Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2023

ΤΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 11 έως 17 Σεπτεμβρίου 2023 από τον Δρ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΕΥ

 

 


ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

11 έως 17 Σεπτεμβρίου 2023

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

 

ΚΡΙΟΣ

Ότι έχετε να κάνετε κάτι και αφορά καθυστερημένες καταστάσεις κάντε το τώρα, αφού αργότερα δεν θα σας δοθούν ανάλογες  ευκαιρίες. Αποφύγετε τις συγκρούσεις με τα κοντινά σας πρόσωπα  και ιδίως με αδέλφια και συγγενείς. Μην ψάχνεστε τόσο πολύ στις λεπτομέρειες των θεμάτων που σας απασχολούν και μην αναλύετε σε μεγάλο βαθμό τα γεγονότα. Μπείτε κατ’ ευθεία στην ουσία τους.

ΤΑΥΡΟΣ

Πολλά  πράγματα  θα  σας  φαίνονται  δύσκολα  καθώς τώρα, τα  εξωτερικά γεγονότα θα αλλάζουν με τέτοια ταχύτητα  ώστε  να σας  είναι   αρκετά δύσκολο για να τα παρακολουθήσετε. Καθόλου απίθανο δεν είναι το να  αναστατώνεστε  στη στιγμή, μεταφέροντας τις ανησυχίες σας στο άμεσο σας περιβάλλον. Φροντίστε να ηρεμήσετε και αφήστε τις ανησυχίες, γιατί το μέλλον σας επιφυλάσσει πολύ γρήγορα κάποιες θετικές αλλαγές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σ' αυτό το διάστημα θα προσπαθείτε να κρύψετε τον εαυτό σας από τους άλλους αλλά και παράλληλα να εκβαθύνετε στο πιο σκοτεινό μέρος του εαυτού σας. Τα πάθη σας θα μεγαλώνουν και η ορμητικότητά σας στον ερωτικό τομέα επίσης. Αυτόν τον καιρό θα πρέπει να προστατέψετε τα παιδιά σας από κινδύνους που προέρχονται από αμέλειες. Η εποχή αυτή είναι από τις πλέον κατάλληλες για όσους ασχολούνται με τον αθλητισμό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στο διάστημα αυτό μπορεί να δεχθείτε απογοητεύσεις στον κοινωνικό σας τομέα, με αποτέλεσμα να νιώσετε πως διαψεύδονται οι ελπίδες σας. Ίσως ακόμα να προκληθεί κάποιο θέμα ανάλογο στον συναισθηματικό σας τομέα. Οι ανάγκες σας αυξάνονται και ως εκ τούτου θα πρέπει να ασχοληθείτε περισσότερο με αυτές. Η επιθυμία σας για το καλό φαγητό   μεγαλώνει με αποτέλεσμα να κινδυνεύετε με αύξηση του βάρους σας. Προσοχή.

ΛΕΩΝ

Συζητήσεις που θα προκύψουν θα σας κάνουν να  αναθεωρήσετε μπερδεμένες καταστάσεις. Τα σχέδιά σας για το μέλλον και η υλοποίηση τους απαιτούν συντονισμό και προγραμματισμό.  Η διάθεση σας για δημιουργικές αλλαγές θα σας βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση. Στο συντροφικό σας το περιβάλλον τα πράγματα θα γίνουν καλύτερα ανάμεσα σε σας και τον άνθρωπο που βρίσκεται κοντά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα ξαφνικά και αναπάντεχα γεγονότα, θα σας δώσουν την αίσθηση ότι είσαστε πολύ τυχεροί και θα απολαύσετε τις ημέρες αυτές. Στο ίδιο διάστημα θα βελτιωθεί η επικοινωνία σας με τους άλλους.  Θα έχετε νέες ιδέες τις οποίες μπορείτε να εκφράσετε με τον καλύτερο τρόπο.  Όμως καθώς το μυαλό σας δουλεύει με γρήγορο ρυθμό και κάπως σπασμωδικά, έχετε την τάση να ασχοληθείτε με πολλές και διαφορετικές δραστηριότητες τις οποίες όμως δεν θα μπορέσετε να διεκπεραιώσετε, αν ασχοληθείτε με όλες μαζί.  Νομίζω πως η λύση είναι ο προγραμματισμός. 

ΖΥΓΟΣ

Την εποχή αυτή είστε πιο ιδιότροποι, πιο θερμόαιμοι και ενεργείτε σύμφωνα με το συναίσθημα και την επιθυμία σας , παρά με τη λογική σας.  Οι μικροενοχλήσεις και οι ιδιαιτερότητες των άλλων θα σας εκνευρίζουν περισσότερο από ότι συνήθως.  Θα έχετε μαχητική διάθεση.  Έτσι πολύ πιθανό θα είναι, οι σχέσεις σας με την οικογένεια και τα άτομα που βρίσκονται πολύ κοντά σας να είναι έντονες

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τις μέρες αυτές θα περάσετε ευχάριστα βάζοντας νέους επαγγελματικούς στόχους. Παράλληλα θα αναζητάτε την συντροφιά και την βοήθεια των φίλων σας. Τα προβλήματα που σας απασχολούν θα βρουν λύση με μικρές προσπάθειες σας.  Νέα ερωτικά σας ξεκινήματα ευνοούνται. Οι πλανήτες θα σας διευκολύνουν σε θέματα συναισθηματικά και σε θέματα συνεργασίας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το μυαλό σας θα  στρέφεται στον συντροφικό και συνεργατικό τομέα καθώς και στις επικοινωνίες με κοντινά και μακρινά πρόσωπα. Θα συζητάτε καθημερινά θέματα που σας αφορούν, θα παίρνετε κάποιες γνώμες, αλλά στην συνέχεια θα ενεργείτε με το δικό σας το σκεπτικό. Αποφύγετε όμως τις παρεξηγήσεις που προκύπτουν από πράξεις και λόγια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τώρα θα αισθανθείτε την ανάγκη να έλθετε πιο κοντά στην οικογένειά σας για να νιώσετε περισσότερη ασφάλεια. Παράλληλα κάποιες ευκαιρίες που θα σας παρουσιάζονται εκμεταλλευθείτε τες, παραμερίζοντας ενδοιασμούς και φόβους.  Βγείτε από τον κλειστό σας κόσμο και αναζητήστε την  πραγματικότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τώρα μπορεί να παραγκωνίσετε κάποιους παλαιούς και πιστούς φίλους σας και παράλληλα να δημιουργήσετε νέες φιλίες. Τα σχέδιά σας θα φιλελευθεροποιηθούν  και οι ιδέες σας θα γίνουν πιο ανοιχτές. Στα προσωπικά σας θα κάνετε κάποιες αλλαγές, για ψυχική ανανέωση. Αναθεωρήστε τις αρνητικές τακτικές του παρελθόντος σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Τώρα, μπορεί να αποκτήσετε μια νέα ερωτική εμπειρία. Τα πάθη σας θα μεγαλώνουν και η ορμητικότητά σας στον ερωτικό τομέα επίσης. Αυτόν τον καιρό θα πρέπει να προστατέψετε τα παιδιά σας από κινδύνους που προέρχονται από την απροσεξία τους. Οι μέρες είναι κατάλληλες για τον αθλητισμό. Η εβδομάδα αυτή, ενδέχεται να σας δημιουργήσει την προδιάθεση για μικρές συντροφικές εντάσεις.

ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ

ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

11 έως 17 Σεπτεμβρίου 2023

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

 

-----------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα : 2:42  

ΑΝΑΤΟΛΗ Σελήνης  

-----------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα : 10:10

ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ Σελήνης, σε απόσταση από την Γη :  Km 405508,  Φωτ.12,5%  

-----------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα: 15:05 

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 09°39' του ΛΕΟΝΤΑ σε εξάγωνο  με τον ΑΡΗ.    

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 29 Ιουλίου  έως: 3 Αυγούστου   από: 29 Σεπτεμβρίου  έως: 4 Οκτωβρίου και  από: 28 Μαΐου  έως: 2 Ιουνίου     

Η διάθεση είναι πολύ καλή και το άτομο που δέχεται τη διέλευση έχει έντονη την επιθυμία να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του.    

-----------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα : 17:30

ΔΥΣΗ Σελήνης   

-----------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα: 22:31 

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 13°19' του ΛΕΟΝΤΑ σε Συζυγία  με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ.

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 2 Αυγούστου  έως: 7 Αυγούστου   από: 2 Αυγούστου  έως: 7 Αυγούστου και  από: 2 Αυγούστου  έως: 7 Αυγούστου    

Πολύ αρμονική αυτή η διέλευση. Το άτομο καλοδέχεται την αγάπη που του προσφέρουν την τρυφερότητα και την άπλετη κατανόηση. Η διάθεση είναι πολύ καλή και επειδή το άτομο εκπέμπει μια εσωτερική γαλήνη και ηρεμία φαίνεται πολύ γοητευτικό. Γι΄αυτό η διέλευση αυτή είναι άριστη για ραντεβού που η έκβασή τους εξαρτάται από την αισθητική εικόνα που θα παρουσιάσουμε.    

-----------------------------------------------------------------------

Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα: 02:53     

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 15°29' του ΛΕΟΝΤΑ σε Τετράγωνο  με τον ΔΙΑ. 

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 5 Αυγούστου  έως: 10 Αυγούστου   από: 4 Νοεμβρίου  έως: 9 Νοεμβρίου και  από: 2 Μαΐου  έως: 7 Μαΐου       

Οι υπερβολές και οι καταχρήσεις προκαλούν την τάση για τεμπελιά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές εκκρεμότητες. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση δεν μπορεί να αξιολογήσει σωστά τις δυνάμεις του και μπλέκεται σε υποθέσεις στις οποίες δεν μπορεί να ανταποκριθεί.     

-----------------------------------------------------------------------

Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα : 3:41      

ΑΝΑΤΟΛΗ Σελήνης  

-----------------------------------------------------------------------

Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα: 09:51     

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 18°55' του ΛΕΟΝΤΑ σε Τρίγωνο  με τον ΧΕΙΡΩΝΑ.       

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 8 Αυγούστου  έως: 13 Αυγούστου   από: 8 Δεκεμβρίου  έως: 13 Δεκεμβρίου και  από: 5 Απριλίου  έως: 10 Απριλίου  

Όταν ο Χείρωνας κάνει τρίγωνο με τη Σελήνη παρέχει την ευκαιρία προσαρμογής σε διαφορετικές καταστάσεις  ελιγμούς επίλυση αντιφάσεων και  υποθέσεων διαμεσολάβησης.    

-----------------------------------------------------------------------

Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα : 10:56    

ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ Σελήνης, σε απόσταση από την Γη :  Km 406248,  Φωτ.6,8%    

-----------------------------------------------------------------------

Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα : 18:01    

ΔΥΣΗ Σελήνης   

-----------------------------------------------------------------------

Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα: 18:05     

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 22°59' του ΛΕΟΝΤΑ σε Τετράγωνο  με τον ΟΥΡΑΝΟ.    

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 12 Αυγούστου  έως: 17 Αυγούστου   από: 12 Νοεμβρίου  έως: 17 Νοεμβρίου και  από: 10 Μαΐου  έως: 15 Μαΐου     

Το άτομο με την επίδραση αυτής της διέλευσης έχει την τάση να κάνει ριζοσπαστικές αλλαγές αλλά ταυτόχρονα φοβάται γιατί πρέπει να χάσει όλα αυτά που μέχρι τώρα είχε δημιουργήσει και ήταν προϊόντα μιας πιο συντηρητικής αντιμετώπισης που είχε στη ζωή του.   

-----------------------------------------------------------------------

Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα : 18:05    

Σελήνη ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ μέχρι Τετ.13-Σεπ-2023 7:18 πμ 

Κατά τη διάρκεια της Σελήνης κενής πορείας ΔΕΝ ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ:  Τα σημαντικά σχέδια οι νέες ιδέες οι αγορές σημαντικών πραγμάτων και αξίας τα νέα ξεκινήματα οι νέες γνωριμίες η εργασία που απαιτεί συγκέντρωση τα σημαντικά ραντεβού. ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ: Οι εργασίες ρουτίνας ο διαλογισμός και η ενδοσκόπηση η διακοπή κακών συνηθειών η ενασχόληση με δημιουργικές εργασίες και χόμπι ο καθαρισμός του σπιτιού η χαλάρωση και η άσκηση.   

-----------------------------------------------------------------------

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα: 01:37 

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 26°42' του ΛΕΟΝΤΑ σε Τρίγωνο  με τον ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟ ΔΕΣΜΟ.

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 16 Αυγούστου  έως: 21 Αυγούστου   από: 15 Δεκεμβρίου  έως: 20 Δεκεμβρίου και  από: 13 Απριλίου  έως: 18 Απριλίου  

Αυτή η ευεργετική πτυχή ενισχύει τα συναισθήματα που συνδέονται με τις αισθήσεις και τη φαντασία. Μπορεί να υπάρχουν ψυχικές ευαισθησίες οι οποίες μπορεί να εξυψωθούν στην ικανότητα πρόβλεψης των τάσεων ή να παραμορφωθούν και να μετατραπούν σε καχυποψία και παράνοια.   

-----------------------------------------------------------------------

Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα: 03:39 

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 27°42' του ΛΕΟΝΤΑ σε Συζυγία  με την ΛΙΛΙΘ.   

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 17 Αυγούστου  έως: 22 Αυγούστου   από: 17 Αυγούστου  έως: 22 Αυγούστου και  από: 17 Αυγούστου  έως: 22 Αυγούστου  

Ισχυρές ενεργοποιήσεις αχαλίνωτων συναισθημάτων επιθυμιών και λαγνείας μπορεί να σας γίνουν γνωστές κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης. Εάν συνήθως μπορείτε να συγκρατήσετε τις αντιδράσεις σας αυτή η μετάβαση θα σας βοηθήσει να απελευθερώσετε καταπιεσμένα συναισθήματα που μπορεί να σας βάραιναν.     

-----------------------------------------------------------------------

Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα : 4:40  

ΑΝΑΤΟΛΗ Σελήνης  

-----------------------------------------------------------------------

Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα: 08:18 

Η ΣΕΛΗΝΗ εισέρχεται στο Ζώδιο  της ΠΑΡΘΕΝΟΥ

Η Σελήνη στο συντηρητικό γήινο ζώδιο της Παρθένου τονίζει την καθημερινότητά μας την προσφορά μας προς τους άλλους την ανάγκη διευθέτησης των υποχρεώσεών μας την ενασχόλησή μας με την υγεία μας αλλά παράλληλα μας δίνει μια διάθεση για να κουτσομπολέψουμε και για να κριτικάρουμε τους γύρω μας. Το χρονικό αυτό διάστημα μας βοηθάει για ν’ αναθεωρήσουμε τις διατροφικές μας συνήθειες με στόχο την βελτίωσης της υγείας μας για να οργανώσουμε το νοικοκυριό μας και απαλλαγούμε από άχρηστα πράγματα για να αρχίσουμε μια δίαιτα ή για να μπούμε σε ένα νέο πρόγραμμα γυμναστικής για να διευθετήσουμε καθυστερημένες υποχρεώσεις μας.     

-----------------------------------------------------------------------

Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα : 11:39

ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ Σελήνης, σε απόσταση από την Γη :  Km 406098,  Φωτ.2,8%    

-----------------------------------------------------------------------

Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα: 13:30 

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 02°34' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ σε Αντίθεση  με τον ΚΡΟΝΟ.      

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 22 Αυγούστου  έως: 27 Αυγούστου   από: 18 Φεβρουαρίου  έως: 23 Φεβρουαρίου και  από: 18 Φεβρουαρίου  έως: 23 Φεβρουαρίου  

Τα προβλήματα το άγχος και η ανασφάλεια εξαντλούν το άτομο που δέχεται αυτή την όψη και προκαλούν υπερκόπωση. Για να μπορέσει το άτομο να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά και να κάνει υπομονή. Είναι δε απαραίτητο να καταλάβει ότι πρέπει να τα καταφέρει μόνο του χωρίς τη βοήθεια των άλλων. Η διέλευση αυτή είναι πολύ άσχημη για νέα ξεκινήματα και για επενδύσεις. 

-----------------------------------------------------------------------

Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα : 18:28

ΔΥΣΗ Σελήνης   

-----------------------------------------------------------------------

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα: 01:04  

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 08°17' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ σε Συζυγία  με τον ΕΡΜΗ.       

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 28 Αυγούστου  έως: 2 Σεπτεμβρίου   από: 28 Αυγούστου  έως: 2 Σεπτεμβρίου και  από: 28 Αυγούστου  έως: 2 Σεπτεμβρίου    

Η επίδραση αυτή δείχνει ότι θα υπάρχει κάποια αλλαγή στη διάθεση και στην ψυχολογία του ατόμου εξαιτίας της επικοινωνίας του με κάποιο άλλο άτομο. Σε ανδρικό ωροσκόπιο δείχνει την πιθανότητα καλών ειδήσεων από μία γυναίκα.  

-----------------------------------------------------------------------

Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα : 5:38   

ΑΝΑΤΟΛΗ Σελήνης  

-----------------------------------------------------------------------

Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα : 12:20 

ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ Σελήνης, σε απόσταση από την Γη :  Km 405181,  Φωτ.0,5%    

-----------------------------------------------------------------------

Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα: 15:27  

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 15°24' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ σε Τρίγωνο  με τον ΔΙΑ. 

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 5 Σεπτεμβρίου  έως: 10 Σεπτεμβρίου   από: 3 Ιανουαρίου  έως: 8 Ιανουαρίου και  από: 1 Μαΐου  έως: 6 Μαΐου       

Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.      

-----------------------------------------------------------------------

Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα : 18:53 

ΔΥΣΗ Σελήνης   

-----------------------------------------------------------------------

Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα: 23:21  

Ο ΕΡΜΗΣ  σε στάση στις 08°00’ της Παρθένου.( Πριν γίνει Ορθόδρομος.)   

Κατά την περίοδο των δύο αυτών ημερών που ακολουθεί θέματα σχετικά με αυτά που δημιούργησε ο ανάδρομος Ερμής καθυστερήσεις ασυνεννοησίες κλπ θα αρχίζουν να μας εγκαταλείπουν  με αργούς ρυθμούς.      

-----------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα: 04:39  

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 21°58' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ σε Συζυγία  με τον ΗΛΙΟ.       

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 11 Σεπτεμβρίου  έως: 16 Σεπτεμβρίου   από: 11 Σεπτεμβρίου  έως: 16 Σεπτεμβρίου και  από: 11 Σεπτεμβρίου  έως: 16 Σεπτεμβρίου     

Νέα ξεκινήματα ξαφνικές αλλαγές θετική συναισθηματική έκφραση επαφή με την θηλυκή πλευρά η με κάποια γυναίκα συναισθηματική χαρά επαφή με κόσμο ερωτισμός.  

-----------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα : 4:40   

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ    

Διαμορφώστε τις προθέσεις σας. Αξιολογήστε τα εσωτερικά σας οράματα και δημιουργήστε μια εικόνα σύμφωνη με τα δικά σας θέλω και τις δικές σας δυνατότητες. Πείστε τον εαυτό σας ότι μπορεί να πετύχει τους στόχους σας. Στόχος σας έχοντας να αφήσετε τον στόχο να γίνει ξεκάθαρος χωρίς να ανησυχείτε για το πώς θα επιτευχθεί. Είναι καιρός να εμπιστευτείτε τον εαυτό σας.  

-----------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα : 6:34   

ΑΝΑΤΟΛΗ Σελήνης  

-----------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα: 06:37  

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 22°57' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ σε Τρίγωνο  με τον ΟΥΡΑΝΟ.    

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 12 Σεπτεμβρίου  έως: 17 Σεπτεμβρίου   από: 10 Ιανουαρίου  έως: 15 Ιανουαρίου και  από: 10 Μαΐου  έως: 15 Μαΐου       

Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.      

-----------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα : 12:59 

ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ Σελήνης, σε απόσταση από την Γη :  Km 403603,  Φωτ.0,2%    

-----------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα: 13:29  

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 26°22' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ σε Αντίθεση  με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ.     

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 16 Σεπτεμβρίου  έως: 21 Σεπτεμβρίου   από: 14 Μαρτίου  έως: 19 Μαρτίου και  από: 14 Μαρτίου  έως: 19 Μαρτίου    

Η διάθεση του ατόμου είναι κυκλοθυμική και η αστάθεια χαρακτηρίζει τις πράξεις του και τα συναισθήματά του. Στο σπίτι δημιουργούνται προβλήματα κυρίως στα υδραυλικά που προκαλούν έξοδα και φασαρίες.    

-----------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα : 16:48 

Σελήνη ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ μέχρι Παρ.15-Σεπ-2023 7:44 μμ

Κατά τη διάρκεια της Σελήνης κενής πορείας ΔΕΝ ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ:  Τα σημαντικά σχέδια οι νέες ιδέες οι αγορές σημαντικών πραγμάτων και αξίας τα νέα ξεκινήματα οι νέες γνωριμίες η εργασία που απαιτεί συγκέντρωση τα σημαντικά ραντεβού. ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ: Οι εργασίες ρουτίνας ο διαλογισμός και η ενδοσκόπηση η διακοπή κακών συνηθειών η ενασχόληση με δημιουργικές εργασίες και χόμπι ο καθαρισμός του σπιτιού η χαλάρωση και η άσκηση.   

-----------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα: 16:49  

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 28°02' της ΠΑΡΘΕΝΟΥ σε Τρίγωνο  με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ.      

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 18 Σεπτεμβρίου  έως: 23 Σεπτεμβρίου   από: 15 Ιανουαρίου  έως: 20 Ιανουαρίου και  από: 16 Μαΐου  έως: 21 Μαΐου       

Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.

-----------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα : 19:16 

ΔΥΣΗ Σελήνης   

-----------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα: 20:45  

Η ΣΕΛΗΝΗ εισέρχεται στο Ζώδιο  του ΖΥΓΟΥ  

Η Σελήνη στο συντροφικό και αρμονικό αέρινο ζώδιο του Ζυγού δημιουργεί την τάση μιας ρομαντικής και  συντροφικής ατμόσφαιρας. Τονίζει την τάση της διαμεσολάβησης για συμφιλίωση σε κάποια διαμάχη για την αγορά ρούχων και καλλυντικών. Το χρονικό αυτό διάστημα έχουμε την τάση να είμαστε συνεργάσιμοι διπλωματικοί κοινωνικοί και ρομαντικοί.  Βοηθάει τις αποφάσεις για σύναψη γάμων για νέες επαγγελματικές συνεργασίες για την επίλυση των διαφορών που υπάρχουν σε συναδελφικό ή σε συντροφικό επίπεδο.       

-----------------------------------------------------------------------

Σάββατο 16  Σεπτεμβρίου 2023 ώρα: 4:23 

Ο ΗΛΙΟΣ 22°56’της ΠΑΡΘΕΝΟΥ σε Τρίγωνο με τον ΟΥΡΑΝΟ  στις 22°56 του ΤΑΥΡΟΥ   

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από: 12 Σεπτεμβρίου  έως: 17 Σεπτεμβρίου και  από: 10 Μαΐου  έως: 15 Μαΐου     

Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.Η διέλευση αυτή αυξάνει τη διαίσθηση και δίνει έμπνευση στο άτομο. Ευνοούνται οι αλλαγές ιδιαίτερα οι επαγγελματικές. Η διέλευση αυτή είναι πολύ καλή για την ένταξη ενός ατόμου σε οργανισμούς ή ομάδες ή σε χώρους όπου βρίσκονται πολλά άτομα. Με την επίδραση αυτής της διέλευσης ευνοούνται οι ομιλίες πολιτικών αρχηγών οι διοργανώσεις εκδηλώσεων που απαιτούν την προσέλευση πολλών ατόμων.

-----------------------------------------------------------------------

Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα : 7:31 

ΑΝΑΤΟΛΗ Σελήνης  

-----------------------------------------------------------------------

Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα : 13:39      

ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ Σελήνης, σε απόσταση από την Γη :  Km 401439,  Φωτ.1,8%    

-----------------------------------------------------------------------

Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα : 19:39      

ΔΥΣΗ Σελήνης   

-----------------------------------------------------------------------

Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα: 22:52

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 13°08' του ΖΥΓΟΥ σε Συζυγία  με τον ΑΡΗ. 

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 3 Οκτωβρίου  έως: 8 Οκτωβρίου   από: 3 Οκτωβρίου  έως: 8 Οκτωβρίου και  από: 3 Οκτωβρίου  έως: 8 Οκτωβρίου     

Η διάθεση είναι λίγο άσχημη και οι τάσεις του ατόμου είναι εριστικές. Ωστόσο μ΄αυτή τη διέλευση έχουμε την ευκαιρία να διεκπεραιώσουμε πολλές εκκρεμότητες της καθημερινότητας και μάλιστα πράγματα που σε άλλες φάσεις μας φαίνονται αρκετά επίπονα. Σ΄αυτήν την περίπτωση η έντονη δράση εκτονώνει και δε χρειάζονται οι διαπληκτισμοί για την εκτόνωση.Τα νεύρα και οι εκνευρισμοί είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της όψης που για να αντιμετωπιστεί χρειάζεται να είμαστε διαρκώς απασχολημένοι με κάτι ώστε να εκτονώνουμε εκεί τη δράση μας.     

-----------------------------------------------------------------------

Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα: 23:21

Ο ΕΡΜΗΣ Ορθόδρομος στις 08°00’ της Παρθένου.   

Αν εξαιρέσουμε τις περιόδους που ο Ερμής θα σχηματίζει άσχημες πλανητικές όψεις  με  άλλους πλανήτες η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για πνευματική επικοινωνία υπογραφή συμβολαίων και συμβάσεων για το εμπόριο για καλές σχέσεις με αδέλφια και συγγενείς και γενικά για  θέματα που εξουσιάζει ο εγκεφαλικός πλανήτης Ερμής.

-----------------------------------------------------------------------

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα: 02:57

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 15°11' του ΖΥΓΟΥ σε εξάγωνο  με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ.       

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 5 Οκτωβρίου  έως: 10 Οκτωβρίου   από: 4 Δεκεμβρίου  έως: 9 Δεκεμβρίου και  από: 4 Αυγούστου  έως: 9 Αυγούστου    

Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.  

-----------------------------------------------------------------------

Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα : 8:29 

ΑΝΑΤΟΛΗ Σελήνης  

-----------------------------------------------------------------------

Κυριακή 17  Σεπτεμβρίου 2023 ώρα: 9:9   

Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ 15°18’ του ΛΕΟΝΤΑ σε Τετράγωνο με τον ΔΙΑ  στις 15°18 του ΤΑΥΡΟΥ   

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από: 4 Αυγούστου  έως: 9 Αυγούστου και  από: 1 Μαΐου  έως: 6 Μαΐου    

Οι υπερβολές και οι σπατάλες είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της διέλευσης. Η κοινωνική ζωή είναι πλούσια αλλά οι γνωριμίες επιπόλαιες και τα άτομα που υπόσχονται δεν κρατούν τις υποσχέσεις τους. Με την επίδραση αυτής της διέλευσης το άτομο έχει την τάση να ζητά πολλά από το ταίρι του και να μην καταλαβαίνει ότι –μερικές φορές- χρειάζεται να κάνει υπομονή προκειμένου να συντηρήσει τη σχέση του σε καλά επίπεδα.    

-----------------------------------------------------------------------

Κυριακή 17  Σεπτεμβρίου 2023 ώρα: 9:9   

Ο ΔΙΑΣ 15°18’ του ΤΑΥΡΟΥ σε Τετράγωνο με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ  στις 15°18 του ΛΕΟΝΤΑ   

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από: 1 Μαΐου  έως: 6 Μαΐου και  από: 4 Αυγούστου  έως: 9 Αυγούστου

Οι υπερβολές και οι σπατάλες είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της διέλευσης. Η κοινωνική ζωή είναι πλούσια αλλά οι γνωριμίες επιπόλαιες και τα άτομα που υπόσχονται δεν κρατούν τις υποσχέσεις τους. Με την επίδραση αυτής της διέλευσης το άτομο έχει την τάση να ζητά πολλά από το ταίρι του και να μην καταλαβαίνει ότι –μερικές φορές- χρειάζεται να κάνει υπομονή προκειμένου να συντηρήσει τη σχέση του σε καλά επίπεδα.    

-----------------------------------------------------------------------

Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα: 09:54

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 18°43' του ΖΥΓΟΥ σε Αντίθεση  με τον ΧΕΙΡΩΝΑ.       

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 9 Οκτωβρίου  έως: 14 Οκτωβρίου   από: 5 Απριλίου  έως: 10 Απριλίου και  από: 5 Απριλίου  έως: 10 Απριλίου  

Με την αντίθεση της Σελήνης με τον Χείρωνα μπορεί να αισθάνεστε ένα κενό όσον αφορά τα συναισθήματά σας. Δεν θα είστε ικανοποιημένοι και δεν θα ξέρετε πως θα μπορούσατε να διορθώσετε αυτό που νιώθετε.     

-----------------------------------------------------------------------

Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα : 14:20

ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ Σελήνης, σε απόσταση από την Γη :  Km 398732,  Φωτ.5,3%    

-----------------------------------------------------------------------

Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα : 20:03

ΔΥΣΗ Σελήνης   

-----------------------------------------------------------------------

 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου