Κυριακή 24 Ιουλίου 2022

ΤΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 25 έως 31 Ιουλίου 2022 από τον Δρ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΕΥ



          ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

03 έως 09 Ιανουαρίου 2022

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

ΚΡΙΟΣ

Η αναδρομή στις αποφάσεις του παρελθόντος, θα σας βοηθήσει στο να ξεκαθαρίσετε και να ερμηνεύσετε σωστότερα τις τωρινές καταστάσεις. Ο καιρός αυτός είναι κατάλληλος για  ν’ αναπτύξετε τα σχέδια σας σε συνεργάτες και προϊσταμένους σας, γιατί τώρα θα παρουσιάζεστε πιο σοβαροί και πιο υπεύθυνοι. Προσοχή στην υπερκόπωση, γιατί ο οργανισμός σας είναι ευάλωτος αυτό τον καιρό.

ΤΑΥΡΟΣ

Η διάθεση σας να δείτε τη ζωή από την εύθυμη όψη, θα δημιουργεί αρνητική ατμόσφαιρα για τα επαγγελματικά σας.  Πράγματι θα προτιμάτε να αστειεύεστε, να διασκεδάζετε, παρά να ασχολείστε σοβαρά με τη δουλειά.  Θα ήταν λοιπόν καλύτερο να αναβάλετε σοβαρές συμφωνίες ή άλλες πράξεις που θα έχουν μελλοντικές συνέπειες. Αποφύγετε καταχρήσεις για το καλό της υγείας σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η επαγγελματική σας πορεία ίσως να σας προβληματίσει ιδιαίτερα αυτή την εβδομάδα. Αν αποβάλλετε το άγχος, τα θέματά σας θα πάρουν την σωστή τους πορεία. Η τύχη είναι με το μέρος σας και σας υπόσχεται εκπλήρωση των ονείρων και των προσδοκιών σας. Παράλληλα όμως,  θα δείχνετε περισσότερο εσωστρεφείς από ότι συνήθως.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η κριτική των άλλων για συμπεριφορές και παραλήψεις σας θα ενεργοποιήσουν τον υπερευαίσθητο χαρακτήρα σας και να σας εκνευρίσουν. Οι άλλοι δεν θα αντιλαμβάνονται πως θα αισθάνεστε και καλοπροαίρετα θα σας επισημαίνουν τα κακώς κείμενα. Εσείς όμως θα αισθάνεστε πως σας μαστιγώνουν με το μαστίγιο της γλώσσας τους. Προς το τέλος της εβδομάδας π προσέξτε την υγεία σας και κυρίως τον ψυχολογικό σας τομέα. Μειώστε το πείσμα και τις αμετάθετες θέσεις σας που όχι μόνο δεν σας εξυπηρετούν άλλα αντίθετα ζημιά σας προκαλούν.

ΛΕΩΝ

Η σαφήνεια καθώς και  μια ισχυρότερη αίσθηση του σκοπού, κυριαρχεί στη ζωή σας αυτόν τον καιρό και ενεργοποιεί τις προσπάθειές σας για να προχωρήσετε μπροστά ή να κινηθείτε γι’ αυτό που θέλετε πραγματικά. Η αναγνώριση ή η υποστήριξη από τους ανωτέρους σας  ή από άλλους που είναι σε θέση να βοηθήσουν είναι πιθανή τώρα,  ειδικά εάν είχατε πάρει κάποιες πρωτοβουλίες στο παρελθόν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα βρίσκεστε συνεχώς σε κίνηση, σε ένα γρήγορο ρυθμό, προσπαθώντας να τα προλάβετε όλα.  Εδώ όμως χρειάζεται προσοχή.  Πάνω στη βιασύνη σας μπορεί να κάνετε σημαντικά λάθη.  Γι αυτό καλύτερα αφιερώστε τον καιρό αυτόν σε επικοινωνία και ενημέρωση, μην παίρνετε αποφάσεις, παρά μόνο μετά από ώριμη σκέψη. Συναντήσεις με κάποια νέα ερωτικά πρόσωπα είναι πολύ πιθανές τώρα, ή μία  πιο ζεστή σχέση με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Παράλληλα η τύχη σας χαμογελάει και ευνοείστε αυτήν την εβδομάδα στα τυχερά παιχνίδια, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα παίξετε ότι έχετε και δεν έχετε.

ΖΥΓΟΣ

Θα έχετε νέες γνωριμίες και μέσα από αυτές, θα γνωρίσετε άτομο που θα σας ενθουσιάσει. Ετοιμαστείτε για καινούργιες, θετικές αλλαγές και είναι πιθανόν να κλείσετε συμφωνίες, που θα σας βοηθήσουν στην εξέλιξη θεμάτων που σας απασχολούν. Κάποια γεγονότα θα τονώσουν το πάθος σας και την αισιοδοξία σας. Θα σταθεροποιηθούν καλύτερα οι σχέσεις σας και οι αδέσμευτοι θα κάνετε μια καινούργια αρχή στη ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα σας γίνουν κάποιες επαγγελματικές προτάσεις που θα πρέπει να τις σκεφτείτε με ανοιχτό μυαλό. Κάποιες αλλαγές θα σας βοηθήσουν να νιώσετε ικανοποίηση. Στον κοινωνικό σας τομέα, κάποιες συνθήκες αλλάζουν μετά από κάποιους απαραίτητους συμβιβασμούς. Η εποχή αυτή παράλληλα είναι ιδανική για δημόσιες σχέσεις νέες διασυνδέσεις, νέα ξεκινήματα , και πιθανόν και νέα συναισθήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάποιες εκρήξεις θυμού και κάποιες αναθεωρήσεις των πιστεύω σας, θα σας προκαλέσουν κάποια αναστάτωση. Ίσως μάλιστα κάποιο δικό σας άτομο, , συντείνει σε όλη αυτή την αναστάτωσή σας.  Στο χώρο του σπιτιού σας αυτόν τον καιρό θα κάνετε συνεχώς αλλαγές, για να  ξεφύγετε από τα καθιερωμένα, και τον  τρόπο ζωής σας.  Ίσως τώρα ενδιαφερθείτε περισσότερο για το σπίτι και τους δικούς σας ανθρώπους περισσότερο τώρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μέσα από καθημερινά θέματα θα αποκομίσετε γνώσεις και  εμπειρίες που θα σας βοηθήσουν στη καθημερινότητα σας. Όσοι είστε μόνοι πιθανόν να γνωρίσετε νέο  πρόσωπο που θα σας ενθουσιάσει. Αν νιώσετε εξαντλημένοι προσπαθήστε να αποφύγετε δουλείες που μπορούν να περιμένουν. Αυτό δεν σημαίνει, πως θα πρέπει να αναβάλετε βασικές σας υποχρεώσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια γενική ευνοϊκή περίοδος αρχίζει αλλά προσέξτε αποφύγετε τις προστριβές σας με την οικογένεια σας και το δεσμό σας. Η περίοδος αυτή παράλληλα θα σας δώσει κάποιες αιτίες για να ξαναθυμηθείτε το παρελθόν. Η αγάπη για τον εαυτό σας παράλληλα αυτόν τον καιρό είναι σε όρια κινδύνου, γι’ αυτό περιορίστε την και μετατοπίστε ένα μέρος της στο άτομο που σας ενδιαφέρει. Προσέξτε μην χαθείτε στις λεπτομέρειες και χάσετε την ουσία βασικών καθημερινών θεμάτων.

ΙΧΘΥΕΣ

Ξαφνική απρόκλητη πρόταση θα κάνετε ή θα σας κάνουν πάνω στον ερωτικό τομέα. Άτομο που θαυμάζατε από καιρό πιθανόν να βρίσκεται πολύ κοντά σας, φροντίστε να το κερδίσετε. Από τις ενέργειές σας εξαρτώνται πολλά. Ότι έχετε να κάνετε και αφορά καθυστερημένες καταστάσεις δραστηριοποιηθείτε και κάντε το τώρα για τον λόγο ότι στο μέλλον δεν θα σας δοθούν ανάλογες  ευκαιρίες. Πιθανές όμως αυτή την εβδομάδα είναι και οι μικρό-παρεξηγήσεις  με κοντινά σας πρόσωπα. Φροντίστε να τις αποφύγετε.

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ

ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

25 έως 31 Ιουλίου 2022

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

 

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022 ώρα: 03:15

ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε 1½ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΚΡΟΝΟ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΑΦΡΟΔΙΤΗ 8°23’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ   &  ΚΡΟΝΟΣ 23°23’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ (R)

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:27 Ιουνίου  έως:1 Ιουλίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 10 Φεβρουαρίου  έως: 14 Φεβρουαρίου

Αυτή η διέλευση είναι η καταλληλότερη για να γίνει ένας γάμος ή να σταθεροποιηθεί μια σχέση. Τα αισθήματα είναι ειλικρινή και η βοήθεια που δέχεται το άτομο από τους άλλους είναι ουσιαστική. Τα οικονομικά βελτιώνονται και τα εισοδήματα είναι σταθερά.

 

Δευτέρα 25 Ιουλίου ώρα: 07:26

ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ

Σελήνη Κενή Πορείας από τις 23°23' των ΔΙΔΥΜΩΝ μέχρι τις 00°00' του ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Το χρονικό διάστημα που διαρκεί είναι από: Δευτέρα 25 Ιουλίου ώρα: 07:26 έως: Δευτέρα 25 Ιουλίου ώρα: 20:54

Κατά τη διάρκεια της «Κενής Σεληνιακής Πορείας» δεν ευνοήστε στο να σχεδιάζετε, μελλοντικά σχέδιά σας, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Στο να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί αυτά ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Στο να κάνετε νέες γνωριμίες. Στο να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Στο να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Τέλος στο να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Αντίθετα ευνοήστε για   ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού, εργασίες ρουτίνας, για διασκέδαση, στο να κάνετε την αρχή κόβοντας βλαβερές συνήθειες, όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Ιδανικό είναι αυτό το διάστημα, για να καθαρίσετε τον χώρο σας, το σπίτι σας, το κατάστημά ή το γραφείο σας.

 

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022 ώρα: 07:26

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΚΡΟΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 23°23’ των ΔΙΔΥΜΩΝ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022 ώρα: 06:16 έως ώρας: 08:06

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:12 Ιουνίου  έως:16 Ιουνίου

Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.

 

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022 ώρα: 09:12

ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΑΦΡΟΔΙΤΗ 8°41’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ   &  ΔΙΑΣ 8°41’ του ΚΡΙΟΥ

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:28 Ιουνίου  έως:2 Ιουλίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 27 Μαρτίου  έως: 31 Μαρτίου

Καλότυχη διέλευση. Η κοινωνική ζωή του ατόμου είναι άριστη, κάνει πολύ καλές και χρήσιμες γνωριμίες, τα οικονομικά του βελτιώνονται και νιώθει πολύ άνετα. Η αισθηματική ζωή πάει καλά και το άτομο νιώθει ασφάλεια και είναι χαρούμενο κι ευτυχισμένο. Η διέλευση αυτή είναι πολύ καλή για γάμο.

 

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022 ώρα: 11:14

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 25°15’ των ΔΙΔΥΜΩΝ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022 ώρα: 10:04 έως ώρας: 11:54

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:14 Ιουνίου  έως:18 Ιουνίου

Η διάθεση του ατόμου είναι κυκλοθυμική και η αστάθεια χαρακτηρίζει τις πράξεις του και τα συναισθήματά του. Στο σπίτι δημιουργούνται ζημιές από αμέλεια, που προκαλούν έξοδα.

 

Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022 ώρα: 20:54

Είσοδος ΣΕΛΗΝΗΣ στον ΚΑΡΚΙΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ θα παραμείνει στον ΚΑΡΚΙΝΟ  μέχρι Πέμπτη 28 Ιουλίου 2022 ώρα: 09:36

Η Σελήνη στο συναισθηματικό ζώδιο του Καρκίνου του οποίου και είναι κυβερνήτης τονίζει την νοσταλγία για το παρελθόν και κυρίως για τα παιδικά μας τα χρόνια, την επιθυμία της σύνδεσής μας με την οικογένεια, και την αναζήτηση των ριζών της οικογένειας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για να έχετε μια πιο κοντινή επαφή με το σπίτι και την μητέρα, για ν’ απολαύσετε παλιά μουσική και τραγούδια, για να επανασυνδεθείτε με άτομα του παρελθόντος, για να παρακολουθήσετε αισθηματικές ταινίες, για να κάνετε ένα θαλασσινό ρομαντικό ταξίδι ή για ν’ απολαύσετε ένα παραδοσιακό σπιτικό φαγητό. 

 

Τρίτη 26 Ιουλίου 2022 ώρα: 14:34

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 08°42’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τρίτη 26 Ιουλίου 2022 ώρα: 13:24 έως ώρας: 15:14

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:28 Ιουνίου  έως:2 Ιουλίου

Οι υπερβολές και οι καταχρήσεις προκαλούν την τάση για τεμπελιά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές εκκρεμότητες. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση δεν μπορεί να αξιολογήσει σωστά τις δυνάμεις του και μπλέκεται σε υποθέσεις στις οποίες δεν μπορεί να ανταποκριθεί.

 

Τρίτη 26 Ιουλίου 2022 ώρα: 17:54

ΣΕΛΗΝΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 10°20’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τρίτη 26 Ιουλίου 2022 ώρα: 16:44 έως ώρας: 18:34

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:29 Ιουνίου  έως:3 Ιουλίου

Πολύ αρμονική αυτή η διέλευση. Το άτομο καλοδέχεται την αγάπη που του προσφέρουν, την τρυφερότητα και την άπλετη κατανόηση. Η διάθεση είναι πολύ καλή και επειδή το άτομο εκπέμπει μια εσωτερική γαλήνη και ηρεμία φαίνεται πολύ γοητευτικό. Γι’ αυτό η διέλευση αυτή είναι άριστη για ραντεβού, που η έκβασή τους εξαρτάται από την αισθητική εικόνα που θα παρουσιάσουμε.

 

Τρίτη 26 Ιουλίου 2022 ώρα: 22:12

ΕΡΜΗΣ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΑΡΗ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΕΡΜΗΣ 14°40’ του ΛΕΟΝΤΑ   &  ΑΡΗΣ14°40’ του ΤΑΥΡΟΥ

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:4 Αυγούστου  έως:8 Αυγούστου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 2 Μαΐου  έως: 6 Μαΐου

Κάποια καλή συνεργασία ή είδηση θα δώσει την ευκαιρία στο άτομο να κάνει κάτι πολύ δημιουργικό και να πάρει γρήγορες και σωστές αποφάσεις.

 

Τρίτη 26 Ιουλίου 2022 ώρα: 22:14

ΟΥΡΑΝΟΣ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟ ΔΕΣΜΟ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΟΥΡΑΝΟΣ 18°34’ του ΤΑΥΡΟΥ   &  ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΔΕΣΜΟΣ 18°34’ του ΤΑΥΡΟΥ (R)

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:6 Μαΐου  έως:10 Μαΐου

Σημαντικές περιστάσεις μπορεί να σας έκαναν να είστε υπέρμαχος της αλλαγής και των επαναστατικών τάσεων. Οι ιδέες σας είναι συχνά πολύ μπροστά από την εποχή. Ωστόσο, αυτές οι ιδέες συχνά δεν αντιμετωπίζονται καλά από τους ανθρώπους στη ζωή σας και συχνά νιώθετε ότι οποιαδήποτε πρόοδος κάνετε αναστέλλεται από κοινωνικές αξίες ή πράγματα εκτός ελέγχου σας. Προσέξτε την τάση να είστε φανατικοί ή άτακτοι στην πειθώ σας, θα σας εμποδίσει και θα σας κρατήσει πίσω.

 

Τετάρτη 27 Ιουλίου ώρα: 02:56

ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ

Σελήνη Κενή Πορείας από τις 14°48' του ΚΑΡΚΙΝΟΥ μέχρι τις 00°00' του ΛΕΟΝΤΑ

Το χρονικό διάστημα που διαρκεί είναι από: Τετάρτη 27 Ιουλίου ώρα: 02:56 έως: Πέμπτη 28 Ιουλίου ώρα: 09:36

Κατά τη διάρκεια της «Κενής Σεληνιακής Πορείας» δεν ευνοήστε στο να σχεδιάζετε, μελλοντικά σχέδιά σας, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Στο να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί αυτά ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Στο να κάνετε νέες γνωριμίες. Στο να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Στο να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Τέλος στο να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Αντίθετα ευνοήστε για   ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού, εργασίες ρουτίνας, για διασκέδαση, στο να κάνετε την αρχή κόβοντας βλαβερές συνήθειες, όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Ιδανικό είναι αυτό το διάστημα, για να καθαρίσετε τον χώρο σας, το σπίτι σας, το κατάστημά ή το γραφείο σας.

 

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2022 ώρα: 02:56

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΑΡΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 14°48’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τετάρτη 27 Ιουλίου 2022 ώρα: 01:46 έως ώρας: 03:36

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:4 Ιουλίου  έως:8 Ιουλίου

Η διάθεση είναι πολύ καλή και το άτομο που δέχεται τη διέλευση έχει έντονη την επιθυμία να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του.

 

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2022 ώρα: 10:36

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 18°35’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τετάρτη 27 Ιουλίου 2022 ώρα: 09:26 έως ώρας: 11:16

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:8 Ιουλίου  έως:12 Ιουλίου

Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.

 

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2022 ώρα: 17:44

ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με την ΛΙΛΙΘ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΑΦΡΟΔΙΤΗ 11°33’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ   &  ΛΙΛΙΘ 11°33’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:1 Ιουλίου  έως:5 Ιουλίου

Η όψη αυτή δημιουργεί την ανάγκη σε ένα άτομο να μάθει περισσότερα για τις σχέσεις και την προοπτική τους, για τις αξίες, τους οικονομικούς πόρους και την διαχείριση των χρημάτων του.

 

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2022 ώρα: 19:54

ΕΡΜΗΣ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΧΕΙΡΩΝΑ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΕΡΜΗΣ 16°24’ του ΛΕΟΝΤΑ   &  ΧΕΙΡΩΝΑΣ 16°24’ του ΚΡΙΟΥ (R)

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:6 Αυγούστου  έως:10 Αυγούστου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 3 Απριλίου  έως: 7 Απριλίου

Η όψη αυτή  Ερμή - Χείρωνα δείχνει ότι μαθαίνετε πώς να μετατρέπετε το τραύμα σε σοφία συλλέγοντας πληροφορίες και μαθαίνοντας. Γίνεστε πολύ ευαίσθητοι. Σας βοηθά να καταλάβετε και να παρατηρήσετε περισσότερα από τους περισσότερους ανθρώπους. Επίσης, σας αρέσει να βοηθάτε άλλους να θεραπεύσουν τις πληγές τους . Παράλληλα θα υπάρχει άγχος μήπως πείτε κάτι λάθος. Επίσης, συχνά θα έχετε πολύ χαμηλή αυτοεκτίμηση.

 

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2022 ώρα: 23:38

ΔΙΑΣ  σε στάση πριν γίνει ανάδρομος

ΔΙΑΣ  σε στάση πριν γίνει ανάδρομος από Τετάρτη 27 Ιουλίου 2022 ώρα: 23:38 στις (00°31' του ΖΥΓΟΥ)

 μέχρι την Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022 ώρα: 22:37 στις (00°31' του ΖΥΓΟΥ)

Θα αρχίσουν να δημιουργούνται κάποιοι κλονισμού εξ αιτίας ανευθυνότητας κι’ επιπολαιότητας.  Το διήμερο αυτό θα πρέπει ν’ αποφευχθεί μια τάση απαισιοδοξίας λόγω αναποδιών

 

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2022 ώρα: 23:58

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 25°12’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τετάρτη 27 Ιουλίου 2022 ώρα: 22:48 έως Πέμπτη 28 Ιουλίου 2022 ώρα: 00:38

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:15 Ιουλίου  έως:19 Ιουλίου

Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.

 

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2022 ώρα: 03:53

ΣΕΛΗΝΗ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 27°09’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Πέμπτη 28 Ιουλίου 2022 ώρα: 02:43 έως ώρας: 04:33

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:17 Ιουλίου  έως:21 Ιουλίου

Κάποιος κύκλος στη ζωή του ατόμου κλείνει οριστικά. Το άτομο δεν είναι έτοιμο να δεχτεί κάτι τέτοιο και οι ανασφάλειές του βγαίνουν στην επιφάνεια. Ταυτίζει το τέλος της κατάστασης με το τέλος της ζωή του-πολλές φορές-γιατί ο πόνος που νιώθει είναι δυσβάσταχτος. Ωστόσο τελικά, μέσα από αυτή την πολύ σκληρή περίοδο, ανακαλύπτει τις δυνάμεις του και την ικανότητά του να επιβιώνει και να αλλάζει ριζικά τη ζωή του, χρησιμοποιώντας την πείρα του παρελθόντος για τη μελλοντική του εξέλιξη και ευτυχία. Με μια τέτοια διέλευση, η καλύτερη αντίδραση είναι να ξεκινήσετε κάποια ψυχανάλυση, ώστε να βοηθηθείτε από την αρχή και να εντοπίσετε τις δυνάμεις σας, χωρίς να νιώσετε τον πόνο της μοναξιάς, που φέρνει συνήθως ο Πλούτωνας.

 

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2022 ώρα: 09:37

Είσοδος ΣΕΛΗΝΗΣ στον ΛΕΟΝΤΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ θα παραμείνει στον ΛΕΟΝΤΑ  μέχρι Σάββατο 30 Ιουλίου 2022 ώρα: 21:11

Η Σελήνη στο φλογερό πύρινο ζώδιο του Λέοντα τονίζει την υπέρμετρη υπερηφάνεια και τον εγωκεντρικό χαρακτήρα του ατόμου, παράλληλα όμως μας βοηθάει για να ερωτευτούμε, για να βγάλουμε από μέσα μας την παιδική μας φύση και μαζί μ’ αυτή και την ξενοιασιά και την ανεμελιά και μας δημιουργεί την ανάγκη μας για ψυχαγωγία, διασκέδαση και αυτοπροβολή. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για διασκέδαση, χορό, ξεφάντωμα, για να οργανώσετε μια κοινωνική συγκέντρωση ή για να πάτε σε κάποιο πάρτι, για να φλερτάρετε ή και για να ερωτευτείτε.

 

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2022 ώρα: 20:54

ΣΕΛΗΝΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΗΛΙΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 05°38’ του ΛΕΟΝΤΑ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Πέμπτη 28 Ιουλίου 2022 ώρα: 19:44 έως ώρας: 21:34

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:26 Ιουλίου  έως:30 Ιουλίου

Το ενδιαφέρον του ατόμου επικεντρώνεται στο σπίτι και στο οικογενειακό περιβάλλον. Η μητέρα ή κάποιο θηλυκό άτομο της οικογένειας, στηρίζει και επιβεβαιώνει το άτομο.

 

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2022 ώρα: 22:17

ΕΡΜΗΣ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟ ΔΕΣΜΟ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΕΡΜΗΣ 18°28’ του ΛΕΟΝΤΑ   &  ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΔΕΣΜΟΣ 18°28’ του ΤΑΥΡΟΥ (R)

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:8 Αυγούστου  έως:12 Αυγούστου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 6 Μαΐου  έως: 10 Μαΐου

Θα έχετε την τάση να είστε κάπως τεμπέληδες και άνετοι. Θα διαχειρίζεστε τις προκλήσεις της ζωής με τη βοήθεια της αναλυτικής και λογικής σκέψης σας. Προσπαθήστε να μην παίρνετε αποφάσεις με βάση το τώρα και το μοντέρνο. Τα αδέρφια σας μπορεί να έχουν βοηθήσει στη διαμόρφωση του τρόπου επικοινωνίας σας αυτόν τον καιρό.

 

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022 ώρα: 00:15

ΕΡΜΗΣ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΕΡΜΗΣ 18°37’ του ΛΕΟΝΤΑ   &  ΟΥΡΑΝΟΣ 18°37’ του ΤΑΥΡΟΥ

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:8 Αυγούστου  έως:12 Αυγούστου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 6 Μαΐου  έως: 10 Μαΐου

Παρουσιάζονται ευκαιρίες για ταξίδια και μετακινήσεις, ενώ ανοίγονται εντελώς νέοι ορίζοντες για τα επαγγελματικά. Η περίοδος αυτή είναι συναρπαστική γιατί όλα πάνε καλά και το άτομο έχει την ικανότητα να κάνει πράγματα που το γοητεύουν και του διευρύνουν τους ορίζοντες.

 

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022 ώρα: 03:03

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 08°43’ του ΛΕΟΝΤΑ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022 ώρα: 01:53 έως ώρας: 03:43

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:29 Ιουλίου  έως:2 Αυγούστου

Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.

 

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022 ώρα: 18:37

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΑΡΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 16°32’ του ΛΕΟΝΤΑ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022 ώρα: 17:27 έως ώρας: 19:17

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:6 Αυγούστου  έως:10 Αυγούστου

Το άτομο που έχει αυτή τη διέλευση νιώθει πάρα πολύ άγχος, έχει πολλά νεύρα, όλα του φταίνε και πιστεύει ότι δεν μπορεί να βρει διεξόδους και να εκτονωθεί. Μία καλή αντίδραση είναι η σκληρή δουλειά, κατά προτίμηση χειρονακτική. Επίσης, η έντονη γυμναστική είναι το «φάρμακο» αυτής της όψης, γιατί βοηθά στην εκτόνωση και στην καλή κυκλοφορία. Η διέλευση αυτή προκαλεί πολλά νεύρα και την τάση να φερθούμε με οργή στους άλλους, σα να θέλουμε να τους εκδικηθούμε. Επειδή οι κινήσεις μας, όταν δεχόμαστε αυτή τη διέλευση, είναι πολύ νευρικές, μπορεί να έχουμε ατυχήματα, καψίματα ή κοψίματα με αιχμηρά

 

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022 ώρα: 22:47

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 18°38’ του ΛΕΟΝΤΑ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022 ώρα: 21:37 έως ώρας: 23:27

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:8 Αυγούστου  έως:12 Αυγούστου

Το άτομο με την επίδραση αυτής της διέλευσης έχει την τάση να κάνει ριζοσπαστικές αλλαγές, αλλά ταυτόχρονα φοβάται γιατί πρέπει να χάσει όλα αυτά που μέχρι τώρα είχε δημιουργήσει και ήταν προϊόντα μιας πιο συντηρητικής αντιμετώπισης που είχε στη ζωή του.

 

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022 ώρα: 23:38

ΔΙΑΣ Ανάδρομος

ΔΙΑΣ Ανάδρομος από Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022 ώρα: 23:38 στις (08°42' του ΚΡΙΟΥ)

 μέχρι την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022 ώρα: 01:02 στις (28°48' του ΖΥΓΟΥ)

Είναι μία περίοδος που η αισιοδοξία εναλλάσσεται με τον πεσιμισμό. Το άτομο ενεργεί μάλλον αυτόνομα και απομονωμένα. Ο Δίας, , κάνει το άτομο να στρέφεται προς τον εσωτερικό του κόσμο, ως προς τη θεώρηση της ζωής. Χαρακτηριστικό του είναι αυτή την περίοδο η σοβαρότητα. Προτιμάει να κρατάει χαμηλό προφίλ και τείνει προς τη ταπεινότητα παράλληλα όμως διακατέχεται από απαισιοδοξία, ανευθυνότητα και επιπολαιότητα 

 

Σάββατο 30 Ιουλίου 2022 ώρα: 02:48

ΣΕΛΗΝΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΕΡΜΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 20°40’ του ΛΕΟΝΤΑ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Σάββατο 30 Ιουλίου 2022 ώρα: 01:38 έως ώρας: 03:28

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:11 Αυγούστου  έως:15 Αυγούστου

Η επίδραση αυτή δείχνει ότι θα υπάρχει κάποια αλλαγή στη διάθεση και στην ψυχολογία του ατόμου, εξαιτίας της επικοινωνίας του με κάποιο άλλο άτομο. Σε ανδρικό ωροσκόπιο δείχνει την πιθανότητα καλών ειδήσεων από μία γυναίκα.

 

Σάββατο 30 Ιουλίου ώρα: 07:28

ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ

Σελήνη Κενή Πορείας από τις 23°02' του ΛΕΟΝΤΑ μέχρι τις 00°00' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ

Το χρονικό διάστημα που διαρκεί είναι από: Σάββατο 30 Ιουλίου ώρα: 07:28 έως: Σάββατο 30 Ιουλίου ώρα: 21:11

Κατά τη διάρκεια της «Κενής Σεληνιακής Πορείας» δεν ευνοήστε στο να σχεδιάζετε, μελλοντικά σχέδιά σας, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Στο να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί αυτά ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Στο να κάνετε νέες γνωριμίες. Στο να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Στο να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Τέλος στο να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Αντίθετα ευνοήστε για   ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού, εργασίες ρουτίνας, για διασκέδαση, στο να κάνετε την αρχή κόβοντας βλαβερές συνήθειες, όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Ιδανικό είναι αυτό το διάστημα, για να καθαρίσετε τον χώρο σας, το σπίτι σας, το κατάστημά ή το γραφείο σας.

 

Σάββατο 30 Ιουλίου 2022 ώρα: 07:28

ΣΕΛΗΝΗ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΚΡΟΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 23°02’ του ΛΕΟΝΤΑ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Σάββατο 30 Ιουλίου 2022 ώρα: 06:18 έως ώρας: 08:08

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:13 Αυγούστου  έως:17 Αυγούστου

Τα προβλήματα, το άγχος και η ανασφάλεια εξαντλούν το άτομο που δέχεται αυτή την όψη και προκαλούν υπερκόπωση. Για να μπορέσει το άτομο να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες, πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά και να κάνει υπομονή. Είναι δε απαραίτητο να καταλάβει, ότι πρέπει να τα καταφέρει μόνο του χωρίς τη βοήθεια των άλλων. Η διέλευση αυτή είναι πολύ άσχημη για νέα ξεκινήματα και για επενδύσεις.

 

Σάββατο 30 Ιουλίου 2022 ώρα: 21:12

Είσοδος ΣΕΛΗΝΗΣ στην ΠΑΡΘΕΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ θα παραμείνει στην ΠΑΡΘΕΝΟ  μέχρι Τρίτη 2 Αυγούστου 2022 ώρα: 07:05

Η Σελήνη στο συντηρητικό γήινο ζώδιο της Παρθένου τονίζει την καθημερινότητά μας, την προσφορά μας προς τους άλλους, την ανάγκη διευθέτησης των υποχρεώσεών μας, την ενασχόλησή μας με την υγεία μας, αλλά παράλληλα μας δίνει μια διάθεση για να κουτσομπολέψουμε και για να κριτικάρουμε τους γύρω μας. Το χρονικό αυτό διάστημα μας βοηθάει για ν’ αναθεωρήσουμε τις διατροφικές μας συνήθειες με στόχο την βελτίωσης της υγείας μας, για να οργανώσουμε το νοικοκυριό μας και απαλλαγούμε από άχρηστα πράγματα, για να αρχίσουμε μια δίαιτα ή για να μπούμε σε ένα νέο πρόγραμμα γυμναστικής, για να διευθετήσουμε καθυστερημένες υποχρεώσεις μας.

 

Κυριακή 31 Ιουλίου 2022 ώρα: 09:05

ΕΡΜΗΣ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΚΡΟΝΟ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΕΡΜΗΣ 22°57’ του ΛΕΟΝΤΑ   &  ΚΡΟΝΟΣ 22°57’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ (R)

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:13 Αυγούστου  έως:17 Αυγούστου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 10 Φεβρουαρίου  έως: 14 Φεβρουαρίου

Η ικανότητά σας για σαφή και λεπτομερή ανάλυση θα ενεργοποιείται μόνο όταν κάποιο θέμα θα σας ενδιαφέρει αρκετά. Δεν θα είστε ικανοποιημένοι με μια επιφανειακή ή επιδερμική κατανόηση των θεμάτων που σας απασχολούν

 

Κυριακή 31 Ιουλίου 2022 ώρα: 17:04

ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΧΕΙΡΩΝΑ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΑΦΡΟΔΙΤΗ 16°22’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ   &  ΧΕΙΡΩΝΑΣ 16°22’ του ΚΡΙΟΥ (R)

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:6 Ιουλίου  έως:10 Ιουλίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 3 Απριλίου  έως: 7 Απριλίου

Με αυτή την όψη κατανοείτε τις ολιστικές έννοιες θεραπείας και τη σύνδεση μυαλού – σώματος. Θα έχετε μοναδική αντίληψη. Συχνά θα έχετε μεγάλες γνώσεις λόγω των κακουχιών που έφερε ο Χείρωνας. Και συχνά θα διδάσκετε στους άλλους αυτό που γνωρίζετε, προς όφελός τους. Προβλήματα όμως μπορεί να προκύψουν επειδή δεν μπορείτε να επικοινωνήσετε με τρόπο που να εναρμονίζεται με τους άλλους.

 

Κυριακή 31 Ιουλίου 2022 ώρα: 18:59

ΕΡΜΗΣ σε 1½ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΕΡΜΗΣ 23°42’ του ΛΕΟΝΤΑ   &  ΔΙΑΣ 8°42’ του ΚΡΙΟΥ (R)

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:14 Αυγούστου  έως:18 Αυγούστου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 27 Μαρτίου  έως: 31 Μαρτίου

Οι θετικές και αισιόδοξες σκέψεις του ατόμου που δέχεται αυτή τη διέλευση, το βοηθούν στο να έλξει τη βοήθεια των άλλων. Άριστη διέλευση για ταξίδια και εκδρομές τα οποία μπορεί να είναι είτε αναψυχής είτε επαγγελματικά.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου