Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022

ΤΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 19 έως 25 Δεκεμβρίου 2022 από τον Δρ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΕΥ


 

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

19 έως 25 Δεκεμβρίου 2022

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

 

ΚΡΙΟΣ

Η αυτοπεποίθηση σας θα είναι σκαρφαλωμένη στο ψηλότερο επίπεδο και ως εκ τούτου δεν θα λαμβάνετε στα σοβαρά τις συμβουλές των άλλων. Θα νιώθετε απελευθερωμένοι από το περιβάλλον σας, θα λειτουργείτε αυτόνομα και βιαστικά, με αποτέλεσμα να καραδοκούν τα λάθη που θα προέρχονται από ανεξέλικτες πράξεις. Προσγειωθείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Η εβδομάδα αυτή  είναι ότι πρέπει για να πάρετε αποφάσεις σχετικά με τα οικονομικά σας. Στον ερωτικό σας τον τομέα δείξτε μεγαλύτερη κατανόηση από ότι στο παρελθόν. Αν έχετε κάποιο ερωτικό μπέρδεμα δεν θα είναι σκόπιμο τις μέρες να πάρετε οποιαδήποτε απόφαση ερωτικού ξεκαθαρίσματος. Εξετάστε αντικειμενικά τα θέματα της ζωής σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η εποχή αυτή χρειάζεται μεγάλη προσοχή διότι τρίτοι μπορεί να ανατρέψουν τα σχέδιά σας. Ακόμα, κάποιοι να δουλέψουν εναντίον σας. Στον τομέα της υγείας, αποφύγετε την ένταση και την ανησυχία διότι καραδοκούν νευροφυτικές διαταραχές. Στο διάστημα αυτό μπορεί να δημιουργηθούν γκρίνιες, ζήλιες και κακίες για τους άλλους, παρακάμψτε τες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η περίοδος αυτή θα είναι φορτισμένη αρκετά.  Θα ξαναθυμηθείτε δυσάρεστα γεγονότα του παρελθόντος και θα θυμώσετε αναδρομικά ή ασήμαντα γεγονότα στο σπίτι σας θα σας προκαλούν αδικαιολόγητη αναστάτωση. Δείξτε ψυχραιμία. Μπορεί να προκαλέσετε ατυχήματα, που μπορείτε να τα αποφύγετε με λίγη αυτοσυγκράτηση. Μην γίνεστε έρμαιο της φαντασίας σας και του αδικαιολόγητου θυμού σας, γιατί κινδυνεύει η υγεία σας, ιδίως το στομάχι. Κάποιο ταξιδάκι θα ήταν ότι έπρεπε γι’ αυτή την περίοδο.

ΛΕΩΝ

Η φυσική σας κατάσταση θα είναι καλή και η δραστηριότητά σας θα είναι ανεβασμένη. Όλες αυτές τις ημέρες Θα αισθάνεστε ερωτικοί. Αν η προσωπική ζωή σας πήγανε καλά τον τελευταίο καιρό θα νιώσετε  τώρα ακόμα πιο καλά.  Εάν στο παρελθόν υπήρξαν αποτυχίες, θα πρέπει τώρα να εντοπίσετε τα αίτια που τις προκάλεσαν

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα είστε παράτολμοι, και θα αποφασίσετε να κάνετε πράγματα που στο παρελθόν δεν θα το τολμούσατε.  Θα αισθάνεστε ότι ήλθε για σας  η κατάλληλη χρονική στιγμή για δράση και θα σας διακατέχει η επιθυμία στο να πετύχετε τα σχέδιά σας. Προσπαθήστε, αφού πρώτα ελέγξετε καλά τις παραμέτρους του περιβάλλοντός σας.

ΖΥΓΟΣ

Θα κυριαρχήσει αδικαιολόγητα μέσα σας αυτές τις μέρες η τάση να ξεκαθαρίσετε τα θέματα της ζωής σας. Αυτό κατ’ επέκταση μπορεί να σας οδηγήσει σε αβέβαιες βιαστικές πράξεις χωρίς προγραμματισμό. Εάν υπάρχουν κρυφές σχέσεις τώρα βγαίνουν από την αδράνεια και δυναμώνουν. Παρά όλα αυτά το διάστημα αυτό μπορεί να δώσει κάποιους περιορισμούς. Κινηθείτε με σύνεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καθοριστικές αποφάσεις μπορούν  να βγάλουν από αδιέξοδα.  Διατηρήστε χαμηλούς τόνους στην σχέση σας, αποφύγετε τις συγκρούσεις με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Είναι πιθανό αυτήν την περίοδο να κάνετε πολύτιμες επαφές και προσέγγιση ατόμων που θα μπορούν να σας βοηθήσουν στην εργασία σας ή γενικότερα στην ζωή σας. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Λόγω περιοριστικών τάσεων που θα επιβάλετε εσείς στον εαυτό σας, η κοινωνικότητά σας να είναι σε χαμηλά επίπεδα και οι σχέσεις σας με το οικογενειακό σας περιβάλλον τεταμένες. Ίσως να διερωτάσθε ακόμα αν σας εκτιμούν οι γύρω σας. Αναζητήστε την απάντηση στην δικιά σας τακτική. Τα οικονομικά σας αν είχαν ή αν έχουν πρόβλημα προσπαθήστε να τα βάλετε σε κάποια τάξη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην εμπιστεύεστε σε τρίτους τα επαγγελματικά σας σχέδια. Κάποιο δικό σας άτομο πιθανόν να σας βοηθήσει στο να ξεπεράσετε κάποια απρόβλεπτα εμπόδια και προβλήματα. Αποφύγετε τα πολλά λόγια. Δείξτε τρυφερότητα, αλλάξτε διάθεση και γενικά προσπαθήστε να έλθετε πιο κοντά στο άτομο που σας ενδιαφέρει. Οι στόχοι σας τώρα χρειάζονται επανεξέταση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μυστικά σας θέματα ίσως βγουν στη επιφάνεια και είναι δυνατόν να σαν προβάλουν σαν αναξιόπιστο πρόσωπο. Κάτι νέο έρχεται και κάτι παλαιό χάνεται και φεύγει. Παρ’ όλα αυτά ασυλλόγιστες κινήσεις που δεν στηρίζονται σε βάσεις αλλά σε όνειρα μπορεί να φέρουν καταστροφικά αποτελέσματα. Αυτή η εβδομάδα ίσως σας δημιουργήσει εντάσεις στα ερωτικά σας θέματα και κυρίως σ’ εκείνα που σας απασχόλησαν στο παρελθόν.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο αγώνας σας αυτές τις μέρες θα είναι να πετύχετε τα σχέδιά σας, με όλα τα μέσα. Η αυτοπεποίθηση σας θα ανεβασμένη και δεν θα λαμβάνετε και πολύ υπ’ όψη σας, τις συμβουλές των άλλων. Αν είστε μόνοι μέσα από το κοινωνικό σας περιβάλλον ίσως γνωρίσετε νέο πρόσωπο που θα σας καλύπτει ερωτικά. Προσπαθήστε να εντοπίσετε τις ανάγκες του συντροφικού σας του προσώπου.


 

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ

ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

19 έως 25 Δεκεμβρίου 2022

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

 

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου ώρα: 00:02

ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ

Σελήνη Κενή Πορείας από τις 26°57' του ΖΥΓΟΥ μέχρι τις 00°00' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ

Το χρονικό διάστημα που διαρκεί είναι από: Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου ώρα: 00:02 έως: Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου ώρα: 05:31

Κατά τη διάρκεια της «Κενής Σεληνιακής Πορείας» δεν ευνοήστε στο να σχεδιάζετε, μελλοντικά σχέδιά σας, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Στο να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί αυτά ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Στο να κάνετε νέες γνωριμίες. Στο να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Στο να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Τέλος στο να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Αντίθετα ευνοήστε για   ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού, εργασίες ρουτίνας, για διασκέδαση, στο να κάνετε την αρχή κόβοντας βλαβερές συνήθειες, όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Ιδανικό είναι αυτό το διάστημα, για να καθαρίσετε τον χώρο σας, το σπίτι σας, το κατάστημά ή το γραφείο σας.

 

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022 ώρα: 00:02

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΗΛΙΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 26°57’ του ΖΥΓΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022 ώρα: 22:52 έως Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022 ώρα: 00:42

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:17 Οκτωβρίου  έως:21 Οκτωβρίου

Κάποια πρόταση θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα, γιατί με λίγη προσπάθεια θα βοηθήσει το άτομο να γίνει περισσότερο δημοφιλές στον τομέα του.

 

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022 ώρα: 00:19

ΑΡΗΣ σε 1½ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΑΡΗΣ 12°15’ των ΔΙΔΥΜΩΝ (R)  &  ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ 27°15’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:31 Μαΐου  έως:4 Ιουνίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 16 Ιανουαρίου  έως: 20 Ιανουαρίου

Πολύ καλή αυτή η διέλευση για ένα άτομο, γιατί του δίνει αυτοπεποίθηση και το βοηθά να συνειδητοποιήσει τις δυνάμεις του. Η ενεργητικότητα και η καλή ψυχική και σωματική κατάσταση βοηθούν το άτομο να αλλάξει τη ζωή του προς το καλύτερο, διευρύνοντας τις δραστηριότητές του.

 

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022 ώρα: 00:35

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 27°15’ του ΖΥΓΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022 ώρα: 23:25 έως Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022 ώρα: 01:15

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:18 Οκτωβρίου  έως:22 Οκτωβρίου

Κάποιος κύκλος στη ζωή του ατόμου κλείνει οριστικά. Το άτομο δεν είναι έτοιμο να δεχτεί κάτι τέτοιο και οι ανασφάλειές του βγαίνουν στην επιφάνεια. Ταυτίζει το τέλος της κατάστασης με το τέλος της ζωή του-πολλές φορές-γιατί ο πόνος που νιώθει είναι δυσβάσταχτος. Ωστόσο τελικά, μέσα από αυτή την πολύ σκληρή περίοδο, ανακαλύπτει τις δυνάμεις του και την ικανότητά του να επιβιώνει και να αλλάζει ριζικά τη ζωή του, χρησιμοποιώντας την πείρα του παρελθόντος για τη μελλοντική του εξέλιξη και ευτυχία. Με μια τέτοια διέλευση, η καλύτερη αντίδραση είναι να ξεκινήσετε κάποια ψυχανάλυση, ώστε να βοηθηθείτε από την αρχή και να εντοπίσετε τις δυνάμεις σας, χωρίς να νιώσετε τον πόνο της μοναξιάς, που φέρνει συνήθως ο Πλούτωνας.

 

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022 ώρα: 05:31

Είσοδος ΣΕΛΗΝΗΣ στον ΣΚΟΡΠΙΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ θα παραμείνει στον ΣΚΟΡΠΙΟ  μέχρι Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022 ώρα: 09:12

Η Σελήνη στο σεξουαλικό και παθιασμένο ερωτικά ζώδιο του Σκορπιού δίνει στις σχέσεις  επίπεδο πιο βαθύ και συναισθηματικό. Παράλληλα μας κάνει πιο αποφασιστικούς και πιο ουσιαστικούς στη διερεύνηση του εαυτού μας. Κατά το διάστημα αυτό ψάχνουμε για ν’ ανακαλύψουμε τον βαθύτερο εαυτό μας εξετάζοντας τους φόβους μας και τις αιτίες που δημιουργούν αυτούς τους φόβους.  Συνήθως ασχολούμαστε με τράπεζες, δανεισμούς, αλλά και με το σεξ που εξουσιάζεται από τον Σκορπιό και τον 8ο οίκο που τον αντιπροσωπεύει.

 

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022 ώρα: 18:22

ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΧΕΙΡΩΝΑ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΑΦΡΟΔΙΤΗ 11°56’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ   &  ΧΕΙΡΩΝΑΣ 11°56’ του ΚΡΙΟΥ (R)

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:31 Δεκεμβρίου  έως:4 Ιανουαρίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 30 Μαρτίου  έως: 3 Απριλίου

Με αυτή την όψη κατανοείτε τις ολιστικές έννοιες θεραπείας και τη σύνδεση μυαλού – σώματος. Θα έχετε μοναδική αντίληψη. Συχνά θα έχετε μεγάλες γνώσεις λόγω των κακουχιών που έφερε ο Χείρωνας. Και συχνά θα διδάσκετε στους άλλους αυτό που γνωρίζετε, προς όφελός τους. Προβλήματα όμως μπορεί να προκύψουν επειδή δεν μπορείτε να επικοινωνήσετε με τρόπο που να εναρμονίζεται με τους άλλους.

 

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022 ώρα: 19:24

ΗΛΙΟΣ σε ΧΙΑΣΤΙ με την ΛΙΛΙΘ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΗΛΙΟΣ 27°46’ του ΤΟΞΟΤΗ   &  ΛΙΛΙΘ 27°46’ του ΚΑΡΚΙΝΟΥ

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:17 Δεκεμβρίου  έως:21 Δεκεμβρίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 18 Ιουλίου  έως: 22 Ιουλίου

Το πλήθος με οργή κατηγορεί τους κρατούντες για αυταρχισμό, αδικία και εγκατάλειψη, με αποτέλεσμα να πληθαίνουν οι αντιδράσεις και να δημιουργούνται ταραχές και φασαρίες.

 

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2022 ώρα: 19:36

ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε ΧΙΑΣΤΙ με τον ΑΡΗ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΑΦΡΟΔΙΤΗ 12°00’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ   &  ΑΡΗΣ12°00’ των ΔΙΔΥΜΩΝ (R)

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:1 Ιανουαρίου  έως:5 Ιανουαρίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 31 Μαΐου  έως: 4 Ιουνίου

Κοινωνικά και αισθηματικά ζητήματα ξαφνικά παίρνουν μία άλλη τροπή και αυτό θα σε εκνευρίζει επειδή θα υποχρεώνεσαι ν' αλλάξεις τ' αρχικά σου σχέδια. Μπορεί όμως να προβληματιστείς και να νιώσεις αναστάτωση μετά από κάποιο τηλεφώνημα του προσώπου που σε ενδιαφέρει ή μετά από μία συμπωματική συνάντηση. Καινούργιες γνωριμίες που γίνονται με την επιρροή αυτής της διέλευσης όχι μόνο δεν έχουν διάρκεια, αλλά μπορεί και από το ξεκίνημά τους να είναι προβληματικές.

 

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022 ώρα: 00:37

ΑΡΗΣ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΧΕΙΡΩΝΑ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΑΡΗΣ 11°56’ των ΔΙΔΥΜΩΝ (R)  &  ΧΕΙΡΩΝΑΣ 11°56’ του ΚΡΙΟΥ (R)

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:31 Μαΐου  έως:4 Ιουνίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 30 Μαρτίου  έως: 3 Απριλίου

Θετικά χαρακτηριστικά: Συχνά Με αυτήν την γενέθλια όψη, δυσκολεύεστε να ενεργήσετε και να επιβεβαιώσετε τον εαυτό σας. Επίσης, δεύτερον αναλύοντας τις πράξεις σας νιώθετε αδέξιοι και ανεπαρκείς. Παρ΄ όλα αυτά θα λάμπετε από ενέργεια..

 

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022 ώρα: 03:21

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 12°24’ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022 ώρα: 02:11 έως ώρας: 04:01

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:2 Νοεμβρίου  έως:6 Νοεμβρίου

Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση, είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.

 

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022 ώρα: 08:32

ΣΕΛΗΝΗ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 15°24’ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022 ώρα: 07:22 έως ώρας: 09:12

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:5 Νοεμβρίου  έως:9 Νοεμβρίου

Το άτομο με την επίδραση αυτής της διέλευσης έχει την τάση να κάνει ριζοσπαστικές αλλαγές, αλλά ταυτόχρονα φοβάται γιατί πρέπει να χάσει όλα αυτά που μέχρι τώρα είχε δημιουργήσει και ήταν προϊόντα μιας πιο συντηρητικής αντιμετώπισης που είχε στη ζωή του.

 

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022 ώρα: 13:57

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΕΡΜΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 18°34’ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022 ώρα: 12:47 έως ώρας: 14:37

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:8 Νοεμβρίου  έως:12 Νοεμβρίου

Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.

 

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου ώρα: 18:41

ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ

Σελήνη Κενή Πορείας από τις 21°21' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ μέχρι τις 00°00' του ΤΟΞΟΤΗ

Το χρονικό διάστημα που διαρκεί είναι από: Τρίτη 20 Δεκεμβρίου ώρα: 18:41 έως: Τρίτη 21 Δεκεμβρίου ώρα: 09:13

Κατά τη διάρκεια της «Κενής Σεληνιακής Πορείας» δεν ευνοήστε στο να σχεδιάζετε, μελλοντικά σχέδιά σας, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Στο να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί αυτά ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Στο να κάνετε νέες γνωριμίες. Στο να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Στο να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Τέλος στο να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Αντίθετα ευνοήστε για   ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού, εργασίες ρουτίνας, για διασκέδαση, στο να κάνετε την αρχή κόβοντας βλαβερές συνήθειες, όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Ιδανικό είναι αυτό το διάστημα, για να καθαρίσετε τον χώρο σας, το σπίτι σας, το κατάστημά ή το γραφείο σας.

 

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022 ώρα: 18:41

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΚΡΟΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 21°21’ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022 ώρα: 17:31 έως ώρας: 19:21

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:11 Νοεμβρίου  έως:15 Νοεμβρίου

Τα προβλήματα, το άγχος και η ανασφάλεια εξαντλούν το άτομο που δέχεται αυτή την όψη και προκαλούν υπερκόπωση. Για να μπορέσει το άτομο να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες, πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά και να κάνει υπομονή. Είναι δε απαραίτητο να καταλάβει, ότι πρέπει να τα καταφέρει μόνο του χωρίς τη βοήθεια των άλλων. Η διέλευση αυτή είναι πολύ άσχημη για νέα ξεκινήματα και για επενδύσεις.

 

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022 ώρα: 21:00

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 22°43’ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022 ώρα: 19:50 έως ώρας: 21:40

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:12 Νοεμβρίου  έως:16 Νοεμβρίου

Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.

 

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022 ώρα: 04:44

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 27°19’ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022 ώρα: 03:34 έως ώρας: 05:24

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:17 Νοεμβρίου  έως:21 Νοεμβρίου

Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο, αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον, που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.

 

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022 ώρα: 09:13

Είσοδος ΣΕΛΗΝΗΣ στον ΤΟΞΟΤΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ θα παραμείνει στον ΤΟΞΟΤΗ  μέχρι Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022 ώρα: 09:49

Η Σελήνη στο ταξιδιάρικο και περιπετειώδες  ζώδιο του Τοξότη, μας δημιουργεί μια τάση απεξάρτησης, φιλελευθερίας, αισιοδοξίας, περιπέτειας, ανεξαρτησίας και περιπλάνησης. Γινόμαστε στο διάστημα αυτό πιο δημιουργικοί, αυθόρμητοι και οραματιστές του μέλλοντος μας αλλά παράλληλα λόγω της αμέριμνης και αλλοπρόσαλλης συμπεριφοράς μας πιο αστείοι και κάποια φορά μέχρι του σημείου της γελοιότητας. Σε ανώτερο επίπεδο ενδιαφερόμαστε, για τη θρησκεία, για ξένες γλώσσες, για την φιλοσοφία και για ότι άλλο ανοίγει νέους ορίζοντες για το μυαλό μας.

 

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022 ώρα: 09:18

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 00°03’ του ΤΟΞΟΤΗ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022 ώρα: 08:08 έως ώρας: 09:58

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:19 Νοεμβρίου  έως:23 Νοεμβρίου

Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.

 

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022 ώρα: 23:49

Είσοδος ΗΛΙΟΥ στον ΑΙΓΟΚΕΡΩ.

Ο ΗΛΙΟΣ θα παραμείνει στον ΑΙΓΟΚΕΡΩ. μέχρι Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023 ώρα: 10:29

Το ενδιαφέρον του ατόμου θα στραφεί σε θέματα που αφορούν την κοινωνική του θέση, την καριέρα και τη φήμη του, απομακρύνοντας το προσωρινά από την καθημερινότητα. Πιθανόν να αξιολογήσει τη μέχρι τώρα στάση του στα προαναφερθέντα και να βελτιώσει κάποια κακώς κείμενα, προκειμένου να προχωρήσει ευκολότερα πιο πέρα. Είναι στο χέρι του το αν θα αξιοποιήσει τα συμπεράσματα που θα βγάλει αλλά και τι εμπνεύσεις που θα έχει.

 

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022 ώρα: 02:50

ΗΛΙΟΣ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΗΛΙΟΣ 0°07’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ   &  ΔΙΑΣ 0°07’ του ΚΡΙΟΥ

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:19 Δεκεμβρίου  έως:23 Δεκεμβρίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 18 Μαρτίου  έως: 22 Μαρτίου.

Ιδανική διέλευση για περισυλλογή και προσπάθεια να ανασυγκροτήσει το άτομο τις δυνάμεις του, να σκεφτεί το μέλλον του και να φιλοσοφήσει.

 

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022 ώρα: 03:47

ΣΕΛΗΝΗ σε ΑΝΤΙΘΕΣΗ με τον ΑΡΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 11°18’ του ΤΟΞΟΤΗ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022 ώρα: 02:37 έως ώρας: 04:27

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:1 Δεκεμβρίου  έως:5 Δεκεμβρίου

Το πιο πιθανό αποτέλεσμα αυτής της διέλευσης είναι ο καβγάς με ένα ή περισσότερα άτομα. Μόνο ο καλός έλεγχος των νεύρων θα μπορούσε να φέρει αποτελέσματα.

 

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022 ώρα: 08:21

ΗΛΙΟΣ σε 1½ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΗΛΙΟΣ 0°21’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ   &  ΟΥΡΑΝΟΣ 15°21’ του ΤΑΥΡΟΥ (R)

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:19 Δεκεμβρίου  έως:23 Δεκεμβρίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 3 Μαΐου  έως: 7 Μαΐου

Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό. Η διέλευση αυτή αυξάνει τη διαίσθηση και δίνει έμπνευση στο άτομο. Ευνοούνται οι αλλαγές, ιδιαίτερα οι επαγγελματικές. Η διέλευση αυτή είναι πολύ καλή για την ένταξη ενός ατόμου σε οργανισμούς ή ομάδες ή σε χώρους όπου βρίσκονται πολλά άτομα. Με την επίδραση αυτής της διέλευσης ευνοούνται οι ομιλίες πολιτικών αρχηγών, οι διοργανώσεις εκδηλώσεων που απαιτούν την προσέλευση πολλών ατόμων.

 

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022 ώρα: 11:31

ΧΕΙΡΩΝΑΣ σε στάση πριν την ορθή πορεία

ΧΕΙΡΩΝΑΣ σε στάση πριν την ορθή πορεία από Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022 ώρα: 11:31 στις (16°25' του ΚΡΙΟΥ)

 μέχρι το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2022 ώρα: 11:30 στις (16°25' του ΚΡΙΟΥ)

Στο μεσοδιάστημα αυτό της στάσεως του Χείρωνα μετά την ανάδρομη πορεία του και λίγο πριν από την ορθή πορεία του, θα πρέπει να κάνουμε μια αναθεώρηση ως προς σε παλιότερες αποφάσεις μας, κυρίως σ’ εκείνες που αφορούσαν μελλοντικές συνεργασίες, προσωπικές σχέσεις, επενδύσεις, συντροφικά θέματα, θέματα σχετικά με εγκυμοσύνες καθώς και θέματα υγείας που τα είχαμε παραμελήσει.

 

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022 ώρα: 11:47

ΑΦΡΟΔΙΤΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΑΦΡΟΔΙΤΗ 15°21’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ   &  ΟΥΡΑΝΟΣ 15°21’ του ΤΑΥΡΟΥ (R)

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:4 Ιανουαρίου  έως:8 Ιανουαρίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 3 Μαΐου  έως: 7 Μαΐου

Πιθανόν να δείχνεις, στη διάρκεια αυτής της διέλευσης, αναποφασιστικότητα σε θέματα που αφορούν την κοινωνική κι αισθηματική σου ζωή. Ίσως ξαφνικά αλλάξει η συμπεριφορά σου απέναντι στον άνθρωπο που αγαπάς ή ίσως αποκτήσεις μία ιδιαίτερη έλξη για καινούργια ενδιαφέροντα, όπως η καλλιτεχνία, η μόδα, η διακόσμηση, ή η δημιουργία κοινωνικών σχέσεων με ανθρώπους περίεργους οι οποίοι θ' ανήκουν σε μια άλλη κοινωνική τάξη. Πάντως, το σίγουρο είναι ότι μετά το πέρας της διέλευσης θα επιστρέψεις ξανά στον παλιό γνώριμο ρυθμό σου.

 

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου ώρα: 20:19

ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ

Σελήνη Κενή Πορείας από τις 21°32' του ΤΟΞΟΤΗ μέχρι τις 00°00' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Το χρονικό διάστημα που διαρκεί είναι από: Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου ώρα: 20:19 έως: Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου ώρα: 09:50

Κατά τη διάρκεια της «Κενής Σεληνιακής Πορείας» δεν ευνοήστε στο να σχεδιάζετε, μελλοντικά σχέδιά σας, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Στο να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί αυτά ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Στο να κάνετε νέες γνωριμίες. Στο να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Στο να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Τέλος στο να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Αντίθετα ευνοήστε για   ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού, εργασίες ρουτίνας, για διασκέδαση, στο να κάνετε την αρχή κόβοντας βλαβερές συνήθειες, όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Ιδανικό είναι αυτό το διάστημα, για να καθαρίσετε τον χώρο σας, το σπίτι σας, το κατάστημά ή το γραφείο σας.

 

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022 ώρα: 20:19

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΚΡΟΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 21°32’ του ΤΟΞΟΤΗ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022 ώρα: 19:09 έως ώρας: 20:59

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:11 Δεκεμβρίου  έως:15 Δεκεμβρίου

Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση, αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο, θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.

 

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022 ώρα: 22:15

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 22°44’ του ΤΟΞΟΤΗ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022 ώρα: 21:05 έως ώρας: 22:55

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:12 Δεκεμβρίου  έως:16 Δεκεμβρίου

Η διάθεση του ατόμου είναι κυκλοθυμική και η αστάθεια χαρακτηρίζει τις πράξεις του και τα συναισθήματά του. Στο σπίτι δημιουργούνται ζημιές από αμέλεια, που προκαλούν έξοδα.

 

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022 ώρα: 09:50

Είσοδος ΣΕΛΗΝΗΣ στον ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Η ΣΕΛΗΝΗ θα παραμείνει στον ΑΙΓΟΚΕΡΩ  μέχρι Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2022 ώρα: 09:13

Η Σελήνη στο φιλόδοξο, παρορμητικό, γήινο  ζώδιο του Αιγόκερω, μας εξωθεί ν’ ασχοληθούμε με την κοινωνική καταξίωση, την καριέρα, την επιτυχία και τις φιλοδοξίες μας. Αυτό το διάστημα κάνουμε σχέδια για το πώς θα προβάλουμε τον εαυτό μας ώστε να τον εκτιμήσουν θετικά οι άλλοι. Από την άλλη λόγω της επικέντρωσής μας σε πρακτικά θέματα, τα συναισθήματά μας την ίδια περίοδο γίνονται από σοβαρά έως και ψυχρά, Η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για να ξεκινήσετε ένα επιχειρηματικό σχέδιο, να ζητήσετε ικανοποίηση των δικαιωμάτων σας και να προβάλετε τα σχέδιά σας στους ανωτέρους σας.

 

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022 ώρα: 10:13

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 00°15’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022 ώρα: 09:03 έως ώρας: 10:53

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:19 Δεκεμβρίου  έως:23 Δεκεμβρίου

Οι υπερβολές και οι καταχρήσεις προκαλούν την τάση για τεμπελιά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές εκκρεμότητες. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση δεν μπορεί να αξιολογήσει σωστά τις δυνάμεις του και μπλέκεται σε υποθέσεις στις οποίες δεν μπορεί να ανταποκριθεί.

 

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022 ώρα: 12:16

ΣΕΛΗΝΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΗΛΙΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 01°32’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022 ώρα: 11:06 έως ώρας: 12:56

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:21 Δεκεμβρίου  έως:25 Δεκεμβρίου

Το ενδιαφέρον του ατόμου επικεντρώνεται στο σπίτι και στο οικογενειακό περιβάλλον. Η μητέρα ή κάποιο θηλυκό άτομο της οικογένειας, στηρίζει και επιβεβαιώνει το άτομο.

 

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2022 ώρα: 10:01

ΣΕΛΗΝΗ σε ΤΡΙΓΩΝΟ με τον ΟΥΡΑΝΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 15°18’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2022 ώρα: 08:51 έως ώρας: 10:41

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:4 Ιανουαρίου  έως:8 Ιανουαρίου

Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.

 

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2022 ώρα: 11:31

ΧΕΙΡΩΝΑΣ Σε ορθή πορεία

ΧΕΙΡΩΝΑΣ Σε ορθή πορεία από Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2022 ώρα: 11:31 στις (11°56' του ΚΡΙΟΥ)

 μέχρι την Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2023 ώρα: 00:00 στις (11°58' του ΚΡΙΟΥ)

Τα ουράνια φαινόμενα μας προειδοποιούν για τους δυσμενείς μας κύκλους και για το πώς θα εξελιχθούν, γεγονότα ή σχέσεις, στη φυσική πορεία των πραγμάτων. Αλλά οι άνθρωποι, στην ελεύθερη βούληση που διαθέτουμε, μπορούμε να επηρεάσουμε τις συνθήκες της ζωής μας, με γνώμονα την κοινή λογική.  Ο καθένας από εμάς έχει την επιλογή των αποφάσεων. Ο Χείρωνας παίζοντας τον ρόλο του δασκάλου και καθοδηγητή, με την ορθή πορεία του, μας βοηθά να διακρίνουμε τα δύσκολα χρονικά διαστήματα που μας περιμένουν, ώστε να λάβουμε προληπτικά μέτρα, για να ελαχιστοποιήσουμε τον αντίκτυπο αρνητικών καταστάσεων στην πορεία της ζωής μας. Αυτές μπορεί να είναι, προβληματικές και ανεπιτυχείς συνεργασίες και προσωπικές σχέσεις, άστοχες επενδύσεις, λάθη στην επιλογή συντρόφου, παραμέληση της υγείας, αδιέξοδες σχέσεις, άσχημες γονικές σχέσεις ,αρνητικές οικογενειακές σχέσεις.

 

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2022 ώρα: 14:15

ΣΕΛΗΝΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 17°59’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2022 ώρα: 13:05 έως ώρας: 14:55

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:6 Ιανουαρίου  έως:10 Ιανουαρίου

Πολύ αρμονική αυτή η διέλευση. Το άτομο καλοδέχεται την αγάπη που του προσφέρουν, την τρυφερότητα και την άπλετη κατανόηση. Η διάθεση είναι πολύ καλή και επειδή το άτομο εκπέμπει μια εσωτερική γαλήνη και ηρεμία φαίνεται πολύ γοητευτικό. Γι’ αυτό η διέλευση αυτή είναι άριστη για ραντεβού, που η έκβασή τους εξαρτάται από την αισθητική εικόνα που θα παρουσιάσουμε.

 

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου ώρα: 21:32

ΣΕΛΗΝΗ ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ

Σελήνη Κενή Πορείας από τις 22°36' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ μέχρι τις 00°00' του ΥΔΡΟΧΟΟΥ

Το χρονικό διάστημα που διαρκεί είναι από: Σάββατο 24 Δεκεμβρίου ώρα: 21:32 έως: Κυριακή 25 Δεκεμβρίου ώρα: 09:14

Κατά τη διάρκεια της «Κενής Σεληνιακής Πορείας» δεν ευνοήστε στο να σχεδιάζετε, μελλοντικά σχέδιά σας, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Στο να κλείνετε σημαντικά ραντεβού γιατί αυτά ή θα αναβληθούν ή θα  ακυρωθούν. Στο να κάνετε νέες γνωριμίες. Στο να κάνετε αγορές που κοστίζουν ακριβά. Στο να κάνετε νέα ξεκινήματα, γιατί αυτά δεν θα ολοκληρωθούν. Τέλος στο να κάνετε εργασίες, που απαιτούν συγκέντρωση του νου. Αντίθετα ευνοήστε για   ασκήσεις χαλάρωσης και διαλογισμού, εργασίες ρουτίνας, για διασκέδαση, στο να κάνετε την αρχή κόβοντας βλαβερές συνήθειες, όπως το κάπνισμα, το ποτό, το υπερβολικό φαγητό. Ιδανικό είναι αυτό το διάστημα, για να καθαρίσετε τον χώρο σας, το σπίτι σας, το κατάστημά ή το γραφείο σας.

 

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2022 ώρα: 21:32

ΣΕΛΗΝΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΕΡΜΗ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 22°36’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2022 ώρα: 20:22 έως ώρας: 22:12

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:11 Ιανουαρίου  έως:15 Ιανουαρίου

Η επίδραση αυτή δείχνει ότι θα υπάρχει κάποια αλλαγή στη διάθεση και στην ψυχολογία του ατόμου, εξαιτίας της επικοινωνίας του με κάποιο άλλο άτομο. Σε ανδρικό ωροσκόπιο δείχνει την πιθανότητα καλών ειδήσεων από μία γυναίκα.

 

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2022 ώρα: 21:47

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 22°46’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2022 ώρα: 20:37 έως ώρας: 22:27

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:11 Ιανουαρίου  έως:15 Ιανουαρίου

Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες, γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο, για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.

 

Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2022 ώρα: 03:16

ΕΡΜΗΣ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ

Οι πλανητικές θέσεις κατά την πλανητική όψη είναι:

ΕΡΜΗΣ 22°46’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ   &  ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ 22°46’ των ΙΧΘΥΩΝ

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:11 Ιανουαρίου  έως:15 Ιανουαρίου καθώς και τα άτομα που έχουν γενέθλια από: 11 Μαρτίου  έως: 15 Μαρτίου

Το άτομο παραμυθιάζεται και γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης. Από την άλλη, έχει την τάση να καλύψει την τεμπελιά και την αναβλητικότητά του με ψέματα, που όμως στρέφονται εναντίον του.

 

Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2022 ώρα: 05:10

ΣΕΛΗΝΗ σε ΣΥΝΟΔΟ με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 27°26’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2022 ώρα: 04:00 έως ώρας: 05:50

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:16 Ιανουαρίου  έως:20 Ιανουαρίου

 Ένας κύκλος της ζωής σου ολοκληρώνεται. Το άτομο έχει μεγαλύτερη δύναμη και εμπειρία για τα μελλοντικά του σχέδια και την πραγματοποίηση των στόχων.

 

Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2022 ώρα: 09:14

Είσοδος ΣΕΛΗΝΗΣ στον ΥΔΡΟΧΟΟ

Η ΣΕΛΗΝΗ θα παραμείνει στον ΥΔΡΟΧΟΟ  μέχρι Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2022 ώρα: 09:33

Η Σελήνη στο σταθερό κοινωνικό ζώδιο του Υδροχόου το ζώδιο του ιδεαλισμού,  μας δίνει την δυνατότητα για να έρθουμε σε επαφή με το πλατύ κοινό, προβάλλοντας τις πεποιθήσεις μας και τα ιδανικά μας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο  για να οραματιστούμε το μέλλον μας,  δίνοντας μικρότερη σημασία σε συναισθηματικές προσκολλήσεις και μεγαλύτερη  στην ανθρωπιστική διάσταση. Σε ότι περιορίζει την ανεξαρτησία μας νευριάζουμε και επαναστατούμε. Το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για καθορισμό των στόχων μας, για φιλανθρωπικό έργο, για να δημιουργήσετε νέες φιλίες και για σοβαρές μελέτες.

 

Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2022 ώρα: 09:56

ΣΕΛΗΝΗ σε ΕΞΑΓΩΝΟ με τον ΔΙΑ

Η ΣΕΛΗΝΗ βρίσκεται κατά την κορύφωση της όψης στις 00°26’ του ΥΔΡΟΧΟΟΥ

Η όψη αυτή ενεργοποιείται από Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2022 ώρα: 08:46 έως ώρας: 10:36

Επηρεάζονται τα άτομα που έχουν γενέθλια από:19 Ιανουαρίου  έως:23 Ιανουαρίου

Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο, καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη, τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου