Κυριακή 10 Απριλίου 2022

ΤΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 11 έως 17 Απριλίου 2022 από τον Δρ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΕΥ

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

11 έως 17 Απριλίου 2022

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

ΚΡΙΟΣ

Αν έχετε αυτό τον καιρό να συναντηθείτε με κάποια άτομα με τα οποία επιδιώκετε επανασύνδεση ή με κάποιους ανταγωνιστές συναντηθείτε τώρα, γιατί υπάρχουν υποσχέσεις επιτυχίας. Καιρός να επωφεληθείτε να αναπτύξετε τα σχέδια σας σε συνεργάτες και προϊσταμένους, γιατί αν δεν εντυπωσιαστούν τώρα, στο μέλλον δεν θα σας ακούσουν ποτέ.  Τώρα θα φανείτε στο περιβάλλον σας πιο υπεύθυνοι. Θα διαθέτετε άφθονη υπομονή, για να ξεπεράσετε τις δυσκολίες.  

ΤΑΥΡΟΣ

Απολαύστε την καθημερινότητα, χωρίς να σκέπτεστε προβλήματα του παρελθόντος ή των προηγουμένων ημερών. Κάνετε πράγματα που σας ανανεώνουν και γεμίσετε με αυτά ευχάριστα τον χρόνο σας. Οι ημέρες αυτές προσφέρονται για να γεμίσετε τις άδειες μπαταρίες της ζωής σας. Πολλές είναι οι εκκρεμότητες που έχετε αφήσει στο παρελθόν, διεκπεραιώστε τες τώρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυξάνονται οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις σας αλλά και οι δυνατότητές σας για επαγγελματικά θέματα, σ’ αυτό το διάστημα. Ακόμα τώρα θα πρέπει να ενδιαφερθείτε για την σωματική και την ψυχική σας υγεία ή για μια ισορροπημένη δίαιτα. Στον ερωτικό σας τομέα εξωτερικεύστε  τα συναισθήματά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτές τις μέρες θα μπορείτε εύκολα να ξεκαθαρίσετε , δυσκολίες, φραγμούς και επίμαχα σημεία που σας κρατούσαν δεσμώτες του παρελθόντος σας. Βρείτε μια λύση αρκετά ρεαλιστική και γρήγορη που δεν θα επηρεάσει το μέλλον σας. Όλα δείχνουν ότι από τα μέσα της εβδομάδας, θα πάρετε πρωτοβουλίες για τον εργασιακό σας χώρο και για το σπίτι σας. Οι σωστές κινήσεις επικοινωνίας θα προωθήσουν τα αισθηματικά σας σχέδιά.

ΛΕΩΝ

Αυτή είναι καλή περίοδος  για χαλάρωση, για αναψυχή, για αναζωογόνηση και για έρωτα. Το θάρρος και η αισιοδοξία θα επικρατούν τώρα, και θα είστε σε θέση να δώσετε μια καλύτερη προοπτική στη ζωή σας. Οι ημέρες είναι κατάλληλες  για  να προσεγγίσετε κάποιους,  που είναι σε θέση να σας ωφελήσουν. Αποφύγετε την νευρική οδήγηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή την εβδομάδα θα αναγκαστείτε ν’ αναθεωρήσετε το παρελθόν σας γιατί η σημερινή πραγματικότητα είναι διαφορετική από τις συνθήκες του παρελθόντος. Κάποια  επιθυμία  σας για να δημιουργήσετε κάτι καινούργιο πάνω σε συναισθηματικές ή οικονομικές βάσεις έχει μεγάλες πιθανότητες να πετύχει. Μην αναβάλετε ότι έχετε να κάνετε για την επόμενη εβδομάδα.

ΖΥΓΟΣ

Αυτή την περίοδο το πείσμα θα είναι κυρίαρχο τόσο στην καθημερινή όσο και στην ερωτική σας ζωή. Τώρα όμως είναι και η πιο κατάλληλη εποχή να αναθεωρήσετε το παρελθόν και ν' αποβάλλετε κάθε τι το άχρηστο και το τυραννικό. Νέες προοπτικές ανοίγονται στον επαγγελματικό σας τομέα που θα σας δώσουν  νέα ενδιαφέροντα. Αξιοποιήστε άμεσα νέες ευκαιρίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτό το διάστημα το μυαλό σας θα δουλεύει με γρήγορους ρυθμούς αλλά και σπασμωδικά με αποτέλεσμα να ασχοληθείτε με πολλές και διαφορετικές δραστηριότητες τις οποίες όμως δεν θα μπορέσετε να διεκπεραιώσετε, όπως πρέπει. Το  πείσμα και η ισχυρογνωμοσύνη σας παράλληλα θα είναι πολύ τονισμένα. Γι’ αυτό χαμηλώστε τους αδιάλλακτους τόνους σας και συμβιβασθείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτόν τον καιρό, θα βρίσκεστε σε αναζήτηση απολαύσεων.  Οι επιθυμίες σας, θα έχουν σαν χαρακτηριστικό τους το ανικανοποίητο. Θα αντιδράτε έντονα και ίσως αυτό γίνει αιτία  για κάποιους εκνευρισμούς. Ένα αίσθημα αυθορμητισμού εξ άλλου στα συναισθηματικά σας, μπορεί να σας αυξήσει υπερβολικά τις υποχρεώσεις σας, σε σημείο τέτοιο, που να δυσκολευτείτε να ανταποκριθείτε σ’ αυτές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν είναι καιρός για να πιέσετε τον εαυτό σας  να λύσει εδώ και τώρα προβλήματα που έχουν προκύψει με το άτομο που σας ενδιαφέρει, διατηρήστε χαμηλούς τόνους αλλά με τάση αισιοδοξίας. Αναπτύξετε  τις  κοινωνικές  σας σχέσεις και γίνετε πιο φιλικοί με  τους άλλους. Φροντίστε να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες του παρελθόντος.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι καιρός τώρα να αναθεωρήσετε τη στάση σας, και να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα για πρόοδο και εξέλιξη. Τώρα θα έχετε τη διάθεση να μείνετε πιο πολύ στο σπίτι, να ασχοληθείτε μ’ αυτό ή να περάσετε περισσότερες ώρες σε οικογενειακή ατμόσφαιρα.  Οι σχέσεις σας με τους δικούς σας  γίνονται πιο στενές και μπορείτε να ελπίζετε στη συμπαράσταση τους.

ΙΧΘΥΕΣ

Ένταση στη ζωή σας προβλέπεται αυτήν την εβδομάδα, ακόμα και  συγκρούσεις  μεταξύ  των απαιτήσεων  της  δουλειάς  και  των  προσωπικών  σας  αναγκών. Συναισθηματικές και άλλες  εμπλοκές  που δεν είχατε ή που δεν έχετε ξεδιαλύνει, βγαίνουν στο προσκήνιο, απαιτώντας από μέρους σας συμβιβασμούς. Κάποια πονηρή πλευρά του χαρακτήρα σας ίσως βγει προς τα έξω και  μπερδέψει περισσότερο τα πράγματα. Περιορίστε την.

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ

ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

11 έως 17 Απριλίου 2022

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

 

Δευτέρα 11 Απριλίου 2022 ώρα: 05:10

Είσοδος ΕΡΜΗ στον ΤΑΥΡΟ.

Ο ΕΡΜΗΣ θα παραμείνει στον ΤΑΥΡΟ. μέχρι Σάββατο 30 Απριλίου 2022 ώρα: 01:23

Δύσκολα εκφράζουμε τη γνώμη μας και σκεφτόμαστε την πρακτικότητα ενός ζητήματος, πριν μιλήσουμε και εκφέρουμε την άποψή μας. Επίσης, δεν απαντάμε αμέσως σε ερωτήματα που μας τίθενται, αλλά εκφέρουμε πρακτικές και λογικές συμβουλές. Το αρνητικό είναι ότι στις συζητήσεις μας υπάρχει πείσμα και άρνηση να δούμε την αλήθεια και εμμένουμε στη δική μας άποψη.

 

Δευτέρα 11 Απριλίου 2022 ώρα: 09:25

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 13°25’ του ΛΕΟΝΤΑ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Δευτέρα 11 Απριλίου 2022 ώρα: 08:15 έως ώρας: 10:05

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:3 Αυγούστου  έως:7 Αυγούστου

Το άτομο με την επίδραση αυτής της διέλευσης έχει την τάση να κάνει ριζοσπαστικές αλλαγές, αλλά ταυτόχρονα φοβάται γιατί πρέπει να χάσει όλα αυτά που μέχρι τώρα είχε δημιουργήσει και ήταν προϊόντα μιας πιο συντηρητικής αντιμετώπισης που είχε στη ζωή του.

 

Τρίτη 12 Απριλίου 2022 ώρα: 02:00

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΗΛΙΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 22°01’ του ΛΕΟΝΤΑ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τρίτη 12 Απριλίου 2022 ώρα: 00:50 έως ώρας: 02:40

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:12 Αυγούστου  έως:16 Αυγούστου

Είναι μια άριστη διέλευση, που δίνει ζωτικότητα και καλή διάθεση στο άτομο και το κάνει πολύ γοητευτικό. Ιδανική διέλευση για διεκπεραιώσεις εκκρεμοτήτων που αφορούν σε επαγγελματικά θέματα. Επίσης, για όσους κάνουν επαγγέλματα που θέλουν δημοσιότητα, είναι ιδανική διέλευση για να παρουσιαστούν στο κοινό.

 

Τρίτη 12 Απριλίου 2022 ώρα: 03:49

ΣΕΛΗΝΗ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΚΡΟΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 22°59’ του ΛΕΟΝΤΑ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τρίτη 12 Απριλίου 2022 ώρα: 02:39 έως ώρας: 04:29

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:13 Αυγούστου  έως:17 Αυγούστου

Τα προβλήματα, το άγχος και η ανασφάλεια εξαντλούν το άτομο που δέχεται αυτή την όψη και προκαλούν υπερκόπωση. Για να μπορέσει το άτομο να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες, πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά και να κάνει υπομονή. Είναι δε απαραίτητο να καταλάβει, ότι πρέπει να τα καταφέρει μόνο του χωρίς τη βοήθεια των άλλων. Η διέλευση αυτή είναι πολύ άσχημη για νέα ξεκινήματα και για επενδύσεις.

 

Τρίτη 12 Απριλίου ώρα: 13:16

ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ

Σελήνη Κενή Πορείας από τις 27°57' του ΛΕΟΝΤΑ μέχρι τις 00°00' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ

Το χρονικό διάστημα που διαρκεί είναι από: Τρίτη 12 Απριλίου ώρα: 13:16 έως: Τρίτη 12 Απριλίου ώρα: 17:08

Κατά τη διάρκεια της «Κενής Σεληνιακής Πορείας» δεν ευνοήστε στο να σχεδιάζετε, μελλοντικά σχέδιά σας, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Στο να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί αυτά ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Στο να κάνετε νέες γνωριμίες. Στο να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Στο να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Τέλος στο να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Αντίθετα ευνοήστε για   ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού, εργασίες ρουτίνας, για διασκέδαση, στο να κάνετε την αρχή κόβοντας βλαβερές συνήθειες, όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Ιδανικό είναι αυτό το διάστημα, για να καθαρίσετε τον χώρο σας, το σπίτι σας, το κατάστημά ή το γραφείο σας.

 

Τρίτη 12 Απριλίου 2022 ώρα: 13:16

ΣΕΛΗΝΗ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΑΡΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 27°57’ του ΛΕΟΝΤΑ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τρίτη 12 Απριλίου 2022 ώρα: 12:06 έως ώρας: 13:56

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:18 Αυγούστου  έως:22 Αυγούστου

Το πιο πιθανό αποτέλεσμα αυτής της διέλευσης είναι ο καβγάς με ένα ή περισσότερα άτομα. Μόνο ο καλός έλεγχος των νεύρων θα μπορούσε να φέρει αποτελέσματα.

 

Τρίτη 12 Απριλίου 2022 ώρα: 17:08

Είσοδος ΣΕΛΗΝΗΣ στην ΠΑΡΘΕΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ θα παραμείνει στην ΠΑΡΘΕΝΟ  μέχρι Πέμπτη 14 Απριλίου 2022 ώρα: 23:45

Η Σελήνη στο συντηρητικό γήινο ζώδιο της Παρθένου τονίζει την καθημερινότητά μας, την προσφορά μας προς τους άλλους, την ανάγκη διευθέτησης των υποχρεώσεών μας, την ενασχόλησή μας με την υγεία μας, αλλά παράλληλα μας δίνει μια διάθεση για να κουτσομπολέψουμε και για να κριτικάρουμε τους γύρω μας. Το χρονικό αυτό διάστημα μας βοηθάει για ν’ αναθεωρήσουμε τις διατροφικές μας συνήθειες με στόχο την βελτίωσης της υγείας μας, για να οργανώσουμε το νοικοκυριό μας και απαλλαγούμε από άχρηστα πράγματα, για να αρχίσουμε μια δίαιτα ή για να μπούμε σε ένα νέο πρόγραμμα γυμναστικής, για να διευθετήσουμε καθυστερημένες υποχρεώσεις μας.

 

Τρίτη 12 Απριλίου 2022 ώρα: 17:42

ΔΙΑΣ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΔΙΑΣ 23°58’ των ΙΧΘΥΩΝ   &  ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ 23°58’ των ΙΧΘΥΩΝ

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:13 Μαρτίου  έως:17 Μαρτίου

Η διάθεση για πιο εκλεπτυσμένες πνευματικές αναζητήσεις γίνεται πιο έντονη. Η φαντασία, ο ιδεαλισμός και η καλοσυνάτη διάθεσή σας μπορούν να φέρουν δημοτικότητα και κύρος. Ακόμη, καλή τύχη μπορεί να αναμένεται σε οικονομικά εγχειρήματα που κατευθύνονται από τη διαίσθηση. Γενικά, υπάρχει αισιοδοξία, γενναιοδωρία, αναγνώριση και πλεονεκτήματα χωρίς μεγάλη προσπάθεια.

 

Τρίτη 12 Απριλίου 2022 ώρα: 23:54

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΕΡΜΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 03°37’ της ΠΑΡΘΕΝΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τρίτη 12 Απριλίου 2022 ώρα: 22:44 έως Τετάρτη 13 Απριλίου 2022 ώρα: 00:34

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:24 Αυγούστου  έως:28 Αυγούστου

Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.

 

Τετάρτη 13 Απριλίου 2022 ώρα: 03:14

ΗΛΙΟΣ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΚΡΟΝΟ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΗΛΙΟΣ 23°03’ του ΚΡΙΟΥ   &  ΚΡΟΝΟΣ 23°03’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:10 Απριλίου  έως:14 Απριλίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 10 Φεβρουαρίου  έως: 14 Φεβρουαρίου

Η κούραση και η αναβλητικότητα είναι τα κυρίαρχα στοιχεία της διέλευσης. Το άτομο καταβάλλει πολύ κόπο για το τίποτα. Όταν υπάρχει αυτή η διέλευση στο χάρτη, θα ήταν προτιμότερο να αποφεύγατε επαφές με ανωτέρους ή άτομα ισχύος. Τα νέα ξεκινήματα και οι αγοραπωλησίες ακινήτων δεν πετυχαίνουν. Τα προβλήματα, το άγχος και η ανασφάλεια εξαντλούν το άτομο που δέχεται αυτή την όψη και προκαλούν υπερκόπωση. Για να μπορέσει το άτομο να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες, θα πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά και να κάνει υπομονή.

 

Τετάρτη 13 Απριλίου 2022 ώρα: 08:21

ΔΙΑΣ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟ ΔΕΣΜΟ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΔΙΑΣ 24°07’ των ΙΧΘΥΩΝ   &  ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΔΕΣΜΟΣ 24°07’ του ΤΑΥΡΟΥ (R)

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:13 Μαρτίου  έως:17 Μαρτίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 12 Μαΐου  έως: 16 Μαΐου

Αυτή η όψη μεγεθύνει την αίσθηση του σκοπού σας. Νιώθεις ότι έχεις πολλά πράγματα να πετύχεις και ο Δίας εδώ σου δίνει την ενέργεια να το κάνεις. Στην αρχή της ζωής σας, δεν το συνειδητοποιείτε αμέσως, αλλά καθώς μεγαλώνετε, η επιρροή του Δία σε σύνοδο με τον βόρειο κόμβο γίνεται πιο ορατή στη ζωή σας.

 

Τετάρτη 13 Απριλίου 2022 ώρα: 08:27

ΣΕΛΗΝΗ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 08°13’ της ΠΑΡΘΕΝΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τετάρτη 13 Απριλίου 2022 ώρα: 07:17 έως ώρας: 09:07

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:29 Αυγούστου  έως:2 Σεπτεμβρίου

Η έλλειψη κατανόησης και το συναισθηματικό «μπέρδεμα» είναι οι βασικές αιτίες που οδηγούν σε λανθασμένες ενέργειες σε κοινωνικά θέματα, αλλά και σε κακούς χειρισμούς οικογενειακών προβλημάτων. Η διέλευση αυτή δημιουργεί την τάση για ασύστολες σπατάλες και για μανία καταναλωτισμού.

 

Τετάρτη 13 Απριλίου 2022 ώρα: 18:15

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 13°33’ της ΠΑΡΘΕΝΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τετάρτη 13 Απριλίου 2022 ώρα: 17:05 έως ώρας: 18:55

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:3 Σεπτεμβρίου  έως:7 Σεπτεμβρίου

Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.

 

Πέμπτη 14 Απριλίου 2022 ώρα: 13:10

ΣΕΛΗΝΗ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 24°02’ της ΠΑΡΘΕΝΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Πέμπτη 14 Απριλίου 2022 ώρα: 12:00 έως ώρας: 13:50

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:14 Σεπτεμβρίου  έως:18 Σεπτεμβρίου

Η διάθεση του ατόμου είναι κυκλοθυμική και η αστάθεια χαρακτηρίζει τις πράξεις του και τα συναισθήματά του. Στο σπίτι δημιουργούνται προβλήματα, κυρίως στα υδραυλικά, που προκαλούν έξοδα και φασαρίες.

 

Πέμπτη 14 Απριλίου ώρα: 13:48

ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ

Σελήνη Κενή Πορείας από τις 24°23' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ μέχρι τις 00°00' του ΖΥΓΟΥ

Το χρονικό διάστημα που διαρκεί είναι από: Πέμπτη 14 Απριλίου ώρα: 13:48 έως: Πέμπτη 14 Απριλίου ώρα: 23:46

Κατά τη διάρκεια της «Κενής Σεληνιακής Πορείας» δεν ευνοήστε στο να σχεδιάζετε, μελλοντικά σχέδιά σας, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Στο να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί αυτά ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Στο να κάνετε νέες γνωριμίες. Στο να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Στο να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Τέλος στο να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Αντίθετα ευνοήστε για   ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού, εργασίες ρουτίνας, για διασκέδαση, στο να κάνετε την αρχή κόβοντας βλαβερές συνήθειες, όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Ιδανικό είναι αυτό το διάστημα, για να καθαρίσετε τον χώρο σας, το σπίτι σας, το κατάστημά ή το γραφείο σας.

 

Πέμπτη 14 Απριλίου 2022 ώρα: 13:48

ΣΕΛΗΝΗ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΔΙΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 24°23’ της ΠΑΡΘΕΝΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Πέμπτη 14 Απριλίου 2022 ώρα: 12:38 έως ώρας: 14:28

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:14 Σεπτεμβρίου  έως:18 Σεπτεμβρίου

Οι υπερβολές και οι καταχρήσεις προκαλούν την τάση για τεμπελιά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές εκκρεμότητες. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση δεν μπορεί να αξιολογήσει σωστά τις δυνάμεις του και μπλέκεται σε υποθέσεις στις οποίες δεν μπορεί να ανταποκριθεί.

 

Πέμπτη 14 Απριλίου 2022 ώρα: 16:47

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟ ΔΕΣΜΟ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ 24°02’ των ΙΧΘΥΩΝ   &  ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΔΕΣΜΟΣ 24°02’ του ΤΑΥΡΟΥ (R)

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:13 Μαρτίου  έως:17 Μαρτίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 12 Μαΐου  έως: 16 Μαΐου

Με τον εξάγωνο Ποσειδώνα και ανερχόμενου Σεληνιακού Δεσμού, οι ευφάνταστες ικανότητες παίρνουν ώθηση. Ενθαρρύνεστε να γίνετε πιο ευαίσθητοι και διαισθητικοί. Μπορείτε να γίνετε οραματιστής και να ευημερήσετε μέσα από δραστηριότητες που συνδέονται με τον Ποσειδώνα. Κατέχει μια έλξη για τον κινηματογράφο, τον κινηματογράφο, τις τέχνες, τη φωτογραφία ή τη ζωγραφική πορτρέτων. Ο σχεδιασμός, η διακόσμηση και ο χορός είναι άλλα αξιοθέατα. Η ποίηση και η γραφή μπορούν επίσης να προσφέρουν ευνοϊκούς δρόμους.

 

Πέμπτη 14 Απριλίου 2022 ώρα: 21:11

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 28°32’ της ΠΑΡΘΕΝΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Πέμπτη 14 Απριλίου 2022 ώρα: 20:01 έως ώρας: 21:51

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:19 Σεπτεμβρίου  έως:23 Σεπτεμβρίου

Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.

 

Πέμπτη 14 Απριλίου 2022 ώρα: 23:46

Είσοδος ΣΕΛΗΝΗΣ στον ΖΥΓΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ θα παραμείνει στον ΖΥΓΟ  μέχρι Κυριακή 17 Απριλίου 2022 ώρα: 03:22

Η Σελήνη στο συντροφικό και αρμονικό αέρινο ζώδιο του Ζυγού δημιουργεί την τάση μιας ρομαντικής και  συντροφικής ατμόσφαιρας. Τονίζει την τάση της διαμεσολάβησης για συμφιλίωση σε κάποια διαμάχη, για την αγορά ρούχων και καλλυντικών. Το χρονικό αυτό διάστημα έχουμε την τάση να είμαστε συνεργάσιμοι, διπλωματικοί, κοινωνικοί και ρομαντικοί.  Βοηθάει τις αποφάσεις για σύναψη γάμων, για νέες επαγγελματικές συνεργασίες, για την επίλυση των διαφορών που υπάρχουν σε συναδελφικό ή σε συντροφικό επίπεδο.

 

Παρασκευή 15 Απριλίου 2022 ώρα: 06:06

Είσοδος ΑΡΗ στους ΙΧΘΥΕΣ.

Ο ΑΡΗΣ θα παραμείνει στους ΙΧΘΥΕΣ. μέχρι Τετάρτη 25 Μαΐου 2022 ώρα: 02:17

Με αυτή την διέλευση, γινόμαστε λιγότερο ανταγωνιστικοί και δυναμικοί και ενστικτωδώς αποφεύγουμε οποιαδήποτε σύγκρουση καθώς αντιπαθούμε τον πόλεμο και τη βία. Έχουμε φόβο και δειλία επειδή αμφιβάλλουμε ότι θα κερδίσουμε τη μάχη. Αυτή τη χρονική περίοδο χρησιμοποιούμε έμμεσο και όχι ευθύ τρόπο για να πάρουμε ό, τι θέλουμε, αποφεύγοντας την άμεση αντιπαράθεση. Χρησιμοποιούμε συναισθηματική πίεση ακόμα και χειραγώγηση ή δόλια και πισώπλατα μαχαιρώματα για να υπερισχύσουμε. Στην καλύτερη περίπτωση, κάνουμε μεγάλες πράξεις καλοσύνης και προσωπικές θυσίες προς το συμφέρον της ειρήνης και της συμφιλίωσης, υποχωρώντας. Η ενέργειά μας δεν εκδηλώνεται άμεσα αλλά βρίσκεται σε συναισθηματικό και υποσυνείδητο επίπεδο, έτσι είναι μια χρονική περίοδος όπου δεν τίθενται πρακτικοί στόχοι ή σημαντικές φιλοδοξίες. Ασχολούμαστε με δραστηριότητες που μας παρέχουν μια διέξοδο από την εγκόσμια πραγματικότητα και ευνοούν τον εσωτερικό προβληματισμό.

 

Παρασκευή 15 Απριλίου 2022 ώρα: 06:54

ΑΡΗΣ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με την ΛΙΛΙΘ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΑΡΗΣ 0°01’ των ΙΧΘΥΩΝ   &  ΛΙΛΙΘ 0°01’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:17 Φεβρουαρίου  έως:21 Φεβρουαρίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 19 Ιουνίου  έως: 23 Ιουνίου

Το θετικό με αυτή την όψη είναι ότι σας δίνει σθένος και αποφασιστικότητα που σας βοηθούν να πετύχετε τους στόχους σας. Προσέξτε μη γίνετε υπερβολικά επιθετικοί. Η υγεία σας μπορεί να ξεκινά ως εύρωστη, αλλά υπάρχει μια τάση να ασκείτε υπερβολική πίεση στο σώμα, γεγονός που το αποδυναμώνει.

 

Σάββατο 16 Απριλίου 2022 ώρα: 16:06

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΚΡΟΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 23°20’ του ΖΥΓΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Σάββατο 16 Απριλίου 2022 ώρα: 14:56 έως ώρας: 16:46

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:14 Οκτωβρίου  έως:18 Οκτωβρίου

Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.

 

Σάββατο 16 Απριλίου ώρα: 21:54

ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ

Σελήνη Κενή Πορείας από τις 26°45' του ΖΥΓΟΥ μέχρι τις 00°00' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ

Το χρονικό διάστημα που διαρκεί είναι από: Σάββατο 16 Απριλίου ώρα: 21:54 έως: Κυριακή 17 Απριλίου ώρα: 03:23

Κατά τη διάρκεια της «Κενής Σεληνιακής Πορείας» δεν ευνοήστε στο να σχεδιάζετε, μελλοντικά σχέδιά σας, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Στο να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί αυτά ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Στο να κάνετε νέες γνωριμίες. Στο να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Στο να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Τέλος στο να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Αντίθετα ευνοήστε για   ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού, εργασίες ρουτίνας, για διασκέδαση, στο να κάνετε την αρχή κόβοντας βλαβερές συνήθειες, όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Ιδανικό είναι αυτό το διάστημα, για να καθαρίσετε τον χώρο σας, το σπίτι σας, το κατάστημά ή το γραφείο σας.

 

Σάββατο 16 Απριλίου 2022 ώρα: 21:54

Ροζ Πανσέληνος

ΣΕΛΗΝΗ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΗΛΙΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 26°45’ του ΖΥΓΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Σάββατο 16 Απριλίου 2022 ώρα: 20:44 έως ώρας: 22:34

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:17 Οκτωβρίου  έως:21 Οκτωβρίου

Μπορεί να έχετε μεγάλη ανάγκη για ισορροπία και αρμονία τώρα. Πιθανότατα επιθυμείτε να κρατήσετε τα πράγματα όμορφα, αντί να ξεσπάτε σε θεμελιώδη ερωτήματα για να μην διαταράξετε την ειρήνη. Πρέπει να μάθετε να μοιράζεστε τα καλά και τα κακά σας συναισθήματα. Μην φοβάστε να είστε αυτό που πραγματικά είστε, παρά το τι αναμένεται να είστε.

 

Κυριακή 17 Απριλίου 2022 ώρα: 00:56

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 28°33’ του ΖΥΓΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Σάββατο 16 Απριλίου 2022 ώρα: 23:46 έως Κυριακή 17 Απριλίου 2022 ώρα: 01:36

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:19 Οκτωβρίου  έως:23 Οκτωβρίου

Κάποιος κύκλος στη ζωή του ατόμου κλείνει οριστικά. Το άτομο δεν είναι έτοιμο να δεχτεί κάτι τέτοιο και οι ανασφάλειές του βγαίνουν στην επιφάνεια. Ταυτίζει το τέλος της κατάστασης με το τέλος της ζωή του-πολλές φορές-γιατί ο πόνος που νιώθει είναι δυσβάσταχτος. Ωστόσο τελικά, μέσα από αυτή την πολύ σκληρή περίοδο, ανακαλύπτει τις δυνάμεις του και την ικανότητά του να επιβιώνει και να αλλάζει ριζικά τη ζωή του, χρησιμοποιώντας την πείρα του παρελθόντος για τη μελλοντική του εξέλιξη και ευτυχία. Με μια τέτοια διέλευση, η καλύτερη αντίδραση είναι να ξεκινήσετε κάποια ψυχανάλυση, ώστε να βοηθηθείτε από την αρχή και να εντοπίσετε τις δυνάμεις σας, χωρίς να νιώσετε τον πόνο της μοναξιάς, που φέρνει συνήθως ο Πλούτωνας.

 

Κυριακή 17 Απριλίου 2022 ώρα: 03:23

Είσοδος ΣΕΛΗΝΗΣ στον ΣΚΟΡΠΙΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ θα παραμείνει στον ΣΚΟΡΠΙΟ  μέχρι Τρίτη 19 Απριλίου 2022 ώρα: 05:16

Η Σελήνη στο σεξουαλικό και παθιασμένο ερωτικά ζώδιο του Σκορπιού δίνει στις σχέσεις  επίπεδο πιο βαθύ και συναισθηματικό. Παράλληλα μας κάνει πιο αποφασιστικούς και πιο ουσιαστικούς στη διερεύνηση του εαυτού μας. Κατά το διάστημα αυτό ψάχνουμε για ν’ ανακαλύψουμε τον βαθύτερο εαυτό μας εξετάζοντας τους φόβους μας και τις αιτίες που δημιουργούν αυτούς τους φόβους.  Συνήθως ασχολούμαστε με τράπεζες, δανεισμούς, αλλά και με το σεξ που εξουσιάζεται από τον Σκορπιό και τον 8ο οίκο που τον αντιπροσωπεύει.

 

Κυριακή 17 Απριλίου 2022 ώρα: 05:54

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΑΡΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 01°30’ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Κυριακή 17 Απριλίου 2022 ώρα: 04:44 έως ώρας: 06:34

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 22 έως: 26 Οκτωβρίου

Η διάθεση είναι καλή και το άτομο έχει την τάση να μοιραστεί τα συναισθήματά του με τους άλλους. Με την επίδραση αυτής της διέλευσης, πολλές φορές, λύνονται τα προβλήματα τα οποία είχαν προκύψει σε ένα ζευγάρι. Η δημιουργικότητα και η δράση συναντώνται σ’ αυτήν την αρμονική διέλευση. Το άτομο έχει την «έμπνευση» και την ευκαιρία να κάνει ακριβώς αυτό που θέλει, χωρίς να ενοχλεί κανέναν, και χωρίς να δρα γρήγορα και παρορμητικά.


 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου