Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021

ΤΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 08 έως 14 Νοεμβρίου 2021 από τον Δρ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΕΥ

 

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

08 έως 14 Νοεμβρίου 2021

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

ΚΡΙΟΣ

Κάποιες διαπραγματεύσεις για την προώθηση των εργασιακών σας στόχων θα είναι αναγκαίες αυτές τις μέρες. Η διάθεση σας να ξεφύγετε από περιορισμούς, δεν θα σας εξυπηρετήσει ιδιαίτερα. Ανησυχίες για άλυτα θέματα του παρελθόντος μπορούν να σας κάνουν ώστε να μην είστε τόσο αντικειμενικοί.  Δώστε ερωτικές πρωτοβουλίες στο συναισθηματικό σας σύντροφο.

ΤΑΥΡΟΣ

Μη δίνετε σημασία, σε παροδικά ξεσπάσματα κάποιων ατόμων, που βρίσκονται στο προσκήνιο της καρδιάς σας. Προχωρήστε με μικρά και σταθερά βήματα, στα επαγγελματικά σας, για να έχετε όφελος. Οι σωστές αποφάσεις θα βοηθήσουν το μέλλον σας. Οι αλλαγές που θα σημειωθούν, θα προάγουν τις προοπτικές σας. Κάποια ταξίδια, θα σας ξεκουράσουν και  θα σας ανανεώσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μυστικά σας θέματα ίσως βγουν στη επιφάνεια και είναι δυνατόν να σαν προβάλουν σαν αναξιόπιστο πρόσωπο. Κάτι νέο έρχεται και κάτι παλαιό χάνεται και φεύγει. Παρ’ όλα αυτά ασυλλόγιστες κινήσεις που δεν στηρίζονται σε βάσεις αλλά σε όνειρα μπορεί να φέρουν καταστροφικά αποτελέσματα. Αυτή η εβδομάδα ίσως σας δημιουργήσει εντάσεις στα ερωτικά σας θέματα και κυρίως σ’ εκείνα που σας απασχόλησαν στο παρελθόν. Τα οικονομικά σας αν είχαν ή αν έχουν πρόβλημα προσπαθήστε να τα βάλετε σε κάποια τάξη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο σύντροφος ή οι συνεργάτες σας ενδέχεται να σας δώσουν συμβουλές για κάποια  προσωπικά σας θέματα. Εκείνο που έχετε να κάνετε εσείς, είναι να τους ακούσετε πρώτα και στην συνέχεια να αξιολογήσετε τις υποδείξεις τους. Παράλληλα οι μέρες αυτές σας θέλουν προσεκτικούς, σε κουβέντες που κρύβουν κάποια ένταση.  Στον τομέα της καριέρας σας προβλέπονται νέα ανοίγματα.

ΛΕΩΝ

Οι διαφορετικές απόψεις δεν χρειάζεται να σας προβληματίζουν. Θα έχετε ενδιαφέροντα νέα και θετικές εξελίξεις στα επαγγελματικά σας. Σκεφτείτε πριν μιλήσετε, γιατί μπορεί να εκφραστείτε απερίσκεπτα. Τα θετικά αποτελέσματα θα σας γεμίσουν ικανοποίηση και σιγουριά για το μέλλον. Ακολουθήστε την διαίσθηση σας και δεν θα χάσετε. Θα βλέπετε τα πάντα, πιο αισιόδοξα και με θετική σκέψη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι ημέρες αυτές σας θέλουν επιφυλακτικούς στις νέες γνωριμίες και αν μερικές προκύψουν ίσως να μην έχουν μέλλον. Αυτόν τον καιρό θα έχετε την τάση για λανθασμένες κρίσεις γι’ αυτό η συμβουλή κάποιου ειδικού θα πρέπει να λαμβάνεται σοβαρά υπ’ όψη πριν από κάθε τελική σας απόφαση. Προσπαθήστε να μην συγκρουστείτε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ή με δικά του πρόσωπα.

ΖΥΓΟΣ

Οι συζητήσεις  θα έχουν  έναν συναισθηματικό ή κάποιον νοσταλγικό τόνο.  Θα  μοιράζεστε με τους άλλους τις αναμνήσεις σας και  συζητάτε  τα  πολύ  προσωπικά  σας  θέματα  με άτομα που   εμπιστεύεστε. Μπορεί  να  έχετε  μια  σημαντική επαφή, με κάποιο πρόσωπο, που κάποτε έπαιξε  σπουδαίο  ρόλο  στη ζωή σας ή που εσείς είχατε μία σχέση διαρκείας μαζί του. Πάνω από όλα μην ξεχνάτε τα αρνητικά που πήρατε από το παρελθόν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όρεξη  για δουλειά δεν έχετε.  Η νωχέλεια που θα σας διακρίνει δεν θα συμβιβάζεται με την κούραση σας. Προσοχή: τις μέρες αυτές αποφύγετε δύσκολες επαγγελματικές συναντήσεις.  Ούτε εσείς ούτε και οι άλλοι θα μπορούν να κάνουν σωστή αξιολόγηση των καταστάσεων, με κίνδυνο λανθασμένων αποφάσεων. Καθημερινές ασχολίες ρουτίνας ευνοούνται.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πλανητικές δυσαρμονίες θα σας επηρεάζουν αρνητικά, κριμένες  πτυχές  μιας κατάστασης έρχονται στην επιφάνεια. Τα  αποτελέσματα  της  συμπεριφοράς που τηρείτε είναι η κακή χρήση της προσωπικής  σας  δύναμης. Είναι  πιθανό  να  αναγκαστείτε  να  αντιμετωπίσετε   κάτι που δεν υφίσταται πλέον ή που έχει φθαρεί. Οι χαμηλοί τόνοι είναι απαραίτητοι  αυτό το διάστημα για σας. Κάποιες νέες γνωριμίες θα σας φάνουν χρήσιμες αν στο μέλλον τις χειρισθείτε θετικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σημαντικές θετικές εξελίξεις σ’ όλους τους τομείς σας υπόσχεται αυτό το χρονικό διάστημα. Η ανάγκη για ελευθερία θα είναι ιδιαίτερα αισθητή. Για τον λόγο αυτό τα οικονομικά σας θέλουν καλή διαχείριση, οι μεγάλες υποχρεώσεις δημιουργούνται σε ορισμένους από σας από έλλειψη προγραμματισμού. Ιδιαίτερη δύναμη υπάρχει αυτή την εβδομάδα στον ερωτικό σας τον τομέα, όπου οι έρωτες ξεφεύγουν από τα όρια  που είχατε θεσμοθετήσει στο παρελθόν για τον εαυτό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στο διάστημα αυτό, θα στραφείτε περισσότερο προς τους φίλους και τους ανθρώπους του περιβάλλοντος σας.  Θα συνειδητοποιείτε τη σπουδαιότητα της συνεργασίας και της συντροφικότητας και κάτω από αυτό το πρίσμα θα κινούνται οι προσπάθειες σας, τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον προσωπικό σας  τομέα. Πρόσωπο του παρελθόντος  ίσως να σας απασχολήσει.

ΙΧΘΥΕΣ

Τα ερωτικά σας συναισθήματα και τα πάθη σας, θα είναι ισχυρά και θα σας εξαναγκάζουν να είστε πολύ απαιτητικοί προς τα άτομα που αγαπάτε. Οι τάσεις σας όμως αυτές, μπορούν να εξελιχθούν σε εντάσεις  σχέσεων, επειδή ο ένας θα θεωρεί ότι έχει δώσει περισσότερα και ο άλλος ότι έχει πάρει λιγότερα. Για θέματα που σας ενδιαφέρουν ανοίγονται καλές προοπτικές εξέλιξης. Θα χρειαστεί όμως να εργαστείτε με υπευθυνότητα και προσοχή.

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ

ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

08 έως 14 Νοεμβρίου 2021

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

Δευτέρα 08 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ώρα 03:04

Η ΣΕΛΗΝΗ εισέρχεται στον ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο μέχρι: Τετάρτη 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ώρα 05:03

Η Σελήνη στο φιλόδοξο, παρορμητικό, γήινο  ζώδιο του Αιγόκερω, μας εξωθεί ν’ ασχοληθούμε με την κοινωνική καταξίωση, την καριέρα, την επιτυχία και τις φιλοδοξίες μας. Αυτό το διάστημα κάνουμε σχέδια για το πώς θα προβάλουμε τον εαυτό μας ώστε να τον εκτιμήσουν θετικά οι άλλοι. Από την άλλη λόγω της επικέντρωσής μας σε πρακτικά θέματα, τα συναισθήματά μας την ίδια περίοδο γίνονται από σοβαρά έως και ψυχρά, Η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για να ξεκινήσετε ένα επιχειρηματικό σχέδιο, να ζητήσετε ικανοποίηση των δικαιωμάτων σας και να προβάλετε τα σχέδιά σας στους ανωτέρους σας.

 

Δευτέρα 08 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 07:18

ΣΕΛΗΝΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 02°36’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ.

 Ενεργοποιείται από: Δευ.08 ΝΟΕ. ώρα: 04:48 έως ώρα: 08:58

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 22 έως 26 Δεκεμβρίου.

Πολύ αρμονική αυτή η διέλευση. Το άτομο καλοδέχεται την αγάπη που του προσφέρουν, την τρυφερότητα και την άπλετη κατανόηση. Η διάθεση είναι πολύ καλή και επειδή το άτομο εκπέμπει μια εσωτερική γαλήνη και ηρεμία φαίνεται πολύ γοητευτικό. Γι’ αυτό η διέλευση αυτή είναι άριστη για ραντεβού, που η έκβασή τους εξαρτάται από την αισθητική εικόνα που θα παρουσιάσουμε.

 

Δευτέρα 08 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 09:12

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΕΡΜΗ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 03°46’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ.

 Ενεργοποιείται από: Δευ.08 ΝΟΕ. ώρα: 06:42 έως ώρα: 10:52

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 23 έως 27 Δεκεμβρίου.

Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.

 

Δευτέρα 08 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 12:48

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΑΡΗ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 05°57’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ.

 Ενεργοποιείται από: Δευ.08 ΝΟΕ. ώρα: 10:18 έως ώρα: 14:28

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 25 έως 29 Δεκεμβρίου.

Η διάθεση είναι πολύ καλή και το άτομο που δέχεται τη διέλευση έχει έντονη την επιθυμία να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του.

 

Δευτέρα 08 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 23:47

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 12°37’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ.

 Ενεργοποιείται από: Δευ.08 ΝΟΕ. ώρα: 21:17 έως: Τρι.09 ΝΟΕ. ώρα: 01:27

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 31 Δεκεμβρίου έως και 04 Ιανουαρίου

Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.

 

Τρίτη 09 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 07:06

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΗΛΙΟ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 17°00’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ.

 Ενεργοποιείται από: Τρι.09 ΝΟΕ. ώρα: 04:36 έως ώρα: 08:46

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 05 έως 09 Ιανουαρίου.

Κάποια πρόταση θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα, γιατί με λίγη προσπάθεια θα βοηθήσει το άτομο να γίνει περισσότερο δημοφιλές στον τομέα του.

 

Τρίτη 09 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 13:00

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 20°32’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ.

 Ενεργοποιείται από: Τρι.09 ΝΟΕ. ώρα: 10:30 έως ώρα: 14:40

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 08 έως 12 Ιανουαρίου.

Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.

 

Τρίτη 09 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 19:51

ΣΕΛΗΝΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 24°35’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ.

 Ενεργοποιείται από: Τρι.09 ΝΟΕ. ώρα: 17:21 έως ώρα: 21:31

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 12 έως 16 Ιανουαρίου.

 Ένας κύκλος της ζωής σου ολοκληρώνεται. Το άτομο έχει μεγαλύτερη δύναμη και εμπειρία για τα μελλοντικά του σχέδια και την πραγματοποίηση των στόχων.

 

Τρίτη 09 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ώρα: 19:51

Σελήνη ΚΕΝΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ

Η όψη αυτή επηρεάζει όλους μας μέχρι: Τετάρτη 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ώρα:05:03

Κατά τη διάρκεια της κενής Σεληνιακής πορείας δεν ευνοήστε:  Να σχεδιάζετε μελλοντικά σας σχέδια γιατί δεν θα ολοκληρωθούν, Να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Να κάνετε νέες γνωριμίες. Να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Ευνοήστε για :  Ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού. Εργασίες ρουτίνας. Διασκέδαση. Να κάνετε αρχή για να κόψετε βλαβερές συνήθειες όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Να καθαρίσετε το σπίτι, το κατάστημά σας ή το γραφείο σας.

 

Τετάρτη 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ώρα 05:03

Η ΣΕΛΗΝΗ εισέρχεται στον ΥΔΡΟΧΟΟ

Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο μέχρι: Παρασκευή 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ώρα 09:54

Η Σελήνη στο σταθερό κοινωνικό ζώδιο του Υδροχόου το ζώδιο του ιδεαλισμού,  μας δίνει την δυνατότητα για να έρθουμε σε επαφή με το πλατύ κοινό, προβάλλοντας τις πεποιθήσεις μας και τα ιδανικά μας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο  για να οραματιστούμε το μέλλον μας,  δίνοντας μικρότερη σημασία σε συναισθηματικές προσκολλήσεις και μεγαλύτερη  στην ανθρωπιστική διάσταση. Σε ότι περιορίζει την ανεξαρτησία μας νευριάζουμε και επαναστατούμε. Το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για καθορισμό των στόχων μας, για φιλανθρωπικό έργο, για να δημιουργήσετε νέες φιλίες και για σοβαρές μελέτες.

 

Τετάρτη 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 12:56

ΕΡΜΗΣ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΑΡΗ

ΕΡΜΗΣ στις 7°22’  του ΣΚΟΡΠΙΟΥ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΑΡΗ στις 7°22’ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ  έως και 01 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ .

Το νευρικό σύστημα είναι λίγο ευαισθητοποιημένο, πράγμα που ενισχύεται από τις απρόβλεπτες και δυσάρεστες ειδήσεις. Η ανταλλαγή προσβλητικών λέξεων με ένα άλλο άτομο, δεν αποκλείεται.

 

Τετάρτη 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 17:54

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΑΡΗ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 07°27’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Τετ.10 ΝΟΕ. ώρα: 15:24 έως ώρα: 19:34

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 25 έως 29 Ιανουαρίου.

Το άτομο που έχει αυτή τη διέλευση νιώθει πάρα πολύ άγχος, έχει πολλά νεύρα, όλα του φταίνε και πιστεύει ότι δεν μπορεί να βρει διεξόδους και να εκτονωθεί. Μία καλή αντίδραση είναι η σκληρή δουλειά, κατά προτίμηση χειρονακτική. Επίσης, η έντονη γυμναστική είναι το «φάρμακο» αυτής της όψης, γιατί βοηθά στην εκτόνωση και στην καλή κυκλοφορία. Η διέλευση αυτή προκαλεί πολλά νεύρα και την τάση να φερθούμε με οργή στους άλλους, σα να θέλουμε να τους εκδικηθούμε. Επειδή οι κινήσεις μας, όταν δεχόμαστε αυτή τη διέλευση, είναι πολύ νευρικές, μπορεί να έχουμε ατυχήματα, καψίματα ή κοψίματα με αιχμηρά

 

Τετάρτη 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 18:07

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΕΡΜΗ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 07°35’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Τετ.10 ΝΟΕ. ώρα: 15:37 έως ώρα: 19:47

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 25 έως 29 Ιανουαρίου.

Κακή διέλευση για να πάρετε αποφάσεις και να προγραμματίσετε το χρόνο σας. Τα άτομα που σας περιβάλλουν δεν σας δείχνουν κατανόηση, με την επίδραση αυτής της όψης, και το μεγαλύτερο δυστύχημα είναι ότι δεν μπορείτε να δείξετε ούτε εσείς.

 

Τετάρτη 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 18:14

ΣΕΛΗΝΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΚΡΟΝΟ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 07°39’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Τετ.10 ΝΟΕ. ώρα: 15:44 έως ώρα: 19:54

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 25 έως 29 Ιανουαρίου.

Η κούραση, οι πολλές ευθύνες και η σκληρή δουλειά είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της διέλευσης. Ωστόσο, το άτομο θα έχει σταθερή εξέλιξη, παρότι θα είναι πολύ αργή.

 

Τετάρτη 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 17:03

ΕΡΜΗΣ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΚΡΟΝΟ

ΕΡΜΗΣ στις 7°39’  του ΣΚΟΡΠΙΟΥ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΚΡΟΝΟ στις 7°39’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ  έως και 01 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ .

Η σκέψη μπλοκάρεται και οι αποφάσεις δεν είναι σωστές. Το άτομο κινδυνεύει να κάνει κινήσεις που θα αποβούν αρνητικές για την εξέλιξή του. Δεν θα έχει την ευχέρεια να επικοινωνήσει με τους άλλους και να διεκδικήσει αυτά που πρέπει, με αποτέλεσμα να διακυβεύονται τα συμφέροντά του. Με αυτές τις επιδράσεις δεν πρέπει να γίνονται καινούργια ξεκινήματα, γιατί δεν θα έχουν σταθερότητα και η μόνη απόδοσή τους θα είναι η κούραση.

 

Πέμπτη 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 23:13

ΑΡΗΣ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΚΡΟΝΟ

ΑΡΗΣ στις 7°40’  του ΣΚΟΡΠΙΟΥ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΚΡΟΝΟ στις 7°40’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ  έως και 01 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ .

Η κούραση και η έλλειψη ζωτικότητας δεν επιτρέπουν στο άτομο να αναλάβει ευθύνες, γιατί δεν θα μπορεί να ανταπεξέλθει με αποτέλεσμα να αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα. Οι άλλοι αρνούνται να δείξουν κατανόηση και να το βοηθήσουν, Γι’ αυτό νιώθει απογοήτευση. Πιστεύει ότι είναι αδικημένο και όλα αυτά διογκώνουν το άγχος και τη στενοχώρια του.

 

Πέμπτη 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 02:44

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 12°32’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Πεμ.11 ΝΟΕ. ώρα: 00:14 έως ώρα: 04:24

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 30 Ιανουαρίου έως και 03 Φεβρουαρίου

Το άτομο με την επίδραση αυτής της διέλευσης έχει την τάση να κάνει ριζοσπαστικές αλλαγές, αλλά ταυτόχρονα φοβάται γιατί πρέπει να χάσει όλα αυτά που μέχρι τώρα είχε δημιουργήσει και ήταν προϊόντα μιας πιο συντηρητικής αντιμετώπισης που είχε στη ζωή του.

 

Πέμπτη 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 14:45

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΗΛΙΟ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 19°20’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Πεμ.11 ΝΟΕ. ώρα: 12:15 έως ώρα: 16:25

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 06 έως 10 Φεβρουαρίου.

Η διάθεση του ατόμου είναι άσχημη, δε θέλει να βρίσκεται με πολύ κόσμο και νιώθει πολύ κουρασμένο. Με τέτοια διέλευση, το άτομο πρέπει να φροντίζει να ξεκουράζεται και να μη φορτώνει ιδιαίτερα το πρόγραμμά του.

 

Πέμπτη 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 21:52

ΣΕΛΗΝΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΔΙΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 23°19’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Πεμ.11 ΝΟΕ. ώρα: 19:22 έως ώρα: 23:32

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 10 έως 14 Φεβρουαρίου.

 Όψη που φέρνει καλοτυχία. Οι ευκαιρίες ου παρουσιάζονται είναι πολύ αξιόλογες. Ο Δίας με αυτή την όψη χαρίζει στο άτομο την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται. Η βοήθεια έρχεται από όλες

 

Πέμπτη 11 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ώρα: 21:52

Σελήνη ΚΕΝΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ

Η όψη αυτή επηρεάζει όλους μας μέχρι: Παρασκευή 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ώρα:09:53

Κατά τη διάρκεια της κενής Σεληνιακής πορείας δεν ευνοήστε:  Να σχεδιάζετε μελλοντικά σας σχέδια γιατί δεν θα ολοκληρωθούν, Να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Να κάνετε νέες γνωριμίες. Να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Ευνοήστε για :  Ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού. Εργασίες ρουτίνας. Διασκέδαση. Να κάνετε αρχή για να κόψετε βλαβερές συνήθειες όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Να καθαρίσετε το σπίτι, το κατάστημά σας ή το γραφείο σας.

 

Παρασκευή 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ώρα 09:54

Η ΣΕΛΗΝΗ εισέρχεται στους ΙΧΘΥΕΣ

Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο μέχρι: Κυριακή 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ώρα 17:48

Η Σελήνη στο μεταβλητό υδάτινο ζώδιο των Ιχθύων μας κάνει πιο συναισθηματικούς, πιο ευαίσθητους, πιο ευάλωτους και πιο ονειροπόλους. Νιώθουμε πιο κοντά στα προβλήματά των άλλων, συγχωρούμε πιο εύκολα αλλά έχουμε και κάποια τάση φυγής από την πραγματικότητα. Η διαίσθησή μας είναι ανεβασμένη και η νοσταλγία μας για καταστάσεις του παρελθόντος γίνονται πιο έντονες. Η Σελήνη στους Ιχθύες μας κάνει περισσότερο μοναχικούς και μελαγχολικούς. Η ανάγκη μας για  συναισθηματική περιπλάνηση, γίνεται εντονότερη και το φυσικό περιβάλλον στο οποίο αυτή μπορεί να ικανοποιηθεί είναι το υγρό στοιχείο μια θάλασσα, ένα ποτάμι ή μια λίμνη.

 

Παρασκευή 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 16:23

ΗΛΙΟΣ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

ΗΛΙΟΣ στις 20°30’  του ΣΚΟΡΠΙΟΥ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 20°30’ των ΙΧΘΥΩΝ

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 10 έως 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Η διαίσθηση λειτουργεί άριστα και βοηθά το άτομο να ξεπεράσει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει. Η φιλανθρωπία και τα αγνά συναισθήματα ενισχύονται από αυτή την επίδραση, ενώ υπάρχει μία τάση για αναφορά σε μυστικιστικά θέματα. Η διέλευση αυτή είναι πολύ καλή, γιατί δίνει την ευκαιρία στο άτομο να πραγματοποιήσει κάποιο όνειρό του ή να ασχοληθεί με πράγματα που είναι πολύ δημιουργικά και του εξασφαλίζουν ικανοποίηση και χαρά, γιατί ανταποκρίνονται στον ιδεαλισμό του.

 

Παρασκευή 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 22:17

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 06°47’ των ΙΧΘΥΩΝ.

 Ενεργοποιείται από: Παρ.12 ΝΟΕ. ώρα: 19:47 έως ώρα: 23:57

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 22 έως 26 Φεβρουαρίου.

Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.

 

Σάββατο 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 02:27

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΑΡΗ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 09°03’ των ΙΧΘΥΩΝ.

 Ενεργοποιείται από: Παρ.12 ΝΟΕ. ώρα: 23:57 έως: Σαβ.13 ΝΟΕ. ώρα: 04:07

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 25 Φεβρουαρίου έως και 01 Μαρτίου

Η διάθεση είναι καλή και το άτομο έχει την τάση να μοιραστεί τα συναισθήματά του με τους άλλους. Με την επίδραση αυτής της διέλευσης, πολλές φορές, λύνονται τα προβλήματα τα οποία είχαν προκύψει σε ένα ζευγάρι. Η δημιουργικότητα και η δράση συναντώνται σ’ αυτήν την αρμονική διέλευση. Το άτομο έχει την «έμπνευση» και την ευκαιρία να κάνει ακριβώς αυτό που θέλει, χωρίς να ενοχλεί κανέναν, και χωρίς να δρα γρήγορα και παρορμητικά.

 

Σάββατο 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 07:22

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΕΡΜΗ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 11°43’ των ΙΧΘΥΩΝ.

 Ενεργοποιείται από: Σαβ.13 ΝΟΕ. ώρα: 04:52 έως ώρα: 09:02

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 27 Φεβρουαρίου έως και 03 Μαρτίου

Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.

 

Σάββατο 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 08:43

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 12°26’ των ΙΧΘΥΩΝ.

 Ενεργοποιείται από: Σαβ.13 ΝΟΕ. ώρα: 06:13 έως ώρα: 10:23

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 28 Φεβρουαρίου έως και 04 Μαρτίου

Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.

 

Σάββατο 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 15:56

ΕΡΜΗΣ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΟΥΡΑΝΟ

ΕΡΜΗΣ στις 12°25’  του ΣΚΟΡΠΙΟΥ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΟΥΡΑΝΟ στις 12°25’ του ΤΑΥΡΟΥ

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 02 έως 06 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Ξαφνικά και αναπάντεχα προβλήματα δημιουργούνται, που υποχρεώνουν το άτομο που δέχεται τη διέλευση να αλλάξει σχέδια και να αναθεωρήσει τις αποφάσεις του παρελθόντος. Όμως, αν πάρει βιαστικές αποφάσεις μπορεί να δημιουργηθούν ακόμη χειρότερα προβλήματα. Το άτομο δυσκολεύεται να επικοινωνήσει με τους άλλους γιατί έχει πολλά νεύρα και δεν μπορεί να τα ελέγξει με αποτέλεσμα να είναι επιθετικό και εριστικό. Αν έχετε μία τέτοια διέλευση πρέπει να προσπαθήσετε να ελέγξετε τα νεύρα σας, γιατί οι άλλοι δεν σας φταίνε σε τίποτα. Πρέπει να σκέφτεστε ότι περνάτε μια περίοδο άγχους και έντασης και έχετε ανάγκη από τη βοήθεια των άλλων. Αν τους φέρεστε με επιθετικότητα, θα βγείτε χαμένοι γιατί θα σας εγκαταλείψουν και θα φταίτε.

 

Σάββατο 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 23:45

ΣΕΛΗΝΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 20°29’ των ΙΧΘΥΩΝ.

 Ενεργοποιείται από: Σαβ.13 ΝΟΕ. ώρα: 21:15 έως: Κυρ.14 ΝΟΕ. ώρα: 01:25

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 08 έως 12 Μαρτίου.

Το άτομο περνά μια περίοδο συναισθηματικής έξαρσης. Ο ρομαντισμός του βρίσκεται στο αποκορύφωμα και κάνει ό,τι μπορεί για να δείξει τα συναισθήματά του στα άτομα που αγαπά, ενώ φροντίζει ιδιαίτερα για την οικογένειά του και δημιουργεί ένα πιο αρμονικό περιβάλλον στο σπίτι του.

 

Κυριακή 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 02:18

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΗΛΙΟ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 21°50’ των ΙΧΘΥΩΝ.

 Ενεργοποιείται από: Σαβ.13 ΝΟΕ. ώρα: 23:48 έως: Κυρ.14 ΝΟΕ. ώρα: 03:58

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 09 έως 13 Μαρτίου.

Είναι μια άριστη διέλευση, που δίνει ζωτικότητα και καλή διάθεση στο άτομο και το κάνει πολύ γοητευτικό. Ιδανική διέλευση για διεκπεραιώσεις εκκρεμοτήτων που αφορούν σε επαγγελματικά θέματα. Επίσης, για όσους κάνουν επαγγέλματα που θέλουν δημοσιότητα, είναι ιδανική διέλευση για να παρουσιαστούν στο κοινό.

 

Κυριακή 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 07:39

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 24°40’ των ΙΧΘΥΩΝ.

 Ενεργοποιείται από: Κυρ.14 ΝΟΕ. ώρα: 05:09   έως ώρα: 09:19

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 12 έως 16 Μαρτίου.

Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.

 

Κυριακή 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ώρα: 07:40

Σελήνη ΚΕΝΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ

Η όψη αυτή επηρεάζει όλους μας μέχρι: Κυριακή 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ώρα:17:48

Κατά τη διάρκεια της κενής Σεληνιακής πορείας δεν ευνοήστε:  Να σχεδιάζετε μελλοντικά σας σχέδια γιατί δεν θα ολοκληρωθούν, Να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Να κάνετε νέες γνωριμίες. Να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Ευνοήστε για :  Ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού. Εργασίες ρουτίνας. Διασκέδαση. Να κάνετε αρχή για να κόψετε βλαβερές συνήθειες όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Να καθαρίσετε το σπίτι, το κατάστημά σας ή το γραφείο σας.

 

Κυριακή 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ώρα 17:48

Η ΣΕΛΗΝΗ εισέρχεται στον ΚΡΙΟ

Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο μέχρι: Τετάρτη 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ώρα 04:18

Η Σελήνη στο δυναμικό και ανυπόμονο πύρινο ζώδιο του Κριού τονίζει την ενεργητικότητα, την ένταση, την βιασύνη, την φλογερότητα, τον ενθουσιασμό, το πάθος αλλά και την ανυπομονησία σε όλους τους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο  για  να ξεκινήσουμε κάποια νέα δυναμική προσπάθεια, για να υποστηρίξουμε τα συμφέροντά μας, να πάρουμε πρωτοβουλίες. Το ίδιο χρονικό διάστημα όμως είναι ακατάλληλο για να δράσουμε ανταγωνιστικά και για να πάρουμε βιαστικές και επιπόλαιες αποφάσεις.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου