Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2020

Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΟΔΟΣ & ΤΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 21 έως 27 Δεκεμβρίου 2020 από τον Δρ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΕΥ


Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΟΔΟΣ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΜΑΣ


Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 20:21

Δίας σε σύνοδο με Κρόνο

Ο Δίας και ο Κρόνος σε στενή σύνοδο στις 00°29’10’’ του Υδροχόου, ορατή με γυμνό οφθαλμό στον δυτικό ορίζοντα την Δευτέρα το βράδυ μετά τις 9:00.

Πριν από δύο χιλιετίες μια ανάλογη σύνοδος Δία και Κρόνου στο ζώδιο των Ιχθύων, σηματοδότησε την Γέννηση Του Χριστού μας.

Η τωρινή όψη σηματοδοτεί μια μεγάλη χρονική περίοδο σημαντικών αλλαγών σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι λαοί στο διάστημα της εικοσαετίας που ακολουθεί αυτήν την σύνοδο, θα επαναστατήσουν εναντίον κάθε μορφής  καταπίεσης και χειραγώγησης που θα προσπαθήσουν με πλάγια μέσα να επιβάλλουν οι ισχυροί αυτής της Γης.

Σε προσωπικό επίπεδο, από την όψη αυτή επηρεάζονται αρνητικά, τα άτομα που έχουν γεννηθεί τις δύο πρώτες ημέρες των ζωδίων του σταθερού σταυρού (Υδροχόοι, Ταύροι, Λέοντες και Σκορπιοί) και στις δύο τελευταίες μοίρες του παρορμητικού σταυρού (Αιγόκεροι, Κριοί, Καρκίνοι και Ζυγοί).

Εάν ανήκετε στα ζώδια της φωτιάς (Κριός, Λέων ή Τοξότης)

Οι σχέσεις σας θα  αλλάξουν προς το καλύτερο. Εάν αισθάνεστε μοναξιά, η σύνοδος Δία Κρόνου θα σας βοηθήσει να διευρύνεται θετικά τον κύκλο σας. Νέοι άνθρωποι έρχονται στη ζωή σας για να σας γεμίσουν τα κενά σας. Γίνεται ανοιχτοί στη μάθηση από τους ανθρώπους που θαυμάζετε και μην ντρέπεστε να τους ζητήσετε βοήθεια.

Εάν ανήκετε στα ζώδια της γης (Ταύρος, Παρθένος ή Αιγόκερως)

Η σύνοδος Δία και Κρόνου σας ευνοεί για τα επόμενα χρόνια σε θέματα καριέρας και προόδου με δική σας προσπάθειες. Βγείτε από την σιγουριά της άνεσής σας, για να εκτιμήσετε πραγματικά τα οφέλη.  Αν το κάνετε, θα έχετε δημιουργήσει τα θεμέλια  πάνω στα οποία θα χτίσετε τη φήμη σας.

Εάν ανήκετε στα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός ή Υδροχόος)

Θα συνειδητοποιείτε ότι η προτεραιότητα της ευχαρίστησής σας μπορεί να έχει σοβαρά οφέλη. Μια νέα ευκαιρία μπορεί να οδηγήσει σε χρήσιμες πληροφορίες για την ζωή σας. Προχωρήστε ένα βήμα πιο μπροστά χωρίς να δειλιάζετε . Αφήστε τον εαυτό σας να περιπλανηθεί σε νέες εμπειρίες. Ίσως μέσω αυτών να καλύψετε κάποια κενά του παρελθόντος.

Εάν ανήκετε στα ζώδια του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός ή Ιχθείς)

Ετοιμαστείτε να επαναδιαπραγματευθείτε με κοντινά σας πρόσωπα θέματα που τα είχατε οικειοποιηθεί ή που τα φυλάγατε αποκλειστικά για σας. Μέσα από αυτήν τη διαδικασία, θα αισθανθείτε πιο ολοκληρωμένοι. Αν είστε μόνοι αναζητήστε τον σύντροφό σας που να καλύπτει παράλληλα τόσο τις πνευματικές όσο και τις συναισθηματικές σας ανάγκες. Ανοίξτε την καρδιά σας και περιορίστε τις επιφυλάξεις σας. 

 

 

 

ΤΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

21 έως 27 Δεκεμβρίου 2020

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

 

ΚΡΙΟΣ

Ασυλλόγιστες κινήσεις που δεν στηρίζονται σε γερές βάσεις παρά μόνο όνειρα μπορεί να φέρουν καταστροφικά αποτελέσματα. Αυτές τις μέρες  ίσως δημιουργηθούν εντάσεις, στα ερωτικά σας θέματα και κυρίως σ’ εκείνα που είχαν συσσωρευμένα προβλήματα από το παρελθόν. Τα οικονομικά σας αν είχαν ή έχουν προβλήματα, προσπαθήστε να τα βάλετε σε κάποια τάξη.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η κριτική των άλλων στις θέσεις και στα πιστεύω σας θα ενεργοποιήσουν τον δυαδικό σας χαρακτήρα και να σας κάνουν να εκνευρισθείτε. Οι άλλοι δεν θα αντιλαμβάνονται πως θα αισθάνεστε και καλοπροαίρετα θα συνεχίζουν να σας επισημαίνουν τα κακώς κείμενα. Χαλαρώστε, ακούστε τους και ότι δεν σας εκφράζει βγάλτε το από το άλλο αυτί σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εκφραστείτε ελεύθερα και αφήστε να εκδηλωθούν τα θερμά σας αισθήματα προς τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Τον αυξημένο ερωτισμό σας δεν θα μπορείτε να τον κρύψετε από τους γύρο σας. Αυτό το διάστημα θα είναι ένα διάλειμμα ζωής. Για μερικά όμως θέματα που δεν θα σας φαίνονται σπουδαία αυτόν τον καιρό μπορεί να δείξετε κάποια αδιαφορία. Κάτι που δεν θα πρέπει να το κάνετε.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι υποχωρήσεις σας αυτόν τον καιρό πρέπει να μετριασθούν στο ελάχιστο δυνατό. Το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ίσως γίνει απαιτητικό. Στον οικονομικό σας τομέα θα πρέπει να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή, επιστρατεύοντας όλη την μεθοδικότητά σας. Οι μέρες αυτές όμως είναι κατάλληλες για να απαλλάξετε το σώμα σας από τα περιττά κιλά. 

 

ΛΕΩΝ

Αν έχετε να συναντηθείτε με κάποιους ανταγωνιστές ή πρόσωπα όπου θα μετρήσει η στάση σας, κάντε το τώρα, γιατί υπάρχουν υποσχέσεις επιτυχίας. Τώρα  είναι η κατάλληλη εποχή για  να εφαρμόσετε τις ιδέες σας, και  να οργανώσετε τις λεπτομέρειες τους. Αυτόν τον καιρό παρουσιάζονται αρκετές ευκαιρίες για φιλία, ευχάριστες γνωριμίες και απολαυστικές κοινωνικές επαφές. Οι προσωπικές σας σχέσεις προβλέπονται αρμονικές. 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τώρα, οι δραστηριότητές σας αυξάνονται και δεν θα κουράζεστε από την σκληρή δουλειά. Είναι μια εποχή που μπορείτε να δημιουργήσετε  αγωνιστείτε. Αυτές τις μέρες , μπορεί να συγκρουστείτε με άτομα που εναντιώνονται στη θέλησή σας. Όλο αυτό το διάστημα θα πρέπει να προστατέψετε την υγεία σας και να προσέχετε τα ατυχήματα.

 

ΖΥΓΟΣ

Η ανάγκη σας να είστε κοντά στο αγαπημένο σας πρόσωπο και να μοιράζεστε τα συναισθήματα σας θα είναι πολύ μεγάλη.  Θα θέλετε να δώσετε στους φίλους και σε αυτούς που αγαπάτε και ίσως να ξοδέψετε γενναιόδωρα για να τους κάνετε ευτυχισμένους.  Στα οικονομικά σας θα έχετε την τάση να δράτε παρορμητικά, περιορίστε αυτή σας την τάση.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η εβδομάδα αυτή  είναι ότι πρέπει για να πάρετε αποφάσεις σχετικά με τα οικονομικά σας. Στον ερωτικό σας τον τομέα δείξτε μεγαλύτερη κατανόηση από ότι στο παρελθόν. Αν έχετε κάποιο ερωτικό μπέρδεμα δεν θα είναι σκόπιμο τις μέρες να πάρετε οποιαδήποτε απόφαση ερωτικού ξεκαθαρίσματος. Εξετάστε αντικειμενικά τα θέματα της ζωής σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι εσωτερικές σας συγκρούσεις εξομαλύνονται και αυτό σας βοηθά να επιδείξετε μια καλή εικόνα στον περιβάλλον σας. Στον οικονομικό σας τομέα αν έχετε κάνει πολλά ανοίγματα είναι καιρός να αρχίσετε να τα τακτοποιείτε. Μην κάνετε περιττές αγορές και μην κλείνετε νέες οικονομικές συμφωνίες. Σε περίπτωση που διερωτάσθε αν σας εκτιμά ο κύκλος σας, αναζητήστε την απάντηση στην τακτική σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι ημέρες κινούν δραστήρια και με σαφή στόχο το μυαλό,  και έτσι μπορείτε να προωθήσετε τους επαγγελματικούς στόχους σας,  η την υποστήριξη κάποιου προγράμματός σας  για την επίλυση βασικών σας προβλημάτων. Οι ανώτεροί σας και άλλοι πάνω από σας θα αποκρίνονται ευνοϊκά απέναντι στην προθυμία σας  να λύσετε θέματα του παρελθόντος με κάποιον νέο τρόπο. Η κρίση σας είναι υγιής.  Στην  ερωτική σας ζωή βάλτε ρυθμό και τάξη.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα νιώσετε τώρα την ανάγκη να ανανεώσετε τον αισθηματικό σας κόσμο και να κινηθείτε πάνω σε νέες βάσεις. Μη αφήσετε όμως την τάση αυτή να σας επηρεάσει και σε άλλους τομείς της ζωή σας που παραδοσιακά θεωρούνται κλασσικοί. Η σεξουαλική σας ζωή θα είναι αρκετά ισχυρή, και θα ενδιαφέρεστε περισσότερο για την ικανοποίηση των επιθυμιών σας, παρά για τον σύντροφό σας.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Στη ζωή σας είναι δυνατόν να εμφανιστούν κάποιες ξαφνικές καταστάσεις που θα σας δημιουργήσουν ψυχολογικούς περιορισμούς. Πάντως για ότι θα συμβεί, θα υπάρχει κάποια αιτία που θα συνδέεται άμεσα με το παρελθόν σας. Έτσι ξαφνικά  μπορεί να έρθουν στο φως, αποκαλύψεις μυστικών ή ξεκαθαρίσματα παλαιών λογαριασμών. Τακτοποιήστε τα θέματά σας με ήπιους τόνους.

 


 ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ

ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

21 έως 27 Δεκεμβρίου 2020

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

 

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 1:08

Ο πλανήτης ΕΡΜΗΣ στο ζώδιο του ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Θα παραμείνει σ’ αυτό το ζώδιο από Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 1:08 έως Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2021 ώρα 13:59

Μιλάμε πολύ προσεκτικά δεδομένου ότι αισθανόμαστε μεγάλη ευθύνη για ό, τι λέμε και γενικά προτιμούμε να σιωπήσουμε παρά να πούμε κάτι που αργότερα θα το μετανιώσουμε. Έχουμε διακριτικότητα και διπλωματία, εχεμύθεια και επιφυλακτικότητα. Θέλουμε αυτό που λέμε να ληφθεί σοβαρά υπόψη και τα λόγια μας είναι υπερβολικά σοβαρά και χωρίς χιούμορ. Γινόμαστε απόμακροι και τα λόγια μας έχουν μια χροιά απαισιοδοξίας και κατάθλιψης.

 

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 1:34

Σελήνη σε συζυγία με Ποσειδώνα

Η Σελήνη & ο Ποσειδώνας στις 18°Ιχθύων

Η όψη αυτή διαρκεί από Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 23:24 έως Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 3:34

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 6 έως 10 Μαρτίου

Το άτομο περνά μια περίοδο συναισθηματικής έξαρσης. Ο ρομαντισμός του βρίσκεται στο αποκορύφωμα και κάνει ό,τι μπορεί για να δείξει τα συναισθήματά του στα άτομα που αγαπά, ενώ φροντίζει ιδιαίτερα για την οικογένειά του και δημιουργεί ένα πιο αρμονικό περιβάλλον στο σπίτι του.

 

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 8:00

ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε ΧΙΑΣΤΙ με ΟΥΡΑΝΟ

Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ στις 06°Τοξότη  & ο ΟΥΡΑΝΟΣ στις 06°Ταύρου .

Η όψη αυτή διαρκεί από Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 14:00 έως Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 2:00

Από την πλανητική αυτή όψη επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 25 έως 29 Νοεμβρίου & από 23 έως 27 Απριλίου

Ξαφνικά μπορεί ν' αλλάξουν τα κοινωνικά σου ενδιαφέροντα, καθώς περίεργης νοοτροπίας άνθρωποι μπορεί να μπουν στη ζωή σου. Στην αρχή θα σ' εντυπωσιάσουν αλλά, όταν η διέλευση πάψει να λειτουργεί, θα διαπιστώσεις ότι ήταν απλώς κι αυτές κάποιες περαστικές ιστορίες της ζωής σου. Γι' αυτό, απόφυγε με τις γνωριμίες που θα κάνεις αυτό το διάστημα να δεθείς συναισθηματικά. Ωστόσο, μπορεί να επιθυμήσεις τη διακοπή μιας ήδη υπάρχουσας αισθηματικής σχέσης ή αυτή την επιθυμία να την εκφράσουν οι άλλοι προς εσένα.

 

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 12:03

Ο ΗΛΙΟΣ στο ζώδιο του ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Θα παραμείνει σ’ αυτό το ζώδιο από Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 12:03 έως Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021 ώρα 16:54

Το ενδιαφέρον του ατόμου θα στραφεί σε θέματα που αφορούν την κοινωνική του θέση, την καριέρα και τη φήμη του, απομακρύνοντας το προσωρινά από την καθημερινότητα. Πιθανόν να αξιολογήσει τη μέχρι τώρα στάση του στα προαναφερθέντα και να βελτιώσει κάποια κακώς κείμενα, προκειμένου να προχωρήσει ευκολότερα πιο πέρα. Είναι στο χέρι του το αν θα αξιοποιήσει τα συμπεράσματα που θα βγάλει αλλά και τι εμπνεύσεις που θα έχει.

 

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 12:24

Σελήνη Κενή Πορείας

Η Σελήνη Κενή Πορείας θα διαρκέσει από Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 12:24 έως Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 0:32

Κατά τη διάρκεια της κενής Σεληνιακής πορείας δεν ευνοήστε:  Να σχεδιάζετε μελλοντικά σας σχέδια γιατί δεν θα ολοκληρωθούν, Να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Να κάνετε νέες γνωριμίες. Να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Ευνοήστε για :  Ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού. Εργασίες ρουτίνας. Διασκέδαση. Να κάνετε αρχή για να κόψετε βλαβερές συνήθειες όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Να καθαρίσετε το σπίτι, το κατάστημά σας ή το γραφείο σας.

 

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 12:25

Σελήνη σε εξάγωνο με Πλούτωνα

Η Σελήνη στις 23°Ιχθύων  & ο Πλούτωνας στις 23°Αιγόκερω

Η όψη αυτή διαρκεί από Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 10:15 έως Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 14:25

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 15 Μαρτίου & από 11 έως 15 Ιανουαρίου

Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.

 

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 19:00

ΔΙΑΣ σε ΣΥΝΟΔΟ με ΟΥΡΑΝΟ

Ο ΔΙΑΣ στις 01°Υδροχόου  & ο ΟΥΡΑΝΟΣ στις 06°Ταύρου .

Η όψη αυτή διαρκεί από Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 7:00 έως Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 7:00

Από την πλανητική αυτή όψη επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 19 έως 23 Ιανουαρίου & από 23 έως 27 Απριλίου

Ένα απροσδόκητο γεγονός θα δημιουργήσει συνθήκες επέκτασης και ευκαιριών, που ενδεχομένως τις παραβλέψουμε ή να τις αξιολογήσουμε λανθασμένα. Η όψη όμως αυτή δημιουργεί μια νέα και πιο σαφή αντιμετώπιση των αξιών της ζωής.

 

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 0:33

Σελήνη στον Κριό.

Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο έως Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 12:56

Η Σελήνη στο δυναμικό και ανυπόμονο πύρινο ζώδιο του Κριού τονίζει την ενεργητικότητα, την ένταση, την βιασύνη, την φλογερότητα, τον ενθουσιασμό, το πάθος αλλά και την ανυπομονησία σε όλους τους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο  για  να ξεκινήσουμε κάποια νέα δυναμική προσπάθεια, για να υποστηρίξουμε τα συμφέροντά μας, να πάρουμε πρωτοβουλίες. Το ίδιο χρονικό διάστημα όμως είναι ακατάλληλο για να δράσουμε ανταγωνιστικά και για να πάρουμε βιαστικές και επιπόλαιες αποφάσεις.

 

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 1:32

Σελήνη σε εξάγωνο με Κρόνο

Η Σελήνη στις 00°Κριού  & ο Κρόνος στις 00°Υδροχόου

Η όψη αυτή διαρκεί από Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 23:22 έως Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 3:32

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 18 έως 22 Μαρτίου & από 18 έως 22 Ιανουαρίου

Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.

 

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 1:35

Σελήνη σε εξάγωνο με Δία

Η Σελήνη στις 00°Κριού  & ο Δίας στις 00°Υδροχόου

Η όψη αυτή διαρκεί από Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 23:25 έως Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 3:35

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 18 έως 22 Μαρτίου & από 18 έως 22 Ιανουαρίου

Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.

 

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 1:40

Σελήνη σε Τετράγωνο με Ήλιο  ( ΠΡΩΤΟ τέταρτο Σελήνης )

Η Σελήνη στις 00°Κριού  & ο Ήλιος στις 00°Αιγόκερω

Η όψη αυτή διαρκεί από Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 23:30 έως Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 3:40

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 18 έως 22 Μαρτίου & από 19 έως 23 Δεκεμβρίου

Η διάθεση του ατόμου είναι άσχημη, δε θέλει να βρίσκεται με πολύ κόσμο και νιώθει πολύ κουρασμένο. Με τέτοια διέλευση, το άτομο πρέπει να φροντίζει να ξεκουράζεται και να μη φορτώνει ιδιαίτερα το πρόγραμμά του.

 

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 4:04

Σελήνη σε Τετράγωνο με Ερμή

Η Σελήνη στις 01°Κριού  & ο Ερμής στις 01°Αιγόκερω

Η όψη αυτή διαρκεί από Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 1:54 έως Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 6:04

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 19 έως 23 Μαρτίου & από 20 έως 24 Δεκεμβρίου

Κακή διέλευση για να πάρετε αποφάσεις και να προγραμματίσετε το χρόνο σας. Τα άτομα που σας περιβάλλουν δεν σας δείχνουν κατανόηση, με την επίδραση αυτής της όψης, και το μεγαλύτερο δυστύχημα είναι ότι δεν μπορείτε να δείξετε ούτε εσείς.

 

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 13:00

ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε ΕΝΑΜΙΣΙ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με ΑΡΗ

Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ στις 08°Τοξότη  & ο ΆΡΗΣ στις 23°Κριού .

Η όψη αυτή διαρκεί από Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 19:00 έως Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 7:00

Από την πλανητική αυτή όψη επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 27 Νοεμβρίου έως 1 Δεκεμβρίου & από 10 έως 14 Απριλίου

Κοινωνικά και αισθηματικά ζητήματα ξαφνικά παίρνουν μία άλλη τροπή και αυτό θα σε εκνευρίζει επειδή θα υποχρεώνεσαι ν' αλλάξεις τ' αρχικά σου σχέδια. Μπορεί όμως να προβληματιστείς και να νιώσεις αναστάτωση μετά από κάποιο τηλεφώνημα του προσώπου που σε ενδιαφέρει ή μετά από μία συμπωματική συνάντηση. Καινούργιες γνωριμίες που γίνονται με την επιρροή αυτής της διέλευσης όχι μόνο δεν έχουν διάρκεια, αλλά μπορεί και από το ξεκίνημά τους να είναι προβληματικές.

 

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 17:56

Σελήνη σε τρίγωνο με Αφροδίτη

Η Σελήνη στις 08°Κριού  & η Αφροδίτη στις 08°Τοξότη

Η όψη αυτή διαρκεί από Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 15:46 έως Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 19:56

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 26 έως 30 Μαρτίου & από 27 Νοεμβρίου έως 1 Δεκεμβρίου

Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.

 

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 21:00

ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ στις 08°Τοξότη  & ο ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ στις 23°Αιγόκερω .

Η όψη αυτή διαρκεί από Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 3:00 έως Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 15:00

Από την πλανητική αυτή όψη επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 27 Νοεμβρίου έως 1 Δεκεμβρίου & από 11 έως 15 Ιανουαρίου

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της ανιδιοτελούς αγάπης, όταν δέχεται την οποιαδήποτε αρνητική ακτινοβολία του «καταχθόνιου» Πλούτωνα εμποδίζει τον άνθρωπο να βρει και να έχει τη συναισθηματική του ισορροπία. Έτσι, λοιπόν, μπορεί να νιώθεις συναισθηματικά ανεπαρκής και απομονωμένος από το περιβάλλον σου. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε κάποιο περιστατικό που σου στέρησε έναν αγαπημένο άνθρωπο, ή σε κάποια παράνομη σχέση που έφθασε, πλέον, στη φθορά της.

 

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 17:00

ΆΡΗΣ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Ο ΆΡΗΣ στις 23°Κριού  & ο ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ στις 23°Αιγόκερω .

Η όψη αυτή διαρκεί από Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 5:00 έως Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 21:48

Από την πλανητική αυτή όψη επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 10 έως 14 Απριλίου & από 11 έως 15 Ιανουαρίου

Η περίοδος αυτή είναι πολύ δύσκολη, δεδομένου ότι το άγχος, οι πιέσεις, ο ανταγωνισμός και η επιθετικότητα που νιώθει το άτομο, το οδηγούν σε ακρότητες που μπορεί να προκαλέσουν την καταστροφή. Είναι πολύ δύσκολο για το άτομο να αποφύγει μια τέτοια κατάσταση. Για να επιτύχει κάτι τέτοιο, πρέπει να μπορεί να αυτοκυριαρχηθεί και να μην αντιδρά στις προκλήσεις που θα δεχτεί.

 

Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 0:36

Σελήνη σε Τετράγωνο με Πλούτωνα

Η Σελήνη στις 23°Κριού  & ο Πλούτωνας στις 23°Αιγόκερω

Η όψη αυτή διαρκεί από Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 22:26 έως Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 2:36

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 10 έως 14 Απριλίου & από 11 έως 15 Ιανουαρίου

Κάποιος κύκλος στη ζωή του ατόμου κλείνει οριστικά. Το άτομο δεν είναι έτοιμο να δεχτεί κάτι τέτοιο και οι ανασφάλειές του βγαίνουν στην επιφάνεια. Ταυτίζει το τέλος της κατάστασης με το τέλος της ζωή του-πολλές φορές-γιατί ο πόνος που νιώθει είναι δυσβάσταχτος. Ωστόσο τελικά, μέσα από αυτή την πολύ σκληρή περίοδο, ανακαλύπτει τις δυνάμεις του και την ικανότητά του να επιβιώνει και να αλλάζει ριζικά τη ζωή του, χρησιμοποιώντας την πείρα του παρελθόντος για τη μελλοντική του εξέλιξη και ευτυχία. Με μια τέτοια διέλευση, η καλύτερη αντίδραση είναι να ξεκινήσετε κάποια ψυχανάλυση, ώστε να βοηθηθείτε από την αρχή και να εντοπίσετε τις δυνάμεις σας, χωρίς να νιώσετε τον πόνο της μοναξιάς, που φέρνει συνήθως ο Πλούτωνας.

 

Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 0:51

Σελήνη σε συζυγία με Άρη

Η Σελήνη & ο Άρης στις 24°Κριού

Η όψη αυτή διαρκεί από Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 22:41 έως Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 2:51

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 11 έως 15 Απριλίου

Η διάθεση είναι λίγο άσχημη και οι τάσεις του ατόμου είναι εριστικές. Ωστόσο, μ’ αυτή τη διέλευση έχουμε την ευκαιρία να διεκπεραιώσουμε πολλές εκκρεμότητες της καθημερινότητας και μάλιστα πράγματα που σε άλλες φάσεις μας φαίνονται αρκετά επίπονα. Σ’ αυτήν την περίπτωση η έντονη δράση εκτονώνει και δε χρειάζονται οι διαπληκτισμοί για την εκτόνωση. Τα νεύρα και οι εκνευρισμοί είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της όψης, που για να αντιμετωπιστεί, χρειάζεται να είμαστε διαρκώς απασχολημένοι με κάτι, ώστε να εκτονώνουμε εκεί τη δράση μας.

 

Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 0:51

Σελήνη Κενή Πορείας

Η Σελήνη Κενή Πορείας θα διαρκέσει από Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 0:51 έως Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 12:55

Κατά τη διάρκεια της κενής Σεληνιακής πορείας δεν ευνοήστε:  Να σχεδιάζετε μελλοντικά σας σχέδια γιατί δεν θα ολοκληρωθούν, Να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Να κάνετε νέες γνωριμίες. Να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Ευνοήστε για :  Ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού. Εργασίες ρουτίνας. Διασκέδαση. Να κάνετε αρχή για να κόψετε βλαβερές συνήθειες όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Να καθαρίσετε το σπίτι, το κατάστημά σας ή το γραφείο σας.

 

Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 12:56

Σελήνη στον Ταύρο.

Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο έως Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 1:33

Η Σελήνη στο ζώδιο του σταθερού Ταύρου τονίζει τον αισθησιασμό, την απόλαυση νέων γευστικών απολαύσεων, την αναζήτηση της υλικής και της συναισθηματικής σταθερότητας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για ν’ ασχοληθούμε με την περιποίηση του σώματός μας και κυρίως του προσώπου μας, ν’ ακούσουμε τις αγαπημένες μας μελωδίες, να φάμε το αγαπημένο μας φαγητό και να βρούμε τρόπους για την καλυτέρευση των οικονομικών μας. 

 

Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 14:31

Σελήνη σε Τετράγωνο με Κρόνο

Η Σελήνη στις 00°Ταύρου  & ο Κρόνος στις 00°Υδροχόου

Η όψη αυτή διαρκεί από Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 12:21 έως Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 16:31

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 17 έως 21 Απριλίου & από 18 έως 22 Ιανουαρίου

Τα προβλήματα, το άγχος και η ανασφάλεια εξαντλούν το άτομο που δέχεται αυτή την όψη και προκαλούν υπερκόπωση. Για να μπορέσει το άτομο να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες, πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά και να κάνει υπομονή. Είναι δε απαραίτητο να καταλάβει, ότι πρέπει να τα καταφέρει μόνο του χωρίς τη βοήθεια των άλλων. Η διέλευση αυτή είναι πολύ άσχημη για νέα ξεκινήματα και για επενδύσεις.

 

Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 15:09

Σελήνη σε Τετράγωνο με Δία

Η Σελήνη στις 01°Ταύρου  & ο Δίας στις 01°Υδροχόου

Η όψη αυτή διαρκεί από Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 12:59 έως Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 17:09

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 18 έως 22 Απριλίου & από 19 έως 23 Ιανουαρίου

Οι υπερβολές και οι καταχρήσεις προκαλούν την τάση για τεμπελιά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές εκκρεμότητες. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση δεν μπορεί να αξιολογήσει σωστά τις δυνάμεις του και μπλέκεται σε υποθέσεις στις οποίες δεν μπορεί να ανταποκριθεί.

 

Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 19:47

Σελήνη σε τρίγωνο με Ήλιο 

Η Σελήνη στις 03°Ταύρου  & ο Ήλιος στις 03°Αιγόκερω

Η όψη αυτή διαρκεί από Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 17:37 έως Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 21:47

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 20 έως 24 Απριλίου & από 22 έως 26 Δεκεμβρίου

Είναι μια άριστη διέλευση, που δίνει ζωτικότητα και καλή διάθεση στο άτομο και το κάνει πολύ γοητευτικό. Ιδανική διέλευση για διεκπεραιώσεις εκκρεμοτήτων που αφορούν σε επαγγελματικά θέματα. Επίσης, για όσους κάνουν επαγγέλματα που θέλουν δημοσιότητα, είναι ιδανική διέλευση για να παρουσιαστούν στο κοινό.

 

Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 1:57

Σελήνη σε τρίγωνο με Ερμή

Η Σελήνη στις 06°Ταύρου  & ο Ερμής στις 06°Αιγόκερω

Η όψη αυτή διαρκεί από Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 23:47 έως Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 3:57

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 23 έως 27 Απριλίου & από 25 έως 29 Δεκεμβρίου

Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.

 

Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 2:55

Σελήνη σε συζυγία με Ουρανό

Η Σελήνη & ο Ουρανός στις 06°Ταύρου

Η όψη αυτή διαρκεί από Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 0:45 έως Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 4:55

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 23 έως 27 Απριλίου

Ξαφνικά και αναπάντεχα στη ζωή του ατόμου εμφανίζονται νέα άτομα και αποκτά καινούργια ενδιαφέροντα που κάνουν τη ζωή του πιο περιπετειώδη και συναρπαστική.

 

Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 9:00

ΕΡΜΗΣ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με ΟΥΡΑΝΟ

Ο ΕΡΜΗΣ στις 06°Αιγόκερω  & ο ΟΥΡΑΝΟΣ στις 06°Ταύρου .

Η όψη αυτή διαρκεί από Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 15:00 έως Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 3:00

Από την πλανητική αυτή όψη επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 25 έως 29 Δεκεμβρίου & από 23 έως 27 Απριλίου

Παρουσιάζονται ευκαιρίες για ταξίδια και μετακινήσεις, ενώ ανοίγονται εντελώς νέοι ορίζοντες για τα επαγγελματικά. Η περίοδος αυτή είναι συναρπαστική γιατί όλα πάνε καλά και το άτομο έχει την ικανότητα να κάνει πράγματα που το γοητεύουν και του διευρύνουν τους ορίζοντες.

 

Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 2:09

Σελήνη σε εξάγωνο με Ποσειδώνα

Η Σελήνη στις 18°Ταύρου  & ο Ποσειδώνας στις 18°Ιχθύων

Η όψη αυτή διαρκεί από Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 23:59 έως Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 4:09

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 6 έως 10 Μαΐου & από 6 έως 10 Μαρτίου

Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.

 

Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 13:30

Σελήνη Κενή Πορείας

Η Σελήνη Κενή Πορείας θα διαρκέσει από Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 13:30 έως Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 1:32

Κατά τη διάρκεια της κενής Σεληνιακής πορείας δεν ευνοήστε:  Να σχεδιάζετε μελλοντικά σας σχέδια γιατί δεν θα ολοκληρωθούν, Να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Να κάνετε νέες γνωριμίες. Να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Ευνοήστε για :  Ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού. Εργασίες ρουτίνας. Διασκέδαση. Να κάνετε αρχή για να κόψετε βλαβερές συνήθειες όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Να καθαρίσετε το σπίτι, το κατάστημά σας ή το γραφείο σας.

 

Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 13:31

Σελήνη σε τρίγωνο με Πλούτωνα

Η Σελήνη στις 24°Ταύρου  & ο Πλούτωνας στις 24°Αιγόκερω

Η όψη αυτή διαρκεί από Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 11:21 έως Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 15:31

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 12 έως 16 Μαΐου & από 12 έως 16 Ιανουαρίου

Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.

 

Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 1:33

Σελήνη στους Διδύμους.

Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο έως Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 12:29

Η Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων του μεταβλητού αυτού αέρινου ζωδίου. τονίζει την επικοινωνία όλων των ειδών, την ομιλία, την ευγλωττία, την κίνηση, αλλά και την νευρικότητα και την ανησυχία.  Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για να επικοινωνήσουμε με αδέλφια, με κοντινούς συγγενείς, με φίλους και γνωστούς, να πάμε ένα κοντινό ταξίδι, να προβάλουμε τις ιδέες μας, να συζητήσουμε για σοβαρά ή και για λιγότερο σοβαρά θέματα, για να κουτσομπολέψουμε, για να στείλουμε e-mail, για να τηλεφωνήσουμε ή για να ασχοληθούμε με το διαδίκτυο. Στο ίδιο χρονικό διάστημα θα πρέπει να προσέξουμε, μήπως από παρόρμηση, παρανοήσουμε την λεκτική σημασία αυτών που θ’ ακούσουμε.

 

Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 3:40

Σελήνη σε τρίγωνο με Κρόνο

Η Σελήνη στις 01°Διδύμων  & ο Κρόνος στις 01°Υδροχόου

Η όψη αυτή διαρκεί από Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 1:30 έως Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 5:40

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 19 έως 23 Μαΐου & από 19 έως 23 Ιανουαρίου

Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.

 

Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 4:53

Σελήνη σε τρίγωνο με Δία

Η Σελήνη στις 01°Διδύμων  & ο Δίας στις 01°Υδροχόου

Η όψη αυτή διαρκεί από Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 2:43 έως Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 6:53

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 19 έως 23 Μαΐου & από 19 έως 23 Ιανουαρίου

Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.

 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου