Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 9 έως 15 Νοεμβρίου 2020 από τον Δρ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΕΥ

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

9 έως 15 Νοεμβρίου 2020

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

ΚΡΙΟΣ

Αυτόν τον καιρό, θα βρίσκεστε σε αναζήτηση απολαύσεων.  Οι επιθυμίες σας, θα έχουν σαν χαρακτηριστικό τους το ανικανοποίητο. Θα αντιδράτε έντονα και ίσως αυτό γίνει αιτία  για κάποιους εκνευρισμούς. Ένα αίσθημα αυθορμητισμού εξ άλλου στα συναισθηματικά σας, μπορεί να σας αυξήσει υπερβολικά τις υποχρεώσεις σας, σε σημείο τέτοιο, που να δυσκολευτείτε να ανταποκριθείτε σ’ αυτές.

ΤΑΥΡΟΣ

Και τώρα καλείστε να οργανώσετε την ζωή σας. Η υπεραισιοδοξία σας όμως θα σας κάνει να παραβλέπετε τις λεπτομέρειες. Θα σας παρουσιάζονται, αρκετές ευκαιρίες για φιλία, ευχάριστες γνωριμίες και απολαυστικές κοινωνικές επαφές.  Οι προσωπικές σας σχέσεις θα είναι αρμονικές αν από την πλευρά σας τηρήσετε χαμηλούς τόνους.  Οι οικονομικές διαπραγματεύσεις ευνοούνται και είναι πολύ πιθανό να έχετε κάποια οικονομικά οφέλη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μη σας παρασύρουν κάποια γεγονότα του παρελθόντος στις τωρινές σας αποφάσεις.  Αναθεωρήστε την στάση σας προς στα άτομα που σας ζημίωσαν. Οι ερωτικές σας απολαύσεις και οι ρομαντικές σας τάσεις είναι πολύ τονισμένες αυτόν τον καιρό. Βασιστείτε στα σταθερά και αποφύγετε ιστορίες επιπόλαιες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ευκαιρίες θα έχετε αυτές τις μέρες στην αισθηματική σας ζωή, καθώς θα διαθέτετε γοητεία πάνω στους άλλους. Όσοι είστε μόνοι, θα έχετε πολλές πιθανότητες να καλύψετε την μοναξιά σας, αρκεί να ενεργοποιήσετε το ερωτικό σας περισκόπιο. Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν να ανεβείτε στα θέματα που σας απασχολούν, αποφεύγοντας τυχόν ανταγωνισμούς.

ΛΕΩΝ

Οι ημέρες αυτές σας θέλουν προσεκτικούς με το οικογενειακό σας περιβάλλον και κυρίως με την πατρική σας την οικογένεια. Αποφύγετε τις μικρό-παρεξηγήσεις και μην εναντιώνεστε με τους οικείους σας. Αυτές τις μέρες προσέξτε την υγεία σας, κυρίως τον ψυχολογικό σας τομέα. Μειώστε το πείσμα σας και τις αμετάθετες θέσεις σας, που όχι μόνο δεν σας εξυπηρετούν άλλα αντίθετα σας ζημιώνουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν έχετε αυτό τον καιρό να επικοινωνήσετε με κάποια άτομα με τα οποία επιδιώκετε επανασύνδεση ή με κάποιους ανταγωνιστές να έλθετε σε επαφή τώρα, γιατί υπάρχουν υποσχέσεις επιτυχίας. Καιρός να επωφεληθείτε να αναπτύξετε τα σχέδια σας σε συνεργάτες σας, γιατί αν δεν εντυπωσιαστούν τώρα, στο μέλλον δεν θα σας ακούσουν ποτέ.  Τώρα θα φανείτε στο περιβάλλον σας πιο υπεύθυνοι. Θα διαθέτετε άφθονη υπομονή, για να ξεπεράσετε τις δυσκολίες. 

ΖΥΓΟΣ

Η νευρικότητα που θα σας χαρακτηρίζει αυτές τις μέρες θα σας κάνει να αντιδράτε σε οποιεσδήποτε υποδείξεις των άλλων. Θα αισθάνεστε κάπως κουρασμένοι για θέματα της καθημερινότητας. Αντί να κλειστείτε στον εαυτό σας, λόγω εγκλεισμού χρησιμοποιήστε αυτό το χρονικό διάστημα εποικοδομητικά. Πολλές είναι οι εκκρεμότητες που έχετε αφήσει στο παρελθόν, διεκπεραιώστε τες, έστω κι’ από το σπίτι σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πολλές ευκαιρίες για σας δίνονται αυτές τις μέρες, που θα πρέπει να τις εκμεταλλευθείτε επαρκώς. Τώρα για σας, που αισθάνεστε μόνοι, σας δίνεται η τάση και η ευκαιρία για διαδικτυακές κατακτήσεις. Σε κάποιες από αυτές, ίσως αναζητηθούν και συζητηθούν  κοινά προβλήματά σας. Όμως οι ημέρες αυτές μπορεί να δημιουργήσουν και μια τάση για αντιθέσεις και αντεγκλήσεις με κοντινά σας πρόσωπα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτή είναι μια αντιφατική εποχή που μπορεί κάπως να σας μπερδέψει. Οι συμπάθειες και οι αντιπάθειες σας θα γίνονται πιο έντονες. Λόγω αυτών των καταστάσεων και στην προσπάθειά σας να κοντρολάρετε την ζωή σας μπορεί να ξεφύγετε από την κοινώς αποδεκτή τακτική.  Στον ερωτικό σας τον τομέα μην βιάζεστε να βγάλετε βιαστικά συμπεράσματα. Δράστε με σύνεση και υπομονή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Καθοριστικές αποφάσεις και μακροπρόθεσμα σχέδια  ευνοούνται αυτόν τον καιρό και ιδίως εκείνων από σας που έχουν γεννηθεί στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Η σωστή κρίση σας θα λαμβάνεται υπ’ όψιν. Επίσης είναι πιθανό να προσεγγίσετε εξ αποστάσεως, άτομα που θα  προσφέρουν βοήθεια στην εργασία σας. Ακόμα  ευνοείστε στο να ξεκαθαρίσετε και να βάλετε τις δουλείες σας, σε σωστή σειρά. Επίσης τα συναισθηματικά σας, θα πρέπει να τα βάλετε σε κάποια τάξη αν στο παρελθόν τα είχατε σε ακαταστασία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα πράγματα στον ερωτικό σας τομέα ξεκαθαρίζουν. Παράλληλα όμως το άγχος σας, έχει γίνει τον τελευταίο καιρό μέρος της ζωής σας. Αποβάλλεται το και αφήστε τον χρόνο, να ενεργήσει προς το συμφέρον σας. Η ευαισθησία αυτής της περιόδου θα πρέπει να αξιοποιηθεί θετικά. Τα φλογερά σας αισθήματα δεν θα πρέπει να σας οδηγήσουν και σε λάθη. Περιορίστε, άσκοπες δαπάνες που κάνετε, για λόγους εντυπωσιασμού και καλοπέρασης.

ΙΧΘΥΕΣ

Αφήστε τις αναμνήσεις του παρελθόντος στον χρόνο και ζήστε το παρόν με όλες σας τις αισθήσεις. Για τους αδέσμευτους, νέα σχέση έστω και διαδικτυακά, μπορεί να προκύψει, αυτές τις ημέρες. Όσοι έχετε καινό στον συναισθηματικό σας τομέα εκμεταλλευτείτε αυτές τις ευκαιρίες. Για τους υπολοίπους οι πλανήτες συνιστούν αυτοσυγκράτηση και συναισθηματική προσήλωση.

 

 ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ

& ΟΨΕΙΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

9 έως 15 Νοεμβρίου 2020

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

 

Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020 ώρα 0:00

ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με ΑΡΗ

Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ στις 15°Ζυγού  & ο ΆΡΗΣ στις 15°Κριού .

Η όψη αυτή διαρκεί από Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2020 ώρα 6:00 έως Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020 ώρα 18:00

Από την πλανητική αυτή όψη επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 5 έως 9 Οκτωβρίου & από 2 έως 6 Απριλίου

Η διέλευση αυτή δείχνει ότι οι άλλοι μπερδεύουν λίγο το άτομο, που τη δέχεται κι αυτό, με τη σειρά του, μπερδεύει τους άλλους. Η συμπεριφορά τόσο η δική του όσο και των άλλων χαρακτηρίζεται από έλλειψη σταθερότητας. Τα πάθη, οι ζήλιες και οι ανασφάλειες που υπάρχουν μεταξύ δύο ερωτευμένων, βγαίνουν στην επιφάνεια και είναι πολύ συνηθισμένο να δημιουργηθούν σκηνές. Η καλύτερη αντίδραση σ΄αυτή τη διέλευση, είναι να «κάνετε έρωτα κι όχι πόλεμο».

 

Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020 ώρα 13:03

Σελήνη Κενή Πορείας

Η Σελήνη Κενή Πορείας θα διαρκέσει από Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020 ώρα 13:03 έως Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020 ώρα 15:29

Κατά τη διάρκεια της κενής Σεληνιακής πορείας δεν ευνοήστε:  Να σχεδιάζετε μελλοντικά σας σχέδια γιατί δεν θα ολοκληρωθούν, Να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Να κάνετε νέες γνωριμίες. Να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Ευνοήστε για :  Ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού. Εργασίες ρουτίνας. Διασκέδαση. Να κάνετε αρχή για να κόψετε βλαβερές συνήθειες όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Να καθαρίσετε το σπίτι, το κατάστημά σας ή το γραφείο σας.

 

Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020 ώρα 13:04

Σελήνη σε εξάγωνο με Ερμή

Η Σελήνη στις 28°Λέοντα  & ο Ερμής στις 28°Ζυγού

Η όψη αυτή διαρκεί από Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020 ώρα 10:54 έως Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020 ώρα 15:04

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 18 έως 22 Αυγούστου  & από 18 έως 22 Οκτωβρίου

Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.

 

Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020 ώρα 15:30

Σελήνη στην Παρθένο

Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο έως Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020 ώρα 18:10

Η Σελήνη στο συντηρητικό γήινο ζώδιο της Παρθένου τονίζει την καθημερινότητά μας, την προσφορά μας προς τους άλλους, την ανάγκη διευθέτησης των υποχρεώσεών μας, την ενασχόλησή μας με την υγεία μας, αλλά παράλληλα μας δίνει μια διάθεση για να κουτσομπολέψουμε και για να κριτικάρουμε τους γύρω μας. Το χρονικό αυτό διάστημα μας βοηθάει για ν’ αναθεωρήσουμε τις διατροφικές μας συνήθειες με στόχο την βελτίωσης της υγείας μας, για να οργανώσουμε το νοικοκυριό μας και απαλλαγούμε από άχρηστα πράγματα, για να αρχίσουμε μια δίαιτα ή για να μπούμε σε ένα νέο πρόγραμμα γυμναστικής, για να διευθετήσουμε καθυστερημένες υποχρεώσεις μας.

 

Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2020 ώρα 5:51

Σελήνη σε τρίγωνο με Ουρανό

Η Σελήνη στις 08°Παρθένου  & ο Ουρανός στις 08°Ταύρου

Η όψη αυτή διαρκεί από Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2020 ώρα 3:41 έως Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2020 ώρα 7:51

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 28 Αυγούστου  έως 1 Σεπτεμβρίου & από 25 έως 29 Απριλίου

Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.

 

Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2020 ώρα 7:00

ΗΛΙΟΣ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Ο ΗΛΙΟΣ στις 18°Σκορπιού  & ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ στις 18°Ιχθύων .

Η όψη αυτή διαρκεί από Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2020 ώρα 13:00 έως Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020 ώρα 1:00

Από την πλανητική αυτή όψη επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 7 έως 11 Νοεμβρίου & από 6 έως 10 Μαρτίου

Η διαίσθηση λειτουργεί άριστα και βοηθά το άτομο να ξεπεράσει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει. Η φιλανθρωπία και τα αγνά συναισθήματα ενισχύονται από αυτή την επίδραση, ενώ υπάρχει μία τάση για αναφορά σε μυστικιστικά θέματα. Η διέλευση αυτή είναι πολύ καλή, γιατί δίνει την ευκαιρία στο άτομο να πραγματοποιήσει κάποιο όνειρό του ή να ασχοληθεί με πράγματα που είναι πολύ δημιουργικά και του εξασφαλίζουν ικανοποίηση και χαρά, γιατί ανταποκρίνονται στον ιδεαλισμό του.

 

Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2020 ώρα 22:42

Σελήνη σε αντίθεση με Ποσειδώνα

Η Σελήνη στις 18°Παρθένου  & ο Ποσειδώνας στις 18°Ιχθύων

Η όψη αυτή διαρκεί από Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2020 ώρα 20:32 έως Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020 ώρα 0:42

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 12 Σεπτεμβρίου & από 6 έως 10 Μαρτίου

Η διάθεση του ατόμου είναι κυκλοθυμική και η αστάθεια χαρακτηρίζει τις πράξεις του και τα συναισθήματά του. Στο σπίτι δημιουργούνται προβλήματα, κυρίως στα υδραυλικά, που προκαλούν έξοδα και φασαρίες.

 

Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2020 ώρα 23:53

Σελήνη σε εξάγωνο με Ήλιο 

Η Σελήνη στις 18°Παρθένου  & ο Ήλιος στις 18°Σκορπιού

Η όψη αυτή διαρκεί από Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2020 ώρα 21:43 έως Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020 ώρα 1:53

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 12 Σεπτεμβρίου & από 7 έως 11 Νοεμβρίου

Κάποια πρόταση θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα, γιατί με λίγη προσπάθεια θα βοηθήσει το άτομο να γίνει περισσότερο δημοφιλές στον τομέα του.

 

Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2020 ώρα 23:56

Ο πλανήτης ΕΡΜΗΣ στο ζώδιο του ΣΚΟΡΠΙΟ

Θα παραμείνει σ’ αυτό το ζώδιο από Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2020 ώρα 23:56 έως Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 21:51

Είμαστε απόλυτα ειλικρινείς με αποτέλεσμα να πληγώνουμε τους άλλους. Οι ιδέες και οι αποφάσεις μας είναι εμποτισμένες με έντονα συναισθήματα και ψάχνουμε να μάθουμε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για τα πάντα και τους άλλους, ενώ αποκαλύπτουμε ελάχιστα πράγματα για τον εαυτό μας. Στις συζητήσεις μας είμαστε άκαμπτοι και δογματικοί και βγαίνουμε στην επίθεση αν μας αμφισβητούν.

 

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020 ώρα 5:54

Σελήνη σε τρίγωνο με Δία

Η Σελήνη στις 22°Παρθένου  & ο Δίας στις 22°Αιγόκερω

Η όψη αυτή διαρκεί από Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020 ώρα 3:44 έως Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020 ώρα 7:54

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 12 έως 16 Σεπτεμβρίου & από 10 έως 14 Ιανουαρίου

Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.

 

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020 ώρα 6:20

Σελήνη σε τρίγωνο με Πλούτωνα

Η Σελήνη στις 22°Παρθένου  & ο Πλούτωνας στις 22°Αιγόκερω

Η όψη αυτή διαρκεί από Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020 ώρα 4:10 έως Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020 ώρα 8:20

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 12 έως 16 Σεπτεμβρίου & από 10 έως 14 Ιανουαρίου

Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.

 

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020 ώρα 12:57

Σελήνη Κενή Πορείας

Η Σελήνη Κενή Πορείας θα διαρκέσει από Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020 ώρα 12:57 έως Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020 ώρα 18:09

Κατά τη διάρκεια της κενής Σεληνιακής πορείας δεν ευνοήστε:  Να σχεδιάζετε μελλοντικά σας σχέδια γιατί δεν θα ολοκληρωθούν, Να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Να κάνετε νέες γνωριμίες. Να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Ευνοήστε για :  Ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού. Εργασίες ρουτίνας. Διασκέδαση. Να κάνετε αρχή για να κόψετε βλαβερές συνήθειες όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Να καθαρίσετε το σπίτι, το κατάστημά σας ή το γραφείο σας.

 

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020 ώρα 12:58

Σελήνη σε τρίγωνο με Κρόνο

Η Σελήνη στις 26°Παρθένου  & ο Κρόνος στις 26°Αιγόκερω

Η όψη αυτή διαρκεί από Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020 ώρα 10:48 έως Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020 ώρα 14:58

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 16 έως 20 Σεπτεμβρίου & από 14 έως 18 Ιανουαρίου

Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.

 

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020 ώρα 18:10

Σελήνη στον Ζυγό.

Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο έως Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020 ώρα 18:19

Η Σελήνη στο συντροφικό και αρμονικό αέρινο ζώδιο του Ζυγού δημιουργεί την τάση μιας ρομαντικής και  συντροφικής ατμόσφαιρας. Τονίζει την τάση της διαμεσολάβησης για συμφιλίωση σε κάποια διαμάχη, για την αγορά ρούχων και καλλυντικών. Το χρονικό αυτό διάστημα έχουμε την τάση να είμαστε συνεργάσιμοι, διπλωματικοί, κοινωνικοί και ρομαντικοί.  Βοηθάει τις αποφάσεις για σύναψη γάμων, για νέες επαγγελματικές συνεργασίες, για την επίλυση των διαφορών που υπάρχουν σε συναδελφικό ή σε συντροφικό επίπεδο.

 

Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2020

Άρης σε στάση πριν πάρει την ορθή του πορεία.

Από Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2020 [ 15° Κριού ] έως Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2020 [ 15° Κριού ]

Η περίοδος των δύο ημερών που ακολουθεί θέματα σχετικά με αυτά που δημιούργησε ο ανάδρομος Άρης, αδράνειες και εντάσεις  αρχίζουν να εκλείπουν.

 

Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2020 ώρα 2:00

ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε ΧΙΑΣΤΙ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ στις 18°Ζυγού  & ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ στις 18°Ιχθύων .

Η όψη αυτή διαρκεί από Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020 ώρα 8:00 έως Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2020 ώρα 20:00

Από την πλανητική αυτή όψη επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 12 Οκτωβρίου & από 6 έως 10 Μαρτίου

Ένα κοινωνικό ή οικογενειακό ζήτημα μπορεί να σε αναστατώσει και να χάσεις, για λίγο, τη συναισθηματική σου ισορροπία. Απόφυγε, το διάστημα που πραγματοποιείται αυτή η διέλευση, να εμπλακείς σε αισθηματικές «ιστορίες» που μπορεί να οδηγήσουν σε σκάνδαλο και να εκτεθείς. Επίσης, απόφυγε την αντικατάσταση του ανθρώπου που συνδέεσαι μαζί του ερωτικά. Ίσως ο αντικαταστάτης, ή η αντικαταστάτρια, να' ναι άλλη μία αποτυχημένη εκλογή σου. Επίσης, το ίδιο μπορεί να συμβεί και με την διακόσμηση κάποιων χώρων, στο σπίτι ή στη δουλειά. Προτίμησε ν' ασχοληθείς με τον εξωραϊσμό τους, μετά την παρέλευση της διέλευσης. Διότι, ή μπορεί να μετανιώσεις για την αλλαγή, ή μπορεί άλλα πράγματα να παραγγέλλεις και άλλα να σου φέρνουν ή να σου φτιάχνουν οι ειδικοί.

 

Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2020 ώρα 18:51

Σελήνη σε αντίθεση με Άρη

Η Σελήνη στις 15°Ζυγού  & ο Άρης στις 15°Κριού

Η όψη αυτή διαρκεί από Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2020 ώρα 16:41 έως Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2020 ώρα 20:51

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 5 έως 9 Οκτωβρίου & από 2 έως 6 Απριλίου

Το πιο πιθανό αποτέλεσμα αυτής της διέλευσης είναι ο καβγάς με ένα ή περισσότερα άτομα. Μόνο ο καλός έλεγχος των νεύρων θα μπορούσε να φέρει αποτελέσματα.

 

Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2020 ώρα 23:00

ΔΙΑΣ σε ΣΥΝΟΔΟ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Ο ΔΙΑΣ στις 22°Αιγόκερω  & ο ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ στις 22°Αιγόκερω .

Η όψη αυτή διαρκεί από Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2020 ώρα 11:00 έως Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020 ώρα 11:00

Από την πλανητική αυτή όψη επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 10 έως 14 Ιανουαρίου

Πρέπει να κλείσει ένας κύκλος ζωής και να ανοιχτεί ένας καινούργιος. Το άτομο βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο και είναι υποχρεωμένο να πάρει αποφάσεις που θα επηρεάσουν το μέλλον του και τη μετέπειτα πορεία του. Νιώθει κουρασμένο και έχει πολύ άγχος, γιατί είναι ανασφαλές και ανήσυχο για την εξέλιξη των πραγμάτων.

 

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020 ώρα 1:30

Σελήνη σε συζυγία με Αφροδίτη

Η Σελήνη & η Αφροδίτη στις 19°Ζυγού

Η όψη αυτή διαρκεί από Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2020 ώρα 23:20 έως Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020 ώρα 3:30

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 9 έως 13 Οκτωβρίου

Πολύ αρμονική αυτή η διέλευση. Το άτομο καλοδέχεται την αγάπη που του προσφέρουν, την τρυφερότητα και την άπλετη κατανόηση. Η διάθεση είναι πολύ καλή και επειδή το άτομο εκπέμπει μια εσωτερική γαλήνη και ηρεμία φαίνεται πολύ γοητευτικό. Γι’ αυτό η διέλευση αυτή είναι άριστη για ραντεβού, που η έκβασή τους εξαρτάται από την αισθητική εικόνα που θα παρουσιάσουμε.

 

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020 ώρα 7:00

Σελήνη σε Τετράγωνο με Πλούτωνα

Η Σελήνη στις 22°Ζυγού  & ο Πλούτωνας στις 22°Αιγόκερω

Η όψη αυτή διαρκεί από Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020 ώρα 4:50 έως Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020 ώρα 9:00

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 12 έως 16 Οκτωβρίου & από 10 έως 14 Ιανουαρίου

Κάποιος κύκλος στη ζωή του ατόμου κλείνει οριστικά. Το άτομο δεν είναι έτοιμο να δεχτεί κάτι τέτοιο και οι ανασφάλειές του βγαίνουν στην επιφάνεια. Ταυτίζει το τέλος της κατάστασης με το τέλος της ζωή του -πολλές φορές- γιατί ο πόνος που νιώθει είναι δυσβάσταχτος. Ωστόσο τελικά, μέσα από αυτή την πολύ σκληρή περίοδο, ανακαλύπτει τις δυνάμεις του και την ικανότητά του να επιβιώνει και να αλλάζει ριζικά τη ζωή του, χρησιμοποιώντας την πείρα του παρελθόντος για τη μελλοντική του εξέλιξη και ευτυχία. Με μια τέτοια διέλευση, η καλύτερη αντίδραση είναι να ξεκινήσετε κάποια ψυχανάλυση, ώστε να βοηθηθείτε από την αρχή και να εντοπίσετε τις δυνάμεις σας, χωρίς να νιώσετε τον πόνο της μοναξιάς, που φέρνει συνήθως ο Πλούτωνας.

 

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020 ώρα 7:04

Σελήνη σε Τετράγωνο με Δία

Η Σελήνη στις 22°Ζυγού  & ο Δίας στις 22°Αιγόκερω

Η όψη αυτή διαρκεί από Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020 ώρα 4:54 έως Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020 ώρα 9:04

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 12 έως 16 Οκτωβρίου & από 10 έως 14 Ιανουαρίου

Οι υπερβολές και οι καταχρήσεις προκαλούν την τάση για τεμπελιά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές εκκρεμότητες. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση δεν μπορεί να αξιολογήσει σωστά τις δυνάμεις του και μπλέκεται σε υποθέσεις στις οποίες δεν μπορεί να ανταποκριθεί.

 

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020 ώρα 13:31

Σελήνη Κενή Πορείας

Η Σελήνη Κενή Πορείας θα διαρκέσει από Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020 ώρα 13:31 έως Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020 ώρα 18:18

Κατά τη διάρκεια της κενής Σεληνιακής πορείας δεν ευνοήστε:  Να σχεδιάζετε μελλοντικά σας σχέδια γιατί δεν θα ολοκληρωθούν, Να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Να κάνετε νέες γνωριμίες. Να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Ευνοήστε για :  Ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού. Εργασίες ρουτίνας. Διασκέδαση. Να κάνετε αρχή για να κόψετε βλαβερές συνήθειες όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Να καθαρίσετε το σπίτι, το κατάστημά σας ή το γραφείο σας.

 

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020 ώρα 13:32

Σελήνη σε Τετράγωνο με Κρόνο

Η Σελήνη στις 26°Ζυγού  & ο Κρόνος στις 26°Αιγόκερω

Η όψη αυτή διαρκεί από Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020 ώρα 11:22 έως Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020 ώρα 15:32

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 16 έως 20 Οκτωβρίου & από 14 έως 18 Ιανουαρίου

Τα προβλήματα, το άγχος και η ανασφάλεια εξαντλούν το άτομο που δέχεται αυτή την όψη και προκαλούν υπερκόπωση. Για να μπορέσει το άτομο να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες, πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά και να κάνει υπομονή. Είναι δε απαραίτητο να καταλάβει, ότι πρέπει να τα καταφέρει μόνο του χωρίς τη βοήθεια των άλλων. Η διέλευση αυτή είναι πολύ άσχημη για νέα ξεκινήματα και για επενδύσεις.

 

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020 ώρα 18:19

Σελήνη στον Σκορπιό.

Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο έως Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2020 ώρα 17:47

Η Σελήνη στο σεξουαλικό και παθιασμένο ερωτικά ζώδιο του Σκορπιού δίνει στις σχέσεις  επίπεδο πιο βαθύ και συναισθηματικό. Παράλληλα μας κάνει πιο αποφασιστικούς και πιο ουσιαστικούς στη διερεύνηση του εαυτού μας. Κατά το διάστημα αυτό ψάχνουμε για ν’ ανακαλύψουμε τον βαθύτερο εαυτό μας εξετάζοντας τους φόβους μας και τις αιτίες που δημιουργούν αυτούς τους φόβους.  Συνήθως ασχολούμαστε με τράπεζες, δανεισμούς, αλλά και με το σεξ που εξουσιάζεται από τον Σκορπιό και τον 8ο οίκο που τον αντιπροσωπεύει.

 

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020 ώρα 23:44

Σελήνη σε συζυγία με Ερμή

Η Σελήνη & ο Ερμής στις 03°Σκορπιού

Η όψη αυτή διαρκεί από Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020 ώρα 21:34 έως Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2020 ώρα 1:44

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 23 έως 27 Οκτωβρίου

Η επίδραση αυτή δείχνει ότι θα υπάρχει κάποια αλλαγή στη διάθεση και στην ψυχολογία του ατόμου, εξαιτίας της επικοινωνίας του με κάποιο άλλο άτομο. Σε ανδρικό ωροσκόπιο δείχνει την πιθανότητα καλών ειδήσεων από μία γυναίκα.

 

Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2020

Άρης Ορθόδρομος

Από Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2020 [ 15° Κριού ] έως Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2022 [ 13° Τοξότη ]

Αν εξαιρέσουμε τις περιόδους που ο Άρης  θα σχηματίζει άσχημες πλανητικές όψεις  με  άλλους πλανήτες, η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για δραστηριοποίηση, για άσκηση και αθλητισμό  και γενικά για  θέματα που εξουσιάζει ο δυναμικός αυτός πλανήτης.

 

Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2020 ώρα 7:10

Σελήνη σε αντίθεση με Ουρανό

Η Σελήνη στις 08°Σκορπιού  & ο Ουρανός στις 08°Ταύρου

Η όψη αυτή διαρκεί από Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2020 ώρα 5:00 έως Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2020 ώρα 9:10

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 28 Οκτωβρίου έως 1 Νοεμβρίου & από 25 έως 29 Απριλίου

Το άτομο με την επίδραση αυτής της διέλευσης έχει την τάση να κάνει ριζοσπαστικές αλλαγές, αλλά ταυτόχρονα φοβάται γιατί πρέπει να χάσει όλα αυτά που μέχρι τώρα είχε δημιουργήσει και ήταν προϊόντα μιας πιο συντηρητικής αντιμετώπισης που είχε στη ζωή του.

 

Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2020 ώρα 23:05

Σελήνη σε τρίγωνο με Ποσειδώνα

Η Σελήνη στις 18°Σκορπιού  & ο Ποσειδώνας στις 18°Ιχθύων

Η όψη αυτή διαρκεί από Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2020 ώρα 20:55 έως Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2020 ώρα 1:05

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 7 έως 11 Νοεμβρίου & από 6 έως 10 Μαρτίου

Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.

 

Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2020 ώρα 6:30

Σελήνη σε εξάγωνο με Πλούτωνα

Η Σελήνη στις 22°Σκορπιού  & ο Πλούτωνας στις 22°Αιγόκερω

Η όψη αυτή διαρκεί από Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2020 ώρα 4:20 έως Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2020 ώρα 8:30

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 15 Νοεμβρίου & από 10 έως 14 Ιανουαρίου

Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.

 

Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2020 ώρα 7:03

Σελήνη σε εξάγωνο με Δία

Η Σελήνη στις 23°Σκορπιού  & ο Δίας στις 23°Αιγόκερω

Η όψη αυτή διαρκεί από Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2020 ώρα 4:53 έως Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2020 ώρα 9:03

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 12 έως 16 Νοεμβρίου & από 11 έως 15 Ιανουαρίου

Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.

 

Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2020 ώρα 7:07

Σελήνη σε συζυγία με Ήλιο  ( ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ )

Η Σελήνη & ο Ήλιος στις 23°Σκορπιού

Η όψη αυτή διαρκεί από Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2020 ώρα 4:57 έως Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2020 ώρα 9:07

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 12 έως 16 Νοεμβρίου

Το ενδιαφέρον του ατόμου επικεντρώνεται στο σπίτι και στο οικογενειακό περιβάλλον. Η μητέρα ή κάποιο θηλυκό άτομο της οικογένειας, στηρίζει και επιβεβαιώνει το άτομο.

 

Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2020 ώρα 13:11

Σελήνη Κενή Πορείας

Η Σελήνη Κενή Πορείας θα διαρκέσει από Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2020 ώρα 13:11 έως Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2020 ώρα 17:46

Κατά τη διάρκεια της κενής Σεληνιακής πορείας δεν ευνοήστε:  Να σχεδιάζετε μελλοντικά σας σχέδια γιατί δεν θα ολοκληρωθούν, Να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Να κάνετε νέες γνωριμίες. Να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Ευνοήστε για :  Ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού. Εργασίες ρουτίνας. Διασκέδαση. Να κάνετε αρχή για να κόψετε βλαβερές συνήθειες όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Να καθαρίσετε το σπίτι, το κατάστημά σας ή το γραφείο σας.

 

Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2020 ώρα 13:12

Σελήνη σε εξάγωνο με Κρόνο

Η Σελήνη στις 27°Σκορπιού  & ο Κρόνος στις 27°Αιγόκερω

Η όψη αυτή διαρκεί από Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2020 ώρα 11:02 έως Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2020 ώρα 15:12

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 16 έως 20 Νοεμβρίου & από 15 έως 19 Ιανουαρίου.

Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.

 

Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2020 ώρα 17:47

Σελήνη στον Τοξότη.

Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο έως Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2020 ώρα 18:35

Η Σελήνη στο ταξιδιάρικο και περιπετειώδες  ζώδιο του Τοξότη, μας δημιουργεί μια τάση απεξάρτησης, φιλελευθερίας, αισιοδοξίας, περιπέτειας, ανεξαρτησίας και περιπλάνησης. Γινόμαστε στο διάστημα αυτό πιο δημιουργικοί, αυθόρμητοι και οραματιστές του μέλλοντος μας αλλά παράλληλα λόγω της αμέριμνης και αλλοπρόσαλλης συμπεριφοράς μας πιο αστείοι και κάποια φορά μέχρι του σημείου της γελοιότητας. Σε ανώτερο επίπεδο ενδιαφερόμαστε, για τη θρησκεία, για ξένες γλώσσες, για την φιλοσοφία και για ότι άλλο ανοίγει νέους ορίζοντες για το μυαλό μας. 

 



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου