Σάββατο 5 Μαρτίου 2022

ΤΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 07 έως 13 Μαρτίου 2022 από τον Δρ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΕΥ

 

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

07 έως 13 Μαρτίου 2022

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

ΚΡΙΟΣ

Ο καιρός αυτός εγγυάται επιτυχίες. Νέες προοπτικές για πρόοδο στα επαγγελματικά, ή για κάποιον ιδανικό στόχο. Ένας γρήγορος ρυθμός κινήσεων των άλλων θα σας κάνει να αισθανθείτε διανοητικά ανήσυχοι και ανυπόμονοι, θέλοντας να τρέξετε μπροστά από τα γεγονότα και να τα προλάβετε πρώτοι. Στον αισθηματικό τομέα τα πράγματα τείνουν να διορθωθούν, δείξτε τον καλύτερο σας εαυτό στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι απαιτήσεις σας αυτές τις μέρες θα γίνονται μεγαλύτερες και οι αντιθέσεις κυριαρχούν στην ζωή σας. Οι ερωτικές και σεξουαλικές  σας επιθυμίες θα γίνονται εντονότερες και τώρα θα αποκαλύψετε κρυφές ερωτικές πτυχές. Αυτό το διάστημα είναι κατάλληλο για να ζητήσετε βοήθεια από φίλους σας. Πλανητικές όψεις εφιστούν την προσοχή σας σε ότι έχει να κάνει με κρυφές σας υποθέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι ημέρες αυτές είναι κατάλληλες για κοινωνικές συγκεντρώσεις και  για θέματα ομορφιάς. Ακόμα και για το ξεκίνημα μιας νέας ερωτικής σχέσης - ευνοούνται όσοι είναι χωρίς δεσμό -, αντίθετα δεν ευνοούνται όσοι έχουν κάποιον δεσμό σε εξέλιξη ή κάποιον χρόνιο δεσμό. Προσοχή στα οικονομικά σας, γιατί αλόγιστες δαπάνες θα δημιουργήσουν οικονομικά ανοίγματα που θα σας προβληματίσουν στο μέλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι ημέρες αυτές τονίζουν περισσότερο την εσωτερικότητά σας και κάποια τάση φυγής. Αυτόν τον καιρό θα θελήσετε να αποφύγετε τον πολύ κόσμο και τις μεγάλες παρέες και οι προτιμήσεις σας θα εστιασθούν στον δικό σας κόσμο που μπορεί να έχει να κάνει και με το παρελθόν. Συμβουλή μου γι’ αυτό το διάστημα είναι να δώσετε περισσότερη έμφαση στο μέλλον σας και μικρότερη στην αναδρομή του παρελθόντος.

ΛΕΩΝ

Οι σεξουαλικές και επιθετικές ενέργειές σας ενεργοποιούνται, και θα παίρνετε εσείς την πρωτοβουλία. Προσέξτε όμως τις τρικλοποδιές από τρίτους, ιδίως αν στο παρελθόν αυτοί είχαν εντοπίσει την επιθετική συμπεριφορά σας. Αυτές τις ημέρες, θα έχετε μια μαχητική και ενεργητική διάθεση και θα προσπαθείτε να εξουδετερώνετε τα αρνητικά σας αισθήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι τραυματικές  εμπειρίες του παρελθόντος, θα πρέπει να σας προβληματίσουν και να σας αποτρέψουν από το να κάνετε τα ίδια τα λάθη. Αυτό το διάστημα αυτό θα νιώσετε την ανάγκη να κάνετε κάτι βεβιασμένο σε επίπεδο των ερωτικών σας θεμάτων που θα το μετανιώσετε στην συνέχεια. Αφήστε τα πράγματα να βαδίσουν με αργούς και σταθερούς ρυθμούς. Στον τομέα της υγείας, οι πλανήτες  σας θέλουν προσεκτικούς.

ΖΥΓΟΣ

Πάλι δύο θέματα στην μέση. Τι θα γίνει τέλος πάντων με σας μπλέκεστε σε δύο ή περισσότερα πράγματα ταυτοχρόνως. Αυτή την  εποχή όμως τα πράγματα αυτά μπορεί να συμβαίνουν και στον ερωτικό τομέα, συγκρατηθείτε. Διαλέξτε μεταξύ των ευκαιριών που παρουσιάζονται αυτόν τον καιρό, κάτι που αξίζει και διατηρήστε το. Ο Έρωτας χτυπάει την πόρτα σας, ανοίχτε του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πολλές είναι οι εκκρεμότητες που έχετε από το παρελθόν, με γνωστούς, φίλους και συγγενείς λύστε τες με την αγάπη που αρμόζει αυτές τις ημέρες. Τώρα σας δίνετε η ευκαιρία  να δείτε το παρελθόν σας αντικειμενικά. Άσκοπες ενέργειες δεν σας ευνοούν. Το νευρικό σας σύστημα χρειάζεται αποφόρτιση. Η μεγάλη απόκρυψη κάποιων εσωτερικών σας καταστάσεων και από τον ίδιο σας τον εαυτό,  δεν σας προσφέρει τίποτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε θέματα καθημερινότητας,  φερθείτε λογικά και ψύχραιμα. Στον προσωπικό σας τον τομέα ίσως εμφανιστούν κάποιες ευκαιρίες. Καθυστερημένες υποθέσεις σας, θα μπορέσετε να τις τακτοποιήσετε τώρα με μεγαλύτερη ευκολία. Αποφύγετε ζήλιες και αντιπαραθέσεις. Στον τομέα της υγείας, αποφύγετε την ένταση και την ανησυχία, διότι η αδιαθεσία καραδοκεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στο διάστημα αυτό μπορεί να έρθουν κάποιες απογοητεύσεις  στον χώρο της εργασίας σας και να επιδράσουν αρνητικά πάνω σας και στην αποδοτικότητά σας. Στον ερωτικό σας τομέα φανείτε πιο τρυφεροί και λειτουργήστε περισσότερο με το συναίσθημα παρά με το μυαλό. Την εβδομάδα αυτή η υγεία σας χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα και προσοχή σε σχέση με τα κρυολογήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Συναισθήματά και σκέψεις μπορούν να σας οδηγήσουν σε κάποια εσωστρέφεια, με αποτέλεσμα να δείχνετε απόμακροι σ’ εκείνους που κινούνται στο δικό σας περιβάλλον. Συμβουλή μου είναι να βλέπετε τα πράγματα αντικειμενικά και παράλληλα και να μιλάτε ανοιχτά προκειμένου να ξεκαθαρίζετε τις καταστάσεις

ΙΧΘΥΕΣ

Τα οικονομικά σας όσο και τα συναισθηματικά σας θα πάρουν μία άλλη διάσταση. Η  τάση σας να δώσετε αυθόρμητα αυτόν τον καιρό, θα σας δυσκολέψει αργότερα. Η περίοδος είναι κατάλληλη για ανταλλαγή σκέψεων, κατά την οποία εσείς μεν θα περάσετε τις ιδέες σας στους άλλους, αλλά και από τις ιδέες των άλλων θα επωφεληθείτε αρκετά.

 ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ

ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

07 έως 13 Μαρτίου 2022

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

 

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2022 ώρα: 08:30

ΕΡΜΗΣ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με την ΛΙΛΙΘ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΕΡΜΗΣ 25°42’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ   &  ΛΙΛΙΘ 25°42’ των ΔΙΔΥΜΩΝ

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:13 Φεβρουαρίου  έως:17 Φεβρουαρίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 14 Ιουνίου  έως: 18 Ιουνίου

Τα άτομα θα πρέπει να αφήσουν το ένστικτο να καθοδηγεί το μυαλό τους μαθαίνοντάς του να λειτουργεί, με άλλους,, μη άκαμπτους τρόπους.

 

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2022 ώρα: 08:37

ΣΕΛΗΝΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 11°46’ του ΤΑΥΡΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Δευτέρα 7 Μαρτίου 2022 ώρα: 07:27 έως ώρας: 09:17

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:29 Απριλίου  έως:3 Μαΐου

Ξαφνικά και αναπάντεχα στη ζωή του ατόμου εμφανίζονται νέα άτομα και αποκτά καινούργια ενδιαφέροντα που κάνουν τη ζωή του πιο περιπετειώδη και συναρπαστική.

 

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2022 ώρα: 14:11

ΕΡΜΗΣ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟ ΔΕΣΜΟ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΕΡΜΗΣ 26°03’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ   &  ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΔΕΣΜΟΣ 26°03’ του ΤΑΥΡΟΥ (R)

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:13 Φεβρουαρίου  έως:17 Φεβρουαρίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 14 Μαΐου  έως: 18 Μαΐου

Θα έχετε την τάση να είστε κάπως τεμπέληδες και άνετοι. Θα διαχειρίζεστε τις προκλήσεις της ζωής με τη βοήθεια της αναλυτικής και λογικής σκέψης σας. Προσπαθήστε να μην παίρνετε αποφάσεις με βάση το τώρα και το μοντέρνο. Τα αδέρφια σας μπορεί να έχουν βοηθήσει στη διαμόρφωση του τρόπου επικοινωνίας σας αυτόν τον καιρό.

 

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2022 ώρα: 15:49

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 15°27’ του ΤΑΥΡΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Δευτέρα 7 Μαρτίου 2022 ώρα: 14:39 έως ώρας: 16:29

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:3 Μαΐου  έως:7 Μαΐου

Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.

 

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2022 ώρα: 19:02

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΗΛΙΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 17°06’ του ΤΑΥΡΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Δευτέρα 7 Μαρτίου 2022 ώρα: 17:52 έως ώρας: 19:42

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:5 Μαΐου  έως:9 Μαΐου

Κάποια πρόταση θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα, γιατί με λίγη προσπάθεια θα βοηθήσει το άτομο να γίνει περισσότερο δημοφιλές στον τομέα του.

 

Δευτέρα 7 Μαρτίου 2022 ώρα: 23:55

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΚΡΟΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 19°34’ του ΤΑΥΡΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Δευτέρα 7 Μαρτίου 2022 ώρα: 22:45 έως Τρίτη 8 Μαρτίου 2022 ώρα: 00:35

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:7 Μαΐου  έως:11 Μαΐου

Τα προβλήματα, το άγχος και η ανασφάλεια εξαντλούν το άτομο που δέχεται αυτή την όψη και προκαλούν υπερκόπωση. Για να μπορέσει το άτομο να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες, πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά και να κάνει υπομονή. Είναι δε απαραίτητο να καταλάβει, ότι πρέπει να τα καταφέρει μόνο του χωρίς τη βοήθεια των άλλων. Η διέλευση αυτή είναι πολύ άσχημη για νέα ξεκινήματα και για επενδύσεις.

 

Τρίτη 8 Μαρτίου 2022 ώρα: 06:02

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 22°40’ του ΤΑΥΡΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τρίτη 8 Μαρτίου 2022 ώρα: 04:52 έως ώρας: 06:42

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:11 Μαΐου  έως:15 Μαΐου

Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.

 

Τρίτη 8 Μαρτίου ώρα: 16:04

ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ

Σελήνη Κενή Πορείας από τις 27°42' του ΤΑΥΡΟΥ μέχρι τις 00°00' των ΔΙΔΥΜΩΝ

Το χρονικό διάστημα που διαρκεί είναι από: Τρίτη 8 Μαρτίου ώρα: 16:04 έως: Τρίτη 8 Μαρτίου ώρα: 20:40

Κατά τη διάρκεια της «Κενής Σεληνιακής Πορείας» δεν ευνοήστε στο να σχεδιάζετε, μελλοντικά σχέδιά σας, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Στο να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί αυτά ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Στο να κάνετε νέες γνωριμίες. Στο να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Στο να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Τέλος στο να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Αντίθετα ευνοήστε για   ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού, εργασίες ρουτίνας, για διασκέδαση, στο να κάνετε την αρχή κόβοντας βλαβερές συνήθειες, όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Ιδανικό είναι αυτό το διάστημα, για να καθαρίσετε τον χώρο σας, το σπίτι σας, το κατάστημά ή το γραφείο σας.

 

Τρίτη 8 Μαρτίου 2022 ώρα: 16:04

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΕΡΜΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 27°42’ του ΤΑΥΡΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τρίτη 8 Μαρτίου 2022 ώρα: 14:54 έως ώρας: 16:44

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:16 Μαΐου  έως:20 Μαΐου

Κακή διέλευση για να πάρετε αποφάσεις και να προγραμματίσετε το χρόνο σας. Τα άτομα που σας περιβάλλουν δεν σας δείχνουν κατανόηση, με την επίδραση αυτής της όψης, και το μεγαλύτερο δυστύχημα είναι ότι δεν μπορείτε να δείξετε ούτε εσείς.

 

Τρίτη 8 Μαρτίου 2022 ώρα: 16:34

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 27°57’ του ΤΑΥΡΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τρίτη 8 Μαρτίου 2022 ώρα: 15:24 έως ώρας: 17:14

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:16 Μαΐου  έως:20 Μαΐου

Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.

 

Τρίτη 8 Μαρτίου 2022 ώρα: 20:40

Είσοδος ΣΕΛΗΝΗΣ στους ΔΙΔΥΜΟΥΣ

Η ΣΕΛΗΝΗ θα παραμείνει στους ΔΙΔΥΜΟΥΣ  μέχρι Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022 ώρα: 09:24

Η Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων του μεταβλητού αυτού αέρινου ζωδίου. τονίζει την επικοινωνία όλων των ειδών, την ομιλία, την ευγλωττία, την κίνηση, αλλά και την νευρικότητα και την ανησυχία.  Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για να επικοινωνήσουμε με αδέλφια, με κοντινούς συγγενείς, με φίλους και γνωστούς, να πάμε ένα κοντινό ταξίδι, να προβάλουμε τις ιδέες μας, να συζητήσουμε για σοβαρά ή και για λιγότερο σοβαρά θέματα, για να κουτσομπολέψουμε, για να στείλουμε e-mail, για να τηλεφωνήσουμε ή για να ασχοληθούμε με το διαδίκτυο. Στο ίδιο χρονικό διάστημα θα πρέπει να προσέξουμε, μήπως από παρόρμηση, παρανοήσουμε την λεκτική σημασία αυτών που θ’ ακούσουμε.

 

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022 ώρα: 00:40

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΑΡΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 02°00’ των ΔΙΔΥΜΩΝ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τρίτη 8 Μαρτίου 2022 ώρα: 23:30 έως Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022 ώρα: 01:20

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:20 Μαΐου  έως:24 Μαΐου

Η διάθεση είναι καλή και το άτομο έχει την τάση να μοιραστεί τα συναισθήματά του με τους άλλους. Με την επίδραση αυτής της διέλευσης, πολλές φορές, λύνονται τα προβλήματα τα οποία είχαν προκύψει σε ένα ζευγάρι. Η δημιουργικότητα και η δράση συναντώνται σ’ αυτήν την αρμονική διέλευση. Το άτομο έχει την «έμπνευση» και την ευκαιρία να κάνει ακριβώς αυτό που θέλει, χωρίς να ενοχλεί κανέναν, και χωρίς να δρα γρήγορα και παρορμητικά.

 

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022 ώρα: 01:27

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 02°23’ των ΔΙΔΥΜΩΝ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022 ώρα: 00:17 έως ώρας: 02:07

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:21 Μαΐου  έως:25 Μαΐου

Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.

 

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022 ώρα: 03:33

Είσοδος ΕΡΜΗ στους ΙΧΘΥΕΣ.

Ο ΕΡΜΗΣ θα παραμείνει στους ΙΧΘΥΕΣ. μέχρι Κυριακή 27 Μαρτίου 2022 ώρα: 09:44

Συζητάμε κυρίως για θέματα του παρελθόντος ή για πνευματικά ζητήματα και μας αγγίζουν συναισθηματικά τα προβλήματα των άλλων, με αποτέλεσμα να βρίσκουμε τις σωστές λέξεις για να ανακουφίσουμε τον πόνο των άλλων. Μπορεί επίσης να πούμε ψέματα ή ασάφειες καθώς έχουμε σύγχυση μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας.

 

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022 ώρα: 05:06

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 16°04’ των ΔΙΔΥΜΩΝ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022 ώρα: 03:56 έως ώρας: 05:46

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:4 Ιουνίου  έως:8 Ιουνίου

Οι υπερβολές και οι καταχρήσεις προκαλούν την τάση για τεμπελιά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές εκκρεμότητες. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση δεν μπορεί να αξιολογήσει σωστά τις δυνάμεις του και μπλέκεται σε υποθέσεις στις οποίες δεν μπορεί να ανταποκριθεί.

 

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022 ώρα: 12:45

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΗΛΙΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 19°50’ των ΔΙΔΥΜΩΝ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022 ώρα: 11:35 έως ώρας: 13:25

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:8 Ιουνίου  έως:12 Ιουνίου

Η διάθεση του ατόμου είναι άσχημη, δε θέλει να βρίσκεται με πολύ κόσμο και νιώθει πολύ κουρασμένο. Με τέτοια διέλευση, το άτομο πρέπει να φροντίζει να ξεκουράζεται και να μη φορτώνει ιδιαίτερα το πρόγραμμά του.

 

Πέμπτη 10 Μαρτίου ώρα: 12:47

ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ

Σελήνη Κενή Πορείας από τις 19°51' των ΔΙΔΥΜΩΝ μέχρι τις 00°00' του ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Το χρονικό διάστημα που διαρκεί είναι από: Πέμπτη 10 Μαρτίου ώρα: 12:47 έως: Παρασκευή 11 Μαρτίου ώρα: 09:25

Κατά τη διάρκεια της «Κενής Σεληνιακής Πορείας» δεν ευνοήστε στο να σχεδιάζετε, μελλοντικά σχέδιά σας, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Στο να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί αυτά ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Στο να κάνετε νέες γνωριμίες. Στο να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Στο να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Τέλος στο να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Αντίθετα ευνοήστε για   ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού, εργασίες ρουτίνας, για διασκέδαση, στο να κάνετε την αρχή κόβοντας βλαβερές συνήθειες, όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Ιδανικό είναι αυτό το διάστημα, για να καθαρίσετε τον χώρο σας, το σπίτι σας, το κατάστημά ή το γραφείο σας.

 

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022 ώρα: 12:47

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΚΡΟΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 19°51’ των ΔΙΔΥΜΩΝ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022 ώρα: 11:37 έως ώρας: 13:27

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:8 Ιουνίου  έως:12 Ιουνίου

Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.

 

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022 ώρα: 18:42

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 22°46’ των ΔΙΔΥΜΩΝ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022 ώρα: 17:32 έως ώρας: 19:22

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:11 Ιουνίου  έως:15 Ιουνίου

Η διάθεση του ατόμου είναι κυκλοθυμική και η αστάθεια χαρακτηρίζει τις πράξεις του και τα συναισθήματά του. Στο σπίτι δημιουργούνται ζημιές από αμέλεια, που προκαλούν έξοδα.

 

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022 ώρα: 09:25

Είσοδος ΣΕΛΗΝΗΣ στον ΚΑΡΚΙΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ θα παραμείνει στον ΚΑΡΚΙΝΟ  μέχρι Κυριακή 13 Μαρτίου 2022 ώρα: 21:31

Η Σελήνη στο συναισθηματικό ζώδιο του Καρκίνου του οποίου και είναι κυβερνήτης τονίζει την νοσταλγία για το παρελθόν και κυρίως για τα παιδικά μας τα χρόνια, την επιθυμία της σύνδεσής μας με την οικογένεια, και την αναζήτηση των ριζών της οικογένειας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για να έχετε μια πιο κοντινή επαφή με το σπίτι και την μητέρα, για ν’ απολαύσετε παλιά μουσική και τραγούδια, για να επανασυνδεθείτε με άτομα του παρελθόντος, για να παρακολουθήσετε αισθηματικές ταινίες, για να κάνετε ένα θαλασσινό ρομαντικό ταξίδι ή για ν’ απολαύσετε ένα παραδοσιακό σπιτικό φαγητό. 

 

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022 ώρα: 14:00

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΕΡΜΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 02°16’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022 ώρα: 12:50 έως ώρας: 14:40

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:21 Ιουνίου  έως:25 Ιουνίου

Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.

 

Σάββατο 12 Μαρτίου 2022 ώρα: 09:37

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 11°58’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Σάββατο 12 Μαρτίου 2022 ώρα: 08:27 έως ώρας: 10:17

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:1 Ιουλίου  έως:5 Ιουλίου

Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.

 

Σάββατο 12 Μαρτίου 2022 ώρα: 19:06

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 16°41’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Σάββατο 12 Μαρτίου 2022 ώρα: 17:56 έως ώρας: 19:46

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:6 Ιουλίου  έως:10 Ιουλίου

Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.

 

Κυριακή 13 Μαρτίου ώρα: 06:52

ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ

Σελήνη Κενή Πορείας από τις 22°35' του ΚΑΡΚΙΝΟΥ μέχρι τις 00°00' του ΛΕΟΝΤΑ

Το χρονικό διάστημα που διαρκεί είναι από: Κυριακή 13 Μαρτίου ώρα: 06:52 έως: Κυριακή 13 Μαρτίου ώρα: 21:32

Κατά τη διάρκεια της «Κενής Σεληνιακής Πορείας» δεν ευνοήστε στο να σχεδιάζετε, μελλοντικά σχέδιά σας, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Στο να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί αυτά ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Στο να κάνετε νέες γνωριμίες. Στο να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Στο να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Τέλος στο να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Αντίθετα ευνοήστε για   ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού, εργασίες ρουτίνας, για διασκέδαση, στο να κάνετε την αρχή κόβοντας βλαβερές συνήθειες, όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Ιδανικό είναι αυτό το διάστημα, για να καθαρίσετε τον χώρο σας, το σπίτι σας, το κατάστημά ή το γραφείο σας.

 

Κυριακή 13 Μαρτίου 2022 ώρα: 06:52

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΗΛΙΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 22°35’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Κυριακή 13 Μαρτίου 2022 ώρα: 05:42 έως ώρας: 07:32

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:12 Ιουλίου  έως:16 Ιουλίου

Είναι μια άριστη διέλευση, που δίνει ζωτικότητα και καλή διάθεση στο άτομο και το κάνει πολύ γοητευτικό. Ιδανική διέλευση για διεκπεραιώσεις εκκρεμοτήτων που αφορούν σε επαγγελματικά θέματα. Επίσης, για όσους κάνουν επαγγέλματα που θέλουν δημοσιότητα, είναι ιδανική διέλευση για να παρουσιαστούν στο κοινό.

 

Κυριακή 13 Μαρτίου 2022 ώρα: 07:24

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 22°51’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Κυριακή 13 Μαρτίου 2022 ώρα: 06:14 έως ώρας: 08:04

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:12 Ιουλίου  έως:16 Ιουλίου

Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.

 

Κυριακή 13 Μαρτίου 2022 ώρα: 13:42

ΗΛΙΟΣ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΗΛΙΟΣ 22°52’ των ΙΧΘΥΩΝ   &  ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ 22°52’ των ΙΧΘΥΩΝ

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:12 Μαρτίου  έως:16 Μαρτίου

Αυτή η διέλευση δείχνει ότι η ημέρα αυτή θα είναι κάπως παράξενη. Το άτομο δεν θα μπορεί να ξεκαθαρίσει τι ακριβώς γίνεται γύρω του. Σε μία τέτοια περίοδο καλό θα ήταν να μην κάνετε καινούργια ξεκινήματα, γιατί θα χαρακτηρίζονται από αστάθεια. Η διέλευση αυτή προκαλεί στο άτομο τη διάθεση να ασχοληθεί με πράγματα που είναι αντιπροσωπευτικά της ιδεολογίας του. Αν αποφασίσει να προχωρήσει σε κάτι τέτοιο, η κατάσταση θα εξελιχθεί ομαλά. Στην αντίθετη περίπτωση θα δημιουργούνται προβλήματα.

 

Κυριακή 13 Μαρτίου 2022 ώρα: 17:43

ΣΕΛΗΝΗ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 28°04’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Κυριακή 13 Μαρτίου 2022 ώρα: 16:33 έως ώρας: 18:23

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:18 Ιουλίου  έως:22 Ιουλίου

Κάποιος κύκλος στη ζωή του ατόμου κλείνει οριστικά. Το άτομο δεν είναι έτοιμο να δεχτεί κάτι τέτοιο και οι ανασφάλειές του βγαίνουν στην επιφάνεια. Ταυτίζει το τέλος της κατάστασης με το τέλος της ζωή του-πολλές φορές-γιατί ο πόνος που νιώθει είναι δυσβάσταχτος. Ωστόσο τελικά, μέσα από αυτή την πολύ σκληρή περίοδο, ανακαλύπτει τις δυνάμεις του και την ικανότητά του να επιβιώνει και να αλλάζει ριζικά τη ζωή του, χρησιμοποιώντας την πείρα του παρελθόντος για τη μελλοντική του εξέλιξη και ευτυχία. Με μια τέτοια διέλευση, η καλύτερη αντίδραση είναι να ξεκινήσετε κάποια ψυχανάλυση, ώστε να βοηθηθείτε από την αρχή και να εντοπίσετε τις δυνάμεις σας, χωρίς να νιώσετε τον πόνο της μοναξιάς, που φέρνει συνήθως ο Πλούτωνας.

 

Κυριακή 13 Μαρτίου 2022 ώρα: 21:32

Είσοδος ΣΕΛΗΝΗΣ στον ΛΕΟΝΤΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ θα παραμείνει στον ΛΕΟΝΤΑ  μέχρι Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022 ώρα: 06:58

Η Σελήνη στο φλογερό πύρινο ζώδιο του Λέοντα τονίζει την υπέρμετρη υπερηφάνεια και τον εγωκεντρικό χαρακτήρα του ατόμου, παράλληλα όμως μας βοηθάει για να ερωτευτούμε, για να βγάλουμε από μέσα μας την παιδική μας φύση και μαζί μ’ αυτή και την ξενοιασιά και την ανεμελιά και μας δημιουργεί την ανάγκη μας για ψυχαγωγία, διασκέδαση και αυτοπροβολή. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για διασκέδαση, χορό, ξεφάντωμα, για να οργανώσετε μια κοινωνική συγκέντρωση ή για να πάτε σε κάποιο πάρτι, για να φλερτάρετε ή και για να ερωτευτείτε.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου