Σάββατο 5 Ιουνίου 2021

ΤΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 07 έως 13 Ιουνίου 2021 και η ΕΚΛΕΙΨΗ ΗΛΙΟΥ από τον Δρ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΕΥ

Η ΕΚΛΕΙΨΗ ΗΛΙΟΥ της ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

 


                    στις 10 Ιουνίου 2021 ώρα:12:52μμ

                    μη ορατή από Ελλάδα και Κύπρο.

Έκλειψη του Ηλίου θα πραγματοποιηθεί στις 10 Ιουνίου 2021 ώρα:1:54μμ στις 19°47’ των Διδύμων και θα επηρεάσει όλους όσους έχουν τον Ήλιο την Σελήνη τους ή κάποιον προσωπικό τους πλανήτη μεταξύ 18ης έως 21ης  μοίρας των μεταβλητών ζωδίων (Διδύμων, Παρθένου, Τοξότη ή Ιχθύων).

Στην έκλειψη αυτή συμμετέχει και ο ανάδρομος Ερμής που κυβερνάει τους Διδύμους και βρίσκεται μέσα στο ζώδιό του. Ο ανάδρομος Ερμής θα σχηματίσει δυσαρμονική όψη (όψη τετραγώνου) με τον πλανήτη Ποσειδώνα σηματοδοτώντας παραπληροφόρηση καθώς και αναστατώσεις στην επικοινωνία, την εκπαίδευση, τις μετακινήσεις. Παράλληλα θα συντελέσει στην αύξηση των λοιμώξεων του αναπνευστικού, την μείωση της ενεργητικότητας και την πτώση του ανοσοποιητικού συστήματος. Οι επιπτώσεις αυτές θα φανούν εντός των τεσσάρων μηνών που ακολουθούν την Ηλιακή έκλειψη και μπορούν να προληφθούν με την κατάλληλη ατομική μας προστασία.

Κατά την αρχαία αστρολογική επισήμανση:

Οι εκλείψεις επηρεάζουν τις περιοχές στις οποίες γίνονται ορατές και μόνον.

Στο τέλος αυτής της ιστοσελίδας θα μάθετε για τις χώρες και τις πόλεις από τις οποίες θα γίνει ορατή η συγκεκριμένη Ηλιακή Έκλειψη.

 

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

07 έως 13 Ιουνίου 2021

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

ΚΡΙΟΣ

Τώρα θα πρέπει ν’ αποφύγετε να δημιουργήσετε χρέη, γιατί θα δυσκολευτείτε στην αποπληρωμή τους. Στο ίδιο διάστημα παλαιές συνήθειες παραχωρούν την θέση τους σε καινούριες. Οι αναζητήσεις αυτού του καιρού θα έχουν πνευματιστικό χαρακτήρα. και το μυαλό σας  θα προσπαθεί να οριοθετήσει  τα σύνορα μεταξύ του θανάτου και της ζωής.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν δεν κρατήσετε τον λόγο σας απέναντι σε κάποια άτομα, πολύ πιθανόν να τα βρείτε αργότερα δύσκολα. Το τοπίο στα καθημερινά σας θέματα αρχίζει να ξεκαθαρίζει και αυτό θα σας ανακουφίσει, από τα προβλήματα που έχετε. Θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές, τόσο στον αισθηματικό, όσο και στον επαγγελματικό σας τομέα. Θα αποδείξετε ακόμη για μια φορά την αξία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αποφύγετε να έλθετε σε συγκρούσεις με κάποιους φίλους ή και συγγενείς αυτές τις ημέρες. Αυτό το διάστημα μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποια ερωτικό πρόβλημα ή κάποια παρεξήγηση με τον ερωτικό ή την ερωτική σας σύντροφο, ο συμβιβασμός και η σωστή αντιμετώπιση είναι οι πιο ενδεδειγμένες λύσεις. Χαμηλώστε τους τόνους της αδιαλλαξίας σας και συμβιβαστείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτές τις ημέρες θα πρέπει να διαπραγματευτείτε  για το συμφέρον σας κάποια πράγματα που τα είχατε αφήσει στην τύχη τους. Είναι ευνοϊκή περίοδος για την τακτοποίηση εκκρεμοτήτων που έχετε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Φανείτε πιο συνεπείς προς τους άλλους και όλα θα πάνε καλά. Οι σχέσεις σας αυτόν τον καιρό απαιτούν όσο ποτέ αμοιβαιότητα. Προσοχή στην υγεία σας.

ΛΕΩΝ

Αυτή είναι η εποχή ξεκαθαρίσματος, παλαιών μπερδεμένων καταστάσεων. Θα σας συμβούλευα όμως,  πριν προβείτε σε οποιοδήποτε ξεκαθάρισμα, να κάνετε την αυτοκριτική σας και μετά να αποφασίσετε για το τι θα πείτε και τι θα κάνετε. Στο διάστημα αυτό, οι καλές ερωτικές καταστάσεις ισχυροποιούνται, και οι προβληματικές αδρανοποιούνται. Παράλληλα αξιολογήστε τα νέα πρόσωπα που μπαίνουν αυτόν τον καιρό στη ζωή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή την εβδομάδα θα έχετε την τάση να δείξετε όλο σας το πείσμα και τον εγωισμό σας με αποτέλεσμα να εκνευρίσετε το περιβάλλον σας. Μην καταπιάνεστε αυτές τις μέρες με πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Ασχοληθείτε μόνο με τα επείγοντα, εκείνα που δεν παίρνουν αναβολή. Πιθανότατα να πάρετε κάποιες αρνητικές απαντήσεις σε θέματα που τα θεωρούσατε θετικά. Αποφύγετε το άγχος.

ΖΥΓΟΣ

Αυτό το διάστημα θα  έχετε νέες ιδέες τις οποίες μπορείτε να εκφράσετε με τον καλύτερο τρόπο.  Όμως καθώς το μυαλό σας δουλεύει με γρήγορο ρυθμό και κάπως σπασμωδικά, έχετε την τάση να ασχοληθείτε με πολλές και διαφορετικές δραστηριότητες τις οποίες όμως δεν θα μπορέσετε να διεκπεραιώσετε, αν ασχοληθείτε με όλες μαζί. Το  πείσμα σας και η ισχυρογνωμοσύνη σας παράλληλα θα είναι πολύ τονισμένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτόν τον καιρό θα νιώσετε την ανάγκη να συμβιβασθείτε με κάποιους μικρούς περιορισμούς. Πριν ξεκινήσετε κάτι, θα πρέπει να βάλετε με το μυαλό σας και την περίπτωση της αποτυχίας. Η οργάνωση και ο συντονισμός θα παίξουν κυρίαρχο ρόλο πάνω στα μελλοντικά αποτελέσματα των ενεργειών σας τόσο στον συναισθηματικό όσο  και τον επαγγελματικό σας τομέα. Στον τομέα της υγείας σας δείξτε προσοχή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεν θα ήταν σκόπιμο αυτή την εβδομάδα να προσπαθήσετε να ξεκαθαρίσετε προβληματικές καταστάσεις και σχέσεις. Διατηρήστε τους τόνους σας χαμηλούς και ήπιους. Το διάστημα αυτό χρειάζεται την ιδιαίτερη φροντίδα σας, αν έχετε σαν στόχο σας την πραγματοποίηση των στόχων σας. Προσέξτε  όσοι διατηρείτε εξω-συντροφικές, επιπόλαιες σχέσεις.  Οι καιροί είναι πονηροί και οι κίνδυνοι για προβλήματα  μεγάλοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι πιθανό αυτήν την περίοδο να κάνετε πολύτιμες επαφές και προσέγγιση ατόμων που θα μπορούν να σας βοηθήσουν στην καθημερινότητα.  Επίσης ευνοείστε στο να ξεκαθαρίσετε και να βάλετε τις δουλειές σας σε μια τάξη. Κάνετε την αυτοκριτική σας, διορθώστε πιθανά σφάλματα σας και φροντίστε την ζωή σας. Οι επιπόλαιες αποφάσεις καραδοκούν για να σας βλάψουν ανεπανόρθωτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η αγάπη για τον εαυτό σας θα είναι σε όρια κινδύνου, γι’ αυτό περιορίστε την και μετατοπίστε ένα μεγάλο μέρος της στο άτομο που σας ενδιαφέρει. Αυτές τις μέρες θα νιώσετε την ανάγκη να καταπιαστείτε με καινούρια πράγματα. Προσέξτε όμως μην χαθείτε σε λεπτομέρειες και χάσετε την ουσία. Αποφύγετε να σχολιάσετε την συμπεριφορά του συντρόφου σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η γνώμη και η δυναμική σας, θα επηρεάζει το περιβάλλον σας. Αν όμως από τον τρόπο της έκφρασης σας λείπει ο σεβασμός προς τους άλλους, θα τους βρείτε αντιπάλους σας. Σημαντική βοήθεια μπορεί να σας προσφέρουν κάποια πρόσωπα που γνωρίζετε. Τις μέρες αυτές θα νιώθετε διεκδικητές της ελευθερίας και των δικαιωμάτων σας.

 

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ

ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

07 έως 13 Ιουνίου 2021

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

 

Δευτέρα 07 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021 ώρα: 09:39

ΣΕΛΗΝΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 12°44’ του ΤΑΥΡΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Δευ.07 ΙΟΥΝ. ώρα: 07:09   έως ώρα: 11:19

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 30 Απριλίου έως και 04 Μαΐου

Ξαφνικά και αναπάντεχα στη ζωή του ατόμου εμφανίζονται νέα άτομα και αποκτά καινούργια ενδιαφέροντα που κάνουν τη ζωή του πιο περιπετειώδη και συναρπαστική.

 

Δευτέρα 07 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021 ώρα: 10:51

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΚΡΟΝΟ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 13°20’ του ΤΑΥΡΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Δευ.07 ΙΟΥΝ. ώρα: 08:21 έως ώρα: 12:31

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 01 έως 05 Μαΐου.

Τα προβλήματα, το άγχος και η ανασφάλεια εξαντλούν το άτομο που δέχεται αυτή την όψη και προκαλούν υπερκόπωση. Για να μπορέσει το άτομο να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες, πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά και να κάνει υπομονή. Είναι δε απαραίτητο να καταλάβει, ότι πρέπει να τα καταφέρει μόνο του χωρίς τη βοήθεια των άλλων. Η διέλευση αυτή είναι πολύ άσχημη για νέα ξεκινήματα και για επενδύσεις.

 

Τρίτη 08 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021 ώρα: 06:46

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 23°06’ του ΤΑΥΡΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Τρι.08 ΙΟΥΝ. ώρα: 04:16 έως ώρα: 08:26

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 12 έως 16 Μαΐου.

Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.

 

Τρίτη 08 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021 ώρα: 13:30

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 26°25’ του ΤΑΥΡΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Τρι.08 ΙΟΥΝ. ώρα: 11:00 έως ώρα: 15:10

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 15 έως 19 Μαΐου.

Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.

 

Τρίτη 08 ΙΟΥΝΙΟΥ ώρα: 17:05

Σελήνη ΚΕΝΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ

Η όψη αυτή επηρεάζει όλους μας μέχρι: Τρίτη 08 ΙΟΥΝΙΟΥ ώρα:20:47

Κατά τη διάρκεια της κενής Σεληνιακής πορείας δεν ευνοήστε:  Να σχεδιάζετε μελλοντικά σας σχέδια γιατί δεν θα ολοκληρωθούν, Να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Να κάνετε νέες γνωριμίες. Να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Ευνοήστε για :  Ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού. Εργασίες ρουτίνας. Διασκέδαση. Να κάνετε αρχή για να κόψετε βλαβερές συνήθειες όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Να καθαρίσετε το σπίτι, το κατάστημά σας ή το γραφείο σας.

 

Τρίτη 08 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021 ώρα: 17:06

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΑΡΗ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 28°11’ του ΤΑΥΡΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Τρι.08 ΙΟΥΝ. ώρα: 14:36 έως ώρα: 18:46

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 17 έως 21 Μαΐου.

Η διάθεση είναι πολύ καλή και το άτομο που δέχεται τη διέλευση έχει έντονη την επιθυμία να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του.

 

Τρίτη 08 ΙΟΥΝΙΟΥ ώρα 20:48

Η ΣΕΛΗΝΗ εισέρχεται στους ΔΙΔΥΜΟΥΣ

Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο μέχρι: Παρασκευή 11 ΙΟΥΝΙΟΥ ώρα 09:23

Η Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων του μεταβλητού αυτού αέρινου ζωδίου. τονίζει την επικοινωνία όλων των ειδών, την ομιλία, την ευγλωττία, την κίνηση, αλλά και την νευρικότητα και την ανησυχία.  Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για να επικοινωνήσουμε με αδέλφια, με κοντινούς συγγενείς, με φίλους και γνωστούς, να πάμε ένα κοντινό ταξίδι, να προβάλουμε τις ιδέες μας, να συζητήσουμε για σοβαρά ή και για λιγότερο σοβαρά θέματα, για να κουτσομπολέψουμε, για να στείλουμε e-mail, για να τηλεφωνήσουμε ή για να ασχοληθούμε με το διαδίκτυο. Στο ίδιο χρονικό διάστημα θα πρέπει να προσέξουμε, μήπως από παρόρμηση, παρανοήσουμε την λεκτική σημασία αυτών που θ’ ακούσουμε.

 

Τετάρτη 09 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021 ώρα: 00:47

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 01°57’ των ΔΙΔΥΜΩΝ.

 Ενεργοποιείται από: Τρι.08 ΙΟΥΝ. ώρα: 22:17 έως: Τετ.09 ΙΟΥΝ. ώρα: 02:27

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 20 έως 24 Μαΐου.

Οι υπερβολές και οι καταχρήσεις προκαλούν την τάση για τεμπελιά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές εκκρεμότητες. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση δεν μπορεί να αξιολογήσει σωστά τις δυνάμεις του και μπλέκεται σε υποθέσεις στις οποίες δεν μπορεί να ανταποκριθεί.

 

Τετάρτη 09 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021 ώρα: 23:43

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΚΡΟΝΟ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 13°16’ των ΔΙΔΥΜΩΝ.

 Ενεργοποιείται από: Τετ.09 ΙΟΥΝ. ώρα: 21:13 έως: Πεμ.10 ΙΟΥΝ. ώρα: 01:23

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 01 έως 05 Ιουνίου.

Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.

 

Πέμπτη 10 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021 ώρα: 12:52

ΣΕΛΗΝΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΗΛΙΟ ( ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ )

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 19°47’ των ΔΙΔΥΜΩΝ.

 Ενεργοποιείται από: Πεμ.10 ΙΟΥΝ. ώρα: 10:22 έως ώρα: 14:32

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 08 έως 12 Ιουνίου.

Το ενδιαφέρον του ατόμου επικεντρώνεται στο σπίτι και στο οικογενειακό περιβάλλον. Η μητέρα ή κάποιο θηλυκό άτομο της οικογένειας, στηρίζει και επιβεβαιώνει το άτομο.

 

Πέμπτη 10 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021 ώρα: 14:37

ΣΕΛΗΝΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΕΡΜΗ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 20°39’ των ΔΙΔΥΜΩΝ.

 Ενεργοποιείται από: Πεμ.10 ΙΟΥΝ. ώρα: 12:7 έως ώρα: 16:17

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 09 έως 13 Ιουνίου.

Η επίδραση αυτή δείχνει ότι θα υπάρχει κάποια αλλαγή στη διάθεση και στην ψυχολογία του ατόμου, εξαιτίας της επικοινωνίας του με κάποιο άλλο άτομο. Σε ανδρικό ωροσκόπιο δείχνει την πιθανότητα καλών ειδήσεων από μία γυναίκα.

 

Πέμπτη 10 ΙΟΥΝΙΟΥ ώρα: 19:36

Σελήνη ΚΕΝΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ

Η όψη αυτή επηρεάζει όλους μας μέχρι: Παρασκευή 11 ΙΟΥΝΙΟΥ ώρα:09:22

Κατά τη διάρκεια της κενής Σεληνιακής πορείας δεν ευνοήστε:  Να σχεδιάζετε μελλοντικά σας σχέδια γιατί δεν θα ολοκληρωθούν, Να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Να κάνετε νέες γνωριμίες. Να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Ευνοήστε για :  Ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού. Εργασίες ρουτίνας. Διασκέδαση. Να κάνετε αρχή για να κόψετε βλαβερές συνήθειες όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Να καθαρίσετε το σπίτι, το κατάστημά σας ή το γραφείο σας.

 

Πέμπτη 10 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021 ώρα: 19:37

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 23°08’ των ΔΙΔΥΜΩΝ.

 Ενεργοποιείται από: Πεμ.10 ΙΟΥΝ. ώρα: 17:07 έως ώρα: 21:17

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 12 έως 16 Ιουνίου.

Η διάθεση του ατόμου είναι κυκλοθυμική και η αστάθεια χαρακτηρίζει τις πράξεις του και τα συναισθήματά του. Στο σπίτι δημιουργούνται ζημιές από αμέλεια, που προκαλούν έξοδα.

 

Παρασκευή 11 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021 ώρα: 01:12

ΗΛΙΟΣ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΕΡΜΗ

ΗΛΙΟΣ στις 20°21’  των ΔΙΔΥΜΩΝ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΕΡΜΗ στις 20°21’ των ΔΙΔΥΜΩΝ

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 09 έως 13 ΙΟΥΝΙΟΥ

Παρουσιάζονται ευκαιρίες για μία καλή και δημιουργική συζήτηση, που μπορεί να κρύβει προοπτικές για επαγγελματική εξέλιξη. Σε γυναικείο ωροσκόπιο δείχνει την πιθανότητα καλών ειδήσεων από έναν άντρα.

 

Παρασκευή 11 ΙΟΥΝΙΟΥ ώρα 09:23

Η ΣΕΛΗΝΗ εισέρχεται στον ΚΑΡΚΙΝΟ

Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο μέχρι: Κυριακή 13 ΙΟΥΝΙΟΥ ώρα 20:23

Η Σελήνη στο συναισθηματικό ζώδιο του Καρκίνου του οποίου και είναι κυβερνήτης τονίζει την νοσταλγία για το παρελθόν και κυρίως για τα παιδικά μας τα χρόνια, την επιθυμία της σύνδεσής μας με την οικογένεια, και την αναζήτηση των ριζών της οικογένειας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για να έχετε μια πιο κοντινή επαφή με το σπίτι και την μητέρα, για ν’ απολαύσετε παλιά μουσική και τραγούδια, για να επανασυνδεθείτε με άτομα του παρελθόντος, για να παρακολουθήσετε αισθηματικές ταινίες, για να κάνετε ένα θαλασσινό ρομαντικό ταξίδι ή για ν’ απολαύσετε ένα παραδοσιακό σπιτικό φαγητό. 

 

Παρασκευή 11 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021 ώρα: 13:27

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 02°03’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Παρ.11 ΙΟΥΝ. ώρα: 10:57 έως ώρα: 15:07

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 21 έως 25 Ιουνίου.

Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.

 

Παρασκευή 11 ΙΟΥΝΙΟΥ ώρα 15:34

Ο ΑΡΗΣ εισέρχεται στον ΛΕΟΝΤΑ

Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο μέχρι: Πέμπτη 29 ΙΟΥΛΙΟΥ ώρα 22:33

Με αυτή την διέλευση, θυμώνουμε όταν δεχόμαστε προσβολές στην προσωπική μας υπερηφάνεια και αξιοπρέπεια. Δεν επιδιώκουμε τους καυγάδες αλλά όταν δεχτούμε επίθεση την ανταποδίδουμε. Δεν αποδεχόμαστε την ήττα, ενεργούμε δραματικά και κάνουμε οτιδήποτε προκειμένου να μας αναγνωρίσουν οι άλλοι τα επιτεύγματά μας. Θέλουμε να οδηγήσουμε τους άλλους και δεν δεχόμαστε εντολές ή παραγγελίες. Όντας κυριαρχικοί και δυναμικοί είναι δύσκολο να κάνουμε αυτό που θέλουν οι άλλοι, όσο περισσότερο μας διατάζουν τόσο περισσότερο θα αντισταθούμε. Υπάρχει ένα πνεύμα  υπεροχής και εξουσίας που φτάνει ακόμα και σε ένα αλαζονικό τρόπο συμπεριφοράς που εκδηλώνεται μέσω της προβολής του «εγώ» και της παρόρμησης να είμαστε στο επίκεντρο, να κερδίσουμε την αναγνώριση και το χειροκρότημα για τα ταλέντα και τις επιτυχίες μας.

 

Σάββατο 12 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021 ώρα: 08:59

ΣΕΛΗΝΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 11°53’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Σαβ.12 ΙΟΥΝ. ώρα: 06:29 έως ώρα: 10:39

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 01 έως 05 Ιουλίου.

Πολύ αρμονική αυτή η διέλευση. Το άτομο καλοδέχεται την αγάπη που του προσφέρουν, την τρυφερότητα και την άπλετη κατανόηση. Η διάθεση είναι πολύ καλή και επειδή το άτομο εκπέμπει μια εσωτερική γαλήνη και ηρεμία φαίνεται πολύ γοητευτικό. Γι’ αυτό η διέλευση αυτή είναι άριστη για ραντεβού, που η έκβασή τους εξαρτάται από την αισθητική εικόνα που θα παρουσιάσουμε.

 

Σάββατο 12 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021 ώρα: 11:10

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 12°59’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Σαβ.12 ΙΟΥΝ. ώρα: 08:40 έως ώρα: 12:50

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 02 έως 06 Ιουλίου.

Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.

 

Κυριακή 13 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021 ώρα: 07:05

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 23°09’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Κυρ.13 ΙΟΥΝ. ώρα: 04:35 έως ώρα: 08:45

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 13 έως 17 Ιουλίου.

Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.

 

Κυριακή 13 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021 ώρα: 05:38

ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ

ΑΦΡΟΔΙΤΗ στις 13°02’  του ΚΑΡΚΙΝΟΥ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ στις 13°02’ του ΤΑΥΡΟΥ

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 03 έως 07 ΙΟΥΛΙΟΥ

Άριστη διέλευση για να μετατρέψει την αισθηματική ζωή σε παράδεισο, αφού το άτομο έχει τις ευκαιρίες να βελτιώσει τη σχέση του ή να δημιουργήσει μια καινούργια. Η κοινωνική του ζωή γίνεται συναρπαστική καθώς δημιουργεί νέες φιλίες που του ανοίγουν καινούργιους ορίζοντες.

 

Κυριακή 13 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021 ώρα: 13:15

ΣΕΛΗΝΗ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 26°19’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Κυρ.13 ΙΟΥΝ. ώρα: 10:45 έως ώρα: 14:55

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 16 έως 20 Ιουλίου.

Κάποιος κύκλος στη ζωή του ατόμου κλείνει οριστικά. Το άτομο δεν είναι έτοιμο να δεχτεί κάτι τέτοιο και οι ανασφάλειές του βγαίνουν στην επιφάνεια. Ταυτίζει το τέλος της κατάστασης με το τέλος της ζωή του-πολλές φορές-γιατί ο πόνος που νιώθει είναι δυσβάσταχτος. Ωστόσο τελικά, μέσα από αυτή την πολύ σκληρή περίοδο, ανακαλύπτει τις δυνάμεις του και την ικανότητά του να επιβιώνει και να αλλάζει ριζικά τη ζωή του, χρησιμοποιώντας την πείρα του παρελθόντος για τη μελλοντική του εξέλιξη και ευτυχία. Με μια τέτοια διέλευση, η καλύτερη αντίδραση είναι να ξεκινήσετε κάποια ψυχανάλυση, ώστε να βοηθηθείτε από την αρχή και να εντοπίσετε τις δυνάμεις σας, χωρίς να νιώσετε τον πόνο της μοναξιάς, που φέρνει συνήθως ο Πλούτωνας.

 

Κυριακή 13 ΙΟΥΝΙΟΥ ώρα: 13:15

Σελήνη ΚΕΝΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ

Η όψη αυτή επηρεάζει όλους μας μέχρι: Κυριακή 13 ΙΟΥΝΙΟΥ ώρα:20:22

Κατά τη διάρκεια της κενής Σεληνιακής πορείας δεν ευνοήστε:  Να σχεδιάζετε μελλοντικά σας σχέδια γιατί δεν θα ολοκληρωθούν, Να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Να κάνετε νέες γνωριμίες. Να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Ευνοήστε για :  Ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού. Εργασίες ρουτίνας. Διασκέδαση. Να κάνετε αρχή για να κόψετε βλαβερές συνήθειες όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Να καθαρίσετε το σπίτι, το κατάστημά σας ή το γραφείο σας.

 

Κυριακή 13 ΙΟΥΝΙΟΥ ώρα 20:23

Η ΣΕΛΗΝΗ εισέρχεται στον ΛΕΟΝΤΑ

Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο μέχρι: Τετάρτη 16 ΙΟΥΝΙΟΥ ώρα 05:02

Η Σελήνη στο φλογερό πύρινο ζώδιο του Λέοντα τονίζει την υπέρμετρη υπερηφάνεια και τον εγωκεντρικό χαρακτήρα του ατόμου, παράλληλα όμως μας βοηθάει για να ερωτευτούμε, για να βγάλουμε από μέσα μας την παιδική μας φύση και μαζί μ’ αυτή και την ξενοιασιά και την ανεμελιά και μας δημιουργεί την ανάγκη μας για ψυχαγωγία, διασκέδαση και αυτοπροβολή. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για διασκέδαση, χορό, ξεφάντωμα, για να οργανώσετε μια κοινωνική συγκέντρωση ή για να πάτε σε κάποιο πάρτι, για να φλερτάρετε ή και για να ερωτευτείτε.

 

Κυριακή 13 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021 ώρα: 23:07

ΣΕΛΗΝΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΑΡΗ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 01°25’ του ΛΕΟΝΤΑ.

 Ενεργοποιείται από: Κυρ.13 ΙΟΥΝ. ώρα: 20:37 έως: Δευ.14 ΙΟΥΝ. ώρα: 00:47

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 22 έως 26 Ιουλίου.

Η διάθεση είναι λίγο άσχημη και οι τάσεις του ατόμου είναι εριστικές. Ωστόσο, μ’ αυτή τη διέλευση έχουμε την ευκαιρία να διεκπεραιώσουμε πολλές εκκρεμότητες της καθημερινότητας και μάλιστα πράγματα που σε άλλες φάσεις μας φαίνονται αρκετά επίπονα. Σ’ αυτήν την περίπτωση η έντονη δράση εκτονώνει και δε χρειάζονται οι διαπληκτισμοί για την εκτόνωση. Τα νεύρα και οι εκνευρισμοί είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της όψης, που για να αντιμετωπιστεί, χρειάζεται να είμαστε διαρκώς απασχολημένοι με κάτι, ώστε να εκτονώνουμε εκεί τη δράση μας.

 

Κυριακή 13 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021 ώρα: 23:39

ΗΛΙΟΣ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

ΗΛΙΟΣ στις 23°09’  των ΔΙΔΥΜΩΝ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 23°09’ των ΙΧΘΥΩΝ

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 12 έως 16 ΙΟΥΝΙΟΥ

Το άτομο δεν αισθάνεται πολύ καλά και δεν μπορεί να δικαιολογήσει το γιατί. Σε μία τέτοια διέλευση το άτομο αισθάνεται πως δεν ξέρει τι του συμβαίνει. Θα ήταν προτιμότερο να μην κλείνετε σημαντικά ραντεβού με αυτή τη διέλευση, γιατί θα παρουσιάζετε άσχημη εικόνα προς το συνομιλητή σας.

 Η ΕΚΛΕΙΨΗ ΗΛΙΟΥ της 10ης Ιουνίου

ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΙΣ

από τις οποίες θα γίνει ορατή η συγκεκριμένη Ηλιακή Έκλειψη.

Νέα Υόρκη, ΗΠΑ

Θα είναι ορατή ακριβώς την ώρα που βγαίνει ο ήλιος. Οχτώ λεπτά μετά την ανατολή, -στις 5:32 π.μ. τοπική ώρα- η έκλειψη θα φτάσει στο μέγιστο και σχεδόν το 73% του ήλιου θα κρυφτεί από το φεγγάρι. Δυστυχώς, η καιρική πρόβλεψη για τις 10 Ιουνίου δεν είναι πολύ αισιόδοξη: Αναμένεται συννεφιά.

Τορόντο, Καναδάς

Πιο βορειοδυτικά από τη Νέα Υόρκη, το Τορόντο θα έχει καλύτερη θέα της έκλειψης. Θα είναι επίσης ορατή κατά την ανατολή του ήλιου, με το μέγιστο της έκλειψης να γίνεται ορατό μόλις πέντε λεπτά μετά την εμφάνισή του, στις 5:40 το πρωί. Σε εκείνο το σημείο, ο ίδιος θα είναι κρυμμένος κατά 80% από το φεγγάρι.

Ουάσινγκτον, ΗΠΑ

Ακόμη πιο νότια, και η Ουάσινγκτον θα ζήσει αυτή τη μερική έκλειψη. Στο μέγιστο βαθμό της, ο ίδιος θα σκιαστεί κατά 55% πέντε λεπτά μετά την ανατολή του (5:47 τοπική ώρα). Αν μάλιστα ο ουρανός είναι καθαρός, όπως προβλέπεται, τότε η θέα θα είναι μαγευτική.

Λονδίνο, Αγγλία

Οι κάτοικοι του Λονδίνου και το υπόλοιπο Ηνωμένο Βασίλειο θα απολαύσουν μία μικρή μερική έκλειψη. Αν και δεν θα είναι τόσο εντυπωσιακή όσο πιο δυτικά –το φεγγάρι θα καλύψει το 20% του ήλιου- θα γίνει ορατή μια πιο λογική ώρα της μέρας. Αναμένεται να ξεκινήσει στις 10:08 τοπική ώρα, θα φτάσει στο μάξιμουμ στις 11:13 και θα ολοκληρωθεί στις 12:22 μ.μ.

Χάμιλτον, Βερμούδες

Χάρη στη διαδρομή που θα ακολουθήσει η έκλειψη και στην καμπυλότητα της γης, η έκλειψη θα γίνει ορατή και στην Καραϊβική. Στο Χάμιλτον, θα φτάσει στο 52% γύρω στις 6:16 το πρωί τοπική ώρα, λίγο μετά την ανατολή του ηλίου.

Ρέικιαβικ, Ισλανδία

Οι κάτοικοι του Ρέικιαβικ θα ζήσουν μία έκλειψη παρόμοια με εκείνη που θα γίνει ορατή στην Ουάσινγκτον. Στο μέγιστό της θα φτάσει το 60% και θα είναι ορατή από την αρχή (στις 9:06 τοπική ώρα) μέχρι το τέλος της (11:32 π.μ.)

Ουλάν Μπατόρ, Μογγολία

Δεδομένου ότι αυτή η έκλειψη τελειώνει στην ήπειρο της Βόρειας Ασίας, η μερική έκλειψη θα είναι ορατή σε ορισμένες πόλεις που βρίσκονται ανατολικά. Ένα τέτοιο μέρος είναι το Ουλάν Μπατόρ, η πρωτεύουσα της Μογγολίας. Από εκεί, ο ήλιος θα είναι σχεδόν 40% κρυμμένος από το φεγγάρι όταν φτάσει στο μέγιστο περίπου στις 8:14 μ.μ. τοπική ώρα. Οι θεατές μπορούν να απολαύσουν τη μερική έκλειψη μέχρι το ηλιοβασίλεμα περίπου στις 8:50 μ.μ.

 


 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου