Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2023

ΤΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ 16 έως 22 Οκτωβρίου 2023 από τον Δρ. ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΕΥ

 

 

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

16 έως 22 Οκτωβρίου 2023

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

ΚΡΙΟΣ

Θα έχετε την ευκαιρία τώρα να ξεκαθαρίσετε κάποια θέματα με τον περίγυρό  σας. Στον συναισθηματικό σας τομέα θα προβληματιστείτε σχετικά με το αν ανταποκρίνεται στα αισθήματα σας το πρόσωπο που αγαπάτε. Ξεπεράστε δύσκολες καταστάσεις κάνοντας λογικές σκέψεις. Τον καιρό αυτό θα αντιλαμβάνεστε και την πιο μικρή λεπτομέρεια και δεν θα δέχεστε μύγα στο σπαθί σας

ΤΑΥΡΟΣ

Θα υπάρξουν κάποιες υπερβολικές απαιτήσεις, από άτομα που δεν θα είστε έτοιμοι να τα καλύψετε. Η πίεση στη δουλειά σας, θα σας κάνει να νιώσετε ότι είστε σε αδιέξοδο. Αξιολογήστε κάποια πράγματα και μην διστάσετε να προχωρήσετε σε αλλαγές. Πολλά πράγματα θα ξεκαθαρίσουν για σας και θα φτιάξουν οι σχέσεις σας, με ανθρώπους του περιβάλλοντος σας ή της εργασίας σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάποιες πληροφορίες θα έχετε για την βελτίωση της επαγγελματικής σας θέσης, ή ακόμα πιθανόν να έχετε συζητήσεις με τον εργοδότη σας για θέματα σχετικά με τη δουλειά σας.  Δεν είναι όμως κατάλληλη εποχή για προώθηση προσωπικών ζητημάτων και επιδιώξεων αψηφώντας την σταθερότητα του παρόντος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μη σας παρασύρουν κάποια γεγονότα του παρελθόντος στις τωρινές σας αποφάσεις.  Αναθεωρήστε την στάση σας προς στα άτομα που σας ζημίωσαν. Οι ερωτικές σας απολαύσεις και οι ρομαντικές σας τάσεις είναι πολύ τονισμένες αυτόν τον καιρό. Βασιστείτε στα σταθερά και αποφύγετε ιστορίες επιπόλαιες.

ΛΕΩΝ

Μοναδικές ερωτικές στιγμές θα ζήσουν πολλοί από σας και θα ξεφύγουν από την πολυθρόνα του σπιτιού τους. Εννοείται πως αυτό αφορά τους λέοντες που δεν έχουν ερωτικό σύντροφο ή εκείνους που ο ερωτικός τους σύντροφος δεν συγκατοικεί μαζί τους. Το διάστημα αυτό ακόμα, διευρύνονται οι γνωριμίες τους, κάτι πολύ χρήσιμο για το μέλλον τους. Παρ’  όλα τις ημέρες αυτές θα σας εκνευρίζουν οι έντονες συζητήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο  ενθουσιασμός και η βιασύνη σας, μπορεί να σας οδηγήσουν σε λανθασμένες κινήσεις ή αγορές που δεν θα έχετε καλά μελετήσει. Οι βιαστικές σας ενέργειες μπορεί να σας σπρώξουν σε μεγάλα έξοδα και ως εκ τούτου σε οικονομικό άδειασμα. Τις μέρες αυτές θα πρέπει να περιορίσετε την τάση για δημιουργία μεγάλων υποχρεώσεων.

ΖΥΓΟΣ

Οι ανησυχίες σας για τις ανάγκες δικών σας προσώπων  θα σας αποσπούν το ενδιαφέρον σας αυτές τις μέρες. Θα παρακινήστε να κάνετε κάτι που εξυπηρετεί τα κοινά, ίσως και κάποια ομάδα ανθρώπων πολιτικά προσκείμενη προς την ιδεολογία σας . Σε προσωπικό επίπεδο θα βάζετε σε δεύτερη μοίρα ή θα ετεροχρονίζετε τα προβλήματα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι ενέργειές  σας θα έρχονται σε αντίθεση με την συγκινησιακή πλευρά της φύσης του ζωδίου σας. Συχνά αυτό θα σας προκαλεί εντάσεις με αποτέλεσμα να  γίνετε αντικείμενο κάποιας κριτικής. Ακόμα μπορεί να   συναντήσετε άτομα απαιτητικά και υπερβολικά ιδιοτελή. Γι αυτό θα πρέπει να  είστε σε διαρκή επιφυλακή  ώστε να αποφεύγετε τις παγίδες τους. Αγνοήστε τις αναμνήσεις του παρελθόντος και ζήστε το παρόν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι ημέρες αυτές μπορούν να φανερώσουν κρυφά και προσωπικά σας μυστικά. Ακόμα είναι πιθανό να αναγκαστείτε να αντιμετωπίσετε ή να ασχοληθείτε με κάτι που δεν λειτουργεί πλέον, με κάτι που έχει τελειώσει. Δώστε δύναμη στον εαυτό σας για να πάει μπροστά και εκμηδενίστε μέσα σας τα αισθήματα ηττοπάθειας.  

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι νέες ιδέες είναι για σας τρόπος και μέθοδος ζωής, και αυτόν τον καιρό τα στοιχεία αυτά τονίζονται έντονα. Παράλληλα το αρνητικό  αυτής της περιόδου είναι πως θα χάνετε εύκολα την υπομονή σας με όσους δεν έχουν γρήγορο και γόνιμο τρόπο σκέψης. Η νευρικότητα, η παρορμητική σας συμπεριφορά και τα βιαστικά συμπεράσματα που θα βγάζετε είναι τα αρνητικά στοιχεία αυτού του καιρού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι σχέσεις σας με τους ανθρώπους του αμέσου περιβάλλοντος σας θα είναι αρμονικές.  Θα έχετε μια τάση για το εύκολο και το αόριστο περισσότερο, παρά για πάλη και επιμονή για τα πράγματα που συμβαίνουν γύρω σας, εντούτοις θα διαθέτετε περισσότερη ενέργεια και κέφι αυτήν την εποχή.  Στον τομέα της υγείας ο οργανισμός σας χρειάζεται κάποια ανασυγκρότηση.

ΙΧΘΥΕΣ

Όσοι είστε μόνοι, να είστε πολύ επιφυλακτικοί σε νέες γνωριμίες και σχέσεις.  Όσοι είστε δεσμευμένοι κάποια προσωπικά σας προβλήματα δεν θα σας αφήσουν να ασχοληθείτε με καθημερινά σας θέματα. Διατηρήσετε την ψυχραιμία και την υπομονή σας. Αφιερώστε όσο περισσότερο χρόνο μπορείτε στον εαυτό σας για ξεκούραση, χαλάρωση και ηρεμία.

 


ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ & ΟΨΕΙΣ

ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

16 έως 22 Οκτωβρίου 2023

από τον Dr. Δημήτρη Παπέϋ

-----------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2023 ώρα : 08:22  

ΑΝΑΤΟΛΗ Σελήνης  

-----------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2023 ώρα : 13:45  

ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ Σελήνης, σε απόσταση από την Γη :  Km 391599,  Φωτ.2,9%    

-----------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2023 ώρα: 14:30   

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 12°49' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ σε Αντίθεση  με τον ΔΙΑ. 

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 2 Νοεμβρίου  έως: 7 Νοεμβρίου   από: 29 Απριλίου  έως: 4 Μαΐου και  από: 29 Απριλίου  έως: 4 Μαΐου  

Οι υπερβολές και οι καταχρήσεις προκαλούν την τάση για τεμπελιά με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν πολλές εκκρεμότητες. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση δεν μπορεί να αξιολογήσει σωστά τις δυνάμεις του και μπλέκεται σε υποθέσεις στις οποίες δεν μπορεί να ανταποκριθεί.     

-----------------------------------------------------------------------

Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2023 ώρα : 19:01  

ΔΥΣΗ Σελήνης   

-----------------------------------------------------------------------

Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2023 ώρα: 08:00 

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 22°08' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ σε Αντίθεση  με τον ΟΥΡΑΝΟ.    

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 11 Νοεμβρίου  έως: 16 Νοεμβρίου   από: 9 Μαΐου  έως: 14 Μαΐου και  από: 9 Μαΐου  έως: 14 Μαΐου     

Το άτομο με την επίδραση αυτής της διέλευσης έχει την τάση να κάνει ριζοσπαστικές αλλαγές αλλά ταυτόχρονα φοβάται γιατί πρέπει να χάσει όλα αυτά που μέχρι τώρα είχε δημιουργήσει και ήταν προϊόντα μιας πιο συντηρητικής αντιμετώπισης που είχε στη ζωή του.   

-----------------------------------------------------------------------

Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2023 ώρα : 09:26

ΑΝΑΤΟΛΗ Σελήνης  

-----------------------------------------------------------------------

Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2023 ώρα: 14:19 

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 25°32' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ σε Τρίγωνο  με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ.     

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 14 Νοεμβρίου  έως: 19 Νοεμβρίου   από: 13 Μαρτίου  έως: 18 Μαρτίου και  από: 15 Ιουλίου  έως: 20 Ιουλίου

Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.   

-----------------------------------------------------------------------

Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2023 ώρα : 14:34

ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ Σελήνης, σε απόσταση από την Γη :  Km 388130,  Φωτ.7,6%    

-----------------------------------------------------------------------

Τρίτη 17  Οκτωβρίου 2023 ώρα: 17:48

Ο ΕΡΜΗΣ 22°07’ του ΖΥΓΟΥ  σε Πεντάγωνο  με τον ΟΥΡΑΝΟ  στις 22°07 του ΤΑΥΡΟΥ   

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από: 12 Οκτωβρίου  έως: 17 Οκτωβρίου και  από: 9 Μαΐου  έως: 14 Μαΐου  

Τα ζητήματα που θα προκύψουν στο διάστημα που θα πραγματοποιείται αυτή η διέλευση θα 'ναι ασταθή και δε θα 'χουν ουσιαστική πρακτική εφαρμογή. Πολλές φορές θα στριφογυρίζεις στο μυαλό σου εκκεντρικές ιδέες επιζητώντας τον τρόπο να τις υλοποιήσεις αλλά πώς; Αν τελικά βρεις τον τρόπο κράτησε τις επιφυλάξεις σου έτσι ώστε να 'σαι προετοιμασμένος για την αποτυχία - αν συμβεί. Σ' αυτό το διάστημα ίσως νιώσεις μία νευρική υπερένταση η οποία μπορεί να σ' ακολουθεί και στο βραδινό σου ύπνο προκαλώντας σου συχνά αϋπνίες. Απροσδόκητες συναντήσεις ή ειδήσεις πιθανόν να σου χαλούν τα σχέδια με αποτέλεσμα μερικές φορές να μην μπορείς να κρύψεις την οργή σου. Σε υποσχέσεις που θα σου δίνονται ή σε διαγωνισμούς εφόσον βρίσκεσαι σε περίοδο εξετάσεων στη διάρκεια που πραγματοποιείται αυτή η διέλευση μπορεί να χρειαστεί να επανέλθεις καθώς όλα τώρα λειτουργούν με την έννοια της ρευστότητας.    

-----------------------------------------------------------------------

Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2023 ώρα : 18:42

Σελήνη ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ μέχρι Τρι.17-Οκτ-2023 9:36 μμ  

Κατά τη διάρκεια της Σελήνης κενής πορείας ΔΕΝ ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ:  Τα σημαντικά σχέδια οι νέες ιδέες οι αγορές σημαντικών πραγμάτων και αξίας τα νέα ξεκινήματα οι νέες γνωριμίες η εργασία που απαιτεί συγκέντρωση τα σημαντικά ραντεβού. ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ: Οι εργασίες ρουτίνας ο διαλογισμός και η ενδοσκόπηση η διακοπή κακών συνηθειών η ενασχόληση με δημιουργικές εργασίες και χόμπι ο καθαρισμός του σπιτιού η χαλάρωση και η άσκηση.   

-----------------------------------------------------------------------

Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2023 ώρα: 18:43 

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 27°54' του ΣΚΟΡΠΙΟΥ σε εξάγωνο  με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ.      

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 17 Νοεμβρίου  έως: 22 Νοεμβρίου   από: 15 Ιανουαρίου  έως: 20 Ιανουαρίου και  από: 17 Σεπτεμβρίου  έως: 22 Σεπτεμβρίου    

Παρουσιάζεται μια ευκαιρία να ανοίξει ένας νέος κύκλος στη ζωή του ατόμου και με αυτό τον τρόπο να επεκτείνει τις δραστηριότητές του. Το μέλλον προδιαγράφεται καλύτερο αφού οι δυνατότητες χρησιμοποιούνται για ένα μέλλον που θα το χαρακτηρίζει περισσότερη σύνεση και αφύπνιση.

-----------------------------------------------------------------------

Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2023 ώρα : 19:35

ΔΥΣΗ Σελήνης   

-----------------------------------------------------------------------

Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2023 ώρα: 22:37 

Η ΣΕΛΗΝΗ εισέρχεται στο Ζώδιο  του ΤΟΞΟΤΗ     

Η Σελήνη στο ταξιδιάρικο και περιπετειώδες  ζώδιο του Τοξότη μας δημιουργεί μια τάση απεξάρτησης φιλελευθερίας αισιοδοξίας περιπέτειας ανεξαρτησίας και περιπλάνησης. Γινόμαστε στο διάστημα αυτό πιο δημιουργικοί αυθόρμητοι και οραματιστές του μέλλοντος μας αλλά παράλληλα λόγω της αμέριμνης και αλλοπρόσαλλης συμπεριφοράς μας πιο αστείοι και κάποια φορά μέχρι του σημείου της γελοιότητας. Σε ανώτερο επίπεδο ενδιαφερόμαστε για τη θρησκεία για ξένες γλώσσες για την φιλοσοφία και για ότι άλλο ανοίγει νέους ορίζοντες για το μυαλό μας. 

-----------------------------------------------------------------------

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2023 ώρα: 00:01    

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 00°46' του ΤΟΞΟΤΗ σε Τετράγωνο  με τον ΚΡΟΝΟ.      

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 20 Νοεμβρίου  έως: 25 Νοεμβρίου   από: 16 Φεβρουαρίου  έως: 21 Φεβρουαρίου και  από: 20 Αυγούστου  έως: 25 Αυγούστου   

Τα προβλήματα το άγχος και η ανασφάλεια εξαντλούν το άτομο που δέχεται αυτή την όψη και προκαλούν υπερκόπωση. Για να μπορέσει το άτομο να ξεπεράσει αυτές τις δυσκολίες πρέπει να δουλέψει πολύ σκληρά και να κάνει υπομονή. Είναι δε απαραίτητο να καταλάβει ότι πρέπει να τα καταφέρει μόνο του χωρίς τη βοήθεια των άλλων. Η διέλευση αυτή είναι πολύ άσχημη για νέα ξεκινήματα και για επενδύσεις. 

-----------------------------------------------------------------------

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2023 ώρα: 01:34    

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 01°36' του ΤΟΞΟΤΗ σε Τετράγωνο  με την ΛΙΛΙΘ.       

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 20 Νοεμβρίου  έως: 25 Νοεμβρίου   από: 17 Φεβρουαρίου  έως: 22 Φεβρουαρίου και  από: 21 Αυγούστου  έως: 26 Αυγούστου   

Κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου μπορεί να προβληματίζεστε στο να επικυρώσετε τα συναισθήματά σας ή να αισθάνεστε αποξενωμένοι και ανασφαλείς.

-----------------------------------------------------------------------

Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2023 ώρα : 10:33   

ΑΝΑΤΟΛΗ Σελήνης  

-----------------------------------------------------------------------

Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2023 ώρα: 14:14    

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 08°31' του ΤΟΞΟΤΗ σε Τετράγωνο  με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ.

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 27 Νοεμβρίου  έως: 2 Δεκεμβρίου   από: 24 Φεβρουαρίου  έως: 0 Ιανουαρίου και  από: 28 Αυγούστου  έως: 2 Σεπτεμβρίου    

Η έλλειψη κατανόησης και το συναισθηματικό «μπέρδεμα» είναι οι βασικές αιτίες που οδηγούν σε λανθασμένες ενέργειες σε κοινωνικά θέματα αλλά και σε κακούς χειρισμούς οικογενειακών προβλημάτων. Η διέλευση αυτή δημιουργεί την τάση για ασύστολες σπατάλες και για μανία καταναλωτισμού.    

-----------------------------------------------------------------------

Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2023 ώρα : 15:27   

ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ Σελήνης, σε απόσταση από την Γη :  Km 384592,  Φωτ.14,4%  

-----------------------------------------------------------------------

Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2023 ώρα : 20:16   

ΔΥΣΗ Σελήνης   

-----------------------------------------------------------------------

Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2023 ώρα: 06:13    

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 17°19' του ΤΟΞΟΤΗ σε Τρίγωνο  με τον ΧΕΙΡΩΝΑ.       

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 6 Δεκεμβρίου  έως: 11 Δεκεμβρίου   από: 4 Απριλίου  έως: 9 Απριλίου και  από: 6 Αυγούστου  έως: 11 Αυγούστου  

Όταν ο Χείρωνας κάνει τρίγωνο με τη Σελήνη παρέχει την ευκαιρία προσαρμογής σε διαφορετικές καταστάσεις  ελιγμούς επίλυση αντιφάσεων και  υποθέσεων διαμεσολάβησης.    

-----------------------------------------------------------------------

Πέμπτη 19  Οκτωβρίου 2023 ώρα: 6:39     

Ο ΗΛΙΟΣ 25°29’ του ΖΥΓΟΥ  σε Πεντάγωνο  με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 25°29 των ΙΧΘΥΩΝ   

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από: 15 Οκτωβρίου  έως: 20 Οκτωβρίου και  από: 13 Μαρτίου  έως: 18 Μαρτίου       

Στο διάστημα που πραγματοποιείται αυτή η όψη ενδεχομένως να πάρουν άσχημες διαστάσεις κάποια ζητήματα με αποτέλεσμα να ζημιωθείς υλικά και ηθικά. Μπορεί κάποιοι άνθρωποι να μην τηρήσουν τις υποσχέσεις τους ή μπορεί να προσπαθήσουν να σε εξαπατήσουν. Η λύτρωση τις περισσότερες φορές βρίσκεται στο διαλογισμό. Διότι έτσι επιτυγχάνεις την ψυχική σου αποτοξίνωση χωρίς να ψάχνεις για τεχνικές μεθόδους  που μόνο ζημιά σωματική και πνευματική θα σου προσφέρουν τελικά. Αναζήτησε λοιπόν την ηρεμία σου μέσα από το συμβολικό κόσμο της μεταφυσικής.   

-----------------------------------------------------------------------

Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2023 ώρα : 11:39   

ΑΝΑΤΟΛΗ Σελήνης  

-----------------------------------------------------------------------

Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2023 ώρα : 16:23   

ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ Σελήνης, σε απόσταση από την Γη :  Km 381018,  Φωτ.23,0%  

-----------------------------------------------------------------------

Πέμπτη 19  Οκτωβρίου 2023 ώρα: 17:11   

Ο ΕΡΜΗΣ 25°29’ του ΖΥΓΟΥ  σε Πεντάγωνο  με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ στις 25°29 των ΙΧΘΥΩΝ   

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από: 15 Οκτωβρίου  έως: 20 Οκτωβρίου και  από: 13 Μαρτίου  έως: 18 Μαρτίου       

Μία είδηση ή μια απάντηση που δεν την περίμενες ή κάποια αίτηση ή ένα έγγραφο που μπερδεύεται χάνεται ή καταστρέφεται σου δημιουργούν μία υπερβολική ένταση. Και το χειρότερο βρίσκεσαι σε αδυναμία να βρεις μια λογική σειρά στα πράγματα που σε απασχολούν και να σκεφτείς τι μπορείς να κάνεις για να βρεις τη σωστή λύση στο πρόβλημά σου. Εκείνο λοιπόν που μπορεί να σε σώσει και να σε βοηθήσει αυτήν την εποχή είναι η διατήρηση της αυτοκυριαρχίας σου. Διότι και αν ακόμα εσύ τα 'χεις «τετρακόσια» ενδεχομένως κάποιοι άλλοι να δίνουν την εντύπωση ότι βρίσκονται εκτός «τόπου και χρόνου» με αποτέλεσμα να ζημιώνουν εσένα. Γι' αυτό μη λαμβάνεις και πολύ σοβαρά τις υποσχέσεις που σου δίνονται. Βασίσου περισσότερο στον εαυτό σου και σε ότι μπορείς να κάνεις μόνος σου.      

-----------------------------------------------------------------------

Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2023 ώρα: 19:34    

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 24°45' του ΤΟΞΟΤΗ σε Τρίγωνο  με τον ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟ ΔΕΣΜΟ.

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 13 Δεκεμβρίου  έως: 18 Δεκεμβρίου   από: 11 Απριλίου  έως: 16 Απριλίου και  από: 14 Αυγούστου  έως: 19 Αυγούστου  

Αυτή η ευεργετική πτυχή ενισχύει τα συναισθήματα που συνδέονται με τις αισθήσεις και τη φαντασία. Μπορεί να υπάρχουν ψυχικές ευαισθησίες οι οποίες μπορεί να εξυψωθούν στην ικανότητα πρόβλεψης των τάσεων ή να παραμορφωθούν και να μετατραπούν σε καχυποψία και παράνοια.   

-----------------------------------------------------------------------

Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2023 ώρα: 20:52    

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 25°29' του ΤΟΞΟΤΗ σε Τετράγωνο  με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ.     

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 14 Δεκεμβρίου  έως: 19 Δεκεμβρίου   από: 13 Μαρτίου  έως: 18 Μαρτίου και  από: 15 Σεπτεμβρίου  έως: 20 Σεπτεμβρίου    

Η διάθεση του ατόμου είναι κυκλοθυμική και η αστάθεια χαρακτηρίζει τις πράξεις του και τα συναισθήματά του. Στο σπίτι δημιουργούνται ζημιές από αμέλεια που προκαλούν έξοδα.  

-----------------------------------------------------------------------

Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2023 ώρα : 21:06   

ΔΥΣΗ Σελήνης   

-----------------------------------------------------------------------

Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2023 ώρα: 21:24    

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 25°47' του ΤΟΞΟΤΗ σε εξάγωνο  με τον ΕΡΜΗ.

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 14 Δεκεμβρίου  έως: 19 Δεκεμβρίου   από: 12 Φεβρουαρίου  έως: 17 Φεβρουαρίου και  από: 16 Οκτωβρίου  έως: 21 Οκτωβρίου    

Ψυχική ανάταση! Ηρεμία και χαλαρή διάθεση που επιτυγχάνονται μετά από κάποια συζήτηση. Το άτομο θα δεχτεί κάποια επιβεβαίωση που θα το κάνει να νιώσει πολύ όμορφα.     

-----------------------------------------------------------------------

Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2023 ώρα: 22:01    

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 26°08' του ΤΟΞΟΤΗ σε εξάγωνο  με τον ΗΛΙΟ.   

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 15 Δεκεμβρίου  έως: 20 Δεκεμβρίου   από: 12 Φεβρουαρίου  έως: 17 Φεβρουαρίου και  από: 16 Οκτωβρίου  έως: 21 Οκτωβρίου    

Θετική στιγμή για επαφή με το άλλο φίλο για συναισθηματική έκφραση για ερωτικά ραντεβού που θα χρειαστεί όμως και λίγη προσπάθεια.

-----------------------------------------------------------------------

Πέμπτη 19 Οκτωβρίου 2023 ώρα : 22:02   

Σελήνη ΚΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑΣ μέχρι Παρ.20-Οκτ-2023 3:54 πμ

Κατά τη διάρκεια της Σελήνης κενής πορείας ΔΕΝ ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ:  Τα σημαντικά σχέδια οι νέες ιδέες οι αγορές σημαντικών πραγμάτων και αξίας τα νέα ξεκινήματα οι νέες γνωριμίες η εργασία που απαιτεί συγκέντρωση τα σημαντικά ραντεβού. ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ: Οι εργασίες ρουτίνας ο διαλογισμός και η ενδοσκόπηση η διακοπή κακών συνηθειών η ενασχόληση με δημιουργικές εργασίες και χόμπι ο καθαρισμός του σπιτιού η χαλάρωση και η άσκηση.   

-----------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2023 ώρα: 04:55     

Η ΣΕΛΗΝΗ εισέρχεται στο Ζώδιο  του ΑΙΓΟΚΕΡΩ  

Η Σελήνη στο φιλόδοξο παρορμητικό γήινο  ζώδιο του Αιγόκερω μας εξωθεί ν’ ασχοληθούμε με την κοινωνική καταξίωση την καριέρα την επιτυχία και τις φιλοδοξίες μας. Αυτό το διάστημα κάνουμε σχέδια για το πώς θα προβάλουμε τον εαυτό μας ώστε να τον εκτιμήσουν θετικά οι άλλοι. Από την άλλη λόγω της επικέντρωσής μας σε πρακτικά θέματα τα συναισθήματά μας την ίδια περίοδο γίνονται από σοβαρά έως και ψυχρά Η περίοδος αυτή είναι κατάλληλη για να ξεκινήσετε ένα επιχειρηματικό σχέδιο να ζητήσετε ικανοποίηση των δικαιωμάτων σας και να προβάλετε τα σχέδιά σας στους ανωτέρους σας.   

-----------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2023 ώρα: 06:09     

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 00°42' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ σε εξάγωνο  με τον ΚΡΟΝΟ.       

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 19 Δεκεμβρίου  έως: 24 Δεκεμβρίου   από: 16 Φεβρουαρίου  έως: 21 Φεβρουαρίου και  από: 21 Οκτωβρίου  έως: 26 Οκτωβρίου    

Επιτυχία και καταξίωση δίνει αυτή η διέλευση αρκεί το άτομο να έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να μπορεί να διεκδικήσει την επιτυχία. Ωστόσο θα υπάρχει ανοδική πορεία και σταθερή εξέλιξη.  

-----------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2023 ώρα: 08:12     

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 01°51' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ σε Τρίγωνο  με την ΛΙΛΙΘ.       

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 20 Δεκεμβρίου  έως: 25 Δεκεμβρίου   από: 18 Απριλίου  έως: 23 Απριλίου και  από: 22 Αυγούστου  έως: 27 Αυγούστου  

Κατά πάσα πιθανότητα την περίοδο αυτή θα σας είναι εύκολο να εκφράσετε τα κρυμμένα εσωτερικά σας συναισθήματα διεκδικώντας την ανεξαρτησία σας.

-----------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 20  Οκτωβρίου 2023 ώρα: 08:37    

Ο ΗΛΙΟΣ 26°34’ του ΖΥΓΟΥ σε σύνοδο με τον ΕΡΜΗ στις 26°34’ του ΖΥΓΟΥ  

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από: 17 Οκτωβρίου  έως: 22 Οκτωβρίου

Παρουσιάζονται ευκαιρίες για μία καλή και δημιουργική συζήτηση που μπορεί να κρύβει προοπτικές για επαγγελματική εξέλιξη. Σε γυναικείο ωροσκόπιο δείχνει την πιθανότητα καλών ειδήσεων από έναν άντρα.      

-----------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2023 ώρα : 12:42    

ΑΝΑΤΟΛΗ Σελήνης  

-----------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2023 ώρα: 14:54     

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 05°39' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ σε εξάγωνο  με τον ΑΡΗ.        

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 24 Δεκεμβρίου  έως: 29 Δεκεμβρίου   από: 21 Φεβρουαρίου  έως: 26 Φεβρουαρίου και  από: 26 Οκτωβρίου  έως: 31 Οκτωβρίου    

Η διάθεση είναι πολύ καλή και το άτομο που δέχεται τη διέλευση έχει έντονη την επιθυμία να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του.    

-----------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2023 ώρα : 17:23    

ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ Σελήνης, σε απόσταση από την Γη :  Km 377452,  Φωτ.33,2%  

-----------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2023 ώρα : 22:05    

ΔΥΣΗ Σελήνης   

-----------------------------------------------------------------------

Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2023 ώρα: 23:58     

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 10°49' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ σε Τρίγωνο  με την ΑΦΡΟΔΙΤΗ.

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 29 Δεκεμβρίου  έως: 3 Ιανουαρίου   από: 27 Απριλίου  έως: 2 Μαΐου και  από: 31 Αυγούστου  έως: 5 Σεπτεμβρίου  

Η εσωτερική γαλήνη που προέρχεται από αυτή τη διέλευση είναι η δύναμη που μαγνητίζει τους άλλους και τους πείθει να δώσουν αγάπη και στοργή.  

-----------------------------------------------------------------------

Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2023 ώρα: 02:29   

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 12°16' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ σε Τρίγωνο  με τον ΔΙΑ.  

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 31 Δεκεμβρίου  έως: 5 Ιανουαρίου   από: 28 Απριλίου  έως: 3 Μαΐου και  από: 1 Σεπτεμβρίου  έως: 6 Σεπτεμβρίου      

Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται διαδέχονται η μία την άλλη. Το άτομο που δέχεται αυτή τη διέλευση νιώθει ευτυχισμένο καθώς δέχεται τη βοήθεια αξιόλογων και τίμιων ανθρώπων. Η ικανοποίηση που νιώθει ένας άνθρωπος με αυτή τη διέλευση είναι πολύ μεγάλη τα οικονομικά του βελτιώνονται και η καριέρα του εξελίσσεται δυναμικά.      

-----------------------------------------------------------------------

Σάββατο 21  Οκτωβρίου 2023 ώρα: 03:50  

Ο ΕΡΜΗΣ 27°54’ του ΖΥΓΟΥ σε Τετράγωνο με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 27°54 του ΑΙΓΟΚΕΡΩ      

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από: 18 Οκτωβρίου  έως: 23 Οκτωβρίου και  από: 15 Ιανουαρίου  έως: 20 Ιανουαρίου     

Τα σχέδια του ατόμου που δέχεται αυτή τη διέλευση ανατρέπονται και νιώθει να χάνει το έδαφος κάτω από τα πόδια του. Δυσκολεύεται να πάρει αποφάσεις ενώ οι άλλοι όχι μόνο δεν του δίνουν βοήθεια αλλά αντίθετα του σκάβουν ακόμα περισσότερο το λάκκο.  

-----------------------------------------------------------------------

Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023 ώρα: 11:06   

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 17°13' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ σε Τετράγωνο  με τον ΧΕΙΡΩΝΑ.   

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 5 Ιανουαρίου  έως: 10 Ιανουαρίου   από: 4 Απριλίου  έως: 9 Απριλίου και  από: 7 Οκτωβρίου  έως: 12 Οκτωβρίου   

Όταν ο Χείρωνας τετραγωνίζεται με τη Σελήνη ο εσωτερικός κόσμος σας αναστατώνεται από ανασφάλειες  χωρίς να μπορεί να ζητήσει ευθέως  βοήθεια από το περιβάλλον του.     

-----------------------------------------------------------------------

Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023 ώρα : 13:38  

ΑΝΑΤΟΛΗ Σελήνης  

-----------------------------------------------------------------------

Σάββατο 21  Οκτωβρίου 2023 ώρα: 17:09  

Ο ΗΛΙΟΣ 27°55’ του ΖΥΓΟΥ σε Τετράγωνο με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ στις 27°55 του ΑΙΓΟΚΕΡΩ      

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από: 18 Οκτωβρίου  έως: 23 Οκτωβρίου και  από: 15 Ιανουαρίου  έως: 20 Ιανουαρίου     

Η περίοδος μ΄αυτή τη διέλευση θα είναι κακή γιατί κάποια άτομα θα φερθούν πολύ άσχημα και θα θελήσουν να σας εκμεταλλευτούν.    

-----------------------------------------------------------------------

Σάββατο 21  Οκτωβρίου 2023 ώρα: 17:09  

Ο ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ 27°55’ του ΑΙΓΟΚΕΡΩ σε Τετράγωνο με τον ΗΛΙΟ  στις 27°55 του ΖΥΓΟΥ      

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από: 15 Ιανουαρίου  έως: 20 Ιανουαρίου και  από: 18 Οκτωβρίου  έως: 23 Οκτωβρίου     

Η περίοδος μ΄αυτή τη διέλευση θα είναι κακή γιατί κάποια άτομα θα φερθούν πολύ άσχημα και θα θελήσουν να σας εκμεταλλευτούν.    

-----------------------------------------------------------------------

Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023 ώρα : 18:23  

ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ Σελήνης, σε απόσταση από την Γη :  Km 373979,  Φωτ.44,5%  

-----------------------------------------------------------------------

Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023 ώρα: 19:20   

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 21°58' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ σε Τρίγωνο  με τον ΟΥΡΑΝΟ.    

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 9 Ιανουαρίου  έως: 14 Ιανουαρίου   από: 9 Μαΐου  έως: 14 Μαΐου και  από: 11 Σεπτεμβρίου  έως: 16 Σεπτεμβρίου    

Η διέλευση αυτή είναι πολύ όμορφη γιατί δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για αλλαγές οι οποίες θα βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής του ατόμου τόσο σε πρακτικό επίπεδο όσο και σε ψυχολογικό.      

-----------------------------------------------------------------------

Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023 ώρα : 23:12  

ΔΥΣΗ Σελήνης   

-----------------------------------------------------------------------

Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023 ώρα: 23:55   

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 24°38' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ σε Τετράγωνο  με τον ΑΝΕΡΧΟΜΕΝΟ ΔΕΣΜΟ.

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 12 Ιανουαρίου  έως: 17 Ιανουαρίου   από: 11 Απριλίου  έως: 16 Απριλίου και  από: 15 Οκτωβρίου  έως: 20 Οκτωβρίου   

Αυτοί οι κομβικοί σύνδεσμοι τείνουν προς ισχυρά συναισθήματα που συνδέονται με τις αισθήσεις και τη φαντασία. Μπορεί να υπάρχουν εξαιρετικές ψυχικές ευαισθησίες οι οποίες μπορεί να εξυψωθούν στην ικανότητα πρόβλεψης των τάσεων ή να διαστρεβλωθούν και να μετατραπούν σε καχυποψία και παράνοια.   

-----------------------------------------------------------------------

Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2023 ώρα: 01:16   

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 25°26' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ σε εξάγωνο  με τον ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ.     

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 13 Ιανουαρίου  έως: 18 Ιανουαρίου   από: 13 Μαρτίου  έως: 18 Μαρτίου και  από: 14 Νοεμβρίου  έως: 19 Νοεμβρίου    

Πολύ δημιουργική αυτή η περίοδος. Είναι ιδιαίτερα καλή για τους καλλιτέχνες γιατί το πλήθος αναγνωρίζει το ταλέντο τους. Ωστόσο για όλους οι συνθήκες που υπάρχουν στο σπίτι είναι πολύ όμορφες.   

-----------------------------------------------------------------------

Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023 ώρα: 05:32   

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 27°55' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ σε Συζυγία  με τον ΠΛΟΥΤΩΝΑ.      

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 15 Ιανουαρίου  έως: 20 Ιανουαρίου   από: 15 Ιανουαρίου  έως: 20 Ιανουαρίου και  από: 15 Ιανουαρίου  έως: 20 Ιανουαρίου  

Η προθυμία σου να ρισκάρεις συναισθηματικά σε οδηγεί σε γενική εκκαθάριση κατά περιόδους στις πιο σημαντικές προσωπικές σου σχέσεις.

-----------------------------------------------------------------------

Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023 ώρα: 06:29   

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 28°28' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ σε Τετράγωνο  με τον ΗΛΙΟ.       

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 16 Ιανουαρίου  έως: 21 Ιανουαρίου   από: 15 Απριλίου  έως: 20 Απριλίου και  από: 18 Οκτωβρίου  έως: 23 Οκτωβρίου   

Υπάρχουν κάποια θέματα που χρειάζονται προσοχή. Δυσκολία στην συναισθηματική έκφραση ατυχία με το άλλο φύλο αλλά και με γυναίκες Καταστάσεις που χαλάνε τη διάθεση αλλά περνάνε γρήγορα αν δεν μπει λάδι στην φωτιά.   

-----------------------------------------------------------------------

Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023 ώρα : 06:29  

ΠΡΩΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΣΕΛΗΝΗΣ 

Ξεκινήσετε την πραγματοποίηση του οράματός σας. Προσδιορίστε τις  ανασφάλειες που σε εμποδίζουν. Κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης η συναισθηματική ευαισθησία όπως και τα συναισθήματα της παρεξήγησης μπορούν να εμποδίσουν την κίνησή σας προς τα εμπρός. Είναι σημαντικό να προχωρήσετε πέρα ​​από την ανάγκη για έγκριση από άλλους. 

-----------------------------------------------------------------------

Κυριακή 22  Οκτωβρίου 2023 ώρα: 07:32  

Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ 12°06’της ΠΑΡΘΕΝΟΥ σε Τρίγωνο με τον ΔΙΑ  στις 12°06 του ΤΑΥΡΟΥ   

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από: 1 Σεπτεμβρίου  έως: 6 Σεπτεμβρίου και  από: 28 Απριλίου  έως: 3 Μαΐου  

Καλότυχη διέλευση. Η κοινωνική ζωή του ατόμου είναι άριστη κάνει πολύ καλές και χρήσιμες γνωριμίες τα οικονομικά του βελτιώνονται και νιώθει πολύ άνετα. Η αισθηματική ζωή πάει καλά και το άτομο νιώθει ασφάλεια και είναι χαρούμενο κι ευτυχισμένο. Η διέλευση αυτή είναι πολύ καλή για γάμο. 

-----------------------------------------------------------------------

Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023 ώρα: 09:00   

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 29°56' του ΑΙΓΟΚΕΡΩ σε Τετράγωνο  με τον ΕΡΜΗ.  

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 17 Ιανουαρίου  έως: 22 Ιανουαρίου   από: 17 Απριλίου  έως: 22 Απριλίου και  από: 20 Οκτωβρίου  έως: 25 Οκτωβρίου   

Κακή διέλευση για να πάρετε αποφάσεις και να προγραμματίσετε το χρόνο σας. Τα άτομα που σας περιβάλλουν δεν σας δείχνουν κατανόηση με την επίδραση αυτής της όψης και το μεγαλύτερο δυστύχημα είναι ότι δεν μπορείτε να δείξετε ούτε εσείς.    

-----------------------------------------------------------------------

Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023 ώρα: 09:06   

Η ΣΕΛΗΝΗ εισέρχεται στο Ζώδιο  του ΥΔΡΟΧΟΟΥ

Η Σελήνη στο σταθερό κοινωνικό ζώδιο του Υδροχόου το ζώδιο του ιδεαλισμού  μας δίνει την δυνατότητα για να έρθουμε σε επαφή με το πλατύ κοινό προβάλλοντας τις πεποιθήσεις μας και τα ιδανικά μας. Το χρονικό αυτό διάστημα είναι κατάλληλο  για να οραματιστούμε το μέλλον μας  δίνοντας μικρότερη σημασία σε συναισθηματικές προσκολλήσεις και μεγαλύτερη  στην ανθρωπιστική διάσταση. Σε ότι περιορίζει την ανεξαρτησία μας νευριάζουμε και επαναστατούμε. Το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για καθορισμό των στόχων μας για φιλανθρωπικό έργο για να δημιουργήσετε νέες φιλίες και για σοβαρές μελέτες.

-----------------------------------------------------------------------

Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023  ώρα: 09:49  

Ο ΕΡΜΗΣ εισέρχεται στον Σκορπιό.      

Αυτή η διέλευση σημαίνει ότι οι προτάσεις του συνεργάτη σας και τα σχόλια του κοινού θα σας βοηθήσουν. Αν χρησιμοποιήσετε τα λόγια σας στην καριέρα σας τότε θα αποκομίσετε θετικά αποτελέσματα. Οικονομικά αυτή η διέλευση θα σας προσφέρει πολλά θετικά κέρδη. Μπορούν να αναμένονται ξαφνικά κέρδη. Πρέπει όμως να είστε πολύ προσεκτικοί σχετικά με από τον τρόπο χρήσης των λέξεων. Επίσης πρέπει να ανταποκρίνονται οι σκέψεις σας με τα λόγια σας.    

-----------------------------------------------------------------------

Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023 ώρα : 14:26  

ΑΝΑΤΟΛΗ Σελήνης  

-----------------------------------------------------------------------

Κυριακή 22  Οκτωβρίου 2023 ώρα: 19:12  

Ο ΕΡΜΗΣ 0°38’ του ΣΚΟΡΠΙΟΥ σε Τρίγωνο με τον ΚΡΟΝΟ στις 0°38 των ΙΧΘΥΩΝ     

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν από: 21 Οκτωβρίου  έως: 26 Οκτωβρίου και  από: 16 Φεβρουαρίου  έως: 21 Φεβρουαρίου    

Αυτή η διέλευση χαρίζει διαύγεια στο μυαλό και το άτομο μπορεί να πάρει πολύ σωστές αποφάσεις οι οποίες θα είναι ρεαλιστικές και αντικειμενικές. Έχει τη δυνατότητα να κάνει νέα ξεκινήματα τα οποία θα είναι σταθερά και μεθοδικά και θα αποδώσουν ενώ η πορεία του θα είναι μακρόχρονη και σταθερή.  

-----------------------------------------------------------------------

Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023 ώρα : 19:22  

ΜΕΣΟΥΡΑΝΗΜΑ Σελήνης, σε απόσταση από την Γη :  Km 370751,  Φωτ.56,2%  

-----------------------------------------------------------------------

Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023 ώρα: 21:21   

Η ΣΕΛΗΝΗ στις 07°12' του ΥΔΡΟΧΟΟΥ σε Τετράγωνο  με τον ΑΡΗ.        

Επηρεάζει τα άτομα που γεννήθηκαν  από: 24 Ιανουαρίου  έως: 29 Ιανουαρίου   από: 23 Απριλίου  έως: 28 Απριλίου και  από: 27 Οκτωβρίου  έως: 1 Νοεμβρίου     

Το άτομο που έχει αυτή τη διέλευση νιώθει πάρα πολύ άγχος έχει πολλά νεύρα όλα του φταίνε και πιστεύει ότι δεν μπορεί να βρει διεξόδους και να εκτονωθεί. Μία καλή αντίδραση είναι η σκληρή δουλειά κατά προτίμηση χειρωνακτική. Επίσης η έντονη γυμναστική είναι το «φάρμακο» αυτής της όψης γιατί βοηθά στην εκτόνωση και στην καλή κυκλοφορία. Η διέλευση αυτή προκαλεί πολλά νεύρα και την τάση να φερθούμε με οργή στους άλλους σαν να θέλουμε να τους εκδικηθούμε. Επειδή οι κινήσεις μας όταν δεχόμαστε αυτή τη διέλευση είναι πολύ νευρικές μπορεί να έχουμε ατυχήματα καψίματα ή κοψίματα με αιχμηρά. 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου