Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2021

ΤΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 15 έως 21 Νοεμβρίου 2021 & Η ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΕΛΗΝΗΣ από τον Δρ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΕΥ

 

ΤΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

15 έως 21 Νοεμβρίου 2021

& Η ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΕΛΗΝΗΣ 

της 19ης Νοεμβρίου 2021

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

ΚΡΙΟΣ

Την περίοδο αυτή θα νιώθετε κάποια τάση φυγής από την πραγματικότητα. Οι στόχοι σας θα τροποποιούνται με αποτέλεσμα να βλέπετε από άλλη οπτική γωνία την ζωή. Πολλοί από σας θα ανατρέχετε στο παρελθόν για να αξιολογήσετε το παρόν. Οι γύρω σας θα μπερδεύονται και δεν θα καταλαβαίνουν το τι ακριβώς θέλετε. Η τωρινή σας τακτική όμως, θα λειτουργήσει για σας ανανεωτικά.

ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ

Η ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Η Σεληνιακή έκλειψη της Παρασκευής 19ης Νοεμβρίου 2021 σε όλες της τις φάσεις, θα γίνει κατά την διάρκεια της ημέρας, τόσο σε Ελλάδα όσο και στην Κύπρο ( ως εκ τούτου δεν θα γίνει Ορατή, από τις χώρες αυτές ). Έτσι, δεν θα έχει σοβαρές αρνητικές επιπτώσεις για μας. Ελάχιστες αρνητικές δονήσεις μπορεί να επιφέρει, κατά την διάρκεια των 6 επομένων μηνών, στον δεύτερο αστρολογικό σας τομέα, των οικονομικών.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτό τον καιρό μικτές όψεις επηρεάζουν το ζώδιό σας από την μια τα ερωτικά σας θα σημειώνουν θετική πορεία και από την άλλη η σκέψη σας θα σας οδηγεί σε κάποιες αμφισβητήσεις που βασίζονται σε καταστάσεις παρελθούσης χρήσεως. Το Σαββατοκύριακο θα σας διακρίνει μια αυξημένη ευαισθησία με αποτέλεσμα να θέλετε να δίνετε συνεχώς, αλλά και να ζητάτε από τα συντροφικά σας πρόσωπα  περισσότερα.

ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ

Η ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Η Σεληνιακή έκλειψη της Παρασκευής 19ης Νοεμβρίου 2021 σε όλες της τις φάσεις, θα γίνει κατά την διάρκεια της ημέρας, τόσο σε Ελλάδα όσο και στην Κύπρο ( ως εκ τούτου δεν θα γίνει Ορατή, από τις χώρες αυτές ). Έτσι, δεν θα έχει σοβαρές αρνητικές επιπτώσεις για μας. Ελάχιστες αρνητικές δονήσεις μπορεί να επιφέρει, κατά την διάρκεια των 6 επομένων μηνών, στον πρώτο αστρολογικό σας τομέα, της προσωπικότητάς, της υγείας και της διάθεσης.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τώρα  θα σας δημιουργηθεί μια τάση για υπέρμετρη δραστηριότητα που όμως μπορεί να σας βγάλει από τα νερά σας και να σας δώσει μια τάση διαμάχης μεταξύ θέλησης και της επιθυμίας. Η υπεραφθονία αυτή της ζωτικότητας σας , είναι δυνατόν  να διεγείρει τον αυθορμητισμό σας, στον συναισθηματικό σας τομέα, με αποτέλεσμα να κάνετε επιζήμιες βιαστικές κινήσεις.

ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ

Η ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Η Σεληνιακή έκλειψη της Παρασκευής 19ης Νοεμβρίου 2021 σε όλες της τις φάσεις, θα γίνει κατά την διάρκεια της ημέρας, τόσο σε Ελλάδα όσο και στην Κύπρο ( ως εκ τούτου δεν θα γίνει Ορατή, από τις χώρες αυτές ). Έτσι, δεν θα έχει σοβαρές αρνητικές επιπτώσεις για μας. Ελάχιστες αρνητικές δονήσεις μπορεί να επιφέρει, κατά την διάρκεια των 6 επομένων μηνών, στον δωδέκατο αστρολογικό σας τομέα, των περιορισμών, των δυσκολιών και των εγκλεισμών.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τώρα μπορεί να παραγκωνίσετε κάποιους παλαιούς και πιστούς φίλους σας και παράλληλα να δημιουργήσετε νέες φιλίες. Τα σχέδιά σας θα φιλελευθεροποιηθούν  και οι ιδέες σας θα γίνουν πιο ανοιχτές. Πάντως το διάστημα αυτό θα είναι περίπλοκο, ιδιαίτερα για τους δεσμούς και τις οικογενειακές σας σχέσεις. Στα προσωπικά σας θα κάνετε κάποιες αλλαγές, για ψυχική ανανέωση.

ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ

Η ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Η Σεληνιακή έκλειψη της Παρασκευής 19ης Νοεμβρίου 2021 σε όλες της τις φάσεις, θα γίνει κατά την διάρκεια της ημέρας, τόσο σε Ελλάδα όσο και στην Κύπρο ( ως εκ τούτου δεν θα γίνει Ορατή, από τις χώρες αυτές ). Έτσι, δεν θα έχει σοβαρές αρνητικές επιπτώσεις για μας. Ελάχιστες αρνητικές δονήσεις μπορεί να επιφέρει, κατά την διάρκεια των 6 επομένων μηνών, στον ενδέκατο αστρολογικό σας τομέα, των στόχων και του φιλικού σας περιβάλλοντος.

ΛΕΩΝ

Ανάμικτα συναισθήματα, για άλυτα θέματα που έχουν να κάνουν με το παρελθόν ίσως μπερδέψουν τις σχέσεις σας με τους άλλους και να γίνει η αιτία στο να μην είστε και τόσο αντικειμενικοί.  Είναι κατάλληλη όμως η εποχή να μιλήσετε και να ξεκαθαρίσετε την ατμόσφαιρα από απωθημένα και κατάλοιπα που κρατάτε ή που κρατούσατε για πολύ καιρό μέσα σας. Ιδιαίτερη προσοχή στους νέους δεσμούς.

ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ

Η ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Η Σεληνιακή έκλειψη της Παρασκευής 19ης Νοεμβρίου 2021 σε όλες της τις φάσεις, θα γίνει κατά την διάρκεια της ημέρας, τόσο σε Ελλάδα όσο και στην Κύπρο ( ως εκ τούτου δεν θα γίνει Ορατή, από τις χώρες αυτές ). Έτσι, δεν θα έχει σοβαρές αρνητικές επιπτώσεις για μας. Ελάχιστες αρνητικές δονήσεις μπορεί να επιφέρει, κατά την διάρκεια των 6 επομένων μηνών, στον δέκατο αστρολογικό σας τομέα, της καριέρας και της προόδου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Άτομο που θαυμάζατε από καιρό, πιθανόν τώρα να βρίσκεται πολύ κοντά σας, φροντίστε να το κερδίσετε. Από τις ενέργειές σας εξαρτώνται πολλά. Πιθανές όμως αυτή την εβδομάδα είναι και οι παρεξηγήσεις  με κοντινά σας πρόσωπα. Φροντίστε να τις αποφύγετε. Μειώστε το πείσμα και τις αμετάθετες θέσεις σας, που όχι μόνο δεν σας εξυπηρετούν άλλα αντίθετα μόνο ζημιά σας προκαλούν.

ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ

Η ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Η Σεληνιακή έκλειψη της Παρασκευής 19ης Νοεμβρίου 2021 σε όλες της τις φάσεις, θα γίνει κατά την διάρκεια της ημέρας, τόσο σε Ελλάδα όσο και στην Κύπρο ( ως εκ τούτου δεν θα γίνει Ορατή, από τις χώρες αυτές ). Έτσι, δεν θα έχει σοβαρές αρνητικές επιπτώσεις για μας. Ελάχιστες αρνητικές δονήσεις μπορεί να επιφέρει, κατά την διάρκεια των 6 επομένων μηνών, στον ένατο αστρολογικό σας τομέα, της πνευματικότητας, της άθλησης και του εξωτερικού.

ΖΥΓΟΣ

Αυτές τις μέρες θα σας δοθούν οι δυνατότητες για μια ουσιαστική επικοινωνία με τους άλλους που θα σας βοηθήσει πολύ στο να βελτιώσετε κάποιες μπερδεμένες καταστάσεις. Στο κοινωνικό σας περιβάλλον θα κινήστε χαλαρά. Ασχοληθείτε με αγαπημένα σας πρόσωπα που σας έχουν ανάγκη. Στα ερωτικά δείξτε αυτοσυγκράτηση. Όποιος δεσμός δημιουργηθεί τώρα και σας δημιουργήσει κάποια αισιοδοξία, στην συνέχεια θα κινδυνεύει να διαλυθεί.

ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ

Η ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Η Σεληνιακή έκλειψη της Παρασκευής 19ης Νοεμβρίου 2021 σε όλες της τις φάσεις, θα γίνει κατά την διάρκεια της ημέρας, τόσο σε Ελλάδα όσο και στην Κύπρο ( ως εκ τούτου δεν θα γίνει Ορατή, από τις χώρες αυτές ). Έτσι, δεν θα έχει σοβαρές αρνητικές επιπτώσεις για μας. Ελάχιστες αρνητικές δονήσεις μπορεί να επιφέρει, κατά την διάρκεια των 6 επομένων μηνών, στον όγδοο αστρολογικό σας τομέα, των υποχρεώσεων, των κληρονομιών και των χρεών προς τρίτους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή την  εβδομάδα θα υπάρξει έντονη δραστηριότητα σε συζητήσεις, νέες γνωριμίες, επικοινωνίες και ενημερώσεις. Είναι μια περίοδος που δεν θα πρέπει να δείξετε απαθής αλλά  και θα σας ευνοήσει η τύχη αν δράσετε με γρήγορους ρυθμούς. Προσοχή όμως στις αποφάσεις σας που θα πρέπει να τις επεξεργαστείτε θετικά και όχι με τον εγωισμό κυρίαρχο άλλα με την φρόνηση και τον ορθολογισμό. Εξετάστε την πιθανότητα πως ίσως κάποιοι που ξέρουν περισσότερα από σας ίσως και να έχουν δίκιο.

ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ

Η ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Η Σεληνιακή έκλειψη της Παρασκευής 19ης Νοεμβρίου 2021 σε όλες της τις φάσεις, θα γίνει κατά την διάρκεια της ημέρας, τόσο σε Ελλάδα όσο και στην Κύπρο ( ως εκ τούτου δεν θα γίνει Ορατή, από τις χώρες αυτές ). Έτσι, δεν θα έχει σοβαρές αρνητικές επιπτώσεις για μας. Ελάχιστες αρνητικές δονήσεις μπορεί να επιφέρει, κατά την διάρκεια των 6 επομένων μηνών, στον έβδομο αστρολογικό σας τομέα, των συνεργασιών και των συντροφικών θεμάτων

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτή την περίοδο μπορεί να φανερωθούν κάποια μυστικά σας που με πολύ κόπο τα είχατε διαφυλάξει μέχρι σήμερα. Το μυαλό σας θα είναι πολύ δραστήριο, με αποτέλεσμα οι συζητήσεις και  οι ανταλλαγές των απόψεών σας  με τους άλλους να γίνονται με έντονο τρόπο. Οι δεσμεύσεις αυτού του καιρού θα πρέπει να περνούν τώρα μέσα από την πραγματικότητα και όχι μέσα από τα πρέπει.

ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ

Η ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Η Σεληνιακή έκλειψη της Παρασκευής 19ης Νοεμβρίου 2021 σε όλες της τις φάσεις, θα γίνει κατά την διάρκεια της ημέρας, τόσο σε Ελλάδα όσο και στην Κύπρο ( ως εκ τούτου δεν θα γίνει Ορατή, από τις χώρες αυτές ). Έτσι, δεν θα έχει σοβαρές αρνητικές επιπτώσεις για μας. Ελάχιστες αρνητικές δονήσεις μπορεί να επιφέρει, κατά την διάρκεια των 6 επομένων μηνών, στον έκτο αστρολογικό σας τομέα, της καθημερινότητας, της υγείας και της εργασίας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτές οι μέρες θέλουν ιδιαίτερη προσοχή αφού μπορούν ξαφνικά να γίνουν συζητήσεις για κάποιες νομιμοποιήσεις ή για κάποια κρυφά θέματα, πολύ προσωπικά, που τα φιλούσατε κρυμμένα από τους άλλους. Το μυαλό σας θα είναι πολύ ενεργό και οι συζητήσεις και  οι συναλλαγές με το περιβάλλον θα γίνονται με έντονο τρόπο. Προσέξτε όμως, ι εύκολες και επιπόλαιες αποφάσεις πρέπει ν’ αποφεύγονται πάση θυσία.

ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ

Η ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Η Σεληνιακή έκλειψη της Παρασκευής 19ης Νοεμβρίου 2021 σε όλες της τις φάσεις, θα γίνει κατά την διάρκεια της ημέρας, τόσο σε Ελλάδα όσο και στην Κύπρο ( ως εκ τούτου δεν θα γίνει Ορατή, από τις χώρες αυτές ). Έτσι, δεν θα έχει σοβαρές αρνητικές επιπτώσεις για μας. Ελάχιστες αρνητικές δονήσεις μπορεί να επιφέρει, κατά την διάρκεια των 6 επομένων μηνών, στον πέμπτο αστρολογικό σας τομέα, της τύχης, των παιδιών και των τυχερών.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Βάλτε τα σε δεύτερο πλάνο την φαντασία  σας και προσπαθήστε να  μπείτε στην πραγματικότητα. Αυτό το διάστημα μπορείτε να κάνετε πολύ περισσότερα από όσα κάνατε στο παρελθόν. Έρχονται κάποιες καλές ημέρες. Αρπάξτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιάζονται και μην περιμένετε τις εξωπραγματικές στιγμές. Τα όνειρα κοστίζουν ακριβά και το τίμημα που δώσατε στο παρελθόν γι’ αυτά ήταν μεγάλο κομμάτι από την ψυχική σας την ηρεμία.

ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ

Η ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Η Σεληνιακή έκλειψη της Παρασκευής 19ης Νοεμβρίου 2021 σε όλες της τις φάσεις, θα γίνει κατά την διάρκεια της ημέρας, τόσο σε Ελλάδα όσο και στην Κύπρο ( ως εκ τούτου δεν θα γίνει Ορατή, από τις χώρες αυτές ). Έτσι, δεν θα έχει σοβαρές αρνητικές επιπτώσεις για μας. Ελάχιστες αρνητικές δονήσεις μπορεί να επιφέρει, κατά την διάρκεια των 6 επομένων μηνών, στον τέταρτο αστρολογικό σας τομέα, της μητέρας, του σπιτιού και των ατόμων που ζουν μέσα σ' αυτό.

ΙΧΘΥΕΣ

Είναι καιρός ν’ αναθεωρήσετε τη στάση σας, και να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα για πρόοδο και εξέλιξη. Τώρα θα έχετε τη διάθεση να μείνετε πιο πολύ στο σπίτι, να ασχοληθείτε μ’ αυτό ή να περάσετε περισσότερες ώρες σε οικογενειακή ατμόσφαιρα.  Οι σχέσεις σας με τους δικούς σας  γίνονται πιο στενές και μπορείτε να ελπίζετε στη συμπαράσταση τους.

ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΤΟ ΖΩΔΙΟ ΣΑΣ

Η ΣΕΛΗΝΙΑΚΗ ΕΚΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

Η Σεληνιακή έκλειψη της Παρασκευής 19ης Νοεμβρίου 2021 σε όλες της τις φάσεις, θα γίνει κατά την διάρκεια της ημέρας, τόσο σε Ελλάδα όσο και στην Κύπρο ( ως εκ τούτου δεν θα γίνει Ορατή, από τις χώρες αυτές ). Έτσι, δεν θα έχει σοβαρές αρνητικές επιπτώσεις για μας. Ελάχιστες αρνητικές δονήσεις μπορεί να επιφέρει, κατά την διάρκεια των 6 επομένων μηνών, στον τρίτο αστρολογικό σας τομέα, των αδελφών, της σκέψης, της επικοινωνίας και των αποφάσεων.

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ

ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

15 έως 21 Νοεμβρίου 2021

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

 

Δευτέρα 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 08:59

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΚΡΟΝΟ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 07°54’ του ΚΡΙΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Δευ.15 ΝΟΕ. ώρα: 06:29 έως ώρα: 10:39

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 26 έως 30 Μαρτίου.

Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.

 

Δευτέρα 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 11:05

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 08°59’ του ΚΡΙΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Δευ.15 ΝΟΕ. ώρα: 08:35 έως ώρα: 12:45

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 27 έως 31 Μαρτίου.

Η έλλειψη κατανόησης και το συναισθηματικό «μπέρδεμα» είναι οι βασικές αιτίες που οδηγούν σε λανθασμένες ενέργειες σε κοινωνικά θέματα, αλλά και σε κακούς χειρισμούς οικογενειακών προβλημάτων. Η διέλευση αυτή δημιουργεί την τάση για ασύστολες σπατάλες και για μανία καταναλωτισμού.

 

Δευτέρα 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 19:58

ΗΛΙΟΣ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ

ΗΛΙΟΣ στις 23°40’  του ΣΚΟΡΠΙΟΥ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ στις 23°40’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 13 έως 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Η κοινωνία και τα «πρέπει» της καταπιέζουν πολύ το άτομο, το οποίο έχει τάσεις φυγής και τις εκτονώνει με υπερβολές, που τελικά του κάνουν κακό. Όταν έχετε τέτοια διέλευση, πρέπει να αποφεύγετε τις δημόσιες σχέσεις, ειδικότερα με άτομα που μπορούν να επηρεάσουν την καριέρα σας.

 

Τρίτη 16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 15:54

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 23°44’ του ΚΡΙΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Τρι.16 ΝΟΕ. ώρα: 13:24 έως ώρα: 17:34

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 11 έως 15 Απριλίου.

Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.

 

Τρίτη 16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ώρα: 17:49

Σελήνη ΚΕΝΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ

Η όψη αυτή επηρεάζει όλους μας μέχρι: Τετάρτη 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ώρα:04:17

Κατά τη διάρκεια της κενής Σεληνιακής πορείας δεν ευνοήστε:  Να σχεδιάζετε μελλοντικά σας σχέδια γιατί δεν θα ολοκληρωθούν, Να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Να κάνετε νέες γνωριμίες. Να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Ευνοήστε για :  Ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού. Εργασίες ρουτίνας. Διασκέδαση. Να κάνετε αρχή για να κόψετε βλαβερές συνήθειες όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Να καθαρίσετε το σπίτι, το κατάστημά σας ή το γραφείο σας.

 

Τρίτη 16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 17:50

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 24°43’ του ΚΡΙΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Τρι.16 ΝΟΕ. ώρα: 15:20 έως ώρα: 19:30

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 12 έως 16 Απριλίου.

Κάποιος κύκλος στη ζωή του ατόμου κλείνει οριστικά. Το άτομο δεν είναι έτοιμο να δεχτεί κάτι τέτοιο και οι ανασφάλειές του βγαίνουν στην επιφάνεια. Ταυτίζει το τέλος της κατάστασης με το τέλος της ζωή του-πολλές φορές-γιατί ο πόνος που νιώθει είναι δυσβάσταχτος. Ωστόσο τελικά, μέσα από αυτή την πολύ σκληρή περίοδο, ανακαλύπτει τις δυνάμεις του και την ικανότητά του να επιβιώνει και να αλλάζει ριζικά τη ζωή του, χρησιμοποιώντας την πείρα του παρελθόντος για τη μελλοντική του εξέλιξη και ευτυχία. Με μια τέτοια διέλευση, η καλύτερη αντίδραση είναι να ξεκινήσετε κάποια ψυχανάλυση, ώστε να βοηθηθείτε από την αρχή και να εντοπίσετε τις δυνάμεις σας, χωρίς να νιώσετε τον πόνο της μοναξιάς, που φέρνει συνήθως ο Πλούτωνας.

 

Τρίτη 16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 21:01

ΗΛΙΟΣ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

ΗΛΙΟΣ στις 24°43’  του ΣΚΟΡΠΙΟΥ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 24°43’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 14 έως 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Οι επαγγελματικές υποθέσεις πάνε καλά και παρουσιάζονται ευκαιρίες για αύξηση των κεφαλαίων.

 

Τετάρτη 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ώρα 04:18

Η ΣΕΛΗΝΗ εισέρχεται στον ΤΑΥΡΟ

Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο μέχρι: Παρασκευή 19 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ώρα 16:33

Η Σελήνη στο ζώδιο του σταθερού Ταύρου τονίζει τον αισθησιασμό, την απόλαυση νέων γευστικών απολαύσεων, την αναζήτηση της υλικής και της συναισθηματικής σταθερότητας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για ν’ ασχοληθούμε με την περιποίηση του σώματός μας και κυρίως του προσώπου μας, ν’ ακούσουμε τις αγαπημένες μας μελωδίες, να φάμε το αγαπημένο μας φαγητό και να βρούμε τρόπους για την καλυτέρευση των οικονομικών μας. 

 

Τετάρτη 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 17:22

ΑΡΗΣ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΟΥΡΑΝΟ

ΑΡΗΣ στις 12°15’  του ΣΚΟΡΠΙΟΥ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΟΥΡΑΝΟ στις 12°15’ του ΤΑΥΡΟΥ

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 02 έως 06 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Προσοχή. Αυτή η διέλευση είναι η πιο επικίνδυνη για ατυχήματα! Τα προβλήματα που δημιουργεί αναγκάζουν το άτομο να αλλάξει σχέδια και να μην μπορεί να συνεχίσει την μέχρι τότε πορεία του. Τα νεύρα που έχει, το άγχος και η ένταση προκαλούν απώλεια ενέργειας και έλλειψη ζωτικότητας. Η συμπεριφορά του είναι επιθετική και σπαστική και γίνεται η αφορμή για περισσότερα προβλήματα καθώς οι άλλοι εναντιώνονται στις αντιδράσεις του και δεν έχουν διάθεση να το βοηθήσουν.

 

Τετάρτη 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 20:19

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΚΡΟΝΟ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 08°02’ του ΤΑΥΡΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Τετ.17 ΝΟΕ. ώρα: 17:49 έως ώρα: 21:59

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 26 έως 30 Απριλίου.

Τα προβλήματα, το άγχος και η ανασφάλεια εξαντλούν το άτομο που δέχεται αυτή την όψη και προκαλούν υπερκόπωση. Για να μπορέσει το άτομο να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες, πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά και να κάνει υπομονή. Είναι δε απαραίτητο να καταλάβει, ότι πρέπει να τα καταφέρει μόνο του χωρίς τη βοήθεια των άλλων. Η διέλευση αυτή είναι πολύ άσχημη για νέα ξεκινήματα και για επενδύσεις.

 

Πέμπτη 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 02:38

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 11°12’ του ΤΑΥΡΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Πεμ.18 ΝΟΕ. ώρα: 00:08 έως ώρα: 04:18

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 29 Απριλίου έως και 03 Μαΐου

Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.

 

Πέμπτη 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 04:43

ΣΕΛΗΝΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 12°14’ του ΤΑΥΡΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Πεμ.18 ΝΟΕ. ώρα: 02:13 έως ώρα: 06:23

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 30 Απριλίου έως και 04 Μαΐου

Ξαφνικά και αναπάντεχα στη ζωή του ατόμου εμφανίζονται νέα άτομα και αποκτά καινούργια ενδιαφέροντα που κάνουν τη ζωή του πιο περιπετειώδη και συναρπαστική.

 

Πέμπτη 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 05:19

ΣΕΛΗΝΗ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΑΡΗ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 12°32’ του ΤΑΥΡΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Πεμ.18 ΝΟΕ. ώρα: 02:49 έως ώρα: 06:59

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 30 Απριλίου έως και 04 Μαΐου

Το πιο πιθανό αποτέλεσμα αυτής της διέλευσης είναι ο καβγάς με ένα ή περισσότερα άτομα. Μόνο ο καλός έλεγχος των νεύρων θα μπορούσε να φέρει αποτελέσματα.

 

Πέμπτη 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 15:37

ΕΡΜΗΣ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

ΕΡΜΗΣ στις 20°26’  του ΣΚΟΡΠΙΟΥ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 20°26’ των ΙΧΘΥΩΝ

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 10 έως 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Όταν δέχεστε μια τέτοια διέλευση, το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ακούτε τη φωνή της διαίσθησής σας και μόνον αυτή. Θα σας οδηγήσει στο καλύτερο για σας, να είστε βέβαιοι. Ευνοούνται οι συζητήσεις για το μυστικισμό και οι μεταφυσικές εμπειρίες. Οι καλλιτέχνες περνούν μία από τις πιο δημιουργικές τους περιόδους γιατί έχουν έμπνευση για να δημιουργήσουν κάτι αξιόλογο και τους δίνεται η ευκαιρία να προβάλλουν το έργο τους.

 

Πέμπτη 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 21:13

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 20°26’ του ΤΑΥΡΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Πεμ.18 ΝΟΕ. ώρα: 18:43 έως ώρα: 22:53

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 09 έως 13 Μαΐου.

Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.

 

Πέμπτη 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 21:47

ΣΕΛΗΝΗ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΕΡΜΗ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 20°43’ του ΤΑΥΡΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Πεμ.18 ΝΟΕ. ώρα: 19:17 έως ώρα: 23:27

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 09 έως 13 Μαΐου.

Κακή διέλευση για να πάρετε αποφάσεις και να προγραμματίσετε το χρόνο σας. Τα άτομα που σας περιβάλλουν δεν σας δείχνουν κατανόηση, με την επίδραση αυτής της όψης, και το μεγαλύτερο δυστύχημα είναι ότι δεν μπορείτε να δείξετε ούτε εσείς.

 

Παρασκευή 19 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 04:22

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 23°59’ του ΤΑΥΡΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Παρ.19 ΝΟΕ. ώρα: 01:52 έως ώρα: 06:02

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 12 έως 16 Μαΐου.

Οι υπερβολές και οι καταχρήσεις προκαλούν την τάση για τεμπελιά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές εκκρεμότητες. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση δεν μπορεί να αξιολογήσει σωστά τις δυνάμεις του και μπλέκεται σε υποθέσεις στις οποίες δεν μπορεί να ανταποκριθεί.

 

Παρασκευή 19 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 05:57

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 24°46’ του ΤΑΥΡΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Παρ.19 ΝΟΕ. ώρα: 03:27 έως ώρα: 07:37

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 13 έως 17 Μαΐου.

Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.

 

Παρασκευή 19 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 06:07

ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ

ΑΦΡΟΔΙΤΗ στις 12°12’  του ΑΙΓΟΚΕΡΩ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ στις 12°12’ του ΤΑΥΡΟΥ

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ  έως και 04 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ .

Άριστη διέλευση για να μετατρέψει την αισθηματική ζωή σε παράδεισο, αφού το άτομο έχει τις ευκαιρίες να βελτιώσει τη σχέση του ή να δημιουργήσει μια καινούργια. Η κοινωνική του ζωή γίνεται συναρπαστική καθώς δημιουργεί νέες φιλίες που του ανοίγουν καινούργιους ορίζοντες.

 

Παρασκευή 19 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ώρα: 10:56

Σελήνη ΚΕΝΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ

Η όψη αυτή επηρεάζει όλους μας μέχρι: Παρασκευή 19 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ώρα:16:32

Κατά τη διάρκεια της κενής Σεληνιακής πορείας δεν ευνοήστε:  Να σχεδιάζετε μελλοντικά σας σχέδια γιατί δεν θα ολοκληρωθούν, Να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Να κάνετε νέες γνωριμίες. Να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Ευνοήστε για :  Ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού. Εργασίες ρουτίνας. Διασκέδαση. Να κάνετε αρχή για να κόψετε βλαβερές συνήθειες όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Να καθαρίσετε το σπίτι, το κατάστημά σας ή το γραφείο σας.

 

Παρασκευή 19 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 10:57

ΣΕΛΗΝΗ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με ΗΛΙΟ ( ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ )

ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΕΛΗΝΗΣ ΜΗ ΟΡΑΤΗ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 27°14’ του ΤΑΥΡΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Παρ.19 ΝΟΕ. ώρα: 08:27 έως ώρα: 12:37

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 16 έως 20 Μαΐου.

Η διάθεση δεν είναι τόσο καλή και αυτό οφείλεται κυρίως σε άτομο του άλλου φύλου. Δεν αποκλείονται κάποια οικογενειακά προβλήματα, όχι σημαντικά όμως.

 

Παρασκευή 19 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ώρα 16:33

Η ΣΕΛΗΝΗ εισέρχεται στους ΔΙΔΥΜΟΥΣ

Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο μέχρι: Δευτέρα 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ώρα 05:33

Η Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων του μεταβλητού αυτού αέρινου ζωδίου. τονίζει την επικοινωνία όλων των ειδών, την ομιλία, την ευγλωττία, την κίνηση, αλλά και την νευρικότητα και την ανησυχία.  Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για να επικοινωνήσουμε με αδέλφια, με κοντινούς συγγενείς, με φίλους και γνωστούς, να πάμε ένα κοντινό ταξίδι, να προβάλουμε τις ιδέες μας, να συζητήσουμε για σοβαρά ή και για λιγότερο σοβαρά θέματα, για να κουτσομπολέψουμε, για να στείλουμε e-mail, για να τηλεφωνήσουμε ή για να ασχοληθούμε με το διαδίκτυο. Στο ίδιο χρονικό διάστημα θα πρέπει να προσέξουμε, μήπως από παρόρμηση, παρανοήσουμε την λεκτική σημασία αυτών που θ’ ακούσουμε.

 

Σάββατο 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 09:12

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΚΡΟΝΟ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 08°12’ των ΔΙΔΥΜΩΝ.

 Ενεργοποιείται από: Σαβ.20 ΝΟΕ. ώρα: 06:42 έως ώρα: 10:52

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 27 έως 31 Μαΐου.

Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.

 

Κυριακή 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 23:42

ΕΡΜΗΣ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ

ΕΡΜΗΣ στις 24°10’  του ΣΚΟΡΠΙΟΥ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ στις 24°11’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 14 έως 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Το άτομο μπορεί να δεχθεί ψεύτικες υποσχέσεις, γιατί γίνεται ευκολόπιστο και νομίζει ότι όλοι είναι καλοί και αξιόπιστοι. Τα ταξίδια και οι εκδρομές κοστίζουν πολύ ακριβά, με αποτέλεσμα να βγάζουν το άτομο εκτός προϋπολογισμού. Αυτό δεν σημαίνει ότι αν πάτε ταξίδι μ’ αυτή τη διέλευση δεν θα περάσετε καλά. Σημαίνει απλά ότι θα κάνετε πολλές σπατάλες και ότι δεν θα μπορείτε να εντοπίσετε τις ευκαιρίες οι οποίες μπορούν να αξιοποιήσουν τα χρήματά σας.

 

Κυριακή 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 10:04

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 20°25’ των ΔΙΔΥΜΩΝ.

 Ενεργοποιείται από: Κυρ.21 ΝΟΕ. ώρα: 07:34 έως ώρα: 11:44

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 09 έως 13 Ιουνίου.

Η διάθεση του ατόμου είναι κυκλοθυμική και η αστάθεια χαρακτηρίζει τις πράξεις του και τα συναισθήματά του. Στο σπίτι δημιουργούνται ζημιές από αμέλεια, που προκαλούν έξοδα.

 

Κυριακή 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 09:13

ΕΡΜΗΣ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

ΕΡΜΗΣ στις 24°48’  του ΣΚΟΡΠΙΟΥ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 24°48’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 14 έως 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Η διέλευση αυτή πριμοδοτεί στο να εφαρμοστεί κάποιο καινούργιο σχέδιο στη ζωή ενός ατόμου και να αποδώσει, εξασφαλίζοντας επιτυχία για το μέλλον.

 

Κυριακή 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ώρα: 17:50

Σελήνη ΚΕΝΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ

Η όψη αυτή επηρεάζει όλους μας μέχρι: Δευτέρα 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ώρα:05:32

Κατά τη διάρκεια της κενής Σεληνιακής πορείας δεν ευνοήστε:  Να σχεδιάζετε μελλοντικά σας σχέδια γιατί δεν θα ολοκληρωθούν, Να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Να κάνετε νέες γνωριμίες. Να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Ευνοήστε για :  Ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού. Εργασίες ρουτίνας. Διασκέδαση. Να κάνετε αρχή για να κόψετε βλαβερές συνήθειες όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Να καθαρίσετε το σπίτι, το κατάστημά σας ή το γραφείο σας.

 

Κυριακή 21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 17:51

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 24°15’ των ΔΙΔΥΜΩΝ.

 Ενεργοποιείται από: Κυρ.21 ΝΟΕ. ώρα: 15:21 έως ώρα: 19:31

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 13 έως 17 Ιουνίου.

Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου