Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022

ΤΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 17 έως 23 Οκτωβρίου 2022 από τον Δρ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΕΥ


Το Ωροσκόπιο της Εβδομάδας

από 7 έως 23 Οκτωβρίου 2022

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

ΚΡΙΟΣ

Πλανητικές αντιθέσεις  αυτόν τον καιρό θα φέρουν κάποια αναστάτωση στον τρόπο της σκέψη σας και των ενεργειών σας. Οι αποφάσεις αυτού του διαστήματος ίσως να είναι πολύ βιαστικές και αρκετά υποκειμενικές,  γι’ αυτό θα έλεγα να τις αφήσετε για το μέλλον και  κυρίως αυτές που αφορούν τις τον επαγγελματικό σας τομέα και ξεκαθαρίσματα που χρονίζουν. Δείξτε ιδιαίτερη προσοχή στα οικονομικά σας και μειώστε τις δαπάνες σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Προβληματικές καταστάσεις του παρελθόντος ξεκαθαρίζουν με σχετική ευκολία. Τα οικονομικά σας με μικρή προσπάθεια θα παρουσιάσουν ανάκαμψη και ο επαγγελματικός σας τομέας βελτίωση σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν. Κάποιες αλλαγές στα καθημερινά σας θέματα θα σας ανανεώσουν. Η εύνοια αυτών των ημερών θα εκδηλωθεί μέσω της αγάπης φιλικών σας προσώπων ή του προσώπου που σας ενδιαφέρει. Προσέξτε την υγεία σας που έχετε τελευταία παραμελήσει και μην περιμένετε την χειροτέρευση της για ν’ ασχοληθείτε μ’ αυτήν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στο διάστημα αυτό  αποφύγετε συγκρούσεις με συγγενείς και φίλους σας. Θα σας χαρακτηρίζει εκνευρισμός και ανυπομονησία, που πιθανόν να σας οδηγήσει σε βιαστικές κινήσεις. Το μυαλό σας θα είναι γρήγορα και οι αποφάσεις σας ξαφνικές. Μην υποσχεθείτε  κάτι που μελλοντικά δεν θα μπορέσετε να πραγματοποιήσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στον συντροφικό σας τομέα αυτές τις μέρες θα  χτυπάει το ερωτικό σας ρολόι πιο δυνατά αλλά παράλληλα αυτό μπορεί να προξενήσει πολλά προβλήματα σε όσους είστε δεσμευμένοι και έχετε προβλήματα από το παρελθόν. Ακόμα  τις ζαβολιές σας θα πρέπει να τις αναστείλετε καθ’ όσον δεν ευνοούνται οι παράλληλες σχέσεις. Περισσότερο για εκείνους που υπόσχονται απραγματοποίητες καταστάσεις.

ΛΕΩΝ

Τα ερωτικά σας συναισθήματα και τα πάθη σας, θα είναι ισχυρά και θα σας εξαναγκάζουν να είστε πολύ απαιτητικοί προς τα άτομα που αγαπάτε. Οι τάσεις σας όμως αυτές, μπορούν να εξελιχθούν σε εντάσεις  σχέσεων, επειδή ο ένας θα θεωρεί ότι έχει δώσει περισσότερα και ο άλλος ότι έχει πάρει λιγότερα. Για θέματα που σας ενδιαφέρουν ανοίγονται καλές προοπτικές εξέλιξης. Θα χρειαστεί όμως να εργαστείτε με υπευθυνότητα και προσοχή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Την εβδομάδα αυτή  θα πρέπει να εξετάσετε περισσότερο από ποτέ την τακτική σας απέναντι σε άτομα που σας ενδιαφέρουν. Η ανελαστική σας στάση δεν θα σας ευνοήσει  αλλά αντίθετα θα σας ζημιώσει τόσο συναισθηματικά όσο και οικονομικά. Οι κινήσεις σας τόσο στον προσωπικό όσο και στον επαγγελματικό σας τομέα θα πρέπει να προσεχθούν περισσότερο απ’ ότι στο παρελθόν.

ΖΥΓΟΣ

Αυτόν τον καιρό θα αισθανθείτε την ευαισθησία σας και την κυκλοθυμία σας σε όλο τους το μεγαλείο. Θα έχετε την ανάγκη να πιαστείτε από κάπου γερά. Παρά όλα αυτά η περίοδος αυτή θα σας δώσει νέα ξεκινήματα ή κάποιο νέο καθεστώς σε συντροφικά θέματα και σε θέματα συνεργασίας. Οι ανεπαρκείς φίλοι και συγγενείς, θα είναι ιδιαίτερα ενοχλητικοί σε σας και προκειμένου να σας δημιουργήσουν προβλήματα φροντίστε να τους παρακάμψετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το ενδιαφέρον σας θα στραφεί τώρα περισσότερο στην οικογένεια και σε θέματα του σπιτιού. Η αναγκαιότητα για ασφάλεια αυξάνει και μαζί της και οι ψυχολογικές σας ανάγκες. Άτομα του παρελθόντος που σας απασχόλησαν, αναβιώνουν μέσα σας. Αφήστε το παρελθόν και ασχοληθείτε με το παρόν και το μέλλον σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τώρα είναι ένα πολύ ευνοϊκό διάστημα για την ζωή σας.  Τώρα θα μπορέσετε να ανακαλύψετε τον εαυτό σας, τι μπορείτε να προσφέρετε και τι αξίζετε. Θα εμφανιστούν ευκαιρίες για την ζωή σας και θα πρέπει να τις αρπάξετε. Παράλληλα θα πρέπει να προστατέψετε την υγεία σας από ιώσεις της εποχής.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τώρα θα υποστείτε κάποιες αλλαγές στο σπίτι σας, που μπορεί να προέρχονται από γεγονότα που αντλούν τις αιτίες τους από το παρελθόν. Ίσως τώρα να προκληθούν προστριβές  με άτομα του άμεσου οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Αντιμετωπίστε τις καταστάσεις με σύνεση και  ψυχραιμία. Ξεκαθαρίστε τις εκκρεμότητές σας. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας για ξεκούραση και χαλάρωση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τώρα τα οικονομικά σας και τα έσοδά σας, που εξαρτώνται από άλλους,  να υποστούν κάποια πίεση. Έτσι, τυχόν αποζημιώσεις ή δανειοδοτήσεις που περιμένετε, να καθυστερούν. Στο διάστημα αυτό θα πρέπει να στηριχτείτε στις δικές  σας δυνάμεις. Στον ερωτικό σας τον τομέα επιστρατεύστε όλη σας την τρυφερότητα και δώστε την απλόχερα στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Νέες προοπτικές για σχέσεις για τους αδέσμευτους.

ΙΧΘΥΕΣ

Τις μέρες αυτές  θα νιώσετε πιο δυνατοί και πιο αποφασιστικοί από ότι συνήθως. Η εμπιστοσύνη στον εαυτό σας θα είναι τονισμένη και θα προσελκύετε εύκολα την προσοχή και το ενδιαφέρον των άλλων. Τα σχεδία σας υλοποιούνται και θα πετύχετε πολλά αν  κάνετε την σωστή ταξινόμηση των προτεραιοτήτων σας.

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ

ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

17 έως 23 Οκτωβρίου 2022

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

 

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2022 ώρα: 07:08

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 17°49’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2022 ώρα: 05:58 έως ώρας: 07:48

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:7 Ιουλίου  έως:11 Ιουλίου

Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.

 

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2022 ώρα: 17:13

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 22°49’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2022 ώρα: 16:03 έως ώρας: 17:53

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:12 Ιουλίου  έως:16 Ιουλίου

Η έλλειψη κατανόησης και το συναισθηματικό «μπέρδεμα» είναι οι βασικές αιτίες που οδηγούν σε λανθασμένες ενέργειες σε κοινωνικά θέματα, αλλά και σε κακούς χειρισμούς οικογενειακών προβλημάτων. Η διέλευση αυτή δημιουργεί την τάση για ασύστολες σπατάλες και για μανία καταναλωτισμού.

 

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2022 ώρα: 18:03

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 23°13’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2022 ώρα: 16:53 έως ώρας: 18:43

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:13 Ιουλίου  έως:17 Ιουλίου

Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.

 

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου ώρα: 20:14

ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ

Σελήνη Κενή Πορείας από τις 24°18' του ΚΑΡΚΙΝΟΥ μέχρι τις 00°00' του ΛΕΟΝΤΑ

Το χρονικό διάστημα που διαρκεί είναι από: Δευτέρα 17 Οκτωβρίου ώρα: 20:14 έως: Τρίτη 18 Οκτωβρίου ώρα: 07:45

Κατά τη διάρκεια της «Κενής Σεληνιακής Πορείας» δεν ευνοήστε στο να σχεδιάζετε, μελλοντικά σχέδιά σας, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Στο να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί αυτά ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Στο να κάνετε νέες γνωριμίες. Στο να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Στο να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Τέλος στο να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Αντίθετα ευνοήστε για   ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού, εργασίες ρουτίνας, για διασκέδαση, στο να κάνετε την αρχή κόβοντας βλαβερές συνήθειες, όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Ιδανικό είναι αυτό το διάστημα, για να καθαρίσετε τον χώρο σας, το σπίτι σας, το κατάστημά ή το γραφείο σας.

 

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2022 ώρα: 20:14

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΗΛΙΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 24°18’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2022 ώρα: 19:04 έως ώρας: 20:54

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:14 Ιουλίου  έως:18 Ιουλίου

Η διάθεση του ατόμου είναι άσχημη, δε θέλει να βρίσκεται με πολύ κόσμο και νιώθει πολύ κουρασμένο. Με τέτοια διέλευση, το άτομο πρέπει να φροντίζει να ξεκουράζεται και να μη φορτώνει ιδιαίτερα το πρόγραμμά του.

 

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2022 ώρα: 23:56

ΣΕΛΗΝΗ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 26°08’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2022 ώρα: 22:46 έως Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022 ώρα: 00:36

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:16 Ιουλίου  έως:20 Ιουλίου

Κάποιος κύκλος στη ζωή του ατόμου κλείνει οριστικά. Το άτομο δεν είναι έτοιμο να δεχτεί κάτι τέτοιο και οι ανασφάλειές του βγαίνουν στην επιφάνεια. Ταυτίζει το τέλος της κατάστασης με το τέλος της ζωή του-πολλές φορές-γιατί ο πόνος που νιώθει είναι δυσβάσταχτος. Ωστόσο τελικά, μέσα από αυτή την πολύ σκληρή περίοδο, ανακαλύπτει τις δυνάμεις του και την ικανότητά του να επιβιώνει και να αλλάζει ριζικά τη ζωή του, χρησιμοποιώντας την πείρα του παρελθόντος για τη μελλοντική του εξέλιξη και ευτυχία. Με μια τέτοια διέλευση, η καλύτερη αντίδραση είναι να ξεκινήσετε κάποια ψυχανάλυση, ώστε να βοηθηθείτε από την αρχή και να εντοπίσετε τις δυνάμεις σας, χωρίς να νιώσετε τον πόνο της μοναξιάς, που φέρνει συνήθως ο Πλούτωνας.

 

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022 ώρα: 00:59

ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε ΧΙΑΣΤΙ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΑΦΡΟΔΙΤΗ 23°13’ του ΖΥΓΟΥ   &  ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ 23°13’ των ΙΧΘΥΩΝ (R)

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:14 Οκτωβρίου  έως:18 Οκτωβρίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 12 Μαρτίου  έως: 16 Μαρτίου

Ένα κοινωνικό ή οικογενειακό ζήτημα μπορεί να σε αναστατώσει και να χάσεις, για λίγο, τη συναισθηματική σου ισορροπία. Απόφυγε, το διάστημα που πραγματοποιείται αυτή η διέλευση, να εμπλακείς σε αισθηματικές «ιστορίες» που μπορεί να οδηγήσουν σε σκάνδαλο και να εκτεθείς. Επίσης, απόφυγε την αντικατάσταση του ανθρώπου που συνδέεσαι μαζί του ερωτικά. Ίσως ο αντικαταστάτης, ή η αντικαταστάτρια, να' ναι άλλη μία αποτυχημένη εκλογή σου. Επίσης, το ίδιο μπορεί να συμβεί και με την διακόσμηση κάποιων χώρων, στο σπίτι ή στη δουλειά. Προτίμησε ν' ασχοληθείς με τον εξωραϊσμό τους, μετά την παρέλευση της διέλευσης. Διότι, ή μπορεί να μετανιώσεις για την αλλαγή, ή μπορεί άλλα πράγματα να παραγγέλλεις και άλλα να σου φέρνουν ή να σου φτιάχνουν οι ειδικοί.

 

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022 ώρα: 01:05

ΗΛΙΟΣ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΑΡΗ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΗΛΙΟΣ 24°30’ του ΖΥΓΟΥ   &  ΑΡΗΣ24°30’ των ΔΙΔΥΜΩΝ

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:15 Οκτωβρίου  έως:19 Οκτωβρίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 13 Ιουνίου  έως: 17 Ιουνίου

Το κύριο χαρακτηριστικό αυτής της όψης είναι η βιασύνη, η απερισκεψία και η τάση που θα έχεις για καβγάδες. Έτσι, εύκολα μπορεί να υποθέσει κανείς ότι μέσα από αυτό το κλίμα μπορεί να προκληθούν ζημιές και ατυχήματα ανεξάρτητα της μικρής σοβαρότητας που θα έχουν. Επίσης τόσο εσύ όσο και κάποιος άλλος μπορεί να εμπλακείτε σε ανταγωνιστικές δραστηριότητες. Για να μη συμβούν όλα αυτά βρες μία απασχόληση για την οποία θα χρειαστεί να καταβάλεις ιδιαίτερες προσπάθειες.

 

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022 ώρα: 07:45

Είσοδος ΣΕΛΗΝΗΣ στον ΛΕΟΝΤΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ θα παραμείνει στον ΛΕΟΝΤΑ  μέχρι Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022 ώρα: 19:25

Η Σελήνη στο φλογερό πύρινο ζώδιο του Λέοντα τονίζει την υπέρμετρη υπερηφάνεια και τον εγωκεντρικό χαρακτήρα του ατόμου, παράλληλα όμως μας βοηθάει για να ερωτευτούμε, για να βγάλουμε από μέσα μας την παιδική μας φύση και μαζί μ’ αυτή και την ξενοιασιά και την ανεμελιά και μας δημιουργεί την ανάγκη μας για ψυχαγωγία, διασκέδαση και αυτοπροβολή. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για διασκέδαση, χορό, ξεφάντωμα, για να οργανώσετε μια κοινωνική συγκέντρωση ή για να πάτε σε κάποιο πάρτι, για να φλερτάρετε ή και για να ερωτευτείτε.

 

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022 ώρα: 09:43

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 00°59’ του ΛΕΟΝΤΑ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022 ώρα: 08:33 έως ώρας: 10:23

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:21 Ιουλίου  έως:25 Ιουλίου

Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.

 

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022 ώρα: 05:20

ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΑΡΗ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΑΦΡΟΔΙΤΗ 24°42’ του ΖΥΓΟΥ   &  ΑΡΗΣ24°42’ των ΔΙΔΥΜΩΝ

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:15 Οκτωβρίου  έως:19 Οκτωβρίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 13 Ιουνίου  έως: 17 Ιουνίου

Αυτή η διέλευση, μπορεί να επηρεάσει την αισθηματική σου ζωή αν αμφιβάλλεις για τα αισθήματα του ανθρώπου που συνδέεσαι, προς εσένα, ή για τα δικά σου προς αυτόν. Σε σχέση με τα κοινωνικά σου ζητήματα ενδεχομένως σήμερα ν' αλλάζει το βασικό σου πρόγραμμα και από αυτό να χαλάσει για λίγο η καλή σου διάθεση. Επίσης, παρόλο που η επιρροή αυτής της διέλευσης είναι μικρή, προσπάθησε ν' αποφύγεις σκηνές ζηλοτυπίας όπως και το να δείχνεις εύκολα πως θίχθηκες.

 

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022 ώρα: 08:15

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΕΡΜΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 12°12’ του ΛΕΟΝΤΑ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022 ώρα: 07:05 έως ώρας: 08:55

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:2 Αυγούστου  έως:6 Αυγούστου

Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.

 

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022 ώρα: 16:33

ΗΛΙΟΣ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΗΛΙΟΣ 26°08’ του ΖΥΓΟΥ   &  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ 26°08’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:17 Οκτωβρίου  έως:21 Οκτωβρίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 14 Ιανουαρίου  έως: 18 Ιανουαρίου

Οι επαγγελματικές υποθέσεις πάνε καλά και παρουσιάζονται ευκαιρίες για αύξηση των κεφαλαίων.

 

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022 ώρα: 19:17

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 17°44’ του ΛΕΟΝΤΑ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022 ώρα: 18:07 έως ώρας: 19:57

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:7 Αυγούστου  έως:11 Αυγούστου

Το άτομο με την επίδραση αυτής της διέλευσης έχει την τάση να κάνει ριζοσπαστικές αλλαγές, αλλά ταυτόχρονα φοβάται γιατί πρέπει να χάσει όλα αυτά που μέχρι τώρα είχε δημιουργήσει και ήταν προϊόντα μιας πιο συντηρητικής αντιμετώπισης που είχε στη ζωή του.

 

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022 ώρα: 20:59

ΣΕΛΗΝΗ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΚΡΟΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 18°35’ του ΛΕΟΝΤΑ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022 ώρα: 19:49 έως ώρας: 21:39

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:8 Αυγούστου  έως:12 Αυγούστου

Τα προβλήματα, το άγχος και η ανασφάλεια εξαντλούν το άτομο που δέχεται αυτή την όψη και προκαλούν υπερκόπωση. Για να μπορέσει το άτομο να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες, πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά και να κάνει υπομονή. Είναι δε απαραίτητο να καταλάβει, ότι πρέπει να τα καταφέρει μόνο του χωρίς τη βοήθεια των άλλων. Η διέλευση αυτή είναι πολύ άσχημη για νέα ξεκινήματα και για επενδύσεις.

 

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022 ώρα: 04:23

ΕΡΜΗΣ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΧΕΙΡΩΝΑ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΕΡΜΗΣ 13°35’ του ΖΥΓΟΥ   &  ΧΕΙΡΩΝΑΣ 13°35’ του ΚΡΙΟΥ (R)

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:4 Οκτωβρίου  έως:8 Οκτωβρίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 31 Μαρτίου  έως: 4 Απριλίου

Η όψη αυτή  Ερμή - Χείρωνα δείχνει ότι μαθαίνετε πώς να μετατρέπετε το τραύμα σε σοφία συλλέγοντας πληροφορίες και μαθαίνοντας. Γίνεστε πολύ ευαίσθητοι. Σας βοηθά να καταλάβετε και να παρατηρήσετε περισσότερα από τους περισσότερους ανθρώπους. Επίσης, σας αρέσει να βοηθάτε άλλους να θεραπεύσουν τις πληγές τους . Παράλληλα θα υπάρχει άγχος μήπως πείτε κάτι λάθος. Επίσης, συχνά θα έχετε πολύ χαμηλή αυτοεκτίμηση.

 

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022 ώρα: 09:02

ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΑΦΡΟΔΙΤΗ 26°08’ του ΖΥΓΟΥ   &  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ 26°08’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:17 Οκτωβρίου  έως:21 Οκτωβρίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 14 Ιανουαρίου  έως: 18 Ιανουαρίου

Το άτομο με αυτή την πλανητική επίδραση έχει τη δυνατότητα να επεκταθεί κοινωνικά και να έρθει σε επαφή με πολύ αξιόλογα άτομα, τα οποία του ανοίγουν ενδιαφέροντες ορίζοντες. Οι φιλίες που σχηματίζονται αυτή την περίοδο είναι πολύ σημαντικές και βαθιές. Στην αισθηματική ζωή μια σχέση έχει όλες τις προϋποθέσεις για να μετατραπεί σε έναν βαθύτερο δεσμό.

 

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022 ώρα: 09:23

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΑΡΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 24°52’ του ΛΕΟΝΤΑ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022 ώρα: 08:13 έως ώρας: 10:03

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:15 Αυγούστου  έως:19 Αυγούστου

Η διάθεση είναι πολύ καλή και το άτομο που δέχεται τη διέλευση έχει έντονη την επιθυμία να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του.

 

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022 ώρα: 11:03

ΕΡΜΗΣ σε ΧΙΑΣΤΙ με τον ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟ ΔΕΣΜΟ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΕΡΜΗΣ 14°03’ του ΖΥΓΟΥ   &  ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΔΕΣΜΟΣ 14°03’ του ΤΑΥΡΟΥ (R)

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:4 Οκτωβρίου  έως:8 Οκτωβρίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 2 Μαΐου  έως: 6 Μαΐου

Θα υπάρχει ένας αγώνας για την εξισορρόπηση της διαίσθησης και της νόησης. Οποιοσδήποτε τύπος εργασίας επικοινωνίας θα σας βοηθήσει στην πορεία σας να βρείτε τον πραγματικό σας εαυτό. Το γράψιμο, το τραγούδι ή η δημοσιογραφία θα σας βοηθήσουν να ξεκλειδώσετε τον ανώτερο εαυτό σας.

 

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022 ώρα: 12:12

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 26°18’ του ΛΕΟΝΤΑ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022 ώρα: 11:02 έως ώρας: 12:52

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:16 Αυγούστου  έως:20 Αυγούστου

Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.

 

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου ώρα: 13:35

ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ

Σελήνη Κενή Πορείας από τις 27°00' του ΛΕΟΝΤΑ μέχρι τις 00°00' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ

Το χρονικό διάστημα που διαρκεί είναι από: Πέμπτη 20 Οκτωβρίου ώρα: 13:35 έως: Πέμπτη 20 Οκτωβρίου ώρα: 19:26

Κατά τη διάρκεια της «Κενής Σεληνιακής Πορείας» δεν ευνοήστε στο να σχεδιάζετε, μελλοντικά σχέδιά σας, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Στο να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί αυτά ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Στο να κάνετε νέες γνωριμίες. Στο να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Στο να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Τέλος στο να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Αντίθετα ευνοήστε για   ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού, εργασίες ρουτίνας, για διασκέδαση, στο να κάνετε την αρχή κόβοντας βλαβερές συνήθειες, όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Ιδανικό είναι αυτό το διάστημα, για να καθαρίσετε τον χώρο σας, το σπίτι σας, το κατάστημά ή το γραφείο σας.

 

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022 ώρα: 13:35

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΗΛΙΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 27°00’ του ΛΕΟΝΤΑ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022 ώρα: 12:25 έως ώρας: 14:15

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:17 Αυγούστου  έως:21 Αυγούστου

Κάποια πρόταση θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα, γιατί με λίγη προσπάθεια θα βοηθήσει το άτομο να γίνει περισσότερο δημοφιλές στον τομέα του.

 

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022 ώρα: 19:26

Είσοδος ΣΕΛΗΝΗΣ στην ΠΑΡΘΕΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ θα παραμείνει στην ΠΑΡΘΕΝΟ  μέχρι Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022 ώρα: 04:23

Η Σελήνη στο συντηρητικό γήινο ζώδιο της Παρθένου τονίζει την καθημερινότητά μας, την προσφορά μας προς τους άλλους, την ανάγκη διευθέτησης των υποχρεώσεών μας, την ενασχόλησή μας με την υγεία μας, αλλά παράλληλα μας δίνει μια διάθεση για να κουτσομπολέψουμε και για να κριτικάρουμε τους γύρω μας. Το χρονικό αυτό διάστημα μας βοηθάει για ν’ αναθεωρήσουμε τις διατροφικές μας συνήθειες με στόχο την βελτίωσης της υγείας μας, για να οργανώσουμε το νοικοκυριό μας και απαλλαγούμε από άχρηστα πράγματα, για να αρχίσουμε μια δίαιτα ή για να μπούμε σε ένα νέο πρόγραμμα γυμναστικής, για να διευθετήσουμε καθυστερημένες υποχρεώσεις μας.

 

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022 ώρα: 05:19

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 17°38’ της ΠΑΡΘΕΝΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022 ώρα: 04:09 έως ώρας: 05:59

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:7 Σεπτεμβρίου  έως:11 Σεπτεμβρίου

Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.

 

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022 ώρα: 07:08

ΚΡΟΝΟΣ σε στάση πριν την ορθή πορεία

ΚΡΟΝΟΣ σε στάση πριν την ορθή πορεία από Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022 ώρα: 07:08 στις (25°15' του ΥΔΡΟΧΟΟΥ)

 μέχρι την Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022 ώρα: 06:07 στις (25°15' του ΥΔΡΟΧΟΟΥ)

Η περίοδος των δύο ημερών που ακολουθεί θέματα σχετικά με αυτά που δημιούργησε ο ανάδρομος Κρόνος, επιπολαιότητα, αδικία, άσχημες καταστάσεις  αρχίζουν να εκλείπουν.

 

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022 ώρα: 14:24

ΕΡΜΗΣ σε ΧΙΑΣΤΙ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΕΡΜΗΣ 17°37’ του ΖΥΓΟΥ   &  ΟΥΡΑΝΟΣ 17°38’ του ΤΑΥΡΟΥ (R)

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:8 Οκτωβρίου  έως:12 Οκτωβρίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 5 Μαΐου  έως: 9 Μαΐου

Τα ζητήματα που θα προκύψουν στο διάστημα που θα πραγματοποιείται αυτή η διέλευση θα 'ναι ασταθή και δε θα 'χουν ουσιαστική πρακτική εφαρμογή. Πολλές φορές θα στριφογυρίζεις στο μυαλό σου εκκεντρικές ιδέες, επιζητώντας τον τρόπο να τις υλοποιήσεις αλλά πώς; Αν, τελικά, βρεις τον τρόπο, κράτησε τις επιφυλάξεις σου, έτσι ώστε να 'σαι προετοιμασμένος για την αποτυχία —αν συμβεί. Σ' αυτό το διάστημα, ίσως νιώσεις μία νευρική υπερένταση, η οποία μπορεί να σ' ακολουθεί και στο βραδινό σου ύπνο, προκαλώντας σου συχνά αϋπνίες. Απροσδόκητες συναντήσεις ή ειδήσεις πιθανόν να σου χαλούν τα σχέδια, με αποτέλεσμα μερικές φορές να μην μπορείς να κρύψεις την οργή σου. Σε υποσχέσεις που θα σου δίνονται, ή σε διαγωνισμούς, εφόσον βρίσκεσαι σε περίοδο εξετάσεων στη διάρκεια που πραγματοποιείται αυτή η διέλευση, μπορεί να χρειαστεί να επανέλθεις, καθώς όλα τώρα λειτουργούν με την έννοια της ρευστότητας.

 

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022 ώρα: 15:37

ΣΕΛΗΝΗ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 23°07’ της ΠΑΡΘΕΝΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022 ώρα: 14:27 έως ώρας: 16:17

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:13 Σεπτεμβρίου  έως:17 Σεπτεμβρίου

Η διάθεση του ατόμου είναι κυκλοθυμική και η αστάθεια χαρακτηρίζει τις πράξεις του και τα συναισθήματά του. Στο σπίτι δημιουργούνται προβλήματα, κυρίως στα υδραυλικά, που προκαλούν έξοδα και φασαρίες.

 

Σάββατο 22 Οκτωβρίου ώρα: 19:27

ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ

Σελήνη Κενή Πορείας από τις 25°10' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ μέχρι τις 00°00' του ΖΥΓΟΥ

Το χρονικό διάστημα που διαρκεί είναι από: Σάββατο 22 Οκτωβρίου ώρα: 19:27 έως: Κυριακή 23 Οκτωβρίου ώρα: 04:24

Κατά τη διάρκεια της «Κενής Σεληνιακής Πορείας» δεν ευνοήστε στο να σχεδιάζετε, μελλοντικά σχέδιά σας, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Στο να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί αυτά ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Στο να κάνετε νέες γνωριμίες. Στο να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Στο να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Τέλος στο να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Αντίθετα ευνοήστε για   ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού, εργασίες ρουτίνας, για διασκέδαση, στο να κάνετε την αρχή κόβοντας βλαβερές συνήθειες, όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Ιδανικό είναι αυτό το διάστημα, για να καθαρίσετε τον χώρο σας, το σπίτι σας, το κατάστημά ή το γραφείο σας.

 

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022 ώρα: 19:27

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΑΡΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 25°10’ της ΠΑΡΘΕΝΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022 ώρα: 18:17 έως ώρας: 20:07

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:15 Σεπτεμβρίου  έως:19 Σεπτεμβρίου

Το άτομο που έχει αυτή τη διέλευση νιώθει πάρα πολύ άγχος, έχει πολλά νεύρα, όλα του φταίνε και πιστεύει ότι δεν μπορεί να βρει διεξόδους και να εκτονωθεί. Μία καλή αντίδραση είναι η σκληρή δουλειά, κατά προτίμηση χειρονακτική. Επίσης, η έντονη γυμναστική είναι το «φάρμακο» αυτής της όψης, γιατί βοηθά στην εκτόνωση και στην καλή κυκλοφορία. Η διέλευση αυτή προκαλεί πολλά νεύρα και την τάση να φερθούμε με οργή στους άλλους, σα να θέλουμε να τους εκδικηθούμε. Επειδή οι κινήσεις μας, όταν δεχόμαστε αυτή τη διέλευση, είναι πολύ νευρικές, μπορεί να έχουμε ατυχήματα, καψίματα ή κοψίματα με αιχμηρά

 

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022 ώρα: 21:17

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 26°09’ της ΠΑΡΘΕΝΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022 ώρα: 20:07 έως ώρας: 21:57

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:16 Σεπτεμβρίου  έως:20 Σεπτεμβρίου

Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.

 

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022 ώρα: 00:17

ΗΛΙΟΣ σε ΣΥΝΟΔΟ με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΗΛΙΟΣ 29°26’ του ΖΥΓΟΥ   &  ΑΦΡΟΔΙΤΗ 29°26’ του ΖΥΓΟΥ

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:20 Οκτωβρίου  έως:24 Οκτωβρίου

Το άτομο που δέχεται αυτή την όψη νιώθει πολύ καλά, έχει ζωτικότητα και είναι αισιόδοξο. Η διέλευση αυτή είναι άριστη για τους καλλιτέχνες γιατί τους προσφέρει επαγγελματικές ευκαιρίες. Αλλά και για όσους δεν είναι καλλιτέχνες είναι εξίσου καλή. Στον ερωτικό τομέα, μπορεί να εκδηλωθούν συναισθήματα αφοσίωσης, που με την σειρά τους, να δημιουργήσουν συνθήκες ερωτικής καταπίεσης.

 

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022 ώρα: 04:00

ΕΡΜΗΣ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΚΡΟΝΟ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΕΡΜΗΣ 18°35’ του ΖΥΓΟΥ   &  ΚΡΟΝΟΣ 18°35’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ (S)

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:9 Οκτωβρίου  έως:13 Οκτωβρίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 5 Φεβρουαρίου  έως: 9 Φεβρουαρίου

Ευθύνες, περιορισμοί και εμπόδια είναι αυτά που δυσχεραίνουν ακόμα περισσότερο τα επαγγελματικά σου ζητήματα. Επίσης, μπορεί ν' αναβάλλονται, να καθυστερούν ή ν' ακυρώνονται τηλεφωνήματα και προγραμματισμένες συναντήσεις. Αυτά συμβαίνουν διότι, συχνά, νιώθεις λυπημένος και εξαντλημένος από απαισιόδοξες σκέψεις — οι οποίες μπορεί να μην είναι καν δικαιολογημένες. Αν τα επαγγελματικά προσόντα σου είναι ανεπαρκή μελέτησε προσεχτικά τις ελλείψεις σου και άρχισε να αξιοποιείς μόνον τα εφόδια και τις γνώσεις που έχεις, καταστρώνοντας κάποια νέα σχέδια.

 

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022 ώρα: 04:24

Είσοδος ΣΕΛΗΝΗΣ στον ΖΥΓΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ θα παραμείνει στον ΖΥΓΟ  μέχρι Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022 ώρα: 10:18

Η Σελήνη στο συντροφικό και αρμονικό αέρινο ζώδιο του Ζυγού δημιουργεί την τάση μιας ρομαντικής και  συντροφικής ατμόσφαιρας. Τονίζει την τάση της διαμεσολάβησης για συμφιλίωση σε κάποια διαμάχη, για την αγορά ρούχων και καλλυντικών. Το χρονικό αυτό διάστημα έχουμε την τάση να είμαστε συνεργάσιμοι, διπλωματικοί, κοινωνικοί και ρομαντικοί.  Βοηθάει τις αποφάσεις για σύναψη γάμων, για νέες επαγγελματικές συνεργασίες, για την επίλυση των διαφορών που υπάρχουν σε συναδελφικό ή σε συντροφικό επίπεδο.

 

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022 ώρα: 05:16

ΣΕΛΗΝΗ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΔΙΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 00°28’ του ΖΥΓΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022 ώρα: 04:06 έως ώρας: 05:56

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:21 Σεπτεμβρίου  έως:25 Σεπτεμβρίου

Οι υπερβολές και οι καταχρήσεις προκαλούν την τάση για τεμπελιά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές εκκρεμότητες. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση δεν μπορεί να αξιολογήσει σωστά τις δυνάμεις του και μπλέκεται σε υποθέσεις στις οποίες δεν μπορεί να ανταποκριθεί.

 

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022 ώρα: 10:52

Είσοδος ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στον ΣΚΟΡΠΙΟ.

Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ θα παραμείνει στον ΣΚΟΡΠΙΟ. μέχρι Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022 ώρα: 08:08

Αυτή την περίοδο, τα συναισθήματά μας γίνονται έντονα, τόσο που μπορεί να γίνουν βασανιστικά. Ψάχνουμε τώρα για πιο βαθιές σχέσεις, παρά επιφανειακές και σύντομες. Δείχνουμε το πάθος μας σε εκείνους που αγαπάμε και απαιτούμε τον ίδιο βαθμό αφοσίωσης σε αντάλλαγμα. Γινόμαστε αδυσώπητα σκληροί και δεν συγχωρούμε εύκολα αν οι άλλοι προδώσουν την εμπιστοσύνη μας. Αισθανόμαστε μεγάλη ανασφάλεια και έρχονται στη μνήμη μας οι προηγούμενες συναισθηματικές απώλειες. Η ζήλια, η κτητικότητα, η χειραγώγηση και ο έλεγχος είναι χαρακτηριστικά στοιχεία αυτής της Αφροδίτης, ειδικά αν νιώσουμε ότι πληγώνονται τα συναισθήματά μας. Είναι μια χρονική περίοδος κατά την οποία σκαφτόμαστε την αναγέννηση ή το τέλος μιας σχέσης και αισθανόμαστε συντριπτικά ακραία συναισθήματα. Προστατεύουμε την ιδιωτική μας ζωή και αναζητάμε ένα εξαιρετικά βαθύ επίπεδο συναισθηματικής σύνδεσης για να νιώσουμε συναισθηματική ικανοποίηση.

 

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022 ώρα: 13:36

Είσοδος ΗΛΙΟΥ στον ΣΚΟΡΠΙΟ.

Ο ΗΛΙΟΣ θα παραμείνει στον ΣΚΟΡΠΙΟ. μέχρι Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022 ώρα: 10:20

Μέσω της ενδοσκόπησης, το άτομο θα έχει την ευκαιρία να ανακαλύψει υποσυνείδητες πτυχές του χαρακτήρα του, ίσως όμως εξαιτίας μιας έντονης διαμάχης. Θα καταλαβαίνει καλύτερα τις προθέσεις και τα κρυφά κίνητρα των άλλων και ίσως βοηθήσει μερικούς να βρούνε λύσεις. Ενδέχεται, ακόμα, να υπάρξουν εξελίξεις σε οικονομικά θέματα, καλές ή κακές, ιδίως σε σχέση με τον σύντροφο ή κάποιον συνέταιρο.

 

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022 ώρα: 18:57

ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε ΧΙΑΣΤΙ με τον ΔΙΑ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΑΦΡΟΔΙΤΗ 0°25’ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ   &  ΔΙΑΣ 0°25’ του ΚΡΙΟΥ (R)

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:21 Οκτωβρίου  έως:25 Οκτωβρίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 18 Μαρτίου  έως: 22 Μαρτίου.

Μπορεί να νιώσεις συναισθηματική αναστάτωση, εξαιτίας μιας ξαφνικής αλλαγής στα κοινωνικά και αισθηματικά σου ζητήματα. Για παράδειγμα, μια πρόσκληση σ' ένα πάρτι, μπαρ, γάμο κ.λπ. ίσως γίνει αφορμή ν' αναστατωθείς, από μια απροσδόκητη συνάντηση ή διαπίστωση. Εποχή που λέγονται και ακούγονται μεγάλες κουβέντες και υποσχέσεις, χωρίς ανταπόκριση.

 

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022 ώρα: 23:20

ΗΛΙΟΣ σε ΧΙΑΣΤΙ με τον ΔΙΑ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΗΛΙΟΣ 0°24’ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ   &  ΔΙΑΣ 0°24’ του ΚΡΙΟΥ (R)

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:21 Οκτωβρίου  έως:25 Οκτωβρίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 18 Μαρτίου  έως: 22 Μαρτίου.

Παρόλο που αυτή η διέλευση σου φέρνει ένα αισιόδοξο μήνυμα με προοπτικές να επεκταθείς στους τομείς που ενεργοποιούνται, εσύ νιώθεις αβέβαιος για το αποτέλεσμα. Ίσως γιατί, ταυτόχρονα, απαιτούνται κάποιες αλλαγές. Ίσως όμως και γιατί κάποιες υποσχέσεις που σου δίνονται, ξαφνικά δεν τηρούνται. Εφόσον, όμως, εσύ νιώθεις ότι μπορείς να πετύχεις κάτι θετικό, μην παρασύρεσαι από κανένα. Κράτησε μία σταθερότητα στις ιδέες και τις ενέργειές σου. Μπορεί, απρόοπτα, κάποιος «από μηχανής θεός» να εμφανιστεί και να σε προστατέψει. Αρκεί στις συναλλαγές σου, να είσαι έντιμος και φερέγγυος.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου