Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2021

ΤΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 06 έως 12 Σεπτεμβρίου 2021 από τον Δρ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΕΥ

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

06 έως 12 Σεπτεμβρίου 2021

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

ΚΡΙΟΣ

Αν παρακολουθείτε προσεκτικά τις οικονομικές σας υποθέσεις και δεν μπείτε στον πειρασμό για οικονομικά ρίσκο, τα πράγματα αυτού του καιρού θα εξελιχθούν θετικά σε μεγάλο βαθμό.  Προσπαθήστε τώρα όσο είναι  εφικτό και δυνατό να γίνετε δραστήριοι σε δραστηριότητες που τις γνωρίζετε καλά. Στον αισθηματικό σας τομέα τηρήστε σταθερή τακτική.

ΤΑΥΡΟΣ

Τούτο τον καιρό θα περιμένετε μια ξαφνική αλλαγή και μια εύνοια της τύχης, μόνο που δεν θα μπορείτε να την προσδιορίσετε, πως θα παρουσιαστεί και ποιον τομέα θα επηρεάσει.  Είναι από τις περιπτώσεις που δεν μπαίνουν εύκολα σε καλούπια, γι’  αυτό θα πρέπει να είσαστε σε διαρκή ετοιμότητα, για να τις αρπάξετε. Ανεβασμένη θα είναι και η  ερωτική σας διάθεση κάτι που θα ανανεώνει την σχέση σας και σας φέρνει πιο κοντά με το αγαπημένο σας πρόσωπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τώρα θα πρέπει να σεβαστείτε ιδιαίτερα τις ανάγκες των άλλων και κυρίως δικών σας προσώπων. Οι στόχοι  σας θα διέπονται από αυστηρά ατομικά κίνητρα, με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολα πραγματοποιήσιμοι. Στο ερωτικό σας ταίρι δείξτε αγάπη και κατανόηση. Προσέξετε τα ατυχήματα που προκαλούνται από απερισκεψία. Αν παρά ταύτα αποφασίσετε να πάρετε κάποιο δάνειο, εξετάστε σχολαστικά την δυνατότητα αποπληρωμής του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτή είναι μια καλή περίοδος  για χαλάρωση, για αναψυχή, και για αναζωογόνηση. Το χιούμορ και η αισιοδοξία θα επικρατούν τώρα, και θα είστε σε θέση να δώσετε μια καλύτερη προοπτική στη ζωή σας. Επίσης ο καιρός είναι κατάλληλος  για  να προσεγγίσετε κάποιον ή κάποιους,  που είναι σε θέση να σας ωφελήσουν. Μην χάνετε τις ευκαιρίες. Οι μέρες είναι κατάλληλες για τον αθλητισμό.

ΛΕΩΝ

Αυτή την εβδομάδα, μπορείτε να αποκτήσετε μια νέα ερωτική εμπειρία. Τα πάθη σας θα μεγαλώνουν και η ορμητικότητα σας στον ερωτικό τομέα επίσης. Αυτές τις μέρες θα έχετε μια τάση υπεραισιοδοξίας με αποτέλεσμα να αγνοείτε τις παγίδες. Θα έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και τα σχέδια σας θα γίνονται με υποκειμενικά κριτήρια. Τώρα θα πρέπει να προστατέψετε τα παιδιά σας από κινδύνους που προέρχονται από απροσεξίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτό το διάστημα θα πρέπει ν’ αποφύγετε αλλαγή θέσης ή εργασία έστω και αν δεν σας ικανοποιούν. Η αιτία ανάγεται στο γεγονός πως θα  θέλατε να κάνετε κάτι το μεγαλύτερο  από εκείνο που ήδη κάνετε. Κάτι τέτοιο όμως δεν θα πρέπει να το αποτολμήσετε αν από πριν δεν εξετάσετε σε βάθος τις νέες προοπτικές. Μια τάση υπεραισιοδοξίας μπορεί να σας κάνει να μην βλέπετε τις παγίδες.

ΖΥΓΟΣ

Αυτός είναι καιρός ξεκαθαρίσματος  παλαιών μπερδεμένων συντροφικών ή ερωτικών καταστάσεων σε περίπτωση που στο παρελθόν ή τώρα δεν είστε ευτυχισμένοι από την προσωπική σας ζωή.   Τα προβλήματά μπορούν να σας φανούν ιδιαίτερα πιεστικά.  Συμβουλή μου προσέχετε αυτές τις μέρες και  μην προβείτε σε οποιοδήποτε απερισκεψία. Κάνετε την αυτοκριτική σας και πριν κριτικάρετε τους άλλους αξιολογήστε τον εαυτό σας. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εάν υπάρχουν κρυφές σχέσεις τώρα βγαίνουν στο προσκήνιο και δυναμώνουν. Παρά όλα αυτά το διάστημα αυτό μπορεί να δώσει πολλές απογοητεύσεις και περιορισμούς. Παράλληλα ίσως  χρειαστεί να βοηθήσετε άτομο που βρίσκεται απομονωμένο εξ αιτίας  κάποιας στενοχώριας ή ασθένειας. Οι πλανήτες σας συνιστούν να προστατεύετε την υγεία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ένα αρκετά κατάλληλο το χρονικό αυτό διάστημα  για  να έλθετε σε επικοινωνία με τα δικά σας πρόσωπα,  να τηλεφωνήσετε να στείλετε κάποιο μήνυμα αγάπης. Μπορείτε επίσης να θελήσετε να αγοράσετε κάτι το όμορφο,  που θα προκαλεί, ή που θα κεντρίζει το ενδιαφέρον των άλλων. Αυτή την εβδομάδα θα είστε πιο μαγνητικοί και σεξουαλικά ελκυστικοί  και η καθημερινότητά  σας θα είναι αρμονική και ανεβασμένη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ανάγκη σας για αγάπη και επικοινωνία προβάλλει έντονα.  Ίσως μάλιστα δώσετε δημιουργική, καλλιτεχνική ή άλλη διέξοδο σε κάποια από τα συναισθήματα σας, κάνοντας κάτι που σας εκφράζει και συντάσσεται με τον βαθύτερο εαυτό σας. Απρόοπτα γεγονότα μπορεί να επηρεάσουν την οικονομική σας κατάσταση που εξαρτάται από τους τρίτους. Μην υπερασπίζεστε θέσεις και ιδέες, αν δεν είστε απόλυτα βέβαιοι γι’ αυτές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η δραστηριότητα σας στο εργασιακό σας χώρο θα είναι έντονη και ικανοποιητική. Η ψυχική σας κατάσταση θα είναι ανανεωμένη και αυτό θα αντανακλά στην εξωτερική σας εμφάνιση. Οι σχέσεις σας με το φιλικό και το οικογενειακό σας περιβάλλον αν στο πρόσφατο παρελθόν είχαν προβλήματα με μέτρια ή λίγη δική σας προσπάθεια θα γίνουν από βελτιωμένες έως και καλές.

ΙΧΘΥΕΣ

Η επικοινωνία σας ιδιαίτερα στον επαγγελματικό σας τομέα δεν θα είναι όπως θα την θέλατε και ως εκ τούτου θα αισθανθείτε κάποιου είδους ενόχληση από τους συναδέλφους ή τους συνεργάτες σας. Τα συναισθηματικά σας από την άλλη θα χρειαστούν ιδιαίτερους χειρισμούς εκ μέρους σας, απαλλαγμένους από παρατηρήσεις, γκρίνιες, αυθαίρετες υποθέσεις και σενάρια του νου σας.

 ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ

ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

06 έως 12 Σεπτεμβρίου 2021

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

 

Δευτέρα 06 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ώρα 01:06

Η ΣΕΛΗΝΗ εισέρχεται στην ΠΑΡΘΕΝΟ

Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο μέχρι: Τετάρτη 08 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ώρα 05:21

Η Σελήνη στο συντηρητικό γήινο ζώδιο της Παρθένου τονίζει την καθημερινότητά μας, την προσφορά μας προς τους άλλους, την ανάγκη διευθέτησης των υποχρεώσεών μας, την ενασχόλησή μας με την υγεία μας, αλλά παράλληλα μας δίνει μια διάθεση για να κουτσομπολέψουμε και για να κριτικάρουμε τους γύρω μας. Το χρονικό αυτό διάστημα μας βοηθάει για ν’ αναθεωρήσουμε τις διατροφικές μας συνήθειες με στόχο την βελτίωσης της υγείας μας, για να οργανώσουμε το νοικοκυριό μας και απαλλαγούμε από άχρηστα πράγματα, για να αρχίσουμε μια δίαιτα ή για να μπούμε σε ένα νέο πρόγραμμα γυμναστικής, για να διευθετήσουμε καθυστερημένες υποχρεώσεις μας.

 

Δευτέρα 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 03:06

ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

ΑΦΡΟΔΙΤΗ στις 24°31’  του ΖΥΓΟΥ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 24°31’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 15 έως 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Το άτομο με αυτή την επίδραση νιώθει απομονωμένο και η σχέση του δεν το ικανοποιεί και το στενοχωρεί. Η κοινωνική ζωή περιορίζεται και δεν υπάρχουν διέξοδοι, ενώ οι ανασφάλειες και οι εξαρτήσεις του ατόμου βγαίνουν στην επιφάνεια και το ταλαιπωρούν. Αν θέλετε να συντηρήσετε μια σχέση κάτω από τέτοιες συνθήκες, θα πρέπει να μάθετε να υποχωρείτε και αν δέχεστε να συμβιβαστείτε σε ορισμένα πράγματα. Επίσης, με μια τέτοια διέλευση πρέπει να προσέχετε πολύ τα οικονομικά σας, γιατί υπάρχει πιθανότητα να έχετε σημαντικές απώλειες.

 

Δευτέρα 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 12:19

ΑΡΗΣ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

ΑΡΗΣ στις 24°31’  του ΖΥΓΟΥ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 24°31’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 15 έως 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Πολύ καλή αυτή η διέλευση για ένα άτομο, γιατί του δίνει αυτοπεποίθηση και το βοηθά να συνειδητοποιήσει τις δυνάμεις του. Η ενεργητικότητα και η καλή ψυχική και σωματική κατάσταση βοηθούν το άτομο να αλλάξει τη ζωή του προς το καλύτερο, διευρύνοντας τις δραστηριότητές του.

 

Δευτέρα 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 13:04

ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ

ΑΦΡΟΔΙΤΗ στις 25°00’  του ΖΥΓΟΥ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ στις 25°00’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 16 έως 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Καλότυχη διέλευση. Η κοινωνική ζωή του ατόμου είναι άριστη, κάνει πολύ καλές και χρήσιμες γνωριμίες, τα οικονομικά του βελτιώνονται και νιώθει πολύ άνετα. Η αισθηματική ζωή πάει καλά και το άτομο νιώθει ασφάλεια και είναι χαρούμενο κι ευτυχισμένο. Η διέλευση αυτή είναι πολύ καλή για γάμο.

 

Τρίτη 07 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 02:51

ΣΕΛΗΝΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΗΛΙΟ ( ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ )

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 14°38’ της ΠΑΡΘΕΝΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Τρι.07 ΣΕΠ. ώρα: 00:21 έως ώρα: 04:31

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 04 έως 08 Σεπτεμβρίου.

Το ενδιαφέρον του ατόμου επικεντρώνεται στο σπίτι και στο οικογενειακό περιβάλλον. Η μητέρα ή κάποιο θηλυκό άτομο της οικογένειας, στηρίζει και επιβεβαιώνει το άτομο.

 

Τρίτη 07 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 02:54

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 14°39’ της ΠΑΡΘΕΝΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Τρι.07 ΣΕΠ. ώρα: 00:24 έως ώρα: 04:34

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 04 έως 08 Σεπτεμβρίου.

Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.

 

Τρίτη 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 01:28

ΗΛΙΟΣ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ

ΗΛΙΟΣ στις 14°39’  της ΠΑΡΘΕΝΟΥ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ στις 14°39’ του ΤΑΥΡΟΥ

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 04 έως 08 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.Η διέλευση αυτή αυξάνει τη διαίσθηση και δίνει έμπνευση στο άτομο. Ευνοούνται οι αλλαγές, ιδιαίτερα οι επαγγελματικές. Η διέλευση αυτή είναι πολύ καλή για την ένταξη ενός ατόμου σε οργανισμούς ή ομάδες ή σε χώρους όπου βρίσκονται πολλά άτομα. Με την επίδραση αυτής της διέλευσης ευνοούνται οι ομιλίες πολιτικών αρχηγών, οι διοργανώσεις εκδηλώσεων που απαιτούν την προσέλευση πολλών ατόμων.

 

Τρίτη 07 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 15:34

ΣΕΛΗΝΗ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 21°58’ της ΠΑΡΘΕΝΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Τρι.07 ΣΕΠ. ώρα: 13:4 έως ώρα: 17:14

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 12 έως 16 Σεπτεμβρίου.

Η διάθεση του ατόμου είναι κυκλοθυμική και η αστάθεια χαρακτηρίζει τις πράξεις του και τα συναισθήματά του. Στο σπίτι δημιουργούνται προβλήματα, κυρίως στα υδραυλικά, που προκαλούν έξοδα και φασαρίες.

 

Τρίτη 07 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 19:55

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 24°30’ της ΠΑΡΘΕΝΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Τρι.07 ΣΕΠ. ώρα: 17:25 έως ώρα: 21:35

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 15 έως 19 Σεπτεμβρίου.

Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.

 

Τρίτη 07 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 21:23

ΣΕΛΗΝΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΑΡΗ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 25°21’ της ΠΑΡΘΕΝΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Τρι.07 ΣΕΠ. ώρα: 18:53 έως ώρα: 23:03

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 16 έως 20 Σεπτεμβρίου.

Η διάθεση είναι λίγο άσχημη και οι τάσεις του ατόμου είναι εριστικές. Ωστόσο, μ’ αυτή τη διέλευση έχουμε την ευκαιρία να διεκπεραιώσουμε πολλές εκκρεμότητες της καθημερινότητας και μάλιστα πράγματα που σε άλλες φάσεις μας φαίνονται αρκετά επίπονα. Σ’ αυτήν την περίπτωση η έντονη δράση εκτονώνει και δε χρειάζονται οι διαπληκτισμοί για την εκτόνωση. Τα νεύρα και οι εκνευρισμοί είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της όψης, που για να αντιμετωπιστεί, χρειάζεται να είμαστε διαρκώς απασχολημένοι με κάτι, ώστε να εκτονώνουμε εκεί τη δράση μας.

 

Τρίτη 07 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ώρα: 21:23

Σελήνη ΚΕΝΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ

Η όψη αυτή επηρεάζει όλους μας μέχρι: Τετάρτη 08 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ώρα:05:20

Κατά τη διάρκεια της κενής Σεληνιακής πορείας δεν ευνοήστε:  Να σχεδιάζετε μελλοντικά σας σχέδια γιατί δεν θα ολοκληρωθούν, Να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Να κάνετε νέες γνωριμίες. Να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Ευνοήστε για :  Ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού. Εργασίες ρουτίνας. Διασκέδαση. Να κάνετε αρχή για να κόψετε βλαβερές συνήθειες όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Να καθαρίσετε το σπίτι, το κατάστημά σας ή το γραφείο σας.

 

Τετάρτη 08 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ώρα 05:21

Η ΣΕΛΗΝΗ εισέρχεται στον ΖΥΓΟ

Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο μέχρι: Παρασκευή 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ώρα 08:05

Η Σελήνη στο συντροφικό και αρμονικό αέρινο ζώδιο του Ζυγού δημιουργεί την τάση μιας ρομαντικής και  συντροφικής ατμόσφαιρας. Τονίζει την τάση της διαμεσολάβησης για συμφιλίωση σε κάποια διαμάχη, για την αγορά ρούχων και καλλυντικών. Το χρονικό αυτό διάστημα έχουμε την τάση να είμαστε συνεργάσιμοι, διπλωματικοί, κοινωνικοί και ρομαντικοί.  Βοηθάει τις αποφάσεις για σύναψη γάμων, για νέες επαγγελματικές συνεργασίες, για την επίλυση των διαφορών που υπάρχουν σε συναδελφικό ή σε συντροφικό επίπεδο.

 

Τετάρτη 08 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 18:28

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΚΡΟΝΟ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 07°43’ του ΖΥΓΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Τετ.08 ΣΕΠ. ώρα: 15:58 έως ώρα: 20:08

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 28 Σεπτεμβρίου έως και 02 Οκτωβρίου

Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.

 

Πέμπτη 09 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 03:00

ΣΕΛΗΝΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΕΡΜΗ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 12°45’ του ΖΥΓΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Πεμ.09 ΣΕΠ. ώρα: 00:30 έως ώρα: 04:40

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 03 έως 07 Οκτωβρίου.

Η επίδραση αυτή δείχνει ότι θα υπάρχει κάποια αλλαγή στη διάθεση και στην ψυχολογία του ατόμου, εξαιτίας της επικοινωνίας του με κάποιο άλλο άτομο. Σε ανδρικό ωροσκόπιο δείχνει την πιθανότητα καλών ειδήσεων από μία γυναίκα.

 

Πέμπτη 09 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 22:47

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 24°28’ του ΖΥΓΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Πεμ.09 ΣΕΠ. ώρα: 20:17 έως: Παρ.10 ΣΕΠ. ώρα: 00:27

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 15 έως 19 Οκτωβρίου.

Κάποιος κύκλος στη ζωή του ατόμου κλείνει οριστικά. Το άτομο δεν είναι έτοιμο να δεχτεί κάτι τέτοιο και οι ανασφάλειές του βγαίνουν στην επιφάνεια. Ταυτίζει το τέλος της κατάστασης με το τέλος της ζωή του-πολλές φορές-γιατί ο πόνος που νιώθει είναι δυσβάσταχτος. Ωστόσο τελικά, μέσα από αυτή την πολύ σκληρή περίοδο, ανακαλύπτει τις δυνάμεις του και την ικανότητά του να επιβιώνει και να αλλάζει ριζικά τη ζωή του, χρησιμοποιώντας την πείρα του παρελθόντος για τη μελλοντική του εξέλιξη και ευτυχία. Με μια τέτοια διέλευση, η καλύτερη αντίδραση είναι να ξεκινήσετε κάποια ψυχανάλυση, ώστε να βοηθηθείτε από την αρχή και να εντοπίσετε τις δυνάμεις σας, χωρίς να νιώσετε τον πόνο της μοναξιάς, που φέρνει συνήθως ο Πλούτωνας.

 

Πέμπτη 09 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 23:02

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 24°37’ του ΖΥΓΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Πεμ.09 ΣΕΠ. ώρα: 20:32 έως: Παρ.10 ΣΕΠ. ώρα: 00:42

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 15 έως 19 Οκτωβρίου.

Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.

 

Παρασκευή 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 06:47

ΣΕΛΗΝΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 29°14’ του ΖΥΓΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Παρ.10 ΣΕΠ. ώρα: 04:17 έως ώρα: 08:27

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 20 έως 24 Οκτωβρίου.

Πολύ αρμονική αυτή η διέλευση. Το άτομο καλοδέχεται την αγάπη που του προσφέρουν, την τρυφερότητα και την άπλετη κατανόηση. Η διάθεση είναι πολύ καλή και επειδή το άτομο εκπέμπει μια εσωτερική γαλήνη και ηρεμία φαίνεται πολύ γοητευτικό. Γι’ αυτό η διέλευση αυτή είναι άριστη για ραντεβού, που η έκβασή τους εξαρτάται από την αισθητική εικόνα που θα παρουσιάσουμε.

 

Παρασκευή 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ώρα: 06:47

Σελήνη ΚΕΝΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ

Η όψη αυτή επηρεάζει όλους μας μέχρι: Παρασκευή 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ώρα:08:04

Κατά τη διάρκεια της κενής Σεληνιακής πορείας δεν ευνοήστε:  Να σχεδιάζετε μελλοντικά σας σχέδια γιατί δεν θα ολοκληρωθούν, Να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Να κάνετε νέες γνωριμίες. Να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Ευνοήστε για :  Ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού. Εργασίες ρουτίνας. Διασκέδαση. Να κάνετε αρχή για να κόψετε βλαβερές συνήθειες όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Να καθαρίσετε το σπίτι, το κατάστημά σας ή το γραφείο σας.

 

Παρασκευή 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ώρα 08:05

Η ΣΕΛΗΝΗ εισέρχεται στον ΣΚΟΡΠΙΟ

Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο μέχρι: Κυριακή 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ώρα 10:35

Η Σελήνη στο σεξουαλικό και παθιασμένο ερωτικά ζώδιο του Σκορπιού δίνει στις σχέσεις  επίπεδο πιο βαθύ και συναισθηματικό. Παράλληλα μας κάνει πιο αποφασιστικούς και πιο ουσιαστικούς στη διερεύνηση του εαυτού μας. Κατά το διάστημα αυτό ψάχνουμε για ν’ ανακαλύψουμε τον βαθύτερο εαυτό μας εξετάζοντας τους φόβους μας και τις αιτίες που δημιουργούν αυτούς τους φόβους.  Συνήθως ασχολούμαστε με τράπεζες, δανεισμούς, αλλά και με το σεξ που εξουσιάζεται από τον Σκορπιό και τον 8ο οίκο που τον αντιπροσωπεύει.

 

Παρασκευή 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 20:52

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΚΡΟΝΟ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 07°37’ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Παρ.10 ΣΕΠ. ώρα: 18:22 έως ώρα: 22:32

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 28 Οκτωβρίου έως και 01 Νοεμβρίου

Τα προβλήματα, το άγχος και η ανασφάλεια εξαντλούν το άτομο που δέχεται αυτή την όψη και προκαλούν υπερκόπωση. Για να μπορέσει το άτομο να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες, πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά και να κάνει υπομονή. Είναι δε απαραίτητο να καταλάβει, ότι πρέπει να τα καταφέρει μόνο του χωρίς τη βοήθεια των άλλων. Η διέλευση αυτή είναι πολύ άσχημη για νέα ξεκινήματα και για επενδύσεις.

 

Παρασκευή 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ώρα 22:39

Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ εισέρχεται στον ΣΚΟΡΠΙΟ

Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο μέχρι: Πέμπτη 07 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ώρα 13:21

Αυτή την περίοδο, τα συναισθήματά μας γίνονται έντονα, τόσο που μπορεί να γίνουν βασανιστικά. Ψάχνουμε τώρα για πιο βαθιές σχέσεις, παρά επιφανειακές και σύντομες. Δείχνουμε το πάθος μας σε εκείνους που αγαπάμε και απαιτούμε τον ίδιο βαθμό αφοσίωσης σε αντάλλαγμα. Γινόμαστε αδυσώπητα σκληροί και δεν συγχωρούμε εύκολα αν οι άλλοι προδώσουν την εμπιστοσύνη μας. Αισθανόμαστε μεγάλη ανασφάλεια και έρχονται στη μνήμη μας οι προηγούμενες συναισθηματικές απώλειες. Η ζήλια, η κτητικότητα, η χειραγώγηση και ο έλεγχος είναι χαρακτηριστικά στοιχεία αυτής της Αφροδίτης, ειδικά αν νιώσουμε ότι πληγώνονται τα συναισθήματά μας. Είναι μια χρονική περίοδος κατά την οποία σκαφτόμαστε την αναγέννηση ή το τέλος μιας σχέσης και αισθανόμαστε συντριπτικά ακραία συναισθήματα. Προστατεύουμε την ιδιωτική μας ζωή και αναζητάμε ένα εξαιρετικά βαθύ επίπεδο συναισθηματικής σύνδεσης για να νιώσουμε συναισθηματική ικανοποίηση.

 

Σάββατο 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 08:36

ΣΕΛΗΝΗ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 14°35’ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Σαβ.11 ΣΕΠ. ώρα: 06:06 έως ώρα: 10:16

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 04 έως 08 Νοεμβρίου.

Το άτομο με την επίδραση αυτής της διέλευσης έχει την τάση να κάνει ριζοσπαστικές αλλαγές, αλλά ταυτόχρονα φοβάται γιατί πρέπει να χάσει όλα αυτά που μέχρι τώρα είχε δημιουργήσει και ήταν προϊόντα μιας πιο συντηρητικής αντιμετώπισης που είχε στη ζωή του.

 

Σάββατο 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 16:07

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΗΛΙΟ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 19°03’ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Σαβ.11 ΣΕΠ. ώρα: 13:37 έως ώρα: 17:47

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 09 έως 13 Νοεμβρίου.

Κάποια πρόταση θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα, γιατί με λίγη προσπάθεια θα βοηθήσει το άτομο να γίνει περισσότερο δημοφιλές στον τομέα του.

 

Σάββατο 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 20:50

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 21°51’ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Σαβ.11 ΣΕΠ. ώρα: 18:20 έως ώρα: 22:30

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 11 έως 15 Νοεμβρίου.

Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.

 

Κυριακή 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 01:07

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 24°24’ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Σαβ.11 ΣΕΠ. ώρα: 22:37 έως: Κυρ.12 ΣΕΠ. ώρα: 02:47

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 14 έως 18 Νοεμβρίου.

Οι υπερβολές και οι καταχρήσεις προκαλούν την τάση για τεμπελιά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές εκκρεμότητες. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση δεν μπορεί να αξιολογήσει σωστά τις δυνάμεις του και μπλέκεται σε υποθέσεις στις οποίες δεν μπορεί να ανταποκριθεί.

 

Κυριακή 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 01:13

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 24°27’ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Σαβ.11 ΣΕΠ. ώρα: 22:43 έως: Κυρ.12 ΣΕΠ. ώρα: 02:53

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 14 έως 18 Νοεμβρίου.

Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.

 

Κυριακή 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 07:32

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΑΡΗ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 28°12’ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Κυρ.12 ΣΕΠ. ώρα: 05:02 έως ώρα: 09:12

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 18 έως 22 Νοεμβρίου.

Η διάθεση είναι πολύ καλή και το άτομο που δέχεται τη διέλευση έχει έντονη την επιθυμία να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του.

 

Κυριακή 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ώρα: 07:32

Σελήνη ΚΕΝΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ

Η όψη αυτή επηρεάζει όλους μας μέχρι: Κυριακή 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ώρα:10:34

Κατά τη διάρκεια της κενής Σεληνιακής πορείας δεν ευνοήστε:  Να σχεδιάζετε μελλοντικά σας σχέδια γιατί δεν θα ολοκληρωθούν, Να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Να κάνετε νέες γνωριμίες. Να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Ευνοήστε για :  Ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού. Εργασίες ρουτίνας. Διασκέδαση. Να κάνετε αρχή για να κόψετε βλαβερές συνήθειες όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Να καθαρίσετε το σπίτι, το κατάστημά σας ή το γραφείο σας.

 

Κυριακή 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ώρα 10:35

Η ΣΕΛΗΝΗ εισέρχεται στον ΤΟΞΟΤΗ

Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο μέχρι: Τρίτη 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ώρα 13:34

Η Σελήνη στο ταξιδιάρικο και περιπετειώδες  ζώδιο του Τοξότη, μας δημιουργεί μια τάση απεξάρτησης, φιλελευθερίας, αισιοδοξίας, περιπέτειας, ανεξαρτησίας και περιπλάνησης. Γινόμαστε στο διάστημα αυτό πιο δημιουργικοί, αυθόρμητοι και οραματιστές του μέλλοντος μας αλλά παράλληλα λόγω της αμέριμνης και αλλοπρόσαλλης συμπεριφοράς μας πιο αστείοι και κάποια φορά μέχρι του σημείου της γελοιότητας. Σε ανώτερο επίπεδο ενδιαφερόμαστε, για τη θρησκεία, για ξένες γλώσσες, για την φιλοσοφία και για ότι άλλο ανοίγει νέους ορίζοντες για το μυαλό μας.

 

Κυριακή 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 23:17

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΚΡΟΝΟ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 07°31’ του ΤΟΞΟΤΗ.

 Ενεργοποιείται από: Κυρ.12 ΣΕΠ. ώρα: 20:47 έως: Δευ.13 ΣΕΠ. ώρα: 00:57

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 27 Νοεμβρίου έως και 01 Δεκεμβρίου

Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου