Κυριακή 17 Απριλίου 2022

ΤΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 18 έως 24 Απριλίου 2022 από τον Δρ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΕΥ

 


ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

18 έως 24 Απριλίου 2022

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

ΚΡΙΟΣ

Η ανάγκη να είστε κοντά στο αγαπημένο σας πρόσωπο και να μοιράζεστε τα συναισθήματα σας μαζί του θα είναι πολύ μεγάλη αυτές τις μέρες. Παράλληλα Θα θέλετε να κάνετε ευτυχισμένους φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα.  Σ’ αυτό το διάστημα οι αδέσμευτοι από σας, ίσως γνωρίσουν κάποιο άτομο που θα τους ενθουσιάσει από την πρώτη στιγμή. Στα οικονομικά σας θα πρέπει να περιορίσετε την τάση σας να δράτε παρορμητικά.

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ με υγεία, χαρά και ευτυχία για σας και τους δικούς σας.

 ΤΑΥΡΟΣ

Η γνώμη και η δυναμική σας, θα επηρεάζει το περιβάλλον σας. Αν όμως από τον τρόπο της έκφρασης σας λείπει ο σεβασμός προς τους άλλους, θα τους βρείτε αντιπάλους σας. Σημαντική βοήθεια μπορεί να σας προσφέρουν κάποια πρόσωπα που γνωρίζετε. Τις μέρες αυτές θα νιώθετε διεκδικητές της ελευθερίας και των δικαιωμάτων σας. Αν είστε φίλοι των τυχερών παιχνιδιών απομακρυνθείτε από τον τζόγο. ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ με υγεία, χαρά και ευτυχία για σας και τους δικούς σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η εβδομάδα αυτή μπορεί να σας δώσει νέες αισθηματικές προοπτικές, άλλα από αυτές θα διατηρηθούν  μόνο εκείνες που έχουν δυνατά θεμέλια. Για τους δεσμευμένους δεν εξυπηρετούν σε τίποτα νέοι δεσμοί που μπορούν να σας δημιουργήσουν  συντροφικά προβλήματα. Στον τομέα της υγείας σας  οι πλανήτες σας θέλουν προσεκτικούς τουλάχιστον τις τρεις τελευταίες ημέρες της εβδομάδας. Η τύχη είναι το ένα σκέλος της ζωής μας και το δεύτερο η θετική ενέργεια  που ενεργοποιεί τις κινήσεις μας. ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ με υγεία, χαρά και ευτυχία για σας και τους δικούς σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ευαισθησία αυτής της περιόδου θα πρέπει να αξιοποιηθεί θετικά. Τα φλογερά σας αισθήματα δεν θα πρέπει να σας οδηγήσουν και σε άλλα λάθη. Περιορίστε τις άσκοπες δαπάνες που κάνετε για λόγους εντυπωσιασμού και καλοπέρασης. Κάθε νέο πρόσωπο της ζωής σας εξετάστε το σχολαστικά αλλά και με επιείκεια. Στον τομέα της υγείας σας φροντίστε την δίαιτα σας,  ελέγχοντας προσεκτικά  την διατροφή σας. ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ με υγεία, χαρά και ευτυχία για σας και τους δικούς σας.

ΛΕΩΝ

Η περίοδος αυτής της εβδομάδας μπορεί να είναι εξαντλητική και ταραγμένη για σας, γιατί δεν θα ξέρετε τι θέλετε ή επειδή θα νιώθετε κάπως αδύναμοι. Στο διάστημα αυτό δεν σας ευνοούν οι παρεξηγήσεις και  καλά  θα κάνετε να τις αποφύγετε. Φροντίστε το σώμα σας και προσπαθήστε να μην εξαντλήσετε όλα τα αποθέματα της ενέργειάς σας. Δείξτε κατανόηση στο πρόσωπο που βρίσκετε κοντά σας και εξετάστε αντικειμενικά τα θέλω και τις απαιτήσεις του. ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ με υγεία, χαρά και ευτυχία για σας και τους δικούς σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα αισθάνεστε ιδιαίτερα στοργικοί τώρα και η βοήθειά σας σε στενούς φίλους , συντρόφους και συνεργάτες θα πολύ είναι σημαντική. Οι ψυχικές ευαισθησίες και η διαίσθησή σας θα είναι ανεβασμένες. Θα είστε πιο ομιλητικοί και πιο ανοικτοί σε διάλογο, αλλά κάπως και πιο επιφυλακτικοί. Τα ερωτικά σας θέματα προβλέπονται δυνατά γι’ αυτή την εβδομάδα. ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ με υγεία, χαρά και ευτυχία για σας και τους δικούς σας.

ΖΥΓΟΣ

Θα έχετε αυξημένη πνευματική γονιμότητα, θα κατεβάζετε πρωτότυπες ιδέες, θα νιώθετε την ανάγκη να εκφράσετε τα αισθήματα σας ενώ προβλέπονται συναντήσεις με το αντίθετο φύλο.  Προσοχή, μην παρασύρεστε από προσωρινά συναισθήματα και σκέψεις.  Οι ημέρες δεν είναι κατάλληλες για μακροχρόνιες αποφάσεις. Οι συνεργασίες σας γίνονται πιο αρμονικές. ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ με υγεία, χαρά και ευτυχία για σας και τους δικούς σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα πρέπει να αποφύγετε τις εχθρότητες και τα μίση που κατά καιρούς σας έχουν ζημιώσει αρκετά. Μπορείτε να εκμεταλλευθείτε θετικά αυτές τις ημέρες βάζοντας νέες βάσεις στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, ξεκαθαρίζοντας παλιές παρεξηγήσεις ή βελτιώνοντας τις σχέσεις σας με άτομα με τα οποία στο παρελθόν είχατε δυσκολίες επικοινωνίας. Αποφύγετε να καταπιάνεστε με ότι δεν το γνωρίζετε σε βάθος. ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ με υγεία, χαρά και ευτυχία για σας και τους δικούς σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάποια καθημερινά προβλήματα, θα βρουν την λύση τους. Τώρα θα είστε πιο δυναμικοί στα επαγγελματικά σας και πιο δεκτικοί σε νέα δεδομένα. Στον αισθηματικό σας τομέα θα εξομαλυνθούν οι σχέσεις με τον σύντροφο σας. Κάντε ό, τι μπορείτε, για να αποσαφηνίσετε κάποιες καταστάσεις, κυρίως σε ό, τι έχει να κάνει με άτομα του στενού σας περιβάλλοντος. Μην ανταλλάξετε έντονες κουβέντες με δικά σας πρόσωπα. ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ με υγεία, χαρά και ευτυχία για σας και τους δικούς σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με σταθερά και προσεκτικά βήματα στο επαγγελματικό σας τομέα θα βάλετε τις βάσεις για να αποκομίσετε σημαντικό μελλοντικό όφελος. Οι αδέσμευτοι από σας πιθανόν να κάνετε κάποια νέα ενδιαφέρουσα γνωριμία, γι’ αυτό φροντίστε να κινηθείτε μακριά από τον καναπέ του σπιτιού σας και κινηθείτε σε χώρους που είναι κατάλληλοι για κοινωνικές επαφές και γνωριμίες. ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ με υγεία, χαρά και ευτυχία για σας και τους δικούς σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μην πιέσετε τον εαυτό σας αυτές τις μέρες και μην ανακατευτείτε με δραστηριότητες που απαιτούν ανταγωνισμούς και κόντρες. Μεγαλύτερη σημασία θα έχουν τώρα οι αρμονικές προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις.  Παλαιές επιζήμιες καταστάσεις που σας ταλαιπώρησαν θέλουν οριστικό ξεκαθάρισμα. ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ με υγεία, χαρά και ευτυχία για σας και τους δικούς σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Νέες επαγγελματικές προοπτικές σας στον ορίζοντα. Θα σας γίνουν κάποιες προτάσεις που θα πρέπει να τις αξιολογήσετε με ανοιχτό μυαλό. Στον κοινωνικό σας τομέα, κάποιες συνθήκες αλλάζουν μετά από συμβιβασμούς. Με την διάθεση σας ανεβασμένη θα σας δοθούν οι ευκαιρίες  να έρθετε σε επαφή με πρόσωπα πολύτιμα για το μέλλον σας. ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ με υγεία, χαρά και ευτυχία για σας και τους δικούς σας.

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ

ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

18 έως 24 Απριλίου 2022

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

Δευτέρα 18 Απριλίου 2022 ώρα: 01:42

ΣΕΛΗΝΗ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΕΡΜΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 13°21’ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Δευτέρα 18 Απριλίου 2022 ώρα: 00:32 έως ώρας: 02:22

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:3 Νοεμβρίου  έως:7 Νοεμβρίου

Κακή διέλευση για να πάρετε αποφάσεις και να προγραμματίσετε το χρόνο σας. Τα άτομα που σας περιβάλλουν δεν σας δείχνουν κατανόηση, με την επίδραση αυτής της όψης, και το μεγαλύτερο δυστύχημα είναι ότι δεν μπορείτε να δείξετε ούτε εσείς.

 

Δευτέρα 18 Απριλίου 2022 ώρα: 01:50

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 13°25’ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Δευτέρα 18 Απριλίου 2022 ώρα: 00:40 έως ώρας: 02:30

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:3 Νοεμβρίου  έως:7 Νοεμβρίου

Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.

 

Δευτέρα 18 Απριλίου 2022 ώρα: 02:27

ΣΕΛΗΝΗ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 13°48’ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Δευτέρα 18 Απριλίου 2022 ώρα: 01:17 έως ώρας: 03:07

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:3 Νοεμβρίου  έως:7 Νοεμβρίου

Το άτομο με την επίδραση αυτής της διέλευσης έχει την τάση να κάνει ριζοσπαστικές αλλαγές, αλλά ταυτόχρονα φοβάται γιατί πρέπει να χάσει όλα αυτά που μέχρι τώρα είχε δημιουργήσει και ήταν προϊόντα μιας πιο συντηρητικής αντιμετώπισης που είχε στη ζωή του.

 

Δευτέρα 18 Απριλίου 2022 ώρα: 04:08

ΕΡΜΗΣ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΕΡΜΗΣ 13°32’ του ΤΑΥΡΟΥ   &  ΑΦΡΟΔΙΤΗ 13°32’ των ΙΧΘΥΩΝ

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:1 Μαΐου  έως:5 Μαΐου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 2 Μαρτίου  έως: 6 Μαρτίου

Η καλή διάθεση και η ηρεμία χαρακτηρίζουν τα άτομα που δέχονται αυτές τις όψεις από τη διέλευση της Αφροδίτης. Οι φιλικές συζητήσεις και οι ευχάριστες παρέες θα δώσουν ακόμη μεγαλύτερη χαρά.

 

Δευτέρα 18 Απριλίου 2022 ώρα: 07:51

ΕΡΜΗΣ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΕΡΜΗΣ 13°48’ του ΤΑΥΡΟΥ   &  ΟΥΡΑΝΟΣ 13°48’ του ΤΑΥΡΟΥ

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:1 Μαΐου  έως:5 Μαΐου

Ξαφνικές μετακινήσεις και αλλαγές στα σχέδια φέρνει αυτή η διέλευση. Χρειάζεται όμως λίγη προσοχή γιατί το άτομο έχει την τάση να αντιδρά πολύ παρορμητικά και μπορεί να κάνει λάθη λόγω της βιασύνης του. Μια δεύτερη σκέψη είναι ωφέλιμη σ’ αυτή την περίπτωση

 

Δευτέρα 18 Απριλίου 2022 ώρα: 10:14

ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΑΦΡΟΔΙΤΗ 13°49’ των ΙΧΘΥΩΝ   &  ΟΥΡΑΝΟΣ 13°49’ του ΤΑΥΡΟΥ

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:3 Μαρτίου  έως:7 Μαρτίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 1 Μαΐου  έως: 5 Μαΐου

Εντελώς απρόσμενα, τη στιγμή που κανείς δεν το περιμένει, διαλύεται μια σχέση και το άτομο βρίσκεται προβληματισμένο και μετέωρο, χάνοντας τον έλεγχο και χωρίς να μπορεί να αντιδράσει. Αυτή η όψη μπορεί να προκαλέσει και οικονομικά προβλήματα καθώς παρουσιάζονται απρόοπτα έξοδα και το άτομο βγαίνει εκτός προϋπολογισμού.

 

Δευτέρα 18 Απριλίου 2022 ώρα: 18:14

ΗΛΙΟΣ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΗΛΙΟΣ 28°34’ του ΚΡΙΟΥ   &  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ 28°34’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:16 Απριλίου  έως:20 Απριλίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 17 Ιανουαρίου  έως: 21 Ιανουαρίου

Οι επαγγελματικές υποθέσεις πάνε καλά και παρουσιάζονται ευκαιρίες για αύξηση των κεφαλαίων.

 

Δευτέρα 18 Απριλίου 2022 ώρα: 18:30

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΚΡΟΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 23°29’ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Δευτέρα 18 Απριλίου 2022 ώρα: 17:20 έως ώρας: 19:10

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:13 Νοεμβρίου  έως:17 Νοεμβρίου

Τα προβλήματα, το άγχος και η ανασφάλεια εξαντλούν το άτομο που δέχεται αυτή την όψη και προκαλούν υπερκόπωση. Για να μπορέσει το άτομο να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες, πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά και να κάνει υπομονή. Είναι δε απαραίτητο να καταλάβει, ότι πρέπει να τα καταφέρει μόνο του χωρίς τη βοήθεια των άλλων. Η διέλευση αυτή είναι πολύ άσχημη για νέα ξεκινήματα και για επενδύσεις.

 

Δευτέρα 18 Απριλίου 2022 ώρα: 19:39

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 24°10’ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Δευτέρα 18 Απριλίου 2022 ώρα: 18:29 έως ώρας: 20:19

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:14 Νοεμβρίου  έως:18 Νοεμβρίου

Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.

 

Δευτέρα 18 Απριλίου ώρα: 21:36

ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ

Σελήνη Κενή Πορείας από τις 25°21' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ μέχρι τις 00°00' του ΤΟΞΟΤΗ

Το χρονικό διάστημα που διαρκεί είναι από: Δευτέρα 18 Απριλίου ώρα: 21:36 έως: Τρίτη 19 Απριλίου ώρα: 05:17

Κατά τη διάρκεια της «Κενής Σεληνιακής Πορείας» δεν ευνοήστε στο να σχεδιάζετε, μελλοντικά σχέδιά σας, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Στο να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί αυτά ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Στο να κάνετε νέες γνωριμίες. Στο να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Στο να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Τέλος στο να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Αντίθετα ευνοήστε για   ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού, εργασίες ρουτίνας, για διασκέδαση, στο να κάνετε την αρχή κόβοντας βλαβερές συνήθειες, όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Ιδανικό είναι αυτό το διάστημα, για να καθαρίσετε τον χώρο σας, το σπίτι σας, το κατάστημά ή το γραφείο σας.

 

Δευτέρα 18 Απριλίου 2022 ώρα: 21:36

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 25°21’ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Δευτέρα 18 Απριλίου 2022 ώρα: 20:26 έως ώρας: 22:16

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:15 Νοεμβρίου  έως:19 Νοεμβρίου

Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.

 

Τρίτη 19 Απριλίου 2022 ώρα: 02:54

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 28°34’ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τρίτη 19 Απριλίου 2022 ώρα: 01:44 έως ώρας: 03:34

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:18 Νοεμβρίου  έως:22 Νοεμβρίου

Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.

 

Τρίτη 19 Απριλίου 2022 ώρα: 05:17

Είσοδος ΣΕΛΗΝΗΣ στον ΤΟΞΟΤΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ θα παραμείνει στον ΤΟΞΟΤΗ  μέχρι Πέμπτη 21 Απριλίου 2022 ώρα: 06:51

Η Σελήνη στο ταξιδιάρικο και περιπετειώδες  ζώδιο του Τοξότη, μας δημιουργεί μια τάση απεξάρτησης, φιλελευθερίας, αισιοδοξίας, περιπέτειας, ανεξαρτησίας και περιπλάνησης. Γινόμαστε στο διάστημα αυτό πιο δημιουργικοί, αυθόρμητοι και οραματιστές του μέλλοντος μας αλλά παράλληλα λόγω της αμέριμνης και αλλοπρόσαλλης συμπεριφοράς μας πιο αστείοι και κάποια φορά μέχρι του σημείου της γελοιότητας. Σε ανώτερο επίπεδο ενδιαφερόμαστε, για τη θρησκεία, για ξένες γλώσσες, για την φιλοσοφία και για ότι άλλο ανοίγει νέους ορίζοντες για το μυαλό μας.

 

Τρίτη 19 Απριλίου 2022 ώρα: 10:29

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΑΡΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 03°09’ του ΤΟΞΟΤΗ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τρίτη 19 Απριλίου 2022 ώρα: 09:19 έως ώρας: 11:09

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:23 Νοεμβρίου  έως:27 Νοεμβρίου

Το άτομο που έχει αυτή τη διέλευση νιώθει πάρα πολύ άγχος, έχει πολλά νεύρα, όλα του φταίνε και πιστεύει ότι δεν μπορεί να βρει διεξόδους και να εκτονωθεί. Μία καλή αντίδραση είναι η σκληρή δουλειά, κατά προτίμηση χειρονακτική. Επίσης, η έντονη γυμναστική είναι το «φάρμακο» αυτής της όψης, γιατί βοηθά στην εκτόνωση και στην καλή κυκλοφορία. Η διέλευση αυτή προκαλεί πολλά νεύρα και την τάση να φερθούμε με οργή στους άλλους, σα να θέλουμε να τους εκδικηθούμε. Επειδή οι κινήσεις μας, όταν δεχόμαστε αυτή τη διέλευση, είναι πολύ νευρικές, μπορεί να έχουμε ατυχήματα, καψίματα ή κοψίματα με αιχμηρά

 

Τετάρτη 20 Απριλίου 2022 ώρα: 05:25

Είσοδος ΗΛΙΟΥ στον ΤΑΥΡΟ.

Ο ΗΛΙΟΣ θα παραμείνει στον ΤΑΥΡΟ. μέχρι Σάββατο 21 Μαΐου 2022 ώρα: 04:22

Το άτομο θα ασχοληθεί με τα οικονομικά του και για ό,τι θεωρεί ότι έχει κάποια αξία, είτε υλική είτε όχι. Οι αφορμές για να γίνει αυτό μπορεί να προέρχονται από νέες συνθήκες (καλές ή κακές) που θα υπάρξουν στον οικονομικό τομέα, είτε επειδή θα θελήσει να καθορίσει τη θέση του και μέσα από το πρίσμα των αποκτημάτων που έχει. Αν έχει πολλά, θα αισθάνεται καλά.

 

Τετάρτη 20 Απριλίου 2022 ώρα: 07:32

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 15°55’ του ΤΟΞΟΤΗ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τετάρτη 20 Απριλίου 2022 ώρα: 06:22 έως ώρας: 08:12

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:5 Δεκεμβρίου  έως:9 Δεκεμβρίου

Η έλλειψη κατανόησης και το συναισθηματικό «μπέρδεμα» είναι οι βασικές αιτίες που οδηγούν σε λανθασμένες ενέργειες σε κοινωνικά θέματα, αλλά και σε κακούς χειρισμούς οικογενειακών προβλημάτων. Η διέλευση αυτή δημιουργεί την τάση για ασύστολες σπατάλες και για μανία καταναλωτισμού.

 

Τετάρτη 20 Απριλίου 2022 ώρα: 20:18

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΚΡΟΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 23°37’ του ΤΟΞΟΤΗ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τετάρτη 20 Απριλίου 2022 ώρα: 19:08 έως ώρας: 20:58

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:13 Δεκεμβρίου  έως:17 Δεκεμβρίου

Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.

 

Τετάρτη 20 Απριλίου 2022 ώρα: 21:19

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 24°14’ του ΤΟΞΟΤΗ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τετάρτη 20 Απριλίου 2022 ώρα: 20:09 έως ώρας: 21:59

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:13 Δεκεμβρίου  έως:17 Δεκεμβρίου

Η διάθεση του ατόμου είναι κυκλοθυμική και η αστάθεια χαρακτηρίζει τις πράξεις του και τα συναισθήματά του. Στο σπίτι δημιουργούνται ζημιές από αμέλεια, που προκαλούν έξοδα.

 

Τετάρτη 20 Απριλίου 2022 ώρα: 21:20

ΗΛΙΟΣ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με την ΛΙΛΙΘ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΗΛΙΟΣ 0°38’ του ΤΑΥΡΟΥ   &  ΛΙΛΙΘ 0°38’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:18 Απριλίου  έως:22 Απριλίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 19 Ιουνίου  έως: 23 Ιουνίου

Η όψη αυτή δημιουργεί ισχυρή θέληση και δυναμισμό. Άλλα άτομα μπορούν να μιλήσουν για σοβαρά, σκοτεινά ζητήματα που είναι ενοχλητικά ή δυσάρεστα για το κοινό. Στο κοινό δημιουργείται ένταση και κάποια τάση για δράση. Το πλήθος σιγοβράζει με άσβεστη οργή για εγκατάλειψη και για αυταρχικές αποφάσεις των κρατούντων, με αποτέλεσμα να εκκολάπτονται νέοι  ακτιβιστές, και δημιουργοί ταραχών.

 

Τετάρτη 20 Απριλίου ώρα: 23:55

ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ

Σελήνη Κενή Πορείας από τις 25°49' του ΤΟΞΟΤΗ μέχρι τις 00°00' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Το χρονικό διάστημα που διαρκεί είναι από: Τετάρτη 20 Απριλίου ώρα: 23:55 έως: Πέμπτη 21 Απριλίου ώρα: 06:52

Κατά τη διάρκεια της «Κενής Σεληνιακής Πορείας» δεν ευνοήστε στο να σχεδιάζετε, μελλοντικά σχέδιά σας, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Στο να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί αυτά ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Στο να κάνετε νέες γνωριμίες. Στο να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Στο να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Τέλος στο να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Αντίθετα ευνοήστε για   ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού, εργασίες ρουτίνας, για διασκέδαση, στο να κάνετε την αρχή κόβοντας βλαβερές συνήθειες, όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Ιδανικό είναι αυτό το διάστημα, για να καθαρίσετε τον χώρο σας, το σπίτι σας, το κατάστημά ή το γραφείο σας.

 

Τετάρτη 20 Απριλίου 2022 ώρα: 23:55

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 25°49’ του ΤΟΞΟΤΗ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τετάρτη 20 Απριλίου 2022 ώρα: 22:45 έως Πέμπτη 21 Απριλίου 2022 ώρα: 00:35

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:15 Δεκεμβρίου  έως:19 Δεκεμβρίου

Οι υπερβολές και οι καταχρήσεις προκαλούν την τάση για τεμπελιά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές εκκρεμότητες. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση δεν μπορεί να αξιολογήσει σωστά τις δυνάμεις του και μπλέκεται σε υποθέσεις στις οποίες δεν μπορεί να ανταποκριθεί.

 

Πέμπτη 21 Απριλίου 2022 ώρα: 06:52

Είσοδος ΣΕΛΗΝΗΣ στον ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Η ΣΕΛΗΝΗ θα παραμείνει στον ΑΙΓΟΚΕΡΩ  μέχρι Σάββατο 23 Απριλίου 2022 ώρα: 09:16

Η Σελήνη στο φιλόδοξο, παρορμητικό, γήινο  ζώδιο του Αιγόκερω, μας εξωθεί ν’ ασχοληθούμε με την κοινωνική καταξίωση, την καριέρα, την επιτυχία και τις φιλοδοξίες μας. Αυτό το διάστημα κάνουμε σχέδια για το πώς θα προβάλουμε τον εαυτό μας ώστε να τον εκτιμήσουν θετικά οι άλλοι. Από την άλλη λόγω της επικέντρωσής μας σε πρακτικά θέματα, τα συναισθήματά μας την ίδια περίοδο γίνονται από σοβαρά έως και ψυχρά, Η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για να ξεκινήσετε ένα επιχειρηματικό σχέδιο, να ζητήσετε ικανοποίηση των δικαιωμάτων σας και να προβάλετε τα σχέδιά σας στους ανωτέρους σας.

 

Πέμπτη 21 Απριλίου 2022 ώρα: 08:42

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΗΛΙΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 01°06’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Πέμπτη 21 Απριλίου 2022 ώρα: 07:32 έως ώρας: 09:22

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:20 Δεκεμβρίου  έως:24 Δεκεμβρίου

Είναι μια άριστη διέλευση, που δίνει ζωτικότητα και καλή διάθεση στο άτομο και το κάνει πολύ γοητευτικό. Ιδανική διέλευση για διεκπεραιώσεις εκκρεμοτήτων που αφορούν σε επαγγελματικά θέματα. Επίσης, για όσους κάνουν επαγγέλματα που θέλουν δημοσιότητα, είναι ιδανική διέλευση για να παρουσιαστούν στο κοινό.

 

Πέμπτη 21 Απριλίου 2022 ώρα: 13:29

ΚΡΟΝΟΣ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟ ΔΕΣΜΟ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΚΡΟΝΟΣ 23°40’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ   &  ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΔΕΣΜΟΣ 23°40’ του ΤΑΥΡΟΥ (R)

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:11 Φεβρουαρίου  έως:15 Φεβρουαρίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 12 Μαΐου  έως: 16 Μαΐου

Αυτή η όψη μεγεθύνει την αίσθηση του σκοπού σας. Νιώθεις ότι έχεις πολλά πράγματα να πετύχεις και ο Δίας εδώ σου δίνει την ενέργεια να το κάνεις. Στην αρχή της ζωής σας, δεν το συνειδητοποιείτε αμέσως, αλλά καθώς μεγαλώνετε, η επιρροή του Δία σε σύνοδο με τον βόρειο κόμβο γίνεται πιο ορατή στη ζωή σας.

 

Πέμπτη 21 Απριλίου 2022 ώρα: 14:52

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΑΡΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 04°48’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Πέμπτη 21 Απριλίου 2022 ώρα: 13:42 έως ώρας: 15:32

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:24 Δεκεμβρίου  έως:28 Δεκεμβρίου

Η διάθεση είναι πολύ καλή και το άτομο που δέχεται τη διέλευση έχει έντονη την επιθυμία να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του.

 

Παρασκευή 22 Απριλίου 2022 ώρα: 06:18

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 14°02’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Παρασκευή 22 Απριλίου 2022 ώρα: 05:08 έως ώρας: 06:58

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:3 Ιανουαρίου  έως:7 Ιανουαρίου

Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.

 

Παρασκευή 22 Απριλίου 2022 ώρα: 13:42

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 18°26’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Παρασκευή 22 Απριλίου 2022 ώρα: 12:32 έως ώρας: 14:22

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:7 Ιανουαρίου  έως:11 Ιανουαρίου

Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.

 

Παρασκευή 22 Απριλίου 2022 ώρα: 18:13

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΕΡΜΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 21°07’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Παρασκευή 22 Απριλίου 2022 ώρα: 17:03 έως ώρας: 18:53

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:9 Ιανουαρίου  έως:13 Ιανουαρίου

Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.

 

Παρασκευή 22 Απριλίου 2022 ώρα: 23:37

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 24°18’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Παρασκευή 22 Απριλίου 2022 ώρα: 22:27 έως Σάββατο 23 Απριλίου 2022 ώρα: 00:17

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:13 Ιανουαρίου  έως:17 Ιανουαρίου

Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.

 

Σάββατο 23 Απριλίου ώρα: 02:57

ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ

Σελήνη Κενή Πορείας από τις 26°17' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ μέχρι τις 00°00' του ΥΔΡΟΧΟΟΥ

Το χρονικό διάστημα που διαρκεί είναι από: Σάββατο 23 Απριλίου ώρα: 02:57 έως: Σάββατο 23 Απριλίου ώρα: 09:17

Κατά τη διάρκεια της «Κενής Σεληνιακής Πορείας» δεν ευνοήστε στο να σχεδιάζετε, μελλοντικά σχέδιά σας, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Στο να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί αυτά ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Στο να κάνετε νέες γνωριμίες. Στο να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Στο να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Τέλος στο να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Αντίθετα ευνοήστε για   ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού, εργασίες ρουτίνας, για διασκέδαση, στο να κάνετε την αρχή κόβοντας βλαβερές συνήθειες, όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Ιδανικό είναι αυτό το διάστημα, για να καθαρίσετε τον χώρο σας, το σπίτι σας, το κατάστημά ή το γραφείο σας.

 

Σάββατο 23 Απριλίου 2022 ώρα: 02:57

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 26°17’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Σάββατο 23 Απριλίου 2022 ώρα: 01:47 έως ώρας: 03:37

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:15 Ιανουαρίου  έως:19 Ιανουαρίου

Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.

 

Σάββατο 23 Απριλίου 2022 ώρα: 06:52

ΣΕΛΗΝΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 28°35’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Σάββατο 23 Απριλίου 2022 ώρα: 05:42 έως ώρας: 07:32

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:17 Ιανουαρίου  έως:21 Ιανουαρίου

 Ένας κύκλος της ζωής σου ολοκληρώνεται. Το άτομο έχει μεγαλύτερη δύναμη και εμπειρία για τα μελλοντικά του σχέδια και την πραγματοποίηση των στόχων.

 

Σάββατο 23 Απριλίου 2022 ώρα: 09:17

Είσοδος ΣΕΛΗΝΗΣ στον ΥΔΡΟΧΟΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ θα παραμείνει στον ΥΔΡΟΧΟΟ  μέχρι Δευτέρα 25 Απριλίου 2022 ώρα: 13:14

Η Σελήνη στο σταθερό κοινωνικό ζώδιο του Υδροχόου το ζώδιο του ιδεαλισμού,  μας δίνει την δυνατότητα για να έρθουμε σε επαφή με το πλατύ κοινό, προβάλλοντας τις πεποιθήσεις μας και τα ιδανικά μας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο  για να οραματιστούμε το μέλλον μας,  δίνοντας μικρότερη σημασία σε συναισθηματικές προσκολλήσεις και μεγαλύτερη  στην ανθρωπιστική διάσταση. Σε ότι περιορίζει την ανεξαρτησία μας νευριάζουμε και επαναστατούμε. Το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για καθορισμό των στόχων μας, για φιλανθρωπικό έργο, για να δημιουργήσετε νέες φιλίες και για σοβαρές μελέτες.

 

Σάββατο 23 Απριλίου 2022 ώρα: 14:56

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΗΛΙΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 03°18’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Σάββατο 23 Απριλίου 2022 ώρα: 13:46 έως ώρας: 15:36

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:21 Ιανουαρίου  έως:25 Ιανουαρίου

Η διάθεση του ατόμου είναι άσχημη, δε θέλει να βρίσκεται με πολύ κόσμο και νιώθει πολύ κουρασμένο. Με τέτοια διέλευση, το άτομο πρέπει να φροντίζει να ξεκουράζεται και να μη φορτώνει ιδιαίτερα το πρόγραμμά του.

 

Κυριακή 24 Απριλίου 2022 ώρα: 09:34

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 14°09’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Κυριακή 24 Απριλίου 2022 ώρα: 08:24 έως ώρας: 10:14

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:1 Φεβρουαρίου  έως:5 Φεβρουαρίου

Το άτομο με την επίδραση αυτής της διέλευσης έχει την τάση να κάνει ριζοσπαστικές αλλαγές, αλλά ταυτόχρονα φοβάται γιατί πρέπει να χάσει όλα αυτά που μέχρι τώρα είχε δημιουργήσει και ήταν προϊόντα μιας πιο συντηρητικής αντιμετώπισης που είχε στη ζωή του.

 

Κυριακή 24 Απριλίου 2022 ώρα: 10:29

ΕΡΜΗΣ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟ ΔΕΣΜΟ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΕΡΜΗΣ 23°31’ του ΤΑΥΡΟΥ   &  ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΔΕΣΜΟΣ 23°31’ του ΤΑΥΡΟΥ (R)

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:11 Μαΐου  έως:15 Μαΐου

Η όψη αυτή δίνει μεγάλη έμφαση στη διάνοια και την επικοινωνία. Γι' αυτό σ’ αυτό το χρονικό διάστημα μπορείτε να αναπτύξετε εξαιρετικές επικοινωνιακές δεξιότητες. Θα διαχειρίζεστε τις προκλήσεις της ζωής με τη βοήθεια της αναλυτικής και λογικής σας σκέψης. Ένα μειονέκτημα με αυτή την όψη είναι ότι μπορεί να συμβαδίζετε με ό,τι είναι δημοφιλές αυτόν τον καιρό, διασκορπίζοντας τις διανοητικές σας ενέργειες.

 

Κυριακή 24 Απριλίου 2022 ώρα: 16:49

ΕΡΜΗΣ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΚΡΟΝΟ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΕΡΜΗΣ 23°53’ του ΤΑΥΡΟΥ   &  ΚΡΟΝΟΣ 23°53’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:12 Μαΐου  έως:16 Μαΐου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 11 Φεβρουαρίου  έως: 15 Φεβρουαρίου

Αυτή η διέλευση χαρίζει διαύγεια στο μυαλό και το άτομο μπορεί να πάρει πολύ σωστές αποφάσεις, οι οποίες θα είναι ρεαλιστικές και αντικειμενικές. Έχει τη δυνατότητα να κάνει νέα ξεκινήματα, τα οποία θα είναι σταθερά και μεθοδικά και θα αποδώσουν, ενώ η πορεία του θα είναι μακρόχρονη και σταθερή.

 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου