Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 23 έως 29 Νοεμβρίου 2020 από τον Δρ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΕΥ


ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

23 έως 29 Νοεμβρίου 2020

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

ΚΡΙΟΣ

Θα βρίσκετε τον εαυτό σας να εκτιμά περισσότερο τις δημιουργικές και εκφραστικές ιδιότητες τώρα.  Αυτή την περίοδο τονίζεται η εγκαρδιότητα στις σχέσεις και μια εσωτερική ανάγκη για να το ρίξετε κάπως έξω έστω και προσωρινά. Ακόμα κάποια επιθυμία σας για διασκέδαση μπορεί να σας κάνει να το παρακάνετε.  Πιθανόν νέο πρόσωπο στη ζωή σας, μπορεί να προκύψει. Το μυαλό σας θα είναι καθαρό και θα μπορεί να συγκεντρωθεί σε θέματα που χρειάζονται άμεση λύση.

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι μια περίοδος που δεν θα μπορείτε να μένετε απαθείς.  Θα βρίσκεστε συνεχώς σε κίνηση και σε ένα γρήγορο ρυθμό, προσπαθώντας να τα προλάβετε όλα.  Πάνω στη βιασύνη σας μπορεί να κάνετε σημαντικά λάθη.  Γι αυτό καλύτερα, μην παίρνετε ειδικότερα τώρα, μεγάλες αποφάσεις. Η τύχη σας χαμογελάει και ευνοείστε στα τυχερά παιχνίδια, όταν όμως αυτά παίζονται με σύνεση και μέτρο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτό   το  διάστημα  θα αναλώνετε  περισσότερο χρόνο  στη θεώρηση και οργάνωση της εργασίας  και  της  επαγγελματικής  σας ζωής. Οι αποφάσεις που θα πάρετε τώρα σε αισθηματικά και επαγγελματικά θέματα πιθανότατα να είναι  σωστές, επειδή θα  είστε  πιο σαφείς  και πιο αντικειμενικοί. Η συλλογή πολύτιμων πληροφοριών που αφορούν την Καριέρα ή μακροπρόθεσμα  σχέδιά  σας ευνοούνται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μη σας παρασύρουν κάποια γεγονότα του παρελθόντος στις τωρινές σας αποφάσεις.  Αναθεωρήστε την στάση σας προς στα άτομα που σας ζημίωσαν. Οι ερωτικές σας απολαύσεις και οι ρομαντικές σας τάσεις είναι πολύ τονισμένες αυτόν τον καιρό. Βασιστείτε στις σταθερές σχέσεις και αποφύγετε ιστορίες επιπόλαιες. Στον οικονομικό σας τομέα μην ανοίγεστε σε μη απαραίτητες αγορές και σε υπέρ καταναλωτισμό.

ΛΕΩΝ

Το   μυαλό   σας  θα  είναι   πολύ   σοβαρό   και εύκολα, θα μπορείτε να συγκεντρωθείτε σε εργασίες που  απαιτούν  δράση. Είναι καλή εποχή για να φροντίσετε τον επαγγελματικό σας τον τομέα. Προσπαθείτε  να  αποφύγετε άσκοπες κινήσεις που θα σας  απασχολούν από την εργασία σας. Τα ερωτικά σας θέματα απαιτούν υπεύθυνη διαχείριση. Λάθη, ειδικά αυτόν τον καιρό σ’ αυτόν τον τομέα, θα είναι επιζήμια για το κοντινό σας μέλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Στο διάστημα αυτό μπορεί να έρθουν κάποιες απογοητεύσεις  στον χώρο της εργασίας σας και να επιδράσουν αρνητικά πάνω σας και στην αποδοτικότητά σας. Στον ερωτικό σας τομέα φανείτε πιο τρυφεροί και λειτουργήστε περισσότερο με το συναίσθημα παρά με το μυαλό. Την εβδομάδα αυτή η υγεία σας χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα και προσοχή σε σχέση με τα κρυολογήματα και τους ιούς.

ΖΥΓΟΣ

Οι εσωτερικές σας συγκρούσεις εξομαλύνονται και αυτό τώρα σας βοηθά να επιδείξετε καλή εικόνα στον περιβάλλον σας. Στον οικονομικό σας τομέα αν έχετε κάνει πολλά ανοίγματα είναι καιρός να αρχίσετε να τα περιορίζετε και να τα τακτοποιείτε. Μην κάνετε περιττές αγορές και μην κλείνετε νέες οικονομικές συμφωνίες. Σε περίπτωση που διερωτάσθε αν σας εκτιμά ο κύκλος σας, αναζητήστε την απάντηση στην τακτική σας. Στα ερωτικά σας δείξτε αυτοσυγκράτηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Υπομονή και επιμονή είναι οι λέξεις που ταιριάζουν σε σας αυτήν την περίοδο. Κοντρολάρετε τα όνειρα σας και μην τα αφήνετε να σας επηρεάζουν ανεξέλεγκτα. Προσγειωθείτε στην πραγματικότητα. Τα οικονομικά σας θα χρειαστούν την  ιδιαίτερη φροντίδα σας. Όσο αφορά τα αισθηματικά σας θα πρέπει να τα χειριστείτε με γνώμονα την κοινή συναίνεση και όχι με τα ατομικά σας θέλω.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η επαγγελματική σας πρόοδος είναι σε συνάρτηση με τη δουλειά σας, που ανεξάρτητα από το πόσο πιεστική είναι, την αντιμετωπίζεται θετικά. Τώρα, μπορεί να ανταμειφθείτε είτε υλικά είτε ηθικά. Αν έχετε χρόνια νοσήματα τώρα είναι καιρός να κάνετε την κατάλληλη αγωγή και να προστατεύσετε την υγεία σας. Στα αισθηματικά σας θα υπάρξουν θετικές προοπτικές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πάλι δύο θέματα στην μέση. Τι θα γίνει τέλος πάντων με σας, μπλέκεστε σε δύο ή περισσότερα πράγματα ταυτοχρόνως. Αυτή την  εποχή όμως τα πράγματα αυτά μπορεί να συμβαίνουν παράλληλα και στον ερωτικό σας τον τομέα, συγκρατηθείτε. Διαλέξτε τώρα, μεταξύ των ευκαιριών που παρουσιάζονται, κάτι που πραγματικά το αξίζει και διατηρήστε το. Ο Έρωτας χτυπάει την πόρτα σας, ανοίχτε του μόνο στην περίπτωση που αισθάνεστε μόνοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτές τις μέρες θα ξεφύγετε από τα συνηθισμένα καθημερινά θέματα και τη ρουτίνα.  Νέες ιδέες και σχέδια θα σας προτρέπουν να προχωρήσετε ένα βήμα μπροστά. Τα πρωτοποριακά πράγματα θα είναι μέσα στις προτεραιότητές σας και δεν θα χάνετε την ευκαιρία να νοιώθετε εμπειρίες και περιπέτειες. Στον ερωτικό σας τον τομέα δείξτε κατανόηση και φροντίδα προς το άτομο της καρδιάς σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Κάποιες κοινωνικές επαφές θα αναπτερώσουν το ηθικό σας και θα κάνετε αλλαγές στη ζωή σας. Στα επαγγελματικά σας θα βρείτε λύσεις καθώς και σε προβλήματα που σας βασάνιζαν για καιρό. Δύσκολες υποθέσεις θα επιλυθούν αν κρατήσετε κάποια ισορροπία. Μιλήστε με τον σύντροφο σας και δείξτε του, το ενδιαφέρον σας, για τα προβλήματα του. Για τους αδέσμευτους από σας, νέα σχέση καραδοκεί, εντοπίστε την και εξετάστε την.

 


ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ

ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

23 έως 29 Νοεμβρίου 2020

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

 

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020 ώρα 15:38

Σελήνη σε τρίγωνο με Ερμή

Η Σελήνη στις 17°Ιχθύων  & ο Ερμής στις 17°Σκορπιού

Η όψη αυτή διαρκεί από Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020 ώρα 13:28 έως Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020 ώρα 17:38

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 5 έως 9 Μαρτίου & από 6 έως 10 Νοεμβρίου

Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.

 

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020 ώρα 17:31

Σελήνη σε συζυγία με Ποσειδώνα

Η Σελήνη & ο Ποσειδώνας στις 18°Ιχθύων

Η όψη αυτή διαρκεί από Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020 ώρα 15:21 έως Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020 ώρα 19:31

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 6 έως 10 Μαρτίου

Το άτομο περνά μια περίοδο συναισθηματικής έξαρσης. Ο ρομαντισμός του βρίσκεται στο αποκορύφωμα και κάνει ό,τι μπορεί για να δείξει τα συναισθήματά του στα άτομα που αγαπά, ενώ φροντίζει ιδιαίτερα για την οικογένειά του και δημιουργεί ένα πιο αρμονικό περιβάλλον στο σπίτι του.

 

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020 ώρα 3:18

Σελήνη σε εξάγωνο με Πλούτωνα

Η Σελήνη στις 23°Ιχθύων  & ο Πλούτωνας στις 23°Αιγόκερω

Η όψη αυτή διαρκεί από Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020 ώρα 1:08 έως Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020 ώρα 5:18

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 15 Μαρτίου & από 11 έως 15 Ιανουαρίου

Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.

 

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020 ώρα 6:47

Σελήνη σε εξάγωνο με Δία

Η Σελήνη στις 24°Ιχθύων  & ο Δίας στις 24°Αιγόκερω

Η όψη αυτή διαρκεί από Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020 ώρα 4:37 έως Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020 ώρα 8:47

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 12 έως 16 Μαρτίου & από 12 έως 16 Ιανουαρίου

Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.

 

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020 ώρα 12:44

Σελήνη Κενή Πορείας

Η Σελήνη Κενή Πορείας θα διαρκέσει από Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020 ώρα 12:44 έως Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020 ώρα 17:04

Κατά τη διάρκεια της κενής Σεληνιακής πορείας δεν ευνοήστε:  Να σχεδιάζετε μελλοντικά σας σχέδια γιατί δεν θα ολοκληρωθούν, Να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Να κάνετε νέες γνωριμίες. Να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Ευνοήστε για :  Ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού. Εργασίες ρουτίνας. Διασκέδαση. Να κάνετε αρχή για να κόψετε βλαβερές συνήθειες όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Να καθαρίσετε το σπίτι, το κατάστημά σας ή το γραφείο σας.

 

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020 ώρα 12:45

Σελήνη σε εξάγωνο με Κρόνο

Η Σελήνη στις 27°Ιχθύων  & ο Κρόνος στις 27°Αιγόκερω

Η όψη αυτή διαρκεί από Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020 ώρα 10:35 έως Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020 ώρα 14:45

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 15 έως 19 Μαρτίου & από 15 έως 19 Ιανουαρίου

Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.

 

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020 ώρα 17:05

Σελήνη στον Κριό.

Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο έως Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020 ώρα 5:44

Η Σελήνη στο δυναμικό και ανυπόμονο πύρινο ζώδιο του Κριού τονίζει την ενεργητικότητα, την ένταση, την βιασύνη, την φλογερότητα, τον ενθουσιασμό, το πάθος αλλά και την ανυπομονησία σε όλους τους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο  για  να ξεκινήσουμε κάποια νέα δυναμική προσπάθεια, για να υποστηρίξουμε τα συμφέροντά μας, να πάρουμε πρωτοβουλίες. Το ίδιο χρονικό διάστημα όμως είναι ακατάλληλο για να δράσουμε ανταγωνιστικά και για να πάρουμε βιαστικές και επιπόλαιες αποφάσεις.

 

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020 ώρα 23:12

Σελήνη σε τρίγωνο με Ήλιο 

Η Σελήνη στις 03°Κριού  & ο Ήλιος στις 03°Τοξότη

Η όψη αυτή διαρκεί από Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2020 ώρα 21:02 έως Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020 ώρα 1:12

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 21 έως 25 Μαρτίου & από 22 έως 26 Νοεμβρίου

Είναι μια άριστη διέλευση, που δίνει ζωτικότητα και καλή διάθεση στο άτομο και το κάνει πολύ γοητευτικό. Ιδανική διέλευση για διεκπεραιώσεις εκκρεμοτήτων που αφορούν σε επαγγελματικά θέματα. Επίσης, για όσους κάνουν επαγγέλματα που θέλουν δημοσιότητα, είναι ιδανική διέλευση για να παρουσιαστούν στο κοινό.

 

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020 ώρα 1:39

Σελήνη σε συζυγία με Άρη

Η Σελήνη & ο Άρης στις 16°Κριού

Η όψη αυτή διαρκεί από Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2020 ώρα 23:29 έως Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020 ώρα 3:39

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 3 έως 7 Απριλίου

Η διάθεση είναι λίγο άσχημη και οι τάσεις του ατόμου είναι εριστικές. Ωστόσο, μ’ αυτή τη διέλευση έχουμε την ευκαιρία να διεκπεραιώσουμε πολλές εκκρεμότητες της καθημερινότητας και μάλιστα πράγματα που σε άλλες φάσεις μας φαίνονται αρκετά επίπονα. Σ’ αυτήν την περίπτωση η έντονη δράση εκτονώνει και δε χρειάζονται οι διαπληκτισμοί για την εκτόνωση. Τα νεύρα και οι εκνευρισμοί είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της όψης, που για να αντιμετωπιστεί, χρειάζεται να είμαστε διαρκώς απασχολημένοι με κάτι, ώστε να εκτονώνουμε εκεί τη δράση μας.

 

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020 ώρα 15:50

Σελήνη σε Τετράγωνο με Πλούτωνα

Η Σελήνη στις 23°Κριού  & ο Πλούτωνας στις 23°Αιγόκερω

Η όψη αυτή διαρκεί από Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020 ώρα 13:40 έως Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020 ώρα 17:50

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 10 έως 14 Απριλίου & από 11 έως 15 Ιανουαρίου

Κάποιος κύκλος στη ζωή του ατόμου κλείνει οριστικά. Το άτομο δεν είναι έτοιμο να δεχτεί κάτι τέτοιο και οι ανασφάλειές του βγαίνουν στην επιφάνεια. Ταυτίζει το τέλος της κατάστασης με το τέλος της ζωή του-πολλές φορές-γιατί ο πόνος που νιώθει είναι δυσβάσταχτος. Ωστόσο τελικά, μέσα από αυτή την πολύ σκληρή περίοδο, ανακαλύπτει τις δυνάμεις του και την ικανότητά του να επιβιώνει και να αλλάζει ριζικά τη ζωή του, χρησιμοποιώντας την πείρα του παρελθόντος για τη μελλοντική του εξέλιξη και ευτυχία. Με μια τέτοια διέλευση, η καλύτερη αντίδραση είναι να ξεκινήσετε κάποια ψυχανάλυση, ώστε να βοηθηθείτε από την αρχή και να εντοπίσετε τις δυνάμεις σας, χωρίς να νιώσετε τον πόνο της μοναξιάς, που φέρνει συνήθως ο Πλούτωνας.

 

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020 ώρα 20:14

Σελήνη σε Τετράγωνο με Δία

Η Σελήνη στις 25°Κριού  & ο Δίας στις 25°Αιγόκερω

Η όψη αυτή διαρκεί από Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020 ώρα 18:04 έως Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020 ώρα 22:14

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 12 έως 16 Απριλίου & από 13 έως 17 Ιανουαρίου

Οι υπερβολές και οι καταχρήσεις προκαλούν την τάση για τεμπελιά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές εκκρεμότητες. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση δεν μπορεί να αξιολογήσει σωστά τις δυνάμεις του και μπλέκεται σε υποθέσεις στις οποίες δεν μπορεί να ανταποκριθεί.

 

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020

Ποσειδώνας σε στάση πριν πάρει την ορθή του πορεία.

Από Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020 [ 18° Ιχθύων ] έως Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020 [ 18° Ιχθύων ]

Η περίοδος των δύο ημερών που ακολουθεί θέματα σχετικά με αυτά που δημιούργησε ο ανάδρομος Ποσειδώνας, αυταπάτες, παραλογισμοί, έξεις,  αρχίζουν να εκλείπουν.

 

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020 ώρα 1:00

ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με ΟΥΡΑΝΟ

Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ στις 07°Σκορπιού  & ο ΟΥΡΑΝΟΣ στις 07°Ταύρου

Η όψη αυτή διαρκεί από Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020 ώρα 7:00 έως Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020 ώρα 19:00

Από την πλανητική αυτή όψη επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 27 έως 31 Οκτωβρίου & από 24 έως 28 Απριλίου

Εντελώς απρόσμενα, τη στιγμή που κανείς δεν το περιμένει, διαλύεται μια σχέση και το άτομο βρίσκεται προβληματισμένο και μετέωρο, χάνοντας τον έλεγχο και χωρίς να μπορεί να αντιδράσει. Αυτή η όψη μπορεί να προκαλέσει και οικονομικά προβλήματα καθώς παρουσιάζονται απρόοπτα έξοδα και το άτομο βγαίνει εκτός προϋπολογισμού.

 

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020 ώρα 1:44

Σελήνη Κενή Πορείας

Η Σελήνη Κενή Πορείας θα διαρκέσει από Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020 ώρα 1:44 έως Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020 ώρα 5:43

Κατά τη διάρκεια της κενής Σεληνιακής πορείας δεν ευνοήστε:  Να σχεδιάζετε μελλοντικά σας σχέδια γιατί δεν θα ολοκληρωθούν, Να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Να κάνετε νέες γνωριμίες. Να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Ευνοήστε για :  Ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού. Εργασίες ρουτίνας. Διασκέδαση. Να κάνετε αρχή για να κόψετε βλαβερές συνήθειες όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Να καθαρίσετε το σπίτι, το κατάστημά σας ή το γραφείο σας.

 

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020 ώρα 1:45

Σελήνη σε Τετράγωνο με Κρόνο

Η Σελήνη στις 28°Κριού  & ο Κρόνος στις 28°Αιγόκερω

Η όψη αυτή διαρκεί από Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020 ώρα 23:35 έως Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020 ώρα 3:45

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 15 έως 19 Απριλίου & από 16 έως 20 Ιανουαρίου

Τα προβλήματα, το άγχος και η ανασφάλεια εξαντλούν το άτομο που δέχεται αυτή την όψη και προκαλούν υπερκόπωση. Για να μπορέσει το άτομο να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες, πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά και να κάνει υπομονή. Είναι δε απαραίτητο να καταλάβει, ότι πρέπει να τα καταφέρει μόνο του χωρίς τη βοήθεια των άλλων. Η διέλευση αυτή είναι πολύ άσχημη για νέα ξεκινήματα και για επενδύσεις.

 

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020 ώρα 5:44

Σελήνη στον Ταύρο.

Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο έως Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020 ώρα 18:17

Η Σελήνη στο ζώδιο του σταθερού Ταύρου τονίζει τον αισθησιασμό, την απόλαυση νέων γευστικών απολαύσεων, την αναζήτηση της υλικής και της συναισθηματικής σταθερότητας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για ν’ ασχοληθούμε με την περιποίηση του σώματός μας και κυρίως του προσώπου μας, ν’ ακούσουμε τις αγαπημένες μας μελωδίες, να φάμε το αγαπημένο μας φαγητό και να βρούμε τρόπους για την καλυτέρευση των οικονομικών μας. 

 

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020 ώρα 21:10

Σελήνη σε συζυγία με Ουρανό

Η Σελήνη & ο Ουρανός στις 07°Ταύρου

Η όψη αυτή διαρκεί από Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020 ώρα 19:00 έως Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020 ώρα 23:10

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 24 έως 28 Απριλίου

Ξαφνικά και αναπάντεχα στη ζωή του ατόμου εμφανίζονται νέα άτομα και αποκτά καινούργια ενδιαφέροντα που κάνουν τη ζωή του πιο περιπετειώδη και συναρπαστική.

 

Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020 ώρα 21:24

Σελήνη σε αντίθεση με Αφροδίτη

Η Σελήνη στις 07°Ταύρου  & η Αφροδίτη στις 07°Σκορπιού

Η όψη αυτή διαρκεί από Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020 ώρα 19:14 έως Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2020 ώρα 23:24

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 24 έως 28 Απριλίου & από 27 έως 31 Οκτωβρίου

Η έλλειψη κατανόησης και το συναισθηματικό «μπέρδεμα» είναι οι βασικές αιτίες που οδηγούν σε λανθασμένες ενέργειες σε κοινωνικά θέματα, αλλά και σε κακούς χειρισμούς οικογενειακών προβλημάτων. Η διέλευση αυτή δημιουργεί την τάση για ασύστολες σπατάλες και για μανία καταναλωτισμού.

 

Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2020 ώρα 18:28

Σελήνη σε εξάγωνο με Ποσειδώνα

Η Σελήνη στις 18°Ταύρου  & ο Ποσειδώνας στις 18°Ιχθύων

Η όψη αυτή διαρκεί από Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2020 ώρα 16:18 έως Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2020 ώρα 20:28

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 6 έως 10 Μαΐου & από 6 έως 10 Μαρτίου

Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.

 

Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020

Ποσειδώνας Ορθόδρομος

Από Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020 [ 18° Ιχθύων ] έως Παρασκευή 25 Ιουλίου 2021 [ 23° Ιχθύων ]

Αν εξαιρέσουμε τις περιόδους που ο Ποσειδώνας  θα σχηματίζει άσχημες πλανητικές όψεις,  με  άλλους πλανήτες, η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για καλλιτεχνικές δημιουργίες , πραγματοποίηση του οράματός μας, εμπνεύσεις , αλλά και γενικά για  θέματα που εξουσιάζει αυτός ο πλανήτης του βαθέως ψυχισμού.

 

Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020 ώρα 4:39

Σελήνη σε τρίγωνο με Πλούτωνα

Η Σελήνη στις 23°Ταύρου  & ο Πλούτωνας στις 23°Αιγόκερω

Η όψη αυτή διαρκεί από Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020 ώρα 2:29 έως Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020 ώρα 6:39

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 15 Μαΐου & από 11 έως 15 Ιανουαρίου

Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.

 

Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020 ώρα 9:53

Σελήνη σε τρίγωνο με Δία

Η Σελήνη στις 25°Ταύρου  & ο Δίας στις 25°Αιγόκερω

Η όψη αυτή διαρκεί από Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020 ώρα 7:43 έως Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020 ώρα 11:53

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 13 έως 17 Μαΐου & από 13 έως 17 Ιανουαρίου

Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.

 

Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020 ώρα 10:00

ΗΛΙΟΣ σε ΧΙΑΣΤΙ με ΟΥΡΑΝΟ

Ο ΗΛΙΟΣ στις 07°Τοξότη  & ο ΟΥΡΑΝΟΣ στις 07°Ταύρου .

Η όψη αυτή διαρκεί από Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2020 ώρα 16:00 έως Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020 ώρα 4:00

Από την πλανητική αυτή όψη επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 26 έως 30 Νοεμβρίου & από 24 έως 28 Απριλίου

Δεν είναι κατάλληλο το διάστημα που επηρεάζεται απ' αυτή τη διέλευση να πραγματοποιήσεις αλλαγές. Από το γεγονός και μόνο ότι θα βρίσκεσαι πολύ συχνά σε κατάσταση νευρικότητας, ανησυχίας κι έλλειψης ικανοποίησης, μπορεί να προκαλέσεις δυσάρεστες καταστάσεις. Ή, εφόσον αποφασίσεις να κάνεις κάποια αλλαγή, να μην καταφέρεις τελικά να την οριστικοποιήσεις. Ίσως χρειαστεί να ξαναγυρίσεις στα παλιά ή να ξανακάνεις κι άλλη αλλαγή.

 

Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020 ώρα 10:32

Σελήνη σε αντίθεση με Ερμή

Η Σελήνη στις 26°Ταύρου  & ο Ερμής στις 26°Σκορπιού

Η όψη αυτή διαρκεί από Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020 ώρα 8:22 έως Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020 ώρα 12:32

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 14 έως 18 Μαΐου & από 15 έως 19 Νοεμβρίου

Κακή διέλευση για να πάρετε αποφάσεις και να προγραμματίσετε το χρόνο σας. Τα άτομα που σας περιβάλλουν δεν σας δείχνουν κατανόηση, με την επίδραση αυτής της όψης, και το μεγαλύτερο δυστύχημα είναι ότι δεν μπορείτε να δείξετε ούτε εσείς.

 

Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020 ώρα 14:47

Σελήνη Κενή Πορείας

Η Σελήνη Κενή Πορείας θα διαρκέσει από Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020 ώρα 14:47 έως Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020 ώρα 18:16

Κατά τη διάρκεια της κενής Σεληνιακής πορείας δεν ευνοήστε:  Να σχεδιάζετε μελλοντικά σας σχέδια γιατί δεν θα ολοκληρωθούν, Να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Να κάνετε νέες γνωριμίες. Να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Ευνοήστε για :  Ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού. Εργασίες ρουτίνας. Διασκέδαση. Να κάνετε αρχή για να κόψετε βλαβερές συνήθειες όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Να καθαρίσετε το σπίτι, το κατάστημά σας ή το γραφείο σας.

 

Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020 ώρα 14:48

Σελήνη σε τρίγωνο με Κρόνο

Η Σελήνη στις 28°Ταύρου  & ο Κρόνος στις 28°Αιγόκερω

Η όψη αυτή διαρκεί από Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020 ώρα 12:38 έως Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020 ώρα 16:48

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 16 έως 20 Μαΐου & από 16 έως 20 Ιανουαρίου

Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.

 

Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020 ώρα 18:17

Σελήνη στους Διδύμους.

Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο έως Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 5:33

Η Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων του μεταβλητού αυτού αέρινου ζωδίου. τονίζει την επικοινωνία όλων των ειδών, την ομιλία, την ευγλωττία, την κίνηση, αλλά και την νευρικότητα και την ανησυχία.  Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για να επικοινωνήσουμε με αδέλφια, με κοντινούς συγγενείς, με φίλους και γνωστούς, να πάμε ένα κοντινό ταξίδι, να προβάλουμε τις ιδέες μας, να συζητήσουμε για σοβαρά ή και για λιγότερο σοβαρά θέματα, για να κουτσομπολέψουμε, για να στείλουμε e-mail, για να τηλεφωνήσουμε ή για να ασχοληθούμε με το διαδίκτυο. Στο ίδιο χρονικό διάστημα θα πρέπει να προσέξουμε, μήπως από παρόρμηση, παρανοήσουμε την λεκτική σημασία αυτών που θ’ ακούσουμε.

 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου