Σάββατο 2 Ιουλίου 2022

ΤΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 04 έως 10 Ιουλίου 2022 από τον Δρ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΕΥ


 

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

04 έως 10 Ιουλίου 2022

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

ΚΡΙΟΣ

Θα έχετε μια κοινωνική διάθεση αυτές τις μέρες, και αυτή σας η διάθεση θα είναι μεταδοτική. Γι’ αυτό και οι γύρω σας παρακινούνται από σας με αποτέλεσμα να αισθάνονται  ότι γίνονται ένα με σας. Από την άλλη όμως, η αποδοτικότητα και η παραγωγικότητα σας στην εργασία θα είναι πιθανόν περιορισμένη. Τα φλερτ και τα ερωτικά παιχνίδια θα σε συναρπάσουν αυτόν καιρό.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα προτιμάτε την καλοπέραση και την διασκέδαση παρά να ασχολείστε σοβαρά με την δουλειά σας.  Θα ήταν λοιπόν καλύτερα να αναβάλετε σοβαρές συμφωνίες ή άλλες πράξεις που θα έχουν μελλοντικές συνέπειες. Ξαφνικά γεγονότα θα σας κάνουν να μην μπορείτε να κοντρολάρετε τις προτεραιότητες σας με αποτέλεσμα τα συναισθηματικά λάθη να βρίσκονται πολύ κοντά στις αποφάσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάποιες δύσκολες μέρες πέρασαν αφήνοντας τις θέσεις τους σε μέρες ευκαιριών. Εκμεταλλευτείτε τες. Οι ημέρες αυτές θα κυλούν δραστήρια και με σαφείς στόχους. Έτσι μπορείτε να προωθήσετε τους επαγγελματικούς στόχους σας, ή να επιλύσετε δυσεπίλυτα προβλήματα του παρελθόντος. Όσο για την ερωτική σας τη ζωή, καλό θα είναι να τη βάλτε σε κάποια τάξη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μέσα από ένα κλίμα αναθεώρησης της ζωής σας, οι καθημερινές, οι οικονομικές και οι αισθηματικές σας υποθέσεις περνούν σε πρώτο πλάνο, με συνέπεια, να παραμελείτε κάποιες υποθέσεις και θέματα από το παρελθόν. Μέσα από αυτή την αναθεώρηση, θα πρέπει να αποφεύγετε υποσχέσεις που θα είναι δύσκολο, μελλοντικά να υλοποιήσετε.

ΛΕΩΝ

Μην υπερασπίζεστε τις θέσεις και τις ιδέες σας, αν δεν είστε απόλυτα βέβαιοι για την ορθότητά τους. Ίσως αυτές τις μέρες δημιουργηθεί κάποιος ερωτικός δεσμός με αξιόλογο άτομο ή κάπως μεγαλύτερης ηλικίας, που θα παίξει το ρόλο του δασκάλου για σας.  Μια εναλλακτική κατάσταση σε σχέση με την προηγούμενη είναι πολύ πιθανόν να δώσει  αξιόλογες γνωριμίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Νέες φιλίες νέες συνεργασίες και  αναθεωρήσεις, προκύπτουν για σας αυτό το διάστημα. Η νέα ψυχική σας κατάσταση και τα ανοίγματα προς τους άλλους, θα σας κάνουν να αναθεωρήσετε, πολλά από το παρελθόν σας.  Θα αισθάνεστε τώρα ιδιαίτερα φιλικοί και κοινωνικοί προς νέα πρόσωπα και προβληματισμένοι με κάποια παλαιά.

ΖΥΓΟΣ

Οι  συζητήσεις  αυτή την εβδομάδα θα έχουν κάποια δόση νοσταλγίας. Μπορείτε να συζητάτε  τα  πολύ  προσωπικά  σας  θέματα  με κάποιους που   εμπιστεύεστε. Οι επιπόλαιες αποφάσεις πρέπει ν’ αποφεύγονται αυτόν τον καιρό, ιδίως εκείνες που αφορούν μεγάλες δεσμεύσεις. Αν άτομο σας προσφέρει αγάπη και αφοσίωση, ανταποδώστε του ανάλογα συναισθήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι γύρω σας, ίσως να σας εκφράσουν κάποια παράπονα ότι τους έχετε παραγκωνισμένους. Δώστε τους σημασία και πολλά θέματα θα ξεκαθαρίσουν και θα φτιάξουν. Αποσαφηνίσετε κάποιες καταστάσεις, κυρίως  αυτές που αφορούν προσωπικά και συναισθηματικά ζητήματα. Αποφύγετε να ανταλλάξετε βαριά λόγια με ανταγωνιστές σας, ρίξτε τους τόνους σας και μετριάστε τον εγωισμό σας. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι ημέρες αυτές θα σας δώσουν νέες συναισθηματικές προοπτικές άλλα από αυτές θα διατηρηθούν  μόνο εκείνες που θα έχουν δυνατά θεμέλια. Ακόμα θ’ αναγκαστείτε να αναθεωρήσετε αυτά που μέχρι τώρα θεωρούσατε σαν ταμπού και θα κάνετε κάποιες αναγκαίες τροποποιήσεις για να συμβιβασθείτε με τις τωρινές καταστάσεις. Περιορίστε τα έξοδά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι ημέρες είναι κατάλληλες για να υπερασπιστείτε το δίκιο σας και το δίκιο των δικών σας ανθρώπων. Είναι όμως ακατάλληλη εποχή για εκκίνηση νομικών διαδικασιών εναντίον άλλων. Είναι η κατάλληλη εποχή για να έρθετε σε επαφή με άτομα που είχατε καιρό να τα δείτε ή άτομα του εξωτερικού. Σε πολλούς και πολλές από σας μπορεί να βρεθεί διέξοδος σε συναισθηματικό σας προβληματισμό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι σχέσεις με το αντίθετο φύλλο θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές τώρα και θα ωφελείστε από κοινωνικές συναντήσεις και συναισθηματικές διασυνδέσεις. Η διάθεσή σας θα είναι επεκτατική και ανοικτή, με αποτέλεσμα, να υπερβείτε σε υποσχέσεις και τον ίδιο σας τον εαυτό, κάτι που στη πορεία δεν θα μπορέσετε ν’ ανταποκριθείτε. Παράλληλα αυτές τις μέρες αποφύγετε να έλθετε σε αντιπαραθέσεις και κόντες με φίλους και συγγενείς.

ΙΧΘΥΕΣ

Όλες αυτές τις ημέρες Θα αισθάνεστε ευαίσθητοι και ερωτικοί. Αν η προσωπική ζωή σας πήγαινε καλά τον τελευταίο καιρό θα νιώσετε  το ανέβασμα τώρα. Η φυσική σας κατάσταση θα είναι καλή και η δραστηριότητά σας ανεβασμένη. Εάν στο παρελθόν υπήρξαν αποτυχίες, θα πρέπει τώρα να εντοπίσετε τις αιτίες και να τις διορθώσετε. Αποφύγετε το κυνήγι του αβέβαιου κέρδους.

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ

ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

04 έως 10 Ιουλίου 2022

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

 

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022 ώρα: 05:13

ΕΡΜΗΣ σε ΧΙΑΣΤΙ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΕΡΜΗΣ 27°43’ των ΔΙΔΥΜΩΝ   &  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ 27°43’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ (R)

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:16 Ιουνίου  έως:20 Ιουνίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 16 Ιανουαρίου  έως: 20 Ιανουαρίου

Αυτή είναι μια περίεργη εποχή, στη διάρκεια της οποίας τίποτα δεν υπόσχεται ότι θα μπορείς να υλοποιείς ορισμένα σου προγράμματα. Συχνά, ψάχνεις για λύσεις και απαντήσεις. Αλλά απογοητεύεσαι όταν, ξαφνικά ανακαλύπτεις ότι δε βρήκες τίποτα και ότι πρέπει να αρχίσεις, πάλι, από την αρχή. Η μόνη λύση, για ν' αποφύγεις κάθε πνευματική και νευρική ένταση, αυτό το διάστημα, είναι ν' αποφεύγεις να καταπιάνεσαι με επουσιώδη ζητήματα. Ασχολήσου μόνο μ' αυτά τα οποία χρειάζονται άμεση ενέργεια, σωστή οργάνωση, και η διεκπεραίωση τους προϋποθέτει τη συνεργασία και άλλων ανθρώπων.

 

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022 ώρα: 16:02

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΗΛΙΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 12°33’ της ΠΑΡΘΕΝΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022 ώρα: 14:52 έως ώρας: 16:42

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:2 Σεπτεμβρίου  έως:6 Σεπτεμβρίου

Κάποια πρόταση θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα, γιατί με λίγη προσπάθεια θα βοηθήσει το άτομο να γίνει περισσότερο δημοφιλές στον τομέα του.

 

Δευτέρα 4 Ιουλίου ώρα: 18:37

ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ

Σελήνη Κενή Πορείας από τις 13°52' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ μέχρι τις 00°00' του ΖΥΓΟΥ

Το χρονικό διάστημα που διαρκεί είναι από: Δευτέρα 4 Ιουλίου ώρα: 18:37 έως: Τρίτη 6 Ιουλίου ώρα: 01:25

Κατά τη διάρκεια της «Κενής Σεληνιακής Πορείας» δεν ευνοήστε στο να σχεδιάζετε, μελλοντικά σχέδιά σας, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Στο να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί αυτά ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Στο να κάνετε νέες γνωριμίες. Στο να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Στο να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Τέλος στο να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Αντίθετα ευνοήστε για   ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού, εργασίες ρουτίνας, για διασκέδαση, στο να κάνετε την αρχή κόβοντας βλαβερές συνήθειες, όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Ιδανικό είναι αυτό το διάστημα, για να καθαρίσετε τον χώρο σας, το σπίτι σας, το κατάστημά ή το γραφείο σας.

 

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022 ώρα: 18:37

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 13°52’ της ΠΑΡΘΕΝΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Δευτέρα 4 Ιουλίου 2022 ώρα: 17:27 έως ώρας: 19:17

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:4 Σεπτεμβρίου  έως:8 Σεπτεμβρίου

Η έλλειψη κατανόησης και το συναισθηματικό «μπέρδεμα» είναι οι βασικές αιτίες που οδηγούν σε λανθασμένες ενέργειες σε κοινωνικά θέματα, αλλά και σε κακούς χειρισμούς οικογενειακών προβλημάτων. Η διέλευση αυτή δημιουργεί την τάση για ασύστολες σπατάλες και για μανία καταναλωτισμού.

 

Τρίτη 5 Ιουλίου 2022 ώρα: 02:22

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 17°54’ της ΠΑΡΘΕΝΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τρίτη 5 Ιουλίου 2022 ώρα: 01:12 έως ώρας: 03:02

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:8 Σεπτεμβρίου  έως:12 Σεπτεμβρίου

Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.

 

Τρίτη 5 Ιουλίου 2022 ώρα: 09:04

Είσοδος ΑΡΗ στον ΤΑΥΡΟ.

Ο ΑΡΗΣ θα παραμείνει στον ΤΑΥΡΟ. μέχρι Σάββατο 20 Αυγούστου 2022 ώρα: 10:56

Με αυτή την διέλευση, γινόμαστε πιο αμυντικοί και λιγότερο επιθετικοί. Ωστόσο, οτιδήποτε απειλεί την υλική άνεσή μας ή τη συναισθηματική και οικονομική μας ασφάλεια προκαλεί την οργή και το θυμό μας. Νιώθουμε φόβο στη σκέψη του να χάσουμε τα χρήματά μας, το σπίτι μας ή τα υπάρχοντά μας. Αλλά ακόμα και όταν επιτεθούμε, οπισθοχωρούμε και περιμένουμε υπομονετικά μέχρι να ηρεμήσει ο αντίπαλός μας. Το χειρότερο για τον Άρη στον Ταύρο είναι το ανυποχώρητο πείσμα καθώς αν θεωρήσουμε ότι έχουμε δίκιο, κανείς δεν μπορεί να μας μεταπείσει. Δεν χάνουμε εύκολα την ψυχραιμία μας αλλά όταν συμβεί φτάνουμε στα άκρα. Έχουμε την παρόρμηση να κάνουμε περισσότερα χρήματα και να αποκτήσουμε περισσότερα υλικά αγαθά καθώς δίνουμε αυτή τη χρονική περίοδο περισσότερη σημασία στην οικονομική ασφάλεια και στην υλική άνεση στη ζωή.

 

Τρίτη 5 Ιουλίου 2022 ώρα: 09:25

Είσοδος ΕΡΜΗ στον ΚΑΡΚΙΝΟ.

Ο ΕΡΜΗΣ θα παραμείνει στον ΚΑΡΚΙΝΟ. μέχρι Τρίτη 19 Ιουλίου 2022 ώρα: 15:34

Είμαστε καλοί ακροατές και μιλάμε με ιδιαίτερη φροντίδα και ευαισθησία, πράγμα το οποίο έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργούμε ένα οικείο και άνετο περιβάλλον. Μπορούμε αυτό το χρονικό διάστημα να κατανοήσουμε τα κρυμμένα κίνητρα πίσω από τα λόγια των άλλων αλλά τα συναισθήματά μας επηρεάζουν την ικανότητά μας να σκεφτόμαστε λογικά και αντικειμενικά. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσουμε το συναίσθημα προκειμένου να επηρεάσουμε τις απόψεις των άλλων.

 

Τρίτη 5 Ιουλίου 2022 ώρα: 09:36

ΕΡΜΗΣ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΑΡΗ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΕΡΜΗΣ 0°00’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ   &  ΑΡΗΣ0°00’ του ΤΑΥΡΟΥ

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:18 Ιουνίου  έως:22 Ιουνίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 17 Απριλίου  έως: 21 Απριλίου

Το νευρικό σύστημα του ατόμου που δέχεται αυτή την όψη, είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Η διάθεσή του είναι επιθετική και μπορεί να βγάλει γλώσσα που «κόκαλα τσακίζει», πράγμα για το οποίο δεν αποκλείεται και να μετανιώσει μετά την επίδραση της όψης. Με αυτή τη διέλευση πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος, κυρίως στις μετακινήσεις. Ο καλύτερος τρόπος να αντιμετωπιστεί μια τέτοια όψη, είναι η γυμναστική ή η οποιαδήποτε απασχόληση με τον αθλητισμό και τα σπορ.

 

Τρίτη 5 Ιουλίου 2022 ώρα: 16:45

ΣΕΛΗΝΗ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 25°25’ της ΠΑΡΘΕΝΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τρίτη 5 Ιουλίου 2022 ώρα: 15:35 έως ώρας: 17:25

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:15 Σεπτεμβρίου  έως:19 Σεπτεμβρίου

Η διάθεση του ατόμου είναι κυκλοθυμική και η αστάθεια χαρακτηρίζει τις πράξεις του και τα συναισθήματά του. Στο σπίτι δημιουργούνται προβλήματα, κυρίως στα υδραυλικά, που προκαλούν έξοδα και φασαρίες.

 

Τρίτη 5 Ιουλίου 2022 ώρα: 21:03

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 27°41’ της ΠΑΡΘΕΝΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τρίτη 5 Ιουλίου 2022 ώρα: 19:53 έως ώρας: 21:43

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:18 Σεπτεμβρίου  έως:22 Σεπτεμβρίου

Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.

 

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022 ώρα: 01:25

Είσοδος ΣΕΛΗΝΗΣ στον ΖΥΓΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ θα παραμείνει στον ΖΥΓΟ  μέχρι Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022 ώρα: 08:14

Η Σελήνη στο συντροφικό και αρμονικό αέρινο ζώδιο του Ζυγού δημιουργεί την τάση μιας ρομαντικής και  συντροφικής ατμόσφαιρας. Τονίζει την τάση της διαμεσολάβησης για συμφιλίωση σε κάποια διαμάχη, για την αγορά ρούχων και καλλυντικών. Το χρονικό αυτό διάστημα έχουμε την τάση να είμαστε συνεργάσιμοι, διπλωματικοί, κοινωνικοί και ρομαντικοί.  Βοηθάει τις αποφάσεις για σύναψη γάμων, για νέες επαγγελματικές συνεργασίες, για την επίλυση των διαφορών που υπάρχουν σε συναδελφικό ή σε συντροφικό επίπεδο.

 

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022 ώρα: 04:19

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΕΡΜΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 01°33’ του ΖΥΓΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022 ώρα: 03:09 έως ώρας: 04:59

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:22 Σεπτεμβρίου  έως:26 Σεπτεμβρίου

Κακή διέλευση για να πάρετε αποφάσεις και να προγραμματίσετε το χρόνο σας. Τα άτομα που σας περιβάλλουν δεν σας δείχνουν κατανόηση, με την επίδραση αυτής της όψης, και το μεγαλύτερο δυστύχημα είναι ότι δεν μπορείτε να δείξετε ούτε εσείς.

 

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022 ώρα: 16:12

ΣΕΛΗΝΗ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΔΙΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 07°54’ του ΖΥΓΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022 ώρα: 15:02 έως ώρας: 16:52

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:28 Σεπτεμβρίου  έως:2 Οκτωβρίου

Οι υπερβολές και οι καταχρήσεις προκαλούν την τάση για τεμπελιά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές εκκρεμότητες. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση δεν μπορεί να αξιολογήσει σωστά τις δυνάμεις του και μπλέκεται σε υποθέσεις στις οποίες δεν μπορεί να ανταποκριθεί.

 

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022 ώρα: 20:17

ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΧΕΙΡΩΝΑ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΑΦΡΟΔΙΤΗ 16°21’ των ΔΙΔΥΜΩΝ   &  ΧΕΙΡΩΝΑΣ 16°21’ του ΚΡΙΟΥ

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:4 Ιουνίου  έως:8 Ιουνίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 3 Απριλίου  έως: 7 Απριλίου

Με αυτή την όψη μπορεί εύκολα να προσβληθείτε και να πληγωθείτε. Προβλήματα μπορεί να προκύψουν επειδή δεν μπορείτε να επικοινωνήσετε με τρόπο που να εναρμονίζεται με τους άλλους.

 

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022 ώρα: 05:13

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΗΛΙΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 14°59’ του ΖΥΓΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022 ώρα: 04:03 έως ώρας: 05:53

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:5 Οκτωβρίου  έως:9 Οκτωβρίου

Η διάθεση του ατόμου είναι άσχημη, δε θέλει να βρίσκεται με πολύ κόσμο και νιώθει πολύ κουρασμένο. Με τέτοια διέλευση, το άτομο πρέπει να φροντίζει να ξεκουράζεται και να μη φορτώνει ιδιαίτερα το πρόγραμμά του.

 

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022 ώρα: 08:53

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 16°59’ του ΖΥΓΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022 ώρα: 07:43 έως ώρας: 09:33

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:7 Οκτωβρίου  έως:11 Οκτωβρίου

Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.

 

Πέμπτη 7 Ιουλίου ώρα: 22:17

ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ

Σελήνη Κενή Πορείας από τις 24°24' του ΖΥΓΟΥ μέχρι τις 00°00' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ

Το χρονικό διάστημα που διαρκεί είναι από: Πέμπτη 7 Ιουλίου ώρα: 22:17 έως: Παρασκευή 8 Ιουλίου ώρα: 08:15

Κατά τη διάρκεια της «Κενής Σεληνιακής Πορείας» δεν ευνοήστε στο να σχεδιάζετε, μελλοντικά σχέδιά σας, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Στο να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί αυτά ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Στο να κάνετε νέες γνωριμίες. Στο να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Στο να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Τέλος στο να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Αντίθετα ευνοήστε για   ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού, εργασίες ρουτίνας, για διασκέδαση, στο να κάνετε την αρχή κόβοντας βλαβερές συνήθειες, όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Ιδανικό είναι αυτό το διάστημα, για να καθαρίσετε τον χώρο σας, το σπίτι σας, το κατάστημά ή το γραφείο σας.

 

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022 ώρα: 22:17

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΚΡΟΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 24°24’ του ΖΥΓΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Πέμπτη 7 Ιουλίου 2022 ώρα: 21:07 έως ώρας: 22:57

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:15 Οκτωβρίου  έως:19 Οκτωβρίου

Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.

 

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022 ώρα: 04:03

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 27°38’ του ΖΥΓΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022 ώρα: 02:53 έως ώρας: 04:43

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:18 Οκτωβρίου  έως:22 Οκτωβρίου

Κάποιος κύκλος στη ζωή του ατόμου κλείνει οριστικά. Το άτομο δεν είναι έτοιμο να δεχτεί κάτι τέτοιο και οι ανασφάλειές του βγαίνουν στην επιφάνεια. Ταυτίζει το τέλος της κατάστασης με το τέλος της ζωή του-πολλές φορές-γιατί ο πόνος που νιώθει είναι δυσβάσταχτος. Ωστόσο τελικά, μέσα από αυτή την πολύ σκληρή περίοδο, ανακαλύπτει τις δυνάμεις του και την ικανότητά του να επιβιώνει και να αλλάζει ριζικά τη ζωή του, χρησιμοποιώντας την πείρα του παρελθόντος για τη μελλοντική του εξέλιξη και ευτυχία. Με μια τέτοια διέλευση, η καλύτερη αντίδραση είναι να ξεκινήσετε κάποια ψυχανάλυση, ώστε να βοηθηθείτε από την αρχή και να εντοπίσετε τις δυνάμεις σας, χωρίς να νιώσετε τον πόνο της μοναξιάς, που φέρνει συνήθως ο Πλούτωνας.

 

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022 ώρα: 08:14

ΚΡΟΝΟΣ σε 1½ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με την ΛΙΛΙΘ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΚΡΟΝΟΣ 24°23’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ (R)  &  ΛΙΛΙΘ 9°23’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:11 Φεβρουαρίου  έως:15 Φεβρουαρίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 28 Ιουνίου  έως: 2 Ιουλίου

Εάν παραμείνατε κολλημένοι στο παρελθόν, θα αρχίσετε να νιώθετε ότι η σχέση σας, σας κρατάει πίσω και αυτό μπορεί να ρίχνει αρκετά την ψυχολογία  σας. Ωστόσο, μπορεί να μένετε μαζί με το ταίρι σας λόγω καθήκοντος ή επειδή νιώθετε μια αίσθηση κοινωνικής  ευθύνης. Συμβουλή μου είναι ν’ αφήσετε το παρελθόν στην λήθη του χρόνου.

 

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022 ώρα: 08:15

Είσοδος ΣΕΛΗΝΗΣ στον ΣΚΟΡΠΙΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ θα παραμείνει στον ΣΚΟΡΠΙΟ  μέχρι Κυριακή 10 Ιουλίου 2022 ώρα: 11:33

Η Σελήνη στο σεξουαλικό και παθιασμένο ερωτικά ζώδιο του Σκορπιού δίνει στις σχέσεις  επίπεδο πιο βαθύ και συναισθηματικό. Παράλληλα μας κάνει πιο αποφασιστικούς και πιο ουσιαστικούς στη διερεύνηση του εαυτού μας. Κατά το διάστημα αυτό ψάχνουμε για ν’ ανακαλύψουμε τον βαθύτερο εαυτό μας εξετάζοντας τους φόβους μας και τις αιτίες που δημιουργούν αυτούς τους φόβους.  Συνήθως ασχολούμαστε με τράπεζες, δανεισμούς, αλλά και με το σεξ που εξουσιάζεται από τον Σκορπιό και τον 8ο οίκο που τον αντιπροσωπεύει.

 

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022 ώρα: 12:05

ΣΕΛΗΝΗ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΑΡΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 02°10’ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022 ώρα: 10:55 έως ώρας: 12:45

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:23 Οκτωβρίου  έως:27 Οκτωβρίου

Το πιο πιθανό αποτέλεσμα αυτής της διέλευσης είναι ο καβγάς με ένα ή περισσότερα άτομα. Μόνο ο καλός έλεγχος των νεύρων θα μπορούσε να φέρει αποτελέσματα.

 

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022 ώρα: 16:22

ΗΛΙΟΣ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΧΕΙΡΩΝΑ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΗΛΙΟΣ 16°22’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ   &  ΧΕΙΡΩΝΑΣ 16°22’ του ΚΡΙΟΥ

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:6 Ιουλίου  έως:10 Ιουλίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 3 Απριλίου  έως: 7 Απριλίου

Θα είστε πολύ καλοί στο να τονώνετε την αυτοπεποίθηση των άλλων. Θα είστε πολύ ευαίσθητοι και δημιουργικοί. Επίσης θα διατηρείτε υψηλά ηθικά πρότυπα και ιδεαλισμό. Συχνά θ’ ανησυχείτε άσκοπα για την απόδοσή σας και ίσως να νιώθετε συντετριμμένοι όταν οι άλλοι σας επικρίνουν. Υπάρχει μια δυσκολία στο να είστε πραγματικά ο εαυτός σας.

 

Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022 ώρα: 20:31

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΕΡΜΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 06°59’ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Παρασκευή 8 Ιουλίου 2022 ώρα: 19:21 έως ώρας: 21:11

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:28 Οκτωβρίου  έως:1 Νοεμβρίου

Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.

 

Σάββατο 9 Ιουλίου 2022 ώρα: 09:13

ΕΡΜΗΣ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΕΡΜΗΣ 8°05’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ   &  ΔΙΑΣ 8°05’ του ΚΡΙΟΥ

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:27 Ιουνίου  έως:1 Ιουλίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 26 Μαρτίου  έως: 30 Μαρτίου

Οι θετικές και αισιόδοξες σκέψεις του ατόμου που δέχεται αυτή τη διέλευση, το βοηθούν στο να έλξει τη βοήθεια των άλλων. Άριστη διέλευση για ταξίδια και εκδρομές τα οποία μπορεί να είναι είτε αναψυχής είτε επαγγελματικά.

 

Σάββατο 9 Ιουλίου 2022 ώρα: 14:09

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΗΛΙΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 17°14’ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Σάββατο 9 Ιουλίου 2022 ώρα: 12:59 έως ώρας: 14:49

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:7 Νοεμβρίου  έως:11 Νοεμβρίου

Είναι μια άριστη διέλευση, που δίνει ζωτικότητα και καλή διάθεση στο άτομο και το κάνει πολύ γοητευτικό. Ιδανική διέλευση για διεκπεραιώσεις εκκρεμοτήτων που αφορούν σε επαγγελματικά θέματα. Επίσης, για όσους κάνουν επαγγέλματα που θέλουν δημοσιότητα, είναι ιδανική διέλευση για να παρουσιαστούν στο κοινό.

 

Σάββατο 9 Ιουλίου 2022 ώρα: 15:33

ΣΕΛΗΝΗ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 18°04’ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Σάββατο 9 Ιουλίου 2022 ώρα: 14:23 έως ώρας: 16:13

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:8 Νοεμβρίου  έως:12 Νοεμβρίου

Το άτομο με την επίδραση αυτής της διέλευσης έχει την τάση να κάνει ριζοσπαστικές αλλαγές, αλλά ταυτόχρονα φοβάται γιατί πρέπει να χάσει όλα αυτά που μέχρι τώρα είχε δημιουργήσει και ήταν προϊόντα μιας πιο συντηρητικής αντιμετώπισης που είχε στη ζωή του.

 

Σάββατο 9 Ιουλίου 2022 ώρα: 23:03

ΕΡΜΗΣ σε 1½ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΚΡΟΝΟ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΕΡΜΗΣ 9°18’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ   &  ΚΡΟΝΟΣ 24°18’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ (R)

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:28 Ιουνίου  έως:2 Ιουλίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 11 Φεβρουαρίου  έως: 15 Φεβρουαρίου

Αυτή η διέλευση χαρίζει διαύγεια στο μυαλό και το άτομο μπορεί να πάρει πολύ σωστές αποφάσεις, οι οποίες θα είναι ρεαλιστικές και αντικειμενικές. Έχει τη δυνατότητα να κάνει νέα ξεκινήματα, τα οποία θα είναι σταθερά και μεθοδικά και θα αποδώσουν, ενώ η πορεία του θα είναι μακρόχρονη και σταθερή.

 

Κυριακή 10 Ιουλίου ώρα: 02:04

ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ

Σελήνη Κενή Πορείας από τις 24°17' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ μέχρι τις 00°00' του ΤΟΞΟΤΗ

Το χρονικό διάστημα που διαρκεί είναι από: Κυριακή 10 Ιουλίου ώρα: 02:04 έως: Κυριακή 10 Ιουλίου ώρα: 11:35

Κατά τη διάρκεια της «Κενής Σεληνιακής Πορείας» δεν ευνοήστε στο να σχεδιάζετε, μελλοντικά σχέδιά σας, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Στο να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί αυτά ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Στο να κάνετε νέες γνωριμίες. Στο να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Στο να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Τέλος στο να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Αντίθετα ευνοήστε για   ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού, εργασίες ρουτίνας, για διασκέδαση, στο να κάνετε την αρχή κόβοντας βλαβερές συνήθειες, όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Ιδανικό είναι αυτό το διάστημα, για να καθαρίσετε τον χώρο σας, το σπίτι σας, το κατάστημά ή το γραφείο σας.

 

Κυριακή 10 Ιουλίου 2022 ώρα: 02:04

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΚΡΟΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 24°17’ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Κυριακή 10 Ιουλίου 2022 ώρα: 00:54 έως ώρας: 02:44

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:14 Νοεμβρίου  έως:18 Νοεμβρίου

Τα προβλήματα, το άγχος και η ανασφάλεια εξαντλούν το άτομο που δέχεται αυτή την όψη και προκαλούν υπερκόπωση. Για να μπορέσει το άτομο να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες, πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά και να κάνει υπομονή. Είναι δε απαραίτητο να καταλάβει, ότι πρέπει να τα καταφέρει μόνο του χωρίς τη βοήθεια των άλλων. Η διέλευση αυτή είναι πολύ άσχημη για νέα ξεκινήματα και για επενδύσεις.

 

Κυριακή 10 Ιουλίου 2022 ώρα: 02:13

ΕΡΜΗΣ σε ΣΥΝΟΔΟ με την ΛΙΛΙΘ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΕΡΜΗΣ 9°34’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ   &  ΛΙΛΙΘ 9°34’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:29 Ιουνίου  έως:3 Ιουλίου

Τα άτομα θα πρέπει να αφήσουν το ένστικτο να καθοδηγεί το μυαλό τους μαθαίνοντάς του να λειτουργεί, με άλλους,, μη άκαμπτους τρόπους.

 

Κυριακή 10 Ιουλίου 2022 ώρα: 03:55

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 25°24’ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Κυριακή 10 Ιουλίου 2022 ώρα: 02:45 έως ώρας: 04:35

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:15 Νοεμβρίου  έως:19 Νοεμβρίου

Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.

 

Κυριακή 10 Ιουλίου 2022 ώρα: 07:34

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 27°35’ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Κυριακή 10 Ιουλίου 2022 ώρα: 06:24 έως ώρας: 08:14

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:17 Νοεμβρίου  έως:21 Νοεμβρίου

Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.

 

Κυριακή 10 Ιουλίου 2022 ώρα: 11:34

Είσοδος ΣΕΛΗΝΗΣ στον ΤΟΞΟΤΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ θα παραμείνει στον ΤΟΞΟΤΗ  μέχρι Τρίτη 12 Ιουλίου 2022 ώρα: 12:00

Η Σελήνη στο ταξιδιάρικο και περιπετειώδες  ζώδιο του Τοξότη, μας δημιουργεί μια τάση απεξάρτησης, φιλελευθερίας, αισιοδοξίας, περιπέτειας, ανεξαρτησίας και περιπλάνησης. Γινόμαστε στο διάστημα αυτό πιο δημιουργικοί, αυθόρμητοι και οραματιστές του μέλλοντος μας αλλά παράλληλα λόγω της αμέριμνης και αλλοπρόσαλλης συμπεριφοράς μας πιο αστείοι και κάποια φορά μέχρι του σημείου της γελοιότητας. Σε ανώτερο επίπεδο ενδιαφερόμαστε, για τη θρησκεία, για ξένες γλώσσες, για την φιλοσοφία και για ότι άλλο ανοίγει νέους ορίζοντες για το μυαλό μας.

 

Κυριακή 10 Ιουλίου 2022 ώρα: 11:38

ΗΛΙΟΣ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΗΛΙΟΣ 18°05’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ   &  ΟΥΡΑΝΟΣ 18°05’ του ΤΑΥΡΟΥ

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:7 Ιουλίου  έως:11 Ιουλίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 6 Μαΐου  έως: 10 Μαΐου

Γεγονότα ξαφνικά και αναπάντεχα, βγάζουν το άτομο εκτός προγράμματος και του αναστατώνουν τη ζωή με αποτέλεσμα να δημιουργούνται πολλά προβλήματα. Το άτομο, που δέχεται αυτή την όψη, γίνεται νευρικό και μερικές φορές βγαίνει έξω από τα όριά του.


 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου