Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023

ΤΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 18 έως 24 Σεπτεμβρίου 2023 από τον Δρ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΕΥ

 Unlocking the Secrets Behind September Zodiac Sign Virgo - InstaAstro

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

18 έως 24 Σεπτεμβρίου 2023

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

 

ΚΡΙΟΣ

Αν αντιληφθείτε τα λάθη του παρελθόντος και προσπαθήσετε να τα διορθώσετε, η καθημερινότητά σας και οι προοπτικές σας για το μέλλον θα  πάρουν θετικό πρόσημο. Μικρές προσπάθειές σας στον επαγγελματικό τομέα θα αποδώσουν καρπούς. Κάποιες ευκαιρίες πιθανόν να σας βοηθήσουν την επαγγελματική σας εξέλιξη. Ο ερωτικός σας τομέας χρειάζεται ριζική ανασυγκρότηση.

ΤΑΥΡΟΣ

Από τις δικές σας τις ενέργειες, εξαρτάται το μέλλον της σχέσης ή του δεσμού σας. Απαγκιστρωθείτε από τον ατομισμό σας και σκεφθείτε πως σε έναν δεσμό υπάρχουν δύο πρόσωπα και όχι μόνο εσείς.  Στον επαγγελματικό σας τομέα δείξτε περισσότερα έργα και μιλήστε λιγότερο για σας. Στα οικονομικά σας θέματα θα πρέπει να αποφύγετε τα νέα ανοίγματα προς το τέλος της εβδομάδας. Παλαιές επιζήμιες καταστάσεις θέλουν ξεκαθαρίσματα και  διευθετήσεις

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ασυλλόγιστες κινήσεις που δεν στηρίζονται σε γερές βάσεις παρά μόνο όνειρα μπορεί να φέρουν καταστροφικά αποτελέσματα. Αυτές τις μέρες  ίσως δημιουργηθούν εντάσεις, στα ερωτικά σας θέματα και κυρίως σ’ εκείνα που είχαν συσσωρευμένα προβλήματα από το παρελθόν. Τα οικονομικά σας αν είχαν ή έχουν προβλήματα, προσπαθήστε να τα βάλετε σε κάποια τάξη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτές τις μέρες θα διαθέτετε άφθονη υπομονή, για να ξεπεράσετε τις δυσκολίες. Θα έχετε τέτοια διαύγεια που θα δείτε αμέσως τις λύσεις για προβλήματα που χρονίζουν.  Θα κάνετε σημαντικές συζητήσεις με ανθρώπους που έχετε ή είχατε πολύ στενές σχέσεις.  Η επαφή με τις ρίζες σας θα είναι κάτι το σημαντικό για σας αυτή την περίοδο .

ΛΕΩΝ

Αυτή είναι η εποχή ξεκαθαρίσματος, παλαιών μπερδεμένων καταστάσεων. Θα σας συμβούλευα όμως,  πριν προβείτε σε οποιοδήποτε ξεκαθάρισμα, να κάνετε την αυτοκριτική σας και μετά να αποφασίσετε για το τι θα πείτε και τι θα κάνετε. Στο διάστημα αυτό, οι καλές ερωτικές καταστάσεις ισχυροποιούνται, και οι προβληματικές αδρανοποιούνται. Παράλληλα αξιολογήστε τα νέα πρόσωπα που μπαίνουν αυτόν τον καιρό στη ζωή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή την εβδομάδα η αναδρομή στα πράγματα και τις αποφάσεις του παρελθόντος, θα σας βοηθήσει πολύ να ερμηνεύσετε σωστότερα τις τωρινές καταστάσεις.  Όμως παράλληλα, πολλές αντιθέσεις μπορούν να δημιουργηθούν αυτόν τον καιρό με τα πολύ κοντινά σας πρόσωπα, με την οικογένειά σας και με τους συνεργάτες σας. Γι’ αυτό θα σας συμβούλευα να είσαστε πιο ελαστικοί αυτόν τον καιρό. Δείξτε τους πως είστε εσείς ο άνθρωπος που μπορεί να ακούει τους άλλους και που λαμβάνει υπ’ όψιν του τις γνώμες των άλλων. Είναι μια περίοδος ακόμα που θα πρέπει να διορθώσετε λάθη του παρελθόντος.

ΖΥΓΟΣ

Αυτή την περίοδο μπορεί να φανερωθούν κάποια μυστικά σας που με πολύ κόπο τα είχατε διαφυλάξει μέχρι σήμερα. Το μυαλό σας θα είναι πολύ δραστήριο, με αποτέλεσμα οι συζητήσεις και  οι ανταλλαγές των απόψεών σας  με τους άλλους να γίνονται με έντονο τρόπο. Οι δεσμεύσεις αυτού του καιρού θα πρέπει να περνούν τώρα μέσα από την πραγματικότητα και όχι μέσα από τα πρέπει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτό το διάστημα θα πρέπει ν’ αποφύγετε αλλαγή θέσης ή εργασία έστω και αν δεν σας ικανοποιούν οι συνθήκες της. Η αιτία ανάγεται στο γεγονός πως θα  θέλατε να κάνετε κάτι το μεγαλύτερο  από εκείνο που ήδη κάνετε. Κάτι τέτοιο όμως δεν θα πρέπει να το αποτολμήσετε αν από πριν δεν εξετάσετε σε βάθος τις νέες προοπτικές. Μια τάση υπεραισιοδοξίας μπορεί να σας κάνει να μην βλέπετε τις παγίδες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτόν τον καιρό να περιμένετε κάποια ξαφνική αλλαγή και μια εύνοια της τύχης, Θα πρέπει να είσαστε σε διαρκή ετοιμότητα, για να αρπάξετε την κάθε ευκαιρία.  Σημαντική βοήθεια μπορεί να σας προσφέρουν καθοδηγητές, δικηγόροι, ή πρόσωπα με κάποια θέση στην κοινωνία.  Επίσης θα νιώθετε τώρα μια δυνατή έλξη προς το άλλο φύλο. Προσοχή στην υπερκόπωση και την ταλαιπωρία του εαυτού σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δείξτε τον καλύτερο σας εαυτό στους άλλους και να είστε προσεκτικοί με ζητήματα που έχουν να κάνουν με την οικογένεια σας. Τον ελεύθερο σας χρόνο περάστε τον κάνοντας πράγματα τα οποία σας ευχαριστούν. Οι προσωπικές σας σχέσεις θα κινδυνέψουν εάν δεν συγκροτήσετε την ψυχραιμία σας και τα νεύρα σας. Προσπαθήστε να γίνετε μετριόφρονες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι καιρός ν’ αποφορτίσετε τον εαυτό σας, από το άγχος και την ανυπομονησία. Ο διαλογισμός θα ωφελήσει ιδιαίτερα τον ψυχικό σας κόσμο. Προσπαθήστε να χαμηλώσετε τους τόνους σας, σε όλους τους τομείς εκείνους που θέλουν χαλαρή αντιμετώπιση. Όταν μιλάτε μην επιμένετε και μην φανατίζεστε με την δική σας άποψή, κάτι που στις περισσότερες περιπτώσεις, απωθεί τους συνομιλητές σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Ενδέχεται να προκύψουν προβλήματα και εντάσεις με τον κοινωνικό σας περίγυρο. Δείξτε υποχωρητικότητα και μην έρχεστε σε κόντρες και αντιδικίες με αγαπημένα σας πρόσωπα.  Αλλάξτε την στάση σας απέναντι σε άτομα που σας μπερδεύουν αντί να σας βοηθούν.  Αλλαγές προβλέπονται και στις συνθήκες δουλείας, που θα πρέπει να είστε σε ετοιμότητα να τις αντιμετωπίσετε. Επιλέξτε το συμφέρον σας.

 


ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ

ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

18 έως 24 Σεπτεμβρίου 2023

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

-----------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα: 01:01 

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 26°26' του ΖΥΓΟΥ σε Αντίθεση  με τον ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟ ΔΕΣΜΟ.

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 16 Οκτωβρίου  έως: 21 Οκτωβρίου   από: 13 Απριλίου  έως: 18 Απριλίου και  από: 13 Απριλίου  έως: 18 Απριλίου  

Τα συναισθήματα υφίστανται κάποια αλλοίωση ειδικά αν είσαστε άτομο που δυσκολεύεστε να εκφράσετε την ευαίσθητη πλευρά σας με αποτέλεσμα οι άλλοι να σας βλέπουν  σαν ψυχρούς και πιο αδιάφορους από ότι είστε στην πραγματικότητα. 

-----------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα : 4:05  

Σελήνη ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ μέχρι Δευ.18-Σεπ-2023 6:58 πμ 

Κατά τη διάρκεια της Σελήνης κενής πορείας ΔΕΝ ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ:  Τα σημαντικά σχέδια οι νέες ιδέες οι αγορές σημαντικών πραγμάτων και αξίας τα νέα ξεκινήματα οι νέες γνωριμίες η εργασία που απαιτεί συγκέντρωση τα σημαντικά ραντεβού. ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ: Οι εργασίες ρουτίνας ο διαλογισμός και η ενδοσκόπηση η διακοπή κακών συνηθειών η ενασχόληση με δημιουργικές εργασίες και χόμπι ο καθαρισμός του σπιτιού η χαλάρωση και η άσκηση.   

-----------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα: 04:06 

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 28°00' του ΖΥΓΟΥ σε Τετράγωνο  με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ.      

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 18 Οκτωβρίου  έως: 23 Οκτωβρίου   από: 15 Ιανουαρίου  έως: 20 Ιανουαρίου και  από: 17 Ιουλίου  έως: 22 Ιουλίου

Κάποιος κύκλος στη ζωή του ατόμου κλείνει οριστικά. Το άτομο δεν είναι έτοιμο να δεχτεί κάτι τέτοιο και οι ανασφάλειές του βγαίνουν στην επιφάνεια. Ταυτίζει το τέλος της κατάστασης με το τέλος της ζωή του-πολλές φορές-γιατί ο πόνος που νιώθει είναι δυσβάσταχτος. Ωστόσο τελικά μέσα από αυτή την πολύ σκληρή περίοδο ανακαλύπτει τις δυνάμεις του και την ικανότητά του να επιβιώνει και να αλλάζει ριζικά τη ζωή του χρησιμοποιώντας την πείρα του παρελθόντος για τη μελλοντική του εξέλιξη και ευτυχία. Με μια τέτοια διέλευση η καλύτερη αντίδραση είναι να ξεκινήσετε κάποια ψυχανάλυση ώστε να βοηθηθείτε από την αρχή και να εντοπίσετε τις δυνάμεις σας χωρίς να νιώσετε τον πόνο της μοναξιάς που φέρνει συνήθως ο Πλούτωνας. 

-----------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα: 04:36 

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 28°16' του ΖΥΓΟΥ σε εξάγωνο  με την ΛΙΛΙΘ.     

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 18 Οκτωβρίου  έως: 23 Οκτωβρίου   από: 17 Δεκεμβρίου  έως: 22 Δεκεμβρίου και  από: 18 Αυγούστου  έως: 23 Αυγούστου  

Αφήστε τα καταπιεσμένα σας συναισθήματα αισθανθείτε ελεύθεροι ακολουθώντας το ένστικτό σας και την διαίσθησή σας.      

-----------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα: 07:58 

Η ΣΕΛΗΝΗ εισέρχεται στο Ζώδιο  του ΣΚΟΡΠΙΟΥ  

Η Σελήνη στο σεξουαλικό και παθιασμένο ερωτικά ζώδιο του Σκορπιού δίνει στις σχέσεις  επίπεδο πιο βαθύ και συναισθηματικό. Παράλληλα μας κάνει πιο αποφασιστικούς και πιο ουσιαστικούς στη διερεύνηση του εαυτού μας. Κατά το διάστημα αυτό ψάχνουμε για ν’ ανακαλύψουμε τον βαθύτερο εαυτό μας εξετάζοντας τους φόβους μας και τις αιτίες που δημιουργούν αυτούς τους φόβους.  Συνήθως ασχολούμαστε με τράπεζες δανεισμούς αλλά και με το σεξ που εξουσιάζεται από τον Σκορπιό και τον 8ο οίκο που τον αντιπροσωπεύει.

-----------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα : 9:28  

ΑΝΑΤΟΛΗ Σελήνης  

-----------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα: 12:18 

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 02°14' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ σε Τρίγωνο  με τον ΚΡΟΝΟ.       

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 22 Οκτωβρίου  έως: 27 Οκτωβρίου   από: 18 Φεβρουαρίου  έως: 23 Φεβρουαρίου και  από: 20 Ιουνίου  έως: 25 Ιουνίου  

Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.  

-----------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα : 15:02

ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ Σελήνης, σε απόσταση από την Γη :  Km 395495,  Φωτ.10,8%  

-----------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα : 20:29

ΔΥΣΗ Σελήνης   

-----------------------------------------------------------------------

Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα: 00:52     

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 08°44' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ σε εξάγωνο  με τον ΕΡΜΗ.       

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 29 Οκτωβρίου  έως: 3 Νοεμβρίου   από: 27 Δεκεμβρίου  έως: 1 Ιανουαρίου και  από: 29 Αυγούστου  έως: 3 Σεπτεμβρίου  

Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.     

-----------------------------------------------------------------------

Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα : 10:30    

ΑΝΑΤΟΛΗ Σελήνης  

-----------------------------------------------------------------------

Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα: 13:15     

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 15°12' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ σε Αντίθεση  με τον ΔΙΑ. 

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 4 Νοεμβρίου  έως: 9 Νοεμβρίου   από: 1 Μαΐου  έως: 6 Μαΐου και  από: 1 Μαΐου  έως: 6 Μαΐου  

Οι υπερβολές και οι καταχρήσεις προκαλούν την τάση για τεμπελιά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές εκκρεμότητες. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση δεν μπορεί να αξιολογήσει σωστά τις δυνάμεις του και μπλέκεται σε υποθέσεις στις οποίες δεν μπορεί να ανταποκριθεί.     

-----------------------------------------------------------------------

Τρίτη 19  Σεπτεμβρίου 2023 ώρα: 14:17    

Ο ΗΛΙΟΣ 26°16’της ΠΑΡΘΕΝΟΥ σε Αντίθεση με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 26°16 των ΙΧΘΥΩΝ   

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από: 16 Σεπτεμβρίου  έως: 21 Σεπτεμβρίου και  από: 13 Μαρτίου  έως: 18 Μαρτίου    

Το άτομο δέχεται υποσχέσεις από τους άλλους οι οποίες δεν πρόκειται ποτέ να εκπληρωθούν. Οι στόχοι που βάζει είναι λάθος και οι αποφάσεις του δεν είναι αντικειμενικές.Η εξαπάτηση και η έλλειψη ρεαλισμού στην κρίση του ατόμου είναι τα βασικά χαρακτηριστικά αυτής της διέλευσης. Το άτομο δυσκολεύεται να πετύχει και συναντά συνεχώς εμπόδια. Δείχνει εμπιστοσύνη σε ανθρώπους που δεν την αξίζουν.

-----------------------------------------------------------------------

Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα: 15:28     

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 16°22' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ σε Τετράγωνο  με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ.

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 5 Νοεμβρίου  έως: 10 Νοεμβρίου   από: 2 Φεβρουαρίου  έως: 7 Φεβρουαρίου και  από: 5 Αυγούστου  έως: 10 Αυγούστου  

Η έλλειψη κατανόησης και το συναισθηματικό «μπέρδεμα» είναι οι βασικές αιτίες που οδηγούν σε λανθασμένες ενέργειες σε κοινωνικά θέματα αλλά και σε κακούς χειρισμούς οικογενειακών προβλημάτων. Η διέλευση αυτή δημιουργεί την τάση για ασύστολες σπατάλες και για μανία καταναλωτισμού.    

-----------------------------------------------------------------------

Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα : 15:47    

ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ Σελήνης, σε απόσταση από την Γη :  Km 391732,  Φωτ.18,1%  

-----------------------------------------------------------------------

Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα : 20:59    

ΔΥΣΗ Σελήνης   

-----------------------------------------------------------------------

Τετάρτη 20  Σεπτεμβρίου 2023 ώρα: 1:47  

Ο ΑΡΗΣ 15°11’ του ΖΥΓΟΥ  σε κουίνκουνξ  με τον ΔΙΑ  στις 15°11 του ΤΑΥΡΟΥ      

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από: 5 Οκτωβρίου  έως: 10 Οκτωβρίου και  από: 1 Μαΐου  έως: 6 Μαΐου    

Οι επιλογές σας θα πρέπει να ελεγχθούν  μήπως είναι ασύμβατες με την δική σας τακτική και ιδιοσυγκρασία. Πολλά πράγματα που προκαλούν ενθουσιασμό  μπορεί να έχουν ελάχιστη ή καμία διασύνδεση με την γραμμή που ακολουθείτε ή με τις  διδασκαλίες που ασπάζεσαι. Το χρονικό αυτό διάστημα θα δαπανήσετε σημαντική ενέργεια προσπαθώντας στο να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα και να κάνετε μια καινούρια αρχή. 

-----------------------------------------------------------------------

Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα: 03:46 

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 22°52' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ σε Αντίθεση  με τον ΟΥΡΑΝΟ.    

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 12 Νοεμβρίου  έως: 17 Νοεμβρίου   από: 10 Μαΐου  έως: 15 Μαΐου και  από: 10 Μαΐου  έως: 15 Μαΐου   

Το άτομο με την επίδραση αυτής της διέλευσης έχει την τάση να κάνει ριζοσπαστικές αλλαγές αλλά ταυτόχρονα φοβάται γιατί πρέπει να χάσει όλα αυτά που μέχρι τώρα είχε δημιουργήσει και ήταν προϊόντα μιας πιο συντηρητικής αντιμετώπισης που είχε στη ζωή του.   

-----------------------------------------------------------------------

Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα: 10:05 

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 26°14' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ σε Τρίγωνο  με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ.     

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 15 Νοεμβρίου  έως: 20 Νοεμβρίου   από: 13 Μαρτίου  έως: 18 Μαρτίου και  από: 15 Ιουλίου  έως: 20 Ιουλίου

Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.   

-----------------------------------------------------------------------

Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα : 11:34

ΑΝΑΤΟΛΗ Σελήνης  

-----------------------------------------------------------------------

Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα: 11:46 

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 27°08' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ σε εξάγωνο  με τον ΗΛΙΟ.       

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 16 Νοεμβρίου  έως: 21 Νοεμβρίου   από: 14 Ιανουαρίου  έως: 19 Ιανουαρίου και  από: 17 Σεπτεμβρίου  έως: 22 Σεπτεμβρίου    

Θετική στιγμή για επαφή με το άλλο φίλο για συναισθηματική έκφραση για ερωτικά ραντεβού που θα χρειαστεί όμως και λίγη προσπάθεια.

-----------------------------------------------------------------------

Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα : 13:20

Σελήνη ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ μέχρι Τετ.20-Σεπ-2023 4:5 μμ   

Κατά τη διάρκεια της Σελήνης κενής πορείας ΔΕΝ ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ:  Τα σημαντικά σχέδια οι νέες ιδέες οι αγορές σημαντικών πραγμάτων και αξίας τα νέα ξεκινήματα οι νέες γνωριμίες η εργασία που απαιτεί συγκέντρωση τα σημαντικά ραντεβού. ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ: Οι εργασίες ρουτίνας ο διαλογισμός και η ενδοσκόπηση η διακοπή κακών συνηθειών η ενασχόληση με δημιουργικές εργασίες και χόμπι ο καθαρισμός του σπιτιού η χαλάρωση και η άσκηση.   

-----------------------------------------------------------------------

Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα: 13:21 

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 27°59' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ σε εξάγωνο  με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ.      

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 17 Νοεμβρίου  έως: 22 Νοεμβρίου   από: 15 Ιανουαρίου  έως: 20 Ιανουαρίου και  από: 17 Σεπτεμβρίου  έως: 22 Σεπτεμβρίου    

Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.

-----------------------------------------------------------------------

Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα: 14:22 

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 28°32' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ σε Τετράγωνο  με την ΛΙΛΙΘ.   

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 17 Νοεμβρίου  έως: 22 Νοεμβρίου   από: 14 Φεβρουαρίου  έως: 19 Φεβρουαρίου και  από: 18 Αυγούστου  έως: 23 Αυγούστου   

Κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου μπορεί να προβληματίζεστε στο να επικυρώσετε τα συναισθήματά σας ή να αισθάνεστε αποξενωμένοι και ανασφαλείς.

-----------------------------------------------------------------------

Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα : 16:37

ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ Σελήνης, σε απόσταση από την Γη :  Km 387462,  Φωτ.27,0%  

-----------------------------------------------------------------------

Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα: 17:06 

Η ΣΕΛΗΝΗ εισέρχεται στο Ζώδιο  του ΤΟΞΟΤΗ     

Η Σελήνη στο ταξιδιάρικο και περιπετειώδες  ζώδιο του Τοξότη μας δημιουργεί μια τάση απεξάρτησης φιλελευθερίας αισιοδοξίας περιπέτειας ανεξαρτησίας και περιπλάνησης. Γινόμαστε στο διάστημα αυτό πιο δημιουργικοί αυθόρμητοι και οραματιστές του μέλλοντος μας αλλά παράλληλα λόγω της αμέριμνης και αλλοπρόσαλλης συμπεριφοράς μας πιο αστείοι και κάποια φορά μέχρι του σημείου της γελοιότητας. Σε ανώτερο επίπεδο ενδιαφερόμαστε για τη θρησκεία για ξένες γλώσσες για την φιλοσοφία και για ότι άλλο ανοίγει νέους ορίζοντες για το μυαλό μας. 

-----------------------------------------------------------------------

Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα: 20:57 

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 02°04' του ΤΟΞΟΤΗ σε Τετράγωνο  με τον ΚΡΟΝΟ.      

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 21 Νοεμβρίου  έως: 26 Νοεμβρίου   από: 18 Φεβρουαρίου  έως: 23 Φεβρουαρίου και  από: 22 Αυγούστου  έως: 27 Αυγούστου   

Τα προβλήματα το άγχος και η ανασφάλεια εξαντλούν το άτομο που δέχεται αυτή την όψη και προκαλούν υπερκόπωση. Για να μπορέσει το άτομο να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά και να κάνει υπομονή. Είναι δε απαραίτητο να καταλάβει ότι πρέπει να τα καταφέρει μόνο του χωρίς τη βοήθεια των άλλων. Η διέλευση αυτή είναι πολύ άσχημη για νέα ξεκινήματα και για επενδύσεις. 

-----------------------------------------------------------------------

Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα : 21:34

ΔΥΣΗ Σελήνης   

-----------------------------------------------------------------------

Πέμπτη 21  Σεπτεμβρίου 2023 ώρα: 8:20   

Ο ΗΛΙΟΣ 27°58’της ΠΑΡΘΕΝΟΥ σε Τρίγωνο με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 27°59 του ΑΙΓΟΚΕΡΩ      

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από: 17 Σεπτεμβρίου  έως: 22 Σεπτεμβρίου και  από: 15 Ιανουαρίου  έως: 20 Ιανουαρίου  

Το άτομο έχει όλες τις προϋποθέσεις να κάνει μια καλή συνεργασία. Ιδανική διέλευση για όσους θέλουν να επενδύσουν και να αυξήσουν τα κεφάλαιά τους.Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα πιο καλό μέλλον.   

-----------------------------------------------------------------------

Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα: 12:12  

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 10°22' του ΤΟΞΟΤΗ σε Τετράγωνο  με τον ΕΡΜΗ.       

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 29 Νοεμβρίου  έως: 4 Δεκεμβρίου   από: 27 Φεβρουαρίου  έως: 3 Μαρτίου και  από: 30 Αυγούστου  έως: 4 Σεπτεμβρίου  

Κακή διέλευση για να πάρετε αποφάσεις και να προγραμματίσετε το χρόνο σας. Τα άτομα που σας περιβάλλουν δεν σας δείχνουν κατανόηση με την επίδραση αυτής της όψης και το μεγαλύτερο δυστύχημα είναι ότι δεν μπορείτε να δείξετε ούτε εσείς.    

-----------------------------------------------------------------------

Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα : 12:40 

ΑΝΑΤΟΛΗ Σελήνης  

-----------------------------------------------------------------------

Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα : 17:31 

ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ Σελήνης, σε απόσταση από την Γη :  Km 382751,  Φωτ.37,2%  

-----------------------------------------------------------------------

Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα : 22:17 

ΔΥΣΗ Σελήνης   

-----------------------------------------------------------------------

Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα: 23:11  

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 16°25' του ΤΟΞΟΤΗ σε εξάγωνο  με τον ΑΡΗ.    

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 5 Δεκεμβρίου  έως: 10 Δεκεμβρίου   από: 2 Φεβρουαρίου  έως: 7 Φεβρουαρίου και  από: 6 Οκτωβρίου  έως: 11 Οκτωβρίου       

Η διάθεση είναι πολύ καλή και το άτομο που δέχεται τη διέλευση έχει έντονη την επιθυμία να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του.    

-----------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα: 01:24  

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 17°39' του ΤΟΞΟΤΗ σε Τρίγωνο  με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ.

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 6 Δεκεμβρίου  έως: 11 Δεκεμβρίου   από: 4 Απριλίου  έως: 9 Απριλίου και  από: 7 Αυγούστου  έως: 12 Αυγούστου  

Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.  

-----------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα: 02:58  

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 18°31' του ΤΟΞΟΤΗ σε Τρίγωνο  με τον ΧΕΙΡΩΝΑ.       

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 7 Δεκεμβρίου  έως: 12 Δεκεμβρίου   από: 5 Απριλίου  έως: 10 Απριλίου και  από: 8 Αυγούστου  έως: 13 Αυγούστου  

Όταν ο Χείρωνας κάνει τρίγωνο με τη Σελήνη παρέχει την ευκαιρία προσαρμογής σε διαφορετικές καταστάσεις  ελιγμούς επίλυση αντιφάσεων και  υποθέσεων διαμεσολάβησης.    

-----------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα : 13:46 

ΑΝΑΤΟΛΗ Σελήνης  

-----------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα: 16:36  

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 26°11' του ΤΟΞΟΤΗ σε Τετράγωνο  με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ.     

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 15 Δεκεμβρίου  έως: 20 Δεκεμβρίου   από: 13 Μαρτίου  έως: 18 Μαρτίου και  από: 16 Σεπτεμβρίου  έως: 21 Σεπτεμβρίου    

Η διάθεση του ατόμου είναι κυκλοθυμική και η αστάθεια χαρακτηρίζει τις πράξεις του και τα συναισθήματά του. Στο σπίτι δημιουργούνται ζημιές από αμέλεια που προκαλούν έξοδα.  

-----------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα: 16:37  

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 26°11' του ΤΟΞΟΤΗ σε Τρίγωνο  με τον ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟ ΔΕΣΜΟ.

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 15 Δεκεμβρίου  έως: 20 Δεκεμβρίου   από: 13 Απριλίου  έως: 18 Απριλίου και  από: 16 Αυγούστου  έως: 21 Αυγούστου  

Αυτή η ευεργετική πτυχή ενισχύει τα συναισθήματα που συνδέονται με τις αισθήσεις και τη φαντασία. Μπορεί να υπάρχουν ψυχικές ευαισθησίες οι οποίες μπορεί να εξυψωθούν στην ικανότητα πρόβλεψης των τάσεων ή να παραμορφωθούν και να μετατραπούν σε καχυποψία και παράνοια.   

-----------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 22  Σεπτεμβρίου 2023 ώρα: 18:22 

Ο ΑΡΗΣ 16°57’ του ΖΥΓΟΥ σε ενάμιση τετράγωνο με τον ΚΡΟΝΟ στις 1°57 των ΙΧΘΥΩΝ     

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από: 7 Οκτωβρίου  έως: 12 Οκτωβρίου και  από: 4 Μαρτίου  έως: 9 Μαρτίου    

Ούτε οι ευθύνες ούτε οι υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει θα σου επιτρέψουν να σπαταλήσεις το χρόνο και το ενεργειακό δυναμικό σου άσκοπα. Αυτήν την εποχή μπορεί να πιστεύεις ότι ορισμένοι άνθρωποι σε μεταχειρίζονται ή κάνουν κατάχρηση της καλοσύνης σου και γι' αυτό ίσως μετατρέψεις τη μεθοδικότητά σου σε επιπόλαια ορμητικότητα. Πολλές φορές πάλι οι περιορισμοί και τα εμπόδια που συναντάς στις διάφορες δραστηριότητές σου σου αφαιρούν τη διάθεση για επιπλέον προσπάθειες και έτσι αφήνεις κάποια πράγματα στη μέση. Μη χάνεις λοιπόν σε καμία περίπτωση την αυτοκυριαρχία σου αν θέλεις να ανταπεξέλθεις στα οποιαδήποτε προβλήματα που αντιμετωπίζεις.   

-----------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα : 18:29 

ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ Σελήνης, σε απόσταση από την Γη :  Km 377745,  Φωτ.48,3%  

-----------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα: 21:13  

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 28°47' του ΤΟΞΟΤΗ σε Τρίγωνο  με την ΛΙΛΙΘ.  

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 17 Δεκεμβρίου  έως: 22 Δεκεμβρίου   από: 15 Απριλίου  έως: 20 Απριλίου και  από: 18 Αυγούστου  έως: 23 Αυγούστου  

Κατά πάσα πιθανότητα την περίοδο αυτή θα σας είναι εύκολο να εκφράσετε τα κρυμμένα εσωτερικά σας συναισθήματα διεκδικώντας την ανεξαρτησία σας.

-----------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα: 22:31  

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 29°32' του ΤΟΞΟΤΗ σε Τετράγωνο  με τον ΗΛΙΟ.       

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 18 Δεκεμβρίου  έως: 23 Δεκεμβρίου   από: 17 Μαρτίου  έως: 22 Μαρτίου και  από: 19 Σεπτεμβρίου  έως: 24 Σεπτεμβρίου    

Υπάρχουν κάποια θέματα που χρειάζονται προσοχή. Δυσκολία στην συναισθηματική έκφραση ατυχία με το άλλο φύλο αλλά και με γυναίκες Καταστάσεις που χαλάνε τη διάθεση αλλά περνάνε γρήγορα αν δεν μπει λάδι στην φωτιά.   

-----------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα : 22:31 

Σελήνη ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ μέχρι Παρ.22-Σεπ-2023 10:20 μμ     

Κατά τη διάρκεια της Σελήνης κενής πορείας ΔΕΝ ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ:  Τα σημαντικά σχέδια οι νέες ιδέες οι αγορές σημαντικών πραγμάτων και αξίας τα νέα ξεκινήματα οι νέες γνωριμίες η εργασία που απαιτεί συγκέντρωση τα σημαντικά ραντεβού. ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ: Οι εργασίες ρουτίνας ο διαλογισμός και η ενδοσκόπηση η διακοπή κακών συνηθειών η ενασχόληση με δημιουργικές εργασίες και χόμπι ο καθαρισμός του σπιτιού η χαλάρωση και η άσκηση.   

-----------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα : 22:32 

ΠΡΩΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΣΕΛΗΝΗΣ 

Ξεκινήσετε την πραγματοποίηση του οράματός σας. Προσδιορίστε τις  ανασφάλειες που σε εμποδίζουν. Κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης η συναισθηματική ευαισθησία όπως και τα συναισθήματα της παρεξήγησης μπορούν να εμποδίσουν την κίνησή σας προς τα εμπρός. Είναι σημαντικό να προχωρήσετε πέρα ​​από την ανάγκη για έγκριση από άλλους. 

-----------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα : 23:10 

ΔΥΣΗ Σελήνης   

-----------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα: 23:21  

Η ΣΕΛΗΝΗ εισέρχεται στο Ζώδιο  του ΑΙΓΟΚΕΡΩ  

Η Σελήνη στο φιλόδοξο παρορμητικό γήινο  ζώδιο του Αιγόκερω μας εξωθεί ν’ ασχοληθούμε με την κοινωνική καταξίωση την καριέρα την επιτυχία και τις φιλοδοξίες μας. Αυτό το διάστημα κάνουμε σχέδια για το πώς θα προβάλουμε τον εαυτό μας ώστε να τον εκτιμήσουν θετικά οι άλλοι. Από την άλλη λόγω της επικέντρωσής μας σε πρακτικά θέματα τα συναισθήματά μας την ίδια περίοδο γίνονται από σοβαρά έως και ψυχρά Η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για να ξεκινήσετε ένα επιχειρηματικό σχέδιο να ζητήσετε ικανοποίηση των δικαιωμάτων σας και να προβάλετε τα σχέδιά σας στους ανωτέρους σας.   

-----------------------------------------------------------------------

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα: 02:43

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 01°56' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ σε εξάγωνο  με τον ΚΡΟΝΟ.       

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 20 Δεκεμβρίου  έως: 25 Δεκεμβρίου   από: 18 Φεβρουαρίου  έως: 23 Φεβρουαρίου και  από: 22 Οκτωβρίου  έως: 27 Οκτωβρίου    

Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.  

-----------------------------------------------------------------------

Σάββατο 23  Σεπτεμβρίου 2023 ώρα: 9:48 

Ο ΗΛΙΟΣ 29°59’της ΠΑΡΘΕΝΟΥ σε ενάμιση τετράγωνο με τον ΔΙΑ  στις 14°59 του ΤΑΥΡΟΥ   

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από: 20 Σεπτεμβρίου  έως: 25 Σεπτεμβρίου και  από: 18 Μαΐου  έως: 23 Μαΐου     

Παρόλο που αυτή η διέλευση σου φέρνει ένα αισιόδοξο μήνυμα με προοπτικές να επεκταθείς στους τομείς που ενεργοποιούνται εσύ νιώθεις αβέβαιος για το αποτέλεσμα. Ίσως γιατί ταυτόχρονα απαιτούνται κάποιες αλλαγές. Ίσως όμως και γιατί κάποιες υποσχέσεις που σου δίνονται ξαφνικά δεν τηρούνται. Εφόσον όμως εσύ νιώθεις ότι μπορείς να πετύχεις κάτι θετικό μην παρασύρεσαι από κανένα. Κράτησε μία σταθερότητα στις ιδέες και τις ενέργειές σου. Μπορεί απρόοπτα κάποιος «από μηχανής θεός» να εμφανιστεί και να σε προστατέψει. Αρκεί στις συναλλαγές σου να είσαι έντιμος και φερέγγυος.    

-----------------------------------------------------------------------

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα: 09:50

Ο ΗΛΙΟΣ είσέρχεται στον Ζυγό.      

Περίοδος κατά την οποία το ενδιαφέρον του ατόμου θα στραφεί έντονα στους συντρόφους ή και στους συνεργάτες του και γενικά σε αυτούς με τους οποίους σχετίζεται. Ευκαιρία να βελτιώσει τις σχέσεις του να συνεργαστεί με άλλους να γνωρίσει τον εαυτό του μέσα από αυτούς. Πιθανόν να ενοχληθεί από κάποια κριτική σε σχέση με τα φανερά του ενδιαφέροντα. Γενικά όμως είναι ευνοϊκή φάση για θέματα γάμου ή σχέσεων.     

-----------------------------------------------------------------------

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα : 14:47      

ΑΝΑΤΟΛΗ Σελήνης  

-----------------------------------------------------------------------

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα : 19:30      

ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ Σελήνης, σε απόσταση από την Γη :  Km 372695,  Φωτ.59,8%  

-----------------------------------------------------------------------

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα: 21:23

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 12°43' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ σε Τρίγωνο  με τον ΕΡΜΗ.       

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 31 Δεκεμβρίου  έως: 5 Ιανουαρίου   από: 29 Απριλίου  έως: 4 Μαΐου και  από: 2 Σεπτεμβρίου  έως: 7 Σεπτεμβρίου      

Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.     

-----------------------------------------------------------------------

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα : 0:13 

ΔΥΣΗ Σελήνης   

-----------------------------------------------------------------------

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα: 01:12

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 14°57' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ σε Τρίγωνο  με τον ΔΙΑ.  

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 2 Ιανουαρίου  έως: 7 Ιανουαρίου   από: 1 Μαΐου  έως: 6 Μαΐου και  από: 4 Σεπτεμβρίου  έως: 9 Σεπτεμβρίου  

Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.      

-----------------------------------------------------------------------

Κυριακή 24  Σεπτεμβρίου 2023 ώρα: 2:15 

Ο ΕΡΜΗΣ 12°57’της ΠΑΡΘΕΝΟΥ σε ενάμιση τετράγωνο με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 27°57 του ΑΙΓΟΚΕΡΩ      

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από: 2 Σεπτεμβρίου  έως: 7 Σεπτεμβρίου και  από: 31 Δεκεμβρίου  έως: 5 Ιανουαρίου   

Αυτή είναι μια περίεργη εποχή στη διάρκεια της οποίας τίποτα δεν υπόσχεται ότι θα μπορείς να υλοποιείς ορισμένα σου προγράμματα. Συχνά ψάχνεις για λύσεις και απαντήσεις. Αλλά απογοητεύεσαι όταν ξαφνικά ανακαλύπτεις ότι δε βρήκες τίποτα και ότι πρέπει να αρχίσεις πάλι από την αρχή. Η μόνη λύση για ν' αποφύγεις κάθε πνευματική και νευρική ένταση αυτό το διάστημα είναι ν' αποφεύγεις να καταπιάνεσαι με επουσιώδη ζητήματα. Ασχολήσου μόνο μ' αυτά τα οποία χρειάζονται άμεση ενέργεια σωστή οργάνωση και η διεκπεραίωση τους προϋποθέτει τη συνεργασία και άλλων ανθρώπων. 

-----------------------------------------------------------------------

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα: 06:17

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 17°56' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ σε Τετράγωνο  με τον ΑΡΗ.        

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 5 Ιανουαρίου  έως: 10 Ιανουαρίου   από: 4 Απριλίου  έως: 9 Απριλίου και  από: 8 Οκτωβρίου  έως: 13 Οκτωβρίου   

Το άτομο που έχει αυτή τη διέλευση νιώθει πάρα πολύ άγχος έχει πολλά νεύρα όλα του φταίνε και πιστεύει ότι δεν μπορεί να βρει διεξόδους και να εκτονωθεί. Μία καλή αντίδραση είναι η σκληρή δουλειά κατά προτίμηση χειρονακτική. Επίσης η έντονη γυμναστική είναι το «φάρμακο» αυτής της όψης γιατί βοηθά στην εκτόνωση και στην καλή κυκλοφορία.Η διέλευση αυτή προκαλεί πολλά νεύρα και την τάση να φερθούμε με οργή στους άλλους σα να θέλουμε να τους εκδικηθούμε. Επειδή οι κινήσεις μας όταν δεχόμαστε αυτή τη διέλευση είναι πολύ νευρικές μπορεί να έχουμε ατυχήματα καψίματα ή κοψίματα με αιχμηρά 

-----------------------------------------------------------------------

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα: 07:07

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 18°26' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ σε Τετράγωνο  με τον ΧΕΙΡΩΝΑ.   

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 6 Ιανουαρίου  έως: 11 Ιανουαρίου   από: 5 Απριλίου  έως: 10 Απριλίου και  από: 8 Οκτωβρίου  έως: 13 Οκτωβρίου   

Όταν ο Χείρωνας τετραγωνίζεται με τη Σελήνη ο εσωτερικός κόσμος σας αναστατώνεται από ανασφάλειες  χωρίς να μπορεί να ζητήσει ευθέως  βοήθεια από το περιβάλλον του.     

-----------------------------------------------------------------------

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα: 14:27

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 22°47' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ σε Τρίγωνο  με τον ΟΥΡΑΝΟ.    

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 10 Ιανουαρίου  έως: 15 Ιανουαρίου   από: 10 Μαΐου  έως: 15 Μαΐου και  από: 12 Σεπτεμβρίου  έως: 17 Σεπτεμβρίου    

Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.      

-----------------------------------------------------------------------

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα : 15:43

ΑΝΑΤΟΛΗ Σελήνης  

-----------------------------------------------------------------------

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα: 19:57

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 26°04' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ σε Τετράγωνο  με τον ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟ ΔΕΣΜΟ.

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 13 Ιανουαρίου  έως: 18 Ιανουαρίου   από: 13 Απριλίου  έως: 18 Απριλίου και  από: 16 Οκτωβρίου  έως: 21 Οκτωβρίου   

Αυτοί οι κομβικοί σύνδεσμοι τείνουν προς ισχυρά συναισθήματα που συνδέονται με τις αισθήσεις και τη φαντασία. Μπορεί να υπάρχουν εξαιρετικές ψυχικές ευαισθησίες οι οποίες μπορεί να εξυψωθούν στην ικανότητα πρόβλεψης των τάσεων ή να διαστρεβλωθούν και να μετατραπούν σε καχυποψία και παράνοια.   

-----------------------------------------------------------------------

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα: 20:02

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 26°07' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ σε εξάγωνο  με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ.     

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 13 Ιανουαρίου  έως: 18 Ιανουαρίου   από: 13 Μαρτίου  έως: 18 Μαρτίου και  από: 15 Νοεμβρίου  έως: 20 Νοεμβρίου    

Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.   

-----------------------------------------------------------------------

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα : 20:31

ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ Σελήνης, σε απόσταση από την Γη :  Km 367957,  Φωτ.71,1%  

-----------------------------------------------------------------------

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα: 23:05

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 27°57' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ σε Συζυγία  με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ.      

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 15 Ιανουαρίου  έως: 20 Ιανουαρίου   από: 15 Ιανουαρίου  έως: 20 Ιανουαρίου και  από: 15 Ιανουαρίου  έως: 20 Ιανουαρίου  

Η προθυμία σου να ρισκάρεις συναισθηματικά σε οδηγεί σε γενική εκκαθάριση κατά περιόδους στις πιο σημαντικές προσωπικές σου σχέσεις.

-----------------------------------------------------------------------

Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023 ώρα : 23:05

Σελήνη ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ μέχρι Δευ.25-Σεπ-2023 1:29 πμ 

Κατά τη διάρκεια της Σελήνης κενής πορείας ΔΕΝ ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ:  Τα σημαντικά σχέδια οι νέες ιδέες οι αγορές σημαντικών πραγμάτων και αξίας τα νέα ξεκινήματα οι νέες γνωριμίες η εργασία που απαιτεί συγκέντρωση τα σημαντικά ραντεβού. ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ: Οι εργασίες ρουτίνας ο διαλογισμός και η ενδοσκόπηση η διακοπή κακών συνηθειών η ενασχόληση με δημιουργικές εργασίες και χόμπι ο καθαρισμός του σπιτιού η χαλάρωση και η άσκηση.   

-----------------------------------------------------------------------

 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου