Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2020

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 7 έως 13 Δεκεμβρίου 2020 από τον Δρ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΕΥ

 ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ


7 έως 13 Δεκεμβρίου 2020

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

 

ΚΡΙΟΣ

Αυτό το διάστημα θα είναι ένα διάλειμμα ζωής για σας από τις δυσαρμονίες που τελευταία σας ταλαιπωρούν.  Αφήστε κατά μέρος τις σκοτούρες και τις φροντίδες  και ρίξτε το έξω όσο σας επιτρέπουν τα περιοριστικά μέτρα που μας επιβάλλουν οι αρχές και οι εξουσίες.   Οι σχέσεις σας θα χαρακτηρίζονται από ομορφιά και έλλειψη υποκρισίας.  Ίσως κάποιες παλιές αναθερμανθούν  ή να προκύψουν κάποιες νέες έστω και εξ αποστάσεως.   Ο αυξημένος ερωτισμός σας δεν θα μπορεί να κρυφτεί.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Οι αποφάσεις σας ίσως να είναι πολύ βιαστικές και αρκετά υποκειμενικές,  γι’ αυτό θα έλεγα να τις αφήσετε γι’ αργότερα, κυρίως αυτές που αφορούν ξεκαθαρίσματα λογαριασμών του παρελθόντος. Δείξτε ιδιαίτερη προσοχή στα οικονομικά σας και περιορίστε τις δαπάνες σας στις απολύτως απαραίτητες. Προσέξτε την υγεία σας, αποφύγετε τις επαφές με άγνωστα καθώς και γνωστά σας απρόσεκτα άτομα και μην περιμένετε αρνητικά συμπτώματα για ν’ ασχοληθείτε μ’ αυτή.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τώρα ευνοούνται οι κοινωνικές δραστηριότητες, και τα θέματα ομορφιάς. Πολύ πιθανόν αν είστε μόνοι ή αν αισθάνεστε μόνοι, τώρα να ξεκινήσει μια νέα ερωτική σχέση για σας, Ίσως ακόμα, μπορεί να στραφείτε σε αναδρομές του νου σας, σε πράγματα και καταστάσεις από τα περασμένα, που μπορεί να σας παρασύρουν σε ψυχολογικές μεταπτώσεις.  Εξετάστε αντικειμενικά την πραγματικότητα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το   μυαλό   σας  θα  είναι   πολύ   σοβαρό   και εύκολα, θα μπορείτε να συγκεντρωθείτε σε εργασίες που  απαιτούν  λεπτομέρεια και δράση. Είναι καλή εποχή για να φροντίσετε τον επαγγελματικό σας τον τομέα. Προσπαθείτε  να  αποφύγετε άσκοπες κινήσεις που θα σας  απασχολούν από την εργασία σας. Τα ερωτικά σας θέματα απαιτούν υπεύθυνη διαχείριση. Λάθη, ειδικά αυτόν τον καιρό σ’ αυτόν τον τομέα, δεν επιτρέπονται.

 

ΛΕΩΝ

Αφήστε τις αναμνήσεις του παρελθόντος στον χρόνο και ζήστε το παρόν με όλες σας τις αισθήσεις. Για τους αδέσμευτους, νέα σχέση στον ορίζοντα μπορεί να κάνει την εμφάνιση της αυτές τις ημέρες. Όσοι έχετε καινό στον συναισθηματικό σας τομέα εκμεταλλευτείτε αυτές τις ευκαιρίες. Για τους υπολοίπους οι πλανήτες συνιστούν αυτοσυγκράτηση και συναισθηματική προσήλωση.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι καιρός να ξεκαθαρίσετε πολλά απ’  την ζωή σας αν θέλετε να έχετε προοπτικές στο μέλλον.  Στο τέλος αυτής της εβδομάδας θα έχετε προσωπικές ευκαιρίες που θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε και να βάλετε με αυτές τις βάσεις των μελλοντικών σας σχεδίων. Αποφύγετε σπασμωδικές κινήσεις. Μην στερείται τα δικαιώματά του συντρόφου σας. Κάντε τώρα αρχή και κόψτε βλαβερές συνήθειες όπως το κάπνισμα, το ποτό και το παχυντικό φαγητό.

 

ΖΥΓΟΣ

Μην καθυστερήσετε να κάνετε κάποιες επαγγελματικές κινήσεις τώρα που η διαίσθηση σας θα είναι ανεβασμένη και θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τις δυσκολίες. Αφιερώσετε τον ελεύθερο χρόνο σας στα αγαπημένα σας πρόσωπα και  διορθώστε ότι σας κρατάει σε κάποια απόσταση μεταξύ σας. Για τους αδέσμευτους από σας, οι νέες γνωριμίες μπορούν να καταλήξουν σε αισθηματικές σχέσεις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ξυπνούν τώρα μέσα σας τα πιο ανιδιοτελή σας συναισθήματα και θέλετε να βοηθήσετε άτομα που σας έχουν ανάγκη . Υποστηρίξτε τα τόσο ψυχολογικά όσο και πρακτικά. Αναζητήστε πρόσωπα δικά σας και γνωστούς σας που αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα. Πέρα από αυτά, την εβδομάδα αυτή,  ίσως κάνετε μια κάποια γνωριμία,  που θα σας γεμίσει ή που θα σας φανεί διαχρονικά χρήσιμη.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η καθημερινή σας κατάσταση βελτιώνεται. Τα οικονομικά σας  προς το παρόν μπορεί να εμφανίζουν κάποια φαινομενική σταθερότητα αλλά τα χρονικά  διαστήματα αυτής της εβδομάδας, απαιτούν αυτοσυγκράτηση. Γι’ αυτό  θα πρέπει να αποφεύγεται ο υπέρ καταναλωτισμός και οι  άσκοπες δαπάνες. Στον αισθηματικό σας τομέα δείξτε τον πραγματικό σας εαυτό.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι σχέσεις σας, ιδιαίτερα οι αισθηματικές και οι ερωτικές θα γίνουν εντονότερες και θα αποκτήσουν πάθος. Η προσοχή σας παράλληλα θα  επικεντρωθεί στα οικογενειακά και τα οικονομικά σας που έχουν την  ελπίδα να καλυτερεύσουν, αν αποφύγετε κάποιες αχρείαστες  αγορές σε δαπανηρά είδη, ρουχισμού και εμφάνισης. Κατάλληλες είναι αυτές οι μέρες για να καθαρίσετε το σπίτι, το κατάστημά σας ή το γραφείο σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το διάστημα αυτό, θα σας απασχολούν πιο πολύ τα προσωπικά σας ζητήματα και οι υποθέσεις σας, με αποτέλεσμα τα άλλα  θέματά να τα αξιολογείτε σαν δευτερεύοντα. Αυτόν τον καιρό η υγεία σας θα βρίσκεται σε καλά επίπεδα αν δεν την εκθέσετε σε κινδύνους. Το θάρρος σας ενισχύεται αλλά και οι μη μελετημένες αποφάσεις. Αποφύγετε βιαστικές κινήσεις γιατί κρύβουν απρόβλεπτους κινδύνους.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Αν δεν κρατήσετε τον λόγο σας απέναντι σε κάποια άτομα, πολύ πιθανόν να τα βρείτε δύσκολα αργότερα. Το τοπίο στα καθημερινά σας θέματα αρχίζει να ξεκαθαρίζει και αυτό θα σας ανακουφίσει, από τα προβλήματα που είχατε και έχετε. Θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές, τόσο στον αισθηματικό, όσο και στον προσωπικό σας τομέα. Θα αποδείξετε ακόμη για μια φορά την αξία σας.

 

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ

ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

7 έως 13 Δεκεμβρίου 2020

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

 

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 10:46

Σελήνη σε τρίγωνο με Ουρανό

Η Σελήνη στις 07°Παρθένου  & ο Ουρανός στις 07°Ταύρου

Η όψη αυτή διαρκεί από Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 8:36 έως Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 12:46

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 27 έως 31 Αυγούστου  & από 24 έως 28 Απριλίου

Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.

 

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 13:24

Σελήνη σε Τετράγωνο με Ερμή

Η Σελήνη στις 08°Παρθένου  & ο Ερμής στις 08°Τοξότη

Η όψη αυτή διαρκεί από Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 11:14 έως Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 15:24

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 28 Αυγούστου  έως 1 Σεπτεμβρίου & από 27 Νοεμβρίου έως 1 Δεκεμβρίου

Κακή διέλευση για να πάρετε αποφάσεις και να προγραμματίσετε το χρόνο σας. Τα άτομα που σας περιβάλλουν δεν σας δείχνουν κατανόηση, με την επίδραση αυτής της όψης, και το μεγαλύτερο δυστύχημα είναι ότι δεν μπορείτε να δείξετε ούτε εσείς.

 

Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 2:36

Σελήνη σε Τετράγωνο με Ήλιο  ( ΤΡΙΤΟ τέταρτο Σελήνης )

Η Σελήνη στις 16°Παρθένου  & ο Ήλιος στις 16°Τοξότη

Η όψη αυτή διαρκεί από Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 0:26 έως Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 4:36

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 6 έως 10 Σεπτεμβρίου & από 5 έως 9 Δεκεμβρίου

Η διάθεση του ατόμου είναι άσχημη, δε θέλει να βρίσκεται με πολύ κόσμο και νιώθει πολύ κουρασμένο. Με τέτοια διέλευση, το άτομο πρέπει να φροντίζει να ξεκουράζεται και να μη φορτώνει ιδιαίτερα το πρόγραμμά του.

 

Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 5:45

Σελήνη σε αντίθεση με Ποσειδώνα

Η Σελήνη στις 18°Παρθένου  & ο Ποσειδώνας στις 18°Ιχθύων

Η όψη αυτή διαρκεί από Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 3:35 έως Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 7:45

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 12 Σεπτεμβρίου & από 6 έως 10 Μαρτίου

Η διάθεση του ατόμου είναι κυκλοθυμική και η αστάθεια χαρακτηρίζει τις πράξεις του και τα συναισθήματά του. Στο σπίτι δημιουργούνται προβλήματα, κυρίως στα υδραυλικά, που προκαλούν έξοδα και φασαρίες.

 

Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 10:21

Σελήνη σε εξάγωνο με Αφροδίτη

Η Σελήνη στις 20°Παρθένου  & η Αφροδίτη στις 20°Σκορπιού

Η όψη αυτή διαρκεί από Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 8:11 έως Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 12:21

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 10 έως 14 Σεπτεμβρίου & από 9 έως 13 Νοεμβρίου

Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.

 

Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 14:52

Σελήνη σε τρίγωνο με Πλούτωνα

Η Σελήνη στις 23°Παρθένου  & ο Πλούτωνας στις 23°Αιγόκερω

Η όψη αυτή διαρκεί από Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 12:42 έως Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 16:52

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 13 έως 17 Σεπτεμβρίου & από 11 έως 15 Ιανουαρίου

Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.

 

Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 22:08

Σελήνη σε τρίγωνο με Δία

Η Σελήνη στις 27°Παρθένου  & ο Δίας στις 27°Αιγόκερω

Η όψη αυτή διαρκεί από Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 19:58 έως Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 0:08

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 17 έως 21 Σεπτεμβρίου & από 15 έως 19 Ιανουαρίου

Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.

 

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 0:34

Σελήνη Κενή Πορείας

Η Σελήνη Κενή Πορείας θα διαρκέσει από Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 0:34 έως Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 2:01

Κατά τη διάρκεια της κενής Σεληνιακής πορείας δεν ευνοήστε:  Να σχεδιάζετε μελλοντικά σας σχέδια γιατί δεν θα ολοκληρωθούν, Να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Να κάνετε νέες γνωριμίες. Να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Ευνοήστε για :  Ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού. Εργασίες ρουτίνας. Διασκέδαση. Να κάνετε αρχή για να κόψετε βλαβερές συνήθειες όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Να καθαρίσετε το σπίτι, το κατάστημά σας ή το γραφείο σας.

 

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 0:35

Σελήνη σε τρίγωνο με Κρόνο

Η Σελήνη στις 29°Παρθένου  & ο Κρόνος στις 29°Αιγόκερω

Η όψη αυτή διαρκεί από Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 22:25 έως Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 2:35

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 19 έως 23 Σεπτεμβρίου & από 17 έως 21 Ιανουαρίου

Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.

 

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 2:02

Σελήνη στον Ζυγό.

Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο έως Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 3:59

Η Σελήνη στο συντροφικό και αρμονικό αέρινο ζώδιο του Ζυγού δημιουργεί την τάση μιας ρομαντικής και  συντροφικής ατμόσφαιρας. Τονίζει την τάση της διαμεσολάβησης για συμφιλίωση σε κάποια διαμάχη, για την αγορά ρούχων και καλλυντικών. Το χρονικό αυτό διάστημα έχουμε την τάση να είμαστε συνεργάσιμοι, διπλωματικοί, κοινωνικοί και ρομαντικοί.  Βοηθάει τις αποφάσεις για σύναψη γάμων, για νέες επαγγελματικές συνεργασίες, για την επίλυση των διαφορών που υπάρχουν σε συναδελφικό ή σε συντροφικό επίπεδο.

 

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 21:00

ΗΛΙΟΣ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Ο ΗΛΙΟΣ στις 18°Τοξότη  & ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ στις 18°Ιχθύων .

Η όψη αυτή διαρκεί από Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 3:00 έως Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 15:00

Από την πλανητική αυτή όψη επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 7 έως 11 Δεκεμβρίου & από 6 έως 10 Μαρτίου

Το άτομο δεν αισθάνεται πολύ καλά και δεν μπορεί να δικαιολογήσει το γιατί. Σε μία τέτοια διέλευση το άτομο αισθάνεται πως δεν ξέρει τι του συμβαίνει. Θα ήταν προτιμότερο να μην κλείνετε σημαντικά ραντεβού με αυτή τη διέλευση, γιατί θα παρουσιάζετε άσχημη εικόνα προς το συνομιλητή σας.

 

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 23:12

Σελήνη σε εξάγωνο με Ερμή

Η Σελήνη στις 12°Ζυγού  & ο Ερμής στις 12°Τοξότη

Η όψη αυτή διαρκεί από Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 21:02 έως Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 1:12

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 2 έως 6 Οκτωβρίου & από 1 έως 5 Δεκεμβρίου

Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.

 

Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 5:00

ΕΡΜΗΣ σε ΜΙΣΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με ΔΙΑ

Ο ΕΡΜΗΣ στις 12°Τοξότη  & ο ΔΙΑΣ στις 27°Αιγόκερω .

Η όψη αυτή διαρκεί από Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 11:00 έως Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 23:00

Από την πλανητική αυτή όψη επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 1 έως 5 Δεκεμβρίου & από 15 έως 19 Ιανουαρίου

Βρίσκεσαι σε μια κατάσταση πνευματικής δραστηριοποίησης, που όμως εκφράζεται με περίεργο τρόπο. Άλλοτε δαπανάς χρόνο σε ατέλειωτες, ανόητες συζητήσεις και άλλοτε εμφανίζεσαι μ' ένα βαθύ φιλοσοφικό σκεπτικισμό. Οι σχέσεις με φίλους και με όσους συναλλάσσεσαι σε επίπεδο επιχειρηματικών δοσοληψιών, βρίσκονται σε μία αμφίρροπη φάση. Από τη μια, υπάρχει αλληλοεκτίμηση και αμοιβαία εμπιστοσύνη και από την άλλη αδιαφορία και ασυνέπεια. Έτσι είναι προτιμότερο ν' αποφύγεις ν' ασχοληθείς αυτό το διάστημα με σημαντικά θέματα και ν' αφιερώσεις περισσότερο χρόνο σε πνευματικής φύσης θέματα κερδίζοντας τουλάχιστον κάποιες χρήσιμες γνώσεις.

 

Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 9:21

Σελήνη σε εξάγωνο με Ήλιο 

Η Σελήνη στις 18°Ζυγού  & ο Ήλιος στις 18°Τοξότη

Η όψη αυτή διαρκεί από Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 7:11 έως Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 11:21

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 12 Οκτωβρίου & από 7 έως 11 Δεκεμβρίου

Κάποια πρόταση θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα, γιατί με λίγη προσπάθεια θα βοηθήσει το άτομο να γίνει περισσότερο δημοφιλές στον τομέα του.

 

Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 10:31

Σελήνη σε αντίθεση με Άρη

Η Σελήνη στις 19°Ζυγού  & ο Άρης στις 19°Κριού

Η όψη αυτή διαρκεί από Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 8:21 έως Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 12:31

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 9 έως 13 Οκτωβρίου & από 6 έως 10 Απριλίου

Το πιο πιθανό αποτέλεσμα αυτής της διέλευσης είναι ο καβγάς με ένα ή περισσότερα άτομα. Μόνο ο καλός έλεγχος των νεύρων θα μπορούσε να φέρει αποτελέσματα.

 

Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 17:21

Σελήνη σε Τετράγωνο με Πλούτωνα

Η Σελήνη στις 23°Ζυγού  & ο Πλούτωνας στις 23°Αιγόκερω

Η όψη αυτή διαρκεί από Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 15:11 έως Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 19:21

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 13 έως 17 Οκτωβρίου & από 11 έως 15 Ιανουαρίου

Κάποιος κύκλος στη ζωή του ατόμου κλείνει οριστικά. Το άτομο δεν είναι έτοιμο να δεχτεί κάτι τέτοιο και οι ανασφάλειές του βγαίνουν στην επιφάνεια. Ταυτίζει το τέλος της κατάστασης με το τέλος της ζωή του-πολλές φορές-γιατί ο πόνος που νιώθει είναι δυσβάσταχτος. Ωστόσο τελικά, μέσα από αυτή την πολύ σκληρή περίοδο, ανακαλύπτει τις δυνάμεις του και την ικανότητά του να επιβιώνει και να αλλάζει ριζικά τη ζωή του, χρησιμοποιώντας την πείρα του παρελθόντος για τη μελλοντική του εξέλιξη και ευτυχία. Με μια τέτοια διέλευση, η καλύτερη αντίδραση είναι να ξεκινήσετε κάποια ψυχανάλυση, ώστε να βοηθηθείτε από την αρχή και να εντοπίσετε τις δυνάμεις σας, χωρίς να νιώσετε τον πόνο της μοναξιάς, που φέρνει συνήθως ο Πλούτωνας.

 

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 0:58

Σελήνη σε Τετράγωνο με Δία

Η Σελήνη στις 28°Ζυγού  & ο Δίας στις 28°Αιγόκερω

Η όψη αυτή διαρκεί από Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 22:48 έως Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 2:58

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 18 έως 22 Οκτωβρίου & από 16 έως 20 Ιανουαρίου

Οι υπερβολές και οι καταχρήσεις προκαλούν την τάση για τεμπελιά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές εκκρεμότητες. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση δεν μπορεί να αξιολογήσει σωστά τις δυνάμεις του και μπλέκεται σε υποθέσεις στις οποίες δεν μπορεί να ανταποκριθεί.

 

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 2:55

Σελήνη Κενή Πορείας

Η Σελήνη Κενή Πορείας θα διαρκέσει από Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 2:55 έως Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 3:58

Κατά τη διάρκεια της κενής Σεληνιακής πορείας δεν ευνοήστε:  Να σχεδιάζετε μελλοντικά σας σχέδια γιατί δεν θα ολοκληρωθούν, Να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Να κάνετε νέες γνωριμίες. Να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Ευνοήστε για :  Ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού. Εργασίες ρουτίνας. Διασκέδαση. Να κάνετε αρχή για να κόψετε βλαβερές συνήθειες όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Να καθαρίσετε το σπίτι, το κατάστημά σας ή το γραφείο σας.

 

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 2:56

Σελήνη σε Τετράγωνο με Κρόνο

Η Σελήνη στις 29°Ζυγού  & ο Κρόνος στις 29°Αιγόκερω

Η όψη αυτή διαρκεί από Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 0:46 έως Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 4:56

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 19 έως 23 Οκτωβρίου & από 17 έως 21 Ιανουαρίου

Τα προβλήματα, το άγχος και η ανασφάλεια εξαντλούν το άτομο που δέχεται αυτή την όψη και προκαλούν υπερκόπωση. Για να μπορέσει το άτομο να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες, πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά και να κάνει υπομονή. Είναι δε απαραίτητο να καταλάβει, ότι πρέπει να τα καταφέρει μόνο του χωρίς τη βοήθεια των άλλων. Η διέλευση αυτή είναι πολύ άσχημη για νέα ξεκινήματα και για επενδύσεις.

 

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 3:59

Σελήνη στον Σκορπιό.

Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο έως Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 4:40

Η Σελήνη στο σεξουαλικό και παθιασμένο ερωτικά ζώδιο του Σκορπιού δίνει στις σχέσεις  επίπεδο πιο βαθύ και συναισθηματικό. Παράλληλα μας κάνει πιο αποφασιστικούς και πιο ουσιαστικούς στη διερεύνηση του εαυτού μας. Κατά το διάστημα αυτό ψάχνουμε για ν’ ανακαλύψουμε τον βαθύτερο εαυτό μας εξετάζοντας τους φόβους μας και τις αιτίες που δημιουργούν αυτούς τους φόβους.  Συνήθως ασχολούμαστε με τράπεζες, δανεισμούς, αλλά και με το σεξ που εξουσιάζεται από τον Σκορπιό και τον 8ο οίκο που τον αντιπροσωπεύει.

 

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 8:00

ΗΛΙΟΣ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με ΑΡΗ

Ο ΗΛΙΟΣ στις 19°Τοξότη  & ο ΆΡΗΣ στις 19°Κριού .

Η όψη αυτή διαρκεί από Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 14:00 έως Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 2:00

Από την πλανητική αυτή όψη επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 8 έως 12 Δεκεμβρίου & από 6 έως 10 Απριλίου

Η δημιουργικότητα και η δράση συναντώνται Σ’ αυτήν την αρμονική διέλευση. Το άτομο έχει την «έμπνευση» και την ευκαιρία να κάνει ακριβώς αυτό που θέλει, χωρίς να ενοχλεί κανέναν, και χωρίς να δρα γρήγορα και παρορμητικά.

 

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 15:44

Σελήνη σε αντίθεση με Ουρανό

Η Σελήνη στις 07°Σκορπιού  & ο Ουρανός στις 07°Ταύρου

Η όψη αυτή διαρκεί από Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 13:34 έως Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 17:44

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 27 έως 31 Οκτωβρίου & από 24 έως 28 Απριλίου

Το άτομο με την επίδραση αυτής της διέλευσης έχει την τάση να κάνει ριζοσπαστικές αλλαγές, αλλά ταυτόχρονα φοβάται γιατί πρέπει να χάσει όλα αυτά που μέχρι τώρα είχε δημιουργήσει και ήταν προϊόντα μιας πιο συντηρητικής αντιμετώπισης που είχε στη ζωή του.

 

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 9:35

Σελήνη σε τρίγωνο με Ποσειδώνα

Η Σελήνη στις 18°Σκορπιού  & ο Ποσειδώνας στις 18°Ιχθύων

Η όψη αυτή διαρκεί από Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 7:25 έως Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 11:35

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 7 έως 11 Νοεμβρίου & από 6 έως 10 Μαρτίου

Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.

 

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 18:17

Σελήνη σε εξάγωνο με Πλούτωνα

Η Σελήνη στις 23°Σκορπιού  & ο Πλούτωνας στις 23°Αιγόκερω

Η όψη αυτή διαρκεί από Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 16:07 έως Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 20:17

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 12 έως 16 Νοεμβρίου & από 11 έως 15 Ιανουαρίου

Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.

 

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 22:59

Σελήνη σε συζυγία με Αφροδίτη

Η Σελήνη & η Αφροδίτη στις 26°Σκορπιού

Η όψη αυτή διαρκεί από Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 20:49 έως Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 0:59

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 15 έως 19 Νοεμβρίου

Πολύ αρμονική αυτή η διέλευση. Το άτομο καλοδέχεται την αγάπη που του προσφέρουν, την τρυφερότητα και την άπλετη κατανόηση. Η διάθεση είναι πολύ καλή και επειδή το άτομο εκπέμπει μια εσωτερική γαλήνη και ηρεμία φαίνεται πολύ γοητευτικό. Γι’ αυτό η διέλευση αυτή είναι άριστη για ραντεβού, που η έκβασή τους εξαρτάται από την αισθητική εικόνα που θα παρουσιάσουμε.

 

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020

Χείρωνας σε στάση πριν πάρει την ορθή του πορεία.

Από Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020 [ 04° Κριού ] έως Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2020 [ 04° Κριού ]

Η περίοδος των δύο ημερών που ακολουθεί θέματα σχετικά με αυτά τα θετικά που σας προσέφερε ο ανάδρομος Χείρωνας, αποκαλύψεις για τις κρυμμένες δυνατότητες σας  ,  αρχίζετε να τα συνειδητοποιείτε.

 

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 2:23

Σελήνη σε εξάγωνο με Δία

Η Σελήνη στις 28°Σκορπιού  & ο Δίας στις 28°Αιγόκερω

Η όψη αυτή διαρκεί από Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 0:13 έως Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 4:23

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 17 έως 21 Νοεμβρίου & από 16 έως 20 Ιανουαρίου

Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.

 

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 3:56

Σελήνη Κενή Πορείας

Η Σελήνη Κενή Πορείας θα διαρκέσει από Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 3:56 έως Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 4:39

Κατά τη διάρκεια της κενής Σεληνιακής πορείας δεν ευνοήστε:  Να σχεδιάζετε μελλοντικά σας σχέδια γιατί δεν θα ολοκληρωθούν, Να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Να κάνετε νέες γνωριμίες. Να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Ευνοήστε για :  Ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού. Εργασίες ρουτίνας. Διασκέδαση. Να κάνετε αρχή για να κόψετε βλαβερές συνήθειες όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Να καθαρίσετε το σπίτι, το κατάστημά σας ή το γραφείο σας.

 

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 3:57

Σελήνη σε εξάγωνο με Κρόνο

Η Σελήνη στις 29°Σκορπιού  & ο Κρόνος στις 29°Αιγόκερω

Η όψη αυτή διαρκεί από Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 1:47 έως Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 5:57

Από την όψη αυτή επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γεννηθεί από 18 έως 22 Νοεμβρίου & από 17 έως 21 Ιανουαρίου

Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.

 

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 4:40

Σελήνη στον Τοξότη.

Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο έως Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2020 ώρα 5:35

Η Σελήνη στο ταξιδιάρικο και περιπετειώδες  ζώδιο του Τοξότη, μας δημιουργεί μια τάση απεξάρτησης, φιλελευθερίας, αισιοδοξίας, περιπέτειας, ανεξαρτησίας και περιπλάνησης. Γινόμαστε στο διάστημα αυτό πιο δημιουργικοί, αυθόρμητοι και οραματιστές του μέλλοντος μας αλλά παράλληλα λόγω της αμέριμνης και αλλοπρόσαλλης συμπεριφοράς μας πιο αστείοι και κάποια φορά μέχρι του σημείου της γελοιότητας. Σε ανώτερο επίπεδο ενδιαφερόμαστε, για τη θρησκεία, για ξένες γλώσσες, για την φιλοσοφία και για ότι άλλο ανοίγει νέους ορίζοντες για το μυαλό μας.

 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου