Κυριακή 13 Μαρτίου 2022

ΤΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 14 έως 20 Μαρτίου 2022 από τον Δρ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΕΥ

 


ΤΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

14 έως 20 Μαρτίου 2022

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

 

ΚΡΙΟΣ

Την περίοδο αυτή θα νιώθετε κάποια τάση φυγής από την πραγματικότητα. Οι στόχοι σας θα τροποποιούνται με αποτέλεσμα να βλέπετε από άλλη οπτική γωνία την ζωή. Πολλοί από σας θα ανατρέχετε στο παρελθόν για να αξιολογήσετε το παρόν. Οι γύρω σας θα μπερδεύονται και δεν θα καταλαβαίνουν το τι ακριβώς θέλετε. Η τωρινή σας τακτική όμως, θα λειτουργήσει για σας ανανεωτικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Τις μέρες αυτές θα τις περάσετε ευχάριστα βάζοντας νέους μελλοντικούς στόχους. Παράλληλα θα αναζητάτε την συντροφιά και την βοήθεια των φίλων σας. Τα θέματα που σας απασχολούν θα βρουν λύση με μικρές σας προσπάθειες.  Ερωτικά ξεκινήματα ευνοούνται εφ’ όσον το συντροφικό σας προσκήνιο είναι άδειο. Ξεφύγετε από την καθημερινότητα με μικρές φθινοπωρινές αποδράσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το μυαλό σας θα δουλεύει θετικά και επεκτατικά προς όλες τις κατευθύνσεις. Η συμπεριφορά σας και η σκέψη σας θα γίνονται περισσότερο ρεαλιστικές και οι σχέσεις σας με αδέρφια και συγγενείς καλύτερες. Παρ' όλο του ότι αυτή την εβδομάδα ευνοούνται ιδιαίτερα τα ερωτικά, το ενδιαφέρον σας τώρα θα στραφεί στη σταθερότητα των οικονομικών σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τώρα θα επιδιώκετε την ανεξαρτησία και την επίδειξη της δύναμής σας. Εξ αιτίας αυτού μπορεί να προκύψουν συγκεχυμένες  καταστάσεις, με αρκετό άγχος και στρες, με αποτέλεσμα να εμφανιστούν προβλήματα έντασης, που έχουν να κάνουν με κατάπτωση και νευρικότητα. Ζήστε την καθημερινότητα με τα μικρά ή τα μεγάλα της προβλήματα. Χαλαρώστε και ηρεμήστε.

ΛΕΩΝ

Τώρα μπορεί να σας προκύψει κάποια έντονη ερωτική περιπέτεια θετική ή αρνητική. Στο διάστημα αυτό οι προβληματικές σχέσεις θα έχουν την τάση να διαλυθούν με συνεπίκουρες τις εντάσεις. Γι’ αυτό θα πρέπει ν’ αποφύγετε την καταπίεση του συντρόφου σας. Οι σχέσεις σας με τα παιδιά σας, τώρα μπορεί να αλλάξουν. Ξεπεράστε δύσκολες καταστάσεις κάνοντας λογικές σκέψεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τώρα, οι δραστηριότητές σας αυξάνονται και δεν θα κουράζεστε από την σκληρή δουλειά. Είναι μια εποχή που μπορείτε να δημιουργήσετε  αγωνιστείτε. Αυτές τις μέρες , μπορεί να συγκρουστείτε με άτομα που εναντιώνονται στη θέλησή σας. Όλο αυτό το διάστημα θα πρέπει να προστατέψετε την υγεία σας και να προσέχετε τα ατυχήματα.

ΖΥΓΟΣ

Αν δεν κρατήσετε τον λόγο σας απέναντι σε κάποια άτομα, πολύ πιθανόν να τα βρείτε αργότερα δύσκολα. Το τοπίο στα καθημερινά σας θέματα αρχίζει να ξεκαθαρίζει και αυτό θα σας ανακουφίσει, από τα προβλήματα που έχετε. Θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές, τόσο στον αισθηματικό, όσο και στον επαγγελματικό σας τομέα. Θα αποδείξετε ακόμη για μια φορά την αξία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Από το αντίθετο φύλλο σας θα σας ελκύουν άτομα με ορμητικό χαρακτήρα και τολμηρή συμπεριφορά .Μπορεί να έχετε κάποια καινούρια γνωριμία, να νιώσετε έλξη από ένα άγνωστο πρόσωπο, αλλά οι γνωριμίες αυτές εγγυώνται ελάχιστα μια μόνιμη σχέση. Δείξτε ιδιαίτερη φροντίδα για τη συμπεριφορά σας αυτές τις μέρες, επειδή πολύ εύκολα θα σας χαρακτηρίσουν απόμακρο άτομο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Άτομο που θαυμάζατε από καιρό, πιθανόν τώρα να βρίσκεται πολύ κοντά σας, φροντίστε να το κερδίσετε. Από τις ενέργειές σας εξαρτώνται πολλά. Πιθανές όμως αυτή την εβδομάδα είναι και οι παρεξηγήσεις  με κοντινά σας πρόσωπα. Φροντίστε να τις αποφύγετε. Μειώστε το πείσμα και τις αμετάθετες θέσεις σας, που όχι μόνο δεν σας εξυπηρετούν άλλα αντίθετα μόνο ζημιά σας προκαλούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτές τις μέρες θα έχετε μια τάση υπεραισιοδοξίας με αποτέλεσμα και να αγνοείτε τις παγίδες. Θα έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και τα σχέδια σας θα γίνονται με υποκειμενικά κριτήρια. Ανεβασμένη θα είναι και η  ερωτική σας διάθεση κάτι που θα ανανεώνει την σχέση σας και σας φέρνει πιο κοντά με το αγαπημένο σας πρόσωπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή είναι η κατάλληλη εποχή για διακοπές για έρωτα και ξεκούραση. Έτσι, μπορεί να υπάρξουν κάποιες γνωριμίες σε κάποιο ταξίδι ή με άτομα τα οποία κινούνται ή ζουν σε παραλίες. Ακόμα οι μέρες είναι κατάλληλες για γυμναστική και άσκηση που θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από περιττά κιλά.

ΙΧΘΥΕΣ

Αυτή την εβδομάδα θ’ αναζητάτε απολαύσεις με αποτέλεσμα να μην ικανοποιείστε με τίποτα. Οι αντιδράσεις σας θα είναι άμεσες και έντονες με αποτέλεσμα να έχετε την τάση να δημιουργείτε  παρεξηγήσεις και συγκρούσεις. Ένα αίσθημα αυθορμητισμού εξ άλλου στα συναισθηματικά σας μπορεί να δημιουργήσει αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που προσδοκάτε.


ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ

ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

14 έως 20 Μαρτίου 2022

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ


Δευτέρα 14 Μαρτίου 2022 ώρα: 09:17

ΣΕΛΗΝΗ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΑΡΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 06°00’ του ΛΕΟΝΤΑ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Δευτέρα 14 Μαρτίου 2022 ώρα: 08:07 έως ώρας: 09:57

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:26 Ιουλίου  έως:30 Ιουλίου

Το πιο πιθανό αποτέλεσμα αυτής της διέλευσης είναι ο καβγάς με ένα ή περισσότερα άτομα. Μόνο ο καλός έλεγχος των νεύρων θα μπορούσε να φέρει αποτελέσματα.

 

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2022 ώρα: 11:59

ΣΕΛΗΝΗ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 07°24’ του ΛΕΟΝΤΑ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Δευτέρα 14 Μαρτίου 2022 ώρα: 10:49 έως ώρας: 12:39

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:28 Ιουλίου  έως:1 Αυγούστου

Η έλλειψη κατανόησης και το συναισθηματικό «μπέρδεμα» είναι οι βασικές αιτίες που οδηγούν σε λανθασμένες ενέργειες σε κοινωνικά θέματα, αλλά και σε κακούς χειρισμούς οικογενειακών προβλημάτων. Η διέλευση αυτή δημιουργεί την τάση για ασύστολες σπατάλες και για μανία καταναλωτισμού.

 

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2022 ώρα: 21:01

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 12°04’ του ΛΕΟΝΤΑ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Δευτέρα 14 Μαρτίου 2022 ώρα: 19:51 έως ώρας: 21:41

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:2 Αυγούστου  έως:6 Αυγούστου

Το άτομο με την επίδραση αυτής της διέλευσης έχει την τάση να κάνει ριζοσπαστικές αλλαγές, αλλά ταυτόχρονα φοβάται γιατί πρέπει να χάσει όλα αυτά που μέχρι τώρα είχε δημιουργήσει και ήταν προϊόντα μιας πιο συντηρητικής αντιμετώπισης που είχε στη ζωή του.

 

Τρίτη 15 Μαρτίου ώρα: 12:55

ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ

Σελήνη Κενή Πορείας από τις 20°23' του ΛΕΟΝΤΑ μέχρι τις 00°00' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ

Το χρονικό διάστημα που διαρκεί είναι από: Τρίτη 15 Μαρτίου ώρα: 12:55 έως: Τρίτη 16 Μαρτίου ώρα: 06:59

Κατά τη διάρκεια της «Κενής Σεληνιακής Πορείας» δεν ευνοήστε στο να σχεδιάζετε, μελλοντικά σχέδιά σας, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Στο να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί αυτά ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Στο να κάνετε νέες γνωριμίες. Στο να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Στο να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Τέλος στο να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Αντίθετα ευνοήστε για   ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού, εργασίες ρουτίνας, για διασκέδαση, στο να κάνετε την αρχή κόβοντας βλαβερές συνήθειες, όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Ιδανικό είναι αυτό το διάστημα, για να καθαρίσετε τον χώρο σας, το σπίτι σας, το κατάστημά ή το γραφείο σας.

 

Τρίτη 15 Μαρτίου 2022 ώρα: 12:55

ΣΕΛΗΝΗ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΚΡΟΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 20°23’ του ΛΕΟΝΤΑ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τρίτη 15 Μαρτίου 2022 ώρα: 11:45 έως ώρας: 13:35

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:10 Αυγούστου  έως:14 Αυγούστου

Τα προβλήματα, το άγχος και η ανασφάλεια εξαντλούν το άτομο που δέχεται αυτή την όψη και προκαλούν υπερκόπωση. Για να μπορέσει το άτομο να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες, πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά και να κάνει υπομονή. Είναι δε απαραίτητο να καταλάβει, ότι πρέπει να τα καταφέρει μόνο του χωρίς τη βοήθεια των άλλων. Η διέλευση αυτή είναι πολύ άσχημη για νέα ξεκινήματα και για επενδύσεις.

 

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022 ώρα: 06:59

Είσοδος ΣΕΛΗΝΗΣ στην ΠΑΡΘΕΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ θα παραμείνει στην ΠΑΡΘΕΝΟ  μέχρι Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022 ώρα: 13:25

Η Σελήνη στο συντηρητικό γήινο ζώδιο της Παρθένου τονίζει την καθημερινότητά μας, την προσφορά μας προς τους άλλους, την ανάγκη διευθέτησης των υποχρεώσεών μας, την ενασχόλησή μας με την υγεία μας, αλλά παράλληλα μας δίνει μια διάθεση για να κουτσομπολέψουμε και για να κριτικάρουμε τους γύρω μας. Το χρονικό αυτό διάστημα μας βοηθάει για ν’ αναθεωρήσουμε τις διατροφικές μας συνήθειες με στόχο την βελτίωσης της υγείας μας, για να οργανώσουμε το νοικοκυριό μας και απαλλαγούμε από άχρηστα πράγματα, για να αρχίσουμε μια δίαιτα ή για να μπούμε σε ένα νέο πρόγραμμα γυμναστικής, για να διευθετήσουμε καθυστερημένες υποχρεώσεις μας.

 

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022 ώρα: 07:23

ΗΛΙΟΣ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟ ΔΕΣΜΟ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΗΛΙΟΣ 25°36’ των ΙΧΘΥΩΝ   &  ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΔΕΣΜΟΣ 25°36’ του ΤΑΥΡΟΥ (R)

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:14 Μαρτίου  έως:18 Μαρτίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 14 Μαΐου  έως: 18 Μαΐου

Με αυτή την όψη, υπάρχει μια σύγκρουση μεταξύ του εγώ σας και της της ψυχής σας. Το εγώ σας δεν θέλει να θυσιαστεί για την ανάπτυξη της ψυχής. Αντίθετα, θέλει ευχαρίστηση ή στιγμιαία επιτυχία, οπότε όταν προσπαθείτε να κάνετε μακροπρόθεσμη ανάπτυξη ψυχής, το εγώ σας ενεργοποιείται. Με το τετράγωνο αυτό, είναι σημαντικό να κάνετε τον εγωισμό σας να οπισθοχωρεί όσο θ’ αναπτύσσετε την ψυχή σας.

 

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022 ώρα: 04:07

ΣΕΛΗΝΗ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΕΡΜΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 11°28’ της ΠΑΡΘΕΝΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022 ώρα: 02:57 έως ώρας: 04:47

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:1 Σεπτεμβρίου  έως:5 Σεπτεμβρίου

Κακή διέλευση για να πάρετε αποφάσεις και να προγραμματίσετε το χρόνο σας. Τα άτομα που σας περιβάλλουν δεν σας δείχνουν κατανόηση, με την επίδραση αυτής της όψης, και το μεγαλύτερο δυστύχημα είναι ότι δεν μπορείτε να δείξετε ούτε εσείς.

 

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022 ώρα: 05:24

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 12°10’ της ΠΑΡΘΕΝΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022 ώρα: 04:14 έως ώρας: 06:04

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:2 Σεπτεμβρίου  έως:6 Σεπτεμβρίου

Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.

 

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022 ώρα: 13:11

ΗΛΙΟΣ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με την ΛΙΛΙΘ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΗΛΙΟΣ 26°50’ των ΙΧΘΥΩΝ   &  ΛΙΛΙΘ 26°50’ των ΔΙΔΥΜΩΝ

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:16 Μαρτίου  έως:20 Μαρτίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 15 Ιουνίου  έως: 19 Ιουνίου

Οι ρομαντικοί, με αυτή την όψη, χωρίς να το καταλαβαίνουν οδηγούνται σε λάθος δρόμους και στην συνέχεια απογοητεύονται, όταν εκείνα που θεωρούν ιδανικά τους, γίνονται  παραμύθια και εφιάλτες.

 

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022 ώρα: 14:13

ΕΡΜΗΣ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΕΡΜΗΣ 12°11’ των ΙΧΘΥΩΝ   &  ΟΥΡΑΝΟΣ 12°11’ του ΤΑΥΡΟΥ

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:1 Μαρτίου  έως:5 Μαρτίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 30 Απριλίου  έως: 4 Μαΐου

Ξαφνικά και αναπάντεχα προβλήματα δημιουργούνται, που υποχρεώνουν το άτομο που δέχεται τη διέλευση να αλλάξει σχέδια και να αναθεωρήσει τις αποφάσεις του παρελθόντος. Όμως, αν πάρει βιαστικές αποφάσεις μπορεί να δημιουργηθούν ακόμη χειρότερα προβλήματα. Το άτομο δυσκολεύεται να επικοινωνήσει με τους άλλους γιατί έχει πολλά νεύρα και δεν μπορεί να τα ελέγξει με αποτέλεσμα να είναι επιθετικό και εριστικό. Αν έχετε μία τέτοια διέλευση πρέπει να προσπαθήσετε να ελέγξετε τα νεύρα σας, γιατί οι άλλοι δεν σας φταίνε σε τίποτα. Πρέπει να σκέφτεστε ότι περνάτε μια περίοδο άγχους και έντασης και έχετε ανάγκη από τη βοήθεια των άλλων. Αν τους φέρεστε με επιθετικότητα, θα βγείτε χαμένοι γιατί θα σας εγκαταλείψουν και θα φταίτε.

 

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022 ώρα: 15:43

ΣΕΛΗΝΗ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΔΙΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 17°52’ της ΠΑΡΘΕΝΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022 ώρα: 14:33 έως ώρας: 16:23

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:8 Σεπτεμβρίου  έως:12 Σεπτεμβρίου

Οι υπερβολές και οι καταχρήσεις προκαλούν την τάση για τεμπελιά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές εκκρεμότητες. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση δεν μπορεί να αξιολογήσει σωστά τις δυνάμεις του και μπλέκεται σε υποθέσεις στις οποίες δεν μπορεί να ανταποκριθεί.

 

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022 ώρα: 01:01

ΣΕΛΗΝΗ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 23°02’ της ΠΑΡΘΕΝΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022 ώρα: 23:51 έως Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022 ώρα: 01:41

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:13 Σεπτεμβρίου  έως:17 Σεπτεμβρίου

Η διάθεση του ατόμου είναι κυκλοθυμική και η αστάθεια χαρακτηρίζει τις πράξεις του και τα συναισθήματά του. Στο σπίτι δημιουργούνται προβλήματα, κυρίως στα υδραυλικά, που προκαλούν έξοδα και φασαρίες.

 

Παρασκευή 18 Μαρτίου ώρα: 09:17

ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ

Σελήνη Κενή Πορείας από τις 27°40' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ μέχρι τις 00°00' του ΖΥΓΟΥ

Το χρονικό διάστημα που διαρκεί είναι από: Παρασκευή 18 Μαρτίου ώρα: 09:17 έως: Παρασκευή 18 Μαρτίου ώρα: 13:26

Κατά τη διάρκεια της «Κενής Σεληνιακής Πορείας» δεν ευνοήστε στο να σχεδιάζετε, μελλοντικά σχέδιά σας, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Στο να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί αυτά ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Στο να κάνετε νέες γνωριμίες. Στο να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Στο να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Τέλος στο να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Αντίθετα ευνοήστε για   ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού, εργασίες ρουτίνας, για διασκέδαση, στο να κάνετε την αρχή κόβοντας βλαβερές συνήθειες, όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Ιδανικό είναι αυτό το διάστημα, για να καθαρίσετε τον χώρο σας, το σπίτι σας, το κατάστημά ή το γραφείο σας.

 

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022 ώρα: 09:17

Πανσέληνος του Σκουληκιού

ΣΕΛΗΝΗ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΗΛΙΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 27°40’ της ΠΑΡΘΕΝΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022 ώρα: 08:07 έως ώρας: 09:57

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:18 Σεπτεμβρίου  έως:22 Σεπτεμβρίου

Το αίσθημα ασφάλειας σας σχετίζεται τώρα με την τάξη και τη σαφήνεια, ακόμη και στα συναισθήματα. Μπορεί να έχετε την ανάγκη να οργανώσετε τα πάντα χαοτικά και αποδιοργανωτικά. Προσπαθήστε να είστε πιο ανεκτικοί και αποδεχτείτε ατέλειες της ζωής. Είναι καλύτερα να εμπιστευόμαστε τη ζωή και να την αφήνουμε να λειτουργεί με τον δικό της τρόπο, δεν πρέπει όλα να είναι σύμφωνα με τις προσδοκίες μας.

 

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022 ώρα: 10:10

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 28°10’ της ΠΑΡΘΕΝΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022 ώρα: 09:00 έως ώρας: 10:50

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:18 Σεπτεμβρίου  έως:22 Σεπτεμβρίου

Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.

 

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022 ώρα: 13:26

Είσοδος ΣΕΛΗΝΗΣ στον ΖΥΓΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ θα παραμείνει στον ΖΥΓΟ  μέχρι Κυριακή 20 Μαρτίου 2022 ώρα: 17:44

Η Σελήνη στο συντροφικό και αρμονικό αέρινο ζώδιο του Ζυγού δημιουργεί την τάση μιας ρομαντικής και  συντροφικής ατμόσφαιρας. Τονίζει την τάση της διαμεσολάβησης για συμφιλίωση σε κάποια διαμάχη, για την αγορά ρούχων και καλλυντικών. Το χρονικό αυτό διάστημα έχουμε την τάση να είμαστε συνεργάσιμοι, διπλωματικοί, κοινωνικοί και ρομαντικοί.  Βοηθάει τις αποφάσεις για σύναψη γάμων, για νέες επαγγελματικές συνεργασίες, για την επίλυση των διαφορών που υπάρχουν σε συναδελφικό ή σε συντροφικό επίπεδο.

 

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022 ώρα: 18:24

ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΧΕΙΡΩΝΑ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΑΦΡΟΔΙΤΗ 11°30’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ   &  ΧΕΙΡΩΝΑΣ 11°30’ του ΚΡΙΟΥ

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:30 Ιανουαρίου  έως:3 Φεβρουαρίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 29 Μαρτίου  έως: 2 Απριλίου

Με αυτή την όψη μπορεί εύκολα να προσβληθείτε και να πληγωθείτε. Προβλήματα μπορεί να προκύψουν επειδή δεν μπορείτε να επικοινωνήσετε με τρόπο που να εναρμονίζεται με τους άλλους.

 

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022 ώρα: 21:37

ΗΛΙΟΣ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΗΛΙΟΣ 28°10’ των ΙΧΘΥΩΝ   &  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ 28°10’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:17 Μαρτίου  έως:21 Μαρτίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 16 Ιανουαρίου  έως: 20 Ιανουαρίου

Η περίοδος μ’ αυτή τη διέλευση θα είναι κακή, γιατί κάποια άτομα θα φερθούν πολύ άσχημα και θα θελήσουν να σας εκμεταλλευτούν.

 

Σάββατο 19 Μαρτίου 2022 ώρα: 06:28

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΑΡΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 09°40’ του ΖΥΓΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Σάββατο 19 Μαρτίου 2022 ώρα: 05:18 έως ώρας: 07:08

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:30 Σεπτεμβρίου  έως:4 Οκτωβρίου

Η διάθεση είναι καλή και το άτομο έχει την τάση να μοιραστεί τα συναισθήματά του με τους άλλους. Με την επίδραση αυτής της διέλευσης, πολλές φορές, λύνονται τα προβλήματα τα οποία είχαν προκύψει σε ένα ζευγάρι. Η δημιουργικότητα και η δράση συναντώνται σ’ αυτήν την αρμονική διέλευση. Το άτομο έχει την «έμπνευση» και την ευκαιρία να κάνει ακριβώς αυτό που θέλει, χωρίς να ενοχλεί κανέναν, και χωρίς να δρα γρήγορα και παρορμητικά.

 

Σάββατο 19 Μαρτίου 2022 ώρα: 07:05

ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε 1½ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με την ΛΙΛΙΘ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΑΦΡΟΔΙΤΗ 12°01’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ   &  ΛΙΛΙΘ 27°01’ των ΔΙΔΥΜΩΝ

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:30 Ιανουαρίου  έως:3 Φεβρουαρίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 15 Ιουνίου  έως: 19 Ιουνίου

Οι καλές όψεις μεταξύ Αφροδίτης και Λίλιθ δημιουργούν την ανάγκη σε ένα άτομο να μάθει περισσότερα για τις σχέσεις και την προοπτική τους, για τις αξίες, τους οικονομικούς πόρους και τα χρήματα και για να εμπιστεύεται το ένστικτό του.

 

Σάββατο 19 Μαρτίου 2022 ώρα: 10:52

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 12°11’ του ΖΥΓΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Σάββατο 19 Μαρτίου 2022 ώρα: 09:42 έως ώρας: 11:32

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:3 Οκτωβρίου  έως:7 Οκτωβρίου

Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.

 

Σάββατο 19 Μαρτίου 2022 ώρα: 13:16

ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΑΦΡΟΔΙΤΗ 12°16’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ   &  ΟΥΡΑΝΟΣ 12°17’ του ΤΑΥΡΟΥ

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:30 Ιανουαρίου  έως:3 Φεβρουαρίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 30 Απριλίου  έως: 4 Μαΐου

Άριστη διέλευση για να μετατρέψει την αισθηματική ζωή σε παράδεισο, αφού το άτομο έχει τις ευκαιρίες να βελτιώσει τη σχέση του ή να δημιουργήσει μια καινούργια. Η κοινωνική του ζωή γίνεται συναρπαστική καθώς δημιουργεί νέες φιλίες που του ανοίγουν καινούργιους ορίζοντες.

 

Κυριακή 20 Μαρτίου ώρα: 01:58

ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ

Σελήνη Κενή Πορείας από τις 20°52' του ΖΥΓΟΥ μέχρι τις 00°00' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ

Το χρονικό διάστημα που διαρκεί είναι από: Κυριακή 20 Μαρτίου ώρα: 01:58 έως: Κυριακή 20 Μαρτίου ώρα: 17:45

Κατά τη διάρκεια της «Κενής Σεληνιακής Πορείας» δεν ευνοήστε στο να σχεδιάζετε, μελλοντικά σχέδιά σας, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Στο να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί αυτά ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Στο να κάνετε νέες γνωριμίες. Στο να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Στο να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Τέλος στο να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Αντίθετα ευνοήστε για   ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού, εργασίες ρουτίνας, για διασκέδαση, στο να κάνετε την αρχή κόβοντας βλαβερές συνήθειες, όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Ιδανικό είναι αυτό το διάστημα, για να καθαρίσετε τον χώρο σας, το σπίτι σας, το κατάστημά ή το γραφείο σας.

 

Κυριακή 20 Μαρτίου 2022 ώρα: 01:58

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΚΡΟΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 20°52’ του ΖΥΓΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Κυριακή 20 Μαρτίου 2022 ώρα: 00:48 έως ώρας: 02:38

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:11 Οκτωβρίου  έως:15 Οκτωβρίου

Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.

 

Κυριακή 20 Μαρτίου 2022 ώρα: 14:39

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 28°12’ του ΖΥΓΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Κυριακή 20 Μαρτίου 2022 ώρα: 13:29 έως ώρας: 15:19

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:19 Οκτωβρίου  έως:23 Οκτωβρίου

Κάποιος κύκλος στη ζωή του ατόμου κλείνει οριστικά. Το άτομο δεν είναι έτοιμο να δεχτεί κάτι τέτοιο και οι ανασφάλειές του βγαίνουν στην επιφάνεια. Ταυτίζει το τέλος της κατάστασης με το τέλος της ζωή του-πολλές φορές-γιατί ο πόνος που νιώθει είναι δυσβάσταχτος. Ωστόσο τελικά, μέσα από αυτή την πολύ σκληρή περίοδο, ανακαλύπτει τις δυνάμεις του και την ικανότητά του να επιβιώνει και να αλλάζει ριζικά τη ζωή του, χρησιμοποιώντας την πείρα του παρελθόντος για τη μελλοντική του εξέλιξη και ευτυχία. Με μια τέτοια διέλευση, η καλύτερη αντίδραση είναι να ξεκινήσετε κάποια ψυχανάλυση, ώστε να βοηθηθείτε από την αρχή και να εντοπίσετε τις δυνάμεις σας, χωρίς να νιώσετε τον πόνο της μοναξιάς, που φέρνει συνήθως ο Πλούτωνας.

 

Κυριακή 20 Μαρτίου 2022 ώρα: 17:34

Είσοδος ΗΛΙΟΥ στον ΚΡΙΟ.

Ο ΗΛΙΟΣ θα παραμείνει στον ΚΡΙΟ. μέχρι Τετάρτη 20 Απριλίου 2022 ώρα: 05:24

Τονισμένη αυτοπεποίθηση και διάθεση για να ξεκινήσει το άτομο κάτι καινούργιο. Αυτή η κατάσταση είναι πιθανό να υποκινείται όχι απλώς από τις δικές του διαθέσεις, αλλά και από πραγματικές ευκαιρίες που θα συναντά και από ευοίωνες προϋποθέσεις που θα αναζωπυρώσουν την αισιοδοξία και την πίστη στις δυνατότητές του. Χρειάζεται προσοχή στο πώς θα συγκεράσει τις δικές του επιθυμίες με τις επιθυμίες των άλλων

 

Κυριακή 20 Μαρτίου 2022 ώρα: 17:45

Είσοδος ΣΕΛΗΝΗΣ στον ΣΚΟΡΠΙΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ θα παραμείνει στον ΣΚΟΡΠΙΟ  μέχρι Τρίτη 22 Μαρτίου 2022 ώρα: 20:58

Η Σελήνη στο σεξουαλικό και παθιασμένο ερωτικά ζώδιο του Σκορπιού δίνει στις σχέσεις  επίπεδο πιο βαθύ και συναισθηματικό. Παράλληλα μας κάνει πιο αποφασιστικούς και πιο ουσιαστικούς στη διερεύνηση του εαυτού μας. Κατά το διάστημα αυτό ψάχνουμε για ν’ ανακαλύψουμε τον βαθύτερο εαυτό μας εξετάζοντας τους φόβους μας και τις αιτίες που δημιουργούν αυτούς τους φόβους.  Συνήθως ασχολούμαστε με τράπεζες, δανεισμούς, αλλά και με το σεξ που εξουσιάζεται από τον Σκορπιό και τον 8ο οίκο που τον αντιπροσωπεύει. 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου