Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021

ΤΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 13 έως 19 Δεκεμβρίου 2021 από τον Δρ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΕΥ

ΤΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

13 έως 19 Δεκεμβρίου 2021

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

ΚΡΙΟΣ

Θα είστε ικανοποιημένοι από επαφές με άτομα του κοντινού  σας περιβάλλοντος. Η προσοχή σας αυτόν τον καιρό θα επικεντρώνεται σε θέματα δουλειάς  και σε ζητήματα οικονομικά, προκαλώντας σας να κάνετε  κάποιες ρυθμίσεις ή κάποιες επαφές. Η επανεξέταση του παρελθόντος θα σας βοηθήσει για να ρυθμίσετε μελλοντικές σας υποχρεώσεις. Παράλληλα η φλόγα του έρωτά σας, θα αναθερμανθεί. 

ΤΑΥΡΟΣ

Θα πρέπει να αποφύγετε τις εχθρότητες και τα μίση που κατά καιρούς σας έχουν ζημιώσει αρκετά. Μπορείτε να εκμεταλλευθείτε θετικά αυτές τις ημέρες βάζοντας νέες βάσεις στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, ξεκαθαρίζοντας παλιές παρεξηγήσεις ή βελτιώνοντας τις σχέσεις σας με άτομα με τα οποία στο παρελθόν είχατε δυσκολίες επικοινωνίας. Αποφύγετε να καταπιάνεστε με ότι δεν το γνωρίζετε σε βάθος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάποιες εκρήξεις θυμού και κάποιες αναθεωρήσεις των πιστεύω σας, θα σας προκαλέσουν αναστάτωση. Ίσως μάλιστα κάποιο δικό σας άτομο,  συντείνει σε όλη αυτή την αναστάτωσή.  Στο χώρο του σπιτιού σας αυτόν τον καιρό θα κάνετε συνεχώς αλλαγές, για να  ξεφύγετε από τα καθιερωμένα, και τον  τρόπο ζωής σας.  Ίσως τώρα ενδιαφερθείτε περισσότερο για το σπίτι και τους δικούς σας ανθρώπους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην  δώσετε υποσχέσεις αν δεν είστε σίγουροι ότι μπορείτε μελλοντικά να ανταποκριθείτε στην υλοποίησή τους.  Πιθανώς αυτή την εβδομάδα ν’ αντιμετωπίσετε κάτι που δεν το είχατε υπολογίσει. Συζητήστε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και αναθερμάνετε την σχέση σας. Όσοι είστε μόνοι, θα είναι πιο εύκολο τώρα να κάνετε μια επιτυχημένη γνωριμία.

ΛΕΩΝ

Νέες εμπειρίες, νέες καταστάσεις αλλά και μια αναστάτωση μπορεί να σηματοδοτήσουν αυτές οι ημέρες. Θα απορρίπτετε το κατεστημένο  και δεν θα ανέχεστε τους περιορισμούς. Παράλληλα θα έχετε κάποια διάθεση να βάζετε την άποψή σας πάνω από την άποψη των άλλων. Στα ερωτικά σας τα θέματα θα παρουσιάζετε κάποιον σκεπτικισμό που δεν θα συνάδει με όσα διακηρύττατε στο παρελθόν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι  συζητήσεις  αυτή την εβδομάδα θα έχουν κάποια δόση νοσταλγίας. Μπορείτε να συζητάτε  τα  πολύ  προσωπικά  σας  θέματα  με κάποιους που   εμπιστεύεστε. Οι επιπόλαιες αποφάσεις πρέπει ν’ αποφεύγονται αυτόν τον καιρό, ιδίως εκείνες που αφορούν μεγάλες δεσμεύσεις. Αν άτομο σας προσφέρει αγάπη και αφοσίωση ανταποδώστε του ανάλογα συναισθήματα.

ΖΥΓΟΣ

Οι ενέργειές  σας θα έρχονται σε αντίθεση με την συγκινησιακή πλευρά της φύσης του ζωδίου σας. Συχνά αυτό θα σας προκαλεί εντάσεις με αποτέλεσμα να  γίνετε αντικείμενο κάποιας κριτικής. Ακόμα μπορεί να   συναντήσετε άτομα απαιτητικά και υπερβολικά ιδιοτελή. Γι αυτό θα πρέπει να  είστε σε διαρκή επιφυλακή  ώστε να αποφεύγετε τις παγίδες τους. Αγνοήστε τις αναμνήσεις του παρελθόντος και ζήστε το παρόν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι ημέρες αυτές τονίζουν περισσότερο την εσωτερικότητά σας και κάποια τάση φυγής. Αυτόν τον καιρό θα θελήσετε να αποφύγετε τον πολύ κόσμο και τις μεγάλες παρέες και οι προτιμήσεις σας θα εστιασθούν στον δικό σας κόσμο που μπορεί να έχει να κάνει και με το παρελθόν. Συμβουλή μου γι’ αυτό το διάστημα είναι να δώσετε περισσότερη έμφαση στο μέλλον σας και μικρότερη στην αναδρομή του παρελθόντος. Η μεγάλη απόκρυψη κάποιων εσωτερικών σας καταστάσεων και από τον ίδιο σας τον εαυτό,  δεν σας προσφέρει τίποτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι συνεργασίες σας γίνονται καλύτερες, και πιο σωστές αλλά παράλληλα μεγαλώνει η υποχωρητικότητά σας. Κάποιοι μπορεί να εκμεταλλευτούν αυτό το γεγονός σε βάρος σας. Μην τους αφήσετε τα περιθώρια. Προσέξτε  τις οικονομικές σας δοσοληψίες με τους άλλους και τις δεσμεύσεις απέναντί τους. Στον ερωτικό σας τον τομέα μπορεί κάποιο άτομο να σας αναστατώσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όσοι είστε μόνοι ή αισθάνεστε μόνοι, να είστε πολύ επιφυλακτικοί σε νέες γνωριμίες και νέες σχέσεις.  Όσοι είστε δεσμευμένοι κάποια προβλήματα δεν θα σας αφήσουν να χαλαρώσετε αυτή την περίοδο. Διατηρήσετε την ψυχραιμία και την υπομονή σας. Αφιερώστε όσο περισσότερο χρόνο μπορείτε στον εαυτό σας για ξεκούραση και χαλάρωση. Η αποφυγή συναθροίσεων θα προστατεύσει την υγεία σας. ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πολλά  πράγματα  θα  σας  φαίνονται  δύσκολα τώρα, καθώς τα  εξωτερικά γεγονότα θα αλλάζουν με τέτοια ταχύτητα  ώστε  θα είναι για σας, αρκετά δύσκολο στο να τα παρακολουθήσετε. Καθόλου απίθανο δεν είναι το να  αναστατώνεστε  στη στιγμή, μεταφέροντας τις ανησυχίες σας στο άμεσο περιβάλλον σας. Φροντίστε να ηρεμίσετε και αφήστε τις ανησυχίες, γιατί το μέλλον σας επιφυλάσσει πολύ γρήγορα, κάποιες θετικές αλλαγές.

ΙΧΘΥΕΣ

Στα αισθηματικά σας θα είσαστε κάπως ανεβασμένοι. Θα κάνετε συζητήσεις και επαφές για καινούργιες συνεργασίες ή σχέσεις . Η ανεβασμένη σας αυτοπεποίθηση θα σας βοηθά να πετύχετε τους στόχους σας και παράλληλα να νιώθετε την αγάπη των άλλων. Κάνοντας σωστό προγραμματισμό μην ανησυχείτε για τα οικονομικά σας. Αποφύγετε πολυδάπανα τυχερά παιγνίδια.

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ

ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

13 έως 19 Δεκεμβρίου 2021

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

 

Δευτέρα 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ώρα 11:53

Ο ΑΡΗΣ εισέρχεται στον ΤΟΞΟΤΗ

Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο μέχρι: Δευτέρα 24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2022 ώρα 14:53

Με αυτή την διέλευση, θυμώνουμε όταν δεν γίνονται αποδεκτές οι πεποιθήσεις μας ή όταν δεν υπάρχει δικαιοσύνη. Αγωνιζόμαστε με ενθουσιασμό για τα δικαιώματα και την ελευθερία τόσο τα δικά μας όσο και των άλλων ανθρώπων. Αντιδρούμε με οργή και πάθος όταν οι φιλοσοφικές ή ηθικές πεποιθήσεις μας αμφισβητούνται και γινόμαστε δογματικοί χωρίς να σεβόμαστε τις πεποιθήσεις και τις απόψεις των άλλων ανθρώπων. Δεν αποδεχόμαστε οποιαδήποτε ηθικά παραπτώματα και γινόμαστε καυστικοί αν κάποιος έχει παραβεί ένα σημαντικό κανόνα. Από τη θετική πλευρά, το περιπετειώδες και διασκεδαστικό πνεύμα μας και το χιούμορ μας, δημιουργούν μια χαρούμενη ατμόσφαιρα. Όντας λάτρεις της περιπέτειας, έχουμε μια διακαή επιθυμία να ταξιδέψουμε σε όλο τον κόσμο και να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας μέσω των βιβλίων και της μάθησης.

 

Δευτέρα 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 18:03

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΗΛΙΟ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 21°51’ του ΚΡΙΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Δευ.13 ΔΕΚ. ώρα: 15:33 έως ώρα: 19:43

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 09 έως 13 Απριλίου.

Είναι μια άριστη διέλευση, που δίνει ζωτικότητα και καλή διάθεση στο άτομο και το κάνει πολύ γοητευτικό. Ιδανική διέλευση για διεκπεραιώσεις εκκρεμοτήτων που αφορούν σε επαγγελματικά θέματα. Επίσης, για όσους κάνουν επαγγέλματα που θέλουν δημοσιότητα, είναι ιδανική διέλευση για να παρουσιαστούν στο κοινό.

 

Δευτέρα 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ώρα 19:52

Ο ΕΡΜΗΣ εισέρχεται στον ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο μέχρι: Κυριακή 2 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2022 ώρα 09:10

Μιλάμε πολύ προσεκτικά δεδομένου ότι αισθανόμαστε μεγάλη ευθύνη για ό, τι λέμε και γενικά προτιμούμε να σιωπήσουμε παρά να πούμε κάτι που αργότερα θα το μετανιώσουμε. Έχουμε διακριτικότητα και διπλωματία, εχεμύθεια και επιφυλακτικότητα. Θέλουμε αυτό που λέμε να ληφθεί σοβαρά υπόψη και τα λόγια μας είναι υπερβολικά σοβαρά και χωρίς χιούμορ. Γινόμαστε απόμακροι και τα λόγια μας έχουν μια χροιά απαισιοδοξίας και κατάθλιψης.

 

Τρίτη 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 01:00

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 25°22’ του ΚΡΙΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Δευ.13 ΔΕΚ. ώρα: 22:30 έως: Τρι.14 ΔΕΚ. ώρα: 02:40

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 13 έως 17 Απριλίου.

Κάποιος κύκλος στη ζωή του ατόμου κλείνει οριστικά. Το άτομο δεν είναι έτοιμο να δεχτεί κάτι τέτοιο και οι ανασφάλειές του βγαίνουν στην επιφάνεια. Ταυτίζει το τέλος της κατάστασης με το τέλος της ζωή του-πολλές φορές-γιατί ο πόνος που νιώθει είναι δυσβάσταχτος. Ωστόσο τελικά, μέσα από αυτή την πολύ σκληρή περίοδο, ανακαλύπτει τις δυνάμεις του και την ικανότητά του να επιβιώνει και να αλλάζει ριζικά τη ζωή του, χρησιμοποιώντας την πείρα του παρελθόντος για τη μελλοντική του εξέλιξη και ευτυχία. Με μια τέτοια διέλευση, η καλύτερη αντίδραση είναι να ξεκινήσετε κάποια ψυχανάλυση, ώστε να βοηθηθείτε από την αρχή και να εντοπίσετε τις δυνάμεις σας, χωρίς να νιώσετε τον πόνο της μοναξιάς, που φέρνει συνήθως ο Πλούτωνας.

 

Τρίτη 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 02:02

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 25°54’ του ΚΡΙΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Δευ.13 ΔΕΚ. ώρα: 23:32 έως: Τρι.14 ΔΕΚ. ώρα: 03:42

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 13 έως 17 Απριλίου.

Η έλλειψη κατανόησης και το συναισθηματικό «μπέρδεμα» είναι οι βασικές αιτίες που οδηγούν σε λανθασμένες ενέργειες σε κοινωνικά θέματα, αλλά και σε κακούς χειρισμούς οικογενειακών προβλημάτων. Η διέλευση αυτή δημιουργεί την τάση για ασύστολες σπατάλες και για μανία καταναλωτισμού.

 

Τρίτη 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 04:51

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 27°19’ του ΚΡΙΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Τρι.14 ΔΕΚ. ώρα: 02:21 έως ώρα: 06:31

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 15 έως 19 Απριλίου.

Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.

 

Τρίτη 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ώρα: 04:51

Σελήνη ΚΕΝΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ

Η όψη αυτή επηρεάζει όλους μας μέχρι: Τρίτη 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ώρα:10:10

Κατά τη διάρκεια της κενής Σεληνιακής πορείας δεν ευνοήστε:  Να σχεδιάζετε μελλοντικά σας σχέδια γιατί δεν θα ολοκληρωθούν, Να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Να κάνετε νέες γνωριμίες. Να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Ευνοήστε για :  Ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού. Εργασίες ρουτίνας. Διασκέδαση. Να κάνετε αρχή για να κόψετε βλαβερές συνήθειες όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Να καθαρίσετε το σπίτι, το κατάστημά σας ή το γραφείο σας.

 

Τρίτη 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ώρα 10:11

Η ΣΕΛΗΝΗ εισέρχεται στον ΤΑΥΡΟ

Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο μέχρι: Πέμπτη 16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ώρα 22:43

Η Σελήνη στο ζώδιο του σταθερού Ταύρου τονίζει τον αισθησιασμό, την απόλαυση νέων γευστικών απολαύσεων, την αναζήτηση της υλικής και της συναισθηματικής σταθερότητας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για ν’ ασχοληθούμε με την περιποίηση του σώματός μας και κυρίως του προσώπου μας, ν’ ακούσουμε τις αγαπημένες μας μελωδίες, να φάμε το αγαπημένο μας φαγητό και να βρούμε τρόπους για την καλυτέρευση των οικονομικών μας. 

 

Τρίτη 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 12:19

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΕΡΜΗ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 01°04’ του ΤΑΥΡΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Τρι.14 ΔΕΚ. ώρα: 09:49 έως ώρα: 13:59

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 19 έως 23 Απριλίου.

Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.

 

Τετάρτη 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 06:35

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΚΡΟΝΟ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 10°11’ του ΤΑΥΡΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Τετ.15 ΔΕΚ. ώρα: 04:05 έως ώρα: 08:15

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 28 Απριλίου έως και 02 Μαΐου

Τα προβλήματα, το άγχος και η ανασφάλεια εξαντλούν το άτομο που δέχεται αυτή την όψη και προκαλούν υπερκόπωση. Για να μπορέσει το άτομο να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες, πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά και να κάνει υπομονή. Είναι δε απαραίτητο να καταλάβει, ότι πρέπει να τα καταφέρει μόνο του χωρίς τη βοήθεια των άλλων. Η διέλευση αυτή είναι πολύ άσχημη για νέα ξεκινήματα και για επενδύσεις.

 

Τετάρτη 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 08:50

ΣΕΛΗΝΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 11°18’ του ΤΑΥΡΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Τετ.15 ΔΕΚ. ώρα: 06:20 έως ώρα: 10:30

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 29 Απριλίου έως και 03 Μαΐου

Ξαφνικά και αναπάντεχα στη ζωή του ατόμου εμφανίζονται νέα άτομα και αποκτά καινούργια ενδιαφέροντα που κάνουν τη ζωή του πιο περιπετειώδη και συναρπαστική.

 

Πέμπτη 16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 03:20

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 20°27’ του ΤΑΥΡΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Πεμ.16 ΔΕΚ. ώρα: 00:50 έως ώρα: 05:00

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 09 έως 13 Μαΐου.

Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.

 

Πέμπτη 16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 13:28

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 25°27’ του ΤΑΥΡΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Πεμ.16 ΔΕΚ. ώρα: 10:58 έως ώρα: 15:08

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 14 έως 18 Μαΐου.

Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.

 

Πέμπτη 16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 15:13

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 26°19’ του ΤΑΥΡΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Πεμ.16 ΔΕΚ. ώρα: 12:43 έως ώρα: 16:53

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 15 έως 19 Μαΐου.

Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.

 

Πέμπτη 16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ώρα: 18:07

Σελήνη ΚΕΝΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ

Η όψη αυτή επηρεάζει όλους μας μέχρι: Πέμπτη 16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ώρα:22:42

Κατά τη διάρκεια της κενής Σεληνιακής πορείας δεν ευνοήστε:  Να σχεδιάζετε μελλοντικά σας σχέδια γιατί δεν θα ολοκληρωθούν, Να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Να κάνετε νέες γνωριμίες. Να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Ευνοήστε για :  Ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού. Εργασίες ρουτίνας. Διασκέδαση. Να κάνετε αρχή για να κόψετε βλαβερές συνήθειες όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Να καθαρίσετε το σπίτι, το κατάστημά σας ή το γραφείο σας.

 

Πέμπτη 16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 18:08

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 27°45’ του ΤΑΥΡΟΥ.

 Ενεργοποιείται από: Πεμ.16 ΔΕΚ. ώρα: 15:38 έως ώρα: 19:48

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 16 έως 20 Μαΐου.

Οι υπερβολές και οι καταχρήσεις προκαλούν την τάση για τεμπελιά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές εκκρεμότητες. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση δεν μπορεί να αξιολογήσει σωστά τις δυνάμεις του και μπλέκεται σε υποθέσεις στις οποίες δεν μπορεί να ανταποκριθεί.

 

Πέμπτη 16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ώρα 22:43

Η ΣΕΛΗΝΗ εισέρχεται στους ΔΙΔΥΜΟΥΣ

Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο μέχρι: Κυριακή 19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ώρα 11:42

Η Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων του μεταβλητού αυτού αέρινου ζωδίου. τονίζει την επικοινωνία όλων των ειδών, την ομιλία, την ευγλωττία, την κίνηση, αλλά και την νευρικότητα και την ανησυχία.  Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για να επικοινωνήσουμε με αδέλφια, με κοντινούς συγγενείς, με φίλους και γνωστούς, να πάμε ένα κοντινό ταξίδι, να προβάλουμε τις ιδέες μας, να συζητήσουμε για σοβαρά ή και για λιγότερο σοβαρά θέματα, για να κουτσομπολέψουμε, για να στείλουμε e-mail, για να τηλεφωνήσουμε ή για να ασχοληθούμε με το διαδίκτυο. Στο ίδιο χρονικό διάστημα θα πρέπει να προσέξουμε, μήπως από παρόρμηση, παρανοήσουμε την λεκτική σημασία αυτών που θ’ ακούσουμε.

 

Παρασκευή 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 03:55

ΣΕΛΗΝΗ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΑΡΗ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 02°34’ των ΔΙΔΥΜΩΝ.

 Ενεργοποιείται από: Παρ.17 ΔΕΚ. ώρα: 01:25 έως ώρα: 05:35

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 21 έως 25 Μαΐου.

Το πιο πιθανό αποτέλεσμα αυτής της διέλευσης είναι ο καβγάς με ένα ή περισσότερα άτομα. Μόνο ο καλός έλεγχος των νεύρων θα μπορούσε να φέρει αποτελέσματα.

 

Παρασκευή 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 19:57

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΚΡΟΝΟ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 10°26’ των ΔΙΔΥΜΩΝ.

 Ενεργοποιείται από: Παρ.17 ΔΕΚ. ώρα: 17:27 έως ώρα: 21:37

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 29 Μαΐου έως και 02 Ιουνίου

Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.

 

Σάββατο 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ώρα: 12:36

Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε ΣΤΑΣΗ πριν από ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΠΟΡΕΙΑ

Η κίνηση αυτή θα έχει διάρκεια μέχρι: Δευτέρα 20 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ώρα:12:35

Αρχική θέση: 26° Αιγόκερω -  Τελική θέση: 26° Αιγόκερω

Αν εξαιρέσουμε τις περιόδους που αυτό το διήμερο η Αφροδίτη  θα σχηματίζει άσχημες πλανητικές όψεις  με  άλλους πλανήτες, η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για οικειότητα και αναζήτηση της τέλειας αγάπης, κοινωνική ευκαμψία, μέτρια κοινωνικότητα και  για συμβατές σχέσεις, για αρμονική σχέση με τον εαυτό σας και για καλλιτεχνικές ευαισθησίες

 

Σάββατο 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 16:23

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 20°29’ των ΔΙΔΥΜΩΝ.

 Ενεργοποιείται από: Σαβ.18 ΔΕΚ. ώρα: 13:53 έως ώρα: 18:03

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 09 έως 13 Ιουνίου.

Η διάθεση του ατόμου είναι κυκλοθυμική και η αστάθεια χαρακτηρίζει τις πράξεις του και τα συναισθήματά του. Στο σπίτι δημιουργούνται ζημιές από αμέλεια, που προκαλούν έξοδα.

 

Κυριακή 19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 06:35

ΣΕΛΗΝΗ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΗΛΙΟ ( ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ )

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 27°28’ των ΔΙΔΥΜΩΝ.

 Ενεργοποιείται από: Κυρ.19 ΔΕΚ. ώρα: 04:05 έως ώρα: 08:15

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 16 έως 20 Ιουνίου.

Η διάθεση δεν είναι τόσο καλή και αυτό οφείλεται κυρίως σε άτομο του άλλου φύλου. Δεν αποκλείονται κάποια οικογενειακά προβλήματα, όχι σημαντικά όμως.

 

Κυριακή 19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021 ώρα: 08:01

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ

Η θέση της ΣΕΛΗΝΗΣ την στιγμή της πλανητικής όψης στις 28°11’ των ΔΙΔΥΜΩΝ.

 Ενεργοποιείται από: Κυρ.19 ΔΕΚ. ώρα: 05:31 έως ώρα: 09:41

Η όψη  αυτή επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από 17 έως 21 Ιουνίου.

Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.

 

Κυριακή 19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ώρα: 08:01

Σελήνη ΚΕΝΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ

Η όψη αυτή επηρεάζει όλους μας μέχρι: Κυριακή 19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ώρα:11:41

Κατά τη διάρκεια της κενής Σεληνιακής πορείας δεν ευνοήστε:  Να σχεδιάζετε μελλοντικά σας σχέδια γιατί δεν θα ολοκληρωθούν, Να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Να κάνετε νέες γνωριμίες. Να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Ευνοήστε για :  Ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού. Εργασίες ρουτίνας. Διασκέδαση. Να κάνετε αρχή για να κόψετε βλαβερές συνήθειες όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Να καθαρίσετε το σπίτι, το κατάστημά σας ή το γραφείο σας.

 

Κυριακή 19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ώρα 11:42

Η ΣΕΛΗΝΗ εισέρχεται στον ΚΑΡΚΙΝΟ

Θα παραμείνει σ' αυτό το ζώδιο μέχρι: Τρίτη 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ώρα 23:54

Η Σελήνη στο συναισθηματικό ζώδιο του Καρκίνου του οποίου και είναι κυβερνήτης τονίζει την νοσταλγία για το παρελθόν και κυρίως για τα παιδικά μας τα χρόνια, την επιθυμία της σύνδεσής μας με την οικογένεια, και την αναζήτηση των ριζών της οικογένειας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για να έχετε μια πιο κοντινή επαφή με το σπίτι και την μητέρα, για ν’ απολαύσετε παλιά μουσική και τραγούδια, για να επανασυνδεθείτε με άτομα του παρελθόντος, για να παρακολουθήσετε αισθηματικές ταινίες, για να κάνετε ένα θαλασσινό ρομαντικό ταξίδι ή για ν’ απολαύσετε ένα παραδοσιακό σπιτικό φαγητό. 

 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου