Σάββατο 10 Ιουλίου 2021

ΤΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 12 έως 18 Ιουλίου 2021 από τον Δρ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΕΥ


 ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

12 έως 18 Ιουλίου 2021

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

ΚΡΙΟΣ

Τις μέρες αυτές θα  νιώσετε πιο δυνατοί και αρκετά πιο συναισθηματικοί προς τον σύντροφο σας. Η εμπιστοσύνη στον εαυτό σας θα μεγαλώνει και οι άλλοι θα σας θεωρούν πιο δυνατούς. Οι προσπάθειες που θα καταβάλετε τώρα θα  υλοποιήσουν τους στόχους σας.  Ξεκαθαρίστε οριστικά καταστάσεις από το παρελθόν σας. Ο οικονομικός σας τομέας θα παρουσιάσει κάποια βελτίωση.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν έχετε αφήσει σε εκκρεμότητα κάποιες από τις υποθέσεις σας  θα πρέπει ν’ αποφασίστε τώρα με ποιες απ’  αυτές θα ασχοληθείτε, ποιες θα διεκπεραιώσετε και ποιες θα τις αφήσετε γ’ αργότερα. Τον καιρό αυτό θα νιώσετε την τάση να έλθετε πιο κοντά με φίλους και ανθρώπους του περιβάλλοντος σας. Θα συνειδητοποιείτε τη σπουδαιότητα της συνεργασίας και της συντροφικότητας και κάτω από αυτό το πρίσμα θα γίνονται όλες σας οι προσπάθειες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τώρα θα πρέπει να σεβαστείτε ιδιαίτερα τις ανάγκες των άλλων και κυρίως δικών σας προσώπων. Οι στόχοι  σας θα διέπονται από αυστηρά ατομικά κίνητρα, με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολα πραγματοποιήσιμοι. Στο ερωτικό σας ταίρι δείξτε αγάπη και κατανόηση. Προσέξετε τα ατυχήματα που προκαλούνται από απερισκεψία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το μυαλό σας θα είναι πολύ ερευνητικό αυτή την εβδομάδα  και θα ψάχνετε να βρείτε το πώς και το γιατί για όλα σας τα θέματα και κυρίως σ’ αυτά που έχουν σχέση με τα συναισθηματικά και τα οικογενειακά σας.  Εάν δεν καταφέρετε να ρυθμίσετε σχέσεις που έχουν ταλαιπωρήσει την ζωή σας, αργότερα θα γίνουν ακόμα πιο δύσκολες.

ΛΕΩΝ

Αποφύγετε τα ραντεβού και τις συζητήσεις, με άλλους πάνω σε θέματα της εργασίας σας, γιατί κάποιος φόβος ή και κάποια δειλία, ίσως σας εμποδίζει να αντιμετωπίσετε με ρεαλισμό τις υποθέσεις σας.  Έτσι μπορεί να παρεξηγηθείτε, ή να αντιδράσετε με σπασμωδικότητα και εκνευρισμό.  Οι ημέρες αυτές θα σας δώσουν μια τάση για απομόνωση και αυτοκριτική.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτές τις μέρες  ίσως σας δημιουργήσουν εντάσεις στα ερωτικά σας θέματα και κυρίως σ’ εκείνα που σας απασχόλησαν στο παρελθόν. Μπορείτε να αποφύγετε αυτές τις κακές επιπτώσεις αν κοιτάξετε προς τα μπροστά και αποφύγετε τα συναισθηματικά πισωγυρίσματα. Μην αφήνετε φιλικά ή συγγενικά σας πρόσωπα να επιδράσουν δυσμενώς στην προσωπική σας ζωή

ΖΥΓΟΣ

Αυτή είναι καλή περίοδος  για χαλάρωση, για αναψυχή, για αναζωογόνηση και για έρωτα. Το θάρρος και η αισιοδοξία θα επικρατούν τώρα, και θα είστε σε θέση να δώσετε μια καλύτερη προοπτική στη ζωή σας. Οι ημέρες είναι κατάλληλες  για  να προσεγγίσετε κάποιους,  που είναι σε θέση να σας ωφελήσουν. Παράλληλα την εβδομάδα αυτή θα είστε πιο ιδιότροποι από ότι συνήθως.  Οι μικροενοχλήσεις των άλλων αυτόν τον καιρό θα σας εκνευρίζουν περισσότερο. Αποφύγετε την νευρική οδήγηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή την εβδομάδα συνειδητοποιείτε τη σπουδαιότητα της συνεργασίας και της συντροφικότητας . Έτσι θα μπορέσετε να εστιάσετε όλες σας τις ενέργειες με γνώμονα την κοινή προσπάθεια, τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον προσωπικό τομέα.  Μπορείτε τώρα να διευρύνετε τον κύκλο των φίλων και καθιερωθείτε μεταξύ αυτών, να διαδώσετε τις ιδέες σας, οι οποίες θα τύχουν τώρα μεγαλύτερης αποδοχής.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτό το διάστημα θα αναστατώσει τα αισθήματα σας και  θα διεγείρει την δράση σας.  Θα στρέφεστε περισσότερο προς τις ικανοποιήσεις με το αντίθετο φύλλο και η τάση σας αυτή θα διεγείρει την φύση σας κάνοντας σας να εκφράζεστε μέσω των αισθήσεων. Θα επιδιώξετε αρμονική συνεργασία με το περιβάλλον σας και θα αφοπλίζετε κυριολεκτικά τους άλλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτόν τον καιρό, εμφανίζονται νέες οικονομικές προοπτικές στην ζωή σας και πιθανόν, νέα αισθήματα και συναισθήματα. Από εσάς εξαρτάται πως θα αξιοποιήσετε αυτές τις προοπτικές. Προσέξτε όμως προβληματικές συναισθηματικές καταστάσεις κυρίως από το παρελθόν θέλουν ιδιαίτερη φροντίδα και χειρισμούς. Από την άλλη θα αισθάνεστε ελεύθεροι και θα επικεντρώνεστε μόνο στα επείγοντα θέματα της καθημερινότητας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δυνατά  όνειρα, επιθυμίες και φαντασιώσεις για τον έρωτα, προβλέπονται αυτές τις μέρες, γι’ αυτό μπορεί να ξεμυαλιστείτε με κάποιο άτομο που μπορεί να γνωρίσετε  αυτή  την  περίοδο  για να απογοητευτείτε αργότερα όταν θα ανακαλύψετε ότι   δεν θα καλύπτει καμιά από τις προσδοκίες σας. Προσπαθήστε να δείτε τον κόσμο πιο αντικειμενικά και όχι κάτω από το πρίσμα του ατομικού σας συμφέροντος. 

ΙΧΘΥΕΣ

Εκφρασθείτε ελεύθερα και αφήστε να εκδηλωθούν τα θερμά σας αισθήματα προς τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Τον αυξημένο ερωτισμό σας δεν θα μπορείτε να τον κρύψετε από τους γύρο σας. Αυτό το διάστημα θα είναι ένα διάλειμμα ζωής. Για μερικά όμως θέματα που δεν θα σας φαίνονται σπουδαία αυτόν τον καιρό μπορεί να δείξετε κάποια αδιαφορία. Κάτι που δεν θα πρέπει να το κάνετε.


ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ

ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

12 έως 18 Ιουλίου 2021

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

 

Δευτέρα 12 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021 ώρα: 00:32

ΣΕΛΗΝΗ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΚΡΟΝΟ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 11°42’ του ΛΕΟΝΤΑ.

 Ενεργοποιείται από: Κυρ.11 ΙΟΥΛ. ώρα: 22:02 έως: Δευ.12 ΙΟΥΛ. ώρα: 02:12

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 01 έως 05 Αυγούστου.

Τα προβλήματα, το άγχος και η ανασφάλεια εξαντλούν το άτομο που δέχεται αυτή την όψη και προκαλούν υπερκόπωση. Για να μπορέσει το άτομο να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες, πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά και να κάνει υπομονή. Είναι δε απαραίτητο να καταλάβει, ότι πρέπει να τα καταφέρει μόνο του χωρίς τη βοήθεια των άλλων. Η διέλευση αυτή είναι πολύ άσχημη για νέα ξεκινήματα και για επενδύσεις.

 

Δευτέρα 12 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021 ώρα: 05:10

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 14°10’ του ΛΕΟΝΤΑ.

 Ενεργοποιείται από: Δευ.12 ΙΟΥΛ. ώρα: 02:40 έως ώρα: 06:50

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 04 έως 08 Αυγούστου.

Το άτομο με την επίδραση αυτής της διέλευσης έχει την τάση να κάνει ριζοσπαστικές αλλαγές, αλλά ταυτόχρονα φοβάται γιατί πρέπει να χάσει όλα αυτά που μέχρι τώρα είχε δημιουργήσει και ήταν προϊόντα μιας πιο συντηρητικής αντιμετώπισης που είχε στη ζωή του.

 

Δευτέρα 12 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021 ώρα: 13:13

ΣΕΛΗΝΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 18°29’ του ΛΕΟΝΤΑ.

 Ενεργοποιείται από: Δευ.12 ΙΟΥΛ. ώρα: 10:43 έως ώρα: 14:53

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 08 έως 12 Αυγούστου.

Πολύ αρμονική αυτή η διέλευση. Το άτομο καλοδέχεται την αγάπη που του προσφέρουν, την τρυφερότητα και την άπλετη κατανόηση. Η διάθεση είναι πολύ καλή και επειδή το άτομο εκπέμπει μια εσωτερική γαλήνη και ηρεμία φαίνεται πολύ γοητευτικό. Γι’ αυτό η διέλευση αυτή είναι άριστη για ραντεβού, που η έκβασή τους εξαρτάται από την αισθητική εικόνα που θα παρουσιάσουμε.

 

Δευτέρα 12 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021 ώρα: 14:28

ΣΕΛΗΝΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΑΡΗ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 19°09’ του ΛΕΟΝΤΑ.

 Ενεργοποιείται από: Δευ.12 ΙΟΥΛ. ώρα: 11:58 έως ώρα: 16:08

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 10 έως 14 Αυγούστου.

Η διάθεση είναι λίγο άσχημη και οι τάσεις του ατόμου είναι εριστικές. Ωστόσο, μ’ αυτή τη διέλευση έχουμε την ευκαιρία να διεκπεραιώσουμε πολλές εκκρεμότητες της καθημερινότητας και μάλιστα πράγματα που σε άλλες φάσεις μας φαίνονται αρκετά επίπονα. Σ’ αυτήν την περίπτωση η έντονη δράση εκτονώνει και δε χρειάζονται οι διαπληκτισμοί για την εκτόνωση. Τα νεύρα και οι εκνευρισμοί είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της όψης, που για να αντιμετωπιστεί, χρειάζεται να είμαστε διαρκώς απασχολημένοι με κάτι, ώστε να εκτονώνουμε εκεί τη δράση μας.

 

Δευτέρα 12 ΙΟΥΛΙΟΥ ώρα: 14:29

Σελήνη ΚΕΝΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ

Η όψη αυτή επηρεάζει όλους μας μέχρι: Τρίτη 13 ΙΟΥΛΙΟΥ ώρα:10:30

Κατά τη διάρκεια της κενής Σεληνιακής πορείας δεν ευνοήστε:  Να σχεδιάζετε μελλοντικά σας σχέδια γιατί δεν θα ολοκληρωθούν, Να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Να κάνετε νέες γνωριμίες. Να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Ευνοήστε για :  Ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού. Εργασίες ρουτίνας. Διασκέδαση. Να κάνετε αρχή για να κόψετε βλαβερές συνήθειες όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Να καθαρίσετε το σπίτι, το κατάστημά σας ή το γραφείο σας.

 

Δευτέρα 12 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021 ώρα: 19:45

ΕΡΜΗΣ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ

ΕΡΜΗΣ στις 1°24’  του ΚΑΡΚΙΝΟΥ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ στις 1°24’ των ΙΧΘΥΩΝ

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 20 έως 24 ΙΟΥΝΙΟΥ

Οι θετικές και αισιόδοξες σκέψεις του ατόμου που δέχεται αυτή τη διέλευση, το βοηθούν στο να έλξει τη βοήθεια των άλλων. Άριστη διέλευση για ταξίδια και εκδρομές τα οποία μπορεί να είναι είτε αναψυχής είτε επαγγελματικά.

 

Τρίτη 13 ΙΟΥΛΙΟΥ ώρα 10:31

Η ΣΕΛΗΝΗ εισέρχεται στην ΠΑΡΘΕΝΟ

Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο μέχρι: Πέμπτη 15 ΙΟΥΛΙΟΥ ώρα 16:32

Η Σελήνη στο συντηρητικό γήινο ζώδιο της Παρθένου τονίζει την καθημερινότητά μας, την προσφορά μας προς τους άλλους, την ανάγκη διευθέτησης των υποχρεώσεών μας, την ενασχόλησή μας με την υγεία μας, αλλά παράλληλα μας δίνει μια διάθεση για να κουτσομπολέψουμε και για να κριτικάρουμε τους γύρω μας. Το χρονικό αυτό διάστημα μας βοηθάει για ν’ αναθεωρήσουμε τις διατροφικές μας συνήθειες με στόχο την βελτίωσης της υγείας μας, για να οργανώσουμε το νοικοκυριό μας και απαλλαγούμε από άχρηστα πράγματα, για να αρχίσουμε μια δίαιτα ή για να μπούμε σε ένα νέο πρόγραμμα γυμναστικής, για να διευθετήσουμε καθυστερημένες υποχρεώσεις μας.

 

Τρίτη 13 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021 ώρα: 13:00

ΣΕΛΗΝΗ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΔΙΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 01°21’ της ΠΑΡΘΕΝΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Τρι.13 ΙΟΥΛ. ώρα: 10:30 έως ώρα: 14:40

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 22 έως 26 Αυγούστου.

Οι υπερβολές και οι καταχρήσεις προκαλούν την τάση για τεμπελιά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές εκκρεμότητες. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση δεν μπορεί να αξιολογήσει σωστά τις δυνάμεις του και μπλέκεται σε υποθέσεις στις οποίες δεν μπορεί να ανταποκριθεί.

 

Τρίτη 13 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021 ώρα: 15:04

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΕΡΜΗ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 02°29’ της ΠΑΡΘΕΝΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Τρι.13 ΙΟΥΛ. ώρα: 12:34 έως ώρα: 16:44

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 23 έως 27 Αυγούστου.

Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.

 

Τρίτη 13 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021 ώρα: 13:32

ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΑΡΗ

ΑΦΡΟΔΙΤΗ στις 19°48’  του ΛΕΟΝΤΑ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΑΡΗ στις 19°48’ του ΛΕΟΝΤΑ

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 10 έως 14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Ερωτική αυτή η σύνοδος, δείχνει ότι το «θερμόμετρο» ανεβαίνει στα ύψη. Οι στιγμές για δύο είναι δεδομένες, ωστόσο δεν θα λείψουν οι κοινωνικές δραστηριότητες και η διασκέδαση ανάμεσα στο πλήθος.

 

Τετάρτη 14 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021 ώρα: 12:24

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 14°14’ της ΠΑΡΘΕΝΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Τετ.14 ΙΟΥΛ. ώρα: 09:54 έως ώρα: 14:04

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 04 έως 08 Σεπτεμβρίου.

Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.

 

Πέμπτη 15 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021 ώρα: 03:46

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΗΛΙΟ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 22°49’ της ΠΑΡΘΕΝΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Πεμ.15 ΙΟΥΛ. ώρα: 01:16 έως ώρα: 05:26

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 13 έως 17 Σεπτεμβρίου.

Κάποια πρόταση θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα, γιατί με λίγη προσπάθεια θα βοηθήσει το άτομο να γίνει περισσότερο δημοφιλές στον τομέα του.

 

Πέμπτη 15 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021 ώρα: 04:16

ΣΕΛΗΝΗ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 23°05’ της ΠΑΡΘΕΝΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Πεμ.15 ΙΟΥΛ. ώρα: 01:46 έως ώρα: 05:56

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 14 έως 18 Σεπτεμβρίου.

Η διάθεση του ατόμου είναι κυκλοθυμική και η αστάθεια χαρακτηρίζει τις πράξεις του και τα συναισθήματά του. Στο σπίτι δημιουργούνται προβλήματα, κυρίως στα υδραυλικά, που προκαλούν έξοδα και φασαρίες.

 

Πέμπτη 15 ΙΟΥΛΙΟΥ ώρα: 08:45

Σελήνη ΚΕΝΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ

Η όψη αυτή επηρεάζει όλους μας μέχρι: Πέμπτη 15 ΙΟΥΛΙΟΥ ώρα:16:31

Κατά τη διάρκεια της κενής Σεληνιακής πορείας δεν ευνοήστε:  Να σχεδιάζετε μελλοντικά σας σχέδια γιατί δεν θα ολοκληρωθούν, Να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Να κάνετε νέες γνωριμίες. Να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Ευνοήστε για :  Ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού. Εργασίες ρουτίνας. Διασκέδαση. Να κάνετε αρχή για να κόψετε βλαβερές συνήθειες όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Να καθαρίσετε το σπίτι, το κατάστημά σας ή το γραφείο σας.

 

Πέμπτη 15 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021 ώρα: 08:46

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 25°37’ της ΠΑΡΘΕΝΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Πεμ.15 ΙΟΥΛ. ώρα: 06:16 έως ώρα: 10:26

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 16 έως 20 Σεπτεμβρίου.

Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.

 

Πέμπτη 15 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021 ώρα: 08:48

ΗΛΙΟΣ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

ΗΛΙΟΣ στις 23°05’  του ΚΑΡΚΙΝΟΥ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 23°05’ των ΙΧΘΥΩΝ

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 13 έως 17 ΙΟΥΛΙΟΥ

Η διαίσθηση λειτουργεί άριστα και βοηθά το άτομο να ξεπεράσει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει. Η φιλανθρωπία και τα αγνά συναισθήματα ενισχύονται από αυτή την επίδραση, ενώ υπάρχει μία τάση για αναφορά σε μυστικιστικά θέματα. Η διέλευση αυτή είναι πολύ καλή, γιατί δίνει την ευκαιρία στο άτομο να πραγματοποιήσει κάποιο όνειρό του ή να ασχοληθεί με πράγματα που είναι πολύ δημιουργικά και του εξασφαλίζουν ικανοποίηση και χαρά, γιατί ανταποκρίνονται στον ιδεαλισμό του.

 

Πέμπτη 15 ΙΟΥΛΙΟΥ ώρα 16:32

Η ΣΕΛΗΝΗ εισέρχεται στον ΖΥΓΟ

Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο μέχρι: Σάββατο 17 ΙΟΥΛΙΟΥ ώρα 20:39

Η Σελήνη στο συντροφικό και αρμονικό αέρινο ζώδιο του Ζυγού δημιουργεί την τάση μιας ρομαντικής και  συντροφικής ατμόσφαιρας. Τονίζει την τάση της διαμεσολάβησης για συμφιλίωση σε κάποια διαμάχη, για την αγορά ρούχων και καλλυντικών. Το χρονικό αυτό διάστημα έχουμε την τάση να είμαστε συνεργάσιμοι, διπλωματικοί, κοινωνικοί και ρομαντικοί.  Βοηθάει τις αποφάσεις για σύναψη γάμων, για νέες επαγγελματικές συνεργασίες, για την επίλυση των διαφορών που υπάρχουν σε συναδελφικό ή σε συντροφικό επίπεδο.

 

Παρασκευή 16 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021 ώρα: 04:09

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΕΡΜΗ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 06°36’ του ΖΥΓΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Παρ.16 ΙΟΥΛ. ώρα: 01:39 έως ώρα: 05:49

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 27 Σεπτεμβρίου έως και 01 Οκτωβρίου

Κακή διέλευση για να πάρετε αποφάσεις και να προγραμματίσετε το χρόνο σας. Τα άτομα που σας περιβάλλουν δεν σας δείχνουν κατανόηση, με την επίδραση αυτής της όψης, και το μεγαλύτερο δυστύχημα είναι ότι δεν μπορείτε να δείξετε ούτε εσείς.

 

Παρασκευή 16 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021 ώρα: 12:32

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΚΡΟΝΟ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 11°24’ του ΖΥΓΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Παρ.16 ΙΟΥΛ. ώρα: 10:02 έως ώρα: 14:12

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 02 έως 06 Οκτωβρίου.

Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.

 

Σάββατο 17 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021 ώρα: 07:03

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΑΡΗ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 22°05’ του ΖΥΓΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Σαβ.17 ΙΟΥΛ. ώρα: 04:33 έως ώρα: 08:43

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 13 έως 17 Οκτωβρίου.

Η διάθεση είναι πολύ καλή και το άτομο που δέχεται τη διέλευση έχει έντονη την επιθυμία να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του.

 

Σάββατο 17 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021 ώρα: 11:03

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 24°24’ του ΖΥΓΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Σαβ.17 ΙΟΥΛ. ώρα: 08:33 έως ώρα: 12:43

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 15 έως 19 Οκτωβρίου.

Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.

 

Σάββατο 17 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021 ώρα: 12:10

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΗΛΙΟ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 25°03’ του ΖΥΓΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Σαβ.17 ΙΟΥΛ. ώρα: 09:40 έως ώρα: 13:50

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 16 έως 20 Οκτωβρίου.

Η διάθεση του ατόμου είναι άσχημη, δε θέλει να βρίσκεται με πολύ κόσμο και νιώθει πολύ κουρασμένο. Με τέτοια διέλευση, το άτομο πρέπει να φροντίζει να ξεκουράζεται και να μη φορτώνει ιδιαίτερα το πρόγραμμά του.

 

Σάββατο 17 ΙΟΥΛΙΟΥ ώρα: 13:02

Σελήνη ΚΕΝΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ

Η όψη αυτή επηρεάζει όλους μας μέχρι: Σάββατο 17 ΙΟΥΛΙΟΥ ώρα:20:38

Κατά τη διάρκεια της κενής Σεληνιακής πορείας δεν ευνοήστε:  Να σχεδιάζετε μελλοντικά σας σχέδια γιατί δεν θα ολοκληρωθούν, Να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Να κάνετε νέες γνωριμίες. Να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Ευνοήστε για :  Ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού. Εργασίες ρουτίνας. Διασκέδαση. Να κάνετε αρχή για να κόψετε βλαβερές συνήθειες όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Να καθαρίσετε το σπίτι, το κατάστημά σας ή το γραφείο σας.

 

Σάββατο 17 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021 ώρα: 13:03

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 25°34’ του ΖΥΓΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Σαβ.17 ΙΟΥΛ. ώρα: 10:33 έως ώρα: 14:43

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 16 έως 20 Οκτωβρίου.

Κάποιος κύκλος στη ζωή του ατόμου κλείνει οριστικά. Το άτομο δεν είναι έτοιμο να δεχτεί κάτι τέτοιο και οι ανασφάλειές του βγαίνουν στην επιφάνεια. Ταυτίζει το τέλος της κατάστασης με το τέλος της ζωή του-πολλές φορές-γιατί ο πόνος που νιώθει είναι δυσβάσταχτος. Ωστόσο τελικά, μέσα από αυτή την πολύ σκληρή περίοδο, ανακαλύπτει τις δυνάμεις του και την ικανότητά του να επιβιώνει και να αλλάζει ριζικά τη ζωή του, χρησιμοποιώντας την πείρα του παρελθόντος για τη μελλοντική του εξέλιξη και ευτυχία. Με μια τέτοια διέλευση, η καλύτερη αντίδραση είναι να ξεκινήσετε κάποια ψυχανάλυση, ώστε να βοηθηθείτε από την αρχή και να εντοπίσετε τις δυνάμεις σας, χωρίς να νιώσετε τον πόνο της μοναξιάς, που φέρνει συνήθως ο Πλούτωνας.

 

Σάββατο 17 ΙΟΥΛΙΟΥ ώρα 20:39

Η ΣΕΛΗΝΗ εισέρχεται στον ΣΚΟΡΠΙΟ

Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο μέχρι: Δευτέρα 19 ΙΟΥΛΙΟΥ ώρα 23:08

Η Σελήνη στο σεξουαλικό και παθιασμένο ερωτικά ζώδιο του Σκορπιού δίνει στις σχέσεις  επίπεδο πιο βαθύ και συναισθηματικό. Παράλληλα μας κάνει πιο αποφασιστικούς και πιο ουσιαστικούς στη διερεύνηση του εαυτού μας. Κατά το διάστημα αυτό ψάχνουμε για ν’ ανακαλύψουμε τον βαθύτερο εαυτό μας εξετάζοντας τους φόβους μας και τις αιτίες που δημιουργούν αυτούς τους φόβους.  Συνήθως ασχολούμαστε με τράπεζες, δανεισμούς, αλλά και με το σεξ που εξουσιάζεται από τον Σκορπιό και τον 8ο οίκο που τον αντιπροσωπεύει.

 

Σάββατο 17 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021 ώρα: 22:22

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 01°01’ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Σαβ.17 ΙΟΥΛ. ώρα: 19:52 έως: Κυρ.18 ΙΟΥΛ. ώρα: 00:02

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 22 έως 26 Οκτωβρίου.

Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.

 

Σάββατο 17 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021 ώρα: 22:46

ΗΛΙΟΣ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

ΗΛΙΟΣ στις 25°33’  του ΚΑΡΚΙΝΟΥ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 25°33’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 15 έως 19 ΙΟΥΛΙΟΥ

Κάποιος κύκλος στη ζωή του ατόμου κλείνει οριστικά. Το άτομο που δέχεται αυτή την επίδραση κουράζεται και χάνει ενέργεια εξαιτίας της άσχημης συμπεριφοράς των άλλων.Το άτομο δεν είναι έτοιμο να δεχτεί κάτι τέτοιο και οι ανασφάλειές του βγαίνουν στην επιφάνεια. Ταυτίζει το τέλος της κατάστασης με το τέλος της ζωή του, πολλές φορές-γιατί ο πόνος που νιώθει είναι δυσβάστακτος.

 

Κυριακή 18 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021 ώρα: 15:12

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΕΡΜΗ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 10°56’ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Κυρ.18 ΙΟΥΛ. ώρα: 12:42 έως ώρα: 16:52

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 31 Οκτωβρίου έως και 04 Νοεμβρίου

Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.

 

Κυριακή 18 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021 ώρα: 15:44

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΚΡΟΝΟ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 11°15’ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Κυρ.18 ΙΟΥΛ. ώρα: 13:14 έως ώρα: 17:24

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 01 έως 05 Νοεμβρίου.

Τα προβλήματα, το άγχος και η ανασφάλεια εξαντλούν το άτομο που δέχεται αυτή την όψη και προκαλούν υπερκόπωση. Για να μπορέσει το άτομο να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες, πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά και να κάνει υπομονή. Είναι δε απαραίτητο να καταλάβει, ότι πρέπει να τα καταφέρει μόνο του χωρίς τη βοήθεια των άλλων. Η διέλευση αυτή είναι πολύ άσχημη για νέα ξεκινήματα και για επενδύσεις.

 

Κυριακή 18 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021 ώρα: 20:59

ΣΕΛΗΝΗ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 14°22’ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Κυρ.18 ΙΟΥΛ. ώρα: 18:29 έως ώρα: 22:39

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 04 έως 08 Νοεμβρίου.

Το άτομο με την επίδραση αυτής της διέλευσης έχει την τάση να κάνει ριζοσπαστικές αλλαγές, αλλά ταυτόχρονα φοβάται γιατί πρέπει να χάσει όλα αυτά που μέχρι τώρα είχε δημιουργήσει και ήταν προϊόντα μιας πιο συντηρητικής αντιμετώπισης που είχε στη ζωή του.


 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου