Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022

ΤΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 05 έως 11 Δεκεμβρίου 2022 από τον Δρ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΕΥ

 


ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

05 έως 11 Δεκεμβρίου 2022

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

ΚΡΙΟΣ

Πλανητικές όψεις και θέσεις μπορεί να δημιουργήσουν γενικές ανακατατάξεις αυτόν τον καιρό, όμως οι μικρές ενοχλήσεις  και  οι  ιδιαιτερότητες  των  άλλων  ίσως σας  εκνευρίζουν τώρα περισσότερο από ότι συνήθως. Αυτή την εποχή θα διαπιστώσετε ότι η προσωπικότητα σας είναι τονισμένη και ότι θα κάνετε τρομερή εντύπωση στους άλλους. 

ΤΑΥΡΟΣ

Προσοχή, μην παρασύρεστε από προσωρινά συναισθήματα και έρωτες. Οι ημέρες δεν είναι κατάλληλες για αποφάσεις που θα έχουν μακροχρόνιες συνέπειες. Μεγάλη όρεξη  για δουλειά δεν έχετε αυτές τις μέρες.  Η νωχέλεια που θα σας διακρίνει δεν θα συμβιβάζεται με την κούραση από την δραστηριοποίησή σας. Προσοχή: τις μέρες αυτές αποφύγετε επαγγελματικές συναντήσεις, καθώς και όσο εξαρτάται από σας, το στρες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στο διάστημα αυτό θα αισθανθείτε μια τάση για επικρίσεις και σκεπτικισμό, ακόμα η διάθεσή σας θα είναι κάπως βαριά  Για τον λόγο αυτό θα πρέπει να αποφύγετε συγκρούσεις με ανώτερους σας και με το περιβάλλον σας. Στον ερωτικό σας τομέα θα χρειασθούν κάποιες υποχωρήσεις αν θέλετε να εξελιχθούν τα πάντα σύμφωνα με τα σχέδια και τις προσδοκίες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Συγκροτήστε τις δυνάμεις σας, για να ξεπεράσετε δυσκολίες που θα σας παρουσιαστούν. Κάνετε πιο δυναμικές και πιο αποτελεσματικές κάποιες κινήσεις σας, ώστε να προχωρήσετε με περισσότερη σιγουριά στην υλοποίηση των στόχων σας. Μην αφήνετε τους άλλους να καθορίζουν  τα καθημερινά σας πράγματα κυρίως εκείνα που αφορούν τα προσωπικά σας και τα ερωτικά σας.

ΛΕΩΝ

Τα θέματά σας που βρίσκονται σε εξέλιξη θα κυλούν ομαλά. Οι συμπάθειες σας θα επεκτείνονται και το μυαλό σας θα βρίσκεται σε διαρκή λειτουργία. Ο νοητικός σας ορίζοντας θα είναι πιο ανοικτός και εύκολα θα μπορείτε να περνάτε τα θέλω σας στους άλλους. Οι κάθε τύπου συναλλαγές σας, με άτομα που γνωρίζετε καλά ευνοούνται, προς όσους όμως  δεν γνωρίζετε καλά θα κάνετε να είσαστε επιφυλακτικοί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Την εβδομάδα αυτή θα νιώσετε την ανάγκη να συμβιβασθείτε με κάποιους μικρούς περιορισμούς και παρά την αντίθετη διάθεσή σας  θα πρέπει να τους υποστείτε αν δεν θα θέλατε να χάσετε κάποια αγαθά της ζωής σας που με πολύ κόπο αποκτήσατε. Πριν ξεκινήσετε κάτι νέο αυτήν την εποχή, θα πρέπει να βάζετε με το μυαλό σας και την περίπτωση της αποτυχίας. Η οργάνωση και ο συντονισμός θα παίξουν κυρίαρχο ρόλο πάνω στα μελλοντικά αποτελέσματα των ενεργειών σας, τόσο στον συναισθηματικό όσο  και τον επαγγελματικό σας τομέα.

ΖΥΓΟΣ

Τις μέρες αυτές θα νιώθετε επιφυλακτικοί.  Θα σας κυριεύσει κάποια τάση να κρύψετε τα συναισθήματα σας.   Φυσικά αυτό θ’ αντανακλά και στους άλλους, και φυσικά και στο σύντροφο σας.  Θα προτιμάτε ν’ απομονωθείτε.  Αυτό θα ήταν το καλύτερο. Αναθεωρήστε  τα επαγγελματικά σας σχεδία και τους στόχους σας. Στον τομέα της υγείας σας προσέξτε τα κρυολογήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το μυαλό σας αυτόν τον καιρό τον απασχολούν σοβαρά θέματα, άλλα και θέματα που έχουν να κάνουν με το παρελθόν κρύβοντας κάποιον ερωτικό τόνο. Επιλέξτε την επίλυση των πρωταρχικών θεμάτων και ως προς τα δευτερεύοντα, αν πρόκειται για θλιβερές καταστάσεις, αφήστε το παρελθόν να τα κυλίσει στην λησμονιά του χρόνου, και εμπεδώστε τα, σαν τυπική ανάμνηση. Στον οικονομικό σας τον τομέα προσπαθήστε να ελέγξετε τις δαπάνες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τώρα θα αισθανθείτε την ανάγκη να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε, να αγαπήσετε και ν'  αγαπηθείτε. Οι δημιουργικές σας ικανότητες μεγαλώνουν όπως παράλληλα μεγαλώνει η αγάπη σας για τα παιδιά και τα τυχερά παιχνίδια. Μην ετεροχρονίζετε τις υποχρεώσεις σας καθώς και τις επείγουσες εργασίες που δεν παίρνουν αναβολές. Στα οικονομικά σας χρειάζεστε προγραμματισμό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τώρα μπορεί να αισθάνεστε παγιδευμένοι και απογοητευμένοι. Όμως μια αναθεώρηση και μια αυστηρή αυτοκριτική μπορεί να σας κάνει να συνειδητοποιήσετε τυχόν λάθη του παρελθόντος. Οι ημέρες αυτές σας ευαισθητοποιούν,  αλλά και παράλληλα σας δείχνουν την ωμή πραγματικότητα. Αν στο παρελθόν δείχνατε στο πρόσωπο που αγαπάτε την εικόνα του ηγέτη, καιρός είναι να το κάνετε να αισθανθεί την τρυφερή σας πλευρά. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τώρα, ευνοούνται τα θέματα του σπιτιού και οι οικογενειακές επιχειρήσεις. Εάν σκεφτόσαστε εδώ και καιρό να ασχοληθείτε με κάτι τέτοιο αυτή είναι η καταλληλότερη εποχή. Οι σχέσεις σας με το οικείο περιβάλλον θα είναι καλές και αν υπήρχαν προβλήματα από το παρελθόν τώρα μπορούν να αποκατασταθούν.

ΙΧΘΥΕΣ

Αυτόν τον καιρό θα αποσπάτε το θαυμασμό των άλλων, αλλά κι εσείς θα νοιώθετε αισθήματα για τους άλλους. Είναι ημέρες που ευνοούνται οι κοινωνικές δραστηριότητες, τα θέματα ομορφιάς και οι συζητήσεις. Προσοχή στις αγορές σας, επειδή εύκολα θα σπαταλήσετε χρήματα είτε για την ομορφιά σας, είτε για επίδειξη. Μεγάλη σημασία θα έχουν τώρα οι συνεργασίες καθώς και οι προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις. 

 

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ

ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

05 έως 11 Δεκεμβρίου 2022

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

 

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022 ώρα: 02:15

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ Σε ορθή πορεία

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ Σε ορθή πορεία από Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022 ώρα: 02:15 στις (22°38' του ΖΥΓΟΥ)

 μέχρι την Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2023 ώρα: 00:00 στις (22°52' του ΖΥΓΟΥ)

Αν εξαιρέσουμε τις περιόδους που ο Ποσειδώνας  θα σχηματίζει άσχημες πλανητικές όψεις,  με  άλλους πλανήτες, η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για καλλιτεχνικές δημιουργίες , πραγματοποίηση του οράματός μας, εμπνεύσεις , αλλά και γενικά για  θέματα που εξουσιάζει αυτός ο πλανήτης του βαθέως ψυχισμού.

 

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022 ώρα: 19:37

ΣΕΛΗΝΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 15°52’ του ΤΑΥΡΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022 ώρα: 18:27 έως ώρας: 20:17

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:4 Μαΐου  έως:8 Μαΐου

Ξαφνικά και αναπάντεχα στη ζωή του ατόμου εμφανίζονται νέα άτομα και αποκτά καινούργια ενδιαφέροντα που κάνουν τη ζωή του πιο περιπετειώδη και συναρπαστική.

 

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022 ώρα: 03:53

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΚΡΟΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 20°11’ του ΤΑΥΡΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022 ώρα: 02:43 έως ώρας: 04:33

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:8 Μαΐου  έως:12 Μαΐου

Τα προβλήματα, το άγχος και η ανασφάλεια εξαντλούν το άτομο που δέχεται αυτή την όψη και προκαλούν υπερκόπωση. Για να μπορέσει το άτομο να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες, πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά και να κάνει υπομονή. Είναι δε απαραίτητο να καταλάβει, ότι πρέπει να τα καταφέρει μόνο του χωρίς τη βοήθεια των άλλων. Η διέλευση αυτή είναι πολύ άσχημη για νέα ξεκινήματα και για επενδύσεις.

 

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022 ώρα: 08:36

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 22°38’ του ΤΑΥΡΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022 ώρα: 07:26 έως ώρας: 09:16

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:11 Μαΐου  έως:15 Μαΐου

Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.

 

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022 ώρα: 09:04

ΕΡΜΗΣ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΕΡΜΗΣ 29°03’ του ΤΟΞΟΤΗ   &  ΔΙΑΣ 29°03’ των ΙΧΘΥΩΝ

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:18 Δεκεμβρίου  έως:22 Δεκεμβρίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 18 Μαρτίου  έως: 22 Μαρτίου

Οι θετικές και αισιόδοξες σκέψεις του ατόμου που δέχεται αυτή τη διέλευση, το βοηθούν στο να έλξει τη βοήθεια των άλλων. Άριστη διέλευση για ταξίδια και εκδρομές τα οποία μπορεί να είναι είτε αναψυχής είτε επαγγελματικά.

 

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022 ώρα: 16:50

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 26°55’ του ΤΑΥΡΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022 ώρα: 15:40 έως ώρας: 17:30

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:15 Μαΐου  έως:19 Μαΐου

Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.

 

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου ώρα: 21:01

ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ

Σελήνη Κενή Πορείας από τις 29°04' του ΤΑΥΡΟΥ μέχρι τις 00°00' των ΔΙΔΥΜΩΝ

Το χρονικό διάστημα που διαρκεί είναι από: Τρίτη 6 Δεκεμβρίου ώρα: 21:01 έως: Τρίτη 6 Δεκεμβρίου ώρα: 22:49

Κατά τη διάρκεια της «Κενής Σεληνιακής Πορείας» δεν ευνοήστε στο να σχεδιάζετε, μελλοντικά σχέδιά σας, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Στο να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί αυτά ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Στο να κάνετε νέες γνωριμίες. Στο να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Στο να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Τέλος στο να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Αντίθετα ευνοήστε για   ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού, εργασίες ρουτίνας, για διασκέδαση, στο να κάνετε την αρχή κόβοντας βλαβερές συνήθειες, όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Ιδανικό είναι αυτό το διάστημα, για να καθαρίσετε τον χώρο σας, το σπίτι σας, το κατάστημά ή το γραφείο σας.

 

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022 ώρα: 21:01

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 29°04’ του ΤΑΥΡΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022 ώρα: 19:51 έως ώρας: 21:41

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:17 Μαΐου  έως:21 Μαΐου

Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.

 

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022 ώρα: 22:49

Είσοδος ΣΕΛΗΝΗΣ στους ΔΙΔΥΜΟΥΣ

Η ΣΕΛΗΝΗ θα παραμείνει στους ΔΙΔΥΜΟΥΣ  μέχρι Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022 ώρα: 09:48

Η Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων του μεταβλητού αυτού αέρινου ζωδίου. τονίζει την επικοινωνία όλων των ειδών, την ομιλία, την ευγλωττία, την κίνηση, αλλά και την νευρικότητα και την ανησυχία.  Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για να επικοινωνήσουμε με αδέλφια, με κοντινούς συγγενείς, με φίλους και γνωστούς, να πάμε ένα κοντινό ταξίδι, να προβάλουμε τις ιδέες μας, να συζητήσουμε για σοβαρά ή και για λιγότερο σοβαρά θέματα, για να κουτσομπολέψουμε, για να στείλουμε e-mail, για να τηλεφωνήσουμε ή για να ασχοληθούμε με το διαδίκτυο. Στο ίδιο χρονικό διάστημα θα πρέπει να προσέξουμε, μήπως από παρόρμηση, παρανοήσουμε την λεκτική σημασία αυτών που θ’ ακούσουμε.

 

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022 ώρα: 00:08

Είσοδος ΕΡΜΗ στον ΑΙΓΟΚΕΡΩ.

Ο ΕΡΜΗΣ θα παραμείνει στον ΑΙΓΟΚΕΡΩ. μέχρι Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023 ώρα: 13:22

Μιλάμε πολύ προσεκτικά δεδομένου ότι αισθανόμαστε μεγάλη ευθύνη για ό, τι λέμε και γενικά προτιμούμε να σιωπήσουμε παρά να πούμε κάτι που αργότερα θα το μετανιώσουμε. Έχουμε διακριτικότητα και διπλωματία, εχεμύθεια και επιφυλακτικότητα. Θέλουμε αυτό που λέμε να ληφθεί σοβαρά υπόψη και τα λόγια μας είναι υπερβολικά σοβαρά και χωρίς χιούμορ. Γινόμαστε απόμακροι και τα λόγια μας έχουν μια χροιά απαισιοδοξίας και κατάθλιψης.

 

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022 ώρα: 08:41

ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε ΧΙΑΣΤΙ με την ΛΙΛΙΘ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΑΦΡΟΔΙΤΗ 26°22’ του ΤΟΞΟΤΗ   &  ΛΙΛΙΘ 26°22’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:15 Δεκεμβρίου  έως:19 Δεκεμβρίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 16 Ιουλίου  έως: 20 Ιουλίου

Ξεκαθαρίστε την ζωή σας, απομακρύνοντας από κοντά σας τοξικούς ανθρώπους.

 

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022 ώρα: 11:04

ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε 1½ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟ ΔΕΣΜΟ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΑΦΡΟΔΙΤΗ 26°30’ του ΤΟΞΟΤΗ   &  ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΔΕΣΜΟΣ 11°30’ του ΤΑΥΡΟΥ (R)

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:16 Δεκεμβρίου  έως:20 Δεκεμβρίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 29 Απριλίου  έως: 3 Μαΐου

Θα έχετε την τάση να ξεχνάτε τον καλύτερο και τον πιο ταλαντούχο εαυτό σας. Επομένως, πρέπει να συνεχίσετε να υπενθυμίζετε στον εαυτό σας τα κρυμμένα δημιουργικά τους σημεία και τι πρέπει να κάνετε. Πρέπει να δουλέψετε περισσότερο για να συνειδητοποιήσετε τόσο όμορφα πράγματα μέσα σας.

 

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022 ώρα: 13:11

ΕΡΜΗΣ σε 1½ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΕΡΜΗΣ 0°48’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ   &  ΟΥΡΑΝΟΣ 15°48’ του ΤΑΥΡΟΥ (R)

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:20 Δεκεμβρίου  έως:24 Δεκεμβρίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 3 Μαΐου  έως: 7 Μαΐου

Παρουσιάζονται ευκαιρίες για ταξίδια και μετακινήσεις, ενώ ανοίγονται εντελώς νέοι ορίζοντες για τα επαγγελματικά. Η περίοδος αυτή είναι συναρπαστική γιατί όλα πάνε καλά και το άτομο έχει την ικανότητα να κάνει πράγματα που το γοητεύουν και του διευρύνουν τους ορίζοντες.

 

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022 ώρα: 00:34

ΗΛΙΟΣ σε ΧΙΑΣΤΙ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΗΛΙΟΣ 15°47’ του ΤΟΞΟΤΗ   &  ΟΥΡΑΝΟΣ 15°47’ του ΤΑΥΡΟΥ (R)

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:5 Δεκεμβρίου  έως:9 Δεκεμβρίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 3 Μαΐου  έως: 7 Μαΐου

Δεν είναι κατάλληλο το διάστημα που επηρεάζεται απ' αυτή τη διέλευση να πραγματοποιήσεις αλλαγές. Από το γεγονός και μόνο ότι θα βρίσκεσαι πολύ συχνά σε κατάσταση νευρικότητας, ανησυχίας κι έλλειψης ικανοποίησης, μπορεί να προκαλέσεις δυσάρεστες καταστάσεις. Ή, εφόσον αποφασίσεις να κάνεις κάποια αλλαγή, να μην καταφέρεις τελικά να την οριστικοποιήσεις. Ίσως χρειαστεί να ξαναγυρίσεις στα παλιά ή να ξανακάνεις κι άλλη αλλαγή.

 

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022 ώρα: 06:07

Ψυχρή Πανσέληνος

ΣΕΛΗΝΗ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΗΛΙΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 16°01’ των ΔΙΔΥΜΩΝ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022 ώρα: 04:57 έως ώρας: 06:47

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:4 Ιουνίου  έως:8 Ιουνίου

Η Σελήνη στους Δίδυμους εκδηλώνεται με την ανάγκη για αλλαγές και αυθορμητισμό. Η ασφάλεια έγκειται στο να σκέφτεστε  τα συναισθήματά σας και να τα μοιράζεστε αυτά με τους άλλους. Μπορείτε να είστε πιο ομιλητικοί και να μιλάτε με ευκολία αυτές τις μέρες. Μπορεί να έχετε καλύτερη ικανότητα να κρατάτε ένα δροσερό κεφάλι, αλλά προσέξτε, η κρύα καρδιά μπορεί να αποθαρρύνει τους άλλους. Η αρμονία της σκέψης και του συναισθήματος είναι σημαντική.

 

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022 ώρα: 06:18

ΣΕΛΗΝΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΑΡΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 16°07’ των ΔΙΔΥΜΩΝ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022 ώρα: 05:08 έως ώρας: 06:58

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:4 Ιουνίου  έως:8 Ιουνίου

Η διάθεση είναι λίγο άσχημη και οι τάσεις του ατόμου είναι εριστικές. Ωστόσο, μ’ αυτή τη διέλευση έχουμε την ευκαιρία να διεκπεραιώσουμε πολλές εκκρεμότητες της καθημερινότητας και μάλιστα πράγματα που σε άλλες φάσεις μας φαίνονται αρκετά επίπονα. Σ’ αυτήν την περίπτωση η έντονη δράση εκτονώνει και δε χρειάζονται οι διαπληκτισμοί για την εκτόνωση. Τα νεύρα και οι εκνευρισμοί είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της όψης, που για να αντιμετωπιστεί, χρειάζεται να είμαστε διαρκώς απασχολημένοι με κάτι, ώστε να εκτονώνουμε εκεί τη δράση μας.

 

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022 ώρα: 07:41

ΗΛΙΟΣ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΑΡΗ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΗΛΙΟΣ 16°05’ του ΤΟΞΟΤΗ   &  ΑΡΗΣ16°05’ των ΔΙΔΥΜΩΝ (R)

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:5 Δεκεμβρίου  έως:9 Δεκεμβρίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 4 Ιουνίου  έως: 8 Ιουνίου

Θα έχετε τη δύναμη, την επαρκή ενέργεια και την φιλοδοξία για να αντιμετωπίσετε τα εμπόδια που μπορεί να συναντήσετε. Θα προσπαθείτε να εφαρμόσετε μεθόδους, που είναι σημαντικοί για σας.

 

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022 ώρα: 14:41

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΚΡΟΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 20°21’ των ΔΙΔΥΜΩΝ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022 ώρα: 13:31 έως ώρας: 15:21

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:8 Ιουνίου  έως:12 Ιουνίου

Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.

 

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022 ώρα: 19:12

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 22°39’ των ΔΙΔΥΜΩΝ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2022 ώρα: 18:02 έως ώρας: 19:52

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:11 Ιουνίου  έως:15 Ιουνίου

Η διάθεση του ατόμου είναι κυκλοθυμική και η αστάθεια χαρακτηρίζει τις πράξεις του και τα συναισθήματά του. Στο σπίτι δημιουργούνται ζημιές από αμέλεια, που προκαλούν έξοδα.

 

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022 ώρα: 07:28

ΣΕΛΗΝΗ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 28°49’ των ΔΙΔΥΜΩΝ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022 ώρα: 06:18 έως ώρας: 08:08

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:17 Ιουνίου  έως:21 Ιουνίου

Η έλλειψη κατανόησης και το συναισθηματικό «μπέρδεμα» είναι οι βασικές αιτίες που οδηγούν σε λανθασμένες ενέργειες σε κοινωνικά θέματα, αλλά και σε κακούς χειρισμούς οικογενειακών προβλημάτων. Η διέλευση αυτή δημιουργεί την τάση για ασύστολες σπατάλες και για μανία καταναλωτισμού.

 

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου ώρα: 08:13

ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ

Σελήνη Κενή Πορείας από τις 29°12' των ΔΙΔΥΜΩΝ μέχρι τις 00°00' του ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Το χρονικό διάστημα που διαρκεί είναι από: Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου ώρα: 08:13 έως: Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου ώρα: 09:49

Κατά τη διάρκεια της «Κενής Σεληνιακής Πορείας» δεν ευνοήστε στο να σχεδιάζετε, μελλοντικά σχέδιά σας, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Στο να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί αυτά ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Στο να κάνετε νέες γνωριμίες. Στο να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Στο να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Τέλος στο να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Αντίθετα ευνοήστε για   ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού, εργασίες ρουτίνας, για διασκέδαση, στο να κάνετε την αρχή κόβοντας βλαβερές συνήθειες, όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Ιδανικό είναι αυτό το διάστημα, για να καθαρίσετε τον χώρο σας, το σπίτι σας, το κατάστημά ή το γραφείο σας.

 

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022 ώρα: 08:13

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 29°12’ των ΔΙΔΥΜΩΝ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022 ώρα: 07:03 έως ώρας: 08:53

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:18 Ιουνίου  έως:22 Ιουνίου

Οι υπερβολές και οι καταχρήσεις προκαλούν την τάση για τεμπελιά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές εκκρεμότητες. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση δεν μπορεί να αξιολογήσει σωστά τις δυνάμεις του και μπλέκεται σε υποθέσεις στις οποίες δεν μπορεί να ανταποκριθεί.

 

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022 ώρα: 09:49

Είσοδος ΣΕΛΗΝΗΣ στον ΚΑΡΚΙΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ θα παραμείνει στον ΚΑΡΚΙΝΟ  μέχρι Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022 ώρα: 22:08

Η Σελήνη στο συναισθηματικό ζώδιο του Καρκίνου του οποίου και είναι κυβερνήτης τονίζει την νοσταλγία για το παρελθόν και κυρίως για τα παιδικά μας τα χρόνια, την επιθυμία της σύνδεσής μας με την οικογένεια, και την αναζήτηση των ριζών της οικογένειας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για να έχετε μια πιο κοντινή επαφή με το σπίτι και την μητέρα, για ν’ απολαύσετε παλιά μουσική και τραγούδια, για να επανασυνδεθείτε με άτομα του παρελθόντος, για να παρακολουθήσετε αισθηματικές ταινίες, για να κάνετε ένα θαλασσινό ρομαντικό ταξίδι ή για ν’ απολαύσετε ένα παραδοσιακό σπιτικό φαγητό. 

 

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022 ώρα: 14:54

ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΑΦΡΟΔΙΤΗ 29°12’ του ΤΟΞΟΤΗ   &  ΔΙΑΣ 29°13’ των ΙΧΘΥΩΝ

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:18 Δεκεμβρίου  έως:22 Δεκεμβρίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 18 Μαρτίου  έως: 22 Μαρτίου

Καλότυχη διέλευση. Η κοινωνική ζωή του ατόμου είναι άριστη, κάνει πολύ καλές και χρήσιμες γνωριμίες, τα οικονομικά του βελτιώνονται και νιώθει πολύ άνετα. Η αισθηματική ζωή πάει καλά και το άτομο νιώθει ασφάλεια και είναι χαρούμενο κι ευτυχισμένο. Η διέλευση αυτή είναι πολύ καλή για γάμο.

 

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022 ώρα: 17:54

ΣΕΛΗΝΗ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΕΡΜΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 04°03’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022 ώρα: 16:44 έως ώρας: 18:34

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:23 Ιουνίου  έως:27 Ιουνίου

Κακή διέλευση για να πάρετε αποφάσεις και να προγραμματίσετε το χρόνο σας. Τα άτομα που σας περιβάλλουν δεν σας δείχνουν κατανόηση, με την επίδραση αυτής της όψης, και το μεγαλύτερο δυστύχημα είναι ότι δεν μπορείτε να δείξετε ούτε εσείς.

 

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022 ώρα: 05:54

Είσοδος ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ στον ΑΙΓΟΚΕΡΩ.

Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ θα παραμείνει στον ΑΙΓΟΚΕΡΩ. μέχρι Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2023 ώρα: 04:09

Αυτή την περίοδο, ενδιαφερόμαστε για σταθερές σχέσεις που βασίζονται στον αμοιβαίο σεβασμό και τη μακροβιότητα. Επιλέγουμε τους συντρόφους μας και τους συνεργάτες μας με πολύ μεγάλη προσοχή και είμαστε επιφυλακτικοί, μετρώντας τα πάντα, αν η σχέση θα είναι προς όφελός μας. Αυτή τη χρονική περίοδο, κάποια από τα άτομα που συναντάμε είναι το μέσο για τη βελτίωση της κοινωνικής ή/και οικονομικής μας υπόστασης ή ερχόμαστε σε επαφή περισσότερο με άτομα  μεγαλύτερα σε ηλικία από τη δική μας και πιο έμπειρα που μπορούν να μας βοηθήσουν κατά κάποιο τρόπο. Είμαστε αξιοπρεπείς και επιφυλακτικοί σε σημείο που δίνουμε τη λανθασμένη εντύπωση ότι είμαστε απόμακροι και αναίσθητοι. Αυτό το χρονικό διάστημα παίρνουμε τις σχέσεις μας πολύ σοβαρά, εκδηλώνοντας υπευθυνότητα και ακεραιότητα.

 

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022 ώρα: 17:16

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 15°42’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022 ώρα: 16:06 έως ώρας: 17:56

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:5 Ιουλίου  έως:9 Ιουλίου

Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.

 

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022 ώρα: 19:20

ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε 1½ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΑΦΡΟΔΙΤΗ 0°42’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ   &  ΟΥΡΑΝΟΣ 15°42’ του ΤΑΥΡΟΥ (R)

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:20 Δεκεμβρίου  έως:24 Δεκεμβρίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 3 Μαΐου  έως: 7 Μαΐου

Άριστη διέλευση για να μετατρέψει την αισθηματική ζωή σε παράδεισο, αφού το άτομο έχει τις ευκαιρίες να βελτιώσει τη σχέση του ή να δημιουργήσει μια καινούργια. Η κοινωνική του ζωή γίνεται συναρπαστική καθώς δημιουργεί νέες φιλίες που του ανοίγουν καινούργιους ορίζοντες.

 

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022 ώρα: 07:18

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 22°39’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022 ώρα: 06:08 έως ώρας: 07:58

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:12 Ιουλίου  έως:16 Ιουλίου

Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.

 

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022 ώρα: 16:10

ΣΕΛΗΝΗ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 27°03’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022 ώρα: 15:00 έως ώρας: 16:50

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:17 Ιουλίου  έως:21 Ιουλίου

Κάποιος κύκλος στη ζωή του ατόμου κλείνει οριστικά. Το άτομο δεν είναι έτοιμο να δεχτεί κάτι τέτοιο και οι ανασφάλειές του βγαίνουν στην επιφάνεια. Ταυτίζει το τέλος της κατάστασης με το τέλος της ζωή του-πολλές φορές-γιατί ο πόνος που νιώθει είναι δυσβάσταχτος. Ωστόσο τελικά, μέσα από αυτή την πολύ σκληρή περίοδο, ανακαλύπτει τις δυνάμεις του και την ικανότητά του να επιβιώνει και να αλλάζει ριζικά τη ζωή του, χρησιμοποιώντας την πείρα του παρελθόντος για τη μελλοντική του εξέλιξη και ευτυχία. Με μια τέτοια διέλευση, η καλύτερη αντίδραση είναι να ξεκινήσετε κάποια ψυχανάλυση, ώστε να βοηθηθείτε από την αρχή και να εντοπίσετε τις δυνάμεις σας, χωρίς να νιώσετε τον πόνο της μοναξιάς, που φέρνει συνήθως ο Πλούτωνας.

 

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου ώρα: 20:48

ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ

Σελήνη Κενή Πορείας από τις 29°20' του ΚΑΡΚΙΝΟΥ μέχρι τις 00°00' του ΛΕΟΝΤΑ

Το χρονικό διάστημα που διαρκεί είναι από: Κυριακή 11 Δεκεμβρίου ώρα: 20:48 έως: Κυριακή 11 Δεκεμβρίου ώρα: 22:09

Κατά τη διάρκεια της «Κενής Σεληνιακής Πορείας» δεν ευνοήστε στο να σχεδιάζετε, μελλοντικά σχέδιά σας, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Στο να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί αυτά ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Στο να κάνετε νέες γνωριμίες. Στο να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Στο να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Τέλος στο να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Αντίθετα ευνοήστε για   ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού, εργασίες ρουτίνας, για διασκέδαση, στο να κάνετε την αρχή κόβοντας βλαβερές συνήθειες, όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Ιδανικό είναι αυτό το διάστημα, για να καθαρίσετε τον χώρο σας, το σπίτι σας, το κατάστημά ή το γραφείο σας.

 

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022 ώρα: 20:48

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 29°20’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022 ώρα: 19:38 έως ώρας: 21:28

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:19 Ιουλίου  έως:23 Ιουλίου

Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.

 

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022 ώρα: 22:09

Είσοδος ΣΕΛΗΝΗΣ στον ΛΕΟΝΤΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ θα παραμείνει στον ΛΕΟΝΤΑ  μέχρι Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022 ώρα: 10:45

Η Σελήνη στο φλογερό πύρινο ζώδιο του Λέοντα τονίζει την υπέρμετρη υπερηφάνεια και τον εγωκεντρικό χαρακτήρα του ατόμου, παράλληλα όμως μας βοηθάει για να ερωτευτούμε, για να βγάλουμε από μέσα μας την παιδική μας φύση και μαζί μ’ αυτή και την ξενοιασιά και την ανεμελιά και μας δημιουργεί την ανάγκη μας για ψυχαγωγία, διασκέδαση και αυτοπροβολή. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο για διασκέδαση, χορό, ξεφάντωμα, για να οργανώσετε μια κοινωνική συγκέντρωση ή για να πάτε σε κάποιο πάρτι, για να φλερτάρετε ή και για να ερωτευτείτε.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου