα 1:00 έως Σάββατο 23 Μαΐου 2020 ώρα 13:00
Από την πλανητική αυτή όψη επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 12 Ιουνίου & από 8 έως 12 Μαρτίου
Το άτομο παραμυθιάζεται και γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης. Από την άλλη, έχει την τάση να καλύψει την τεμπελιά και την αναβλητικότητά του με ψέματα, που όμως στρέφονται εναντίον του.

Παρασκευή 22 Μαΐου 2020 ώρα 20:11
Σελήνη σε τρίγωνο με Κρόνο
Η Σελήνη στις 02°Διδύμων  & ο Κρόνος στις 02°Υδροχόου
Η όψη αυτή διαρκεί από Παρασκευή 22 Μαΐου 2020 ώρα 18:01 έως Παρασκευή 22 Μαΐου 2020 ώρα 22:11
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 20 έως 24 Μαΐου & από 20 έως 24 Ιανουαρίου
Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.

Παρασκευή 22 Μαΐου 2020 ώρα 20:39
Σελήνη σε συζυγία με Ήλιο  ( ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ )
Η Σελήνη & ο Ήλιος στις 02°Διδύμων
Η όψη αυτή διαρκεί από Παρασκευή 22 Μαΐου 2020 ώρα 18:29 έως Παρασκευή 22 Μαΐου 2020 ώρα 22:39
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 20 έως 24 Μαΐου
Το ενδιαφέρον του ατόμου επικεντρώνεται στο σπίτι και στο οικογενειακό περιβάλλον. Η μητέρα ή κάποιο θηλυκό άτομο της οικογένειας, στηρίζει και επιβεβαιώνει το άτομο.

Σάββατο 23 Μαΐου 2020 ώρα 5:43
Σελήνη σε Τετράγωνο με Άρη
Η Σελήνη στις 07°Διδύμων  & ο Άρης στις 07°Ιχθύων
Η όψη αυτή διαρκεί από Σάββατο 23 Μαΐου 2020 ώρα 3:33 έως Σάββατο 23 Μαΐου 2020 ώρα 7:43
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 25 έως 29 Μαΐου & από 24 έως 28 Φεβρουαρίου
Το άτομο που έχει αυτή τη διέλευση νιώθει πάρα πολύ άγχος, έχει πολλά νεύρα, όλα του φταίνε και πιστεύει ότι δεν μπορεί να βρει διεξόδους και να εκτονωθεί. Μία καλή αντίδραση είναι η σκληρή δουλειά, κατά προτίμηση χειρονακτική. Επίσης, η έντονη γυμναστική είναι το «φάρμακο» αυτής της όψης, γιατί βοηθά στην εκτόνωση και στην καλή κυκλοφορία. Η διέλευση αυτή προκαλεί πολλά νεύρα και την τάση να φερθούμε με οργή στους άλλους, σα να θέλουμε να τους εκδικηθούμε. Επειδή οι κινήσεις μας, όταν δεχόμαστε αυτή τη διέλευση, είναι πολύ νευρικές, μπορεί να έχουμε ατυχήματα, καψίματα ή κοψίματα με αιχμηρά

Κυριακή 24 Μαΐου 2020 ώρα 6:14
Σελήνη σε συζυγία με Αφροδίτη
Η Σελήνη & η Αφροδίτη στις 20°Διδύμων
Η όψη αυτή διαρκεί από Κυριακή 24 Μαΐου 2020 ώρα 4:04 έως Κυριακή 24 Μαΐου 2020 ώρα 8:14
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 12 Ιουνίου
Πολύ αρμονική αυτή η διέλευση. Το άτομο καλοδέχεται την αγάπη που του προσφέρουν, την τρυφερότητα και την άπλετη κατανόηση. Η διάθεση είναι πολύ καλή και επειδή το άτομο εκπέμπει μια εσωτερική γαλήνη και ηρεμία φαίνεται πολύ γοητευτικό. Γι’ αυτό η διέλευση αυτή είναι άριστη για ραντεβού, που η έκβασή τους εξαρτάται από την αισθητική εικόνα που θα παρουσιάσουμε.

Κυριακή 24 Μαΐου 2020 ώρα 7:00
ΕΡΜΗΣ σε ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με ΟΥΡΑΝΟ
Ο ΕΡΜΗΣ στις 23°Διδύμων  & ο ΟΥΡΑΝΟΣ στις 08°Ταύρου .
Η όψη αυτή διαρκεί από Σάββατο 23 Μαΐου 2020 ώρα 13:00 έως Δευτέρα 25 Μαΐου 2020 ώρα 1:00
Από την πλανητική αυτή όψη επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 15 Ιουνίου & από 25 έως 29 Απριλίου
Τάση γι' ανεξαρτητοποίηση και νευρική υπερένταση ίσως είναι οι μόνες φράσεις που ταιριάζουν περισσότερο σε τούτη τη διέλευση. Τις περισσότερες φορές, θα προσπαθείς, μέσα από αόριστες και «σκόρπιες» πληροφορίες, να βάλεις σ' εφαρμογή μία καινούργια δραστηριότητά σου, της οποίας όμως η επιτυχία θα είναι αμφίβολη. Η όποια δουλειά ρουτίνας θα σε κάνει να επαναστατείς και να θέλεις να τη διακόψεις. Όμως, κάθε ξαφνική απόφαση ή αναθεώρησή σου υπάρχει φόβος ν' αποβεί σε βάρος σου. Αν σπουδάζεις, ταξιδεύεις, πρόκειται να υπογράψεις ένα συμβόλαιο και γενικά κάνεις πράγματα που ανήκουν στη δικαιοδοσία του Ερμή (εκδόσεις, εκπαίδευση, εμπόριο κ.λπ.), φρόντισε να μην παρασυρθείς σε καινοτομίες. Ίσως, βρεθείς προ εκπλήξεων καθόλου ευχάριστων.

Κυριακή 24 Μαΐου 2020 ώρα 8:33
Σελήνη σε Τετράγωνο με Ποσειδώνα
Η Σελήνη στις 21°Διδύμων  & ο Ποσειδώνας στις 21°Ιχθύων
Η όψη αυτή διαρκεί από Κυριακή 24 Μαΐου 2020 ώρα 6:23 έως Κυριακή 24 Μαΐου 2020 ώρα 10:33
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 9 έως 13 Ιουνίου & από 9 έως 13 Μαρτίου
Η διάθεση του ατόμου είναι κυκλοθυμική και η αστάθεια χαρακτηρίζει τις πράξεις του και τα συναισθήματά του. Στο σπίτι δημιουργούνται ζημιές από αμέλεια, που προκαλούν έξοδα.

Κυριακή 24 Μαΐου 2020 ώρα 13:09
Σελήνη Κενή Πορείας
Η Σελήνη Κενή Πορείας θα διαρκέσει από Κυριακή 24 Μαΐου 2020 ώρα 13:09 έως Δευτέρα 25 Μαΐου 2020 ώρα 1:08
Κατά τη διάρκεια της κενής Σεληνιακής πορείας δεν ευνοήστε:  Να σχεδιάζετε μελλοντικά σας σχέδια γιατί δεν θα ολοκληρωθούν, Να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Να κάνετε νέες γνωριμίες. Να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Ευνοήστε για :  Ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού. Εργασίες ρουτίνας. Διασκέδαση. Να κάνετε αρχή για να κόψετε βλαβερές συνήθειες όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Να καθαρίσετε το σπίτι, το κατάστημά σας ή το γραφείο σας.

Κυριακή 24 Μαΐου 2020 ώρα 14:09
Σελήνη σε συζυγία με Ερμή
Η Σελήνη & ο Ερμής στις 24°Διδύμων
Η όψη αυτή διαρκεί από Κυριακή 24 Μαΐου 2020 ώρα 11:59 έως Κυριακή 24 Μαΐου 2020 ώρα 16:09
Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 12 έως 16 Ιουνίου
Η επίδραση αυτή δείχνει ότι θα υπάρχει κάποια αλλαγή στη διάθεση και στην ψυχολογία του ατόμου, εξαιτίας της επικοινωνίας του με κάποιο άλλο άτομο. Σε ανδρικό ωροσκόπιο δείχνει την πιθανότητα καλών ειδήσεων από μία γυναίκα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου