Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2022

ΤΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 24 έως 30 Οκτωβρίου 2022 από τον Δρ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΕΥ

 

 



 ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

24 έως 30 Οκτωβρίου 2022

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

ΚΡΙΟΣ

Ανάμικτα συναισθήματα, για άλυτα θέματα που έχουν να κάνουν με το παρελθόν ίσως μπερδέψουν τις σχέσεις σας με τους άλλους και να γίνει η αιτία στο να μην είστε και τόσο αντικειμενικοί.  Είναι κατάλληλη όμως η εποχή να μιλήσετε και να ξεκαθαρίσετε την ατμόσφαιρα από απωθημένα και κατάλοιπα που κρατάτε ή που κρατούσατε για πολύ καιρό μέσα σας. 

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτές τις ημέρες θα σας διακατέχει κάποια τάση φυγής και ανεξαρτησίας. Έτσι, αν αφήσετε τον εαυτό σας, να ξεφύγει από τα καθιερωμένα ίσως γνωρίσετε κάτι διαφορετικό και συναρπαστικό. Στα συναισθηματικά σας τέλος θα πρέπει να βάλετε κάποια τάξη αν στο παρελθόν τα είχατε σε ακαταστασία. Τα ξαφνικά και αναπάντεχα γεγονότα, θα σας δώσουν την αίσθηση ότι είσαστε πολύ τυχεροί και θα απολαύσετε τις ημέρες αυτές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Απρόοπτα γεγονότα μπορεί να επηρεάσουν την οικονομική σας κατάσταση που εξαρτάται από τους τρίτους. Παράλληλα, θα πρέπει να αποφεύγετε τους δανεισμούς για μη επενδυτικούς σκοπούς. Αν παρά ταύτα αποφασίσετε να πάρετε κάποιο δάνειο, εξετάστε σχολαστικά την δυνατότητα αποπληρωμής του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτές τις μέρες τα ερωτικά σας θέματα θα υπερτονιστούν. Από τις δικές σας ενέργειες πάνω στα ερωτικά σας θέματα θα εξασφαλίσετε, θετικά ή ουδέτερα αποτελέσματα. Στον οικονομικό σας τομέα, θα έχετε κέρδη από επιμελημένες  επαγγελματικές δραστηριότητες και από θετικές οικονομικές προσπάθειες. Όμως στον τομέα της υγείας σας  οι πλανήτες σας θέλουν προσεκτικούς.

ΛΕΩΝ

Αυτή την βδομάδα θα είστε παράτολμοι, και θα αποφασίσετε να κάνετε πράγματα που στο παρελθόν δεν θα το τολμούσατε.  Θα αισθάνεστε ότι ήλθε για σας  η κατάλληλη χρονική στιγμή για δράση και θα σας διακατέχει η επιθυμία στο να πετύχετε τα σχέδιά σας. Προσπαθήστε, αφού πρώτα ελέγξετε καλά τις παραμέτρους του περιβάλλοντός σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή την περίοδο δεν αντέχετε όσους αποφεύγουν να κοιτάξουν ευθέως και με ειλικρίνεια στη ρίζα κάποιου προβλήματος.  Μάλλον θα προσπαθείτε να επιβάλλετε με το ζόρι τις απόψεις σας στους άλλους. Θα είστε ανήσυχοι και δε μπορείτε να συγκεντρωθείτε στις άμεσες, οικείες υποχρεώσεις σας.  Δεν θα έχετε διάθεση να πειθαρχήσετε το μυαλό σας ή να συγκεντρώσετε την προσοχή σας σε πρακτικά ζητήματα.  Για τους πιο πάνω λόγους θα σας συμβούλευα να διαβάστε κάτι που θα διευρύνει το πνεύμα σας.

ΖΥΓΟΣ

Αυτόν τον καιρό θα δείτε τα πράγματα με περισσότερη υπευθυνότητα και σοβαρότητα και θα καταπιαστείτε με πράγματα που θέλουν διευθέτηση, ή που παραμένουν από καιρό σε εκκρεμότητα. Τα οικονομικά σας όσο και τα συναισθηματικά σας θα πάρουν μια διαφορετική διάσταση. Η  τάση σας να δώσετε αυθόρμητα αυτόν τον καιρό, θα σας δυσκολέψει αργότερα. Η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για ανταλλαγή ιδεών.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτό το διάστημα θα αναστατώσει τα αισθήματα σας και  θα διεγείρει την δράση σας.  Θα στρέφεστε περισσότερο προς τις ικανοποιήσεις με το αντίθετο φύλλο και η τάση σας αυτή θα διεγείρει την φύση σας κάνοντας σας να εκφράζεστε μέσω των αισθήσεων. Θα επιδιώξετε αρμονική συνεργασία με το περιβάλλον σας και θα αφοπλίζετε κυριολεκτικά τους άλλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δείξτε ιδιαίτερη φροντίδα τώρα στη συμπεριφορά σας, επειδή πολύ εύκολα θα σας χαρακτηρίσουν ισχυρογνώμονα, ανεύθυνο ή και  επιπόλαιο άτομο.  Τώρα θα σας ελκύουν πιο πολύ άτομα με ορμητικό χαρακτήρα και τολμηρή συμπεριφορά. Η δημιουργία μιας ερωτικής σχέσης δεν αποκλείεται, αυτό τον καιρό. Από τους γύρω σας υπάρχει πιθανότητα να παρεξηγηθεί η συμπεριφορά σας, προσέξτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι η κατάλληλη εποχή να αποδώσετε τα συναισθήματα σας στους ανθρώπους που αγαπάτε. Προσέξτε όμως γιατί παράλληλα θα σας κατακυριεύσει, το πάθος και η σφοδρότητα των ερωτικών επιθυμιών με αποτέλεσμα να τονισθούν η ζήλια και η αποκλειστικότητα απέναντι στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Αυτές τις ημέρες θα πρέπει να διαπραγματευτείτε  για το συμφέρον σας κάποια πράγματα που τα είχατε αφήσει στην τύχη τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έμφαση δίνεται αυτόν τον καιρό σε μακροπρόθεσμα οικονομικά σχέδια για την μελλοντική σας ασφάλεια. Οργανώστε όσο μπορείτε τους στόχους σας και αποφύγετε τα μεγάλα ρίσκο. Από την άλλη ίσως να αντιμετωπίσετε ερωτικό πρόβλημα ή παρεξήγηση με τον ερωτικό ή την ερωτική σας σύντροφο. Σε κάτι τέτοιο ο συμβιβασμός και η μεθοδική αντιμετώπιση είναι η πιο ενδεδειγμένες λύσεις .

ΙΧΘΥΕΣ

Ευνοϊκό το χρονικό αυτό διάστημα για να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα και τη ρουτίνα.  Κάπου οι επαναστατικές ιδέες έρχονται να σας βγάλουν από τα λιμνάζοντα νερά, θα σας ελκύει  καθετί το πρωτοποριακό και δεν θα χάνετε την ευκαιρία να νοιώθετε πρωτόγνωρες εμπειρίες και να μπαίνετε σε νέες περιπέτειες. Το διάστημα αυτό υπόσχεται και ερωτικές περιπέτειες πέρα από κάθε συμβατικότητα.

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ

ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

24 έως 30 Οκτωβρίου 2022

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

 

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022 ώρα: 07:08

ΚΡΟΝΟΣ Σε ορθή πορεία

ΚΡΟΝΟΣ Σε ορθή πορεία από Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022 ώρα: 07:08 στις (18°35' του ΥΔΡΟΧΟΟΥ)

 μέχρι την Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2023 ώρα: 00:00 στις (22°24' του ΥΔΡΟΧΟΟΥ)

Αν εξαιρέσουμε τις περιόδους που ο Κρόνος θα σχηματίζει άσχημες πλανητικές όψεις,  με  άλλους πλανήτες, η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για ανταγωνιστικότητα,  ανέλιξη,  διεκδίκηση , αλλά και γενικά για  θέματα που εξουσιάζει αυτός ο σοβαρός πλανήτης.

 

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022 ώρα: 14:07

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΚΡΟΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 18°35’ του ΖΥΓΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022 ώρα: 12:57 έως ώρας: 14:47

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:9 Οκτωβρίου  έως:13 Οκτωβρίου

Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.

 

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022 ώρα: 19:01

ΣΕΛΗΝΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΕΡΜΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 21°20’ του ΖΥΓΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022 ώρα: 17:51 έως ώρας: 19:41

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:12 Οκτωβρίου  έως:16 Οκτωβρίου

Η επίδραση αυτή δείχνει ότι θα υπάρχει κάποια αλλαγή στη διάθεση και στην ψυχολογία του ατόμου, εξαιτίας της επικοινωνίας του με κάποιο άλλο άτομο. Σε ανδρικό ωροσκόπιο δείχνει την πιθανότητα καλών ειδήσεων από μία γυναίκα.

 

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022 ώρα: 21:32

ΕΡΜΗΣ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με την ΛΙΛΙΘ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΕΡΜΗΣ 21°30’ του ΖΥΓΟΥ   &  ΛΙΛΙΘ 21°30’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:12 Οκτωβρίου  έως:16 Οκτωβρίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 11 Ιουλίου  έως: 15 Ιουλίου

Τα λάθη του παρελθόντος καλείστε τώρα να σας γίνουν μαθήματα, να σας συνετίσουν και να σας δώσουν θετικό πρόσημο προσαρμογής.

 

Τρίτη 25 Οκτωβρίου ώρα: 02:12

ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ

Σελήνη Κενή Πορείας από τις 25°23' του ΖΥΓΟΥ μέχρι τις 00°00' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ

Το χρονικό διάστημα που διαρκεί είναι από: Τρίτη 25 Οκτωβρίου ώρα: 02:12 έως: Τρίτη 25 Οκτωβρίου ώρα: 10:19

Κατά τη διάρκεια της «Κενής Σεληνιακής Πορείας» δεν ευνοήστε στο να σχεδιάζετε, μελλοντικά σχέδιά σας, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Στο να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί αυτά ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Στο να κάνετε νέες γνωριμίες. Στο να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Στο να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Τέλος στο να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Αντίθετα ευνοήστε για   ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού, εργασίες ρουτίνας, για διασκέδαση, στο να κάνετε την αρχή κόβοντας βλαβερές συνήθειες, όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Ιδανικό είναι αυτό το διάστημα, για να καθαρίσετε τον χώρο σας, το σπίτι σας, το κατάστημά ή το γραφείο σας.

 

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022 ώρα: 02:12

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΑΡΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 25°23’ του ΖΥΓΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022 ώρα: 01:02 έως ώρας: 02:52

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:16 Οκτωβρίου  έως:20 Οκτωβρίου

Η διάθεση είναι καλή και το άτομο έχει την τάση να μοιραστεί τα συναισθήματά του με τους άλλους. Με την επίδραση αυτής της διέλευσης, πολλές φορές, λύνονται τα προβλήματα τα οποία είχαν προκύψει σε ένα ζευγάρι. Η δημιουργικότητα και η δράση συναντώνται σ’ αυτήν την αρμονική διέλευση. Το άτομο έχει την «έμπνευση» και την ευκαιρία να κάνει ακριβώς αυτό που θέλει, χωρίς να ενοχλεί κανέναν, και χωρίς να δρα γρήγορα και παρορμητικά.

 

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022 ώρα: 03:35

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 26°10’ του ΖΥΓΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022 ώρα: 02:25 έως ώρας: 04:15

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:17 Οκτωβρίου  έως:21 Οκτωβρίου

Κάποιος κύκλος στη ζωή του ατόμου κλείνει οριστικά. Το άτομο δεν είναι έτοιμο να δεχτεί κάτι τέτοιο και οι ανασφάλειές του βγαίνουν στην επιφάνεια. Ταυτίζει το τέλος της κατάστασης με το τέλος της ζωή του-πολλές φορές-γιατί ο πόνος που νιώθει είναι δυσβάσταχτος. Ωστόσο τελικά, μέσα από αυτή την πολύ σκληρή περίοδο, ανακαλύπτει τις δυνάμεις του και την ικανότητά του να επιβιώνει και να αλλάζει ριζικά τη ζωή του, χρησιμοποιώντας την πείρα του παρελθόντος για τη μελλοντική του εξέλιξη και ευτυχία. Με μια τέτοια διέλευση, η καλύτερη αντίδραση είναι να ξεκινήσετε κάποια ψυχανάλυση, ώστε να βοηθηθείτε από την αρχή και να εντοπίσετε τις δυνάμεις σας, χωρίς να νιώσετε τον πόνο της μοναξιάς, που φέρνει συνήθως ο Πλούτωνας.

 

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022 ώρα: 10:19

Είσοδος ΣΕΛΗΝΗΣ στον ΣΚΟΡΠΙΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ θα παραμείνει στον ΣΚΟΡΠΙΟ  μέχρι Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022 ώρα: 13:54

Η Σελήνη στο σεξουαλικό και παθιασμένο ερωτικά ζώδιο του Σκορπιού δίνει στις σχέσεις  επίπεδο πιο βαθύ και συναισθηματικό. Παράλληλα μας κάνει πιο αποφασιστικούς και πιο ουσιαστικούς στη διερεύνηση του εαυτού μας. Κατά το διάστημα αυτό ψάχνουμε για ν’ ανακαλύψουμε τον βαθύτερο εαυτό μας εξετάζοντας τους φόβους μας και τις αιτίες που δημιουργούν αυτούς τους φόβους.  Συνήθως ασχολούμαστε με τράπεζες, δανεισμούς, αλλά και με το σεξ που εξουσιάζεται από τον Σκορπιό και τον 8ο οίκο που τον αντιπροσωπεύει.

 

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022 ώρα: 13:48

ΣΕΛΗΝΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΗΛΙΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 02°00’ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022 ώρα: 12:38 έως ώρας: 14:28

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:23 Οκτωβρίου  έως:27 Οκτωβρίου

Το ενδιαφέρον του ατόμου επικεντρώνεται στο σπίτι και στο οικογενειακό περιβάλλον. Η μητέρα ή κάποιο θηλυκό άτομο της οικογένειας, στηρίζει και επιβεβαιώνει το άτομο.

 

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022 ώρα: 15:04

ΣΕΛΗΝΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 02°43’ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022 ώρα: 13:54 έως ώρας: 15:44

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:23 Οκτωβρίου  έως:27 Οκτωβρίου

Πολύ αρμονική αυτή η διέλευση. Το άτομο καλοδέχεται την αγάπη που του προσφέρουν, την τρυφερότητα και την άπλετη κατανόηση. Η διάθεση είναι πολύ καλή και επειδή το άτομο εκπέμπει μια εσωτερική γαλήνη και ηρεμία φαίνεται πολύ γοητευτικό. Γι’ αυτό η διέλευση αυτή είναι άριστη για ραντεβού, που η έκβασή τους εξαρτάται από την αισθητική εικόνα που θα παρουσιάσουμε.

 

Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022 ώρα: 19:29

ΕΡΜΗΣ σε ΧΙΑΣΤΙ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΕΡΜΗΣ 23°03’ του ΖΥΓΟΥ   &  ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ 23°03’ των ΙΧΘΥΩΝ (R)

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:14 Οκτωβρίου  έως:18 Οκτωβρίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 12 Μαρτίου  έως: 16 Μαρτίου

Μία είδηση, ή μια απάντηση που δεν την περίμενες, ή κάποια αίτηση ή ένα έγγραφο που μπερδεύεται, χάνεται ή καταστρέφεται, σου δημιουργούν μία υπερβολική ένταση. Και, το χειρότερο, βρίσκεσαι σε αδυναμία να βρεις μια λογική σειρά στα πράγματα που σε απασχολούν και να σκεφτείς τι μπορείς να κάνεις για να βρεις τη σωστή λύση στο πρόβλημά σου. Εκείνο, λοιπόν, που μπορεί να σε σώσει και να σε βοηθήσει, αυτήν την εποχή, είναι η διατήρηση της αυτοκυριαρχίας σου. Διότι, και αν ακόμα εσύ τα 'χεις «τετρακόσια» ενδεχομένως κάποιοι άλλοι να δίνουν την εντύπωση ότι βρίσκονται εκτός «τόπου και χρόνου», με αποτέλεσμα να ζημιώνουν εσένα. Γι' αυτό, μη λαμβάνεις και πολύ σοβαρά τις υποσχέσεις που σου δίνονται. Βασίσου περισσότερο στον εαυτό σου και σε ό,τι μπορείς να κάνεις μόνος σου.

 

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022 ώρα: 16:34

ΣΕΛΗΝΗ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 17°28’ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022 ώρα: 15:24 έως ώρας: 17:14

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:7 Νοεμβρίου  έως:11 Νοεμβρίου

Το άτομο με την επίδραση αυτής της διέλευσης έχει την τάση να κάνει ριζοσπαστικές αλλαγές, αλλά ταυτόχρονα φοβάται γιατί πρέπει να χάσει όλα αυτά που μέχρι τώρα είχε δημιουργήσει και ήταν προϊόντα μιας πιο συντηρητικής αντιμετώπισης που είχε στη ζωή του.

 

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου ώρα: 18:29

ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ

Σελήνη Κενή Πορείας από τις 18°35' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ μέχρι τις 00°00' του ΤΟΞΟΤΗ

Το χρονικό διάστημα που διαρκεί είναι από: Τετάρτη 26 Οκτωβρίου ώρα: 18:29 έως: Πέμπτη 27 Οκτωβρίου ώρα: 13:55

Κατά τη διάρκεια της «Κενής Σεληνιακής Πορείας» δεν ευνοήστε στο να σχεδιάζετε, μελλοντικά σχέδιά σας, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Στο να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί αυτά ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Στο να κάνετε νέες γνωριμίες. Στο να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Στο να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Τέλος στο να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Αντίθετα ευνοήστε για   ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού, εργασίες ρουτίνας, για διασκέδαση, στο να κάνετε την αρχή κόβοντας βλαβερές συνήθειες, όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Ιδανικό είναι αυτό το διάστημα, για να καθαρίσετε τον χώρο σας, το σπίτι σας, το κατάστημά ή το γραφείο σας.

 

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022 ώρα: 18:29

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΚΡΟΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 18°35’ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022 ώρα: 17:19 έως ώρας: 19:09

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:8 Νοεμβρίου  έως:12 Νοεμβρίου

Τα προβλήματα, το άγχος και η ανασφάλεια εξαντλούν το άτομο που δέχεται αυτή την όψη και προκαλούν υπερκόπωση. Για να μπορέσει το άτομο να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες, πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά και να κάνει υπομονή. Είναι δε απαραίτητο να καταλάβει, ότι πρέπει να τα καταφέρει μόνο του χωρίς τη βοήθεια των άλλων. Η διέλευση αυτή είναι πολύ άσχημη για νέα ξεκινήματα και για επενδύσεις.

 

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022 ώρα: 02:04

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 23°02’ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022 ώρα: 00:54 έως ώρας: 02:44

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:13 Νοεμβρίου  έως:17 Νοεμβρίου

Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.

 

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022 ώρα: 06:36

ΕΡΜΗΣ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΑΡΗ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΕΡΜΗΣ 25°31’ του ΖΥΓΟΥ   &  ΑΡΗΣ25°31’ των ΔΙΔΥΜΩΝ

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:16 Οκτωβρίου  έως:20 Οκτωβρίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 14 Ιουνίου  έως: 18 Ιουνίου

Αυτή η διέλευση μπορεί να μην είναι τόσο σημαντική, όμως μπορεί να σε ταλαιπωρήσει στις τρέχουσες δουλειές της ημέρας. Θα δείχνεις βιασύνη στις συναλλαγές σου, θα κινείσαι και θα μιλάς νευρικά, θα αφήνεις το ένα και πιάνεις το άλλο και στο τέλος θα πιστεύεις πως κανείς δε σε εξυπηρετεί με αποτέλεσμα να εξοργίζεσαι και να λογομαχείς για την πιο μικρή αιτία. Ακόμα, μπορεί να μπλέξεις με κουτσομπολιά που έγιναν σε βάρος σου ή για κάποιους άλλους. Απόφυγε να ζητήσεις εξηγήσεις και να καταλήξεις σε συμπεράσματα, μέχρι την επόμενη μέρα.

 

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022 ώρα: 07:27

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 26°11’ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022 ώρα: 06:17 έως ώρας: 08:07

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:16 Νοεμβρίου  έως:20 Νοεμβρίου

Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.

 

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022 ώρα: 13:55

Είσοδος ΣΕΛΗΝΗΣ στον ΤΟΞΟΤΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ θα παραμείνει στον ΤΟΞΟΤΗ  μέχρι Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022 ώρα: 16:22

Η Σελήνη στο ταξιδιάρικο και περιπετειώδες  ζώδιο του Τοξότη, μας δημιουργεί μια τάση απεξάρτησης, φιλελευθερίας, αισιοδοξίας, περιπέτειας, ανεξαρτησίας και περιπλάνησης. Γινόμαστε στο διάστημα αυτό πιο δημιουργικοί, αυθόρμητοι και οραματιστές του μέλλοντος μας αλλά παράλληλα λόγω της αμέριμνης και αλλοπρόσαλλης συμπεριφοράς μας πιο αστείοι και κάποια φορά μέχρι του σημείου της γελοιότητας. Σε ανώτερο επίπεδο ενδιαφερόμαστε, για τη θρησκεία, για ξένες γλώσσες, για την φιλοσοφία και για ότι άλλο ανοίγει νέους ορίζοντες για το μυαλό μας.

 

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022 ώρα: 14:01

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 00°03’ του ΤΟΞΟΤΗ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022 ώρα: 12:51 έως ώρας: 14:41

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:19 Νοεμβρίου  έως:23 Νοεμβρίου

Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.

 

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2022 ώρα: 16:08

ΕΡΜΗΣ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΕΡΜΗΣ 26°12’ του ΖΥΓΟΥ   &  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ 26°12’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:17 Οκτωβρίου  έως:21 Οκτωβρίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 14 Ιανουαρίου  έως: 18 Ιανουαρίου

Η διέλευση αυτή πριμοδοτεί στο να εφαρμοστεί κάποιο καινούργιο σχέδιο στη ζωή ενός ατόμου και να αποδώσει, εξασφαλίζοντας επιτυχία για το μέλλον.

 

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2022 ώρα: 21:16

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΚΡΟΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 18°36’ του ΤΟΞΟΤΗ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2022 ώρα: 20:06 έως ώρας: 21:56

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:8 Δεκεμβρίου  έως:12 Δεκεμβρίου

Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.

 

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022 ώρα: 04:36

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 22°59’ του ΤΟΞΟΤΗ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022 ώρα: 03:26 έως ώρας: 05:16

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:12 Δεκεμβρίου  έως:16 Δεκεμβρίου

Η διάθεση του ατόμου είναι κυκλοθυμική και η αστάθεια χαρακτηρίζει τις πράξεις του και τα συναισθήματά του. Στο σπίτι δημιουργούνται ζημιές από αμέλεια, που προκαλούν έξοδα.

 

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022 ώρα: 08:59

ΣΕΛΗΝΗ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΑΡΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 25°36’ του ΤΟΞΟΤΗ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022 ώρα: 07:49 έως ώρας: 09:39

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:15 Δεκεμβρίου  έως:19 Δεκεμβρίου

Το πιο πιθανό αποτέλεσμα αυτής της διέλευσης είναι ο καβγάς με ένα ή περισσότερα άτομα. Μόνο ο καλός έλεγχος των νεύρων θα μπορούσε να φέρει αποτελέσματα.

 

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022 ώρα: 15:33

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΕΡΜΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 29°31’ του ΤΟΞΟΤΗ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022 ώρα: 14:23 έως ώρας: 16:13

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:19 Δεκεμβρίου  έως:23 Δεκεμβρίου

Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.

 

Σάββατο 29 Οκτωβρίου ώρα: 16:09

ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ

Σελήνη Κενή Πορείας από τις 29°53' του ΤΟΞΟΤΗ μέχρι τις 00°00' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Το χρονικό διάστημα που διαρκεί είναι από: Σάββατο 29 Οκτωβρίου ώρα: 16:09 έως: Σάββατο 29 Οκτωβρίου ώρα: 16:22

Κατά τη διάρκεια της «Κενής Σεληνιακής Πορείας» δεν ευνοήστε στο να σχεδιάζετε, μελλοντικά σχέδιά σας, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Στο να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί αυτά ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Στο να κάνετε νέες γνωριμίες. Στο να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Στο να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Τέλος στο να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Αντίθετα ευνοήστε για   ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού, εργασίες ρουτίνας, για διασκέδαση, στο να κάνετε την αρχή κόβοντας βλαβερές συνήθειες, όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Ιδανικό είναι αυτό το διάστημα, για να καθαρίσετε τον χώρο σας, το σπίτι σας, το κατάστημά ή το γραφείο σας.

 

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022 ώρα: 16:09

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 29°53’ του ΤΟΞΟΤΗ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022 ώρα: 14:59 έως ώρας: 16:49

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:19 Δεκεμβρίου  έως:23 Δεκεμβρίου

Οι υπερβολές και οι καταχρήσεις προκαλούν την τάση για τεμπελιά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές εκκρεμότητες. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση δεν μπορεί να αξιολογήσει σωστά τις δυνάμεις του και μπλέκεται σε υποθέσεις στις οποίες δεν μπορεί να ανταποκριθεί.

 

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022 ώρα: 16:23

Είσοδος ΣΕΛΗΝΗΣ στον ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Η ΣΕΛΗΝΗ θα παραμείνει στον ΑΙΓΟΚΕΡΩ  μέχρι Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022 ώρα: 17:43

Η Σελήνη στο φιλόδοξο, παρορμητικό, γήινο  ζώδιο του Αιγόκερω, μας εξωθεί ν’ ασχοληθούμε με την κοινωνική καταξίωση, την καριέρα, την επιτυχία και τις φιλοδοξίες μας. Αυτό το διάστημα κάνουμε σχέδια για το πώς θα προβάλουμε τον εαυτό μας ώστε να τον εκτιμήσουν θετικά οι άλλοι. Από την άλλη λόγω της επικέντρωσής μας σε πρακτικά θέματα, τα συναισθήματά μας την ίδια περίοδο γίνονται από σοβαρά έως και ψυχρά, Η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για να ξεκινήσετε ένα επιχειρηματικό σχέδιο, να ζητήσετε ικανοποίηση των δικαιωμάτων σας και να προβάλετε τα σχέδιά σας στους ανωτέρους σας.

 

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022 ώρα: 16:26

ΑΡΗΣ  σε στάση πριν γίνει ανάδρομος

ΑΡΗΣ  σε στάση πριν γίνει ανάδρομος από Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022 ώρα: 16:26 στις (13°02' του ΤΟΞΟΤΗ)

 μέχρι την Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022 ώρα: 15:25 στις (13°02' του ΤΟΞΟΤΗ)

Θα αρχίσει να δημιουργείται κάποια ένταση και κάποια νευρικότητα Το διήμερο αυτό θα πρέπει να προσχθεί η οδήγηση και ν’ αποφευχθεί στο να παρθούν βιαστικές αποφάσεις

 

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022 ώρα: 19:45

ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε 1½ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΑΦΡΟΔΙΤΗ 7°58’ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ   &  ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ 22°58’ των ΙΧΘΥΩΝ (R)

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:29 Οκτωβρίου  έως:2 Νοεμβρίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 12 Μαρτίου  έως: 16 Μαρτίου

Η συναισθηματική και κοινωνική ζωή καλύπτουν απόλυτα το άτομο, το οποίο θα έχει την ευκαιρία να ασχοληθεί με εξωραϊστικά και πολιτιστικά θέματα. Οι φιλίες που δημιουργούνται είναι ενδιαφέρουσες και βασίζονται στην αγάπη και στην ταύτιση της ιδεολογίας.

 

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022 ώρα: 20:31

ΕΡΜΗΣ σε ΧΙΑΣΤΙ με τον ΔΙΑ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΕΡΜΗΣ 29°52’ του ΖΥΓΟΥ   &  ΔΙΑΣ 29°52’ των ΙΧΘΥΩΝ (R)

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:20 Οκτωβρίου  έως:24 Οκτωβρίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 19 Μαρτίου  έως: 23 Μαρτίου

Περίοδος πνευματικής ανησυχίας. Ορισμένες αλλαγές και η διαφοροποίηση κάποιων καταστάσεων, νιώθεις να εμποδίζουν την ελευθερία της βούλησής σου. Όμως, παράλληλα, νιώθεις ότι μπορείς και να ελπίζεις στην πραγματοποίηση όσων σκέπτεσαι να κάνεις. Συχνά κάνεις το λάθος να καταπιάνεσαι με ενδιαφέροντα δευτερεύουσας αξίας, παραβλέποντας αυτά που προέχουν. Σε θέματα της δικαιοδοσίας του Ερμή, όπως γράψιμο, σπουδές, εμπόριο, ταξίδια κ.α., μπορεί ξαφνικά να μην εξελιχθούν όπως υπολόγιζες. Ίσως καθυστερήσουν, ή η επιτυχία τους να 'ναι μικρότερη απ' ότι υπολόγιζες. Μη στενοχωρηθείς. Ίσως τελικά δουλέψουν ευνοϊκά για το μέλλον.

 

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2022 ώρα: 22:22

Είσοδος ΕΡΜΗ στον ΣΚΟΡΠΙΟ.

Ο ΕΡΜΗΣ θα παραμείνει στον ΣΚΟΡΠΙΟ. μέχρι Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022 ώρα: 10:41

Είμαστε απόλυτα ειλικρινείς με αποτέλεσμα να πληγώνουμε τους άλλους. Οι ιδέες και οι αποφάσεις μας είναι εμποτισμένες με έντονα συναισθήματα και ψάχνουμε να μάθουμε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για τα πάντα και τους άλλους, ενώ αποκαλύπτουμε ελάχιστα πράγματα για τον εαυτό μας. Στις συζητήσεις μας είμαστε άκαμπτοι και δογματικοί και βγαίνουμε στην επίθεση αν μας αμφισβητούν.

 

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022 ώρα: 03:20

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΗΛΙΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 06°33’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022 ώρα: 02:10 έως ώρας: 04:00

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:25 Δεκεμβρίου  έως:29 Δεκεμβρίου

Κάποια πρόταση θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα, γιατί με λίγη προσπάθεια θα βοηθήσει το άτομο να γίνει περισσότερο δημοφιλές στον τομέα του.

 

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022 ώρα: 05:40

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 08°33’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022 ώρα: 04:30 έως ώρας: 06:20

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:27 Δεκεμβρίου  έως:31 Δεκεμβρίου

Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.

 

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022 ώρα: 20:21

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 17°18’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022 ώρα: 19:11 έως ώρας: 21:01

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:6 Ιανουαρίου  έως:10 Ιανουαρίου

Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου