Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2020

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 7 έως 13 Σεπτεμβρίου2020 από τον Δρ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΕΥ

 


ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

7 έως 13 Σεπτεμβρίου 2020

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

 

ΚΡΙΟΣ

Η ανάγκη σας να επιβεβαιώσετε την αγάπη σας θα είναι πολύ ισχυρή αυτές τις μέρες. Από την άλλη πλευρά, απαιτήσεις, προθεσμίες, ή μια απροσδόκητη ενασχόληση  μπορούν να σας δημιουργήσουν κάποια πίεση. Προσπαθήστε να κοντρολάρετε τις καταστάσεις και χωρίς ένταση να τις φέρετε σε πέρας. Τα οικονομικά σας δεν θα  παρουσιάσουν βελτιώσεις, αν δεν κάνετε διορθωτικές κινήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι πλανητικές θέσεις, σας ευνοούν τόσο στα ερωτικά όσο και στα επαγγελματικά σας. Η εύνοια αυτή όμως δεν μπορεί να εκδηλωθεί χωρίς και την δική σας προσπάθεια. Θεμελιώστε τώρα ότι θα θέλατε ν’ απολαύσετε στο μέλλον. Αυτή είναι η κατάλληλη εβδομάδα που περιμένατε από καιρό για να δράσετε. Στο διάστημα αυτό δεν σας ευνοούν οι παρεξηγήσεις και  καλά  θα κάνετε να τις αποφύγετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Από το αντίθετο φύλλο, θα σας ελκύουν άτομα με ορμητικό χαρακτήρα και τολμηρή συμπεριφορά. Μπορεί να έχετε κάποια καινούρια γνωριμία, να νιώσετε έλξη από ένα άγνωστο πρόσωπο, αλλά οι γνωριμίες αυτές εγγυώνται ελάχιστα μια μόνιμη σχέση. Δείξτε ιδιαίτερη φροντίδα για τη συμπεριφορά σας αυτές τις μέρες, επειδή πολύ εύκολα θα σας χαρακτηρίσουν απόμακρο άτομο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η συμπεριφορά σας θα γοητεύσει άτομα του επαγγελματικού σας χώρου αλλά προσπαθήστε να μην σας καταλάβει ματαιοδοξία. Κάποια άτομα θα έχουν αρνητικές επιπτώσεις επάνω σας  κάνοντάς σας να αισθάνεστε κουρασμένοι. Αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στον σύντροφο σας και συζητήστε μαζί τα κοινά σας θέματα. Ενδιαφερθείτε τώρα για την σωματική σας υγεία και για μια ισορροπημένη δίαιτα.

ΛΕΩΝ

Σε θέματα καθημερινότητας,  φερθείτε λογικά και ψύχραιμα. Στον προσωπικό σας τον τομέα ίσως εμφανιστούν κάποιες ευκαιρίες. Καθυστερημένες υποθέσεις σας, θα μπορέσετε να τις τακτοποιήσετε τώρα με μεγαλύτερη ευκολία. Αποφύγετε ζήλιες και αντιπαραθέσεις. Για τους μοναχικούς Λέοντες  θα υπάρξουν ευκαιρίες ζευγαρώματος, αναζητήστε τες. Στον τομέα της υγείας, αποφύγετε την ένταση και την ανησυχία, διότι η αδιαθεσία καραδοκεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτό το διάστημα το μυαλό σας θα δουλεύει με γρήγορους ρυθμούς αλλά και σπασμωδικά με αποτέλεσμα να ασχοληθείτε με πολλές και διαφορετικές δραστηριότητες τις οποίες όμως δεν θα μπορέσετε να διεκπεραιώσετε, όπως πρέπει. Το  πείσμα και η ισχυρογνωμοσύνη σας παράλληλα θα είναι πολύ τονισμένα. Γι’ αυτό χαμηλώστε τους αδιάλλακτους τόνους σας και συμβιβασθείτε.

ΖΥΓΟΣ

Οι αλλαγές, τώρα, εστιάζονται στο σπίτι σας και ο ρυθμός της οικογενειακής σας ζωής θα γίνεται πιο έντονος. Απαγκιστρωθείτε από τον ατομισμό σας και σκεφθείτε πως σε έναν δεσμό υπάρχουν δύο πρόσωπα και όχι μόνο εσείς. Θα έχετε την τάση να ξεφύγετε από τα καθιερωμένα προσπαθώντας να εφαρμόσετε νέα δεδομένα καθημερινότητας. Αυτό θα είναι κάπως δύσκολο με αποτέλεσμα να υπάρχουν κάποιες εντάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αποφύγετε την κριτική και σχόλια τα αυτόν τον καιρό γιατί μπορεί να σας οδηγήσουν σε αδιέξοδα με οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον. Τα αισθηματικά σας και κυρίως εκείνα που ξεκινούν από παλιά,  θέλουν ιδιαίτερη φροντίδα, αν δεν θα θέλατε να περάσουν στο παρελθόν, ακόμα θα πρέπει να προσέξετε κάποιους τρίτους που μπορεί να σας αναστατώσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα νιώθετε ταραχή αυτό το διάστημα και φοβίες, για τις οποίες δεν θα βρίσκετε καμιά εξήγηση, όπως επίσης και η αδυναμία να κάνετε κάτι θετικό, θα σας οδηγούν σε λάθος συμπεράσματα.  Η φαντασία σας θα οργιάζει και θα υπάρχει ο κίνδυνος να δραματοποιείτε τα πάντα, και να  προσπαθείτε να ξεφύγετε με ανορθόδοξους τρόπους από την πραγματικότητα. Υπάρχουν λύσεις και αυτές βρίσκονται πολύ κοντά σας αρκεί να οριοθετήσετε τα σύνορα μεταξύ της πραγματικότητας και του ανέφικτου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι απαιτήσεις και οι αντιθέσεις θα κυριαρχούν στην ζωή σας. Οι ερωτικές και σεξουαλικές  σας επιθυμίες θα γίνονται εντονότερες και τώρα θα αποκαλύψετε κρυφές πτυχές του ερωτικού σας συντρόφου. Αυτό το διάστημα θα πρέπει να περιορίσετε την τάση σας  να φορτώνεστε με μεγάλες υποχρεώσεις αντίθετα είναι κατάλληλο για να ζητήσετε την βοήθεια για λύση οικονομικών σας θεμάτων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στον συναισθηματικό σας τομέα αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να είσθε επιφυλακτικοί. Οι σχέσεις σας με άτομα του στενού σας περιβάλλοντος θα πρέπει να προσεχθούν πολύ. Ρίξτε τους τόνους σας και φροντίστε να επέλθει κλίμα αλληλοκατανόησης σ’ αυτές. Και στον ερωτικό τομέα θα χρειασθούν κάποιες υποχωρήσεις αν θα θέλατε τα πάντα να εξελιχθούν σύμφωνα με τα σχέδια και τις προσδοκίες σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Απρόσμενες απολαύσεις, καινούριοι φίλοι ή μια πιο κεφάτη και τολμηρή στάση απέναντι στη σχέση σας, θα κάνει αυτή την περίοδο ερεθιστική και γοητευτική..  Είναι πολύ πιθανό να αλλάξετε τους ρυθμούς σας και να φερθείτε με αυθορμητισμό. Η περίοδος αυτής της εβδομάδας μπορεί να είναι παράλληλα εξαντλητική και ταραγμένη, γιατί δεν θα ξέρετε τι ακριβώς θέλετε.  Στον οικονομικό και τον επαγγελματικό σας τομέα αποφύγετε τις ριψοκίνδυνες ενέργειες.


ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ

ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

7 έως 13 Σεπτεμβρίου 2020

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

 

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2020

Άρης σε στάση πριν γίνει Ανάδρομος.

Από Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2020 [ 28° Κριού ] έως Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020 [ 28° Κριού ]

Θα αρχίσει να δημιουργείται κάποια ένταση και κάποια νευρικότητα Το διήμερο αυτό θα πρέπει να προσεχθεί η οδήγηση και ν’ αποφευχθεί στο να παρθούν βιαστικές αποφάσεις

 

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 9:00

Σελήνη σε συζυγία με Ουρανό

Η Σελήνη & ο Ουρανός στις 10°Ταύρου

Η όψη αυτή διαρκεί από Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 6:50 έως Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 11:00

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 27 Απριλίου έως 1 Μαΐου

Ξαφνικά και αναπάντεχα στη ζωή του ατόμου εμφανίζονται νέα άτομα και αποκτά καινούργια ενδιαφέροντα που κάνουν τη ζωή του πιο περιπετειώδη και συναρπαστική.

 

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 19:08

Σελήνη σε τρίγωνο με Ήλιο 

Η Σελήνη στις 15°Ταύρου  & ο Ήλιος στις 15°Παρθένου

Η όψη αυτή διαρκεί από Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 16:58 έως Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 21:08

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 2 έως 6 Μαΐου & από 5 έως 9 Σεπτεμβρίου

Είναι μια άριστη διέλευση, που δίνει ζωτικότητα και καλή διάθεση στο άτομο και το κάνει πολύ γοητευτικό. Ιδανική διέλευση για διεκπεραιώσεις εκκρεμοτήτων που αφορούν σε επαγγελματικά θέματα. Επίσης, για όσους κάνουν επαγγέλματα που θέλουν δημοσιότητα, είναι ιδανική διέλευση για να παρουσιαστούν στο κοινό.

 

Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 23:07

Σελήνη σε τρίγωνο με Δία

Η Σελήνη στις 17°Ταύρου  & ο Δίας στις 17°Αιγόκερω

Η όψη αυτή διαρκεί από Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 20:57 έως Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 1:07

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 5 έως 9 Μαΐου & από 5 έως 9 Ιανουαρίου

Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.

 

Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 3:35

Σελήνη σε εξάγωνο με Ποσειδώνα

Η Σελήνη στις 20°Ταύρου  & ο Ποσειδώνας στις 20°Ιχθύων

Η όψη αυτή διαρκεί από Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 1:25 έως Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 5:35

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 12 Μαΐου & από 8 έως 12 Μαρτίου

Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.

 

Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 9:38

Σελήνη σε τρίγωνο με Πλούτωνα

Η Σελήνη στις 23°Ταύρου  & ο Πλούτωνας στις 23°Αιγόκερω

Η όψη αυτή διαρκεί από Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 7:28 έως Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 11:38

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 15 Μαΐου & από 11 έως 15 Ιανουαρίου

Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.

 

Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 14:45

Σελήνη Κενή Πορείας

Η Σελήνη Κενή Πορείας θα διαρκέσει από Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 14:45 έως Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 23:27

Κατά τη διάρκεια της κενής Σεληνιακής πορείας δεν ευνοήστε:  Να σχεδιάζετε μελλοντικά σας σχέδια γιατί δεν θα ολοκληρωθούν, Να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Να κάνετε νέες γνωριμίες. Να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Ευνοήστε για :  Ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού. Εργασίες ρουτίνας. Διασκέδαση. Να κάνετε αρχή για να κόψετε βλαβερές συνήθειες όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Να καθαρίσετε το σπίτι, το κατάστημά σας ή το γραφείο σας.

 

Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 15:46

Σελήνη σε τρίγωνο με Κρόνο

Η Σελήνη στις 26°Ταύρου  & ο Κρόνος στις 26°Αιγόκερω

Η όψη αυτή διαρκεί από Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 13:36 έως Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 17:46

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 14 έως 18 Μαΐου & από 14 έως 18 Ιανουαρίου

Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.

 

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020

Άρης Ανάδρομος

Από Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020 [ 28° Κριού ] έως Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2020 [ 15° Κριού ]

Ο Άρης , ο εξωτερικός αυτός πλανήτης του πλανητικού μας συστήματος,  εξουσιάζει την κίνηση, την δραστηριότητα, τον αθλητισμό, τις έριδες, την μαχητικότητα, τα ατυχήματα και την επιθετικότητα.  Κατά την περίοδο που ο Άρης  θα είναι ανάδρομος είναι ασύμβατο διάστημα,  για μεγάλα ταξίδια, για ξεκαθαρίσματα λογαριασμών, για δραστηριότητες που απαιτούν ανταγωνιστικότητα. Σ’ όλο αυτό το διάστημα ριψοκίνδυνες ενέργειες και πράξεις θα πρέπει ν’ αποφεύγονται.

 

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 0:28

Σελήνη στους Διδύμους.

Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο έως Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 11:23

Η Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων του μεταβλητού αυτού αέρινου ζωδίου. τονίζει την επικοινωνία όλων των ειδών, την ομιλία, την ευγλωττία, την κίνηση, αλλά και την νευρικότητα και την ανησυχία.  Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για να επικοινωνήσουμε με αδέλφια, με κοντινούς συγγενείς, με φίλους και γνωστούς, να πάμε ένα κοντινό ταξίδι, να προβάλουμε τις ιδέες μας, να συζητήσουμε για σοβαρά ή και για λιγότερο σοβαρά θέματα, για να κουτσομπολέψουμε, για να στείλουμε e-mail, για να τηλεφωνήσουμε ή για να ασχοληθούμε με το διαδίκτυο. Στο ίδιο χρονικό διάστημα θα πρέπει να προσέξουμε, μήπως από παρόρμηση, παρανοήσουμε την λεκτική σημασία αυτών που θ’ ακούσουμε.

 

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 6:41

Σελήνη σε εξάγωνο με Αφροδίτη

Η Σελήνη στις 03°Διδύμων  & η Αφροδίτη στις 03°Λέοντα

Η όψη αυτή διαρκεί από Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 4:31 έως Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 8:41

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 21 έως 25 Μαΐου & από 23 έως 27 Ιουλίου

Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.

 

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 11:37

Σελήνη σε τρίγωνο με Ερμή

Η Σελήνη στις 06°Διδύμων  & ο Ερμής στις 06°Ζυγού

Η όψη αυτή διαρκεί από Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 9:27 έως Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 13:37

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 24 έως 28 Μαΐου & από 26 έως 30 Σεπτεμβρίου

Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.

 

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 19:00

ΗΛΙΟΣ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με ΔΙΑ

Ο ΗΛΙΟΣ στις 17°Παρθένου  & ο ΔΙΑΣ στις 17°Αιγόκερω .

Η όψη αυτή διαρκεί από Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 1:00 έως Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 13:00

Από την πλανητική αυτή όψη επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 7 έως 11 Σεπτεμβρίου & από 5 έως 9 Ιανουαρίου

Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη.

 

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 12:25

Σελήνη σε Τετράγωνο με Ήλιο  ( ΤΡΙΤΟ τέταρτο Σελήνης )

Η Σελήνη στις 18°Διδύμων  & ο Ήλιος στις 18°Παρθένου

Η όψη αυτή διαρκεί από Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 10:15 έως Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 14:25

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 6 έως 10 Ιουνίου & από 8 έως 12 Σεπτεμβρίου

Η διάθεση του ατόμου είναι άσχημη, δε θέλει να βρίσκεται με πολύ κόσμο και νιώθει πολύ κουρασμένο. Με τέτοια διέλευση, το άτομο πρέπει να φροντίζει να ξεκουράζεται και να μη φορτώνει ιδιαίτερα το πρόγραμμά του.

 

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 15:00

ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ στις 04°Λέοντα  & ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ στις 19°Ιχθύων .

Η όψη αυτή διαρκεί από Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 21:00 έως Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 9:00

Από την πλανητική αυτή όψη επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 24 έως 28 Ιουλίου & από 7 έως 11 Μαρτίου

Ένα κοινωνικό ή οικογενειακό ζήτημα μπορεί να σε αναστατώσει και να χάσεις, για λίγο, τη συναισθηματική σου ισορροπία. Απόφυγε, το διάστημα που πραγματοποιείται αυτή η διέλευση, να εμπλακείς σε αισθηματικές «ιστορίες» που μπορεί να οδηγήσουν σε σκάνδαλο και να εκτεθείς. Επίσης, απόφυγε την αντικατάσταση του ανθρώπου που συνδέεσαι μαζί του ερωτικά. Ίσως ο αντικαταστάτης, ή η αντικαταστάτρια, να' ναι άλλη μία αποτυχημένη εκλογή σου. Επίσης, το ίδιο μπορεί να συμβεί και με την διακόσμηση κάποιων χώρων, στο σπίτι ή στη δουλειά. Προτίμησε ν' ασχοληθείς με τον εξωραϊσμό τους, μετά την παρέλευση της διέλευσης. Διότι, ή μπορεί να μετανιώσεις για την αλλαγή, ή μπορεί άλλα πράγματα να παραγγέλλεις και άλλα να σου φέρνουν ή να σου φτιάχνουν οι ειδικοί.

 

Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 15:16

Σελήνη σε Τετράγωνο με Ποσειδώνα

Η Σελήνη στις 20°Διδύμων  & ο Ποσειδώνας στις 20°Ιχθύων

Η όψη αυτή διαρκεί από Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 13:06 έως Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 17:16

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 12 Ιουνίου & από 8 έως 12 Μαρτίου

Η διάθεση του ατόμου είναι κυκλοθυμική και η αστάθεια χαρακτηρίζει τις πράξεις του και τα συναισθήματά του. Στο σπίτι δημιουργούνται ζημιές από αμέλεια, που προκαλούν έξοδα.

 

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 0:00

ΗΛΙΟΣ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Ο ΗΛΙΟΣ στις 19°Παρθένου  & ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ στις 19°Ιχθύων .

Η όψη αυτή διαρκεί από Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 6:00 έως Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 18:00

Από την πλανητική αυτή όψη επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 9 έως 13 Σεπτεμβρίου & από 7 έως 11 Μαρτίου

Το άτομο δέχεται υποσχέσεις από τους άλλους, οι οποίες δεν πρόκειται ποτέ να εκπληρωθούν. Οι στόχοι που βάζει είναι λάθος και οι αποφάσεις του δεν είναι αντικειμενικές.Η εξαπάτηση και η έλλειψη ρεαλισμού στην κρίση του ατόμου είναι τα βασικά χαρακτηριστικά αυτής της διέλευσης. Το άτομο δυσκολεύεται να πετύχει και συναντά συνεχώς εμπόδια. Δείχνει εμπιστοσύνη σε ανθρώπους που δεν την αξίζουν.

 

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020

Δίας σε στάση πριν πάρει την ορθή του πορεία.

Από Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020 [ 17° Αιγόκερω ] έως Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2020 [ 17° Αιγόκερω ]

Η περίοδος των δύο ημερών που ακολουθεί θέματα σχετικά με αυτά που δημιούργησε ο ανάδρομος Δίας, απαισιοδοξία, ανευθυνότητα, κλονισμός, επιπολαιότητα  αρχίζουν να εκλείπουν.

 

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 6:48

Σελήνη Κενή Πορείας

Η Σελήνη Κενή Πορείας θα διαρκέσει από Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 6:48 έως Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 10:22

Κατά τη διάρκεια της κενής Σεληνιακής πορείας δεν ευνοήστε:  Να σχεδιάζετε μελλοντικά σας σχέδια γιατί δεν θα ολοκληρωθούν, Να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Να κάνετε νέες γνωριμίες. Να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Ευνοήστε για :  Ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού. Εργασίες ρουτίνας. Διασκέδαση. Να κάνετε αρχή για να κόψετε βλαβερές συνήθειες όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Να καθαρίσετε το σπίτι, το κατάστημά σας ή το γραφείο σας.

 

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 7:49

Σελήνη σε εξάγωνο με Άρη

Η Σελήνη στις 28°Διδύμων  & ο Άρης στις 28°Κριού

Η όψη αυτή διαρκεί από Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 5:39 έως Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 9:49

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 16 έως 20 Ιουνίου & από 15 έως 19 Απριλίου

Η διάθεση είναι πολύ καλή και το άτομο που δέχεται τη διέλευση έχει έντονη την επιθυμία να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του.

 

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 11:23

Σελήνη στον Καρκίνο.

Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο έως Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 18:33

Η Σελήνη στο συναισθηματικό ζώδιο του Καρκίνου του οποίου και είναι κυβερνήτης τονίζει την νοσταλγία για το παρελθόν και κυρίως για τα παιδικά μας τα χρόνια, την επιθυμία της σύνδεσής μας με την οικογένεια, και την αναζήτηση των ριζών της οικογένειας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για να έχετε μια πιο κοντινή επαφή με το σπίτι και την μητέρα, για ν’ απολαύσετε παλιά μουσική και τραγούδια, για να επανασυνδεθείτε με άτομα του παρελθόντος, για να παρακολουθήσετε αισθηματικές ταινίες, για να κάνετε ένα θαλασσινό ρομαντικό ταξίδι ή για ν’ απολαύσετε ένα παραδοσιακό σπιτικό φαγητό. 

 

Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 5:48

Σελήνη σε Τετράγωνο με Ερμή

Η Σελήνη στις 10°Καρκίνου  & ο Ερμής στις 10°Ζυγού

Η όψη αυτή διαρκεί από Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 3:38 έως Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 7:48

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 29 Ιουνίου έως 3 Ιουλίου & από 30 Σεπτεμβρίου έως 4 Οκτωβρίου

Κακή διέλευση για να πάρετε αποφάσεις και να προγραμματίσετε το χρόνο σας. Τα άτομα που σας περιβάλλουν δεν σας δείχνουν κατανόηση, με την επίδραση αυτής της όψης, και το μεγαλύτερο δυστύχημα είναι ότι δεν μπορείτε να δείξετε ούτε εσείς.

 

Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 6:58

Σελήνη σε εξάγωνο με Ουρανό

Η Σελήνη στις 10°Καρκίνου  & ο Ουρανός στις 10°Ταύρου

Η όψη αυτή διαρκεί από Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 4:48 έως Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 8:58

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 29 Ιουνίου έως 3 Ιουλίου & από 27 Απριλίου έως 1 Μαΐου

Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.

 

Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 16:00

ΕΡΜΗΣ σε ΧΙΑΣΤΙ με ΟΥΡΑΝΟ

Ο ΕΡΜΗΣ στις 10°Ζυγού  & ο ΟΥΡΑΝΟΣ στις 10°Ταύρου .

Η όψη αυτή διαρκεί από Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 22:00 έως Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 10:00

Από την πλανητική αυτή όψη επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 30 Σεπτεμβρίου έως 4 Οκτωβρίου & από 27 Απριλίου έως 1 Μαΐου

Τα ζητήματα που θα προκύψουν στο διάστημα που θα πραγματοποιείται αυτή η διέλευση θα 'ναι ασταθή και δε θα 'χουν ουσιαστική πρακτική εφαρμογή. Πολλές φορές θα στριφογυρίζεις στο μυαλό σου εκκεντρικές ιδέες, επιζητώντας τον τρόπο να τις υλοποιήσεις αλλά πώς; Αν, τελικά, βρεις τον τρόπο, κράτησε τις επιφυλάξεις σου, έτσι ώστε να 'σαι προετοιμασμένος για την αποτυχία —αν συμβεί. Σ' αυτό το διάστημα, ίσως νιώσεις μία νευρική υπερένταση, η οποία μπορεί να σ' ακολουθεί και στο βραδινό σου ύπνο, προκαλώντας σου συχνά αϋπνίες. Απροσδόκητες συναντήσεις ή ειδήσεις πιθανόν να σου χαλούν τα σχέδια, με αποτέλεσμα μερικές φορές να μην μπορείς να κρύψεις την οργή σου. Σε υποσχέσεις που θα σου δίνονται, ή σε διαγωνισμούς, εφόσον βρίσκεσαι σε περίοδο εξετάσεων στη διάρκεια που πραγματοποιείται αυτή η διέλευση, μπορεί να χρειαστεί να επανέλθεις, καθώς όλα τώρα λειτουργούν με την έννοια της ρευστότητας.

 

Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 19:54

Σελήνη σε αντίθεση με Δία

Η Σελήνη στις 17°Καρκίνου  & ο Δίας στις 17°Αιγόκερω

Η όψη αυτή διαρκεί από Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 17:44 έως Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 21:54

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 6 έως 10 Ιουλίου & από 5 έως 9 Ιανουαρίου

Οι υπερβολές και οι καταχρήσεις προκαλούν την τάση για τεμπελιά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές εκκρεμότητες. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση δεν μπορεί να αξιολογήσει σωστά τις δυνάμεις του και μπλέκεται σε υποθέσεις στις οποίες δεν μπορεί να ανταποκριθεί.

 

Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 23:45

Σελήνη σε τρίγωνο με Ποσειδώνα

Η Σελήνη στις 20°Καρκίνου  & ο Ποσειδώνας στις 20°Ιχθύων

Η όψη αυτή διαρκεί από Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 21:35 έως Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 1:45

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 9 έως 13 Ιουλίου & από 8 έως 12 Μαρτίου

Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.

 

Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2020

Δίας Ορθόδρομος

Από Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2020 [ 17° Αιγόκερω ] έως Κυριακή 20 Ιουλίου 2021 [ 02° Ιχθύων ]

Αν εξαιρέσουμε τις περιόδους που ο Δίας  θα σχηματίζει άσχημες πλανητικές όψεις,  με  άλλους πλανήτες, η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για επέκταση, δανεισμό, μακρινά ταξίδια  και επαγγελματική εξέλιξη , αλλά και γενικά για  θέματα που εξουσιάζει αυτός ο επεκτατικός πλανήτης.

 

Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 1:44

Σελήνη σε εξάγωνο με Ήλιο 

Η Σελήνη στις 21°Καρκίνου  & ο Ήλιος στις 21°Παρθένου

Η όψη αυτή διαρκεί από Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 23:34 έως Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 3:44

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 10 έως 14 Ιουλίου & από 11 έως 15 Σεπτεμβρίου

Κάποια πρόταση θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα, γιατί με λίγη προσπάθεια θα βοηθήσει το άτομο να γίνει περισσότερο δημοφιλές στον τομέα του.

 

Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 5:19

Σελήνη σε αντίθεση με Πλούτωνα

Η Σελήνη στις 23°Καρκίνου  & ο Πλούτωνας στις 23°Αιγόκερω

Η όψη αυτή διαρκεί από Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 3:09 έως Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 7:19

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 12 έως 16 Ιουλίου & από 11 έως 15 Ιανουαρίου

Κάποιος κύκλος στη ζωή του ατόμου κλείνει οριστικά. Το άτομο δεν είναι έτοιμο να δεχτεί κάτι τέτοιο και οι ανασφάλειές του βγαίνουν στην επιφάνεια. Ταυτίζει το τέλος της κατάστασης με το τέλος της ζωή του-πολλές φορές-γιατί ο πόνος που νιώθει είναι δυσβάσταχτος. Ωστόσο τελικά, μέσα από αυτή την πολύ σκληρή περίοδο, ανακαλύπτει τις δυνάμεις του και την ικανότητά του να επιβιώνει και να αλλάζει ριζικά τη ζωή του, χρησιμοποιώντας την πείρα του παρελθόντος για τη μελλοντική του εξέλιξη και ευτυχία. Με μια τέτοια διέλευση, η καλύτερη αντίδραση είναι να ξεκινήσετε κάποια ψυχανάλυση, ώστε να βοηθηθείτε από την αρχή και να εντοπίσετε τις δυνάμεις σας, χωρίς να νιώσετε τον πόνο της μοναξιάς, που φέρνει συνήθως ο Πλούτωνας.

 

Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 10:36

Σελήνη σε αντίθεση με Κρόνο

Η Σελήνη στις 26°Καρκίνου  & ο Κρόνος στις 26°Αιγόκερω

Η όψη αυτή διαρκεί από Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 8:26 έως Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 12:36

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 16 έως 20 Ιουλίου & από 14 έως 18 Ιανουαρίου

Τα προβλήματα, το άγχος και η ανασφάλεια εξαντλούν το άτομο που δέχεται αυτή την όψη και προκαλούν υπερκόπωση. Για να μπορέσει το άτομο να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες, πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά και να κάνει υπομονή. Είναι δε απαραίτητο να καταλάβει, ότι πρέπει να τα καταφέρει μόνο του χωρίς τη βοήθεια των άλλων. Η διέλευση αυτή είναι πολύ άσχημη για νέα ξεκινήματα και για επενδύσεις.

 

Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 14:04

Σελήνη Κενή Πορείας

Η Σελήνη Κενή Πορείας θα διαρκέσει από Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 14:04 έως Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 17:32

Κατά τη διάρκεια της κενής Σεληνιακής πορείας δεν ευνοήστε:  Να σχεδιάζετε μελλοντικά σας σχέδια γιατί δεν θα ολοκληρωθούν, Να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Να κάνετε νέες γνωριμίες. Να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Ευνοήστε για :  Ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού. Εργασίες ρουτίνας. Διασκέδαση. Να κάνετε αρχή για να κόψετε βλαβερές συνήθειες όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Να καθαρίσετε το σπίτι, το κατάστημά σας ή το γραφείο σας.

 

Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 15:05

Σελήνη σε Τετράγωνο με Άρη

Η Σελήνη στις 28°Καρκίνου  & ο Άρης στις 28°Κριού

Η όψη αυτή διαρκεί από Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 12:55 έως Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 17:05

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 18 έως 22 Ιουλίου & από 15 έως 19 Απριλίου

Το άτομο που έχει αυτή τη διέλευση νιώθει πάρα πολύ άγχος, έχει πολλά νεύρα, όλα του φταίνε και πιστεύει ότι δεν μπορεί να βρει διεξόδους και να εκτονωθεί. Μία καλή αντίδραση είναι η σκληρή δουλειά, κατά προτίμηση χειρονακτική. Επίσης, η έντονη γυμναστική είναι το «φάρμακο» αυτής της όψης, γιατί βοηθά στην εκτόνωση και στην καλή κυκλοφορία. Η διέλευση αυτή προκαλεί πολλά νεύρα και την τάση να φερθούμε με οργή στους άλλους, σα να θέλουμε να τους εκδικηθούμε. Επειδή οι κινήσεις μας, όταν δεχόμαστε αυτή τη διέλευση, είναι πολύ νευρικές, μπορεί να έχουμε ατυχήματα, καψίματα ή κοψίματα με αιχμηρά

 

Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 18:33

Σελήνη στον Λέοντα.

Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο έως Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020 ώρα 21:38

Η Σελήνη στο φλογερό πύρινο ζώδιο του Λέοντα τονίζει την υπέρμετρη υπερηφάνεια και τον εγωκεντρικό χαρακτήρα του ατόμου, παράλληλα όμως μας βοηθάει για να ερωτευτούμε, για να βγάλουμε από μέσα μας την παιδική μας φύση και μαζί μ’ αυτή και την ξενοιασιά και την ανεμελιά και μας δημιουργεί την ανάγκη μας για ψυχαγωγία, διασκέδαση και αυτοπροβολή. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για διασκέδαση, χορό, ξεφάντωμα, για να οργανώσετε μια κοινωνική συγκέντρωση ή για να πάτε σε κάποιο πάρτι, για να φλερτάρετε ή και για να ερωτευτείτε. 

 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου