Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022

ΤΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 21 έως 27 Νοεμβρίου 2022 από τον Δρ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΕΥ


ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

21 έως 27 Νοεμβρίου 2022

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

ΚΡΙΟΣ

Αυτό το διάστημα θα είναι ένα διάλειμμα ζωής.  Αφήστε κατά μέρος τις σκοτούρες και τις φροντίδες  και εμπρός για διασκέδαση, ψυχαγωγία και έρωτα.   Οι σχέσεις σας θα χαρακτηρίζονται από ομορφιά και έλλειψη υποκρισίας.  Ίσως κάποιες παλιές αναθερμανθούν  ή να σας προκύψουν κάποιες νέες.   Ο αυξημένος ερωτισμός σας δεν θα μπορεί να κρυφτεί.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτόν τον καιρό θα θελήσετε να αποφύγετε τον πολύ κόσμο και τις μεγάλες παρέες και οι προτιμήσεις σας θα εστιασθούν στον δικό σας τον κόσμο που έχει να κάνει και με το παρελθόν. Συμβουλή μου, είναι να δώσετε περισσότερη έμφαση στο μέλλον και μικρότερη στην αναδρομή του παρελθόντος σας. Η μεγάλη απόκρυψη κάποιων εσωτερικών σας καταστάσεων και από τον ίδιο σας τον εαυτό,  δεν σας προσφέρει τίποτα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δείξτε περισσότερη υπευθυνότητα στις φιλικές σας σχέσεις. Επανεξετάστε αντικειμενικά παράλληλα τα πρόσωπα που απαρτίζουν το φιλικό σας περιβάλλον και ξεχωρίστε τους πραγματικούς φίλους από τους απλά γνωστούς. Οι στόχοι σας τώρα χρειάζονται επανεξέταση. Στον ερωτικό σας τομέα προβλέπονται νέες προοπτικές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι η κατάλληλη εποχή να αποφορτίσετε τον εαυτό σας από το άγχος και την ανυπομονησία. Αρκετός διαλογισμός και προσοχή στον εσωτερικό σας κόσμο θα σας ωφελήσει ιδιαίτερα. Προσπαθήστε να χαμηλώσετε τους τόνους σας σε όλους τους τομείς και ιδίως εκείνους που θέλουν ήπια αντιμετώπιση. Άτομο ή άτομα από το κοντινό σας περιβάλλον θα σας βοηθήσουν σε καθημερινά σας θέματα.

ΛΕΩΝ

Ένα αίσθημα αυθορμητισμού στα συναισθηματικά σας μπορεί να αυξήσει υπερβολικά τις υποχρεώσεις σας σε σημείο που σε μεταγενέστερο χρόνο  να μην μπορέσετε να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας. Στο ερωτικό σας τομέα τα προβλήματα και οι διαφορές θα πρέπει να λύνονται με τον διάλογο και την λογική. Η ζήλιες και οι παρακολουθήσεις μπορεί να σας εκθέσουν στο πρόσωπο της καρδιάς σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η αγάπη για τον εαυτό σας θα είναι σε όρια κινδύνου, γι’ αυτό περιορίστε την και μετατοπίστε ένα μεγάλο μέρος της στο άτομο που σας ενδιαφέρει. Αυτές τις μέρες θα νιώσετε την ανάγκη να καταπιαστείτε με καινούρια πράγματα. Προσέξτε όμως μην χαθείτε σε λεπτομέρειες και χάσετε την ουσία. Αποφύγετε να σχολιάσετε την συμπεριφορά του συντρόφου σας.

ΖΥΓΟΣ

Η αρμονία που θα υπάρχει στον ερωτικό σας τομέα, θα σας προκαλεί να εκφράσετε τα συναισθήματά σας με έντονο και βιαστικό τρόπο στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Η προσοχή σας όμως θα πρέπει να εστιασθεί στην παρόρμηση σας, που μπορεί να σας οδηγήσει να υποσχεθείτε πολύ περισσότερα, από όσα θα μπορέσετε στο μέλλον να δώσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι δυνατότητές σας για συγκέντρωση και αποφασιστικότητα θα είναι για σας ισχυρότερες από ποτέ. Έτσι θα μπορέσετε να πετύχετε τους προσωπικούς σας στόχους. Η γενική σας στάση απέναντι στη ζωή θα είναι διαφορετική σε σχέση με το παρελθόν που σας έδινε αναποφασιστικότητα, έτσι τώρα θα μπορείτε να κάνετε τις σημαντικές αλλαγές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η επικοινωνία σας ιδιαίτερα στον επαγγελματικό σας τομέα δεν θα είναι όπως θα την θέλατε και ως εκ τούτου θα αισθανθείτε κάποιου είδους ενόχληση από τους συναδέλφους ή τους συνεργάτες σας. Τα συναισθηματικά σας από την άλλη θα χρειαστούν ιδιαίτερους χειρισμούς εκ μέρους σας, απαλλαγμένους από παρατηρήσεις, γκρίνιες, αυθαίρετες υποθέσεις και σενάρια του νου σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η περίοδος αυτή θα είναι πολύ καλή για τη σχέση σας.  Η ανάγκη σας να είστε κοντά στο αγαπημένο σας πρόσωπο και να μοιράζεστε τα συναισθήματα σας θα είναι πολύ μεγάλη.  Θα θέλετε να δώσετε στους φίλους και σε αυτούς που αγαπάτε και ίσως να ξοδέψετε γενναιόδωρα για να τους κάνετε ευτυχισμένους.  Μπορεί ακόμα να γνωρίσετε κάποιο άτομο που θα σας ταιριάζει πολύ. Αυτό το διάστημα θα τονίσετε παράλληλα τόσο τις υλικές όσο και συναισθηματικές σας κτήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η υπεραισιοδοξία σας θα σας κάνει να παραβλέπετε πολλές καλές προοπτικές αυτόν τον καιρό.  Ίσως η συμβουλή κάποιων ειδικών, θα σας βοηθούσε αφάνταστα. Αυτή την εβδομάδα παρουσιάζονται αρκετές ευκαιρίες για φιλία, ευχάριστες γνωριμίες και απολαυστικές κοινωνικές επαφές.  Οι προσωπικές σας σχέσεις θα είναι αρμονικές.  Οι οικονομικές διαπραγματεύσεις ευνοούνται και είναι πολύ πιθανό να έχετε κάποια οικονομικά οφέλη.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα είστε ικανοποιημένοι από επαφές με άτομα του κοντινού  σας περιβάλλοντος. Η προσοχή σας αυτόν τον καιρό θα επικεντρώνεται σε θέματα δουλειάς  και σε ζητήματα οικονομικά, προκαλώντας σας να κάνετε  κάποιες ρυθμίσεις ή κάποιες επαφές. Η επανεξέταση του παρελθόντος θα σας βοηθήσει για να ρυθμίσετε μελλοντικές σας υποχρεώσεις. Παράλληλα η φλόγα του έρωτά σας θα αναθερμανθεί. 


ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ

ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

21 έως 27 Νοεμβρίου 2022

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022 ώρα: 00:17

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΚΡΟΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 19°17’ του ΖΥΓΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022 ώρα: 23:07 έως Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022 ώρα: 00:57

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:10 Οκτωβρίου  έως:14 Οκτωβρίου

Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.

 

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου ώρα: 05:36

ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ

Σελήνη Κενή Πορείας από τις 22°16' του ΖΥΓΟΥ μέχρι τις 00°00' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ

Το χρονικό διάστημα που διαρκεί είναι από: Δευτέρα 21 Νοεμβρίου ώρα: 05:36 έως: Δευτέρα 21 Νοεμβρίου ώρα: 19:16

Κατά τη διάρκεια της «Κενής Σεληνιακής Πορείας» δεν ευνοήστε στο να σχεδιάζετε, μελλοντικά σχέδιά σας, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Στο να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί αυτά ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Στο να κάνετε νέες γνωριμίες. Στο να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Στο να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Τέλος στο να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Αντίθετα ευνοήστε για   ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού, εργασίες ρουτίνας, για διασκέδαση, στο να κάνετε την αρχή κόβοντας βλαβερές συνήθειες, όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Ιδανικό είναι αυτό το διάστημα, για να καθαρίσετε τον χώρο σας, το σπίτι σας, το κατάστημά ή το γραφείο σας.

 

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022 ώρα: 05:36

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΑΡΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 22°16’ του ΖΥΓΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022 ώρα: 04:26 έως ώρας: 06:16

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:13 Οκτωβρίου  έως:17 Οκτωβρίου

Η διάθεση είναι καλή και το άτομο έχει την τάση να μοιραστεί τα συναισθήματά του με τους άλλους. Με την επίδραση αυτής της διέλευσης, πολλές φορές, λύνονται τα προβλήματα τα οποία είχαν προκύψει σε ένα ζευγάρι. Η δημιουργικότητα και η δράση συναντώνται σ’ αυτήν την αρμονική διέλευση. Το άτομο έχει την «έμπνευση» και την ευκαιρία να κάνει ακριβώς αυτό που θέλει, χωρίς να ενοχλεί κανέναν, και χωρίς να δρα γρήγορα και παρορμητικά.

 

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022 ώρα: 06:06

ΗΛΙΟΣ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΗΛΙΟΣ 28°48’ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ   &  ΔΙΑΣ 28°48’ των ΙΧΘΥΩΝ (R)

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:18 Νοεμβρίου  έως:22 Νοεμβρίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 18 Μαρτίου  έως: 22 Μαρτίου

Ίσως αυτή η διέλευση να σου φέρει ένα ένα δώρο ή να σου εκπληρώσει μία σου επιθυμία, να δημιουργήσεις μία ευνοϊκή σχέση, να κάνεις ένα ευχάριστο ταξίδι κ.α. Όμως, μια εσωτερική παρόρμηση σε ωθεί σε μία συμπεριφορά συχνά ασυμβίβαστη με τα δεδομένα που υπάρχουν. Στην αυτοέκφρασή σου παρατηρείται μια αβεβαιότητα αλλά και πληθωρικότητα, πράγματα μεταξύ τους ασυμβίβαστα. Και αυτό μπορεί να δημιουργήσει την εντύπωση στους γύρω σου ότι είσαι ένα απερίσκεπτο άτομο. Συχνά παρατηρείται και η τάση της σπατάλης, με αγορές ειδών πολυτελείας που σε τελευταία ανάλυση,  μπορεί να χρειαστεί να τα επιστρέψεις επειδή δεν ταιριάζουν με το χώρο ή εξαιτίας ελαττώματος που παρουσιάζουν. Και όλα αυτά, επειδή παρασύρεσαι από έναν ενθουσιασμό της στιγμής.

 

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022 ώρα: 13:14

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 26°34’ του ΖΥΓΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022 ώρα: 12:04 έως ώρας: 13:54

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:17 Οκτωβρίου  έως:21 Οκτωβρίου

Κάποιος κύκλος στη ζωή του ατόμου κλείνει οριστικά. Το άτομο δεν είναι έτοιμο να δεχτεί κάτι τέτοιο και οι ανασφάλειές του βγαίνουν στην επιφάνεια. Ταυτίζει το τέλος της κατάστασης με το τέλος της ζωή του-πολλές φορές-γιατί ο πόνος που νιώθει είναι δυσβάσταχτος. Ωστόσο τελικά, μέσα από αυτή την πολύ σκληρή περίοδο, ανακαλύπτει τις δυνάμεις του και την ικανότητά του να επιβιώνει και να αλλάζει ριζικά τη ζωή του, χρησιμοποιώντας την πείρα του παρελθόντος για τη μελλοντική του εξέλιξη και ευτυχία. Με μια τέτοια διέλευση, η καλύτερη αντίδραση είναι να ξεκινήσετε κάποια ψυχανάλυση, ώστε να βοηθηθείτε από την αρχή και να εντοπίσετε τις δυνάμεις σας, χωρίς να νιώσετε τον πόνο της μοναξιάς, που φέρνει συνήθως ο Πλούτωνας.

 

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022 ώρα: 19:16

Είσοδος ΣΕΛΗΝΗΣ στον ΣΚΟΡΠΙΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ θα παραμείνει στον ΣΚΟΡΠΙΟ  μέχρι Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022 ώρα: 22:15

Η Σελήνη στο σεξουαλικό και παθιασμένο ερωτικά ζώδιο του Σκορπιού δίνει στις σχέσεις  επίπεδο πιο βαθύ και συναισθηματικό. Παράλληλα μας κάνει πιο αποφασιστικούς και πιο ουσιαστικούς στη διερεύνηση του εαυτού μας. Κατά το διάστημα αυτό ψάχνουμε για ν’ ανακαλύψουμε τον βαθύτερο εαυτό μας εξετάζοντας τους φόβους μας και τις αιτίες που δημιουργούν αυτούς τους φόβους.  Συνήθως ασχολούμαστε με τράπεζες, δανεισμούς, αλλά και με το σεξ που εξουσιάζεται από τον Σκορπιό και τον 8ο οίκο που τον αντιπροσωπεύει.

 

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022 ώρα: 00:54

ΕΡΜΗΣ σε ΣΥΝΟΔΟ με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΕΡΜΗΣ 7°09’ του ΤΟΞΟΤΗ   &  ΑΦΡΟΔΙΤΗ 7°09’ του ΤΟΞΟΤΗ

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:27 Νοεμβρίου  έως:1 Δεκεμβρίου

Ημέρα ευχάριστων συναναστροφών και επισκέψεων! Ευνοούνται οι δημόσιες σχέσεις και οι μετακινήσεις που σκοπό έχουν την ψυχαγωγία.

 

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022 ώρα: 10:21

Είσοδος ΗΛΙΟΥ στον ΤΟΞΟΤΗ.

Ο ΗΛΙΟΣ θα παραμείνει στον ΤΟΞΟΤΗ. μέχρι Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022 ώρα: 23:48

Μια τάση απόρριψης των τετριμμένων της καθημερινότητας και διάθεση διεύρυνσης των οριζόντων του είναι πιθανόν να καταλάβουν το άτομο. Στο μυαλό του θα κυριαρχούν μεγαλόπνοα σχέδια, αλλά θα πρέπει να σχεδιάζει με γνώμονα την πραγματικότητα. Η επιπολαιότητα μπορεί να του κοστίσει ακριβά. Η μελέτη, νέες εμπειρίες και ταξίδια συνήθως μπορούν να του προσφέρουν πολλά.

 

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022 ώρα: 23:24

ΣΕΛΗΝΗ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 16°21’ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022 ώρα: 22:14 έως Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022 ώρα: 00:04

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:6 Νοεμβρίου  έως:10 Νοεμβρίου

Το άτομο με την επίδραση αυτής της διέλευσης έχει την τάση να κάνει ριζοσπαστικές αλλαγές, αλλά ταυτόχρονα φοβάται γιατί πρέπει να χάσει όλα αυτά που μέχρι τώρα είχε δημιουργήσει και ήταν προϊόντα μιας πιο συντηρητικής αντιμετώπισης που είχε στη ζωή του.

 

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022 ώρα: 01:03

ΔΙΑΣ σε στάση πριν την ορθή πορεία

ΔΙΑΣ σε στάση πριν την ορθή πορεία από Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022 ώρα: 01:03 στις (08°42' του ΚΡΙΟΥ)

 μέχρι την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022 ώρα: 01:02 στις (08°42' του ΚΡΙΟΥ)

Η περίοδος των δύο ημερών που ακολουθεί θέματα σχετικά με αυτά που δημιούργησε ο ανάδρομος Δίας, απαισιοδοξία, ανευθυνότητα, κλονισμός, επιπολαιότητα  αρχίζουν να εκλείπουν.

 

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022 ώρα: 04:32

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΚΡΟΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 19°23’ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022 ώρα: 03:22 έως ώρας: 05:12

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:9 Νοεμβρίου  έως:13 Νοεμβρίου

Τα προβλήματα, το άγχος και η ανασφάλεια εξαντλούν το άτομο που δέχεται αυτή την όψη και προκαλούν υπερκόπωση. Για να μπορέσει το άτομο να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες, πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά και να κάνει υπομονή. Είναι δε απαραίτητο να καταλάβει, ότι πρέπει να τα καταφέρει μόνο του χωρίς τη βοήθεια των άλλων. Η διέλευση αυτή είναι πολύ άσχημη για νέα ξεκινήματα και για επενδύσεις.

 

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022 ώρα: 10:03

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 22°40’ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022 ώρα: 08:53 έως ώρας: 10:43

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:12 Νοεμβρίου  έως:16 Νοεμβρίου

Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.

 

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022 ώρα: 16:37

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 26°36’ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022 ώρα: 15:27 έως ώρας: 17:17

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:16 Νοεμβρίου  έως:20 Νοεμβρίου

Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.

 

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022 ώρα: 18:58

ΕΡΜΗΣ σε 1½ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με την ΛΙΛΙΘ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΕΡΜΗΣ 9°51’ του ΤΟΞΟΤΗ   &  ΛΙΛΙΘ 24°51’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:29 Νοεμβρίου  έως:3 Δεκεμβρίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 15 Ιουλίου  έως: 19 Ιουλίου

Τα Βαθιά επίπεδα αντίληψης και η αισθητήρια εισροή περιμένουν εκείνους που επιτρέπουν στη εμπειρία να ενημερώσει το μυαλό τους.

 

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου ώρα: 20:15

ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ

Σελήνη Κενή Πορείας από τις 28°47' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ μέχρι τις 00°00' του ΤΟΞΟΤΗ

Το χρονικό διάστημα που διαρκεί είναι από: Τετάρτη 23 Νοεμβρίου ώρα: 20:15 έως: Τρίτη 23 Νοεμβρίου ώρα: 22:16

Κατά τη διάρκεια της «Κενής Σεληνιακής Πορείας» δεν ευνοήστε στο να σχεδιάζετε, μελλοντικά σχέδιά σας, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Στο να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί αυτά ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Στο να κάνετε νέες γνωριμίες. Στο να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Στο να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Τέλος στο να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Αντίθετα ευνοήστε για   ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού, εργασίες ρουτίνας, για διασκέδαση, στο να κάνετε την αρχή κόβοντας βλαβερές συνήθειες, όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Ιδανικό είναι αυτό το διάστημα, για να καθαρίσετε τον χώρο σας, το σπίτι σας, το κατάστημά ή το γραφείο σας.

 

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022 ώρα: 20:15

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 28°47’ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022 ώρα: 19:05 έως ώρας: 20:55

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:18 Νοεμβρίου  έως:22 Νοεμβρίου

Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.

 

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022 ώρα: 22:16

Είσοδος ΣΕΛΗΝΗΣ στον ΤΟΞΟΤΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ θα παραμείνει στον ΤΟΞΟΤΗ  μέχρι Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022 ώρα: 23:17

Η Σελήνη στο ταξιδιάρικο και περιπετειώδες  ζώδιο του Τοξότη, μας δημιουργεί μια τάση απεξάρτησης, φιλελευθερίας, αισιοδοξίας, περιπέτειας, ανεξαρτησίας και περιπλάνησης. Γινόμαστε στο διάστημα αυτό πιο δημιουργικοί, αυθόρμητοι και οραματιστές του μέλλοντος μας αλλά παράλληλα λόγω της αμέριμνης και αλλοπρόσαλλης συμπεριφοράς μας πιο αστείοι και κάποια φορά μέχρι του σημείου της γελοιότητας. Σε ανώτερο επίπεδο ενδιαφερόμαστε, για τη θρησκεία, για ξένες γλώσσες, για την φιλοσοφία και για ότι άλλο ανοίγει νέους ορίζοντες για το μυαλό μας.

 

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022 ώρα: 00:57

ΣΕΛΗΝΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΗΛΙΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 01°37’ του ΤΟΞΟΤΗ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2022 ώρα: 23:47 έως Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022 ώρα: 01:37

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:21 Νοεμβρίου  έως:25 Νοεμβρίου

Το ενδιαφέρον του ατόμου επικεντρώνεται στο σπίτι και στο οικογενειακό περιβάλλον. Η μητέρα ή κάποιο θηλυκό άτομο της οικογένειας, στηρίζει και επιβεβαιώνει το άτομο.

 

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022 ώρα: 05:43

ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε 1½ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με την ΛΙΛΙΘ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΑΦΡΟΔΙΤΗ 9°54’ του ΤΟΞΟΤΗ   &  ΛΙΛΙΘ 24°54’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:29 Νοεμβρίου  έως:3 Δεκεμβρίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 15 Ιουλίου  έως: 19 Ιουλίου

Οι καλές όψεις μεταξύ Αφροδίτης και Λίλιθ δημιουργούν την ανάγκη σε ένα άτομο να μάθει περισσότερα για τις σχέσεις και την προοπτική τους, για τις αξίες, τους οικονομικούς πόρους και τα χρήματα και για να εμπιστεύεται το ένστικτό του.

 

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022 ώρα: 15:25

ΣΕΛΗΝΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 10°25’ του ΤΟΞΟΤΗ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022 ώρα: 14:15 έως ώρας: 16:05

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:30 Νοεμβρίου  έως:4 Δεκεμβρίου

Πολύ αρμονική αυτή η διέλευση. Το άτομο καλοδέχεται την αγάπη που του προσφέρουν, την τρυφερότητα και την άπλετη κατανόηση. Η διάθεση είναι πολύ καλή και επειδή το άτομο εκπέμπει μια εσωτερική γαλήνη και ηρεμία φαίνεται πολύ γοητευτικό. Γι’ αυτό η διέλευση αυτή είναι άριστη για ραντεβού, που η έκβασή τους εξαρτάται από την αισθητική εικόνα που θα παρουσιάσουμε.

 

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022 ώρα: 16:48

ΣΕΛΗΝΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΕΡΜΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 11°15’ του ΤΟΞΟΤΗ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022 ώρα: 15:38 έως ώρας: 17:28

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:1 Δεκεμβρίου  έως:5 Δεκεμβρίου

Η επίδραση αυτή δείχνει ότι θα υπάρχει κάποια αλλαγή στη διάθεση και στην ψυχολογία του ατόμου, εξαιτίας της επικοινωνίας του με κάποιο άλλο άτομο. Σε ανδρικό ωροσκόπιο δείχνει την πιθανότητα καλών ειδήσεων από μία γυναίκα.

 

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022 ώρα: 01:03

ΔΙΑΣ Σε ορθή πορεία

ΔΙΑΣ Σε ορθή πορεία από Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022 ώρα: 01:03 στις (28°48' του ΖΥΓΟΥ)

 μέχρι την Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2023 ώρα: 00:00 στις (01°10' του ΚΡΙΟΥ)

Αν εξαιρέσουμε τις περιόδους που ο Δίας  θα σχηματίζει άσχημες πλανητικές όψεις,  με  άλλους πλανήτες, η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για επέκταση, δανεισμό, μακρινά ταξίδια  και επαγγελματική εξέλιξη , αλλά και γενικά για  θέματα που εξουσιάζει αυτός ο επεκτατικός πλανήτης.

 

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022 ώρα: 06:15

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΚΡΟΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 19°30’ του ΤΟΞΟΤΗ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022 ώρα: 05:05 έως ώρας: 06:55

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:9 Δεκεμβρίου  έως:13 Δεκεμβρίου

Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.

 

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022 ώρα: 06:36

ΕΡΜΗΣ σε ΧΙΑΣΤΙ με τον ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟ ΔΕΣΜΟ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΕΡΜΗΣ 12°09’ του ΤΟΞΟΤΗ   &  ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΔΕΣΜΟΣ 12°09’ του ΤΑΥΡΟΥ (R)

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:1 Δεκεμβρίου  έως:5 Δεκεμβρίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 30 Απριλίου  έως: 4 Μαΐου

Θα υπάρχει ένας αγώνας για την εξισορρόπηση της διαίσθησης και της νόησης. Οποιοσδήποτε τύπος εργασίας επικοινωνίας θα σας βοηθήσει στην πορεία σας να βρείτε τον πραγματικό σας εαυτό. Το γράψιμο, το τραγούδι ή η δημοσιογραφία θα σας βοηθήσουν να ξεκλειδώσετε τον ανώτερο εαυτό σας.

 

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022 ώρα: 08:35

ΣΕΛΗΝΗ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΑΡΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 20°56’ του ΤΟΞΟΤΗ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022 ώρα: 07:25 έως ώρας: 09:15

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:10 Δεκεμβρίου  έως:14 Δεκεμβρίου

Το πιο πιθανό αποτέλεσμα αυτής της διέλευσης είναι ο καβγάς με ένα ή περισσότερα άτομα. Μόνο ο καλός έλεγχος των νεύρων θα μπορούσε να φέρει αποτελέσματα.

 

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022 ώρα: 08:46

ΕΡΜΗΣ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΧΕΙΡΩΝΑ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΕΡΜΗΣ 12°17’ του ΤΟΞΟΤΗ   &  ΧΕΙΡΩΝΑΣ 12°17’ του ΚΡΙΟΥ (R)

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:2 Δεκεμβρίου  έως:6 Δεκεμβρίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 30 Μαρτίου  έως: 3 Απριλίου

Η όψη αυτή  Ερμή - Χείρωνα δείχνει ότι μαθαίνετε πώς να μετατρέπετε το τραύμα σε σοφία συλλέγοντας πληροφορίες και μαθαίνοντας. Γίνεστε πολύ ευαίσθητοι. Σας βοηθά να καταλάβετε και να παρατηρήσετε περισσότερα από τους περισσότερους ανθρώπους. Επίσης, σας αρέσει να βοηθάτε άλλους να θεραπεύσουν τις πληγές τους . Παράλληλα θα υπάρχει άγχος μήπως πείτε κάτι λάθος. Επίσης, συχνά θα έχετε πολύ χαμηλή αυτοεκτίμηση.

 

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022 ώρα: 11:23

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 22°39’ του ΤΟΞΟΤΗ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022 ώρα: 10:13 έως ώρας: 12:03

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:12 Δεκεμβρίου  έως:16 Δεκεμβρίου

Η διάθεση του ατόμου είναι κυκλοθυμική και η αστάθεια χαρακτηρίζει τις πράξεις του και τα συναισθήματά του. Στο σπίτι δημιουργούνται ζημιές από αμέλεια, που προκαλούν έξοδα.

 

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου ώρα: 21:21

ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ

Σελήνη Κενή Πορείας από τις 28°48' του ΤΟΞΟΤΗ μέχρι τις 00°00' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Το χρονικό διάστημα που διαρκεί είναι από: Παρασκευή 25 Νοεμβρίου ώρα: 21:21 έως: Παρασκευή 25 Νοεμβρίου ώρα: 23:18

Κατά τη διάρκεια της «Κενής Σεληνιακής Πορείας» δεν ευνοήστε στο να σχεδιάζετε, μελλοντικά σχέδιά σας, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Στο να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί αυτά ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Στο να κάνετε νέες γνωριμίες. Στο να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Στο να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Τέλος στο να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Αντίθετα ευνοήστε για   ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού, εργασίες ρουτίνας, για διασκέδαση, στο να κάνετε την αρχή κόβοντας βλαβερές συνήθειες, όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Ιδανικό είναι αυτό το διάστημα, για να καθαρίσετε τον χώρο σας, το σπίτι σας, το κατάστημά ή το γραφείο σας.

 

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022 ώρα: 21:21

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 28°48’ του ΤΟΞΟΤΗ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022 ώρα: 20:11 έως ώρας: 22:01

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:18 Δεκεμβρίου  έως:22 Δεκεμβρίου

Οι υπερβολές και οι καταχρήσεις προκαλούν την τάση για τεμπελιά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές εκκρεμότητες. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση δεν μπορεί να αξιολογήσει σωστά τις δυνάμεις του και μπλέκεται σε υποθέσεις στις οποίες δεν μπορεί να ανταποκριθεί.

 

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022 ώρα: 23:18

Είσοδος ΣΕΛΗΝΗΣ στον ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Η ΣΕΛΗΝΗ θα παραμείνει στον ΑΙΓΟΚΕΡΩ  μέχρι Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022 ώρα: 00:06

Η Σελήνη στο φιλόδοξο, παρορμητικό, γήινο  ζώδιο του Αιγόκερω, μας εξωθεί ν’ ασχοληθούμε με την κοινωνική καταξίωση, την καριέρα, την επιτυχία και τις φιλοδοξίες μας. Αυτό το διάστημα κάνουμε σχέδια για το πώς θα προβάλουμε τον εαυτό μας ώστε να τον εκτιμήσουν θετικά οι άλλοι. Από την άλλη λόγω της επικέντρωσής μας σε πρακτικά θέματα, τα συναισθήματά μας την ίδια περίοδο γίνονται από σοβαρά έως και ψυχρά, Η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για να ξεκινήσετε ένα επιχειρηματικό σχέδιο, να ζητήσετε ικανοποίηση των δικαιωμάτων σας και να προβάλετε τα σχέδιά σας στους ανωτέρους σας.

 

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022 ώρα: 23:48

ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε ΧΙΑΣΤΙ με τον ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟ ΔΕΣΜΟ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΑΦΡΟΔΙΤΗ 12°06’ του ΤΟΞΟΤΗ   &  ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΔΕΣΜΟΣ 12°06’ του ΤΑΥΡΟΥ (R)

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:1 Δεκεμβρίου  έως:5 Δεκεμβρίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 30 Απριλίου  έως: 4 Μαΐου

Θα σας είναι πολύ δύσκολο να ικανοποιηθείτε αν η ερωτική σας ζωή έχει σκαμπανεβάσματα. Οι διαρκείς συγκρούσεις θα διαταράσσουν την ψυχική σας ηρεμία. Τρόπος διαφυγής από αυτή την κατάσταση είναι η φύση και ο αθλητισμός.

 

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022 ώρα: 02:51

ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΧΕΙΡΩΝΑ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΑΦΡΟΔΙΤΗ 12°16’ του ΤΟΞΟΤΗ   &  ΧΕΙΡΩΝΑΣ 12°16’ του ΚΡΙΟΥ (R)

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:2 Δεκεμβρίου  έως:6 Δεκεμβρίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 30 Μαρτίου  έως: 3 Απριλίου

Αυτή η όψη φέρνει άτομα αγάπης, προπονητές γενικά και συμβούλους σχέσεων, καθώς συχνά το άτομο γίνεται αρκετά επιδέξιο στα πράγματα για τα οποία βίωσε πόνο. Κάποιο άτομο ή άτομα σε έκαναν να νιώθεις ότι δεν άξιζες να σε αγαπήσουν άνευ όρων ή ότι δεν ήσουν αξιαγάπητος. Επίσης, η ικανότητά σας να κερδίζετε χρήματα σχετίζεται άμεσα με αυτό που πιστεύετε ότι αξίζετε, και με αυτήν την πτυχή, αυτή η πεποίθηση μπορεί να διαστρεβλωθεί αρκετά.

 

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022 ώρα: 01:34

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 16°11’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022 ώρα: 00:24 έως ώρας: 02:14

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:5 Ιανουαρίου  έως:9 Ιανουαρίου

Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.

 

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022 ώρα: 12:05

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 22°39’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022 ώρα: 10:55 έως ώρας: 12:45

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:11 Ιανουαρίου  έως:15 Ιανουαρίου

Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.

 

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022 ώρα: 18:42

ΣΕΛΗΝΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 26°42’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022 ώρα: 17:32 έως ώρας: 19:22

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:15 Ιανουαρίου  έως:19 Ιανουαρίου

 Ένας κύκλος της ζωής σου ολοκληρώνεται. Το άτομο έχει μεγαλύτερη δύναμη και εμπειρία για τα μελλοντικά του σχέδια και την πραγματοποίηση των στόχων.

 

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022 ώρα: 21:15

ΕΡΜΗΣ σε ΧΙΑΣΤΙ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΕΡΜΗΣ 16°09’ του ΤΟΞΟΤΗ   &  ΟΥΡΑΝΟΣ 16°09’ του ΤΑΥΡΟΥ (R)

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:5 Δεκεμβρίου  έως:9 Δεκεμβρίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 4 Μαΐου  έως: 8 Μαΐου

Τα ζητήματα που θα προκύψουν στο διάστημα που θα πραγματοποιείται αυτή η διέλευση θα 'ναι ασταθή και δε θα 'χουν ουσιαστική πρακτική εφαρμογή. Πολλές φορές θα στριφογυρίζεις στο μυαλό σου εκκεντρικές ιδέες, επιζητώντας τον τρόπο να τις υλοποιήσεις αλλά πώς; Αν, τελικά, βρεις τον τρόπο, κράτησε τις επιφυλάξεις σου, έτσι ώστε να 'σαι προετοιμασμένος για την αποτυχία —αν συμβεί. Σ' αυτό το διάστημα, ίσως νιώσεις μία νευρική υπερένταση, η οποία μπορεί να σ' ακολουθεί και στο βραδινό σου ύπνο, προκαλώντας σου συχνά αϋπνίες. Απροσδόκητες συναντήσεις ή ειδήσεις πιθανόν να σου χαλούν τα σχέδια, με αποτέλεσμα μερικές φορές να μην μπορείς να κρύψεις την οργή σου. Σε υποσχέσεις που θα σου δίνονται, ή σε διαγωνισμούς, εφόσον βρίσκεσαι σε περίοδο εξετάσεων στη διάρκεια που πραγματοποιείται αυτή η διέλευση, μπορεί να χρειαστεί να επανέλθεις, καθώς όλα τώρα λειτουργούν με την έννοια της ρευστότητας.

 

Κυριακή 27 Νοεμβρίου ώρα: 22:11

ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ

Σελήνη Κενή Πορείας από τις 28°49' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ μέχρι τις 00°00' του ΥΔΡΟΧΟΟΥ

Το χρονικό διάστημα που διαρκεί είναι από: Κυριακή 27 Νοεμβρίου ώρα: 22:11 έως: Δευτέρα 28 Νοεμβρίου ώρα: 00:07

Κατά τη διάρκεια της «Κενής Σεληνιακής Πορείας» δεν ευνοήστε στο να σχεδιάζετε, μελλοντικά σχέδιά σας, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Στο να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί αυτά ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Στο να κάνετε νέες γνωριμίες. Στο να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Στο να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Τέλος στο να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Αντίθετα ευνοήστε για   ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού, εργασίες ρουτίνας, για διασκέδαση, στο να κάνετε την αρχή κόβοντας βλαβερές συνήθειες, όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Ιδανικό είναι αυτό το διάστημα, για να καθαρίσετε τον χώρο σας, το σπίτι σας, το κατάστημά ή το γραφείο σας.

 

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022 ώρα: 22:11

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 28°49’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022 ώρα: 21:01 έως ώρας: 22:51

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:17 Ιανουαρίου  έως:21 Ιανουαρίου

Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.

 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου