Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021

ΤΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 28 Ιουνίου έως 04 Ιουλίου 2021 από τον Δρ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΕΥ

 


 ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

28 Ιουνίου  έως 04 Ιουλίου 2021

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

 ΚΡΙΟΣ

Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να περιμένετε μια ξαφνική αλλαγή και μια εύνοια της τύχης, μόνο που δεν γνωρίζετε από που θα εμφανισθεί και ποιον τομέα της ζωής σας θα επηρεάσει.  Είναι από τις περιπτώσεις που δεν μπαίνουν σε καλούπια, γι αυτό θα πρέπει να είσαστε σε διαρκή ετοιμότητα, να την αναγνωρίσετε και να αρπάξετε την ευκαιρία. Σημαντική βοήθεια μπορεί να σας προσφέρουν πρόσωπα με κάποια θέση στην κοινωνία. 

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτό το διάστημα θα αναζητάτε την ασφάλεια, εκεί που δεν θα μπορείτε να διασφαλίσετε. Παλιές συνήθειες θα πάνε στο περιθώριο και η ζωή σας θα κινείται σε γρήγορους ρυθμούς. Ακόμα η τάση ανεξαρτησίας των παιδιών σας μπορεί να σας φέρει σε δύσκολη θέση. Στα ερωτικά σας, το πείσμα θα πρέπει να οπισθοχωρεί μπροστά στον κίνδυνο των συγκρούσεων. Επίσης θα νιώθετε τώρα μια δυνατή έλξη προς την ελευθερία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτόν τον καιρό να περιμένετε κάποια ξαφνική αλλαγή και μια εύνοια της τύχης, Θα πρέπει να είσαστε σε διαρκή ετοιμότητα, για να αρπάξετε την κάθε ευκαιρία.  Σημαντική βοήθεια μπορεί να σας προσφέρουν καθοδηγητές, δικηγόροι, ή πρόσωπα με κάποια θέση στην κοινωνία.  Επίσης θα νιώθετε τώρα μια δυνατή έλξη προς το άλλο φύλο. Προσοχή στην υπερκόπωση και την ταλαιπωρία του εαυτού σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεν θα σας είναι αρκετό, αυτές τις μέρες, να αισθανθείτε απλά την αγάπη, θα θέλετε και πρακτικά να την εκφράσετε. Για τους αδέσμευτους μια ευκαιρία για κάποιον ρομαντικό δεσμό ή για κάποια φιλία είναι πιθανή. Οι σκέψεις θα σας σεργιανούν σε μονοπάτια του έρωτα. Συμφωνίες και συνεργασίες, μπορούν να επιτευχθούν εύκολα τώρα. Προσέξτε όμως τους όρους των συμφωνιών σας.

ΛΕΩΝ

Είναι πολύ εύκολο να εκφραστείτε με θάρρος και αυτοπεποίθηση τώρα.  Θα νοιάζεστε λιγότερο αυτές τις μέρες για το αν σας αποδέχονται οι άλλοι  και αυτό θα σας κάνει να φέρεστε όπως θέλετε και να κάνετε κάτι που μέχρι τώρα δεν είχατε το κουράγιο να το κάνετε.. Η ερωτική σας ζωή θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσοχή γιατί καραδοκούν εναλλαγές καταστάσεων. Προσοχή στην υπερκόπωση, γιατί ο οργανισμός σας είναι υπέρ ευαισθητοποιημένος αυτή την εβδομάδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η αγάπη και η ομορφιά παίζουν μεγάλο ρόλο στη ζωή σας τώρα.  Είναι η κατάλληλη εποχή να αποδώσετε τα συναισθήματα σας στους ανθρώπους που αγαπάτε. Η αισθητική σας θα βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα και είναι πιθανόν να θελήσετε να κάνετε αλλαγές στο περιβάλλον σας. Θα αποκτήσετε νέες φιλοδοξίες και νέα πιστεύω,

ΖΥΓΟΣ

Η γοητεία σας θα αφοπλίζει το αντίθετο φύλλο και σε καμιά περίπτωση δεν θα το αφήνει αδιάφορο. Αυτό όμως δεν θα πρέπει να σας κάνει να αδιαφορήσετε για το πρόσωπο που βρίσκεται δίπλα σας, ιδίως αν αυτό σας στηρίζει στην καθημερινότητα. Τις μέρες αυτές δεν χρειάζεται να κάνετε πολλά πράγματα, με λίγη προσπάθεια θα κερδίσετε τις εντυπώσεις των άλλων. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η επαγγελματική σας πρόοδος είναι σε συνάρτηση με τη δουλειά σας, που ανεξάρτητα από το πόσο πιεστική είναι, την αντιμετωπίζεται θετικά. Τώρα, μπορεί να ανταμειφθείτε είτε υλικά είτε ηθικά. Αυτό το διάστημα θα τονίσετε παράλληλα τόσο τις υλικές όσο και συναισθηματικές σας κτήσεις. Αν έχετε χρόνια νοσήματα τώρα είναι καιρός να κάνετε την κατάλληλη αγωγή και να προστατεύσετε την υγεία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η περίοδος αυτή θα είναι πολύ καλή για τη σχέση σας.  Η ανάγκη σας να είστε κοντά στο αγαπημένο σας πρόσωπο και να μοιράζεστε τα συναισθήματα σας θα είναι πολύ μεγάλη.  Θα θέλετε να δώσετε στους φίλους και σε αυτούς που αγαπάτε και ίσως να ξοδέψετε γενναιόδωρα για να τους κάνετε ευτυχισμένους.  Μπορεί ακόμα να γνωρίσετε κάποιο άτομο που θα σας ταιριάζει πολύ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα αισθάνεστε ιδιαίτερα στοργικοί τώρα και η βοήθειά σας σε στενούς φίλους , συντρόφους και συνεργάτες θα πολύ είναι σημαντική. Οι ψυχικές ευαισθησίες και η διαίσθησή σας θα είναι ανεβασμένες. Θα είστε πιο ομιλητικοί και πιο ανοικτοί σε διάλογο, αλλά και κάπως επιφυλακτικοί. Τα ερωτικά και σεξουαλικά σας θέματα προβλέπονται δυνατά γι’ αυτή την εβδομάδα..

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα έχετε νέες γνωριμίες και μέσα από αυτές, θα γνωρίσετε άτομο που θα σας ενθουσιάσει. Ετοιμαστείτε για καινούργιες, θετικές αλλαγές και είναι πιθανόν να κλείσετε συμφωνίες, που θα σας βοηθήσουν στην εξέλιξη θεμάτων που σας απασχολούν. Κάποια γεγονότα θα τονώσουν το πάθος σας και την αισιοδοξία σας. Θα σταθεροποιηθούν καλύτερα οι σχέσεις σας και οι αδέσμευτοι θα κάνετε μια καινούργια αρχή στη ζωή σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Καθοριστικές αποφάσεις και μακροπρόθεσμα σχέδια  ευνοούνται αυτόν τον καιρό και ιδίως εκείνων από σας που έχουν γεννηθεί το τελευταίο δεκαήμερο του ζωδίου. Η σωστή κρίση σας θα λαμβάνεται υπ’ όψιν. Είναι πιθανό να προσεγγίσετε άτομα που θα  προσφέρουν κάποια βοήθεια. Ακόμα  ευνοείστε στο να ξεκαθαρίσετε και να βάλετε τις δουλείες σας σε μια σωστή σειρά. Στα συναισθηματικά σας τέλος θα πρέπει να βάλετε κάποια τάξη αν στο παρελθόν τα είχατε σε ακαταστασία.


ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ

ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

28 Ιουνίου  έως 04 Ιουλίου 2021

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

 Δευτέρα 28 ΙΟΥΝΙΟΥ ώρα 19:51

Η ΣΕΛΗΝΗ εισέρχεται στους ΙΧΘΥΕΣ

Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο μέχρι: Πέμπτη 01 ΙΟΥΛΙΟΥ ώρα 03:22

Η Σελήνη στο μεταβλητό υδάτινο ζώδιο των Ιχθύων μας κάνει πιο συναισθηματικούς, πιο ευαίσθητους, πιο ευάλωτους και πιο ονειροπόλους. Νιώθουμε πιο κοντά στα προβλήματά των άλλων, συγχωρούμε πιο εύκολα αλλά έχουμε και κάποια τάση φυγής από την πραγματικότητα. Η διαίσθησή μας είναι ανεβασμένη και η νοσταλγία μας για καταστάσεις του παρελθόντος γίνονται πιο έντονες. Η Σελήνη στους Ιχθύες μας κάνει περισσότερο μοναχικούς και μελαγχολικούς. Η ανάγκη μας για  συναισθηματική περιπλάνηση, γίνεται εντονότερη και το φυσικό περιβάλλον στο οποίο αυτή μπορεί να ικανοποιηθεί είναι το υγρό στοιχείο μια θάλασσα, ένα ποτάμι ή μια λίμνη.

 

Δευτέρα 28 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021 ώρα: 23:33

ΣΕΛΗΝΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΔΙΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 02°04’ των ΙΧΘΥΩΝ.

 Ενεργοποιείται από: Δευ.28 ΙΟΥΝ. ώρα: 21:03 έως: Τρι.29 ΙΟΥΝ. ώρα: 01:13

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 19 έως 23 Φεβρουαρίου.

 Όψη που φέρνει καλοτυχία. Οι ευκαιρίες ου παρουσιάζονται είναι πολύ αξιόλογες. Ο Δίας με αυτή την όψη χαρίζει στο άτομο την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται. Η βοήθεια έρχεται από όλες

 

Τρίτη 29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021 ώρα: 09:53

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΗΛΙΟ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 07°48’ των ΙΧΘΥΩΝ.

 Ενεργοποιείται από: Τρι.29 ΙΟΥΝ. ώρα: 07:23 έως ώρα: 11:33

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 23 έως 27 Φεβρουαρίου.

Είναι μια άριστη διέλευση, που δίνει ζωτικότητα και καλή διάθεση στο άτομο και το κάνει πολύ γοητευτικό. Ιδανική διέλευση για διεκπεραιώσεις εκκρεμοτήτων που αφορούν σε επαγγελματικά θέματα. Επίσης, για όσους κάνουν επαγγέλματα που θέλουν δημοσιότητα, είναι ιδανική διέλευση για να παρουσιαστούν στο κοινό.

 

Τρίτη 29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021 ώρα: 20:47

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 13°45’ των ΙΧΘΥΩΝ.

 Ενεργοποιείται από: Τρι.29 ΙΟΥΝ. ώρα: 18:17 έως ώρα: 22:27

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 01 έως 05 Μαρτίου.

Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.

 

Τετάρτη 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021 ώρα: 04:59

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΕΡΜΗ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 18°10’ των ΙΧΘΥΩΝ.

 Ενεργοποιείται από: Τετ.30 ΙΟΥΝ. ώρα: 02:29 έως ώρα: 06:39

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 06 έως 10 Μαρτίου.

Κακή διέλευση για να πάρετε αποφάσεις και να προγραμματίσετε το χρόνο σας. Τα άτομα που σας περιβάλλουν δεν σας δείχνουν κατανόηση, με την επίδραση αυτής της όψης, και το μεγαλύτερο δυστύχημα είναι ότι δεν μπορείτε να δείξετε ούτε εσείς.

 

Τετάρτη 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021 ώρα: 14:24

ΣΕΛΗΝΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 23°11’ των ΙΧΘΥΩΝ.

 Ενεργοποιείται από: Τετ.30 ΙΟΥΝ. ώρα: 11:54 έως ώρα: 16:04

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 11 έως 15 Μαρτίου.

Το άτομο περνά μια περίοδο συναισθηματικής έξαρσης. Ο ρομαντισμός του βρίσκεται στο αποκορύφωμα και κάνει ό,τι μπορεί για να δείξει τα συναισθήματά του στα άτομα που αγαπά, ενώ φροντίζει ιδιαίτερα για την οικογένειά του και δημιουργεί ένα πιο αρμονικό περιβάλλον στο σπίτι του.

 

Τετάρτη 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021 ώρα: 19:39

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 25°57’ των ΙΧΘΥΩΝ.

 Ενεργοποιείται από: Τετ.30 ΙΟΥΝ. ώρα: 17:09   έως ώρα: 21:19

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 13 έως 17 Μαρτίου.

Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.

 

Τετάρτη 30 ΙΟΥΝΙΟΥ ώρα: 19:39

Σελήνη ΚΕΝΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ

Η όψη αυτή επηρεάζει όλους μας μέχρι: Πέμπτη 01 ΙΟΥΛΙΟΥ ώρα:03:21

Κατά τη διάρκεια της κενής Σεληνιακής πορείας δεν ευνοήστε:  Να σχεδιάζετε μελλοντικά σας σχέδια γιατί δεν θα ολοκληρωθούν, Να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Να κάνετε νέες γνωριμίες. Να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Ευνοήστε για :  Ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού. Εργασίες ρουτίνας. Διασκέδαση. Να κάνετε αρχή για να κόψετε βλαβερές συνήθειες όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Να καθαρίσετε το σπίτι, το κατάστημά σας ή το γραφείο σας.

 

Πέμπτη 01 ΙΟΥΛΙΟΥ ώρα 03:22

Η ΣΕΛΗΝΗ εισέρχεται στον ΚΡΙΟ

Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο μέχρι: Σάββατο 03 ΙΟΥΛΙΟΥ ώρα 14:28

Η Σελήνη στο δυναμικό και ανυπόμονο πύρινο ζώδιο του Κριού τονίζει την ενεργητικότητα, την ένταση, την βιασύνη, την φλογερότητα, τον ενθουσιασμό, το πάθος αλλά και την ανυπομονησία σε όλους τους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο  για  να ξεκινήσουμε κάποια νέα δυναμική προσπάθεια, για να υποστηρίξουμε τα συμφέροντά μας, να πάρουμε πρωτοβουλίες. Το ίδιο χρονικό διάστημα όμως είναι ακατάλληλο για να δράσουμε ανταγωνιστικά και για να πάρουμε βιαστικές και επιπόλαιες αποφάσεις.

 

Πέμπτη 01 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021 ώρα: 13:22

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 05°11’ του ΚΡΙΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Πεμ.01 ΙΟΥΛ. ώρα: 10:52 έως ώρα: 15:02

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 24 έως 28 Μαρτίου.

Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.

 

Πέμπτη 1 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021 ώρα: 13:08

ΑΡΗΣ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΚΡΟΝΟ

ΑΡΗΣ στις 12°20’  του ΛΕΟΝΤΑ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΚΡΟΝΟ στις 12°20’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 02 έως 06 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Η κούραση και η έλλειψη ζωτικότητας δεν επιτρέπουν στο άτομο να αναλάβει ευθύνες, γιατί δεν θα μπορεί να ανταπεξέλθει με αποτέλεσμα να αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα. Οι άλλοι αρνούνται να δείξουν κατανόηση και να το βοηθήσουν, Γι’ αυτό νιώθει απογοήτευση. Πιστεύει ότι είναι αδικημένο και όλα αυτά διογκώνουν το άγχος και τη στενοχώρια του.

 

Πέμπτη 01 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021 ώρα: 23:10

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΗΛΙΟ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 10°14’ του ΚΡΙΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Πεμ.01 ΙΟΥΛ. ώρα: 20:40 έως: Παρ.02 ΙΟΥΛ. ώρα: 00:50

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 29 Μαρτίου έως και 02 Απριλίου

Η διάθεση του ατόμου είναι άσχημη, δε θέλει να βρίσκεται με πολύ κόσμο και νιώθει πολύ κουρασμένο. Με τέτοια διέλευση, το άτομο πρέπει να φροντίζει να ξεκουράζεται και να μη φορτώνει ιδιαίτερα το πρόγραμμά του.

 

Παρασκευή 02 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021 ώρα: 03:15

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΚΡΟΝΟ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 12°19’ του ΚΡΙΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Παρ.02 ΙΟΥΛ. ώρα: 00:45 έως ώρα: 04:55

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 31 Μαρτίου έως και 04 Απριλίου

Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.

 

Παρασκευή 02 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021 ώρα: 03:57

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΑΡΗ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 12°40’ του ΚΡΙΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Παρ.02 ΙΟΥΛ. ώρα: 01:27 έως ώρα: 05:37

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 31 Μαρτίου έως και 04 Απριλίου

Η διάθεση είναι καλή και το άτομο έχει την τάση να μοιραστεί τα συναισθήματά του με τους άλλους. Με την επίδραση αυτής της διέλευσης, πολλές φορές, λύνονται τα προβλήματα τα οποία είχαν προκύψει σε ένα ζευγάρι. Η δημιουργικότητα και η δράση συναντώνται σ’ αυτήν την αρμονική διέλευση. Το άτομο έχει την «έμπνευση» και την ευκαιρία να κάνει ακριβώς αυτό που θέλει, χωρίς να ενοχλεί κανέναν, και χωρίς να δρα γρήγορα και παρορμητικά.

 

Παρασκευή 02 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021 ώρα: 18:12

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΕΡΜΗ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 19°52’ του ΚΡΙΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Παρ.02 ΙΟΥΛ. ώρα: 15:42 έως ώρα: 19:52

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 07 έως 11 Απριλίου.

Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.

 

Σάββατο 03 ΙΟΥΛΙΟΥ ώρα: 06:13

Σελήνη ΚΕΝΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ

Η όψη αυτή επηρεάζει όλους μας μέχρι: Σάββατο 03 ΙΟΥΛΙΟΥ ώρα:14:27

Κατά τη διάρκεια της κενής Σεληνιακής πορείας δεν ευνοήστε:  Να σχεδιάζετε μελλοντικά σας σχέδια γιατί δεν θα ολοκληρωθούν, Να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Να κάνετε νέες γνωριμίες. Να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Ευνοήστε για :  Ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού. Εργασίες ρουτίνας. Διασκέδαση. Να κάνετε αρχή για να κόψετε βλαβερές συνήθειες όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Να καθαρίσετε το σπίτι, το κατάστημά σας ή το γραφείο σας.

 

Σάββατο 03 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021 ώρα: 06:14

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 25°54’ του ΚΡΙΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Σαβ.03 ΙΟΥΛ. ώρα: 03:44 έως ώρα: 07:54

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 13 έως 17 Απριλίου.

Κάποιος κύκλος στη ζωή του ατόμου κλείνει οριστικά. Το άτομο δεν είναι έτοιμο να δεχτεί κάτι τέτοιο και οι ανασφάλειές του βγαίνουν στην επιφάνεια. Ταυτίζει το τέλος της κατάστασης με το τέλος της ζωή του-πολλές φορές-γιατί ο πόνος που νιώθει είναι δυσβάσταχτος. Ωστόσο τελικά, μέσα από αυτή την πολύ σκληρή περίοδο, ανακαλύπτει τις δυνάμεις του και την ικανότητά του να επιβιώνει και να αλλάζει ριζικά τη ζωή του, χρησιμοποιώντας την πείρα του παρελθόντος για τη μελλοντική του εξέλιξη και ευτυχία. Με μια τέτοια διέλευση, η καλύτερη αντίδραση είναι να ξεκινήσετε κάποια ψυχανάλυση, ώστε να βοηθηθείτε από την αρχή και να εντοπίσετε τις δυνάμεις σας, χωρίς να νιώσετε τον πόνο της μοναξιάς, που φέρνει συνήθως ο Πλούτωνας.

 

Σάββατο 03 ΙΟΥΛΙΟΥ ώρα 14:28

Η ΣΕΛΗΝΗ εισέρχεται στον ΤΑΥΡΟ

Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο μέχρι: Τρίτη 06 ΙΟΥΛΙΟΥ ώρα 03:24

Η Σελήνη στο ζώδιο του σταθερού Ταύρου τονίζει τον αισθησιασμό, την απόλαυση νέων γευστικών απολαύσεων, την αναζήτηση της υλικής και της συναισθηματικής σταθερότητας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για ν’ ασχοληθούμε με την περιποίηση του σώματός μας και κυρίως του προσώπου μας, ν’ ακούσουμε τις αγαπημένες μας μελωδίες, να φάμε το αγαπημένο μας φαγητό και να βρούμε τρόπους για την καλυτέρευση των οικονομικών μας. 

 

Σάββατο 03 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021 ώρα: 18:18

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 01°54’ του ΤΑΥΡΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Σαβ.03 ΙΟΥΛ. ώρα: 15:48 έως ώρα: 19:58

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 19 έως 23 Απριλίου.

Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.

 

Κυριακή 4 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021 ώρα: 01:39

ΑΡΗΣ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ

ΑΡΗΣ στις 13°54’  του ΛΕΟΝΤΑ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ στις 13°54’ του ΤΑΥΡΟΥ

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 03 έως 07 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Προσοχή. Αυτή η διέλευση είναι η πιο επικίνδυνη για ατυχήματα! Τα προβλήματα που δημιουργεί αναγκάζουν το άτομο να αλλάξει σχέδια και να μην μπορεί να συνεχίσει την μέχρι τότε πορεία του. Τα νεύρα που έχει, το άγχος και η ένταση προκαλούν απώλεια ενέργειας και έλλειψη ζωτικότητας. Η συμπεριφορά του είναι επιθετική και σπαστική και γίνεται η αφορμή για περισσότερα προβλήματα καθώς οι άλλοι εναντιώνονται στις αντιδράσεις του και δεν έχουν διάθεση να το βοηθήσουν.

 

Κυριακή 04 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021 ώρα: 07:44

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 08°32’ του ΤΑΥΡΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Κυρ.04 ΙΟΥΛ. ώρα: 05:14 έως ώρα: 09:24

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 26 έως 30 Απριλίου.

Η έλλειψη κατανόησης και το συναισθηματικό «μπέρδεμα» είναι οι βασικές αιτίες που οδηγούν σε λανθασμένες ενέργειες σε κοινωνικά θέματα, αλλά και σε κακούς χειρισμούς οικογενειακών προβλημάτων. Η διέλευση αυτή δημιουργεί την τάση για ασύστολες σπατάλες και για μανία καταναλωτισμού.

 

Κυριακή 04 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021 ώρα: 15:06

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΚΡΟΝΟ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 12°10’ του ΤΑΥΡΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Κυρ.04 ΙΟΥΛ. ώρα: 12:36 έως ώρα: 16:46

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 30 Απριλίου έως και 04 Μαΐου

Τα προβλήματα, το άγχος και η ανασφάλεια εξαντλούν το άτομο που δέχεται αυτή την όψη και προκαλούν υπερκόπωση. Για να μπορέσει το άτομο να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες, πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά και να κάνει υπομονή. Είναι δε απαραίτητο να καταλάβει, ότι πρέπει να τα καταφέρει μόνο του χωρίς τη βοήθεια των άλλων. Η διέλευση αυτή είναι πολύ άσχημη για νέα ξεκινήματα και για επενδύσεις.

 

Κυριακή 04 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021 ώρα: 16:25

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΗΛΙΟ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 12°49’ του ΤΑΥΡΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Κυρ.04 ΙΟΥΛ. ώρα: 13:55 έως ώρα: 18:05

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 30 Απριλίου έως και 04 Μαΐου

Κάποια πρόταση θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα, γιατί με λίγη προσπάθεια θα βοηθήσει το άτομο να γίνει περισσότερο δημοφιλές στον τομέα του.

 

Κυριακή 04 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021 ώρα: 18:40

ΣΕΛΗΝΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 13°56’ του ΤΑΥΡΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Κυρ.04 ΙΟΥΛ. ώρα: 16:10 έως ώρα: 20:20

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 01 έως 05 Μαΐου.

Ξαφνικά και αναπάντεχα στη ζωή του ατόμου εμφανίζονται νέα άτομα και αποκτά καινούργια ενδιαφέροντα που κάνουν τη ζωή του πιο περιπετειώδη και συναρπαστική.

 

Κυριακή 04 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021 ώρα: 19:27

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΑΡΗ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 14°19’ του ΤΑΥΡΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Κυρ.04 ΙΟΥΛ. ώρα: 16:57 έως ώρα: 21:07

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 02 έως 06 Μαΐου.

Το άτομο που έχει αυτή τη διέλευση νιώθει πάρα πολύ άγχος, έχει πολλά νεύρα, όλα του φταίνε και πιστεύει ότι δεν μπορεί να βρει διεξόδους και να εκτονωθεί. Μία καλή αντίδραση είναι η σκληρή δουλειά, κατά προτίμηση χειρονακτική. Επίσης, η έντονη γυμναστική είναι το «φάρμακο» αυτής της όψης, γιατί βοηθά στην εκτόνωση και στην καλή κυκλοφορία. Η διέλευση αυτή προκαλεί πολλά νεύρα και την τάση να φερθούμε με οργή στους άλλους, σα να θέλουμε να τους εκδικηθούμε. Επειδή οι κινήσεις μας, όταν δεχόμαστε αυτή τη διέλευση, είναι πολύ νευρικές, μπορεί να έχουμε ατυχήματα, καψίματα ή κοψίματα με αιχμηρά


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου