Σάββατο 17 Ιουλίου 2021

ΤΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 19 έως 25 Ιουλίου 2021 από τον Δρ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΕΥ


ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

19 έως 25 Ιουλίου 2021

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

ΚΡΙΟΣ

Η αισθηματική σας ζωή θα χαρακτηρίζεται από τη διάθεση προσφοράς προς το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Για τους αδέσμευτους από σας ίσως  να προκύψει κάποια κρυφή ερωτική σχέση, η οποία μπορεί να τους απογοητεύσει αργότερα.  Την περίοδο αυτή  ευνοούνται τα κοινωνικά σας θέματα. Από εκεί που δεν περιμένετε μπορεί να σας έλθει κάποια χαρά.

ΤΑΥΡΟΣ

Η δημιουργία μιας ερωτικής σχέσης για τους αδέσμευτους είναι πιθανή αυτό τον καιρό. Οι σχέσεις με τα παιδιά σας θα είναι ανεβασμένες και εσείς νιώθετε υπερήφανοι. Ακόμα, ευνοούνται τα θέματα που έχουν σχέση με την τέχνη και την δημιουργία. Αυτή την εποχή μη ρισκάρετε στον τζόγο, γιατί η επιδίωξη του κέρδους  θα καταλήξει σε ζημιά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η επαγγελματική σας πρόοδος θα είναι σε απόλυτη συνάρτηση με τη δουλειά σας, που ανεξάρτητα από το πόσο πιεστική ή κουραστική είναι, θα την αντιμετωπίζεται θετικά. Τώρα, μπορεί να ανταμειφθείτε είτε υλικά είτε ηθικά για τις προσπάθειές σας. Αν έχετε χρόνιες ενοχλήσεις υγείας, είναι ο καιρός να κάνετε τις κατάλληλες εξετάσεις και την κατάλληλη αγωγή .

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η περίοδος αυτή θα είναι φορτισμένη αρκετά.  Θα ξαναθυμηθείτε δυσάρεστα γεγονότα του παρελθόντος και θα θυμώσετε ..αναδρομικά ή ασήμαντα γεγονότα στο σπίτι σας θα σας προκαλούν αδικαιολόγητη αναστάτωση.  Δείξτε λίγη ψυχραιμία. Μπορεί να προκαλέσετε ατυχήματα, που μπορείτε να τα αποφύγετε με λίγη αυτοσυγκράτηση. Μην γίνεστε έρμαιο της φαντασίας σας και του αδικαιολόγητου θυμού σας, γιατί κινδυνεύει η υγεία σας.

ΛΕΩΝ

Θα αισθανθείτε πιο εκφραστικοί με τους άλλους αυτές τις μέρες και οι δυνατότητές σας να συμμετέχετε σε ανοικτές συζητήσεις και επικοινωνία, θα είναι μεγάλες. Στην  εργασία σας θα είστε παρατηρητικοί,  και στον τομέα της εκμάθησης, θα μπορείτε να αφομοιώνετε πιο εύκολα τις έννοιες των πραγμάτων που μαθαίνετε. Μέσω μιας ήπιας  συμπεριφοράς σας, θα ευνοηθείτε στα αισθηματικά σας θέματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα έχετε νέες ιδέες τώρα τις οποίες μπορείτε να εκφράσετε με τον καλύτερο τρόπο.  Όμως καθώς το μυαλό σας δουλεύει με γρήγορο ρυθμό και κάπως σπασμωδικά, έχετε την τάση να ασχοληθείτε με πολλές και διαφορετικές δραστηριότητες τις οποίες όμως δεν θα μπορέσετε να διεκπεραιώσετε, αν ασχοληθείτε με όλες μαζί. Αυτή την εβδομάδα προσέξτε και λίγο την υγεία σας.

ΖΥΓΟΣ

Καθοριστικές αποφάσεις και μακροπρόθεσμα σχέδια ευνοούνται τώρα.  Η σωστή σας κρίση θα λαμβάνετε υπ’ όψιν.  Επίσης είναι πιθανό να κάνετε πολύτιμες επαφές και προσέγγιση ατόμων που θα μπορούν να σας βοηθήσουν στην εργασία σας. Το ίδιο διάστημα δεν θα πρέπει να κυνηγάτε την τύχη σας απεγνωσμένα. Κάποιο ταξιδάκι θα ήταν ότι έπρεπε γι’ αυτή την περίοδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με σταθερά και προσεκτικά βήματα στο επαγγελματικό σας τομέα θα βάλετε τις βάσεις για να αποκομίσετε σημαντικό μελλοντικό όφελος. Οι αδέσμευτοι από σας πιθανόν να κάνετε κάποια νέα ενδιαφέρουσα γνωριμία, γι’ αυτό φροντίστε να κινηθείτε μακριά από τον καναπέ του σπιτιού σας και κινηθείτε σε χώρους που επιτρέπουν τις κοινωνικές επαφές και τις γνωριμίες 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια γενική ευνοϊκή περίοδος αρχίζει αλλά προσέξτε αποφύγετε τις προστριβές σας με την οικογένεια σας και το δεσμό σας. Η περίοδος αυτή παράλληλα θα σας δώσει κάποιες αιτίες για να ξαναθυμηθείτε το παρελθόν. Η αγάπη για τον εαυτό σας παράλληλα αυτόν τον καιρό είναι σε όρια κινδύνου, γι’ αυτό περιορίστε την και μετατοπίστε ένα μέρος της στο άτομο που σας ενδιαφέρει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο  προσωπικός σας μαγνητισμός θα είναι ισχυρός και προσελκύετε τη εκτίμηση,  την αγάπη,  και την προσοχή των άλλων. Τα συναισθήματα σας θα αντανακλώνται στο πρόσωπό σας με αποτέλεσμα, να ξεχωρίζετε μέσα από τους άλλους.  Θα δίνετε ιδιαίτερη προσοχή στην εμφάνισή σας και θέλετε τα προσωπικά σας αντικείμενα στην θέση τους. Προσέξτε μην χαθείτε στις λεπτομέρειες και χάσετε την ουσία βασικών καθημερινών θεμάτων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι αποφάσεις αυτού του διαστήματος ίσως να είναι πολύ βιαστικές και αρκετά υποκειμενικές,  γι’ αυτό θα έλεγα να τις αφήσετε για το μέλλον και  κυρίως αυτές που αφορούν τον προσωπικό σας τομέα και ξεκαθαρίσματα που χρονίζουν. Δείξτε ιδιαίτερη προσοχή στα οικονομικά σας και μειώστε τις δαπάνες σας. Στον ερωτικό σας τομέα δείξτε το ανάλογο ενδιαφέρον στο πρόσωπο που υπάρχει στο προσκήνιο της καρδιάς σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι ημέρες αυτές θα σας δώσουν νέες συναισθηματικές προοπτικές άλλα από αυτές θα διατηρηθούν  μόνο εκείνες που θα έχουν δυνατά θεμέλια. Ακόμα θ’ αναγκαστείτε να αναθεωρήσετε αυτά που μέχρι τώρα θεωρούσατε σαν ταμπού και θα κάνετε κάποιες αναγκαίες τροποποιήσεις για να συμβιβασθείτε με τις τωρινές καταστάσεις. Τα τυχερά παιχνίδια που παίζετε κατά σύστημα θα πρέπει να τα μετριάσετε.


 ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ

ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

19 έως 25 Ιουλίου 2021

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

Δευτέρα 19 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021 ώρα: 11:33

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 23°03’ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Δευ.19 ΙΟΥΛ. ώρα: 09:03 έως ώρα: 13:13

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 13 έως 17 Νοεμβρίου.

Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.

 

Δευτέρα 19 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021 ώρα: 12:15

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΑΡΗ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 23°28’ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Δευ.19 ΙΟΥΛ. ώρα: 09:45 έως ώρα: 13:55

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 13 έως 17 Νοεμβρίου.

Το άτομο που έχει αυτή τη διέλευση νιώθει πάρα πολύ άγχος, έχει πολλά νεύρα, όλα του φταίνε και πιστεύει ότι δεν μπορεί να βρει διεξόδους και να εκτονωθεί. Μία καλή αντίδραση είναι η σκληρή δουλειά, κατά προτίμηση χειρωνακτική. Επίσης, η έντονη γυμναστική είναι το «φάρμακο» αυτής της όψης, γιατί βοηθά στην εκτόνωση και στην καλή κυκλοφορία. Η διέλευση αυτή προκαλεί πολλά νεύρα και την τάση να φερθούμε με οργή στους άλλους, σαν να θέλουμε να τους εκδικηθούμε. Επειδή οι κινήσεις μας, όταν δεχόμαστε αυτή τη διέλευση, είναι πολύ νευρικές, μπορεί να έχουμε ατυχήματα, καψίματα ή κοψίματα με αιχμηρά

 

Δευτέρα 19 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021 ώρα: 15:40

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 25°31’ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Δευ.19 ΙΟΥΛ. ώρα: 13:10 έως ώρα: 17:20

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 15 έως 19 Νοεμβρίου.

Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.

 

Δευτέρα 19 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021 ώρα: 18:26

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 27°11’ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Δευ.19 ΙΟΥΛ. ώρα: 15:56 έως ώρα: 20:06

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 17 έως 21 Νοεμβρίου.

Η έλλειψη κατανόησης και το συναισθηματικό «μπέρδεμα» είναι οι βασικές αιτίες που οδηγούν σε λανθασμένες ενέργειες σε κοινωνικά θέματα, αλλά και σε κακούς χειρισμούς οικογενειακών προβλημάτων. Η διέλευση αυτή δημιουργεί την τάση για ασύστολες σπατάλες και για μανία καταναλωτισμού.

 

Δευτέρα 19 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021 ώρα: 18:30

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΗΛΙΟ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 27°13’ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Δευ.19 ΙΟΥΛ. ώρα: 16:00 έως ώρα: 20:10

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 17 έως 21 Νοεμβρίου.

Είναι μια άριστη διέλευση, που δίνει ζωτικότητα και καλή διάθεση στο άτομο και το κάνει πολύ γοητευτικό. Ιδανική διέλευση για διεκπεραιώσεις εκκρεμοτήτων που αφορούν σε επαγγελματικά θέματα. Επίσης, για όσους κάνουν επαγγέλματα που θέλουν δημοσιότητα, είναι ιδανική διέλευση για να παρουσιαστούν στο κοινό.

 

Δευτέρα 19 ΙΟΥΛΙΟΥ ώρα: 18:30

Σελήνη ΚΕΝΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ

Η όψη αυτή επηρεάζει όλους μας μέχρι: Δευτέρα 19 ΙΟΥΛΙΟΥ ώρα:23:07

Κατά τη διάρκεια της κενής Σεληνιακής πορείας δεν ευνοήστε:  Να σχεδιάζετε μελλοντικά σας σχέδια γιατί δεν θα ολοκληρωθούν, Να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Να κάνετε νέες γνωριμίες. Να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Ευνοήστε για :  Ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού. Εργασίες ρουτίνας. Διασκέδαση. Να κάνετε αρχή για να κόψετε βλαβερές συνήθειες όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Να καθαρίσετε το σπίτι, το κατάστημά σας ή το γραφείο σας.

 

Δευτέρα 19 ΙΟΥΛΙΟΥ ώρα 23:08

Η ΣΕΛΗΝΗ εισέρχεται στον ΤΟΞΟΤΗ

Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο μέχρι: Πέμπτη 22 ΙΟΥΛΙΟΥ ώρα 00:37

Η Σελήνη στο ταξιδιάρικο και περιπετειώδες  ζώδιο του Τοξότη, μας δημιουργεί μια τάση απεξάρτησης, φιλελευθερίας, αισιοδοξίας, περιπέτειας, ανεξαρτησίας και περιπλάνησης. Γινόμαστε στο διάστημα αυτό πιο δημιουργικοί, αυθόρμητοι και οραματιστές του μέλλοντος μας αλλά παράλληλα λόγω της αμέριμνης και αλλοπρόσαλλης συμπεριφοράς μας πιο αστείοι και κάποια φορά μέχρι του σημείου της γελοιότητας. Σε ανώτερο επίπεδο ενδιαφερόμαστε, για τη θρησκεία, για ξένες γλώσσες, για την φιλοσοφία και για ότι άλλο ανοίγει νέους ορίζοντες για το μυαλό μας.

 

Τρίτη 20 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021 ώρα: 00:31

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 00°50’ του ΤΟΞΟΤΗ.

 Ενεργοποιείται από: Δευ.19 ΙΟΥΛ. ώρα: 22:01 έως: Τρι.20 ΙΟΥΛ. ώρα: 02:11

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 20 έως 24 Νοεμβρίου.

Οι υπερβολές και οι καταχρήσεις προκαλούν την τάση για τεμπελιά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές εκκρεμότητες. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση δεν μπορεί να αξιολογήσει σωστά τις δυνάμεις του και μπλέκεται σε υποθέσεις στις οποίες δεν μπορεί να ανταποκριθεί.

 

Τρίτη 20 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021 ώρα: 09:37

ΕΡΜΗΣ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ

ΕΡΜΗΣ στις 14°24’  του ΚΑΡΚΙΝΟΥ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ στις 14°24’ του ΤΑΥΡΟΥ

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 04 έως 08 ΙΟΥΛΙΟΥ

Παρουσιάζονται ευκαιρίες για ταξίδια και μετακινήσεις, ενώ ανοίγονται εντελώς νέοι ορίζοντες για τα επαγγελματικά. Η περίοδος αυτή είναι συναρπαστική γιατί όλα πάνε καλά και το άτομο έχει την ικανότητα να κάνει πράγματα που το γοητεύουν και του διευρύνουν τους ορίζοντες.

 

Τρίτη 20 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021 ώρα: 17:31

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΚΡΟΝΟ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 11°06’ του ΤΟΞΟΤΗ.

 Ενεργοποιείται από: Τρι.20 ΙΟΥΛ. ώρα: 15:01 έως ώρα: 19:11

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 01 έως 05 Δεκεμβρίου.

Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.

 

Πέμπτη 22 ΙΟΥΛΙΟΥ ώρα 00:37

Η ΣΕΛΗΝΗ εισέρχεται στον ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο μέχρι: Σάββατο 24 ΙΟΥΛΙΟΥ ώρα 02:13

Η Σελήνη στο φιλόδοξο, παρορμητικό, γήινο  ζώδιο του Αιγόκερω, μας εξωθεί ν’ ασχοληθούμε με την κοινωνική καταξίωση, την καριέρα, την επιτυχία και τις φιλοδοξίες μας. Αυτό το διάστημα κάνουμε σχέδια για το πώς θα προβάλουμε τον εαυτό μας ώστε να τον εκτιμήσουν θετικά οι άλλοι. Από την άλλη λόγω της επικέντρωσης μας σε πρακτικά θέματα, τα συναισθήματά μας την ίδια περίοδο γίνονται από σοβαρά έως και ψυχρά, Η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για να ξεκινήσετε ένα επιχειρηματικό σχέδιο, να ζητήσετε ικανοποίηση των δικαιωμάτων σας και να προβάλετε τα σχέδιά σας στους ανωτέρους σας.

 

Τετάρτη 21 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021 ώρα: 13:08

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 23°01’ του ΤΟΞΟΤΗ.

 Ενεργοποιείται από: Τετ.21 ΙΟΥΛ. ώρα: 10:38 έως ώρα: 14:48

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 13 έως 17 Δεκεμβρίου.

Η διάθεση του ατόμου είναι κυκλοθυμική και η αστάθεια χαρακτηρίζει τις πράξεις του και τα συναισθήματά του. Στο σπίτι δημιουργούνται ζημιές από αμέλεια, που προκαλούν έξοδα.

 

Τετάρτη 21 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021 ώρα: 16:05

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΑΡΗ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 24°49’ του ΤΟΞΟΤΗ.

 Ενεργοποιείται από: Τετ.21 ΙΟΥΛ. ώρα: 13:35 έως ώρα: 17:45

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 14 έως 18 Δεκεμβρίου.

Η διάθεση είναι καλή και το άτομο έχει την τάση να μοιραστεί τα συναισθήματά του με τους άλλους. Με την επίδραση αυτής της διέλευσης, πολλές φορές, λύνονται τα προβλήματα τα οποία είχαν προκύψει σε ένα ζευγάρι. Η δημιουργικότητα και η δράση συναντώνται σ’ αυτήν την αρμονική διέλευση. Το άτομο έχει την «έμπνευση» και την ευκαιρία να κάνει ακριβώς αυτό που θέλει, χωρίς να ενοχλεί κανέναν, και χωρίς να δρα γρήγορα και παρορμητικά.

 

Πέμπτη 22 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021 ώρα: 00:25

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 29°53’ του ΤΟΞΟΤΗ.

 Ενεργοποιείται από: Τετ.21 ΙΟΥΛ. ώρα: 21:55 έως: Πεμ.22 ΙΟΥΛ. ώρα: 02:05

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 19 έως 23 Δεκεμβρίου.

Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.

 

Πέμπτη 22 ΙΟΥΛΙΟΥ ώρα: 00:25

Σελήνη ΚΕΝΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ

Η όψη αυτή επηρεάζει όλους μας μέχρι: Πέμπτη 22 ΙΟΥΛΙΟΥ ώρα:00:36

Κατά τη διάρκεια της κενής Σεληνιακής πορείας δεν ευνοήστε:  Να σχεδιάζετε μελλοντικά σας σχέδια γιατί δεν θα ολοκληρωθούν, Να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Να κάνετε νέες γνωριμίες. Να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Ευνοήστε για :  Ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού. Εργασίες ρουτίνας. Διασκέδαση. Να κάνετε αρχή για να κόψετε βλαβερές συνήθειες όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Να καθαρίσετε το σπίτι, το κατάστημά σας ή το γραφείο σας.

 

Πέμπτη 22 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021 ώρα: 01:41

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 00°39’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ.

 Ενεργοποιείται από: Τετ.21 ΙΟΥΛ. ώρα: 23:11 έως: Πεμ.22 ΙΟΥΛ. ώρα: 03:21

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 20 έως 24 Δεκεμβρίου.

Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.

 

Πέμπτη 22 ΙΟΥΛΙΟΥ ώρα 02:37

Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ εισέρχεται στην ΠΑΡΘΕΝΟ

Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο μέχρι: Δευτέρα 16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ  ώρα 06:27

Αυτή την περίοδο, έχουμε ένα ρεαλιστικό τρόπο προσέγγισης στην αγάπη και επιδιώκουμε να εκφράσουμε την αγάπη μας μέσα από καλές πράξεις. Γινόμαστε πιο ντροπαλοί, επιφυλακτικοί και απόμακροι, και δεν εκφράζουμε εύκολα τα συναισθήματά μας. Είμαστε πιο αναλυτικοί και ιδιότροποι σε νέους φίλους ή εραστές, και ψάχνουμε άτομα που να ανταποκρίνονται στις υψηλές προδιαγραφές μας. Δεν ανεχόμαστε τα ελαττώματα των άλλων και κάνουμε αυξημένη κριτική και ανάλυση. Μας ενδιαφέρουν αυτή τη χρονική περίοδο περισσότερο η καθαριότητα και η υγιεινή και εκτιμούμε στους άλλους την άψογη περιποίηση και ένα ωραίο παρουσιαστικό. Τα υλικά αγαθά τα οποία είναι χρήσιμα πρακτικά και καλής ποιότητας μας κινούν τώρα περισσότερο την προσοχή. Νιώθουμε όμορφα συναισθηματικά όταν ασχολούμαστε με τον καθαρισμό του σπιτιού, την κηπουρική και την εργασία μας. Κάνουμε τα πάντα για να είμαστε επιμελείς και να έχουμε υψηλή αποδοτικότητα στην εργασία μας.

 

Πέμπτη 22 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021 ώρα: 12:44

ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΔΙΑ

ΑΦΡΟΔΙΤΗ στις 0°36’  της ΠΑΡΘΕΝΟΥ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΔΙΑ στις 0°36’ των ΙΧΘΥΩΝ

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 21 έως 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Οι υπερβολές και οι σπατάλες είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της διέλευσης. Η κοινωνική ζωή είναι πλούσια, αλλά οι γνωριμίες επιπόλαιες και τα άτομα που υπόσχονται δεν κρατούν τις υποσχέσεις τους. Με την επίδραση αυτής της διέλευσης το άτομο έχει την τάση να ζητά πολλά από το ταίρι του και να μην καταλαβαίνει ότι –μερικές φορές- χρειάζεται να κάνει υπομονή, προκειμένου να συντηρήσει τη σχέση του σε καλά επίπεδα.

 

Πέμπτη 22 ΙΟΥΛΙΟΥ ώρα 16:27

Ο ΗΛΙΟΣ εισέρχεται στον ΛΕΟΝΤΑ

Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο μέχρι: Κυριακή 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ  ώρα 23:35

Εδώ ο Ήλιος φωτίζει τις δημιουργικές πτυχές του χαρακτήρα του ατόμου και το ωθεί σε μια πιο εύθυμη διάθεση. Η έκφραση της δημιουργικότητας όμως μπορεί να συνοδευτεί με πιο επιδεικτική συμπεριφορά ή και με κάποια έξοδα, ή και απώλειες λόγω ανάληψης ρίσκου. Η φιλοδοξία του θα ανέβει, και δεν αποκλείεται να πετύχει κάποια πράγματα στον αισθηματικό ή επαγγελματικό τομέα. Το ενδιαφέρον για τα παιδιά του, αν έχει, και αυτό θα αυξηθεί.

 

Παρασκευή 23 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021 ώρα: 00:25

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 14°28’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ.

 Ενεργοποιείται από: Πεμ.22 ΙΟΥΛ. ώρα: 21:55 έως: Παρ.23 ΙΟΥΛ. ώρα: 02:05

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 02 έως 06 Ιανουαρίου.

Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.

 

Παρασκευή 23 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021 ώρα: 09:53

ΣΕΛΗΝΗ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΕΡΜΗ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 20°11’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ.

 Ενεργοποιείται από: Παρ.23 ΙΟΥΛ. ώρα: 07:23 έως ώρα: 11:33

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 08 έως 12 Ιανουαρίου.

Κακή διέλευση για να πάρετε αποφάσεις και να προγραμματίσετε το χρόνο σας. Τα άτομα που σας περιβάλλουν δεν σας δείχνουν κατανόηση, με την επίδραση αυτής της όψης, και το μεγαλύτερο δυστύχημα είναι ότι δεν μπορείτε να δείξετε ούτε εσείς.

 

Παρασκευή 23 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021 ώρα: 14:32

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 22°59’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ.

 Ενεργοποιείται από: Παρ.23 ΙΟΥΛ. ώρα: 12:02 έως ώρα: 16:12

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 10 έως 14 Ιανουαρίου.

Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.

 

Παρασκευή 23 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021 ώρα: 18:34

ΣΕΛΗΝΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 25°25’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ.

 Ενεργοποιείται από: Παρ.23 ΙΟΥΛ. ώρα: 16:04 έως ώρα: 20:14

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 13 έως 17 Ιανουαρίου.

 Ένας κύκλος της ζωής σου ολοκληρώνεται. Το άτομο έχει μεγαλύτερη δύναμη και εμπειρία για τα μελλοντικά του σχέδια και την πραγματοποίηση των στόχων.

 

Παρασκευή 23 ΙΟΥΛΙΟΥ ώρα: 18:34

Σελήνη ΚΕΝΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ

Η όψη αυτή επηρεάζει όλους μας μέχρι: Σάββατο 24 ΙΟΥΛΙΟΥ ώρα:02:12

Κατά τη διάρκεια της κενής Σεληνιακής πορείας δεν ευνοήστε:  Να σχεδιάζετε μελλοντικά σας σχέδια γιατί δεν θα ολοκληρωθούν, Να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Να κάνετε νέες γνωριμίες. Να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Ευνοήστε για :  Ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού. Εργασίες ρουτίνας. Διασκέδαση. Να κάνετε αρχή για να κόψετε βλαβερές συνήθειες όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Να καθαρίσετε το σπίτι, το κατάστημά σας ή το γραφείο σας.

 

Σάββατο 24 ΙΟΥΛΙΟΥ ώρα 02:13

Η ΣΕΛΗΝΗ εισέρχεται στον ΥΔΡΟΧΟΟ

Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο μέχρι: Δευτέρα 26 ΙΟΥΛΙΟΥ ώρα 05:30

Η Σελήνη στο σταθερό κοινωνικό ζώδιο του Υδροχόου το ζώδιο του ιδεαλισμού,  μας δίνει την δυνατότητα για να έρθουμε σε επαφή με το πλατύ κοινό, προβάλλοντας τις πεποιθήσεις μας και τα ιδανικά μας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο  για να οραματιστούμε το μέλλον μας,  δίνοντας μικρότερη σημασία σε συναισθηματικές προσκολλήσεις και μεγαλύτερη  στην ανθρωπιστική διάσταση. Σε ότι περιορίζει την ανεξαρτησία μας νευριάζουμε και επαναστατούμε. Το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για καθορισμό των στόχων μας, για φιλανθρωπικό έργο, για να δημιουργήσετε νέες φιλίες και για σοβαρές μελέτες.

 

Σάββατο 24 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021 ώρα: 04:36

ΣΕΛΗΝΗ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΗΛΙΟ

( ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ )

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 01°26’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Σαβ.24 ΙΟΥΛ. ώρα: 02:06 έως ώρα: 06:16

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 19 έως 23 Ιανουαρίου.

Η διάθεση δεν είναι τόσο καλή και αυτό οφείλεται κυρίως σε άτομο του άλλου φύλου. Δεν αποκλείονται κάποια οικογενειακά προβλήματα, όχι σημαντικά όμως.

 

Σάββατο 24 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021 ώρα: 16:34

ΕΡΜΗΣ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

ΕΡΜΗΣ στις 22°58’  του ΚΑΡΚΙΝΟΥ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 22°58’ των ΙΧΘΥΩΝ

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 12 έως 16 ΙΟΥΛΙΟΥ

Όταν δέχεστε μια τέτοια διέλευση, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ακούτε τη φωνή της διαίσθησής σας και μόνον αυτή. Θα σας οδηγήσει στο καλύτερο για σας, να είστε βέβαιοι. Ευνοούνται οι συζητήσεις για το μυστικισμό και οι μεταφυσικές εμπειρίες. Οι καλλιτέχνες περνούν μία από τις πιο δημιουργικές τους περιόδους γιατί έχουν έμπνευση για να δημιουργήσουν κάτι αξιόλογο και τους δίνεται η ευκαιρία να προβάλλουν το έργο τους.

 

Σάββατο 24 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021 ώρα: 20:24

ΣΕΛΗΝΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΚΡΟΝΟ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 10°48’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Σαβ.24 ΙΟΥΛ. ώρα: 17:54 έως ώρα: 22:04

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 28 Ιανουαρίου έως και 01 Φεβρουαρίου

Η κούραση, οι πολλές ευθύνες και η σκληρή δουλειά είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της διέλευσης. Ωστόσο, το άτομο θα έχει σταθερή εξέλιξη, παρότι θα είναι πολύ αργή.

 

Κυριακή 25 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021 ώρα: 02:42

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 14°30’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Κυρ.25 ΙΟΥΛ. ώρα: 00:12 έως ώρα: 04:22

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 01 έως 05 Φεβρουαρίου.

Το άτομο με την επίδραση αυτής της διέλευσης έχει την τάση να κάνει ριζοσπαστικές αλλαγές, αλλά ταυτόχρονα φοβάται γιατί πρέπει να χάσει όλα αυτά που μέχρι τώρα είχε δημιουργήσει και ήταν προϊόντα μιας πιο συντηρητικής αντιμετώπισης που είχε στη ζωή του.

 

Κυριακή 25 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021 ώρα: 20:14

ΕΡΜΗΣ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

ΕΡΜΗΣ στις 25°22’  του ΚΑΡΚΙΝΟΥ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 25°22’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 15 έως 19 ΙΟΥΛΙΟΥ

Τα σχέδια του ατόμου που δέχεται αυτή τη διέλευση, ανατρέπονται και νιώθει να χάνει το έδαφος κάτω από τα πόδια του. Δυσκολεύεται να πάρει αποφάσεις, ενώ οι άλλοι, όχι μόνο δεν του δίνουν βοήθεια, αλλά, αντίθετα, του σκάβουν ακόμα περισσότερο το λάκκο. 

 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου