Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2021

ΤΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 06 έως 12 Δεκεμβρίου 2021 από τον Δρ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΕΥ

 

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

06 έως 12 Δεκεμβρίου 2021

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

ΚΡΙΟΣ

Αυξάνονται οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις σας αλλά και οι δυνατότητές σας για επαγγελματικά θέματα, σ’ αυτό το διάστημα. Ακόμα τώρα θα πρέπει να ενδιαφερθείτε για την σωματική και την ψυχική σας υγεία ή για μια ισορροπημένη δίαιτα. Στον ερωτικό σας τομέα εξωτερικεύστε  τα συναισθήματά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτές τις μέρες ίσως κάνετε κάποια αναδρομή στα παλιά.  Θα  σας απασχολήσουν περισσότερο, αναμνήσεις και θέματα του παρελθόντος. Προσωπικά και οικογενειακά σας θέματα θα τα συζητάτε  με άτομα  που εμπιστεύεστε. Κάποια  σημαντική επαφή, πιθανόν να γίνει με άτομο που έπαιξε  σημαντικό  ρόλο  στη ζωή σας ή που είχατε μία σχέση διαρκείας μαζί του. Μην ξεχνάτε τα αρνητικά που πήρατε από το παρελθόν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτή την βδομάδα θα είστε παράτολμοι, και θα αποφασίσετε να κάνετε πράγματα που στο παρελθόν δεν θα το τολμούσατε.  Θα αισθάνεστε ότι ήλθε για σας  η κατάλληλη χρονική στιγμή για δράση και θα σας διακατέχει η επιθυμία στο να πετύχετε τα σχέδιά σας. Προσπαθήστε, αφού πρώτα ελέγξετε καλά τις παραμέτρους του περιβάλλοντός σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτή την περίοδο μπορείτε να ασχοληθείτε είτε με δουλειές που χρειάζονται δυναμική αντιμετώπιση, κάνοντας νέα ξεκινήματα, ή προωθώντας δουλειές που είχαν προσκρούσει στο παρελθόν σε διάφορα εμπόδια.  Αν έχετε αυτό τον καιρό να συναντηθείτε με κάποιους ανταγωνιστές ή πρόσωπα όπου θα μετρήσει η στιβαρή στάση σας, κάντε το τώρα, γιατί υπάρχουν υποσχέσεις επιτυχίας. Καιρός να επωφεληθείτε να αναπτύξετε τα σχέδια σας .

ΛΕΩΝ

Αυτόν τον καιρό η διορατικότητα σας θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις του παρελθόντος. Προσπαθήστε να δείξετε συνέπεια  στις υποχρεώσεις σας και μην τάζετε πράγματα που είναι πάνω από τις δυνατότητές σας. Η νευρικότητα σας παράλληλα θα είναι αυξημένη και μπορεί να προκύψουν διαφωνίες με το περιβάλλον σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Βρείτε το θάρρος, να προχωρήσετε σε δραστικές λύσεις, στα προβλήματα σας. Δικά σας πρόσωπα, θα σας εκφράσουν κάποια παράπονα τους, για το τελευταίο διάστημα. Έρχονται ευχάριστα αποτελέσματα στα επαγγελματικά σας, που σας δίνουν σιγουριά για τις ικανότητες σας. Θα βελτιωθούν οι σχέσεις, με τους ανθρώπους του οικογενειακού σας περιβάλλοντος και θα σημειωθούν σημαντικές αλλαγές σε θέματα σπιτιού.

ΖΥΓΟΣ

Είναι καιρός ν’ αποφορτίσετε τον εαυτό σας, από το άγχος και την ανυπομονησία. Ο διαλογισμός θα ωφελήσει ιδιαίτερα τον ψυχικό σας κόσμο. Προσπαθήστε να χαμηλώσετε τους τόνους σας, σε όλους τους τομείς εκείνους που θέλουν χαλαρή αντιμετώπιση. Όταν μιλάτε μην επιμένετε και μην φανατίζεστε με την δική σας άποψή, κάτι που στις περισσότερες περιπτώσεις, απωθεί τους συνομιλητές σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ευκαιρίες για νέες φιλίες, συνεργασίες, έρωτες, και ευτυχία, προκύπτουν αυτό το διάστημα. Η ζεστασιά και η καλή θέληση, που προκύπτει  τώρα είναι πιθανό να είναι προς όφελος σας.  Θα αισθάνεστε ιδιαίτερα φιλικοί και κοινωνικοί. Με αυτό το θετικό κλίμα κινηθείτε και εκφράστε την αγάπη σας πιο ανοιχτά από ότι συνήθως.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η αντίληψή σας αυξάνεται και οι επαφές σας με τον υπόλοιπο κόσμο γίνονται πιο ξεκάθαρες .Το μυαλό σας θα δουλεύει θετικά και επεκτατικά προς όλες τις κατευθύνσεις. Η συμπεριφορά σας και η σκέψη σας γίνονται περισσότερο ρεαλιστικές σε σχέση με αδέρφια και συγγενείς Αποφύγετε ραντεβού και συζητήσεις, πάνω στα θέματα σας που εκκρεμούν, επειδή κάποια οπισθοχώρηση, μπορεί να σας εμποδίσει στο ν’ αντιμετωπίσετε με ρεαλισμό τις υποθέσεις σας. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η εβδομάδα αυτή  είναι ότι πρέπει για να πάρετε αποφάσεις σχετικά με τα οικονομικά σας. Στον ερωτικό σας τον τομέα δείξτε μεγαλύτερη κατανόηση από ότι στο παρελθόν. Αν έχετε κάποιο ερωτικό μπέρδεμα δεν θα είναι σκόπιμο τις μέρες να πάρετε οποιαδήποτε απόφαση ερωτικού ξεκαθαρίσματος. Εξετάστε αντικειμενικά τα θέματα της ζωής σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η καθημερινή σας κατάσταση βελτιώνεται. Τα οικονομικά σας  προς το παρόν μπορεί να εμφανίζουν κάποια σταθερότητα αλλά τα χρονικά  διαστήματα αυτής της εβδομάδας, απαιτούν αυτοσυγκράτηση. Γι’ αυτό  θα πρέπει να αποφεύγεται ο υπέρ καταναλωτισμός και οι  άσκοπες δαπάνες. Στον αισθηματικό σας τομέα δείξτε τον πραγματικό σας τον εαυτό.

ΙΧΘΥΕΣ

Η συμπεριφορά σας θα γοητεύσει άτομα του επαγγελματικού σας χώρου αλλά προσπαθήστε να μην σας καταλάβει ματαιοδοξία. Κάποια άτομα θα έχουν αρνητικές επιπτώσεις επάνω σας  κάνοντάς σας να αισθάνεστε κουρασμένοι. Αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στον σύντροφο σας και συζητήστε μαζί τα κοινά σας θέματα. Ενδιαφερθείτε τώρα για την σωματική σας υγεία και για μια ισορροπημένη δίαιτα.

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ

ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

06 έως 12 Δεκεμβρίου 2021

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

 

Δευτέρα 06 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 07:55

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 11°34’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ.

 Ενεργοποιείται από: Δευ.06 ΔΕΚ. ώρα: 05:25 έως ώρα: 09:35

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 30 Δεκεμβρίου έως και 03 Ιανουαρίου

Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.

 

Δευτέρα 6 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 11:41

ΑΡΗΣ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

ΑΡΗΣ στις 25°10’  του ΣΚΟΡΠΙΟΥ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 25°10’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 15 έως 19 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Πολύ καλή αυτή η διέλευση για ένα άτομο, γιατί του δίνει αυτοπεποίθηση και το βοηθά να συνειδητοποιήσει τις δυνάμεις του. Η ενεργητικότητα και η καλή ψυχική και σωματική κατάσταση βοηθούν το άτομο να αλλάξει τη ζωή του προς το καλύτερο, διευρύνοντας τις δραστηριότητές του.

 

Δευτέρα 06 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 22:08

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 20°24’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ.

 Ενεργοποιείται από: Δευ.06 ΔΕΚ. ώρα: 19:38 έως ώρα: 23:48

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 08 έως 12 Ιανουαρίου.

Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.

 

Τρίτη 07 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 03:21

ΣΕΛΗΝΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 23°37’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ.

 Ενεργοποιείται από: Τρι.07 ΔΕΚ. ώρα: 00:51 έως ώρα: 05:01

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 11 έως 15 Ιανουαρίου.

Πολύ αρμονική αυτή η διέλευση. Το άτομο καλοδέχεται την αγάπη που του προσφέρουν, την τρυφερότητα και την άπλετη κατανόηση. Η διάθεση είναι πολύ καλή και επειδή το άτομο εκπέμπει μια εσωτερική γαλήνη και ηρεμία φαίνεται πολύ γοητευτικό. Γι’ αυτό η διέλευση αυτή είναι άριστη για ραντεβού, που η έκβασή τους εξαρτάται από την αισθητική εικόνα που θα παρουσιάσουμε.

 

Τρίτη 07 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 05:55

ΣΕΛΗΝΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 25°11’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ.

 Ενεργοποιείται από: Τρι.07 ΔΕΚ. ώρα: 03:25 έως ώρα: 07:35

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 13 έως 17 Ιανουαρίου.

 Ένας κύκλος της ζωής σου ολοκληρώνεται. Το άτομο έχει μεγαλύτερη δύναμη και εμπειρία για τα μελλοντικά του σχέδια και την πραγματοποίηση των στόχων.

 

Τρίτη 07 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 06:41

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΑΡΗ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 25°40’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ.

 Ενεργοποιείται από: Τρι.07 ΔΕΚ. ώρα: 04:11 έως ώρα: 08:21

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 13 έως 17 Ιανουαρίου.

Η διάθεση είναι πολύ καλή και το άτομο που δέχεται τη διέλευση έχει έντονη την επιθυμία να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του.

 

Τρίτη 07 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ώρα: 06:42

Σελήνη ΚΕΝΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ

Η όψη αυτή επηρεάζει όλους μας μέχρι: Τρίτη 07 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ώρα:13:48

Κατά τη διάρκεια της κενής Σεληνιακής πορείας δεν ευνοήστε:  Να σχεδιάζετε μελλοντικά σας σχέδια γιατί δεν θα ολοκληρωθούν, Να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Να κάνετε νέες γνωριμίες. Να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Ευνοήστε για :  Ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού. Εργασίες ρουτίνας. Διασκέδαση. Να κάνετε αρχή για να κόψετε βλαβερές συνήθειες όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Να καθαρίσετε το σπίτι, το κατάστημά σας ή το γραφείο σας.

 

Τρίτη 07 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ώρα 13:49

Η ΣΕΛΗΝΗ εισέρχεται στον ΥΔΡΟΧΟΟ

Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο μέχρι: Πέμπτη 09 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ώρα 16:54

Η Σελήνη στο σταθερό κοινωνικό ζώδιο του Υδροχόου το ζώδιο του ιδεαλισμού,  μας δίνει την δυνατότητα για να έρθουμε σε επαφή με το πλατύ κοινό, προβάλλοντας τις πεποιθήσεις μας και τα ιδανικά μας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο  για να οραματιστούμε το μέλλον μας,  δίνοντας μικρότερη σημασία σε συναισθηματικές προσκολλήσεις και μεγαλύτερη  στην ανθρωπιστική διάσταση. Σε ότι περιορίζει την ανεξαρτησία μας νευριάζουμε και επαναστατούμε. Το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για καθορισμό των στόχων μας, για φιλανθρωπικό έργο, για να δημιουργήσετε νέες φιλίες και για σοβαρές μελέτες.

 

Τρίτη 7 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 15:15

ΕΡΜΗΣ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

ΕΡΜΗΣ στις 20°24’  του ΤΟΞΟΤΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 20°24’ των ΙΧΘΥΩΝ

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 10 έως 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Το άτομο παραμυθιάζεται και γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης. Από την άλλη, έχει την τάση να καλύψει την τεμπελιά και την αναβλητικότητά του με ψέματα, που όμως στρέφονται εναντίον του.

 

Τετάρτη 08 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 05:42

ΣΕΛΗΝΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΚΡΟΝΟ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 09°33’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Τετ.08 ΔΕΚ. ώρα: 03:12 έως ώρα: 07:22

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 27 έως 31 Ιανουαρίου.

Η κούραση, οι πολλές ευθύνες και η σκληρή δουλειά είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της διέλευσης. Ωστόσο, το άτομο θα έχει σταθερή εξέλιξη, παρότι θα είναι πολύ αργή.

 

Τετάρτη 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 06:21

ΑΡΗΣ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ

ΑΡΗΣ στις 26°24’  του ΣΚΟΡΠΙΟΥ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ στις 26°24’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 16 έως 20 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Κουραστική περίοδος, γιατί το άτομο δεν ξέρει τι να κάνει την ενέργεια που έχει και τη διοχετεύει σε χιλιάδες πράγματα που αναλαμβάνει ταυτοχρόνως και τελικά το μπερδεύουν και το εξαναγκάζουν να βρίσκεται σε διαρκή κίνηση. Η διέλευση αυτή προκαλεί την τάση για ακρότητες στη διασκέδαση. Αν δέχεστε μία τέτοια όψη από τον διαλεύνοντα Δία –αυτό ισχύει κυρίως για το τετράγωνο- πρέπει να προσέχετε τα ατυχήματα ή τις ζημίες.

 

Τετάρτη 08 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 09:00

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 11°31’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Τετ. 08 ΔΕΚ. ώρα: 06:30 έως ώρα: 10:40

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 29 Ιανουαρίου έως και 02 Φεβρουαρίου

Το άτομο με την επίδραση αυτής της διέλευσης έχει την τάση να κάνει ριζοσπαστικές αλλαγές, αλλά ταυτόχρονα φοβάται γιατί πρέπει να χάσει όλα αυτά που μέχρι τώρα είχε δημιουργήσει και ήταν προϊόντα μιας πιο συντηρητικής αντιμετώπισης που είχε στη ζωή του.

 

Τετάρτη 08 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 17:56

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΗΛΙΟ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 16°46’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Τετ. 08 ΔΕΚ. ώρα: 15:26 έως ώρα: 19:36

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 03 έως 07 Φεβρουαρίου.

Κάποια πρόταση θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα, γιατί με λίγη προσπάθεια θα βοηθήσει το άτομο να γίνει περισσότερο δημοφιλές στον τομέα του.

 

Πέμπτη 09 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 04:06

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΕΡΜΗ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 22°41’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Πεμ.09 ΔΕΚ. ώρα: 01:36 έως ώρα: 05:46

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 09 έως 13 Φεβρουαρίου.

Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.

 

Πέμπτη 09 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 10:52

ΣΕΛΗΝΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΔΙΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 26°34’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Πεμ.09 ΔΕΚ. ώρα: 08:22 έως ώρα: 12:32

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 13 έως 17 Φεβρουαρίου.

 Όψη που φέρνει καλοτυχία. Οι ευκαιρίες ου παρουσιάζονται είναι πολύ αξιόλογες. Ο Δίας με αυτή την όψη χαρίζει στο άτομο την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται. Η βοήθεια έρχεται από όλες

 

Πέμπτη 09 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 11:59

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΑΡΗ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 27°12’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Πεμ.09 ΔΕΚ. ώρα: 09:29 έως ώρα: 13:39

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 14 έως 18 Φεβρουαρίου.

Το άτομο που έχει αυτή τη διέλευση νιώθει πάρα πολύ άγχος, έχει πολλά νεύρα, όλα του φταίνε και πιστεύει ότι δεν μπορεί να βρει διεξόδους και να εκτονωθεί. Μία καλή αντίδραση είναι η σκληρή δουλειά, κατά προτίμηση χειρονακτική. Επίσης, η έντονη γυμναστική είναι το «φάρμακο» αυτής της όψης, γιατί βοηθά στην εκτόνωση και στην καλή κυκλοφορία. Η διέλευση αυτή προκαλεί πολλά νεύρα και την τάση να φερθούμε με οργή στους άλλους, σα να θέλουμε να τους εκδικηθούμε. Επειδή οι κινήσεις μας, όταν δεχόμαστε αυτή τη διέλευση, είναι πολύ νευρικές, μπορεί να έχουμε ατυχήματα, καψίματα ή κοψίματα με αιχμηρά

 

Πέμπτη 09 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ώρα: 11:59

Σελήνη ΚΕΝΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ

Η όψη αυτή επηρεάζει όλους μας μέχρι: Πέμπτη 09 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ώρα:16:53

Κατά τη διάρκεια της κενής Σεληνιακής πορείας δεν ευνοήστε:  Να σχεδιάζετε μελλοντικά σας σχέδια γιατί δεν θα ολοκληρωθούν, Να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Να κάνετε νέες γνωριμίες. Να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Ευνοήστε για :  Ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού. Εργασίες ρουτίνας. Διασκέδαση. Να κάνετε αρχή για να κόψετε βλαβερές συνήθειες όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Να καθαρίσετε το σπίτι, το κατάστημά σας ή το γραφείο σας.

 

Πέμπτη 09 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ώρα 16:54

Η ΣΕΛΗΝΗ εισέρχεται στους ΙΧΘΥΕΣ

Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο μέχρι: Σάββατο 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ώρα 23:46

Η Σελήνη στο μεταβλητό υδάτινο ζώδιο των Ιχθύων μας κάνει πιο συναισθηματικούς, πιο ευαίσθητους, πιο ευάλωτους και πιο ονειροπόλους. Νιώθουμε πιο κοντά στα προβλήματά των άλλων, συγχωρούμε πιο εύκολα αλλά έχουμε και κάποια τάση φυγής από την πραγματικότητα. Η διαίσθησή μας είναι ανεβασμένη και η νοσταλγία μας για καταστάσεις του παρελθόντος γίνονται πιο έντονες. Η Σελήνη στους Ιχθύες μας κάνει περισσότερο μοναχικούς και μελαγχολικούς. Η ανάγκη μας για  συναισθηματική περιπλάνηση, γίνεται εντονότερη και το φυσικό περιβάλλον στο οποίο αυτή μπορεί να ικανοποιηθεί είναι το υγρό στοιχείο μια θάλασσα, ένα ποτάμι ή μια λίμνη.

 

Παρασκευή 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 13:21

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 11°26’ των ΙΧΘΥΩΝ.

 Ενεργοποιείται από: Παρ.10 ΔΕΚ. ώρα: 10:51 έως ώρα: 15:01

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 27 Φεβρουαρίου έως και 03 Μαρτίου

Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.

 

Σάββατο 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 03:35

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΗΛΙΟ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 19°13’ των ΙΧΘΥΩΝ.

 Ενεργοποιείται από: Σαβ.11 ΔΕΚ. ώρα: 01:05 έως ώρα: 05:15

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 07 έως 11 Μαρτίου.

Η διάθεση του ατόμου είναι άσχημη, δε θέλει να βρίσκεται με πολύ κόσμο και νιώθει πολύ κουρασμένο. Με τέτοια διέλευση, το άτομο πρέπει να φροντίζει να ξεκουράζεται και να μη φορτώνει ιδιαίτερα το πρόγραμμά του.

 

Σάββατο 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 05:49

ΣΕΛΗΝΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 20°25’ των ΙΧΘΥΩΝ.

 Ενεργοποιείται από: Σαβ.11 ΔΕΚ. ώρα: 03:19 έως ώρα: 07:29

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 08 έως 12 Μαρτίου.

Το άτομο περνά μια περίοδο συναισθηματικής έξαρσης. Ο ρομαντισμός του βρίσκεται στο αποκορύφωμα και κάνει ό,τι μπορεί για να δείξει τα συναισθήματά του στα άτομα που αγαπά, ενώ φροντίζει ιδιαίτερα για την οικογένειά του και δημιουργεί ένα πιο αρμονικό περιβάλλον στο σπίτι του.

 

Σάββατο 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 14:51

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 25°16’ των ΙΧΘΥΩΝ.

 Ενεργοποιείται από: Σαβ.11 ΔΕΚ. ώρα: 12:21 έως ώρα: 16:31

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 13 έως 17 Μαρτίου.

Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.

 

Σάββατο 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 14:56

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 25°18’ των ΙΧΘΥΩΝ.

 Ενεργοποιείται από: Σαβ.11 ΔΕΚ. ώρα: 12:26 έως ώρα: 16:36

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 13 έως 17 Μαρτίου.

Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.

 

Σάββατο 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 17:33

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΕΡΜΗ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 26°42’ των ΙΧΘΥΩΝ.

 Ενεργοποιείται από: Σαβ.11 ΔΕΚ. ώρα: 15:03 έως ώρα: 19:13

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 14 έως 18 Μαρτίου.

Κακή διέλευση για να πάρετε αποφάσεις και να προγραμματίσετε το χρόνο σας. Τα άτομα που σας περιβάλλουν δεν σας δείχνουν κατανόηση, με την επίδραση αυτής της όψης, και το μεγαλύτερο δυστύχημα είναι ότι δεν μπορείτε να δείξετε ούτε εσείς.

 

Σάββατο 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 16:28

ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

ΑΦΡΟΔΙΤΗ στις 25°19’  του ΑΙΓΟΚΕΡΩ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 25°19’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 13 έως 17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Αλλαγές στην αισθηματική ζωή, καθώς με την επίδραση αυτής της διέλευσης  το άτομο θέλει να εκφράσει βαθιά συναισθήματα και να νιώσει απόλυτη ασφάλεια από το ταίρι του. Οι σχέσεις, με αυτή τη διέλευση, είτε γίνονται πιο βαθιές και πιο αξιόλογες, είτε καταστρέφονται. Εξαρτάται και από άλλους παράγοντες των γενέθλιων χαρτών και της συναστρίας.

 

Σάββατο 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 19:24

ΕΡΜΗΣ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ

ΕΡΜΗΣ στις 26°57’  του ΤΟΞΟΤΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ στις 26°57’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 16 έως 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Οι θετικές και αισιόδοξες σκέψεις του ατόμου που δέχεται αυτή τη διέλευση, το βοηθούν στο να έλξει τη βοήθεια των άλλων. Άριστη διέλευση για ταξίδια και εκδρομές τα οποία μπορεί να είναι είτε αναψυχής είτε επαγγελματικά.

 

Σάββατο 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 21:39

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΑΡΗ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 28°53’ των ΙΧΘΥΩΝ.

 Ενεργοποιείται από: Σαβ.11 ΔΕΚ. ώρα: 19:09   έως ώρα: 23:19

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 16 έως 20 Μαρτίου.

Η διάθεση είναι καλή και το άτομο έχει την τάση να μοιραστεί τα συναισθήματά του με τους άλλους. Με την επίδραση αυτής της διέλευσης, πολλές φορές, λύνονται τα προβλήματα τα οποία είχαν προκύψει σε ένα ζευγάρι. Η δημιουργικότητα και η δράση συναντώνται σ’ αυτήν την αρμονική διέλευση. Το άτομο έχει την «έμπνευση» και την ευκαιρία να κάνει ακριβώς αυτό που θέλει, χωρίς να ενοχλεί κανέναν, και χωρίς να δρα γρήγορα και παρορμητικά.

 

Σάββατο 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ώρα: 21:40

Σελήνη ΚΕΝΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ

Η όψη αυτή επηρεάζει όλους μας μέχρι: Σάββατο 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ώρα:23:45

Κατά τη διάρκεια της κενής Σεληνιακής πορείας δεν ευνοήστε:  Να σχεδιάζετε μελλοντικά σας σχέδια γιατί δεν θα ολοκληρωθούν, Να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Να κάνετε νέες γνωριμίες. Να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Ευνοήστε για :  Ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού. Εργασίες ρουτίνας. Διασκέδαση. Να κάνετε αρχή για να κόψετε βλαβερές συνήθειες όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Να καθαρίσετε το σπίτι, το κατάστημά σας ή το γραφείο σας.

 

Σάββατο 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ώρα 23:46

Η ΣΕΛΗΝΗ εισέρχεται στον ΚΡΙΟ

Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο μέχρι: Τρίτη 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ώρα 10:11

Η Σελήνη στο δυναμικό και ανυπόμονο πύρινο ζώδιο του Κριού τονίζει την ενεργητικότητα, την ένταση, την βιασύνη, την φλογερότητα, τον ενθουσιασμό, το πάθος αλλά και την ανυπομονησία σε όλους τους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο  για  να ξεκινήσουμε κάποια νέα δυναμική προσπάθεια, για να υποστηρίξουμε τα συμφέροντά μας, να πάρουμε πρωτοβουλίες. Το ίδιο χρονικό διάστημα όμως είναι ακατάλληλο για να δράσουμε ανταγωνιστικά και για να πάρουμε βιαστικές και επιπόλαιες αποφάσεις.

 

Κυριακή 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 06:20

ΗΛΙΟΣ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

ΗΛΙΟΣ στις 20°26’  του ΤΟΞΟΤΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 20°26’ των ΙΧΘΥΩΝ

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 10 έως 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Το άτομο δεν αισθάνεται πολύ καλά και δεν μπορεί να δικαιολογήσει το γιατί. Σε μία τέτοια διέλευση το άτομο αισθάνεται πως δεν ξέρει τι του συνβαίνει.. Θα ήταν προτιμότερο να μην κλείνετε σημαντικά ραντεβού με αυτή τη διέλευση, γιατί θα παρουσιάζετε άσχημη εικόνα προς το συνομιλητή σας.

 

Κυριακή 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 18:49

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΚΡΟΝΟ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 09°57’ του ΚΡΙΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Κυρ.12 ΔΕΚ. ώρα: 16:19 έως ώρα: 20:29

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 28 Μαρτίου έως και 01 Απριλίου

Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου