Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021

ΤΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 20 έως 26 Σεπτεμβρίου 2021 από τον Δρ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΕΥ

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

20 έως 26 Σεπτεμβρίου 2021

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

ΚΡΙΟΣ

Προσοχή, μην παρασύρεστε από προσωρινά συναισθήματα και έρωτες. Οι ημέρες δεν είναι κατάλληλες για αποφάσεις που θα έχουν μακροχρόνιες συνέπειες. Μεγάλη όρεξη  για δουλειά δεν έχετε αυτές τις μέρες.  Η νωχέλεια που θα σας διακρίνει δεν θα συμβιβάζεται με την κούραση από την δραστηριοποίησή σας. Προσοχή: τις μέρες αυτές αποφύγετε επαγγελματικές συναντήσεις, καθώς και όσο εξαρτάται από σας, το στρες.

ΤΑΥΡΟΣ

Την εβδομάδα αυτή ευνοούνται τα νέα ξεκινήματα. Θα νιώθετε ακαταμάχητοι και θα διεκδικείτε με δυναμισμό τα δικαιώματά σας. Θα αισθανόσαστε ότι τίποτα δεν είναι ικανό να σας εμποδίσει, γι’ αυτό και θα μπορείτε ν’ αντέξετε την σκληρή εργασία, προκειμένου να υλοποιήσετε τους στόχους σας. Θα νιώθετε ελεύθεροι για να κάνετε, αυτό που θέλετε σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα αισθηματικά σας τώρα θέλουν ιδιαίτερη φροντίδα, η βιασύνη δεν σας εξυπηρετεί σε τίποτα. Όσοι είστε δεσμευμένοι ή διατηρείτε κάποιον σοβαρό δεσμό,  θα πρέπει να περιορίσετε κάθε διάθεσή σας για ερωτικές παρεκτροπές, γιατί τα λάθη αυτής της περιόδου μπορούν να σας δημιουργήσουν μακροχρόνια προβλήματα. Παράλληλα οι ημέρες αυτές είναι ακατάλληλες για μακροπρόθεσμες αποφάσεις  ή δεσμεύσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στο διάστημα αυτό μπορείτε να κάνετε μια σύναψη μιας στενής σχέσεως με άτομα που θα σας προσφέρουν μελλοντικά.  Στο συντροφικό σας περιβάλλον τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα ανάμεσα σε σας και στον άνθρωπο που βρίσκεται δίπλα σας. Αν έχετε κάποιες εκκρεμότητες φροντίστε να τις ξεκαθαρίσετε. Αυτές τις ημέρες θα σας συμβούλευα να διαβάστε κάτι που θα διευρύνει το πνεύμα και τις γνώσεις σας.

ΛΕΩΝ

Τώρα θα υποστείτε κάποιες αλλαγές στο σπίτι σας, που μπορεί να προέρχονται από γεγονότα που αντλούν τις αιτίες τους από το παρελθόν. Ίσως τώρα να προκληθούν προστριβές  με άτομα του άμεσου οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Αντιμετωπίστε τις καταστάσεις με σύνεση και  ψυχραιμία. Ξεκαθαρίστε τις εκκρεμότητές σας. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας για ξεκούραση και χαλάρωση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τούτο τον καιρό θα περιμένετε μια ξαφνική αλλαγή και μια εύνοια της τύχης, μόνο που δεν θα μπορείτε να την προσδιορίσετε, πως θα παρουσιαστεί και ποιον τομέα θα επηρεάσει.  Είναι από τις περιπτώσεις που δεν μπαίνουν εύκολα σε καλούπια, γι’  αυτό θα πρέπει να είσαστε σε διαρκή ετοιμότητα, για να τις αρπάξετε. Νέα άτομα μπαίνουν στην ζωή σας.

ΖΥΓΟΣ

Τις μέρες αυτές θα υπάρξουν πνευματικές αναζητήσεις άλλα και μία σύγχυση με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί κάποιος αποπροσανατολισμός που μπορεί να σας παρεκτρέψει από τους στόχους σας. Ακόμα νέες ιδέες μπορεί να υποκαταστήσουν παλαιότερες.  Ευνοείτε η εξέλιξή σας αυτές τις μέρες και δημιουργούνται νέες προοπτικές για σας. Οι δημόσιες σχέσεις, θα βρίσκονται σε ψηλό σημείο και η κοινωνικότητά σας θα μεγαλώνει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν στο παρελθόν ψάχνατε ευκαιρίες για  αποδέσμευση από κάποια σχέση, το διάστημα αυτό σας τις δίνει. Αυτές οι ημέρες όμως είναι δυνατόν να σας προκαλέσουν εμπλοκές, που συσχετίζονται με συνεταιρισμούς, συντροφικές σχέσεις, κοινωνικές ή και οικογενειακές σχέσεις. Επανεξετάστε τα σκεπτικά σας και την συνολική συμπεριφορά σας, προκειμένου να αποφύγετε τα λάθη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Απρόσμενες απολαύσεις, καινούριοι φίλοι ή μια πιο κεφάτη και τολμηρή στάση απέναντι στη σχέση σας, θα κάνει αυτή την περίοδο ερεθιστική και γοητευτική..  Είναι πολύ πιθανό να αλλάξετε τους ρυθμούς σας και να φερθείτε με αυθορμητισμό.  Στον οικονομικό και τον επαγγελματικό σας τομέα αποφύγετε τις ριψοκίνδυνες ενέργειες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτές τις μέρες θα μπορείτε εύκολα να ξεκαθαρίσετε , δυσκολίες, φραγμούς και επίμαχα σημεία που σας κρατούσαν δεσμώτες του παρελθόντος σας. Βρείτε μια λύση αρκετά ρεαλιστική και γρήγορη που δεν θα επηρεάσει το μέλλον σας. Όλα δείχνουν ότι από τα μέσα της εβδομάδας, θα πάρετε πρωτοβουλίες για τον εργασιακό σας χώρο και για το σπίτι σας. Οι σωστές κινήσεις επικοινωνίας θα προωθήσουν τα αισθηματικά σας σχέδιά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή η βδομάδα θα έχει μια καλή επιρροή για κάθε επιχειρηματικό θέμα και θα υπόσχεται επιτυχία σε επιχειρήσεις που προέρχονται από δραστηριότητες του νου ή στην δημιουργία νέων σχεδίων και προγραμμάτων και θα σας κρατήσει απασχολημένους όλη αυτή την περίοδο.  Αν και θα πρέπει να αποφεύγετε τις υπερβολές ή την υπερβολική αναστάτωση Θα επιδιώξετε αρμονική συνεργασία με το περιβάλλον σας κάτι πολύ θετικό για τις σχέσεις  σας επαγγελματικές και αισθηματικές αφού θα αφοπλίζετε κυριολεκτικά τον απέναντι σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Αυτή την περίοδο δεν αντέχετε όσους αποφεύγουν να κοιτάξουν ευθέως και με ειλικρίνεια στη ρίζα κάποιου προβλήματος.  Μάλλον θα προσπαθείτε να επιβάλλετε με το ζόρι τις απόψεις σας στους άλλους. Θα είστε ανήσυχοι και δε μπορείτε να συγκεντρωθείτε στις άμεσες, οικείες υποχρεώσεις σας.  Δεν θα έχετε διάθεση να πειθαρχήσετε το μυαλό σας ή να συγκεντρώσετε την προσοχή σας σε πρακτικά ζητήματα. 

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ

ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

20 έως 26 Σεπτεμβρίου 2021

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

 

Δευτέρα 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 00:25

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 14°24’ των ΙΧΘΥΩΝ.

 Ενεργοποιείται από: Κυρ.19 ΣΕΠ. ώρα: 21:55 έως: Δευ.20 ΣΕΠ. ώρα: 02:05

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 02 έως 06 Μαρτίου.

Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.

 

Δευτέρα 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 13:39

ΣΕΛΗΝΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 21°37’ των ΙΧΘΥΩΝ.

 Ενεργοποιείται από: Δευ.20 ΣΕΠ. ώρα: 11:09   έως ώρα: 15:19

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 09 έως 13 Μαρτίου.

Το άτομο περνά μια περίοδο συναισθηματικής έξαρσης. Ο ρομαντισμός του βρίσκεται στο αποκορύφωμα και κάνει ό,τι μπορεί για να δείξει τα συναισθήματά του στα άτομα που αγαπά, ενώ φροντίζει ιδιαίτερα για την οικογένειά του και δημιουργεί ένα πιο αρμονικό περιβάλλον στο σπίτι του.

 

Δευτέρα 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 18:44

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 24°22’ των ΙΧΘΥΩΝ.

 Ενεργοποιείται από: Δευ.20 ΣΕΠ. ώρα: 16:14 έως ώρα: 20:24

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 12 έως 16 Μαρτίου.

Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.

 

Τρίτη 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 22:52

ΕΡΜΗΣ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ

ΕΡΜΗΣ στις 23°32’  του ΖΥΓΟΥ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ στις 23°32’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 14 έως 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Οι θετικές και αισιόδοξες σκέψεις του ατόμου που δέχεται αυτή τη διέλευση, το βοηθούν στο να έλξει τη βοήθεια των άλλων. Άριστη διέλευση για ταξίδια και εκδρομές τα οποία μπορεί να είναι είτε αναψυχής είτε επαγγελματικά.

 

Τρίτη 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 01:54

ΣΕΛΗΝΗ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΗΛΙΟ

( ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ )

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 28°13’ των ΙΧΘΥΩΝ.

 Ενεργοποιείται από: Δευ.20 ΣΕΠ. ώρα: 23:24 έως: Τρι.21 ΣΕΠ. ώρα: 03:34

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 16 έως 20 Μαρτίου.

Η διάθεση δεν είναι τόσο καλή και αυτό οφείλεται κυρίως σε άτομο του άλλου φύλου. Δεν αποκλείονται κάποια οικογενειακά προβλήματα, όχι σημαντικά όμως.

 

Τρίτη 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ώρα: 01:54

Σελήνη ΚΕΝΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ

Η όψη αυτή επηρεάζει όλους μας μέχρι: Τρίτη 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ώρα:05:12

Κατά τη διάρκεια της κενής Σεληνιακής πορείας δεν ευνοήστε:  Να σχεδιάζετε μελλοντικά σας σχέδια γιατί δεν θα ολοκληρωθούν, Να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Να κάνετε νέες γνωριμίες. Να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Ευνοήστε για :  Ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού. Εργασίες ρουτίνας. Διασκέδαση. Να κάνετε αρχή για να κόψετε βλαβερές συνήθειες όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Να καθαρίσετε το σπίτι, το κατάστημά σας ή το γραφείο σας.

 

Τρίτη 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ώρα 05:13

Η ΣΕΛΗΝΗ εισέρχεται στον ΚΡΙΟ

Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο μέχρι: Πέμπτη 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ώρα 14:33

Η Σελήνη στο δυναμικό και ανυπόμονο πύρινο ζώδιο του Κριού τονίζει την ενεργητικότητα, την ένταση, την βιασύνη, την φλογερότητα, τον ενθουσιασμό, το πάθος αλλά και την ανυπομονησία σε όλους τους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο  για  να ξεκινήσουμε κάποια νέα δυναμική προσπάθεια, για να υποστηρίξουμε τα συμφέροντά μας, να πάρουμε πρωτοβουλίες. Το ίδιο χρονικό διάστημα όμως είναι ακατάλληλο για να δράσουμε ανταγωνιστικά και για να πάρουμε βιαστικές και επιπόλαιες αποφάσεις.

 

Τρίτη 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 13:02

ΣΕΛΗΝΗ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΑΡΗ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 04°10’ του ΚΡΙΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Τρι.21 ΣΕΠ. ώρα: 10:32 έως ώρα: 14:42

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 23 έως 27 Μαρτίου.

Το πιο πιθανό αποτέλεσμα αυτής της διέλευσης είναι ο καβγάς με ένα ή περισσότερα άτομα. Μόνο ο καλός έλεγχος των νεύρων θα μπορούσε να φέρει αποτελέσματα.

 

Τρίτη 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 18:42

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΚΡΟΝΟ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 07°11’ του ΚΡΙΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Τρι.21 ΣΕΠ. ώρα: 16:12 έως ώρα: 20:22

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 26 έως 30 Μαρτίου.

Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.

 

Τετάρτη 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 13:11

ΕΡΜΗΣ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

ΕΡΜΗΣ στις 24°21’  του ΖΥΓΟΥ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 24°21’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 15 έως 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Τα σχέδια του ατόμου που δέχεται αυτή τη διέλευση, ανατρέπονται και νιώθει να χάνει το έδαφος κάτω από τα πόδια του. Δυσκολεύεται να πάρει αποφάσεις, ενώ οι άλλοι, όχι μόνο δεν του δίνουν βοήθεια, αλλά, αντίθετα, του σκάβουν ακόμα περισσότερο το λάκκο.

 

Τετάρτη 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ώρα 21:21

Ο ΗΛΙΟΣ εισέρχεται στον ΖΥΓΟ

Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο μέχρι: Σάββατο 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ώρα 06:51

Περίοδος κατά την οποία το ενδιαφέρον του ατόμου θα στραφεί έντονα στους συντρόφους ή και στους συνεργάτες του και γενικά σε αυτούς με τους οποίους σχετίζεται. Ευκαιρία να βελτιώσει τις σχέσεις του, να συνεργαστεί με άλλους, να γνωρίσει τον εαυτό του μέσα από αυτούς. Πιθανόν να ενοχληθεί από κάποια κριτική σε σχέση με τα φανερά του ενδιαφέροντα. Γενικά όμως, είναι ευνοϊκή φάση για θέματα γάμου ή σχέσεων. 

 

Πέμπτη 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 01:42

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 23°22’ του ΚΡΙΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Τετ.22 ΣΕΠ. ώρα: 23:12 έως: Πεμ.23 ΣΕΠ. ώρα: 03:22

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 11 έως 15 Απριλίου.

Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.

 

Πέμπτη 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 03:37

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 24°21’ του ΚΡΙΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Πεμ.23 ΣΕΠ. ώρα: 01:07 έως ώρα: 05:17

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 12 έως 16 Απριλίου.

Κάποιος κύκλος στη ζωή του ατόμου κλείνει οριστικά. Το άτομο δεν είναι έτοιμο να δεχτεί κάτι τέτοιο και οι ανασφάλειές του βγαίνουν στην επιφάνεια. Ταυτίζει το τέλος της κατάστασης με το τέλος της ζωή του-πολλές φορές-γιατί ο πόνος που νιώθει είναι δυσβάσταχτος. Ωστόσο τελικά, μέσα από αυτή την πολύ σκληρή περίοδο, ανακαλύπτει τις δυνάμεις του και την ικανότητά του να επιβιώνει και να αλλάζει ριζικά τη ζωή του, χρησιμοποιώντας την πείρα του παρελθόντος για τη μελλοντική του εξέλιξη και ευτυχία. Με μια τέτοια διέλευση, η καλύτερη αντίδραση είναι να ξεκινήσετε κάποια ψυχανάλυση, ώστε να βοηθηθείτε από την αρχή και να εντοπίσετε τις δυνάμεις σας, χωρίς να νιώσετε τον πόνο της μοναξιάς, που φέρνει συνήθως ο Πλούτωνας.

 

Πέμπτη 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ώρα: 04:03

Σελήνη ΚΕΝΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ

Η όψη αυτή επηρεάζει όλους μας μέχρι: Πέμπτη 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ώρα:14:38

Κατά τη διάρκεια της κενής Σεληνιακής πορείας δεν ευνοήστε:  Να σχεδιάζετε μελλοντικά σας σχέδια γιατί δεν θα ολοκληρωθούν, Να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Να κάνετε νέες γνωριμίες. Να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Ευνοήστε για :  Ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού. Εργασίες ρουτίνας. Διασκέδαση. Να κάνετε αρχή για να κόψετε βλαβερές συνήθειες όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Να καθαρίσετε το σπίτι, το κατάστημά σας ή το γραφείο σας.

 

Πέμπτη 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 04:04

ΣΕΛΗΝΗ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΕΡΜΗ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 24°35’ του ΚΡΙΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Πεμ.23 ΣΕΠ. ώρα: 01:34 έως ώρα: 05:44

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 12 έως 16 Απριλίου.

Κακή διέλευση για να πάρετε αποφάσεις και να προγραμματίσετε το χρόνο σας. Τα άτομα που σας περιβάλλουν δεν σας δείχνουν κατανόηση, με την επίδραση αυτής της όψης, και το μεγαλύτερο δυστύχημα είναι ότι δεν μπορείτε να δείξετε ούτε εσείς.

 

Πέμπτη 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 09:40

ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΟΥΡΑΝΟ

ΑΦΡΟΔΙΤΗ στις 14°19’  του ΣΚΟΡΠΙΟΥ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΟΥΡΑΝΟ στις 14°19’ του ΤΑΥΡΟΥ

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 04 έως 08 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Εντελώς απρόσμενα, τη στιγμή που κανείς δεν το περιμένει, διαλύεται μια σχέση και το άτομο βρίσκεται προβληματισμένο και μετέωρο, χάνοντας τον έλεγχο και χωρίς να μπορεί να αντιδράσει. Αυτή η όψη μπορεί να προκαλέσει και οικονομικά προβλήματα καθώς παρουσιάζονται απρόοπτα έξοδα και το άτομο βγαίνει εκτός προϋπολογισμού.

 

Πέμπτη 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ώρα 14:33

Η ΣΕΛΗΝΗ εισέρχεται στον ΤΑΥΡΟ

Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο μέχρι: Κυριακή 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ώρα 02:37

Η Σελήνη στο ζώδιο του σταθερού Ταύρου τονίζει τον αισθησιασμό, την απόλαυση νέων γευστικών απολαύσεων, την αναζήτηση της υλικής και της συναισθηματικής σταθερότητας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για ν’ ασχοληθούμε με την περιποίηση του σώματός μας και κυρίως του προσώπου μας, ν’ ακούσουμε τις αγαπημένες μας μελωδίες, να φάμε το αγαπημένο μας φαγητό και να βρούμε τρόπους για την καλυτέρευση των οικονομικών μας. 

 

Παρασκευή 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 04:39

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΚΡΟΝΟ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 07°07’ του ΤΑΥΡΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Παρ.24 ΣΕΠ. ώρα: 02:09   έως ώρα: 06:19

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 25 έως 29 Απριλίου.

Τα προβλήματα, το άγχος και η ανασφάλεια εξαντλούν το άτομο που δέχεται αυτή την όψη και προκαλούν υπερκόπωση. Για να μπορέσει το άτομο να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες, πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά και να κάνει υπομονή. Είναι δε απαραίτητο να καταλάβει, ότι πρέπει να τα καταφέρει μόνο του χωρίς τη βοήθεια των άλλων. Η διέλευση αυτή είναι πολύ άσχημη για νέα ξεκινήματα και για επενδύσεις.

 

Παρασκευή 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 18:55

ΣΕΛΗΝΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 14°17’ του ΤΑΥΡΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Παρ.24 ΣΕΠ. ώρα: 16:25 έως ώρα: 20:35

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 02 έως 06 Μαΐου.

Ξαφνικά και αναπάντεχα στη ζωή του ατόμου εμφανίζονται νέα άτομα και αποκτά καινούργια ενδιαφέροντα που κάνουν τη ζωή του πιο περιπετειώδη και συναρπαστική.

 

Παρασκευή 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 22:15

ΣΕΛΗΝΗ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 15°56’ του ΤΑΥΡΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Παρ.24 ΣΕΠ. ώρα: 19:45 έως ώρα: 23:55

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 03 έως 07 Μαΐου.

Η έλλειψη κατανόησης και το συναισθηματικό «μπέρδεμα» είναι οι βασικές αιτίες που οδηγούν σε λανθασμένες ενέργειες σε κοινωνικά θέματα, αλλά και σε κακούς χειρισμούς οικογενειακών προβλημάτων. Η διέλευση αυτή δημιουργεί την τάση για ασύστολες σπατάλες και για μανία καταναλωτισμού.

 

Σάββατο 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 09:23

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 21°29’ του ΤΑΥΡΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Σαβ.25 ΣΕΠ. ώρα: 06:53 έως ώρα: 11:03

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 10 έως 14 Μαΐου.

Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.

 

Σάββατο 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 12:48

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 23°10’ του ΤΑΥΡΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Σαβ.25 ΣΕΠ. ώρα: 10:18 έως ώρα: 14:28

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 12 έως 16 Μαΐου.

Οι υπερβολές και οι καταχρήσεις προκαλούν την τάση για τεμπελιά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές εκκρεμότητες. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση δεν μπορεί να αξιολογήσει σωστά τις δυνάμεις του και μπλέκεται σε υποθέσεις στις οποίες δεν μπορεί να ανταποκριθεί.

 

Σάββατο 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ώρα: 15:08

Σελήνη ΚΕΝΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ

Η όψη αυτή επηρεάζει όλους μας μέχρι: Κυριακή 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ώρα:02:36

Κατά τη διάρκεια της κενής Σεληνιακής πορείας δεν ευνοήστε:  Να σχεδιάζετε μελλοντικά σας σχέδια γιατί δεν θα ολοκληρωθούν, Να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Να κάνετε νέες γνωριμίες. Να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Ευνοήστε για :  Ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού. Εργασίες ρουτίνας. Διασκέδαση. Να κάνετε αρχή για να κόψετε βλαβερές συνήθειες όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Να καθαρίσετε το σπίτι, το κατάστημά σας ή το γραφείο σας.

 

Σάββατο 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 15:09

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 24°20’ του ΤΑΥΡΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Σαβ.25 ΣΕΠ. ώρα: 12:39 έως ώρα: 16:49

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 13 έως 17 Μαΐου.

Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.

 

Σάββατο 25 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 21:49

ΑΡΗΣ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΚΡΟΝΟ

ΑΡΗΣ στις 7°04’  του ΖΥΓΟΥ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΚΡΟΝΟ στις 7°04’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  έως και 02 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ .

Η καλή φυσική κατάσταση και η ζωτικότητα που έχει το άτομο που δέχεται αυτή την πλανητική επιρροή το βοηθούν να είναι πολύ παραγωγικό και αποδοτικό στη δουλειά του. Τα αποτελέσματα είναι πολύ καλά και η σταθερή ανοδική πορεία εξασφαλισμένη.

 

Κυριακή 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ώρα 02:37

Η ΣΕΛΗΝΗ εισέρχεται στους ΔΙΔΥΜΟΥΣ

Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο μέχρι: Τρίτη 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ώρα 15:35

Η Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων του μεταβλητού αυτού αέρινου ζωδίου. τονίζει την επικοινωνία όλων των ειδών, την ομιλία, την ευγλωττία, την κίνηση, αλλά και την νευρικότητα και την ανησυχία.  Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για να επικοινωνήσουμε με αδέλφια, με κοντινούς συγγενείς, με φίλους και γνωστούς, να πάμε ένα κοντινό ταξίδι, να προβάλουμε τις ιδέες μας, να συζητήσουμε για σοβαρά ή και για λιγότερο σοβαρά θέματα, για να κουτσομπολέψουμε, για να στείλουμε e-mail, για να τηλεφωνήσουμε ή για να ασχοληθούμε με το διαδίκτυο. Στο ίδιο χρονικό διάστημα θα πρέπει να προσέξουμε, μήπως από παρόρμηση, παρανοήσουμε την λεκτική σημασία αυτών που θ’ ακούσουμε.

 

Κυριακή 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ώρα: 07:11

Ο ΕΡΜΗΣ σε ΣΤΑΣΗ πριν από ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΠΟΡΕΙΑ

Η κίνηση αυτή θα έχει διάρκεια μέχρι: Τρίτη 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ώρα:07:10

Αρχική θέση: 25° Ζυγού -  Τελική θέση: 25° Ζυγού

Θα αρχίσει να δημιουργείται κάποια στασιμότητα σε θεμάτων που εξουσιάζει η Αφροδίτη, τον  έρωτα, τα συναισθηματικά, τα οικονομικά και τις διοργανώσεις τελετών και εκδηλώσεων. Το διήμερο αυτό στα θέματα αυτά δεν θα υπάρχει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

 

Κυριακή 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 09:34

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΗΛΙΟ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 03°26’ των ΔΙΔΥΜΩΝ.

 Ενεργοποιείται από: Κυρ.26 ΣΕΠ. ώρα: 07:04 έως ώρα: 11:14

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 22 έως 26 Μαΐου.

Είναι μια άριστη διέλευση, που δίνει ζωτικότητα και καλή διάθεση στο άτομο και το κάνει πολύ γοητευτικό. Ιδανική διέλευση για διεκπεραιώσεις εκκρεμοτήτων που αφορούν σε επαγγελματικά θέματα. Επίσης, για όσους κάνουν επαγγέλματα που θέλουν δημοσιότητα, είναι ιδανική διέλευση για να παρουσιαστούν στο κοινό.

 

Κυριακή 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 16:56

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΚΡΟΝΟ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 07°03’ των ΔΙΔΥΜΩΝ.

 Ενεργοποιείται από: Κυρ.26 ΣΕΠ. ώρα: 14:26 έως ώρα: 18:36

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 26 έως 30 Μαΐου.

Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.

 

Κυριακή 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 17:58

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΑΡΗ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 07°33’ των ΔΙΔΥΜΩΝ.

 Ενεργοποιείται από: Κυρ.26 ΣΕΠ. ώρα: 15:28 έως ώρα: 19:38

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 26 έως 30 Μαΐου.

Η διάθεση είναι καλή και το άτομο έχει την τάση να μοιραστεί τα συναισθήματά του με τους άλλους. Με την επίδραση αυτής της διέλευσης, πολλές φορές, λύνονται τα προβλήματα τα οποία είχαν προκύψει σε ένα ζευγάρι. Η δημιουργικότητα και η δράση συναντώνται σ’ αυτήν την αρμονική διέλευση. Το άτομο έχει την «έμπνευση» και την ευκαιρία να κάνει ακριβώς αυτό που θέλει, χωρίς να ενοχλεί κανέναν, και χωρίς να δρα γρήγορα και παρορμητικά.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου