Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022

ΤΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 14 έως 20 Νοεμβρίου 2022 από τον Δρ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΕΥ

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

14 έως 20 Νοεμβρίου 2022

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

ΚΡΙΟΣ

Τις μέρες αυτές θα  νιώσετε πιο δυνατοί και αρκετά πιο συναισθηματικοί προς τον σύντροφο σας. Η εμπιστοσύνη στον εαυτό σας θα μεγαλώνει και οι άλλοι θα σας θεωρούν πιο δυνατούς. Οι προσπάθειες που θα καταβάλετε τώρα θα  υλοποιήσουν τους στόχους σας.  Ξεκαθαρίστε οριστικά καταστάσεις από το παρελθόν σας. Ο οικονομικός σας τομέας θα παρουσιάσει κάποια βελτίωση.

ΤΑΥΡΟΣ

Το μυαλό σας αυτόν τον καιρό θα είναι καθαρό και θα μπορεί να συγκεντρωθεί σε θέματα που χρειάζονται άμεση λύση. Αποφύγετε ανόητες κοινωνικές συζητήσεις που σας αποσπούν από το πρόγραμμά σας. Στον αισθηματικό σας τομέα θα υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις κάντε υπομονή, ο χρόνος θα δείξει πως έχω δίκιο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τώρα ευνοούνται οι κοινωνικές δραστηριότητες, και τα θέματα ομορφιάς. Πολύ πιθανόν αν είστε μόνοι ή αν αισθάνεστε μόνοι, τώρα να ξεκινήσει μια νέα ερωτική σχέση για σας, Ίσως ακόμα, μπορεί να στραφείτε σε αναδρομές του νου σας, σε πράγματα και καταστάσεις από τα περασμένα, που μπορεί να σας παρασύρουν σε ψυχολογικές μεταπτώσεις.  Εξετάστε αντικειμενικά την πραγματικότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τώρα ίσως χρειασθεί να επανεξετάσετε την στάση των ανθρώπων που βρίσκονται δίπλα σας. Νέες εμπειρίες προκύπτουν και οι αναζητήσεις του νου μεγιστοποιούνται. Τα πράγματα που θεωρούσατε δεδομένα αλλάζουν. Όσοι είστε δεσμευμένοι φερθείτε με επιείκεια σε τυχόν παραλήψεις του συντρόφου σας. Τώρα η περίοδος είναι κατάλληλος να αναπτυχθείτε πνευματικά και να οριοθετήσετε την ζωή σας.

ΛΕΩΝ

Τώρα τα περισσότερα ζευγάρια αναθεωρούν τις σχέσεις τους και άλλοτε τις διαλύουν και άλλοτε τις στηλιτεύουν κάνοντάς τες διαχρονικές. Το διάστημα αυτό είναι ακατάλληλο για την σύναψη γάμων και συνεταιρισμών. Και αν παρ’ ελπίδα γίνουν, λόγω της αμφίβολης πορείας τους, χρειάζονται προσοχή. Όσοι είστε μόνοι, να είστε επιφυλακτικοί με νέες γνωριμίες.  Όσοι είστε δεσμευμένοι κάποια προβλήματα δεν θα σας αφήσουν να χαλαρώσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτόν τον καιρό θα ανησυχείτε για πράγματα, που ενώ θα έπρεπε να τα  κοντρολάρετε εσείς τα έχετε αφήσει στην τύχη τους μέσα σ’ αυτά συγκαταλέγονται και τα συναισθηματικά  σας. Μην περιμένετε να σας υποκινήσουν κάποιοι άλλοι, ξέρετε τι πρέπει να κάνετε και ενεργοποιηθείτε. Οι πλανήτες σας ευνοούν για να εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία.

ΖΥΓΟΣ

Απαγκιστρωθείτε από τον ατομισμό σας και σκεφθείτε πως σε έναν δεσμό, υπάρχουν δύο πρόσωπα και όχι ένα.  Στον επαγγελματικό σας τομέα, δείξτε περισσότερα έργα και μιλήστε λιγότερο για σας. Στα οικονομικά σας αποφύγετε τα νέα ανοίγματα, αν θέλετε να αποφύγετε μελλοντικές περιπέτειες. Παλαιές και επιζήμιες για σας καταστάσεις, θέλουν τώρα ξεκαθάρισμα ή κάποια αναθεώρηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Απρόσμενες απολαύσεις, καινούριοι φίλοι ή μια πιο κεφάτη και τολμηρή στάση απέναντι στη σχέση σας, θα κάνει αυτή την περίοδο ερεθιστική και γοητευτική..  Είναι πολύ πιθανό να αλλάξετε τους ρυθμούς σας και να φερθείτε με αυθορμητισμό.  Στον οικονομικό και τον επαγγελματικό σας τομέα αποφύγετε τις ριψοκίνδυνες ενέργειες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτές τις μέρες  ίσως σας δημιουργήσουν εντάσεις στα ερωτικά σας θέματα και κυρίως σ’ εκείνα που σας απασχόλησαν στο παρελθόν. Μπορείτε να αποφύγετε αυτές τις κακές επιπτώσεις αν κοιτάξετε προς τα μπροστά και αποφύγετε τα συναισθηματικά πισωγυρίσματα. Μην αφήνετε φιλικά ή συγγενικά σας πρόσωπα να επιδράσουν δυσμενώς στην προσωπική σας ζωή

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτές τις μέρες το στρες σας θα είναι ανεβασμένο για θέματα που σας απασχολούν. Θα είστε ανήσυχοι πνευματικά και δε θα μπορείτε να συγκεντρωθείτε στις άμεσες, οικείες υποχρεώσεις σας. Ξεκαθαρίσετε προβληματικές καταστάσεις και εστιάστε τα καθημερινά σας ενδιαφέροντα σε πράγματα που σας αρέσουν και σας γεμίζουν. Κάποιες αλλαγές είναι πιθανόν να ευνοήσουν τον επαγγελματικό σας τομέα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή την εβδομάδα  δεν αντέχετε όσους αποφεύγουν να κοιτάξουν ευθέως και με ειλικρίνεια στη ρίζα κάποιου προβλήματος.  Μάλλον θα προσπαθείτε να επιβάλλετε με το ζόρι τις απόψεις σας στους άλλους.  Δεν θα έχετε διάθεση να πειθαρχήσετε το μυαλό σας ή να συγκεντρώσετε την προσοχή σας σε πρακτικά ζητήματα. Η στιγμή είναι καλή για να υποστηρίξετε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας και να δώσετε στους άλλους να καταλάβουν τι θέλετε. Ακόμα μπορείτε να ασχοληθείτε με πολιτιστικές εκδηλώσεις

ΙΧΘΥΕΣ

Αυτή την περίοδο η φήμη σας θα μεγαλώνει και τα επαγγελματικά σας θα σημειώνουν πρόοδο.  Μην  περιμένετε όμως τίποτα να έλθει χωρίς κάποια προσπάθεια. Θα νιώθετε στοργικοί και θέλετε να μοιραστείτε την άνεση και την τρυφερότητα με καλούς φίλους, με την οικογένεια σας ή με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.


ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ

ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

14 έως 20 Νοεμβρίου 2022

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

 

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022 ώρα: 00:08

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 22°45’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022 ώρα: 22:58 έως Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022 ώρα: 00:48

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:12 Ιουλίου  έως:16 Ιουλίου

Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.

 

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022 ώρα: 04:24

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΕΡΜΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 24°52’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022 ώρα: 03:14 έως ώρας: 05:04

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:15 Ιουλίου  έως:19 Ιουλίου

Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.

 

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022 ώρα: 07:34

ΣΕΛΗΝΗ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 26°26’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022 ώρα: 06:24 έως ώρας: 08:14

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:16 Ιουλίου  έως:20 Ιουλίου

Κάποιος κύκλος στη ζωή του ατόμου κλείνει οριστικά. Το άτομο δεν είναι έτοιμο να δεχτεί κάτι τέτοιο και οι ανασφάλειές του βγαίνουν στην επιφάνεια. Ταυτίζει το τέλος της κατάστασης με το τέλος της ζωή του-πολλές φορές-γιατί ο πόνος που νιώθει είναι δυσβάσταχτος. Ωστόσο τελικά, μέσα από αυτή την πολύ σκληρή περίοδο, ανακαλύπτει τις δυνάμεις του και την ικανότητά του να επιβιώνει και να αλλάζει ριζικά τη ζωή του, χρησιμοποιώντας την πείρα του παρελθόντος για τη μελλοντική του εξέλιξη και ευτυχία. Με μια τέτοια διέλευση, η καλύτερη αντίδραση είναι να ξεκινήσετε κάποια ψυχανάλυση, ώστε να βοηθηθείτε από την αρχή και να εντοπίσετε τις δυνάμεις σας, χωρίς να νιώσετε τον πόνο της μοναξιάς, που φέρνει συνήθως ο Πλούτωνας.

 

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022 ώρα: 09:53

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 27°34’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022 ώρα: 08:43 έως ώρας: 10:33

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:17 Ιουλίου  έως:21 Ιουλίου

Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.

 

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022 ώρα: 10:18

ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε 1½ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΧΕΙΡΩΝΑ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΑΦΡΟΔΙΤΗ 27°36’ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ   &  ΧΕΙΡΩΝΑΣ 12°36’ του ΚΡΙΟΥ (R)

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:17 Νοεμβρίου  έως:21 Νοεμβρίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 30 Μαρτίου  έως: 3 Απριλίου

Θετικά χαρακτηριστικά: Αυτή η όψη σας κάνει πολύ ευαίσθητο και περιποιητικό άτομο. Ένα προικισμένο θεραπευτή και δάσκαλο. Έχετε τη φωνή της εμπειρίας που σας δίνει εύκολη επικοινωνία με τους άλλους ανθρώπους. Επίσης, θα βλέπετε την ομορφιά στα αγαπημένα σας πρόσωπα και να τα βοηθάτε να θεραπεύσουν τις ψυχολογικές τους πληγές και να συνειδητοποιήσουν τις δυνατότητές τους. Αυτή η αρμονική όψη θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τα αρνητικά χαρακτηριστικά σας με ευκολία.

 

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου ώρα: 12:40

ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ

Σελήνη Κενή Πορείας από τις 28°57' του ΚΑΡΚΙΝΟΥ μέχρι τις 00°00' του ΛΕΟΝΤΑ

Το χρονικό διάστημα που διαρκεί είναι από: Δευτέρα 14 Νοεμβρίου ώρα: 12:40 έως: Δευτέρα 14 Νοεμβρίου ώρα: 14:48

Κατά τη διάρκεια της «Κενής Σεληνιακής Πορείας» δεν ευνοήστε στο να σχεδιάζετε, μελλοντικά σχέδιά σας, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Στο να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί αυτά ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Στο να κάνετε νέες γνωριμίες. Στο να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Στο να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Τέλος στο να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Αντίθετα ευνοήστε για   ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού, εργασίες ρουτίνας, για διασκέδαση, στο να κάνετε την αρχή κόβοντας βλαβερές συνήθειες, όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Ιδανικό είναι αυτό το διάστημα, για να καθαρίσετε τον χώρο σας, το σπίτι σας, το κατάστημά ή το γραφείο σας.

 

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022 ώρα: 12:40

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 28°57’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022 ώρα: 11:30 έως ώρας: 13:20

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:19 Ιουλίου  έως:23 Ιουλίου

Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.

 

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022 ώρα: 14:48

Είσοδος ΣΕΛΗΝΗΣ στον ΛΕΟΝΤΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ θα παραμείνει στον ΛΕΟΝΤΑ  μέχρι Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022 ώρα: 03:03

Η Σελήνη στο φλογερό πύρινο ζώδιο του Λέοντα τονίζει την υπέρμετρη υπερηφάνεια και τον εγωκεντρικό χαρακτήρα του ατόμου, παράλληλα όμως μας βοηθάει για να ερωτευτούμε, για να βγάλουμε από μέσα μας την παιδική μας φύση και μαζί μ’ αυτή και την ξενοιασιά και την ανεμελιά και μας δημιουργεί την ανάγκη μας για ψυχαγωγία, διασκέδαση και αυτοπροβολή. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για διασκέδαση, χορό, ξεφάντωμα, για να οργανώσετε μια κοινωνική συγκέντρωση ή για να πάτε σε κάποιο πάρτι, για να φλερτάρετε ή και για να ερωτευτείτε.

 

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2022 ώρα: 04:27

ΕΡΜΗΣ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΕΡΜΗΣ 26°27’ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ   &  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ 26°27’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:16 Νοεμβρίου  έως:20 Νοεμβρίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 15 Ιανουαρίου  έως: 19 Ιανουαρίου

Τα σχέδια του ατόμου που δέχεται αυτή τη διέλευση, ανατρέπονται και νιώθει να χάνει το έδαφος κάτω από τα πόδια του. Δυσκολεύεται να πάρει αποφάσεις, ενώ οι άλλοι, όχι μόνο δεν του δίνουν βοήθεια, αλλά, αντίθετα, του σκάβουν ακόμα περισσότερο το λάκκο.

 

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2022 ώρα: 05:43

ΗΛΙΟΣ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΗΛΙΟΣ 22°44’ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ   &  ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ 22°44’ των ΙΧΘΥΩΝ (R)

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:12 Νοεμβρίου  έως:16 Νοεμβρίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 11 Μαρτίου  έως: 15 Μαρτίου

Ο Ποσειδώνας ως εκφραστής του ονείρου, σ' αυτή τη φάση της ζωής σου, μπορεί να σου προσδώσει μια αόριστη ανησυχία. Έτσι καθετί καινούργιο, που ξεκινάει τώρα, θα σου προκαλεί άγχος ακριβώς επειδή θα είναι δύσκολο να προσδιορίσεις τη μελλοντική του τύχη και επειδή, τη στιγμή που θα νομίζεις ότι έχεις φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα, κάτι θα «στραβώνει» που θα σε αναγκάζει ν' αρχίζεις πάλι από την αρχή. Γι' αυτό, προσπάθησε να είσαι επιφυλακτικός στις υποσχέσεις που σου δίνονται και στις γνωριμίες που κάνεις. Επίσης, στις συναλλαγές σου δεν αρκεί μόνο να ελέγχεις τη συμπεριφορά των άλλων, έχοντας το φόβο της εξαπάτησης,  οφείλεις να είσαι και εσύ έντιμος στις δοσοληψίες σου. Κάθε παράνομη σχέση και συνεργασία μπορεί να σε μπλέξει σε περιπέτειες και τελικά να εκτεθείς. Μην ξεκινάς τίποτα καινούργιο στη δουλειά σου και, κυρίως, απόφυγε να επενδύσεις χρήματα, έστω και αν οι προϋποθέσεις που υπάρχουν σου δίνουν την εντύπωση ότι είναι άριστες. Τέλος απόφυγε τα οινοπνευματώδη και τα ηρεμιστικά. Μπορεί να νομίζεις ότι σε βοηθούν να χαλαρώνεις, ενώ στην πραγματικότητα αποκτάς μία κακή και επικίνδυνη έξη, ως προς αυτά.

 

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2022 ώρα: 11:35

ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΑΦΡΟΔΙΤΗ 28°55’ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ   &  ΔΙΑΣ 28°55’ των ΙΧΘΥΩΝ (R)

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:18 Νοεμβρίου  έως:22 Νοεμβρίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 18 Μαρτίου  έως: 22 Μαρτίου

Κοινωνικά και αισθηματικά ζητήματα παρουσιάζουν μία ασάφεια και επιπόλαια αντιμετώπιση. Προσπαθείς ξαναγεμίσεις τις ώρες σου με ό,τι σ' ευχαριστεί και σε διασκεδάζει περισσότερο. Δε φτιάχνεις και δεν ακολουθείς στάνταρντ προγράμματα, αλλά, παρασύρεσαι από τη διάθεση της στιγμής. Μπορεί κανείς να σε βρει παντού και σε διαφορετικούς χώρους. Από μια συναυλία κλασικής μουσικής, μέχρι μπουζουξίδικο. Από ένα γάμο μέχρι μια διαδήλωση. Σκοπός σου είναι το πώς θα περάσεις καλύτερα και το μοναδικό σου κριτήριο είναι να βρίσκεσαι μέσα σε κόσμο, Στις αγορές σου, αυτό το διάστημα, διαπιστώνεις ότι το γούστο σου είναι αβέβαιο. Μπορεί ν' αγοράσεις κάτι μ' ενθουσιασμό και, πριν βγεις από το κατάστημα ακόμα, να το 'χεις μετανιώσει.

 

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2022 ώρα: 21:20

ΕΡΜΗΣ σε 1½ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΧΕΙΡΩΝΑ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΕΡΜΗΣ 27°33’ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ   &  ΧΕΙΡΩΝΑΣ 12°33’ του ΚΡΙΟΥ (R)

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:17 Νοεμβρίου  έως:21 Νοεμβρίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 30 Μαρτίου  έως: 3 Απριλίου

Αυτή η όψη Ερμή – Χείρωνα δίνει ισχυρές μυστικές και θεραπευτικές δεξιότητες. Επίσης, έχετε την ικανότητα να δίνετε προσοχή σε πληροφορίες που χάνουν οι άλλοι. Οι ιδέες σας πιθανό να είναι αρκετά πρωτότυπες και μπορεί να αναζητήσετε νέους τρόπους για να τονώσετε τον εαυτό σας ψυχικά.

 

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022 ώρα: 00:23

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 16°38’ του ΛΕΟΝΤΑ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2022 ώρα: 23:13 έως Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022 ώρα: 01:03

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:6 Αυγούστου  έως:10 Αυγούστου

Το άτομο με την επίδραση αυτής της διέλευσης έχει την τάση να κάνει ριζοσπαστικές αλλαγές, αλλά ταυτόχρονα φοβάται γιατί πρέπει να χάσει όλα αυτά που μέχρι τώρα είχε δημιουργήσει και ήταν προϊόντα μιας πιο συντηρητικής αντιμετώπισης που είχε στη ζωή του.

 

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022 ώρα: 03:06

ΗΛΙΟΣ σε ΧΙΑΣΤΙ με τον ΑΡΗ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΗΛΙΟΣ 23°38’ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ   &  ΑΡΗΣ23°38’ των ΔΙΔΥΜΩΝ (R)

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:13 Νοεμβρίου  έως:17 Νοεμβρίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 12 Ιουνίου  έως: 16 Ιουνίου

Ξαφνικά, και ενώ εσύ κάνεις τις απαιτούμενες προσπάθειες για να προωθήσεις ένα σχέδιο σου, παρεμβαίνει κάποιος τρίτος και ανατρέπεται. Έτσι, μπορούμε να πούμε ότι ο εκνευρισμός σου θα είναι δικαιολογημένος, αλλά με το να χάσεις την ψυχραιμία σου δεν κερδίζεις τίποτα. Εκείνο, λοιπόν, που μπορείς να κάνεις τώρα είναι ν' αλλάξεις τρόπο δράσης και να χρησιμοποιήσεις άλλες τεχνικές.

 

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022 ώρα: 05:16

ΣΕΛΗΝΗ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΚΡΟΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 19°04’ του ΛΕΟΝΤΑ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022 ώρα: 04:06 έως ώρας: 05:56

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:9 Αυγούστου  έως:13 Αυγούστου

Τα προβλήματα, το άγχος και η ανασφάλεια εξαντλούν το άτομο που δέχεται αυτή την όψη και προκαλούν υπερκόπωση. Για να μπορέσει το άτομο να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες, πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά και να κάνει υπομονή. Είναι δε απαραίτητο να καταλάβει, ότι πρέπει να τα καταφέρει μόνο του χωρίς τη βοήθεια των άλλων. Η διέλευση αυτή είναι πολύ άσχημη για νέα ξεκινήματα και για επενδύσεις.

 

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022 ώρα: 08:09

Είσοδος ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στον ΤΟΞΟΤΗ.

Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ θα παραμείνει στον ΤΟΞΟΤΗ. μέχρι Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022 ώρα: 05:53

Αυτή την περίοδο, αναζητάμε σχέσεις χωρίς δεσμεύσεις και επαναστατούμε στη ζήλεια και την κτητικότητα αλλά ούτε και θέλουμε να μας επιβάλουν οποιονδήποτε περιορισμό, θέλουμε πλήρη προσωπική ελευθερία και ανεξαρτησία. Είμαστε απόλυτα ειλικρινείς και δίκαιοι και αποδεχόμαστε τις αδυναμίες των άλλων, εφόσον δεν παραβιάζουν τους ηθικούς κανόνες. Γινόμαστε εξαιρετικά ηθικοί στον τρόπο προσέγγισης της αγάπης και αντιδρούμε έντονα όταν βλέπουμε εξαπάτηση, προδοσία ή υποκρισία. Μπορεί και να διακόψουμε μια σχέση στην οποία ένας φίλος ή ερωτικός σύντροφος συμπεριφέρθηκε άδικα ή ανήθικα. Αυτή τη χρονική περίοδο αναζητάμε ερωτικές σχέσεις με άτομα που έχουμε μια κοινή φιλοσοφία ζωής, είτε σε θρησκευτικό, πολιτικό ή κοινωνικό επίπεδο.

 

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022 ώρα: 12:49

ΗΛΙΟΣ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με την ΛΙΛΙΘ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΗΛΙΟΣ 24°02’ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ   &  ΛΙΛΙΘ 24°03’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:14 Νοεμβρίου  έως:18 Νοεμβρίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 14 Ιουλίου  έως: 18 Ιουλίου

Τα ταμπού απορρίπτονται και αδρανοποιούνται.  Οι ευαίσθητοι άνθρωποι μπορεί να νιώσουν, απόκληροι της κοινωνίας και ν' αναζητήσουν ανορθόδοξους δρόμους ψευδαισθήσεων, ενώ άλλοι μπορεί ν' απομακρυνθούν από τους ανθρώπους αναζητώντας επικοινωνία με την φύση και τα ζώα.

 

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022 ώρα: 14:11

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΑΡΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 23°31’ του ΛΕΟΝΤΑ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022 ώρα: 13:01 έως ώρας: 14:51

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:14 Αυγούστου  έως:18 Αυγούστου

Η διάθεση είναι πολύ καλή και το άτομο που δέχεται τη διέλευση έχει έντονη την επιθυμία να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του.

 

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022 ώρα: 15:26

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΗΛΙΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 24°09’ του ΛΕΟΝΤΑ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022 ώρα: 14:16 έως ώρας: 16:06

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:14 Αυγούστου  έως:18 Αυγούστου

Η διάθεση του ατόμου είναι άσχημη, δε θέλει να βρίσκεται με πολύ κόσμο και νιώθει πολύ κουρασμένο. Με τέτοια διέλευση, το άτομο πρέπει να φροντίζει να ξεκουράζεται και να μη φορτώνει ιδιαίτερα το πρόγραμμά του.

 

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022 ώρα: 17:42

ΕΡΜΗΣ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΕΡΜΗΣ 28°53’ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ   &  ΔΙΑΣ 28°53’ των ΙΧΘΥΩΝ (R)

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:18 Νοεμβρίου  έως:22 Νοεμβρίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 18 Μαρτίου  έως: 22 Μαρτίου

Βρίσκεσαι σε μια κατάσταση πνευματικής δραστηριοποίησης, που όμως εκφράζεται με περίεργο τρόπο. Άλλοτε δαπανάς χρόνο σε ατέλειωτες, ανόητες συζητήσεις και άλλοτε εμφανίζεσαι μ' ένα βαθύ φιλοσοφικό σκεπτικισμό. Οι σχέσεις με φίλους και με όσους συναλλάσσεσαι σε επίπεδο επιχειρηματικών δοσοληψιών, βρίσκονται σε μία αμφίρροπη φάση. Από τη μια, υπάρχει αλληλοεκτίμηση και αμοιβαία εμπιστοσύνη και από την άλλη αδιαφορία και ασυνέπεια. Έτσι είναι προτιμότερο ν' αποφύγεις ν' ασχοληθείς αυτό το διάστημα με σημαντικά θέματα και ν' αφιερώσεις περισσότερο χρόνο σε πνευματικής φύσης θέματα κερδίζοντας τουλάχιστον κάποιες χρήσιμες γνώσεις.

 

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου ώρα: 01:55

ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ

Σελήνη Κενή Πορείας από τις 29°25' του ΛΕΟΝΤΑ μέχρι τις 00°00' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ

Το χρονικό διάστημα που διαρκεί είναι από: Πέμπτη 17 Νοεμβρίου ώρα: 01:55 έως: Πέμπτη 17 Νοεμβρίου ώρα: 03:04

Κατά τη διάρκεια της «Κενής Σεληνιακής Πορείας» δεν ευνοήστε στο να σχεδιάζετε, μελλοντικά σχέδιά σας, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Στο να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί αυτά ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Στο να κάνετε νέες γνωριμίες. Στο να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Στο να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Τέλος στο να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Αντίθετα ευνοήστε για   ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού, εργασίες ρουτίνας, για διασκέδαση, στο να κάνετε την αρχή κόβοντας βλαβερές συνήθειες, όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Ιδανικό είναι αυτό το διάστημα, για να καθαρίσετε τον χώρο σας, το σπίτι σας, το κατάστημά ή το γραφείο σας.

 

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022 ώρα: 01:55

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΕΡΜΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 29°25’ του ΛΕΟΝΤΑ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022 ώρα: 00:45 έως ώρας: 02:35

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:20 Αυγούστου  έως:24 Αυγούστου

Κακή διέλευση για να πάρετε αποφάσεις και να προγραμματίσετε το χρόνο σας. Τα άτομα που σας περιβάλλουν δεν σας δείχνουν κατανόηση, με την επίδραση αυτής της όψης, και το μεγαλύτερο δυστύχημα είναι ότι δεν μπορείτε να δείξετε ούτε εσείς.

 

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022 ώρα: 03:04

Είσοδος ΣΕΛΗΝΗΣ στην ΠΑΡΘΕΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ θα παραμείνει στην ΠΑΡΘΕΝΟ  μέχρι Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022 ώρα: 12:57

Η Σελήνη στο συντηρητικό γήινο ζώδιο της Παρθένου τονίζει την καθημερινότητά μας, την προσφορά μας προς τους άλλους, την ανάγκη διευθέτησης των υποχρεώσεών μας, την ενασχόλησή μας με την υγεία μας, αλλά παράλληλα μας δίνει μια διάθεση για να κουτσομπολέψουμε και για να κριτικάρουμε τους γύρω μας. Το χρονικό αυτό διάστημα μας βοηθάει για ν’ αναθεωρήσουμε τις διατροφικές μας συνήθειες με στόχο την βελτίωσης της υγείας μας, για να οργανώσουμε το νοικοκυριό μας και απαλλαγούμε από άχρηστα πράγματα, για να αρχίσουμε μια δίαιτα ή για να μπούμε σε ένα νέο πρόγραμμα γυμναστικής, για να διευθετήσουμε καθυστερημένες υποχρεώσεις μας.

 

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022 ώρα: 05:14

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 01°06’ της ΠΑΡΘΕΝΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022 ώρα: 04:04 έως ώρας: 05:54

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:21 Αυγούστου  έως:25 Αυγούστου

Η έλλειψη κατανόησης και το συναισθηματικό «μπέρδεμα» είναι οι βασικές αιτίες που οδηγούν σε λανθασμένες ενέργειες σε κοινωνικά θέματα, αλλά και σε κακούς χειρισμούς οικογενειακών προβλημάτων. Η διέλευση αυτή δημιουργεί την τάση για ασύστολες σπατάλες και για μανία καταναλωτισμού.

 

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022 ώρα: 10:42

Είσοδος ΕΡΜΗ στον ΤΟΞΟΤΗ.

Ο ΕΡΜΗΣ θα παραμείνει στον ΤΟΞΟΤΗ. μέχρι Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022 ώρα: 00:07

Έχουμε αισιόδοξες σκέψεις και αυτοπεποίθηση κατά τη λήψη αποφάσεων, αλλά ή ωμή ειλικρίνειά μας μπορεί να ενοχλήσει τους γύρω μας. Η ελευθερία του λόγου που προσδίδει ο Ερμής στον Τοξότη δημιουργεί άνεση στην ομιλία αλλά και άρνηση να αποσιωπήσουμε, ειδικά όταν θίγονται τα ιδανικά μας ή εντοπίζουμε αδικία ή υποκρισία στο περιβάλλον μας. Αυτή τη χρονική περίοδο συζητάμε πνευματικά θέματα όπως η θρησκεία, η φιλοσοφία και η μεταφυσική και μπορεί να είμαστε δογματικοί στις απόψεις μας.

 

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022 ώρα: 11:22

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 16°32’ της ΠΑΡΘΕΝΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022 ώρα: 10:12 έως ώρας: 12:02

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:6 Σεπτεμβρίου  έως:10 Σεπτεμβρίου

Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.

 

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022 ώρα: 23:11

ΣΕΛΗΝΗ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 22°42’ της ΠΑΡΘΕΝΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022 ώρα: 22:01 έως ώρας: 23:51

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:13 Σεπτεμβρίου  έως:17 Σεπτεμβρίου

Η διάθεση του ατόμου είναι κυκλοθυμική και η αστάθεια χαρακτηρίζει τις πράξεις του και τα συναισθήματά του. Στο σπίτι δημιουργούνται προβλήματα, κυρίως στα υδραυλικά, που προκαλούν έξοδα και φασαρίες.

 

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022 ώρα: 23:34

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΑΡΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 22°54’ της ΠΑΡΘΕΝΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022 ώρα: 22:24 έως Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022 ώρα: 00:14

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:13 Σεπτεμβρίου  έως:17 Σεπτεμβρίου

Το άτομο που έχει αυτή τη διέλευση νιώθει πάρα πολύ άγχος, έχει πολλά νεύρα, όλα του φταίνε και πιστεύει ότι δεν μπορεί να βρει διεξόδους και να εκτονωθεί. Μία καλή αντίδραση είναι η σκληρή δουλειά, κατά προτίμηση χειρονακτική. Επίσης, η έντονη γυμναστική είναι το «φάρμακο» αυτής της όψης, γιατί βοηθά στην εκτόνωση και στην καλή κυκλοφορία. Η διέλευση αυτή προκαλεί πολλά νεύρα και την τάση να φερθούμε με οργή στους άλλους, σα να θέλουμε να τους εκδικηθούμε. Επειδή οι κινήσεις μας, όταν δεχόμαστε αυτή τη διέλευση, είναι πολύ νευρικές, μπορεί να έχουμε ατυχήματα, καψίματα ή κοψίματα με αιχμηρά

 

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022 ώρα: 23:37

ΗΛΙΟΣ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΗΛΙΟΣ 26°31’ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ   &  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ 26°31’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:16 Νοεμβρίου  έως:20 Νοεμβρίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 15 Ιανουαρίου  έως: 19 Ιανουαρίου

Η περίοδος μ’ αυτή τη διέλευση θα είναι κακή, γιατί κάποια άτομα θα φερθούν πολύ άσχημα και θα θελήσουν να σας εκμεταλλευτούν.

 

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022 ώρα: 06:25

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 26°31’ της ΠΑΡΘΕΝΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022 ώρα: 05:15 έως ώρας: 07:05

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:17 Σεπτεμβρίου  έως:21 Σεπτεμβρίου

Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.

 

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022 ώρα: 07:00

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΗΛΙΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 26°49’ της ΠΑΡΘΕΝΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022 ώρα: 05:50 έως ώρας: 07:40

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:17 Σεπτεμβρίου  έως:21 Σεπτεμβρίου

Κάποια πρόταση θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα, γιατί με λίγη προσπάθεια θα βοηθήσει το άτομο να γίνει περισσότερο δημοφιλές στον τομέα του.

 

Σάββατο 19 Νοεμβρίου ώρα: 10:46

ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ

Σελήνη Κενή Πορείας από τις 28°50' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ μέχρι τις 00°00' του ΖΥΓΟΥ

Το χρονικό διάστημα που διαρκεί είναι από: Σάββατο 19 Νοεμβρίου ώρα: 10:46 έως: Σάββατο 19 Νοεμβρίου ώρα: 12:58

Κατά τη διάρκεια της «Κενής Σεληνιακής Πορείας» δεν ευνοήστε στο να σχεδιάζετε, μελλοντικά σχέδιά σας, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Στο να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί αυτά ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Στο να κάνετε νέες γνωριμίες. Στο να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Στο να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Τέλος στο να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Αντίθετα ευνοήστε για   ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού, εργασίες ρουτίνας, για διασκέδαση, στο να κάνετε την αρχή κόβοντας βλαβερές συνήθειες, όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Ιδανικό είναι αυτό το διάστημα, για να καθαρίσετε τον χώρο σας, το σπίτι σας, το κατάστημά ή το γραφείο σας.

 

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022 ώρα: 10:46

ΣΕΛΗΝΗ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΔΙΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 28°50’ της ΠΑΡΘΕΝΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022 ώρα: 09:36 έως ώρας: 11:26

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:19 Σεπτεμβρίου  έως:23 Σεπτεμβρίου

Οι υπερβολές και οι καταχρήσεις προκαλούν την τάση για τεμπελιά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές εκκρεμότητες. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση δεν μπορεί να αξιολογήσει σωστά τις δυνάμεις του και μπλέκεται σε υποθέσεις στις οποίες δεν μπορεί να ανταποκριθεί.

 

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022 ώρα: 12:58

Είσοδος ΣΕΛΗΝΗΣ στον ΖΥΓΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ θα παραμείνει στον ΖΥΓΟ  μέχρι Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022 ώρα: 19:15

Η Σελήνη στο συντροφικό και αρμονικό αέρινο ζώδιο του Ζυγού δημιουργεί την τάση μιας ρομαντικής και  συντροφικής ατμόσφαιρας. Τονίζει την τάση της διαμεσολάβησης για συμφιλίωση σε κάποια διαμάχη, για την αγορά ρούχων και καλλυντικών. Το χρονικό αυτό διάστημα έχουμε την τάση να είμαστε συνεργάσιμοι, διπλωματικοί, κοινωνικοί και ρομαντικοί.  Βοηθάει τις αποφάσεις για σύναψη γάμων, για νέες επαγγελματικές συνεργασίες, για την επίλυση των διαφορών που υπάρχουν σε συναδελφικό ή σε συντροφικό επίπεδο.

 

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022 ώρα: 17:43

ΑΡΗΣ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΑΡΗΣ 22°42’ των ΔΙΔΥΜΩΝ (R)  &  ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ 22°42’ των ΙΧΘΥΩΝ (R)

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:11 Ιουνίου  έως:15 Ιουνίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 11 Μαρτίου  έως: 15 Μαρτίου

Ευτυχία και ευχαρίστηση προκαλεί αυτή η διέλευση στο άτομο, καθώς βλέπει ότι μπορεί να πραγματοποιήσει κάποιο όνειρό του.

 

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022 ώρα: 19:53

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΕΡΜΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 03°43’ του ΖΥΓΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022 ώρα: 18:43 έως ώρας: 20:33

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:24 Σεπτεμβρίου  έως:28 Σεπτεμβρίου

Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.

 

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022 ώρα: 21:14

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 04°26’ του ΖΥΓΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022 ώρα: 20:04 έως ώρας: 21:54

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:25 Σεπτεμβρίου  έως:29 Σεπτεμβρίου

Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.

 

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022 ώρα: 21:26

ΗΛΙΟΣ σε 1½ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΧΕΙΡΩΝΑ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΗΛΙΟΣ 27°26’ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ   &  ΧΕΙΡΩΝΑΣ 12°26’ του ΚΡΙΟΥ (R)

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:17 Νοεμβρίου  έως:21 Νοεμβρίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 30 Μαρτίου  έως: 3 Απριλίου

Τις περισσότερες στιγμές, θα είστε εξαιρετικά έξυπνοι και ευαίσθητοι . Αυτή η όψη θα σας κάνει υπερβολικά συμπονετικούς και πολύ πρόθυμους να θυσιαστείτε. Και έτσι οι άλλοι μπορούν εύκολα να σας χρησιμοποιήσουν ή να σας εξαπατήσουν. Έχετε τάσεις να κάνετε χρήση παραισθησιογόνων και αλκοόλ για να λύσετε τα προβλήματά σας.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου