Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2020

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 21 έως 27 Σεπτεμβρίου2020 από τον Δρ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΕΥ

  


ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

21 έως 27 Σεπτεμβρίου 2020

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

 

ΚΡΙΟΣ

Συζητήσεις που θα προκύψουν θα σας κάνουν να  αναθεωρήσετε μπερδεμένες καταστάσεις. Τα σχέδιά σας για το μέλλον και η υλοποίηση τους απαιτούν συντονισμό και προγραμματισμό.  Η διάθεση σας για δημιουργικές αλλαγές θα σας βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση. Στο συντροφικό σας το περιβάλλον, τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα ανάμεσα σε σας και στον άνθρωπο που βρίσκεται κοντά σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Στο διάστημα αυτό μπορεί να δεχθείτε απογοητεύσεις στον κοινωνικό σας τομέα, με αποτέλεσμα να νιώσετε πως διαψεύδονται οι ελπίδες σας. Ίσως ακόμα να προκληθεί κάποιο θέμα ανάλογο στον συναισθηματικό σας τομέα.

Τα πάντα σχετίζονται με την πρακτική πλευρά της ζωής σας,  γι’ αυτό και οι αποφάσεις και οι ενέργειές σας θα πρέπει να είναι συγκροτημένες και ρεαλιστικές. 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι ημέρες αυτές θα σας δώσουν την επιθυμία να προσφέρετε αγάπη στον σύντροφο σας, να περάσετε κάποιες τρυφερές ή ακόμα και έντονες στιγμές μαζί του.  Ακόμα μπορεί να σηματοδοτήσουν για τους αδέσμευτους, την αρχή μιας γνωριμίας. Αυτό το διάστημα θα σπαταλήσετε αρκετές από τις δυνάμεις σας  στο κυνήγι του έρωτα. Αυτές οι μέρες μπορεί να σηματοδοτήσουν την αρχή μια νέας γνωριμίες, η οποία θα σας συναρπάσει στην αρχή, χωρίς όμως να είναι σίγουρη και η μετέπειτα εξέλιξη της. 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτές τις μέρες μπορεί να  εκδηλώσετε αισθήματα ζήλιας με απρόβλεπτα για την σχέση σας αποτελέσματα. Αποφύγετε ραντεβού και συζητήσεις, πάνω στα θέματα σας που εκκρεμούν, κάποια δειλία, μπορεί να σας εμποδίσει να αντιμετωπίσετε με ρεαλισμό τις υποθέσεις σας. Αφήστε τις λεπτομέρειες και καταπιαστείτε με την ουσία των καθημερινών σας θεμάτων. Αυτή είναι κατάλληλη περίοδος για να ασχοληθείτε με την καριέρα σας.

 

ΛΕΩΝ

Τώρα  αρχίζει για σας μια σημαντική περίοδος, όπου οι σχέσεις σας, θα στηρίζονται σε ορθολογιστικές βάσεις και θα έχουν πολύ περισσότερες πιθανότητες να διατηρηθούν. Κάποια έκτακτα γεγονότα που την βάση τους έχουν στο παρελθόν θα πρέπει να αντιμετωπίζονται με ηπιότητα. Αν είστε κυνηγοί της τύχης μετριάστε πολυδάπανα τυχερά παιχνίδια.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Λόγω περιοριστικών τάσεων που θα επιβάλετε εσείς στον εαυτό σας, η κοινωνικότητά σας να είναι σε χαμηλά επίπεδα και οι σχέσεις σας με το οικογενειακό σας περιβάλλον τεταμένες. Αντίθετα θα αισθάνεστε τώρα ιδιαίτερα φιλικοί και κοινωνικοί προς νέα πρόσωπα της ζωής σας και προβληματισμένοι με κάποια παλαιά. Ίσως να διερωτάσθε ακόμα αν σας εκτιμούν οι γύρω σας. Αναζητήστε την απάντηση στην δικιά σας τακτική.

 

ΖΥΓΟΣ

Αυτές τις μέρες τα ερωτικά σας θέματα θα υπερτονισθούν. Από τις δικές σας ενέργειες πάνω στα ερωτικά σας θέματα θα εξασφαλίσετε, θετικά ή ουδέτερα αποτελέσματα. Στον οικονομικό σας τομέα, θα έχετε κέρδη από επιμελημένες  επαγγελματικές δραστηριότητες και από θετικές οικονομικές προσπάθειες. Όμως στον τομέα της υγείας σας  οι πλανήτες σας θέλουν ιδιαίτερα προσεκτικούς.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα πρέπει να εξετάσετε περισσότερο από ποτέ την τακτική σας απέναντι σε άτομα που σας ενδιαφέρουν. Η σκληρή τακτική και η ανελαστική στάση δεν θα σας ευνοήσει  αλλά αντίθετα θα σας ζημιώσει τόσο συναισθηματικά όσο και οικονομικά. Ιδίως εσείς που έχετε γεννηθεί στη μέση του ζωδίου. Οι κινήσεις τόσο στον προσωπικό όσο και στον επαγγελματικό σας τομέα θα πρέπει να προσεχθούν.  Αυτόν τον καιρό ερωτικά ανοίγματα προς άγνωστα άτομα, δεν ευνοούνται.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα ερωτικά σας συναισθήματα και τα πάθη σας, θα είναι ισχυρά και θα σας εξαναγκάζουν να είστε πολύ απαιτητικοί προς τα άτομα που αγαπάτε. Οι τάσεις σας όμως αυτές, μπορούν να εξελιχθούν σε εντάσεις  σχέσεων, επειδή ο ένας θα θεωρεί ότι έχει δώσει περισσότερα και ο άλλος ότι έχει πάρει λιγότερα. Για θέματα που σας ενδιαφέρουν ανοίγονται καλές προοπτικές εξέλιξης. Θα χρειαστεί όμως να εργαστείτε με υπευθυνότητα και προσοχή.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτόν τον καιρό θα νιώσετε την ανάγκη να συμβιβασθείτε με κάποιους μικρούς περιορισμούς. Πριν ξεκινήσετε κάτι, θα πρέπει να βάλετε με το μυαλό σας και την περίπτωση της αποτυχίας. Η οργάνωση και ο συντονισμός θα παίξουν κυρίαρχο ρόλο πάνω στα μελλοντικά αποτελέσματα των ενεργειών σας τόσο στον συναισθηματικό όσο  και τον επαγγελματικό σας τομέα. Στον τομέα της υγείας σας προσέξτε τα κρυολογήματα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Νέες φιλίες νέες συνεργασίες και  αναθεωρήσεις, προκύπτουν για σας αυτό το διάστημα. Η νέα ψυχική σας κατάσταση και τα ανοίγματα προς τους άλλους, θα σας κάνουν να αναθεωρήσετε, πολλά από το παρελθόν σας.  Θα πρέπει να κάνετε σωστές εκτιμήσεις και να αποφεύγετε να προσπαθείτε να φαίνεστε σπουδαίοι, προσπαθώντας πράγματα που είναι πιο πάνω από τις δυνατότητες και τις δυνάμεις σας.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Τώρα θα αισθανθείτε την ανάγκη να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε, να αγαπήσετε και ν'  αγαπηθείτε. Οι δημιουργικές σας ικανότητες μεγαλώνουν, όπως παράλληλα μεγαλώνει η αγάπη σας για τα παιδιά και τα τυχερά παιχνίδια. Μην ετεροχρονίζετε τις υποχρεώσεις σας καθώς και τις επείγουσες εργασίες που δεν παίρνουν αναβολές. Στα οικονομικά σας χρειάζεστε προγραμματισμό.

 


ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ

ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

21 έως 27 Σεπτεμβρίου2020

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

 

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 1:51

Σελήνη σε εξάγωνο με Δία

Η Σελήνη στις 18°Σκορπιού  & ο Δίας στις 18°Αιγόκερω

Η όψη αυτή διαρκεί από Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 23:41 έως Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 3:51

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 7 έως 11 Νοεμβρίου & από 6 έως 10 Ιανουαρίου

Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.

 

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 4:46

Σελήνη σε τρίγωνο με Ποσειδώνα

Η Σελήνη στις 19°Σκορπιού  & ο Ποσειδώνας στις 19°Ιχθύων

Η όψη αυτή διαρκεί από Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 2:36 έως Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 6:46

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 12 Νοεμβρίου & από 7 έως 11 Μαρτίου

Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.

 

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 8:00

ΕΡΜΗΣ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Ο ΕΡΜΗΣ στις 22°Ζυγού  & ο ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ στις 22°Αιγόκερω .

Η όψη αυτή διαρκεί από Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 14:00 έως Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 2:00

Από την πλανητική αυτή όψη επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 12 έως 16 Οκτωβρίου & από 10 έως 14 Ιανουαρίου

Τα σχέδια του ατόμου που δέχεται αυτή τη διέλευση, ανατρέπονται και νιώθει να χάνει το έδαφος κάτω από τα πόδια του. Δυσκολεύεται να πάρει αποφάσεις, ενώ οι άλλοι, όχι μόνο δεν του δίνουν βοήθεια, αλλά, αντίθετα, του σκάβουν ακόμα περισσότερο το λάκκο.

 

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 10:06

Σελήνη σε εξάγωνο με Πλούτωνα

Η Σελήνη στις 23°Σκορπιού  & ο Πλούτωνας στις 23°Αιγόκερω

Η όψη αυτή διαρκεί από Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 7:56 έως Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 12:06

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 12 έως 16 Νοεμβρίου & από 11 έως 15 Ιανουαρίου

Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.

 

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 14:50

Σελήνη σε εξάγωνο με Κρόνο

Η Σελήνη στις 25°Σκορπιού  & ο Κρόνος στις 25°Αιγόκερω

Η όψη αυτή διαρκεί από Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 12:40 έως Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 16:50

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 14 έως 18 Νοεμβρίου & από 13 έως 17 Ιανουαρίου

Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.

 

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 20:12

Σελήνη Κενή Πορείας

Η Σελήνη Κενή Πορείας θα διαρκέσει από Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 20:12 έως Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 21:31

Κατά τη διάρκεια της κενής Σεληνιακής πορείας δεν ευνοήστε:  Να σχεδιάζετε μελλοντικά σας σχέδια γιατί δεν θα ολοκληρωθούν, Να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Να κάνετε νέες γνωριμίες. Να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Ευνοήστε για :  Ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού. Εργασίες ρουτίνας. Διασκέδαση. Να κάνετε αρχή για να κόψετε βλαβερές συνήθειες όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Να καθαρίσετε το σπίτι, το κατάστημά σας ή το γραφείο σας.

 

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 21:13

Σελήνη σε εξάγωνο με Ήλιο 

Η Σελήνη στις 29°Σκορπιού  & ο Ήλιος στις 29°Παρθένου

Η όψη αυτή διαρκεί από Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 19:03 έως Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 23:13

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 18 έως 22 Νοεμβρίου & από 19 έως 23 Σεπτεμβρίου

Κάποια πρόταση θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα, γιατί με λίγη προσπάθεια θα βοηθήσει το άτομο να γίνει περισσότερο δημοφιλές στον τομέα του.

 

Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 22:32

Σελήνη στον Τοξότη.

Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο έως Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 2:17

Η Σελήνη στο ταξιδιάρικο και περιπετειώδες  ζώδιο του Τοξότη, μας δημιουργεί μια τάση απεξάρτησης, φιλελευθερίας, αισιοδοξίας, περιπέτειας, ανεξαρτησίας και περιπλάνησης. Γινόμαστε στο διάστημα αυτό πιο δημιουργικοί, αυθόρμητοι και οραματιστές του μέλλοντος μας αλλά παράλληλα λόγω της αμέριμνης και αλλοπρόσαλλης συμπεριφοράς μας πιο αστείοι και κάποια φορά μέχρι του σημείου της γελοιότητας. Σε ανώτερο επίπεδο ενδιαφερόμαστε, για τη θρησκεία, για ξένες γλώσσες, για την φιλοσοφία και για ότι άλλο ανοίγει νέους ορίζοντες για το μυαλό μας.

 

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 4:00

ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε ΧΙΑΣΤΙ με ΔΙΑ

Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ στις 17°Λέοντα  & ο ΔΙΑΣ στις 17°Αιγόκερω .

Η όψη αυτή διαρκεί από Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 10:00 έως Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 22:00

Από την πλανητική αυτή όψη επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 7 έως 11 Αυγούστου & από 5 έως 9 Ιανουαρίου

Μπορεί να νιώσεις συναισθηματική αναστάτωση, εξαιτίας μιας ξαφνικής αλλαγής στα κοινωνικά και αισθηματικά σου ζητήματα. Για παράδειγμα, μια πρόσκληση σ' ένα πάρτι, μπαρ, γάμο κ.λπ. ίσως γίνει αφορμή ν' αναστατωθείς, από μια απροσδόκητη συνάντηση ή διαπίστωση. Εποχή που λέγονται και ακούγονται μεγάλες κουβέντες και υποσχέσεις, χωρίς ανταπόκριση.

 

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 16:31

Ο ΗΛΙΟΣ στο ζώδιο του ΖΥΓΟΥ

Θα παραμείνει σ’ αυτό το ζώδιο από Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 16:31 έως Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2020 ώρα 1:59

Περίοδος κατά την οποία το ενδιαφέρον του ατόμου θα στραφεί έντονα στους συντρόφους ή και στους συνεργάτες του και γενικά σε αυτούς με τους οποίους σχετίζεται. Ευκαιρία να βελτιώσει τις σχέσεις του, να συνεργαστεί με άλλους, να γνωρίσει τον εαυτό του μέσα από αυτούς. Πιθανόν να ενοχληθεί από κάποια κριτική σε σχέση με τα φανερά του ενδιαφέροντα. Γενικά όμως, είναι ευνοϊκή φάση για θέματα γάμου ή σχέσεων. 

 

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 6:34

Σελήνη σε τρίγωνο με Αφροδίτη

Η Σελήνη στις 19°Τοξότη  & η Αφροδίτη στις 19°Λέοντα

Η όψη αυτή διαρκεί από Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 4:24 έως Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 8:34

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 12 Δεκεμβρίου & από 9 έως 13 Αυγούστου

Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.

 

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 7:20

Σελήνη σε Τετράγωνο με Ποσειδώνα

Η Σελήνη στις 19°Τοξότη  & ο Ποσειδώνας στις 19°Ιχθύων

Η όψη αυτή διαρκεί από Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 5:10 έως Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 9:20

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 12 Δεκεμβρίου & από 7 έως 11 Μαρτίου

Η διάθεση του ατόμου είναι κυκλοθυμική και η αστάθεια χαρακτηρίζει τις πράξεις του και τα συναισθήματά του. Στο σπίτι δημιουργούνται ζημιές από αμέλεια, που προκαλούν έξοδα.

 

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 16:00

ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε ΧΙΑΣΤΙ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ στις 19°Λέοντα  & ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ στις 19°Ιχθύων .

Η όψη αυτή διαρκεί από Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 22:00 έως Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 10:00

Από την πλανητική αυτή όψη επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 9 έως 13 Αυγούστου & από 7 έως 11 Μαρτίου

Ένα κοινωνικό ή οικογενειακό ζήτημα μπορεί να σε αναστατώσει και να χάσεις, για λίγο, τη συναισθηματική σου ισορροπία. Απόφυγε, το διάστημα που πραγματοποιείται αυτή η διέλευση, να εμπλακείς σε αισθηματικές «ιστορίες» που μπορεί να οδηγήσουν σε σκάνδαλο και να εκτεθείς. Επίσης, απόφυγε την αντικατάσταση του ανθρώπου που συνδέεσαι μαζί του ερωτικά. Ίσως ο αντικαταστάτης, ή η αντικαταστάτρια, να' ναι άλλη μία αποτυχημένη εκλογή σου. Επίσης, το ίδιο μπορεί να συμβεί και με την διακόσμηση κάποιων χώρων, στο σπίτι ή στη δουλειά. Προτίμησε ν' ασχοληθείς με τον εξωραϊσμό τους, μετά την παρέλευση της διέλευσης. Διότι, ή μπορεί να μετανιώσεις για την αλλαγή, ή μπορεί άλλα πράγματα να παραγγέλλεις και άλλα να σου φέρνουν ή να σου φτιάχνουν οι ειδικοί.

 

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 18:31

Σελήνη σε εξάγωνο με Ερμή

Η Σελήνη στις 26°Τοξότη  & ο Ερμής στις 26°Ζυγού

Η όψη αυτή διαρκεί από Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 16:21 έως Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 20:31

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 15 έως 19 Δεκεμβρίου & από 16 έως 20 Οκτωβρίου

Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.

 

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 19:31

Σελήνη Κενή Πορείας

Η Σελήνη Κενή Πορείας θα διαρκέσει από Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 19:31 έως Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 1:16

Κατά τη διάρκεια της κενής Σεληνιακής πορείας δεν ευνοήστε:  Να σχεδιάζετε μελλοντικά σας σχέδια γιατί δεν θα ολοκληρωθούν, Να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Να κάνετε νέες γνωριμίες. Να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Ευνοήστε για :  Ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού. Εργασίες ρουτίνας. Διασκέδαση. Να κάνετε αρχή για να κόψετε βλαβερές συνήθειες όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Να καθαρίσετε το σπίτι, το κατάστημά σας ή το γραφείο σας.

 

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 20:32

Σελήνη σε τρίγωνο με Άρη

Η Σελήνη στις 27°Τοξότη  & ο Άρης στις 27°Κριού

Η όψη αυτή διαρκεί από Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 18:22 έως Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 22:32

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 16 έως 20 Δεκεμβρίου & από 14 έως 18 Απριλίου

Η διάθεση είναι καλή και το άτομο έχει την τάση να μοιραστεί τα συναισθήματά του με τους άλλους. Με την επίδραση αυτής της διέλευσης, πολλές φορές, λύνονται τα προβλήματα τα οποία είχαν προκύψει σε ένα ζευγάρι. Η δημιουργικότητα και η δράση συναντώνται Σ’ αυτήν την αρμονική διέλευση. Το άτομο έχει την «έμπνευση» και την ευκαιρία να κάνει ακριβώς αυτό που θέλει, χωρίς να ενοχλεί κανέναν, και χωρίς να δρα γρήγορα και παρορμητικά.

 

Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 22:00

ΕΡΜΗΣ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με ΑΡΗ

Ο ΕΡΜΗΣ στις 26°Ζυγού  & ο ΆΡΗΣ στις 26°Κριού .

Η όψη αυτή διαρκεί από Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 4:00 έως Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 16:00

Από την πλανητική αυτή όψη επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 16 έως 20 Οκτωβρίου & από 13 έως 17 Απριλίου

Διέλευση που δείχνει ότι το άτομο πιέζεται από τους άλλους, με αποτέλεσμα να εκνευρίζεται και να αγχώνεται. Η πιο συνηθισμένη αντίδραση είναι να ψάχνει αφορμή για καβγά και τελικά να τη βρίσκει και να βγάζει τα απωθημένα του. Ωστόσο, η πιο σωστή αντίδραση είναι να συζητήσει, πριν φτάσει σε σημείο να εκραγεί από τη μεγάλη πίεση.

 

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 2:17

Σελήνη στον Αιγόκερω.

Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο έως Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 9:08

Η Σελήνη στο φιλόδοξο, παρορμητικό, γήινο  ζώδιο του Αιγόκερω, μας εξωθεί ν’ ασχοληθούμε με την κοινωνική καταξίωση, την καριέρα, την επιτυχία και τις φιλοδοξίες μας. Αυτό το διάστημα κάνουμε σχέδια για το πώς θα προβάλουμε τον εαυτό μας ώστε να τον εκτιμήσουν θετικά οι άλλοι. Από την άλλη λόγω της επικέντρωσής μας σε πρακτικά θέματα, τα συναισθήματά μας την ίδια περίοδο γίνονται από σοβαρά έως και ψυχρά, Η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για να ξεκινήσετε ένα επιχειρηματικό σχέδιο, να ζητήσετε ικανοποίηση των δικαιωμάτων σας και να προβάλετε τα σχέδιά σας στους ανωτέρους σας.

 

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 4:55

Σελήνη σε Τετράγωνο με Ήλιο  ( ΠΡΩΤΟ τέταρτο Σελήνης )

Η Σελήνη στις 02°Αιγόκερω  & ο Ήλιος στις 02°Ζυγού

Η όψη αυτή διαρκεί από Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 2:45 έως Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 6:55

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 21 έως 25 Δεκεμβρίου & από 22 έως 26 Σεπτεμβρίου

Η διάθεση του ατόμου είναι άσχημη, δε θέλει να βρίσκεται με πολύ κόσμο και νιώθει πολύ κουρασμένο. Με τέτοια διέλευση, το άτομο πρέπει να φροντίζει να ξεκουράζεται και να μη φορτώνει ιδιαίτερα το πρόγραμμά του.

 

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 20:21

Σελήνη σε τρίγωνο με Ουρανό

Η Σελήνη στις 10°Αιγόκερω  & ο Ουρανός στις 10°Ταύρου

Η όψη αυτή διαρκεί από Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 18:11 έως Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 22:21

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 29 Δεκεμβρίου έως 2 Ιανουαρίου  & από 27 Απριλίου έως 1 Μαΐου

Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.

 

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 10:11

Σελήνη σε συζυγία με Δία

Η Σελήνη & ο Δίας στις 18°Αιγόκερω

Η όψη αυτή διαρκεί από Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 8:01 έως Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 12:11

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 6 έως 10 Ιανουαρίου

 Όψη που φέρνει καλοτυχία. Οι ευκαιρίες ου παρουσιάζονται είναι πολύ αξιόλογες. Ο Δίας με αυτή την όψη χαρίζει στο άτομο την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται. Η βοήθεια έρχεται από όλες

 

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 12:59

Σελήνη σε εξάγωνο με Ποσειδώνα

Η Σελήνη στις 19°Αιγόκερω  & ο Ποσειδώνας στις 19°Ιχθύων

Η όψη αυτή διαρκεί από Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 10:49 έως Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 14:59

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 7 έως 11 Ιανουαρίου  & από 7 έως 11 Μαρτίου

Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.

 

Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 19:09

Σελήνη σε συζυγία με Πλούτωνα

Η Σελήνη & ο Πλούτωνας στις 23°Αιγόκερω

Η όψη αυτή διαρκεί από Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 16:59 έως Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 21:09

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 15 Ιανουαρίου

 Ένας κύκλος της ζωής σου ολοκληρώνεται. Το άτομο έχει μεγαλύτερη δύναμη και εμπειρία για τα μελλοντικά του σχέδια και την πραγματοποίηση των στόχων.

 

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 0:26

Σελήνη σε συζυγία με Κρόνο

Η Σελήνη & ο Κρόνος στις 25°Αιγόκερω

Η όψη αυτή διαρκεί από Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 22:16 έως Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 2:26

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 13 έως 17 Ιανουαρίου

Η κούραση, οι πολλές ευθύνες και η σκληρή δουλειά είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της διέλευσης. Ωστόσο, το άτομο θα έχει σταθερή εξέλιξη, παρότι θα είναι πολύ αργή.

 

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 2:12

Σελήνη σε Τετράγωνο με Άρη

Η Σελήνη στις 26°Αιγόκερω  & ο Άρης στις 26°Κριού

Η όψη αυτή διαρκεί από Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 0:02 έως Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 4:12

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 14 έως 18 Ιανουαρίου  & από 13 έως 17 Απριλίου

Το άτομο που έχει αυτή τη διέλευση νιώθει πάρα πολύ άγχος, έχει πολλά νεύρα, όλα του φταίνε και πιστεύει ότι δεν μπορεί να βρει διεξόδους και να εκτονωθεί. Μία καλή αντίδραση είναι η σκληρή δουλειά, κατά προτίμηση χειρονακτική. Επίσης, η έντονη γυμναστική είναι το «φάρμακο» αυτής της όψης, γιατί βοηθά στην εκτόνωση και στην καλή κυκλοφορία. Η διέλευση αυτή προκαλεί πολλά νεύρα και την τάση να φερθούμε με οργή στους άλλους, σα να θέλουμε να τους εκδικηθούμε. Επειδή οι κινήσεις μας, όταν δεχόμαστε αυτή τη διέλευση, είναι πολύ νευρικές, μπορεί να έχουμε ατυχήματα, καψίματα ή κοψίματα με αιχμηρά

 

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 5:36

Σελήνη Κενή Πορείας

Η Σελήνη Κενή Πορείας θα διαρκέσει από Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 5:36 έως Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 8:07

Κατά τη διάρκεια της κενής Σεληνιακής πορείας δεν ευνοήστε:  Να σχεδιάζετε μελλοντικά σας σχέδια γιατί δεν θα ολοκληρωθούν, Να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Να κάνετε νέες γνωριμίες. Να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Ευνοήστε για :  Ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού. Εργασίες ρουτίνας. Διασκέδαση. Να κάνετε αρχή για να κόψετε βλαβερές συνήθειες όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Να καθαρίσετε το σπίτι, το κατάστημά σας ή το γραφείο σας.

 

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 6:36

Σελήνη σε Τετράγωνο με Ερμή

Η Σελήνη στις 29°Αιγόκερω  & ο Ερμής στις 29°Ζυγού

Η όψη αυτή διαρκεί από Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 4:26 έως Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 8:36

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 17 έως 21 Ιανουαρίου  & από 19 έως 23 Οκτωβρίου

Κακή διέλευση για να πάρετε αποφάσεις και να προγραμματίσετε το χρόνο σας. Τα άτομα που σας περιβάλλουν δεν σας δείχνουν κατανόηση, με την επίδραση αυτής της όψης, και το μεγαλύτερο δυστύχημα είναι ότι δεν μπορείτε να δείξετε ούτε εσείς.

 

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 9:08

Σελήνη στον Υδροχόο.

Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο έως Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 18:34

Η Σελήνη στο σταθερό κοινωνικό ζώδιο του Υδροχόου το ζώδιο του ιδεαλισμού,  μας δίνει την δυνατότητα για να έρθουμε σε επαφή με το πλατύ κοινό, προβάλλοντας τις πεποιθήσεις μας και τα ιδανικά μας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο  για να οραματιστούμε το μέλλον μας,  δίνοντας μικρότερη σημασία σε συναισθηματικές προσκολλήσεις και μεγαλύτερη  στην ανθρωπιστική διάσταση. Σε ότι περιορίζει την ανεξαρτησία μας νευριάζουμε και επαναστατούμε. Το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για καθορισμό των στόχων μας, για φιλανθρωπικό έργο, για να δημιουργήσετε νέες φιλίες και για σοβαρές μελέτες.

 

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 12:00

ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε ΧΙΑΣΤΙ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ στις 22°Λέοντα  & ο ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ στις 22°Αιγόκερω .

Η όψη αυτή διαρκεί από Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 18:00 έως Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 6:00

Από την πλανητική αυτή όψη επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 12 έως 16 Αυγούστου & από 10 έως 14 Ιανουαρίου

Το να νιώθει κανείς «προδομένος» είναι μια αρκετά δυσάρεστη κατάσταση, και μια τέτοια εικόνα μπορεί να εμφανίσει αυτή η διέλευση του Πλούτωνα. Ξαφνικά, νιώθεις ότι υπάρχει μια συναισθηματική τσιγκουνιά. Αν φταις εσύ, ή αν φταίνε οι άλλοι αυτό δεν έχει πολλή σημασία. Εκείνο που πρέπει να κάνεις είναι να προσπαθήσεις να βρεις κάποιο τρόπο να σπάσεις το «φράγμα» του εγωισμού, που σε εμποδίζει να 'σαι συνεργάσιμος και, το χειρότερο, σε αποξενώνει συναισθηματικά από τους ανθρώπους που σε ενδιαφέρουν.

 

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 16:31

Σελήνη σε τρίγωνο με Ήλιο 

Η Σελήνη στις 04°Υδροχόου  & ο Ήλιος στις 04°Ζυγού

Η όψη αυτή διαρκεί από Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 14:21 έως Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 18:31

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 22 έως 26 Ιανουαρίου  & από 24 έως 28 Σεπτεμβρίου

Είναι μια άριστη διέλευση, που δίνει ζωτικότητα και καλή διάθεση στο άτομο και το κάνει πολύ γοητευτικό. Ιδανική διέλευση για διεκπεραιώσεις εκκρεμοτήτων που αφορούν σε επαγγελματικά θέματα. Επίσης, για όσους κάνουν επαγγέλματα που θέλουν δημοσιότητα, είναι ιδανική διέλευση για να παρουσιαστούν στο κοινό.

 

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020

Κρόνος σε στάση πριν πάρει την ορθή του πορεία.

Από Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020 [ 25° Αιγόκερω ] έως Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020 [ 25° Αιγόκερω ]

Η περίοδος των δύο ημερών που ακολουθεί θέματα σχετικά με αυτά που δημιούργησε ο ανάδρομος Κρόνος, επιπολαιότητα, αδικία, άσχημες καταστάσεις  αρχίζουν να εκλείπουν.

 

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 4:01

Σελήνη σε Τετράγωνο με Ουρανό

Η Σελήνη στις 10°Υδροχόου  & ο Ουρανός στις 10°Ταύρου

Η όψη αυτή διαρκεί από Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 1:51 έως Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 6:01

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 28 Ιανουαρίου  έως 1 Φεβρουαρίου  & από 27 Απριλίου έως 1 Μαΐου

Το άτομο με την επίδραση αυτής της διέλευσης έχει την τάση να κάνει ριζοσπαστικές αλλαγές, αλλά ταυτόχρονα φοβάται γιατί πρέπει να χάσει όλα αυτά που μέχρι τώρα είχε δημιουργήσει και ήταν προϊόντα μιας πιο συντηρητικής αντιμετώπισης που είχε στη ζωή του.

 

Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 10:41

Ο πλανήτης ΕΡΜΗΣ στο ζώδιο του ΣΚΟΡΠΙΟ

Θα παραμείνει σ’ αυτό το ζώδιο από Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 10:41 έως Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020 ώρα 3:33

Είμαστε απόλυτα ειλικρινείς με αποτέλεσμα να πληγώνουμε τους άλλους. Οι ιδέες και οι αποφάσεις μας είναι εμποτισμένες με έντονα συναισθήματα και ψάχνουμε να μάθουμε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για τα πάντα και τους άλλους, ενώ αποκαλύπτουμε ελάχιστα πράγματα για τον εαυτό μας. Στις συζητήσεις μας είμαστε άκαμπτοι και δογματικοί και βγαίνουμε στην επίθεση αν μας αμφισβητούν. 
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου